RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
14-10-2016 12:08:00

Vanaf vandaag is het nieuwe Sinterklaas album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. ‘Sinterklaas is in het land’ is een modern Sinterklaas album met teksten en muziek van deze tijd. Het album bevat 14 traditionele liedjes met geactualiseerde teksten inclusief een extra track, namelijk een duet met Jan Smit! Zo staan er onder andere titels op als 'Hoor Wie Klopt Daar Kinderen' en ‘Zie de maan schijnt door de bomen', klassiekers met een moderne twist, uitgevoerd door Monique Smit.

Extra jubileumshow Toppers in Concert op 10 december 2016
14-10-2016 01:50:00

De ticketverkoop voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year' van 20 t/m 24 december in Ahoy Rotterdam loopt fantastisch. Op veler verzoek wordt er nog een extra zesde show toegevoegd en wel op zaterdag 10 december 2016.In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks 'Christmas party of the year'. Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van Rotterdam Ahoy. Het ultieme 'over de top' kerstfeest in een zeer bijzonder decor. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer!  Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O'G3NE, Lee Towers en André Hazes JR. 

Wegens groot succes extra concert van jubileumeditie Holland Zingt Hazes
13-10-2016 15:15:00

De tickets van Holland Zingt Hazes gaan als warme broodjes over de toonbank. Het gaat zelfs zo goed, dat het concert op zaterdag 25 maart al volledig is uitverkocht! Vandaag maakt producent LiveLane dan ook bekend dat zij door de aanhoudende vraag naar concertkaartjes heeft besloten een extra concert van Holland Zingt Hazes te brengen. Dit extra concert vindt plaats op zaterdag 18 maart 2017 in de Ziggo Dome. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.hollandzingthazes.nl. In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. 

Roberto van Baal verlengt de zomer met 'Als je lacht'
13-10-2016 12:43:00

Nu de zomer voorbij is, brengt Roberto van Baal een single met zomerse klanken. ‘Als je lacht’ moet de zomer verlengen, nu de vakantie net voorbij is en het weer kouder wordt. In de herfstperiode een zomerse single brengen is voor Roberto spannend. “Ik vind vooral de zomerse klanken heel gedurfd, juist nu de zomer voorbij is”, aldus de zanger. ‘Als je lacht’ is niet een single over de zomer, maar kan je wel het zomerse gevoel geven. “De mensen zijn weer aan het werk en het weer wordt weer slechter, met deze single verleng ik de zomer”, lacht Roberto. 

Gerry Holland doopt benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken op’ om in stichting
13-10-2016 11:13:00

Al drie jaar lang is Gerry Holland het boegbeeld van de succesvolle benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken’. Samen met een grote groep vrijwilligers en artiesten werd er geld ingezameld om voedselpakketten te kopen voor de minder bedeelden in Nederland. Op advies van Jolijn Knikman van WK Entertainment zijn er gesprekken gevoerd om het geheel om te dopen in een stichting. ‘Alles is inmiddels geregeld. De ‘Stichting Geen Cent Te Makken’ is een feit. De officiële opening vindt plaats op zondag 27 november 2016 bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. 

Rox van Driel geeft boodschap mee in haar nieuwe single ‘Het zijn die kleine dingen’
12-10-2016 14:41:00

Maak van het leven één groot feest. Dat is de boodschap die Rox van Driel meegeeft in haar nieuwe single ‘Het zijn die kleine dingen’. Het is volgens de blonde zangeres uit Tiel een nummer met een vrolijke insteek waarbij je tevens lekker op kunt dansen. ‘Dat vond ik eigenlijk ook wel erg belangrijk. Daarnaast denk ik dat de tekst bij veel mensen heel herkenbaar is. Als je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, ben je een gelukkig mens. Ik geniet bijvoorbeeld al van een klein gebaar of een glimlach.

'Jij hebt veel meer dan andere vrouwen'....nieuwe single van Alwin
12-10-2016 14:39:00

Alwin timmert al jaren aan de weg als zanger - entertainer. Bij een optreden liep de 'zingende makelaar'  Emile Hartkamp tegen het lijf en zo was het eerste contact gelegd. Emile had het optreden opgeslagen en schreef en produceerde een nummer waarin de diverse aspecten van Alwin verwerkt zijn: Sympathie - Vrolijkheid- Uitstraling-Gedrevenheid en plezier! Want als er iemand is die plezier uitstraalt in zijn optredens en interactie met zijn publiek is dat Alwin. Een aantal weken geleden doken Alwin en Emile de studio in.

Evert Wolters blijft zich door ontwikkelen
12-10-2016 12:54:00

Evert Wolters brengt met regelmaat een single uit en maakt geleidelijke stappen in zijn zangcarrière. De volgende stap is de nieuwe single: ‘Wat je lief is’. Eind juni kwam ‘Een nieuwe liefde’ uit en nu, drie maanden later, is de opvolger daar. ‘Wat je lief is’ is net als de vorige single afkomstig van Evert zijn album ‘Vanuit mijn gevoel’. “Het nummer is afkomstig van mijn debuutalbum en hoe vaker ik het nummer luisterde, des te mooier ik het nummer vond. Ik vond het daarom echt single-waardig”, aldus de Drent. 

John Coenen & Vrun lanceren het Het Kleureleed
11-10-2016 19:21:00

Erwin, Huub Adriaens, Saskia Theunisz en Angelina Meijer komen samen met John Coenen bij elkaar en nemen “Het Kleureleed” op. Het is lied is bedacht door Jo Koopman, mede organisator van Huub feest Op Volle Toeren tijdens Oranje Zingt Zuid en op dit moment samen met Henk Westbroek en Raymond van Hoorn bezig een groot festival op te zetten met Tolerantie. Prominente namen als Jan van Zanen (Burgemeester Utrecht), Niels Walboomers (Managing Director Sony/ATV), Gijs Staverman en Wim van Limpt zitten hier in het comité van aanbeveling. 

Frank van Etten zingt sentimenteel lied met zoon Jamy
11-10-2016 19:15:00

Het allereerste optreden van de 14-jarige Jamy van Etten is binnenkort gelijk al voor een bomvolle zaal tijdens het concert van zijn vader 4 november a.s. in Helmond. De jeugdige zanger tekende onlangs een platendeal bij Rood Hit Blauw Produkties van Ronald Visch. Via dit label zullen van Jamy in elk geval 3 singles en een album gaan verschijnen. “Jamy geniet ervan en oefent veel”, volgens Frank. “Hij is nog jong en moet nog gewoon naar school. Ik ben echt super trots als vader, maar ook als liedjesmaker”, aldus de volkszanger, tekstschrijver en producer. 

Ronnie Ruysdael hot newsitem bij Lubach op Zondag, Omroep Gelderland en De Gelderlander
11-10-2016 15:06:00

"Facebook weigert nieuwe videoclip Ronnie Ruysdael wegens decolleté" Dit heeft het management van Ronnie Ruysdael onlangs bekend gemaakt. Het is zelfs zo’n hot newsitem, dat Lubach op Zondag, Omroep Gelderland en De Gelderlander uitgebreid aandacht aan het onderwerp geven: het censureren van Facebook! Op site van Lubach: "Dat Facebook zelf bepaalt wat je ziet in je eigen tijdlijn was al langer bekend. 

Kookboek van Guus ligt in de winkel
11-10-2016 12:52:00

Het kookboek dat Guus met vriend en sterrenchef Dick Middelweerd heeft gemaakt ligt vanaf vandaag in de winkels! Guus: “Eindelijk! We hebben hier met zoveel plezier aan gewerkt, dan is het heel fijn als je het resultaat in handen mag houden. We zijn er onwijs trots op. Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Het is een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden.” Dick Middelweerd: “Er zit een mooie balans in van gerechten die je snel op tafel hebt tot recepten waarmee je kan uitpakken als je gasten over de vloer krijgt. De gerechten van Guus staan inmiddels ook bij ons thuis op tafel en andersom, dat is precies de bedoeling van dit boek."

Mike van Dijk weer terug bij platenlabel Rood-Hit-Blauw
11-10-2016 01:22:00

Mike van Dijk tekent al ruim tien jaar voor de release van vele singles en albums. Wie Mike van Dijk aan het werk ziet en hoort, merkt snel op dat de in Twente woonachtige zanger naast zijn verzorgde voorkomen, een fijne sound en een prettige charme aan de dag weet te leggen tijdens zijn optredens. Na een kort uitstapje is Mike weer terug bij het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch waarbij zijn nieuwe single ‘Donna Carmela Gonzales’ gereleased wordt. “Lieve muziekvrienden, dit is echt een heerlijk nummer, zo laat Mike weten.

Robin de Levita gaat samenwerken met Iris Hond voor vernieuwing in klassieke muziek
11-10-2016 00:19:00

Robin de Levita en Iris Hond gaan samenwerken om klassieke muziek op een vernieuwde manier bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. De samenwerking start met de komende theatertournee van Iris. Met deze tournee gaat voor haar een grote wens in vervulling. ‘Het werd tijd om mijn eigen muzikale verhalen te vertellen,’ zegt Iris Hond. ‘Met hoeveel passie en toewijding ik het bestaande klassieke repertoire ook uitvoerde, ik was nooit compleet gelukkig. Het schrijven en spelen van mijn eigen muziek geeft een voldoening zoals ik die nooit eerder heb ervaren.’ 

'Hartenstrijd' nieuwe single van Nick & Simon samen met Laura Beekman
10-10-2016 12:08:00

Vandaag 10 oktober verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon, voor de gelegenheid samen met Laura Beekman, een zeer getalenteerde singer-songwriter en studente aan de Rockacademie in Tilburg. “Hartenstrijd” is  de titeltrack van de gelijknamige speelfilm die op 24 oktober in première gaat. Het aanstekelijke liedje is vanaf vandaag downloaden. Laura zal “Hartenstrijd” ook als gast samen met het duo ten gehore gaan brengen tijdens de vier feestelijke jubileumconcerten in Ahoy’ Rotterdam op 16, 17 en 18  december.

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn
10-10-2016 00:29:00

Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. NPO 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. Op NPO 3FM verraste 3FM dj Michiel Veenstra zojuist een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad in december 2017. Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren.

Lancering ‘Het Jaor Deur’ op 13 oktober in Assen
10-10-2016 00:08:00

Het kinderliedtiespakket ‘Het Jaor Deur’ (Met Drentse Kinderliedties) is klaar! Om dit te vieren, overhandigt de projectgroep het eerste pakket op donderdag 13 oktober a.s. om 12:30 uur samen met basisschoolkinderen aan gedeputeerde Cees Bijl. Deze feestelijke lancering zal plaatsvinden in het provinciehuis in Assen. Tevens is dit het startschot in de aanloop naar het kinderliedtiesfestival, dat later dit jaar op TV Drenthe wordt uitgezonden. Een aantal kinderen zal naast het aanbieden van het boek en twee cd’s één van de twintig nieuwe liedjes ten gehore brengen. Vanaf donderdag 13 oktober is het nieuwe kinderliedjespakket overal verkrijgbaar. Ouders, Sinterklaas, grootouders, de Kerstman, ooms en tantes, scholen, kunstinstellingen enz. kunnen kinderen een groot plezier doen met dit prachtige, eigentijdse muziekpakket. 

Lachen en meezingen bij muzikaal cabaret Enge Buren, RUK!
09-10-2016 11:17:00

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers. Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. Met aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk spelplezier, bespeelt Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Heb jij al gestemd voor de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'
08-10-2016 16:15:00

Op dit moment kun je weer een stem uitbrengen voor de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender', die wordt georganiseerd door televisiegids Totaal TV. Je kunt daarbij kiezen uit een lijst met maar liefst 160 televisiezenders. Natuurlijk willen wij met TV Oranje zo hoog mogelijk eindigen. Dus houd jij van Hollandse muziek en wil je duidelijk laten weten dat die blijvend een plek verdient op de Nederlandse televisie? Breng dan nu je stem uit op TV Oranje via totaaltv.nl/verkiezing! Door een stem uit te brengen maak je ook nog eens kans op een gloednieuwe iPad Air 2! 

'Zitten Doej Thuus Maar tour' brengt Høksons in 2017 naar vele feesttenten en zalen
07-10-2016 22:59:00

Zitten Doej Thuus Moar. Onder deze noemer spelen de Veenkoloniale rockers Høksons in 2017 vele feesttenten en zalen plat. In aanloop naar deze tour brengt de band in november de gelijknamige nieuwe single uit. “Kom van die luie bank af, blijf niet plakken achter dat beeldscherm of voor die tv. Geniet van het leven: trek erop uit, ga de natuur in of ga feesten bij een  gezellig rock ’n roll concert”, zegt frontman Gert Huls van de Høksons. 

Zondag 9 oktober special over Imca Marina op TV Oranje
07-10-2016 14:33:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 9 oktober zie je een special over Imca Marina, die in het statige landhuis Fraeylemaborg in het Groninger plaatsje Slochteren vertelt over haar carrière. Haar echte naam is Hendrikje Imca Bijl.

Jan & Jan brengen duet 'Je ging de wijde wereld in'
07-10-2016 14:20:00

Jan van de Beld (bekend van het duo van Jan & Zwaan) en John Haze zijn samen de studio in gedoken en hebben als duo Jan & Jan een single uitgebracht met de titel ‘Je ging de wijde wereld in’. Het nummer zal menigeen bekend in de oren klinken omdat het in 1980 voor het eerst werd uitgebracht door The Sunstreams. De karakteristieke eigenschappen van het liedje zijn behouden gebleven waardoor je je meteen terug waant in de tijd van toen. Dat het goed in de smaak valt is gebleken. Het nummer wordt dan ook volop aangevraagd bij menig piratenzendes.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
07-10-2016 14:15:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 oktober is dat ‘Een Zigeuner Wil Dansen’, de nieuwe single van Henk Bernard. Het nummer is afkomstig van zijn recente album ‘Dicht bij mij’ en laat goed horen waarom de sympathieke zanger uit Sint-Michielgestel de afgelopen jaren zo razend populair is geworden. Zoals de titel al doet vermoeden staat het nummer bol van de gypsy-invloeden, die door Henk Bernard op uiterst effectieve wijze worden gemengd met het echte levenslied.

De Toppers vieren op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum
07-10-2016 14:02:00

Van 20 t/m 24 december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘Christmas party of the year’. Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van Rotterdam Ahoy vieren ze met hun fans het ultieme kerstfeest in een bijzonder decor. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer! Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O’G3NE, Mister Ahoy Lee Towers en André Hazes JR. Een avond met feestgarantie dus! te.

Unity NL Café opent haar deuren op zondag 23 oktober bij Partycentrum ‘De Zijl’ in Leiden
06-10-2016 23:14:00

Zondag 23 oktober opent het Unity NL Café haar deuren bij Partycentrum ‘De Zijl’, Paramaribostraat 66 in Leiden. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur zijn er optredens van Dries Roelvink, Dirk Meeldijk, Stanley Hazes , Lenie Gerrits, Marco de Hollander, Frank Verkooyen, Tinus Hoekstra, Bob van Veen, Naomi, Rik Hoogland, Glenn de Koning, Matthijs Koning, Ray van der Heiden, Dani Vermeulen en Theodoor. Iedere donderdag zendt Unity TV een aflevering uit van Unity NL Café. In de uitzending praat Elmar Bus met een artiest, zie je een deel van het optreden in het Unity NL Café en zenden ze videoclips uit. 

Debuutsingle van Vester Weert betreft cover van Tino Martin
06-10-2016 22:26:00

Vorige week nam opkomend talent Vester Weert zijn éérste single op. Het betreft een cover van Tino Martin's hit 'Het is goed zo'. Deze opname vond plaats door middel van een single loting die BVB Producties via social media bekend maakte. Binnen 72 uur stond hij bij diverse downloadportals al in de top 10. Maar er stond nog iets op zijn verlanglijstje. Vester had echter al een behoorlijke tijd een wens om een eigen nummer compleet met nieuwe muziekarrangementen en een eigen songtekst op te markt te brengen.

Simone Kleinsma gaat komend seizoen door met haar solosucces Simone!
06-10-2016 22:07:00

Vier maanden lang soleerde Simone Kleinsma in totaal uitverkochte zalen. De belangstelling is zo enorm dat ze ook komend seizoen doorgaat met haar solosucces Simone! Op dinsdag 18 oktober staat ze in het Wilminktheater in Enschede. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musicalster, kleinkunstenaar en actrice. Maar bovenal de vrouw zelf: in deze kleine show is Simone persoonlijker dan ooit. Begeleid door Bernd van den Bos op de vleugel haalt Simone vroege herinneringen op, deelt ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet.

Alwie Kroeze geeft met 'Noaber' uitdrukking aan zijn gevoel voor Noaberschap
06-10-2016 17:55:00

Na 3 seizoenen furore te hebben gemaakt als acteur/cabaretier bij de 'Ode aan de Wierdense Revue' is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Alwie keerde terug naar zijn grote liefde voor het dialectlied. Met een tekst van Wilfried Poorthuis en muziek van Sander Schoondermark is zijn nieuwe single een feit.  Met “Noaber” geeft Alwie uitdrukking aan zijn gevoel voor Noaberschap in het Twentse land. Martin Sterken verzorgde de productie en Alwie is klaar voor een promo tour langs alle regionale radio en TV stations. 

'Wat ik wil'.......nieuwe single van ZUS
06-10-2016 16:42:00

ZUS bestaat uit de zusjes Bo (19 jaar) en Kiki (17 jaar) die al enkele jaren samen op het podium staan. Beide meiden zijn dol op zingen, dansen en acteren en hebben dus al jaren podiumervaring, ondanks hun jonge leeftijd. Zo speelt Bo in de musical Evita van het Brabants Muziektheater en dansen zowel Bo als Kiki in verschillende dansgezelschappen. Ook met ZUS hebben de dames al veel podiumervaring. Zo waren ze te zien bij ZAPPLive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant en Toppers van Oranje. 

Debuutsingle van Patricia van der Hoeven gaat over irritaties op Facebook
06-10-2016 16:32:00

Patricia van der Hoeven ergert zich al geruime tijd aan het aantal berichtjes die ze dagelijks op haar Facebook account ontvangt. ‘Talloze gedichtjes, uitnodigingen voor spelletjes en al die roddels, het liefst over elkaar. Voor mij was dat de aanleiding om contact op te nemen met tekstschrijver Chris Cohen. Hij heeft een pakkende tekst geschreven voor mijn allereerste single ‘Laat ze op Facebook nou maar lullen’, vertelt Patricia. Het opzeggen van haar Facebook account gaat Patricia te ver. ‘Gelukkig biedt Facebook ook leuke dingen. 

Dennis van der Geest verrast Ladies of Soul met hun nieuwste single
06-10-2016 16:09:00

Vandaag presenteerden Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy hun nieuwste single Higher live tijdens een speciale persbijeenkomst in Amsterdam. Higher is een hedendaagse, frisse pop soul track met verrassende Afrikaanse invloeden. Direct na hun optreden betrad Dennis van der Geest het podium en reikte officieel de single uit aan de dames.

Nick, Simon en Kees Tol voor nieuw seizoen 'The Dream' afgereisd naar Zweden
06-10-2016 16:03:00

Voor het nieuwe seizoen van Nick & Simon: The Dream zijn Nick, Simon en Kees Tol afgereisd naar Zweden. Nick: “Zweden! Het land van ABBA, ABBA en ABBA, althans als je het aan Kees vraagt. Dit seizoen wordt dan zeker ook een beetje ‘Kees Tol: The Dream.” Simon: “We hebben een aantal ABBA verrassingen voor hem geregeld.

Amanda Kohler schrijft binnen 15 minuten tekst voor haar nieuwe single ‘Fotoalbum’
05-10-2016 20:24:00

Terwijl Amanda Kohler de koffers voor haar onlangs genoten vakantie van zolder haalde stuitte ze op een koffer vol met fotoalbums. ‘Op één of andere reden waren die albums in een koffer belandt. Dan ga je die doorbladeren en dan komen er allerlei herinneringen omhoog. Volgens m’n moeder was dat  een mooie reden om daar een lied over te gaan schrijven. Zo is mijn nieuwe single ‘Fotoalbum’ ontstaan’, legt Amanda uit. Binnen een kwartier stond de tekst op papier. ‘Een foto zonder woorden, een verhaal dat hoort erbij. De ene keer niet vrolijk, de andere keer heel blij’.

Clown Jopie & Tante Angelique vieren 19e fanclubdag met de show 'Jungle Avontuur'
05-10-2016 19:00:00

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 19e fanclubdag vieren met de show “Jungle Avontuur”. Op zaterdag 5 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis. Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. De show “Jungle Avontuur” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is verdwaald in de jungle, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. 

Roy Hoffman werkt samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar toe naar een eigen sound
05-10-2016 18:45:00

‘Zonder ’n cent ben je geboren'is de titel van de derde single van Roy Hoffman. Deze single is gelanceerd tijdens de eerste Releaseparty van Roy, welke totaal uitverkocht was, en waar collega artiesten acte de presence gaven.Er wordt met het team rondom deze energieke en jonge symphatieke zanger uit Apeldoorn, het succesvolle schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, langzaam gebouwd naar een eigen sound en repertoire keuze om zo een plekje te veroveren in het al zo drukke Nederlandstalige muzieklandschap.

Frank & Mirella lanceren 'Die mooie tijd'
05-10-2016 18:37:00

Op 2 oktober j.l. vierden Frank & Mirella in de Roosendaalse Kring,die voor de gelegenheid tot 'n intieme nachtclub omgebouwd was, hun 45-jarig artiestenjubileum. Tesamen met collega-artiesten Marco de Hollander, Manfred, de Deurzakkers, Jacques Herb en een dolenthousiast publiek, was het volop inhaken en meezingen. Hit na hit passeerde de revue, alsof het de hoogtijdagen van Op Volle Toeren betrof. Uit handen van Dries Santing mochten Frank & Mirella ook nog eens een zilveren postzegel met hun eigen afbeelding ontvangen.

Dennis Jones komt met exclusieve remixen van 'Ondersteboven'
05-10-2016 18:21:00

Met het de eigen compositie “Ondersteboven” scoorde Dennis Jones in de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de talloze radiozenders die ons land kent. Nu komt Dennis Jones met exclusieve remixen van “Ondersteboven” geremixed door niemand minder dan DJ Henry’s Feesjuh en Sonic Solutions.  DJ Henry’s Feesjuh verzorgde een moombahton/reggeaton achtige aanpak, welke uiterst geschikt is voor de dansvloer. Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en bracht wat dance invloeden toe, waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt.

Concert Jan Smit te Apeldoorn komt te vervallen
05-10-2016 17:11:00

Het management van Jan Smit meldt dat ze zich helaas genoodzaakt voelt om ook het ElfstedenTour concert van a.s. zaterdag in Apeldoorn te annuleren.De gezondheidstoestand van Jan laat het deze week na zijn hersenschudding nog niet toe. In overleg met de huisarts is besloten om geen enkel risico te lopen op eventueel blijvend letsel. Smit; ‘’Ik ondervind er gewoon nog teveel hinder van, en vind het verschrikkelijk dat ik me daardoor niet voor de volle 100% kan geven! 

'Jongens willen Jagen'......nieuwe single van LeRoy en DeWitten
05-10-2016 12:45:00

LeRoy en DeWitten is een formatie die Nederlandstalige muziek maakt in het popgenre. De band bestaat uit: LeRoy Aarts (zang), Dirkjan de Wit (gitaren), Jan de Wit (zang en gitaar). Het nummer 'Jongens willen jagen', geschreven door Jan de Wit, is inmiddels hun derde track en videoclip.De productie werd gedaan door George Konings in zijn Sound Vision Studio te Arnhem. Hun eerdere tracks 'Keerom' en 'Zij geeft zoveel' werden veelvuldig bekeken op YouTube en gedeeld op Facebook. 

Kevin Smit kondigt nieuwe single aan
05-10-2016 12:29:00

Op 26 oktober verschijnt de nieuwe single 'Die altijd lacht', van Kevin Smit. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat. Kerstin Ott. Collin Heikens is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekstbewerking.  Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit was de keuze simpel voor deze track. "Het liedje is enorm populair in de feesttenten en ik raakte enorm geïnspireerd door iedereen die dit liedje in het duits keihard meezingt. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop