RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bianca Frieling's hart slaat op hol
03-11-2016 10:28:00

Toen in 1992 in huize Frieling de roze muisjes werden getoond had men niet kunnen bevatten dat vele jaren later Bianca Frieling een zangeres zou worden. Zingen in bijzijn van anderen was niet haar ding, alhoewel ze het wel leuk vond. Lekker meebrullen met de Nederlandse hits .Vanaf haar 15e kreeg ze meer drang om toch ook te gaan zingen en ook het podium op te gaan. Ze kwam op feestjes en in contact met artiesten en die hebben ervoor gezorgd dat het zangeres virus bij haar binnen kwam en niet meer weg ging. 

Johnny Gold beseft dat hij met 'Daar mot een .....in' niet veel airplay zal krijgen
03-11-2016 10:26:00

De 11e van de 11e nadert. De rasechte carnavalsvierder weet als geen ander dat deze magische datum het eerste startschot betekent in de aanloop naar het grote volksfeest wat in februari 2017 weer losbarst, dusssssss, daar moet die ouwe nepartiest Johnny Gold natuurlijk met een nieuwe feestknaller bij weeze, die trouwens dit keer alleen op Itunes en andere legale muziekdownloadsites verkrijgbaar zal zijn. Dat Johnny Gold met dit feestnummer niet direct veel airplay van een gemiddeld radio of tv station zal krijgen beseft hij zelf ook wel.

‘Wat je zegt’ nieuwe single (en een cadeautje) van Jeffrey Kuipers
02-11-2016 23:09:00

Het is een nummer dat perfect bij de tijd van het jaar past. De sfeer is goed en er zit een boodschap in. ‘Wat je zegt’, de nieuwe single van Jeffrey Kuipers, komt zondag 6 november (op zijn verjaardag) uit. Jeffrey: “Als iets je blij maakt dan zijn het cadeautjes. Ik geef ze graag, daarom hoef je voor ‘Wat je zegt’ niet langs de bekende verkoopkanalen. Je krijgt hem van mij, als dank aan de grote fanbase die altijd is gebleven, ook toen ik zelf even niet veel te horen of te zien was.” Op Jeffreykuipers.com vind je spoedig instructies voor het binnenhalen van de single.

Riny Schreijenberg schrijft nieuwe single 'Een gouden ring' voor Wesley
02-11-2016 22:57:00

'Deze muziek mis ik al jaren'.....dat waren de woorden van Wesley toen hij de eerste keer het nummer 'Een gouden ring' hoorde. Met diverse hits, uitverkochte concerten en eigen reallife soaps heeft de uit Tilburg afkomstige zanger vele mensen gelukkig kunnen maken. Na een lange zoektocht naar repertoire kon het team waar Wesley mee samenwerkt de hit maar niet vinden. Na enkele gesprekken met Riny Schreijenberg heeft Wesley de bekende musicus, componist en muziekproducer weten te overtuigen om de pen weer in eigen hand te nemen.

Margriet bezingt in 'Door het vuur' hoe ondersteboven je kunt zijn van de liefde
02-11-2016 22:42:00

In haar nieuwe single ´Door het vuur´ bezingt Margriet hoe ondersteboven je kunt zijn van de liefde. Na die ene ontmoeting is alles ineens veranderd en herken je jezelf niet meer. De Bornse zangeres ontving voor een enthousiast publiek het eerste exemplaar van ´Door het vuur´ uit handen van niemand minder dan Bouke. Ook andere artiesten zoals Maikel Dokter, Bertus oet Almelo, Mike van Dijk, Johan Rhoode,Willem Barth en Wimmie verleenden graag hun medewerking aan deze feestelijke release. 

Piet Toby lanceert 'Waar is het boek van Sinterklaas'
02-11-2016 22:30:00

Piet Toby is natuurlijk de leukste Piet van Nederland! Kampioen schoorsteenklimmen en een geweldige zanger. Heeft een ontzettend goed geheugen en houdt het grote boek van Sinterklaas daarom bij. Alleen niet zo handig met het inpakken van cadeautjes en krijgt daarvoor vaak van Sinterklaas op zijn kop. Piet Toby naast alle werkzaamheden voor Sinterklaas altijd bezig met muziek. Van jongs af aan schrijft hij liedjes en hij heeft er al diverse opgenomen in de Music Experience Studio. 

Pierre Kartner voorspelt grote hit voor John de Bever
02-11-2016 08:12:00

De inmiddels 81-jarige Pierre Kartner laat van zich horen, en hoe! Samen met John de Bever, die hij in 1980 als ‘Johnny’ ontdekte werkt hij aan een bijzonder project. Een compleet nieuwe versie van de Wereldhit ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’. Deze is door John de Bever in een eigentijds jasje gestoken. Een rol in de videoclip is weggelegd voor de man gekenmerkt door zijn baard en bolhoed: ‘Vader Abraham’. De man die bekend staat als één van Nederlands meest succesvolle zanger, componist en producer! 

Tholen trilt op zijn grondvesten na lancering 'Hé ouwe gek' van Anita & Ed
01-11-2016 22:12:00

Afgelopen weekend is de clip van de nieuwe single 'Hé ouwe gek' van Anita en Ed online gegaan. De link werd op twitter gezet met als gevolg een aantal lovende reacties van verschillende bekende Nederlanderse artiesten. Zo zijn o.a. Frans Bauer, Paul de Leeuw, MissMontreal en Jan Smit heel positief over het liedje en clip. RADIONL is ook zeer enthousiast en heeft het liedje in een promo verpakt die met grote regelmaat te horen is. Afgelopen zondag plaatsten wij op de shownieuwspagina een artikel.

Ron van Hoof steekt track van Joe Dolan in gezellig Hollands jasje
01-11-2016 21:45:00

Tussen Roosendaal en Antwerpen ligt het grensdorp Putte. Daar begon een kleine vijftig jaar geleden alweer, de muzikale carrière van Ron van Hoof. De jongerenformatie Acseta met accordeon en gitaar, ging later over in orkest. In de jaren die volgen zou Ron toetreden tot diverse bands. Vanaf 1982 gaat de nu 57-jarige zanger solo verder en verschijnen de singles  ‘De wereld van morgen’, ‘Bella Maria’, en ‘Leun even tegen m’n schouder’. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus richtte hij de formatie Ricardo en de Calypso’s op.

Ga mee met Evert Baptist naar Wolkenstein in Italie
01-11-2016 16:42:00

Ga van 22 januari t/m 28 januari 2017 mee met Evert Baptist naar Wolkenstein in het mooie Zuid Tirol in Italie! Een verzorgde reis per luxe comfort-class trouringcar met 6 overnachtingen (obv. Half pension) in het prachtige hotel Wolkenstein. Er gaan natuurlijk ook artiesten mee welke elke avond een gezellige en muzikale invulling zullen geven waaronder Bert Zwier, René Becker, Lytse Hille, De Dikdakkers en DJ Roy. 

'Ik zou sporen'.....nieuwe single van Henk Voskuil
01-11-2016 16:30:00

Henk Voskuil is bekend geworden met zijn band De Tornado's, waar hij de leadzanger van was. Deze band heeft diverse bekende liedjes op hun naam staan, waaronder 'Sorry schat (van gisterenavond)' en 'Ik zoek jou sporen'. Inmiddels is de band niet actief meer, en heeft Henk een aantal jaar geleden besloten om als solozanger verder te gaan. Aangezien hij dit jaar maar liefst 52 jaar in het vak zit, vond hij het uitgekozen moment om een nieuwe versie van “Ik zoek jou sporen” uit te brengen.

Toppers van Oranje zondag 27 november te gast bij de Oscars in Raamsdonksveer
01-11-2016 07:52:00

Ruim 50 Nederlandstalige Top Artiesten zijn op zondagmiddag 27 november a.s. te bewonderen tijdens de tv-opnamen van Toppers van Oranje in de Oscars aan de Wilhelminalaan 6 te Raamsdonksveer. Het 4 uur non-stop Nederlandstalig Mega Feest begint om 14:00 uur. Wolter Kroes, Frans Duijts, John de Bever, Vinzzent, Tino Martin, Jeffrey Heesen, Wesly Bronkhorst, Samantha Steenwijk, Frank van Etten, Stad en Land, Marco de Hollander, New Timeless, e.v.a.zullen acte de présence geven. Entreekaarten kosten € 10,00 en zijn nu al online in de voorverkoop te verkrijgen via www.toppersvanoranje.tv. Een kaartje op zondag 27 november a.s. aan de deur kost € 12,50.Naast 4 reguliere afleveringen zullen tijdens de tv-opnamen in de Oscars ook een Kerstshow worden opgenomen en de Oudejaarsavond Party.  

Marco de Hollander kijkt terug op geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2016’
31-10-2016 16:33:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2016’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 29 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. RADIONL dj/ presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek

Like TV Oranje op Facebook en win de dubbel-DVD 'Toppers in Concert 2016'
31-10-2016 07:58:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.000 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.100 likes bereiken, gaan we de dubbel-DVD 'Toppers in Concert 2016' verloten. Tijdens deze twaalfde editie brachten Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger het publiek terug naar de zorgeloze tijd van de disco.

Ray Benjamin tekent bij platenmaatschappij 7 Hills Music
30-10-2016 21:42:00

Platenmaatschappij 7 Hills Music is erg trots om aan te kunnen kondigen, dat het jonge talent Ray Benjamin, gekozen heeft om zijn komende singles via 7 Hills Music te gaan releasen. De jonge, sympathieke Ray verwierf landelijke bekendheid met zijn optredens in het SBS6 programma, “Bloed, Zweet en Tranen” en stond reeds op ‘Het Levenslied Gala’ in een uitverkocht AHOY. Na een jaar zoeken naar een eigen muziekstijl, heeft hij deze inmiddels gevonden en wil deze samen met 7 Hills Music verder vorm gaan geven. 

'Hé ouwe gek' van Anita & Ed favoriet lied van Frans Bauer z'n zoons
30-10-2016 19:29:00

Via Twitter laat Frans Bauer weten dat hij de clip van de nieuwe single van Anita & Ed, getiteld 'Hé ouwe gek' al 5 keer heeft bekeken. 'Mijn zoons zingen het zelfs mee,....da's lekker', is de reactie van Frans. Jan Smit geeft als reactie 'Nou hè, jullie hebben mijn dag gemaakt hoor! Vooral dat 'zittend dansen' in het 2e refrein doet het 'm!' en Miss Montreal meldt dat ze 'Heerlijk wakker worden zo! Wordt weer een knaller'. Het heeft er dus alle schijn van dat 'Hé ouwe gek' een regelrechte knaller gaat worden.

Vrijkaarten voor Kersteditie Sterren van Holland
30-10-2016 10:40:00

Op vrijdag 16 december strijkt het topevenement Sterren van Holland neer in het Beursgebouw in Eindhoven voor een speciale Kersteditie. Vorig jaar was het een superfeest en ook deze keer kun je genieten van een heerlijk programma. Dat wordt dus volop meezingen met Jeroen van der Boom, André Hazes Jr., Henk Dissel, Django Wagner, Snollebollekes, Alex, Peter Loree, John West, Raymon Hermans en DJ Coenio. De optredens beginnen om 19.00 uur en gaan door tot 02.00 uur. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

Marco de Hollander krijgt album 'Mooie momenten' uitgereikt door Jan en Anny
29-10-2016 23:13:00

In een compleet uitverkochte sporthal De Vlinder in Ter Aar kreeg Marco de Hollander vanavond het eerste exemplaar van z'n nieuwste album 'Mooie momenten' uitgereikt door Jan Keizer en Anny Schilder. Een album vol volkse gezelligheid en vele mooie levensliedjes waar Marco de Hollander zichzelf helemaal in kan vinden.  “Mooi Momenten” is geproduceerd  door Tom Peters en uitgekomen op het label NRGY Music uit Baarn. Naast de feestknallers 'Geniet van de zon', 'Bij jou in je hart'  en de hitsingle 'Samen met jou'  wordt het album gesierd.

O’G3NE naar Eurovisie Songfestival in Kiev
29-10-2016 16:42:00

O’G3NE gaat volgend jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne. Bijna 10 jaar na het Junior Songfestival vertegenwoordigen de drie zussen ons land opnieuw, dit keer tijdens het grootste liedjesfestijn van Europa. Op dinsdag 9 of donderdag 11 mei laten zij aan Europa horen waar zij in ons land al voor geroemd worden; hun prachtige samenzang. 

Jettie Pallettie flikt het weer nu met 's Nachts als niemand ’t ziet
28-10-2016 20:19:00

Na 'Ik ben Jettie !' waarmee Jettie Pallettie zich opnieuw introduceerde onder haar eigen platenlabel JP Productions is de opvolger weer een feest van jewelste. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen en iedereen in de herfstdip schiet weet zij van haar dip weer een party te maken. Met ' ’s Nachts als niemand ’t ziet “ bouwt zij de treurwilgen weer om tot een echte meezinger. Het knotsgekke Feestfenomeen geeft er haar welbekende Jettie Pallettie draai aan waarmee zij weer een ieder op de tafels krijgt. 

Lang gekoesterde droom van Eddie Wester komt eindelijk uit
28-10-2016 20:10:00

Eddie Wester, geboren in Amsterdam begon op zijn zesde levensjaar met accordeon spelen en op zijn achttiende trad hij toe tot het humoristisch showorkest “Straatarm”. Uit deze band ontstond het smartlappen trio “De Eddies”, waar hij een groot deel van de zang op zich nam en veel optrad in het hele land. Tijdens één van zijn optredens in 2006 ontmoette hij John v.d. Ven, die in Eddie wel een volkszanger zag. Nog in 2006 gingen Eddie en John de studio in waar mooie liedjes werden gemaakt en opgenomen. 

Tino Martin 'Het Concert Van Mijn Dromen, Live In De HMH' nu in de TV Oranje Shop
28-10-2016 19:35:00

Op 28 mei van dit jaar stond Tino Martin in een uitverkochte Heineken Music Hall. Van dit uitbundige spektakel werden audio en video opnamen gemaakt, waarnaar de fans maandenlang hebben uitgekeken. Vrijdag 28 oktober verschijnt de dubbel cd 'Het Concert Van Mijn Dromen, Live In De HMH' die 22 liedjes bevat, waaronder z'n grote hits, maar ook het prachtige duet met concertgaste Glennis Grace en een Andre Hazes medley. 

Joeri Plaizier neemt nieuwe single op samen met live band
28-10-2016 19:05:00

'Wat ik bedoel' is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Samen met z'n vaste producer Sjors van den Eerenbeemt is hij de studio ingedoken om een waardige opvolger van 'Hartslag' op te nemen. 'Het nieuwe liedje kwam op mijn pad via een goede vriend. Ik had meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het nummer is geschreven door John van der Ven en Waylon van der Heijden. Het gehele liedje is met live band opgenomen en voor de clip zijn we naar Italië afgereisd', aldus Joeri.

Zondag 30 oktober special over Kevin Smit op TV Oranje
28-10-2016 18:53:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 30 oktober zie je een special over radiopresentator en zanger Kevin Smit. Binnen zijn familie is hij een beetje een vreemde eend in de bijt, want verder is er niemand die zich actief met muziek bezighoudt. 

Winnie na 3 jaar uit de roulatie te zijn geweest terug met een echt levenslied
28-10-2016 16:28:00

Bijna 3 jaar is Winnie i.v.m. privé omstandigheden uit de roulatie geweest. Die zware periode heeft hij inmiddels afgesloten en ziet de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet. Lichamelijk voelt de uit Utrecht afkomstige volkszanger zich ook een stuk beter. Dankzij een maagverkleining heeft hij nu een gezond gewicht. Van de 145 kilo is er nog maar 89 kilo over. Een groot aantal mensen ‘uit het vak’ herkennen hem bijna niet meer. Dat bleek afgelopen week tijdens een meeting waarbij veel mensen uit de muziekwereld elkaar troffen.

Unieke samenwerking Michael Humble en Piet Miquel!
28-10-2016 14:07:00

De afgelopen jaren heeft de Tilburgse zanger Michael Humble al een aantal hele leuke singles gemaakt. Met name zijn laatste single “Meisje van een datingsite” deed het erg goed in België waar hij lang in de hitlijsten stond van een aantal grote zenders. Dit keer heeft hij voor zijn nieuwe single een wel heel bijzondere samenwerking gemaakt. Samen met piet Miquel maakte hij namelijk een top-sinterklaas singel! Het nummer getiteld; “Alle pepernoten zijn we kwijt” is geproduceert en geschreven door André Kooiman.

Harten 10 duikt de herfst in met….‘Beetje bij mij’
28-10-2016 13:53:00

Martien & Tineke, het duo dat als Harten 10 door het leven gaat, laat de herfstbladeren vallen met een nieuw uptempo nummer. Het nummer waar lang naar op zoek was, moet dan ook een goede opvolger zijn van de vorige twee krakers ‘Dat was vroeger’ en ’Hou me vast’. Bij de nieuwe single heeft Harten 10 een goed gevoel. Volgens het tweetal is in dit nummer de juiste balans gevonden tussen volks en iets wat pop. “Het hele platte is er wat uit”, vertelt Martien. Desondanks is het nog wel een single die het goed kan doen bij de piraten, maar ook bij de liefhebbers van volks/pop.

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-10-2016 13:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 oktober is dat ‘Formidabel’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Het nummer is afkomstig van het gelijknamige album, waarmee de zanger uit de Zaanstreek een heel ander muzikaal pad is ingeslagen. Samen met producer Edwin van Hoevelaak en tekstschrijver Jan Keizer zette Wolter een aantal evergreens op de plaat, waaronder deze klassieker van Charles Aznavour uit 1963. Het resultaat mag er zijn, en geeft een verrassende kijk op zijn artistieke mogelijkheden. 

Erik van Klinken blijft verbazen…nu met ‘Mijn eerste liefde’
27-10-2016 15:24:00

Stil blijven staan of zitten is vrijwel onmogelijk als de nieuwe single ‘Mijn eerste liefde’ van Erik van Klinken uit de speakers knalt. De entertainer uit Emmen heeft daarmee een perfecte opvolger van ‘Stop die trein’ en ‘Gewoon een lekker wijf’ in handen. Hij heeft het nummer inmiddels een aantal keer live gebracht en de reacties beloven veel goeds. Bij zijn optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Marum ging het publiek helemaal uit z'n dak. ‘Mijn eerste liefde’ is een Nederlandstalige bewerking op de megahit ‘Brown Eyed Girl’ van Van Morrison

Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen...nu met ‘Die altijd lacht’
27-10-2016 15:11:00

Kevin Smit bewijst met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ opnieuw dat hij geen stempel toegewezen kan krijgen. De muziek die hij uitbrengt is erg gevarieerd. ‘Die altijd lacht’ zal wederom doen verbazen.  Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met de vorige twee singles, ‘Verliefd’ en ‘Engelen’, en dat gaat hem met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker weer lukken. “Je kan bij mij geen stempel op mijn hoofd drukken”, vertelt Kevin Smit. Geen enkel album van de Drentse zanger is gelijk. 

Clip 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff online
26-10-2016 20:29:00

Kippenvel....dat krijg je als de clip van de nieuwe single 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff bekijkt. Tijdens de aankondiging van 'Trotse winnaars' op 18 oktober jl. op de shownieuwspagina werden we al erg nieuwsgierig naar de single. Z'n producer Ger Oerlemans bleek een nummer op de plank te hebben liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest.... maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen. Z'n platenbaas Bert Schenau was het helemaal met hem eens.

Monique Smit presenteert haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ in Apeldoorn
26-10-2016 19:45:00

Op zaterdag 5 november 2016 vanaf 12:00 uur komt Monique Smit naar de MediaMarkt in Apeldoorn om haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ te presenteren. Monique zal een aantal liedjes zingen van haar nieuwe cd en de tijd nemen voor een fotomoment. Tevens zijn er diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, schminkers en een suikerspinkraam. Ook zal deze dag de cd ‘Sinterklaas Is In Het Land’ van Monique Smit verkrijgbaar zijn. Monique Smit: “Daar zijn we weer! Ik kan gewoonweg niet omschrijven hoe het voelt.

Wally’s Pretparade brengt speciaal voor de Sinterklaasperiode 'Linkerbeen, rechterbeen'
26-10-2016 16:18:00

Speciaal voor de Sinterklaasperiode brengt Wally’s Pretparade de single “Linkerbeen, rechterbeen” uit. Ongetwijfeld zullen de kids helemaal uit hun dak gaan op dit vrolijke nummer, waarvan het refrein vanaf de eerste klanken al door iedereen wordt meegezongen. Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is de kindershow Wally’s Pretparade bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally Preyll, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan.

Kevin Heiman gaat samenwerking aan met Kees Tel
26-10-2016 16:01:00

Van de Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman verschijnt op 28 oktober, de nieuwe  single 'Bam!'. Voor dit nummer zocht Kevin de samenwerking op met Kees Tel, die een lekkere moderne, uptempo track voor Kevin maakte. Met 'Bam!' gaat Kevin verder met zijn opmars in de muziek branche. Zijn eerdere singles 'Jij bent de zon in m'n leven', 'Kom vergeet al je zorgen maar' en 'Wacht nog even' werden opgepakt door vele radiozenders en  Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken. 

Brede steun Nederlandstalige artiesten voor RADIONL
26-10-2016 15:48:00

Op initiatief van een aantal betrokken partijen als muziek labels(o.a. NRGY Music, Berk Music en Cornelis Music), boekingskantoren (o.a. Lukassen prod. en Jan Vis prod.) en muziekauteurs (o.a. Emile Hartkamp en Edwin van Hoevelaak) hebben zich gisteravond een honderdtal artiesten verzameld in het van der Valk hotel in Houten om bijgepraat te worden over beperkingen welke aan RADIONL zijn opgelegd.Gedwongen door een gerechtelijke uitspraak is RADIONL per 1 september jl. verplicht zijn programma’s voor een deel samen te stellen uit artiesten en auteurs, waarbij uitsluitend telt of iemand geboren is nabij de desbetreffende zendpalen.

B-Brave geeft mega kerstconcerten in Jaarbeurs Utrecht
26-10-2016 13:55:00

Ze braken definitief door in het programma X-factor. Inmiddels is B-Brave niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz wereld. De boyband - die bestaat uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel - heeft meerdere hits gescoord, onlangs nog met de single 'One Night Stand' die dubbelplatina werd bekroond met meer dan 10 miljoen streams.  Alle bekende nummers komen voorbij tijdens twee mega kerstconcerten die B-Brave geeft op zaterdag 17 en zondag 18 december in Jaarbeurs Utrecht maar er is ook nieuwe muziek!

Vuile Huichelaar Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren! vanaf 18 november in de theaters
26-10-2016 13:43:00

De dames van Vuile Huichelaar hebben al 8 jaar succes met hun eigen cabaret/meezingvoorstellingen. Deze winter brengen ze weer een cabareteske Kerstshow waarin alle aspecten van de toch vaak stressvolle decembermaand worden belicht. Ook met deze kerstshow staat het duo namelijk garant voor een voorstelling vol cabaret, komedie, karaoke en natuurlijk de leukste meezing liedjes. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan vanaf 18 november tot en met 23 december weer de theaters in.

Freddy Cadel pakt uit met single en minialbum
26-10-2016 13:31:00

Freddy Cadel uit het Groningse Nieuwe Pekela is zijn nog korte zangcarrière onlangs gestart met de uitgave van een minialbum met de titel 'Welcome to my world'. Op het album staan 4 unieke vertolkingen van nummers van Elvis Presley. Freddy is zelf groot fan van Elvis en als je bij hem thuis rondkijkt zie je een breed scala aan artikelen dat aan Elvis refereert en terug doet denken aan die tijd. Het zingen is voor voor hem begonnen tijdens een cruise waar zanger Bouke ook optrad. In een karaokebar kwam het talent van Cadel al snel naar voren.

7e streektaalalbum van Dick van Altena is getiteld 'Golden Liesjes'
25-10-2016 14:55:00

De nieuwe dialect cd van Dick van Altena ‘Golden Liesjes’ is uit. Het is Dick's 7e streektaalalbum en zijn 30ste in totaal. De titel verwijst naar de appelsoort Golden Delicious, in de (Betuwse) volksmond ‘Golden Liesjes’. Het album staat weer bol van weemoed en nostalgie in liedjes als ‘Van veuren af oan’ en ‘Zilver oan de bome’ Uiteraard ontbreekt ook de humor niet: Dick vergelijkt de feestjes van vroeger met die van nu in het hilarische ‘Lêverwors’ en bezingt zijn vergeetachtigheid in ‘Dinges & Hoehietie’.

Marcel Broekman springt in het diepe met single ‘Hoger zonder Vrees’
25-10-2016 12:41:00

Vallen en opstaan; de sprong in het diepe wagen. Veel mensen kijken er als een berg tegenop. Singer-songwriter Marcel Broekman geeft het een plek met zijn nieuwe single ‘Hoger Zonder Vrees’. ‘Hoger Zonder Vrees’ is een onvervalste popsingle van geboren Drenthenaar Marcel Broekman. De muzikant heeft als sessiemuzikant gewerkt met topartiesten uit binnen- en buitenland en werkt sinds 2012 aan eigen materiaal. Eerder verscheen al de single ‘Drenthe’; nu is het de beurt aan ‘Hoger Zonder Vrees’, dat met aanstekelijke pop een gevoelig thema aansnijdt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool