RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Richard ten Oever lanceert z'n derde single
11-03-2017 12:26:00

Ik weet niet of jij de mooiste bent” is alweer de derde single van de Utrechtse zanger Richard ten Oever. Hiermee hoopt Richard weer 'n stapje hogerop te klimmen in de muzikale Nederlandse ladder. Het is een leuke vlotte meezinger die het in de kroegen al heel erg goed doet.  De tekst en muziek van de single is een samenwerking tussen Pascal de Vormer en Hugo Peeters. Pascal vormde jaren lang met zijn broer Ronald en vader Gijs het trio ‘De Vormers’ en scoorde een hit met o.a. ‘Ik zal dansen op je bruiloft’ verder schreef Pascal vele hits voor andere artiesten.

Idols-finalist Kimberly Fransens laat van zich horen
11-03-2017 12:02:00

Gisteren verscheen de akoestische versie van “Never Let Me Go”, een samenwerking tussen de runner-up van Idols 2016 Kimberly Fransens en DJ Onderkoffer. Kimberly laat met “Never Let Me Go” voor het eerst weer van haar horen, sinds de finale van Idols in 2016. De release is hiermee dan ook de eerste single in een lange reeks. Kimberly is sinds de finale van Idols 2016 druk bezig geweest zichzelf muzikaal te ontwikkelen en het juiste team om zich heen te verzamelen. Met diverse tracks en samenwerkingen als eindresultaat. 

Bobby Prins brengt album uit met 14 accordeonparels
11-03-2017 11:50:00

Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Dat is echter niet bekend bij het grote publiek. De Vlaamse zanger bracht de afgelopen jaren talloze singles en een aantal albums op de markt. Om de accordeon een keer speciaal onder de aandacht te brengen heeft hij samen met z'n platenbaas Johan Hense van VNC Music besloten een selectie van 14 liedjes die hij de afgelopen jaren heeft opgenomen instrumentaal met acccordeon op een album uit te brengen.  

Vrijkaarten voor Nacht van Oranje
11-03-2017 11:08:00

Woensdag 26 april staat Rotterdam Ahoy volledig in het teken van Nacht van Oranje, dat in 2017 zijn 25-jarig bestaan viert! Alle reden dus om tijdens deze Koningsnacht een nóg groter Oranjefeest te vieren met een super line-up. Op het affiche staan Frans Bauer, André Hazes, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, Lee Towers, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, John West, Jannes en de internationale feestact Vengaboys. Uiteraard is Lee Towers de afsluiter.

Filmdebuut voor Hanne, Marthe & Klaasje in nieuwe K3-film
11-03-2017 00:56:00

Na het succes van de albums 10.000 Luchtballonnen, Ushuaia, diverse tv-programma’s en honderden optredens met onder andere de K3 shows, zullen Hanne, Marthe & Klaasje hun allereerste K3-film op gaan nemen: K3 Love Cruise

Marco de Hollander heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-03-2017 12:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 maart is dat ‘Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht’, de nieuwe single van Marco de Hollander. Ooit begon Arne Jansen zijn optredens steevast met deze kraker. Marco de Hollander stond heel wat keren in het publiek en het nummer is hem altijd bijgebleven. Nu komt de feestzanger uit Ter Aar met zijn eigen versie. “Ik was op zoek naar een openingsplaat voor mijn optredens. Deze plaat is daar perfect voor, het feest spat er vanaf”, aldus Marco. 

Mike Daane presenteert nieuwe single op 11 maart in Haarlem
10-03-2017 12:09:00

Zanger en entertainer Mike Daane is al 9 jaar hard aan de weg aan het timmeren. Na veel feestjes en 3 singles is het nu tijd voor zijn 4e single: ‘Geluk’. Er is dit keer gekozen voor een nieuwe sound. ‘Geluk’ is weer een stapje verder naar de toekomst. Als Mike Daane een nieuwe single uitbrengt hoort daar altijd een presentatie bij. Dit keer is gekozen voor de locatie bij SV Olympia aan het Henk Van Turnhoutpad 1 in Haarlem. Op zaterdag 11 maart vanaf 16.00 uur zal het een grote feest worden dat helemal in het teken van ‘Geluk’ bestaat. Het programma zit bomvol met gastoptredens van onder andere Christa Kerdijk, Niels Bode, Michael Nobbe, Tony Anderson, Roma Weiss Mirando Sr. & La Sonrisa, Jordan Peeters en Dennis van Veen. 

Zender Obama & Poar Neem'n On Tour op het Mega Piraten Festijn
10-03-2017 11:57:00

Zender Obama / #Wateensound en de mannen van Poar Neem'n On Tour krijgen een eigen podium op het Mega Piraten Festijn op 18 maart in Borger. De organisatie kon simpelweg niet meer om de meest populaire zend-amateur van Nederland en zijn vrienden heen! Al meer dan een jaar neemt de Zender Obama elke vrijdagmorgen rond kwart voor 12 op RADIONL, het Hollandse Hart van de regio, de frequentie even over! Werklui leggen het werk neer, autoradio's gaan een tandje harder, op kantoren wordt even geen telefoon opgenomen. 

Met nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor het album ‘Groef’
10-03-2017 11:37:00

Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen. Er is daarnaast ook nieuw werk op het album te horen. De Dijk duikt -na zesendertig jaar- voor het eerst de theaters in. Het rode pluche lonkte al lang, maar hoe krijg je een band die alle rocktempels, feesttenten, popzalen en festivals heeft plat gespeeld ‘klein’? ‘Groef’ is hét antwoord van de band. Met nummers van toen en nu gooit De Dijk het op dit album over een andere boeg. 

'50 jaar Palingsound' zowel op DVD als CD verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
10-03-2017 11:28:00

Palingsound (een term bedacht door Willem van Kooten, vroeger bekend als radio DJ Joost den Draaijer) is al ruim 50 jaar een begrip in Nederland! Van The Cats en BZN tot Jan Smit en Nick en Simon, de term is algemeen bekend en hele generaties groeiden op met de harmonieuze muziek afkomstig uit het Volendamse vissersdorp. De onuitputtelijke bron van Volendamse ‘klassieke’ popmuziek vormt de basis voor de theatershow “50 jaar Palingsound”, die de Mon Amour Band al 3 seizoenen in alle theaters van Nederland speelt. Het is een reis door de tijd die voert vanaf de jaren zestig tot het heden. Met prachtige liedjes, fraaie, sfeervolle beelden op de achtergrond en de mooie verhalen die worden verteld door hoofdpersonen als Piet Veerman en Arnold Mühren en door de Mon Amour Band zelf. 

John Denies lanceert 'Tegendraad'
10-03-2017 11:11:00

Het nummmer 'Tegendraad' van John Denies gaat over waar we als samenleving staan in Nederland. 'Wij denken dat het de hoogste tijd is voor een tegenwoord. Een ander geluid. 'Tegendraad' wil zo graag de zwijgende positieve minderheid in ons land vertegenwoordigen en een stem geven. Niet de schreeuwers, herriezoekers en lawaaimakers. 'Tegendraad' wil graag een ieder de kans geven om dat wat ons land altijd is geweest; tolerant, vreedzaam, gastvrij en neutraal uit te dragen' aldus z'n promotor Willem de Bie.

Silvia Swart na twee jaar afwezigheid terug met nieuwe single
09-03-2017 19:18:00

Na een rustige 'geniet' periode van bijna 2 jaar maakt Silvia Swart bekend afgelopen december een nieuwe single te hebben opgenomen in de studio van Terry West productions. Het nummer, 'Dan ben je van mij' is zoals we van haar gewend zijn, vlot, vrolijk, ritmisch en meezing gevoelig.De tekst is grotendeels geschreven door Peter Coenen en naar een passend geheel bewerkt door Silvia zelf  De samenwerking verliep verrassend genoeg via de mail.

‘Hou me even vast’ van Mieke & Luc Van Meeuwen verbindt, van de eerste tot de laatste noot
09-03-2017 11:13:00

Hou me even vast', is de titel van de nieuwste single van Mieke & Luc van Meeuwen. Na  het duet  ‘Volle Maan, een Sterrenhemel’ laten ze met dit, door Peter de Wijn geschreven nummer opnieuw van zich horen. Mieke  & Luc zoeken met deze single een verbinding.  Een zoen, een troostend woord of een arm om iemand heen, het zijn maar kleine uitingen maar zó welkom. Dat werd nog eens overduidelijk tijdens de opnames van de bijbehorende clip. Of het nu de dorpsagent is die wordt  geknuffeld of een non, iedere keer was de reactie ‘toe ga nog even door'.

Helemaal Hollands te gast bij de Wannebiezz
08-03-2017 16:12:00

Op 17 en 18 maart aanstaande nemen de Wannebiezz weer bezit van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Met een team van 25 medewerkers zijn de voorbereidingen al in volle gang om van deze zesde editie ook een gedenkwaardig feest te maken. Arie, Rocco en Gilles laten met deze tropische “Ol de wee” de chagrijnig makende winter achter zich en vieren het voorjaar. Uiteraard gaan ze daarin weer net een stapje verder dan anderen; getooid met Hawaiibloesjes, korte broeken, zonnebrillen en zelfs strandslippers stuwen zij de sfeer naar tropische hoogtes. 

Nieuwe single 'Probleem’n…?' van Mooi Wark gaat over een geheime zender
08-03-2017 15:47:00

Het is nog maar een preview, maar wel één die tot nu toe meer dan 65 duizend keer werd bekeken en honderden reacties op social media losmaakte. Daarmee heeft de samenwerking tussen Mooi Wark, Poar Neem’n en Wat Een Sound op voorhand al een hit opgeleverd. De single Probleem’n…? komt officieel op vrijdag 10 maart uit. William Bossong van Mooi Wark: "Het nummer gaat over een geheime zender dus alle clichés komen aan bod. De Zender Obama (Wat Een Sound) komt ook voorbij, 

Romy Monteiro en Buddy Vedder presenteren de 'Lang Leve de Muziek Show'
08-03-2017 14:27:00

Romy Monteiro is dit najaar te zien in het nieuwe AVROTROS-programma 'Lang Leve de Muziek Show'. Romy gaat het programma als duo presenteren samen met Buddy Vedder. Twaalf weken, twaalf provincies, 36 kandidaten en 1 Winnaar!  Elke week strijden 3 basisscholen uit dezelfde provincie om de hoofdprijs: een optreden bij 'Het Kerst Muziekgala 2017'.

Ray Co maakt feestversie van 'Jou herken ik met gesloten ogen'
08-03-2017 14:18:00

Een verrassende uptempo versie van een Nederlandstalige klassieker met een heerlijke accordeon sound en een hoog feest gehalte. Ray Co (red. Rene Koenegras) maakte begin dit jaar zijn rentree als zanger van het Nederlandse lied met een gloednieuwe feestsingle getiteld; “Als de bel weer gaat”. Vrijwel meteen ging het balletje rollen en werd hij in het feestgedruis opgenomen in veel playlisten van verschillende radiozenders. Met deze vliegende start pakt Ray Co nu meteen door en komt hij deze keer met een cover van een echt levenslied. 

Wesly Bronkhorst staat voor moeilijke keuze
08-03-2017 11:15:00

Wesly Bronkhorst, die op 15 mei van dit jaar zijn 15- jarig jubileum viert in het concertgebouw van Amsterdam staat voor een moeilijke keuze. Afgelopen maanden is er in binnen en buitenland hard gewerkt aan het jubileumalbum dat binnenkort verschijnt. Op dit dubbelalbum komen twee keer vijftien nummers. Één cd met vijftien hits van de afgelopen jaren en één cd met vijftien nieuw opgenomen nummers. En juist die vijftien nieuwe tracks maken de keuze voor de nieuwe single, die nog voor het concert zal uitkomen zo moeilijk.

Finale 'Hazes zoekt The Voice' vindt plaats op zondag 12 maart 2017
08-03-2017 10:35:00

Op zondag 12 maart 2017 vindt de finale plaats van de talentenjacht 'Hazes zoekt The Voice!' De kandidaten zullen zich moeten gaan bewijzen om die mooie prijs binnen te slepen. 'Geloof ons deze prijs is niet te min. De winnaar van Hazes zoekt The Voice mag namelijk een eigen single gaan opnemen bij Kees Tel Productions en natuurlijk hoort daar een mooie clip bij. De single zal onder het label Hollandia Media Groep uitgebracht gaan worden' vertelt Lina Steevens,

Haalt platenbaas Ronald Visch met Tony van den Dungen een nieuw talent in z'n stal ???
07-03-2017 22:22:00

Platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw denkt met Tony van den Dungen een nieuw talent in z'n stal te hebben gehaald. Onlangs kreeg Ronald een telefoontje van zanger Patrick Dano die Tony tipte als een talentvolle artiest in de dop. Patrick was voor een afspraak in de studio van Harald Queens in Tilburg voor het opnemen van zijn nieuwe liedje. Daar liep hij Tony en zijn begeleider Paul Geudens tegen het lijf. Na het beluisteren van de track 'Ik voel me top' gaf hij Tony de tip om met Ronald Visch contact op te nemen. 

Toni Peroni wil met nieuwe versie van het nummer ‘Politiek’ een statement maken
07-03-2017 22:08:00

Toni Peroni heeft het zo vlak voor de verkiezingen helemaal gehad met de Nederlandse politiek. Waarschijnlijk deelt hij hierbij de mening van vele Nederlanders. Toni Peroni is eigenaar van muziekstudio Starsound in Utrecht en voormalig drummer van Het Goede Doel. Momenteel trekt Toni voor RTV Utrecht door de provincie om zowel burgers op straat als politici te interviewen. Dit doet hij op zijn unieke Toni-wijze. Om de politiek op de hak te nemen heeft hij een oud nummer van Bram Vermeulen uit de kast gehaald en ingezongen. 

Cast Mel Wallis de Vries-musical Shock compleet
07-03-2017 10:37:00

De cast van de nieuwe Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet. Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube kanaal Brittalk) en Priscilla Knetemann (Spangas, Vals, Fataal) zullen een hoofdrol spelen in deze Young Adult-thriller. Daarnaast zijn Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers in Shock te zien. Shock gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2014, waarmee Mel Wallis de Vries in 2016 de Prijs voor de Jonge Jury won. 

Matthijs Koning geeft muzikale draai aan ‘Honderdduizend woorden’
06-03-2017 18:03:00

Vorig jaar verraste de talentvolle Brabantse zanger Matthijs Koning met twee singles in een voor hem vernieuwende muziekstijl. ‘Deze Avond 2.0’ werd uitgebracht in een attractief en swingende reggaeton-sfeer terwijl de opvolger, het energieke radiovriendelijke popnummer ‘Ik wil je kussen’, uitstekend is opgepakt en zelfs prima scoorde in menig hitlijst in ons land. Kortom Matthijs Koning heeft volop vertrouwen getankt voor het vervolg van zijn carrière nadat hij de stap zette naar The Boom! Music studio van Frank Verkooyen.       

Lytse Hille is gek op 24 billen….
06-03-2017 17:53:00

Als voorloper van het aanstaande album van Lytse Hille verschijnt als eerste in de serie van drie z’n nieuwe single ’24 Billen’. Het is volgens Lytse een humoristisch liedje dat gaat over een groep kameraden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terecht komen. Ze zien daar 12 meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk en kost een kapitaal. De tekst is geschreven door Emile Hartkamp. ‘Wij waren al bezig met het zoeken naar nieuw materiaal voor m’n nieuwe album. 

Xander de Buisonjé toegevoegd aan line up Nacht van Oranje
06-03-2017 14:15:00

Als ‘kers op de taart’ zal naast de eerder aangekondigde topartiesten ook Xander de Buisonjé op 26 april van de partij zijn bij de Nacht van Oranje! De oud-gastheer van de Vrienden van Amstel LIVE! keert daarmee weliswaar terug op bekende bodem, maar stond zelf niet eerder op de vooravond van Koningsdag in het programma van het Hollandse muziekfeest in Ahoy. Van 2010 tot 2016 was Xander de Buisonjé presentator bij Vrienden van Amstel LIVE!. Daarvoor verwierf hij bekendheid als solo-zanger en als zanger/pianist bij Volumia! 

Zangcarrière van Marco Schuitmaker daverend begonnen
06-03-2017 14:01:00

Voor de 17-jarige Marco Schuitmaker is zijn zangcarrière met een daverend succes begonnen. Onder begeleiding van Christiaan Hulsebos (bekend van het voormalig duo Christiaan & Diana) is zijn eerste single met de titel: 'Niemand kust als jij' uitgebracht. Het nummer beschikt over een vrolijke moderne sound en heeft een hoog meezing gehalte waardoor het zeker op de radio en in de cafe's goed zal gaan doen.  De opnames vonden plaats in de befaamde studio van Kees Tel. Tijdens de presentatie waren er gastoptredens van o.a. Christiaan Hulsebos en René Karst.

Frank van Etten speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda
06-03-2017 13:51:00

De nieuwe single van Colinda getiteld ‘Adios, tot ziens, de groeten’ zal de komende tijd weer veelvuldig te horen zijn bij de Nederlandstalige radiostations. Dat is althans de verwachting van haar plugger Dennis van der Kraan van Score Promotions die er ook voor zorgt dat ze bij oa. Toppers van Oranje, Hart voor Muziek, De Deure en UnityNL. te zien zal zijn. Het is de eerste keer dat Colinda gebruik maakt van de kwaliteiten van tekstschrijver  Jeffrey Weber. ‘Samen met m’n vaste producer Harald Queens is het concept toch iets anders geworden.

Guus Meeuwis legt focus weer op muziek
06-03-2017 10:53:00

Na een periode waarin Meeuwis wekelijks in miljoenen huiskamers te zien was in programma's als The Voice of Holland en Ik Hou Van Holland, heeft de zanger een duidelijke keuze gemaakt om de focus weer op zijn muziek te leggen. Spelen is wat hij het liefst doet en waar zijn hart ligt; in stadions, clubs, op de mooiste festivals en op besloten evenementen. Zoals de zanger zelf zegt; 'We zetten onze schouders eronder om er een beest van een show van te maken, en zijn pas tevreden als er op ieder gezicht in het publiek een glimlach van oor tot oor zit!'

Sven Nys verrast Jan Smit met het eerste ticket voor zijn Sportpaleis-concert
06-03-2017 10:34:00

Hij stond zaterdagavond even met z’n mond vol tanden, toen tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys onverwacht z’n opwachting maakte, het podium opstapte en aan Jan Smit vroeg wanneer hij een concert zou geven in het Antwerpse Sportpaleis. In één klap waren er meer dan 4000 ogen gericht op de sympathieke Volendammer, die bekende dat het Sportpaleis al enkele jaren op z’n to-do lijstje staat, waarop concertorganisator Kris Bloemen van Benelive prompt het  podium kwam opgestapt met in z’n hand het eerste ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-ticket, voor het concert dat plaatsvindt op zaterdag 10 maart 2018. “Dit concert wordt een nieuw orgelpunt voor Jan Smit in Vlaanderen. En we zorgen samen met platenfirma Vosound, voor een primeur. 

Emotionele nieuwe single van Michael Nobbe hakt er goed in
04-03-2017 12:04:00

Na zijn debuutsingle in maart 2016 ‘Sterker dan Voorheen’ volgde al snel ‘Weer Vrijgezel’ en de ‘Nieuwe Dag’ komt Michael Nobbe nu met het serieuze werk. Een nummer dat eigenlijk bedoeld was voor op het album komt nu ‘Mama’ uit als vierde single. Het verhaal hierachter is dat zijn vriendin Ellen haar moeder al is kwijtgeraakt toen ze pas acht jaar oud was. ‘De tekst van ‘Mama’ heb ik een jaar of 20 geleden al geschreven op de melodielijn van ‘Forever Love’ waarmee Gerry Barlow een enorme hit in handen had. 

Debuutalbum Vreemde Kostgangers binnen op 1
03-03-2017 16:19:00

‘Ik dacht dat niks in dit leven me nog zou verbazen... en toch is het weer gebeurd! Dankzij die twee vreemde kostgangers’, aldus Henny Vrienten. Het album van Vrienten en zijn mede Vreemde Kostgangers Boudewijn de Groot en George Kooymans is namelijk binnengekomen op de eerste positie van de Album Top 100. ‘Nooit geweten dat een driehoeksverhouding zo harmonieus kon zijn. Het smaakt naar meer,’ zegt De Groot. Kooymans: ‘De Vreemde Kostgangers op 1 en nu definitief OP WEG!’ Kortom, de heren zijn erg gelukkig met dit succes. 

John Otten laat weer muzikaal van zich horen
03-03-2017 16:06:00

De van oorsprong uit Sibculo afkomstige maar nu in Almelo woonachtige zanger John Otten laat weer muzikaal van zich horen. John  is wederom de studio van Frank te Hennepe in gedoken om daar te werken aan repertoire. Na een zoektocht kwam men samen uit bij een van oorsprong uit Duitsland afkomstig lied. Het nummer is door Frank te Hennepe voorzien van een Nederlandse tekst en krreg de titel 'Droomvrouw'.  Z'n stem en het arrangement passen perfect bij elkaar en wellicht is dit voor John  de eerste stap om in deze muzikale richting zijn weg te vervolgen.

Jo Smeets lanceert verkiezingslied
03-03-2017 16:00:00

Jo Smeets heeft een prachtig lied gemaakt wat over de verkiezingen gaat, dit nummer heeft hij zelf geschreven en gecomponeerd. Hij heeft dat niet alleen in het Nederlands uitgebracht, maar ook in het Engels, Duits en zelfs Russisch. De reden om het in meerdere talen uit te brengen zijn natuurlijk de politieke ontwikkelingen in heel de wereld die ineens onder vuur komen te liggen. En dat er in diverse landen om ons heen de verkiezingen voor de deur staan. Wie komt er in Nederland in het torentje en kletst niet uit zijn nek.....

John West heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-03-2017 13:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 maart is dat ‘Wit Zwart’, de nieuwe single van John West. Het nummer is afkomstig van zijn binnenkort te verschijnen album en DVD ‘Live In Concert’, die werden opgenomen tijdens zijn 10-jarig jubileum in het Chassé Theater in Breda. John West is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire Nederlandstalige zangers, onder meer door enkele succesvolle singles, zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen en zijn samenwerking met Lange Frans. 

Nieuw album van Jannes verschijnt medio juni 2017
03-03-2017 12:36:00

Dit jaar viert Jannes z’n 15 jarig artiestenjubileum. In een speciale nieuwsbrief geeft hij aan dat hij het ongelofelijk vindt dat die tijd voorbij is gevlogen. Binnenkort verschijnt er een nieuwe single met videoclip als voorloper van een compleet nieuw album. ‘ Momenteel breng ik veel tijd door in de studio. Ik bespreek veel met mijn tekstschrijvers / producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Met deze twee  deel  ik veel rondom mijn zangcarrière. Het is dan ook belangrijk om deze keer ook weer mijn gevoel te laten spreken. Op die manier ontstaat er weer een prachtig album met mooie pareltjes. De verwachting is dat het album medio juni verschijnt', aldus Jannes.

Droom wordt werkelijkheid voor Sjors de Jager
03-03-2017 12:05:00

Een droom is werkelijkheid geworden voor 24 jarige Sjors de Jager. De zanger timmert zo’n 5 jaar aan de weg en treedt regelmatig op in en rond zijn woonplaats Oosterhout. Tijdens zijn optredens zingt Sjors vele grote cover hits, maar de droom om eens een eigen single uit te brengen speelde al langer in zijn hoofd. Na een beetje rond vragen bij collega’s kwam hij in contact met tekstschrijver en producer Jurgen Kuppens van JKM Produkties uit Rijen. Na een persoonlijk gesprek tussen beide heren schreef Jurgen de Nederlandstalige single ‘Zwevend op de wolken’.

OG3NE met zeer persoonlijke Lights And Shadows naar Eurovisie Songfestival
03-03-2017 11:53:00

Zojuist is Lights And Shadows, het nummer waarmee OG3NE voor ons land meedoet aan het Eurovisie Songfestival, voor het eerst te horen en te zien geweest. Via verschillende radiostations, een livestream op Facebook en YouTube en in het bijzijn van pers is het lied in première gegaan. Het prachtige harmonieuze en zeer persoonlijke Lights and Shadows is een muzikale ode aan hun moeder en een hart onder de riem voor alle mensen waarbij de gezinssituatie door ziekte is ontwricht. 

Fred van Gerven geeft twee single presentaties
03-03-2017 00:59:00

Fred van Gerven was zomaar in 2015  de studio in gegaan om voor de lol een covernummer "Niemand Zal Mijn Tranen Zien" op te nemen,  met een videoclip. De reacties waren enorm waarop Fred zelf is gaan schrijven voor een vervolg. Hierop volgde officieel zijn eigen nummer "Liefdesleven" ook met een videoclip via HMG, die op TV Oranje de nummer 1 behaalde.Dit gaf Fred een extra stimulans. Ook in 2016 kwam er een feestknaller uit, ook via HMG "In Dit Cafe Voel Ik Me Thuis" die 12 dagen lang de hoogste download positie behaalde.

Nominaties Annie M.G. Schmidtprijs 2016 bekend
03-03-2017 00:52:00

De nominaties voor de Annie M.G. Schmidt Prijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, zijn bekend. Juryvoorzitter Jacques Klöters onthulde op donderdag 2 maart 2017 de genomineerden voor de prijs in het NPO Radio 1 - programma Kunststof. De Annie M.G. Schmidtprijs is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied van het voorafgaande seizoen. 

Lytse Hille telt af voor ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’
02-03-2017 12:56:00

Op zaterdag 25 maart vindt in de grote feesttent aan de Teslalaan te Drachten de tweede editie plaats van ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’. Mede door het grote succes van 2016 nam initiatiefnemer Lytse Hille samen met een aantal partners het besluit om er een jaarlijks terugkerend festival van te maken. ‘We hadden 31 artiesten, busvervoer, hotel-arrangementen, speciale taxi-prijzen maar bovenal 4000 waanzinnig dol enthousiaste bezoekers die er samen met ons een fenomenaal en onvergetelijk feest van hebben gemaakt!  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop