RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Spang! trapt af met 4 shows in 4 dagen
03-04-2017 18:37:00

De 20-jarige zanger Spang! heeft zijn debuutsingle afgelopen weekend 4 keer ten gehore mogen brengen tijdens zeer diverse shows. De nieuwe single ‘Als ‘t moet’ heeft daardoor voor de release al de nodige aandacht gekregen. Afgelopen donderdag werden de single en de clip voor het eerst ten gehore gebracht en getoond tijdens de tv-opnames van de Euregiotap in Enschede. “Ik zag daar voor het eerst mijn clip, wat geweldig was dat”, aldus de jonge zanger die erg trots is op het resultaat. De dag erna mocht hij de single zingen tijdens het Mega Piraten Festijn in Lemelerveld. 

Lieneke Derks komt wederom met gevoelig lied
03-04-2017 18:29:00

Lieneke Derks die sinds haar comeback met het nummer ‘De laatste keer’ menig hart wist te raken komt wederom met een gevoelig nummer.  Door een tekst te schrijven op een heel bekend nummer van City to City, draagt Lieneke bij met de verwerking van het verlies van een kindje van kennissen.  Het was aanvankelijk niet de bedoeling het nummer uit te brengen maar doordat velen haar er naar vroegen is uiteindelijk toch besloten het nummer alsnog uit te brengen.

John de Bever presenteert nieuwe single m.m.v. Marianne Weber, Sieneke én Emile Hartkamp
03-04-2017 18:24:00

Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp! Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever! De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. 

Stormloop kaarten JubileumConcert Marco de Hollander
03-04-2017 18:16:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. "Er zijn nog een beperkt aantal 1ste rangs kaarten beschikbaar. Er lijkt een ware stormloop op de kaarten de afgelopen weken" vertelt Marco trots. “Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. 

Clip 'Bella Italia' van Frans Bauer online
02-04-2017 18:02:00

Na de vele lovende reactie's op het album "Geluk hoop en liefde" dat ook werd bekroond met een nummer 1 positie in de album top 100, werd ons duidelijk dat " Bella Italia" de favoriet van velen is op het album. Ook tijdens de optredens in het land zingt iedereen uit volle borst het nummer mee !! Nu is het dan eindelijk zover en is hij officieel uitgeroepen tot single!!! Mijn dank is groot aan de Vlaamse Accordéoniste Liesje Winten die op dit moment de Benelux betovert met haar accordeon, aldus Frans.

Henri van Velzen kondigt nieuwe single ‘Ik zag haar daar’ aan
02-04-2017 11:48:00

Binnen afzienbare tijd verschijnt de nieuwe single ‘Ik zag haar daar‘ van Henri van Velzen. Volgens Henri valt dit lied in dezelfde categorie als ‘4 vrienden’ en ‘Een vriend is pas een vriend’, welke geschreven zijn door Paul Schabbink. ‘Omdat beide singles het goed hebben gedaan en nog steeds veelvuldig te horen zijn bij RADIONL heb ik Paul gevraagd of hij nog iets voor mij kon betekenen’, vertelt Henri. Er zit volgens de uit Zwolle afkomstige zanger een prachtige verhaallijn in. ‘Het gaat over Rosalien. Die zag ik na 20 jaar terug en ze was niets veranderd. 

Kian Derry & Monique Heegen samen in duet
01-04-2017 16:36:00

Kian Derry & Monique Heegen hebben allebei een solo carrière en timmeren allebei druk aan de weg. Tijdens de album opnames van Kian kwam producer Martin Sterken op het idee om samen een duet op te nemen met Monique Heegen. Dit ook met als doelstelling om Nederland met Belgie te verbroederen. En bijzonder genoeg klikte het direct. Er is zelfs een bijzondere vriendschap uit ontstaan. Het bijzondere nummer staat op het album “Onverwacht “ van Kian Derry dat in oktober werd gelanceerd.

Nieuwe single voor Björn Litjes
01-04-2017 10:17:00

Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg welke tussen 24 en 27 maart jl. plaatsvond presenteerde Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Maak wat van je leven’. Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen.  Björn weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan zijn muzikale carrière. Jolanda Clement van JC Event/JC Records, is vanaf dag-1 betrokken nadat Björn in 2013 besluit zijn muzikale loopbaan solo te vervolgen.

Danny Zuijderwijk vraagt zijn vriendin Kimberley ten huwelijk
01-04-2017 10:00:00

Danny Zuijderwijk heeft zijn vriendin Kimberley ten huwelijk gevraagd. De Leidse volkszanger deed dit vrijdagavond tijdens zijn albumpresentatie bij Koetshuis de Burcht. Tijdens de avond waren er optredens van Ray Benjamin, Max Muiderman, Rowena van Steenis, Wesley Ponsen en Donny van der Roest. Voor Zuijderwijk was het vrijdag een bijzondere dag. Naar de presentatie van zijn album ‘30’, werd hij die dag dertig, vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk en maakten de twee bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.(Bron: UnityNL Fotocredits: Elmar Bus)

Frans Bauer reikt album uit aan Bob Offenberg
01-04-2017 00:22:00

Op zondag 28 mei 2017 is het dan zover, dan zal Bob Offenberg zijn lang verwachte album gaan presenteren waar maar liefst 15 nummers op komen te staan. Dit wilt hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zal er een waar feest van gemaakt worden. Bob zal deze middag veel vrienden van hem uit nodigen om met zijn allen dit album spectaculair te lanceren. Onder andere: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander en niemand minder dan zijn grote idool Frans Bauer zal dit album uit gaan reiken en zelf ook de zaal op zijn kop gaan zetten. Voor deze avond zijn zowel VIP-kaarten á €125 (alleen te verkrijgen via: management@boboffenberg.nl) als reguliere zaalkaarten beschikbaar. De zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00.  

Harten 10 lanceert aanstekelijke single 'Twee witte paarden'
31-03-2017 19:40:00

Harten 10 dendert maar door en langzaam wordt het landelijk aanzien steeds groter en zijn ze niet meer weg te denken op diverse grote evenementen.  Nu komt het duo met voor hen, een nieuwe single. Het is een Duitse cover, heet  'Twee witte paarden’’  en is een productie van Martin Sterken voor CD Hal Ruinen.  Het aanstekelijke nummer staat op het nieuwe album 'Bestemming Bekend'  dat vrijdag 7 april zal uit komen. Hier aan vast zit hun eigen Theater optreden  wat wordt gehouden in Kampen. Kortom;  'Harten 10 staat niet stil en we zullen blijven gaan' , aldus Martien en Tineke.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-03-2017 19:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 april is dat ’24 Billen’, de nieuwe single van Lytse Hille. Het gaat om een humoristisch liedje over een groep vrienden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terechtkomt. Ze zien daar twaalf meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk, maar kost ze wel een klein kapitaal. De tekst is geschreven door Emile Hartkamp, het nummer zal later dit jaar verschijnen op het nieuwe album van Lytse Hille. 

Wendy Rivers kan vergeven niet vergeten
31-03-2017 11:10:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange ervaring in de muziek. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Ze heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uit gebracht. Nu presenteert ze weer een nieuwe Nederlandstalige Single “Ik kan vergeven niet vergeten”  Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Harten 10 e.v.a.. 

UnityNL organiseert op 27 april 'Het familiefeest van Leiderdorp'
31-03-2017 10:12:00

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017 organiseert UnityNL 'Het familiefeest van Leiderdorp' op het plein bij winkelcentrum 'Winkelhof'. Van 13.00 uur tot 19.30 uur zijn er doorlopend optredens van Daantje, Matthijs Koning, Kees Versluys, Colinda, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Danny Vermeer, Donny van der Roest, Bob Offenberg, Rick Melissen, Henk Stelte, Danny Terp, Roy van Hemert, Marco van Konts, Anno Britting, Marcel de Nijs, Randy Blommaert, Francois Pieters, Naomi, Robert van Hemert, Danny Zuiderwijk en Arthur van Steijn. Diverse presentatoren van het populaire radiostation verzorgen die dag eveneens live radio vanuit het winkelcentrum. De entree is geheel gratis. Meer info: www.unitynl.nl 

'Toch blijf ik altijd dromen'.... Duetsingle Elz Bakker & Rinus Ponsen
30-03-2017 13:05:00

De gerenommeerde artiesten Elz Bakker en Rinus Ponsen hebben samen de duetsingle 'Toch blijf ik altijd dromen' opgenomen. Elz en Rinus zijn allang geen onbekenden  in de artiestenwereld en hebben ieder al menig succesvolle single op hun naam staan. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten besloten ze samen het duet van Vicky Leandros en Tony Christie in een nieuw, Nederlandstalig jasje te steken. Het resultaat mag zeer geslaagd genoemd worden, dankzij de voortreffelijke productie van Tom Peters en Hans Aalbers.

Debuutsingle voor Corné van Meer
30-03-2017 10:21:00

Corné van Meer afkomstig uit het Brabantse Heerle is geboren in 1964 en heeft de muzikale weg naar producer Mario Veltman gevonden! De altijd goedlachse Corné heeft de afgelopen jaren al vele feesten en partijen opgevrolijkt met zijn altijd gezellige optredens. Tijdens deze optredens brengt hij dé hits van het moment. En nu kan hij daar zijn debuutsingle ‘Waarom ben jij nog niet van mij’ aan toevoegen. Deze single die eveneens is geschreven door Mario Veltman ligt goed in het gehoor en zal menig dansvloer gaan vullen. 

Olav Hesselmans schrijft 'Ga maar weg' voor Henk Kamphuis
30-03-2017 10:04:00

Henk Kamphuis is geboren in Utrecht en tegenwoordig woonachtig in Maarssenbroek. Henk zit al heel wat jaren in het artiestenvak en heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uitgebracht  Afgelopen vrijdag presenteerde hij z'n nieuwe single 'Ga maar weg'. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Duo Harten 10 e.v.a. De muziek is geproduceerd door Bryan Stelten van Artists Choice en de single is opgenomen in zijn studio te Hoensbroek.

Muzikale duizendpoot Fred van Gerven lanceert 'Wat een nacht'
30-03-2017 09:45:00

Fred van Gerven zet een belangrijke stap in zijn muzikale carrière: zijn nieuwe single ‘Wat Een Nacht’ brengt hij uit bij platenmaatschappij Zebra Music! Fred van Gerven is geboren in Schiedam en is sinds twaalf jaar actief in de muziekbusiness. Onder andere als geluidsman van bekende Nederlandse artiesten en later als feest DJ. In 2014 komt de debuutsingle ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’ uit en niet onverdienstelijk! Regionale en lokale radiozenders draaien de single veelvuldig en ook het aantal optredens in het land groeit. 

Danny Zuijderwijk steekt 'Liefde' van Willy Alberti in nieuw jasje
30-03-2017 09:41:00

Danny Zuijderwijk uit Leiden wordt 31 maart 30 jaar, een mooie leeftijd om terug te blikken, maar vooral om met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Danny meldt dat hij na een voor hem persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten, toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin hij al z'n gevoelens en ideeën heeft verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde. Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens om te zetten in muziek.

Officiële fanshop Bökkers geopend
30-03-2017 09:30:00

Vandaag is de officiële fanshop van de rockband Bökkers geopend in Heino. De Smulbaai in Heino is de plek waar fans terecht kunnen voor o.a. merchandise en exclusieve items van de band. In Heino en omstreken is De Smulbaai een bekend adres voor de verkoop van o.a. festivaltickets. Sinds vandaag is daar dus een fysieke Bökkers fanshop bijgekomen.

Franky Falkon presenteert single met realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam
30-03-2017 09:26:00

Franky Falcon ziet 2017 rooskleurig tegemoet! Na het vieren van zijn 25-jarig artiestenjubileum en het succesvolle duet ‘Verboden Liefde’ (300.000 views op Youtube) met de eveneens uit Den Bosch afkomstige Charelle, is het tijd voor een compleet nieuwe solo single! Een single geschreven door Jheron van der Heijden en geproduceerd door Mario Veltman. ‘Wat Kan Het Me Schelen’ is een bijzondere single. Een single met een realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam.

Nieuwe single van Frits Broer heeft een tikkeltje meer pit dan z'n debuutsingle
29-03-2017 21:56:00

‘We draaien om de waarheid heen’ is volgens Frits Broer een single met meer ballen. De opvolger van ‘Nu of ooit’ is stoerder geworden, maar bevat wel een lieflijke tekst.  De nieuwe single ‘We draaien om de waarheid heen’ heeft volgens Frits Broer, in vergelijking met de vorige single, meer ballen gekregen. “Muziek, arrangement en stijl is net wat stoerder.”, aldus de zanger. De single ‘Nu of ooit’ was voor Frits een goede debuutsingle, maar de opvolger moest een tikkeltje meer pit hebben.

BLØF lanceert samen met Typhoon ‘Wereld van verschil’
29-03-2017 21:44:00

Na een lange tijd niets uitgebracht te hebben, is BLØF samen met Typhoon terug met de nieuwe single ‘Wereld van verschil’. De door soul en hiphop geïnspireerde track kunnen we zien als een oproep tot verdraagzaamheid. Het is de allereerste single van hun volgende album ‘AAN’ welke in drie etappes uitkomt en is geproduceerd door Dries Bijlsma, producer van oa Typhoon. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het album.

Martijn Stam druk met promotietour i.v.m. nieuwe single 'Regenboog'
29-03-2017 21:37:00

Ter promotie van zijn nieuwste single 'Regenboog', die onlangs werd gelanceerd was de Hillegomse zanger Martijn Stam op dinsdag 28 maart te gast in de studio van RADIONL in Sneek. Hessel Wijkstra ontving de Hillegomse zanger samen met zijn maatje Freek Meijer, die een van zijn sponsors is en zelf ook zingt. Hij zong tijdens de singlepresentatie van Martijn Stam en de presentatie van deze muzikale happening was in handen van Hessel Wijkstra. Martijn Stam timmert alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg. 

Wesly Bronkhorst slaat met ‘Steeds als jij me aankijkt' nieuwe weg in
29-03-2017 21:30:00

Wesly Bronkhorst laat met z'n nieuwe single ‘Steeds als jij me aankijkt' maar weer eens horen dat hij meer is dan alleen de feestzanger die met zijn optredens iedere kroeg feesttent op z’n kop weet te zetten.Toch slaat hij met deze nieuwe single een andere weg in en laat hij horen dat hij met zijn unieke stemgeluid ook een ballade fantastisch kan overbrengen. Een prachtige productie die ons alvast meeneemt naar het Concertgebouw van Amsterdam waar hij op 15 mei zijn 15 jarig artiesten jubileum groots gaat vieren met een eenmalig groots concert. 

'Kijk'......nieuwe single van Michael Oomen
29-03-2017 09:40:00

Michael Oomen zich met zijn nieuwste single 'Kijk' van een geheel andere kant muzikale kant zien. Het nummer lonkt nadrukkelijk naar de discotijd van de jaren tachtig. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst en de opname vond plaats in The Boom! Music studio te Breda. Werkelijk alles is live ingespeeld op deze moderne en dus dansbare meezingplaat, uitgebracht door Double You Music in samenwerking met Nationale Artiesten Parade.

Nieuwe single van Dana Winner is getiteld 'Duizend jaar'
28-03-2017 23:48:00

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van het Vlaamse muziekprogramma  'Liefde voor Muziek' wordt de nieuwe single 'Duizend jaar' van Dana Winner gelanceerd. De Nederlandstalige tekst voor dit nummer, oorspronkelijk van de Amerikaanse Christina Perri, werd geschreven door Saskia Vanderheyden. Ook voor de fans in Zuid-Afrika is er goed nieuws: er is van het nummer ook een Zuid-Afrikaanse versie opgenomen. Die versie komt op het album 'Pure', dat daar normaal gezien in juli verschijnt.

De Wannebiezz presenteren de Rest van de Best
28-03-2017 12:56:00

Ruim drie jaar na het verschijnen van hun eerste verzamelalbum “DE BEST OF (tot nu dan)” hebben de Wannebiezz gemeend een meer dan waardige opvolger uit te moeten brengen. Zoals we van dit Rotterdamse trio mogen verwachten is ook deze cd weer met zorg, liefde en vakmanschap geproduceerd. Op de geluidsdrager treffen we, naast de zes singles die de afgelopen drie jaar zijn verschenen, ook vier gloednieuwe liedjes! Eén daarvan is een spitsvondige en humoristische bewerking van de grootste hit van The Shorts: ‘Comment Ça Va’.

Peter Beense weet nu wat liefde is
28-03-2017 11:25:00

Peter Beense werd onlangs tijdens “Holland Zingt Hazes” op de bühne geflankeerd door.. rockzangeres Anouk!!  Deze uiterst verrassende combinatie dook eind vorig jaar op verzoek van de zangeres een Amsterdamse kroeg in. Tot groot enthousiasme van het aanwezige volk, brachten Anouk en Peter daar de Hazes-klassieker ‘Een Beetje Verliefd’. Dit in aanloop naar hun succesvolle optredens bij “Holland Zingt Hazes”, kort geleden in het Ziggo Dome.  Al meer dan 30 jaar is Peter Beense dé vertolker van het Hollandse feest- en levensliedgenre.

Mark & Janina....nieuw Nederlands zangduo
28-03-2017 11:02:00

Nederland is een nieuw zangduo rijker en wel Mark & Janina! Deze twee artiesten draaien alweer jaren op volle toeren in de muziekwereld en hebben hun sporen inmiddels dik verdiend. Zo toert Mark wekelijks door het land met zowel zijn solo-optredens als met zijn muziekmaatje Kees Plat (Tribute to The Cats Band). Ook Janina timmert flink aan de muzikale weg en brengt binnenkort haar debuutsingle uit. 

Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert Bella Italia
28-03-2017 10:46:00

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten ‘Vive la France’ is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.(Fotocredits: Robin Kamphuis)

Patrick Dano voert 'Te Quiero' op met Duitse en Griekse invloeden
28-03-2017 10:39:00

De meeste recente singles van Parick Dano zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De uit Tilburg afkomstige zanger is van mening dat je 'het ijzer moet smeden smeden als het heet is'. en brengt daarom het verfrissende versie van nummer 'Te Quiero' op single uit. Het van oorsprong Duitse liedje dat in 2002 door het trio Jan Smit, Piet Veerman en George Baker werd gezongen is nu iets opgevoerd en verder zijn Duitse en Griekse invloeden naast de Hollandse palingsound te horen op deze door Harald Queens geproduceerde single.

DJ Rob van Dijck (Ft. Quido van de Graaf) brengt debuutsingle uit
28-03-2017 10:19:00

Rob van Dijck is al jaren actief als DJ. Hij draait overal, voor de grootste feesten en in elk genre. Een echte All-Round DJ dus. Hij begon al toen hij 16 jaar was en had zelfs een eigen radiostation, daarna werd hij DJ bij een bekende piratenzender. Hij maakt mixtapes, remixes en nog veel meer. Nu werd het hoog tijd voor zijn eigen productie. En daarvoor heeft hij de hulp gevraagd van zanger Quido van de Graaf, die we kennen van diverse singles. Quido heeft Rob geholpen met de vocalen op de plaat te zetten. 

Braboturk neemt duet op met Braboturk JR
28-03-2017 09:16:00

Braboturk dook onlangs met z'n zoon de studio van Anro Productions in Apeldoorn in om de toepasselijke single 'Samen zingen' op te nemen. 'Iemand naast je hebben op het podium is toch wel het mooiste wat er is, vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is', meent de zanger uit Helmond.  Ook Braboturk Jr vindt het een eer om naast zijn grote vriend te staan. De verwachting is dan ook dat het niet bij deze single zal blijven. Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft de gehele plugging uit handen gegeven aan de mensen van het Zwart Wit Label.

Helemaal Hollands pimpt de uit 1963 afkomstige hit 'O wat een meid' op
27-03-2017 23:02:00

Afgelopen januari lanceerden Carlo en Leo het album  ‘Meezingmedleys Vol.1’ met daarop 10 meezingers in zowel het Nederlands, Engels als in het Duits  Met dit album is tevens de toon gezet voor hun nieuwe single 'O wat een meid' welke werd opgenomen bij The Boom! Music in Breda o.l.v. producer Frank Verkooyen. Praktisch iedere muziekliefhebber kent het origineel uit 1963. Deze knijter van een hit is nu in een eigentijds maar volks en uitstekend dansbaar jasje gestoken.

Jeroen van der Boom steekt 'Ik meen ‘t' in een nieuw jasje
27-03-2017 12:07:00

Dit jaar was het vijfde jaar van Holland Zingt Hazes! Jeroen van der Boom is al vanaf het eerste moment betrokken bij de concertreeks en kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere jubileumeditie. Samen met Eric van Tijn is hij al vanaf dag 1 Creative Music Director bij Holland Zingt Hazes. Speciaal voor deze editie heeft Jeroen het nummer 'Ik meen ‘t' van André Hazes in een nieuw jasje gestoken en er een andere twist aan gegeven. Deze versie van 'Ik meen ‘t' is vanaf nu via verschillende kanalen te downloaden!

Geweldige sfeer tijdens Marco de Hollander's fanmiddag
27-03-2017 11:37:00

Met een pracht lente zonnetje werd zondag  26 maart de fanmiddag van Marco de Hollandergeorganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse meezingers naar voren, waar het publiek van genoot. De Alphense Roel Britting  kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. 

Podium van 25e editie van de Nacht van Oranje verhuist naar midden in de zaal
27-03-2017 11:17:00

Voor de 25e editie van de Nacht van Oranje in Rotterdam Ahoy wilde de organisatie uitpakken met iets nieuws. Iets dat tegelijkertijd een startschot zou geven aan nog eens vijfentwintig jaar feest voorafgaand aan Koningsdag: een nieuw rond podium dat de optredende vaderlandse topartiesten nog meer tot middelpunt zou maken. Letterlijk. Daarom verhuist het podium naar het midden van de zaal. Op 26 april zal daar, vanuit een open muziekpaviljoen midden in de Ahoy Arena, presentator Niels Houtepen om 19.45 uur het jubileumfeest van de Nacht van Oranje openen.

'Ik leef mijn droom met jou' ...herkenbare plaat voor Kobus Engels
27-03-2017 10:04:00

Ik leef mijn droom met jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Het is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen. Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music.

RADIONL vanaf 29 maart in Zuid Holland te ontvangen
27-03-2017 09:55:00

Vanaf woensdag 29 maart gaat RADIONL in de loop van de dag haar uitzendgebied uitbreiden. In o.a. Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Gouda zal RADIONL te ontvangen zijn via 97.6 FM. In Utrecht en omgeving via de frequenties 97.3 FM en 98.5 FM. Daarnaast kunnen luisteraars ook via DAB+ of de RADIONL APP luisteren. Het radiostation uit Sneek meldt verder dat er inmiddels meer dan 1 miljoen RADIONL stickers in omloop zijn. RADIONL heeft al verschillende afhaalpunten gerealiseerd de afgelopen periode, toch zijn ze nog op zoek naar nieuwe punten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool