RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gekoesterde wens van Henk Dissel gaat in vervulling in de Heineken Music Hall
14-09-2016 18:18:00

Voor zanger Henk Dissel gaat op 8 april 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleidt door de Bas van de Heuvelband - in de Heineken Music Hall. Met 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Ook stond hij al op grote festivals en concerten zoals Dutch Valley en Toppers in Concert. Op 8 april zal hij ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum, zelf de hoofdact van de avond zijn. De sympathieke 25-jarige zanger kan het niet afwachten om er met zijn fans een onvergetelijke avond van te maken. 

Bert Zwier heeft al 30 jaar het gelukkigste meisje
13-09-2016 14:10:00

‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Dit meisje is de vrouw van de zingende visboer waar hij al ruim 30 jaar mee samen is. “Ik heb al 30 jaar het gelukkigste meisje van de wereld”, vertelt Bert. Zijn vrouw, Gerrie Zwier, zit naast hem en knikt. De nieuwe single ‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ linken ze dan ook graag aan hun samenzijn. De tekst is niet voor of door Bert geschreven, maar is een bestaand liedje van Theo Diepenbrock. Desondanks past de single de zingende visboer als een jas.

Otto en Henk zingen over een Grunnegs Wief en een lekker ding
13-09-2016 12:43:00

Otto Roona en Henk Stoelwinder hebben het er tijden over gehad om een nummer op te gaan nemen. Na er steeds erover te hebben gepraat is uiteindelijk de daad bij het woord gevoegd. Het moest een pakkende single worden met een hoog meezinggehalte op een bekende melodie. De beide heren hebben gekozen voor de studio van Terry West, welke eveneens de totale productie voor zijn rekening nam. Terry heeft reeds de titels ‘Mijn Zonnestraal’ en ‘Deze mooie nacht’ voor Otto mogen produceren.

Naomi wil bouwvakkers van Nederland verrassen
13-09-2016 11:32:00

Na een korte time-out waarin de Leidse zangeres Naomi alles goed op een rijtje heeft gezet voor het vervolg van haar muzikale carrière, is het hoog tijd voor een verrassende nieuwe single: ‘De mannen van de bouw’. Naomi kwam de laatste jaren nadrukkelijk in de schijnwerpers van het Nederlandse lied te staan; een artikel in weekblad Privé, auditie voor De Toppers Halftimeshow als ook haar deelname aan Bloed, Zweet & Tranen. 

Samenstelling Oranje Top 30 aangepast
13-09-2016 09:31:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, wordt sinds kort op een nieuwe manier samengesteld. Vanwege de snelle ontwikkelingen op mediagebied en de manier waarop mensen muziek luisteren, wordt de Oranje Top 30 voortaan samengesteld op basis van populaire parameters binnen de doelgroep.

Meld je nu aan voor de audities van de Koos Alberts Award 'Nieuw Nederlands talent'
12-09-2016 21:39:00

Koos Alberts en z’n vrouw Joke zijn op zoek naar talentvol zangtalent voor de tweede editie van de Koos Alberts Awards in de categorie nieuw Nederlands talent . In deze speciale categorie nieuw kunnen professionele aanstormende talenten uit alle provincies zich middels een YouTube clip aanmelden via www.koosalbertsawards.nl. Koos en Joke zullen alle inzendingen persoonlijk bekijken, beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen zullen zij per provincie 20 kandidaten selecteren en vervolgens uitnodigen voor een persoonlijke live auditie. Uiterlijk 15 september 2016 worden de geselecteerde inzendingen via de opgegeven contact gegevens geïnformeerd. Inmiddels zijn de data en locaties van de voorselectie bekend. De aanvang is telkens om 14.00 uur.

Debuutsingle van nieuw Nederlandstalig talent Gerrit van der Voet
12-09-2016 17:58:00

De jonge Brabantse zanger Gerrit van der Voet heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor Gerrit’s eerste single. Het resultaat is een heerlijke catchy single met de titel; "Wat een lekker ding". Het nummer wordt gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.

Nachtconcert Jan Smit mét exclusieve voorverkoop album ‘20’ bij de Mediamarkt in Apeldoorn
12-09-2016 14:04:00

Op maandagavond 19 september is de landelijke pré release van het nieuwe album ‘20’ van Jan Smit. Dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden met voorprogramma en een uitgebreide signeersessie. De officiële release is op dinsdag 20 september maar alléén in Apeldoorn kunnen de fans van Jan één dag eerder al het album aanschaffen. Gesigneerd en mét foto. De toegang tot het mini-concert is gratis. Signeren en op de foto met Jan kan alléén na aanschaf van het nieuwe album. 

'Lach'...... nieuwe single Jeroen van der Boom
12-09-2016 13:47:00

Jeroen van der Boom lanceert vandaag om 10.00 uur zijn nieuwste single. Met het nummer 'Lach', zijn derde plaat dit jaar, slaat de zanger een nieuwe richting in. Lach is geproduceerd door John Dirne en Pieter van Schooten van White Villa, die ook veel samen hebben gewerkt met DJ Tiësto, Nicky Romero en Guru Josh Project. ‘Het is een ander soort plaat wat de fans misschien van mij gewend zijn,’ laat Jeroen weten. ‘Maar ik heb me laten inspireren door de muziek waarop mijn vrouw Dany en ik bij Dance Dance Dance hebben geoefend.’  

Concert Frank van Etten uitverkocht
12-09-2016 02:55:00

Met nog een kleine twee maanden te gaan, is het concert van volkszanger Frank van Etten compleet uitverkocht.  "Sinds mijn nieuwe single 'Voor jou is mijn hart nu gesloten' ging de kaartverkoop afgelopen week zo hard, dat we nu al zijn uitverkocht" vertelt een trotse Frank van Etten. Na rumoerige tijd gaat de volkszanger weer als een speer. Nieuw single, uitverkocht concert en bomvolle agenda. Afgelopen weekend zong Frank zijn hits op 7 plaatsen in Nederland én 1 in België. De show op 4 november wordt een mix van zijn bekende hits en de allernieuwste liedjes van de volkszanger. Want tijdens het concert zal ook Frank's nieuwe album gepresenteerd worden. Natuurlijk staan op het album, de singles: ik wil met je dansen, als een engel op mijn pad, voor jou is mijn hart nu gesloten, maar ook het bijzondere duet met zoon Jamy. 

Radio Maico, dé muziekgigant uit Twenteland, is terug
12-09-2016 02:44:00

Een dik half jaar geleden moesten de DJ's van Radio Maico, Nico & Anita, noodgedwongen stoppen met hun grootste hobby, muziek maken! Dit naar aanleiding van de grote gezondheidsklachten van Nico. Het vooruitzicht was echt dat radio maken er niet meer in zat. Maar gelukkig hebben de doctoren hun best gedaan en na een geslaagde operatie gaat het steeds beter met Nico. Zo goed zelfs dat de DJ's hebben besloten de draad weer op te pakken. De website is weer online en de muziek neemt u weer mee langs muzikale oorden. 

Like TV Oranje op Facebook en win het album 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard
11-09-2016 12:13:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.400 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.500 likes bereiken, gaan we het album 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard verloten. ‘Een lading nieuwe hits’ belooft deze nieuwe CD. En de zingende trucker had al 27 titels in zijn top-40-dossier!

Idols-winnares Nina werkt samen met internationale producer / DJ Kenn Colt
10-09-2016 16:19:00

Voor haar nieuwe single ‘Bodies In The Sun’ heeft Idols-winnares Nina den Hartog de populaire Vlaamse Deep House DJ en producer Kenn Colt weten te strikken. De tweede single van de zangeres is de opvolger van haar nummer 1-hit ‘Lights Go Out’. Kenn Colt, die de single van Nina produceerde, scoorde eerder dit jaar een mega hit met ‘Feels Like A River’. Die track staat inmiddels op 3,2 miljoen streams op Spotify. 'Bodies In The Sun' is geschreven door Daniel Gibson, Daniel Barkman en Leon Palmen.

Vrijkaarten voor Ammerse Piraten Feest
10-09-2016 13:41:00

In 2016 viert het befaamde Ammerse Piraten Feest op grootse wijze haar tienjarig jubileum! Op zaterdag 8 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet met optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Helemaal Hollands, Power Buam, Robert Pouwels en een Surprise Act. Ook op vrijdag 7 oktober is het al feest, dan met Dark Raver, Het Feestteam en Jeroen van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten € 10,-, voor de zaterdag € 17,50 en een passe-partout heb je voor € 20,- (alleen in september verkrijgbaar). 

Tineke Bos gooit Bos overboord en gaat verder als Zangeres Tineke
10-09-2016 12:21:00

De half Friese/half Groningse zangeres Tineke Bos uit het Friese Boelenslaan in Achtkarspelen is een ander leven begonnen. Ze heeft het “ Bos”  overboord gegooid, die tijd, van die rotzooi, is voorbij. De artiest gaat nu als zangeres Tineke door het leven en heeft weer vlinders in haar buik van het Nederlandstalige lied. Geen zee is dan ook te hoog en zangeres Tineke kijkt over zee om weer voet aan vaste wal te zetten in de Nederlandstalige muziekindustrie met haar nieuwe single en een nieuw begin “Jij kunt alleen maar zeuren”.

Voorverkoop derde editie nazomerfeest 'Koele Koele' gaat hard
09-09-2016 19:08:00

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal KOELE KOELE plaats. Het is een intiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival op voorhand uit met 3000 bezoekers en ook dit jaar gaat de kaartverkoop hard.  De insteek van KOELE KOELE is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue en toffe bands. Dit jaar zullen naast Bökkers ook Mozes and the Firstborn en Night Beats (USA) optreden. 

September Special Weekend: Ancora
09-09-2016 18:52:00

In september is het 'Special Weekend' bij TV Oranje. Elke zaterdag en zondag kun je om 22.00 uur kijken naar een muziekspecial. Dit weekend zie je de indrukwekkende specials 'Vrij als de wind' en 'Voorbij de horizon' van Ancora. Dit trio brengt een buitengewoon aantrekkelijke, hedendaagse mix van Shanty, Irish folk en pop. Twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum vanuit het niets op nummer één binnen te komen in de Album Top 100. Van alle tracks op hun albums zijn uiterst professionele clips gemaakt. 

Ronnie Ruysdael zingt 'Oktober'
09-09-2016 16:31:00

Oktober is de maand van de dirndl, de lederhose, de bierpul, Oktoberfeste, Duitse avonden en Bierfeste, waarbij iedereen ingehaakt aan lange tafels feest viert. Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, maakte voor deze gelegenheid het nummer ‘Oktober’. Een mooie combinatie van melancholie en saamhorig gesjoenkel. Ronnie bezingt het verlangen dat mensen kunnen hebben naar de oktobermaand, waarin ze weer in kunnen haken en aan hun zoveelste grote glas bier beginnen. ‘

Jan Smit overhandigt nieuw album en gouden dvd aan Ancora
09-09-2016 16:19:00

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Volendam heeft Jan Smit vanmiddag aan de groep Ancora het eerste exemplaar overhandigd van hun nieuwe album Door Weer En Wind, dat vandaag is verschenen. Aansluitend verraste Jan het driemanschap bovendien met een gouden award voor de dvd Vrij Als De Wind. Vrij Als De Wind was in 2013 het debuut van Ancora. Het album verscheen destijds op Jan Smit’s eigen label Vosound Records.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-09-2016 16:08:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 september is dat 'Een beetje verliefd' van Frans Bauer. Het is de eerste single in twee jaar voor de volkszanger uit Fijnaart, en de eerste reacties zijn overweldigend. ‘Een echte Frans Bauer-plaat’, is een veelgehoorde opmerking. Frans sluit met deze vrolijke single echter ook een moeilijke periode af. “Je weet dat de afgelopen twee jaar met het overlijden van mijn vader niet de mooiste voor mij waren”, zei hij tegen Omroep Brabant. “Op sommige vlakken kom je dan jezelf tegen.

‘Eitt andartak’, een unieke samenwerking tussen IJsland en Nederland
09-09-2016 12:47:00

Vanuit een voorliefde voor het prachtige IJsland, is er een samenwerking ontstaan tussen de Ijslandse singer-songwriter Valgerður Jónsdóttir en de Nederlandse zanger Roy Verbeek (Guido’s Orchestra). Het resultaat is het prachtige duet ‘Eitt andartak’ (ijslands voor ‘Heel even’). Het liedje ‘Heel even’ lag al enige tijd op de planken totdat het idee ontstond om het liedje in een tweetalig duetvorm uit te brengen. Het mystieke ijsland en de prachtige ijslandse taal dragen bij aan de sfeer die het liedje onmiddellijk oproept.

Zondag 11 september special over Chris de Roo op TV Oranje
09-09-2016 12:43:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 11 september zie je een special over Chris de Roo. Hij vertelt over zijn jeugd in Emmen, waar hij al jong met muziek in aanraking kwam dankzij zijn zingende tantes Zusjes de Roo. 

Johan Heuser brengt nieuwe single uit op het label van Zebra Music
09-09-2016 12:06:00

De altijd goedlachse Johan Heuser behoeft voor het grote publiek absoluut geen introductie meer. De zanger die in 2000 zijn eerste single ‘Waar Ik Ga en Sta’ uitbracht en hits scoorde met Corry Konings aan zijn zijde bracht single na single en diverse albums uit! Anno september 2017 heeft Johan Heuser een nieuwe single op zak. Gecomponeerd door Jheron van der Heijden én door Rene Schuurmans voorzien van een vrolijke tekst! Ook is de uptempo single vergezeld door een wel heel bijzonder en liefdevolle videoclip!

Sheréna knalt het najaar in met 'Alles of Niets'
09-09-2016 11:58:00

Sheréna,  opgegroeid in Brabant start het najaar met de single 'Alles of Niets'. Het is de opvolger van 'Wachten op de Zomer'. Peter Coenen is verantwoordelijk voor de tekst en Hans van Kesteren voor het arrangement. 'Alles of Niets' is een up-tempo nummer met een serieuze tekst. Het jaar 2016 is een perfect muzikaal jaar geworden voor Sheréna en heeft haar en haar team zoveel energie gegeven dat er nu plannen worden besproken voor 2017. Naast de vele airplay die ze heeft op de radiozenders in zowel Nederland als België kent ze ook een goed gevulde agenda. 

MUZIEKKIOSK vanaf maandag ook bij Kabelnoord
08-09-2016 16:08:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar werd gelanceerd, wordt met ingang van maandag 12 september ook doorgegeven door kabelexploitant Kabelnoord in Dokkum en omliggende regio. Dat betekent dat de abonnees van Kabelnoord voortaan toegang hebben tot alle drie muziekzenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en het recent gestarte Nashville TV. Eerder dit jaar besloten SKV Veendam en CAI Harderwijk, PLINQ en InCompanyMedia om MUZIEKKIOSK in hun pakketten op te nemen.

Nieuwe single van Twan Lijten is getiteld 'Ga maar weg'
08-09-2016 13:58:00

Twan Lijten schreef zijn eerste liedje op 7-jarige leeftijd en is nooit meer gestopt met schrijven. Zijn bekendste hit is zonder twijfel 'Puur op het gevoel', maar ook genoeg andere liedjes hebben het goed gedaan en zijn bekend bij een groot publiek in Nederland en steeds vaker ook in Vlaanderen. Enkele voorbeelden daarvan zijn'1000 redenen', 'Saskia', 'Alleen/alleen'en 'Als je alles'. Twan heeft weer hard gewerkt aan nieuw materiaal wat resulteert in een nieuw album dat binnenkort gaat verschijnen. Een voorloper van dit album is de release van de single 'Ga maar weg'. 

Frans Bauer terug met fantastische single 'Een beetje verliefd'
08-09-2016 13:40:00

Liefhebbers van Frans kunnen hun hart ophalen! Bauer lanceert de video van zijn nieuwe single. Het nummer is getiteld 'Een beetje verliefd'. Frans is “verbauereerd” door alle aandacht rond zijn persoon. Dat siert de bescheidenheid van Frans. Toch is alle aandacht niet vreemd, want het is al weer twee jaar geleden dat zijn vorige single uitkwam. Hoog tijd dus voor nieuw materiaal! Frans over de afgelopen twee jaar: ,,Je weet dat de afgelopen twee jaar met het overlijden van mijn vader niet de mooiste voor mij waren.

Zangeres Akkelien komt met een nieuwe single
08-09-2016 13:20:00

Zangeres Akkelien vond het de hoogste tijd om een nieuwe single op te nemen. Haar vorige nummer 'Je hebt gelijk, schat'dateerde uit 2014. Deze keer heeft ze gekozen voor een een rustige ballade met een mooie boodschap.en is getiteld 'Leef je dromen'. Het geheel is geschreven en geproduceerd door Martin Sterken. De presentatie vindt plaats op dinsdag 4 oktober 2016 bij Dorpshuis 'De Schalm', Hoofweg 47 in Steenwijksmoer. Diverse artiesten zullen hun medewerking bijdragen o.a.  Jeffrey Hendriks, Stewy, Chris de Roo en René Karst. 

Jeroen van der Boom komt met eigen digitaal tv-programma
08-09-2016 03:08:00

Naast zijn eigen shows bij SBS6 lanceert Jeroen van der Boom nu ook zijn eigen televisieprogramma op internet. Deze ‘short format’, met als titel In mijn eendje, zal via YouTube en de Facebookpagina van de zanger te zien zijn. Jeroen van der Boom maakt in deze kortstondige filmpjes de kijker deelgenoot van zijn bestaan als veelzijdige entertainer. Niet alleen is te zien hoe Jeroen in zijn rode Eendje op pad gaat om mensen te verrassen, maar gunt hij de kijker unieke beelden uit zijn leven.

Zanger Antonio Holsken komt uren later dan gepland aan bij clipopname
08-09-2016 03:00:00

Antonio Holsken laat weten dat hij nog steeds een beetje onder de indruk is van datgene dat hem afgelopen dinsdag is overkomen. Hij verblijft momenteel in de Spaanse badplaats Benidorm vanwege een aantal optredens en de clipopname voor zijn nieuwe single 'De 1e smaakt goed'. William ten Kate van TV Oranjeclips was op het afgesproken tijdstip bij de opnamelocatie, maar Antonio was in geen velden of wegen te bekennen. William had geen enkel idee dat Antonio en zangeres Jessica Malfait doodsangsten uitstonden i.v.m. een bosbrand. 

Vrolijk uptempo nummer van Bob van Veen
07-09-2016 18:42:00

Bob van Veen heeft zijn nieuwe single ‘Alles wordt Anders’ net even anders gelanceerd dan de voorgaande singles. In een uitverkocht Gooiland te Hilversum heeft deze zanger samen met collega’s zijn nieuwe single aan het publiek laten horen, een vrolijk uptempo nummer. Bob van Veen is geboren op 14 augustus in de mediastad Hilversum. Thuis werd er altijd Nederlandstalige muziek geluisterd waardoor Bob al op jonge leeftijd alle bekende hits uit volle borst meezong. Op 12 jarige leeftijd betrad Bob van Veen voor het eerst het podium tijdens een bruiloftsfeest van zijn oom en tante. 

Release “Ineens verliefd” van Driekes Hoekstra op 8 september
07-09-2016 18:33:00

Op donderdag 8 september is de release van de nieuwe single van Driekes Hoekstra:  “Ineens verliefd”. De single is opgenomen in de studio van 7HillsMusic. Vanaf die datum is deze single via alle downloadsites te downloaden. Ook de bijbehorende videoclip wordt op donderdag 8 september gelanceerd. Driekes Hoekstra zingt al vanaf kinds af aan, of het nou onder de douche is, of op z’n kamer, maar nooit met een microfoon in zijn handen. Toch deed de jonge Brabander mee aan Bloed, Zweet & Tranen, seizoen 2014-2015. 

Volkszanger Frank van Etten is er klaar mee
07-09-2016 17:36:00

'Voor jou is mijn hart nu gesloten'; de tekst van zijn nieuwe single is uit zijn eigen leven gegrepen. Frank van Etten is een volksjongen en een familieman; dan wil je veel geven, maar het kan ook teveel worden. Hoe pijnlijk ook, soms moet je je hart sluiten voor iemand. Daar gaat dit lied over. Het bijzondere is, dat het een heel vrolijk liedje is geworden. 'Voor jou is mijn hart nu gesloten' is een heerlijke meezinger en de dansvloer zal weer gevuld raken.  De videoclip is gemaakt door team Frank van Etten o.l.v. manager Willie Oosterhuis.

Kookboek 'Het Lekkerste van Guus & Dick' verschijnt op 11 oktober 2016
07-09-2016 10:21:00

Op 11 oktober komt het kookboek 'Het Lekkerste van Guus & Dick' uit. “Ik kan niet wachten tot we het boek straks eindelijk in handen hebben! Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Het is een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden. Lekker eten maakt gelukkig en geluk maakt gezond. Dat geloven wij althans graag. Ons advies luidt dan ook: als je eet, zorg dat het lekker is, haha!”, vertelt Guus. Dick Middelweerd: “Door de jaren heen verzamel je favorieten en dat bracht ons op het idee om deze te bundelen in één kookboek.

'Laat me' .....nieuwe single van Menzina
07-09-2016 10:03:00

Afgelopen maart lanceerde zangeres Menzina haar zwoele en zomers getinte single ‘Ik vind het best zo’. Deze twintiger uit ’s-Gravenhage brengt sinds 2011 singles op de markt. De zangeres zet vaart achter de ontwikkeling van haar zangcarrière en doet dit nu met de release van haar nieuwe single ‘Laat me’. Menzina zelf en Hans Bedeker zorgden voor de tekst en muziek van deze track die door de laatste ook is geproduceerd en wederom uitgebracht wordt door Rood-Hit-Blauw Produkties. 

Duet van Mieke & Luc van Meeuwen scoort enorm in Vlaanderen
06-09-2016 09:51:00

Mieke Gijs afkomstig uit België draait inmiddels al veertig jaar mee in de muziekwereld. Volgens haar management wordt er nog regelmatig geïnformeerd of zij nog zingt. 'Het mag dan sommige mensen niet zo zijn opgevallen maar het antwoord hierop mag kort en krachtig worden beantwoord met een volmondig: JA.'. Ze is zichzelf altijd trouw gebleven. Dat trouw zijn aan haarzelf en haar publiek, blijkt zich nu terug  te betalen. Op 24 september 2016 verschijnt er een splinternieuw album waarin Mieke te horen is in duet met de eveneens uit België afkomstige Luc van Meeuwen. 

Rik Hoogland lanceert 'Als een meisje moeder wordt'........
06-09-2016 09:39:00

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland vermaakt al ruim 30 jaar zijn publiek met zijn zeer gevarieerd samengesteld repertoire; Van feest en de smartlap tot soul, jazz, house en disco! Rik Hoogland is een ras entertainer die voor praktisch elke gelegenheid geboekt wordt. Na nummers als; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’,  lanceerde Rikkie eerder dit jaar de kroegenplaat ‘Jammer’. Zijn nieuwe single ‘Als een meisje moeder wordt’ zou wel eens heel wat muzikaal stof kunnen doen opwaaien.

Eerste album van Bertie Verplak is getiteld 'Even genieten'
06-09-2016 09:22:00

Afgelopen zaterdag 3 september 2016 was het eindelijk zover. Bertie Verplak kreeg in een volle zaal zijn allereerste album 'Even genieten' uitgereikt door Ronnie Haefkens. Het album bevat 14 liedjes, alle geproduceerd in dezelfde studio en geschreven door R. Otters. Met dit album hoopt Bertie de basis te leggen voor een verdere stap in zijn muzikale carrière. Begin van dit jaar is hij samen met Ronnie Haefkens eigenaar geworden van een evenementenbureau genaamd Maximix Events.

Tino Martin te horen als backing vocal in nieuwe single van Dries Roelvink
05-09-2016 18:34:00

Geïnspireerd door de grote nazomer hit uit 1973 ‘Het is weer voor bij die mooie zomer’ van Gerard Cox is Dries in juni de studio van Hans Rusche ingedoken. Iedereen kent het weemoedige gevoel wanneer je net van vakantie terug komt en je voor het weer een jas moet aantrekken in ons koude kikkerlandje. In Spanje ontmoet Dries de Gypsy Bros bij een optreden aldaar.  Hij vroeg de Nederlandse, in Spanje wonende broers om mee te spelen zowel in de studio als in de clip.  Voor de gitaar solo haalde Dries ook nog specialist Zonzo Basily erbij. 

Drukke agenda voor Belinda Kinnaer i.v.m. haar album 'Uit mijn hart'
05-09-2016 11:32:00

Het zijn drukke tijden voor Belinda Kinnaer. Afgelopen week was ze al te gast bij een aantal radiostations om te babbelen over haar onlangs verschenen debuutalbum 'Uit mijn hart'. Bij RADIONL is het album met daarop 11 tracks bovendien album van de week. Elke dag wordt er in het radioprogramma 'Afslag 3-6' een track ten gehore gebracht. Aanstaande donderdag 8 september, zal Belinda vanaf 19.00 uur het 'voorprogramma' van Ancora verzorgen bij de MediaMarkt in Apeldoorn. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop