RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Geef me je liefde....swingende debuutsingle van Steffan de Kust
22-10-2018 09:17:00

Geef Me Je Liefde’ is de eerste single van Steffan de Kust. Steffan werd op 21 februari 1985 in Haarlem doof geboren, op de dag dat Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Steffan heeft iets met Friesland, want zijn moeder is van Friese komaf. Daarom koestert Steffan de wens dat hij zelf ooit kan deelnemen aan de Elfstedentocht. Dankzij een operatie in zijn 3e levensjaar kon Steffan eindelijk horen. Dat het met zijn gehoor goed gekomen is, bewijst zijn muzikaliteit, getuige zijn single ‘Geef Me Je Liefde’.

William Vandyck komt met opvallende single Zomer van 85
21-10-2018 20:01:00

William Vandyck (54) uit Overpelt (B) komt dit najaar met een opvallend nummer: in de Zomer van 85 gaan we met William terug in de tijd. Dit schlagernummer roept vooral herinneringen op aan de tijd dat je voor het eerst verkering krijgt. In 1985 was William nog geen zanger, maar dat zou toen niet meer lang duren. Begin jaren 90 nam hij zijn eerste single op en twee jaar later lag een eerste album in de winkel. Na een korte pauze pakte William deze eeuw de draad weer op, en staat zowel op kleinere als grotere podia en Nederland en Vlaanderen.

Maak bij RADIONL kans op kaarten van Wesly Bronkhorst en De Nacht van het Levenslied
21-10-2018 19:35:00

Aankomende week geven we op RADIONL in alle programma's 2 kaarten weg het concert van Wesly Bronkhorst "Wesly Bronkhorst fans & friends". Vrijdag 2 november in de Maaspoort in Den Bosch met o.a. Jeffrey Heesen, Sieneke, Henk Damen, Yves Berendse en Henk Bernard. Tijdens de 1e editie van 'De Nacht van het Levenslied 2018' zullen een groot aantal artiesten hun opwachting maken in Palm Beach&Events in Heerhugowaard op zaterdag 3 november 2018. 

Nieuwe single van Ramon Beense is getiteld Wij gaan een feestje bouwen
20-10-2018 13:52:00

De carrière van Ramon Beense heeft weer een grote sprong gemaakt dit jaar! Hij heeft nog nooit zoveel optredens gehad en iedereen weet inmiddels wie Ramon Beense is! Bekend van het tv programma Bloed, Zweet en Tranen, waar iedereen zeer van onder de indruk was van zijn indrukwekkende optredens. Hij was finalist bij de Toppers en hij zong al enkele malen in de Arena bij Ajax. Tevens werkt hij zeer regelmatig samen met de Veerkampjes waar hij een warme familie mee heeft opgebouwd. 

The Good Life Federation gaat Nederlandstalig
20-10-2018 11:23:00

Tijdens de zomer zijn de mannen van ’’The Good Life Federation’’ naast het genieten van de warme temperatuur en de strak blauwe hemel, bezig geweest met een nieuwe plaat. Zanger Stevie Maxx is weer in de pen gekropen en heeft een zangmelodie en een tekst gemaakt. Brad Grobler van BIG Productions en Jeroen Hamer van Pro Recordings hebben de Radio edit en de Remix voor hun rekening genomen. Toen Stevie Maxx de koortjes en de lead partijen had ingezongen, was het alleen nog MC Juice die zijn rap gedeelte moest opnemen. 

Vrijkaarten voor het Grote Meezingfeest in Leeuwarden
20-10-2018 10:19:00

Zet zaterdag 24 november maar in je agenda, want dan vindt Het Grote Meezingfeest voor het eerst plaats in Leeuwarden. Ook in de Friese hoofdstad wordt alles uit de kast getrokken om er een ware topavond van te maken. Je kunt genieten van topartiesten als Marianne Weber, Jannes, Sieneke, Peter Beense, Peter Koelewijn, John de Bever, Ancora, Bouke, Lytse Hille, Jaman, Judith Peters, Bertus, Ricky, Reina, Hessel Wijkstra, André Kooistra, Romana en Jelle Jitse. De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al voor € 22,50. 

Harry Gerritsen schrijft tekst voor nieuwe single van Coby Beekink
20-10-2018 10:12:00

Coby Beekink heeft voor haar nieuwe single 'Bedrogen' een erg mooi team om zich heen weten te verzamelen.  Voor de tekst heeft Coby, Harry Gerritsen weten te strikken. Hij is oa. bekend als tekstschrijver van Henk Dissel. Voor de productie heeft ze Jeroen Dirksen benaderd. Zeker niet de minste mensen binnen het Nederlandstalige sigment. Dat zorgt er dan ook voor dat de verwachtingen hooggespannen zijn. Met haar vorige singles heeft Coby al best wat eigen materiaal op de planken en doet ze deze ook veelvuldig bij haar optredens. 

Mart Hoogkamer kondigt clubtour en nieuwe single aan
19-10-2018 18:14:00

Drukke tijden voor volkszanger Mart Hoogkamer. Vanaf december gaat hij touren langs diverse grote poppodia in Nederland, voor het eerst met live band onder leiding van Micky Fisser. En vandaag brengt hij zijn single Voor Jou uit, afkomstig van zijn debuutalbum Mart Hoogkamer. De jonge zanger van het levenslied is onlangs een samenwerking aangegaan met boekingskantoor Friendly Fire. Voor beide partijen een primeur. Voor Mart is het bovendien de eerste keer dat hij - met live band - op tour gaat. “Ik vind het heel spannend, maar ook heel vet. Met deze clubtour kom ik toch weer een stukje dichterbij mijn grote droom: optreden in een uitverkochte Johan Cruyff Arena.” Friendly Fire is verheugd om Mart Hoogkamer aan hun roster te mogen toevoegen. 

Fans van Yosee laaiend enthousiast over nieuwe single Zo mooi als jij
19-10-2018 18:01:00

Afgelopen zaterdag 13 oktober reikte niemand minder dan Kees Haak de nieuwe single uit van Yosee, getiteld ‘’Zo mooi als jij’’. In een lekker en gezellig gevulde ‘’Den Beer’’ in Rosmalen was het wederom een zeer succesvolle avond. ‘’Zo mooi als jij’’is een oude hit uit de 90’s van Mark Anthony, ‘’You sang te me’’, maar nu in een lekker aanstekelijk up tempo ritme gemaakt door Kees Tel. Een waardige opvolger van de hit ‘’Jouw ritme’’ die hiervoor goed mee heeft gedraaid in geheel Nederland.

Raymon Hermans heeft de Oranje Kroon
19-10-2018 12:53:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 oktober is dat ‘Officieel’, de nieuwe single van Raymon Hermans. De 24-jarige Brabander is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware publiekslieveling. Hits als 'M'n Favoriet' en 'Fenomeen' scoorden miljoenen hits op Spotify en YouTube en bezorgden hem een flinke fanbase. Samen met zijn vaste producer Harald Queens heeft Raymon zijn muzikale stijl gevonden: opzwepende ritmes met herkenbare teksten en melodieën. Dat is ook het geval bij dit catchy nieuwe nummer.

Woonwagen Top 50 Deel 12 NU verkrijgbaar
19-10-2018 10:57:00

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 12. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 12 weer tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Jannes, Django Wagner, John de Bever, Peter Beense, Frank van Etten, Ben Valkenburg, Rein Mercha, Henk Dissel, Rob van Daal, Roy Donders, Jaman, Henk Bernard, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum.

Stef Horn krijgt hulp uit onverwachte hoek
19-10-2018 08:17:00

Geen bekende tekstschrijver, maar een goede vriendin van Stef Horn is verantwoordelijk voor tekst van z’n nieuwe single ‘Je hoort bij mij’. Stef kreeg van diverse goed aangeschreven auteurs een aantal demo’s opgestuurd, maar had niet het gevoel dat daar iets tussen zat waar hij zich in kon vinden. Uiteindelijk heeft het luisterend oor van Renske Volbeda ervoor gezorgd dat en een soort autobiografisch nummer is ontstaan. ‘Het is een eigen iets geworden. Het lied gaat over de weg die je op een gegeven moment inslaat. 

Kaal Kabaal lanceert debuutsingle ‘Ons Linda’!
18-10-2018 10:27:00

Hans-Willem van Kakerken, Jeroen vd Bosch en Gino Schipperen staken afgelopen zomer hun muzi(kale) koppen bij elkaar en meteen werden zij geboekt op de meest uiteenlopende evenementen! En als klap op de vuurpijl lanceren zij binnenkort hun debuutsingle ‘Ons Linda’! Drie muzi(kale) knapen met de nodige ervaring in legio livebands (o.a. Ziggy Smack, CANVAS! Rocking Hoempa, Alle 13 Jaanke en WC Experience) hebben elkaar gevonden! ‘Allround Muziek Met Haar Op De Tanden’, zo betitelen zij het repertoire van KAAL KABAAL. 

Lubertus J. worstelt met dilemma
18-10-2018 10:21:00

Je bent succesvol in je vak, het gaat buitengewoon, je wordt eigenaar van een tandtechnisch laboratorium en het legt je geen windeieren. Maar de aantrekkelijke nummers die je daarnaast componeert worden er steeds meer, want onderhuids sluimert nog iets en dat wordt steeds sterker: de passie voor muziek! Dit is het dilemma waar Lubertus J. uit Utrecht voor kwam te staan, maar de tijd vervliegt, dus nu moet het gebeuren. Doortastend nam hij contact op met de topproducers van de SoundWise Studio van Eric van Tijn en Jochem Fluitsma.

Frank van Etten lanceert positief nummer Want waar ik ben
18-10-2018 10:07:00

De nieuwste hit van de volkszanger Frank van Etten is zojuist gereleased door platenmaatschappij NRGY Music. Het lied heet ‘Want waar ik ben’ en is door Frank zelf geschreven, gecomponeerd en geproduceerd. Fans van Nederlandstalige muziek kunnen vanaf vandaag het nummer beluisteren op onder meer HitsNL en Spotify. ‘Het is een positief liedje over genieten van het leven en je eigen leven leiden. Dat kunnen we tegenwoordig heel gemakkelijk overal in Europa of zelfs de rest van de wereld doen. 

Marc Didden schrijft biografie ‘60 Jaar Ria Valk’
18-10-2018 09:52:00

Afgelopen zaterdag 13 oktober zat Ria Valk maar liefst 60 jaar in het artiestenvak. Dit gebeuren kon men niet voorbij laten gaan en daarom werd er een groot feest gevierd in de tv-studio van Aalsmeer tijdens ‘Brooklyn Nights’. Tal van bekende collega’s waaronder o.a. Imca Marina, Saskia en Serge, Jayh Jawson en Ben Cramer waren naar het feest gekomen. Uit handen van organisator Frank Wentink kreeg Ria Valk haar biografie ‘60 Jaar Ria Valk’. Een boek met een lach een traan. Het boek vertelt het persoonlijke verhaal van Ria Valk met anekdotes, foto’s, liedjes en sketches. Hoe ze begon bij een Elvis Presley-imitatiewedstrijd, haar eerste gouden hit ‘Hou je echt nog van mij, Rocking Billy’, haar vele carnavalshits en de André van Duin Revue.

Rachel Kramer presenteerde haar debuutalbum live met band in De Vorstin te Hilversum
18-10-2018 09:43:00

Dinsdagavond was het dan eindelijk zover. Rachel Kramer, bekend van o.a. K-otic presenteerde in de grote zaal van De Vorstin in Hilversum voor familie, vrienden, bekenden en fans haar debuutalbum ‘Home’ samen met een live band. Home is een album vol nieuwe liedjes die gaan over haar en zijn stuk voor stuk autobiografisch. Na 17 jaar is er niet een single, maar een heus album ‘Home’ vol met popliedjes met een country vibe, mooie ballads, maar ook mooie en krachtige up-tempo nummers.

Wat doet Otto Roona in de straten van Amsterdam?
17-10-2018 20:02:00

Na een korte break is Otto Roona terug van weggeweest, en hoe! De zanger was geruime tijd opzoek naar een nieuwe single. Hij kon echter niets vinden wat in zijn ogen 'uniek' zou zijn. Via Facebook werd hem door showbizzjournalist Fokko Kramer gevraagd wanneer er weer wat nieuws uit zou komen. Daarop moest Otto het antwoord schuldig blijven. Fokko stuurde hem een idee: een Wals geschreven door Martin Sterken. Het lied was afkomstig van een album van Tjeerd Henstra. 

Feestduo Happy Ouwer neemt vrolijke single op
17-10-2018 11:01:00

Ewald Janssen en Arno Peters vormen samen het feestduo Happy Ouwer en komen uit het hart van Maas & Waal, Druten. Ze hebben weer een vrolijke single opgenomen ‘Zolang we leven (zijn we nog niet dood)’. De eerste seconden van het nummer denk je even dat Queen begint, maar plotsklaps barst hun gebruikelijke uitbundige feestje los. Met een dikke knipoog laten de mannen weten dat ze zijn begonnen muziek te maken in de Drutense harmonie St. Cecilia en met deze leerschool wist Ewald zich een plaats te veroveren bij de Boemelbokken.

Zes artiesten presenteren nieuwe muziek bij de MediaMarkt in Apeldoorn
16-10-2018 14:17:00

Jeffrey Heesen, Lytse Hille, Spang, Zus, Jany én Kees Versluys zullen in twee dagen de bühne betreden bij de MediaMarkt in Apeldoorn om nieuwe albums en singles te promoten. Jeffrey Heesen trapt af op donderdag 25 oktober vanaf 18:00uur door zijn nieuwe album ‘Verbintenis’ te presenteren. Jeffrey zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en aansluitend is er een signeer– en fotomoment. Voorafgaand aan Jeffrey Heesen zullen Spang en Zus ook hun nieuwe single presenteren. Met het nieuwe album Verbintenis maakt Jeffrey een logisch vervolg op Intens. Ook op dit album zijn hoofdrollen weggelegd voor blazers en strijkers. Jeffrey heeft samen met producent Waylon van der Heijden 12 liedjes gemaakt met diepgang en gevoel. Ook de teksten en composities zijn van hun hand. 

De Wannebiezz doen het weer: Theaterfeest ‘Ol de wee’ 2018
16-10-2018 11:14:00

Voor het zevende jaar op rij zetten de Wannebiezz de Stadsgehoorzaal op zijn kop met hun theaterfeest. Een beproefd recept zou men denken. Maar de mannen van het muzikale trio – bestaande uit Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio – weten er elk jaar een geheel eigen twist aan te geven. Dit jaar: Ol de wee op zee. Zaterdag 13 oktober was het zover…Kortom: om 20.00 uur werden de trossen losgegooid voor een onstuimige tocht over de woelige baren, om pas ver na middernacht weer in rustiger vaarwater terecht te komen. 

D.E.A. Records presenteert nieuwe singles van Rick ter Meer en Yosee
16-10-2018 09:59:00

Rick ter Meer neemt er nog één! Zijn nieuwste single is afkomstig uit de studio van Strictly Music in Waalre. De single is vanaf vandaag overal te downloaden en streamen. De videoclip kun je bekijken op Youtube. Yosee komt weer met een prachtige plaat Zo Mooi Als Jij.

Extra concerten André Rieu 19, 20, 21 Juli
15-10-2018 21:51:00

De drie extra concerten van André Rieu in Maastricht die vrijdag in de verkoop gingen zijn inmiddels uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling is besloten een extra weekend toe te voegen. Vanwege de grote internationale belangstelling voegt André Rieu drie nieuwe concerten toe op 19, 20 en 21 juli 2019. Het totaal aantal concerten op het Vrijthof komt daarmee op 9. De officiële kaartverkoop voor de extra concerten start dinsdag 16 oktober om 10.00 via https://www.andrerieu.com

SterrenGala van Marco de Hollander volledig uitverkocht
15-10-2018 21:44:00

Op 27 oktober 2018 pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sportcentrum Nieuwkoop te Nieuwkoop, ontvangt hij ’s avonds 1000 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Jannes, Marianne Weber, Vinzzent, Johan Heuser, Ronnie Tober, Erna Temming e.v.a. In de middag ontvangt Marco ruim 500 mensen met een ‘beperking’. 

Vrijkaarten voor 'Doe's Gek' in de IJsselhallen
15-10-2018 09:16:00

Van 25 t/m 28 oktober keert het knotsgekke evenement Doe's Gek terug naar de IJsselhallen in Zwolle! De eerste, succesvolle editie van 2017 was met meer dan 10.000 bezoekers een daverend succes. Ook dit jaar worden kinderen weer uitgedaagd om te kijken, voelen, proeven, luisteren en vooral om lekker GEK te doen. En natuurlijk ontbreken de LEGO stenen niet. Doe’s Gek is een compleet dagje uit voor de hele familie. Het is vooral leuk voor basisschoolkinderen tussen de 4 en 11 jaar. 

Marco Schuitmaker brengt ‘Kom Laat Je Horen’ als voorloper van z'n debuutalbum
14-10-2018 12:06:00

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) laat na het airplay-succes van ‘Zomernacht In Griekenland’ weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Kom Laat Je Horen’. De single werd wederom geschreven door Christian Hulsebos en Kees Tel, en laatstgenoemde verzorgde eveneens de productie. ‘Kom Laat Je Horen’ is de voorloper van het debuutalbum van Marco, welke volgende maand verschijnen zal. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen.

Chrissie Weijers wint talentenjacht in Hillegom
14-10-2018 11:33:00

De Hillegomse Chrissie Weijers heeft op zaterdag 14 oktober de eerste talentenjacht bij café Murphy’s Law in Hillegom gewonnen. De in Amsterdams geboren zangeres woont al vijftien jaar in Hillegom en zingt bij de band Timeless. Ze was de oudste deelnemer van het gezelschap en noemde zichtzelf een oudere jongere. Ze name het op tegen nog 10 kandidaten, die uit de wijde omtrek kwamen. Ze won een nummer opnemen bij Muziekcentrum The Box in Katwijk, een zangles bij zangdocente Judith van Drunen en een bokaal in de vorm van een microfoon.

Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk bundelen hun krachten
13-10-2018 15:24:00

Ernest van Hartingsveldt en Ruby van Urk zijn beide door de wol geverfde artiesten. Velen kennen Ernest als enige kandidaat in de historie die twee seizoenen mocht meedoen aan het TV programma "Bloed Zweet & Tranen". Anderen kennen hem als vaste zanger in het Amsterdamse café van Peter Beense waar hij jarenlang, avond aan avond, heeft gezongen en de laatste drie jaar is hij de vaste huiszanger in het beroemde Amsterdamse Café Bolle Jan.  Weer anderen kennen hem van zijn optredens in het land.

Aukje Fijn schrijft opnieuw eigen tekst voor nieuwe single Fluisterend hoor ik de wind
13-10-2018 13:47:00

Aukje Fijn heeft de smaak helemaal te pakken. Nadat ze in het voorjaar uitkwam met een van oorsprong Duits liedje, waarvan ze de tekst zelf schreef, komt ze nu opnieuw met een nummer van Claudia Jung. Het schrijven van een eigen tekst, waarin ze haar eigen gevoel en creativiteit kwijt kon, was ook deze keer voor haar een mooie uitdaging. Ze heeft hierbij duidelijk aangesloten bij de muziekrichting, die ze eerder heeft ingezet en waarin ze zich helemaal thuis voelt. “Fluisterend hoor ik de wind” werd in de studio van Arjan Venemann opgenomen en door Arjan geproduceerd. 

Youri Sprenkels heeft aan ‘Een blik van jou’ genoeg
13-10-2018 09:45:00

Al van jongs af aan heeft deze 20 jarige zanger uit Sint Willebrord een doel voor ogen, en dat is met zijn muziek mensen vermaken. In zijn nog relatief korte carriere (vanaf 2016 bezig op platen gebied) heeft hij toch al flink wat aandacht mogen krijgen met singles als “Ik moet me laten gaan”, “Ga toch met me mee” en de laatste “Toen ik jou zag”. Zeker zijn laatste nummer is erg breed opgepakt geweest bij oa. RADIONL vele andere Nederlandstalige radiostations. Dit maakte voor Youri de uitdaging nog groter om met zijn nieuwe single dit te overtreffen. 

Vrijkaarten voor albumpresentatie Henk Bernard
12-10-2018 21:45:00

Op zaterdag 24 november presenteert Henk Bernard zijn nieuwe album in De Ster in Nieuwkuijk. Samen met zijn fans gaat de populaire levensliedzanger uit Sint-Michielsgestel er een prachtige avond van maken! Er zijn gastoptredens van niemand minder dan Wesly Bronkhorst, Sieneke, Stef Ekkel, Jacques Herb, Joey Hartkamp en Mart Hoogkamer. De deuren gaan open om 19.30 uur, het programma begint om 20.00 uur. Het VIP-programma gaat reeds om 18.00 uur van start met een warm en koud buffet. De minimumleeftijd is 16 jaar.  

Kimberly maakt er met 'Doe mee' een groot feest van
12-10-2018 18:58:00

Kimberly heeft met haar nieuwe single 'Doe mee' weer een vrolijk, feestelijk nummer in handen zoals we dat van haar gewend zijn. De altijd opgewekte en energieke blonde zangeres maakt er immers graag een feestje van. “Doe mee” is tevens een uitnodiging aan iedereen die het hoort om mee te doen en er een groot feest van te maken. Na haar vorige single “Ik leef vandaag” gaat het in een hogere versnelling; lach, dans, of te wel “geniet zoveel mogelijk van het leven”. Dat is tenslotte een belangrijk levensmotto van Kimberly. 

Rick Folkers lanceert 'Ware liefde'
12-10-2018 13:06:00

'Ware liefde' is de tweede single van Rick Folkers. Omdat de moeder van Rick afgelopen mei overleed was het zijn wens om een nummer te maken waarin hij zijn verdriet kwijt kon. Na met tekstschrijver Olav Heijt om de tafel te hebben gezeten zijn ze samen tot deze tekst gekomen. Na wat aanpassingen door Manfred Jongenelis is er een mooie melodielijn ontworpen waarin de tekst en muziek samensmelten tot één geheel. Naast dat het een prachtig eindresultaat heeft opgeleverd, is er ook een hele bijzondere clip bij gemaakt. 

Ray Smith helpt Sulawesi
12-10-2018 11:59:00

Rood-Hit-Blauw Artiest Ray Smith heeft deze week meegewerkt aan de nationale actiedag: Steun de slachtoffers van Sulawesi op Giro 555. Ray kreeg maandagavond een email met het verzoek of hij mee wilde werken aan deze actiedag. Daar hoefde hij uiteraard niet lang over na te denken.Samen met oa Jeroen v/d Boom, Jimi Belmartin (voice senior winnaar), Nick & Simon, Vinchenzo, Tante Lien en vele anderen heeft Ray een paar nummers mogen zingen.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
12-10-2018 11:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 oktober is dat ‘Ik laat je liever alleen’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. Het nummer is te vinden op zijn tweede album ‘Verbintenis’, dat op vrijdag 26 oktober zal worden gepresenteerd. De zanger uit Oss, wiens ster de afgelopen drie jaar tot grote hoogte is gestegen, heeft twaalf nieuwe liedjes geschreven. Samen met producent Waylon van der Heijden heeft hij deze fraai op de plaat gezet, met wederom een belangrijke rol voor blazers en strijkers. Deze single belooft alvast veel goeds. 

K3 daagt scholen in heel Nederland uit!
11-10-2018 12:39:00

Hanne, Marthe en Klaasje dagen alle scholen in Nederland uit: ontwerp een eigen originele cover voor het nieuwe album ‘K3 Roller Disco’ en win een exclusief optreden van K3! De meiden zullen op 15 november voor het eerst hun nieuwe CD laten horen met liveband voor de school van de winnende klas. Op 16 november 2018 komt het nieuwe album ‘K3 Roller Disco’ uit. Voor de school van de winnende klas geeft K3 al een dag eerder een exclusief optreden. 

Richard Pertijs pakt de muzikale draad weer op
11-10-2018 11:08:00

In 1995 startte de Bosschenhoofdse zanger Richard Pertijs zijn zangcarierre.Zijn eerste optreden was in een Horecagelegenheid in Zundert waar een middag werd georganiseerd voor Stichting KIKA. De reacties van het publiek en organisatie waren dusdanig enthousiast dat Richard via via meer gevraagd werd om op diverse  locaties te komen zingen in met name Brabant en België .In 1998 kwam Richards eerste zelfgeschreven cd single ,, Zoveel van die vragen “uit ,wat een klein landelijk succesje werd.

 

Feestband La Stampa brengt je in stemming met 100 meter bier
11-10-2018 10:58:00

De titel ‘100 Meter Bier’ verraadt het ogenblikkelijk: dit is een feestband en gegarandeerd gezellig! Al jaren is La Stampa in het circuit van kwaliteitsfeestmuziek een bekende naam en hun Volendamse roots (Stampvast) zijn ze nog lang niet vergeten. Ze traden op bij Life & Cooking van Carlo en Irene, bij Rob Stenders en geen kermis is compleet zonder deze topformatie die de allergrootste feestkrakers op het repertoire heeft en waarvan dan nu weer een uitbundige nieuwe single verschijnt.

Johnny Valentino komt met dansbare single ‘Spring maar’
11-10-2018 09:09:00

Spring maar’ de nieuwe single van Johnny Valentino is een heerlijke moderne feelgood plaat waarbij de voetjes vanzelf van de vloer gaan. Reeds 35 jaar in het vak en na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’, ‘De Waka Waka’ en ‘Kom ga ervoor’, alweer single nummer 21 van deze rasentertainer. De clip is gefilmd in een eeuwenoud pakhuis in de havens van Vlaardingen en de meiden van dansschool Let's dance hebben weer een leuk dansje gemaakt. Afgelopen zomer deed Johnny meer dan 50 shows op de grote vakantieparken.

Henk Ruwette giet jaren 50 lied in nieuw vaatje
10-10-2018 20:12:00

Henk Ruwette zingt al vanaf het moment dat hij geluid kan voortbrengen. Sinds de jaren ’80 is hij actief in de muziekwereld en heeft verschillende Nederlandstalige nummers uitgebracht. Helaas heeft dat tot nu toe nog niet tot een grote hit geresulteerd. Hij gaat het nu opnieuw proberen met het gezellige nummer “Voor mij is er één”, een cover in een nieuwe jasje uit de jaren ’50. Daarmee hoopt Henk hoge ogen te scoren. Henk Ruwette is met name in Amsterdam heel bekend met het liedje “Ajax geef ze van katoen”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool