RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Imca Marina eert oude liefde met 'De Wals van de Liefde'
21-10-2016 11:56:00

Imca Marina, icoon van de Nederlandstalige muziek, komt dit keer met een bijzonder persoonlijke single over een verloren liefde. De tekst was ruim dertien jaar verloren, maar tijdens haar verhuizing hervond zangeres dit lied wat haar blijft raken. Het verhaal achter de single vertelt Imca in haar eigen woorden: ‘Toen ik 22 was werkte ik als zangeres met allerlei orkesten live bij de Ruteck's Tearooms. In Utrecht werkte ik met een Duits orkest. Daar leerde ik toen een Oostenrijkse trompettist en bügel speler kennen, Rolf.

Yosee slaat nieuwe muzikale weg in met 'Eindeloos'
21-10-2016 03:53:00

Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat ze een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die in het verleden al verantwoordelijk was voor vele succesvolle liedjes van Yosee. De tekst van “Eindeloos” schreef Yosee zelf. De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "Amore Mio" en “Al Die Lange Nachten”. 

Thrillermusical Vals nu in het theater
20-10-2016 19:17:00

Theaterproducenten DommelGraaf en Michiel Morssinkhof presenteren de thrillermusical Vals, live in het theater. Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland. Zij won maar liefst 4 keer de Prijs van de Jonge Jury, onder andere met Vals. De spannende thrillermusical Vals is gemaakt door het team van BOY 7 - Live on stage en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Te zien van oktober 2016 tot en met februari 2017 in de Nederlandse theaters. Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen.  Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt één van de vriendinnen opeens na een ruzie. 

'20 jaar duetten met Jan’ van Jan Smit binnenkort tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat
20-10-2016 16:55:00

Een exclusief album van Jan Smit is van maandag 24 oktober t/m zondag 6 november 2016 verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels en online in Nederland. Bij aankoop van twee Unilever producten van merken zoals Dove, Andrélon en Axe, ontvangen klanten van Kruidvat het album ‘20 jaar duetten met Jan’ gratis. 2016 is een belangrijk jaar voor Jan Smit, dit jaar viert hij zijn 20-jarig jubileum. Elke 20e van de maand bracht Jan een nieuwe single uit en op 20 september lanceerde hij zijn langverwachte gloednieuwe album getiteld ‘20’. 

Sandra Timmerman verrast met levenslied
20-10-2016 16:43:00

Zangeres Sandra Timmerman verrast met eerste eigen levenslied 'Ik moet je laten gaan'. Levensliedschrijver Henny Thijssen schreef een prachtig lied voor de dochter van het legendarische duo Gert & Hermien. 'Na een jarenlange muzikale ontdekkingstocht en mooie ervaringen was het eigenlijk een idee van mijn kinderen om een Nederlandstalige single uit te brengen. Sandra presenteert haar single tijdens de jubileumshow van Henk Wijngaard. De reacties zijn nu al overweldigend. 

Terry West Productions presenteert Grace & Lieke
20-10-2016 16:37:00

Na lang aandringen is er een speciale editie uitgekomen van het lied ‘Mag ik dan bij jou’ uit de studio van Terry West Productions. Lieke Schuiling wilde dolgraag een single opnemen en kwam via het duo Otto & Henk in contact met producer Terry West. De heren Otto Roona en Henk Stoelwinder hadden tijdens de besprekingen van hun eigen plannen een orkestband gehoord van het overbekende nummer waarover beide enthousiast raakten. Dit was een uitvoering van het nummer dat gehoord moest worden!! 

Persoonlijk liedje over Geraldo's zoon groeit uit tot single
20-10-2016 16:25:00

Het begon vanuit het concept 'Persoonlijkliedje.nl' van Frank van Etten. 'Ik wilde een liedje over de geboorte van mijn zoon. Frank zei misschien is het leuker om het zelf te gaan zingen.' De reacties van mijn familie waren zo goed, dat er nu zelfs een single en videoclip is. 'Wat is er mooier, dan dat Opa Geraldo later aan zijn kindkinderen kan laten zien, dit was je vader als baby. Het is nog een mooi nummer geworden ook', alsdus Frank van Etten. De single is getiteld 'Mijn Zoon (Mijn Wonderkind)' en de tekst is herkenbaar voor bijna elke ouder.

Zangeres Mieke Telkamp op 82 jarige leeftijd overleden
20-10-2016 13:05:00

Het management van Mieke Telkamp laat weten dat de zangeres in de nacht van woensdag op donderdag in haar woonplaats Zeist overleden. Mieke is 82 jaar geworden. Volgens Bart Peeters, de manager van Anneke en Mieke, is met het overlijden van Telkamp 'niet alleen een groot artiest, maar ook een groot mens ons ontvallen'. Ze is rustig ingeslapen met haar familie om haar heen. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Mieke Telkamp,( Maria Berendina Johanna Telgenkamp), werd op 14 juni 1934 geboren in Oldenzaal.

Feestduo Tsjonge-jonge lanceert 'Ons Brabant'
20-10-2016 12:33:00

Het steeds bekender wordende Feestduo Tsjonge-jonge heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe single 'Ons Brabant'. Na enkele puur carnavalsnummers hebben ze nu een feestnummer welke het hele jaar toepasbaar is. Samen met Robert Janssen en Ronald Moonen hebben ze een Brabants feestnummer in elkaar gezet, welke door studio Difference op de plaat is gezet . Het is de bedoeling dat elke Brabander 'Ons Brabant' straks mee kan zingen.Feestduo Tsjonge-jonge bestaat uit Edwin Smits en Peter Smits.

Nieuwe single van Jeffrey Peters is lekker vlot en bevat een vleugje country
19-10-2016 20:11:00

Jeffrey Peters die al vanaf zijn zesde levensjaar bezig is met muziek lanceert zijn nieuwe single 'Ben zo weer bij jou terug'. Hij ging als kleine jongen vaak met zijn vader mee naar optredens en repetities van zijn band. Daar is het allemaal mee begonnen. Een aantal jaren later speelde Jeffrey in de schoolband als bassist en zanger. Zo is Jeffrey zijn muzikale carrière begonnen. Het werd allemaal steeds professioneler en het smaakte naar meer.  Hij speelde onder andere in de  bands Spirit en in de Magic Show Band. 

Zang- en dansshow PrettyTalkz vanaf november te zien in de Nederlandse theaters
19-10-2016 16:56:00

Het is geen musical, geen Dance Dance Dance en ook niet The Voice Kids. Het is de nieuwe zang- en dansshow Pretty Talkz. Een ultieme mix van zang en dans op hoog niveau zorgt ervoor dat stilzitten niet meer mogelijk is. Een kleine groep getalenteerde tieners slepen je mee tijdens deze professionele en energieke uitvoering. Samen met de jonge, steengoede muzikanten van M&M Live Band worden snelle acts en een waterval van bekende en minder bekende popsongs neergezet.

Sidney Bischoff presenteert nieuwe single ‘ Trotse winnaars’ op 29 oktober in Schaijk
18-10-2016 20:36:00

Dat ‘het geluk’ soms in een klein hoekje zit ondervond Sidney Bischoff tijdens een bezoekje bij z’n producer Ger Oerlemans. Ger had een nummer op de plank liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest, maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen. Sidney’s platenbaas Bert Schenau van Storm Records was het helemaal met hem eens. Z’n reactie ‘Dit is echt fantastisch, dat brengen we uit’, klonk me als muziek in de oren’, vertelt de ras Amsterdamse volkszanger. ‘Trotse winnaars’  is geschreven door René Portegies. Hij was één van de vaste tekstschrijvers waar André mee samenwerkte. Hij was ook aanwezig in de studio tijdens het inzingen van ‘Trotse winnaars’. 

'Kind vermist'.....opmerkelijke nieuwe single van Ray Sanders
18-10-2016 20:30:00

Als zanger bouwt hij met zorg en de meest uiteenlopende liedjes zijn repertoire uit. Dat is ook nodig wil men in in dit vak een naam opbouwen. Geboren als Sander van Est op 30 juli 1973 werd al spoedig duidelijk dat zijn grote liefde de muziek zou worden. Al jong zong hij op allerlei feestjes en in familiekring en het was in 1997 dat hij aarzelend een bandje oprichtte met een paar bekenden van hem. De naam van het bandje? Innocent. Een formatie die, zoals Sander lachend zegt, ‘beroemd was in Kinderdijk en omgeving.’

Jack van Raamsdonk lanceert nieuwe single 'Lange hete nacht'
18-10-2016 20:11:00

Jack van Raamsdonk gaat al zo’n 40 jaar mee in het muziekvak. Als drummer en zanger scoorde hij menig hit en als producer, tekstschrijver en componist  gaf hij inmiddels al vele visitekaartjes af in muziekland. Bekend als solo artiest met een kleine 20 soloalbums op zijn naam, maar ook deel uitmakend van o.a. Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s.  Naast de volkse muziek die hij al jaren zingt kwam Jack op het idee om terug te gaan naar hoe het ooit begon. Zo werd “Back To The Roots” een concept waar hij in iedere zaal en kleine kroegen avondvullend zijn liedjes zingt. 

Jubileum-theatershow van Ruby van Urk vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen
18-10-2016 19:52:00

En dan word je 40… De Noordwijkse zangeres Ruby van Urk zag het al een paar jaar aankomen en wil dit bijzondere jubeljaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 40, dat moet gevierd worden! Hoe? Ruby weet het wel! Met een jubileum-theatershow vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen over alles wat het pad naar de 40 ons zoal brengt. Ruby zingt op eigen wijze met haar prachtige stem liedjes over vriendschap,  Noordwijk,  liefdesgeluk en liefdesverdriet,  over moeder worden en kind zijn. Het wordt een feest van muzikale herkenning rond liedjes met een lach en een snik. Want zijn we niet allemaal op weg naar de 40 of verder..? Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer. Als lid van ‘De Meiden’, maar ook solo, weet ze de laatste tijd zeer succesvolle singles te scoren met liedjes zoals “Kleur De Dag” en “Neem Me Mee”. 

Nieuwe single 'Heerlijke meid' is de voorloper van het tweede album van Crist Coppens
18-10-2016 19:42:00

Crist Coppens uit het Noord-Limburgse Horst is vast niet de enige zingende slager in ons land, maar waarschijnlijk wel de enige slager die Nederlandstalige nummers op de markt brengt. Hij komt uit een zeer muzikale familie waarin velen een instrument bespelen of zingen. Zijn vader en broers zaten bij de plaatselijke harmonie en dus sloot ook Crist zich in eerste instantie bij hen aan. Later gaat hij zingen bij een jongenskoor. Als hij jaren nadien een slagerij overneemt grijpt hij in zijn stamcafé wel eens naar de microfoon.

Dennie Christian 'Zingt De Grootste Duitse Schlagers Allertijden - Deel 2 nu te koop
18-10-2016 19:28:00

Het kon niet uitblijven…na het succesvolle 1e album waarop de enige echte Schlagerzanger Dennie Christian de grootste en bekendste Duitse schlagers zingt, is het deel 2 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop.  Deel 2 bestaat wederom uit herkenbare top schlager songs, origineel in het Duits gezongen, waaronder 'Ich bin verliebt in die Liebe', 'Die rote Sonne von Barbados', 'Bianca', 'Der Junge mit der Mundharmonika', '' Mama' en 'Ein Mädchen für immer'.Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios te Holten.

Is Ralph Leijendeckers de zanger van het nieuwe Limburgse volkslied?
17-10-2016 16:12:00

Het Waar in ‘t bronsgroen eikenhout is al sinds jaren het Limburgs volkslied. Het lied werd in 1909 geschreven en in 1939 tot volkslied verklaard. Er werd destijds bewust voor een Nederlandstalige tekst gekozen, om te laten zien dat Limburg, ondanks dat er destijds voornamelijk dialect, Duits en Frans werd gesproken, wel degelijk een deel van Nederland is. Ralph Leijendeckers doet met zijn nieuwe single een gooi naar een moderne variant van het Limburgs volkslied en dit keer in de volkstaal! Zijn nieuwe single Limburgers is gezongen in het Limburgs dialect.

Martien Buijks lanceert 'Rosalina'
17-10-2016 15:50:00

Op 16 oktober jl. is de vierde single van Martien Buijks officieel gepresenteerd in de ‘Smaakmaker’ in Raamsdonksveer. Er waren gastoptredens van Amanda Humme, Robby Lee, Marloes van Ham, Zeeg van Seben en vele anderen, mede waardoor iedereen kan terugkijken op een geslaagd evenement. Martien heeft lang uitgekeken naar de presentatie: “Gewoon gas geven en het publiek vermaken, maar ik was uiteraard wel nerveus wat iedereen van mijn nieuwe single ‘Rosalina’ zou gaan vinden”, zo licht Martien toe. 

Nieuwe single van Wesley Bronkhorst getiteld 'Jij begrijpt me' komt recht uit z'n hart
17-10-2016 11:37:00

Wie is de vrouw die Wesly Bronkhorst begrijpt en waar de zanger over zingt in zijn nieuwe single 'Je begrijpt me'. Het is alweer de derde single die de populaire zanger dit jaar uitbrengt. Deze keer geen uptempo nummer, maar een power ballade die recht uit zijn hart komt en waarbij iedere zin Wesly op het lijf geschreven is. Een prachtige melodie met een zelf geschreven tekst waar iedereen wel iets van zichzelf in herkend, zeker Wesly Bronkhorst op dit moment. 'In dit nummer beschrijf ik precies hoe ik me op dit moment voel.....

Adri-Jan Hoes reikt Gouden- en Million Award uit aan Henk Wijngaard
16-10-2016 22:42:00

70 jaar jong, 50 jaar getrouwd met zijn Trijntje en ook nog eens 40 jaar zanger dat kan alleen maar Henk Wijngaard zijn, dus is er een dubbelaar uitgebracht door Telstar met 48 denderende hits voor onderweg en ontving Henk voor de verkoop van meer dan 15.000 exemplaren van "Zolang de motor draait" een Golden Telstar Award.

Roy Otters zingt over het 'Leven'
16-10-2016 17:12:00

Roy Otters, een man die meer dan 30 jaar in het vak zit, leeft van de muziek. Na een tijdje druk geweest te zijn voor andere artiesten met zijn eigen studio is het eindelijk weer zover dat Roy met een nieuwe single komt. De opname, productie en clip hebben zeker meer dan 2 maanden in beslag genomen. Nadat Roy de muziek klaar had was het zoeken naar een tekst en die is er ook gekomen. Na veel tegenslagen die tegelijkertijd op zijn dak kwamen bedacht hij de titel 'Leven'. De titel en tekst duiden er op dat ook al zit alles tegen, elke dag opnieuw begint.

Burdy laat je zeven dagen muzikaal genieten van het weekend
16-10-2016 16:47:00

Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als 'Het feestbeest oet Grunnen'. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van. Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun met zijn vrolijke en opgewekte liedjes.

Like TV Oranje op Facebook en win het album 'Geluk, Hoop & Liefde' van Frans Bauer
16-10-2016 13:22:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.000 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Frans Bauer verloten. Met 'Geluk, Hoop & Liefde' keert de populaire volkszanger en tv-presentator terug naar zijn grote liefde: het levenslied. 

Chris Haverman brengt vlotte single 'Dit is het leven'
15-10-2016 17:33:00

2015 was een prachtjaar voor jong talent. En zo was daar ineens, zonder enige waarschuwing, zelfs zonder talentshow van RTL4 of SBS6, Chris Haverman. Een jongeman uit Raalte, wiens zuster en zwager al regelmatig op het podium te vinden waren, maar die zelf eigenlijk meer vanuit de coulissen meekeek. Toch begon het bij Chris te borrelen en eigenlijk met een grap, zong hij een liedje in de studio van producer Manfred Jongenelis en die hoorde gelijk het talent van deze vlotte knul.

Chris de Roo fanclub opgericht
15-10-2016 17:08:00

Onlangs is Chris de Roo met een bus vol fans afgereisd naar het reality-tv programma Utopia, omdat het programma 1000 dagen bestond. Tijdens de busreis naar Utopia bleek dat Chris volop fans had. Helaas was er geen fanclub meer. Deze was jaren geleden van het een op het andere moment door omstandigheden gestopt. Al tijdens de reis bleken fans behoefte te hebben aan een fanclub. Deze Emmense spontane, enthousiaste, sympathieke, altijd vrolijke, maar vooral lieve zanger, die altijd tijd neemt voor zijn fans, verdient een fanclub. Een viertal fans namen het besluit om het touw te trekken voor een nieuwe fanclub. De taak als voorzitter wordt ingevuld door Mia Barenkamp. Francisca Kuiper is verantwoordelijk voor de reactie en de website. Kelia Uchoa is penningmeester en Margriet Haak verzorgt het secretariaat. Ook Chris zelf maakt deel uit van het bestuur als bestuurslid. 

Carlos Donkers laat weer van zich horen
14-10-2016 19:28:00

We hebben er even op moeten wachten maar dit blijkt de moeite waard te zijn geweest. De uit Brabant  afkomstige zanger Carlos Donkers laat weer van zich horen, en hoe! Met zijn geweldige nieuwe single ‘Hou zo van jou’, geschreven door M. Meesters, neemt hij je mee in Mexicaanse sferen en brengt je in extase met zijn mooie heldere stemgeluid. De clip alsmede de studio-opname is verzorgd door GK Production Echt. Wederom een nieuw hoogtepunt in de muzikale carrière van Carlos Donkers.

Anita en Ed lanceren 'Hé ouwe gek'
14-10-2016 18:02:00

Op 30 april 2016 was het precies 40 jaar geleden dat Ed zijn eerste optreden had als toetsenist samen met Gerrie Paulusse als formatie De Edger Boys. Enige tijd later werd de band aangevuld met Anita en zodoende heette de formatie vanaf die tijd Anita en de Edger Boys. Naar aanleiding van dit jubileum is er een album uitgekomen van het tegenwoordige duo Anita en Ed getiteld: 'Nog lang niet klaar!' De single 'Roze Suikerspin' van dit album heeft het erg goed gedaan. Na de drukke zomermaanden is het tijd om een volgende single van het gevarieerde album uit te brengen. 

Zondag 16 oktober special over John Enter op TV Oranje
14-10-2016 17:48:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 16 oktober zie je een special over John Enter. De Twentse zanger, die zijn artiestennaam ontleende aan zijn woonplaats, leidt TV Oranje rond door zijn woning. 

Frans Bauer verslaat Justin Bieber
14-10-2016 17:32:00

Vorige week verscheen het nieuwe album van Frans Bauer, ‘Geluk, Hoop & Liefde’, waarmee hij weer terugkeert naar het levenslied. Het album komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100 en Frans verslaat daarmee wereldster Justin Bieber, die op de tweede plaats staat. Het is het 15e album van Frans Bauer dat de nummer 1 positie weet te behalen en het vierde album op rij dat door Frans in samenwerking met Laurens van Wessel is geschreven en geproduceerd. De goedlachse Brabander is erg blij met de nummer één notering voor dit album. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
14-10-2016 17:21:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. 

Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré
14-10-2016 14:22:00

Als klein meisje droomde ze er al van. In de spotlight staan van het mooiste en grootste theater van Nederland. En op vrijdag 12 mei 2017 is het zover. Dan viert Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. Edsilia: “Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show.

Tweede single voor Jordi Weijer een feit
14-10-2016 14:14:00

De jeugdige Groninger zanger Jordi Weijer heeft zijn tweede single uitgebracht. Zijn debuutsingle "Jij bent mijn droom" is op 3 juli 2015 officieel gelanceerd, en in navolging daarvan is nu “Jij bent het meisje uit mijn dromen” uitgekomen. Jordi, een gewone jongen uit de provincie Groningen,  heeft de leeftijd van 22 jaar en had de muziek al in het bloed voordat hij werd geboren. Eigenlijk is zijn hele familie muzikaal dus erg vreemd is het allemaal niet. Bij toeval ontdekte de in Nederland en Belgie bekende Groninger zanger Wim Schurer zijn zangkwaliteiten.

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
14-10-2016 13:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 oktober is dat ‘Blijf bij mij de hele nacht’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger heeft opnieuw zijn voorliefde voor reggae weten aan te wenden om een uiterst aanstekelijk liedje te maken. Twee jaar geleden maakte hij al de hit ‘Samen dansen op de reggae beat’ en ook nu heeft hij het Nederlandstalige repertoire uiterst effectief weten te combineren met het exotische reggaegeluid. De videoclip, die samen met een paar reggaemuzikanten werd opgenomen, is een week lang extra vaak te zien.

'Eens' nieuwe single van Duo Espada
14-10-2016 12:17:00

Duo Espada brengt eens in de één á twee jaar een nieuwe single uit. De nieuwe single ‘Eens’ heeft een schlager-insteek. Dit is nieuw voor het duo dat al jaren bezig is en af en toe optreedt. Duo Espada bestaat uit Henk en Siska. Siska heeft destijds een hit gehad met ‘Zilveren ster’ en is later bij Espada gekomen. Vanaf 1979 is Henk al nauw betrokken geweest bij Espada als drummer. Sinds zij samen optreden, heten de formatie Duo Espada. In deze samenstelling hebben ze al diverse nummers uitgebracht. 

Album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
14-10-2016 12:08:00

Vanaf vandaag is het nieuwe Sinterklaas album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. ‘Sinterklaas is in het land’ is een modern Sinterklaas album met teksten en muziek van deze tijd. Het album bevat 14 traditionele liedjes met geactualiseerde teksten inclusief een extra track, namelijk een duet met Jan Smit! Zo staan er onder andere titels op als 'Hoor Wie Klopt Daar Kinderen' en ‘Zie de maan schijnt door de bomen', klassiekers met een moderne twist, uitgevoerd door Monique Smit.

Extra jubileumshow Toppers in Concert op 10 december 2016
14-10-2016 01:50:00

De ticketverkoop voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year' van 20 t/m 24 december in Ahoy Rotterdam loopt fantastisch. Op veler verzoek wordt er nog een extra zesde show toegevoegd en wel op zaterdag 10 december 2016.In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks 'Christmas party of the year'. Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van Rotterdam Ahoy. Het ultieme 'over de top' kerstfeest in een zeer bijzonder decor. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer!  Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O'G3NE, Lee Towers en André Hazes JR. 

Wegens groot succes extra concert van jubileumeditie Holland Zingt Hazes
13-10-2016 15:15:00

De tickets van Holland Zingt Hazes gaan als warme broodjes over de toonbank. Het gaat zelfs zo goed, dat het concert op zaterdag 25 maart al volledig is uitverkocht! Vandaag maakt producent LiveLane dan ook bekend dat zij door de aanhoudende vraag naar concertkaartjes heeft besloten een extra concert van Holland Zingt Hazes te brengen. Dit extra concert vindt plaats op zaterdag 18 maart 2017 in de Ziggo Dome. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.hollandzingthazes.nl. In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. 

Roberto van Baal verlengt de zomer met 'Als je lacht'
13-10-2016 12:43:00

Nu de zomer voorbij is, brengt Roberto van Baal een single met zomerse klanken. ‘Als je lacht’ moet de zomer verlengen, nu de vakantie net voorbij is en het weer kouder wordt. In de herfstperiode een zomerse single brengen is voor Roberto spannend. “Ik vind vooral de zomerse klanken heel gedurfd, juist nu de zomer voorbij is”, aldus de zanger. ‘Als je lacht’ is niet een single over de zomer, maar kan je wel het zomerse gevoel geven. “De mensen zijn weer aan het werk en het weer wordt weer slechter, met deze single verleng ik de zomer”, lacht Roberto. 

Gerry Holland doopt benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken op’ om in stichting
13-10-2016 11:13:00

Al drie jaar lang is Gerry Holland het boegbeeld van de succesvolle benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken’. Samen met een grote groep vrijwilligers en artiesten werd er geld ingezameld om voedselpakketten te kopen voor de minder bedeelden in Nederland. Op advies van Jolijn Knikman van WK Entertainment zijn er gesprekken gevoerd om het geheel om te dopen in een stichting. ‘Alles is inmiddels geregeld. De ‘Stichting Geen Cent Te Makken’ is een feit. De officiële opening vindt plaats op zondag 27 november 2016 bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: