RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Henk Bernard
08-08-2016 22:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.100 likes ontvangen en zijn we dus weer een mijlpaal gepasseerd! Help jij mee om meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het aantal van 15.200 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Henk Bernard verloten! 

AVROTROS zendt registratie vijftigste verjaardag van Jostiband uit op 10 september 2016
08-08-2016 22:06:00

De vijftigste verjaardag van het Jostiband Orkest wordt groots gevierd met een optreden in Ziggo Dome, AVROTROS zendt de registratie van deze feestelijke avond uit op zaterdag 10 september om 20.40 uur op NPO 2. In aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander presenteert Art Rooijakkers 50 jaar Jostiband – het grote verjaardagsconcert. Bij het concert vinden gastoptredens plaats van onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan en harpist Remy van Kesteren. Tussen de optredens door zijn de vele voorbereidingen van De Jostiband naar deze spannende avond te zien. De leden van De Jostiband hebben het de afgelopen maanden druk gehad met de voorbereidingen voor hun concert in Ziggo Dome. 

Debuutsingle voor The Pianoman & Friends
08-08-2016 11:23:00

Zaterdag 13 augustus zet The Pianoman Recording Studio in Nieuwendijk haar deuren open! The Pianoman & Friends zijn daar volop bezig met hun debuutsingle: De Feestgids. De release zal onderdeel uitmaken van de open dag. The Pianoman & Friends is gebaseerd op het dueling-pianos concept. Met twee zwarte vleugels, een drummer en een combi van sterke vocals, maken zij van elk moment een interactief feest! 

The Kelly Family na 14 jaar weer afwezigheid terug in Nederland
07-08-2016 11:33:00

Op donderdag 20 oktober 2016 komt The Kelly Family na 14 jaar van afwezigheid weer in Nederland. In het Twentse plaatsje Rossum geven Kelly, Paticia, Paul en John een unieke muzikale reünie. De van oorsprong Amerikaans/Duitse popgroep, bestaande uit het gezin Kelly behaalde gigantische successen met oa. 'David's Song' en 'I Can't Help Myself'.

Muziekfestijn 'Kruispop' op de IJsbaan in Heerhugowaard ‘t Kruis...feest voor jong en oud
07-08-2016 11:06:00

Op 17 en 18 september 2016 vindt op het grasveld van de IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis de tweede editie plaats van Kruispop. Op zaterdag 17 september van 20.00 uur tot 01.00 uur wordt er een allround dance event gehouden met diverse DJ’s zoals Make & Take, El Vrieso, Rico Fernando en Sweet Le Freak. De muziekbeleving zal divers zijn; van house, hip hop en rnb tot aan 90s classics en de hits van nu, zodat de focus op de jeugd en oudere jongeren is. Op zondag 18 september van 13.30 uur tot 21.30 uur wordt er een breed muziekprogramma neergezet met onder meer de kruiser formatie Maas compleet met een gastoptreden van Jos Oudhuis. De oud Crossband mannen hebben natuurlijk ruim hun sporen verdiend en zullen er een feestje van maken! 

Dennis van Hummel wint de 'I Love Hollands Artiesten BBQ'
06-08-2016 14:00:00

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum kon je deze maand bij TV Oranje een geheel verzorgde Artiesten Barbecue voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act! Vrijdag 5 augustus is de winnaar bekend geworden: Dennis van Hummel van de vrijwillige brandweer uit Kerkdriel. Hij wilde graag zijn collega's in het zonnetje zetten, die dag en nacht paraat staan voor mens en dier. Dankzij Dennis mogen de brandweerlieden binnenkort genieten van een grandioos barbecuefeest! 

Prijsvraag: win super rang 1 tickets voor 'Elvis and more...'!
06-08-2016 13:55:00

Op dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, zetten René Shuman & Angel-Eye weer hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neer. Dit jaar gebeurt dat in het AFAS Circustheater van Scheveningen. Een van de mooiste theaters van Nederland, gelegen bij de Boulevard. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen!

Hanne, Marthe en Klaasje maken releasedatum tweede K3 album bekend
06-08-2016 02:46:00

Hanne, Marthe en Klaasje zullen binnen een jaar na de release van hun allereerste album 10.000 luchtballonnen al met een tweede K3 album komen. Dat maakten de drie zangeressen vanavond bekend in de Radio 538 Frank en Vrijdagshow die werd uitgezonden vanaf het jacht van Gert Verhulst in Antwerpen. Het tweede album van Hanne, Marthe en Klaasje zal worden uitgebracht op 10 november 2016. Net als hun succesvolle debuutalbum, zal dit een dubbel-cd worden met 12 nieuwe en 12 ‘best of K3’ hits. 

Zondag 7 augustus special over Frank van Etten op TV Oranje
05-08-2016 14:13:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.  Frank van EttenZondag 7 augustus zie je een special over Frank van Etten, die thuis in Sint Anthonis vertelt over zijn turbulente leven en carrière. 

Danny Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-08-2016 14:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 augustus is dat ‘Helemaal’, de nieuwe single van Danny Froger. Na een paar jaar met zijn vrienden Danny Nicolai en Wesley Klein op te hebben getreden onder de naam Gents, komt Danny nu met een solosingle. Het is een vrolijk zomerliedje waar je bijna niet stil op kan blijven staan. Het is bovendien duidelijk dat Danny de Nederlandstalige muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen, want deze plaat klinkt erg overtuigend! 

Mart Hoogkamer tekent bij Sony Music Nederland
05-08-2016 00:00:00

Holland’s Got Talent finalist Mart Hoogkamer maakte veel indruk bij het Nederlandse publiek en de jury van het programma met een duet met Willy Alberti. Apetrots was hij en men sprak lovend over de snik in zijn stem, voornamelijk omdat Mart pas 18 jaar is. Sony Music Nederland is trots Mart Hoogkamer te mogen toevoegen aan het artiesten roster. De eerste single van Mart bij Sony Music is een duet met Willeke Alberti en zal begin september uitkomen. 

 

Dubbel-Fris maakt met 'Laat de boel maar de boel' de zomer compleet
04-08-2016 21:38:00

Het duo Dubbel-Fris heeft de single ‘Laat de boel maar de boel’ uitgekozen om de zomer van 2016 met dit zomerse nummer nog zomerse te maken. Het lied wat ook een winter versie kent is geschreven door Martin Sterken. “En is er door Martin Sterken een zomerse remix van gemaakt, bij ons en tijdens optredens wordt enthousiast gereageerd op dit lied!”, stelt het duo. De zomer van 2016 moet voor ons ook een mooie zomer gaan worden dus een extra reden om deze single uit te brengen.

Harmina en Johanna vormen samen nieuw zangduo 'Ons Geluk'
04-08-2016 19:01:00

Er is een nieuw duo geboren. Het begon allemaal op 16 mei jl. tijdens de Pinkersterfeesten in Delfzijl waar Harmina en Johanna het publiek goed wisten te vermaken. Harmina, die we allemaal beter kennen als de look-a-like van Zangeres Zonder Naam vormt nu samen met een goede vriendin, Johanna, een nieuw duo. Onlangs kwam het duo naar buiten met een single getiteld "Ons Geluk".  Dit is een leuke introductie, want de goedlachse duo is ook te boeken onder de naam "Ons geluk".

Studio 100 brengt nieuwe tv-serie naar Nederland
04-08-2016 12:33:00

Na de succesvolle lancering van Nachtwacht bij het Vlaamse Ketnet, brengt Studio 100 de splinternieuwe spannende fictiereeks ook naar Nederlandse Nickelodeon. Nachtwacht gaat over drie tieners die er op het eerste gezicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk mythische wezens zijn: de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen), de tover elf Keelin (Celine Verbeeck) en de stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper)!  

Michelle Okken komt met nieuwe single
03-08-2016 19:39:00

De inmiddels 14 jarige Michelle Okken komt met nieuwe single, getiteld 'Blij dat ik hier leef'. Als vanouds weer geproduceerd door Martin Sterken onder het label MAP Records. Het nummer heeft een swingende melodie en een pakkende tekst, deze combinatie past dan ook perfect bij Michelle. Martin Sterken kent Michelle inmiddels al een tijdje en weet dus precies welke genre Michelle op haar lijf geschreven is. Recht vanuit haar hart brengt zij dit nummer met een boodschap, zoals ze al eerder deed met o.a. 'ik heb een droom' en 'heel het leven nog voor ons'.

'Wij zijn 1'.....nieuwe single van Wim Florack
03-08-2016 16:19:00

Wim Florack uit Oosterhout die stapelgek is op het Nederlandse muziek is, weet goed aan de weg te timmeren. Hij heeft inmiddels bewezen een vocaal talent te zijn die gewaardeerd en gerespecteerd wordt in de Nederlandstalige muziekwereld. Na de single "Het mooiste meisje van de wagen" heeft Wim met Bloed, Zweet en Tranen een waardige opvolger in de markt weten te zetten met de nieuwe single "Wij zijn 1".Het  is net als zijn de voorganger een krachtige, feestelijke, vlotte uptempo melodielijn, vermengt met een warme krachtige beat.

Nieuwe single Magrietha Gosink goed ontvangen
03-08-2016 14:13:00

De uit het Drentse Hoogeveen afkomstige zangeres Magrietha Gosink heeft op 2 augustus j.l. haar nieuwste single 'Wanneer ik met je dans' gelanceerd. Haar debuutsingle “'it is liefde', een vertaling van Bonny Tyler haar 'It’s a heartache', heeft goed gescoord bij de diverse radiostations en wordt nog steeds volop gedraaid. Desondanks vond Magrietha de tijd rijp om een nieuwe single op te nemen. De tekst heeft ze volledig zelf geschreven en de bijpassende muziek en arrangementen zijn volledig door SSG Producties in Groningen gemaakt. 

Johnny Montero lanceert z'n tweede album en z'n derde is in aantocht
03-08-2016 13:16:00

Johnny Montero is een muzikaal talent die volgens veel fans meer aandacht verdient. Geboren in Brugge staat deze 32 jarige artiest ondertussen al 15 jaar op de planken. Hij werd indertijd ontdekt in de kantine van Park Atlantis in De Haan ( Belgë). Hij zingt Nederlandstalig, evergreens, lovesongs, meezingers en levensliedjes. Maar..... we kennen hem vooral als Hazes-imitator. Reeds 3 jaar op rij werd hij tot de beste Hazes-imitator voor België en Nederland uitgeroepen door Radio2 Nederland. 

Veenhoopfestival ongekend populair in Friesland
03-08-2016 06:10:00

De Zwarte Cross kent iedereen in Nederland. Niet iedereen weet dat dit prachtige festival een voorbeeld heeft gehad in het Friese Veenhoopfestival. Dit schreef de Leeuwarder Courant afgelopen vrijdag in een artikel. Op de Veenhoop waar o.a. vrijdag jl. werd opgetreden door Within Temptation, had de zondag een groot regionaal tintje. Naast optredens van George Baker en de Gebroeders Ko werd er met daverend succes opgetreden door Friese artiesten. Al vroeg in de middag betraden de Bounty Hunters ft. Johannes Rijpma het podium.

'Samen'.....opvallende nieuwe single van Het Holland Duo
02-08-2016 15:57:00

Wie kent ze niet, Het Holland Duo. Jaren geleden is het duo ontstaan door Jan Verhoeven en Marianne Weber. Enkele jaren later nam Colinda het stokje over. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en daarom komen Jan en Colinda nog een keer terug en lanceren als 'Het Holland Duo'hun nieuwe single 'Samen'. Na een gezellig samen zijn vol met herinneringen kwamen ze op het idee om de HQ Studio van Harald Queens in te gaan. U kent het vast nog wel de gouden successen zoals "Een zwerver is ook maar een mens" en "Hopeloos alleen".

Alberto laat de zon schijnen met zomersingle 'Playa Paracetamol'
02-08-2016 14:16:00

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen. Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn?, komt Alberto nu uit met de super zomerse single 'Playa Paracetamol'. In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is. Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen.

Optreden van Mooi Wark te winnen bij 'De Beste Keet van Nederland 2016'
02-08-2016 11:40:00

Voor het zevende jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen een prijs van de beste boerenrockband van Nederland: Mooi Wark! Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door je hier aan te melden of een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl

Edwin Bos neemt clip van z'n nieuwe single 'Onze liefde' op in Schoonebeek
02-08-2016 10:00:00

De in Schoonebeek geboren zanger Edwin Bos, presenteert alweer zijn vijfde single 'Onze liefde'. Edwin, die in het dagelijks leven als lasser werkzaam is, is inmiddels drie jaar bezig met het vertolken van de Nederlandstalige muziek. Met optredens van Groningen tot aan Overijssel wordt hij in de Noordelijke provincies steeds bekender. Ook de radiostations in de rest van Nederland en Vlaanderen pikken inmiddels zijn singles op. De productie van de nieuwe single lag wederom in handen van Terry West.

A3aan Drost laat met 'Als ze naar me kijkt' z'n veelzijdigheid zien
02-08-2016 09:51:00

'Als ze naar me kijkt' is de gezellige en vrolijke nieuwe single van A3aan Drost. Deze keer heeft de uit Steggerda afkomstige zanger gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een zomerse sound. Ter ondersteuning heeft Redgellmedia een videoclip van hoog niveau. opgenomen. Meer info: www.a3aandrost.nl

Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen
01-08-2016 16:38:00

Voor zijn elfstedentour langs 11 grote steden in Nederland dit najaar, gaat Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen. Per concert zijn 5 artiesten genomineerd die kans maken. Na de stemperiode zal op RADIONL bekend gemaakt worden, welke artiest het voorprogramma mag doen. Voor het eerste concert op zaterdag 24 september in Den Bosch kan vanaf vandaag een maand lang gestemd worden op Gino Graus, Jeffrey Heesen, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L'Abee. 

Presentatie ‘I love Hollands’ deel 5 vindt plaats op 27 augustus 2016
01-08-2016 00:00:00

De teller van  het ‘I Love Hollands’ verzamelalbum staat inmiddels op 4. De presentatie van deel 5 van het door Storm Records, HubscH Media en UltimateDisk succesvolle concept vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2016 bij Paviljoen Sluishaven, Mariadijk 2 in Ooltgensplaat, een dorp in de gemeente Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland). Tijdens dit spektakel zijn er optredens van Dennis Alberti, Roy Beckers, Stefan Storm, Patrick Valentijn, 4Party, Demy de Groot, Bas Gaasbeek en DJ Rene Tulipano.

Nieuwe single voor Christien
31-07-2016 17:10:00

Christien is 1 van de zangeressen die reeds een tijdje te gast is op vele Podiums in Vlaanderen en Nederland. Zo won ze in 2009 de zangwestrijd Levenslied in Tilburg op het plein Op dit evenement waren 60.000 mensen aanwezig. Na dit succes pikte John Spencer haar op en schreef enkele liedjes die insloegen als een bom In Nederland bij het grote publiek. 

'Jij bent het mooiste'....nieuwe single van Martin de Jager
30-07-2016 13:37:00

Martin de Jager is een zanger waarbij zoals hij zelf zegt de Hollandse muziek met de paplepel is ingegoten. Van jongs af aan is hij ermee opgegroeid en is zo besmet geraakt met het Nederlandstalige lied. Zijn grote voorbeeld is Jannes, niet alleen om zijn muziek maar ook omdat die net als hem een man van het volk is. Hij is een echt mensenmens zoals ze dat zo mooi noemen, geen kapsones maar gewoon zijn wie je bent dat is zijn motto. Zijn muzikale voorkeur is après-ski want dat is toch echt wel zijn ding.

Jack van Raamsdonk schrijft nieuwe single voor Jayden Daniëls
30-07-2016 10:39:00

Vorig jaar kwam Jayden Daniëls met zijn eerste single 'Ritme', een heerlijke zomerse plaat. Ook dit jaar kiest Jayden wederom voor een lekkere zomerse single. In samenwerking met Jack van Raamsdonk, die verantwoordelijk is voor de tekst,  en producer Manfred Jongenelis kwam deze track tot stand. Op de klanken van een oud Bob Marley liedje zingt Jayden Daniëls 'Geef Me Een Zoen'. Een heerlijke reggaeplaat die nog wel eens vaak gedraaid zou kunnen worden op jouw favoriete vakantiebestemming of lekker in je eigen tuin tijdens de barbecue.  

Isabella Smit en Jeroen Stevens hopen met crowdfunding droom uit te laten komen
30-07-2016 00:00:00

Alles is in werking gesteld. Isabella Smit en Jeroen Stevens vragen om hulp, uw hulp. Het tweetal heeft elkaar in januari 2015 leren kennen, maar Jeroen kende Isabella al van het programma Utopia. Ze deed een uitspraak en dat sprak Jeroen meteen aan en hij wilde graag met haar in contact komen. Dit leek in eerste instantie onmogelijk, maar niets was minder waar. 

Like TV Oranje op Facebook en win ‘Zolang er 'n droom bestaat’ van Lyse Hille
29-07-2016 21:04:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al bijna 15.000 likes ontvangen! Dat wordt natuurlijk opnieuw een fantastische mijlpaal, maar we gaan daarna gewoon door. Dus help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.100 likes bereiken, gaan we het dubbelalbum ‘Zolang er 'n droom bestaat’ van Lyse Hille verloten. 

Zeeg van Seben komt met nieuwe single
29-07-2016 20:56:00

Op 13 juni 1971 wordt Zeeg van Seben geboren in Dordrecht. Al 29 jaar staat hij op de bühne in 2013 scoorde Zeeg zelfs een hitje met het liedje “Niemand op de wereld.” In 2015 heeft hij in eigen beheer een album opgenomen en daarna werd het stil rond Zeeg van Seben. Enkele maanden geleden raakt Zeeg in gesprek met Hans van Aalst. Samen besluiten ze dat Zeeg zich toch maar eens in moet gaan schrijven voor de talenten battle in Kruisland. Zeeg gaat ervoor en staat zowaar een paar maanden later in de finale. 

Zondag 31 juli special over Burdy op TV Oranje
29-07-2016 20:43:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 31 juli zie je een special over Burdy, die TV Oranje ontvangt in zijn woning in Ulrum. Zitend in zijn ruime bubbelbad vertelt hij over het leven in Noord-Groningen, waar de mensen bekend staan om hun nuchterheid. 

Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-07-2016 20:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 augustus is dat ‘Voor mij alleen’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Deze jonge zanger, die zichzelf vorig jaar in de kijker speelde door zijn deelname aan het SBS6-programma 'Bloed, Zweet en Tranen', is bijzonder trots op dit nummer, de productie en de videoclip. "Deze single heb ik zelf geschreven samen met Pieter van Schoten en DJ Maurice. Dat maakt het extra speciaal, na eerder twee covers te hebben uitgebracht, aldus een gretige Pascal. 

Robbie te Pas kiest voor een cover van 'Duele El Corazon' van Enrique Iglesias
28-07-2016 16:53:00

De Haagse zanger Robbie te Pas is geboren op 14 april 1988 in Den Haag. Robbie begint zijn zangcarrière in café Rustenburg in Den Haag waar hij als 16 jarige jongen de microfoon pakt en een aantal liedjes begint mee te zingen. Als snel krijgt hij veel complimenten over zijn zang en wil hij door gaan met zingen. Zijn carrière begint echter pas in 2006 als hij regelmatig wordt gevraagd voor optredens in cafe's, in voetbalkantines en op bruiloften en partijen. In 2007 komt vriend en collegazanger Peter la Haye naar Robbie toe met het idee om een eigen single op te nemen.

Een feestje met een dubbel gevoel voor Bertie Verplak
28-07-2016 16:15:00

Op zaterdag 3 september 2016 lanceert Bertie Verplak zijn allereerste album. 'Er is vanaf 2014 hard gewerkt om dit alles voor elkaar te krijgen. Nu worden nog de laatste puntjes op de i gezet door het gehele team van Maximix Events en zijn label VHM Records', vertelt Bertie. Zijn album zal uitgereikt worden door Ronnie Haefkens, de man die de grote steun is achter het hele gebeuren van Bertie Verplak. Samen zijn Haefkens is hij eigenaar van Maximix Events.

Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten
27-07-2016 22:53:00

Volkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren. De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek. Het had een relaxed momentje moeten zijn met een bomvol weekend voor de deur. 

Driekes Hoekstra nu ook exclusief bij Artiestenplein
27-07-2016 22:07:00

Artiestenplein is een van de snelst groeiende boekingskantoren van Nederland aan het worden. Het lijstje met exclusieve artiesten, die bij dit bureau zijn te boeken wordt steeds groter en opvallend is dat veel gerenommeerde Nederlandse artiesten de weg naar het boekingskantoor hebben weten te vinden. Zo ook nu weer de  jonge Nederlandse zanger Driekes Hoekstra. Een opvallende zanger, die na de overwinning bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 een bloeiende muzikale loopbaan heeft weten op te bouwen.

Traditiegetrouw zal Erwin Fillee ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken in Hoorn
26-07-2016 22:51:00

Traditiegetrouw zal Erwin ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken tussen de poffertjes door met zijn supergezellige gezang. Op uitnodiging van de Gemeente Hoorn zullen o.a. de ouderen uit de verzorgingshuizen op maandagmiddag 8 augustus vanaf 13:00 uur worden getrakteerd bij de poffertjeskraam op…poffertjes, drinken en muziek van Erwin. Deze traditie is al een aantal jaren nu aan de gang met ontzettend veel succes. Dit is écht ‘mijn publiek’. In het land treedt ik af en toe op op bruiloften en partijen, maar de rest is het toch de ouderen. 

Muzikale droom voor Patrick Gerets uitgekomen
26-07-2016 22:41:00

Patrick Gerets, de gezellige volkszanger uit Limburg kan zijn geluk niet op. Onlangs nam hij zijn nieuwe single én een duet met Frank van Etten op!. Patrick Gerets presenteert deze Zomer zijn compleet nieuwe single ‘Ik Kan Geen Dag Zonder Jou’! Een vrolijke up tempo en gezellige single die is geschreven en opgenomen door Mario Veltman. Net als de voorgaande singles brengt Platenmaatschappij Zebra Music deze landelijk uit. In de videoclip die opgenomen is ter promotie van de single, laat Patrick Gerets de mooiste plekken van Maastricht zien. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop