RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Eindeloos mooi'....nieuwe single van Kees Versluys
04-10-2016 12:13:00

We horen ze nog elke dag op de radio. De prachtige Nederpop liedjes van bekende zangers, duo’s en bands als Blof, Acda & de Munnick of Stef Bos. Iedereen zingt ze mee, ook al zijn deze nummers tien jaar oud of nog ouder. Bij de boekingskantoren is Kees Versluys inmiddels ook bekend door zijn covers van dit prachtige Nederpop repertoire en hij ervaart zodoende elke keer weer in het land hoe mateloos populair deze muziek nog altijd is. Daar wil Kees Versluys met zijn nieuwe single 'Eindeloos mooi' graag bij aanhaken.

Dana Winner opnieuw op tournee met een gloednieuwe theatervoorstelling 'Uit bewondering'
04-10-2016 11:41:00

Meer dan ooit is Dana Winner een absolute must voor iedereen die houdt van mooie muziek en prachtige liedjes. En waar komen die beter tot hun recht dan in de intimiteit van de theaters? Daarom gaat Dana Winner opnieuw op tournee met een gloednieuwe theatervoorstelling 'Uit bewondering'. Vaak krijgt Dana de vraag: “Wie of wat bewonder je?” Ze heeft de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk, nieuw materiaal en haar recentste nummer 1-hits. Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. De show is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

Producent zoekt figuranten voor videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND
03-10-2016 16:41:00

Producent Homemade Productions is op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar die willen figureren in de videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND, naar het beroemde boek van Carry Slee. De clip wordt medio december opgenomen in Amsterdam. Aanmelden kan via www.razendmusical.nl/ikdoemee. Met de videoclip vraagt Razend de musical aandacht voor de ruim 9.000 zwerfjongeren die er in Nederland zijn. Jongeren zonder een vaste woon- of verblijfplaats die in hun jeugd vaak te maken hebben gehad met problemen thuis.  

Vrijkaarten voor jubileumfeest Radio Continu
03-10-2016 15:30:00

Radio Continu bestaat 15 jaar en dat viert de zender op zondag 6 november met een groot jubileumfeest in uitgaanscentrum Dieka in Markelo. Van 16.00 tot 21.00 uur kun je genieten van optredens van topartiesten als Frans Duijts, Vinzzent, Django Wagner, Wolter Kroes, René Schuurmans, Vinzzent, Helemaal Hollands, Dennie Christian, Alpenzusjes, Havenzangers, Marlous, Stef Ekkel, Jelle B, Henk Dissel, Frank Verkooyen, Samantha Steenwijk, Pierre van Dam, Feestlift, Henk Bernard, Martin Dams, John Enter, De Dikdakkers en Henk Wijngaard.

Belgisch-Limburgs feestduo De Kletskup lanceert 'Ik schreeuw het van de daken'
03-10-2016 14:00:00

De Kletskup is een Belgisch-Limburgs feestduo dat van elk feestje een waar feest maakt. Geen kroegje te gezellig of geen zaal of plein te groot. De heren ( Roel Bloemen & Peter Pijkels) maken er een party van die je de eerste dagen niet zal vergeten.De vorige single De Ballon, siddert nog na in het Belgische en Nederlandse muzieklandschap en hier zijn de heren al met de opvolger er van. Bewust hebben ze deze keer gekozen voor een cover uit te brengen van het vroeger Toast nummer “Ik schreeuw het van de daken”.

Antonio steekt 'De 1ste smaakt goed' in nieuw jasje
02-10-2016 17:51:00

Antonio heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel “De 1ste smaakt goed”. Het is zonder enige twijfel een dikke kroegenhit en wordt daar dan ook al luidkeels meegezongen. Antonio is al vele jaren bezig met zijn zangcarrière en heeft al diverse hits uitgebracht. Hij vond het deze keer tijd worden om een heerlijke wals op te nemen en koos voor het lied welkein 1972 al werd opgenomen door Johnny Jordaan. Hij kende het nummer al van kinds af aan omdat hij toen al veel naar de muziek van de Amsterdamse zanger luisterde.

Rox van Driel kondigt nieuwe single aan
02-10-2016 15:56:00

Op 13 oktober 2016 verschijnt de nieuwe single ‘ Het zijn de kleine dingen’. Het is volgens Rox  een nummer met een vrolijke insteek waarbij je tevens lekker op kunt dansen. ‘Dat vond ik eigenlijk ook wel erg belangrijk. Daarnaast denk ik dat de tekst bij veel mensen heel herkenbaar is. Als je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, ben je een gelukkig mens. Ik geniet bijvoorbeeld al van een klein gebaar of een glimlach. Uiteraard zijn m’n familie, vrienden en fans ook onderdeel van ‘die kleine dingen’, vertelt Rox.

Toppers van Oranje te gast bij Studio A 12 in Bunnik
02-10-2016 12:52:00

Op zondag 30 oktober 2016 vinden bij Studio A 12 in Bunnik tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Optredende artiesten zijn  o.a. Tino Martin, Henk Dissel, Jan Keizer, Annie Schilder, Alex, Peter Beense, Willem Barth, Corry Konings, Bouke, New Timeless, Dries Roelvink, Ancora, Dario, Colinda, Wesley en Dirk Meeldijk. De aanvang is vanaf 14.00 uur,  de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 p.p .(aan de deur € 12.50) De presentatie is in handen van Ivo Franklin. 

Puur Hollands in de Brabanthallen
02-10-2016 10:50:00

Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk evenement waar alle topartiesten wel eens op de bühne hebben gestaan. Op vrijdag 28 oktober is er een spetterende nieuwe editie in de Brabanthallen te Den Bosch, die op hun kop zullen worden gezet door Wolter Kroes, André Hazes jr., Snollebollekes, Tino Martin, Henk Dissel, John de Bever, Henk Bernard, René Schuurmans, Cooldown Cafe, Alex en DJ Coenio. 

Nieuwe single voor Mike Daane
01-10-2016 19:09:00

Afgelopen zondag heeft zanger/entertainer Mike Daane een nieuwe single uitgebracht. ‘Kom weer bij mij’ is zijn derde single na ‘Dromen’ en ‘Zomerzon’. De afgelopen tijd heeft de Haarlemse zanger hard gewerkt aan deze single die opgenomen is in de studio van Di Mario. Ook is er een videoclip bij de single gemaakt die nu al bekeken kan worden op YouTube en die al te zien is bij TV Oranje. De presentatie vond plaats in de Spaarne Hal in Haarlem met diverse gastoptredens van oa. Peter Tros, Hans Steiger, Bonne de Jong, Wendy Molee, Dj Eric Riga en Guus Bauer.

Like TV Oranje op Facebook en win de 4-CD box '100 Hollandse Hits 2016
01-10-2016 16:37:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.800 likes bereiken, gaan we de 4-CD box '100 Hollandse Hits 2016' verloten. Hierop vind je de grootste hits van het Hollandse lied van dit moment, aangevuld met de mooiste klassiekers van de afgelopen jaren. 

René Rosas presenteert nieuwe single 'Was het maar waar' in Zaandam
01-10-2016 13:16:00

Op zondag 27 november 2016 staat “Percy’s Corner”, Zuiddijk 27 in Zaandam in het teken van de singlepresentatie van René Rosas. Op de flyer staan een aantal bekende gastartiesten waar de van oorsprong Amsterdamse artiest regelmatig het podium deelt. De line-up bestaat uit: Mick Harren, Kees van de Stad, Roel van der Wielen, Ronald Engel, Jan Sjouwerman, Dennis Alberti, Kimberly, Jan Grandia, Richard van Twiller, Alberto Nicolai, Ans Tuin, Benjamin en Erik van Kruiselbergen. Ingrid de Goede zal het geheel presenteren. 'Veel artiesten die aanwezig zijn bij de singlepresentatie kom ik vaak tegen in het Amsterdamse uitgaansleven. Mick Harren zal mij het ‘eerste exemplaar’ van 'Was het maar waar' uitreiken”, vertelt René trots.

Dit zijn de nieuwe single releases van Studio 100
30-09-2016 18:50:00

Gisteren lieten Hanne, Marthe en Klaasje al weten op zoek te zijn naar 300 figuranten tussen de 16 en 99 jaar voor de opname van de nieuwe K3 videoclip die op dinsdag 11 oktober zal plaatsvinden. Vandaag maken Hanne, Marthe en Klaasje bekend dat zij in die videoclip een feestje zullen bouwen op de swingende melodieën van Love Boat Baby, de gloednieuwe K3 single die op vrijdag 21 oktober uitkomt! De videoclip zal die dag om 18.00 uur online gaan op YouTube, en aan het aantal enthousiaste inschrijvingen te zien, zal die videoclip gegarandeerd van het scherm spatten!

Nieuwe single van Jesse heeft grote hitpotentie
30-09-2016 17:15:00

Vorig aar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met roducer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl.

Justen de Wildt betaalt eigen single grotendeels zelf
30-09-2016 16:57:00

De nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ van Justen de Wildt heeft de 13-jarige zanger grotendeels zelf betaald. Het maken van een single loopt snel in de duizenden euro’s, dus hij moest er hard voor sparen. Om zijn single te kunnen betalen, heeft Justen de Wildt onder andere sponsors gezocht. Van familie en vrienden krijgt hij veel steun en die zijn dus ook allemaal benaderd om sponsor te worden van de nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’. Naast het sponsorgeld had Justen al een aantal jaren gespaard. 

RADIONL lanceert nieuwe vormgeving
30-09-2016 16:18:00

Vanaf 1 oktober 2016 presenteert RADIONL haar nieuwe jinglepakket. De nieuwe jingles zijn erg eigentijds en sluiten naadloos aan op het format van de zender. Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: ”Vormgeving is naast muziek en DJ’s erg belangrijk voor een radiozender om de identiteit van het station uit te dragen. Met dit nieuwe pakket laten we aan de ene kant horen dat we een gezellige ’volkse’ zender zijn maar zeker niet oubollig klinken! De sound van de nieuwe vormgeving is helemaal van deze tijd en heeft hetzelfde geluid als de muziek van RADIONL. 

RADIONL Live bij de Nationale Bokbierdag in Zutphen
30-09-2016 15:26:00

De Nationale Bokbierdag in Zutphen bestaat in 2016 20 jaar. Dit vierde lustrum wordt uitgebreid gevierd. RADIONL verzorgt op zondag 9 oktober tijdens dit spektakel een wervelende muzikale show op het 's Gravenhof in Zutphen. Op het podium van de RADIONL truck zullen toppers van eigen bodem optreden: Ancora, Belinda, Aukje Fijn, Gino Graus, Marlane, Rox van Driel, Zus, Kevin Koning, Danny Heden, Marco de Hollander, Kees Haak en Henk Dissel. De entree is gratis. Kijk voor meer info op: www.bokbierdag.nl 

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-09-2016 13:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 oktober is dat ‘Dronken (van de Liefde)’, de nieuwe single van Ancora. Het nummer is afkomstig van ‘Door weer en wind’, het recent verschenen derde album van dit succesvolle shantypoptrio. Ancora blijft trouw aan de stijl waarmee de band twee jaar geleden doorbrak. Onder productie van Edwin van Hoevelaak en met een tekst van Jan Keizer brengen ze opnieuw een vrolijk zeemansliedje dat uit volle borst meegezongen mag worden. 

Zondag 2 oktober special over Harm Wolters op TV Oranje
30-09-2016 12:09:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 2 oktober zie je een special over Harm Wolters, die vertelt over het woonwagenkamp in Zwolle waar hij een gelukkige jeugd heeft gehad. 

Het schrijven en spelen van haar eigen muziek geeft Iris Hond voldoening
30-09-2016 10:31:00

Begin september 2016 werd het nieuwe album ‘Dear World' van Iris Hond uitgebracht.  In 2012 maakte Iris haar debuut met haar indrukwekkende eerste album ‘IRIS’. Na vele concerten, zowel nationaal als internationaal, besloot Iris een nieuwe weg in te slaan en een album te produceren met haar eigen verhalende composities.Dit deed ze de afgelopen 3 jaar samen met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen). 9 unieke eigen werken vormen samen het album ‘Dear World’, opgenomen in de East West studio’s in Los Angeles en de Wisseloord studio’s in Hilversum. Een album dat zich niet in een hokje laat plaatsen. 

K3 zoekt 300 figuranten voor nieuwe videoclip
29-09-2016 22:00:00

Een unieke kans voor iedereen die er altijd al van heeft gedroomd om mee te spelen in een videoclip van K3; Hanne, Marthe en Klaasje zijn namelijk op zoek naar 300 figuranten om samen met hen een K3-feestje te bouwen! Voor een nieuwe videoclip is K3 op zoek naar 300 figuranten tussen 16 en 99 jaar oud. De opnames zullen plaatsvinden op dinsdag 11 oktober op een nog geheime locatie in Vlaanderen. Alle figuranten moeten een witte outfit aanhebben (lange witte broek, met wit bovenstuk en witte schoenen).

Stevan Bloema slaat met 'Ik wil leven' een nieuwe muzikale weg in
29-09-2016 21:49:00

De afgelopen 2,5 jaar timmerde Stevan Bloema al aardig aan de weg met nummers als 'Ik wil vrij zijn', 'En dan zeg jij', 'Nooit verwacht' en afgelopen zomer nog met 'Ik lees ’t in je ogen'. Nummers die allen gekenmerkt worden door een volks karakter. Een muziekstijl waar Stevan van jongs af aan mee opgegroeid is en ook zeer waardeert, toch kan hij zijn gevoel hierin niet helemaal kwijt. Al geruime tijd is Stevan zoekende naar een stijl die beter bij hem past. Zo kwam hij in contact met producer Robert Dorn.

Signeersessie Frans Bauer bij de MediaMarkt in Apeldoorn
29-09-2016 21:36:00

Op woensdag 12 oktober om 14:00 uur komt Frans Bauer naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Geluk, Hoop en Liefde' te signeren. Uiteraard kunnen de fans van Frans ook met hem op de foto. De hit single 'Een Beetje Verliefd' werd de voorloper uit een rij van 14 gloednieuwe liedjes, die zijn verzameld op het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde'. Frans Bauer tekende opnieuw voor alle 14 liedjes en produceerde deze samen met Laurens van Wessel. 'Geluk, Hoop & Liefde' dekt voortreffelijk de lading van de 14 muzikale parels.

Peter Beense heeft wederom kroegenhit in handen
29-09-2016 11:02:00

Zodra de nieuwe single van Peter Beense, getiteld 'Voor geen goud' ten gehore wordt gebracht, hoor je al dat het de bekende Peter Beense sound bezit. Dat is de kracht van de Amsterdamse zanger die volgend jaar z'n 30 jarige jubileum viert. Samen met tekstschijver Ricardo Schuëngel en producer Frank Verkooyen heeft Peter weer een plaat op de markt gebracht met een hoog feest- en gezelligheidsgehalte. De eerste zin 'Dat Eva maar niet van die appel kon blijven, dat merken we nog elke dag', zal binnenkort luidkeels worden meegezongen.

Jeroen van der Boom vanaf 17 januari 2017 live in het Theater
29-09-2016 10:31:00

Jeroen van der Boom is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Als zanger scoorde hij grote hits als 'Jij bent zo' en 'Mag ik dan bij jou' en is hij al jaren een vaste waarde bij De Toppers. Als presentator bewijst hij zich ook dit jaar weer bij SBS6. En nu gaat hij, met zijn vaste band, het theater in met een geweldige show. Bijzonder is dat het publiek op een bepaald moment in de show zelf kan bepalen welke liedjes zij willen horen. Zijn veelzijdigheid komt in de theatershow naar voren wanneer Jeroen in de huid kruipt van zijn bekende collega's.

Chris de Roo maakt indruk bij Utopia's 1000 dagen feest
28-09-2016 23:06:00

Chris de Roo kijkt tevreden terug op een fantastisch optreden bij Utopia. 'Ik ging met een uitverkochte bus richting Laren en het was een happening', vertelt Chris die grote indruk maakte bij het 1000 dagen feest. Al geruime tijd wordt Chris weer veel gevraagd voor leuke optredens in het land en is weer veel in het nieuws.

Bryan Stricker komt wederom met feestnummer
28-09-2016 20:18:00

Bryan Stricker is ondertussen niet meer weg te denken bij verschillende festivals en het uitgaansleven. Hij staat erom bekend dat elk optreden een feest is en dat zie je terug in zijn muziek. Zo komt Bryan nu wederom met een gezellig feestnummer: 'De nacht is van ons'. Het zegt eigenlijk al genoeg, maar waarom deze titel. Elk feest is er een en als je het dan toch doet, doe het dan goed! Door het uptempo geluid en het goed te onthouden refrein is het ook een super fijn lied om lekker mee te zingen.

'1000 Bange Nachten'....indrukwekkende nieuwe single van Femke Hengeveld
28-09-2016 12:51:00

Femke Hengeveld, geboren in Zevenaar, maar nu woonachtig in Arnhem. wist al op heel jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige. Vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelt ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze wordt vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgen er vele optredens. Door haar ruime ervaring en allround repertoire is zij snel en overal inzetbaar. 

 

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2016'!
28-09-2016 12:39:00

Op dit moment kun je weer een stem uitbrengen voor de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Hou jij van Hollandse muziek en wil je duidelijk laten weten dat die een plek verdient op de Nederlandse televisie? Breng dan nu je stem uit op TV Oranje via www.totaaltv.nl/verkiezing! Door een stem uit te brengen maak je ook nog eens kans op een gloednieuwe iPad Air 2, ter beschikking gesteld door televisiegids Totaal TV. Let op: de lijst is alfabetisch gerangschikt, voor TV Oranje moet je even naar beneden scrollen.

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst bijna uitverkocht....Tino Martin verzorgt gastoptreden
28-09-2016 12:29:00

Op 15 mei 2017 vindt in het Amsterdamse Concertgebouw het 15 jarig jubileumconcert plaats van zanger Wesly Bronkhorst. De kaartverkoop gaat geweldig. Al bijna 70 procent van de kaarten is nu al verkocht. Tijdens dit festijn zal een imposante band hem begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal hij laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Over het eerste gastoptreden heeft Wesly niet lang na hoeven denken. 

Theo Mezz lanceert nieuwe single & presenteert album in Theater Calypso
27-09-2016 13:50:00

Calypso Theater in Wijk bij Duurstede zal 16 oktober a.s. het toneel zijn van de albumpresentatie van Theo Mezz. De feestzanger zal naast het album ‘Toen en nu’ ook z'n nieuwe single 'Als ik jou niet had gehad' ten gehore brengen. Meewerkende artiesten zijn: Temming & Temming, Henk Dissel, Pascal Redeker, José Sep en Michael Oomen. Het is alweer 12 jaar geleden dat horecaman Theo Mezz zich als feestzanger begon te manifesteren in ons land. Zijn inmiddels uitgebrachte singles hebben allen de kenmerkende Mezz-Factor namelijk; feest & gezelligheid. 

MUZIEKKIOSK breidt uit naar TriNed
27-09-2016 11:29:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar van start ging, wordt met ingang van 1 oktober a.s. toegevoegd aan het digitale basispakket van de Brabantse FTTH service provider TriNed. Daarmee krijgen alle televisie-abonnees van TriNed toegang tot de drie zenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en NashvilleTV. Directeur Gerard Ardesch is zeer ingenomen met de keuze van TriNed voor MUZIEKKIOSK. “TriNed is een onafhankelijke provider die al zeventien jaar internetdiensten levert.

Maikel Boxem legt in nieuwe single 'Achter jouw lach' z'n eigen gevoel
27-09-2016 11:19:00

Maikel Boxem houdt van volkse muziek, dus in dat genre past ook zijn nieuwe single ‘Achter jouw lach’. Bovendien is hij daarvoor aan het goede adres bij Frank van Etten, want die heeft zelf ook een aantal volkse hitsingles. ‘Leef als een zigeuner’ is een voorbeeld van één van de hits van Frank van Etten. Hij weet dus als geen ander hoe een volks nummer in elkaar steekt. Niet alleen daarom weet Maikel hem steeds weer te vinden, ook de samenwerking is goed. “We hebben zeker ook lol onder het produceren en dat hoort er ook echt bij”, aldus Maikel. 

Met de Wannebiezz terug naar de tijd dat geluk nog heel gewoon was
27-09-2016 11:06:00

Na de geslaagde première van vorig jaar gaan de Wannebiezz, op zaterdag 4 november, weer “Back tot he Fiftiezz”. Arie, Rocco & Gilles nemen je, samen met hun begeleidingsband 'de Patjepeeërs', mee terug naar de legendarische vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo´n 60 jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ook maken ze van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken. Van stevige Rock & Roll tot een brave Nederlandstalige evergreen en alles wat daar tussen zit..."en dat is nogal wat". Naast een Mini Elvis optreden zijn er te gekke gastoptredens van Mr. Blue Diamond Riem de Wolff en de dames van BEM. 

Marc Lapré zingt over het kontje
27-09-2016 01:28:00

Marc Lapré is geboren en getogen te Den Haag en is een trotse vader van drie zoons: Wesley (21), Owen (13) en Ryan (7). Vanaf zijn 18e zingt hij regelmatig op verjaardagen en partijen van vrienden en familie. Zijn zangcarrière begint pas echt als hij in 2004 op de camping zanger Rob Rietbroek ontmoet. Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes.

Kustwacht komt zangeres Ann May te hulp bij onderkoeling tijdens clipopname
27-09-2016 01:13:00

Dat Ann May er alles voor over heeft om haar droom te verwezenlijken bewijst ze tijdens de opnames voor de clip van haar tweede single: “World of Silence”! De zangeres raakt, zonder het te weten onderkoeld, nadat ze voor diverse scenes uren in het koude zeewater van Rockanje heeft gelegen. Gelukkig was daar de kustwacht die met warme drank en speciale thermodekens weer warmte kreeg in het zwaar afgekoelde lichaam van Ann May.

Bob Offenberg in uitverkocht Ziggo Dome
26-09-2016 13:00:00

Op zaterdag 1 oktober is X-Qlusive Holland XXL daar waar het feestgedruis losbarst. Tot in de kleine uurtjes dendert de Polonaise Hollandaise door alle hoeken van de Ziggo Dome te Amsterdam. Zanger Bob Offenberg zal ook het podium betreden van het totaal uitverkochte evenement. De uit Schiedam afkomstige zanger van het Nederlandse lied zal de vocale verzorgen voor DJ Ignition. Samen met de 19 jarige Hardstyle DJ brengt Bob Offenberg een speciale remix van “Het Is Een Nacht”, de nummer 1 hit van Guus Meeuwis. 

'Nachtdienst'.....nieuwe single van Nielson
26-09-2016 12:09:00

Vandaag, 26 september 2016, verschijnt de nieuwe single 'Nachtdienst' van Nielson. Het is een uptempo track en afkomstig van Nielsons laatste album ‘Weet Je Wat Het Is’. Naast de single wordt ook een remix van ‘Nachtdienst’ uitgebracht. Nielson heeft hiervoor het dance-duo East & Young gevraagd. Het origineel is samen met de remix vanaf vandaag verkrijgbaar. “Nachtdienst is een van de nummers van mijn album waar ik zoveel plezier aan heb beleefd tijdens het schrijven en opnemen. 

“Dummie de mummie” in het theater onder de hoede van Rick Engelkes Producties
26-09-2016 11:54:00

Na de succesvolle familievoorstelling Dolfje Weerwolfje brengt Rick Engelkes Producties in seizoen 2017/2018 Dummie de mummie in de theaters, een voorstelling gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten. Eerder zou deze voorstelling door Theater Terra geproduceerd worden, maar als gevolg van het feit dat de subsidie van Theater Terra is stopgezet, is daarmee ook de voorstelling Dummie de mummie komen te vervallen. Tosca Menten en haar uitgeverij zijn uitermate verheugd dat Rick Engelkes Producties, in overleg met alle betrokken partijen de voorstelling Dummie de mummie gaat maken met een typische REP-signatuur. Dummie de mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten.

Frans Bauer geeft met z’n nieuwe album 'Geloof, hoop en liefde' een kijkje in z’n leven
26-09-2016 11:30:00

Op vrijdag 7 oktober 2016 verschijnt het nieuwe album ‘Geluk, hoop en liefde’ van Frans Bauer. Het is volgens Frans een album met veel uitersten. Hij doelt daarmee op de momenten ten tijde van het schrijven van de teksten. Een dieptepunt in die periode was het overlijden van z’n vader. Speciaal voor z’n uitvaart had Frans het nummer ‘De hemel heeft er een engel bij’ geschreven.  Op Youtube is het nummer al meer dan 300.000 keer bekeken. Dit speciale lied krijgt nu ook een plekje op het album.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: