RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zoals jij is er maar één... nieuwe single van Matthias Woerdman
03-10-2018 20:04:00

De verwachtingen voor de nieuwe single “Zoals jij is er maar één” van Matthias Woerdman zijn volgens z'n plugger Willem de Bie hoog gespannen Matthias timmert al en tijdje aan de weg en zeer zeker niet zonder resultaat. Zijn eerste coversingle was “Beter dan ooit”. Daarna heeft hij al verschillende producties uitgebracht en treedt regelmatig in den lande op. Matthias is eerder dit jaar overgestapt naar een nieuwe manager, Hans Carras van HM – Entertainment ook wel bekend van het Duo Super Holland.

Gewoon FM brengt verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 uit
03-10-2018 19:56:00

Ter ere van het 5 jarige bestaan van Gewoon FM is er nu een verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 met 20 fantastische nummers van onder andere A3aan Drost Melissa Smilda Sam Vanvelthoven Marlous Oosting Dennis Jones Arjan Venemann en Dirk Meeldijk zo maar een aantal grote namen op het eerste verzamelalbum. Martijn Cornelissen eigenaar van Gewoon FM zegt hierover: Ter ere van het 5 jarige bestaan van het radiostation wilde ik iets gaan doen. Iets bijzonders iets unieks een verzamel CD was altijd al een wens van mij

Edwin van der Toolen neemt clip van ‘Zeven Zonden’ op in Rotterdamse kerk
03-10-2018 15:29:00

Edwin van der Toolen heeft de smaak weer helemaal te pakken. Nadat de Rotterdamse Volkszanger afgelopen mei besloot om een verfrissende versie van het uit de jaren 50 afkomstige lied ‘Hup Faldera’ te lanceren, komt hij nu met een bewerking van ‘Als je lacht’ waarmee Thomas Berge in 2005 landelijke bekendheid behaalde. Ook Jan Smit en de Vlaamse zanger Christoff brachten een vertolking van dit nummer uit. ‘We gaan er weer voor. Het liedje heeft inmiddels z’n kwaliteiten bewezen.

Zangeres Jessy brengt tweede single uit bij Niels Lingbeek
03-10-2018 13:38:00

De nieuwe single van Jessy, getiteld 'Gevaarlijk dichtbij' is een zeer bijzondere voor de zangeres. In januari 2018 is Jessy een samenwerking met Niels Lingbeek (Mastersound studio) aangegaan. Daar is de single ‘De Droom’ die afgelopen april verscheen uit voort gekomen. Het betrof een Nederlandstalige bewerking van een Duits nummer.  Niels stelde bij de nieuwe single aan Jessy voor om samen met hem te gaan werken aan een totaal eigen product. Dit was natuurlijk ontzettend spannend want Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single. 

Glenn Danen komt met nieuwe single
02-10-2018 21:15:00

Glenn Danen komt met een vlot nieuw nummer, genaamd ‘’Op de Buhne’’. De originele versie is afkomstig van Jan Smit, maar Glenn heeft dit nummer een fris jasje omgedaan. ‘’Op de Buhne’’ komt op een goed moment uit, want Glenn zit alweer 10 jaar in het vak. Zijn eerste single was in 2008 getiteld ‘’De Allerliefsten’’ welke hij voor zijn oma en moeder zong. In de loop der jaren zijn er verschillende single’s uitgekomen waaronder: ‘’Een blik van jou’’, ‘’Jij bent mijn leven’’ en ‘’Jij’’. Op de Buhne wordt hier aan het rijtje toegevoegd en het is alweer de 7e single van Glenn.

Geld speelt geen rol voor BenooZ
02-10-2018 10:44:00

De afgelopen lange en warme zomer van 2018 zit nog vers in ieders geheugen. Die tijd van zon, zee, strand en vakantie heeft Ben van Hoof, als zanger beter bekend als BenooZ, geïnspireerd een single op te nemen in een stijl die past bij zomerse sferen namelijk: Reggae! ‘Geld speelt geen rol’ als het gaat om gezellige trip met je maten of gezamenlijk een kroegje opzoekt, althans dat roept Ben regelmatig al knipogend richting zijn vrienden. Na ‘Prachtige vrouw’, ‘Schoonheid zit van binnen’ en ‘Romeo’ is ‘Geld speelt geen rol’ de vierde single.

Boudewijn de Groot brengt op 16 november z'n nieuwe album 'Even Weg' uit
02-10-2018 10:05:00

Boudewijn de Groot brengt op 16 november Even Weg uit. Voor de opnames van zijn alweer dertiende album werkte de singer-songwriter samen met The Dutch Eagles in de Haarlemse Exalto Studios. Nederlands meest legendarische troubadour lijkt productiever dan ooit tevoren. Na het met goud bekroonde nummer 1-album Achter Glas (2015) en liefst twee platen met de Vreemde Kostgangers (2017) keert De Groot dit jaar nog terug met Even Weg. 

Winnaars Buma NL Awards 2018
01-10-2018 23:01:00

Onder andere Marco Borsato, André Hazes, Lil’ Kleine, Wende, Wesly Bronkhorst, Ronnie Flex en Nielson waren maandagavond 1 oktober in het Utrechtse TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. Nieuw zijn de categorieën Helden Oeuvreprijs die naar Koos Alberts ging en Beste Act Levenslied die gewonnen werd door Jannes.

Wolter kroes presenteert nieuw album bij de MediaMarkt in Apeldoorn
01-10-2018 18:40:00

Wolter Kroes komt op vrijdag 12 oktober om 19:30 uur naar de MediaMarkt in Apel-doorn om zijn nieuwe album ‘We Gaan Nog Even Door’ te presenteren. Wolter zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en aansluitend is er een signeer– en fotomoment. Wolter zit dit jaar 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken aan zijn rijke carriè-re, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen. “Ik ga nog even door hoor. Er komt een mooi nieuw album aan, een uitverkocht Carré en straks een AFAS Live. 

Tweede single van Esther Algra is getiteld 'Lach met een reden'
30-09-2018 15:10:00

'Lach met een reden” is de tweede single van Esther Algra welke is geproduceerd door Martin Sterken met de backing vocals van Lana Wolf. Met dit swingende nummer vertelt zij dat er na regen altijd weer zonneschijn komt. Als je goed naar de tekst luistert en jezelf focust op het goede, krijg je vanzelf de kracht om door te gaan. Door de jaren heen maakt ieder mens lief en leed mee. Dat heeft Esther als geen andert mogen ervaren. Zij uit haar gevoel dan ook met haar muziek en zang. 

Aïssa draagt nieuwe single op aan haar dochter
29-09-2018 20:00:00

Aïssa is een veelzijdige entertainer. Van kleins af aan stond Aïssa met haar borstel in de hand voor de spiegel van Roxette en Madonna ... maar de spiegel voldeed niet. Aïssa wist al snel dat ze op een podium stond en dat ze ook op zeer jonge leeftijd deel uitmaakte van playbackshows. Later startte Aïssa met het leren bespelen van Piano functie haar interesse in muziek alsmaar vergroot werd. Naast haar andere passie, dans, waar naar games naar een spel, nam Aïssa op latere leeftijd deel aan verschillende zangwedstrijden.

Baby Haai van Gaatze Bosma scoort in de kroeg
29-09-2018 19:51:00

Eén van dé aanstormende feesttalenten van Nederland is Gaatze Bosma. Vorige week verscheen zijn versie van het populaire kinderliedje "Baby Haai". Natuurlijk is dit nummer ideaal voor een kinderfeestje, maar in een volle zaal of kroeg met gezellige mensen doet dit nummer het zeker goed. Gaatze is een entertainer van de buitencategorie. Met tomeloze energie en een goede stem weet hij als geen ander hoe hij een zaal 'plat' moet krijgen. Als u op zoek bent naar een goede feest-act, bent u bij Gaatze aan het juiste adres.

Maria Goosen lanceert nieuwe uptempo en dansbare single 'Bandido'
29-09-2018 09:42:00

Maria Goosen is een opvallende verschijning uit Kampen is vanaf 2005 actief bezig met haar muziekcarriere. Eerst alleen met zangles en later ook echt op de bühne. Haar grote bekenheid kreeg Maria door mee te doen aan “The Voice of Holland” in team Nick en Simon. Na dit grote avontuur is Maria zeker niet stil gaan zitten en heeft ze zich eigenlijk volledig op de Nederlandstalige markt gericht, na in 2017 haar debuut single te hebben uitgebracht en ook dit jaar al een single, is het nu de beurt aan de nieuwe uptempo en dansbare single “Bandido”.

Robert Pater steekt Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ in nieuw jasje
29-09-2018 09:07:00

Voor Robert Pater is 2018 nu al een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij En Ik’ dit voorjaar de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam En Alleen’ werd afgelopen zomer fantastisch opgepakt op de radio stations en in het land. Dit heeft als resultaat dat Robert een goedgevulde agenda heeft. Voor het najaar komt Robert met zijn derde topsingle op een rij; de Bobby Prins klassieker ‘Bella Bella Señorita’ is door Robert Pater samen met zijn vaste producer Harald Queens in een modern jasje gegoten, met een een hit in spé als resultaat. 

Pronkstuk 'Die engel' staat ook op album Mazzel van Lytse Hille
29-09-2018 05:21:00

“Mazzel', is de titel van het nieuwe album van Lytse Hille. Een Album waarvan Hille hoopt ’n ieder hetzelfde fijne en gelukkig gevoel brengt, zoals het hem ook heeft gebracht tijdens het opnemen van alle liedjes.  Wat een prachtige periode heeft deze sympathieke en altijd vrolijke artiest achter de rug, dat begon met “24 Billen” en wat daarna werd opgevolgd door “Ik lach me de ballen uit m’n broek”. Beiden zorgden voor een groot feest, waar hij ook was en hij heeft hiervan meer dan genoten net als alle fans van het pure Hollandse Lied. 

Koos Alberts overleden
28-09-2018 17:03:00

'Vandaag hebben wij toch nog onverwacht afscheid moeten nemen van onze aller, allerliefste Koos', laat z'n vrouw Joke via Facebook weten. 'Onze grote kanjer die de afgelopen vijf weken heeft gevochten om deze wedstrijd te winnen. Hoe verdrietig was het voor ons om zijn strijd te zien. Deze wedstrijd heeft hij niet kunnen winnen. In het bijzijn van de kinderen, kleinkinderen en familie is hij rustig ingeslapen. Dankbaar voor de grote liefde die we van hem mochten ontvangen en trots op de sportman en artiest die hij in hart en nieren was'. 

Album Jan Smit komt binnen op 1
28-09-2018 17:00:00

Vandaag is het nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘Met Andere Woorden’ op de eerste positie binnen gekomen in de album top 100. Dit is de 12e keer dat een album van Jan op 1 staat in deze lijst. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het door Edwin Evers geschreven ‘Ik Zie’. Het bijzondere conceptalbum is live te bewonderen tijdens 35 theatershows door heel Nederland.  Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. 

John Enter komt met single over de moeder van Jochem Myjer
28-09-2018 16:54:00

John Enter wilde heel graag dit liedje als single, maar dan wel als het over de moeder van Jochem Myjer zou gaan; Mama Myjer. A: het bekt lekker en B: John is groot fan van de komiek. "Jochem Myjer is een te gekke Nederlandse komiek, presentator, musicus, imitator, kinderboekenschrijver en acteur", vertelt John Enter. "Hij is echt super goed!", vervolgt hij. Daarom is hij ook vereerd dat juist dé Jochem Myjer 'ja' zei op de vraag of hij de single 'Mama Myjer' uit mocht brengen. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon
28-09-2018 16:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 oktober is dat ‘Alles Geven’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. De Amsterdamse volkszanger scoorde dit jaar een grote hit met ‘Trots op jou’, dat hij begin september nog ten gehore bracht bij het afscheid van Wesley Sneijder in de Johan Cruijff Arena. Maar Wesly heeft meer noten op zijn zang, zo blijkt uit dit ijzersterke nummer dat hij als geen ander voor het voetlicht weet te brengen. De tekst gaat over het verlangen om alles te kunnen geven in de liefde.

Jan Spel brengt nieuwe single 'Zeg me' uit als voorloper van het gelijknamige album
28-09-2018 16:33:00

De nieuwe single 'Zeg me' van Jan Spel is een voorloper van het album. Op 24 november verschijnt het gelijknamige album. We hebben er een tijdje op moeten wachten maar het resultaat is meer dan fantastisch. Jan Spel heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Naast de vele optredens is het afgelopen jaar besteed aan de productie van een nieuw album. “Zeg me” is de titel van de nieuwe single en stilzitten is geen optie. Het lied gaat over een liefde die verdween maar waar de spijt om de hoek komt kijken.

André Hazes presenteert z'n album 'Anders' tijdens mini-concert in Amsterdam
28-09-2018 04:46:00

Donderdagavond was André Hazes zijn intieme en uitverkochte CD presentatie in Club Panama te Amsterdam. André Hazes zijn nieuwe album heet net als zijn gelijknamige nieuwe single “Anders” en is vanaf nu overal te verkrijgen. Voor zijn fans, familie, vrienden en BN-ers bracht hij doormiddel van een mini-concert al een aantal nummers ten gehore met zijn band; de André Hazes band. Uiteraard niet alle nummers van de CD, want die moeten we natuurlijk kopen, grapte André.

Wim Drenthen komt met een verrassende nieuwe single in het dialect
27-09-2018 16:51:00

De uit de Krim afkomstige Wim Drenthen is inmiddels geen onbekende meer in de muziekwereld, hij heeft al diverse singles op zijn naam staan o.a. “Vlieg, vlinder, vlieg”, “Vertrouwen” en “Kameraad”. Dit voorjaar kwam Wim met zijn debuutalbum “Kameroad” waarop al een nummer te vinden is in de streektaal. Wim trok tevens de stoute schoenen aan en schreef zich dit jaar in bij RTV Drenthe voor het Drèents Liedtiesfestival. Tijdens de voorrondes bleek het nummer net niet sterk genoeg te zijn om door te gaan.

Sneek wordt op zaterdag 6 oktober 2018 overspoeld door meer dan 500 muzikanten
27-09-2018 14:20:00

Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt de stad Sneek wederom overspoeld door meer dan 500 muzikanten tijdens de 7e editie van de Sneeker Dweildag. 30 dweilkapellen strijden om de hoogste eer en flinke geldprijzen, maar ook de andere te winnen prijzen vallen zeer ‘in de smaak’ bij de deelnemers. Beschikbaar gesteld door Bas de Boer van Bakkerij de Haan de volgende publieksprijzen: De Ouwe Jonges Krentebroad Trofee (De OJKB-Trofee), voor de ‘Leutste’ kapel en De Gevulde Koektrofee, de publieksprijs in de wedstrijdklasse. De kapellen spelen op 7 locaties in de binnenstad en bij de Waterpoort is er, op de Boot van het jaar 2019(?) ‘de Dorstlesser’, een foto-moment voor alle kapellen.

Johan Heeren op de Franse tour met nieuwe feestsingle Geraldine
27-09-2018 14:01:00

Johan Heeren gaat met zijn nieuwe single Geraldine op de Franse Tour. De nieuwe song is 35 jaar geleden geschreven en geproduceerd door Jack De Nijs (beter bekend als Jack Jersey) en Milly Trap. Het oorspronkelijke liedje dat destijds opgenomen is door Riny Heeren (geen familie overigens), is speciaal voor Johan in een nieuw, fris, hedendaags jasje gestoken door Sonic Solutions, waardoor het liedje een hoog feest gehalte heeft gekregen. Het originele van het liedje is hierbij intact gebleven. 

Chris Haverman bouwt gestaag verder aan mooie zangcarrière
26-09-2018 18:06:00

’n Goed begin, dat is de titel van het in 2015 verschenen eerste album van Chris Haverman. In één klap had hij 12 eigen nummers op zijn naam gezet waarmee hij zijn publiek kon gaan vermaken. De inmiddels 24-jarige Chris, werd destijds in het diepe gegooid, maar anno 2018 is hij al heel behoorlijk gerijpt als aanstormend talent. Niet voor niets dus dat talentscout Ronald Visch de zanger uit Raalte vastlegde voor Rood-Hit-Blauw produkties. ’n Goed begin is het halve werk! Chris bouwt gestaag verder aan zijn zangcarrière.

Yoeri L'Abée presenteert nieuwe single 'Lach nog één keer'
26-09-2018 16:51:00

Vrijdag 21 september j.l. presenteerde Yoeri L'Abée zijn nieuwe single al voor een enthousiast publiek in zijn woonplaats Etten Leur. Niemand minder dan John West overhandigde Yoeri het eerste exemplaar. Lach nog één keer is geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis, en de single is precies geworden zoals Yoeri voor ogen had, lekker dansbaar en een gezellig nummer voor in de kroeg. Yoeri timmert al een aantal jaren lekker aan de weg en weet daardoor steeds beter welke kant hij met zijn carriere op wil. 

Robin van Herwijnen maakt nieuwe feestknaller 'De tijd gaat zo snel'
26-09-2018 15:33:00

Feestzanger en Dj Robin van Herwijnen (1996) uit Waspik is een lekker druk baasje. Begin dit jaar scoorde hij als gelegenheidsduo met Jeroen van Wijnen een grote caféhit met het nummer “Schud die billen”. Daarnaast heeft hij ook een goed lopende drive-in show en staat hij bijna elk weekend als solo artiest op de bühne. Tijd om door te pakken met een nieuwe single dacht hij, waaraan hij de afgelopen maand heeft gewerkt samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die ook zijn eerdere singles maakte. 

De Waterlooshow on tour vindt plaats op woensdag 24 oktober in Groningen
26-09-2018 05:17:00

Woensdag 24 oktober gaat de Stadjerspas, samen met Harrie & Milano Waterloo, de Waterlooshow on tour presenteren en vieren het 1ste lustrum in Huize Maas te Groningen. De Waterlooshow on tour, is het grootste Nederlandstalig volksfeest, 2018 wordt niet overgeslagen en zal het gehele team van de Waterlooshow, de presentatoren Harrie en Milano Waterloo samen met 50 helden van het Nederlandse lied, het 1ste lustrum van de Waterlooshow on tour vieren in de gezellige Huize Maas te Groningen aan de Vismarkt 52.

Sofia Bianco komt met een vervolg op haar debuutsingle
25-09-2018 20:50:00

De nieuwe single 'Net als jij' van Sofia Bianco is een vervolg op haar debuutsingle 'Speel het spel'. Het spel is voorbij en in deze single wordt het serieuze liefde. In de debuutsingle 'Speel het spel' van Sofia Bianco was de liefde nog een spel, maar in de nieuwe single 'Net als jij' is het menens. "Het begon met een spel, maar het werd echt waar", vertelt Sofia Bianco over het ontstaan van de single. Met deze insteek is de huidige single geschreven. Tekstueel is het een vervolg, maar ook de muziek van beide singles sluit op elkaar aan. 

Joy Woelders wil nu met je dansen
25-09-2018 20:42:00

'Ik wil nu met je dansen' is de titel van de nieuwe single van Joy Woelders uit Hardenberg. Voor deze productie is Joy samen met zijn team opzoek gegaan naar een pakkend en swingend  nummer, en dat is geresulteerd in “Ik wil nu met je dansen”. De single is op genomen bij Arjan Venemann van AV Audio producties, door Joy zelf geschreven  en is volledig autobiografisch. Hij beschrijft zijn oneindige liefde, maar ook de ups en downs die in elke relatie voorkomen en daardoor dus zeer herkenbaar zal zijn. 

Mick Harren vertelt over het ontstaan van 'Was jij maar hier bij mij'
25-09-2018 20:31:00

Onder het motto ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ brengt Mick Harren samen met z’n zoon Bowy de bijzondere productie ‘Was jij maar hier bij mij’ op de markt. Het betreft een eerste samenwerking tussen vader en zoon Harren. Het was de bedoeling dat het nummer al eerder gelanceerd zou gaan worden, maar vanwege een uit de hand gelopen langlopend conflict, belandde Mick een tijdje achter de tralies. Hij noemt het zelf de slechtste tijd van z’n leven en baalt ervan dat de media het verhaal uit het verband heeft getrokken.

Wilfried Wildschwein start de oktoberfeesten met Het Ezellied
25-09-2018 20:23:00

Al op jeugdige leeftijd voelde Wilfried Wildschwein zich aangetrokken door de muziek. Thuis in Enschede stond een orgel, waarop hij graag mocht “pieren”. Ook zong hij veelal de emoties van zich af en uitte hij vocaal zijn blijdschap of verdriet, soms tot ergernis van zijn omgeving, want het viel niet altijd goed bij zijn huisgenoten. Zo deed hij op de camping, waar hij, samen met zijn ouders en broers enige jaren tijdens de vakantie stond, op een gegeven moment mee aan een playback show. 

Boyband FOURCE geeft eerste eigen concert in 013
25-09-2018 09:22:00

De populaire boyband FOURCE geeft z’n eerste eigen concert in Nederland op 9 december a.s. in de Tilburgse poptempel 013. Dit hebben de zangers Ian (14), Jannes (15), Max (15) en Niels (13) afgelopen zaterdag bekendgemaakt in het live tv-programma Zapplive (NPO Zapp). Ze zongen daar tevens hun nieuwste single ‘Niemand’, die een dag eerder werd gereleased. In vervolg op hun overwinning bij het Junior Songfestival in 2017, waarna ze in Georgië vierde werden op het internationale Junior Eurovisiesongfestival, hebben de jongens van FOURCE al een aantal grote optredens mogen geven, maar nooit eerder een eigen concert. Het concert op 9 december in Tilburg is dan ook een droom die uitkomt voor de jonge artiesten. De nieuwe single ‘Niemand’ is het vierde Nederlandstalige, eigen nummer van FOURCE. 

Johan Moreno bewerkt grote hit van het Britse duo Erasure uit 1987
25-09-2018 09:08:00

Afgelopen zomer werd Johan Moreno met “Geef Liefde Een Kans” veelvuldig gedraaid op de diverse zenders, en nu presenteert hij zijn nieuwe single “Oh, Blijf Bij Me”. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Oh, Blijf Bij Me” is een bewerking van “Sometimes”, een grote hit van het Britse synthpop duo Erasure uit 1987, waarvoor Johan samen met Kees Tel de Nederlandse tekst schreef. Cannonball Media verzorgde de videoclip en hiermee is Johan Moreno klaar om het najaar in te gaan

Volledige line-up Muziekfeest van het jaar bekend
24-09-2018 15:58:00

Het belooft weer één groot feest te worden tijdens het Muziekfeest van het Jaar op 7 december in de Ziggo Dome. De volledige line-up voor dit tv-spektakel, te zien op 31 december op NPO 3, is bekend en wederom is de crème de la crème van het Hollandse lied van de partij. Zij brengen hun grootste hits ten gehore en staan garant voor verrassende samenwerkingen. Dit alles onder begeleiding van een groot symfonisch orkest. Gastheer van deze oud en nieuw pre-party is natuurlijk Mister Muziekfeest, Jan Smit. 

Patrick van den Corput presenteert nieuwe single 'Kijk mij eens heel diep in mijn ogen'
24-09-2018 15:25:00

De in Breda geboren Patrick van den Corput presenteert zijn nieuwe single “Kijk mij eens heel diep in mijn ogen”, waarvoor hij wederom de studio van Sonic Solution in dook. De single begint als een traditioneel levenslied, maar ontpopt zich snel in een uiterst feestelijk nummer, waarop niemand stil kan blijven zitten. Als kind was Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen.

Margretha van de Laar bundelt krachten met Rood-Hit-Blauw!
24-09-2018 14:51:00

Het was Jolanda Osendarp die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw attendeerde op zangeres Margretha van de Laar. Na een goed gesprek en afspraak werd er direct getoast op een lange en harmonieuze verbintenis. Ronald (Rood-Hit-Blauw): Margretha’s laatste single “Thuis in Brabant” heeft volgens mij niet de aandacht gekregen die het verdient, ik zal mijn contacten benaderen om hier nog eens zorgvuldig naar te luisteren, en wie weet krijgt dit mooie liedje een tweede kans.

Einde van een unieke samenwerking tussen Jan Keizer en Anny Schilder in zicht
24-09-2018 14:42:00

Jan Keizer en Anny Schilder gaan definitief een punt zetten achter hun gezamenlijke carrière. Op 31 december 2019 zal het doek vallen. Het is dan inmiddels al weer tien jaar geleden dat zij hun nieuwe start maakten als zangduo. In 2009 zongen zij op speciaal verzoek van Mies Bouwman hun klassieker “Mon Amour” tijdens een feestelijk gala in verband met haar tachtigste verjaardag.  Jan en Anny begonnen deze “tweede jeugd” nadat ze elkaar bijna 25 jaar nauwelijks hadden gesproken. Jan: “ Maar zo voelde dat helemaal niet toen we weer samen op de bühne stonden. Het ging gewoon als vanouds. 

Sven Versteeg bezoekt RADIONL
23-09-2018 14:54:00

Nog geen 2 maanden geleden tekende de enthousiaste Sven Versteeg een contract met Smaragd Music en nu brengt hij zijn nieuwste single “Verliefd Zijn” uit. Verliefd Zijn is een vrolijk uptempo nummer die na één keer draaien de rest van de dag in je hoofd blijft zitten. De tekst en muziek zijn afkomstig door niet de eersten de beste, namelijk Billy Dans, Juno Jimmink & Tjeerd van Zanen. Sven Versteeg zal op 24 september rond 10:00 uur een studiobezoek brengen aan RADIONL! 

Ronald & Aïsha brengen wederom eigen geschreven single uit
22-09-2018 13:17:00

Het duo Ronald & Aïsha uit Oude Pekela brengen voor de zevende keer in 4 jaar weer een eigen geschreven single uit. Deze keer is er weer gekozen voor het Nederlandstalige repertoire maar dan met een typisch rock karakter. Ongeveer 4 jaar geleden begon dit duo samen liedjes te schrijven en uit te brengen. Aïsha was toen nog maar 11 jaar oud waar het begon met ‘7 Lange Maanden’ een lied nog veel gedraaid in het piratencircuit. Daarna volgden nog meer eigen geschreven songs maar ze hebben ook diverse covers in ‘hun’ eigen jasje gegoten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: