RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Platenmaatschappij +31 Records verwelkomt Irvine met 'Oerend Hard 2.0'
01-02-2017 21:36:00

Elf jaar geleden begon Irvine als grapje met zingen en dat is ondertussen uitgemond tot 150 optredens per jaar, een goed uit de hand gelopen grap dus! Vorig jaar kwam Irvine in aanraking met de mensen van +31 die hem voorstelden om het professioneler aan te pakken. Met als belangrijkste reden dat er veel artiesten zijn verdwenen uit het feestcircuit. Na een goed gesprek is er een samenwerking ontstaan tussen beide partijen en ontstonden er gelijk ideeën over de te kiezen richting! De eerste single ‘Oerend hard ’ is inmiddels een feit.

Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome
01-02-2017 14:14:00

De Ladies of Soul zijn volgend weekend maar liefst drie avonden te zien in de Ziggo Dome met een gloednieuwe pop- en soulshow! Vandaag is bekend gemaakt dat de shows op 10, 11 en 12 februari volledig uitverkocht zijn. Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy staan ook dit jaar niet alleen op het podium. Samen met wereldster Oleta Adams, singer-songwriter Alain Clark, soulman Frank McComb en dansgroep Avant Garde zullen de dames het publiek een avond vol met eigentijdse, swingende en uptempo nummers bezorgen.

Het 'Dorpscafé' van Ancora is het gehele jaar geopend
01-02-2017 13:49:00

Wanneer de groep Ancora terugblikt op het jaar 2016, dan doet zij dat vol tevredenheid. Dat is ook niet zo vreemd. Ze zien hun trouwe aanhang steeds meer groeien, ze mochten gouden awards in ontvangst nemen voor hun eerste twee albums en ze kregen vrijwel uitsluitend positieve reacties op de nieuwe cd/dvd Door Weer En Wind, die in augustus uitkwam. Van dit derde Ancora album, dat evenals de twee voorgangers de nummer één positie behaalde in de GFK Dutch Album Top 100, kwamen al de succesvolle singles 'Op Het Leven' en 'Dronken (van de liefde)'. 

Eddy Walsh zet de hut op de kop met ‘Het leven is een feest’
01-02-2017 13:39:00

Elke maandagavond zingt Eddy Walsh in de bekende Amsterdamse Kroeg ‘Bolle Jan’. Hij heeft al een groot aantal singles uitgebracht waaronder ‘Naar m’n zin’, Laat mij maar’ en een uptempo versie van ‘Zijn het je ogen’. Samen met Ronald Engel lanceerde hij in 2014 als Duo Pak Aan ‘Het Dorp’ op het Storm Records label. Eddy brengt nu samen met Feest DJ Jordy en DJ Rene Cassee ‘Het leven is een feest’ uit. Het idee is  afkomstig van Feest DJ Jordy ( de Breet). ‘Hij was ingehuurd als DJ bij een evenement in het buitenland.

De Pitaboys komen met een carnavalskraker puur sang
01-02-2017 13:17:00

Dat de Pitaboys nooit stil zitten dat weten we al langer. Echter hebben ze vorig jaar wel een rustpauze genoten van 8 maand en daarom hebben ze besloten om dit jaar niet 1 maar 2 carnavalskrakers uit te brengen. Simpelweg om hun fans te bedanken.  Vorige week kondigden ze al aan om ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ te lanceren. Nu gaan schudden ze ons wakker met een carnavalskraker puur sang, eentje waarbij je niet stil kan staan, eentje dat carnaval uitademt van begin tot het eind. 

Henk Stelte laat met 'Even hier' z'n gevoelige kant horen
01-02-2017 12:00:00

Een kleine vier jaar geleden is het nog maar dat zanger Henk Stelte zijn debuutsingle ‘Soms tegen beter weten in’, uitbracht. Dat het deze Utrechtse volkszanger ernst is met zijn muzikale carrière blijkt onder andere uit het feit dat hij de afgelopen jaar een reeks aan singlesreleases voorschotelde aan het publiek en de media. Zo verscheen van Henk afgelopen september nog de vrolijke en dansbare track ‘Kom Je’ welke prima is opgepikt. Toen al liet de zanger weten zijn muzikale draai te hebben gevonden.

Dario bezoekt 9 kroegen voor clipopname 'Alles moet los'
31-01-2017 20:28:00

De vorige single ‘Over en uit’ was voor de donkere dagen, nu is het tijd voor Dario om alles los te gooien. Hij brengt daarom het feestnummer ‘Alles moet los’ uit. “Na de clown en de vele opvolgers is dit in mijn ogen toch weer een schot in de roos”, aldus Dario. De nieuwe single ‘Alles moet los’ is een feestnummer pur sang, het tegenovergestelde van de vorige single ‘Over en uit’. Dit was een rustig nummer voor in de donkere tijden en liet een andere kant van de zanger zien. ‘Alles moet los’ is weer een single die men eerder van Dario verwacht: Feest! 

DJ Ronnie en CV de Bijtankers knallen door de speakers
31-01-2017 17:08:00

Het idee lag al een tijdje op de plank: Een carnavals single maken samen met een carnavalsgroep. Aangezien DJ Ronnie regelmatig op een carnavals feestje te vinden is en daar regelmatig CV De Bijtankers tegen kwam, werd een keer in een lollige bui geroepen: “we moeten eens een keer een carnavalsplaat maken”. Zogezegd, zo gedaan. Afgelopen vrijdag 27 januari was de single presentatie. CV De Bijtankers is een jeugd carnavalsgroep bestaande uit 36 personen (jongens en meiden). De oorsprong komt voort uit “CV Zonder Naam” en “de Betweters”.

Hans Somers viert 35 jarig artiestenbestaan met jubileumconcert in Rotterdam
31-01-2017 10:42:00

Hans Somers organiseert op zondag 5 maart 2017 ter ere van z'n 35 jarig artiestenbestaan het JubileumConcert 'Typisch jij'. Het concert vindt plaats in het Maashaventheater te Rotterdam  In 1986 brak deze sympathieke zanger, presentator en liedjesschrijver door bij Veronica TV met zijn door hem zelf geschreven nummer ' Als een Vogel'. Door het winnen van de 'Pats Boem Show' mocht hij een jaar lang het land in met het evenement 'Veronica komt naar je toe deze zomer'. Vanaf het prille begin heeft Hans Somers, mede door zijn plugster Coby Vermeulen en platenbaas, producer Gaby Dirne een goede klik gehad met TV Oranje. Elk jaar was hij wel terug te vinden in de jaarlijkse top 1000. Ook gaat hij het land weer in met zijn theater liedjes programma.

Het IJsselduo presenteert haar nieuwe DVD ‘Zoals we zijn’ op 4 februari 2017 in Kampen
30-01-2017 19:34:00

Op zaterdag 4 februari 2017 presenteert Het IJsselduo haar nieuwe DVD ‘Zoals we zijn’. Dit vindt plaats bij zalencentrum ‘De Leuke Hanzestad’ gelegen aan de IJsseldijk 12 in Kampen. Tijdens deze presentatie die om 20.00 begint, zullen tevens een aantal collega artiesten hun medewerking verlenen. De entree bedraagt € 10.00 en kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Arnold en Marianne Wolda  hebben n.a.v. de TV Oranje Special heel veel leuke reacties ontvangen. Arnold laat weten dat de special een goed beeld heeft weergegeven hoe ze zijn. ‘Het leek ons een leuk idee om een groot deel van deze special als rode draad in de DVD te verwerken. De muziekredactie van TV Oranje gaf ons vervolgens toestemming. In totaal staan er 11 liedjes op waaronder ‘Je bent m’n meisje’ en ‘Het geheim van geluk’.

Ricardo Smit lanceert nieuwe single met Gipsy invloeden en volkse accordeon klanken
30-01-2017 18:43:00

De Haagse zanger/entertainer Ricardo Smit lanceert vandaag z'n nieuwe single 'Sleur'. Het is een cover van André Hazes maar dan met een feestelijk tintje, gelardeerd met Gipsy invloeden en volkse accordeon klanken. Deze single is een voorproefje van het album dat in de loop van dit jaar zal uitkomen.De single is geproduceerd door La Haye Sound Productions en wordt uitgebracht door het label TipTopNL. De videoclip is geschoten door Robert Vegt RTV Media Productions, starring Daisy Talens en accordeonist Frans Baggerman.

Jan Egbert en de Loosies Show exclusief bij Startup Events
30-01-2017 17:20:00

Na een korte periode van rust, na zijn succesvolle periode met de band De Ezperando's, is zanger en drummer Jan Egbert de Vries helemaal terug, en wel als nooit tevoren.  Eerst als solo artiest maar al snel bleek dat Jan Egbert de interactie op het podium met zijn mede muzikanten miste en werd er een nieuwe band samengesteld met de naam Jan Egbert & De Loosies Show.  

Schouwburg Amphion en Westlandtheater De Naald Winnaars Theater van het Jaarprijs 2016
30-01-2017 16:12:00

Schouwburg Amphion (Doetinchem) en Westlandtheater De Naald (Naaldwijk) zijn vandaag uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2016, respectievelijk in de categorieën Grote theaters (450+ stoelen) en Kleine theaters (<450 stoelen). Tijdens de jaarlijkse Theaterbeurs van de Vereniging Vrije Theater Producenten maakte Suzanne van Dommelen, de voorzitter van de VVTP, bekend dat deze twee theaters zichzelf een jaar lang Theater van het Jaar mogen noemen.

Marco de Hollander pakt zijn koffer
30-01-2017 11:24:00

Aankomend weekend gaat het gebeuren. Marco de Hollander pakt zijn koffer. Hij vertrekt namelijk met twee bussen vol fans naar Volendam. “Hier ligt zoveel muziekgeschiedenis, hier wil ik met mijn fans de aftrap beleven van mijn JubileumJaar” vertelt De Hollander trots. 2017 is het jaar dat de zanger zijn 15 jarige jubileum viert als artiest. “Ja en daarom wilden we met het team wat extra feestelijke momenten inrichten. Volendam is daar één van”. Vrijdagochtend vertrekken de bussen eerst richting Hoorn, en daarna gaan ze naar het Van Der Valk Hotel in Volendam/Katwoude. Vanuit hier worden er heel veel uitjes georganiseerd. “We gaan varen, naar het feestcafé van jan Smit, we gaan live radio maken, proeverijen doen en veel meer.....

Like TV Oranje op Facebook en win een CD
29-01-2017 12:13:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.500 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.600 likes bereiken, gaan we maar liefst twee albums verloten. Op het dubbelalbum 'Polonaise - deel 13' vind je de grootste carnavalshits van dit jaar. Je maakt ook kans op 'Jetzt Geht's Richtig Los' van KLUBBB3. 

Dankzij Henny Thijssen start Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière
29-01-2017 01:36:00

De single 'Het heeft geen zin om mij te bellen' betekent voor Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière. Rianne zingt al vanaf haar 16e , bracht al een aantal singles en cd's uit en was in het piratencircuit bekend onder de naam Carola. Na het overleden van haar moeder in 2004 werd het stil rondom de zangeres.... tot ze twee jaar geleden Henny Thijssen ontmoette. Zijn advies was om de draad weer op te pakken. Het nieuwe nummer is dan ook geschreven door Henny Thijssen die bekend staat als een van de beste levensliedschrijvers van Nederland. 

Radio Hunebedje organiseert artiestenavond i.v.m 5 jarig bestaan
28-01-2017 17:18:00

Op zaterdag 22 april 2017 organiseert Radio Hunebedje  een grote artiestenavond i.v.m. hun 5 jarig bestaan. Meewerkende artiesten zijn: Gerrie en Ron, Harmke, Jan & Jan, koor Corazone Singers, Jordi Weijer, Ronald en Aïsha,  Monica West, Frans Baggerman, Ricky Van Daalen, Margarita, Bert Zwier, Arie Pater, Jan & Monique en  Auke Doddema. De presentatie in handen van Wim Schurer en Frits Roskam. Als locatie is gekozen voor Sporthal ‘De Spont’ in Standskanaal. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de deuren gaan open om19.00 uur en de entree  bedraagt € 7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Frits Roskam ( 0591- 52 11 76) en bij Sporthal ‘De Spont’.  Een gedeelte van de opbrengt gaat naar een goede doelen instantie die zich inzet voor minima met huisdieren. Meer info: www.radiohunebedje.nl / www.hunetube.nl 

Jeffrey Heesen ook populair in België
27-01-2017 19:43:00

Met  "M'n Engel" verovert Jeffrey Heesen overal de hoogste positie in de belangrijkste Nederlandstalige hitlijsten.  Nadat Jeffrey de nummer 1 positie bereikte in de Sterren.nl Top 20 en de Oranje Top 30 prijkt "M'n Engel" sinds deze week ook op de toppositie van de populaire radiozender PuurNL. Hiermee heeft Jeffrey met "M'n Engel" in alle belangrijke Nederlandstalige hitlijsten van Nederland de nummer 1 bereikt. Maar het succes breidt zich verder uit, want "M'n Engel" staat ook op nr.1 in de Nederlandstalige Top 30 van radiostation VBRO. 

Doenja slaat nieuwe weg in met 'Ik ben met jou niet getrouwd'
27-01-2017 15:07:00

Het is duidelijk dat Doenja een nieuwe weg heeft ingeslagen. De singles 'Wat wil je nou' en 'Donder maar op' lieten ons al een pittige, zelfbewuste vrouw zien met een sterke eigen mening. Tijd dus om haar eigen 'klassieker' ook van een nieuwe stevige opname te voorzien. 'Ik ben met jou niet getrouwd' zal met deze nieuwe opname snel tot het vaste moderne feestrepertoire gaan behoren! Tevens werd er een geheel nieuwe video opgenomen.

Dr. Kater ft. Je Zus zet met 'Kind van de barman' de muzikale toon van de feestsound in 2017
27-01-2017 14:58:00

Met de release van 'Kind van de barman' zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over dit duo, want vader (de barman) lukt het maar niet om zijn kleine van de drank te houden. Ook niet makkelijk voor zo’n kleine spruit die is opgegroeid in het café. Waar ze elkaar wel geweldig goed in aanvoelen is het maken van feest! Dat hoor je natuurlijk al op hun single 'Kind van de barman' maar ook on-stage laten ze niets heel.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-01-2017 14:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 januari is dat ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’, de nieuwe single van Henk Bernard. Het liedje is afkomstig van zijn meest recente album 'Dicht Bij Mij' en werd enkele jaren geleden ook al eens door Wesly Bronkhorst op de plaat gezet. Zoals we van Henk Bernard mogen verwachten gaat het om een echt levenslied, dat echter ondanks het liefdesverdriet in de tekst opvallend vrolijk klinkt. Deze single is een rasechte meezinger die het goed zal doen in de cafés en tijdens carnaval. 

Ronnie Ruysdael: 'Friet met Mayonaise' zorgt voor lange polonaises richting de snackbar'
27-01-2017 14:39:00

Zoals de één worstelt met een rookverslaving en de ander het niet kan laten om wekelijks een paar nieuwe schoenen te kopen, zo heeft Ronnie Ruysdael aan het einde van de week een godgloeiende trek in zo’n typisch Hollandse friet met mayonaise. Het liefst gepresenteerd in de klassieke puntzak. Het maakt hem niet uit of het dikke boerenfriet, ribbelfriet of raspatat is, als er maar de welbekende klodder mayonaise overheen loopt. Pas dan begint het weekend goed. Het ‘lala’-gevoel, dat past bij deze smaaksensatie, komt tot uiting in ‘Friet met Mayonaise'.

Nieuwe releases Berk Music
27-01-2017 14:21:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat René Schuurmans niet weet waar hij kijken moet….wat is ze leuk! Helemaal hoteldebotel zingen ze haar elk weekend toe met ‘Hé, Doe Niet Zo Sexy’. Net als vorig jaar kan het feest niet op bij Lawineboys. De eerste feestsingle ‘Marianne ‘verscheen voor de 11e van de 11e,  nu verschijnt hun nieuwe single. De glazen zijn niet te tellen in ‘Nog Eéntje Dan’. 

Glen van Dijk vindt het moeilijk om bescheiden te blijven
27-01-2017 11:38:00

Het is alweer een tijdje rustig geweest rondom zanger Glenn van Dijk. Glenn is met uiterste zorg achter de schermen bezig geweest met de voorbereiding van zijn grootse plannen voor 2017. Vandaar dat zijn eerste single van 2017 meteen met een klapper binnen komt. We zien het u denken: “Dat nummer klinkt me wel heel erg bekend”. Dat klopt: De plaat die origineel van countryzanger Mac Davis was, en in 1981 in Nederland een hitje werd door de vertaalde versie van Peter Blanker, is voorzien van een echte 2017 “restyle”.

KLUBBB3! komt met Nederlandstalige versie van 'Das Leben tanzt Sirtaki’
27-01-2017 11:32:00

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten! Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KluBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes! 

William Bonne lanceert verrassende nieuwe single 'Liever vrij zijn'
27-01-2017 11:15:00

Eindelijk laat deze talentvolle en altijd vrolijke artiest William Bonne, 31 jaar en geboren in Apeldoorn weer wat van zich horen, met deze heerlijke opmerkelijke en meer dan verrassende nieuwe single ‘Liever vrij zijn’. Al jarenlang is de agenda opvallend druk bezet. Opvallend omdat hij nog nooit wist te scoren met een van zijn eerder uitgebrachte singles en Album, maar wel ‘n veel gevraagd artiest is op vele evenementen van groot tot klein en met een zeer uitgebreid repertoire.

Pierre van Dam herstellende na herseninfarct
27-01-2017 01:18:00

Pierre van Dam  heeft dinsdagmiddag na zijn catheterisatie een herseninfarct gekregen. Zijn vrouw Margreet laat weten dat het gebeurde terwijl ze nog in het ziekenhuis waren. Daardoor is de schade redelijk beperkt gebleven. Zijn rechterkant voelt als verdoofd, maar hij kan bewegen en hij heeft al zijn kracht nog. 'We zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Het zal tijd nodig hebben. Pierre moet nu heel hard gaan werken aan z'n herstel en heeft daarom zijn rust heel hard nodig', aldus Margreet die aangeeft regelmatig een update op Facebook te plaatsen. 

John West wil het succes van 2016 overtreffen
26-01-2017 11:49:00

2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca, en een award vanwege meer dan 20 miljoen streams. Toch legt John West de lat voor 2017 weer een stukje hoger. De nieuwe single Wit Zwart verschijnt eind januari, en deze keer is gekozen voor een geweldige live versie.

Feestduo Kaaigezellig lanceert Après-ski knaller; 'Kaaikapot'!
26-01-2017 11:14:00

Muziekvrienden Ardin van Veen en Martin van Hemert, afkomstig uit Aalst en Nederhemert, vormen samen Feestduo Kaaigezellig. Al lange tijd liepen ze met het idee om samen een plaat te maken en nu hebben ze dat idee daadwerkelijk vormgegeven. Samen met producer André Kooiman (die o.a. grote feesthits maakte voor de Double Dj’s, Alle 13 Jaanke, e.v.a.) doken ze de studio in om hun idee uit te werken. Het resultaat is een echte après-ski/carnavalsknaller geworden met een vette beat en een heerlijke commerciële dancesound. 

Nieuwe releases Nationale Artiesten Parade: Martijn Stam en Temming & Temming
26-01-2017 10:59:00

Nationale Artiesten Parade is een onafhankelijke platenmaatschappij, gevestigd in Breda  met vele jaren vergaarde kennis aan boord. De kernactiviteit van het bedrijf is artiesten te ondersteunen en de juiste weg te vinden in de complexe muziekwereld.  

Intieme theatershow 'Dit ben ik' van Jeroen van der Boom groot succes
26-01-2017 02:22:00

Zaterdagavond 21 januari jl. liepen de bezoekers van Schouwburg Agnietenhof te Tiel zo de woonkamer in van Jeroen van der Boom, de intieme en warme sfeer was direct voelbaar. Lief en leed, verleden en heden werden met het enthousiaste publiek gedeeld. Zanger en TV presentator Jeroen van der Boom blijkt naast de grote TV shows en concerten van o.a. De Toppers ook in het theater een echte entertainer te zijn.  Begeleid door zijn vaste band loopt hij vertellend en zingend door zijn carrière heen, van bruiloft tot ArenA. 

Nieuwe single Leroy en DeWitten
25-01-2017 14:37:00

Scheiden’ is inmiddels de vierde single van Leroy en de Witten. Jan de Wit is naast het schrijven van de tekst ook verantwoordelijk  voor de muziek. Leroy en DeWitten is een voortzetting van de band DeWitten. Samen brengen ze een repertoire van makkelijk in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek. Via het internet hebben zij elkaar "ontmoet" en is er een intensief contact ontstaan, dat te maken heeft met een klik. Een klik over de muziek, over de stem, over het samen musiceren, samen opnemen. 

José Wolters na jaren van afwezigheid terug met nieuwe single
25-01-2017 13:47:00

José Wolters brengt na enkele jaren van afwezigheid weer eens een nieuwe single uit. In de  studio van Arjan Venemann werd het nummer 'Starend in het donker van de nacht' opgenomen. 'Dit nummer maakt maar weer eens goed duidelijk dat we leven in een land waar verschil van mening is en waar een mensenleven niet meer telt. Voor velen komt de redding te laat en ik ben van mening dat ieder mens recht heeft op een waardig bestaan', schrijft José.

'Linkerbeen, Rechterbeen'....nieuwe single van gelegenheidsduo Bad Brothers
25-01-2017 11:45:00

Bosschenaren Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het populaire duo "Bad Brothers". De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen 35 jaar heel wat kwajongensstreken. Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers. Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feestduo. 25 jaar geleden kwam hun eerste single op de markt onder de naam 'Van A tot Z' met de wals medley van 1991.  In januari 2003 kwam de eerste single onder de nieuwe naam "Bad Brothers" uit.

Ode aan het muzikale duo Simon & Garfunkel binnenkort in het theater
25-01-2017 11:25:00

Ze begonnen bescheiden in de jaren ‘50 als het rock ’n roll-duo Tom & Jerry, maar in de jaren ‘60 raakte de carrière van Simon & Garfunkel in een stroomversnelling omdat hun muziek werd gebruikt als soundtrack voor de film The Graduate. Met hun rustige, goed in het gehoor liggende en mooie nummers bereikten ze de nummer een posities in hitparades over de hele wereld. Helaas ging het duo in 1970 uit elkaar maar kwamen ze in 1981 nog één keer bij elkaar voor een legendarisch reünieconcert in het New Yorkse Central Park.

Dik Heintzbergen lanceert het vrolijke 'Kom dans met mij nog een keer de Sirtaki'
24-01-2017 16:31:00

Dik Heintzbergen is geboren op 18 maart in 1966 in Arnhem, waar hij een fantastische jeugd heeft gehad. De muzikaliteit zat er al vroeg in. Hij had in het souterrain, van het huis waar ze toen woonden, een complete discotheek. Vele uren was hij daar te vinden met vrienden. Hij was altijd al met muziek bezig, thuis, op school, waar het ook maar kon. Speelde in schoolmusicals en deed vaak mee aan playbackshows, vol trots vertelt hij ook dat hij vaak de winnaar werd. Tijdens de carnaval liep Dik verkleed als Corry van Gorp met een accordeon op zijn buik voorop in de polonaise. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Wageningen, omdat zijn vader hier zijn werk als bedrijfsleider had gevonden. Dit werk kon hij krijgen met als voorwaarde dat ze naar Wageningen moesten verhuizen, het werd als het ware een gedwongen keuze. 

Willem Barth steekt ‘Zeg heb jij iets tegen mij’ in feestelijk jasje
24-01-2017 16:18:00

Dat Willem Barth van alle markten thuis is heeft hij in het verleden al vaak laten horen. Zijn herkenbare stemgeluid maakt vele mensen vrolijk. Aanstaande zaterdag 28 januari, organiseert hij een Gipsy Party in Tilburg m.m.v. Belle Perez en Django Wagner. De kans dat de party uitverkocht gaat worden is volgens Willem erg groot. In de vooravond van dit feest lanceert Willem zijn nieuwe single ‘Zeg heb jij iets tegen mij’. Willem laat weten dat hij altijd al fan was van zanger en liedjesschrijver Tony Bass. Hij werd bekend in de jaren 60 en overleed helaas in 2005. 

Kevin Smit gaat 10 weken vloggen......en wil 25 kilo afvallen
24-01-2017 13:53:00

Zanger en presentator Kevin Smit gaat een challenge aan met Hans Schonewille van fantastischafvallen.nl. Kevin is veel te zwaar en wil zijn goede voornemens werkelijkheid maken: met zijn coach gaat hij proberen binnen 10 weken om 25 kilo af te vallen. Door middel van een wekelijkse vlog zal Kevin iedereen op de hoogte houden van de vorderingen rondom zijn challenge. De volgs zijn te bekijken via het YouTube kanaal van Kevin. In de eerste week viel Kevin maar liefst 4 kilo af, zal de zanger / presentator het volhouden? 

Lamme Frans presenteert landelijke carnavalsvereniging en nieuwe single 'Feest'
24-01-2017 11:30:00

Wie denkt dat Lamme Frans uit Stampersgat zich deze carnaval puur bezig houdt met optreden en bier drinken heeft het mis. De vrolijke Brabantse conciërge, onder andere bekend van de feesthits "Wakker met een biertje’ en ‘Kop als een boemeltrein’, heeft namelijk in het geniep zijn eigen carnavalsvereniging opgericht. De vereniging heet ‘C.V. De Lamknatsers’ en Frans zwaait als ‘Prins Frans d’n Lamme’ de scepter. “Iedereen die van bier en feest houdt is een Lamknatser en nu horen die eindelijk allemaal samen bij één vereniging, keimooi”, aldus de immer aangeschoten feest-Brabo. “Iedereen die erbij is op Feestboek is vanzelf lid, maar de echte Lamknatser draagt natuurlijk de prinsenonderscheiding. Overal waar ik optreed is er wel één de grootste Lamknatser en die wordt door mij op het podium gehuldigd !”

Dennie Damaro brengt 'Santa Maria' in Vlaamse versie uit op single
24-01-2017 11:03:00

Na '’k Ben Sinterklaas niet' kiest Dennie Damaro ervoor om opnieuw de rustige en gevoelige toer op te gaan. Dennie brengt de bekende klassieker 'Santa Maria' van de Duitste zanger Roland Kaiser nu in een Vlaamse versie uit. Dennie heeft er met zijn warme en gevoelige stem een zeer aangename versie van gemaakt. Lex De Groot stond in voor de productie en het team van Krijn Jonckheere zorgde voor een professionele videoclip. De single 'Santa Maria' is ook terug te vinden op Dennie’s recente album 'Artiest Of  Niet ?' .

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool