RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dries Roelvink lanceert ode aan z'n overleden vader
17-12-2016 17:40:00

Dries Roelvink dook enkele weken geleden de studio van Hans Rusche Studio in om z'n nieuwe single 'Ik mis jou in m’n leven’ op te nemen. Het is een ode van Dries aan zijn 8 jaar geleden overleden vader. Het arrangement is van Hubert Heeringa en Hans Rusche. Dries heeft zelf de tekst geschreven van deze gevoelige ballad. In clip zien we archief beelden van Roelvink senior.

Tupperware bakjes inspiratie voor John Enter
16-12-2016 16:42:00

Door het op de grond vallen van een aantal tupperware bakjes is de nieuwe single ‘Glas omhoog’ van John Enter ontstaan. De creatieve zanger/entertainer dacht bij het vallen van de bakjes aan tup tup tup en wilde dat in zijn nieuwe single verwerken. Tijdens een vakantie in het Spaanse Mallorca lieten de vrouw en kinderen van John Enter een aantal tupperware bakjes op de grond vallen. Daarop zei zijn vrouw: “Dat tup tup tup gedoe is leuk, maar soms…”. Dat tup tup tup heeft de zanger/entertainer onthouden en alles viel op zijn plaats.

Angelina Lemoine zet eerste stap in het Nederlandstalige genre
16-12-2016 16:37:00

Het bloed van Angelina Lemoine kruipt waar het niet kan gaan. De 20 jarige dochter van zangeres Carina Lemoine hoopt in de voetsporen te komen van haar moeder die heeft haar sporen al heeft verdiend doordat zij vroeger heeft deelgenomen in de zangformatie Luv. Angelina probeert met de Nederlandse debuutcover van 'De ware kunnen zijn' haar eerste stap te zetten in het Nederlandstalige genre. De tekst is geschreven door Hans Louws en Marcel Wela terwijl Ger Oerlemans het geheel produceerde.

Frans Bauer gastpresentator bij RADIONL
16-12-2016 15:53:00

Frans Bauer is komende maandag 19 december tussen 15.00 en 19.00 uur gastpresentator bij RADIONL. De populaire volkszanger neemt plaats achter de microfoon in het kader van de Kerstmarathon van de Nederlandstalige radiozender.

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-12-2016 12:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 december is dat ‘Ik verlang naar Kerstmis’, de nieuwe single van Gino Graus. De jonge zanger uit Den Bosch, die in september nog een nominatie voor ‘Talent van het jaar’ in de wacht sleepte bij Buma NL, heeft besloten het jaar in stijl af te sluiten met deze vrolijke kerstsingle. Het gaat om een nummer dat hij enkele jaren geleden al eens ten gehore heeft gebracht, maar dat nu in de studio van Mario Veltman in een nieuw jasje is gestoken. 

Kerstshow van Ronnie van Bemmel live te volgen via Facebook en Youtube
16-12-2016 12:27:00

Sinds 2009 organiseert Ronnie van Bemmel elk jaar al een Kerstshow bij Van der Valk in Houten. In die omgeving is dat volgens Ronnie best een bijzonder evenement. ‘Elk jaar zitten er 300 gasten binnen. Als ik een rondje bel met vrienden en bekenden is het stijf uitverkocht. De zaal ziet er qua aankleding super mooi. Dit jaar gaan we het concert voor het eerst uitzenden via YouTube en Facebook’, vertelt Ronnie trots. Er wordt gefilmd met twee vaste en twee bewegende camera’s. ‘We hebben voor een vermogen aan licht in ‘huis’ dat voor een sfeervolle registratie gaat zorgen'.

Bijzonder Nieuwjaarsconcert in de Concertzaal Tilburg met 16 jarige pianist Rangel Silaev
16-12-2016 00:00:00

Op 7 januari 2017 wordt het door Rangel Silaev zelf gecomponeerde 'Hymne voor vrede' uitgevoerd samen met het Fanfare Vriendenkring orkest Overloon tijdens het Nieuwjaarsconcert in de Concertzaal Tilburg. Zoals Rangel zelf verwoordt: Samen met de andere talenten van het orkest proberen we de boodschap van vrede naar de wereld te brengen. Vrede begint bij jezelf, je deelt het met je omgeving, met jong en oud, met artiesten en publiek. Vrede is onze gezamenlijke Nieuwjaarswens.

'Waarom'.......nieuwe single van Johnny van Veldhoven
15-12-2016 15:19:00

Met “Waarom” heeft de in Rotterdam maar al sinds vele jaren in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een prachtige single in handen. Johnny tekende zelf voor de tekst en de muziek en nam het geheel op in zijn eigen studio JVV Studio. Johnny van Veldhoven startte zijn muzikale carrière al op jeugdige leeftijd. Op zijn 12e bracht hij zijn eerste album uit en sindsdien is hij te bewonderen op vele podia in het land. De inmiddels bijna 25-jarige zanger heeft inmiddels diverse singles en albums op zijn naam staan.

Sylvia Smit brengt Kerstnummer in haar favoriete Jazz stijl
15-12-2016 12:53:00

Elk jaar brengt Sylvia Smit met de Kerstdagen wel iets uit. ‘Naast een aantal covers bracht ik twee jaar geleden m’n eerste eigen Kerstsnummer’ When it’s Christmas Time’uit.  Vorig koos jaar ik weer voor een cover en nu staat het eigen lied ‘Enjoy your Christmas’ op het menu’, vertelt de trotse zangeres uit Volendam. Dat de jazz stijl haar aantrekt was ook al te horen in haar onlangs gelanceerde single met de twee Engelstalige nummers ‘Make you feel my love’en ‘ I Will Survive’.  Joep Wanders heeft ‘Enjoy your Christmas’ geschreven.

André Kooistra mist Ursula
15-12-2016 11:45:00

André Kooistra, de professioneel brandweerman uit Franeker. Naast zijn dagelijkse werk ontwikkelt zich ondertussen een zangcarrière van de volkszanger. Kooistra heeft het serieus opgepakt. “Het is razend snel gegaan. Vanaf vorig jaar november ben ik er wat bewuster mee aan de slag gegaan en het loopt als een tierelier.” Aanvankelijk was het puur hobby, eigenlijk was hij zo nu en dan DJ en zong hij ook wel deuntjes mee. Mensen die het hoorden, waren zonder uitzondering enthousiast over zijn zangkwaliteiten op het gebied van het Nederlandstalige lied. 

Ladies of Soul kondigen derde concert aan en voegen Alain Clark toe als special guest
15-12-2016 11:10:00

Vandaag presenteren de Ladies of Soul als special guest, van eigen bodem, zanger Alain Clark! Maar hier houdt het niet op, de ladies kondigen daarnaast een derde show aan. Met de komende shows op 10, 11 en 12 februari hebben de dames straks maar liefst elf keer in de Ziggo Dome gestaan. Naast Alain Clark voegden Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy al eerder wereldster Oleta Adams toe aan hun line up. 

Sandra Timmerman geeft 'Een kindelyn zoo lovelyk' nieuw jasje
15-12-2016 11:02:00

Terwijl de eerste Nederlandstalige single van Sandra Timmerman nog volop meedraait in de diverse speel- en hitlijsten van de Nederlandse en Vlaamse radiozenders komt deze Twentse zangeres met een nummer die al eeuwen oud is en tijdens de Kerst altijd massaal in Oldenzaal wordt meegezongen. In het verleden heeft Sandra Timmerman dit lied live mogen zingen tijdens de Kerstavond en de reacties waren zo positief dat er is besloten om het beschikbaar te stellen voor de rest van Nederland. 

André Rieu geeft 's lands grootste Nieuwjaarsconcert ooit
14-12-2016 18:02:00

Naast de reeks zomeravondconcerten in Maastricht, start André Rieu een nieuwe traditie in Nederland; vanaf volgend jaar vindt telkens aan het begin van het nieuwe jaar een Nieuwjaarsconcert plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 7 januari 2017 wordt hij tijdens de avond vergezeld door 350 artiesten.

RADIONL houdt Kerstmarathon in Koperen Hoogte
14-12-2016 17:46:00

Van zondag 18 t/m vrijdag 23 december verzorgt RADIONL een marathonuitzending vanuit het bekende restaurant De Koperen Hoogte langs de A28. Hiervoor zal de Nederlandstalige radiozender een tijdelijke studio inrichten in de nok van het gebouw. Luisteraars kunnen een verzoeknummer aanvragen of mogen 'radiokijken' in De Koperen Hoogte. Ook zijn er optredens en gastpresentaties van bekende Nederlandse artiesten, plus allerlei omlijstende acties. Het volledige programma van de Kerstmarathon is te vinden op www.radionl.fm

Gino Graus sluit 2016 af met 'Ik verlang naar Kerstmis'
14-12-2016 14:39:00

Voor de 17 jarige Gino Graus uit Den Bosch was 2016 een succesvol jaar. Zijn singles ‘Leef de dag’ en ‘Hey Schat’ werden zeer goed ontvangen en veel gedraaid op de diverse radiozenders. En zijn nominatie voor de Buma award van “Grootste talent van 2016” waarbij hij als tweede eindigde was ook een mooi moment.  Om dit jaar op de juiste wijze af te sluiten is hij de studio ingegaan bij Mario Veltman en heeft ook nog de vrolijke kerstplaat “Ik verlang naar Kerstmis” opgenomen. De oplettende fan zal wel denken....opgenomen bij Mario Veltman. Dat klopt.

Eerste eigen single voor Wouter Roos
14-12-2016 13:29:00

De in Tiel woonachtige volkszanger Wouter Roos komt na het opnemen van een aantal covers, nu met zijn eerste eigen single "Dit huis is zo leeg". Geschreven en geproduceerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen, en opgenomen in de studio van 7Hills Music. Wouter is al sinds zijn kinderjaren een groot fan van de muziek van André Hazes. Enkele jaren geleden begon hij voor zijn plezier die nummers te zingen op familie feestjes. In 2013 deed hij mee aan de talenten jacht "Volks hart en ziel" van Daantje waar hij derde werd. 

José Sep covert klassieker van Corry Konings
13-12-2016 22:39:00

Dat José Sep hard aan de weg aan het timmeren is, kan u niet zijn ontgaan. De Brabantse zangeres gaat vol voor haar droom: heel Nederland en België laten kennismaken met haar muziek. Na haar eerder uitgebrachte  singles verschijnt dan nu het feestelijke 'Adios Amor'. Deze klassieker, die in 1982 door Corry Konings hoog de hitparades in werd gezongen, is door producer Manfred Jongenelis van het stof ontdaan en flink onder handen genomen. Uiteraard is Manfred Jongenelis ook verantwoordelijk voor de accordeon-partij.

Vier uitverkochte jubileumconcerten voor Nick & Simon
13-12-2016 22:29:00

Vrijdag 16 december is het zover, dan zal de eerste van een reeks van vier jubileumconcerten in verband met 10 jaar Nick & Simon plaatsvinden in het Rotterdamse Ahoy’. Bij de speciale optredens  die zijn verdeeld over 3 dagen zullen diverse nationale en internationale gastartiesten hun opwachting  gaan maken!  Met het uitverkopen van de vierde show dit jaar overtreffen  Nick en Simon de afgelopen twee jaar waarbij er in 2014 er twee en in 2015 drie Ahoys gevuld werden. Waar de afgelopen edities de nadruk op kerstsfeer lag zal dit jaar met name het feestelijke karakter van het 10 jarig jubileum de boventoon voeren!

Minister Bussemaker doet oproep voor kandidaten Jos Brink Prijs 2017
13-12-2016 10:45:00

Minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) doet een oproep om kandidaten voor te dragen voor de Jos Brink Prijs 2017. Deze regeringsprijs gaat elke twee jaar naar personen of organisaties die zich inzetten voor de acceptatie en veiligheid van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI). Op 21 mei 2017 wordt de Jos Brink Prijs door minister Jet Bussemaker uitgereikt tijdens een feestelijk programma in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De prijs heeft twee categorieën: oeuvre en innovatie. De Jos Brink Oeuvre Prijs gaat naar een persoon, groep of instelling die zich fundamenteel en langdurig inzet of heeft ingezet voor de acceptatie en veiligheid LHBTI’s. 

'Santa Rocks' swingende kerstsingle van William Smulders en Lieke Grey
12-12-2016 20:18:00

Nu het buiten weer kouder is en de avonden langer zijn, raakte William Smulders en Lieke Grey geïnspireerd tot het maken van het warme, karakteristieke en swingende kerstnummer “Santa Rocks”! De authentieke klank kenmerkt de muziek van William en Lieke! Bij het luisteren van dit nummer komt het heerlijke gevoel van een witte kerst omringt met de gezelligheid van familie en vrienden naar boven! Santa Claus is back in town! William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits.

Kaartverkoop Toppers in Concert 2017 start morgen om 9.00 uur
12-12-2016 16:19:00

 Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei 2017 nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD. We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

Ronald & Aïsha brengen hun derde duo single uit
12-12-2016 14:57:00

Al 2 jaar timmeren Ronald & Aïsha inmiddels aan hun muzikale weg, en niet geheel zonder succes. Na eerst een aantal solo platen uitgebracht te hebben, hebben deze 2 artiesten uit Oude Pekela inmiddels hun derde duo single op naam staan. Na twee geslaagde singles met een verhaal '  Lange Maanden' en 'Veel te kort, veel te jong' was het nu tijd om iets gezelligs te produceren. Dat is volgens diverse bronnen goed gelukt. Ze komen deze keer met het nummer 'Heidi', geproduceerd door Terry West en geschreven door Ronald vd Woude.

Tino Martin signeert op 18 december 2016 z'n nieuwe DVD bij de MediaMarkt Apeldoorn
12-12-2016 14:20:00

Op zondag 18 december om 15.00 uur presenteert Tino Martin zijn nieuwe DVD ‘Tino Martin – Het concert van mijn leven’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Tino zal enkele van zijn grootste hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Meer informatie over deze en andere instores en foto’s zijn terug te vinden op www.facebook.com/gekopmuziek of www.mediamarkt.nl/apeldoorn

Stembus geopend voor de Winterse 50
12-12-2016 14:14:00

Is Last Christmas van Wham nog steeds de populairste kersthit? Of wordt deze kerstklassieker ingehaald door Chris Rea, Band Aid of Mariah Carey? Deze week is de stembus open voor de Winterse 50, de hitlijst met de populairste kersthits. 

Zangeres Greetje Kauffeld benoemd tot erelid van de Nederlandse Sinatra Society
12-12-2016 12:47:00

Zondagmiddag 11 december ontving Greetje Kauffeld aan de vooravond van haar zestigjarige carrière als zangeres de oorkonde van het erelidmaatschap van de Nederlandse Sinatra Society (ISSH). Deze werd tijdens de kwartaalbijeenkomst in Amsterdam aan haar uitgereikt door twee bestuursleden. De oorkonde luidt dat Greetje, ‘naast het zingen van Nederlandse en Duitstalige liedjes, één van Nederlands belangrijkste vertolkers is gebleven van de Jazz en het American Songbook repertoire.

‘Maar dat is nu voorbij’ nieuwe single Dave Groenendijk
12-12-2016 10:58:00

Maar dat is nu voorbij’ is de titel van het levensliednummer van Dave Groenendijk. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frans van Nispen en Tony van Boxtel. Aan de productie werkte tevens Marcel Fisser en Wiesje Westerlaken mee. Dave Groenendijk, voormalig bekend als Dave Green is een allround zanger die er graag een feestje van maakt. Hij werd geboren in Amsterdam en groeide op in omgeving Het Gooi. Met zijn ruime ervaring op podia en cafe’s zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden. 

John de Bever reikt nieuwe cd uit van Benno van Vugt
12-12-2016 10:44:00

Afgelopen vrijdag 9 december 2016 werd de nieuwe single van Benno van Vugt feat. Ferry van de Zaande gepresenteerd in een bomvol café Schuttershof in Esbeek (Br.) Zijn nieuwe carnavalsplaat getiteld; “De look-alike van Willem Alexander” werd rond elven officieel uitgereikt door John de Bever. Daarna barste het feest helemaal los toen Benno van Vugt verkleed als koning op het toneel zijn nieuwe singel ten gehore bracht, vergezeld van achtergrondzangers Ferry vd Zaande en Fred van Boesschoten die ook aanwezig waren. 

Jannes ontvangt uit handen van Koos Alberts gouden plaat voor zijn album ‘Onderweg naar jou’
11-12-2016 14:58:00

Meer dan 20.000 exemplaren verkocht en daarom kreeg een totaal verraste Jannes op zaterdag 10 december 2016, tijdens het MegaPiratenFestijn in het GelreDome, een gouden plaat voor zijn album ‘Onderweg naar jou’. Koos Alberts reikte de plaat in een bomvol stadion uit aan de geliefde zanger. Jannes: ‘Dat we op deze manier beloond worden voor werk waar ons hart ligt, is het mooiste cadeau! Mede door alle gebeurtenissen om me heen wou ik maar één ding en dat is nog gepassioneerder doorgaan met de dingen die ik al deed.

Kapalone presenteert nieuwe single ‘Daar moet op gedronken worden’ in Gemonde
10-12-2016 15:20:00

Op zondag 15 januari 2017 presenteert zanger Kapalone z’n nieuwe single ‘Daar moet op gedronken worden’ bij Café Zaal Kloosterzicht in Gemonde. Meewerkende artiesten zijn: . Jack van Raamsdonk, Jettie Pallettie, De Dorini's, Arnold, Rienie van de Kerkhof, William, Arnold Hofmans, Jimmy Geerts, Pur & Kit, Frank van de Wal, Sylviah, Arno Verduyn,, Yosee en DJ Crew. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree bedraagt € 8.00. ‘Daar moet op gedronken worden’ is de 15e single van de Brabantse zanger. 

RADIONL verzoekservice live vanuit de Koperen Hoogte in Zwolle
10-12-2016 01:12:00

Radiopresentator Alfred Voogd laat in een speciale video op de website van RADIONL zien dat het ‘Hollandse Hart van de Regio’ van zondagochtend 18 december vanaf 10.00 uur tot vrijdagmiddag 23 december 15.00 uur uitzendt vanuit 'De Koperen Hoogte' in Zwolle. De 24 uurs live uitzendingen staan in het teken van verzoekservice, Top 1500, avondconcerten, Kerstbalbingo, gast presentatoren, traktaties en studiobezoeken van luisteraars. Kijk voor meer informatie op RADIONL en bestel snel je kaarten voor de avondconcerten!  

Karin Welsing geeft ‘Ik heb het geweten’ tweede leven
10-12-2016 00:43:00

Met ‘Ik heb het geweten’ heeft Karin Welsing weer een lied uit de hoge hoed getoverd die helemaal bij haar past. Oorspronkelijk was het de ‘b’ kant van de single ‘Al die uren, al die nachten’ die Stella Bos op vinyl in 1997 lanceerde. Karin vond het altijd al een bijzonder mooi levenslied dat ze vroeger veel draaide. 'Ik denk dat heel veel mensen het lied niet eens kennen. Eigenlijk was het de bedoeling om dit nummer op een volgend album te plaatsen, maar omdat het een lied is voor deze tijd van het jaar hebben we toch besloten om het als single op de markt te brengen.

De Gebroeders Ko gaan op zoek naar 'De Lola van Nederland'
09-12-2016 21:08:00

De Gebroeders Ko hebben met hun carnavalssingle 'Haar naam is Lola' een grote hit in handen. Gerard en Ton Koopmans hebben daarom een ludieke actie bedacht. 'Wij gaan in januari op zoek naar 'De Lola' van Nederland. Je hoeft geen vrouw te zijn om mee te doen. Iedereen maakt kans op die titel', vertellen Gerard en Tom. Om te winnen heb je wel de originele Lola pruik nodig. Deze is verkrijgbaar bij Sep Feestartiesten in Roosendaal. Men heeft ook een webshop, dus bestellen is ook mogelijk.

John de Bever presenteert op 1 januari 2017 zijn traditionele NieuwJaarsParty
09-12-2016 18:35:00

Op zondag 1 januari 2017 presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van een aantal bekende collega's, zoals Stef Ekkel, Henk Bernard, Ferry de Lits, Johan Heuser, Susanna Veldmeijer, Johan Linssen, Tommy Lips, Patrick Gerets, José Sep en Angesz. Geniet samen met John de Bever en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

Kees Haak gaat langdurige samenwerking aan met platenlabel NLfactor
09-12-2016 15:11:00

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, gaat vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Het jaar 2017 wordt voor de goedlachse zanger een bijzonder jaar vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen. Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot”  hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Jacques Herb heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-12-2016 12:08:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 december is dat 'Maar nu…’ van Jacques Herb. De koning van de smartlap laat op 70-jarige leeftijd zien dat hij nog steeds zijn mannetje staat. Zijn nieuwe single is een lofzang op het leven op latere leeftijd. Want ook al word je een dagje ouder, en voel je een pijntje hier en daar, volgens Jacques moet je vooral positief blijven en genieten van het leven. Dankzij een bijzonder aanstekelijk refrein kan dit wel eens de winterhit van dit jaar worden! 

Nieuwe single van René Rosas past precies bij zijn vrolijke en energieke stijl
09-12-2016 11:57:00

'Was het maar waar’ is de nieuwe single van René Rosas en past precies bij zijn vrolijke en energieke stijl. “Het nummer past mij als een maatpak.”, aldus de zanger. “Het nummer past mij als een maatpak en heeft een hoog meezing gehalte en is een nummer met veel energie.”, vertelt René Rosas over zijn nieuwe single ‘Was het maar waar’. René houdt van feestmuziek en dat wist ook zijn vriend/collega zanger Richard van Twiller. Hij attendeerde de Zaanse zanger op dit nummer en dat het praktisch al klaar lag bij producer Niels Lingbeek.

Jannes duikt met nieuwe single 'Huilen doe ik wel alleen' in zijn herinneringen
09-12-2016 11:53:00

Persoonlijke emoties houdt Jannes liever voor zichzelf. In zijn nieuwste single ‘Huilen doe ik wel alleen’ duikt de geliefde zanger zijn herinneringen in. Hoogtepunten en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van Jannes. Geen vrolijk inhaaknummer deze keer, maar een prachtige ballad over de dingen die je raken en waar je niet altijd raad mee weet. Jannes trekt zich op dat soort momenten liever terug en houdt zijn echte tranen voor zich alleen. Hij zingt: ‘Dat bracht de wijsheid met de jaren, al ben ik niet van steen, maar huilen doe ik wel alleen’. 

Verplichte rust heeft Frank van Etten goed gedaan
09-12-2016 11:44:00

De verplichte rust heeft zijn stem en Frank van Etten zelf ook, goed gedaan. Vanaf vrijdag 9 december zal hij zijn optredens hervatten en de zalen weer in vuur en vlam zetten met zijn fantastische stem en zijn opzwepende en gevoelige liedjes. Net op tijd ook om op zaterdag 10 december zijn klassieker 'Leef als een zigeuner'  te laten klinken in het volle Gelredome bij de grote finale van het Mega Piratenfestijn 2016. De rust heeft Frank ook zijn sterke mentale kracht terug gegeven. Frank was 9 toen zijn vader hem op de bar in de Jordaanse cafés liet zingen. 

Nieuwe single van VanMike gaat over over z'n zoontje Milan
08-12-2016 12:41:00

In 2015 bracht VanMike zijn debuutsingle “Denk Groot” uit. Deze wordt nu opgevolgd door de nieuwe single “Altijd”. Deze single is anders dan de eerste en heel persoonlijk voor VanMike. Het jaar 2016 is een bijzonder jaar, op 23 januari word ik voor het eerst vader. Van een lief en heel klein jongetje, genaamd Milan. De geboorte van mijn zoon is een gebeurtenis die in mijn geheugen geprent staat. Zo mooi en bijzonder. En daarnaast ook puur en overweldigend, vanaf het moment dat ik hem aanpakte direct na de geboorte. 

MUZIEKKIOSK binnenkort bij Breedband Helmond
08-12-2016 12:37:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar van start ging, wordt met ingang van 1 februari 2017 toegevoegd aan het tv-pakket van Breedband Helmond. Daarmee krijgen de televisieabonnees van de Brabantse internetprovider toegang tot de drie zenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en NashvilleTV. “Deze nieuwe uitbreiding van onze MUZIEKKIOSK bevestigt de groei die we al enige tijd zien bij met name de regionale netwerken”..

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop