RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rox van Driel werkt aan haar nieuwe single
20-02-2017 18:12:00

Rox laat weten dat ze met verschillende tekstschrijvers bezig is om het thema vrienden te verwerken in haar nieuwe single. ‘Ik heb verder nog geen titel dus dat is nog wel heel spannend. Ik ben zelf erg betrokken in het proces en werk ook met een fantastisch team zoals Peter van Nierop die het geheel gaat produceren. M’n eigen ‘ik’ zal je er zeker in terug horen. We gaan het helemaal opbouwen van het begin tot het eindproduct. en dat is wel super leuk om te doen ’, vertelt de trotse zangeres uit de Betuwe die aangeeft dat de single in mei 2017 verschijnt. Op zaterdag 25 maart is Rox uitgenodigd om op te treden bij het Mega Piraten Festijn in Nijmegen. RADIONL verzorgt het voorprogramma ‘Het rondje van de regio’.

Extra kaarten voor première van het nieuwe programma 'Mens' van Wende in Paradiso
20-02-2017 14:54:00

Op donderdag 2 maart 2017 gaat het nieuwe programma ‘MENS’ van Wende in première in Paradiso te  Amsterdam. Voor deze avond zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht,  dwars door alle genres heen. Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd.

Oproep inzendingen Drèents Liedtiesfestival 2017
20-02-2017 11:14:00

Het Drèents Liedtiesfestival (DLF) komt er weer aan. Het grootschalige songfestival wordt voor de zesde keer georganiseerd met als doel het schrijven, uitvoeren en vastleggen van nieuwe Drentstalige kwaliteitsmuziek. De organisatie -Stichting REUR- roept muzikanten, tekstschrijvers en componisten van Drentstalige muziek op om liedjes in te sturen. De ingezonden liedjes worden door een commissie die bestaat uit muziek- en tekstprofessionals beoordeeld. Uit de inzendingen worden de beste tien liedjes geselecteerd voor de finale. 

Marco de Hollander steekt 'Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht' in verfrissend jasje
20-02-2017 11:05:00

Meer dan 40 jaar geleden lanceerde Arne Jansen deze dijk van een feestplaat en steevast begon de zanger zijn optreden met deze kraker. Dit is Marco de Hollander altijd bijgebleven. “Met mijn vader (Disco Henkie) heb ik tientallen optredens van Arne bij mogen wonen. Overal waar de man het podium betrad brak het feest los met deze hit”. Een feestje bouwen heeft Marco de Hollander absoluut gemeen met de bekende zanger. Op de social media kanalen van Marco zien zijn volgers de polonaise meerdere malen per week voorbij komen. 

Randy Blommaert & AmbiDance nemen duetsingle op
19-02-2017 17:20:00

De in Leiden woonachtige zanger ‘Randy Blommaert’ en de Vlaamse zanger ‘Frank de Swaef’, in België beter bekend onder de artiestennaam ‘AmbiDance’ hebben een duetsingle opgenomen met de titel ‘Ik ben gewoon als jij’.  Het is een vrolijk uptempo liedje geworden met een hoog meezinggehalte. In de tekst is verwerkt dat we als Nederlander en Belg een duidelijke herkenbaarheid hebben en dat we beide buiten de afstand erg veel gemeen hebben dit soms verwerkt met een humoristische knipoog. 

'Een lach van jou'......nieuwe single van Ron Besselink
19-02-2017 12:04:00

Na het succes van “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” presenteert Ron Besselink met “Een Lach Van Jou” een waardige opvolger. De single werd wederom geproduceerd door Mario Veltman en verschijnt via Hit It! Music. Ron Besselink won ruim 10 jaar geleden het “Bossche Levenslied” en sindsdien verschenen er diverse singles van hem. Met de vorig jaar verschenen “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren” scoorde hij zijn grootste hit tot nu toe. De verwachtingen van de nieuwe single “Een Lach Van Jou” zijn dan ook hoog gespannen.

Artiestenreis van JC Event / JC Travel naar Winterberg voor 98% uitverkocht
18-02-2017 10:30:00

Jolanda Clement van JC Event / JC Travel laat trots weten dat de boekingen voor de 4 daagse muziekreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg ontzettend goed lopen. 'Met nog ruim een maand te gaan is 98% uitverkocht. Dat is voor mij, als kleine speler op de markt' een kroon op het werk. Als ik zie dat ik met een vrijwel gehele nieuwe line up ten opzichte van voorgaande jaren nu al bijna 'nee' moet verkopen, dan tellen de vele uren aan voorbereiding totaal niet meer mee', aldus Jolanda. De muziekreis vindt plaats van 24 t/m 27 maart. Naast exclusieve muziekavonden, een winterpoolparty, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer leuke items worden de gasten op hun wenken bediend.

Like TV Oranje op Facebook en win een CD of DVD
18-02-2017 10:01:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.800 likes bereiken, gaan we maar liefst drie prijzen verloten! Zo maak je kans op de DVD 'Zoals wij zijn' van het IJssel Duo en de CD 'Het beste van Johnny Valentino'. Je maakt ook kans op de CD 'Dit ben ik' van Jeroen van der Boom. 

Wie wordt de nieuwe extra Topper bij formatie 'Toppers in Concert'
17-02-2017 20:38:00

De komende maanden is het Toppers in Concert wat de klok slaat!!! Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom richten hun pijlen vanaf dit moment op Toppers in Concert 2017 de ‘Wild West, Thuis Best’ editie op vrijdag 26 & zaterdag 27 mei 2017. Ze hebben groot nieuws! De formatie zal versterkt worden met een EXTRA TOPPER! Aanstaande maandag in RTL Late Night geven de Toppers tekst en uitleg en hebben zij nog veel meer nieuws. 

Frans Duijts heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-02-2017 16:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 februari is dat ‘Waarom zou 't drinken 'n zonde zijn’ van Frans Duijts. Het is alweer het derde liedje van zijn album ‘Tijdloos’ dat als single is uitgebracht, en de volkszanger uit Tiel laat horen in topvorm te verkeren. Zoals de titel al doet vermoeden gaat het om een echte meezinger, geschikt voor de kroeg en het carnaval. De tekst zal geheelonthouders wat minder aanspreken, maar doorgewinterde feestgangers des te meer. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Gertjan Wels brengt 'Ga jij maar weg' als voorloper aanstaand album
16-02-2017 17:06:00

Als voorloper van het in maart te verschijnen debuutalbum van Gertjan Wels “Speciaal Voor Jou” verschijnt de single "Ga Jij Maar Weg". De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid met singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Vanavond”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana” waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Zo zal Gertjan op 25 maart a.s. te zien zijn in het “Rondje Van De Regio” tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen.

Charelle lanceert vrolijke single 'Leef vandaag'
16-02-2017 16:52:00

De nieuwe single 'Leef vandaag' van zangeres Charelle bevat volgens haar plugger Casper Jansen alle ingrediënten om een klapper van jewelste te worden. Vrolijk, herkenbaar, pakkend en natuurlijk wederom voortreffelijk gezongen door deze 23 jarige veelbelovende zangeres uit Den Bosch. Charelle treedt hiermee in de voetsporen van grote zangeressen zoals Corry Konings, Marianne Weber en Sieneke. Insiders voorspellen haar dan ook een grote toekomst. De productie van “Leef Vandaag” lag wederom in handen van Sonic Solutions

Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense bundelen krachten
16-02-2017 05:50:00

Wat waren Frans Duijts, Django Wagner en Peter Beense eigenlijk gaan doen als zij geen gouden keeltjes hadden gehad? Als zij niet met hun muziek tot de grootste en populairste volkszangers van ons land behoorden? In het nieuwe AVROTROS-programma 3Man Sterk, vanaf vrijdag 24 maart op NPO 1, verkennen de zangers de arbeidsmarkt en onderzoeken zij wat leuke beroepen zijn en in welke beroepssector de vraag naar werknemers groot is. De mannen gaan zelf aan de slag om met hun enthousiasme werkzoekenden en bedrijven bij elkaar te brengen.

Dennis Cornelissen komt met Catchy single
15-02-2017 18:01:00

De in 1992 geboren Friesche zanger Dennis Cornelissen heeft inmiddels diverse successingles op zijn naam, en Dennis is allang geen onbekende meer voor de liefhebber van de Nederlandstalige muziek. Eerder verschenen singles als “Een Zomer Lang”, “Schreeuw, Leef”, “Je Veux’ (Ik Wil)”, “Boem Boem Boem”, “Knokken” en “1001 Zoenen” welke nog altijd volop gedraaid worden door de radiostations. Dennis Cornelissen was dan ook vaste gast van menig hitlijst terwijl zijn in 2011 verschenen debuutalbum “In Vuur En Vlam” ook uitstekend is ontvangen.

Harald Queens produceert nieuwe single voor Thom Craane
15-02-2017 17:52:00

Het feestelijke jaar, waarin Thom Craane vijf jaar in het vak zit, begint met de nieuwe single ‘De Nacht is Mijn Leven’. Thom Craane kennen we als een feestzanger en dit nummer is weer een typische Thom Craane nummer dat elke kroeg, feesttent of welke locatie dan ook helemaal plat krijgt. Deze single is geproduceerd door Harald Queens van HQ Studio in Tilburg. Vanaf 2014 is Harald de vaste producer van Thom en maakte al heel wat nummers voor hem. De videoclip is geproduceerd door Cuts & Shots.

Sallandse rockband Bökkers wil succes van 2016 overtreffen
15-02-2017 17:43:00

Ook in 2017 gaat de Sallandse rockband Bökkers een ongekend aantal shows geven. In 2016 werden ruim 100 optredens gedaan en ook in 2017 gaat dit aantal ook gehaald worden. Niet alleen doet de band grote shows op Paaspop, Dauwpop, Concert At Sea, Zwarte Cross en in de grote zaal Paradiso, ook feesttenten, kermissen en zalen worden aangedaan.  

Debuutsingle voor Brian Voet een feit
15-02-2017 17:19:00

Het is 2010, als de uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet voor het eerst in aanraking komt met het artiestenvak. Hij zingt het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met passie brengt hij het lied en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom. Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

Jan & Monique onderscheiden zich met ‘Als een vogel zonder vleugels’
15-02-2017 16:45:00

Wie wil er nu niet als een vogel zonder vleugels vliegen. Dat was de gedachte van Jan & Monique nadat ze besloten om een uit Ierland afkomstig lied van een Nederlandstalige tekst te voorzien. ‘We zijn erg trots op het eindresultaat. Op het podium klikt het erg goed tussen ons. Nu blijkt dat we samen ook leuke teksten kunnen maken met een mooie verhaallijn’, vertelt Jan van der Beld. In de Flowertree studio is ook hun inmiddels derde nieuwe single ‘Als een vogel zonder vleugels’ geboren. 

Bob Offenberg schrijft mee aan tekst van z'n nieuwe single 'Toen ik jou zag'
14-02-2017 20:59:00

Door de opzwepende Dance Classic sound uit de jaren 70 in een hedendaags jasje te steken komt Bob Offenberg met een knaller van een nieuwe single. In samenwerking met zijn vaste tekstschrijvers Laurens van Wessel en Frans Bauer heeft de zanger voor het eerst in zijn carrière meegeschreven aan de tekst van “Toen Ik Jou Zag”. Deze hit in spe is de perfecte opvolger en volledig in lijn met Bob’s vorige dansbare hits zoals “Net Als In M’n Droom” en “Je Bent Te Gek”. “Toen Ik Jou Zag” is net als zijn vorige singles opgenomen in Studio 69 te Zegge.

Nieuwe single met videoclip van Mark Blomsteel
14-02-2017 20:45:00

Mark Blomsteel is in maart weer even in Nederland voor de promotie van zijn nieuwe single 'Contagious'. Het nummer, geschreven door Chad Roland en Jerry Glidewell is afkomstig van het aankomende nieuwe album '#Dutchboy'. Dutchboy is in Amerika de bijnaam van de geboren en getogen Rotterdammer die al een aantal jaren in Nashville woont.  Voor de videoclip van 'Contagious' is New York het decor. ‘De clip is al in juli opgenomen en het was vreselijk warm die dag. Het waren zeker niet de ideale omstandigheden en eigenlijk het tegenovergestelde van een andere videoclip die we hier opnamen.

Zangeres Do brengt Nederlandstalig album uit
14-02-2017 20:40:00

Vrijdag 17 februari 2017 brengt zangeres DO voor het eerst in haar carrière een Nederlandstalig album uit. Het album draagt de titel ‘Momentum’. Met Momentum vangt DO de afgelopen 15 jaar in woorden en melodieën. Elke ontroering, elk gevecht en elke lach die zich heeft afgespeeld in haar wereld zijn omgezet in een album met 11 prachtige nieuwe liedjes. ‘Nooit Meer Een Ander’ is de single afkomstig van het album. Het album is zomer 2015 ontstaan tijdens een writing camp op een prachtige kasteelboerderij bij Dijon, Frankrijk. 

Peter La Haye stapt in het huwelijksbootje met Leida Groot
14-02-2017 20:33:00

Peter La Haye heeft zijn vriendin Leida Groot ten huwelijk gevraagd. Leida hoefde er niet lang over na te denken en haar antwoord was 'JA'. Peter heeft zijn vriendin 17 jaar geleden leren kennen in Kijkduin. Hij ging al snel met haar samenwonen. Twee jaar later kregen ze een dochter. 'Door alle drukte en het nog niet belangrijk vinden van een huwelijk kwam dit nooit ter sprake. Nu vond ik het echt de hoogste tijd om te trouwen', vertelt Peter die gelijk laat weten dat de bruiloft in gypsy stijl op 1 april 2017 gaat plaatsvinden. 

Opvallende carnavalshit van De Samba's
14-02-2017 19:56:00

Toen een succesvolle bankier gedurende de zomervakantie van het afgelopen jaar een refrein in zijn hoofd kreeg, en dat aan zijn zus liet horen, had hij al meteen het gevoel: "Dit zou wel eens een echte carnavalskraker kunnen worden". Het feit dat zijn zus nogal terughoudend reageerde, moest wel te wijten zijn aan het feit dat ze "van boven de rivieren was". Dus ze kon zich natuurlijk moeilijk voorstellen er mensen zouden meezingen of zelfs een polonaise in zouden zetten. Maar: ze had dan ook nog nooit een echte carnaval meegemaakt!

Cornel brengt op verzoek ‘Ik hou nog steeds van jou’ uit
14-02-2017 19:41:00

Tijdens de opnamen van de TV Oranje special over Frank van Etten was Cornel toevallig aanwezig in de  Frank van Etten studio. Presentator Ivo Franklin vroeg op een gegeven moment aan Frank hoe een plaat nou gemaakt wordt. Tijdens deze opnamen werd Cornel geïntroduceerd en daar is ter plekke het nummer ‘ Ik hou nog steeds van jou’ ontstaan dat over z’n vader gaat. Het 6 minuten durende item dat uitgezonden werd op TV Oranje leverde Cornel veel positieve reacties op.

Amaryllis Temmerman spreidt muzikale vleugels uit met nieuwe single
14-02-2017 17:29:00

Na het nummer ‘1 moment’ lanceert  de Vlaamse zangeres Amaryllis Temmerman haar nieuwe single en videoclip 'Ik mis je zo’. Alhoewel het lied een compleet andere stijl mee heeft gekregen, blijft het herkenbaar en toegankelijk. De tekst is opnieuw van Amaryllis en de muziek werd gecomponeerd door Tom Vanstiphout, die net als bij de vorige single ook de productie voor zijn rekening nam. Een beetje positieve melancholie gegoten in een liedje’, zo noemt Amaryllis haar nieuwste creatie. ‘Ik vind het zelf het sterkste wat ik ooit geschreven heb. 

Ook dit jaar komt Vader Abraham met een heel verrassend liedje
13-02-2017 22:04:00

In 2016 verraste Vader Abraham vriend en vijand met zijn carnavalshit “Wittewattetis Gewittetnie”! Met een ouderwets goed en vooral aanstekelijk liedje, kreeg hij heel carnavalminnend Nederland aan het dweilen. En ook al was de titel oer-Brabants, dat bleek geen enkele belemmering om echt overal uit volle borst mee te zingen. Ook dit jaar komt hij met een verrassend liedje. De melodie van dit wereldberoemde nummer, werd door Pierre van een nieuwe, supersterke tekst voorzien en dankzij een aanstekelijk arrangement werd zo een nieuwe carnavalsklassieker geboren! 

Bijna rel om carnavalsplaat op z’n Brabants gesust: Gewoon gezellig meej z’n alle!
13-02-2017 21:54:00

Het overkwam ze zomaar ineens: Brabanders Remko van der Steen en Teun van Esch (vormen tegenwoordig een duo onder de alias; Ransom), worden op een dag getipt door fans. Hun freestyle hit “Fistpumpin’” is in een carnavalsjasje gegoten. Nadat de heren zich zowat verslikten in hun koffie, kwam de vraag: Mag dit zomaar?  Het management van Ransom was ‘not amused’, maar de plaat was niet uitgebracht en alleen op Youtube te zien. Argwanend werd in de gaten gehouden wat de track zou gaan doen. 

Martijn Cornelissen lanceert 'Denk niet aan morgen'
13-02-2017 21:40:00

De 24-jarige uit Haulerwijk afkomstige Martijn Cornelissen presenteert met "Denk Niet Aan Morgen" een heerlijke pakkende nieuwe single. De single werd opgenomen door producer Arjan Venemann en gemastered in de befaamde Rooftop Studios van Edwin van Hoevelaak. Martijn wist eerder al met singles als "Ga Je Mee", "Wie Wil Er Met Me Dansen" en "Ik Wil Jou" de aandacht op zich te vestigen. De bijbehorende videoclip van "Denk Niet Aan Morgen" is inmiddels te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Carnavalsfeest 2017 van start met 'Feest in de keet volume 2!
13-02-2017 21:35:00

Vanaf nu is er een heerlijke nieuwe verzamelaar verkrijgbaar vol met nieuwe top-carnavals hits! Op deze verzamelaar staan 20 nieuwe feestnummers met o.a.'The Party Captains met hun nieuwste feestknaller “Tijd voor een feestje”. Ook de singel van de winnaar van het Tilburge kruikenfestival, Bart Schuermans feat. Cv Jejetiswe – Eén groot feest, staat erop! Maar ook de carnavalskraker van Benno van Vugt feat. Ferry van de Zaande – De look-alike van Willem Alexander die al bij de beste 33 carnavalshits van 2017 door Omroep Brabant is uitgekozen!

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2017’
13-02-2017 10:10:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2017. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar. De stemming sluit op vrijdag 24 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Vader Abraham met het nummer ‘Wittewattetis Gewittetnie’.

Nieuwe single Johnny Bolk voor film Telegraaf TV
13-02-2017 09:58:00

De nieuwe single ‘Moet dat nou’ van Johnny Bolk is naar idee van de Telegraaf. Het nummer gaat over brokkenpiloten die regelmatig te zien zijn in het item ‘De Dashcam’. Bolk is nauw verbonden met de transport en daardoor de aangewezen persoon om hier een single bij te maken. Steeds meer weggebruikers maken gebruik van een dashcam. Daardoor verschijnen er regelmatig filmpjes van wegmisbruikers of ongelukken. Deze filmpjes zijn onder andere te zien in ‘De Dashcam’ op Telegraaf tv. 

Rondje van de regio op het Mega Piraten Festijn
12-02-2017 10:53:00

Het nieuwe seizoen van het Mega Piraten Festijn staat voor de deur. Ook dit seizoen is RADIONL live aanwezig met radio en tv. Nieuw dit jaar is het "Rondje van de regio" van RADIONL. Zes artiesten uit die regio zullen op het grote podium in de tent een optreden verzorgen, voorafgaand aan het MPF programma. De eerste zes tijdens het Mega Piraten Festijn op zaterdag 18 maart 2017 in Borger zijn: Pieter van der Zweep, Jeffrey Kuipers, Kevin Pare, Chris de Roo, Arjan Venemann en Stevan Bloema.

Ladies of Soul blazen publiek omver met eerste show in Ziggo Dome
11-02-2017 10:01:00

Gisteraavond brachten Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer voor het vierde jaar op rij op spectaculaire wijze een ode aan echte muziek. De Ladies of Soul deden opnieuw hun naam eer aan en bezorgden het publiek een avondvullende show met bijzondere en geliefde pop- en soulnummers van toen en nu. Het publiek kon genieten van een aaneensluiting van verrassende momenten die op magische wijze samensmolten tot een bruisende show

Frank Boeijen start nieuwe theatertour in Barneveld
11-02-2017 09:55:00

De Nijmeegse liedjesschrijver Frank Boeijen raakt zijn fans al vele jaren in het hart met zijn onmiskenbare stem en persoonlijke liedjes. Zijn teksten beklijven en zijn muziek vervoert. Met zijn band haalt de Nijmeegse zanger nu de mooiste hits van toen, zoals ‘Zwart wit’,‘Kronenburg Park’ en ‘De verzoening’, verrassend naar het heden. De afwisseling met nieuw materiaal zorgt voor een prachtige reis door de tijd, van de jaren tachtig naar vandaag. Met zijn poëtische en melodieuze muziek zorgde Frank Boeijen vorig seizoen voor uitverkochte theaters.

Laatste wens van Dragqueen collega Miss Teddy in vervulling gebracht
10-02-2017 18:03:00

Dragpalace heeft op TV Oranje de videoclip van de single 'Are You Ready For Me' gelanceerd. Deze single is opgenomen om de laatste wens van Dragqueen collega Miss Teddy (Ruud Swanen) te laten uitkomen: Geld doneren aan KWF Kankerbestrijding. Miss Teddy overleed drie jaar geleden aan lympfklierkanker. Vlak voordat ze overleed riep ze al haar vrienden op om met ludieke acties geld in te zamelen voor KWF. Dragpalace werkte op dat moment aan de eerste single en besloot deze te gebruiken om de laatste wens van miss Teddy in vervulling te laten gaan. De tekst, muziek en videoclip is gemaakt door mrs. Rose Murphy.

Ronnie Ruysdael veroorzaakt 3 keer per maand een polonaise op de piste in Oostenrijk
10-02-2017 17:45:00

De agenda voor Carnaval 2017 is vol. Ondertussen vliegt hij nog 3 keer deze maand naar Oostenrijk om een polonaise op de piste te veroorzaken, staat hij inmiddels weer op hele grote en mooie Festivals geboekt in de zomer (ook met zijn Rakkers!), en weten de feesttenten hem ook dit jaar weer te vinden als "Koning van de Polonaise"! Verder gaat Ronnie dit jaar mee naar alle Mega Piraten Festivals en heeft hij een nieuwe carnavalsplaat ‘Friet met Mayonaise’.

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-02-2017 16:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 februari is dat ‘Hé, doe niet zo sexy’, de nieuwe single van René Schuurmans. De populaire feestzanger uit Sint-Michielsgestel laat met dit vrolijke liedje horen dat hij inmiddels een ware meester is in het schrijven van hits voor het café en de feestzaal. Niet alleen zal dit nummer het heel goed doen tijdens het komende carnaval, het belooft ook veel goeds voor het nieuwe album van René dat eind maart verschijnt. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuwe releases Berk Music
10-02-2017 15:56:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat Snollebollekes met 'Hoempapa' graag vooraan loopt in de polonaise gaat met die hendjes op de schouders en vooruit. Vorig jaar ontketende Feestteam een ware onderbroekenrage. Dit jaar zijn de jojo’s niet aan te slepen door hun nieuwe single 'De Hele Tent Gaat Als Een Jojo'. Deze carnaval maakt Ome Riesch zijn debuut. Hij weet al jaren: 'Een Beetje Spuug' doet wonderen.

Dennie Christian covert ‘Ik leef niet meer voor jou’
10-02-2017 15:35:00

Een absolute primeur voor de makers van Ron Goossens, Low-Budget Stuntman! In één week brengen zij twee titelsongs met bijbehorende clips uit voor de succesvolle film die sinds vorige week in de bioscoop (meer dan 100.000 bezoekers) te zien is. Na de release van 'Stuntanthem van Big2' en 'Hef' afgelopen woensdag, is het nu de beurt aan Dennie Christian en zijn cover van ‘Ik leef niet meer voor jou’. De song is te horen in de film Ron Goossens, Low-Budget Stuntman waarin Christian ook zijn debuut maakt als acteur.

Willem Jansen haalt samen met Meriam Bruggink het mooiste uit het leven
09-02-2017 22:35:00

'Het mooiste uit het leven' is de titel van verrassende en verfrissende nieuwe single van Willem Jansen & Meriam Bruggink. Voor Willem stond een samenwerking met Meriam Bruggink al heel lang boven aan zijn lijstje. Toen Meriam uiteindelijk ja zei om de tweede stem voor haar rekening te nemen  was dit voor de zanger uit Spijk (bijna) het mooiste uit zijn leven. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Marco Luesink, van de Evolution-Studio in Loerbeek, en heeft een hoog meezing en meedein gehalte met een knipoog naar de heerlijke Duitse schlagermuziek

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop