RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marco Tomassen lanceert vrolijke zomersingle
26-03-2017 14:54:00

Na 'Samen door het leven', 'Quiere Quapa, Quiero', 'Vaderstrots' en 'Het is hier geweldig' lanceert Marco Tomassen deze week het nieuwe uptempo nummer 'Je hart is weer op jacht'. Het lied is geschreven door Colin Heikens en geproduceerd door Sonic Solutions. Marco heeft met dit team een echte Nederlandstalige zomerknaller uitgebracht onder het label van Zing-Entertainment.nl. De opname van de clip zal plaatsvinden op 2 april. Meer informatie kun je vinden op de site van Zing-Entertainment.nl.

Gaatze Bosma brengt eerbetoon aan Chuck Berry uit
25-03-2017 12:30:00

Gaatze Bosma heeft, na het overlijden van Chuck Berry, zaterdag 18 maart jl. besloten om een nummer van hem op te nemen. Gaatze, wiens hart bij de rock-'n-roll ligt, doet dat volledig op zijn eigen wijze: een versie in het Nederlands en een versie in het Fries. Het nummer "Come on" werd vertaald en opnieuw ingespeeld. De titel in zowel Nederlands als Fries is "Kom op". Gaatze Bosma is een muzikale alleskunner. In eerste instantie maakte het Nederlandse publiek kennis met Gaatze in het SBS6-programma "Bloed, zweet en tranen". 

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-03-2017 12:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 maart is dat ‘Leef vandaag’, de nieuwe single van René Froger. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album ‘Dit is hoe het voelt' en klinkt als een typisch Froger-nummer: uptempo, bombastisch en positief. René heeft al heel wat bereikt in de showbusiness maar is nog lang niet klaar. “Ik blijf het een leuke uitdaging vinden om nieuwe liedjes op te nemen. Het is belangrijk dat je als artiest meegaat met je tijd en dat je je fans blijft boeien en aanspreken”, zegt hij enthousiast. 

Danny Staneke presenteert 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet' op 2 april in Breda
24-03-2017 09:48:00

Danny Staneke houdt wel van een feestje, dat laat hij dan ook horen in zijn nieuwe catchy single 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet'. Een gezellige Hollandse meezinger geschreven en geproduceerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.De  Het geheel is opgenomen bij de 7 Hills Music studio te Zevenbergschen Hoek. Op zondag 2 april vindt de feestelijke presentatie plaats bij café-zalencentrum 'Het Witte Schaap' in Breda. Meewerkende artiesten zijn oa. Tony van Boxtel, Driekes Hoekstra, Henk Damen, Frank van Etten en Lorenzo Nieuwenhuysen.

Aanmeldingen voor de Anita & Ed zeehonden tocht lopen voorspoedig
24-03-2017 08:39:00

Anita & Ed organiseren op zaterdag 20 mei 2017 een 3 uur durende tocht met Partyboot 'De Frisia' met als doel zeehonden en eventueel dolfijnen te spotten op de Oosterschelde.Het Zeeuwse zangduo weet zeker dat de gasten zeehonden zulen zien. 'De kans dat we dolfijntjes zien is zeker aanwezig.Tijdens de tocht gaan we natuurlijk ook zorgen voor een spetterend optreden', vertelt Anita trots. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit de haven in Sint-Annaland en naar verwachting rond 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 17.50 pp. Via Jan van Dijk tours wordt er ook vanuit Amersfoort een aanvullende busreis ( retour) aangeboden voor slechts € 15.00 pp. Deze bus stopt ook in Bergen op Zoom. Gasten die in Bergen op Zoom instappen betalen € 5.00 voor een retourtje. Aanmelden kan via info@anitaened.nl 

3FM met live radioprogramma te gast bij Bökkers
23-03-2017 15:11:00

Aanstaande zondag is Bökkers het onderwerp van een drie uur durende live uitzending op 3FM. “On Stage” is het nieuwe programma van dj Giel Beelen en het programma komt zondag bij Bökkers langs voor een uitzending. Het programma wordt altijd live op locatie uitgezonden en de locatie is zondag De Lantaarn in Hellendoorn. Bökkers zal 4 nummers spelen.

'Waer' eerste single Peter Wessel afkomstig van album D’Oogste Tied
23-03-2017 13:19:00

Zeven jaar is Peter Wessel bezig geweest met het schrijven en opnemen van liedjes in het Zeeuws. De afgelopen weken hebben de fans en vrienden het werk van zeven jaar voorbij zien komen. Dagelijks werd een nummer gelanceerd en nu is het tijd om naast de vrienden ook de rest van Nederland het resultaat te laten horen. En het eerste nummer wat de wijde wereld in gaat is waer. Peter Wessel is een ervaren muzikant. Peter actief lid van de Y’Abba Do coverband en werkt nauw samen met stadsgenoot Kevin Village . 

Zondag muziek vertier met Adrian Mey
23-03-2017 11:43:00

Op zondag 9 april a.s. organiseert Grand Café Brugzicht uit Aduard het “Zondag muziek vertier”. Voor deze muzikale middag hebben zij uitgenodigd de sinds 2013 in Aduard wonende zanger/entertainer Adrian Mey. Mey zal tussen 14.00 uur en 17.00 uur een programma brengen met liedjes van de jaren ’50 tot en met heden en zal ongetwijfeld ook eigen repertoire ten gehore brengen. De entree bedraagt slechts € 5,00 p.p. 

Pelgrims & Mckey brengen als duo 'Hé kijk wat je doet' uit
23-03-2017 10:28:00

'Hé kijk wat je doet' is de titel van het duet van Pelgrims & Mckey. Karla Pelgrims en Wally Mckey werkten al vaker samen, maar nu voor het eerst expliciet als duo. Deze samenwerking is door de jaren heen gegroeid. Aanvankelijk hielp Karla Pelgrims zijdelinks met de productie en teksten. Geleidelijk aan nam ze ook meer en meer  gitaarpartijen voor haar rekening. Zij is nota bene een klassiek geschoolde gitariste. Meer en meer ging ze ook backingvocals doen. Haar medewerking werd zodoende alsmaar groter en dus ook belangrijker. 

Grote wens van Wouter Roos gaat in vervulling...duet met Stella Bos een feit
23-03-2017 10:06:00

De 81-jarige Stella Bos kijkt terug op een glansrijke carrière als levensliedzangeres. Johnny Hoes noemde haar in de jaren ‘70 al een “zangeres met hart”. Nu jaren later spreekt dat grote hart opnieuw. Ondanks haar hoge leeftijd is zij de studio ingegaan om een van de grootste wensen van de 31-jarige zanger Wouter Roos in vervulling te laten gaan door samen met hem het duet “Als het even niet meer gaat” op te nemen.  Bij Wouter Roos thuis waren ze vroeger al fan van levensliedzangers en -zangeressen, vooral van André Hazes en Stella. 

Daan Bartels lanceert drie projecten rondom Wim Sonneveld
22-03-2017 22:43:00

Op 28 juni 2017 is het 100 jaar geleden dat een van Nederlands meest gewaardeerde theaterpersoonlijkheden werd geboren: Wim Sonneveld. Drie jonge liefhebbers brengen met verhalen en liedjes het leven en werk van Sonneveld terug in herinnering. Daan Bartels is initiatiefnemer van drie projecten rondom Wim Sonneveld.(Fotocredits: Remco van de Weerdt)

Demy de Groot schrijft mee aan tekst van zijn nieuwe single 'Stop'
22-03-2017 16:14:00

De zangcarrière van Demy de Groot zit behoorlijk in de lift. Z'n achterban groeit gestaag en zijn naam is inmiddels ingeburgerd in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Met zijn nieuwe single 'Stop' hoopt de uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger de dansvloer vol te krijgen. Demy heeft de tekst van het eigen lied samen met zijn zangcoach Chris Cohen geschreven. De tweede track op de cd genaamd 'Voor Mijn Vader' komt uit de pen van Chris Cohen.  'Stop' is een ritmisch nummer met een zomerse sound.

'Vanavond'.....nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen
22-03-2017 15:28:00

Dennis van Dijkhuizen wijkt met zijn nieuwe single ‘Vanavond’ iets af van het volkse genre. De nieuwe richting past nog steeds goed bij de zanger, het is vrolijk en bevat uiteindelijk wel zijn eigen sound. De vorige singles van Dennis van Dijkhuizen waren erg volks. De nieuwe single ‘Vanavond’ zit nog steeds wel tegen het genre aan, maar is volgens de zanger breder.  “Dit is een nummer dat Jan Smit had kunnen zingen, of Peter Beense”, aldus Dennis. Deze nieuwe inslag komt mede omdat hij het niet meer alleen doet. 

Maikel ten Voorde slaat met 'Als het om de liefde gaat' nieuwe weg in
22-03-2017 09:11:00

De 27-jarige Maikel ten Voorde uit Enschede verwierf bekendheid als winnaar van het SBS programma Beat It, waar hij onder begeleiding van Gerard Joling de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Maikel begon zijn zangcarrière op 15-jarige leeftijd toen hij als gastzanger optrad bij de band Perplex. Sindsdien heeft hij enkele singles uitgebracht. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Mijn Vriend Sinterklaas”, waarmee hij hoge posities in de landelijke hitlijsten wist te veroveren. Met de nieuwe single “Als Het Om De Liefde Gaat” slaat Maikel een nieuwe weg in.

Diane Theunissen schrijft nieuwe single 'Onbereikbaar' voor Johan Faber
21-03-2017 19:41:00

Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte. Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Katell ‘Parel’ van The Voice of Holland’ met eigen show Brel & Stromae in het theater
21-03-2017 18:12:00

Bij aanvang van ‘The Voice of Holland’ veroorzaakte de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sensatie met haar krachtige versie van Stromaes ‘Formidable’. 2,9 miljoen kijkers zagen hoe zij binnen no-time alle stoelen wist te laten omdraaien, met een staande ovatie van de jury tot gevolg. Ze wist uiteindelijk live show 2 te behalen waar ze een eigen Franse vertolking gaf van ‘Brabant’, een nummer van haar coach Guus Meeuwis! Dit najaar maakt ze, in samenwerking met TheDreamLab, de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert. ‘We zijn bijzonder trots om samen Katell en niet te vergeten Mathijs van Til en Ton Snijders.

Peter Dons lanceert 'Geniet van het leven'
21-03-2017 18:03:00

Woensdag 22 maart 2017 is het zover, dan gaat de nieuwe single van zangerentertainer Peter Dons in release met de gezellige titel “Geniet van het leven”. Een titel die bruist van energie en zo ook het vrolijke gezellige maar vooral positieve liedje met een melodie die zich direct in je hoofd nestelt en er bijna niet meer uit gaat. Het is een track van zijn nieuwe album “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, een album dat in april van dit jaar uit zal gaan komen. Dit album bevat 14 liedjes, waarvan 7 liedjes door Peter Dons zelf geschreven zijn. 

Debuutalbum van Gertjan Wels getiteld 'Speciaal voor jou'
21-03-2017 17:09:00

“Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C.

TV Oranje integreert social media in uitzendingen
21-03-2017 12:58:00

Muziekzender TV Oranje toont voortaan recente Instagram-posts van artiesten in beeld bij uitzending van hun clips. Een soortgelijke koppeling met Facebook is een half jaar geleden al door de zender geïntroduceerd. Met de integratie van social media wil TV Oranje nog meer een schakel vormen tussen de Nederlandse artiesten en hun fans.

Wannebiezz Marathon Weekend gigantisch succes
21-03-2017 11:18:00

Afgelopen weekend bruiste Vlaardingen weer eens zoals het altijd wel zou willen bruisen. Op vrijdag namen de Wannebiezz hun intrek in de Stadsgehoorzaal om er ’s zondags pas weer de deur achter zich dicht te trekken. Volgens de kalender was dit het laatste winterweekend en daarom werd er alvast een voorschot genomen op de lente. (Fotocredits: Ton Delfos)

Theodoor gaat ‘Helemaal Los’
21-03-2017 10:59:00

Theodoor Visscher begint 2017 fris. Theodoor en HD Music, het label van Henk Dissel en Sander de Klerk hebben onlangs de handen ineen geslagen om de komende jaren de carrière van het 24 jarige talent uit Leiden uit te breiden. Producer en tekstschrijver Robert Dorn, die al een aantal grote hits heeft geschreven waaronder ‘Bijna’ van Henk Dissel en ‘Hartenstrijd’ van Nick & Simon is verantwoordelijk voor de nieuwe single van Theodoor. ‘Ik zie hoe je kijkt, ik zie je ogen en ik ben het kwijt. Niets in jou houdt je tegen, jij weet het zeker. Zo kom je steeds dichterbij’....

'Wat je doet met mij'....gezamenlijke single van Edsilia Rombley en Re-play
21-03-2017 10:07:00

Ze kennen elkaar al jaren, spraken elkaar vaak en altijd was er de wens om nog eens een keer samen een nummer op te nemen. Het is er nu eindelijk van gekomen en wel met het door Tjeerd P. Oosterhuis geschreven “Wat je doet met mij”. Het nummer zal vanaf donderdag 30 maart beschikbaar zijn via de diverse downloadportals en streaming- diensten. De single heeft bijna vijf jaar lang ‘op de plank’ gelegen. Tjeerd schreef het kort na de geboorte van zijn eerste dochter Imaani. (Fotocredits: Jean-Marc Kessely)

De RADIONL Drive In Show ook dit jaar aanwezig tijdens Dutch Valley
21-03-2017 09:26:00

Ook in 2017 maakt de RADIONL Drive In Show deel uit van Dutch Valley. Tijdens het grootste en gezelligste festival met het beste en meest diverse muziekaanbod uit Nederland zal de Mega Piraten Festijn tent het toneel zijn van optredens van meer dan 100 TV Oranje en RADIONL artiesten. Vanaf 12.00 uur zal RADIONL presentator Taeke Woude de menigte alvast opwarmen met muziek van eigen bodem. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen op het hoofdpodium in de Middag Jukebox diverse grote namen acte de presence geven.

Tinus Hoekstra blaast 'Doe het dan' van Leen Zijlmans nieuw leven in
20-03-2017 19:46:00

Tinus Hoekstra heeft nooit spijt gekregen van een beslissing welke hij nam in 2011. Nadat hij al diverse optredens had verzorgd en studio opnames had gemaakt, vond hij het tijd worden zijn carrière als zanger naar een hoger plan te tillen. Ondertussen heeft hij 9 singles en het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op zijn naam weten te zetten, en geniet hij aanzien in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. De vriendschap die Tinus in de loop der jaren heeft opgebouwd met zijn vaste producer Frank Verkooyen, mondde vorig jaar uit in het duet ‘Vrienden voor het leven'. 

Kees Versluys vindt het tijd voor een feestje
20-03-2017 19:37:00

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire. Hij vond het tijd worden voor een feestje. Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de originele tekst herschreven en zijn de klanken aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazer en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden.

Debuutsingle Erik de Greef bevat een vlotte moderne beat
20-03-2017 14:06:00

De jonge Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor zijn allereerste single. Het resultaat mag er absoluut zijn. Een heerlijke frisse single met de titel; "Om bij jou te zijn" gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.

Be Dilling krijgt leuke reacties op z'n nieuwe single 'Waarom zeg mij waarom'
20-03-2017 13:45:00

Be Dilling is in Noord Nederland een naam die je veelvuldig tegenkomt op feesten en evenementen. De bekendheid heeft Be mede te danken aan het feit dat hij altijd een volks karakter aan zijn nummers weet te geven. Ook met deze,door Peter van der Veen,  geproduceerde single is deze Groningse zanger er wederom in geslaagd om het echte volkse er aan te geven. 'Waarom zeg mij waarom' is de titel van de single en kent een bliksemstart. Op 19 maart jl. werd de single gelanceerd en in de avonduren kreeg Be via zijn facebook account al vele reacties.

Benno van Vugt en Johan Vlemmix maken nieuw koningslied
20-03-2017 13:36:00

Begin dit jaar scoorde de Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische carnavalskraker met zijn nummer “De look-alike van Willem Alexander” waarmee hij in veel hitlijsten kwam, waaronder de beste 33 carnavalskrakers van Omroep Brabant. Koningshuis fanaat Johan Vlemmix hoorde het nummer en was meteen enthousiast om het nummer als basis te gebruiken voor een nieuw koningslied en benaderde Benno meteen. Tekstschrijver en producer André Kooiman remixte zijn eigen nummer voor deze gelegenheid en herschreef de tekst tot een heus koningslied.

Single Evert Wolters gepresenteerd op Mega Piraten Festijn
19-03-2017 17:56:00

De nieuwe single van Evert Wolters is afgelopen zaterdagavond gepresenteerd tijdens het Mega Piratenfestijn in Borger. Ruim 8.000 man kregen voor het eerst de single ‘Sexy sax’ te horen. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus Evert. De single presenteren in een bomvolle tent was voor Evert Wolters al heel spannend, maar het was zijn allereerste optreden tijdens een MPF. “Een ervaring die ze me nooit meer af kunnen pakken”, aldus de jonge zanger. Ondanks dat het zijn debuut was op het grote podium, ging het de zanger goed af. 

John van Bergen steekt ‘t Is moeilijk bescheiden te blijven’ in nieuw jasje
19-03-2017 12:39:00

Voor de 36 jarige John van Bergen maakt muziek al vele jaren deel uit van z'n leven. Als geluidsman pakt ook hij meestal de microfoon stevig in zijn handen. Nu, na enige tijd komt hij met een nieuwe single op de markt. De titel daarvan is ‘t Is moeilijk bescheiden te blijven’. En ja u heeft het goed. Het is een grote hit geweest van Peter Blanker. John besloot om dit nummer in een nieuw jasje te laten stoppen gebaseerd op 2 stylen. Het liedje begint in de bekende wals maar dan in een compleet nieuwe sound en slaat opeens om naar de bekende polka sound.

André Hazes voor even terug bij zijn fans
18-03-2017 17:25:00

Vrijdagavond 17 maart 2017 was André Hazes voor even terug bij zijn fans in de Ziggo Dome te Amsterdam. Tijdens de vijfde jubileumeditie van Holland zingt Hazes zaten 17.000 fans vol ontroering én met kippenvel te kijken én luisteren naar Zij Gelooft In Mij door André Hazes zelf, want hij was er zelf, als hologram.

Toppers van Oranje bezoekt Noorderlicht in Schaijk op 9 april
18-03-2017 10:57:00

Zondag 9 april a.s. gaat het dak eraf in het Noorderlicht aan de Schutsboomstraat 71 te Schaijk. Maar liefst 40 Nederlandstalige Top Artiesten geven acte de présence in een non-stop programma van 4 uur tijdens de opnames van Toppers van Oranje. Mike Peterson, Peter Beense, Willem Barth, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Rob van Daal, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Jacques Herb, Wesley Bronkhorst, Dario, Yves Berendse, Johnny Bolk, Marco de Hollander, Colinda, Daantje, Elz Bakker, Rinus Ponsen, e.v.a. kun je van heel dichtbij bewonderen.

Frank van Etten krijgt eigen online TV programma
17-03-2017 18:08:00

Voor het nieuwe online TV programma ‘De Muziekbus’ gaat Frank van Etten op zoek naar kandidaten die hij op een zeer bijzondere manier in het zonnetje kan zetten. Omdat Frank altijd al een grote fan was van ‘Het spijt me’ en tegenwoordig nog steeds geniet van ‘All you need is love’ bedacht hij het concept ‘De Muziekbus’. Iedereen kent Frank natuurlijk als zanger. Daarnaast schrijft hij voor zichzelf en andere artiesten pakkende teksten. 

Zesde editie voor succesformule Holland Zingt Hazes
17-03-2017 17:03:00

Vandaag maakt producent LiveLane, vlak voor aanvang van het eerste concert van de uitverkochte jubileumserie, bekend dat Holland Zingt Hazes volgend jaar op vrijdag 20 en zaterdag 21 april terugkomt in de Amsterdamse Ziggo Dome. In 2017 wordt met de huidige concerten het eerste lustrum gevierd. 

Meezingen bij 'Puur Hollands' in Den Bosch
17-03-2017 14:21:00

Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk evenement waar alle topartiesten wel eens op de bühne hebben gestaan. Op vrijdag 31 maart is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie, met optredens van André Hazes jr., Tino Martin, Django Wagner, Henk Dissel, e.v.a.

Johan Moreno presenteert feestnummer op 8 april in Velddriel
17-03-2017 14:15:00

Op zaterdag 8 april 2017 presenteert Johan Moreno z’n nieuwe single bij Dorpshuis ‘De Boxhof’, Voorstraat 71 in Velddriel. Meewerkende artiesten zijn: Michael Nobbe, Karin Welsing, Zanger Bas, Joey Bos, Sherena, Master Stu, Boy Lever, Truke en Angel. De presentatie is in handen van Tonny van Alem. De aanvang is vanaf 20.00 uur.  Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 10.00 verkrijgbaar bij de Readshop in Hedel , bij de Dagwinkel in Velddriel of telefonisch bij Johan (06-18281601) en Bianca (06-36162255). Momenteel is al 75% van de kaarten verkocht. 

André Rieu kondigt 10e Vrijthof concert aan op vrijdag 21 juli 2017
17-03-2017 13:15:00

Voor de eerste keer, geeft André Rieu 10x concerten op het Vrijthof in juli 2017. Het 10e concert vindt plaats op vrijdag 21 juli 2017. De kaartverkoop start vandaag. De concertreeks viert dit jaar het 30 jaar jubileum van het Johann Strauss orkest. Bij de concerten in 2016 waren er meer dan 80 nationaliteiten vertegenwoordigd op het Vrijthof. André Rieu: ”Toen ik mijn orkest oprichtte in 1987, waren we met 12 orkestleden. Nu staan we met meer dan 60 mensen op de bühne. 

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-03-2017 13:06:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 maart is dat ‘Maar ’t geeft niet’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger, die in oktober vorig jaar ook al eens de Oranje Kroon droeg met het reggae-getinte ‘Blijf bij mij de hele nacht’, keert met dit nieuwe nummer weer helemaal terug naar de stijl waarin hij doorbrak. Samen met Waylon van der Heijden en Adrie van den Berk maakte hij een aanstekelijk volks nummer, over een man die zich flink heeft vergist in een relatie maar gelukkig veel van zijn fouten heeft geleerd. 

Ex Idols winnares Rochelle Perts neemt clip op in Zuid-Afrika
17-03-2017 12:24:00

Vandaag gaat de nieuwe single 'You Got Something' van Rochelle in release. Het zomerse nummer gaat over mannen met imperfecties, iets wat de zangeres uniek vindt. De videoclip werd in Zuid-Afrika opgenomen en volgt op de hits 'All Night Long' , 'Way Up' en 'Don't Let Me Go'. Het nummer komt uit op Rochelle's eigen label 'Young Elephants'. Rochelle: 'Ik zie in het nieuws veel negatieve dingen over wat social media met kids kan doen. Het is vooral bekend dat meisjes onder druk worden gezet om aan bepaalde schoonheidsidealen te voldoen.

Antje Monteiro tekent contract bij platenlabel Dino Music
16-03-2017 21:45:00

Antje Monteiro tekende op deze zonnige dag een contract bij platenlabel Dino Music. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en verheugen ons op het uitbrengen van een prachtig nieuw album.  Antje Monteiro: "Heel erg blij ben ik met mijn samenwerking met Dino Music. Een warme, creatieve familie waarbij ik mij meteen thuis voelde. Ik kan dan ook niet wachten om binnenkort mijn eigen muziek uit te brengen".  Tony van de Berkt: "Antje is natuurlijk een artiest met een grote staat van dienst maar met nog veel ambitie en een fantastisch album dat ze aan het afronden is. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop