RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Burgemeester Bert Blase van Vlaardingen ook tekschrijver van poëtische Nederlandstalige luisterliedjes
20-11-2015 19:48:00

Vandaag verschijnt de CD ‘Als de draak de kop opsteekt’, met dertien poëtische Nederlandstalige luisterliedjes. Het album is gebaseerd op de gelijknamige dichtbundel van Bert Blase en is een coproductie van dierenarts-muzikant Hans Trompert en burgemeester van Vlaardingen Bert Blase. Van diverse nummers nemen zij samen de zang voor hun rekening. Hans: ‘De teksten verwoorden voor mij een rake kijk op het leven, iets van melancholie, maar steeds gecombineerd met veel kracht om altijd weer verder te gaan. Als de draak de kop opsteekt werd voor mij een sleuteltekst, vanwege de emotionele betekenis ervan. Nog steeds spelen de woorden en melodietjes door m´n hoofd op momenten in de nacht, die ik verstandiger zou benutten met slapen.’

De Lawineboys flikken het weer....nu met 'Bertus'
20-11-2015 17:04:00

Met het oog op carnaval 2016 brengen de Lawineboys vandaag hun nieuwe single uit. In samenwerking met de band Pater Moeskroen, is er een geweldige feestplaat opgenomen. De titel is "Bertus". Een zeer aanstekelijk nummer met een waanzinnig grappige tekst. Met dit lied zal in het komende feestseizoen de naam van deze geweldige feestact alleen maar meer gevestigd worden. Normaal gesproken vertoeven de Lawineboys 's winters in Oostenrijk en keren zij met carnaval terug naar Nederland. 

Paul de Leeuw brengt kerstalbum ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ uit'
20-11-2015 16:29:00

Paul de Leeuw kreeg vanmorgen het eerste exemplaar van zijn nieuwe album ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ uitgereikt. De pianobroers Lucas en Arthur Jussen, die tevens hun muzikale medewerking aan het album verleenden, deden dit in het tv-programma ‘Koffietijd’. Het nieuwe kerstalbum van Paul de Leeuw is vanaf vandaag verkrijgbaar.Op ‘Er Was Eens... Een Kerstverhaal’ is Paul de Leeuw op zijn volstrekt eigen en zeer karakteristieke manier te horen als verteller van het verhaal der verhalen. 

Wesly Bronkhorst presenteert zijn nieuwe album ‘Op weg’
20-11-2015 16:18:00

“Voor mij spreekt het voor zich dat mijn trouwe fans als eerste mijn nieuwe album live kunnen horen!” De Amsterdamse zanger heeft ontzettend veel zin in de speciale release, zaterdag 21 november in het Rosarium, Amsterdam. “Ik heb hier zo hard aan gewerkt. Mijn droom komt uit: op ‘Op weg’ staan alleen maar liedjes die heel dicht bij mij staan. Nummers die al jaren in mijn hoofd zitten, en ik nu op heb kunnen nemen omdat ik dit album in eigen beheer uitbreng. Dat voelt zó goed. Ik ben benieuwd naar de reactie van mijn fantastische publiek. 

Yves Berendse heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-11-2015 15:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 november is dat ‘Droomvrouw’, de nieuwe single van Yves Berendse. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ komt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu met een prachtige opvolger. Hiervoor heeft Yves de hulp ingeroepen van The Frogettes. ‘Ik heb altijd enorme bewondering gehad voor René. Dat juist nu zijn backing vocals Mandy Huyts en Danielle Mulder een groot aandeel hebben op mijn nieuwe single is echt fantastisch’, aldus Yves. 

De mannen van Stad en Land brengen ode aan Parijs
20-11-2015 14:02:00

De mannen van Stad en Land hebben als ode aan de mooie stad Parijs een video laten maken 'Met alle nare dingen die gebeuren willen we ons juist focussen op het mooie. Wij brengen u 'Mag ik dan bij jou' van Claudia de Breij, aldus het viertal. Stad en Land is na het succes van hun debuutsingle 'Kom Maar Op' terug in de spotlight met een nieuwe single genaamd ‘Lieveling’. De tweede single van Stad en Land is een prachtige ballad geworden. Lieveling werd geschreven door Edwin van Hoevelaak en Chris Hof.

TV Oranje zendt n.a.v. het overlijden van Armand vanavond om 19:30 uur een aantal van zijn grootste hits uit….
20-11-2015 13:35:00

Platenmaatschappij Top-Notch en Excelsior Recordings hebben vanochtend bekend gemaakt dat Herman George van Loenhout, beter bekend als protestzanger Armand op 69 jarige leeftijd is overleden. Met het nummer "Ben ik te min" stond hij 14 weken in de Top 40 en brak hij nationaal door als artiest. Armand maakte deel uit van de hippiegeneratie en stond bekend als fervent liefhebber van cannabis. Na geruime tijd ziek te zijn geweest overleed hij op19 november 2015.

KerstShow met Marco de Hollander
20-11-2015 13:19:00

De laatste artiestenshow in 2015 van Marco de Hollander wordt georganiseerd op zaterdag 12 december. Deze artiestenparade zal in het teken staan van Kerst. De volkszanger zal de aanwezigen verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie. Zo komen deze keer: Janneke de Roo, Henny Weijmans (New Four) The Moonlights en de populaire Ronnie Tober. Uiteraard zal Marco de Hollander zelf ook optreden. De medewerkers van Restaurant de Oude School verzorgen voor deze middag een Kerstbuffet. Daarom zal de show dit keer starten om 16:00 uur zodat de gasten rond 18:00 uur gebruik kunnen maken van dit buffet. 

Jamai in The Christmas Show
19-11-2015 21:24:00

Jamai is op 26 en 27 december te zien in de nu al veelbesproken The Christmas Show in de Ziggo Dome Amsterdam. Jamai is naast Nicolette van Dam, Ron Brandsteder, O’G3NE en Edsilia Rombley in The Christmas Show te bewonderen. Waar wereldsteden als New York en Londen in de decembermaand al jaren in de ban zijn van spectaculaire kerstshows, heeft nu ook Amsterdam haar eigen Christmas Show. Producenten RTL Live Entertainment en Stage Entertainment komen met een spectaculaire show vol dans, zang en circusacts.

Shirma Rouse special guest bij Ladies of Soul 2016!
19-11-2015 20:46:00

Met Shirma Rouse maken de Ladies of Soul hun eerste special guest bekend voor de shows op 12 en 13 februari 2016 in de Ziggo Dome. Shirma, die net als de Ladies mensen weet te raken met haar geluid, betreedt hiermee als zesde powerlady het podium. Shirma deelde al eerder het podium met de Ladies en heeft opgetreden met vele andere grote namen, waaronder Chaka Khan, Alain Clark, Michael Bolton en Anouk. 

Ondanks heftig jaar toch nieuwe carnavalssingle voor De Dorini's
19-11-2015 19:40:00

De Dorini's (Marlou en Dorien) hebben een heftige tijd achter de rug. In april werd bij Dorien borstkanker geconstateerd. Na een chemotraject en enkele operaties is zij bezig met haar herstel en bouwt ze haar conditie op om er in januari weer tegenaan te gaan. Intussen zijn de dames wel bezig geweest met de nieuwe carnavalssingle want uiteindelijk is muziek het beste medicijn. De titel van de nieuwe carnavalsknaller is: “Hé da’s lekker” en is mede mogelijk gemaakt door de verkoop van groene polsbandjes met de tekst "De Dorini’s zetten Door!" 

Nederlandse muziekmaatschappijen starten streamingdienst HitsNL
19-11-2015 18:20:00

Vandaag is in de Vorstin in Hilversum de nieuwe muziekstreamingdienst HitsNL gelanceerd. HitsNL is een unieke samenwerking tussen alle Nederlandse muziekmaatschappijen, die allen toegang hebben gegeven tot de muziek uit hun catalogus. HitsNL richt zich uitsluitend op Nederlandstalige muziek. De reden voor initiatiefnemer Tom Peters, directeur van muzieklabel NRGY Music, om HitsNL te starten is dat volgens hem het streamen van Nederlandstalige muziek erg achterblijft. 

Perfecte timing voor nieuwe single en clip van Jeroen Stevens
19-11-2015 17:25:00

Wel of geen nieuwe single uitbrengen, dat was een vraag die Jeroen Stevens zicht heeft gesteld. Een hart van Engel, is een lied dat geschreven is door Jansje Naberman na het overlijden van haar zus. Ze schreef "Heel dicht bij jou" al eens in 2007 voor Jeroen. Een hart van een engel is misschien erg herkenbaar voor de mensen, het is namelijk van Modern Talking, Heart of an Angel. De muziekbewerking lag in handen van Marcel v/d Eijnden (bekend van Duo Sunrise) en de opname vond plaats bij Terry West Producties, de backing vocals is gedaan door Gerda Oldenburger-Blink (de nieuwe formatie Gerda en Terry West). Ik ben ontzettend blij met dit liedje en het voelde ontzettend goed. Op woensdag, 18 november 2015, heb ik in samenwerking met Robert RTV de clip opgenomen in het Veteranenhuis de Molenhoeve te Winschoten. 

Nieuwe single voor John West
18-11-2015 22:13:00

John West brengt in de aanloop van z'n album welke in januari 2016 zal verschijnen z'n nieuwe single  'Jij bent niet te weerstaan' op de markt. De inspiratie voor de teksten haalt John samen met zwager Zonzo Basily uit de eigen omgeving. 'Hier gebeurt voldoende om tot de mooiste teksten te komen. Deze tekst gaat over de gevoelens bij een eerste ontmoeting en die ontstaan als een liefdesrelaties opbloeit', aldus John. Voor de productie van “Jij bent niet te weerstaan” en de overige liedjes op het album is producer Manfred Jongenelis verantwoordelijk.

Regionale omroep Heerhugowaard A Life organiseert unieke artiestenparade
18-11-2015 20:38:00

Het populaire programma 'Hollandse Hits A Life' van de regionale omroep Heerhugowaard A Life organiseert op zondagmiddag 13 december 2015 een unieke artiestenparade met diverse artiesten in de verwarmde IJshut. Het gezellige Stadsplein van Heerhugowaard wordt vanaf 4 december omgetoverd tot een overdekte ijsbaan met gezellige horeca. 

Bobby Prins lanceert nieuw album
18-11-2015 16:05:00

Na het succes van het vorige album “Bel me, I love you, wat vorig jaar is uitgekomen, is het nu weer tijd voor een nieuw album van Bobby Prins.'Liefde inspireert' is een album met voor ieder wat wils en zoals de titel al zegt heeft Bobby Prins zich bij de keuze van de liedjes laten inspireren door de liefde. Speciaal voor dit album heeft Bobby zijn aller grootste hit “Sancta Maria “opnieuw opgenomen en in een verfrissende 2015 versie op dit album gezet. Voor al die duizenden fans van Bobby zal dit album zeker weer meer dan welkom zijn.

Opvallende nieuwe single van Kevin Smit
18-11-2015 14:38:00

Met de release van de single 'Engelen' laat zanger/presentator Kevin Smit weer muzikaal van zich horen. De single zal op vrijdag 20 november uitkomen via Dutch Star Music Productions. 'Engelen' is een opvallende en bijzondere single. De single 'Engelen' volgt de single 'Wat over blijft zijn tranen' op, die vorig jaar verscheen. Met deze single laat Kevin zich van een totaal andere kant zien. Rondom de single release zal Kevin een uitgebreide tour doen langs de radio- en Tv zenders om de single te promoten.

Dorpsgenoten schenken bronzen borstbeeld aan Koos Alberts
18-11-2015 12:36:00

Op zaterdag 5 december vind de onthulling plaats van het bronzen borstbeeld welke ondernemers uit Hierden aan hun bekende dorpsgenoot Koos Alberts hebben geschonken. De onthulling zal om 14:00 uur plaatsvinden op sportpark VV Hierden gelegen aan de Dorpshuisweg nummer 9 a in Hierden. De Hierdenaren hebben enorme bewondering voor de Amsterdamse volksartiest die in 1987 een ernstig ongeluk kreeg op nog geen 200 meter van zijn woning. Het grote doorzettingsvermogen en de successen die Koos wist te behalen na zijn tragische ongeluk hebben altijd een grote indruk achtergelaten. Afgelopen maand is er van Koos een digitale scan gemaakt door Roel van der Burg van PhotoSculptura.

Nieuwe clip 'Nooit bin ik klaor' van Martijje online
18-11-2015 10:06:00

De Drentse zangeres Martijje brengt op 18 november de clip 'Nooit bin ik klaor’ uit. Het gospelachtige liedje gaat over het verlangen om nooit afscheid te hoeven nemen. De clip werd opgenomen in de hervormde kerk van Grolloo, onder leiding van Fred van Os. Cameraman Jasper Pannekoek bedient de steadycam. Martijje zingt het liedje samen met een gospelkoor. 'Nooit bin ik klao'r is onderdeel van haar nieuwe album 'Evenwicht'.

Wally's Pretparade lanceert ' Linkerbeen, rechterbeen'
18-11-2015 01:15:00

Speciaal voor de Sinterklaasperiode brengt Wally’s Pretparade de single “Linkerbeen, rechterbeen” uit. Ongetwijfeld zullen de kids helemaal uit hun dak gaan op dit vrolijke nummer, waarvan het refrein vanaf de eerste klanken al door iedereen wordt meegezongen. Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is de kindershow Wally’s Pretparade bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally Preyll, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan.

Nieuwe single voor Dave van Well
18-11-2015 00:56:00

'Als je echt niet meer van me houdt' is de titel van de nieuwe single van de Nijmeegse zanger Dave van Well. De single is afkomstig van z'n dit jaar verschenen album 'Snap je wat ik bedoel'. Hierop staan in totaal 14 nieuwe nummers. Tevens is er naast de nieuwe single een nieuwe videoclip van de nu inmiddels 50 kilo lichtere zanger verschenen. Begin december staat er wederom een nieuwe single en videoclip gepland die gericht is op de kerst. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Dave www.davevanwell.com

Eetcafé 'Bij Rembrandt' stelt ruimte beschikbaar voor live audities voor de Koos Alberts Awards
18-11-2015 00:38:00

Toen Andre Aardenburg ondernemer en horecaexploitant van Eetcafé bij Rembrandt in Heerhugowaard door de organisatie van de Koos Alberts Awards benaderd werd voor een financiële bijdrage hoefde hij daar niet lang over na te denken. Als liefhebber van het Nederlandstalige lied was hij direct enthousiast over de nieuwe jaarlijkse muziekprijs van Koos Alberts en zei volmondig ja ik doe mee. Op dinsdagavond 8 december stelt Andre Aardenburg zijn restaurant Bij Rembrandt beschikbaar voor live audities van 15 nieuwe talenten.

Sponsorcontract voor Demy de Groot
18-11-2015 00:21:00

Nadat Demy de Groot enkele dagen geleden bedreigd is geweest met een mes en daar een gat in zijn hoofd en een dik blauw oog aan heeft overhouden is er nu goed nieuws voor de spontane zanger. Moda Italia , een webwinkel met stoere kleding voor zowel heren en vrouwen heeft Demy een sponsorcontract aangeboden. Demy mag een jaar lang elke maand voor een bepaald bedrag kleding bestellen die hij dan bij zijn optredens, tv en radio interviews en andere openbare gelegenheden zal dragen.

Tino Martin klaar voor concert in de Heineken Music Hall
17-11-2015 12:53:00

Studio One laat weten dat Tino Martin na zijn twee uitverkochte 'Doe wat je wil' concerten in de Schouwburg van Amstelveen die hij afgelopen oktober gaf in april 2016 een groot concert gaat geven in de Heineken Music Hall. Daar zal hij zich in een nog grotere setting presenteren dan z'n concerten in oktober jl. Binnenkort zal alle informatie bekend worden gemaakt. Als er één naam van een artiest als een storm over ons land waaide in 2015 dan is het wel de naam van het nieuwe Nederlandstalige fenomeen Tino Martin.

Fadim brengt als voorloper van z'n tweede album nieuwe single uit
17-11-2015 11:26:00

Fadim kreeg met de lancering van zijn debuutalbum ‘ADYA stelt voor: FADIM’ , welke in de zomer van 2014 het levenlicht zag,  veel aandacht van zowel de Vlaamse als de Nederlandse media. Hij ontving in Vlaanderen de loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied voor 'de doorbraak' en 'beste nieuwkomer'.  Vrij snel na de release van z'n debuutalbum dook Fadim samen met z'n manager Adriaan Van Landschoot de studio in om te werken aan een tweede album en dat nieuwe album 'ADYA & FADIM' verschijnt op 11 december 2015.

Rita Young en Javi Escalera brengen duetsingle uit
16-11-2015 22:38:00

Rita en Javi presenteren met trots hun allereerste duosingle 'Jij en ik'. Deze aanstekelijke quickstep van eigen hand, was de allereerste single van Javi Escalera. Na vele jaren achter de schermen bezig te zijn geweest voor collega artiesten, als liedjesschrijver, sessiezanger en zangcoach, besloot Javi dat het tijd was om ook een eigen single te maken. Het was een schot in de roos; eindelijk zag het grote publiek de persoon  achter de liedjes & de stem, en het resulteerde in een zeer succesvol avontuur, dat na vele singles en een album, nog steeds voortduurt. 

Nieuwe carnavalssingle voor Ria Valk
16-11-2015 12:36:00

Tijdens het schrijven van de nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekst van een single die ze in 1996 zelf heeft geschreven. Daarom wordt het nummer ‘Ik val steeds voorover’ uitgebracht voor de carnaval. Tijdens een brainstormsessie over een nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekstregels van de single ‘Ik val steeds voorover’. De track is oorspronkelijk gemaakt in 1996 en is destijds door de zangeres zelf geschreven. ‘Ik val steeds voorover’ is een wals waar een ‘slavenkoor beat’ aan toegevoegd is. 

Damenson Entertainment heeft grootse plannen met Alessandro
16-11-2015 11:43:00

Alessandro is sinds kort toegetreden tot de stal van Damenson Entertainment.  Ondertussen zijn er al nieuwe foto's en een nieuw logo van het 17 jarige talent gemaakt. Ook de merchandise heeft een nieuw symbool. Van de nieuwe foto`s is er een foto uitgekozen die inmiddels op de nieuwe fotokaarten is gedrukt. Binnenkort zullen er ook nieuwe posters verschijnen. Daarnaast is er ook een nieuwe website ontworpen. Frank van der Stokker heeft de taak van manager op zich genomen. ‘Tijdens een evenement kwam ik in gesprek met Alessandro en z’n vader One M!ke . 

Rob Rietbroek krijgt uit handen van z'n zoons eerste exemplaar van nieuwe single
15-11-2015 13:53:00

Rob Rietbroek was al vroeg met muziek in de weer en begon al op jonge leeftijd met zingen. Hij zingt met veel passie en plezier op feesten en partijen. Rob is getrouwd, heeft 2 schoolgaande kinderen Robby en Timmy en woont samen met zijn gezin in Den Haag waar hij in 1963 ook ter wereld kwam. Rob is werkzaam als monteur bij het drinkwaterbedrijf Dunea. De eerste single van Rob “Ons Geluk” is een mooie ballad waarin het draait om het tijdloze gezins geluk.

Janneke Wiersema covert haar twee favoriete liedjes
15-11-2015 11:34:00

De uit Groningen afkomstige zangeres Janneke Wiersema heeft haar sporen in de wereld van muziek bestempeld door haar wens om haar favoriete nummers te coveren en officieel uit te brengen. Alom respect voor deze ontzettend lieve vrouw die, ondanks haar zeer bewogen verleden weet door te zetten en zeer gelukkig getrouwd is met haar Wiebe die haar op handen draagt en beschermd. Ze is de jongste niet meer, maar leeftijd is een feit,en beslist geen hindernis voor deze lieve schat die alleen maar het goede verdiend in de herfst van haar leven. 

Frans Duijts en Wesley Wolters op bezoek bij de Media Markt in Apeldoorn
14-11-2015 22:26:00

Op zaterdagmiddag 28 november 2015 komt Frans Duijts om 15.30 uur naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe verzamelalbum ’10 jaar mijn grootste hits tot nu’ te signeren. Frans zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Voorafgaand aan Frans Duijts zal ook de volkszanger Wesley Wolters optreden. Door het succes van het liedje “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij” dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière. 

Zondag 15 november special over Lucas & Gea op TV Oranje
14-11-2015 19:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 15 november zie je een TV Oranje Special over Lucas en Gea, die in hun eigen prive-café vertellen over hun opmerkelijke carrière. Voor Lucas begon alles op 13-jarige leeftijd toen hij op gitaarles ging.

Oranje Top 30 dankzij Maurice de Jong op Facebook en Twitter
14-11-2015 18:54:00

Elk weekend kun je bij TV Oranje kijken naar de Oranje Top 30. Deze Nederlandstalige hitlijst, die wordt samengesteld aan de hand van gegevens van GfK Retail and Technology Benelux, is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk wordt uitgezonden bij TV Oranje en een aantal lokale tv zenders. Daarnaast wordt de lijst ook uitgezonden bij een groot aantal radio stations waaronder RADIONL. Een belangrijke rol bij de Oranje Top 30 wordt gespeeld door Maurice de Jong.  Hij is niet alleen de vaste voice-over van de uitzendingen, maar verzorgt ook de Oranje Top 30 op Facebook en Twitter

Zoon Kees Haak zingt nummer met icoon Nico Haak
14-11-2015 14:57:00

Op vrijdag 13 november 2015 was het alweer 25 jaar geleden dat Nederland één van zijn meeste geliefde stemmingmakers verloor aan een hartaanval, Nico Haak. Een bijzonder moment voor zoon Kees Haak om terug te blikken op de periode dat wij allemaal meezongen met “Foxie Foxtrot” en “Honkie tonkie pianissie”. Kees Haak is de zoon van de overleden zanger Nico Haak. Kees treed ter herinnering aan zijn vader in zijn voetsporen en brengt nu een wat onbekender nummer van zijn vader uit, genaamd “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”. 

Vrijkaarten voor Henk Bernard Feestgala
14-11-2015 09:34:00

Op zaterdag 19 december is de populaire zanger Henk Bernard het middelpunt van een spetterend feestgala in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer en Frans Bauer. Daar moet je bij zijn! Henk Bernard is momenteel een van Nederlands populairste zangers. Zijn live optredens zijn altijd zeer spraakmakend en hij scoort hit na hit. Beleef het allemaal live tijdens dit onvergetelijke gala. De prijs van de tickets is € 25,00 voor een staanplaats en € 30,00 voor een zitplaats (excl. kosten). 

Pet Raket en John Kanon vragen zich af of Sinterklaas een frikandel lust
14-11-2015 09:23:00

Pet Raket en John Kanon storten zich nu met hun gloednieuwe polonaise hit 'Sinterklaasje lust u een frikadel?' in het gezellige Sinterklaas feest. Bij het horen van het supergezellige liedje ging Sinterklaas samen met de pieten direct in de polonaise. “Het is een enorm aanstekelijk liedje wat direct blijft hangen”, aldus Pet en John. Deze feestgangers hebben ondertussen op het AKMP label hun eigen sound die door iedereen wordt herkend. Eerder scoorden de heren Pet en John al grote hits tijdens het carnavalsfeest.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-11-2015 23:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 november is dat ‘Gewoon een lekker wijf!’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer, een Nederlandstalige bewerking van ‘Walk of live’ van Dire Straits, lag al een tijdje op de plank bij tekstschrijver Bram Koning. Erik had hem vorig jaar al gehoord, maar twijfelde om het als single uit te brengen. Zijn manager Bert Schenau wist hem te overtuigen. “Hij vertelde me dat het een lied is met een knipoog en zeker de potentie heeft om een echte meezinger te worden.

Vanaf vandaag kun je de eerste single van K3 downloaden
13-11-2015 23:49:00

10.000 luchtballonnen, de eerste single van K3 die op dit moment al de tweede plaats heeft veroverd in de Nederlandse iTunes charts, kun je hier downloaden. De eerst week als K3 zit erop voor Hanne, Marthe en Klaasje en daarmee is het avontuur nog maar net de begonnen. Aan het begin van de week hebben zij de vrolijke videoclip opgenomen voor 10.000 luchtballonnen. Naast het inzingen van de andere liedjes voor het album dat op 18 december uitkomt, zijn Hanne, Marthe en Klaasje nu ook hard aan het repeteren voor de K3 shows.

Zanger Demy de Groot bedreigd met mes en in elkaar geslagen
13-11-2015 09:08:00

Zanger Demy de Groot in vanmorgen vroeg in het centrum van Rotterdam na z'n werk in de Skihut eerst bedreigd met een mes in daarna in elkaar geslagen. Demy is een tijdje buiten bewust zijn geweest en heeft er een blauw oog en gat in zijn hoofd aan over gehouden. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Demy zat met een aantal collega's van de Skihut een pizza te eten. Een collega zat achter de gokkast (die hij op een gegeven ogenblik verliet om geld te wisselen), daar hij nog wat speelpunten er op had staan en bij terugkomst er een man achter de gokkast was gaan zitten. 

Debuutsingle van Rick Melissen van uitmuntende kwaliteit
12-11-2015 16:26:00

Met z’n debuutsingle ‘Hoe jij het leven leeft’ probeert de uit Leiderdorp afkomstige artiest ‘in de dop’ landelijke bekendheid te krijgen.  In het verleden heeft hij al diverse covers opgenomen, maar die telt Rick niet mee. Hij is nu een kleine 2 jaar bezig met zingen op professionele wijze en hoopt op een succesvolle muzikale carrière. Nadat hij wist welke muzikale weg hij wilde bewandelen ging hij op bezoek bij een muziekorganisatie die een evenement in zijn dorp organiseerde. Rick kreeg vervolgens een uitnodiging om een viertal nummers tijdens dat evenement te zingen.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 11 december t/m zondag 17 december

   John de Bever - Kerkklokken luiden in de toren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl