RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jeffrey Heesen aan tafel bij Myrna Goossen
08-12-2016 09:59:00

Iedereen is het er over eens; wat een mooie plaat. We hebben het over de nieuwe single' M’n Engel' van Jeffrey Heesen. Het nummer is inmiddels dan ook veelvuldig te horen op de vele radio stations in Nederland én Vlaanderen. Nu verschijnt er voor de decembermaand een speciale kerst remix van deze sfeervolle song. Jeffrey zal  in de komende periode regelmatig op tv te zien zijn oa. bij SBS in het programma 'Iedereen Succesvol' waar Jeffrey op 18 december aan tafel zit voor een interview met Myrna Goossen. 

'Een oude kerstmiskaart' van John Haze roept diverse herinneringen op
08-12-2016 09:51:00

John Haze komt deze kerst met zijn nieuwe titel ‘Een oude kerstmiskaart’. De tekst in het lied roept diverse herinneringen op. Het nummer werd al eens eerder gebracht door Will Tura. Menigeen zal de melodie dan ook bekend in de oren klinken. De arrangementen zijn door John totaal vernieuwd waarmee hij ook de totale productie voor eigen rekening genomen heeft. 'Deze single lag al een tijdje op de plank, maar tot een officiële release was het nooit gekomen’’ aldus een enthousiast John Haze. 

'Tante Toos' van De Neefjes ft. Martin Dams blijkt uit de hand gelopen grap
08-12-2016 09:44:00

Onlangs stond Martin Dams nog in diverse lijsten genoteerd met zijn single “Alandra”. Nu is er opnieuw iets van de zanger te horen, maar dan compleet iets anders. Het betreft een uit de hand gelopen grap met carnavalsvereniging De Sprokkelaars, wat resulteerde in de single “Tante Toos” van De Neefjes ft. Martin Dams. Deze single staat garant voor feest en zal ongetwijfeld veelvuldig in het land te horen zijn tijdens de komende après ski en carnavalsfeesten. De productie lag in handen van Martin Sterken en uiteraard werd er ook een feestelijke videoclip geschoten.  

Benno van Vugt maakt carnavalskraker met Ferry vd Zaande
08-12-2016 09:35:00

Na zijn gigantische zomerhit “Mooie nieuwe Zonnebril” komt Benno van Vugt nu met een gigantische carnavalskraker. Deze keer bundelt hij namelijk zijn krachten met niemand minder dan Ferry van de Zaande! Afgelopen zomer scoorde de goedlachse Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische zomerhit met zijn nummer “Mooie nieuwe Zonnebril”. Zijn clip werd meer dan een half miljoen keer bekeken, hij stond in zowat elke krant en zelf Editie NL van RTL4 maakte een item over zijn commerciële zomerplaat!

Theaterdebuut voor Marco de Hollander
08-12-2016 09:23:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Met 10 albums, 35 singles, 4 dvd’s en meer dan 150 optredens per jaar is de uit Ter Aar afkomstige zanger niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco de Hollander terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes  én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. Kaartverkoop via de Nationale Theater Kassa (www.NTK.nl) 0900-9203.

Zanger/presentator Bart Bosch zeer trots op zijn moeder
07-12-2016 15:35:00

Vandaag werd Nita Bergisch (75), de moeder van zanger/presentator Bart Bosch bijzonder verrast op het stadsdeelkantoor in Amsterdam Zuid. Niets vermoedend kreeg ze uit handen van wethouder Udo Kock de Andreaspenning van de Stad Amsterdam. De Andreaspenning is een prijs die o.a. verleend wordt aan personen die zich minimaal tien jaar als vrijwilliger voor een stichting of vereniging met een maatschappelijk doel hebben ingezet. 

Peter la Haye sluit 2016 af met ‘Zeg iets tegen mij’
07-12-2016 12:01:00

‘Soms komen er dingen op je pad die je van tevoren anders had gepland’, vertelt Peter la Haye. Hij doelt daarmee op z’n nieuwe single ‘ Zeg iets tegen mij’. Peter is naast zanger ook producer en werkt vanuit z’n eigen studio La Haye Sound Productions in Zoetermeer. Een groot gedeelte van de dag is hij daar dan ook te vinden. Alle ideeën worden daar dan ook grotendeels bedacht. Peter laat weten dat hij met de voorbereidingen bezig was voor z’n nieuwe album welke in 2017 gelanceerd gaat worden. 

Stef Horn maakt met ‘De bom is gebarsten’ behoorlijke sprong
07-12-2016 11:02:00

Enkele maanden geleden was Stef Horn één van deelnemers aan een talentenjacht bij feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. ‘Tekstschrijver Bram Koning presenteerde de talentenjacht. Hij vond dat ik echt lekker kon zingen en stelde voor om een keer af te spreken. Dat klonk natuurlijk als muziek in de oren. Een afspraak was snel gemaakt’, vertelt een dolenthousiaste Stef. De afspraak vond plaats bij de Music Experience Studio in Zaandam. Naast Bram Koning was ook producer Jeroen Dirksen aanwezig. 

Zangeres Angel lanceert 'Kerst met jou'
06-12-2016 23:10:00

Zangeres Angel begint al op jonge leeftijd met zingen en weet vele talentenjachten te winnen in de jaren 2000 tot 2005. Na het een tijdje rustig te hebben gehouden begon het artiestenbloed in 2015 weer te kriebelen en wist ze meerdere nummers te maken. Na haar laatste nummer 'Je zei me alleen amore' wist de uit Heemskerk afkomstige zangeres het zeker. Ook dit jaar komt ze met een kerstnummer getiteld 'Kerst met jou'. Het is een nummer welke compleet in een nieuw jasje is gestoken met een vleugje rock & roll. 

Liesbeth List en Thérèse Steinmetz éénmalig in Vive la France 2
06-12-2016 15:55:00

Het theaterconcert Vive la France 2 krijgt volgend jaar op woensdag 8 juni in het DeLaMar Theater in Amsterdam twee grote vedettes te gast. Zowel Liesbeth List als Thérèse Steinmetz zullen deze avond de cast van Vive la France 2, tijdens de laatste voorstelling van de tournee, versterken. Het eerste deel van dit theaterconcert was in 2015 in de Nederlandse theaters te zien en werd door publiek en pers lovend ontvangen. Dit deed de producenten besluiten een vervolg te brengen. 

William Bonne presenteert nieuwe single met groots feest!
06-12-2016 14:50:00

Op zondag 29 januari ’17 lanceert William Bonne zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’ tijdens een grootse release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens dit feest zijn er optredens van collega’s Frank van Etten, Stef Ekkel, Jaman, Joey Hartkamp, Lytse Hille, Frank Verkooyen, Emile Hartkamp en Tinus Hoekstra. Onlangs sloeg de vrolijke zanger een nieuwe weg in met zijn muzikale carrière door een samenwerking aan te gaan met het succesvolle producers duo Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music Productions.  ‘Liever Vrij Zijn’ is vanaf 29 januari verkrijgbaar via alle bekende download en streaming kanalen! Voor kaarten en info voor de release party bezoek: https://www.ticketkantoor.nl/shop/williambonne

Tony Anderson neemt Kerstsingle op bij Ger Oerlemans
06-12-2016 14:31:00

Tony Anderson is kind aan huis bij producer Ger Oerlemans in Alkmaar. Naast zanger heeft Tony z’n sporen al verdiend als componist en tekstschrijver. Veel producties worden uiteindelijk bij Oerlemans opgenomen. Enkele dagen geleden opperde Tony het idee om een cover van Billy Joel van een Nederlandstalige tekst te voorzien. Het betrof het nummer ‘ Just the way you are’. ‘Ik vond het zo’n leuk stuk en wilde er graag een kerstnummer van maken. Vervolgens heb ik pakkende tekst geschreven en het lied ‘Het is weer kerstmis’ was een feit.  

Glenn de Koning maakt gezellige kroegsingle die compleet in het teken staat van Kerst
06-12-2016 14:14:00

Glenn de Koning komt alweer met zijn 3de single van 2016 uit. Eerder verschenen al “Samen met jou” en in september opgevolgd door “Jij doet iets met mij”. Glenn is wederom samen met het componisten/producer duo Bram Koning en Jeroen Dirksen de studio in gedoken om een gezellige kroegsingle te maken die compleet in het teken staat van Kerst. Deze single moest makkelijk mee te zingen zijn en een echt kerstgevoel creëren, wat zeker gelukt is. Een compleet nieuwe vrolijke kerstproductie die wordt begeleid door een videoclip m.m.v. René Karst.

Marconi Oeuvre Award voor Tineke de Nooij
06-12-2016 13:58:00

De Marconi Oeuvre Award gaat dit jaar naar Tineke de Nooij. In haar radioprogramma TinekeShow is de radiovrouw verrast met dit nieuws door Herman van Veen. De jury heeft unaniem gekozen voor Tineke, omdat zij een radiopionier is en heeft laten zien dat radio maken geen baantje is maar een way of life. Op donderdag 19 januari wordt de Marconi Oeuvre Award overhandigd tijdens het RadioGala. De jury: "Tineke de Nooij is misschien wel de eerste echte vrouwelijke dj van Nederland.

'Geloof, Hoop en een heleboel Liefde'....titel van het nieuwe album van Peter Dons
06-12-2016 13:14:00

Nadat de nieuwe cd-single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” uitgekomen is, zijn heel veel hartverwarmende reactie ontvangen. Velen konden zich vinden in de boodschap die dit lied inhoudt. Een van die mooie reactie is, is dat het refrein van deze single "Geloof, Hoop en een heleboel Liefde" op de (cover) achterzijde van het tijdschrift 't Hartsdroomgevoel komt van vereniging www.hartsdromen.nl te staan. Vereniging Hartsdromen.nl staat voor: Levenskunstenaars, die andere mensen helpen hun dromen te vervullen...voordat het te laat is. 

Gekkenhuis bij Anita en Ed na uitzending Sint en de Leeuw
05-12-2016 18:08:00

Gisteravond was dan de uitzending van De Sint en De Leeuw op Npo 1 waar Anita en Ed te gast waren.  De Sint was al de hele uitzending enorm opgefokt en wilde alleen maar Sinterklaasliedjes horen. Paul had als verrassing Anita en Ed uitgenodigd om hun youtube hit Chinees Indisch Restaurant te zingen voor de Sint. Dit viel niet goed bij de Sint zodat Anita en Ed hun hit He Ouwe Gek zongen voor hem. Dat leverde hilarische beelden op. 

Dennis Alberti blijft verbazen…..nu met ‘Alleen voor jou’
05-12-2016 14:48:00

Samen met z’n vaste succesteam bestaande uit tekstschrijver Tony Anderson, producer Ger Oerlemans, gitarist Marcel Fisser en Dennis Verwei van MNL Entertainment is Dennis Alberti erin geslaagd om de sound die gecreëerd was voor z’n eerste twee singles ‘Mag ik vannacht bij je slapen’ en ‘Geef mij nog een kans bij jou’ te verwerken in z’n nieuwe uptempo nummer ‘Alleen voor jou’. De Amsterdamse zanger is erg blij met de inbreng die hij heeft tijdens het proces. ‘Ik ben degene die het uiteindelijk moet zingen. 

Dana Winner staat aan de vooravond van haar reeks Kerstconcerten
05-12-2016 13:40:00

Dana Winner staat aan de vooravond van haar reeks Kerstconcerten. De generale repetitie is achter de rug en het belooft een avond te worden waarop Dana veel warmte naar u toe zal brengen onder de vorm van prachtige muziek. Voor het eerst zal de band versterkt worden met de mooie fantastische klanken van een harp. Deze klanken zullen in een kerk zeker fantastisch tot hun recht komen. 

Partyduo De Dikdakkers ontvangt Social Media Award voor Zwartepietenlied
04-12-2016 18:07:00

Op zondag 4 december werd ‘Wij willen Zwarte Piet’ bekroond met een gouden award. Deze werd tussen 13.30 uur en 14.00 uur aan De Dikdakkers overhandigd. Locatie voor deze handeling was Plopsaland in Coevorden tijdens een optreden bij RADIONL. Maar liefst vier miljoen views liggen ten grondslag aan deze bekroning. ‘Een opmerkelijke prestatie,’ vindt Hans Voogd. De clip is 150 duizend keer gedeeld op Facebook.

Nick Brinkhuis slaat met 'Hef de glazen' andere weg in
04-12-2016 17:16:00

Met 'Hef de glazen’ laat Nick Brinkhuis totaal iets anders horen dat wat men van hem gewend is. De zanger uit Nijverdal werkt hard aan zijn muzikale carrière en hoopt bij elke nieuwe plaat weer wat extra bekendheid te mogen opdoen bij zowel publiek als media. “Mijn laatste singles hadden een zomers muzikaal karakter maar nu het praktisch winter is vond ik dat we moesten gaan voor gezelligheid”, vertelt Nick over het door Femke Reuvers geschreven lied. De productie ‘Hef de Glazen’ lag in handen van Frank Verkooyen en is opgenomen bij The Boom! Music in Breda.

Romy Dannenburg doneert opbrengst debuutsingle aan goed doel
04-12-2016 13:39:00

'Echte vrienden' is de titel van de debuutsingle van de 14 jarige Romy Dannenburg uit IJsselstein. De single waarvan de gehele opbrengst gaat naar het goede doel “Stop de broodfok” is geschreven door Harry Gerritsen en geproduceerd door Ton Spronk van de TS Sound Studio. De actie “Stop de broodfok” van hondjes is een initiatief van zangeres Rowena van Steenis uit Utrecht i.s.m. vriendinnen Diana van de Hoeff en Natascha Hofman. Rowena wilde altijd al een avond organiseren voor dit goede doel en deed dat afgelopen zaterdag in Utrecht. 

Filmregisseur Steven de Jong terug op de radio
03-12-2016 20:15:00

Steven de Jong keert terug op de radio bij NationaalFM . De plannen zijn nog in een vroeg stadium maar hij denkt aan een invulling zoals 3 jaar geleden bij HollandFM. Steven heeft naast films en regie alles met muziek. Na de middelbare schoolopleiding startte hij op 18-jarige leeftijd een platenwinkel in Joure. Daar kwam later een cd-winkel in Heerenveen bij, die hij meer dan 15 jaar heeft gerund! Inmiddels is Steven de Jong meer dan 25 jaar werkzaam in de tv- en filmwereld en is hij directeur/eigenaar van een drietal film-/tv productiebedrijven.

Cadeaumaand op Facebookpagina TV Oranje
03-12-2016 16:42:00

December is Cadeaumaand op Facebook.com/TVOranje! Omdat te vieren dat we inmiddels al meer dan 16.200 likes hebben ontvangen, wordt elke dag een prijs verloot onder iedereen die de Facebookpagina van TV Oranje heeft geliked. Er worden CD's weggegeven van onder anderen Tino Martin, Frans Duijts, Franky Falcon, De Dikdakkers, Paul de Leeuw, Ancora, René Froger, Marianne Weber & John de Bever, Belinda Kinnaer, Mooi Wark, Guido's Orchestra, Frans Bauer, O'G3NE en Django Wagner. 

Nieuw album voor Peter Albada
03-12-2016 16:14:00

Na het een tijdje rustig aan te hebben gedaan lanceert Peter Albada nu z'n inmiddels zevende album 'De wereld moest vol mensen zijn'. Op dit album staan in totaal 14 nummers. Elf daarvan zijn splinternieuw, de overige 3 nummers zijn al wat oudere nummers. Peter kwam in gesprek met Ferrie van Muziekhoekje. Samen zijn ze tot een goede samenwerking gekomen en is dit nieuwe album ontstaan. Muziekhoekje gaf Peter de mogelijkheid om zo weer diverse nieuwe liedjes ten gehore te brengen.

Volop Sinterklaas bij TV Oranje
02-12-2016 17:32:00

Ook dit jaar laat TV Oranje de verjaardag van Sinterklaas natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 3 en zondag 4 december is het Sinterklaasweekend bij de zender met muziek van eigen bodem, met (bijna) uitsluitend Sinterklaasclips. Ook op Pakjesavond, maandag 5 december, staat TV Oranje uiteraard in het teken van Sint Nicolaas en zijn Pieten. Tientallen clips van Nederlandse artiesten waarin de goedheiligman wordt bezongen of waarin hij een rol speelt, komen voorbij. 

Het IJssel Duo heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
02-12-2016 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 december is dat 'Je bent m’n meisje', de nieuwe single van Het IJssel Duo. Het gaat om een oud nummer van de New Four dat in de jaren tachtig als B-kant is uitgebracht. Arnold en Marianne hebben het liedje uit de mottenballen gehaald en samen met producer Martin Sterken in een verfrissend nieuw jasje gestoken. Het Kamper duo is erg blij met het resultaat: een echt volks nummer met een gezellige melodie. 

Breekt Patrick Moreno na meer dan 25 jaar door met nieuwe full-cd en single???
02-12-2016 15:08:00

Patrick Moreno is geboren en getogen in Sleidinge (een gemeente niet ver van Gent, Oost-Vlaanderen, België). In 1989 miste hij nipt een finale-plaats in het populaire tv-programma Soundmix Show. De concurrentie was dan ook bijzonder groot: Helmut Lotti won destijds deze editie in Nederland bij Henny Huisman. De rest is geschiedenis. Maar Moreno sleepte een bescheiden plantencontract in de wacht dat hem met drie singles, waaronder het nummer ‘Geef me nog een kans’, verschillende keren op nationale radio en tv bracht. 

'Tabee'....nieuwe single van Guus Meeuwis en Diggy Dex
02-12-2016 15:01:00

De kans is groot dat je de afgelopen week op radio of televisie het nieuwe liedje van Diggy Dex en Guus Meeuwis al hebt gehoord. 'Speciaal voor Groots met een zachte G - De Wintereditie, de concerten die ik dit weekend mag geven, hebben Diggy en ik de handen ineengeslagen om een muzikaal jaaroverzicht van 2016 te maken. Wat enkel begon als een bijzonder liedje voor de concerten in de Ziggo Dome, is ineens een echte single geworden! Het was de eerste keer dat we samen hebben gewerkt en dat was ónwijs leuk.

William van den Oetelaar maakt ook van het najaar een feestje
02-12-2016 14:53:00

Waar de meeste artiesten bedenken om in het najaar een ballade uit te brengen, schakelt rasentertainer William juist een tandje bij. "De vorige single was al een rustige ode aan mijn ouders. Nu was het tijd voor een feestje', vertelt William. De nieuwe single 'Want vandaag 'is dan ook een gezellig uptempo liedje geworden. William is zanger en DJ en timmert al een paar jaar aan de weg. Hij is vanaf zijn derde levensjaar al erg muzikaal. Muziek maken is dan ook zijn lust en zijn leven. Op de camping staat William bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert.

Toppers in Concert 2017: 26 & 27 mei. Thema WILD WEST, THUIS BEST
02-12-2016 13:04:00

Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei 2017 nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD. We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

Marathonuitzending Piraten Combinatie Musselkanaal voor SAM
02-12-2016 12:47:00

Het wordt rond de jaarwisseling gezellig aan de Sluiskade in Musselkanaal. Drie piratenstations houden er onder de noemer Piraten Combinatie Musselkanaal (PCM) dan een marathonuitzending van 144 uur. En het mes snijdt aan twee kanten: het wordt er niet alleen een gezellige boel, de opbrengst komt ook nog eens ten goede aan Stichting Activiteiten Musselkanaal (SAM). Het is inmiddels al een traditie aan de Sluiskade. De drie daar gevestigde piratenstations 't Is niet anders, Mustang FM en Campingi24 staken enkele jaren geleden de koppen bij elkaar.

Julian Stuiver verovert opnieuw de harten met 'Als ik in je ogen kijk'
02-12-2016 12:38:00

Met zijn nieuwe single: 'Als ik in je ogen kijk' verovert het jonge Helmonds talent wederom de harten. Tijdens de cd-presentatie bij Café Bolle Nico in Helmond zong hij het lied voor het eerst speciaal voor zijn vriendin. "Zo lief, dat hij met Frank van Etten, dit nummer speciaal voor mij heeft gemaakt. Mijn hart had hij al verovert, nu de rest van Nederland", reageert Julian's vriendin op de single. Alweer 7 jaar geleden deed Julian mee aan Holland Got Talent 2009.  Gerard Joling merkte toen al het bijzondere talent op van deze jonge zanger..

Joey Martens zet met 'Leef je leven' eerste stap als solo artiest
02-12-2016 00:00:00

Met de release van zijn single 'Leef je leven' zet Joey Martens zijn eerste stappen als solo artiest. De  single zal op zondag 11 december gepresenteerd worden in D'n Egelantier in Someren. De dag erna zal de single overal verkrijgbaar zijn in de digitale winkels. De entree voor de single presentatie is gratis. De in 1992 geboren zanger uit het Brabantse Someren-Eind, staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière. 

Yoeri en Patricia L’Abée trotse ouders van Lola
01-12-2016 19:08:00

‘Hallo wereld! Mijn naam is Lola L'Abée en ik ben om 12.37 uur op de wereld gekomen. Mijn mama en papa maken het goed’ twitterde Yoeri L’Abée vanmiddag. De 24 jarige zanger uit Etten-Leur laat ons weten dat Patricia op 29 november uitgerekend was. Afgelopen nacht schrok ze om 03.30 uur wakker van de weeën. 'Vervolgens zijn we naar het Geboortecentrum ‘Origine’ in Breda gereden. Daar is dus vanmiddag het prachtige meisje geboren. 'Vervolgens zijn we naar het Geboortecentrum ‘Origine’ in Breda gereden. 

Marco Borsato hoofdartiest bij het nieuwe festival 'Onder Aan De Berg' in Hellendoorn
01-12-2016 17:59:00

Het nieuwe festival 'Onder Aan De Berg' heeft Marco Borsato geboekt als hoofdartiest. Ook Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy zullen optreden in Hellendoorn. Het festival vindt plaats op 24 mei 2017. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend. De voorverkoop is per direct gestart via de website van het festival. Toen duidelijk werd dat Marco Borsato naar 'Onder Aan De Berg' zou kunnen komen, heeft de organisatie direct toegehapt: ”Elk optreden van hem blijft een bijzonder moment. Het past ook helemaal bij de sfeer van Onder Aan De Berg: grote Nederlandse artiesten, bijzonder eten & drinken op een sfeervolle locatie. En met de toevoeging van Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy denken we een aantrekkelijk programma neer te hebben gezet. 

Daisy Talens brengt single uit ter nagedachtenis aan haar overleden moeder
01-12-2016 17:42:00

Daisy Talens droomt van kleins af al om op het podium te staan. Daisy werd terwijl ze deel uitmaakte van het Alkmaarse gevraagd te figureren in de clip 'Als je lacht' van Frank van Etten. In de gesprekken die volgden sprak ze over haar passie zingen. Frank hoorde het aan en kwam met het idee een duet met hem uit te brengen Het nummer 'De Tijd' vertelt in het kort hoe Daisy zich destijds voelde. Naast het duet schreef Frank ook 'Als de liefde over is', gevolgd door 'Ik voel & zie'.

Party Awards.....de uitslag
01-12-2016 16:46:00

Gisteravond vond weer de jaarlijkse uitreiking van de Party Awards plaats. Dit jaar in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Er werden in diverse categorieën awards uitgedeeld aan populaire artiesten in het party-circuit. In elke categorie viel er een publieksprijs en een vakjuryprijs te verdelen. De oeuvre-award wordt door de organisatie zelf uitgereikt als blijk van waardering aan iemand die van grote betekenis is voor zijn bijdrage aan het feestcircuit. Dit jaar was de oeuvre-award voor niemand minder dan Feest DJ Maarten.

Nominaties AD publieksprijs Beste Musical 2016 bekend
01-12-2016 16:30:00

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de AD publieksprijs voor de beste musical. Op 12 januari bepaalt een vakjury wie er tijdens het grote jaarlijkse Musical Awards gala de prijzen voor de beste musicals, acteurs en actrices krijgt. Maar het publiek mag zeggen welke musical de AD Publieksprijs wint. Voor de AD Publieksprijs zijn de volgende producties genomineerd: A Chorus Line, Amandla! Mandela, Beauty and The Beast, Chez Brood, Ciske de Rat, Dansen met de Vijand, De Gelaarsde Poes, De Tweeling , Grease, Hair, In de ban van Broadway, Kiss of the Spider Woman, Koning Arthur, Disney’s The Lion King, Nonsens, Opvliegers.......

For the occasion & Friends presenteren kerstsingle in Echt
01-12-2016 14:42:00

Op zaterdagavond 10 december 2016 presenteert For the occasion & Friends  hun nieuwe Kerstsingle ‘Christmas Fever’ bij Eetcafé De Triviant, Peijerstraat 11 in Echt. Deze formatie bestaat uit: Gerard Kielenstijn, Rick Malewicz, Rebecca Schouw & Eric Baghuis, Maarten Verhees en Patricia Eijkenboom. De eerste Kerstsingles worden op de markt gebracht, Christmas Fever is een compleet nieuw arrangement. Het resultaat is een heerlijk uptempo nummer. Deze straalt een aanstekelijke gezelligheid en saamhorigheid uit.

Dana Winner nog lang niet uitgezongen
01-12-2016 01:42:00

Dana Winner is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Deze artieste heeft “een gouden stem” dat blijkt uit haar laatste hit “Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, van het gouden album ‘PUUR’. Het theaterconcert “Uit bewondering” is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: