RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Thom Craane brengt opvallende track 'Dansen'
24-07-2018 11:18:00

 Aan de vooravond van de release van zijn debuutalbum ‘Kom maar op’, dat vanaf eind augustus in de winkel zal liggen, presenteert Thom nu zijn nieuwste single getiteld: ‘Dansen’. Thom hield er als jochie al van in de schijnwerpers te staan, zo belandde hij vanaf 2009 een aantal keer in de Kaatsheuvelse Revue. Al begint Thom playbackend, later blijkt hij ook talentvol en succesvol als zanger te zijn. Het gevolg is dat in 2012 zijn eerste single ‘Kom maar op’ verschijnt. 

Tinus van der Weide brengt verleidelijke single uit
24-07-2018 10:55:00

Het was even stil rond de Coevordense zanger Tinus van der Weide, maar met de single Chique Chique Boem Boem is Tinus weer helemaal terug. De tekst is geschreven door Henny Thijssen en verhaalt over de verleidingen van de vrouw. Een vrolijk opzwepende single waarbij je niet stil kan blijven staan. Dit kan dan wel eens de zomersingle van 2018 worden en het refrein met de titel “Chique Chique Boem Boem”, gaat of je het nu wil of niet, vast in je hoofd zitten.

Nieuwe single Quido van de Graaf is getiteld 'Einde van de Wereld'
23-07-2018 17:56:00

Op 27 december 2017 kwam na een periode van stilte de single van Quido van de Graaf ‘Geef me Vannacht’ uit, een cover van George Benson’s ‘Give me the Night’. I.v.m. de kerstperiode duurde het iets langer voordat deze single op gang kwam. En de single kwam op gang, en hoe! We zijn een half jaar verder en kunnen wel zeggen dat zanger Quido van de Graaf niet meer weg te denken is uit het Nederlandse Muzieklandschap. Met de welbekende ‘muziekschijven’ zoals; Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Oranje Kroon van TV Oranje.

Wortelpop: familiefestival met K3 en Woezel & Pip
23-07-2018 17:48:00

Op donderdag 2 augustus vindt de derde editie plaats van Wortelpop. Op het recreatieterrein van Vakantiepark Beerze Bulten treden de gehele dag verschillende top artiesten op, zijn er talloze familieactiviteiten en is er een gevarieerd aanbod van Foodtrucks. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar een kinderboerderij niet. Kortom een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De organisatie pakt dit jaar flink uit met onder andere optredens van K3 en Samantha Steenwijk en Kaj van der Voort (bekend van de boyband B-Brave).

‘Laat de zon in je hart’ van Bianca Frieling straalt van positiviteit
23-07-2018 12:15:00

Is het een cover van René Schuurmans? Dat is vaak de eerste reactie als Bianca Frieling vertelt over haar vrolijke zomersingle ‘Laat de zon in je hart’. Bianca laat weten dat dat niet het geval is. Haar uitvoering is van origine een Braziliaans nummer welke door producer Dave van Well voorzien is van een verfrissend arrangement met een positieve Nederlandse tekst. Sta op met een lach, pak de dag en zorg dat jij ervan geniet….De reacties zijn tot nu toe erg positief....op een enkeling na ‘Ik ben een beginnend artiest en kan geen fortuin uitgeven aan een productie. 

Vrijdag 3 augustus zendt RADIONL 'Op volle kracht' live uit vanaf Ameland
23-07-2018 11:37:00

Vrijdag 3 augustus zal RADIONL live uitzenden vanaf het Roggefeest op het Waddeneiland Ameland. “Topvermaak voor jong en oud, met het straatfestival, en optredens vanaf het RADIONL podium bij restaurant Binnen in het bruisende hart van Nes Live radio vanaf 12.00 uur in het middag programma vanaf het terras bij restaurant Binnen in Nes. Optredens en sfeer impressies met Jelle B, Doenja, Daniel Metz, Chris de Roo, Nick Nicolai, Hessel & Ineke, Vangrail, De Havenzangers en Ancora. Ook zullen er reportages te horen zijn op RADIONL in de avond vanaf de roggeparade, een bonte stoet van dansers en muzikanten die door het dorp trekken en op verschillende plekken stil blijven staan om hun act te doen.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Concert
22-07-2018 10:18:00

Op zondag 12 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert voor de derde keer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten met een Mokums tintje. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Tino Martin, Django Wagner, Snollebollekes, Henk Dissel, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Stef Ekkel, Alex, Wesley Klein, Theodoor, Rein Mercha, DJ Coenio en als surprise-act Samantha Steenwijk. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! 

Jany van Dooren blij met keuze om het levenslied te vertolken
21-07-2018 09:45:00

De vrolijke klanken van ‘Aan mijn zij’ waarmee Jany van Dooren afgelopen mei debuteerde als levensliedzangeres klinken sinds de lancering met grote regelmaat uit de speakers van je radio. Naast RADIONL hebben ook diverse andere Nederlandstalige radiostations het vrolijke nummer opgenomen in hun playlisten. Daarnaast is de videoclip dagelijks te bewonderen op TV Oranje. Al met al een veelbelovende start van haar nieuwe muzikale carrière. Het 19 jarige talentje, dochter van zanger Herman van Dooren, krijgt ook erg veel steun van haar leeftijdsgenootjes.

Nieuwe single ‘Strand’ van Wim Rijken neemt je mee naar zee
20-07-2018 19:15:00

Van zijn album ‘Zo zijn we samen’ is het liedje ‘Strand’ de nieuwe, sfeervolle single. In de videoclip neemt Wim je, samen met zijn beeldschone nichtjes Elisa en Sandra, mee naar strand en zee. Naar rust en ruimte, naar de plek waar Wim in elke periode van het jaar graag is om helemaal te ontspannen en inspiratie op te doen. Wim: “In de tijd dat is samen zong met Conny Vandenbos gingen we ook regelmatig naar het strand om de wind door het haar te laten waaien en nieuwe ideeën te krijgen. 

Vrijkaarten voor Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn
20-07-2018 18:34:00

Liefhebbers van het levenslied opgelet! Op zondag 26 augustus vindt de eerste editie van het Jordaan ‘A-Meezing’ Festijn plaats in het Julianapark in Hoorn. Deze dag staat alles in het teken van de leukste Amsterdamse én Hollandse artiesten. Zing met hen mee en vier het leven! Op het programma staan toppers als Tino Martin, Rein Mercha, Robert Leroy, Quincy, Denny Braaf, Yves Berendse, Dario, Nick Stricker, Mike Peterson, Martin Vincken, Jan Spel, Nico Landers, René Rietbergen, Brian Stricker, DJ Roy en vele anderen. 

Jan, Alain en Glen hebben de Oranje Kroon
20-07-2018 10:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 juli is dat ‘Ik wil slapen’, de nieuwe single van het gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria. De opvallende samenwerking ontstond op Ibiza, waar de heren opnamen maakten voor het tv-programma De Beste Zangers. Na hun eerste avond bespraken zij hoe ze zich voelden, wat nog dezelfde dag resulteerde in dit vrolijke zomerliedje. Eenmaal terug in Nederland reden ze meteen naar de studio om de track op te nemen. 

Nieuwe single van Spang! gaat over de afterparty
20-07-2018 00:42:00

De nieuwe single van Spang! gaat over de afterparty. Dat hoort bij zijn carrière, maar hij heeft er niet altijd tijd voor. Spang! bouwt met zijn team aan een succesvolle carrière. In 1,5 jaar is dit al weer de vijfde single van de zanger uit Coevorden! "Mijn team onder leiding van Willie Oosterhuis zegt altijd de reis is de prijs en daar hoort de afterparty bij. Samen nagenieten van leuke optredens of een goed weekend." aldus Spang! "Eergisteren bijvoorbeeld: Vroeg in de auto gestapt voor interview in Enschede.

Red Bullet Productions brengt 26 cd’s tellende box set uit van gitarist Jan Akkerman
19-07-2018 11:53:00

Op vrijdag 20 juli komt er een 26 cd’s tellende box set van de legendarische gitarist Jan Akkerman uit. Nooit eerder is er zo’n complete box set van 1 enkele artiest uitgebracht. Een prachtig eerbetoon aan deze artiest voor zijn gehele oeuvre en een mooie voorloper van de biografie van Jan Akkerman, geschreven door Jean-Paul Heck, die later dit jaar bij De Bezige Bij verschijnt. Al meer dan 50 jaar is Jan Akkerman één van de grootste en meest gerespecteerde gitaristen.

Guido de Jong zet nieuwe stap in zijn muzikale loopbaan
19-07-2018 10:50:00

De uit Son en Breugel afkomstige Guido de Jong is opgegroeid in een muzikale familie. Als klein jongetje zong hij al graag op podia en feestjes. Vervolgens zong hij jazz muziek samen met zijn vader op feesten, speciale gelegenheden en restaurants. Later ging Guido aan het werk als DJ, waar hij af en toe een liedje meezong. Door deze brede ervaring weet Guido inmiddels als geen ander hoe het is om publiek te entertainen. Daarom was het dan ook tijd om een plaat te maken. 

Koos Alberts Awards 2018 vanwege gezondheidsproblemen van Koos geannuleerd
18-07-2018 23:20:00

In goed overleg is vandaag door Koos en Joke en de organisatie besloten dat de uitreikingen van de Koos Alberts AWARDS 2018 om gezondheidsredenen wordt geannuleerd en uitgesteld naar 2019. Koos en Joke gaan zich de komende maanden 100% richten op de behandelingen.

Mart Hoogkamer en Dennis Baars op 28 juli 2018 te gast bij de MediaMarkt in Apeldoorn
18-07-2018 16:24:00

Mart Hoogkamer komt op zaterdag 28 juli vanaf 13.30 uur met zijn nieuwe album naar MediaMarkt Apeldoorn voor een albumpresentatie. Mart zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden is er uiteraard ook een fotomoment. Voorafgaand aan het optreden van Mart Hoogkamer zal ook Dennis Baars zijn nieuwe single presenteren. Meer hierover leest u verderop in dit bericht. Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. 

Koos Alberts cancelt optredens
18-07-2018 15:05:00

Koos Alberts heeft in verband met ziekte al zijn optredens tot en met september gecanceld. Vorige week onderging Koos een operatie. Daarbij werden enkele tumoren uit zijn blaas verwijderd. Deze week kreeg hij bericht dat de tumoren kwaadaardig zijn. Binnenkort volgt een gesprek met de oncoloog, maar het is in elk geval al duidelijk dat Koos een chemokuur moet ondergaan. Over de tijdstermijn en het aantal behandelingsmomenten is nog niks bekend. In verband daarmee hebben Joke Alberts en Koos’ boekingsbureau Lukassen Produkties besloten om in elk geval alle optredens tot en met september te annuleren. 

Michael Nobbe kiest met ‘Het is jouw lach’ voor echte Hollandse pop
18-07-2018 09:21:00

De samenwerking die Michael Nobbe in 2017 aanging met Frank van Etten krijgt met z’n nieuwe single ‘Het is jouw lach’ een verrassend vervolg. Michael had bij z’n vorige door Frank van Etten geschreven en geproduceerde nummer ‘Hé weet jij wel’ al aangegeven dat hij geen accordeon en geen gipsy gitaar als muziekinstrumenten wilde hebben. Dat resulteerde in een gezellig uptempo lied met een positieve inslag. Frank wist ook dat Michael op zoek was naar iets wat er nog niet was en waar hij zich prettig bij voelde.

Mitch van Essen kan rekenen op veel airplay met z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’
17-07-2018 23:18:00

Mitch van Essen kan gelijk na z’n welverdiende vakantie die hij in Spanje genoot, z’n borst natmaken in Nederland. Z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’ gaat zeker opvallen tussen alle andere nieuwe releases. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Believe’ waarmee de Amerikaanse zangeres Cher in 1998 een wereldhit in handen had. Hiermee hoop Mitch als zanger z’n naamsbekendheid te vergroten. In 2017 bracht Mitch zijn debuutsingle ‘Mijn allergrootste liefde’ uit.

Erik van Klinken steunt FC Emmen met ‘De trots van Drenthe’
17-07-2018 11:25:00

Al meer dan 33 jaar is Erik van Klinken verbonden met FC Emmen.  De zanger uit Emmen is al vanaf het begin dat ‘zijn club’ betaald voetbal speelt erg betrokken bij deze voetbalvereniging. Tot op de dag van vandaag draagt hij FC Emmen een warm hart toe en is regelmatig langs de lijn te vinden.  Op advies van z’n platenbaas Bert Schenau dook Erik de studio in om ‘De trots van  Drenthe’ op te nemen. Volgens van Klinken ging het allemaal in een sneltreinvaart. ‘Ik vond het een top idee en wilde meteen spijkers met koppen slaan. 

Wesley Ponsen heeft met 'Ga je met me mee' een klapper te pakken
16-07-2018 22:07:00

Wesley Ponsen is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld, vooral door zijn unieke stemgeluid. Met veel succes treedt hij al zo’n 8 jaar ieder weekend op met zijn nummers "Laat Mij Maar Gaan",  "Bruine Ogen Huilen Niet" “Vertel me nu maar eens je naam” en de veel gedraaide single “Droom met mij”. Zoals het er naar uitziet heeft hij nu een nieuwe klapper te pakken “Ga je met me mee” met een Nederlandstalige tekst geschreven door Wesley zelf.

Nieuwe cd Het Artiesten Festival deel 2 is uit
16-07-2018 20:27:00

Na het succes ‘’Het Artiesten Festival deel 1’’ dat ongeveer een jaar geleden is uitgekomen, heeft het team van Lucky Joe gisteren de cd-presentatie van ‘’Het Artiesten Festival deel 2’’ gehouden in Dans- en partycentrum Gossen te Stadskanaal. Met hulp van het trouwe team van vrijwilligers heeft Stichting Lucky Joe wederom een mooie middag kunnen organiseren voor het publiek met optredens van diverse artiesten. Zowel het publiek als de artiesten zelf hebben heel wat kilometers afgelegd om bij deze gelegenheid aanwezig te kunnen zijn. 

Orlando Uitenwerf en Mandy Sanders komen met eenmalig duet
16-07-2018 16:22:00

Het gelegenheidsduo Orlando Uitenwerf en Mandy Sanders komt met het eenmalige duet 'Zomaar zomer'. De vriendenkring van Mandy heeft haar aangespoord om eens een duet op nemen. Via dezelfde vriendengroep kwam ze in contact met Orlando. Zo kreeg het idee vorm. Mandy zingt zelf regelmatig Engelstalig maar wil toch graag de Nederlandstalige kant op. Orlando was gecharmeerd van haar stem en wilde haar de kans geven door deze samenwerking aan te gaan.

Ellen Jannink druk met promotietour i.v.m. nieuwe single ‘Overdoen’
16-07-2018 12:33:00

De onlangs verschenen single ‘Overdoen’ van Ellen Jannink wordt zeer goed opgepakt bij een groot aantal Nederlandstalige radiostations. De afgelopen twee weken bezocht ze UnityFM in Leiden, Noos Radio Hardenberg, RTV Oost, Muziekstudio Vrij Gelderland en RTV Papendrecht. Daarnaast heeft ze diverse mooie optredens verzorgd in Leeuwarden, Almelo, Liederholthuis, Heino, Tilligte en Heeten. Aanstaande vrijdag, 20 juli, is ze te bewonderen op het podium tijdens de vierdaagse in Nijmegen.

Edwin Bos lanceert nieuwe single met een vrolijk en aanstekelijk deuntje
16-07-2018 12:24:00

Met zijn vorige single heeft Edwin Bos behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor een waardige opvolger. Zijn vaste tekstschrijver had inmiddels al een mooie tekst klaar liggen, waar zijn producent direct mee aan de slag kon. Het resultaat: wederom een lekker uptempo nummer, met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje eronder in combinatie met het heerlijke stemgeluid van de zanger maken het nummer weer compleet.

Laura van den Elzen en Mark Hoffmann brengen samen Duitstalige single uit
16-07-2018 11:33:00

Afgelopen weekend is de nieuwe single van Laura & Mark uitgekomen. Laura van den Elzen won de tweede prijs bij het populaire Deutschland sucht den Superstar met een miljoenen publiek in Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Mark Hoffmann werd vierde in deze show. Samen hebben ze een Duitstalige single "Flug zu den Sternen"uitgebracht een combinatie van Country , Schlager en Duitse pop. As zondag is dit nieuwe duet met de nieuwe song te zien op de zeer populaire TV zender ZDF - Fernsehgarten om 11:50 uur. 

Oranje Party te gast bij Recreatiepark ‘t Haasje in Oosterhout
15-07-2018 06:02:00

Zondag 22 juli aanstaande kleurt Recreatiepark ‘t Haasje in Oosterhout Oranje. Dan vinden daar namelijk de opnames plaats van het steeds populairder wordende muziekprogramma 'Oranje Party'.  Het rondreizende muziekspektakel is langzamerhand een programma aan het worden waar zowe; het publiek en de artiesten graag komen. Ruim 40 artiesten zullen deze middag acte de présence geven. Op de flyer worden in ieder geval de volgende artiesten aangekondigd; Rob van Daal, Robert Leroy, DUONL, Pascal Redeker, Hessel & Ineke.....

Kensington zegeviert in uitverkochte Johan Cruijff ArenA
15-07-2018 05:35:00

In een uitverkochte Johan Cruijff ArenA gaf Kensington gisteravond de grootste rockshow door een Nederlandse band ooit. Ruim vijftigduizend bezoekers woonden het concert van de Utrechtse rockband bij. Het was het laatste optreden rondom het in 2016 verschenen album Control, dat inmiddels met drie keer platina bekroond is. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de band zelf was het optreden een bijzonder moment. "Tien jaar geleden hadden we nooit gedacht dat we hier vandaag zouden staan. Dit is de show van ons leven", aldus Starreveld. 

Marvin de Geest blijft verbazen met ‘Ik weet niet wat je doet’
14-07-2018 17:03:00

De eerste tonen van de nieuwe single ‘Ik weet niet wat je doet’ welke Marvin de Geest onlangs lanceerde, nodigen uit om het gehele nummer af te luisteren. Net zoals z’n laatste producties is Frank Verkooyen verantwoordelijk voor het arrangement en de tekst. Marvin geeft aan dat hij bij Frank op z’n plek zit vanwege de enorme berg aan ervaring die de producer in pacht heeft. ‘Frank weet precies wat ik wil. Dat behoeft geen uitleg’, verklaart Marvin. De zanger uit Arnhem was op zoek naar iets nieuws.

William Smulders lanceert 'I love you'
14-07-2018 15:01:00

Komende week brengt de Nijmeegse zanger & entertainer William Smulders de zomersingle ’I love you’ uit. De inmiddels negende single van William is een frisse mix tussen Rock ’n Roll en moderne swing. Naast het schrijven en uitbrengen van liedjes is William Smulders vooral succesvol als live performer. Met zijn gitzwarte vetkuif is William Smulders een blikvanger in het stadsbeeld en op het podium. Hij speelt solo of in verschillende samenstellingen duo, trio of met een volledige band. William Smulders staat garant voor sfeer en een knallend muziekfeest.

Danny Canters laat zich inspireren door muziek uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel
14-07-2018 12:49:00

Terwijl de meeste mensen de vakantie aan het inluiden zijn, duikt Danny Canters nog snel even de studio in om een vette plaat op te nemen. Beter Zonder Jou (Bella Ciao) is afgeleid van de muziek uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Danny, als fan van de serie, bleef met dit liedje in zijn hoofd zitten. Hij besloot daarom de melodie, welke uit 1919 stamt, te gebruiken voor zijn nieuwe single. Frank Verkooyen maakte een top arrangement en nam het geheel op in zijn studio. 

Bouke laat Soest swingen
14-07-2018 12:27:00

Vrijdagavond gaf de Drentse zanger, Bouke Scholten (35) samen met The Elvis Mattersband een geweldige Elvis tribute-show met de titel ‘Bouke Rocks Elvis’ in het Openluchttheater Cabrio te Soest. De zanger wist de Soestenaren in het prachtige intieme en sfeervolle theater te raken met prachtige bekende en onbekende ballads, maar ook stevige en swingende rockers van ‘The King’ Elvis Presley (1935-1977). Elvis Presley’s sound-alike Bouke zong de nummers ‘My Way’ tot en met ‘Jailhouse Rock’ vol overgave.

Judith Peters en DJ Henry bundelen hun krachten
13-07-2018 19:04:00

Na ‘Mag het nou wel, mag het nou niet’ bundelt topzangeres Judith Peters de krachten met DJ Henry. Samen maakten ze onder productionele leiding van Manfred Jongenelis een zomerse en dansbare bewerking van ‘Ja ik weet ik word wat ouder’, oorspronkelijk bekend van André Hazes, maar ook in de uitvoering van Henk Bernard. Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen.

Nieuwe releases Berk Music
13-07-2018 17:34:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat De Alpenzusjes een nieuwe single hebben uitgebracht met als titel 'Wil jij de mijne zijn'. Omdat Jaman het leven mooier vindt als je lacht komt hij met 'Laat de zon voor altijd schijnen'. Speciaal voor de DJ's is deze Golddiggers Remix gemaakt. van Pater Moeskroen's 'Bella Ciao'. Randy Watzeels was bijna vergeten hoe het voelt om verliefd te zijn, maar nu weet hij het weer, blijkt uit 'Zonder jou'.  

Vrijkaarten voor Elvis & More
13-07-2018 17:21:00

ELVIS & MORE is de geweldige liveshow van René Shuman & Angel-Eye rondom de muziek van Elvis Presley. Op zaterdag 25 augustus zullen zij met hun uitgebreide showorkest terugkeren naar het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam met een wervelend concert als eerbetoon aan 'The King’. Het dynamische rock 'n roll echtpaar brengt tijdens ELVIS & MORE ook muziek ten gehore van vrienden en inspiratiebronnen van Elvis, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers.

Déon Leon weet diverse mensen uit het vak te strikken voor productie nieuwe single
13-07-2018 17:01:00

Déon Leon (27) lanceert tijdens zijn eigen concert zijn zelfgeschreven solo single ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Voor het maken van deze single heeft hij diverse interessante mensen uit het vak weten te strikken. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez (Cloud 9): “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. 

Bij RADIONL kun je een privé concert van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria winnen
13-07-2018 16:51:00

Bij onze mediapartner RADIONL maak je kans op een privé concert van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria! Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de facebookpagina van RADIONL en post een originele foto met als onderwerp “Ik wil slapen” gebruik hiervoor de hashtag #ikwilslapen. Vraag zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen om jouw foto te delen en te liken. Uit de top 5 van meest gedeelde foto’s zal de meest spraakmakende foto als winnaar gekozen worden! 

Susanna Veldmeijer heeft de Oranje Kroon
13-07-2018 15:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 juli is dat ‘Zomerliefde’, de nieuwe single van Susanna Veldmeijer. Als er iemand is die zich de afgelopen jaren heeft weten te ontplooien dan is dat deze zangeres uit Soest wel. De overstap die ze in 2017 maakte naar producer Manfred Jongenelis heeft haar geen windeieren gelegd. De eerste productie uit deze studio, het vrolijke ‘Ciao Ciao Amore’, werd goed ontvangen. Met deze opvolger is de lat nog hoger gelegd. 

Michael Oomen komt met zomers uptempo lied
12-07-2018 17:27:00

De Utrechtse zanger Michael Oomen is al lang geen onbekende meer in het artiesten wereldje. Op menig feest of artiestenreis geniet een ieder van zijn unieke stem en warme uitstraling. Sinds enige tijd werkt Michael samen met het team van Double You Music NL. Zij vonden dat het weer tijd was voor een zomers uptempo nummer.  De nieuwe single “Dit wordt de zomer” is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis die ook het arrangement heeft gemaakt. De tekst voor is afkomstig van Harry Gerritsen.

Geef je nu op voor Murphy’s Talentenjacht 2018
12-07-2018 16:08:00

Bij Café Murphy’s Law, gevestigd aan de Hoofdstraat 198 in Hillegom wordt op zaterdag 13 oktober Murphy’s Talentenjacht 2018 georganiseerd. Het betreft een zangwedstrijd, die om 19.00 uur begint. Voor de winnaar is er een wisselbeker te winnen en een optreden ter waarde van 250 euro in dit gezellige café. Het is dus echt de moeite waard om mee te doen. Een aantal kandidaten hebben zich al aangemeld.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop