RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zomertoer naar Assen en Heerhugowaard
19-06-2016 11:24:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig op De Brink in Assen tijdens het TT Festival. Elke dag worden vanaf 20.00 uur optredens verzorgd door Nederlandse topartiesten. Zondag 26 juni is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer vanaf 12.00 uur te vinden op het Stadsplein in Heerhugowaard, met optredens van Django Wagner, Tino Martin, Frans Duijts, Danny de Munk, Koos Alberts, Jan Keizer & Anny Schilder, Peter Beense, Pierre van Dam, Vinzzent, Joost de Vries, Snollebollekes en vele anderen. 

Wilfred & John debuteren met 'Midnite Dynamos'
18-06-2016 18:44:00

Wie kent het niet? ‘Midnight Dynamos’, een dikke hit uit de tachtiger jaren uitgevoerd door de Engelse formatie Matchbox. Kans is groot dat áls er niet meteen belletjes zijn gaan rinkelen bij het zien van deze titel, dat de gelijknamige single van Wilfred & John wél herinneringen tot leven brengt. ‘Midnight Dynamos’ is de eerste single van twee heren die al jaren onafhankelijk van elkaar als allround zangers te boek staan voor elk feest, bruiloft en partij. De in Hoorn woonachtige John Brouwer is een geboren Amsterdammer die vanaf 1994 op de podia is te vinden.

Nieuwste videoclip van Lenny Kuhr online
18-06-2016 15:53:00

Het is de heren van Prak!! Producties uit Groningen wederom gelukt een zeer filmische video productie te realiseren. Dit na de succesvolle clip voor Stef Bos ​zijn ​prachtige nummer Maskerman​ en Geestjes van Imca Marina. Het creatieve duo weet zich ook met deze productie weer te onderscheiden van vele andere clipmakers, want "out of the box" denken is bij hun de standaard. De gehele productie van casting, locaties en script, alsmede het filmen en de montage is dan ook door hun verzorgd. 

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-06-2016 21:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 juni is dat 'n Grammetje Geluk, de nieuwe single van Jannes. Hij bezingt hierin hoe geluk in de liefde hem zoveel meer waard is dan goud. Door alles met iemand te delen loop je misschien wel wat risico, maar dat moet je durven zodat je de ware liefde vindt. Het lijkt misschien wat ouderwets, maar in echte liefde geef je alles, daarvan is Jannes overtuigd. De bijbehorende videoclip, die werd opgenomen bij de vuurtoren van Texel, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Anita (van de Rapsodies) droomt.......
17-06-2016 20:54:00

Anita (van de Rapsodies) droomt regelmatig over hoe het morgen en in het verdere leven zal zijn. 'Dat niet iedere droom uitkomt in het leven weten we allemaal, maar soms kun je ook een droom nastreven en blijkt hij toch uit te komen', is de mening van Anita. Haar advies is dan ook om te knokken in het leven om zoveel als mogelijk je mooiste dromen uit te laten komen. Dit alles is het moraal van haar nieuwe eigen geschreven single 'Dromen' welke opgenomen is bij Laurens van Wessel (Studio ’69, Wesco Productions in Zegge) en verschijnt op het label van VNC Music.

'Ga met me mee'.....nieuwe single van Master Stu
17-06-2016 20:23:00

Een klein jaar na zijn laatste single 'Het rode licht' in de dance uitvoering (een cover van Andre Hazes) komt Master Stu nu met een vrolijk zomernummer 'Ga met me mee' . Master Stu is een zanger die van gezelligheid houdt en die graag van elk optreden een feest maakt. Met het nummer 'Ga met me mee' zal dit ook zeker weer lukken, want het is erg moeilijk om stil te blijven zitten als je dit tropische nummer met een Hollands tintje hoort. Master Stu kom je ook regelmatig door het hele land tegen  en is aardig bezig zijn naam in de artiestenwereld op te bouwen.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Amsterdam
17-06-2016 20:16:00

Op zondag 14 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Danny de Munk, Peter Beense, André Hazes Jr., Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Quincy, Django Wagner, Snollebollekes, Tino Martin, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! 

Nieuwe album van Jannes verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
17-06-2016 16:04:00

Vandaag is de officiële release van het gloednieuwe album ‘Onderweg Naar Jou’ van Jannes. Het perfecte cadeau voor Vaderdag en natuurlijk inclusief de nieuwe single ‘Een Grammetje Geluk’. Het album ‘Onderweg Naar Jou’ bestaat uit een cd en een dvd met prachtige clips, interviews, hilarische fragmenten en een kijkje achter de schermen. Vanaf nu verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes op vertrouwde wijze muziek en gevoel dichtbij. Het nieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is misschien wel zijn beste album ooit.

Wesley Meurs wint eigen single 'Ik wil dat je bij me bent'
17-06-2016 12:19:00

Wesley Meurs had het gevoel dat zingen zijn passie was. Hij nam contact op met oud collega en vriend van zijn vader, Jopie Leeuwendaal en vroeg hoe en wat hij moest doen om zanger te worden. Leeuwendaal nam contact op met Ankie Jansen en Ron van Beveren, die op dat moment jonge talenten begeleidden. De Amsterdammer werd meteen voor de leeuwen gegooid  en zijn eerste optreden was dan ook bij het grote winterfeest Winterwonderland te Hoofddorp, daar kon Wesley  laten zien wat hij kon. 

Zondag 19 juni special over Willem Barth op TV Oranje
17-06-2016 12:11:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 19 juni zie je een special over zanger Willem Barth, die thuis in Doetinchem vertelt over zijn hechte band met deze plaats in de Achterhoek.

Paul de Laat komt met heerlijke nieuwe zomerknaller
16-06-2016 19:48:00

Met zijn nieuwe single “Ik wil een kus van jou” knalt Paul de Laat de zomer in met een bubbling beat en een heerlijke “saxy” zomersound! Al jaren maakt Paul de Laat succesvolle feestplaten en treed hij regelmatig op in Nederland! Na begin dit jaar nog een après-ski kneiter te hebben gescoord met zijn feest-dance plaat “Hé waar gaat dat biertje heen?” heeft hij nu een heerlijke nieuwe zomerhit in handen. De single is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman uit Raamsdonksveer met wie Paul al meer dan 10 jaar samenwerkt. 

Tom Haver na mediastilte van een jaar terug met 'De allermooiste jij'
16-06-2016 19:36:00

Na bijna een jaar van mediastilte is Tom Haver weer helemaal  terug met zijn nieuwe single “De allermooiste jij”. Niet minder dan 5 keer achter elkaar zijn de singles van Tom al tot Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Oranje Kroon bij TV Oranje uitgeroepen. Daarmee heeft Tom inmiddels wel bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Met dit nieuwe nummer bevindt hij zich weer op een uitstekend spoor. Stuk voor stuk waren zijn vorige singles  terug te vinden op alle toonaangevende playlisten en in alle gerenommeerde hitlijsten.

Peter Beense en Gerard Joling ook naar Heerhugowaard
16-06-2016 19:10:00

Zin om lekker te swingen en mee te zingen met de vrolijke en opzwepende klanken van tal van artiesten en bands? Kom dan naar dit grootste gratis muziekspektakel op 24, 25 en 26 juni in het Stadsplein nabij Middenwaard te Heerhugowaard. Op vrijdag 24 juni van 17.00 uur tot 23.00 uur begint het foodtruckfestival met een netwerk borrel voor ondernemers en inwoners van Heerhugowaard en omstreken. Uiteraard zijn er verschillende soorten foodtrucks die diverse eigen specialiteiten aan etenswaren zullen aanbieden. De blues band MOJO speelt waarbij het geluidsniveau op de achtergrond zal zijn. Ook zullen hiernaast DJ Ray en El Vrieso als Dj’s draaien.

Wesly Bronkhorst flikt het weer...nu met 'Als ik het toch allemaal geweten had'
16-06-2016 11:10:00

Het is Wesly weer gelukt om een super nummer op te nemen. Een plaat die je heel veel voorbij zal horen komen in de vele gezellige kroegen en café’s die ons land rijk is. Dit jaar helaas geen hup Nederland platen die de toon aangeven maar Wesly Bronkhorst met ‘Als ik het toch allemaal geweten had’  De videoclip die bij de nieuwe single hoort is opgenomen in Vinkeveen. Een plek waar Wesly in zijn vrije tijd vaak te vinden is om even te ontspannen. Lekker op een steiger met een hengel en een kop koffie.  

Met 'Als een engel op mijn pad' kiest Frank van Etten niet de gemakkelijkste weg.....
16-06-2016 10:45:00

De nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' is een bijzonder nummer voor Frank van Etten. De volkszanger bezingt op zijn nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' zijn leven van vallen en vooral weer opstaan. 'Weer opstaan kun je niet alleen. Zonder een helpende hand van een ander, zonder een gelukkig toeval en zonder de gunst van het publiek was het mij nooit gelukt.', aldus een gelukkige Frank van Etten. Zijn rumoerige leven vol verdriet en ook vreugde heeft van Frank van Etten de echte levensliedzanger gemaakt. 

Zangeres Angel na lange periode weer terug met 'Je zei me alleen Amore'
16-06-2016 10:23:00

Na een periode niets gehoord te hebben van Zangeres Angel is weer tijd om weer eens een nummer te maken en hier weer keihard terug te komen. Stil zitten is voor Zangeres Angel niet mogelijk en muziek is haar passie dus daarom dit zomerse liedje met een heerlijk salsa tintje. Waar stil zitten niet meer mogelijk is. Want als je dit liedje hoort dan gaan je heupen vanzelf zijn eigen gang. Het zomernummer 'Je zei me alleen 'Amore' gaat over een jongeman die Zangeres Angel op de Canarische Eilanden in haar jeugd heeft ontmoet. 

Duo Kwats komt met gezellige meezinger
16-06-2016 10:04:00

Louis en Peter vormen samen Duo Kwats en ook deze keer is het ze gelukt om weer een gezellige meezinger te maken. Het lied dat de titel “In de zomer” heeft gekregen klinkt echt zomers. Een tekst die je gelijk uitnodigt om mee te zingen, en een melodie waar je vrolijk van wordt. Met dit lied laten Louis en Peter horen dat datgene wat ze doen, niet altijd Kwats is. Dat was deze keer dan ook het uitgangspunt. Een lied dat gezellig moet klinken en met een tekst zonder grap. Vanaf de eerste tot de laatste noot klinkt er een vrolijke, gezellige melodie

Patrick Valentijn lanceert nieuwe single ‘Als jij niet hier bent’ op het label van Storm Records
15-06-2016 17:38:00

Nadat Patrick Valentijn in 2014 z’n muzikale draad weer oppakte heeft hij met diverse producers samengewerkt waaronder Martin Sterken en Frank van Etten.  In de tussentijd kwam hij in contact met Velibor Weller die al een behoorlijke reputatie had bij tal van Nederlandstalige artiesten. ‘Vorig jaar componeerde hij het nummer  ‘Jij tilde me weer op’ al voor mij en dat viel goed in de smaak’, vertelt Patrick. Omdat Patrick zeer tevreden was toog de 32 jarige zanger uit Venlo begin 2016 wederom naar Purmerend waar Velibor gevestigd is. 

Nancy Beerens komt met vrolijke single
15-06-2016 17:34:00

Nancy Beerens heeft haar nieuwe single gereleased: ‘Voorbij’. Een vrolijk zomers nummer met een knipoog. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Jeroen Englebert. Nancy, die veel optredens doet in haar woonplaats Purmerend, heeft haar vleugels uitgeslagen, maar zo begon het: Nancy, geboren op 30 januari 1995 te Amsterdam, is een spontane jonge zangeres die al van kinds af aan het podium wilt betreden. De carrière van Nancy begint ruim 10 jaar geleden als ze wordt toegelaten op het Nederlands kindertheater. 

Debuutsingle van Kevin Nuijten wordt uitgebracht via Nationale Artiesten Parade
15-06-2016 17:17:00

De 27-jarige in Breda geboren en getogen Kevin Nuijten houdt van hardlopen, darten maar vooral ook van zingen. Deze afgestudeerde sportleraar die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een single. “Op een zeker moment heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken, ik heb wat ideeën op papier gezet en ben de studio ingegaan....

Het gaat goed met de carrière van Hannes Jr.
15-06-2016 11:47:00

Het gaat goed met de carrière van Hannes Jr.! De jeugdige zanger, nog maar kort geleden ontdekt door de man met een neus voor talent; Ronald Visch, komt alweer met zijn 4e single! “Wat goed is komt snel”, aldus het gezegde, dit lijkt volledig van toepassing op Hannes Jr. Deze jongeman uit Hilversum heeft een heuse fanclub op de sociale media en stond onlangs in Den Haag tussen de elite van de Nederlandstalige muziek tijdens het evenement Rolleman Toppers & Friends. Samen met o.a. Willem Barth en Frank van Etten mocht Hannes Jr. hier optreden.

Frans Bauer & Laurens van Wessel schrijven de nieuwe zomersingle voor Anthony
14-06-2016 22:06:00

Al meer dan 15 jaar brengt volkszanger Anthony ‘eigen repertoire’ op de markt. Destijds vormde zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ het formele vertrekpunt van zijn muzikale carrière. Al binnen een paar jaar tekende Anthony ook voor de release van zijn allereerste album welk  zou leiden tot het tekenen van zijn eerste platencontract. Inmiddels zijn we 16 jaar verder en overziet Anthony, die als 9-jarig jochie voor het eerst een podium beklom, een imposante reeks aan singles en albums (meer als 100 liedjes op cd uitgebracht)

 

Rob Zorn na moeilijke periode terug met ‘Denk wat je denken wil van mij’
14-06-2016 22:00:00

Rob Zorn is de afgelopen twee jaar door een hel gegaan. Hij lag er geestelijk helemaal uit, had een burn out en was erg depressief.  ‘Alles wat iemand kan hebben heb ik meegemaakt. De keuze van mijn broertje om uit het leven te stappen heeft de emmer laten overstromen. Ik heb op aarde rondgezworven en wist niet meer waar ik mee bezig was. Zelfs m’n 50ste verjaardag wilde ik niet vieren. Ik heb geroepen dat als men een pop voor de deur zouden zetten ik deze lek zou prikken. Daarnaast had ik regelmatig angstaanvallen.......

Anja Yelles brengt lanceert liefdesliedje 'Hambamba'
14-06-2016 16:51:00

Wil Anja Yelles zichzelf met haar nieuwe single alvast een muzikaal verjaardagscadeautje op 22 juni aanstaande schenken... ? Het verjaardagsliedje 'Hiep hiep hoera !', één van de liedjes op deze nieuwe schijf doet vermoeden van wel. Alweer kiest Anja voor enkele catchy meezingers waarvan ze de teksten nog maar eens zelf schreef. De titelsong 'Hambamba' is een positief liefdesliedje geworden ondanks Anja's single-status. Heeft ze misschien stiekem een loverboy in gedachten ??  Eenmaal gehoord, zing en dans je deze oorwurm duchtig mee.

Geintje van Stef Ekkel & René Karst verschijnt op single
14-06-2016 14:03:00

Tijdens de Muziekreis Turkije die eind mei plaatvond namen Stef Ekkel en René Karst na afloop van het muzikale programma nog een afzakkertje. Op dat moment was er ook een vriendenclub aanwezig die allemaal een badjas droegen met achterop de tekst 'Het leven is als een frikandel, je moet hem alleen speciaal maken'. Op een gegeven moment kregen Stef en René het over tegeltjes wijsheden en toverde Stef 'Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist' uit de hoge hoed. De mannen waren het met elkaar eens om er iets mee te gaan doen. 

Lang verwachte cd van de Hollandio’s vanaf heden verkrijgbaar
14-06-2016 13:34:00

Op de kop af zes jaar geleden kwamen zij elkaar weer eens tegen; Janske en Jack van Raamsdonk! Ze hadden elkaar jaren achtereen niet gezien en nu ineens sprong de bekende vonk over. Hoewel beiden al jaren solo actief waren en ineens de liefdesrelatie daar was, betekende nog niet automatisch dat ze een duo zouden gaan vormen. Uiteindelijk was het ’t liedje ‘Geluk Is Niet Te koop’ wat zorgde dat ook de muzikale vonk daar was. Ze richtten vervolgens Het Woonwagen Duo op en via Rood-Hit-Blauw produkties rolde de ene na de andere single van de persen. 

Manfred Jongenelis produceert nieuwe single van Elz Bakker
14-06-2016 11:33:00

Elz Bakker is een van de meest veelbelovende artiesten van dit moment. Met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme weet deze vocale duizendpoot haar publiek steevast te boeien. Na de hit singles  o.a. “Je hebt wel duizend maal gelogen”, “Zoveel mooie woorden” en “Je kan niet eens fatsoenlijk liegen”  en “Draai maar in het rond” is er nu de nieuwe single “Het is klaar”. Het is een Nederlandse bewerking van de Zwitserse zangeres  Francine Jordy “Paradies”. De single is opgenomen bij en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Bjorn Remmerswaal schrijft samen met Martin Sterken 'Niets is onmogelijk'
14-06-2016 11:14:00

Liefst 15 maanden lang was Bjorn Remmerswaal uit Bodegraven te zien in het SBS6 reality-programma Utopia. Hiervoor is hij o.a. te zien geweest in de serie ‘Spangas’ en in ‘Achter gesloten deuren’. Zijn deelname aan Utopia was voor velen een enorme verrassing immers hij zegde zijn baan als accountmanager op, stopte met voetballen bij zijn club Esto terwijl zijn model-lenwerk naast het organiseren van evenementen, eveneens stil kwamen te liggen. Bjorn is een gezelligheidsmens en iemand die graag verder wil in de wereld van televisie en entertainment. 

Django Wagner beticht organisator Rolleman Toppers van oplichting
14-06-2016 09:33:00

Django Wagner heeft geen goed woord over voor organisator Richard de Jong die onder de naam Rolleman Toppers afgelopen zaterdag een Hollandse feestavond in zalencentrum Opera aan de Fruitweg had georganiseerd. Django kreeg een dag voor het evenement van Richard te horen dat vanwege de tegenvallende kaartverkoop zijn optreden geanuleerd was, Het feest is echter wel doorgegaan. 'De organisatie had de bezoekers verteld dat ik door omstandigheden er niet bij kon zijn, terwijl ik er wel bij kon zijn maar er was gewoon geen geld. Dat is dus gelogen', aldus Django die de Jong voor oplichter uitmaakt.

Sylvia Corpiér brengt nieuwe single in twee talen uit
13-06-2016 20:52:00

De uit Groningen afkomstige roodharige zangeres Sylvia Corpiér heeft een nieuwe single uitgebracht die als titel ‘Zonder Jou’ mee heeft gekregen. Voor de tekst & muziek zijn Henny Thijssen, Jeroen Dirksen/ en Johnny Sap verantwoordelijk. De productie was in handen van Terry West Productions.Op de 'b' kant staat de Duitstalige versie ‘Ohne Dich', waarvan Sylvia zelf de tekst heeft geschreven. Het verhaal van 'Zonder Jou' betreft een liefdes liedje. 'Eens een gelukkig stel, die nu zonder ruzie of problemen, uit elkaar gaan.....

Bart Bosch brengt ode aan vrouwen
13-06-2016 20:31:00

Deze week lanceert Bart Bosch z'n nieuwe single 'Een vrouw zoals jij'. 'Het is het oude nummer van Hans de Booy. Ik heb geweldig mijn best gedaan om er iets moois van te maken en de goedkeuring van Hans de Booy na het beluisteren van het nummer heeft dat voor mij des te meer bevestigd. Het is een ode aan alle vrouwen en in het bijzonder mijn eigen vrouw. Eigenlijk hoop ik dat alle mannen het nummer met vaderdag aan hun vrouw laten horen. Toch iets romantisch om terug te doen op die speciale dag', vertelt Bart.

'Mooi is de liefde'......nieuwe single van Janneke de Roo
13-06-2016 20:21:00

Gisteren is tijdens de muzikale bootreis in Kampen de nieuwe single 'Mooi is de liefde' van Janneke de Roo ten doop gehouden. Vanaf afgelopen donderdag is er al te genieten van de clip maar de single liet officieel nog even op zich wachten. In het bijzijn van vele fans heeft Janneke de Roo het eerste exemplaar mogen ontvangen. Het is een nummer welke perfect past bij deze sympathieke zangeres uit Emmen. Vanaf heden aan te vragen bij je favoriete radiozender, te downloaden en via te beluisteren via de diverse streams. 

Nieuwe single van Benno van Vugt sensatie op internet
13-06-2016 14:23:00

Benno van Vugt uit Tilburg heeft al een paar grote feestknallers op zijn naam staan maar nu heeft hij met zijn single “Mooie nieuwe Zonnebril” zowaar de zomerhit van 2016 te pakken! De single die 2 weken geleden pas uitkwam is een ware sensatie geworden op internet! Sinds de clip op de populaire site Dumpert.nl werd opgepikt, is de clip al ruim 300.000x bekeken in nog geen week! Ook BN’er Paul de Leeuw twitterde zijn videoclip met daarbij geschreven; “Dit is toch heerlijk! Zingen wat je nog moet doen voor de zomer!” 

John de Bever maakt ruim 3 miljoen fans lachend gek!
13-06-2016 14:18:00

Nederland blijft lachen! De videoclip van volkshit nummer één, ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, is meer dan 3.075.000 keer bekeken op YouTube. En het succes lijkt geen grenzen te kennen. Een trotse John de Bever zet met het nummer nog steeds dagelijks heel Nederland op z’n kop. Van kroeg tot aan bomvolle pleinen, van noord tot zuid en van jong tot oud: iedereen is totaal in de ban van de aanstekelijke hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is met recht een ‘Topnummer’. Ook de Toppers brachten de hit meerdere avonden ten gehore tijdens hun shows in een bomvolle Arena. Naast het succes dat John de Bever beleeft in zijn solocarrière is een droom onlangs uitgekomen: het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij op heeft genomen met Marianne Weber is in zeer korte tijd meer dan 10.000 keer verkocht!

Aankomende week regent het prijzen bij RADIONL
12-06-2016 12:52:00

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. Wat moet je doen? Ga naar de website van RADIONL, laat je gegevens achter en maak automatisch kans op kaarten voor de Zwarte Cross! Op zondag 26 juni 2016 wordt de 86e Dutch TT gehouden. Bij RADIONL kun je kans maken op kaarten! Wat moet je doen? Ga naar de website van RADIONL, laat je gegevens achter en maak kans op kaarten.

Amsterdam krijgt Ciske de Rat wandeling
12-06-2016 12:38:00

Fans van de boeken, films en musical Ciske de Rat kunnen dit najaar een bijzondere wandeling maken door Amsterdam. De route gaat langs het huis en de school van Ciske, het winkeltje van tante Jans en andere bijzondere plekken. Wandelgids en theaterkenner Daan Bartels vertelt onderweg verhalen over het Amsterdamse straatschoffie. Schrijver Piet Bakker bracht in de jaren veertig drie boeken over Ciske de Rat uit. De eerste twee delen werden zowel in 1955 als in 1984 verfilmd. Dit jaar wordt opnieuw de musical Ciske de Rat opgevoerd. 

Marco Kanter steekt klassieker in nieuw jasje
12-06-2016 12:27:00

Marco Kanters, in 1979 geboren in het Brabantse Moerdijk behoeft al lange tijd geen introductie meer. De spontaner zanger bracht afgelopen jaren diverse feesthits uit en liet op deze manier het Nederlandse publiek kennis maken met zijn herkenbare en geheel eigen sound! Deze zomer is het tijd voor een nieuwe single. Een vrolijke single. Een cover van André Hazes in een compleet nieuw muzikaal jasje gestoken! ‘Het Hoeft Niet Meer’ is in 1990 door André Hazes opgenomen en bij het grote publiek bekend als een écht levenslied. 

Franky Falcon: na 25 jaar nog steeds muzikaal actief
12-06-2016 00:00:00

Meer dan 25 jaar zit Franky Falcon, afkomstig uit Den Bosch in het muzikale vak! Vele singles en albums werden door de jaren heen uitgebracht bij diverse grote platenmaatschappijen in Nederland. Na het succesvolle jubileumjaar in 2015 verrast het Brabantse feestbeest zijn fans ook in 2016! ‘Dit Spel’ is de eerste single die dit jaar wordt uitgebracht. En wel door DiMario Records, het label van Mario Veltman die ook garant stond voor de tekst, muziek en productie van deze vrolijke en uptempo single. 

Ladies of Soul kondigen tiende Ziggo Dome show aan
11-06-2016 12:18:00

Door de aanhoudende vraag naar tickets voor een extra show van de Ladies of Soul start vandaag de ticketverkoop voor een tweede show in 2017 op vrijdag 10 februari in de Ziggo Dome. Het concept, ontstaan als ode aan pure muziek van toen en nu, is sinds de start in 2014 een groot succes. Deze extra avond in 2017 is alweer de tiende show die de dames aankondigen. 

Theo Verwoerd brengt Nederlandstalig remix van de hit 'Celebration' uit
11-06-2016 11:46:00

Theo Verwoerd brengt een heerlijke nieuwe single uit met de titel; “Lekker Feesten”. Een remake van de wereldhit “Celebration”, maar nu in een modern zomers jasje. De Utrechtse zanger Theo Verwoerd staat al heel wat jaren op de bühne en heeft al verschillende singles uitgebracht. Toch is hij, ondanks hij al geruime tijd in Brabant woont, nog niet zo heel bekend onder de rivieren als zanger van het Nederlandstalige lied. Om dit te veranderen zocht hij contact met producer en tekstschrijver André Kooiman.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl