RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Cornel brengt op verzoek ‘Ik hou nog steeds van jou’ uit
14-02-2017 19:41:00

Tijdens de opnamen van de TV Oranje special over Frank van Etten was Cornel toevallig aanwezig in de  Frank van Etten studio. Presentator Ivo Franklin vroeg op een gegeven moment aan Frank hoe een plaat nou gemaakt wordt. Tijdens deze opnamen werd Cornel geïntroduceerd en daar is ter plekke het nummer ‘ Ik hou nog steeds van jou’ ontstaan dat over z’n vader gaat. Het 6 minuten durende item dat uitgezonden werd op TV Oranje leverde Cornel veel positieve reacties op.

Amaryllis Temmerman spreidt muzikale vleugels uit met nieuwe single
14-02-2017 17:29:00

Na het nummer ‘1 moment’ lanceert  de Vlaamse zangeres Amaryllis Temmerman haar nieuwe single en videoclip 'Ik mis je zo’. Alhoewel het lied een compleet andere stijl mee heeft gekregen, blijft het herkenbaar en toegankelijk. De tekst is opnieuw van Amaryllis en de muziek werd gecomponeerd door Tom Vanstiphout, die net als bij de vorige single ook de productie voor zijn rekening nam. Een beetje positieve melancholie gegoten in een liedje’, zo noemt Amaryllis haar nieuwste creatie. ‘Ik vind het zelf het sterkste wat ik ooit geschreven heb. 

Ook dit jaar komt Vader Abraham met een heel verrassend liedje
13-02-2017 22:04:00

In 2016 verraste Vader Abraham vriend en vijand met zijn carnavalshit “Wittewattetis Gewittetnie”! Met een ouderwets goed en vooral aanstekelijk liedje, kreeg hij heel carnavalminnend Nederland aan het dweilen. En ook al was de titel oer-Brabants, dat bleek geen enkele belemmering om echt overal uit volle borst mee te zingen. Ook dit jaar komt hij met een verrassend liedje. De melodie van dit wereldberoemde nummer, werd door Pierre van een nieuwe, supersterke tekst voorzien en dankzij een aanstekelijk arrangement werd zo een nieuwe carnavalsklassieker geboren! 

Bijna rel om carnavalsplaat op z’n Brabants gesust: Gewoon gezellig meej z’n alle!
13-02-2017 21:54:00

Het overkwam ze zomaar ineens: Brabanders Remko van der Steen en Teun van Esch (vormen tegenwoordig een duo onder de alias; Ransom), worden op een dag getipt door fans. Hun freestyle hit “Fistpumpin’” is in een carnavalsjasje gegoten. Nadat de heren zich zowat verslikten in hun koffie, kwam de vraag: Mag dit zomaar?  Het management van Ransom was ‘not amused’, maar de plaat was niet uitgebracht en alleen op Youtube te zien. Argwanend werd in de gaten gehouden wat de track zou gaan doen. 

Martijn Cornelissen lanceert 'Denk niet aan morgen'
13-02-2017 21:40:00

De 24-jarige uit Haulerwijk afkomstige Martijn Cornelissen presenteert met "Denk Niet Aan Morgen" een heerlijke pakkende nieuwe single. De single werd opgenomen door producer Arjan Venemann en gemastered in de befaamde Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak. Martijn wist eerder al met singles als "Ga Je Mee", "Wie Wil Er Met Me Dansen" en "Ik Wil Jou" de aandacht op zich te vestigen. De bijbehorende videoclip van "Denk Niet Aan Morgen" is inmiddels te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Carnavalsfeest 2017 van start met 'Feest in de keet volume 2!
13-02-2017 21:35:00

Vanaf nu is er een heerlijke nieuwe verzamelaar verkrijgbaar vol met nieuwe top-carnavals hits! Op deze verzamelaar staan 20 nieuwe feestnummers met o.a.'The Party Captains met hun nieuwste feestknaller “Tijd voor een feestje”. Ook de singel van de winnaar van het Tilburge kruikenfestival, Bart Schuermans feat. Cv Jejetiswe – Eén groot feest, staat erop! Maar ook de carnavalskraker van Benno van Vugt feat. Ferry van de Zaande – De look-alike van Willem Alexander die al bij de beste 33 carnavalshits van 2017 door Omroep Brabant is uitgekozen!

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2017’
13-02-2017 10:10:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar. De stemming sluit op vrijdag 24 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Vader Abraham met het nummer ‘Wittewattetis Gewittetnie’.

Nieuwe single Johnny Bolk voor film Telegraaf TV
13-02-2017 09:58:00

De nieuwe single ‘Moet dat nou’ van Johnny Bolk is naar idee van de Telegraaf. Het nummer gaat over brokkenpiloten die regelmatig te zien zijn in het item ‘De Dashcam’. Bolk is nauw verbonden met de transport en daardoor de aangewezen persoon om hier een single bij te maken. Steeds meer weggebruikers maken gebruik van een dashcam. Daardoor verschijnen er regelmatig filmpjes van wegmisbruikers of ongelukken. Deze filmpjes zijn onder andere te zien in ‘De Dashcam’ op Telegraaf tv. 

Rondje van de regio op het Mega Piraten Festijn
12-02-2017 10:53:00

Het nieuwe seizoen van het Mega Piraten Festijn staat voor de deur. Ook dit seizoen is RADIONL live aanwezig met radio en tv. Nieuw dit jaar is het "Rondje van de regio" van RADIONL. Zes artiesten uit die regio zullen op het grote podium in de tent een optreden verzorgen, voorafgaand aan het MPF programma. De eerste zes tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 18 maart 2017 in Borger zijn: Pieter van der Zweep, Jeffrey Kuipers, Kevin Pare, Chris de Roo, Arjan Venemann en Stevan Bloema.

Ladies of Soul blazen publiek omver met eerste show in Ziggo Dome
11-02-2017 10:01:00

Gisteraavond brachten Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer voor het vierde jaar op rij op spectaculaire wijze een ode aan echte muziek. De Ladies of Soul deden opnieuw hun naam eer aan en bezorgden het publiek een avondvullende show met bijzondere en geliefde pop- en soulnummers van toen en nu. Het publiek kon genieten van een aaneensluiting van verrassende momenten die op magische wijze samensmolten tot een bruisende show

Frank Boeijen start nieuwe theatertour in Barneveld
11-02-2017 09:55:00

De Nijmeegse liedjesschrijver Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. Zijn teksten beklijven en zijn muziek vervoert. Met zijn band haalt de Nijmeegse zanger nu de mooiste hits van toen, zoals ‘Zwart wit’,‘Kronenburg Park’ en ‘De verzoening’, verrassend naar het heden. De afwisseling met nieuw materiaal zorgt voor een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag. Met zijn poëtische en melodieuze muziek zorgde Frank Boeijen vorig seizoen voor uitverkochte theaters.

Laatste wens van Dragqueen collega Miss Teddy in vervulling gebracht
10-02-2017 18:03:00

Dragpalace heeft op TV Oranje de videoclip van de single 'Are You Ready For Me' gelanceerd. Deze single is opgenomen om de laatste wens van Dragqueen collega Miss Teddy (Ruud Swanen) te laten uitkomen: Geld doneren aan KWF Kankerbestrijding. Miss Teddy overleed drie jaar geleden aan lympfklierkanker. Vlak voordat ze overleed riep ze al haar vrienden op om met ludieke acties geld in te zamelen voor KWF. Dragpalace werkte op dat moment aan de eerste single en besloot deze te gebruiken om de laatste wens van miss Teddy in vervulling te laten gaan. De tekst, muziek en videoclip is gemaakt door mrs. Rose Murphy.

Ronnie Ruysdael veroorzaakt 3 keer per maand een polonaise op de piste in Oostenrijk
10-02-2017 17:45:00

De agenda voor Carnaval 2017 is vol. Ondertussen vliegt hij nog 3 keer deze maand naar Oostenrijk om een polonaise op de piste te veroorzaken, staat hij inmiddels weer op hele grote en mooie Festivals geboekt in de zomer (ook met zijn Rakkers!), en weten de feesttenten hem ook dit jaar weer te vinden als "Koning van de Polonaise"! Verder gaat Ronnie dit jaar mee naar alle Mega Piraten Festivals en heeft hij een nieuwe carnavalsplaat ‘Friet met Mayonaise’.

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-02-2017 16:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 februari is dat ‘Hé, doe niet zo sexy’, de nieuwe single van René Schuurmans. De populaire feestzanger uit Sint-Michielsgestel laat met dit vrolijke liedje horen dat hij inmiddels een ware meester is in het schrijven van hits voor het café en de feestzaal. Niet alleen zal dit nummer het heel goed doen tijdens het komende carnaval, het belooft ook veel goeds voor het nieuwe album van René dat eind maart verschijnt. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuwe releases Berk Music
10-02-2017 15:56:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat Snollebollekes met 'Hoempapa' graag vooraan loopt in de polonaise gaat met die hendjes op de schouders en vooruit. Vorig jaar ontketende Feestteam een ware onderbroekenrage. Dit jaar zijn de jojo’s niet aan te slepen door hun nieuwe single 'De Hele Tent Gaat Als Een Jojo'. Deze carnaval maakt Ome Riesch zijn debuut. Hij weet al jaren: 'Een Beetje Spuug' doet wonderen.

Dennie Christian covert ‘Ik leef niet meer voor jou’
10-02-2017 15:35:00

Een absolute primeur voor de makers van Ron Goossens, Low-Budget Stuntman! In één week brengen zij twee titelsongs met bijbehorende clips uit voor de succesvolle film die sinds vorige week in de bioscoop (meer dan 100.000 bezoekers) te zien is. Na de release van 'Stuntanthem van Big2' en 'Hef' afgelopen woensdag, is het nu de beurt aan Dennie Christian en zijn cover van ‘Ik leef niet meer voor jou’. De song is te horen in de film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman waarin Christian ook zijn debuut maakt als acteur.

Willem Jansen haalt samen met Meriam Bruggink het mooiste uit het leven
09-02-2017 22:35:00

'Het mooiste uit het leven' is de titel van verrassende en verfrissende nieuwe single van Willem Jansen & Meriam Bruggink. Voor Willem stond een samenwerking met Meriam Bruggink al heel lang boven aan zijn lijstje. Toen Meriam uiteindelijk ja zei om de tweede stem voor haar rekening te nemen  was dit voor de zanger uit Spijk (bijna) het mooiste uit zijn leven. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Marco Luesink, van de Evolution-Studio in Loerbeek, en heeft een hoog meezing en meedein gehalte met een knipoog naar de heerlijke Duitse schlagermuziek

Debuutsingle voor Donny Messemaker
09-02-2017 19:58:00

De 21 jarige Donny Messemaker uit Den Haag komt uit dezelfde muzikale familie als Mike Peterson en Roma Miranda. Als klein mannetje zong hij al af en toe is het cafe van zijn vader. Hoewel hij pas een jaar echt actief is als zanger, komt hij reeds met zijn debuutsingle “Blijf toch niet bij mij”. Een ballad geschreven en gecomponeerd door Frans van Nispen en Tony van Boxtel. De single verschijnt op het 7Hills Music label. Donny laat weten dat het spannende tijden worden en als het aan hem ligt er nog vele singles zullen volgen. 

Hit van Normaal na afscheid Bennie Jolink wederom volop in de aandacht
09-02-2017 19:49:00

40 jaar na het verschijnen van de grootste hit die de boeren rockband Normaal uit de achterhoek uitbracht staat het nummer "Oerend Hard 2.0 " van Bennie Jolink in de versie van Irvine wederom hoog genoteerd in de playlisten. 24 uur na het uitkomen van de single die door Marco Leeuwis, beter bekend als Dj Galaga, gezamenlijk werd geproduceerd met George The staat het nummer bij SBS download top 10 op nummer 1. Veel radiostations hebben het gecoverde nummer al in de playlist opgenomen en in de kroegen, feestcafe’s en overige festijnen gaat het dak eraf!

Stef Ekkel nieuwe Prins Carnaval van Amsterdam
09-02-2017 09:02:00

Amsterdam heeft een nieuwe Prins Carnaval. In navolging van André Hazes, Sjaak Swart, Piet Römer, Bastiaan van Schaijk en Dries Roelvink zal Stef Ekkel komende carnaval in Amsterdam de scepter zwaaien. Stef Ekkel: “Een hele eer om de Prins Carnaval van Amsterdam te mogen zijn. Zeker als je ziet wie me allemaal voor zijn geweest.” Amsterdam heeft jarenlang geen echte Prins Carnaval meer gehad, Dries Roelvink is de officiële laatste bekende prins volgens de Osdorpse carnavalsvereniging d’Osseknarren. Het carnaval in Amsterdam heeft een tijdje stil gelegen, maar sinds afgelopen jaar is het helemaal terug en heeft Amsterdam zelfs een officiële carnavalsnaam: Gròòtgragtegat. 

Femke Hengeveld komt met uptempo, fris en poppie nummer 'Laat me gaan'
08-02-2017 17:31:00

In navolging van haar vorige singles 'Ik laat je gaan' en '1000 Bange Nachten' komt Femke Hengeveld wederom met een lekker uptempo, fris en poppie nummer getiteld 'Laat me gaan' . Het nummer is geschreven door Jeroen Englebert en Hans Bedeker, geproduceerd door Hans Bedeker en opgenomen in de Fendall Studios. De bijbehorende videoclip werd wederom geproduceerd door Zeno Groenewegen. Femke heeft met haar voorgaande twee singles een eigen sound gecreëerd en het publiek lijkt dit erg te waarderen. 

Lenny Kuhr lanceert single 'Tussen Hoop En Vrede' en album 'Gekust Door De Eeuwigheid'
08-02-2017 14:34:00

Op haar verjaardag, 22 februari presenteert Lenny haar nieuwe 31ste album 'Gekust door de eeuwigheid' in Jan van Besouw in Goirle. Niet stilstaan bij het oude; het feit dat ze 50 jaar geleden het Cabaret de Onbekenden won, de start van een carrière die tot nu voortduurt, maar stilstaan bij het hier en nu, bij alweer een uiting van haar niet te stoppen muzikale stroom. Een nieuw album met een nieuwe sound die ontstond met de komst van haar nieuwe gitarist Reinier Voet. Een album dat kon worden gemaakt dankzij een geslaagde crowdfundingactie, een nieuw fenomeen in Lenny’s carrière. Het album hoort bij een tour en ook bij haar boek met dezelfde titel. Het album bevat 14 liedjes, 13 nieuwe en één nieuwe opname van 'Altijd heimwee' (1994). 

Daan, Roos en Sharon van Raak! presenteren hun allereerste liefdes single ‘Valentijn’
08-02-2017 14:23:00

Vol trots presenteren Daan, Roos en Sharon van Raak! hun allereerste liefdes single ‘Valentijn’. Het nummer ‘Valentijn’ gaat over wie-o-wie de Valentijn is van de meiden.Deze single is de voorbode van het nieuwe album van Raak! dat in mei gaat verschijnen. Eerdere singles als ‘Handjes in de Lucht’, ‘Mijn Prins’ en recentelijk ‘De Kerstbrigade’ waren al een groot succes en bij het kinderplatform RTL Telekids te zien en horen. Op Valentijnsdag hebben Daan, Roos en Sharon een speciale verrassing voor hun Valentijn. Denk jij de Valentijn te zijn van Raak!? 

Gio Swikker trots op Gouden Status van film waarin hij een rol vervult
08-02-2017 14:17:00

Gio Swikker speelt een rol in de film 'Low Budget Stuntman'  van Ron Goossensen welke momenteel te zien is in veel bioscopen. De film de Gouden Status ontvangen in het programma RTL Boulevard en daar is de 13 jarige Gio Swikker natuurlijk enorm trots op. Binnenkort zal ook zal Gio te zien zijn in het programma 'De grote improvisatie show' die op 27 april wordt uitgezonden op RTL4. Naast zingen kan Gio dus nog veel meer. Gio Swikker is geboren op 1 november 2003 in Den Haag en is vanaf zijn tweede jaar al helemaal verzot op muziek.

Marco Kimsen bouwt oude hit van Stella om tot gezellige dansplaat
08-02-2017 13:47:00

Marco Kimsen heeft de oude hit van Stella 'Een keer teveel' nieuw leven ingeblazen. Het resultaat is een gezellig lied waar lekker op gedanst kan worden. Het nummer werd in de tachtiger jaren geschreven door Jacques Herb en Jenny Klaver. Riny Schreijenberg heeft het geheel geproduceerd. 'Eigenlijk kun je zeggen dat 'Een keer teveel' het nummer voor de auteurs, de artiest en de producer een startpunt was van een heel succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziek', meent plugster Nel van Olm.

Feestminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los gaan bij de Nacht van Oranje
08-02-2017 13:24:00

Feestminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los in Rotterdam Ahoy! Onder andere Vengaboys, Wolter Kroes en Jannes zijn aan de jubileum line-up toegevoegd. De kaartverkoop voor de 25e Nacht van Oranje waarbij het in oranje uitgedoste publiek op ‘koningsavond’ uit volle borst meezingt met de grootste Hollandse hits, loopt als een trein. Het ziet er dan ook naar uit dat het weer, net zoals vorig jaar, volle bak wordt op woensdag 26 april a.s. Voor de Nacht van Oranje 2017 zijn tot nu bevestigd: Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, e.v.a.

Johan Kettenburg komt met remix van 'Al jouw woorden zijn te veel'
08-02-2017 10:43:00

Na zijn deelname aan het SBS6 programma Bloed Zweet en Tranen is er enorm veel veranderd in het leven van Johan Kettenburg. Van Meppel tot Amsterdam is hij een graag geziene gast op diverse podia en tijdens festivals. Na diverse hits als “waar is het feestje” en “Mij krijg je niet stuk” is het even rustig geweest rond de sympathieke Hilversumse volkszanger.De afgelopen maanden is het team rond Johan Kettenburg samen met Manfred Jongenelis bezig geweest om de karakteristieke klanken waar hij bekend mee is geworden een nieuwe impuls te geven. 

Karin Bloemen bedreigt de cast van musical 'Into The Woods'
08-02-2017 10:28:00

Karin Bloemen heeft een kolossale rol te pakken want ze zal de rol van de wraakzuchtige Reuzin op zich nemen in de Stephen Sondheim musical Into The Woods. Fysiek zal Karin niet op het podium te zien zijn. Alleen haar stem dondert door de luidsprekers de zaal in. ‘Het is toch reusachtig dat ik de rol van de reuzin mag inspreken?’ zegt Karin Bloemen. ‘Op Broadway werd de rol van de Reuzin ook van tevoren ingesproken en ik voel me enorm vereerd dat producente Esther Maas van PIT Producties aan mij heeft gedacht voor deze rol.’

Fancruise van Helemaal Hollands binnen 1 week uitverkocht
07-02-2017 22:40:00

In navolging op het succes van vorig jaar organiseerde Helemaal Hollands ook dit jaar een fancruise. '170 personen gaan 10/11/12 november mee op deze meer dan muzikale cruise. We zijn nu al helemaal uitverkocht....en dat binnen 1 week. De gastartiesten zijn nog niet eens bekend gemaakt. Ook bij Valk vakanties hebben zij dit nog nooit meegemaak.

FeestBeesten voor de 4e keer op rij uitverkocht
07-02-2017 11:13:00

In november 2015 creëerden de broers Michael en Joey Hartkamp het evenement FeestBeesten. Het idee erachter? Pure gezelligheid gecombineerd met super live artiesten en unieke acties met het publiek. Alles rondom dit evenement staat in het teken van iedereen die van feesten, drinken en Nederlandstalige muziek houdt, kortom.. voor de échte FeestBeesten!  Op vrijdag 24 maart vindt de 4e editie plaats met optredens van o.a. Django Wagner, John West, Henk Dissel, Joey Hartkamp. Ruim 7 weken voor aanvang van het evenement is deze alweer uitverkocht.

Glenn Danen en DJ van de V slaan de handen ineen
06-02-2017 16:10:00

Ze zijn jong en mega gedreven. De een draait in heel Nederland, de ander is een populaire zanger in wording. Toepasselijk genoeg ontstond in de kroeg het idee om samen eens een plaat te maken. Met de carnaval voor de deur was het zeker: Dat moest wel een feest stamper worden. Aangezien bier nergens beter smaakt dan bij moeders, was de inspiratie voor de plaat snel gevonden. Na veel lachen gieren en brullen, stonden de opnamen er eindelijk op. Het resultaat mag er wezen: een echte stampende feestplaat, met dikke knipogen naar diverse partijen.

Fadim weet van geen ophouden en komt nu met een echte liefdesballade
06-02-2017 16:04:00

'Ik heb je lief' is de titel van de nieuwste single van Fadim. De Vlaamse zanger is nog maar 20 jaar oud en behaalde met twee albums al een top 10 notering in de Belgische Internationale albumcharts. 'Ik heb je lief' is de laatste single die van Fadim's tweede album 'Adya & Fadim' zal verschijnen alvorens de zanger met nieuw studiowerk op de proppen komt. Het nummer werd tot in de puntjes uitgewerkt en geproduceerd door Adya en muzikaal akoestisch ingespeeld door het Adya Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten.

Marco de Hollander zet Volendam op z’n kop!
06-02-2017 13:37:00

Van 3 tot 5 februari was Marco de Hollander in Volendam. Reden? Hij vierde zijn 15 jarige Jubileum met 130 fans die met twee bussen meereisden. Vrijdagochtend werd rond 10.00 uur iedereen verwacht in Alphen aan den Rijn. Bij aankomst werden de fans verwelkomd met het draaiorgel en Marco deelde chocolade harte uit “Onder het mom van, harte welkom,” lacht de Ter Aarder. Nadat iedereen zijn bagage had afgegeven vertrok het gezelschap om te shoppen naar Hoorn. Na het middaguur vertrokken ze dan echt naar Volendam.

Frank van Etten organiseert 4 uur durend programma met een lach en een traan
06-02-2017 12:11:00

Op vrijdag 12 mei 2017 organiseert Frank van Etten een vier uur durend programma met een lach en een traan. Met zijn ’Zigeunerhart in Concert’ zal waarschijnlijk Zalencentrum Wieleman in Westervoort tot de laatste plek uitverkocht raken. Een groot aantal liedjes van z’n nieuwe album ‘Mijn Zigeunerhart’ zullen de revue passeren. Nooit eerder schreef de levensliedzanger zo eerlijk over zijn vreugde en zijn verdriet dan op dit nieuwe album. Het is mijn hart, het zijn mijn woorden, het is mijn muziek; eerlijker kan ik het niet’. Frank verwerkt z'n verdriet in 'Ik mis je' zonder vader, troost z'n moeder in 'Schaam je niet voor je tranen', vecht voor de liefde in 'Voor jou is mijn hart nu gesloten'. Frank is dankbaar voor de hulp en steun van anderen in 'Als een engel op mijn pad' en hij maakt iedereen blij met 'Ik wil met je dansen'.

Beperkt aantal Vroege Vogel Tickets voor Dutch Valley beschikbaar
06-02-2017 11:31:00

Op 19 augustus 2017 vindt Dutch Valley Festival plaats. De organisatie kijkt alweer uit naar een ontzettend gezellige, muzikale en zonnige dag. Wil jij het gezelligste feest van Nederland niet missen en ben je 'in' voor een buitenkans? Een beperkt aantal Vroege Vogel tickets (pre-registratie) is vrijgekomen voor openbare verkoop! 

Twee auto's van Frank van Etten staan in lichterlaaie
05-02-2017 22:25:00

Terwijl Frank van Etten momenteel een grote hit scoort met 'In sta in lichterlaaie' zag de volkzanger gisteravond de auto van hem en die van z'n vrouw in vlammen opgaan.  'Ze hebben mijn Tour auto in de brand gestoken! Helaas is de auto van mijn vrouw ook slachtoffer geworden van de brand.... Wil verder niet ingaan op pers en vragen die mij de hele ochtend al gesteld worden. Politie doet nader onderzoek'. Bij de brand is verder niemand gewond geraakt. Frank laat zojuist weten dat 'Geluk zit hem in kleine dingen en mijn vechtlust neemt niemand me af'. 

Met Anita & Ed op zeehonden safari
05-02-2017 16:45:00

Anita & Ed organiseren op zaterdag 20 mei 2017 een 3 uur durende tocht met Partyboot 'De Frisia' met als doel zeehonden en eventueel dolfijnen te spotten op de Oosterschelde.Het Zeeuwse zangduo weet zeker dat de gasten zeehonden zulen zien. 'De kans dat we dolfijntjes zien is zeker aanwezig.Tijdens de tocht gaan we natuurlijk ook zorgen voor een spetterend optreden', vertelt Anita trots. Om dit evenement door te laten gaan is het van belang dat er voldoende belangsteling is. Daarom verzoeken Anita & Ed om je aan te melden voor 15 februari 2017. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit de haven in Sint-Annaland en naar verwachting rond 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 17.50 pp. Via Jan van Dijk tours wordt er ook vanuit Amersfoort een aanvullende busreis ( retour) aangeboden voor slechts € 15.00 pp. 

Ga met Feestartiesten.nl mee naar de artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental
05-02-2017 16:10:00

Feestartiesten.nl organiseert voor het 13e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 18-25 maart 2017 samen met de Nederlandse "sterren" en de media mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten waaronder Peter Beense Wimmie Bouma Django Wagner Erik van Klinken Henk Bernard Sidney Bischoff Koos Alberts Pierre van Dam Ronnie Ruysdael Stefan Storm Henri van Velzen Dirk Meeldijk en vele anderen. Reserveer nu via Feestartiesten.nl deze unieke en succesvolle muzikale vakantiereis naar het prachtige Brixental in Tirol en boek in de voorreservering al vanaf € 179,- p.p.

Like TV Oranje op Facebook en win de cd 'Polonaise deel 13 of 'Jetzt Geht's Richtig Los'
05-02-2017 12:50:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.500 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.600 likes bereiken, gaan we maar liefst twee albums verloten. Op het dubbelalbum 'Polonaise - deel 13' vind je de grootste carnavalshits van dit jaar, met o.a. Het Feestteam, Gebroeders Ko, Snollebollekes, Alpenzusjes, Nelis Leeman en Gebroeders Rossig. 

Theater De Kom onder de indruk van Stef Bos en zijn band
04-02-2017 20:02:00

Wereldwijd is een prachtige voorstelling vol mooie, gevoelige en vrolijke verhalen, geweldige ballads en swingende muziek, gezongen en gespeeld door Stef Bos en zijn band; Steven Cornillie, Lené te Voortwis, Martin de Wagter en René van Mierlo. Wereldwijd is in een kleine werkkamer in Kaapstad, achter een piano ontstaan.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: