RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bram Koning schrijft wederom tekst en muziek voor nieuwe single van Dries Roelvink
10-10-2018 19:54:00

Effe Geen Cent Te Makken is de leader van het gelijknamige SBS programma waarin de Roelvinkjes een maand lang op een houtje moeten bijten: ze moeten leven van een bijstandsuitkering.  De serie wordt iedere woensdag om 20:30 uur uitgezonden op SBS. De tekst en muziek van het nummer zijn wederom van Bram Koning en productie is gedaan door Hans Rusche. 10 september j.l. stond Dries nog in een uitverkocht Paradiso die speciaal voor deze gelegenheid werd omdoopt naar Paradriso. 

Rob Zorn wordt gechanteerd
10-10-2018 19:47:00

Via een privébericht op Facebook werd Rob Zorn door ene Jan Kambona gechanteerd. ‘Hij stuurt me een bericht dat ik een leuke pagina heb op Facebook en dat hij er over denkt een tweede pagina aan te willen maken op mijn naam met als doel daar allerlei dingen rond te sturen naar mensen uit mijn naam. Als ik betaal zou hij het niet doen, anders kom ik er wel achter’, meldt Rob witheet. De uit Haarlem afkomstige zanger laat in een reactie weten dat hij nooit een euro zal betalen. ‘Ik hoop dat je echt struikelt en al je tenen breekt. 

Ray Vennem kijkt terug op 2018 en zegt 'Het is goed zo'
10-10-2018 12:14:00

Ray Vennem heeft een stem die volgens z'n plugger Geert Hakze hartverwarmend is. Dat is een veel gehoorde opmerking tijdens de vele optredens van de sympathieke Rotterdammer. In het voorjaar zong hij samen met Belinda het nummer “Mijn Hart” de hitlijsten in en stond er stevig in rotatie bij de diverse radiostations. Hij was “De Gevierde Man” en bezong het ook in het begin van de zomer om nu aan het begin van de herfst te zeggen over het muzikale jaar 2018  “Het is goed zo”.

Gijs de Vormer produceert samen met z'n zoon Pascal 'Als ik m'n ogen sluit'
10-10-2018 10:35:00

Als er iemand is die een stempel heeft mogen zetten op de vaderlandse showbizz dan is dat Gijs de Vormer wel. Samen met De Vormers scoorde hij met 'Dansen op je bruiloft'. Ook heeft hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de single Top100 gestaan met de hit 'Achter het raam'. Gijs heeft daarna niet stil gezeten en ondanks zijn leeftijd is hij nog dagelijks bezig met muziek maken. De nieuwe single van Gijs, getiteld 'Als ik m'n ogen sluit' is het resultaat van een mooie samenwerking tussen vader en zoon.

Debuutsingle voor Piet Sancho
10-10-2018 10:21:00

Via platenmaatschappij ABC Entertainment verschijnt op 10 oktober de allereerste single van Piet Sancho. Piet Sancho wordt vaak verward met andere muzikale pieten, maar na het horen van deze single weten alle kinderen in Nederland precies wie Piet Sancho is. 'Ze noemen me Sancho' is een uptempo single die makkelijk blijft hangen, waarop de kinderen zeker niet stil kunnen blijven staan bovendien is het refrein makkelijk mee te zingen. Harold Verwoert (de adviseur van Coole Piet Diego) schreef en produceerde de single.

Henk van Daam lanceert “Geh wenn Du willst (Steve McVine Remix)”
10-10-2018 10:10:00

Henk van Daam is zoals zo langzamerhand wel bekend is de artiestennaam die Henk Damen in Duitsland gebruikt. Al ruim 16 jaar maakt Henk deel uit van de Nederlandtalige artiestenvloot. Zijn Duitse carrière begon drie jaar geleden nadat hij in contact kwam met producer Alfons Weindorf, die de belangen behartigt van Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Hij was erg geraakt door zijn stemgeluid en zag voor Henk een uitdaging liggen in Duitsland. Inmiddels zijn er al drie Duitstalige albums van Henk van Daam verschenen. 

Jeffrey Heesen presenteert nieuwe single Ik laat je liever alleen
10-10-2018 09:52:00

De single 'Ik laat je liever alleen'  van Jeffrey Heesen is de voorloper van ’t album Verbintenis welke 26 oktober zal worden gepresenteerd. Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! Ook mag hij in dat jaar de Buma.NL Award voor Grootste Talent in ontvangst nemen. 

Komt Wel Goed Schatje....nieuwe single van Laura Beekman
09-10-2018 23:25:00

In aanloop van een aantal –nog nader te verschijnen- nieuwe projecten is Laura na het succes van ‘Thuis Dat Ben Jij’, ‘Zoete Witte Wijn’ en de titelsong van de Nederlandse film ‘Hartenstrijd’ weer terug met een nieuwe single genaamd ‘Komt Wel Goed Schatje’. Haar boodschap in dit nummer is eigenlijk al duidelijk na het lezen van de titel. In een tijd waarin negativiteit steeds meer de boventoon voert is het LAURA’s doel om deze eens ijskoud te relativeren. Het nummer dient daarnaast ook als een note-to-self, zo zegt Laura.

Anita Hulshof covert Tussen de wielen van Margriet Kampen
09-10-2018 10:59:00

'Tussen de wielen'  is de titel van de nieuwe single van Anit Hulshof. Het betreft een cover van de overleden Margriet Kampen, beter bekend als de zingende taxichauffeuse, uit de jaren “80.  Anita kende het nummer van vroeger en had altijd de wens om het ooit zelf eens uit te brengen.In samenwerking met Terry West, die de tekst wat meer heeft uitgebreid, is het een compleet nieuwe productie geworden. Anita heeft een liefde voor truckers omdat ze voor haar optredens en werk veelvuldig onderweg is. 

André Rieu kondigt 15e editie Maastricht concerten aan
09-10-2018 10:23:00

In 2019 geeft André Rieu voor het vijftiende jaar op rij zijn traditionele zomeravondconcerten in Maastricht. Tienduizenden bezoekers kunnen op 5, 6 en 7 juli weer genieten van de maestro en zijn orkest op het Vrijthof. De officiële kaartverkoop voor de speciale jubileumeditie start op vrijdag 12 oktober om 10.00 uur via https://www.andrerieu.com/nl . In de afgelopen jaren gaf André Rieu 88 concerten in Maastricht voor zo’n 900.000 bezoekers uit meer dan 100 landen. Rieu over zijn concerten in Maastricht: "Al 14 jaar loop ik bij het begin van het concert samen met het orkest, vanaf de trappen van het theater, langs de terrassen. 

Roy Geerts gaat alleen nog maar Plankgas
08-10-2018 14:09:00

Roy Geerts is al een bekende feestzanger in Brabant. Carnaval 2016 kon niet zonder hem; hij zette menig feesttent en kroeg op z’n kop. Maar Roy wil vanaf nu alleen maar Plankgas. Dan moet de act ook zo maar gaan heten: Plankgas. Plankgas is de ultieme feestact van kleine kroeg tot mega feesttent. De nieuwe Feesthit ‘Ik will ‘m’  is een ‘oorwurm’ van jewelste. Eenmaal meegezongen, krijg je ‘Ik will ‘m’ gegarandeerd niet meer uit je kop.`  Het feestconcept Plankgas is met Roy ontwikkelt vanuit de Musicfarm studio onder leiding van Willie Oosterhuis.

Rob Zorn brengt ‘My Dolly’ tot leven
08-10-2018 13:59:00

“Als je het één keer hoort, zit het nummer in je kop”, zo laat Rob Zorn weten. Hij is razend enthousiast over zijn nieuwe single ‘My Dolly’ maar ook over het bijzondere verhaal achter de plaat. “My Dolly’ is zo een gaaf nummer geworden, daarom komen er twee versies van uit; de gewone versie én de carnaval-feest-party versie”, aldus de zanger die de 11e van de 11e ook met rasse schreden ziet naderen natuurlijk. Dik dertig jaar geleden alweer verscheen de debuutsingle van deze rasartiest.

Favoriete patatzaak van Frans Bauer blijkt de beste van Nederland
08-10-2018 10:04:00

Als Frans Bauer aan Groningen denkt, dan denkt hij aan de Vlaamse Friet van De Belg Waterloo.  Dan denkt hij niet alleen aan die puntzak friet met een vette dot mayonaise, maar ook aan die heerlijke liefdeskruiden die het geheel compleet maakt. Diverse collega artiesten waaronder René Karst, Harry Slinger, Kevin Paré, Henk Wijngaard, Jan Keizer, Johnny Bolk en Stef Ekkel rijden er graag kilometers voor om. Volgens de website www.vijfbeste.nl is De Belg Waterloo in Groningen de beste patatzaak van Nederland.

Wendy de Laat laaiend enthousiast over haar nieuwe single Dat Doe Jij
08-10-2018 09:46:00

“De nieuwe single gehoord, en ik vind 'm zooowww Vet”, aldus een zeer enthousiaste Wendy de Laat over haar nieuwste plaat ‘Dat Doe Jij’. Direct na haar vakantie dook ze opnieuw de The Boom! Music studio van Frank Verkooyen in, om daar het door haar zelf geschreven liedje op te nemen. De laatste jaren tekende de goedlachse Brabantse, die onlangs haar winkeltje ‘Wendy ’s Lifestyle’ opende, al voor liedjes als; ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’, ‘Wat Ik Wil Zeggen’, ‘Dans Heel Je Leven’, terwijl eerder dit jaar ‘Iedere Dag’ op de markt is gekomen. 

Ontvang gratis* editie 33 van artiestenblad Lucky Joe
07-10-2018 14:14:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Stef Ekkel vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 33 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan het gezelligste Caféfeest, Ray Smit, een sfeerimpressie van het Artiesten Festival, André Kooistra en het aanstaande 40 jarige feest van Anita & Ed op zondag 9 december 2018 in Kruisland. Op pagina 20 t/m 23 lees je het verhaal van Stef Ekkel die 20 jaar in het vak zit. Verder items over nieuws uit de studio van Martin Sterken, de theatershow van Otto Roona & Rika Hamminga, Jacques Herb, Wally Preyll en Otto Legerfett.

Roy Hoffman wordt wederom Emile Hartkamp & Norus Padidar op de wenken bediend
06-10-2018 10:36:00

Roy Hoffman is allang geen onbekende meer in de muziekwereld. Met de structuur die hij aanbrengt door 1 single per jaar te lanceren zijn we altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product. Het is allemaal begonnen voor Roy in 2013 met zijn debuutsingle “Als ik jou zie”. Alle singles zijn uit de koker van het duo Emile Hartkamp & Norus Padidar die Roy helpen om zijn muzikalepad te bewandelen en de juiste koers te varen. Nadat Roy diverse singles heeft gemaakt werd gekeken wat de juiste vervolgstap zou moeten zijn voor Roy.

Glennis Grace laat Whitney Houston herleven in AFAS Live Amsterdam
06-10-2018 10:24:00

Vrijdagavond gaf Glennis Grace, de parel uit de Jordaan een geweldig mooi muzikaal eerbetoon aan Whitney Houston in AFAS Live in Amsterdam. De zangeres die in 1994 grote bekendheid kreeg door haar deelname op 16-jarige leeftijd aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’ zong wederom de sterren van de hemel met haar geweldige, krachtige en warme stem. Ze wist alle aanwezige fans in het uitverkochte AFAS Live in extase te brengen én even Whitney weer onder ons te brengen. 

‘Pluk De Dag’....debuutsingle voor Jaimy van Kempen
05-10-2018 21:39:00

Pluk De Dag’ is de debuutsingle van de 23-jarige talentvolle zangeres Jaimy van Kempen. Onder leiding van producer Mario Veltman kwam deze single tot stand, en diezelfde Veltman tekende ook voor de compositie. Op vrijdag 5 oktober wordt de single gepresenteert in Café Herbergh de Pul in Nieuwkuik, waarbij tevens artiesten zoals Hans Soomers en Dirk Meeldijk zullen optreden. Hiermee is het startsein van de carrière van Jaimy van Kempen officieel een feit. ‘Pluk De Dag’ verschijnt via Hit It! Music, en wordt ondersteund door een vrolijke videoclip

Doe Maar domineert vinyl hitlijst
05-10-2018 17:17:00

Ruim 35 jaar nadat Doe Maar het Nederlandse muzieklandschap aanvoerde, staan de eerste vijf platen van de nederpoplegendes opnieuw in de hitlijsten. De recent opnieuw op vinyl uitgebrachte albums Doe Maar, Skunk, Doris Day En Andere Stukken, Doe De Dub en 4us beslaan de helft van de top 10 van de Vinyl33, de lijst met de bestverkopende lp’s van Nederland. Skunk, met daarop o.a. de hits Sinds 1 Dag Of 2 (32 jaar) en Smoorverliefd, is op nummer 2 binnen gekomen in de Vinyl Top 33 en is daarmee de hoogst genoteerde. 

Frans Baggerman komt met een Polka
05-10-2018 17:09:00

Frans Baggerman brengt accordeonmuziek met een groot improvisatievermogen. Het is een muzikale duizendpoot die van een feest een ware happening maakt. Dat feest maken doet Frans Baggerman regelmatig op diverse podia in binnen- en buitenland. En niet alleen optredens ook de uitgebrachte cd’s zijn zeer succesvol en worden regelmatig verkocht. Zijn album “Happy Accordeon” uit 2016  kent vele successen een ervan is de “Klompendans” Het nummer staat stevig in rotatie bij vele radiostations.

Nieuwe single van Raymon Hermans herbergt herkenbare beat en opzwepend ritme
05-10-2018 17:00:00

Het is officieel, de nieuwe single van Raymon Hermans is vanaf nu overal verkrijgbaar! Raymon is de afgelopen tijd weer veel bezig geweest met het opnemen van nieuwe muziek. Het is misschien wel de ultieme  Raymon Hermans  plaat, uptempo, de herkenbare beat, het opzwepende ritme en toch weer vernieuwend. ‘Officieel’ is de opvolger van de succesvolle singles 'M'n Favoriet', 'Fenomeen', ‘Nu Of Nooit’, 'Toekomst' en 'Gevallen' en van zijn uiterst succesvolle debuutalbum 'M'n Favoriet' welke vandaag precies één jaar geleden is verschenen.

Pieter van Schooten lanceert i.v.m. drama in Oss Hou elkaar vast
05-10-2018 12:45:00

Zoals vele mensen zag singer/songwriter Pieter van Schooten, zelf vader van 2 jonge kinderen, vol verbijstering de beelden voorbij komen in het nieuws. "Dit zou niemand mee mogen maken" was zijn eerste gedachte. Om de nabestaanden, betrokkenen, hulpverleners, iedereen in Oss en ieder die geraakt is door dit drama een hart onder de riem te steken schreef Pieter het lied "Hou Elkaar Vast". Met een herdenking staat Oss maandag 8 oktober stil bij het drama van 20 september waarbij 4 kinderen omkwamen, en 1 kind en hun begeleider zwaar gewond raakten.

Robert Pater heeft de Oranje Kroon
05-10-2018 12:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 oktober is dat ‘Bella Bella Señorita’, de nieuwe single van Robert Pater. Voor deze in Meppel geboren zanger is 2018 nu al een topjaar. Hij scoorde met ‘Jij en ik’ dit voorjaar de grootste hit uit zijn carrière, en ook de opvolger ‘Eenzaam en alleen’ werd afgelopen zomer fantastisch opgepakt. Nu heeft hij samen met zijn vaste producer Harald Queens een klassieker van Bobby Prins in een modern jasje gegoten, wat zomaar nóg een hit op zou kunnen leveren. 

Gordon Groothedde produceert gloednieuwe single Mum Van Tijd voor Nick & Simon
05-10-2018 12:33:00

Vandaag verschijnt de gloednieuwe single “Mum Van Tijd”, een nummer met een bijzondere ontstaansgeschiedenis: het werd grotendeels geschreven tijdens een sessie in Papendal. In deze inspirerende topsportomgeving ontstond de melodie waarna op weg naar huis door Simon Keizer een thema voor een tekst werd aangebracht. De track werd geproduceerd door Gordon Groothedde en is vanaf nu te vinden op alle streaming- en download-platforms. Bij de oude 6-vwo-klas van Nick en Simon leefde al een tijd het idee voor een reünie.

Tino Martin presenteert nieuw album in Apeldoorn
04-10-2018 19:23:00

Tino Martin komt op donderdag 11 oktober om 19:00 uur naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album ‘Thuis Komen Pas De Tranen’ te presenteren. Tino zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en aansluitend is er een signeer– en fotomoment. Het nieuwe album is het meest persoonlijke album ooit uitgebracht door de Nederlandstalige zanger. Het album is met liefde en passie geschreven door uiteraard zijn eigen team, maar dit keer in unieke samenwerking met andere grote (inter)nationale schrijvers. 

Dennie Christian valt voor Delftse schone
04-10-2018 18:55:00

Dennie Christian viel voor bijzondere dame uit Delft. Ze was 'Oogverblindend' en dat is de titel van zijn nieuwe single. Vorig jaar zomer was Dennie Christian een opvallende verschijning tijdens het Varend Corso in het Westland. De zanger had zelfs een eigen boot in de jaarlijkse optocht op het water. Bij aankomst van de bonte stoet in Delft gebeurde er iets bijzonders. Populair bij jong en oud  - zeker na het succesvolle optreden bij de Beste Zangers – was het dringen om met de Schlagerkoning op de foto te kunnen. 

Victoria in duet met dochter
04-10-2018 13:24:00

Victoria Eman is woonachtig in Gelderland en sinds 1991 succesvol bezig als zangeres. Eerst met haar zuster Vanessa en sedert enkele jaren helemaal solo. Haar passie is de country muziek en die passie heeft ze meerdere malen al vastgelegd op schrijf. Victoria Eman heeft al twee albums op haar naam staan en daarvan zijn vele singles verschenen die internationaal op diverse playlijsten hebben mogen staan. Op dit moment is ze de laatste hand aan het leggen op haar derde solo album welke naar verwachting nog dit jaar zal verschijnen. Wederom een album met een aantal covers en een aantal speciaal voor haar geschreven nummers.

Zoals jij is er maar één... nieuwe single van Matthias Woerdman
03-10-2018 20:04:00

De verwachtingen voor de nieuwe single “Zoals jij is er maar één” van Matthias Woerdman zijn volgens z'n plugger Willem de Bie hoog gespannen Matthias timmert al en tijdje aan de weg en zeer zeker niet zonder resultaat. Zijn eerste coversingle was “Beter dan ooit”. Daarna heeft hij al verschillende producties uitgebracht en treedt regelmatig in den lande op. Matthias is eerder dit jaar overgestapt naar een nieuwe manager, Hans Carras van HM – Entertainment ook wel bekend van het Duo Super Holland.

Gewoon FM brengt verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 uit
03-10-2018 19:56:00

Ter ere van het 5 jarige bestaan van Gewoon FM is er nu een verzamelalbum Rondje Gezellig Volume 1 met 20 fantastische nummers van onder andere A3aan Drost Melissa Smilda Sam Vanvelthoven Marlous Oosting Dennis Jones Arjan Venemann en Dirk Meeldijk zo maar een aantal grote namen op het eerste verzamelalbum. Martijn Cornelissen eigenaar van Gewoon FM zegt hierover: Ter ere van het 5 jarige bestaan van het radiostation wilde ik iets gaan doen. Iets bijzonders iets unieks een verzamel CD was altijd al een wens van mij

Edwin van der Toolen neemt clip van ‘Zeven Zonden’ op in Rotterdamse kerk
03-10-2018 15:29:00

Edwin van der Toolen heeft de smaak weer helemaal te pakken. Nadat de Rotterdamse Volkszanger afgelopen mei besloot om een verfrissende versie van het uit de jaren 50 afkomstige lied ‘Hup Faldera’ te lanceren, komt hij nu met een bewerking van ‘Als je lacht’ waarmee Thomas Berge in 2005 landelijke bekendheid behaalde. Ook Jan Smit en de Vlaamse zanger Christoff brachten een vertolking van dit nummer uit. ‘We gaan er weer voor. Het liedje heeft inmiddels z’n kwaliteiten bewezen.

Zangeres Jessy brengt tweede single uit bij Niels Lingbeek
03-10-2018 13:38:00

De nieuwe single van Jessy, getiteld 'Gevaarlijk dichtbij' is een zeer bijzondere voor de zangeres. In januari 2018 is Jessy een samenwerking met Niels Lingbeek (Mastersound studio) aangegaan. Daar is de single ‘De Droom’ die afgelopen april verscheen uit voort gekomen. Het betrof een Nederlandstalige bewerking van een Duits nummer.  Niels stelde bij de nieuwe single aan Jessy voor om samen met hem te gaan werken aan een totaal eigen product. Dit was natuurlijk ontzettend spannend want Jessy had nog nooit zelf meegeschreven aan een single. 

Glenn Danen komt met nieuwe single
02-10-2018 21:15:00

Glenn Danen komt met een vlot nieuw nummer, genaamd ‘’Op de Buhne’’. De originele versie is afkomstig van Jan Smit, maar Glenn heeft dit nummer een fris jasje omgedaan. ‘’Op de Buhne’’ komt op een goed moment uit, want Glenn zit alweer 10 jaar in het vak. Zijn eerste single was in 2008 getiteld ‘’De Allerliefsten’’ welke hij voor zijn oma en moeder zong. In de loop der jaren zijn er verschillende single’s uitgekomen waaronder: ‘’Een blik van jou’’, ‘’Jij bent mijn leven’’ en ‘’Jij’’. Op de Buhne wordt hier aan het rijtje toegevoegd en het is alweer de 7e single van Glenn.

Geld speelt geen rol voor BenooZ
02-10-2018 10:44:00

De afgelopen lange en warme zomer van 2018 zit nog vers in ieders geheugen. Die tijd van zon, zee, strand en vakantie heeft Ben van Hoof, als zanger beter bekend als BenooZ, geïnspireerd een single op te nemen in een stijl die past bij zomerse sferen namelijk: Reggae! ‘Geld speelt geen rol’ als het gaat om gezellige trip met je maten of gezamenlijk een kroegje opzoekt, althans dat roept Ben regelmatig al knipogend richting zijn vrienden. Na ‘Prachtige vrouw’, ‘Schoonheid zit van binnen’ en ‘Romeo’ is ‘Geld speelt geen rol’ de vierde single.

Boudewijn de Groot brengt op 16 november z'n nieuwe album 'Even Weg' uit
02-10-2018 10:05:00

Boudewijn de Groot brengt op 16 november Even Weg uit. Voor de opnames van zijn alweer dertiende album werkte de singer-songwriter samen met The Dutch Eagles in de Haarlemse Exalto Studios. Nederlands meest legendarische troubadour lijkt productiever dan ooit tevoren. Na het met goud bekroonde nummer 1-album Achter Glas (2015) en liefst twee platen met de Vreemde Kostgangers (2017) keert De Groot dit jaar nog terug met Even Weg. 

Winnaars Buma NL Awards 2018
01-10-2018 23:01:00

Onder andere Marco Borsato, André Hazes, Lil’ Kleine, Wende, Wesly Bronkhorst, Ronnie Flex en Nielson waren maandagavond 1 oktober in het Utrechtse TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. Nieuw zijn de categorieën Helden Oeuvreprijs die naar Koos Alberts ging en Beste Act Levenslied die gewonnen werd door Jannes.

Wolter kroes presenteert nieuw album bij de MediaMarkt in Apeldoorn
01-10-2018 18:40:00

Wolter Kroes komt op vrijdag 12 oktober om 19:30 uur naar de MediaMarkt in Apel-doorn om zijn nieuwe album ‘We Gaan Nog Even Door’ te presenteren. Wolter zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en aansluitend is er een signeer– en fotomoment. Wolter zit dit jaar 30 jaar in het vak en geniet van het terugdenken aan zijn rijke carriè-re, maar is nog allerminst van plan rustig aan te doen. “Ik ga nog even door hoor. Er komt een mooi nieuw album aan, een uitverkocht Carré en straks een AFAS Live. 

Tweede single van Esther Algra is getiteld 'Lach met een reden'
30-09-2018 15:10:00

'Lach met een reden” is de tweede single van Esther Algra welke is geproduceerd door Martin Sterken met de backing vocals van Lana Wolf. Met dit swingende nummer vertelt zij dat er na regen altijd weer zonneschijn komt. Als je goed naar de tekst luistert en jezelf focust op het goede, krijg je vanzelf de kracht om door te gaan. Door de jaren heen maakt ieder mens lief en leed mee. Dat heeft Esther als geen andert mogen ervaren. Zij uit haar gevoel dan ook met haar muziek en zang. 

Aïssa draagt nieuwe single op aan haar dochter
29-09-2018 20:00:00

Aïssa is een veelzijdige entertainer. Van kleins af aan stond Aïssa met haar borstel in de hand voor de spiegel van Roxette en Madonna ... maar de spiegel voldeed niet. Aïssa wist al snel dat ze op een podium stond en dat ze ook op zeer jonge leeftijd deel uitmaakte van playbackshows. Later startte Aïssa met het leren bespelen van Piano functie haar interesse in muziek alsmaar vergroot werd. Naast haar andere passie, dans, waar naar games naar een spel, nam Aïssa op latere leeftijd deel aan verschillende zangwedstrijden.

Baby Haai van Gaatze Bosma scoort in de kroeg
29-09-2018 19:51:00

Eén van dé aanstormende feesttalenten van Nederland is Gaatze Bosma. Vorige week verscheen zijn versie van het populaire kinderliedje "Baby Haai". Natuurlijk is dit nummer ideaal voor een kinderfeestje, maar in een volle zaal of kroeg met gezellige mensen doet dit nummer het zeker goed. Gaatze is een entertainer van de buitencategorie. Met tomeloze energie en een goede stem weet hij als geen ander hoe hij een zaal 'plat' moet krijgen. Als u op zoek bent naar een goede feest-act, bent u bij Gaatze aan het juiste adres.

Maria Goosen lanceert nieuwe uptempo en dansbare single 'Bandido'
29-09-2018 09:42:00

Maria Goosen is een opvallende verschijning uit Kampen is vanaf 2005 actief bezig met haar muziekcarriere. Eerst alleen met zangles en later ook echt op de bühne. Haar grote bekenheid kreeg Maria door mee te doen aan “The Voice of Holland” in team Nick en Simon. Na dit grote avontuur is Maria zeker niet stil gaan zitten en heeft ze zich eigenlijk volledig op de Nederlandstalige markt gericht, na in 2017 haar debuut single te hebben uitgebracht en ook dit jaar al een single, is het nu de beurt aan de nieuwe uptempo en dansbare single “Bandido”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool