RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-10-2016 13:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 oktober is dat ‘Formidabel’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Het nummer is afkomstig van het gelijknamige album, waarmee de zanger uit de Zaanstreek een heel ander muzikaal pad is ingeslagen. Samen met producer Edwin van Hoevelaak en tekstschrijver Jan Keizer zette Wolter een aantal evergreens op de plaat, waaronder deze klassieker van Charles Aznavour uit 1963. Het resultaat mag er zijn, en geeft een verrassende kijk op zijn artistieke mogelijkheden. 

Erik van Klinken blijft verbazen…nu met ‘Mijn eerste liefde’
27-10-2016 15:24:00

Stil blijven staan of zitten is vrijwel onmogelijk als de nieuwe single ‘Mijn eerste liefde’ van Erik van Klinken uit de speakers knalt. De entertainer uit Emmen heeft daarmee een perfecte opvolger van ‘Stop die trein’ en ‘Gewoon een lekker wijf’ in handen. Hij heeft het nummer inmiddels een aantal keer live gebracht en de reacties beloven veel goeds. Bij zijn optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Marum ging het publiek helemaal uit z'n dak. ‘Mijn eerste liefde’ is een Nederlandstalige bewerking op de megahit ‘Brown Eyed Girl’ van Van Morrison

Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen...nu met ‘Die altijd lacht’
27-10-2016 15:11:00

Kevin Smit bewijst met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ opnieuw dat hij geen stempel toegewezen kan krijgen. De muziek die hij uitbrengt is erg gevarieerd. ‘Die altijd lacht’ zal wederom doen verbazen.  Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met de vorige twee singles, ‘Verliefd’ en ‘Engelen’, en dat gaat hem met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker weer lukken. “Je kan bij mij geen stempel op mijn hoofd drukken”, vertelt Kevin Smit. Geen enkel album van de Drentse zanger is gelijk. 

Clip 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff online
26-10-2016 20:29:00

Kippenvel....dat krijg je als de clip van de nieuwe single 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff bekijkt. Tijdens de aankondiging van 'Trotse winnaars' op 18 oktober jl. op de shownieuwspagina werden we al erg nieuwsgierig naar de single. Z'n producer Ger Oerlemans bleek een nummer op de plank te hebben liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest.... maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen. Z'n platenbaas Bert Schenau was het helemaal met hem eens.

Monique Smit presenteert haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ in Apeldoorn
26-10-2016 19:45:00

Op zaterdag 5 november 2016 vanaf 12:00 uur komt Monique Smit naar de MediaMarkt in Apeldoorn om haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ te presenteren. Monique zal een aantal liedjes zingen van haar nieuwe cd en de tijd nemen voor een fotomoment. Tevens zijn er diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, schminkers en een suikerspinkraam. Ook zal deze dag de cd ‘Sinterklaas Is In Het Land’ van Monique Smit verkrijgbaar zijn. Monique Smit: “Daar zijn we weer! Ik kan gewoonweg niet omschrijven hoe het voelt.

Wally’s Pretparade brengt speciaal voor de Sinterklaasperiode 'Linkerbeen, rechterbeen'
26-10-2016 16:18:00

Speciaal voor de Sinterklaasperiode brengt Wally’s Pretparade de single “Linkerbeen, rechterbeen” uit. Ongetwijfeld zullen de kids helemaal uit hun dak gaan op dit vrolijke nummer, waarvan het refrein vanaf de eerste klanken al door iedereen wordt meegezongen. Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is de kindershow Wally’s Pretparade bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally Preyll, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan.

Kevin Heiman gaat samenwerking aan met Kees Tel
26-10-2016 16:01:00

Van de Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman verschijnt op 28 oktober, de nieuwe  single 'Bam!'. Voor dit nummer zocht Kevin de samenwerking op met Kees Tel, die een lekkere moderne, uptempo track voor Kevin maakte. Met 'Bam!' gaat Kevin verder met zijn opmars in de muziek branche. Zijn eerdere singles 'Jij bent de zon in m'n leven', 'Kom vergeet al je zorgen maar' en 'Wacht nog even' werden opgepakt door vele radiozenders en  Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken. 

Brede steun Nederlandstalige artiesten voor RADIONL
26-10-2016 15:48:00

Op initiatief van een aantal betrokken partijen als muziek labels(o.a. NRGY Music, Berk Music en Cornelis Music), boekingskantoren (o.a. Lukassen prod. en Jan Vis prod.) en muziekauteurs (o.a. Emile Hartkamp en Edwin van Hoevelaak) hebben zich gisteravond een honderdtal artiesten verzameld in het van der Valk hotel in Houten om bijgepraat te worden over beperkingen welke aan RADIONL zijn opgelegd.Gedwongen door een gerechtelijke uitspraak is RADIONL per 1 september jl. verplicht zijn programma’s voor een deel samen te stellen uit artiesten en auteurs, waarbij uitsluitend telt of iemand geboren is nabij de desbetreffende zendpalen.

B-Brave geeft mega kerstconcerten in Jaarbeurs Utrecht
26-10-2016 13:55:00

Ze braken definitief door in het programma X-factor. Inmiddels is B-Brave niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz wereld. De boyband - die bestaat uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel - heeft meerdere hits gescoord, onlangs nog met de single 'One Night Stand' die dubbelplatina werd bekroond met meer dan 10 miljoen streams.  Alle bekende nummers komen voorbij tijdens twee mega kerstconcerten die B-Brave geeft op zaterdag 17 en zondag 18 december in Jaarbeurs Utrecht maar er is ook nieuwe muziek!

Vuile Huichelaar Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren! vanaf 18 november in de theaters
26-10-2016 13:43:00

De dames van Vuile Huichelaar hebben al 8 jaar succes met hun eigen cabaret/meezingvoorstellingen. Deze winter brengen ze weer een cabareteske Kerstshow waarin alle aspecten van de toch vaak stressvolle decembermaand worden belicht. Ook met deze kerstshow staat het duo namelijk garant voor een voorstelling vol cabaret, komedie, karaoke en natuurlijk de leukste meezing liedjes. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan vanaf 18 november tot en met 23 december weer de theaters in.

Freddy Cadel pakt uit met single en minialbum
26-10-2016 13:31:00

Freddy Cadel uit het Groningse Nieuwe Pekela is zijn nog korte zangcarrière onlangs gestart met de uitgave van een minialbum met de titel 'Welcome to my world'. Op het album staan 4 unieke vertolkingen van nummers van Elvis Presley. Freddy is zelf groot fan van Elvis en als je bij hem thuis rondkijkt zie je een breed scala aan artikelen dat aan Elvis refereert en terug doet denken aan die tijd. Het zingen is voor voor hem begonnen tijdens een cruise waar zanger Bouke ook optrad. In een karaokebar kwam het talent van Cadel al snel naar voren.

7e streektaalalbum van Dick van Altena is getiteld 'Golden Liesjes'
25-10-2016 14:55:00

De nieuwe dialect cd van Dick van Altena ‘Golden Liesjes’ is uit. Het is Dick's 7e streektaalalbum en zijn 30ste in totaal. De titel verwijst naar de appelsoort Golden Delicious, in de (Betuwse) volksmond ‘Golden Liesjes’. Het album staat weer bol van weemoed en nostalgie in liedjes als ‘Van veuren af oan’ en ‘Zilver oan de bome’ Uiteraard ontbreekt ook de humor niet: Dick vergelijkt de feestjes van vroeger met die van nu in het hilarische ‘Lêverwors’ en bezingt zijn vergeetachtigheid in ‘Dinges & Hoehietie’.

Marcel Broekman springt in het diepe met single ‘Hoger zonder Vrees’
25-10-2016 12:41:00

Vallen en opstaan; de sprong in het diepe wagen. Veel mensen kijken er als een berg tegenop. Singer-songwriter Marcel Broekman geeft het een plek met zijn nieuwe single ‘Hoger Zonder Vrees’. ‘Hoger Zonder Vrees’ is een onvervalste popsingle van geboren Drenthenaar Marcel Broekman. De muzikant heeft als sessiemuzikant gewerkt met topartiesten uit binnen- en buitenland en werkt sinds 2012 aan eigen materiaal. Eerder verscheen al de single ‘Drenthe’; nu is het de beurt aan ‘Hoger Zonder Vrees’, dat met aanstekelijke pop een gevoelig thema aansnijdt.

Oude hit van Tom Jones in nieuw vaatje gegoten door Jurjen Kers
25-10-2016 11:26:00

Volkszanger Jurjen Kers, onlangs 29 geworden trouwens, lanceert met ’Als dromen echt bestaan’ alweer zijn vierde single sinds dat hij in 2011 debuteerde op de plaat. De in Maarssen geboren Jurjen is al sinds zijn jeugdjaren groot muziekliefhebber. Van plaatjes draaien op een schoolfeest naar een eigen drive-in-show. Samen met Dj Jean draaien in Turkije en zodra hij de techniek in z’n vingers had werd hij de vaste geluidsman van zanger Jeroen Claase. Inmiddels heeft Jurjen op tal van grote evenementen gezongen want hij is een echte allrounder gebleken.  

Joop Vrolijk steekt 'Maria Hé' in nieuw jasje
25-10-2016 11:16:00

Joop Vrolijk zingt al jaren tijdens zijn optredens de cover versie van het door John Spencer geschreven en geproduceerde nummer 'Maria Hé'. Zijn fans zeiden steeds: 'je moet het nummer in een nieuw jasje steken'. Daar heeft hij wel een tijdje over na moeten denken om dit te realiseren. Toen Joop in contact kwam met producer Marco Luesink waren de eerste stenen al gelegd. Ze zijn direct begonnen in de studio en zijn zeer tevreden over het resultaat.  De single verschijnt op het Zwart Wit label. 

'Acoustic Christmas Volume 2' van de 3JS bevat tien Engelstalige tracks
25-10-2016 10:47:00

Gistermiddag hebben de 3JS via een Facebook livestream laten weten dat op 25 november ‘ Acoustic Christmas Volume 2’  verschijnt. De eerste single van het album, getiteld Spirit of Christmas, is een samenwerking met zangeres Elske DeWall en verschijnt op vrijdag 11 november. Op het album staan tien Engelstalige tracks in een country/folk-stijl waarvan er zeven door de 3JS zelf geschreven werden. Eind 2013 kwamen de drie troubadours op het idee voor een theatershow waarin ze hun visie op een echt intiem kerstconcert wilden laten zien en horen. 

Marlane stelt de lach centraal in haar nieuwe single
24-10-2016 19:35:00

Glimlachen roept meestal een positief gevoel op bij mensen waar je tegen lacht. Het is een uiting van blijdschap, opluchting en kan verzachtend werken bij spanning. Belgisch onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld 20x per dag glimlachen of luid lachen. Lachen doet goed, ontspant lichaam en geest, en geeft een bevrijdend gevoel.  Reden genoeg voor Marlane om de lach centraal te stellen in een lied. ”Lach en Leef” is de titel van haar nieuwe single”. De muziek is van Miahel Hercog en de tekst is geschreven door Stan van den Dobbelsteen en Marlane.

Monica West laat zich inspireren door Kenny Rogers
24-10-2016 16:39:00

De éénmalige komst naar Nederland in november van countrygigant Kenny Rogers heeft Monica West geïnspireerd een tekst te schrijven op één van zijn grootste hits. Het is daarmee dan ook een typisch Monica West liedje geworden, Nederlandstalige country met een mooi verhaal, getiteld “Maribelle”. De fans van deze Drentse zangeres uit Zuidlaren komen met deze nieuwe single dan ook volledig aan hun trekken. De videoclip werd opgenomen in het tot countrycafé omgetoverde gastvrije café Bolle Ruud te Stadskanaal.

Christian Goossens covert Dennie Christian
24-10-2016 15:19:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Christian Goossens z'n nieuwe single 'Ik wil jou'. Het betreft een cover van Dennie Christian welke oorspronkelijk werd geschreven en gecomponeerd door Emilel Hartkamp. De arrangeur van de nieuwe orkestband is Roy Otters van de New Wave Studio. De clip is eveneens geproduceerd door Roy Otters. Op korte termijn zal deze hoogstwaarschijnlijk te bewonderen zijn bij TV Oranje. Geperste exemplaren van de single zijn verkrijgbaar voor € 5.00, inclusief verzendkosten, via info@christian-goossens.nl 

Signeersessie René Froger bij de MediaMarkt in Apeldoorn
24-10-2016 11:37:00

Op vrijdag 4 november 2016 om 19:30 uur komt René Froger naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album ‘Dit is hoe het voelt’ te signeren. Uiteraard kunnen de fans van René ook met hem op de foto. Twee en half jaar na de release van zijn vorige album ‘Liefde Voor Muziek’ verschijnt op 4 november a.s. het nieuwe Nederlandstalige Rene Froger Album getiteld ‘Dit Is Hoe Het Voelt’! NRGY Music heeft in samenwerking met BMG Talpa Music een ‘writer’s camp’ georganiseerd waar een enorme oogst van nieuw Nederlandstalig repertoire uit is voortgekomen.

Ger Edwards lanceert EP met 4 nummers
24-10-2016 11:32:00

'De zon In jouw gezicht' is de tweede single van Ger Edwards. Componist/arrangeur Wim de Vries schreef de tekst op verzoek van Wally Mckey .'Zorg dat jezelf iets uitstraalt, sta er voor open, dan straalt de zon in jouw gezicht' is dan ook de strekking van het geheel. De tweede track 'Zing je lied', is geschreven door kleinkunstzanger Elibert Maathuis. De basgitaar werd gespeeld door Raphael Hermans (kleinzoon van Toon). Frank Stukker op gitaar en Dave van Beek drums. De twee laatste waren beiden voorheen bij Acda & de Munnik.

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen krijgt Gouden Genesius Penning 2016
24-10-2016 10:35:00

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen is dit jaar de winnaar van de Gouden Genesius Penning. Dat maakt Stichting Tekstpierement bekend. De Penning wordt ieder jaar uitgereikt aan een podiumkunstenaar met uitzonderelijke talenten. De Gouden Genesius Penning is in 2015 in het leven geroepen om het werk van theaterpersoonlijkheid Jos Brink te eren. Hij kreeg de originele Genesius Penning die Wim Sonneveld jaren heeft gedragen nadat hij deze op zijn beurt van Hollywood acteur Fred Astaire ontving.  

‘Ik ben de mooiste’….feestelijke Tiroler single van Argo
23-10-2016 19:14:00

Nadat de Vlaamse zanger Argo in 2015 zijn eerste Nederlandstalige single ‘Besta jij wel echt’ lanceerde komt er nu een vervolg. Samen met producer heeft Frank te Hennepe van FH-Produkties gekozen voor het feestelijke Tiroler nummer ‘Ik ben de mooiste’. De tekst hiervan heeft de Argo zelf geschreven.  Ondertussen zijn er al een 9-tal liedjes opgenomen die volgend jaar op een album geplaatst gaan worden. Argo werd geboren in 1972 en was één van de muzikale talenten in de familie. 

Gavin Ketting opkomend talent of verborgen talent
23-10-2016 18:40:00

Singer & Songwritter Gavin Ketting is 40 lentes jong woonachtig in het rustige Noord-Hollandse Wieringerwaard. Van huis uit is Gavin singer songwritter en schrijft en arrangeert dan ook al de nodige jaren zijn eigen liedjes. Ook is hij niet vies van een cover, maar dan wel geheel op zijn eigen manier en met zijn eigen sound daarin verwerkt om het toch een beetje het eigen gevoel en sound te geven. Gavin zijn eigen liedjes bestaan uit het leven gegrepen teksten en/of gebeurtenissen met soms een diepe boodschap erin verwerkt. 

Volkszanger Frank van Etten gaat 31 gezinnen gelukkig maken
23-10-2016 14:05:00

Frank van Etten gaat van 1 november tot 1 december 31 gezinnen gelukkig maken. De volkszanger die zelf alle kanten van het leven kent gaat 31 dagen lang door het land om de minder bedeelde mensen te steunen. Dit door middel van een pakket met allerlei lekkernijen voor de december maand. 'Velen zijn gelukkig en leven zonder zorgen, maar een grote groep mensen hebben veel zorgen. Het is onmogelijk voor mij alleen om iedereen te kunnen laten lachen, maar ik hoop met dit gebaar dat er meer mensen zullen zijn die daaraan gaan denken' laat Frank weten. 

Win een luxe arrangement voor John de Bever
23-10-2016 12:15:00

De populaire volkszanger John de Bever, bekend van de hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteert zaterdagavond 5 november voor de zevende keer zijn V.I.P. DinnerShow in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen. Hierbij wordt opgetreden door de beste artiesten en zelf treedt John op met een live band! De V.I.P. DinnerShow van John de Bever is inmiddels geheel uitverkocht, maar ter afsluiting van ons jubileumjaar mag TV Oranje nog een luxe arrangement voor 2 personen verloten.

Zondag 23 oktober special over Ben Cramer op TV Oranje
22-10-2016 12:00:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 23 oktober zie je een special over Ben Cramer. In zijn prachtige tuin in Baarn vertelt hij waarom aan het begin van zijn carrière zijn achternaam werd gewijzigd van Kramer naar Cramer. Een overbodige actie, zo bleek later. 

Vrijkaarten voor Koos Alberts Awards
22-10-2016 11:46:00

Op zondag 13 november zullen in de A9 Studios in Uitgeest voor de tweede keer de Koos Alberts Awards worden uitgereikt. Genomineerd hiervoor zijn enkele landelijk bekende artiesten die het afgelopen jaar een opvallende muzikale prestatie hebben geleverd. Bovendien zijn per provincie een aantal opkomende talenten genomineerd, die eveneens kans maken op een Award. Het publiek mag op dit moment via internet een stem uitbrengen. Tijdens de feestelijke Award Show worden de landelijke en provinciale winnaars bekendgemaakt. 

Talent 'in de dop' Jordy Carrero neemt i.s.m. Peter Koelewijn single op
22-10-2016 11:29:00

Het nieuwe jonge talent Jordy Carrero heeft in samenwerking met Peter Koelewijn een single opgenomen waar deze rage op een leuke manier wordt neergezet. Ze hebben het nummer 'Allemaal beestjes" in een nieuw jasje gestoken compleet met videoclip. Peter en Jordy hebben elkaar afgelopen zomer ontmoet bij de zoals ze het noemen Parkiesconcerten. Daar heeft Jordy een leuk gesprek gehad met Peter. Vanuit hier deze single en videoclip. 

Een heleboel Lola's spelen hoofdrol in nieuwe clip van de Gebroeders Ko
22-10-2016 11:13:00

De Gebroeders KO komen met een echt ouderwetse zelf geschreven 'Gebroeders Ko Knijter' die als titel 'Haar naam is Lola' heeft meegekregen. 'Daarbij is natuurlijk ook een geweldige clip is gemaakt waarin een heleboel Lola’s de hoofdrol spelen. Na 11 november 2016 gaan we tevens op zoek naar DE Lola van Nederland. Denk jij dat jij dat bent, hou dan de actie in de gaten en ga alvast op zoek naar de pruik en het shirt', aldus Ton en Gerard Koopmans. Meer info hierover is binnenkort te lezen op www.gebroedersko.nl 

Duits Goud voor Jan Smit
22-10-2016 11:08:00

Gisteravond tijdens de gloednieuwe Duitse TV show 'SchlagerBooom' werd KLUBBB3 -het schlagertrio waar Jan deel van uit maakt- verrast met een gouden award voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum 'Vorsicht Unzensiert'. Een prestatie die met recht uniek genoemd mag worden! Wat begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een heuse mediahype. De mannen zelf kunnen het nog maar nauwelijks bevatten.

Voice winnares Maan gast bij Toppers 'Christmas Party Of The Year'
22-10-2016 00:13:00

Vorige week kondigden de Toppers een extra show aan op zaterdag 10 december omdat de kaartverkoop voor 20 t/m 24 december zo voorspoedig verloopt. Nu laat de succesformatie weten dat naast O’G3NE, Lee Towers en Andre Hazes Jr. ook de winnares van The Voice of Holland MAAN gezellig het jubileum in kerstsfeer mee komt vieren. In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘Christmas party of the year’ in Rotterdam Ahoy. ‘

Clip 'Love boat baby' van K3 online
21-10-2016 18:31:00

'Love Boat Baby' is de derde single uit het nieuwe album Ushuaia, dat op 10 november 2016 uitkomt. Op het album staan onder andere de zomersingle Ushuaia en de titelsong van Iedereen K3, het nieuwe programma dat sinds deze week van maandag tot en met vrijdag rond 7.50 uur is te zien bij NPO Zappelin op 3. De videoclip van Love Boat Baby werd opgenomen op een oude legerbasis. Studio 100 ging voor de opnames van deze K3 clip op zoek naar figuranten van alle leeftijden.

Henk Harders lanceert 'Zeg ken ik jou niet ergens van'
21-10-2016 17:00:00

Met “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” meldt de uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders zich terug met een vrolijke single. Hiermee kan Henk een nieuwe plaat toevoegen aan zijn inmiddels toch wel indrukwekkende lijstje van successen. Eerder wist Henk met singles zoals “Mary Jane”, “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” al flinke airplayhits te scoren in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor heeft Henk een goed gevulde agenda.

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-10-2016 16:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 oktober is dat ‘Als jij me lief hebt’, de nieuwe single van René Froger. De tekst van deze popballade werd geschreven door Bram Koning en Chiel Ottink (Thomas Berge). Edwin van Hoevelaak tekende voor de rijk georkestreerde productie. Het emotionele en meeslepende nummer is een overtuigende voorbode van het nieuwe album van René Froger, dat vrijdag 4 november zal verschijnen. Volgens René wordt dat album ‘zijn meest persoonlijke ooit’. 

Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer nemen zangtalent bij de hand
21-10-2016 16:22:00

Nederlands zangtalent krijgt de kans om met grote musicalnamen als Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer te werken. Musical 2.0 organiseert namelijk deze herfst twee workshopmiddagen in Amsterdam, waar de talenten hun stem verder kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Volgend theaterseizoen speelt Renée van Wegberg de hoofdrol in de musical over Liesbeth List, maar dit seizoen geeft ze op zondag 13 november eerst nog twee zangworkshops. De middag wordt opgedeeld in een ‘Workshop Zangtechniek’ en een ‘Workshop Zang’.

Nelis Heesbeen na enkele jaren van afwezigheid weer terug met nieuwe single
21-10-2016 12:25:00

Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode. Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met producer Frank Verkooyen.

Vinzzent geniet van ‘Alle Kleine Dingen’
21-10-2016 12:17:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Vinzzent getiteld ‘Alle Kleine Dingen’. Samen met Jaap Kwakman en Jan Dulles (3J’S) schreef hij het nummer wat resulteerde in een ontzettend leuke samenwerking. De laatste maanden stonden vooral in het teken van de komst van zijn zoontje Vince waardoor hij letterlijk en figuurlijk genoot van alle kleine dingen. Het is een enorme verrijking en een nieuwe fase in zijn leven. ‘Alle Kleine Dingen’  is het startpunt van een aantal mooie plannen voor het komende jaar.

'Droog mijn tranen'....nieuwe single van Eveline Cannoot
21-10-2016 12:10:00

‘Life is a rollercoaster’ zong haar jeugdidool Ronan Keating, maar de song is voor zangeres en presentatrice Eveline Cannoot nog steeds brandend actueel. Ze is een creatieve duizendpoot die met massa’s positieve energie in het leven staat. Meer dan een miljoen kijkers zien haar bijna dagelijks aan het werk op MENT TV. “Ik voel mij daar helemaal in mijn sas. Ik vind het heerlijk om de muziek aan te kondigen van mijn collega-artiesten en om leuke praatgasten te verwelkomen in de studio. Dit is echt helemaal mijn ding”, zegt ze enthousiast. 

‘2 Kleine Kleutertjes’ Deel 2 van Jan en Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
21-10-2016 12:01:00

Jan en Monique Smit introduceren vandaag het tweede deel van de succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie. Dit boek en cd is niet alleen een vervolg op het succes van de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek vernieuwend product waarbij de focus nog meer ligt op de ontwikkeling van het kind. Het boek bestaat uit 15 nieuwe liedjes met bijbehorende lyrics & artwork.  Naast het muzikale aspect kan in dit deel ook weer volop genoten worden van de visuals en kan elk liedje natuurlijk uit volle borst worden meegezongen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: