RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frans van Alkmaar neemt debuutsingle op bij Frank Verkooyen
17-01-2017 18:25:00

Zanger/entertainer Frans van Alkmaar zijn wieg stond in Alkmaar en daar is deze 50 jarige nog steeds gehuisvest. Ondanks dat hij al jaren zingt en actief is in het circuit, heeft Frans onlangs pas zijn eerste eigen single opgenomen. Hiervoor zakte hij af naar Breda om in The Boom! Music studio en in samenwerking met Frank Verkooyen, het nummer ‘Hey Fransie’ op te nemen. Jan Dulles, de leadzanger van de 3JS, nam het liedje eerder speciaal op voor de Volendamse Kermis. Het was trouwens  Willem Barth die Frans tipte eens naar ‘Hey Fransie’ te luisteren. 

Otto Roona start 2017 met zelf geschreven en gecomponeerd nummer
17-01-2017 17:45:00

Voor Otto Roona gaat 2017 goed van start. Zijn nieuwe titel ‘Proosten op het leven’ heeft voor hem een extra betekenis gekregen. Het nummer is namelijk door Otto zelf geschreven en gecomponeerd. Hij zocht contact met Jurgen Kuppens die voor hem de totale productie voor zijn rekening mocht gaan nemen, met een vruchtbare samenwerking tot gevolg. ',Dit nummer had ik oorspronkelijk voor iemand anders geschreven en gecomponeerd. Diegene heeft het nooit uitgebracht. Laatst luisterde ik naar de demo en dacht....ik ga er toch weer wat mee doen'...

Kapalone komt met nieuwe feestclip
17-01-2017 17:29:00

'Daar moet op gedronken worden'...zo luidt de titel van de nieuwe single en videoclip van zanger Kapalone uit het Brabantse Gemonde. De clipopnames zijn gemaakt tijdens zijn cd presentatie afgelopen zondag. De clip is de clip te zien op Youtube en spoedig op TV Oranje. Al vele jaren is een bomvolle feestzaal het decor tijdens de cd presentatie's van Kapalone en meestal zit er al snel zo'n 700 man publiek binnen. Naast alle optredens was dit tevens een mooie gelegenheid voor producent Cliphuis.nl om hier ook de shots te maken voor de nieuwe videoclip. 

TV Oranje viert donderdag 19 januari de 80ste verjaardag van Toon de Migra
17-01-2017 09:27:00

TV Oranje viert op donderdag 19 januari 2017 de 80ste verjaardag van Toon de Migra. Elk uur wordt een clip van deze bijzondere accordeonist vertoond. Toon maakte jarenlang samen met Stanny Goossens, Frans Hermans en Piet Queens deel uit van de legendarische band De Migra’s. Vanwege z’n gezondheid heeft Toon in 2012 een behoorlijke stap terug moeten zetten in de muziek. In 2014 kondigde hij op 77 jarige leeftijd aan dat hij na een tijdje uit de rolatie te zijn geweest weer helemaal terug was. Dat bleek van korte duur te zijn…‘Alles ging goed  totdat ik in 2014 een herseninfarct kreeg en ben nu verlamd aan de linkerkant. Ik ben nu aangewezen op hulp van mijn vrouw en zorghulp. Helaas kan ik ook geen accordeon meer spelen. Ik ben al mijn nummers die ik ooit opgenomen heb nu op een stick aan het zetten. Het zijn er meer dan 200. 

Brabantse formatie De Fik Erin gaat voor 'De laatste ronde'
16-01-2017 22:07:00

De Brabantse formatie De Fik Erin is al 10 jaar een begrip in het feesttentcircuit en sinds een jaartje of drie ook op de Nederlandstalige landelijke radio en tv. Sinds het debuutalbum 'Kijk ons nou' zijn de mannen serieus bezig met hun eigen sound en die hebben ze gevonden. Een mix van serieuze en grappige waargebeurde verhalen maken de teksten tot een herkenbaar geheel. Een strakke toch rocky ritmesectie, vrolijke melodieën en een blazerssectie waar je bang van wordt  zorgen ervoor dat de teksten staan een als huis.

'Ja als we gaan'....nieuwe feestsingle van Roy Geerts
16-01-2017 12:54:00

De jonge ambitieuze zanger Roy Geerts uit Teteringen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als feestartiest. Hij is nog geen 2 jaar bezig maar maakte al een aantal hele leuke singels. Met de aankomende carnaval voor de deur voegt hij met zijn nieuwste single daar weer aan toe! Het nummer “Ja als we gaan” is een gloednieuwe plaat die is geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Het feestnummer is een echte meezinger met lekkere accordeon partijen en een vette beat.

Marco de Hollander start 2017 goed
16-01-2017 12:10:00

Precies vier weken na de aankondiging van het grote TheaterConcert op 29 juni, ging de telefoon bij Marco de Hollander. “Mijn management belde me op, en had goed nieuws. Ruim 50% van de kaarten waren namelijk al verkocht. Ik wist niet wat ik hoorde, zo snel dat dit gaat” aldus een trotse De Hollander. “Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. “Nu gaan we in januari de show in elkaar zetten. Het moet iets onvergetelijks worden, met live band, showballet en gast artiesten'.

Ray Co maakt Rotterdamse carnavalsplaat 'Als de bel weer gaat'
16-01-2017 12:03:00

Ray Co (oftewel Rene Koenegras) is een echte entertainer! De eigenaar van een theaterbedrijf was 15 jaar geleden al heel succesvol met het artiestenduo 'Eddie en Anita'. Samen traden ze op in o.a. het nieuwe Luxor, de Doelen en stonden zelfs een keer in Ahoy! Al een tijdje kriebelt het weer bij de Rotterdammer om weer te beginnen met een nieuwe act. Hiervoor benaderde hij producer André Kooiman die al veel grote feesthits maakte die Rene erg aanspreken, en samen doken ze de studio in om een nieuw idee uit te werken. 

De Partycaptains brengen echte meezinger met een vette beat
16-01-2017 11:53:00

De Partycaptains hebben al 2 jaar op rij een grote carnavalskraker gescoord. Hun debuutsingle “Van top tot teen” zette het duo meteen op de kaart bij feestend Nederland en ook met de opvolger “Tante mien” ging het succes in de hoogste versnelling door! Inmiddels is de bezetting van het duo veranderd en wordt Mitch Kerstens tegenwoordig vergezeld door Jurgen Rennen. Samen hebben ze de act verder geprofessionaliseerd met nieuwe outfits, een nieuw en verbeterd repertoire en nu ook met een nieuwe single.

JC Event / JC Travel organiseert 4 daagse muziekreis naar Winterberg
15-01-2017 14:04:00

JC Event / JC Travel organiseert van 24 t/m 27 maart 2017 wederom een oergezellige 4 daagse muziekreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg met exclusieve muziekavonden winterpoolparty, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer. Met optredens van o.a. Henk Damen, Wendy Rivers, Manfred Jongenelis, Wesley Ponsen, Bob Offenberg, Chris Haverman, Bjorn Litjes, Wilbert (Pigmans), Crist Coppens, Kapalone, Ron de Ridder & Jack van Raamsdonk.(artiesten & programma o.v.b. van wijzigingen). De presentatie van de feest/muziekavonden & groepsactiviteiten is in handen van tv persoonlijkheid en multitalent Johan Vlemmix. Gastvrouw Jolanda Clement laat weten dat er ook een speciale thema avond staat gepland met als dresscode white. 

Floris van Loon nodigt publiek uit bij opname clip van z'n carnavalssingle
14-01-2017 23:47:00

In Café Puntje Puntje wordt op donderdag 19 januari de clip opgenomen die hoort bij het nieuwe nummer van Bedrijfsleider Floris van Loon “Te Lam om te lopen”. Dit is een carnavalssingle gemaakt door Floris & Mario ft. Party DJ John. Vanaf 20.00 uur is publiek welkom om te clipopname bij te wonen. De tekst van “Te Lam om te lopen” is geschreven door Floris van Loon zelf en de productie gedaan door Kees Tel. Floris van Loon heeft de smaak duidelijk te pakken, want hij brengt deze maand nog een tweede carnavalssingle uit.

Vrijkaarten voor Nederlands IJsbeelden Festival
14-01-2017 16:30:00

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Amsterdam presenteert nog t/m 5 februari het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in ons land is gehouden! Geniet van adembenemende ijssculpturen van 42 van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld. Het thema van de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival is ‘Music Inspires’. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een 1.500 m² grote vrieshal aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. Tickets kosten € 16,50, kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,00.

Feestartiesten.nl maakt data evenementen op de Vinkeveense plassen bekend
14-01-2017 11:25:00

Ook in 2017 organiseert Feestartiesten.nl weer een aantal evenementen op de Vinkeveense plassen. Tijdens deze 4 uur durende rondvaart ( 14.00 – 18.00 uur) in een partyboot van Rederij Klinkhamer vinden er live optredens plaats van Nederlandstalige artiesten. Daarnaast kunt u genieten van een koud- en warm buffet. De partyboot heeft een groot open bovendek, een gezellige bar, een goede muziekinstallatie, is voorzien van verwarming, een rolstoellift en twee toiletten. Als eerste staat ‘Vinkeveen zingt Hazes’ op het programma. Dit vindt plaats op zondag 9 april. Meewerkende artiesten zijn: Dennis Alberti, Sidney Bischoff,  Tony Anderson en Stefan Storm. De kosten hiervoor bedragen € 22.50 pp. Op zondag 21 mei staat ‘Peter Beense Live’ gepland. De artiesten in het voorprogramma worden spoedig bekend gemaakt. 

Luc Caals hoopt dat elke wintersporter zal meehossen op 'Blijf vannacht bij mij'
13-01-2017 22:05:00

Er is in Vlaanderen bijna niemand die langer op het podium staat dan Luc Caals. En als je nu dacht dat voor hem de tijd aanbreekt om het wat rustiger aan te doen… dan ken je Luc nog niet. Ook nu nog gooit hij zich met zijn volle gewicht op zijn allernieuwste project 'Blijf vannacht bij mij'.....een kaskraker waarop elke wintersporter hoog in de bergen zal meehossen tijdens een zot après-skifeestje. Luc wachtte met zijn debuut tot de wereld helemaal opnieuw was geboren en uitgevonden, want zo leek het wel eind jaren ’60.

Album 'Jetzt Geht's Richtig Los' van KLUBBB3 van niets op nummer 1 in Duitsland
13-01-2017 17:37:00

Een Nederlander, een Duitser en een Belg... Het zou het begin kunnen zijn van een goeie mop! Maar voor Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff is hun 'Spaß Projekt' toch aardig serieus geworden. De mannen komen vandaag met hun nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' vanuit het niets op nummer 1 binnen in de officiële Duitse albumcharts. Iets wat voor maar weinig Nederlanders is weggelegd!  De 31 jarige Smit en zijn collega's zijn compleet door het dolle heen: 'We hebben onszelf echt 3 keer moeten knijpen om te beseffen dat dit geen droom is! 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
13-01-2017 17:30:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 3 februari van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst.  

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017
13-01-2017 17:22:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017. Vanaf maandag 13 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 24 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. De aanmelding voor de ‘11 van Oranje’ is deze week geopend. 

Berk Music lanceert diverse carnavalsnummers en de dubbel cd Polonaise deel 13
13-01-2017 14:35:00

Berk Music is hofleverancier als we het over nieuwe releases m.b.t. carnaval hebben. De platenmaatschappij uit Eindhoven brengt ook in 2017 weer een groot aantal carnaval singles op de markt, waaronder de kraker ‘Links, rechts, voor, terug’ van de Gebroeders Rossig.  De broers Donnie, Tonnie, Ronnie en Sjonnie jagen je hartslag op tot 180 met hun nieuwe actieve meezinger. Vieze Jack komt wederom met een hete feestknaller en legt met ‘Brandweerman Jack’ het vuur aan de schenen van de Nederlandse showbusiness. 

K3 juicht sport toe in nieuwe videoclip: Play-O
13-01-2017 14:21:00

Na Iedereen K3, Ushuaia, Love Boat Baby en De aarde beeft, presenteren Hanne, Marthe en Klaasje met veel trots hun allernieuwste single Play-O! Het is de vijfde single van de zes keer platina bekroonde K3-cd Ushuaia. In de bijbehorende videoclip van Play-O zijn de spectaculaire sporten trampolinespringen, ropeskipping en freestyle basketballen te zien, waar Hanne, Marthe en Klaasje op hun beurt als cheerleaders meedansen en -feesten. Voor het trampolinespringen hebben de finalisten van het RTL-programma Superkids (2015) hun medewerking ontleend.

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-01-2017 13:12:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 januari is dat ‘Jij moet nu goed zo met me doorgaan’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het liedje werd eerder uitgebracht als bonustrack van zijn hitsingle ‘Jij begrijpt me’, maar omdat het tijdens optredens keer op keer wordt aangevraagd is besloten om het nu als single uit te brengen. Wesly werd in zijn stamcafé attent gemaakt op een oude hit van de Franse zangeres Dalida. “Hier moet je wat mee doen”, zeiden de stamgasten. En daar hebben ze gelijk in gehad. 

Martijn Stam presenteert nieuwe single in Hillegom
13-01-2017 12:48:00

Op zaterdag 21 januari vindt in Café Puntje Puntje aan de Molenstraat te Hillegom de single presentatie plaats van de nieuwste single van Martijn Stam “Regenboog”. Deze single is geschreven en geproduceerd door René Karst en opgenomen in de Boom Studio. Tijdens de singlepresentatie zal Martijn Stam uiteraard zijn nieuwe single ten gehore brengen en zijn er gastoptredens door grote namen uit de Nederlandse muziekwereld, namelijk Rob Zorn, Ernest van Hartingsveldt, Gerry Holland en Edwin de Goede. Verder zal drive inn discotheek Star Music haar medewerking verlenen aan de avond. Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Pater Moeskroen eert The Pogues met theatertour en nieuw album
13-01-2017 12:38:00

Op dinsdag 31 januari gaat de nieuwe theatervoorstelling ‘Fiesta’ van Pater Moeskroen in première in het Fulcotheater te IJsselstein. Op deze avond presenteren zij ook hun nieuwe album. ‘Fiësta’, wat ook de titel is van het nieuwe album, is een ode aan de Ierse folk/punkband The Pogues, maar staat bomvol nieuw Pater Moeskroen materiaal. De sound van The Pogues stond aan de basis van de Moeskroen-hits ‘Laat Maar Waaien’, ‘Whiskey is de Duivel’ en ‘Hela Hola’ en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel drukken op de muziek van Pater Moeskroen. ‘Fiesta’ is tot en met 12 mei 2017 te zien in de Nederlandse theaters. ‘Fiesta’ belooft feest en een feest wordt het. Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. 

Unity NL Café op zondag 29 januari 2017 te gast bij Hometown in Leiden
13-01-2017 11:52:00

Zondag 29 januari 2017 opent het Unity NL Café haar deuren om 14.30 uur bij Hometown in Leiden. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur zijn er optredens van Helemaal Hollands, Jacques Herb, Bob Offenberg, Danny Terp, Gino Graus, Rik Nijman, Tom Haver, Colinda, Danny Canters, Marlane, Michael Oomen, Peter Lahaye, Hannes Jr, Frank Smeekens en Gyna.

Feestzanger René lanceert nieuwe single 'Ik bijt liever m'n tong af'
12-01-2017 21:06:00

Met 'Ik Bijt Liever M’n Tong Af' presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Hiermee brengt René op humoristische wijze een plaat die met name uitermate geschikt is voor de komende après ski feesten en carnaval, wederom over onderwerpen die nog niet zo vaak bezongen zijn. Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. 

Johnny Gold komt wederom met feestknaller van jewelste
12-01-2017 20:49:00

Johnny Gold lanceert ieder jaar met carnaval een feestknaller van jewelste. Dit jaar pakt hij uit met ‘Daar mot een biertje in’.  Johnny hanteert ook voor deze uitvoering weer een aantal belangrijke basis regels. Die bestaan uit een niet te moeilijke tekst, een pakkende deun en 1000 % meelal gehalte. Samen met zijn vaste producer Harald Queens heeft Johnny er dan ook weer voor gezorgd dat er ruimschoots aan deze eisen wordt voldaan. Speciaal voor de talloze uitgaansgelegenheden kondigde Johnny de speciale ‘Daar mot een piemel in’ versie aan.

Gijs de Vormer komt met 'Een kwestie van gunnen'
12-01-2017 11:44:00

Gijs de Vormer weet van geen ophouden en pakt lekker door. Hij ademt muziek, hij leeft muziek, hij is muziek. Na een aantal hitjes zoals "Als ik alles van tevoren had geweten", "Geen Poen", "Marie je t'aime" en de meezinger "Ik zal dansen op je bruiloft", komt hij wederom met een nieuwe single. Iedereen die plezier heeft in alles wat men doet, iemand die keihard werkt om iets leuks te brengen voor de medemens, het is "Een kwestie van gunnen". Dat is de titel van zijn nieuwe single.

Wesly Bronkhorst luistert naar z'n fans
12-01-2017 10:00:00

Wesly Bronkhorst begint 2017 weer met een fantastische single. Een plaat die de meeste mensen wel zullen herkennen als tweede track op de vorige hit single ‘Jij Begrijpt Me’. Omdat tijdens de vele optredens in het land dit nummer keer op keer wordt aangevraagd hebben we besloten om ‘Jij Moet Nu Goed Zo Met Me Doorgaan’ als single uit te brengen. “Toen ik een paar maanden geleden binnen kwam in mijn stamcafé werd ik, zoals wel vaker gebeurt, attent gemaakt op een melodie. “Hier moet je wat meedoen” zeiden ze.  

Pet en John scoren carnavalshit van 2017 met “Is dat je helm?”
12-01-2017 09:50:00

Iedereen is druk bezig met één van de belangrijkste goede voornemens elk jaar, namelijk de kilo’s van afgelopen jaar kwijtraken. Pet en John helpen dit goede voornemen vakkundig om zeep met de opmerking “Is dit je helm of heb je een bierbuik?”. Elk jaar weet dit Brabantse partyduo iedereen weer te verassen met een hit van top niveau. Aan afwisseling geen gebrek als je hun hits beluistert als “Nasibal”, “We drinken met z’n allen”, “Zullen we nog een borreltje nemen” en als slot de hit van afgelopen jaar “Tante Riet”.

Nieuwe single voor Marco de Ruijter getiteld 'Twee ringen'
11-01-2017 22:05:00

We leerden hem kennen als Marco Lorenzo, maar na een stille periode kwam hij terug onder zijn eigen naam Marco de Ruijter. Onder die naam kenden we hem al als tekstschrijver. Hij schreef voor Jeroen Stevens in 2011 het liedje "Jij". Er kwam een verhuizing, trad in 2013 in het huwelijk met zijn Wendy en daarna pakte hij de draad weer op. Hij kwam terug met zijn single "Een oude muzikant" en trad weer  regelmatig op in het land, maar een nieuwe single bleef even uit.

Zanger Blacky zet aantal clips online
11-01-2017 21:47:00

Wim Keurentjes is sinds 2015 eigenaar van Hotel Am Park in het Duitse Fredeburg. Hij heeft hiervoor een aantal jaren voor een baas gewerkt in dezelfde branche, maar dit was een kans die hij niet kon laten gaan. Ook is hij al ruim 50 jaar actief in de muziekwereld onder de naam "Blacky". In zijn hotel speelt muziek ook een grote rol en worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd. Tijdens deze muziekavonden laat hij zijn muzikale klanken ook horen. 

Ray Smith gaat op de Hollandse tour
11-01-2017 19:05:00

Ray Smith en Rood-Hit-Blauw zijn verheugd te kunnen melden dat er zojuist een meerjarig contract is afgesloten in Amersfoort. Ray die al geruime tijd actief is als zanger besloot na een onderhoud met Laurens van Wessel (Studio Wesco) tot het opnemen van een Nederlandstalige single. De door Laurens geproduceerde single is de 1e Nederlandstalige single van Ray, die voorheen actief was met voornamelijk Indisch repertoire. Een tipje van de sluier…..Het liedje is getiteld “Zonnestralen” 19 april 2017 a.s. is een dag om in de gaten te houden!

René Froger vertelt in tweedelige special over zijn leven en carrière
11-01-2017 17:16:00

In de tweedelige special ‘Het verleden kruist het heden’ vertelt René Froger in een openhartig interview, over zijn leven en carrière. Over het bij toeval ontstaan van één van zijn grootste hits, 'Alles kan een mens gelukkig maken' in 1989. Over het moment dat hij verliefd werd op zijn vrouw Natasja, over de muzikale erfenis van zijn ouders Bolle Jan en Mien Froger, over de derde generatie zangers, zijn zoon Danny, en het emotionele concert voor zijn vijftigste verjaardag in Carré.

2017 wordt voor Gyna het jaar van de duetten
11-01-2017 11:56:00

Niet één, maar twee duetten en een nieuwe solo single wil Gyna in 2017 uitbrengen. Met wie ze dat gaat doen is nog even een geheimpje. Zoals de plannen nu op tafel liggen duikt ze de studio in met een zangeres en een zanger. Het zou volgens de zangeres uit De Westereen zo maar kunnen dat er een nieuwe duo uit ontstaat. Gyna denkt er over om ook een iets andere richting in de muziek te gaan proberen. ‘Al mijn voorgaande singles waren allemaal best uptempo. Ik wil een keer een iets rustiger nummer proberen. 

‘Zoenen met een dikke’ van Die Bolle valt op tussen alle carnavalsgedruis
11-01-2017 00:00:00

Die Bolle kan z’n borst natmaken. Het is voor het eerst, en waarschijnlijk ook voor het laatst dat hij een single uitbrengt. Achter Die Bolle schuilt Dennis Verwei. In het dagelijks leven is hij eigenaar/directeur van transportbedrijf Trans World Express uit Zwanenburg. Daarnaast beheert hij de website MokumNL.nl en verzorgt oa. het management en de boekingen van de talentvolle zanger Dennis Alberti. Die Bolle laat weten dat hij al een jaartje of zes roept dat hij uit gekkigheid een carnavalssingle wil uitbrengen.

Nederpopzanger Peter Elders brengt twee nieuwe singles uit op één schijfje
10-01-2017 19:38:00

Nederpopzanger Peter Elders brengt op 11 januari 2017 maar liefst twee nieuwe singles uit op één schijfje. Het is de tweede release die Peter Elders uitbrengt met platenmaatschappij Indieplant. Na de single ‘Liefde maar dan anders’, zijn de verwachtingen rond de double hooggespannen. Peter: “Ik heb alle vertrouwen dat zowel deze release als bijbehorende tour een groot succes wordt.” Nieuw is de samenwerking met topmuzikanten Maarten de Groot (Studio M-Works) en Lloyd Philippo, die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van het muzikale gedeelte. 

Guney van den Oetelaar begint 2017 goed met 'Zij zoekt haar eigen vader
10-01-2017 19:22:00

Met "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" lanceert de uit 's Hertogenbosch afkomstige 30 jarige zanger Guney van den Oetelaar zijn nieuwe single. Eerder wist hij al de aandacht op zich te wekken met de in 2015 verschenen single "Dans Toch Met Mij".  Voor "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" ging Guney in zee met het Hit It! Music en onder leiding van het productieteam Sonic Solutions kwam deze single tot stand. Showtime Den Bosch verzorgde tevens een prachtige videoclip. Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2017 goed te beginnen. 

'Wie zeurt krijgt ’n beurt'.....nieuwe single van Jan Koevoet en Petra van Zundert
10-01-2017 19:02:00

Begin 2014 bracht Jan Koevoet zijn carnavalsingle uit met de titel 'Met je muts in de wind'. In de aanloop naar carnaval 2017 brengt hij, nu samen met Petra van Zundert en onder de kreet "FEESJUH?", een nieuwe single uit waarmee het duo hoge ogen hoopt te gooien tijdens het feestgedruis rond het komende carnaval. De titel van de nieuwe single is 'Wie zeurt krijgt 'n beurt'. Eerder bracht het tweetal als duo uit Jij bent zo mooi om van te houden''  en  'Wat is liefde'. Jan en Petra zijn zelf verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.

Charlène keert met 'Denk ik aan jou' terug naar de sound waar het allemaal ooit mee begon
10-01-2017 18:45:00

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. Haar debuutsingle zorgde gelijk voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment zigzagde ze succesvol tussen de schoolbanken en het podium. Anno 2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier albums en een reeks hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne 'Mijn hart kent geen geheimen' opnam.

Dirk Meeldijk & Dennis Jones nemen samen carnavalslied op
10-01-2017 14:21:00

Dirk Meeldijk & Dennis Jones hebben hun krachten gebundeld voor het carnavalsnummer "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. O.l.v. poducer Kees Tel werd het lied in een pakkend arrangement gestoken. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels te bewonderen is op de bekende clipkanalen.

'Alleen met Carnaval'.....nieuwe Nederlandstalige single van Die Spatzl
10-01-2017 11:51:00

In november 2015 namen 'Die Spatzl' deel aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Als eerste en als enige Nederlandse deelneemsters waren de dames vertegenwoordigd in de Finale van Schlagerdiamant, waarbij ze in de categorie Schlager de eerste plaats behaalde. Een geweldig resultaat wat 'Die Spatzl' naast veel publiciteit ook veel optredens heeft opgeleverd in Oostenrijk en Duitsland. Uiteraard vergeten ze hun eigen land niet en dit jaar komen ze met een Nederlandstalig feestnummer.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: