RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Speciale wandelingen georganiseerd i.v.m. 75 ste verjaardag van Liesbeth List
28-11-2016 18:55:00

De 75 ste verjaardag van Liesbeth List wordt in Amsterdam gevierd met speciale wandelingen. Wandelgids en kleinkunstkenner Daan Bartels neem belangstellenden mee langs de plekken waar de chansonnière jarenlang woonde en werkte. Op zaterdagochtend 10 december wordt een wandeling georganiseerd van 8 kilometer lang, langs voormalige woonhuizen van Liesbeth List en langs plaatsen waar zij vaak optrad. 

Coverband You and Me verwelkomt twee nieuwe bandleden
28-11-2016 18:45:00

Zangeres Esther gaf eerder dit jaar te kennen na een solo carrière te willen starten na 14 mooie jaren bij 'You and Me' te hebben gespeeld. Onlangs is ze vervangen door Sylvia van der Ven. Sylvia heeft haar sporen o.a. verdiend bij de band 'Manilla'. Ook bassist Hans Kuenen besloot na vele jaren als bandlid bij 'You and Me' te stoppen. 

Vester Weert maakt speciaal lied voor z'n vrouw
28-11-2016 18:44:00

Eerder dit jaar lanceerde Vester Weert een cover van Tino Martin's hit 'Het is goed zo'. Een andere wens van Vester was om ooit eens een lied te maken speciaal voor zijn vrouw. Z'n nieuwe single 'Mijn vrouw' is dan ook echt een verhaal uit zijn eigen leven en daardoor zeer bijzonder voor zowel Vester als zijn vrouw. Bij de nieuwe single is een bijzondere clip geschoten, met als figuraten de vrouw van Vester en z'n kinderen. Tijdens de clipopname zag je bij Vester en zijn vrouw bepaalde emoties loskomen.

Vrijkaarten voor Den Bosch zingt Hollands
27-11-2016 09:02:00

Kom op vrijdag 16 december naar Maaspoort Sports & Events voor het Nederlandstalige evenement Den Bosch zingt Hollands! Met maar liefst elf topartiesten gaat dit een supergezellige avond worden die je niet snel zal vergeten. Django Wagner, Henk Bernard, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, John de Bever, Wesley Klein, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Jaman, Ferry de Lits en William Burg zullen tijdens deze avond de revue passeren. Kaartjes kosten slechts € 10,- en zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels en online via zingthollands.nl

Breng je stem uit voor de TV Oranje Top 1000
26-11-2016 20:29:00

Vrijdag 23 december is het zover: dan wordt de TV Oranje Top 1000 van 2016 bekendgemaakt en weten we wie er op de eerste plaats is geëindigd in onze eindejaarslijst. In 2015 was dat zangeres Lisanne Spaander met het liedje ‘Vechtersbaas’. De tweede plaats in de TV Oranje Top 1000 was vorig jaar voor André Hazes jr. met ‘Leef’, terwijl de derde plek werd geclaimd door John de Bever.

Oleta Adams special guest bij Ladies of Soul 2017
26-11-2016 18:06:00

Vandaag onthullen de Ladies of Soul met trots hun eerste special guest voor de concerten op 10 en 11 februari 2017. Niemand minder dan wereldster Oleta Adams maakt haar opwachting bij de dames in de Ziggo Dome. Edsilia Rombley: “Oleta Adams is voor mij altijd een grote inspiratiebron geweest. Toen ik haar stem hoorde, besefte ik me dat het hebben van een lage vrouwenstem ook bijzonder kan zijn. Na de winst van de Nederlandse en Europese Soundmixshow in 1996 met mijn vertolking van haar I Just Had To Hear Your Voice, startte mijn carrière. 

Ivo Franklin zet extra beveiliging in bij opnamen Toppers van Oranje i.v.m. optreden Rob van Daal
26-11-2016 15:23:00

Op zondagmiddag 27 november as. zet producent Ivo Franklin extra beveiliging in bij de tv opnamen van Toppers van Oranje, welke plaatsvinden bij discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Dit alles heeft te maken met een optreden van Rob van Daal. Zijn nieuwe single 'Oh Sylvana' kreeg afgelopen volop aandacht in de media. Op internet verschenen diverse bewerkte video's waarin Sylvana Simons het middelpunt was. Het nummer van Rob gaat niet over Simons, maar over een Russisch meisje dat uitgezwaaid wordt door haar vriendje. 

'Blijf toch bij mij'.....nieuwe single van Joop Evers
26-11-2016 14:53:00

De donkere eindejaarsdagen komen er weer aan. Hier en daar wordt een schoorsteen geveegd, de kaarsenvoorraad gecontroleerd en een mooi menu met bijbehorende stevige boodschappenlijst opgesteld, want je wil toch niet dat je gasten met honger van tafel af komen. In deze heerlijk huiselijke ambiance hoort natuurlijk prachtig romantische muziek en laat Joop Evers daar nu precies aan gedacht hebben. 'Blijf toch bij mij' is een superromantische song, afkomstig van het album 'Terug van weggeweest'.

Jeffrey Kuipers heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
25-11-2016 18:19:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 november is dat 'Wat je zegt', de nieuwe single van Jeffrey Kuipers. "De sfeer is goed en je wordt er blij van, daarom past deze single zo goed bij me", aldus de zanger uit Hoogeveen. Door het nummer gratis weg te geven via zijn website wil Jeffrey zijn trouwe fans bedanken. De tekst van 'Wat je zegt' gaat over jezelf blijven, en dat thema keert duidelijk terug in de videoclip. Daarin zijn mensen van alle soorten en maten te zien, waaronder het transgenderkoppel Louisa & Rosanna.

Henny Thijssen schrijft 'Een vriendje van vroeger' voor Gino Fey
25-11-2016 16:13:00

Gino Fey die in Limburg reeds zijn sporen verdiend heeft, kreeg landelijke bekendheid door het programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 van SBS 6. Hij verraste tijdens zijn auditie heel Nederland en de jury met het nummer “De glimlach van een kind”  van de Amsterdamse coryfee Willy Alberti. Lange Frans was ervan overtuigd dat er een Amsterdammer in zijn keel woonde. Tijdens de kwartfinale versloeg outsider Gino Fey met het nummer “Dat ene moment” zelfs de doorgewinterde en voor de finale gewaande favoriet Judith Peters.

Dennis Jones neemt alvast een voorsprong op de naderende jaarwisseling
25-11-2016 15:56:00

Met de nieuwe single “Vuurwerk” neemt Dennis Jones alvast een voorsprong op de naderende jaarwisseling en heeft hiermee een klapper van jewelste in handen. “Vuurwerk” is een energieke en pakkende song, geschreven en geproduceerd door Kees Tel, de man die eerder verantwoordelijk was voor vele grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans. “Toen Kees me dit liedje voorspeelde wist ik meteen dat ik deze wilde opnemen. De vrolijkheid en energie van deze song werkt zeer aanstekelijk en blijft lekker hangen.” aldus Dennis

Artiesten maken kerst cd voor het nationale ouderenfonds
25-11-2016 15:51:00

Een groot aantal artiesten uit heel Nederland hebben onder de naam “Artiesten voor Ouderen” samen het nummer “Een heel gelukkig kerstfeest” gemaakt voor het goede doel. Het initiatief voor dit nummer en goede doel komt van All 4You Events uit Coevorden, de nieuwe muziekband werd gemaakt door AV Audio Producties. Vanaf de zomer van 2016 zijn we al druk bezig met de voorbereiding van dit kerst project, en de makers van het eerste uur Peter Koelewijn en de zoon van Nico Haak (Kees Haak) gaven het groene licht en steunen dit project.

Bert Zwier en Burdy gieten legendarische klassieker in nieuw vaatje
25-11-2016 15:40:00

De zingende visboer Bert Zwier en de zingende buschauffeur (Bert) Burdy hebben hun krachten gebundeld voor een onvervalste meezinger getiteld 'Vergeet Mij Niet'. Beide artiesten hebben volgend jaar een jubileum te vieren; terwijl Bert Zwier in 2017 alweer 10 jaar actief is als zanger zal Burdy in dat jaar zijn 25-jarig jubileum vieren. Bert Zwier werkt momenteel aan zijn jubileum album “10 Jaar Bert Zwier” waarop ook enkele duetten met bevriende collega’s komen te staan. Samen met Burdy werd gekozen voor een remake van de legendarische klassieker.

Bökkers lanceert nieuwe single en clip
25-11-2016 12:16:00

De Sallandse rockband Bökkers heeft hun nieuwe single online gezet, “Dan Ken Ie Mie Nog Nie” is een echt herfstnummer geworden. Momenteel zit de band nog middenin de laatste optredens van het jaar, maar de release is de kroon op een ongekend succesvol jaar voor de band.  Ruim 100 shows, een uitverkocht eigen festival, uitverkochte zalen, grote landelijke festivals en heel veel nieuwe fans; in alle opzichten was 2016 het meest succesvolle jaar in het bestaan van de band.

Vandaag komt de nieuwe en laatste single uit van het 20-jarig jubileum jaar van Jan Smit
25-11-2016 10:47:00

De afgelopen 11 weken stond Jan Smit met zijn ‘Elfstedentour’ in het hele land om met alle fans zijn 20-jarig jubileum te vieren. Tijdens de show speelde hij ook de ballad ‘1 minuut met jou’ afkomstig van zijn nieuwe album ‘20’. Het liedje is een ode is aan zijn manager Jaap Buys. Afgelopen weekend in de HMH bleek wederom hoe heftig de fans meeleven met Jan en hoe groot de impact is van ‘1 minuut met jou’. Daarom is besloten het liedje als live-versie uit te brengen speciaal voor de fans.

Sylvia Smit voegt met Engelstalige single nieuw hoofdstuk toe aan haar muzikale carrière
24-11-2016 22:38:00

Sylvia Smit uit Volendam heeft met het uitbrengen van een Engelstalige nieuwe single “Make you feel my love / I Will Survive”, weer een hoofdstuk aan haar muzikale carrière toegevoegd. Met de release van deze singles bewijst deze Volendamse zangeres dat ze van vele markten thuis is. Sylvia Smit zingt een breed repertoire van Engelstalig (Jazz, Country, pop) en Nederlandstalig nummers. Sylvia Smit is in binnen en buitenland al lang geen onbekende meer want op Oa. Gran Canaria is zij op diverse locaties kind aan huis en treedt er meer dan regelmatig op.

Nieuwe act ‘FeestDingen’ gaat helemaal los met ‘Djonniedep’
24-11-2016 21:43:00

‘Mag ik dan bij jou schuilen...’ Jack uit Drimmelen besloot: ‘ze mocht bij hem schuilen’. Die kamer was immers al heel zijn vrijgezelle leven vrij, maar al snel bleek dat Jack’s kamers met de intrek van Jeanette, haar 3 kids en 2 Perzische raskatten, nooit meer vrij bleven. Op een zekere dag, een regenachtige wintermorgen in januari, besloot Jack zijn roer drastisch om te gooien en een andere koers te gaan varen. Hij leende het paars-roze skipak van oom Leo, tikte een kekke skibril op de kop en reed rechtstreeks naar Tirol.

Ruim 80 procent kaarten MPF GelreDome verkocht
24-11-2016 21:32:00

Meer dan 80 procent van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 10 december 2016 plaats zal vinden in het GelreDome in Arnhem is verkocht. “We stevenen af op een volle bak”, stelt organisator Eddie Mensink. Hij heeft nog meer goed nieuws: “We hebben nu ook Jan Smit officieel kunnen vastleggen: op dit moment de grootste naam van de Nederlandstalige muziekwereld. En daar zijn we natuurlijk trots op!” Het Mega Piraten Festijn sluit op zaterdag 10 december 2016 het jaar af met de traditionele stadioneditie van het feest in het GelreDome.

Boyband ‘Side 2 Side’, bekend van Streetlab, gast bij Toppers kerstshows
24-11-2016 19:05:00

Voor de jongens van Streetlab gaat in december een droom in vervulling. Met hun boyband ‘Side 2 Side’ gaan zij een gastoptreden verzorgen tijdens de jubileumconcerten Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ in Rotterdam Ahoy. Met de gimmickplaat ‘Forget My Name’, de afscheidssingle met raps van René Froger, verbraken zij deze zomer menig stemrecord bij de Stichting Nederlandse Top 40.Side 2 Side werd in het derde seizoen van het KRO/NCRV programma Streetlab gevormd.

Duits / Nederlandse Schlagerpop Trio 'Die Cappuccinos' neemt kerstlied op met George Baker
24-11-2016 18:38:00

Het succesvolle Duits / Nederlandse Schlagerpop Trio 'Die Cappuccinos' hebben samen met George Baker het kerstlied 'Christmas Day' opgenomen. Met dit nummer slaan Die Cappuccinos, die meerdere hits hebben in de Duitstalige landen,hun vleugels uit naar Nederland waar de roots van 2 van de 3 bandleden liggen. De kennismaking dateert al van 2011 toen zij elkaar ontmoetten tijdens een Duitse TV show waarin beide artiesten aanwezig waren. Zij hielden contact met elkaar en er ontstond een vriendschap. 

Nieuwe single van Wendy de Laat maakt je echt vrolijk
24-11-2016 07:15:00

Mensen die de ietwat verlegen Wendy de Laat voorheen hoorden zingen wisten het zeker; daar moest ze eens wat meer mee gaan doen! De Oosterhoutse heeft dat ondanks haar verlegenheid ter harte genomen en schreef in 2014 zelf haar eerste single ‘Zonder jou’. Een paar lentes verder zijn we nog maar sindsdien, en toch heeft Wendy al voor vele duizenden mensen opgetreden tijdens bijvoorbeeld Oosterhout-live en mocht ze al voor diverse programma ’s voor de televisiecamera’s plaatsnemen. Daarnaast heeft ze bepaald niet stil gezeten op platengebied.

Tijdschrift Tina viert 50-jarig bestaan met een grote theaterproductie
23-11-2016 23:22:00

Ter ere van het 50-jarig jubileum van Tina slaan Homemade Productions en het grootste meidenmerk van Nederland de handen ineen. Volgend theaterseizoen komen in Tina de musical de karakters uit het blad in het theater tot leven. Met deze musical is Tina het eerste tijdschrift in Nederland dat de stap naar het theater zet. De  familiemusical is geschikt voor meisjes van alle generaties en ook voor jongens. De première vindt plaats in oktober 2017 in Amsterdam.

Feestduo Toe Maar gaat met carnaval voor Tinder
23-11-2016 19:57:00

Feestduo Toe Maar uit het Brabantse Best heeft al heel wat singles op hun naam staan. Vader Emil en Zoon Patrick vormen samen Feest Duo Toe Maar, voorheen speelde ze ieder weekend live muziek met op de drums Emil en de toetsen werden bespeeld door Patrick. tegenwoordig voeren ze alleen nog tape acts uit. En dat het twee handen op eén buik is dan merk je bij de optredens die ze verzorgen, gezelligheid en humor staan hoog in het vaandel bij de mannen uit Best. Onbekend zijn ze echter niet met het carnavals gebeuren.

Simon Stokvis, Trio Naar de Haaien, Niels Duinker en Het Groot Niet Te Vermijden presenteren Kerst-cruise
23-11-2016 19:14:00

De donkere dagen voor Kerst, lijkt het meest ultieme moment om naar een warm oord te reizen. In het theater aan boord van het ss Rotterdam treffen we op 21, 22, 23 en 24 december 2016 Het Groot Niet Te Vermijden, Simon Stokvis, Trio Naar de Haaien en Niels Duinker, oftewel de meest uiteenlopende types aan. Allemaal met een eigen missie aan boord van het schip echter met één gezamenlijk doel; Kerst in het Caribisch gebied. Love Boat, Kerst, tropische taferelen, muziek, variété en acrobatiek..kortom volle bak Rotterdamse gezelligheid op één avond. Het theater aan boord van het ss Rotterdam bevindt zich op het Promenade Deck. Het Theater is ongeplaceerd, dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. U kunt zelf een plaats uitkiezen. Zorg ervoor dat u ruim voor 20.15 uur aanwezig bent op het schip.

Niels Bode zet met ‘Wie’ vervolgstap in z’n muzikale carrière
23-11-2016 15:16:00

In Amsterdam en omstreken treedt Niels Bode inmiddels al ruim twee jaar op in diverse uitgaansgelegenheden. Z’n naamsbekendheid is nog steeds groeiende dankzij z’n deelname aan talentenjachten en de kans die hij kreeg van de eigenaar van Café De Jordaan aan de Elandsgracht in Amsterdam. Elke zondagmiddag vermaakt hij muzikaal het publiek. Hierdoor kan hij zich verder ontwikkelen. Ook Wesly Bronkhorst is hier ooit begonnen. 

Frans Bauer en André Hazes op jubileumfeest Nacht van Oranje
23-11-2016 15:02:00

De Nacht van Oranje viert haar 25-jarig bestaan! Alle reden voor een super line-up en een nóg groter Oranjefeest in Rotterdam Ahoy op 26 april aanstaande. Inmiddels zijn de eerste Hollandse topartiesten vastgelegd. Op het affiche tweemaal "Mister Ahoy”: Lee Towers en Frans Bauer. Maar ook André Hazes jr., momenteel een van de 'hotste’ Nederlandstalige zangers, staat op het podium.

Nieuwe single van Jordy van Vilsteren kan zorgen voor z’n landelijke doorbraak
23-11-2016 14:45:00

Jordy van Vilsteren kan het met z’n nieuwe single ‘Zo mooi, zo lief’ wel eens heel ver gaan schoppen. Daar is Bert Schenau van Feestartiesten.nl van overtuigt. Wimmie Bouma bracht Jordy in contact met Bert. ‘Jordy vertelde me dat hij vanwege de vakantie van z’n huidige plugster op zoek was naar een vervanger. Omdat ik zeer tevreden ben over mijn samenwerking met Feestartiesten.nl stelde ik Jordy voor om een afspraak met Bert te maken’, vertelt Wimmie. Jordy wist niet wat hem overkwam. Het leek wel of hij in een sprookjeswereld terecht was gekomen. 

Anita en Ed binnenkort te zien bij De Sint en De Leeuw
22-11-2016 18:47:00

Maandag 21 november j.l. hebben de opnames plaatsgevonden van het jaarlijkse TV programma De Sint en De Leeuw in het Luxor theater in Rotterdam. Anita en Ed waren uitgenodigd om hun YouTube-hit Chinees-Indisch Restaurant en hun huidige hit 'Hé Ouwe Gek' te komen zingen in de show. Dit alles onder begeleiding van het showorkest van Paul de Leeuw. De single 'Hé Ouwe Gek' is momenteel een landelijke hit met een hoge notering in de Nederlandstalige Oranje top 30. 

Joey Hartkamp laat hart spreken met nieuwe single
22-11-2016 15:58:00

Joey Hartkamp lanceert zijn nieuwe single ‘Kleine Lieve Lach’ en opvallend mogen we deze track zeker noemen. Het is inmiddels alweer de 7e single van de zanger, die in 2013 zijn carrière startte, en muzikaal zeker wel zijn meest opvallende. Waar Joey doorgaans bekend staat om zijn energieke optredens en vrolijke liedjes, laat de zanger met deze single een andere kant van zichzelf zien. Een prachtige ballad, muzikaal klein gehouden, maar groot in de wijze van vertolking door Joey. Opvallend is daarnaast het prachtige arrangement waarin het liedje muzikaal is verpakt.

Lorenzo Nieuwenhuysen steekt track van 'Inner Circle' in Hollands jasje
22-11-2016 14:08:00

Het is even stil geweest rondom Lorenzo Nieuwenhuysen, ook wel bekend als 'de kleine grote man uit Leiden met z’n markante verschijning'. Óp 24 november verschijnt z'n inmiddels derde single getitled 'Kom met me dansen'. Het is een lekkere Nederlandse meezinger, die zoals de titel al zegt uitnodigt om met hem mee te dansen. 'Tijd om te gaan knallen' vertelt de 22 jarige zanger, die inmiddels alweer enige jaren aan de weg aan het timmeren is in de muziek. Hij deed ondermeer bekendheid op door zijn deelname aan het programma “Bloed, Zweet en Tranen”. 

René Becker zingt 'Laten we proosten'
22-11-2016 13:04:00

Dat René Becker menig feesttent met zijn eigen repertoire op de kop zet moge inmiddels wel bekend zijn. Dat de goedlachse Groninger ook wel van een geintje houdt kunnen de nog steeds gestaag groeiende fans zien op zijn Facebook, Twitter en Instagram pagina. Na de zgn. supermarkttour met zijn laatste toepasselijke single ‘Maak het Onvergetelijk’ weten we het zeker; René heeft zijn draai gevonden in de liedjes met een vrolijke boodschap. Op 23 november verschijnt z'n nieuwe single 'Laten we proosten

Nieuwe single 'Zoals ik leven wil' van Joop Lens goed ontvangen
22-11-2016 12:58:00

Het publiek dat afgelopen zaterdag aanwezig was bij de singlepresentatie van Joop Lens in het bomvolle Café Heideroosje te Nijmegen heeft een mooie avond gehad. Zijn nieuwe single 'Zoals ik leven wil' werd volgens Joop zeer goed ontvangen. 'Ik heb met dit nummer mijn hart gevolgd. Om het te zingen voelt ook echt heel goed. Gelukkig  zijn de reacties op de single super'  aldus de trotse zanger uit Nijmegen. Frank van Etten laat weten dat hij trots is op dit talent. 'Zingen kan die vent. Ik ben blij dat ik Joop kon helpen aan een liedje dat echt bij hem past', vertelt Frank.

Luuks Nijsingh en Tiny Klomp brengen duet 'Niemandslaand' uit
21-11-2016 19:57:00

Luuks Nijsingh 76 jaar is al zijn hele leven boer. Verder heeft hij zich verdienstelijk gemaakt door het schrijven van een drietal revue's en sindsdien In 1985 schreef hij een revue voor de Rijkslandbouwvoorlichtingsdienst in Balkbrug. Andere revues volgden en sindsdien schrijft en zingt hij luister liedjes in de streektaal. Dini Bijker is zijn vaste begeleidster op key-board en accordeon. Zijn eerste CD die hij uitbracht was: Je'taime oe zo In 1992.Daarna kwam :"Luusternoar de radio. In 1993 "Goedbedoeld" en CD's met anderen. Noordermuzementen (1997). Vanneis (1998). Van Hoesuut (2000) Mooie dagen (2007). Respect voor dialect deel 1 en tenslotte kwam er in 2008 een DVD uit.

NPO Radio 2 maakt dj-team Top 2000 bekend
21-11-2016 18:11:00

Elf NPO Radio 2-dj’s draaien tussen kerst en oudejaarsavond de 2000 favoriete nummers van de luisteraars. Ruud de Wild maakt eerste kerstdag zijn debuut op NPO Radio 2. Evelien de Bruijn en Marisa Heutink zijn de eerste vrouwelijke dj’s ooit die de Top 2000 presenteren. Zendermanager NPO Radio 2 Jurre Bosman is trots op het Top 2000-elftal: “De NPO Radio 2-dj’s kijken uit naar de muzikale finale van het jaar.

Roel Britting lanceert nieuwe single 'Ik kan niet zonder jou'
21-11-2016 17:55:00

De nieuwe single van Roel Britting is getiteld 'Ik kan niet zonder jou'. Het nummer is geschreven door Stevie Maxx, die ook met koortjes op de plaat te horen is. Deze zanger heeft ook meegewerkt aan de single en het album 'Nachtenlang', welke onder zijn platenlabel Spontaneous Records is uitgebracht ‘. Hij heeft tevens de videoclip gemaakt van deze single. De muziekproductie  is gedaan door producer Brad Grobler voor BIG Productions in opdracht van Jack Bosch van JB Sound.

Tjeerd Oosterhuis schrijft in opdracht van de Nationale Postcode Loterij nieuw nummer
21-11-2016 13:51:00

Tjeerd Oosterhuis heeft in opdracht van de Nationale Postcode Loterij het nieuwe nummer 'Hier zijn we samen' geschreven. Oosterhuis is fan van JW Roy en liet het nummer door hem inzingen: “Het mooie, doorleefde stemgeluid van JW past perfect bij de sfeer van het liedje”. JW Roy, al vele jaren succesvol actief als singer-songwriter, scoorde vorig jaar samen met Diggy Dex een flinke hit met het nummer Treur Niet (Ode aan het leven). De Nationale Postcode Loterij gebruikt het nummer in haar nieuwe campagne, die een dezer dagen zal starten.

Het Zwanenmeer, De Notenkraker en Sleeping Beauty weer te zien in Nederland
21-11-2016 13:38:00

Het balletgezelschap van de Staatsopera van Tatarstan komt in december 2016 en januari 2017 weer naar Nederland met de mooiste balletklassiekers. Het Zwanenmeer, De Notenkraker en Sleeping Beauty zijn in deze sfeervolle periode weer te zien in de Nederlandse theaters. Sprookjes komen tot leven met prachtige muziek, magische decors en ballet van een zeer hoogstaand niveau. De Staatsopera van Tatarstan is al meer dan 20 jaar één van de beste Russische gezelschappen en expert op het gebied van grote klassieke balletten. Niet alleen echte liefhebbers van ballet mogen de voorstellingen niet missen, ook ‘onervaren’ aanschouwers van deze balletten beleven een avond om niet te vergeten. 

Gemeenteraadslid dient officiële klacht in over carnavalsnummer van Rob van Daal
21-11-2016 12:52:00

‘Het Haagse gemeenteraadslid Fatima Faïd gaat een officiële klacht indienen bij Bureau Discriminatiezaken vanwege een filmpje dat online staat, waarin Sylvana Simons te kijk wordt gezet, op de muziek van carnavalszanger Rob van Daal uit Etten-Leur’, meldt Omroep Brabant. Het filmpje toont foto’s van Sylvana Simons. Volgens Faïd  is haar gezicht gefotoshopt in racistische en beledigende karikaturen. Ze vindt dat het lied ervoor heeft gezorgd dat er discriminerende filmpjes worden gemaakt

The Star Company neemt samen met INCH lied op voor de stichting 'Het Vergeten Kind'
20-11-2016 17:49:00

The Star Company is een halfjaarlijks terugkerend project gericht op kinderen in de leeftijd van 4 tot 17 jaar. Kinderen van alle rangen en standen  kunnen hier aan deelnemen. De kinderen krijgen zang- acteer- en dansles en mental coaching. De zang/acteerlessen en mental coaching worden in Boxtel en in Liempde gegeven door Inge van den Biggelaar en Roel Jongenelen. De danslessen worden geven door 2 dansdocenten. Gedurende het project zie je de kinderen in positieve zin veranderen. Het kind bloeit op en wordt zekerder van zichzelf.

Goud voor Jan Smit & Broederliefde Live in de HMH
20-11-2016 17:29:00

Gisteravond werd de Heineken Music Hall op zijn kop gezet door een gastoptreden van Broederliefde tijdens de ‘Elfstedentour’ van Jan Smit. Na het optreden kregen Jan & de heren van Broederliefde allemaal een gouden award. Hun hit ‘Kom Dichterbij Me’ is namelijk meer dan 3,7 miljoen keer gestreamd wat betekent dat de single officieel goud is!  ‘Kom Dichterbij Me’ staat op het nieuwe album ‘20’ van Jan Smit ter ere van zijn 20-jarig jubileum.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool