RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tinus Hoekstra blaast 'Doe het dan' van Leen Zijlmans nieuw leven in
20-03-2017 19:46:00

Tinus Hoekstra heeft nooit spijt gekregen van een beslissing welke hij nam in 2011. Nadat hij al diverse optredens had verzorgd en studio opnames had gemaakt, vond hij het tijd worden zijn carrière als zanger naar een hoger plan te tillen. Ondertussen heeft hij 9 singles en het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op zijn naam weten te zetten, en geniet hij aanzien in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. De vriendschap die Tinus in de loop der jaren heeft opgebouwd met zijn vaste producer Frank Verkooyen, mondde vorig jaar uit in het duet ‘Vrienden voor het leven'. 

Kees Versluys vindt het tijd voor een feestje
20-03-2017 19:37:00

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire. Hij vond het tijd worden voor een feestje. Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de originele tekst herschreven en zijn de klanken aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazer en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden.

Debuutsingle Erik de Greef bevat een vlotte moderne beat
20-03-2017 14:06:00

De jonge Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor zijn allereerste single. Het resultaat mag er absoluut zijn. Een heerlijke frisse single met de titel; "Om bij jou te zijn" gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.

Be Dilling krijgt leuke reacties op z'n nieuwe single 'Waarom zeg mij waarom'
20-03-2017 13:45:00

Be Dilling is in Noord Nederland een naam die je veelvuldig tegenkomt op feesten en evenementen. De bekendheid heeft Be mede te danken aan het feit dat hij altijd een volks karakter aan zijn nummers weet te geven. Ook met deze,door Peter van der Veen,  geproduceerde single is deze Groningse zanger er wederom in geslaagd om het echte volkse er aan te geven. 'Waarom zeg mij waarom' is de titel van de single en kent een bliksemstart. Op 19 maart jl. werd de single gelanceerd en in de avonduren kreeg Be via zijn facebook account al vele reacties.

Benno van Vugt en Johan Vlemmix maken nieuw koningslied
20-03-2017 13:36:00

Begin dit jaar scoorde de Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische carnavalskraker met zijn nummer “De look-alike van Willem Alexander” waarmee hij in veel hitlijsten kwam, waaronder de beste 33 carnavalskrakers van Omroep Brabant. Koningshuis fanaat Johan Vlemmix hoorde het nummer en was meteen enthousiast om het nummer als basis te gebruiken voor een nieuw koningslied en benaderde Benno meteen. Tekstschrijver en producer André Kooiman remixte zijn eigen nummer voor deze gelegenheid en herschreef de tekst tot een heus koningslied.

Single Evert Wolters gepresenteerd op Mega Piraten Festijn
19-03-2017 17:56:00

De nieuwe single van Evert Wolters is afgelopen zaterdagavond gepresenteerd tijdens het Mega Piratenfestijn in Borger. Ruim 8.000 man kregen voor het eerst de single ‘Sexy sax’ te horen. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus Evert. De single presenteren in een bomvolle tent was voor Evert Wolters al heel spannend, maar het was zijn allereerste optreden tijdens een MPF. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus de jonge zanger. Ondanks dat het zijn debuut was op het grote podium, ging het de zanger goed af. 

John van Bergen steekt ‘t Is moeilijk bescheiden te blijven’ in nieuw jasje
19-03-2017 12:39:00

Voor de 36 jarige John van Bergen maakt muziek al vele jaren deel uit van z'n leven. Als geluidsman pakt ook hij meestal de microfoon stevig in zijn handen. Nu, na enige tijd komt hij met een nieuwe single op de markt. De titel daarvan is ‘t Is moeilijk bescheiden te blijven’. En ja u heeft het goed. Het is een grote hit geweest van Peter Blanker. John besloot om dit nummer in een nieuw jasje te laten stoppen gebaseerd op 2 stylen. Het liedje begint in de bekende wals maar dan in een compleet nieuwe sound en slaat opeens om naar de bekende polka sound.

André Hazes voor even terug bij zijn fans
18-03-2017 17:25:00

Vrijdagavond 17 maart 2017 was André Hazes voor even terug bij zijn fans in de Ziggo Dome te Amsterdam. Tijdens de vijfde jubileumeditie van Holland zingt Hazes zaten 17.000 fans vol ontroering én met kippenvel te kijken én luisteren naar Zij Gelooft In Mij door André Hazes zelf, want hij was er zelf, als hologram.

Toppers van Oranje bezoekt Noorderlicht in Schaijk op 9 april
18-03-2017 10:57:00

Zondag 9 april a.s. gaat het dak eraf in het Noorderlicht aan de Schutsboomstraat 71 te Schaijk. Maar liefst 40 Nederlandstalige Top Artiesten geven acte de présence in een non-stop programma van 4 uur tijdens de opnames van Toppers van Oranje. Mike Peterson, Peter Beense, Willem Barth, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Rob van Daal, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Jacques Herb, Wesley Bronkhorst, Dario, Yves Berendse, Johnny Bolk, Marco de Hollander, Colinda, Daantje, Elz Bakker, Rinus Ponsen, e.v.a. kun je van heel dichtbij bewonderen.

Frank van Etten krijgt eigen online TV programma
17-03-2017 18:08:00

Voor het nieuwe online TV programma ‘De Muziekbus’ gaat Frank van Etten op zoek naar kandidaten die hij op een zeer bijzondere manier in het zonnetje kan zetten. Omdat Frank altijd al een grote fan was van ‘Het spijt me’ en tegenwoordig nog steeds geniet van ‘All you need is love’ bedacht hij het concept ‘De Muziekbus’. Iedereen kent Frank natuurlijk als zanger. Daarnaast schrijft hij voor zichzelf en andere artiesten pakkende teksten. 

Zesde editie voor succesformule Holland Zingt Hazes
17-03-2017 17:03:00

Vandaag maakt producent LiveLane, vlak voor aanvang van het eerste concert van de uitverkochte jubileumserie, bekend dat Holland Zingt Hazes volgend jaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 april terugkomt in de Amsterdamse Ziggo Dome. In 2017 wordt met de huidige concerten het eerste lustrum gevierd. 

Meezingen bij 'Puur Hollands' in Den Bosch
17-03-2017 14:21:00

Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk evenement waar alle topartiesten wel eens op de bühne hebben gestaan. Op vrijdag 31 maart is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie, met optredens van André Hazes jr., Tino Martin, Django Wagner, Henk Dissel, e.v.a.

Johan Moreno presenteert feestnummer op 8 april in Velddriel
17-03-2017 14:15:00

Op zaterdag 8 april 2017 presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single bij Dorpshuis ‘De Boxhof’, Voorstraat 71 in Velddriel. Meewerkende artiesten zijn: Michael Nobbe, Karin Welsing, Zanger Bas, Joey Bos, Sherena, Master Stu, Boy Lever, Truke en Angel. De presentatie is in handen van Tonny van Alem. De aanvang is vanaf 20.00 uur.  Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 10.00 verkrijgbaar bij de Readshop in Hedel , bij de Dagwinkel in Velddriel of telefonisch bij Johan (06-18281601) en Bianca (06-36162255). Momenteel is al 75% van de kaarten verkocht. 

André Rieu kondigt 10e Vrijthof concert aan op vrijdag 21 juli 2017
17-03-2017 13:15:00

Voor de eerste keer, geeft André Rieu 10x concerten op het Vrijthof in juli 2017. Het 10e concert vindt plaats op vrijdag 21 juli 2017. De kaartverkoop start vandaag. De concertreeks viert dit jaar het 30 jaar jubileum van het Johann Strauss orkest. Bij de concerten in 2016 waren er meer dan 80 nationaliteiten vertegenwoordigd op het Vrijthof. André Rieu: ”Toen ik mijn orkest oprichtte in 1987, waren we met 12 orkestleden. Nu staan we met meer dan 60 mensen op de bühne. 

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-03-2017 13:06:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 maart is dat ‘Maar ’t geeft niet’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger, die in oktober vorig jaar ook al eens de Oranje Kroon droeg met het reggae-getinte ‘Blijf bij mij de hele nacht’, keert met dit nieuwe nummer weer helemaal terug naar de stijl waarin hij doorbrak. Samen met Waylon van der Heijden en Adrie van den Berk maakte hij een aanstekelijk volks nummer, over een man die zich flink heeft vergist in een relatie maar gelukkig veel van zijn fouten heeft geleerd. 

Ex Idols winnares Rochelle Perts neemt clip op in Zuid-Afrika
17-03-2017 12:24:00

Vandaag gaat de nieuwe single 'You Got Something' van Rochelle in release. Het zomerse nummer gaat over mannen met imperfecties, iets wat de zangeres uniek vindt. De videoclip werd in Zuid-Afrika opgenomen en volgt op de hits 'All Night Long' , 'Way Up' en 'Don't Let Me Go'. Het nummer komt uit op Rochelle's eigen label 'Young Elephants'. Rochelle: 'Ik zie in het nieuws veel negatieve dingen over wat social media met kids kan doen. Het is vooral bekend dat meisjes onder druk worden gezet om aan bepaalde schoonheidsidealen te voldoen.

Antje Monteiro tekent contract bij platenlabel Dino Music
16-03-2017 21:45:00

Antje Monteiro tekende op deze zonnige dag een contract bij platenlabel Dino Music. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en verheugen ons op het uitbrengen van een prachtig nieuw album.  Antje Monteiro: "Heel erg blij ben ik met mijn samenwerking met Dino Music. Een warme, creatieve familie waarbij ik mij meteen thuis voelde. Ik kan dan ook niet wachten om binnenkort mijn eigen muziek uit te brengen".  Tony van de Berkt: "Antje is natuurlijk een artiest met een grote staat van dienst maar met nog veel ambitie en een fantastisch album dat ze aan het afronden is. 

Debuutsingle voor Gerrit Schneider een feit
16-03-2017 12:45:00

Gerrit Schneider is op 11 juli 1999 geboren te Den Haag en groeit op in een liefdevol gezin samen met zijn 7 jaar oudere zus. Op jonge leeftijd ontwikkelt Gerrit een grote liefde voor muziek en op zijn 9e verjaardag krijgt hij een keyboard cadeau waarop hij meteen begint te spelen. Zijn omgeving merkt meteen dat hij erg muzikaal is, want zonder ook maar één noot te kunnen lezen en door alleen te kijken op YouTube, speelt hij al snel menig nummer uit zijn hoofd. Een aantal jaren later krijgt hij steeds meer interesse om ook te gaan zingen.

3JS vieren 10 jarig bestaan op 28 oktober 2017 in AFAS Live
16-03-2017 02:13:00

De 3JS maakten woensdagavond bij RTL Boulevard bekend dat ze op zaterdag 28 oktober in AFAS Live een optreden geven om hun 10-jarig bestaan uitgebreid te vieren. Dit jaar is het namelijk precies tien jaar geleden dat de Volendammers Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte hun eerste Nederlandstalige single in Nederland uitbrachten. Toen nieuw voor Nederland, maar in hun thuishaven waren ze allang bekend, omdat de 3JS eigenlijk al twintig jaar bestaan. De eerste tien jaar waren belangrijk voor hun muzikale ontwikkeling. Ze speelden in vele verschillende (Engelstalige) bands, samenstellingen en stijlen die uiteindelijk samenkwamen in het nu indrukwekkende repertoire van de 3JS. In 2008 zetten de 3JS hun eerste stappen op de planken van de Nederlandse theaterwereld, dit bleek ideaal grondgebied voor de Nederlandstalige teksten. 

'Fantastisch'.....nieuwe single van Thom Coppens
15-03-2017 12:58:00

Als er één ding centraal staat in het leven van Thom, dan is dat het maken van muziek in de breedste zin van het woord. Het optreden voor een groot publiek is een fantastisch gevoel, maar ook het traject in de studio waar de track bedacht, geschreven en geproduceerd wordt is bijzonder. Uit deze combinatie is dan ook de single 'Fantastisch' ontstaan, toen we in de studio aan een nieuwe single begonnen was het snel duidelijk wat het einddoel zou zijn: ‘Een makkelijke tekst met een fantastisch arrangement eromheen’.

Boyband STORM3 brengt Nederlandstalige single uit
15-03-2017 12:52:00

Na ‘This is Love’ dat boyband STORM3 vorig jaar april uitbracht, is het nu tijd voor een single in onze eigen taal. STORM3 bestaat uit Devon Donovan, Koen van der Heide en Patrick la Lau. De heren van kijken terug op een uitstekend en succesvol 2016 met vele optredens tijdens o.a. de Gay Pride , Panndora, GayPride-Amersfoort en op de Rainbow Ice Skate in Gouda. Daarnaast is hun in Noorwegen geproduceerde debuutsingle ‘Is This Love’ prima opgepakt in zowel ons land tot zelfs in Polen en Roemenië.

‘Duizend dingen’.....nieuwe single van Lina Steevens
15-03-2017 02:01:00

Op 31 maart 2017 presenteert Lina Steevens haar nieuwe single ‘Duizend dingen’ bij Zaal Adelaars in Helmond. Deze single is, net zoals haar vorige single ‘Mijn Hartslag’ geproduceerd door Kees Tel. ‘Duizend dingen’ gaat over een nieuwe verliefdheid en duizend redenen waarom je van iemand kunt houden. De stijlvolle clip is grotendeels in de Drunense Duinen opgenomen. Met een managementcontract bij Stanley Hazes Artiestenmanagement en platencontract bij Hollandia Media Groep op zak, is Lina nu helemaal in haar element. 

Rob van Daal laat met 'Als je echt van iemand houdt' zich van een andere kant zien
15-03-2017 01:43:00

Rob van Daal weet keer op keer vriend en vijand weer te verrassen. Sloeg hij de afgelopen maanden keihard toe met de ene feesthit na de andere, deze keer laat Rob zich van zijn gevoelige kant zien en horen. Maar dan wel in de typische Rob van Daal-stijl. 'Als je echt van iemand houdt' begint misschien soft, zoet en sappig, om plotseling, en hoe kan het ook anders bij Rob, toch weer ineens stevig de vaart er in te zetten. Gitaren, trompetten… alles wordt uit de kast getrokken voor een frisse hit.

Johnny Valentino lanceert swingende meezinger 'Mamacita'
14-03-2017 12:24:00

Johnny Valentino's jongste single getiteld 'Mamacita' is een dansbare en swingende meezinger zoals we van hem gewend zijn. Na 'Oh Carol' en het zeer gevarieerde album “Het beste van…” gaat Johnny verder door in de lijn van zomerse klanken. Het nummeris een bewerking van Roy Orbison’s wereldhit 'Pretty Women'. Martin Eden is verantwoordelijk voor de tekstbewerking en Peter van Leerdam (Highwaves.nl) voor de arrangementen en productie. De positieve zanger van Nederland gaat ook met deze single weer veel promotie doen.

Harten 10 telt af naar 7 april 2017…theaterconcert, nieuwe single en een nieuw album
14-03-2017 11:47:00

Op vrijdag 7 april 2017 presenteert Harten 10 tijdens hun theater concert in de Stadsgehoorzaal te Kampen de cd box ‘Bestemming Bekend’.  De twee cd’s tellen in totaal 36 tracks, waaronder bekende nummers, maar ook een aantal nieuwe liedjes en  een 7-tal solo nummers van Tineke. Tegelijkertijd wordt ook hun nieuwe single gelanceerd. Met een avondje Harten 10 in het theater  laten Martien en Tineke zich van een andere kant zien. Niet zoals meestal in een drukke feesttent of in een café… nee dit keer is de bestemming de prima plek voor meer, maar ook andere liedjes. 

Johan Heeren blaast 'Silvery moon' van Jack Jersey nieuw leven in
14-03-2017 01:23:00

Johan Heeren heeft het nummer ’Silvery moon'' van Jack Jersey nieuw leven ingeblazen en voorzien van een geheel nieuw arrangement in een zomerse gypsy-achtige sound. Paulus Schäfer die bekend staat als één van de meest getalenteerde Gypsy Jazz gitaristen van Nederland werd ingehuurd om het gitaar werk te verzorgen. Diana Theunissen schreef de Nederlandstalige tekst op de klassieker. De titel daarvan is ‘Onder de volle maan’. De tweetalige single verschijnt op het label van JC-Records.

Rob de Nijs vereerd met Amsterdamse stadswandeling o.l.v. Daan Bartels
14-03-2017 01:05:00

Amsterdam krijgt een Rob de Nijs-wandeling. Dit voorjaar kunnen liefhebbers van het werk van de zanger een duik nemen in zijn Amsterdamse verleden. Wandelgids Daan Bartels zette hiervoor een route uit van 8 kilometer. Initiatiefnemer van de Rob de Nijs-wandeling is kleinkunstkenner Daan Bartels, die eerder al wandelingen uitzette door het Amsterdam van Ramses Shaffy.

Antonio Holsken wijst Gio Swikker de weg naar Rood-Hit-Blauw Produkties
13-03-2017 12:07:00

Antonio was al enige tijd bezig om Gio Swikker als beginnend zanger de kneepjes van het vak bij te brengen. Toen onlangs de eerste single van Gio opgenomen was, werd het tijd om uit te kijken naar een platenlabel die alles m.b.t. het uitbrengen en promoten van de single goed kon regelen. Al snel kwam men bij uit bij Rood-Hit-Blauw Produkties, een gerenommeerd Nederlands platenlabel die naast de bestaande artiesten ook veel beginnende artiesten een platform biedt. 'Antonio Holsken doet erg veel voor me, ik ben nu sinds een jaar aan het zingen, iets wat prima bevalt..

Afscheid van haar opa inspireert Liv Verity tot het schrijven van nieuwe single
13-03-2017 10:49:00

Liv Verity, artiestennaam van Charlotte Boogaerts, is een Vlaamse zangeres, componist en tekstschrijver die vlak over de Belgische grens in Mol woont heeft onlangs afscheid van haar opa moeten nemen. Ze kreeg het steeds moeilijker omdat er een groot voorbeeld voor haar weggevallen is. Ook om de goede en slechte tijden mee te delen. Daarom schreef Liv een tekst voor de mensen die hun verdriet kunnen richten in de herinneringen. De titel van de tweede single 'Let's remember' was dus niet ver te zoeken. 

Debuutsingle voor Jeroen Oosterhof
12-03-2017 10:43:00

De  allereerste single van de Groningse zanger Jeroen Oosterhof is een feit. Het nummer 'Op deze mooie dag' is geschreven door Kees Huizinga, Wouter Velzen en Marco Meijer. Het geheel is opgenomen in de studio van Kees Huizinga in  Zuidhorn. Jeroen Oosterhof  leeft sinds  z’n veertiende levensjaar voor de muziek. Inmiddels is hij 24 jaar,  woont hij in Zuidhorn, en is een grote droom van hem in vervulling  gegaan: een eigen single opnemen. Optreden doet Jeroen vaak. Hij heeft  op meerdere festivals en concerten in de provincie Groningen gezongen.  

Like TV Oranje op Facebook en win het album 'Mijn Zigeunerhart' van Frank van Etten
12-03-2017 10:09:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.800 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 16.900 likes bereiken, gaan we maar liefst twee CD's verloten! Zo maak je kans op 'Mijn Zigeunerhart' van Frank van Etten. Nooit eerder schreef hij zo eerlijk over zijn vreugde en zijn verdriet dan op dit nieuwe album.

Jubileum Veerse Kovvernacht vindt plaats op zaterdag 8 april 2017 in Raamsdonksveer
11-03-2017 13:34:00

Zaterdag 8 april zal de 15e editie plaatsvinden van de Veerse Kovvernacht. Maarliefst 6 bands en acts bestijgen het podium in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer! De organisatie is al jaren in handen van Gino Schipperen (The Pianoman & Friends en Rooie Rico XXXL) en Andy Broeders (The Young Stage Band). Midden jaren 90 organiseerde Gino Schipperen samen met Wilbert Montens van de toenmalige ‘Esta Loca’, diverse ‘Music-Meetings’ mmv lokale muzikanten. Jaren later werd dit voortgezet onder de naam ‘Kovvernacht’.

Richard ten Oever lanceert z'n derde single
11-03-2017 12:26:00

Ik weet niet of jij de mooiste bent” is alweer de derde single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. Hiermee hoopt Richard weer 'n stapje hogerop te klimmen in de muzikale Nederlandse ladder. Het is een leuke vlotte meezinger die het in de kroegen al heel erg goed doet.  De tekst en muziek van de single is een samenwerking tussen Pascal de Vormer en Hugo Peeters. Pascal vormde jaren lang met zijn broer Ronald en vader Gijs het trio ‘De Vormers’ en scoorde een hit met o.a. ‘Ik zal dansen op je bruiloft’ verder schreef Pascal vele hits voor andere artiesten.

Idols-finalist Kimberly Fransens laat van zich horen
11-03-2017 12:02:00

Gisteren verscheen de akoestische versie van “Never Let Me Go”, een samenwerking tussen de runner-up van Idols 2016 Kimberly Fransens en DJ Onderkoffer. Kimberly laat met “Never Let Me Go” voor het eerst weer van haar horen, sinds de finale van Idols in 2016. De release is hiermee dan ook de eerste single in een lange reeks. Kimberly is sinds de finale van Idols 2016 druk bezig geweest zichzelf muzikaal te ontwikkelen en het juiste team om zich heen te verzamelen. Met diverse tracks en samenwerkingen als eindresultaat. 

Bobby Prins brengt album uit met 14 accordeonparels
11-03-2017 11:50:00

Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Dat is echter niet bekend bij het grote publiek. De Vlaamse zanger bracht de afgelopen jaren talloze singles en een aantal albums op de markt. Om de accordeon een keer speciaal onder de aandacht te brengen heeft hij samen met z'n platenbaas Johan Hense van VNC Music besloten een selectie van 14 liedjes die hij de afgelopen jaren heeft opgenomen instrumentaal met acccordeon op een album uit te brengen.  

Vrijkaarten voor Nacht van Oranje
11-03-2017 11:08:00

Woensdag 26 april staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van Nacht van Oranje, dat in 2017 zijn 25-jarig bestaan viert! Alle reden dus om tijdens deze Koningsnacht een nóg groter Oranjefeest te vieren met een super line-up. Op het affiche staan Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, Lee Towers, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, John West, Jannes en de internationale feestact Vengaboys. Uiteraard is Lee Towers de afsluiter.

Filmdebuut voor Hanne, Marthe & Klaasje in nieuwe K3-film
11-03-2017 00:56:00

Na het succes van de albums 10.000 Luchtballonnen, Ushuaia, diverse tv-programma’s en honderden optredens met onder andere de K3 shows, zullen Hanne, Marthe & Klaasje hun allereerste K3-film op gaan nemen: K3 Love Cruise

Marco de Hollander heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-03-2017 12:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 maart is dat ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht’, de nieuwe single van Marco de Hollander. Ooit begon Arne Jansen zijn optredens steevast met deze kraker. Marco de Hollander stond heel wat keren in het publiek en het nummer is hem altijd bijgebleven. Nu komt de feestzanger uit Ter Aar met zijn eigen versie. “Ik was op zoek naar een openingsplaat voor mijn optredens. Deze plaat is daar perfect voor, het feest spat er vanaf”, aldus Marco. 

Mike Daane presenteert nieuwe single op 11 maart in Haarlem
10-03-2017 12:09:00

Zanger en entertainer Mike Daane is al 9 jaar hard aan de weg aan het timmeren. Na veel feestjes en 3 singles is het nu tijd voor zijn 4e single: ‘Geluk’. Er is dit keer gekozen voor een nieuwe sound. ‘Geluk’ is weer een stapje verder naar de toekomst. Als Mike Daane een nieuwe single uitbrengt hoort daar altijd een presentatie bij. Dit keer is gekozen voor de locatie bij SV Olympia aan het Henk Van Turnhoutpad 1 in Haarlem. Op zaterdag 11 maart vanaf 16.00 uur zal het een grote feest worden dat helemal in het teken van ‘Geluk’ bestaat. Het programma zit bomvol met gastoptredens van onder andere Christa Kerdijk, Niels Bode, Michael Nobbe, Tony Anderson, Roma Weiss Mirando Sr. & La Sonrisa, Jordan Peeters en Dennis van Veen. 

Zender Obama & Poar Neem'n On Tour op het Mega Piraten Festijn
10-03-2017 11:57:00

Zender Obama / #Wateensound en de mannen van Poar Neem'n On Tour krijgen een eigen podium op het Mega Piraten Festijn op 18 maart in Borger. De organisatie kon simpelweg niet meer om de meest populaire zend-amateur van Nederland en zijn vrienden heen! Al meer dan een jaar neemt de Zender Obama elke vrijdagmorgen rond kwart voor 12 op RADIONL, het Hollandse Hart van de regio, de frequentie even over! Werklui leggen het werk neer, autoradio's gaan een tandje harder, op kantoren wordt even geen telefoon opgenomen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: