RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arjan Venemann lanceert 'Vanaf dat ogenblik'
25-08-2016 15:06:00

De demoversie van de nieuwe single ‘Vanaf dat ogenblik’ van Arjan Venemann was al direct raak. Arjan heeft de single in eerste instantie als demo ingezongen als oefenversie, maar deze track wordt nu echt gebruikt.“1 of 2 takes waren in dit geval genoeg. Soms heb je een goede dag en lukt dat”, verklaart Arjan. Hij zong het nummer in, in zijn eigen studio. De dagen daarna kreeg hij een griepje onder de leden en kreeg hij het er niet meer zo mooi op zoals die eerste keer. Het gebeurt volgens Arjan niet vaak dat hij direct tevreden is, maar in dit geval dus wel. 

7e editie van Dutch Valley op 19 augustus 2017 in Velsen Valley Spaarnwoude
25-08-2016 14:50:00

Afgelopen zaterdag 20 augustus vond in een zonovergoten Spaarnwoude de 6e editie van Dutch Valley met veel succes plaats. Verdeeld over 10 podia traden meer dan 115 acts en artiesten op. Nieuw in de programmering was de middag Jukebox waar in een aaneengesloten show van 2,5 uur 7 topartiesten optraden. Volgens mede-organisator Aloys Buys een schot in de roos en een blijvertje.

Mick Harren brengt dansbare meezinger
25-08-2016 10:48:00

Dat Mick Harren mooie dingen maakt hebben singles als  ‘Sweet Caroline’, ‘Zo verliefd op jou’, ‘Beter moeten weten’, ‘De glimlach van een kind’ (met Willy Alberti), ‘Ik lach zolang ik leef’ en albums als ‘Liefde maakt blind’ en ‘Mick Harren zingt Willy Alberti’, in het verleden al aangetoond. De geboren Jordanees creëert echter meer mooie dingen want hij is ook als kunstenaar actief. Zo schilderde hij grootheden als Prince, Marilyn Monroe, Johan Cruyff, David Bowie en André Hazes om er maar een paar te noemen. 

Koos Alberts en Joke zijn op zoek naar nieuw Nederlandstalig zangtalent
25-08-2016 10:34:00

Ben jij een talentvol zangtalent? Meld je dan vanaf nu aan voor de 2e editie van de Koos Alberts Award in de categorie nieuw Nederlands talent . In de speciale categorie nieuw Nederlands talent kunnen professionele aanstormende talenten uit alle provincies zich middels een YouTube clip aanmelden via www.koosalbertsawards.nl.Koos Alberts en zijn vrouw Joke zullen alle inzendingen persoonlijk bekijken, beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen zullen zij per provincie 20  kandidaten selecteren en vervolgens uitnodigen voor een persoonlijke live auditie. Uiterlijk 15 september 2016 worden de geselecteerde inzendingen via de opgegeven contact gegevens geïnformeerd.

Gebroeders Ko willen geen BUMANL nominatie 'Beste single 2016' voor 10 jaar oud lied
24-08-2016 16:15:00

Gisteren zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Buma NL Awards 2016. De Gebroeders Ko zagen tot hun grote verbazing dat ze met het lied 'Fijn Fisje Nie' genomineerd waren in de categorie Beste Single 2016 'Natuurlijk zijn wij vereerd met elke nominatie, maar om een liedje van ons dat al bijna 10 jaar oud is te nomineren voor Beste Single 2016, is natuurlijk vreemd en wij hebben Buma Cultuur dan ook laten weten dat wij de nominatie aan een andere artiest gunnen. 

DJ Michelski & Party DJ W nemen lekkere meezinger op
24-08-2016 11:47:00

Terwijl een groot gedeelte van Nederland nog geniet van hun welverdiende zomervakantie, zijn DJ Michelski & Party DJ W de studio in gedoken om een lekkere meezinger te maken. Al jarenlang zetten deze twee feest-toppers zo ongeveer elke dag wel ergens de tent volledig op zijn kop. Hun jarenlange vakkennis kwam samen toen de heren besloten “Zij die altijd lacht” te gaan maken. Met uiterste precisie werd de track geproduceerd. Het uitmuntende gitaarwerk van Evert Zeevalkink maakte de track helemaal af. 

Nieuwe single Theodoor getiteld 'Lach en geniet'
24-08-2016 11:36:00

Theodoor tekende onlangs een nieuw plantencontract bij het label D- River Music, waar het voor hem allemaal begon. De samenwerking tussen Theodoor, producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugger Nel van Olm en D-River Music bleek een gouden formule. Theodoor heeft verschillende succesvolle singles uitgebracht waaronder “Ik ben van jou” ”Steeds maar meer”  “Hè jij” “Het is een nacht” “Laat mij maar lekker zo”. Als pionier met het vloggen bedenken ze samen “Op pad met Theodoor.”  In 2014 werd hij genomineerd voor talent van het jaar door de BUMANL.

Thomas Berge en Myrthe Milius zetten punt achter hun relatie
23-08-2016 15:57:00

Thomas Berge en Myrthe Milius hebben een punt achter hun relatie gezet, meldt Privé. Het paar dat sinds 2014 in Alphen aan den Rijn een huis betrok, zou al vier weken niet meer samenwonen. Thomas liet aan Privé weten dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Ze hadden nog geprobeerd om hun relatie te lijmen, maar dat ging niet meer. Thomas en Myrthe hadden sinds 2012 een relatie. Een jaar later werd zoon Jack geboren. Het zit Thomas deze week ook niet mee. Afgelopen zondag kreeg hij na het optreden tijdens de RADIONL - TV Oranje Zomertoer in Roden een aanrijding met een paal in Amersfoort. 

Demy de Groot presenteert nieuwe single op 28 augustus in Rotterdam
23-08-2016 12:10:00

Op zondag 28 augustus vindt bij Café Schieweg, Schieweg 158 in Rotterdam de release party plaats van de nieuwe single 'N beetje meer' van Demy de Groot. De aanvang is vanaf 18.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Bob Offenberg, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Sidney Bischoff, Pierre van Dam, Dani Vermeulen, Chris Cohen, Riny Valentijn, Robbie te Pas en Peter Jan Rens. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel sprak het onderwerp van het oorspronkelijke nummer van Rob de Nijs erg aan. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelde Demy onlangs. Bij de opname, die plaatsvond bij Sonic Solutions in Roosendaal, is alles uit de kast gehaald om er een verfrissende versie van te maken. 

Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers van België
22-08-2016 17:15:00

Afgelopen weekend werd Dana Winner in België uitgroepen tot de “Beste Zangeres” van het land in het prestigieuze liedjesevenement “Zomerhit”. In de show die live te zien was op tv en rechtstreeks uitgezonden werd op de radio ontving een dolgelukkige Dana de award voor “Beste Zangeres”.'Dit is een fantastische bekroning', zegt Dana. 

William Bonne gaat samenwerken met Emile Hartkamp & Norus Padidar
22-08-2016 17:06:00

De altijd goedlachse en energieke zanger William Bonne staat aan het begin van een nieuwe stap in zijn carrière. De zanger is namelijk de studio ingedoken met top producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, die verantwoordelijk zijn voor vele hits waaronder die van Jannes, Rene Froger, Marianne Weber en vele andere. Naast de samenwerking met dit duo heeft de zanger zich ook exclusief verbonden aan boekingskantoor FeestBoeking.nl die naast alle boekingen ook het management, marketing en promotie op zicht neemt.

Zangeres Monique lanceert 'Run to me'
22-08-2016 10:31:00

Er voor elkaar zijn en aanvoelen als de ander je nodig heeft. Dat zijn de ingrediënten waaruit de nieuwe single van zangeres Monique bestaat. Monique laat al haar nummers met zorg schrijven, maar dan in haar eigen stijl. Een verhaal vertolken in een lied, dat blijft haar streven zowel ballade als een lekker uptempo nummer. Monique is al enkele jaren serieus bezig met haar zangcarrière. De Limburgse zangeres presenteert nu haar nieuwste single met de titel “Run to Me”. 'Een nummer wat zeker bij de meeste mensen bekend is', meent Monique.

Stuur ons je vakantiefoto en maak kans op cd
21-08-2016 17:35:00

De vakantieperiode zit er bijna op. Veel kijkers van TV Oranje hebben het er even lekker van genomen op de camping, in het buitenland of gewoon in de eigen achtertuin. Ben jij op dit moment nog op vakantie of ben je net geweest? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje! Iedereen die een leuk vakantiekiekje plaatst, maakt kans op een van de drie CD’s die we na de zomer gaan verloten. Je kunt je foto's via Facebook insturen tot donderdag 1 september. Zet er wel even bij waar de foto is genomen. 

Dario verwerkt z'n stopwoord 'Hoor dan' in nieuwe single
20-08-2016 18:42:00

Het stopwoord van Dario is de aanleiding voor zijn nieuwe single. ‘Hoor dan’ roept hij al tijden en mensen spreken hem er ook mee aan, dus hier wil hij graag iets mee doen. Twee dingen waren voor Dario zeker. ‘Hoor dan’ moet in de single voorkomen en hij vindt de muziek van Ramses Shaffy er goed bij passen. Met deze twee ingrediënten is hij thuisgekomen. Zijn vrouw Rita heeft het idee uitgewerkt en heeft er weer een ouderwetse Dario-single van weten te maken. Het is weer een echte Dario-single, is iets wat hij zelf opmerkt.

Nieuwe zomersingle Jan Smit ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’
20-08-2016 18:25:00

Vandaag is de 5e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ is een liedje met een kwinkslag. ‘Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje welke gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan. ‘Ik vind het te gek dat we een grafische clip hebben gemaakt, het is vrolijk en past helemaal bij het gevoel van ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ aldus Jan Smit. 

Zondag 21 augustus special over Ronnie Tober op TV Oranje
19-08-2016 23:25:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 21 augustus zie je een special over Ronnie Tober. Hij vertelt over zijn jeugd, die hij voor het grootste deel in de Verenigde Staten doorbracht.

Johnny Valentino lanceert gewaagde versie van 'Oh Carol'
19-08-2016 23:16:00

Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Oh Carol” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Oh Carol”. Oh Carol de ouwe tranentrekker uit een ver verleden komt nu in een heerlijke zomerse versie, je zingt en danst gelijk mee en de reacties uit binnen en buitenland zijn geweldig.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-08-2016 21:19:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 augustus is dat ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’, de nieuwe single van Jannes. Het nummer is afkomstig van zijn recente album ‘Onderweg naar jou’ en is wederom geschreven door producer Emile Hartkamp. De Drentse zanger slaagt er elk jaar weer in een plaat van hoge kwaliteit af te leveren. Deze single laat duidelijk horen dat hij op dit moment in topvorm verkeert. De videoclip, waarin Jannes met zijn vrienden gezellig bij het kampvuur zit, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘

Yvette Nesselaar steekt populair lied van Tanja Lasch in Limburgstalig jasje
19-08-2016 10:33:00

Terug van vakantie met een liedje in het hoofd? Dan is het misschien wel deze plaat, die door Yvette Nesselaar van een eigen Limburgstalig jasje is voorzien. 'Mit Eine Lach' blijft in je hoofd zitten en gaat er niet meer uit. Na haar grote debuutsucces met het nummer 't Kump Vanzelf is Yvette Nesselaar nog altijd een rijzende popster, die ook op deze single vasthoudt aan haar eigen Limburgse dialect. Haar unieke verschijning in combinatie met eigenwijze Limburgse zang maken haar onweerstaanbaar.

Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine op unieke locatie
19-08-2016 10:20:00

Vrijdag 26 augustus organiseert het Mariniersmuseum een concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De zanger Humphrey Campbell zal tijdens dit concert als solist optreden. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op het Gelderseplein achter het Mariniersmuseum. Het concert begint om 17:00 uur.  Ook met dit concert laat het Korps Mariniers haar verbondenheid zien met de stad Rotterdam.

‘Kom drink ’t laatste glas met mij’ nieuwe single van Jannes
19-08-2016 10:05:00

De volgende single van het gloednieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is het nummer ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’. Het is de opvolger van de hitsingle ‘Een grammetje geluk’ en wederom is ook dit nummer geschreven door producer Emile Hartkamp. Het nieuwe album bracht al meer dan een grammetje geluk, de reacties zijn erg lovend. Het wordt gedraaid op de grote en kleine stations, van lokaal tot landelijk en heeft al diverse bekroningen mogen ontvangen. Op zondag 19 juni werd het album feestelijk gepresenteerd in Assen omgeven door fans en pers.

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel organiseert op 9 oktober nieuwe editie
18-08-2016 21:36:00

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel is een organisatie die jaarlijks een talentenjacht organiseert voor jong en oud, voor Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel en omgeving, met als doel het ontdekken van nieuw talent en het steunen van lokale goede doelen. Hieronder een selectie van de artiesten die komen optreden op zondag 9 oktober. Melissa Janssen, Carlos Donkers, Eric Baghuis, Kees Caspers, Linda Maarseveen, Ron de Ridder en Mark Laurens. 

Kees Plat en Mark van Veen zetten Volendammer kermis op z'n kop
18-08-2016 14:31:00

Tijdens het eerste weekend van september barst in Volendam het jaarlijkse kermisfeest weer los! Dit is al van oudsher hét feest van het jaar in Volendam! Zo ook voor Kees Plat en Mark van Veen die al jaren op de kermisfeesten optreden. Vorig jaar stonden ze nog samen in de feesttent met o.a. de 3J’s. Dit jaar gaan ze de boel op stelten zetten in ’t Gat van Nederland op zaterdagmiddag en maandagmiddag zijn ze te zien bij Lotje Wine & Dine, het restaurant van Jan Smit. De heren zijn alweer druk aan het aftellen en kunnen niet wachten tot het feest losbarst.

Zanger Maico lanceert 'Ik wil weer met je dansen'
18-08-2016 11:11:00

Zanger Maico gaat voor de videoclip van zijn nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” uit de kleren. Het idee om in ‘adams kostuum’ in de clip te verschijnen kwam van de 21 jarige uit Enschede afkomstige zanger zelf. “Ik zing in het liedje over ‘zonder kleren zwemmen in de zee’, en het leek me daarom dat ik in de clip niet achter kon blijven.” vertelt de moedige zanger. Met “Ik Wil Weer Met Je Dansen” brengt de zanger een heerlijke dansbare vrolijke single uit. Het is de opvolger van “Jij Bent Mijn Nummer 1".

The Pianoman & Friends debuteert met 'De Feestgids'
18-08-2016 10:58:00

Met de debuutsingle van The Pianoman & Friends, getiteld ‘De Feestgids’ word je meegenomen in een vrolijk lied en er is volgens de formatie maar 1 advies: Laat ‘de boel de boel’ en ga even lekker los om alle zorgen te vergeten.' Het is een aanstekelijk, eigen geschreven Nederlandstalig liedje, wat meteen blijft hangen en wellicht dagen feestelijk rondzwerft in uw hoofd! Het nummer en de videoclip zijn opgenomen in onze ‘huis-studio’ The Pianoman Recording Studio', aldus The Pianoman & Friends

Dirk Meeldijk komt met meezinger van jewelste
17-08-2016 19:27:00

Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. 

Manon Stokman lanceert 'Als herboren' voor het overwinnen van tegenslagen
17-08-2016 16:04:00

De nieuwe single ‘Als herboren’ van Manon Stokman staat voor het overwinnen van tegenslagen en vechten voor geluk samen met familie en vrienden. Met het op haar lijf geschreven nummer “Als Herboren”, geschreven door tekstschrijver en producent Bram Koning, wil Manon een positief signaal afgeven aan de vele mensen die nu ook een zware periode meemaken en deze makkelijker doorstaan met behulp van veel liefde en steun van familie en vrienden. Het nummer is op haar lijf geschreven, omdat ze zelf een aantal persoonlijke tegenslagen heeft overwonnen.

Exclusief concert en albumpresentatie Django Wagner bij de MediaMarkt in Apeldoorn
17-08-2016 16:01:00

Op vrijdag 26 augustus is de landelijke release van het nieuwe album mét DVD ‘Emoties’ van Django Wagner. En dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden en een uitgebreide signeersessie. Om 17:00u openen de deuren en zal zanger Mannes een voorprogramma verzorgen. Vanaf 18.00 uur zal de releaseparty met Django Wagner beginnen. Het nieuwe album kan gekocht worden bij de ingang. Bij aankoop van één album krijgen 2 personen toegang tot het concert inclusief signeersessie.

Erik van Klinken en Boer Geert gaan drukke tijden tegemoet…….
17-08-2016 10:28:00

Erik van Klinken en Boer Geert zullen tijdens de RADIONL & TV Oranje Zoertoer op zondag 21 augustus 2016 in Roden hun duetsingle ‘Boer Geert’ ten gehore brengen. Het spektakel start om 13.00 en vindt uur plaats vanaf het Jaarbeurs terrein.  De single die verschijnt op het Storm Records label zal enkele dagen eerder, namelijk op 17 augustus, in release gaan. De aankondiging van het spraakmakende duet heeft al veel media aandacht opgeleverd. Tijdens de opname van de single kregen de mannen bezoek van zowel SBS6 Shownieuws als Weekblad Party. 

Debuutsingle voor Gaby Kagie
16-08-2016 21:11:00

Het grote publiek heeft er best lang op moeten wachten maar met ‘Dansende sterren’ is dan eindelijk de eerste single van Gaby Kagie een feit. Deze nu negentien lentes tellende Voorburgse maakte begin vorig jaar met haar fraaie stem en verschijning, grote indruk op het publiek tijdens de laatste editie van Bloed Zweet & Tranen. Met ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti verleidde de jeugdige zangeres jurylid Xander de Buisonjé tot de volgende uitspraak te komen: “Ik neem m’n pet diep voor je af, je hebt het héél erg goed gedaan”!

'Laat de wind maar waaien'.....nieuwe single van Alberto Nicolay
16-08-2016 21:04:00

“Mijn nieuwe single en videoclip zijn klaar!”, aldus een enthousiaste Alberto Nicolay onlangs over ‘Laat de wind maar waaien’.  Voor de muziek, de arrangementen en de productie van deze gloednieuwe Rood-Hit-Blauw productie, tekenden Velibor Weller, Dave Diepeveen en Kees Koek. Niemand minder dan Tony Neef schreef de tekst voor het nummer. “Een geweldig team, bedankt mannen.. goed werk”, zo laat de in Purmerend woonachtige ondernemer weten. Voor Alberto is ‘Laat de wind maar waaien’ alweer zijn 4e single binnen 13 maanden. 

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single 'Het winnende lot'
16-08-2016 20:41:00

Een kleine 40 eigen liedjes heeft zanger Ghijs de Bruijn al op zijn naam staan. Ze zijn te vinden op de albums ‘Vrij’, ‘In vuur en vlam’ en ‘Op eigen kracht’. Daarnaast verschenen van de sympathieke Achterhoeker singles als ‘Kom en dans met mij’, ‘Geef haar je liefde’, ‘Superdag’,  ‘Voor haar’, ‘Een echte vrouw’ terwijl ‘Vrij’ en ‘Ik wil je terug’ zelfs uitstekend scoorden in diverse hitlijsten. Het repertoire van de veelzijdige Ghijs is bijzonder uiteenlopend; van het gevoelige Nederlandstalige levenslied en après-ski, tot de gouwe ouwe Engelse- en Duitstalige hits van weleer. 

Demy de Groot steekt ‘ ’N beetje meer ’ van Rob de Nijs in verfrissend jasje
16-08-2016 14:34:00

Demy de Groot kreeg van z’n vader de tip om het uit de jaren 80 afkomstige nummer ‘ ’N beetje meer ‘ van Rob de Nijs nieuw leven in te blazen. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel had zelf nog nooit van het lied gehoord. ‘De oudere fans van Rob de Nijs zullen het nummer wel kennen, maar de jeugd volgens mij niet. Het onderwerp sprak mij erg aan. Het zit heel apart in elkaar met de timing. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelt Demy.

Frontale botsing Rob Zorn
15-08-2016 20:36:00

Vanmiddag maakte Rob Zorn een ritje op z'n lichtgrijze scooter in z'n woonplaats Haarlem. Rob laat weten dat hij op een fietspad een frontale botsing kreeg met een tegenligger. 'De tegenpartij kwam met een ineens met een rotgang het fietspad op en pakte me frontaal. Ik vloog over de scooter heen en zit nu thuis met een dik en geschaafd been. Gelukkig heb ik mijn tanden nog hahaha, maar beide scooters zijn totall loss. Alles is krom van de giga klap. Verder heb ik een pijnlijk been, maar dat gaat weer over, maar wat een schrik', aldus de volkszanger.

Gino Graus schrijft tekst van z'n nieuwe single 'Hey schat' zelf
14-08-2016 14:49:00

Nog maar 16 jaar is Gino Graus! Maar jong of niet, maar Gino levert wederom een nieuwe single en video af. De titel van het nummer is 'Hey schat'. Best bijzonder is, dat hij de track zelf heeft geschreven. De track is wederom geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De Bosschenaar tekende in 2012 al een managementdeal met het gerenommeerde artiestenbureau Lukassen Produkties. In januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Dit resulteerde in 2013 met Gino’s derde album 'Zweven op de wind'.

'Kiezen of delen'.......nieuwe single van Hans Solo
14-08-2016 10:51:00

In 2016 is Hans Solo een nieuwe weg ingeslagen. De uit Roosendaal afkomstige feestzanger heeft bij JVV Studio Records door Johnny van Veldhoven z'n nieuwe single 'Kiezen of delen' laten produceren. Het is een bewerking van de oorspronkelijke versie van Bobby Prins. 'Mijn doel is geslaagd. Een nieuwe plek met een frisse nieuwe sound. Het was eigenlijk de bedoeling om 1 track op het zilveren schijfje te zetten, maar samen met Johnny is besloten om een tweede track toe te voegen aan de single', laat Hans weten. 

'Het Leven Is Als Een Frikandel'...zomerknaller voor de Gebroeders Ko
13-08-2016 11:51:00

'Het leven is als een frikandel'....maar je moet hem zelf speciaal maken. Die woorden sprak René Karst uit tijdens een interview ten tijde van de muziekreis in Turkije afgelopen mei. De Gebroeders Ko waren ook aanwezig bij deze reis en wellicht was dat de aanleiding om daar een lied over te maken. Nu het dan toch eindelijk zomer begint te worden hopen de mannen dan ook dat het net zo'n groot succes gaat worden als veel van hun voorgangers. Volgens Ton en Gerard Koopmans is 'Het leven is als een frikandel' een single die eigenlijk weer nergens over gaat.

Speciale editie 'Radio Valencia feesten' 20, 21 en 22 augustus 2016 in het Belgische Meer
13-08-2016 00:05:00

Op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van Frans Bauer, de Vlaamse Stoempers, Zus, Jose Sep, Anthony, Rene Redley, Collin, John McCray, Chris Reilhof, Glenn van Dijk, Mark van Overveld, Mariska B, Roy Geerts Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 uur optredens van:  Dennie Damaro, Dennis Jones, Franky Stardust, Johan Linssen,Youri Rijpers, Erwin Akkermans, Jamie van Boxtel, Leroy Krielen, Angela, Conny Brooks, Peter White, Manuela Rokven, Janneke de Roo, Jan Koevoet en Petra van Zundert, Mitch Kerstens, Rob Rietbroek, Monique Schellekens, Thom Coppens e.v.a.

Maak kans op vrijkaarten voor albumpresentatie Sieneke
12-08-2016 23:53:00

Vrijdag 9 september presenteert zangeres Sieneke haar nieuwe album in de Collse Hoeve in Nuenen (Noord-Brabant). Het wordt een bijzondere en feestelijke avond met gastoptredens van bekende collega’s als Marianne Weber, John de Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Samantha Steenwijk en vele anderen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker het nieuwe album van Sieneke cadeau! De zaal gaat open om 19.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 00.00 uur. De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! 

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-08-2016 23:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 augustus is dat ‘Waarom dans je niet met mij’, de nieuwe single van Wesley Klein. De Leidse zanger komt met een zomers en zeer dansbaar nummer, dat afkomstig is van zijn album 'Onderweg'. Samen met producer Waylon van der Heijden heeft Wesley de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren, tussen popmuziek en volks in. Deze nieuwe single, met Zuid-Amerikaanse invloeden, is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl