RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Manfred Jongenelis produceert nieuwe single van Elz Bakker
14-06-2016 11:33:00

Elz Bakker is een van de meest veelbelovende artiesten van dit moment. Met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme weet deze vocale duizendpoot haar publiek steevast te boeien. Na de hit singles  o.a. “Je hebt wel duizend maal gelogen”, “Zoveel mooie woorden” en “Je kan niet eens fatsoenlijk liegen”  en “Draai maar in het rond” is er nu de nieuwe single “Het is klaar”. Het is een Nederlandse bewerking van de Zwitserse zangeres  Francine Jordy “Paradies”. De single is opgenomen bij en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Bjorn Remmerswaal schrijft samen met Martin Sterken 'Niets is onmogelijk'
14-06-2016 11:14:00

Liefst 15 maanden lang was Bjorn Remmerswaal uit Bodegraven te zien in het SBS6 reality-programma Utopia. Hiervoor is hij o.a. te zien geweest in de serie ‘Spangas’ en in ‘Achter gesloten deuren’. Zijn deelname aan Utopia was voor velen een enorme verrassing immers hij zegde zijn baan als accountmanager op, stopte met voetballen bij zijn club Esto terwijl zijn model-lenwerk naast het organiseren van evenementen, eveneens stil kwamen te liggen. Bjorn is een gezelligheidsmens en iemand die graag verder wil in de wereld van televisie en entertainment. 

Django Wagner beticht organisator Rolleman Toppers van oplichting
14-06-2016 09:33:00

Django Wagner heeft geen goed woord over voor organisator Richard de Jong die onder de naam Rolleman Toppers afgelopen zaterdag een Hollandse feestavond in zalencentrum Opera aan de Fruitweg had georganiseerd. Django kreeg een dag voor het evenement van Richard te horen dat vanwege de tegenvallende kaartverkoop zijn optreden geanuleerd was, Het feest is echter wel doorgegaan. 'De organisatie had de bezoekers verteld dat ik door omstandigheden er niet bij kon zijn, terwijl ik er wel bij kon zijn maar er was gewoon geen geld. Dat is dus gelogen', aldus Django die de Jong voor oplichter uitmaakt.

Sylvia Corpiér brengt nieuwe single in twee talen uit
13-06-2016 20:52:00

De uit Groningen afkomstige roodharige zangeres Sylvia Corpiér heeft een nieuwe single uitgebracht die als titel ‘Zonder Jou’ mee heeft gekregen. Voor de tekst & muziek zijn Henny Thijssen, Jeroen Dirksen/ en Johnny Sap verantwoordelijk. De productie was in handen van Terry West Productions.Op de 'b' kant staat de Duitstalige versie ‘Ohne Dich', waarvan Sylvia zelf de tekst heeft geschreven. Het verhaal van 'Zonder Jou' betreft een liefdes liedje. 'Eens een gelukkig stel, die nu zonder ruzie of problemen, uit elkaar gaan.....

Bart Bosch brengt ode aan vrouwen
13-06-2016 20:31:00

Deze week lanceert Bart Bosch z'n nieuwe single 'Een vrouw zoals jij'. 'Het is het oude nummer van Hans de Booy. Ik heb geweldig mijn best gedaan om er iets moois van te maken en de goedkeuring van Hans de Booy na het beluisteren van het nummer heeft dat voor mij des te meer bevestigd. Het is een ode aan alle vrouwen en in het bijzonder mijn eigen vrouw. Eigenlijk hoop ik dat alle mannen het nummer met vaderdag aan hun vrouw laten horen. Toch iets romantisch om terug te doen op die speciale dag', vertelt Bart.

'Mooi is de liefde'......nieuwe single van Janneke de Roo
13-06-2016 20:21:00

Gisteren is tijdens de muzikale bootreis in Kampen de nieuwe single 'Mooi is de liefde' van Janneke de Roo ten doop gehouden. Vanaf afgelopen donderdag is er al te genieten van de clip maar de single liet officieel nog even op zich wachten. In het bijzijn van vele fans heeft Janneke de Roo het eerste exemplaar mogen ontvangen. Het is een nummer welke perfect past bij deze sympathieke zangeres uit Emmen. Vanaf heden aan te vragen bij je favoriete radiozender, te downloaden en via te beluisteren via de diverse streams. 

Nieuwe single van Benno van Vugt sensatie op internet
13-06-2016 14:23:00

Benno van Vugt uit Tilburg heeft al een paar grote feestknallers op zijn naam staan maar nu heeft hij met zijn single “Mooie nieuwe Zonnebril” zowaar de zomerhit van 2016 te pakken! De single die 2 weken geleden pas uitkwam is een ware sensatie geworden op internet! Sinds de clip op de populaire site Dumpert.nl werd opgepikt, is de clip al ruim 300.000x bekeken in nog geen week! Ook BN’er Paul de Leeuw twitterde zijn videoclip met daarbij geschreven; “Dit is toch heerlijk! Zingen wat je nog moet doen voor de zomer!” 

John de Bever maakt ruim 3 miljoen fans lachend gek!
13-06-2016 14:18:00

Nederland blijft lachen! De videoclip van volkshit nummer één, ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, is meer dan 3.075.000 keer bekeken op YouTube. En het succes lijkt geen grenzen te kennen. Een trotse John de Bever zet met het nummer nog steeds dagelijks heel Nederland op z’n kop. Van kroeg tot aan bomvolle pleinen, van noord tot zuid en van jong tot oud: iedereen is totaal in de ban van de aanstekelijke hit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is met recht een ‘Topnummer’. Ook de Toppers brachten de hit meerdere avonden ten gehore tijdens hun shows in een bomvolle Arena. Naast het succes dat John de Bever beleeft in zijn solocarrière is een droom onlangs uitgekomen: het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij op heeft genomen met Marianne Weber is in zeer korte tijd meer dan 10.000 keer verkocht!

Aankomende week regent het prijzen bij RADIONL
12-06-2016 12:52:00

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. Wat moet je doen? Ga naar de website van RADIONL, laat je gegevens achter en maak automatisch kans op kaarten voor de Zwarte Cross! Op zondag 26 juni 2016 wordt de 86e Dutch TT gehouden. Bij RADIONL kun je kans maken op kaarten! Wat moet je doen? Ga naar de website van RADIONL, laat je gegevens achter en maak kans op kaarten.

Amsterdam krijgt Ciske de Rat wandeling
12-06-2016 12:38:00

Fans van de boeken, films en musical Ciske de Rat kunnen dit najaar een bijzondere wandeling maken door Amsterdam. De route gaat langs het huis en de school van Ciske, het winkeltje van tante Jans en andere bijzondere plekken. Wandelgids en theaterkenner Daan Bartels vertelt onderweg verhalen over het Amsterdamse straatschoffie. Schrijver Piet Bakker bracht in de jaren veertig drie boeken over Ciske de Rat uit. De eerste twee delen werden zowel in 1955 als in 1984 verfilmd. Dit jaar wordt opnieuw de musical Ciske de Rat opgevoerd. 

Marco Kanter steekt klassieker in nieuw jasje
12-06-2016 12:27:00

Marco Kanters, in 1979 geboren in het Brabantse Moerdijk behoeft al lange tijd geen introductie meer. De spontaner zanger bracht afgelopen jaren diverse feesthits uit en liet op deze manier het Nederlandse publiek kennis maken met zijn herkenbare en geheel eigen sound! Deze zomer is het tijd voor een nieuwe single. Een vrolijke single. Een cover van André Hazes in een compleet nieuw muzikaal jasje gestoken! ‘Het Hoeft Niet Meer’ is in 1990 door André Hazes opgenomen en bij het grote publiek bekend als een écht levenslied. 

Franky Falcon: na 25 jaar nog steeds muzikaal actief
12-06-2016 00:00:00

Meer dan 25 jaar zit Franky Falcon, afkomstig uit Den Bosch in het muzikale vak! Vele singles en albums werden door de jaren heen uitgebracht bij diverse grote platenmaatschappijen in Nederland. Na het succesvolle jubileumjaar in 2015 verrast het Brabantse feestbeest zijn fans ook in 2016! ‘Dit Spel’ is de eerste single die dit jaar wordt uitgebracht. En wel door DiMario Records, het label van Mario Veltman die ook garant stond voor de tekst, muziek en productie van deze vrolijke en uptempo single. 

Ladies of Soul kondigen tiende Ziggo Dome show aan
11-06-2016 12:18:00

Door de aanhoudende vraag naar tickets voor een extra show van de Ladies of Soul start vandaag de ticketverkoop voor een tweede show in 2017 op vrijdag 10 februari in de Ziggo Dome. Het concept, ontstaan als ode aan pure muziek van toen en nu, is sinds de start in 2014 een groot succes. Deze extra avond in 2017 is alweer de tiende show die de dames aankondigen. 

Theo Verwoerd brengt Nederlandstalig remix van de hit 'Celebration' uit
11-06-2016 11:46:00

Theo Verwoerd brengt een heerlijke nieuwe single uit met de titel; “Lekker Feesten”. Een remake van de wereldhit “Celebration”, maar nu in een modern zomers jasje. De Utrechtse zanger Theo Verwoerd staat al heel wat jaren op de bühne en heeft al verschillende singles uitgebracht. Toch is hij, ondanks hij al geruime tijd in Brabant woont, nog niet zo heel bekend onder de rivieren als zanger van het Nederlandstalige lied. Om dit te veranderen zocht hij contact met producer en tekstschrijver André Kooiman.

Zondag 12 juni special over Mooi Wark op TV Oranje
11-06-2016 11:34:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 12 juni zie je een special over de Drentse band Mooi Wark. TV Oranje bezoekt ze in de oefenruimte, waar Bert Koops, William Bossong, Arnold Kuik en John Roffel vertellen over hun inmiddels respectabele staat van dienst.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-06-2016 20:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 juni is dat ‘Hou mij in je armen’, de nieuwe single van Henk Bernard. De razend populaire volkszanger uit Sint-Michielsgestel blijft met dit nummer trouw aan de stijl waarmee hij de afgelopen jaren zoveel fans heeft verzameld: licht melancholisch, uitstekend meezingbaar en een refrein dat staat als een huis. Alle reden dus om uit te kijken naar het nieuwe album van Henk, dat midden juli wordt verwacht. De bijbehorende videoclip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

K3 straalt in videoclip nieuwe zomersingle Ushuaia!
10-06-2016 18:05:00

Dat Hanne, Marthe en Klaasje zin hebben in de zomer lieten ze vrijdag al horen bij de release van hun nieuwe single Ushuaia. Nu er vanaf vandaag ook een bijbehorende videoclip is, kan de zomer helemaal losbarsten! Ushuaia is het eerste nummer van het nieuwe K3 album, welke later dit jaar zal verschijnen. De clip past helemaal bij het thema van het nummer waarin Hanne, Marthe en Klaasje iedereen meenemen naar een wereld waar alles kan en er nooit oorlog is. De opnames van de clip waren een tropisch feestje, de meisjes zijn dan ook heel trots op het eindresultaat! 

Michael Humble lanceert remix van z'n allereerste single
10-06-2016 15:18:00

10 jaar geleden scoorde hij een grote hit met deze plaat! Nu is het nummer in een modern nieuw jasje gestoken en wordt “Stapelgek op al dat moois” hopelijk net zo’n grote hit als toen.Precies 10 jaar geleden is het dat de Tilburgse zanger Michael Humble met de single “Stapelgek op al dat moois” een hit scoorde in Brabant. Al geruime tijd staat hij overal op de bühne, waar hij wekelijks optreed met zijn gezellige muziek. Altijd was zijn wens om dit liedje nog een keer opnieuw uit te brengen, maar dan met de sound van nu. 

Debuutalbum 'Dichterbij' van Pieter van der Zweep een feit
10-06-2016 15:15:00

De 27-jarige Pieter van der Zweep heeft naar eigen zeggen hart en ziel gestoken in zijn eerste album, Dichterbij. Vijftien eigentijdse Nederlandstalige popsongs, waarin Pieter zijn liefde voor het zingen in zijn moerstaal volledig kwijt kan. Pieter heeft in zijn muzikale carrière inmiddels al diverse hoogtepunten mogen beleven. Zo bereikte hij de finale van het Radio 538 Demo Duel en won hij de Life4You Talentbattle bij Carlo & Irene op RTL4. Zijn single 'Door jou' werd op SBS6 uitgeroepen tot Hart van Nederland Zomerhit. 

Danny Froger maakt debuut als presentator
09-06-2016 17:22:00

Deze zomer is het televisieprogramma Nederland Muziekland opnieuw bij SBS6 te zien. Vanaf zondag 12 juni zal presentator Danny Froger twaalf weken lang de populairste Nederlandse artiesten ontvangen. Voor Danny Froger wordt het zijn debuut als presentator. ‘Ik vind het een grote eer dat SBS6 mij als presentator heeft gekozen’, laat Danny weten. ‘Zeker als je weet dat Mr. Top 40 Erik de Zwart en Chiel van Praag aan de wieg van dit historische muziekprogramma hebben gestaan’. Vorig jaar werd het programma gepresenteerd door Nick Nielsen. 

Johan Goossens brengt album uit
09-06-2016 17:17:00

Op zondag 19 juni, Vaderdag, verschijnt het album Plankjes van cabaretier Johan Goossens. Op de cd zijn twaalf van zijn mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes bijeengebracht. Het album is opgenomen bij Hans Aalbers Recordings met band en het KutKinderKoor, onder de bezielende leiding van Johan Hoogeboom (Otje, Andermans Veren). De titel verwijst naar het nummer ‘Plankjes’, over een vader die moeilijk met zijn zoon kan praten, maar wel altijd klaar staat om plankjes op te hangen. Plankjes zal te koop zijn bij de betere platenzaak en via bol.com en iTunes. 

Robert Pater brengt 'Laat mij maar gaan' uit
09-06-2016 13:39:00

Eindelijk is het zover ! De nieuwe single van Robert Pater met de titel ' Laat mij maar gaan ' is 8 juni gelanceerd. Met al veel goeie reacties van vrienden, familie en fans hoopt Robert dat deze vrolijke meezinger een echte knaller gaat worden.' Bij dit geweldige nummer is natuurlijk ook weer een fantastische clip gemaakt die nu o.a ook te zien is bij TV Oranje. Het nummer is vanaf nu ook verkrijgbaar op alle bekende downloadportals. Wil jij ook graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Robert Pater ? Volg mij dan op facebook', meldt Robert.

Harmina de Jonge komt met nieuwe single
08-06-2016 19:30:00

Er is een nieuwe single van Harmina de Jonge uitgebracht via label Ekkiestar. Het nummer geschreven door Els Haeck en gecomponeerd door Johny Neirinck. Fred Danau en Egbert Norder tekenden voor de productie. De titel van het lied is 'Verloren en alleen' en gaat over een vrouw van lichte zeden. Het doet volgens Harmina wel een beetje denken aan 'Keetje Tippel'van de Zangeres zonder Naam. Eigenlijk niet zo verwonderlijk daar Harmina ook nog eens bekend is als de look a like van 'De Koningin van de smartlap'. 

Zomertoer Zwolle afgelast wegens geluidsnorm
08-06-2016 18:16:00

De RADIONL & TV Oranje Zomertoer in Zwolle, die gepland stond voor vrijdag 19 augustus, is woensdag 8 juni afgelast omdat de organisatie van het Stratenfestival geen overeenstemming kan bereiken met de Gemeente Zwolle over de verscherpte geluidsnorm. De rechtbank stelde in 2015 de actiegroep ‘Herrie uit de Stad’ in het gelijk die zegt hinder te hebben van de 85 Db.

Patrick Wijma, de knapste chauffeur van Land Transport speelt hoofdrol in nieuwe clip van Hessel Wijkstra
08-06-2016 17:57:00

Hessel Wijkstra heeft de smaak goed te pakken. Na het lanceren van een aantal singles, het album “Cabinevitaminen’ nam hij begin 2016 samen met Tina Trucker het succesvolle duet ‘Truckdrivers’ op.  ‘Een keer in de zoveel tijd kom ik met een nieuw liedje. Het was de bedoeling om een half jaar geleden  het nummer ‘Ik moet nu door’ op single uit te brengen. Het duet met Tina kwam er onverwachts tussendoor. Nog steeds plukken we daar de vruchten van. Bij veel radiostations is ‘Truckdrivers’ een veel aangevraagde plaat en heeft veel optredens opgeleverd’.

'Wachten op jou' ....nieuwe single van Tinus Hoeksta
08-06-2016 15:32:00

Al ruim vijf jaar werkt Tinus Hoeksta zeer teverden samen met Frank Verkooyen. Het laatste wat van Tinus verscheen was z'n in oktober 2015 gelanceerde album 'Blijf bij me vannacht'. Nu is het tijd voor een gloednieuwe single die de titel  'Wachten op jou' meekreeg. Het geheel is wederom geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen. Het is een aanstekelijk en uptempo nummer geworden. Gitaren van Marcel Fisser, Daniel Metz op accordeon en de blazers verzorgd door Ruther van Lops, zorgen voor een heerlijke salsa mix.

Bökkers in ballenbak voor nieuwe videoclip
08-06-2016 13:38:00

De Nederlandse rockband Bökkers heeft de clip voor de nieuwe single “Oh Oh Oh” opgenomen in een vestiging van speellocatie-bedrijf “Ballorig”. De absurdistische clip is vandaag vanaf 12.00 uur online gekomen via de Facebook, Twitter en Instagram van de band. De single “Oh Oh Oh” is afkomstig van het livealbum “Live & Knetterhard”. Het album werd afgelopen januari op een boerderij in Broekland met publiek erbij live opgenomen. 

Hille V. kan rekenen op veel airplay met z'n nieuwe single 'Monica'
08-06-2016 13:22:00

Monica’ is de nieuwe single van Hille V. Het is een zomers, up-tempo nummer. “Het is vrolijk, net als ik.”, verklaart de Friese zanger. Het was bijna een jaar geleden dat zijn laatste single uit kwam, dus het is weer hoog tijd voor een nummer van Hille V. “Ik ben van mezelf een vrolijk type. Iets wat je terug hoort in de single.”, vertelt Hille V over zijn nieuwe single ‘Monica’. Toen hij het eindresultaat voor het eerste hoorde, kreeg hij een ‘big smile’ van oor tot oor. Hij is zo trots op zijn nummer en vindt alles perfect. “Het heeft alles wat ik mooi vind:. 

Ancora lanceert veelbelovende single 'Op het leven'
07-06-2016 20:44:00

Ancora is meer dan trots op de nieuwe single 'Op het leven'. Volgens Patrick van Bree, Harm Wolters en Patrick Jongschaap zijn de voortekenen veelbelovend. De Nederlandse tekst is geschreven door Jan Keizer en de muziek gemaakt door Edwin van Hoevelaak. Beiden maken deel uit van de vaste muzikanten waarmee ze vanaf het begin mee samenwerken. De single (limited edidion) is o.a. te koop in de webshop van Ancora. De afgelopen weken zijn de mannen druk geweest met het opnemen van de eerste beelden van hun tv special

Martin Vincken maakt overstap naar Rood Hit Blauw Producties
07-06-2016 20:15:00

Martin Vincken staat bekend om z'n volkse Amsterdamse geluid. Enkele jaren geleden ontving hij de Party Storm Award in de categorie “Aankomend talent” nadat hij eerder al te zien is geweest bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”. De zanger is sinds jaar en dag te zien bij de vele festivals in ons land waaronder op “Mokum in Meppel” of het “Jordaan Festival” om er een paar uit te lichten. Nu wil Martin terug naar die tijd. Een tijd dat een goed gesprek tijdens een verjaardag of in de kroeg nog niet gestoord werd door mobiele telefoons. 

 

Waylon van der Heijden tovert bekende deuntjes om voor nieuwe single van Jettie Pallettie
07-06-2016 20:01:00

Jettie Pallettie zit al jaren in haar polonaisetrein en deze dendert nog steeds in volle vaart door Nederland en België.Na een overweldigend succes met haar optreden in het Sportpaleis te Antwerpen heeft de blonde Siciliaanse niet stil gezeten en feest zij vrolijk verder en neemt iedereen in haar trein mee om aan elke party glans te geven met haar enthousiasme, vakmanschap en meezingers waardoor je besmet raakt met het Pallettie virus wat maar door raast. Deze zomer zet haar trein weer even koers naar haar roots en zoekt zij de zon van Sicilië op. 

 

René Becker geeft nieuwe single weg bij een krat Amstel bier
07-06-2016 19:46:00

'Onvergetelijk' is de titel van de nieuwse zomersingle van René Becker. 'Het gaat over de nu al fantastische zomer van 2016. Het pakkende deuntje blijft makkelijk in je hoofd zitten en staat voor een gegarandeerd feest. Een uptempo plaat die zó meekan op vakantie wanneer je deze onvergetelijk wilt gaat maken', vertelt René. Hij doelt daarmee op de actie die vanaf 4 juli bij één van de ruim 100 Noordelijke supermarkten plaats gaat vinden. Je krijgt namelijk de single bij een krat Amstelbier cadeau. 

Johan Vlemmix pakt groots uit met nieuwe single
07-06-2016 13:39:00

Johan Vlemmix pakt groots uit met z'n nieuwe single ‘Kom dr maar bij’. Per 100 singles heeft Johan één bankbiljet van 500 euro in de hoes verstopt. In het nummer nodigt hij op een vrolijke manier alle vluchtelingen uit om naar Nederland te komen. Om dit gedurfde liedje extra onder de aandacht te brengen verstopt Johan per 100 cd’tjes, één echt bankbiljet van 500 euro in een single, in de andere singles zit een nepexemplaar met handtekening. Als extraatje krijgen vluchtelingen de single gratis, zodat ze lekker kunnen meezingen.

Martino Rinaldo Burger neemt plaats in de stal van Bart vd Bend
07-06-2016 12:00:00

Martino Rinaldo Burger staat aan het begin van zijn muzikale carrière en heeft onlangs zijn single 'Het is over' uitgebracht. Ondertussen zijn er veel nieuwe plannen ontstaan en gemaakt op het muzikale vlak voor Martino. Brigit van den Heuvel ( Martino’s tekstschrijfster ) heeft Martino onder Bart vd Bend zijn hoede gebracht, Brigit kende Bart in de voorgaande jaren al en schreef destijds een aantal teksten voor zangers die in de studio bij Bart kwamen. Echter raakten Brigit en Bart elkander uit het oog, maar sinds kort vonden de twee elkaar weer via Internet.

'Dansen'.....zomerse single van Kees Vriend
07-06-2016 11:17:00

Met steeds meer zomerse zonnestralen en een zwoele temperatuur is het de hoogste tijd voor het laatste zetje om de zomer definitief te laten beginnen. Kees Vriend doet dat met zijn swingende popsong ‘Dansen’ en is daarmee de ultieme opmaat voor lange zomeravonden: Dans! Alsof er niemand naar je kijkt. ‘Dansen’ is het verrassende vervolg op de EP ‘Waar spreken we af?’ en de bijbehorende TheaterwagenTour waarmee Kees Vriend het voorjaar aftrapte. Een zomerse popsong die een beetje doet denken aan Acda en de Munnik en De Dijk in hun beste jaren. 

René Shuman & Angel-Eye organiseren op overlijdensdatum van Elvis Presley memorialshow
06-06-2016 21:45:00

Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neerzetten in het Circustheater van Scheveningen. Een van de mooiste theaters van Nederland, gelegen bij de Scheveningse Boulevard. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen! 'Elvis & More...' staat dit jaar in het teken van Romance & Rock'n Roll! Van intieme hartverwarmende songs tot de uitbundige knallers uit de fifties, sixties & seventies. Shuman & Angel-Eye brengen naast zang ook piano- en gitaarvirtuositeit, samen met hun grote showband inclusief violen, blazers en dansers.

Guus Meeuwis is niet de enige die Geniet van de Groots met een zachte G concerten
06-06-2016 12:42:00

De kaartverkoop voor het concert op vrijdag 9 juni 2017 is zo hard gegaan dat Guus Meeuwis bij de start van de openbare verkoop een extra concert mocht aankondigen voor zaterdag 10 juni 2017. De run op kaarten voor dat extra concert was echter zo groot dat we alweer een nieuwtje hebben: ook op zondag 11 juni 2017 is er een Groots met een zachte G concert in het Philips Stadion in Eindhoven! Traditiegetrouw start het concert op zondag om 16.00 uur.  

Martin Sterken schrijft lied voor de Belgische zanger Nick de Vos
06-06-2016 12:19:00

De Belgische Nick de Vos brengt een single uit speciaal voor de Nederlandse markt. ‘De zon in je hart’ is gemaakt voor het Nederlandse publiek en geschreven door een Nederlander. “Wel het is zo: mijn vorige singles waren bedoeld voor de Belgische markt en de reacties waren goed, maar ik wil nu een keer een single uitbrengen voor de Nederlandse markt. Ik treed liever op in Nederland.”, aldus Nick de Vos. Het verschil tussen de landen is wat hem betreft erg groot en makkelijk te omschrijven.

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Tina van Beeck
05-06-2016 17:02:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 14.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 14.200 likes bereiken, gaan we maar liefst twee gloednieuwe CD's verloten! Om te beginnen is dat 'Gewoon zoals ik ben', het nieuwe album van Tina van Beeck dat onlangs verscheen. Nadat het een tijdje stil was rond Tina, komt ze nu met deze verrassende plaat.

Maak aankomende week bij RADIONL kans op een BATAVIA 4 GRILL
04-06-2016 20:22:00

Aankomende week maak je op RADIONL iedere dag tussen 7.00 uur en 18.00 uur kans op het ultieme vaderdagcadeau van 2016.....DE BATAVIA 4 GRILL! Grillen, roken, slow cooking en haard ter waarde van €249,00. Tijdens de gepresenteerde programma's 'Morgenstond', 'Werk in uitvoering', 'Op Volle Kracht' en afslag 3-6 worden er spelletjes gespeeld. Doe mee en win dit stoere mannencadeau! De Batavia 4 Grill is o.a. verkrijgbaar bij Praxis. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: batavia.eu 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl