RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single ‘Als je gaat, lieveling’ van Lenie Gerrits is een écht levenslied
05-05-2017 21:03:00

Lenie Gerrits houdt van het levenslied. Desondanks is het alweer een tijdje geleden dat hij een écht levenslied uitbracht. Zijn vorige single ‘Sta niet achteraan’ was bijvoorbeeld een liedje met humor. De nieuwe single ‘Als je gaat, lieveling’ is een typisch levenslied. ‘Als je gaat, lieveling’ bevat een droevige tekst, maar aan de andere kant komen ook de fijne momenten erin voor. “Ik vind het een mooi verhaal”, aldus Lenie. Het is een levensverhaal en daarom brengt hij zijn nieuwe single met trots uit. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje!
05-05-2017 20:34:00

Vandaag waren weer diverse artiesten te gast in de studio van TV Oranje in Steenwijk om een Showflits in te spreken. Eerder deze week waren ook Bouke en Danny Froger al te gast. Heb jij als artiest ook iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Meld je dan nu vast aan voor de eerstvolgende opnamedag op vrijdag 2 juni van 16.00 tot 20.00 uur! Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. 

Duo 'Vanavond nog' stelt zich voor
05-05-2017 20:30:00

"Vanavond nog" een duo waar we veel van zullen gaan horen de komende tijd. Carolijn Beckers en Heleen Andriessen vormen dit duo, moeder Carolijn op de gitaar en dochter Heleen als zangeres van de door Carolijn geschreven en gecomponeerde nummers. Een stem die klinkt als een klok, Jazzie, Bluezie, Folk of een mengeling van dit alles je hoort het allemaal terug in de 3 nummers van hun debuutsingle die de titel "De Zee" mee kreeg. Alles live ingespeeld met medewerking van Jan Hein van den Goorbergh op bas en Mark Eeftens op de Cajon. 

Andy de Witt maakt overstap naar platenlabel JC Records
05-05-2017 19:02:00

Andy de Witt, die inmiddels al heel wat jaartjes meedraait in de Nederlandse muziekmolen, brengt eind mei 2017 een nieuwe single uit. Verrassend is de sound maar ook zeer verrassend is dat de single uitgebracht gaat worden door JC Records (Jolanda Clement). Andy heeft namelijk 32 jaar lang al zijn platen uitgebracht bij VNC Records. Aan deze samenwerking is nu echter een einde gekomen en Andy heeft er voor gekozen om een frisse maar stevige muzikale wind te kiezen voor zijn nieuwe liedjes. Natuurlijk is Andy Johan en Petra (VNC Music) dankbaar voor alles wat ze samen hebben gedaan en ze zijn dan ook beslist als vrienden uit elkaar gegaan.

 

Gerard en Tino hebben de Oranje Kroon
05-05-2017 17:53:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 mei is dat ’Laat me leven’, het nieuwe duet van Gerard Joling en Tino Martin. De twee zangers kennen elkaar al langere tijd en hieruit is een mooie vriendschap ontstaan. 'Laat me leven' is oorspronkelijk een nummer van Tino, die ook met het idee kwam het met Gerard op te nemen. Die hapte meteen toe: ”Ik denk dat onze stemmen heel mooi kleuren bij elkaar”, aldus Gerard. Ze doken de studio in en het resultaat is deze prachtige ballad. 

Peter Manier komt na 10 jaar weer met eigen single
05-05-2017 17:45:00

Peter Marnier, een geboren en getogen sympathieke Amsterdammer, bracht in 2007 zijn album “Dit is mijn leven” uit met daarop de hit “Texelstroom” die in de TV Oranje top 1000 van de verzoekparade in 2007 op de tweede en in 2008 op de derde plek eindigde! Nu, bijna 10 jaar na dato, komt hij met een prachtige nieuwe single uit “Ik droom nog elke dag van jou“ een bewerkte cover van Vicky Carr’s “It must be him”. Op aangeven van Peter heeft Bram Koning de Nederlandse tekst geschreven van ‘Ik droom nog elke dag van jou’.

Droom gaat in vervulling voor Carlo Verkooijen
04-05-2017 17:08:00

Op vrijdag 2 juni a.s. gaat er voor Carlo Verkooijen een droom in vervulling. Op die dag geeft hij ’s avonds namelijk in de Stadsschouwburg te Brugge een croonerconcert, muzikaal ondersteund door the Swing Time Society onder leiding van de vermaarde orkestleider Ghislain Slingeneyer. Een uniek evenement waar Carlo alleen maar van kon dromen. Het verhaal hoe dit unieke concert tot stand kwam, schrijft als een jongensboek. Want Carlo had nog maar net zijn zangcarrière weer opgepakt, na enkele jaren naast het podium te hebben gestaan om vooral voor andere artiesten liedjes te schrijven en te produceren. Na een Nederlandstalige “try-out”-single bracht hij, na aanleiding van de droeve gebeurtenissen in Nice en Brussel, op Bevrijdingsdag 2016 een nieuwe Engelstalige single uit. 

Inge Kleijn maakt indruk met debuutsingle
04-05-2017 16:11:00

Na vele jaren podium ervaring te hebben opgebouwd, niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland wordt deze vlotte, spontane en uiterst sympathieke verschijning zeer geliefd. Ondanks dat gaat haar hart toch uit naar de Nederlandse pop muziek als groot fan van bijv. Ruth Jacott en Trijntje Oosterhuis koestert ze de droom om ook eens door te breken als nederpop zangeres. Haar debuutsingle “Liefde voor altijd” is 3 mei 2017 uit gekomen. Producenten en arrangeurs hebben samen met Inge enorm hard gewerkt aan dit product.

'Het beste van Ed Citroen' bevat 16 van zijn meest persoonlijke liedjes
04-05-2017 15:52:00

Ed Citroen is inmiddels meer dan 25 jaar actief als tekstschrijver, songwriter, zanger en gitarist. Het nieuwste Nederlandstalige album Het Beste Van Ed Citroen bevat 16 van zijn meest persoonlijke liedjes die door de jaren heen door hem zijn geschreven. Singersongwriter Ed Citroen schrijft autobiografisch over wat hem zoal passeert in het leven. Zijn songteksten belichten onderwerpen over bijvoorbeeld zijn unieke landelijk gelegen woonboot in Voorschoten (De Velden), zijn jeugdjaren (Tijd Tijd) en zijn Joodse familie geschiedenis (Monumenten).

Ray Co laat met 'Weer als een kind' zich van zijn artistieke kant spreken
04-05-2017 15:42:00

De Rotterdamse zanger Ray Co (Rene Koenegras) bracht begin dit jaar pas zijn eerste single uit. Inmiddels is hij al toe aan zijn 3e single waarmee hij het deze keer over een totaal andere boeg gooit! Na 2 echte feest singels te hebben gemaakt met de titels; “Als de bel weer gaat” en “Jou herken ik met gesloten ogen” laat de eigenaar van een theaterbedrijf nu zijn artistieke kant spreken. Hij schreef zelf de tekst voor dit bijzondere nummer getiteld; “Weer als een kind”. Met dit idee ging hij naar de studio van producer en componist André Kooiman.

Helene Fischer brengt op vrijdag 12 mei haar nieuwe studioalbum uit
04-05-2017 15:35:00

De Duitse zangeres Helene Fischer brengt op vrijdag 12 mei a.s. haar nieuwe studioalbum uit, dat als titel haar eigen naam zal dragen, ‘Helene Fischer’. Het is het eerste nieuwe werk van de zangeres in drieënhalf jaar tijd en haar achtste album tot nu toe. Van haar vorige album ‘Farbenspiel’ zijn in totaal meer dan drie miljoen exemplaren wereldwijd verkocht.Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat, in combinatie met haar louter in het Duits gezongen liedjes, maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment. 

Tweede single voor Antoon Wolters een feit
03-05-2017 21:46:00

Antoon Wolters is de vaste geluidsman van volkszanger Wimmie Bouma. Hierdoor is de 22-jarige Zwollenaar helemaal in de ban geraakt van alles wat te maken heeft met het Nederlandstalige lied. Omdat Antoon van huis uit is opgegroeid met de Nederlandstalige muziek en daarnaast werkt met Wimmie, belandt hij op een zeker moment achter de microfoon in de studio. Vorig jaar verscheen z'n debuutsingle ‘Zodra ik haar zie’. Vanwege de vele positieve reacties bij zijn optredens en de ambities van Antoon, kon een vervolgsingle niet uitblijven. 

Bertus Sipma steekt 'Want toen ik jou zag' in nieuw jasje
03-05-2017 21:27:00

Bertus Sipma uit het Friese Twijzelerheide is al een aantal jaren druk bezig muzikaal aan de weg te timmeren. Zijn passie voor de Nederlandstalige muziek is ontstaan op vrij jonge leeftijd, thuis galmden de Hollandse hits altijd door de speakers. Z'n eerste single 'Als een meeuw in de wind' verscheen in 2008. In de jaren daarna volgden nog eens 10 singles.  In 2013, op 23 jarige leeftijd, besloot hij Muziekcafé Bertus te openen in Surhuisterveen. Hierdoor kwam Bertus met menig artiest/ koegbaas in contact en dit verbreedde zijn horizon.

Gio Swikker lanceert nieuwe single 'Jouw ogen'
03-05-2017 13:29:00

De 13-jarige uit Den Haag afkomstig Giovanni Swikker wordt gezien als één van de aankomende talentjes in de Nederlandse muziek. Deze jongeman, gesteund en begeleid door volkszanger Antonio, vond voor zijn single ‘Jouw Ogen’ onderdak bij Rood-Hit-Blauw Produkties. “Na een leuk gesprek lijkt mij dit een prima partner om de komende tijd mee te werken, ik heb er dan ook het volste vertrouwen in samen met mijn team stappen te kunnen zetten”, aldus Gio. die inmiddels al twee rolletjes heeft gehad in de film ‘New Kids’.

Mr.Steel ‘Kenneth Goddard’ brengt Tropische single uit
03-05-2017 13:19:00

Hij is opgegroeid op een eiland in de zon en hij speelde zijn pan voordat hij lopen kon. Het credo van Steelpan speler Kenneth Goddard. De Steel Man is een Nederlandse herhaling van de soulklassieker uit de jaren ’60 ‘Soul Man’ van Sam & Dave. Hiermee gaat Mr. Steel door op de weg die hij de afgelopen jaren is ingeslagen. Hij combineert verschillende muziekstijlen en overgiet die met een altijd weer zonnig Caribisch en vooral dansbaar sausje door het krachtige geluid van zijn steeldrum. Met zijn “De Steelman” kan de zomer niet snel genoeg beginnen!

 

Kevin Madero is helemaal klaar voor de zomer
03-05-2017 13:07:00

Afgelopen 21 april was het zover: In Eindhoven vond de singlepresentatie plaats van Kevin Madero’s 6e single plaats. In een volle en enthousiaste zaal bracht hij zijn nieuwe single “Blijf bij mij” voor de eerste keer. Kevin’s reactie: “Ik ben super trots dat mijn nieuwe single goed ontvangen werd!”. Kevin Madero is achter de schermen ook druk doende met zijn carrière. Zo jureert hij binnenkort in een talentenjacht, lopen zijn boekingen ontzettend goed, en heeft hij een droombaan in een van de bekendste studio’s van Nederland.

Tjeerd strikt Piet Paulusma voor clipopname 'Speel de clown'
03-05-2017 09:55:00

Na 20 jaar brengt Tjeerd Henstra zijn debuutsingle opnieuw uit. ‘Speel de clown’ is in een ander jasje gestoken. De 2017-versie is up-tempo, vrolijk, bevat hele andere instrumenten en heeft Piet Paulusma in de clip. Ongeveer 20 jaar geleden bracht Tjeerd zijn debuutsingle ‘Speel de clown’ uit, een echte piratenhit die tot op de dag van vandaag regelmatig wordt gedraaid. De zanger ziet de nieuwe versie dan ook als ‘extraatje’. “Het gaat over een artiest dus ja past goed bij me en ik was wel klaar om iets van mezelf te laten horen”, aldus Tjeerd. 

Marco de Hollander luidt met zijn fans de zomer in...
03-05-2017 09:49:00

Marco de Hollander organiseert op zondag 21 mei een Hollandse Sterren Middag met warm en koud buffet. Dit om de zomer van 2017 in te luiden met zijn fans. Deze artiestenparade zal in het teken staan van de zomer. De volkszanger zal de aanwezige verblijden met hits die een knipoog hebben naar de zomer. Ook heeft hij daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie.

Groot aantal artiesten aanwezig bij UnityNL on Tour op 28 mei in Leiden
02-05-2017 16:09:00

Op zondag 28 mei 2017 krijgt Café Ons Hoekje gelegen aan de Koornbrugsteeg 1 in Leiden bezoek van UnityNL on Tour. Van 14.30 uur tot 22.00 uur zijn er doorlopend optredens van een groot aantal Nederlandstalige artiesten.De toegang is gratis.Te gast zijn: New Timeless, Sander Kwarten, Johan Kettenburg, Danilo Kuiters, Dario, Jeffrey Tanis, Jan Spel, Rinus Ponsen & Elz Bakker, Kobus Engels, Nick Koot, Ronnie van Bemmel, Anno Britting, Michael Oomen, Wesley Ponsen, Rick Melissen, Colinda, Robert Pater, Kevin Koning, Tony van de Dungen, Donny Ponsen, Marlane, Danny Diëgo, Jeffrey van Es, Femke Hengeveld, Tom Haver, Jordi Falcon, Thom Coppens en Evert Wolters. Meer info: www.unitynl.nl

Nieuwe single van Wendy de Laat getiteld 'Maak veel mooie dagen'
02-05-2017 12:35:00

Wendy de Laat staat zoals zij zelf zegt voor liedjes met hart, ziel, de lach en een traan, waarmee de Brabantse zoveel mogelijk mensen hoopt te plezieren maar ook te raken. De vrolijke zangeres merkt dat haar carrière een duidelijke stijgende lijn laat zien .Wendy zal komende zomer wederom haar opwachting maken bij het altijd drukbezochte evenement Oosterhout-Live en daar zal ze zeker ook haar nieuwe single ‘Maak veel mooie dagen’ ten gehore gaan brengen. “Een lekker positief nummer op een prettig tempo en eentje met een flink feestgehalte”, alsus Wendy. 

Sister Sister neemt Engelstalige single op
02-05-2017 09:49:00

Sister Sister bestaat uit twee spontane meiden afkomstig uit Emmen. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf!  Geen repertoire is hun beide vreemd want of het nu gaat om de meezingers, rock, soul, country  Nederlands of Engelstalig. Allround inzetbaar  en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en  Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet. Yonina heeft in verschillende bands en zingen is haar passie.

Zangeres Rika presenteert het krachtige schlagernummer 'Als hij wist'
02-05-2017 09:43:00

De Groningse zangeres Rika is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige artiestencircuit. Met haar nieuwste titel ‘Als hij wist’ weet ze weer een krachtige schlager te presenteren die op haar eigen label (HBR Producties) is uitgebracht. Vorig jaar wist ze te verassen met de titel ‘liefde zonder berouw’ en bracht ze een duet met Coen Laning. Nu gooit de zangeres het over een geheel andere boeg. De route in 2017 is al uitgestippeld waarbij haar eerste album zal verschijnen op 29 oktober.

'Wat zou Elvis doen'.....nieuwe single van Guus Meeuwis
01-05-2017 13:21:00

Het is al weer een paar weken geleden dat Guus een roadtrip maakte door Tennessee in Amerika. “De steden Nashville en Memphis zijn natuurlijk doordrenkt van muziek en om inspiratie op te doen voor mijn nieuwe album wilde ik dat eens van dichtbij ervaren.” aldus Guus Meeuwis. Dat Guus in Memphis ook Graceland bezocht ligt voor de hand, want Guus is een grote fan van het werk van Elvis Presley. 

Nieuwe single van Greg-A-Man is getiteld Mi Famirie (Mijn familie)
01-05-2017 11:25:00

Greg-A-Man is een formatie die reggae, bubbling, hiphop en party muziek met een commercieel tintje schrijft en op geheel eigenwijze op het podium brengt. Het allereerste optreden was in april 2012 op de Kattukse Nach, die elk jaar in Katwijk plaatsvindt. Daarna volgende snel vele optredens bij bruiloften, partijen, buitenfestivals zoals onder andere ‘S Heerenloo Lands, bars, feesttenten, … . Bij Barbie's bar won Greg-A-Man de originaliteitsprijs. Ook voor het tv programma ‘’De week van Fillemon’’ kreeg Greg-A-Man een uiterst positief commentaar.

Kiek Now Us stopt na ruim 12,5 jaar
01-05-2017 10:11:00

"Ie wet niet wat a-j mist” is de titel van de nieuwe single van de Achterhoekse band Kiek Now Us. Een gepaste titel ook, want het is tevens de laatste single van de dialect rockers. De spreekwoordelijke koek is op! “Onze saxofonist Jos heeft begin dit jaar aangegeven te willen stoppen met Kiek Now Us, omdat hij het gewoon te druk heeft met andere activiteiten. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat we als gehele band gaan stoppen!” aldus zanger Lars Karnebeek. 

Aukje Fijn mikt met nieuw team op een langdurige muzikale loopbaan
30-04-2017 19:00:00

Na het succes van haar vorige single ‘Milonga’ komt Aukje Fijn wederom met een gezellig zomers liedje getiteld ‘Vandaag’. De 18 jarige zangeres uit Wezep laat weten dat liedjes met Spaanse invloeden haar goed liggen. ‘Tijdens mijn optredens merk ik dat het publiek altijd in de stemming raakt van dergelijke liedjes. De muziek komt op de mensen over en dat is ook de bedoeling’, vertelt Aukje. ‘Vandaag’ is net zoals ‘Milonga’ geschreven door Bram Koning. ‘Ik was zeer tevreden over deze samenwerking en vroeg of Bram ook een tekst wilde schrijven... 

Simone van den Eertwegh geeft optreden samen met het Philips Harmonie Orkest
29-04-2017 07:42:00

Op zondag 18 juni 2017 treedt Simone van den Eertwegh op met het Philips Harmonie Orkest in de Wim van Doorne Kios in Eindhoven. 'Een wervelend concert in de lichte muziek, ik kijk er naar uit om met dit gerenommeerde orkest samen te werken', aldus Sinone. Door het grote enthousiasme en de kwaliteit van de muzikanten heeft het Philips Harmonie Orkest zich ontwikkeld tot een symfonisch blaasorkest van internationale allure dat een zeer gevarieerd programma brengt. Het orkest staat alom bekend om zijn veelzijdigheid, professionaliteit en flexibiliteit.

Wesly Bronkhorst actie bij RADIONL
29-04-2017 07:33:00

Vanaf maandag 1 mei zijn er in het programma "Op Volle Kracht" iedere dag 2 vrijkaarten te winnen voor het concert van Wesly Bronkhorst. Dit jubileumconcert (15 jaar) zal plaatsvinden op maandagavond 15 mei in het concertgebouw in Amsterdam. Luister van maandag t/m vrijdag naar "Op Volle Kracht" en wie weet sleep jij die kaarten binnen. Tijdens dit festijn zal een imposante band hem begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal hij laten zien waarvoor hij leeft.....

Vrijkaarten voor Piratenfeest Goes
29-04-2017 07:28:00

Kom zondag 28 mei meezingen, klappen en dansen op het eerste Piratenfeest in Goes! Het gaat een onvergetelijke middag worden in de grote zaal van Bowling Goes aan het Da Vinciplein. Vanaf 15.00 uur wordt er opgetreden door topartiesten als Wesly Bronkhorst, Havenzangers 2.0, Henk Wijngaard, Anita & Ed, Stanley Hazes, Marco de Hollander, Susanna Veldmeijer, Michael Venicio, Alex Krijnen, Demy de Groot, Riny Valentijn, Tom Witsenburg, Alwin Rennen en Michael Angelo. De zaal gaat open om 14.30 uur, tickets kosten €17,50 in de voorverkoop. 

Eduard schrijft zelf tekst van z'n nieuwe single 'Als ik bij je ben'
28-04-2017 12:06:00

'Als ik bij je ben' is de Nederlandstalige versie van de nummer 1 hit ' Despacito' van Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber en de opvolger van 'Mijn leven delen met jou' van de 19-jarige Eduard uit Raamsdonksveer. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie herkenbare stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels een avondvullend programma verzorgen. 

Bouke heeft de Oranje Kroon
28-04-2017 11:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 mei is dat ’Julie’, de nieuwe single van Bouke. Het gaat om een bewerking van het gelijknamige nummer van Daniel Popović, die hiermee in 1983 Joegoslavië vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. ‘Julie’ is een bijzonder aanstekelijk liedje, dat door Bouke en producer Martin Sterken in een toepasselijk rock ’n roll jasje is gestoken. Het nummer is te vinden op ‘This is me’, het nieuwe album van de Drentse zanger. ‘Julie’ is daarop een beetje een uitzondering.

Guus Bauer neemt clip van 'Zonder jou kan ik niet leven' op in Amsterdam
28-04-2017 09:43:00

Guus Bauer is een graag geziene artiest en niet alleen door zijn welbekende achternaam, welke hij deelt met zijn beroemde achterneef. Guus heeft inmiddels diverse singles en een album uitgebracht, en nu is het tijd voor zijn nieuwe single “Zonder jou kan ik niet leven”. Hiervoor zijn kosten nog moeite gespaard en zou wel eens de doorbraak van Guus Bauer kunnen betekenen. Niets is dan ook aan het toeval over gelaten. Voor deze nieuwe single dook Guus de studio in van Kees Tel. Het resultaat is een opzwepende dansbare, zomerse en radio vriendelijke single.

14 mei wordt een emotionele dag bij Michael Nobbe Optiek in Zwaagdijk
28-04-2017 09:23:00

Dat een oproep op de Facebookpagina ’Mama ik mis je’, om mee te werken aan een emotionele videclip van zijn nieuwe single ‘Mama’, zoveel reacties had opgeleverd, had Michael Nobbe nooit verwacht. ‘De voorbereiding heeft heel veel tijd in beslag genomen, maar het eindresultaat geeft dan ook het ‘wouw’ gevoel bij me weer. Op zondag 14 mei 2017 wordt de clip gepresenteerd in mijn Optiekzaak in Winkelcentrum Klaverweide te Zwaagdijk’, vertelt Michael Nobbe. De zingende opticien had de tekst van ‘Mama’ een jaar of 20 geleden al geschreven.

Mariska Dijkstra komt met vrolijke zomersingle 'Kon het maar altijd zomer zijn'
27-04-2017 16:28:00

Na haar vorige single 'Vanaf het moment' is  Mariska Dijkstra terug met het vrolijke lied 'Kon het maar altijd zomer zijn', welke opgenomen is in de studio van Gerto Heupink. Hiermee heeft ze een waardige opvolger in handen en zal deze jonge zangeres waarschijnlijk meer terrein winnen. Mariska werd geboren in Zoetermeer, maar woont tegenwoordig in het Brabantse Vught. Ze kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel 'De ster van het Noorden'. 

Nelis Heesbeen denkt met 'Gooi jij je sleutel nu maar weg' kneiter in handen te hebben
27-04-2017 16:15:00

Nelis Heesbeen dook voor z'n nieuwe single 'Gooi jij je sleutel nu maar weg' de studio in Sonic Solution. Volgens de zanger uit Zaltbommel was de druk hoog omdat hij met minstens zo’n sterke plaat wilde komen als z'n vorige single 'Ga jij maar weg, lazer maar op'. 'Ik heb het nieuwe nummer inmiddels een paar keer gezongen tijdens recente optredens, en het dak ging er meteen weer af. Het liedje is geschreven doorJack van Raamsdonk. Ik denk dat we een kneiter in handen hebben', aldus Nelis.

Zondag 7 mei 2017:'Musis op z'n Hollands' in de nieuwe Parkzaal van Musis te Arnhem
27-04-2017 10:43:00

Op zondag 7 mei 2017 vindt het muzikale evenement 'Musis Op Z’n Hollands' plaats in de nieuwe Parkzaal van Musis in Arnhem. Het is het tweede concert in de nieuwe Parkzaal die op zaterdag 6 mei weer in gebruik wordt genomen. Jannes, John de Bever, Django Wagner, Emile Hartkamp, Joey Hartkamp én de FeestBeesten DJ Sander, Galaxy, William Bonne en Lytse Hille gaan er tussen 13.00 uur en 18.00 uur een groot muziekfeest van maken.

Videoclip van Silvia Swart vertolkt haar autobiografische verhaal
26-04-2017 18:26:00

Na een rustperiode van twee jaar verscheen halverwege maart de nieuwe single ‘Dan ben je van mij’ van Silvia Swart. De videoclip vertelt het autografische verhaal in zwart/wit met een kleine kleurmix, waarin Silvia samen met haar man Lammert de hoofdrol speelt. Het verhaal speelt zich, anders dan haar vorige clips, grotendeels af in de slaapkamer van haar ouders. ‘Het script is geschreven en bedacht door Roel Roelofs die samen met Bart Kiers de clip opnam. 

Ron van Hoof lanceert swingende plaat
26-04-2017 17:09:00

Een kleine halve eeuw geleden startte in de carrière van Ron van Hoof. In z'n jeugdjaren legde hij de basis voor een loopbaan in de muziek. Hij was namelijk actief bij diverse bands en orkesten, alvorens hij in de jaren tachtig ook gaat bouwen aan zijn solocarrière. Na het uitbrengen van diverse eigen singles onder de naam Ricardo,  waaronder ‘Leun even tegen m’n schouder’, ‘De wereld van morgen’, en Bella-Maria had hij jarenlang zijn eigen band  Ricardo en de Calypso’s. Maar zoals het gezegde luidt; het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

‘Zoals je weet’...nieuwe single van Rocky Pauw
26-04-2017 16:25:00

‘Zoals je weet’ is de titel van de nieuwe single van Rocky Pauw. Het is een liedje dat Corry Konings in 1990 uitbracht op tekst van Co van Raaijen. De oorspronkelijke tekst is eiegenlijk geschreven voor een vrouwelijke artiest, maar deze is nu door Femke Reuvers zodanig bewerkt, dat Rocky Pauw het kon opnemen. In de studio o.l.v. Frank Verkooyen is het nummer verder opgefrist en gestoken in een lekker ritmisch swing-arrangement. ‘Zoals je weet’ is de eerste single van Rocky Pauw dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade. 

Nieuwe show van de Dikdakkers te boeken bij BME Bookings
25-04-2017 19:15:00

Met de herintroductie van de Ren je Rot Show blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega's te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen? 'RRRRRRRen je RRRRRRRot.' Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo'n veertig jaar geleden de kinderen op weg naar drie verschillende antwoorden na een vraag te hebben gesteld. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: