RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
26-02-2017 13:25:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 3 maart van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Johnny Romein steunt met 'Het Oranje Lied' kinderen met een beperking
25-02-2017 15:20:00

Volkszanger Johnny Romein, bekend van ‘De Vrolijke Koster’ en ‘Ali Mentatie’, komt met een vrolijke meezinger ‘Het Oranje Lied’. Bij Johnny staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens en dat is een feest! Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Ali-Mentatie’ vestigde hij in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit al heel wat jaren in het vak.

Duo Picobello maakt doorstart en lanceert nieuwe single
25-02-2017 02:42:00

In oktober 2016 kondigden Gert & Betsy de Jong vanwege dreigementen het einde van duo Picobello aan. Ze gaven destijds aan dat niet alleen zij, maar ook hun fans met de dood werden bedreigd. Het uitgangspunt om plezier te maken veranderde in gestrest thuiskomen. Volgens het duo had dat ook te maken met de tijd van tegenwoordig. Ze voelden zich daar niet meer in thuis. We zijn nu bijna vier maanden verder en kregen van het nieuwe management (Ineke Pullen) te horen dat Gert & Betsy na veel wikken en wegen de knoop hebben doorgehakt en een doorstart maken. Op zaterdag 8 april 2017 presenteren ze hun nieuwe single ‘Liefste’ bij Restaurant Spikke.

Alie Bakker presenteert haar nieuwe album ‘Samen met jou’ in Klarenbeek
24-02-2017 19:14:00

Op zondag 2 april 2017 vindt bij Partycentrum De Nieuwe Zweep, Klarenbeekseweg 93 in Klarenbeek de albumpresentatie plaats van haar nieuwe album ‘Samen met jou’. Meewerkende artiesten zijn: Jaman, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Elz Bakker, Mark Rijs, Bouke, Rinus Werrens, Leen Zijlmans, Tinus Hoekstra en een mystery guest. De aanvang is vanaf 16.00 uur en het geheel duurt tot ongeveer 21.00 uur. Kaarten ( ook VIP) zijn verkrijgbaar bij Richard via 06-28227667. Alie vertelt trots dat het album dezelfde titel draagt als de laatste single ‘Samen met jou’. In totaal staan er 12 zelf geschreven liedjes op het album welke verschijnt bij platenmaatschappij Berk Music. Het album, welke geproduceerd is door Edwin van Hoevelaak, is opgenomen in de befaamde Rooftop studio in Holten. 

Snollebollekes wint Carnavalskneiter 2017
24-02-2017 15:00:00

Aan de vooravond van carnaval hebben TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat de single Hoempapa van Snollebollekes door de kijkers en luisteraars is uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. De winnaar van de jaarlijkse liedjescontest werd vrijdag 24 februari bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL. Presentator Hessel Wijkstra sprak telefonisch met Snollebollekes en feliciteerde hem met zijn tweede Carnavalskneiter. Elf dagen dagen lang werd via internet massaal gestemd op een lijst met meer dan 150 nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. 

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-02-2017 13:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 februari is dat ‘Vol Gas’, de nieuwe single van Gerard Joling. Het nummer is afkomstig van zijn succesvolle album ‘Lieveling’ en werd geschreven in samenwerking met Bram Koning. Zoals we van de bekende zanger en tv-presentator gewend zijn gaat het om een vrolijke track die het de komende tijd weer goed zal doen in de cafés. Al met al kunnen we stellen dat het oeuvre van Gerard Joling inmiddels tot de meest imposante uit de Nederlandse muziek gerekend mag worden. 

Dorine Wiersma geeft een voorproefje van haar nieuwe voorstelling
23-02-2017 15:51:00

Dorine Wiersma geeft een voorproefje van haar nieuwe voorstelling. Zij tourt nog tot eind mei langs de Nederlandse schouwburgen en theaters met haar vierde cabaretvoorstelling ‘D&A’ en schrijft ondertussen aan haar vijfde voorstelling 'Gaan we katten?' Deze gaat komend najaar in première in Schouwburg Amstelveen. Wiersma schreef het lied 'Halina , ik heb je gezien ja' uit ergernis aan de media die naar haar idee eenzijdig een kleine groep artiesten zoals Halina Reijn belicht.  “Het stikt in Nederland van de geweldige muzikanten, acteurs en cabaretiers.

Vrolijke voorjaarssingle van Jamie van Boxtel
23-02-2017 13:00:00

De 12 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel heeft met “Ik Ben Verliefd” een vrolijke voorjaarssingle in handen. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Eerder verschenen er van Jamie van Boxtel al drie singles, waaronder “Dit Liedje”, waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen en was hij te horen en te zien op radio en TV.

Ilse DeLange presenteert Triggerfinger, Racoon en Douwe Bob op Tuckerville 2017
23-02-2017 00:00:00

Triggerfinger, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets zijn de eerste namen voor het festival Tuckerville dat op zaterdag 2 september plaatsvindt in Recreatiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De komende maanden maakt het festival nog meer namen bekend. De voorverkoop voor Tuckerville 2017 start aanstaande zaterdag 25 februari om 10:00 uur. De eerste editie van Tuckerville vond plaats op 21 juni 2014 in de Grolsch Veste te Enschede. ‘Met het Rutbeek hebben we een prachtige alternatieve locatie gevonden, waar we nog grootser kunnen uitpakken...

'Heel Holland op z’n kop' wordt een ongekend theaterspektakel
22-02-2017 21:49:00

Een avond naar het theater is waarschijnlijk nog nooit zo leuk geweest. Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarbij de allergrootste Hollandse hits de revue passeren. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. U kent ze allemaal van radio en tv, met de grote hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot de hits van Andre Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, DoeMaar, Koos Alberts, Frans Bauer, Het Goede Doel etc. zorgen voor een onvergetelijke avond. ‘Heel Holland op z’n Kop’ is een ongekend theaterspektakel, waarin Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp ondersteund door de 10-koppige BOSCO Big Band onder leiding van Daan Bogers zorgen voor waar feestje in de zaal.

Geert Kleijngeld is verliefd op alle vrouwen
22-02-2017 15:09:00

Geert Kleijngeld uit Nijmegen timmert al heel wat jaren aan de muzikale weg. Als kleine jongen zat hij uren bij de radio naar muziek te luisteren. Vooral de Nederlandstalige muziek trok hem enorm aan. Zo was en is hij nog steeds een grote fan van de Zangeres Zonder Naam en houdt hij van de traditionele Nederlandse meezingers. Niet raar dat Geert op jonge leeftijd zelf ook ging zingen en nu niet meezingen met de radio maar op het podium. In de tijd dat de radio piraten hoogtij vierden door heel ons land maar ook in België was hij elke week wel te vinden bij diverse evenementen. Zo trad hij jaren lang op totdat het noodlot toe sloeg. Een periode in het leven van Geert waar niemand in zijn omgeving en ook zijn fans niet om heen konden.

René Eshuijs brengt 'Ik zal jou nooit kunnen vergeten' op single uit
22-02-2017 14:57:00

Ik zal jou nooit kunnen vergeten’, ook wel ‘Te Quiero’ genoemd, is de nieuwe single van René Eshuijs. Het is de 4e single afkomstig van het album ‘Dromen’ en is uitgekozen omdat het een gezellig nummer is. René houdt nou eenmaal van gezelligheid. Een single uitzoeken is vaak een lastige keuze voor René Eshuijs. Hij zag toen hoe de mensen tijdens zijn optreden reageerden op ‘Ik zal jou nooit kunnen vergeten’. “De mensen doen daar toch leuk op mee en het refrein is pakkend”, aldus René Eshuijs.

Eerste online soap ‘De Schoonewillekes’ van start
21-02-2017 16:41:00

De Almeerse zangeres Willeke Schoonewille heeft sinds de uitzending van Bloed, Zweet en Tranen van SBS in 2013 veel reacties gekregen. Tijdens het programma wist Willeke niet exact de naam van de zanger van haar liedje van Django Wagner en dook overal het populaire fragment op. Daarmee is de nieuwe reality soap geboren. Maandenlang is Willeke gevolgd door de camera en werden de bizarre situaties vastgelegd voor de realitysoap De Schoonewillekes. Sinds 19 februari is de soap live te zien op Facebook en Youtube.

De Lotgenootjes maken liedje over geroyeerde voetballertjes
21-02-2017 14:21:00

Wie kent niet het verhaal van de voetballertjes die werden geroyeerd omdat zij hun lootjes niet hadden verkocht. Inmiddels is daar, met het Carnavalsfeest voor de deur, een parodie op gemaakt in de vorm van een liedje met als titel: “Van lotje getikt” vertolkt door De Lotgenootjes. Het is een leuk meehos-uptempo liedje geworden. Velen zullen het liedje kennen in de uitvoering van Bloem: “Even aan mijn moeder vragen”. Het refrein heeft een iets andere dimensie doordat de eerste zin is veranderd in “Nee, je kunt een dikke krijgen”.

'Voor elkaar'....vierde single van Alexander & 003
21-02-2017 02:10:00

'Voor elkaar' is inmiddels alweer de vierde single van Alexander & 003. Na “De Tijd Van Mijn Leven” en “Alsmaar Later”, bracht het collectief begin 2015 een live dubbelalbum uit waarvan de derde single “Alles Wat Ze Zegt” de openingstrack was. Hoewel Alexander in de daarop volgende zomer nog het duet “Heel Even” met zangeres Daan uitbracht, bleef het daarna een flinke tijd stil rondom de groep. Met name Alexander zelf was betrokken bij meerdere projecten, waaronder de theatertour van Najib Amhali.

Beatrix Theater in extase van O’g3ne
21-02-2017 01:52:00

Maandagavond was Utrecht geheel in extase van de 3 zeer getalenteerde zussen. Behalve hun mooie verschijning beschikken de winnaars van The Voice Of Holland 2014 over geweldige stemmen. Nee, ze zijn geen (meiden)groep, ze zijn één, ze zijn uniek, wat een bijzonder stemgeluid, wat een geweldige sound. Songfestivaldeelnemers Lisa, (zieke) Amy en Shelley hebben echt een geweldige show neergezet.

Jan Smit nieuwe Topper in formatie Toppers in Concert
20-02-2017 23:40:00

Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben bekend gemaakt dat JAN SMIT toe zal treden tot de succesformatie. ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee’; aldus de Toppers.  De komende maanden maken we ons op voor de 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.  

Rox van Driel werkt aan haar nieuwe single
20-02-2017 18:12:00

Rox laat weten dat ze met verschillende tekstschrijvers bezig is om het thema vrienden te verwerken in haar nieuwe single. ‘Ik heb verder nog geen titel dus dat is nog wel heel spannend. Ik ben zelf erg betrokken in het proces en werk ook met een fantastisch team zoals Peter van Nierop die het geheel gaat produceren. M’n eigen ‘ik’ zal je er zeker in terug horen. We gaan het helemaal opbouwen van het begin tot het eindproduct. en dat is wel super leuk om te doen ’, vertelt de trotse zangeres uit de Betuwe die aangeeft dat de single in mei 2017 verschijnt. Op zaterdag 25 maart is Rox uitgenodigd om op te treden bij het Mega Piraten Festijn in Nijmegen. RADIONL verzorgt het voorprogramma ‘Het rondje van de regio’.

Extra kaarten voor première van het nieuwe programma 'Mens' van Wende in Paradiso
20-02-2017 14:54:00

Op donderdag 2 maart 2017 gaat het nieuwe programma ‘MENS’ van Wende in première in Paradiso te  Amsterdam. Voor deze avond zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht,  dwars door alle genres heen. Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd.

Oproep inzendingen Drèents Liedtiesfestival 2017
20-02-2017 11:14:00

Het Drèents Liedtiesfestival (DLF) komt er weer aan. Het grootschalige songfestival wordt voor de zesde keer georganiseerd met als doel het schrijven, uitvoeren en vastleggen van nieuwe Drentstalige kwaliteitsmuziek. De organisatie -Stichting REUR- roept muzikanten, tekstschrijvers en componisten van Drentstalige muziek op om liedjes in te sturen. De ingezonden liedjes worden door een commissie die bestaat uit muziek- en tekstprofessionals beoordeeld. Uit de inzendingen worden de beste tien liedjes geselecteerd voor de finale. 

Marco de Hollander steekt 'Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht' in verfrissend jasje
20-02-2017 11:05:00

Meer dan 40 jaar geleden lanceerde Arne Jansen deze dijk van een feestplaat en steevast begon de zanger zijn optreden met deze kraker. Dit is Marco de Hollander altijd bijgebleven. “Met mijn vader (Disco Henkie) heb ik tientallen optredens van Arne bij mogen wonen. Overal waar de man het podium betrad brak het feest los met deze hit”. Een feestje bouwen heeft Marco de Hollander absoluut gemeen met de bekende zanger. Op de social media kanalen van Marco zien zijn volgers de polonaise meerdere malen per week voorbij komen. 

Randy Blommaert & AmbiDance nemen duetsingle op
19-02-2017 17:20:00

De in Leiden woonachtige zanger ‘Randy Blommaert’ en de Vlaamse zanger ‘Frank de Swaef’, in België beter bekend onder de artiestennaam ‘AmbiDance’ hebben een duetsingle opgenomen met de titel ‘Ik ben gewoon als jij’.  Het is een vrolijk uptempo liedje geworden met een hoog meezinggehalte. In de tekst is verwerkt dat we als Nederlander en Belg een duidelijke herkenbaarheid hebben en dat we beide buiten de afstand erg veel gemeen hebben dit soms verwerkt met een humoristische knipoog. 

'Een lach van jou'......nieuwe single van Ron Besselink
19-02-2017 12:04:00

Na het succes van “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” presenteert Ron Besselink met “Een Lach Van Jou” een waardige opvolger. De single werd wederom geproduceerd door Mario Veltman en verschijnt via Hit It! Music. Ron Besselink won ruim 10 jaar geleden het “Bossche Levenslied” en sindsdien verschenen er diverse singles van hem. Met de vorig jaar verschenen “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” scoorde hij zijn grootste hit tot nu toe. De verwachtingen van de nieuwe single “Een Lach Van Jou” zijn dan ook hoog gespannen.

Artiestenreis van JC Event / JC Travel naar Winterberg voor 98% uitverkocht
18-02-2017 10:30:00

Jolanda Clement van JC Event / JC Travel laat trots weten dat de boekingen voor de 4 daagse muziekreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg ontzettend goed lopen. 'Met nog ruim een maand te gaan is 98% uitverkocht. Dat is voor mij, als kleine speler op de markt' een kroon op het werk. Als ik zie dat ik met een vrijwel gehele nieuwe line up ten opzichte van voorgaande jaren nu al bijna 'nee' moet verkopen, dan tellen de vele uren aan voorbereiding totaal niet meer mee', aldus Jolanda. De muziekreis vindt plaats van 24 t/m 27 maart. Naast exclusieve muziekavonden, een winterpoolparty, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer leuke items worden de gasten op hun wenken bediend.

Like TV Oranje op Facebook en win een CD of DVD
18-02-2017 10:01:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.800 likes bereiken, gaan we maar liefst drie prijzen verloten! Zo maak je kans op de DVD 'Zoals wij zijn' van het IJssel Duo en de CD 'Het beste van Johnny Valentino'. Je maakt ook kans op de CD 'Dit ben ik' van Jeroen van der Boom. 

Wie wordt de nieuwe extra Topper bij formatie 'Toppers in Concert'
17-02-2017 20:38:00

De komende maanden is het Toppers in Concert wat de klok slaat!!! Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom richten hun pijlen vanaf dit moment op Toppers in Concert 2017 de ‘Wild West, Thuis Best’ editie op vrijdag 26 & zaterdag 27 mei 2017. Ze hebben groot nieuws! De formatie zal versterkt worden met een EXTRA TOPPER! Aanstaande maandag in RTL Late Night geven de Toppers tekst en uitleg en hebben zij nog veel meer nieuws. 

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-02-2017 16:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 februari is dat ‘Waarom zou 't drinken 'n zonde zijn’ van Frans Duijts. Het is alweer het derde liedje van zijn album ‘Tijdloos’ dat als single is uitgebracht, en de volkszanger uit Tiel laat horen in topvorm te verkeren. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het om een echte meezinger, geschikt voor de kroeg en het carnaval. De tekst zal geheelonthouders wat minder aanspreken, maar doorgewinterde feestgangers des te meer. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Gertjan Wels brengt 'Ga jij maar weg' als voorloper aanstaand album
16-02-2017 17:06:00

Als voorloper van het in maart te verschijnen debuutalbum van Gertjan Wels “Speciaal Voor Jou” verschijnt de single "Ga Jij Maar Weg". De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid met singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana” waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Zo zal Gertjan op 25 maart a.s. te zien zijn in het “Rondje Van De Regio” tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen.

Charelle lanceert vrolijke single 'Leef vandaag'
16-02-2017 16:52:00

De nieuwe single 'Leef vandaag' van zangeres Charelle bevat volgens haar plugger Casper Jansen alle ingrediënten om een klapper van jewelste te worden. Vrolijk, herkenbaar, pakkend en natuurlijk wederom voortreffelijk gezongen door deze 23 jarige veelbelovende zangeres uit Den Bosch. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings, Marianne Weber en Sieneke. Insiders voorspellen haar dan ook een grote toekomst. De productie van “Leef Vandaag” lag wederom in handen van Sonic Solutions

Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense bundelen krachten
16-02-2017 05:50:00

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe AVROTROS-programma 3Man Sterk, vanaf vrijdag 24 maart op NPO 1, verkennen de zangers de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is. De mannen gaan zelf aan de slag om met hun enthousiasme werkzoekenden en bedrijven bij elkaar te brengen.

Dennis Cornelissen komt met Catchy single
15-02-2017 18:01:00

De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

Harald Queens produceert nieuwe single voor Thom Craane
15-02-2017 17:52:00

Het feestelijke jaar, waarin Thom Craane vijf jaar in het vak zit, begint met de nieuwe single ‘De Nacht is Mijn Leven’. Thom Craane kennen we als een feestzanger en dit nummer is weer een typische Thom Craane nummer dat elke kroeg, feesttent of welke locatie dan ook helemaal plat krijgt. Deze single is geproduceerd door Harald Queens van HQ Studio in Tilburg. Vanaf 2014 is Harald de vaste producer van Thom en maakte al heel wat nummers voor hem. De videoclip is geproduceerd door Cuts & Shots.

Sallandse rockband Bökkers wil succes van 2016 overtreffen
15-02-2017 17:43:00

Ook in 2017 gaat de Sallandse rockband Bökkers een ongekend aantal shows geven. In 2016 werden ruim 100 optredens gedaan en ook in 2017 gaat dit aantal ook gehaald worden. Niet alleen doet de band grote shows op Paaspop, Dauwpop, Concert At Sea, Zwarte Cross en in de grote zaal Paradiso, ook feesttenten, kermissen en zalen worden aangedaan.  

Debuutsingle voor Brian Voet een feit
15-02-2017 17:19:00

Het is 2010, als de uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met passie brengt hij het lied en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom. Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

Jan & Monique onderscheiden zich met ‘Als een vogel zonder vleugels’
15-02-2017 16:45:00

Wie wil er nu niet als een vogel zonder vleugels vliegen. Dat was de gedachte van Jan & Monique nadat ze besloten om een uit Ierland afkomstig lied van een Nederlandstalige tekst te voorzien. ‘We zijn erg trots op het eindresultaat. Op het podium klikt het erg goed tussen ons. Nu blijkt dat we samen ook leuke teksten kunnen maken met een mooie verhaallijn’, vertelt Jan van der Beld. In de Flowertree studio is ook hun inmiddels derde nieuwe single ‘Als een vogel zonder vleugels’ geboren. 

Bob Offenberg schrijft mee aan tekst van z'n nieuwe single 'Toen ik jou zag'
14-02-2017 20:59:00

Door de opzwepende Dance Classic sound uit de jaren 70 in een hedendaags jasje te steken komt Bob Offenberg met een knaller van een nieuwe single. In samenwerking met zijn vaste tekstschrijvers Laurens van Wessel en Frans Bauer heeft de zanger voor het eerst in zijn carrière meegeschreven aan de tekst van “Toen Ik Jou Zag”. Deze hit in spe is de perfecte opvolger en volledig in lijn met Bob’s vorige dansbare hits zoals “Net Als In M’n Droom” en “Je Bent Te Gek”. “Toen Ik Jou Zag” is net als zijn vorige singles opgenomen in Studio 69 te Zegge.

Nieuwe single met videoclip van Mark Blomsteel
14-02-2017 20:45:00

Mark Blomsteel is in maart weer even in Nederland voor de promotie van zijn nieuwe single 'Contagious'. Het nummer, geschreven door Chad Roland en Jerry Glidewell is afkomstig van het aankomende nieuwe album '#Dutchboy'. Dutchboy is in Amerika de bijnaam van de geboren en getogen Rotterdammer die al een aantal jaren in Nashville woont.  Voor de videoclip van 'Contagious' is New York het decor. ‘De clip is al in juli opgenomen en het was vreselijk warm die dag. Het waren zeker niet de ideale omstandigheden en eigenlijk het tegenovergestelde van een andere videoclip die we hier opnamen.

Zangeres Do brengt Nederlandstalig album uit
14-02-2017 20:40:00

Vrijdag 17 februari 2017 brengt zangeres DO voor het eerst in haar carrière een Nederlandstalig album uit. Het album draagt de titel ‘Momentum’. Met Momentum vangt DO de afgelopen 15 jaar in woorden en melodieën. Elke ontroering, elk gevecht en elke lach die zich heeft afgespeeld in haar wereld zijn omgezet in een album met 11 prachtige nieuwe liedjes. ‘Nooit Meer Een Ander’ is de single afkomstig van het album. Het album is zomer 2015 ontstaan tijdens een writing camp op een prachtige kasteelboerderij bij Dijon, Frankrijk. 

Peter La Haye stapt in het huwelijksbootje met Leida Groot
14-02-2017 20:33:00

Peter La Haye heeft zijn vriendin Leida Groot ten huwelijk gevraagd. Leida hoefde er niet lang over na te denken en haar antwoord was 'JA'. Peter heeft zijn vriendin 17 jaar geleden leren kennen in Kijkduin. Hij ging al snel met haar samenwonen. Twee jaar later kregen ze een dochter. 'Door alle drukte en het nog niet belangrijk vinden van een huwelijk kwam dit nooit ter sprake. Nu vond ik het echt de hoogste tijd om te trouwen', vertelt Peter die gelijk laat weten dat de bruiloft in gypsy stijl op 1 april 2017 gaat plaatsvinden. 

Opvallende carnavalshit van De Samba's
14-02-2017 19:56:00

Toen een succesvolle bankier gedurende de zomervakantie van het afgelopen jaar een refrein in zijn hoofd kreeg, en dat aan zijn zus liet horen, had hij al meteen het gevoel: "Dit zou wel eens een echte carnavalskraker kunnen worden". Het feit dat zijn zus nogal terughoudend reageerde, moest wel te wijten zijn aan het feit dat ze "van boven de rivieren was". Dus ze kon zich natuurlijk moeilijk voorstellen er mensen zouden meezingen of zelfs een polonaise in zouden zetten. Maar: ze had dan ook nog nooit een echte carnaval meegemaakt!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: