RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michiel Ruijter betrapt collega zanger op plagiaat
20-10-2015 12:06:00

Afgelopen zomer lanceerde Michiel Ruijter het nummer "Leun op mij”. Het originele lied van Ruth Jacott had hij in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga)  in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat. Daarnaast werd er een videoclip geschoten om het plaatje compleet te maken. Vorige week werd Michiel getipt dat een zanger uit Winterwijk hetzelfde nummer had uitgebracht en waarschijnlijk zijn originele orkestband had gebruikt. Ook de videoclip van Michiel was voor 85% gekopieerd.

John Brouwer kijkt terug op geslaagde single presentatie
20-10-2015 10:47:00

Afgelopen zaterdag, 17 oktober,  was het een gezellig feest in ’t Huis Verloren te Hoorn: John Brouwer presenteerde aan een enthousiast publiek zijn nieuw single “Ga maar weg uit mijn Leven”. Voor de gelegenheid kreeg John de cd uit handen van schrijver Gerto Heuping en HRN Events overhandigd. Samen met artiesten als Marco TC, Ruud Versteeg, Pip Whien,  Janina, Adriaan Hiemstra en Guilty Pleasure wist John de tent volledig op zijn kop te zetten.

Bart Bosch ontroert volgepakt theater met unieke stem
20-10-2015 10:35:00

Afgelopen zondag 18 oktober gaf zanger/presentator Bart Bosch zijn allereerste concert, ‘Liedjes met Liefde’, in het Griffioen Theater te Amstelveen. Met een mix van eigen geschreven liedjes en liedjes van anderen wist hij onder begeleiding van een zes koppige band het publiek diep in het hart te raken. Twee dagen na de voorstelling wordt Bart nog steeds overspoeld met lieve en dankbare reacties en dat bevestigt voor hem nogmaals de juiste keuze gemaakt te hebben om naast het presenteren zijn zangcarrière weer op te pakken.

Concordia en Wilminktheater presenteren: Drive-in bios op het Van Heekplein in Enschede
19-10-2015 20:25:00

Van 28 oktober t/m 1 november a.s. staat het Wilminktheater in Enschede in het teken van Grease de Musical. Aanstaande vrijdag 23 oktober verandert het Van Heekplein in het centrum van Enschede in een gratis drive-in bioscoop en kun je de film gratis bekijken. Rijd je wagen daarom, gratis, het plein op en maak er een romantische en muzikale avond van. (Max. 2 personen per auto, want op de achterbank zie je niets) Je kunt ook daarnaast ook gebruik maken van de tribune, neem dan wel een warme deken mee. De drive-in bioscoop opent om 19.00 uur, de film start om 20.00 uur. Er is plek voor 100 auto's en inrijden kan via de Kalandersteeg, tussen de Blokker en de Klanderij. 

TV Oranje verloot gratis tickets voor try-out theatertour Dana Winner in Utrecht!
19-10-2015 19:47:00

Dana Winner presenteert ‘Leven vol liefde’, een prachtig liedjesprogramma over de liefde in haar leven. Dana laat enkele van haar grootste hits schitteren als nooit tevoren. Deze klassiekers wisselt ze af met andere nummers uit haar uitgebreide repertoire die perfect passen bij het liefdesthema. Daarnaast vertolkt ze werk van anderen: liedjes over de liefde die Dana raken of herinneringen oproepen. Een oorstrelende ode aan Cupido. De nieuwe theatertour ‘Leven vol liefde’ zal van start gaan op 19 november 2015. 

Chris Haverman is volgens Manfred Jongenelis beslist geen ééndagsvlieg
19-10-2015 16:41:00

Manfred Jongenelis komt in zijn studio wel eens een ruwe diamant tegen, oftwel een artiest met een stem, waar ons team van denkt dat die meer dan een ééndagsvlieg zou kunnen zijn. 'En grappiger wordt het, als die artiest daar zelf niet eens erg in heeft. Zo'n artiest is Chris Haverman. Chris, een frisse jonge vrachtwagenchauffeur van 21 jaar uit Raalte, stapte heel onbevangen onze studio binnen om "even een plaatje op te nemen", maar tijdens deze opname, ontdekte ik dat deze jongen meer in zijn mars had. En zo werd "even een plaatje" al snel een heel album. 

Opvallende nieuwe single van Joey Hartkamp getiteld 'Chic a Bang Bang'
19-10-2015 11:12:00

Opvallend mogen we de titel van Joey Hartkamp’s nieuwe single zeker noemen. Met 'Chic a Bang Bang' laat de zanger wederom zijn creativiteit zien en zich niks aan te trekken van de koude temperaturen. Tijdens een uitverkochte release party met ruim 800 fans ontving Joey zondag 18 oktober ’15 het eerste exemplaar uit handen van Lange Frans. De nieuwe single is de opvolger van ‘Hoor je m'n hart’ waarmee Joey in het land heeft gescoord. Zo werd de single o.a. in Arnhem de best beluisterde track op Spotify.

Eerste editie Theodoor's Christmas party vindt plaats op 19 december 2015
19-10-2015 00:00:00

Op zondag 19 december 2015 organiseert Theodoor z'n eerste Christmas Party bij uitgaansgelegenheid 'Hometown', Boshuizerlaan 1 in Leiden. Theodoor heeft altijd al iets met Kerst gehad en is zelf op Kerstavond geboren. "Omdat er tegenwoordig weinig van dergelijke Kerstgala's zijn leek het mij een leuk idee om zelf iets te organiseren. Er zijn gastoptredens van Tino Martin, Mike Peterson, Manfred Jongenelis, Rinus Werrens, John Zoet en Ramon Beense. Mijn collega DJ Elmar van UnityNL zal het geheel presenteren', vertelt Theodoor. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de kaartverkoop is inmiddels gestart.

Tino Martin signeert z'n nieuwe album op 25 oktober in Apeldoorn
18-10-2015 21:22:00

Op zondagmiddag 25 oktober 2015 organiseert de Media Markt in Apeldoorn een instore voor de fans van Tino Martin. Voorafgaand zal  volkszanger Patrick van Eijk vanaf 14.00 uur de mensen alvast in de stemming brengen met een optreden van een half uur.Rond 14.30 uur geeft Patrick het stokje over aan Tino Martin. Hij is momenteel 1 van de populairste artiesten van Nederland en scoort hit na hit en presenteerde begin oktober z'n album 'Jij liet me vallen' tijdens de uitverkochte 'Doe wat je wil' concerten in Amstelveen.

TV Oranje Special over Henk Bernard
18-10-2015 07:55:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 18 oktober zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Henk Bernard. Thuis op de bank vertelt de populaire zanger hoe hij op zijn veertigste alsnog in de muziek terecht kwam.

Bezoek op vrijdag 23 oktober het 'RADIONL Café' bij Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam
17-10-2015 14:59:00

Op vrijdag 23 oktober 2015 krijgt Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam van 20.00 uur tot 24.00 uur bezoek van de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd. Alles draait deze avond om het nieuwe concept "RADIONL Café". Een avondvullend programma met naast optredens van Yves Berendse, Jeffrey Kuipers, Dirk Meeldijk en Glenn de Koning  leuke items en sfeer impressies die rechtstreeks worden uitgezonden op RADIONL. Zanger Glenn de Koning is sinds 25 mei 2014 eigenaar van dit gezellige café in het centrum van Zaandam en is 7 dagen per week geopend. Van donderdag t/m zondag is er altijd live-entertainment. RADIONL Café is voor elke horeca ondernemer betaalbaar. Je krijgt een muzikaal, avondvullend programma inclusief licht-en-geluid en een radiocampagne op RADIONL. 

Eerste officiële single van Roy van Eldik is getiteld 'De liefde van je kind'
17-10-2015 00:00:00

Roy van Eldik begon in  2003 met zingen, hij was toen een jaar of 20, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. In een plaatselijke studio heeft hij zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in Deventer, zijn geboorteplaats. Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, en eigenlijk nooit zonder optredens gezeten. Hij heeft inmiddels een paar singletjes opgenomen voor zijn kennissenkring, maar nog nooit officieel uitgebracht.

Mike Peterson lanceert 'Telkens als je naar me kijkt'
16-10-2015 22:08:00

De nieuwe single van Mike Peterson 'Telkens Als Je Naar Me Kijkt' is de 2e Nederlandstalige single na zijn Bloed, Zweet en Tranen avontuur en is uitgebracht op het NRGY Music label. De tekst is door Mike zelf geschreven en ook komt de productie van eigen hand. De single is een mix van echte instrumenten met opzwepende beats! Mike Peterson begon zijn zangcarrière op elf jarige leeftijd. Niet wetende dat hij zou opgroeien tot een allround zanger/entertainer. Onder toezicht van zijn vader begon het allemaal met, af en toe een paar liedjes zingen.

Zangeres Christien slaat met 'Hou me in je armen' nieuwe weg in
16-10-2015 18:12:00

Zangeres Christien slaat met haar vrolijke single "Hou me in je armen" een andere muzikale weg in. Het nummer is geschreven door Henk van Broekhoven ( John Spencer) en het geheel is opgenomen in de Artsound studio van J.P. Kerkhofs te Houthalen. In deze studio hebben tal van bekende artiesten waaronder Hein Simons al liedjes opgenomen. De videoclip werd gemaakt door Videowork samen met de professionele dansers en danseressen, bekend van Toppers van Oranje. 

Gino Graus komt met nieuwe single 'Noa'
16-10-2015 17:29:00

Hoewel de zomer voor ons allemaal helaas alweer voorbij is, kan voor Gino Graus de zomer niet lang genoeg duren en met het frisse geluid van zijn nieuwe single “Noa”. Hiermee is de herfst voor Gino officieel omgedoopt tot na-zomer. “Noa” is de laatste meezinger uit het repertoire van Gino. Met een frisse melodie, zwoele tekst en de typische “Graus-sound” is Noa direct herkenbaar voor de mensen die de muziek van Gino Graus kennen. Na zijn vorige single “Facking lekker” gooit Gino met “Noa” het tekstueel gezien over een andere boeg.

'Morgen' van Guus Meeuwis komt binnen op nummer 1 in Album Top 100
16-10-2015 15:22:00

Guus Meeuwis’ nieuwe album ‘Morgen’ is vandaag op de eerste plaats binnengekomen in de Dutch Album Top 100. ‘Morgen’, dat afgelopen vrijdag verscheen, is daarmee zijn zesde nummer 1-album in de Top 100 sinds ‘Verbazing’, het debuutalbum met Vagant uit 1996.Guus Meeuwis: “Hier ben ik onwijs blij mee! Het schrijven was een feest, de opnames een schitterend cadeau en het resultaat om van te glunderen. Dat we nu ook nog op 1 binnenkomen is een heerlijke beloning voor alles en iedereen die er met zoveel plezier aan heeft gewerkt.

Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-10-2015 15:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 oktober is dat ‘Mij krijg je niet stuk’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. Tijdens Buma NL in ’s Hertogenbosch kwam de Hilversumse volkszanger onlangs als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Hij ontving een cheque t.w.v. € 3000,- die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Het resultaat is deze uiterst sterke single, waarop we Johan horen zoals we hem kennen uit bijvoorbeeld de finale van ‘Bloed, Zweet & Tranen’. 

Oosterse klanken maken nieuwe single van Willem Barth opvallend
16-10-2015 14:54:00

"Laat je gaan" is het nieuwe nummer van Willem Barth, geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Laatstgenoemde is ook te horen op de accordeon wat samen met de oosterse klanken in dit nummer een zeer opvallende combinatie is. Zoals altijd is het karakteristieke stemgeluid van de sympathieke Willem Barth het perfecte smeermiddel voor de zo herkenbare sound.

Marco Borsato kondigt dertiende studioalbum aan
16-10-2015 14:48:00

Marco Borsato brengt op 20 november zijn nieuwe album ‘Evenwicht’ uit. Op vrijdag 20 november aanstaande komt het dertiende studioalbum van Marco Borsato uit, getiteld ‘Evenwicht’. Het eerste liedje ‘Mooi’ is nu al overal te beluisteren.Marco Borsato, die het afgelopen jaar de meest gestreamde Nederlandse zanger op Spotify was, begint later deze maand aan de eerste van een elfdelige reeks uitverkochte Symphonica In Rosso-concerten in Ziggo Dome.

'Samen door'....nieuwe single van 3JS
16-10-2015 14:40:00

Vandaag 16 oktober verschijnt de nieuwe 3JS single “Samen Door”. Deze uiterst radiovriendelijke en toegankelijke plaat is de voorloper van het op 13 november te verschijnen nieuwe studioalbum “7”. “Samen Door”, met z’n typische westcoast-country-sound, komt voort uit een van de schrijfsessies die 3JS een klein jaar geleden hadden met diverse songwriters in L.A., waar zij inspiratie opdeden door nieuwe invloeden te koppelen aan hun eigen schrijfwijze van songs. Het nummer was oorspronkelijk Engelstalig en heette: ’The Same Road'. 

Douwe Bob schrijft nummer voor Mell
16-10-2015 05:28:00

In 2014 beloofde voormalig The Voice coach Marco Borsato dat het nummer “I See Your Eyes Everywhere”, die door niemand minder dan Douwe Bob is geschreven, zou worden opgenomen en uitgebracht. Ondanks dat Mell werd uitgeschakeld in de kwartfinales bij het vijfde seizoen van The Voice of Holland, beloofde coach Marco Borsato het nummer uit te brengen. Marco Borsato maakte deze belofte waar en ging samen met Mell de studio in van Arnold Muhren. De productie lag in handen van Marco Borsato en Ton Dijkman. 

Andy de Witt heeft samen met Laurens van Wessel z'n nieuwe single ontworpen
15-10-2015 19:10:00

In Studio '69 te Zegge heeft Andy de Witt z'n nieuwe single "Wereldwonder" opgenomen. Samen met producer Laurens van Wessel heeft hij er een gezellige meezinger van weten te maken. Zoals we van Andy gewend zijn schrijft hij meestal al zijn nummer zelf, zo ook dit nummer. Ook voor andere artiesten klimt hij regelmatig in de pen. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft.  

Johan Kettenburg lanceert 'Mij krijg je niet stuk'
15-10-2015 17:13:00

Johan Kettenburg kwam op 14 september jl. als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Dit alles vond plaats tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Johan kreeg een cheque t.w.v. € 3000.00 die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Die opnames van z'n single 'Mij krijg je niet stuk' en de bijbehorende clip zijn ondertussen afgerond. Producer Jeroen Englebert tekende voor de tekst en muziek. Het geheel is opgenomen in de Fendal Sound studio en de single is verschenen op het T-Rec label..

Nieuwe single van Perry Zuidam
15-10-2015 16:33:00

"Ik werd geboren zonder het te vragen" is de titel van de nieuwe single van Perry Zuidam. Hij heeft in de persoon van Laurens van Wessel een producer gevonden die samen met hem voor de produktie en compositie van zijn nieuwe single heeft getekend. Het is een zeer opvallend liedje waar Perry zeker de komende tijd veel radio en tv airplay mee zal krijgen. Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière  als bandparodist. Met toeval zong Perry met een talentenjacht een liedje, waar hij eigenlijk gevraagd was als pauze act als Bandparodist. 

Stevan tekent contract bij CNR
15-10-2015 15:34:00

Een droom van Stevan is uitgekomen. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool heeft op 13 oktober jl. een platencontract getekend bij CNR. 'Het harde werken is nu beloond en bekroond door 3 handtekeningen onder het platencontract bij het vertrouwde platenlabel CNR', vertelt Stevan. Op zaterdag 24 2015 pakt Stevan groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren. Dit alles vindt plaats bij Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding, gelegen aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool die inmiddels al 2 jaar met zijn carrière bezig schrijft alle nummers zelf en de productie van het mini album is tot stand gekomen met Terry West Productions.

Meidengroep Raak! geeft startsein voor nieuwe biologische BelleBio appel
15-10-2015 15:05:00

De populaire meidengroep Raak!, bekend van onder andere RTL Telekids, heeft vandaag het startsein gegeven voor de eerste oogst van de nieuwe biologische BelleBio appel. Het nieuwe appelras BelleBio kenmerkt zich door een heerlijke fris zoete smaak en uitzonderlijk mooi roze uiterlijk. Deze 100% biologische appel is extra knapperig en bijzonder lang houdbaar.

Kees Haak tekent platencontract bij Edwin van Hoevelaak
15-10-2015 14:44:00

Kees Haak, jawel de zoon van wijlen Nico Haak heeft een platencontract getekend bij Edwin van Hoevelaak. Op 13 november is het precies 25 jaar geleden dat de Delftse zanger plotseling overleed. Precies 10 jaar geleden werd er al een memoriam gehouden in Delft rond deze Nederlandstalige feesticoon. Na vele gesprekken vond promotie- en organisatie bureau Carry-Out het tijd worden om Kees Haak als artiest te lanceren. In een eerste gesprek in de Rooftopstudio's te Holten werden de neuzen al dezelfde kant op gezet.

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions
14-10-2015 22:29:00

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions Na een succesvolle tournee in Duitsland, een deelname aan Britain’s Got Talent en het behalen van een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent, is de Rotterdamse illusionist Christian Farla eindelijk weer te zien in Nederland. Farla’s nieuwste theatershow Night of Illusions heeft alle ingrediënten voor een spectaculaire en bovenal magische avond. Omlijst door videoanimatie, hightech sound en lichteffecten brengt de award-winnende illusionist een mix van vingervlugge magie, onnavolgbaar snelle verschijningen, zwevende dames, verdwijningen en  adembenemende ontsnappingsacts. Een theatrale combinatie van magische acts en een spannend verhaal maakt deze theatershow tot een waar spektakel geschikt voor alle leeftijden. 

Volkszanger Antonio verheugt zich op de première van de film Koningsdag
14-10-2015 22:15:00

Op donderdag 15 oktober vindt de première plaats van de film Koningsdag van Emmy-winnaar Steven Wouterlood. Het is de eerste speelfilm waarin volkszanger Antonio uit Veenendaal te zien zal zijn. Hij heeft een rol als fan van Kelvin gekregen. Kelvin is een jongen van 11 jaar die graag zanger van het levenslied wil worden. Die rol wordt vertolkt door Justen de Wildt eveneens uit Veenendaal. De vader van Kelvin is niemand minder dan Gouden Kalf winnaar Martijn Fischer. Tijdens de film hoor je ook de single "Niemand op de wereld" van Antonio.

Rinus Ponsen brengt Nederlandstalige versie van Strong Enough uit
14-10-2015 21:48:00

Rinus Ponsen heeft nog geen moment spijt gehad dat hij in 2014 is gaan samenwerken met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Produ. De nieuwe weg die hij is ingeslagen resulteerde al in de singles “Kom in mijn armen” “Wanneer je verliefd bent” en “De hele nacht” . Z'n nieuwse single "Ik heb genoeg van jou" is een Nederlandse bewerking van het nummer “Strong Enough” waarmee Cher een monsterhit scoorde. Rinus heeft de tekst zelf geschreven en voor de productie zijn Kees Tel en Tom Peters verantwoordelijk.

Nieuwe single & videoclip van Ed Nieman
14-10-2015 17:54:00

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single "Alles ging verloren" van Ed Nieman. Normaal gesproken brengt de volkszanger feestknallers uit, maar deze keer is er gekozen voor een gevoelig nummer, zo uit het leven gegrepen. Ed zit inmiddels 34 jaar in het vak en staat bekend als een veelzijdig artiest. Het arrangement is verfrissend en sprankelend. Nieman is een poosje zoekende geweest naar de voor hem geschikte studio en producer om goed mee te kunnen samen werken. 

Hoog in ’t Noorden....nieuwe single van Ancora
14-10-2015 16:42:00

Ancora komt deze week met een nieuwe single van hun onlangs gelanceerde album "Voorbij De Horizon". Het nummer, getiteld Hoog in ’t Noorden, mag volgens de groep worden beschouwd als een soort ode aan Nederland. Een lied vol heimwee, verlangen naar vervlogen tijden, de fraaie Nederlandse kusten, maar ook de ‘gure wind’. De tekst van het nummer is geschreven door Jan Keizer en diens zoon Louis, die al voor veel van de Ancora teksten tekenden. Inspiratie voor dit melancholische lied deden Jan Keizer en zijn zoon Louis in Portugal op.

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single
14-10-2015 15:52:00

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single getiteld "Hou me vast". Het is een vrolijk up-tempo nummer dat geschreven is door Olaf Hesselmans en opgenomen bij producer Jeroen Dirksen van World Vision Records. Het nummer  gaat over het geluk dat je kan treffen, dat het je kan verrassen en je dit beter kunt vasthouden. Het is een opzwepend nummer waarin, in tegenstelling tot andere singles, Martien begint met een solo. "We bewaren het mooiste voor het laatst.", grapt de zanger. 

Frank Smeekens brengt gevarieerd album op de markt
14-10-2015 00:00:00

De titel van het nieuwe album “Zoals ik ben” van Frank Smeekens geeft al aan waar zijn voorkeur naar uitgaat. Verschillende soorten muziek van swingende rock ’n roll tot levensliedjes en nummers met de bekende hedendaagse sound. Het geheel is opgenomen in de studio van DJ Goldfinger/Waylon v.d. Heijden. Frank vindt dat hij het publiek moet kunnen vermaken met alle soorten liedjes.’Ik vind het zelf erg leuk om op de bühne van alles te doen en kan me echt niet richten op 1 stijltje’, vertelt de Brabantse zanger.

'Draai je om'......prachtige nieuwe single van Bertha Verbeek
13-10-2015 21:16:00

Zangeres Bertha Verbeek heeft op dinsdag 13 oktober een fantastische nieuwe single gelanceerd. Het betreft een Nederlandstalig nummer “Draai je om”, een mooie ballade die is geproduceerd door Peter La Haye en ook is opgenomen in zijn studio in Zoetermeer. De zangeres is heel blij met het resultaat. De doorgewinterde zangeres is met “Draai je om”een nieuwe muzikale weg ingeslagen, waarin haar prachtige stemgeluid heel goed tot haar recht komt. “Ik zit nu ruim 17 jaar in het vak en deze single is totaal iets anders. 

De Wannebiezz gingen werkelijk 'Ol de wee'
13-10-2015 21:04:00

De Vlaardingse STADSgehoorzaal schudde afgelopen weekend 3 dagen bijna onafgebroken op haar grondvesten. Een weekend lang hielden Arie, Rocco en Gilles oftewel de Wannebiezz huis in dit theater en ontvingen daar bijna 3.000 enthousiaste en gezellige feestvierders. Op donderdagochtend reden de eerste vrachtwagens naar binnen en op maandagmiddag reed de laatste, afgeladen vol, weer weg. Na een maandenlange productionele, redactionele en promotionele voorbereiding door producent SHOW en zo, die tevens het management voert, konden de Wannebiezz hun dubbele verjaardag vieren met uitsluitend gezellige mensen. 

Nieuwe single van Mick Harren heeft toepasselijk verhaal
13-10-2015 20:58:00

“Ik lach zolang ik leef”, is de titel van de nieuwe single van Mick Harren. ‘Emile Hartkamp belde me een tijdje geleden op met de mededeling dat hij een dijk van een nummer voor me had geschreven. Het resultaat is een lied dat op mijn eigen lijf is geschreven, maar het zou zo maar voor iedereen van toepassing kunnen zijn. Vanaf de eerste klanken word je geraakt tot diep in je ziel, en word je meegezogen in het verhaal achter dit liedje’, vertelt Mick. Aanstaande vrijdag wordt de clip opgenomen in Amsterdam waarbij alle ingrediënten aanwezig zullen zijn. 

Belinda Kinnaer geniet samen met haar vriend Patrick van haar succes
13-10-2015 09:47:00

Belinda Kinnaer had nooit gedacht dat haar in augustus jl. gelanceerde single “7 Oceanen” zo goed zou worden ontvangen bij het publiek en de talloze radiostations waaronder RADIONL. Ze werd verkozen tot Hollandse Nieuwe en kreeg bij TV Oranje het predicaat Oranje Kroon. De zangeres uit het Gelderse Zeddam kwam op internet het originele nummer tegen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte en was meteen ‘verkocht’. Ze schreef er een Nederlandstalige tekst op en dook vervolgens de Rooftop studio in bij Edwin van Hoevelaak. 

Eerste solosingle van Chris is getiteld 'Als je gaat'
12-10-2015 21:52:00

Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat Williejan (de mannelijke helft van DUONL) vanwege gezondheidsproblemen de beslissing had genomen om het rustiger aan te gaan doen. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Chris solo verder zou gaan. Haar eerste solosingle is getiteld 'Als je gaat'. Het is een cover van 'Wenn du gehst’ van de Oostenrijkse zangeres en actrice Simone Stelzer. De Nederlandse tekst is geschreven door haar man Williejan die eerder aangaf de 'motor' achter haar te blijven. 

Duo Royet lanceert 'Helemaal weg van jou'
12-10-2015 21:06:00

Duo Royet wordt gevormd door Roy en Jet.Twee typetjes die wel weten hoe je een feestje moet maken, want het is een zeer veelzijdig duo. Zij weten op een formidabele wijze een show te creëren. Grappig, gezellig, maar ook rock steady, jazzy, bluesy. Het zijn stijlen die hun zeker goed liggen en het past ook enorm bij dit duo. Jet heeft een hele mooie karakteristieke volle stem voor Jazz, Motown, (soul)ballads en nog diverse andere stijlen. Roy voelt zich helemaal thuis in Rock & Roll, Blues, maar ook Nederlandstalig is hem op het lijf geschreven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 oktober t/m zondag 22 oktober

              Jeffrey Heesen - Liefde voor altijd

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl