RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Officiële fanshop Bökkers geopend
30-03-2017 09:30:00

Vandaag is de officiële fanshop van de rockband Bökkers geopend in Heino. De Smulbaai in Heino is de plek waar fans terecht kunnen voor o.a. merchandise en exclusieve items van de band. In Heino en omstreken is De Smulbaai een bekend adres voor de verkoop van o.a. festivaltickets. Sinds vandaag is daar dus een fysieke Bökkers fanshop bijgekomen.

Franky Falkon presenteert single met realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam
30-03-2017 09:26:00

Franky Falcon ziet 2017 rooskleurig tegemoet! Na het vieren van zijn 25-jarig artiestenjubileum en het succesvolle duet ‘Verboden Liefde’ (300.000 views op Youtube) met de eveneens uit Den Bosch afkomstige Charelle, is het tijd voor een compleet nieuwe solo single! Een single geschreven door Jheron van der Heijden en geproduceerd door Mario Veltman. ‘Wat Kan Het Me Schelen’ is een bijzondere single. Een single met een realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam.

Nieuwe single van Frits Broer heeft een tikkeltje meer pit dan z'n debuutsingle
29-03-2017 21:56:00

‘We draaien om de waarheid heen’ is volgens Frits Broer een single met meer ballen. De opvolger van ‘Nu of ooit’ is stoerder geworden, maar bevat wel een lieflijke tekst.  De nieuwe single ‘We draaien om de waarheid heen’ heeft volgens Frits Broer, in vergelijking met de vorige single, meer ballen gekregen. “Muziek, arrangement en stijl is net wat stoerder.”, aldus de zanger. De single ‘Nu of ooit’ was voor Frits een goede debuutsingle, maar de opvolger moest een tikkeltje meer pit hebben.

BLØF lanceert samen met Typhoon ‘Wereld van verschil’
29-03-2017 21:44:00

Na een lange tijd niets uitgebracht te hebben, is BLØF samen met Typhoon terug met de nieuwe single ‘Wereld van verschil’. De door soul en hiphop geïnspireerde track kunnen we zien als een oproep tot verdraagzaamheid. Het is de allereerste single van hun volgende album ‘AAN’ welke in drie etappes uitkomt en is geproduceerd door Dries Bijlsma, producer van oa Typhoon. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het album.

Martijn Stam druk met promotietour i.v.m. nieuwe single 'Regenboog'
29-03-2017 21:37:00

Ter promotie van zijn nieuwste single 'Regenboog', die onlangs werd gelanceerd was de Hillegomse zanger Martijn Stam op dinsdag 28 maart te gast in de studio van RADIONL in Sneek. Hessel Wijkstra ontving de Hillegomse zanger samen met zijn maatje Freek Meijer, die een van zijn sponsors is en zelf ook zingt. Hij zong tijdens de singlepresentatie van Martijn Stam en de presentatie van deze muzikale happening was in handen van Hessel Wijkstra. Martijn Stam timmert alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg. 

Wesly Bronkhorst slaat met ‘Steeds als jij me aankijkt' nieuwe weg in
29-03-2017 21:30:00

Wesly Bronkhorst laat met z'n nieuwe single ‘Steeds als jij me aankijkt' maar weer eens horen dat hij meer is dan alleen de feestzanger die met zijn optredens iedere kroeg feesttent op z’n kop weet te zetten.Toch slaat hij met deze nieuwe single een andere weg in en laat hij horen dat hij met zijn unieke stemgeluid ook een ballade fantastisch kan overbrengen. Een prachtige productie die ons alvast meeneemt naar het Concertgebouw van Amsterdam waar hij op 15 mei zijn 15 jarig artiesten jubileum groots gaat vieren met een eenmalig groots concert. 

'Kijk'......nieuwe single van Michael Oomen
29-03-2017 09:40:00

Michael Oomen zich met zijn nieuwste single 'Kijk' van een geheel andere kant muzikale kant zien. Het nummer lonkt nadrukkelijk naar de discotijd van de jaren tachtig. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst en de opname vond plaats in The Boom! Music studio te Breda. Werkelijk alles is live ingespeeld op deze moderne en dus dansbare meezingplaat, uitgebracht door Double You Music in samenwerking met Nationale Artiesten Parade.

Nieuwe single van Dana Winner is getiteld 'Duizend jaar'
28-03-2017 23:48:00

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van het Vlaamse muziekprogramma  'Liefde voor Muziek' wordt de nieuwe single 'Duizend jaar' van Dana Winner gelanceerd. De Nederlandstalige tekst voor dit nummer, oorspronkelijk van de Amerikaanse Christina Perri, werd geschreven door Saskia Vanderheyden. Ook voor de fans in Zuid-Afrika is er goed nieuws: er is van het nummer ook een Zuid-Afrikaanse versie opgenomen. Die versie komt op het album 'Pure', dat daar normaal gezien in juli verschijnt.

De Wannebiezz presenteren de Rest van de Best
28-03-2017 12:56:00

Ruim drie jaar na het verschijnen van hun eerste verzamelalbum “DE BEST OF (tot nu dan)” hebben de Wannebiezz gemeend een meer dan waardige opvolger uit te moeten brengen. Zoals we van dit Rotterdamse trio mogen verwachten is ook deze cd weer met zorg, liefde en vakmanschap geproduceerd. Op de geluidsdrager treffen we, naast de zes singles die de afgelopen drie jaar zijn verschenen, ook vier gloednieuwe liedjes! Eén daarvan is een spitsvondige en humoristische bewerking van de grootste hit van The Shorts: ‘Comment Ça Va’.

Peter Beense weet nu wat liefde is
28-03-2017 11:25:00

Peter Beense werd onlangs tijdens “Holland Zingt Hazes” op de bühne geflankeerd door.. rockzangeres Anouk!!  Deze uiterst verrassende combinatie dook eind vorig jaar op verzoek van de zangeres een Amsterdamse kroeg in. Tot groot enthousiasme van het aanwezige volk, brachten Anouk en Peter daar de Hazes-klassieker ‘Een Beetje Verliefd’. Dit in aanloop naar hun succesvolle optredens bij “Holland Zingt Hazes”, kort geleden in het Ziggo Dome.  Al meer dan 30 jaar is Peter Beense dé vertolker van het Hollandse feest- en levensliedgenre.

Mark & Janina....nieuw Nederlands zangduo
28-03-2017 11:02:00

Nederland is een nieuw zangduo rijker en wel Mark & Janina! Deze twee artiesten draaien alweer jaren op volle toeren in de muziekwereld en hebben hun sporen inmiddels dik verdiend. Zo toert Mark wekelijks door het land met zowel zijn solo-optredens als met zijn muziekmaatje Kees Plat (Tribute to The Cats Band). Ook Janina timmert flink aan de muzikale weg en brengt binnenkort haar debuutsingle uit. 

Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert Bella Italia
28-03-2017 10:46:00

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten ‘Vive la France’ is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.(Fotocredits: Robin Kamphuis)

Patrick Dano voert 'Te Quiero' op met Duitse en Griekse invloeden
28-03-2017 10:39:00

De meeste recente singles van Parick Dano zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De uit Tilburg afkomstige zanger is van mening dat je 'het ijzer moet smeden smeden als het heet is'. en brengt daarom het verfrissende versie van nummer 'Te Quiero' op single uit. Het van oorsprong Duitse liedje dat in 2002 door het trio Jan Smit, Piet Veerman en George Baker werd gezongen is nu iets opgevoerd en verder zijn Duitse en Griekse invloeden naast de Hollandse palingsound te horen op deze door Harald Queens geproduceerde single.

DJ Rob van Dijck (Ft. Quido van de Graaf) brengt debuutsingle uit
28-03-2017 10:19:00

Rob van Dijck is al jaren actief als DJ. Hij draait overal, voor de grootste feesten en in elk genre. Een echte All-Round DJ dus. Hij begon al toen hij 16 jaar was en had zelfs een eigen radiostation, daarna werd hij DJ bij een bekende piratenzender. Hij maakt mixtapes, remixes en nog veel meer. Nu werd het hoog tijd voor zijn eigen productie. En daarvoor heeft hij de hulp gevraagd van zanger Quido van de Graaf, die we kennen van diverse singles. Quido heeft Rob geholpen met de vocalen op de plaat te zetten. 

Braboturk neemt duet op met Braboturk JR
28-03-2017 09:16:00

Braboturk dook onlangs met z'n zoon de studio van Anro Productions in Apeldoorn in om de toepasselijke single 'Samen zingen' op te nemen. 'Iemand naast je hebben op het podium is toch wel het mooiste wat er is, vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is', meent de zanger uit Helmond.  Ook Braboturk Jr vindt het een eer om naast zijn grote vriend te staan. De verwachting is dan ook dat het niet bij deze single zal blijven. Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft de gehele plugging uit handen gegeven aan de mensen van het Zwart Wit Label.

Helemaal Hollands pimpt de uit 1963 afkomstige hit 'O wat een meid' op
27-03-2017 23:02:00

Afgelopen januari lanceerden Carlo en Leo het album  ‘Meezingmedleys Vol.1’ met daarop 10 meezingers in zowel het Nederlands, Engels als in het Duits  Met dit album is tevens de toon gezet voor hun nieuwe single 'O wat een meid' welke werd opgenomen bij The Boom! Music in Breda o.l.v. producer Frank Verkooyen. Praktisch iedere muziekliefhebber kent het origineel uit 1963. Deze knijter van een hit is nu in een eigentijds maar volks en uitstekend dansbaar jasje gestoken.

Jeroen van der Boom steekt 'Ik meen ‘t' in een nieuw jasje
27-03-2017 12:07:00

Dit jaar was het vijfde jaar van Holland Zingt Hazes! Jeroen van der Boom is al vanaf het eerste moment betrokken bij de concertreeks en kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere jubileumeditie. Samen met Eric van Tijn is hij al vanaf dag 1 Creative Music Director bij Holland Zingt Hazes. Speciaal voor deze editie heeft Jeroen het nummer 'Ik meen ‘t' van André Hazes in een nieuw jasje gestoken en er een andere twist aan gegeven. Deze versie van 'Ik meen ‘t' is vanaf nu via verschillende kanalen te downloaden!

Geweldige sfeer tijdens Marco de Hollander's fanmiddag
27-03-2017 11:37:00

Met een pracht lente zonnetje werd zondag  26 maart de fanmiddag van Marco de Hollandergeorganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse meezingers naar voren, waar het publiek van genoot. De Alphense Roel Britting  kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. 

Podium van 25e editie van de Nacht van Oranje verhuist naar midden in de zaal
27-03-2017 11:17:00

Voor de 25e editie van de Nacht van Oranje in Rotterdam Ahoy wilde de organisatie uitpakken met iets nieuws. Iets dat tegelijkertijd een startschot zou geven aan nog eens vijfentwintig jaar feest voorafgaand aan Koningsdag: een nieuw rond podium dat de optredende vaderlandse topartiesten nog meer tot middelpunt zou maken. Letterlijk. Daarom verhuist het podium naar het midden van de zaal. Op 26 april zal daar, vanuit een open muziekpaviljoen midden in de Ahoy Arena, presentator Niels Houtepen om 19.45 uur het jubileumfeest van de Nacht van Oranje openen.

'Ik leef mijn droom met jou' ...herkenbare plaat voor Kobus Engels
27-03-2017 10:04:00

Ik leef mijn droom met jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Het is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen. Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music.

RADIONL vanaf 29 maart in Zuid Holland te ontvangen
27-03-2017 09:55:00

Vanaf woensdag 29 maart gaat RADIONL in de loop van de dag haar uitzendgebied uitbreiden. In o.a. Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Gouda zal RADIONL te ontvangen zijn via 97.6 FM. In Utrecht en omgeving via de frequenties 97.3 FM en 98.5 FM. Daarnaast kunnen luisteraars ook via DAB+ of de RADIONL APP luisteren. Het radiostation uit Sneek meldt verder dat er inmiddels meer dan 1 miljoen RADIONL stickers in omloop zijn. RADIONL heeft al verschillende afhaalpunten gerealiseerd de afgelopen periode, toch zijn ze nog op zoek naar nieuwe punten.

Guus Meeuwis passeert in juni 2017 de magische grens van 50 stadionconcerten
27-03-2017 09:45:00

Tijdens de 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G concerten in juni dit jaar, passeert Guus de magische grens van 50 stadionconcerten! Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. “

Platina en Goud voor KLUBB3
27-03-2017 09:36:00

Zaterdagavond mocht Jan Smit samen met zijn KLUBBB3 collega's Florian Silbereisen en Christoff weer een nieuwe mijlpaal aan zijn glansrijke carrière toevoegen. Het nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' werd na 2 maanden al met goud bekroond voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren! Daarnaast heeft 'Vorsicht Unzensiert' de platina status verworven.

Ramon Prins blaast 'Ben ik te min' van Armand nieuw leven in
26-03-2017 15:37:00

'Ben ik te min' van Armand is door Ramon Prins nieuw leven ingeblazen. Nadat de 31 jarige zanger uit Vrouwenpolder in contact kwam met het producers team van Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische klassieker in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’.

Nieuwe single 'Moeder'van Wim Drenthen verschijnt op vinyl
26-03-2017 15:18:00

De langverwachte vinyl single van Wim Drenthen is nu eindelijk een feit. Wim, die al van kinds af aan in de muziek zit, had altijd een lang verwachte droom om zelf een vinyl single uit te brengen. Na enig overleg met Ferrie van Muziekhoekje is hij dan eindelijk in productie gegaan en is vanaf 25 maart beschikbaar. Op de 'B' kant stat het nummer 'De wereld is leeg zonder jou'. Wim heeft met 'Moeder'de oude Piraten sound weer gevonden en hoopt ook dat de piraten hem gaan omarmen. Ook deze keer heeft Wim zelf weer de muziek gemaakt van deze twee nummers.

Marco Tomassen lanceert vrolijke zomersingle
26-03-2017 14:54:00

Na 'Samen door het leven', 'Quiere Quapa, Quiero', 'Vaderstrots' en 'Het is hier geweldig' lanceert Marco Tomassen deze week het nieuwe uptempo nummer 'Je hart is weer op jacht'. Het lied is geschreven door Colin Heikens en geproduceerd door Sonic Solutions. Marco heeft met dit team een echte Nederlandstalige zomerknaller uitgebracht onder het label van Zing-Entertainment.nl. De opname van de clip zal plaatsvinden op 2 april. Meer informatie kun je vinden op de site van Zing-Entertainment.nl.

Gaatze Bosma brengt eerbetoon aan Chuck Berry uit
25-03-2017 12:30:00

Gaatze Bosma heeft, na het overlijden van Chuck Berry, zaterdag 18 maart jl. besloten om een nummer van hem op te nemen. Gaatze, wiens hart bij de rock-'n-roll ligt, doet dat volledig op zijn eigen wijze: een versie in het Nederlands en een versie in het Fries. Het nummer "Come on" werd vertaald en opnieuw ingespeeld. De titel in zowel Nederlands als Fries is "Kom op". Gaatze Bosma is een muzikale alleskunner. In eerste instantie maakte het Nederlandse publiek kennis met Gaatze in het SBS6-programma "Bloed, zweet en tranen". 

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-03-2017 12:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 maart is dat ‘Leef vandaag’, de nieuwe single van René Froger. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album ‘Dit is hoe het voelt' en klinkt als een typisch Froger-nummer: uptempo, bombastisch en positief. René heeft al heel wat bereikt in de showbusiness maar is nog lang niet klaar. “Ik blijf het een leuke uitdaging vinden om nieuwe liedjes op te nemen. Het is belangrijk dat je als artiest meegaat met je tijd en dat je je fans blijft boeien en aanspreken”, zegt hij enthousiast. 

Danny Staneke presenteert 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet' op 2 april in Breda
24-03-2017 09:48:00

Danny Staneke houdt wel van een feestje, dat laat hij dan ook horen in zijn nieuwe catchy single 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet'. Een gezellige Hollandse meezinger geschreven en geproduceerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.De  Het geheel is opgenomen bij de 7 Hills Music studio te Zevenbergschen Hoek. Op zondag 2 april vindt de feestelijke presentatie plaats bij café-zalencentrum 'Het Witte Schaap' in Breda. Meewerkende artiesten zijn oa. Tony van Boxtel, Driekes Hoekstra, Henk Damen, Frank van Etten en Lorenzo Nieuwenhuysen.

Aanmeldingen voor de Anita & Ed zeehonden tocht lopen voorspoedig
24-03-2017 08:39:00

Anita & Ed organiseren op zaterdag 20 mei 2017 een 3 uur durende tocht met Partyboot 'De Frisia' met als doel zeehonden en eventueel dolfijnen te spotten op de Oosterschelde.Het Zeeuwse zangduo weet zeker dat de gasten zeehonden zulen zien. 'De kans dat we dolfijntjes zien is zeker aanwezig.Tijdens de tocht gaan we natuurlijk ook zorgen voor een spetterend optreden', vertelt Anita trots. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit de haven in Sint-Annaland en naar verwachting rond 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 17.50 pp. Via Jan van Dijk tours wordt er ook vanuit Amersfoort een aanvullende busreis ( retour) aangeboden voor slechts € 15.00 pp. Deze bus stopt ook in Bergen op Zoom. Gasten die in Bergen op Zoom instappen betalen € 5.00 voor een retourtje. Aanmelden kan via info@anitaened.nl 

3FM met live radioprogramma te gast bij Bökkers
23-03-2017 15:11:00

Aanstaande zondag is Bökkers het onderwerp van een drie uur durende live uitzending op 3FM. “On Stage” is het nieuwe programma van dj Giel Beelen en het programma komt zondag bij Bökkers langs voor een uitzending. Het programma wordt altijd live op locatie uitgezonden en de locatie is zondag De Lantaarn in Hellendoorn. Bökkers zal 4 nummers spelen.

'Waer' eerste single Peter Wessel afkomstig van album D’Oogste Tied
23-03-2017 13:19:00

Zeven jaar is Peter Wessel bezig geweest met het schrijven en opnemen van liedjes in het Zeeuws. De afgelopen weken hebben de fans en vrienden het werk van zeven jaar voorbij zien komen. Dagelijks werd een nummer gelanceerd en nu is het tijd om naast de vrienden ook de rest van Nederland het resultaat te laten horen. En het eerste nummer wat de wijde wereld in gaat is waer. Peter Wessel is een ervaren muzikant. Peter actief lid van de Y’Abba Do coverband en werkt nauw samen met stadsgenoot Kevin Village . 

Zondag muziek vertier met Adrian Mey
23-03-2017 11:43:00

Op zondag 9 april a.s. organiseert Grand Café Brugzicht uit Aduard het “Zondag muziek vertier”. Voor deze muzikale middag hebben zij uitgenodigd de sinds 2013 in Aduard wonende zanger/entertainer Adrian Mey. Mey zal tussen 14.00 uur en 17.00 uur een programma brengen met liedjes van de jaren ’50 tot en met heden en zal ongetwijfeld ook eigen repertoire ten gehore brengen. De entree bedraagt slechts € 5,00 p.p. 

Pelgrims & Mckey brengen als duo 'Hé kijk wat je doet' uit
23-03-2017 10:28:00

'Hé kijk wat je doet' is de titel van het duet van Pelgrims & Mckey. Karla Pelgrims en Wally Mckey werkten al vaker samen, maar nu voor het eerst expliciet als duo. Deze samenwerking is door de jaren heen gegroeid. Aanvankelijk hielp Karla Pelgrims zijdelinks met de productie en teksten. Geleidelijk aan nam ze ook meer en meer  gitaarpartijen voor haar rekening. Zij is nota bene een klassiek geschoolde gitariste. Meer en meer ging ze ook backingvocals doen. Haar medewerking werd zodoende alsmaar groter en dus ook belangrijker. 

Grote wens van Wouter Roos gaat in vervulling...duet met Stella Bos een feit
23-03-2017 10:06:00

De 81-jarige Stella Bos kijkt terug op een glansrijke carrière als levensliedzangeres. Johnny Hoes noemde haar in de jaren ‘70 al een “zangeres met hart”. Nu jaren later spreekt dat grote hart opnieuw. Ondanks haar hoge leeftijd is zij de studio ingegaan om een van de grootste wensen van de 31-jarige zanger Wouter Roos in vervulling te laten gaan door samen met hem het duet “Als het even niet meer gaat” op te nemen.  Bij Wouter Roos thuis waren ze vroeger al fan van levensliedzangers en -zangeressen, vooral van André Hazes en Stella. 

Daan Bartels lanceert drie projecten rondom Wim Sonneveld
22-03-2017 22:43:00

Op 28 juni 2017 is het 100 jaar geleden dat een van Nederlands meest gewaardeerde theaterpersoonlijkheden werd geboren: Wim Sonneveld. Drie jonge liefhebbers brengen met verhalen en liedjes het leven en werk van Sonneveld terug in herinnering. Daan Bartels is initiatiefnemer van drie projecten rondom Wim Sonneveld.(Fotocredits: Remco van de Weerdt)

Demy de Groot schrijft mee aan tekst van zijn nieuwe single 'Stop'
22-03-2017 16:14:00

De zangcarrière van Demy de Groot zit behoorlijk in de lift. Z'n achterban groeit gestaag en zijn naam is inmiddels ingeburgerd in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Met zijn nieuwe single 'Stop' hoopt de uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger de dansvloer vol te krijgen. Demy heeft de tekst van het eigen lied samen met zijn zangcoach Chris Cohen geschreven. De tweede track op de cd genaamd 'Voor Mijn Vader' komt uit de pen van Chris Cohen.  'Stop' is een ritmisch nummer met een zomerse sound.

'Vanavond'.....nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen
22-03-2017 15:28:00

Dennis van Dijkhuizen wijkt met zijn nieuwe single ‘Vanavond’ iets af van het volkse genre. De nieuwe richting past nog steeds goed bij de zanger, het is vrolijk en bevat uiteindelijk wel zijn eigen sound. De vorige singles van Dennis van Dijkhuizen waren erg volks. De nieuwe single ‘Vanavond’ zit nog steeds wel tegen het genre aan, maar is volgens de zanger breder.  “Dit is een nummer dat Jan Smit had kunnen zingen, of Peter Beense”, aldus Dennis. Deze nieuwe inslag komt mede omdat hij het niet meer alleen doet. 

Maikel ten Voorde slaat met 'Als het om de liefde gaat' nieuwe weg in
22-03-2017 09:11:00

De 27-jarige Maikel ten Voorde uit Enschede verwierf bekendheid als winnaar van het SBS programma Beat It, waar hij onder begeleiding van Gerard Joling de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Maikel begon zijn zangcarrière op 15-jarige leeftijd toen hij als gastzanger optrad bij de band Perplex. Sindsdien heeft hij enkele singles uitgebracht. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Mijn Vriend Sinterklaas”, waarmee hij hoge posities in de landelijke hitlijsten wist te veroveren. Met de nieuwe single “Als Het Om De Liefde Gaat” slaat Maikel een nieuwe weg in.

Diane Theunissen schrijft nieuwe single 'Onbereikbaar' voor Johan Faber
21-03-2017 19:41:00

Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte. Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop