RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Afrojack viert bijzonder jubileum groots in Rotterdam Ahoy
30-05-2017 19:53:00

Dj Afrojack organiseert op 9 september 2017 in Rotterdam Ahoy een spectaculaire show ter ere van zijn 30e verjaardag en 10-jarig jubileum. De wereldberoemde dj, winnaar van onder andere MTV Europe Music Awards, Buma Award, Billboard Music Award en Grammy Award, wil deze bijzondere jubilea met zijn fans groots vieren in zijn ‘hometown’ Rotterdam met de show 'No place like home'. Afrojack zorgt in Ahoy Rotterdam met de show ‘No place like home’ voor één avond dat zijn fans vanaf 22:00 uur maar liefst zeven uur lang van Afrojack en special support acts genieten.

Stef Horn gaat de zomer in met het vrolijke lied ‘Het gaat om de liefde’
29-05-2017 18:57:00

Tot een paar maanden geleden waren er nog niet veel mensen die van Stef Horn hadden gehoord. Z’n in november 2016 gelanceerde nummer ‘De bom is gebarsten’ bracht daar ineens verandering in. Dezanger uit Alkmaar bezocht ter promotie van deze single tal van radiostations in zowel Nederland als België. Het gevolg was dat zijn nummer bij veel stations op de playlist werd geplaatst en z’n naam bekender werd. Stef eerder al aan dat hij graag liedjes zingt met een betekenis.

Jannes presenteert z'n nieuwe album op vrijdag 9 juni bij MediaMarkt Apeldoorn
29-05-2017 18:21:00

Op vrijdag 9 juni om 19.00 presenteert Jannes zijn nieuwe album ‘Gevoel van Samen Zijn’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Jannes zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. 2017 wordt een heel bijzonder jaar. In 2017 zit Jannes namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album Onderweg Naar Jou. 

Geke's Tiental maakt CD met het Leger des Heils
29-05-2017 11:01:00

Zangeres en dirigent Geke van der Sloot gaat samen met Zangschool Geke`s Tiental een opname maken met het korps van het Leger des Heils in Leeuwarden. Aanstaande maandag 29 mei neemt De Boer Audio het korps op bij het Leger des heils gebouw in Leeuwarden. Geke: “We maken een CD met liederen ter troost en bemoediging. Liederen die  veel worden gezongen bij bijvoorbeeld begrafenissen”. Naast het korps werken verder mee; Rienk Bakker op vleugel en Benny Ludemann op gitaar en Hans van Hemert schreef het lied : “Tot ons groot verdriet”.

Martijn De Clerck komt opnieuw met vrolijk nummer
29-05-2017 08:38:00

1 jaar na zijn debuutsingle ‘De ware liefde’ en 1 jaar voor zijn albumrelease komt Martijn De Clerck onverwachts met een nieuwe single. De 23-jarige soloartiest heeft gewerkt aan een nieuwe plaat die ongetwijfeld bij vele liefhebbers van het Nederlandstalige lied goed ontvangen zal worden. Met dit stukje eigen geschreven materiaal hoopt deze flamboyante artiest menig feesttent omver te kunnen blazen. Martijn is intussen geen onbekende meer in de muziekwereld. Na een deelname aan het talentenjachtprogramma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en de Koos Alberts Awards.....

Eerste solo single Kimberly Fransens bij Armada Music
29-05-2017 08:16:00

Op 9 juni 2017 verschijnt de eerste solo single Kimberly Fransens op het Armada Music label Het is haar eerste single na het behalen van de tweede plaats in de finale van Idols. “Na de finale van Idols begon het voor mij allemaal pas. Inmiddels heb ik de juiste mensen om mij heen verzameld en trots dat Armada Music ook zo in mij en deze single gelooft. Ik kan niet wachten om de single op 9 juni aan iedereen te kunnen laten horen”, aldus Kimberly. Bron: Wessels Management.

'Dat ben jij'......nieuwe single van Maurice Fermont
28-05-2017 11:06:00

2017, nu al een veelbewogen jaar voor Maurice Fermont. Na twee succesvolle singles heeft hij inmiddels een goed gevulde agenda met boekingen. Met zoveel positieve ontwikkelingen heeft een derde single natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Zijn nieuwe single “Dat ben jij” is een duidelijk voorbeeld van de extreme veelzijdigheid van Maurice Fermont. Het heeft pop invloeden, een heerlijke frisse zomerse sound, en verrassende details. Bovendien is een videoclip geproduceerd waarvan gezegd mag worden dat deze in Nederland uniek is.

Helma lanceert haar tweede single 'Hier ben ik!'
27-05-2017 14:21:00

Op zondag 21 mei verscheen de nieuwe single “Hier ben ik!” van Helma. Het is de tweede single van de uit Noordwolde afkomstige zangeres. Haar eerste single “Ondeugend!!!” kwam in oktober 2014 uit. Dit nummer bereikte in 2015 plaatst 572 in de RADIONL Top 1500. Hierna is het een tijdje stil geweest rondom de 27 jarige zangeres. In oktober 2016 pakte Helma de draad weer op en zocht contact met producer en tekstschrijver Martin Sterken. Hij schreef speciaal voor haar het nummer “Hier ben ik!”

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op vrijdag 2 juni
27-05-2017 14:10:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 2 juni van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

‘Meid van de straat’.... nieuwe single van Wesly Bronkhorst
27-05-2017 13:59:00

Het gaat geweldig met zanger Wesly Bronkhorst. Een week geleden maakte hij er in een uitverkocht concertgebouw nog een groot feest van tijdens het concert ter ere van zijn vijftien jarig jubileum. Nu komt hij met een heerlijke nieuwe single met de titel ‘Meid van de straat’. Een plaat zoals we van Wesly gewend zijn, een plaat die we deze zomer heel vaak zullen horen daar waar het feest is. De vorige single ‘Steeds als jij me aankijkt’ doet het heel goed en is een veel aangevraagde plaat in het land.

Jack van Raamsdonk lanceert 'Maar toch hou ik van het leven'
26-05-2017 13:55:00

Zowel als drummer en als zanger, maar ook achter de schermen als producer, tekstschrijver en componist, mag Jack van Raamsdonk worden aangemerkt als iemand die het Nederlandse lied mede kleur gaf en nog steeds geeft. Als solozanger tekende hij voor zo’n 20 albums, met de formatie Exit vierde hij grote successen en als producer werkte hij samen met vele artiesten waaronder Jack Jersey en René Froger. De laatste jaren is hij veelvuldig met Janske op de podia te vinden; eerst via Het Woonwagen Duo, later veranderden zij hun naam in de Hollandio’s.

Chris de Roo werkt aan herstel na hartinfarct
26-05-2017 13:39:00

Het management van Chris de Roo meldt dat ze zanger afgelopen vrijdag is getroffen door een hartinfarct en acuut gedotterd is. Z'n toestand  is inmiddels stabiel. Enorm geëmotioneerd is Chris na alle gebeurtenissen en moet nu langzaam de draad weer proberen op te gaan pakken. De mensen om Chris heen en ook de fans zijn enorm geschrokken.'Nu is het een kwestie van opbouwen en revalideren. Ik heb geluk gehad en ik leef gelukkig nog.Ik moet er toch niet aan denken hoe het anders had af kunnen lopen. Ik krijg verdorie eind dit jaar een baby', vertelt Chris.

Rein Mercha heeft de Oranje Kroon
26-05-2017 12:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 mei is dat ‘Met hart en ziel’, de nieuwe single van Rein Mercha. Het was even een jaartje wachten op nieuw materiaal, maar Rein is weer helemaal terug. En hoe! Het nummer ‘Met hart en ziel’ is hem op het lijf geschreven en bovendien de voorloper van een veelbelovend nieuw album. De Haagse zanger met Sinti-roots weet met zijn stem te emotioneren als geen ander en is dan ook bijzonder populair bij de liefhebbers van het echte levenslied. 

Nieuwe single van de Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Geef me al je liefde'
26-05-2017 11:18:00

De Belgische zangeres Louisia wordt steeds populairder in de grensstreek. Sinds ze met de Nederlandse producer en tekstschrijver André Kooiman werkt heeft ze al 2 singels uitgebracht die wekenlang in de Vlaamse top 15 stonden. Haar nieuwe single “Geef me al je liefde” is deze keer geen kroegenstamper maar een prachtige schlager balade. Mooi ingespeelde live instrumenten zoals gitaren en accordeon geven de bewerking van de oude singel van Audrey Landers een prachtige volle sound! 

Monique Smit brengt na 7 jaar nieuwe single Dans! uit
26-05-2017 11:10:00

Eindelijk is het zover, vandaag komt de nieuwe Monique Smit single ‘Dans!’ uit. Na hits als ‘Blijf je vanavond’, ‘Vrouwenalfabet’ en ‘Een zomeravond met jou’ (met Tim Douwsma), werd het tijd voor weer een echte zomerhit. Monique heeft de afgelopen 7 jaar zeker niet stil gezeten. Na de megasuccessen van het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, waar ze samen met broer Jan Smit onder andere 2 albums voor opnam, een dvd en zelfs met een eigen theatertour door het land trok bracht ze daarnaast eind vorig jaar haar succesvolle sinterklaas album uit.

Jannes brengt ‘Laat Me’ uit als voorloper op nieuwe album
26-05-2017 09:38:00

Vandaag brengt Jannes de eerste track uit van zijn nieuwe album die precies over 1 week uitkomt. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Met dit nieuwe lied luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een van de 12 gloednieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Daarnaast zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. 

Feest bij Jovink in de oefenschuur
25-05-2017 11:14:00

Aan repeteren hebben de Jovinks altijd een broertje dood gehad. 'Aangezien het allerlaatste optreden voor de deur staat leekt het ons niet onverstandig om de set toch nog eens goed door te nemen. Het idee van een laatste repetitie is na 25 jaar toch best een bijzonder moment, daarom hebben we besloten om van deze laatste repetitie een waar feest te maken! We gaan keihard knappen, jammen, sprekken en zoepen en we nodigen daarbij een select aantal echte liefhebbers uit in onze eigen repetitieschuur. 

Sander Sestig weet het zeker….hij duikt de muziekwereld in…..
24-05-2017 23:30:00

Afgelopen week verscheen de single ‘Als jij eens wist (hoeveel ik van je hou)' van Sander Sestig. De 28 jarige inwoner is een nieuwe speler ‘op de markt’. Hij is gelijk in zee gegaan met een aantal vooraanstaande mensen uit de muziekwereld waaronder producer Manfred Jongenelis, tekstschrijver Carlo Verkooyen, gitarist Marcel Fisser en trompettist Martijn de Laat. Ruim 11 jaar geleden bracht hij in eigen beheer al eens een single uit. ‘Daar is nooit is mee gebeurd. We hebben het destijds stil gehouden en geen aandacht aan besteedt.

Djaimy Veugelink (17) lanceert debuutsingle 'Vissen zijn precies als jij'
24-05-2017 23:17:00

Vroeger droomde zij er al van om zangeres te worden, maar pas jaren later kan zij haar droom waarmaken en stapt met de release van haar debuut single ‘’Vissen zijn precies als jij’’ officieel in de wereld van de muziek. De carrière van de 17 jarige uit Doetinchem afkomstige Djaimy Veugelink begint wanneer zij tijdens haar 9e verjaardag een karaoke set krijgt en zo verknocht raakt aan het zingen en dansen dat het daarna niet meer weg te denken is uit haar dagelijkse leven. Naarmate de jaren vorderden bouwde ze verder aan haar repertoire.

Carrière van Jeffrey Tanis verloopt op rolletjes
24-05-2017 16:43:00

Het vorig jaar uitgebrachte album ‘Verloren Tijd’ van Jeffrey Tanis werd bij verschillende radiostations geselecteerd als album van de week en ook de gelijknamige single ontving prachtige recensies met  flinke bijbehorende airplay en een notering in menige hitlijst. Al met al een resultaat dat aanzette tot nieuwe stappen in de carrière van Jeffrey, die al enige jaren als fulltime zanger langs de weg timmert, zoals in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein en tv optredens in Bloed Zweet en Tranen. 

Uurtje Waterloo zeer positief over 'Druppels van pijn' van Naomi Gael
24-05-2017 16:27:00

Uurtje Waterloo is zeer positief over de nieuwe single 'Druppels van pijn' van Naomi Gael. Voor ons aanleiding om het leuke bericht ook via TV Oranje Shownieuws wereldkundig te maken. 'De 19 jarige Noord-Brabantse Naomi van Beusekom, die in 2018 het tweede lustrum viert als zangeres Naomi Gael uit Utrecht, zoals de zangeres dagelijks door het leven gaat. Naomi krijgt van kind of aan al vlinders in haar buik van de Nederlandse, maar beheerst ook de Duitse en Engelstalige muziek en heeft dan ook een engel zonder vleugels op haar schouders....

Marco Meesters lanceert 'Ik heb het altijd al geweten'
24-05-2017 16:11:00

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”.

Antonio brengt gevoelig levenslied
24-05-2017 15:58:00

'Boven de wolken' is de titel van de nieuwe en gevoelige single van Antonio. De verwachting is dat dit levenslied, waar zoveel waarheid in zit, iedereen zal raken omdat het leven niet altijd voorspoedig verloopt. We kennen Antonio natuurlijk van de up tempo nummers 'Boem Boem', 'Piri Piri' en 'Maak me gek gooi je haar los'. Maar waar alles mee begon waren de levensliedjes, 'Alle tranen die ik huilde', 'Dit is de laatste nacht' en 'Lieve Heer'. “Boven de Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio.

Høksons presenteert nieuwe single ‘In de kost’ op 2 juni
24-05-2017 15:44:00

Veenkoloniale rockband Høksons presenteert haar nieuwe single In de kost op 2 juni. Deze snelle hardrockplaat in de geest van onder meer AC/DC, Airbourne en Motørhead is die dag vanaf 17.00 uur gratis te downloaden via www.hoksons.nl/indekost. Ook is de single via alle bekende muziekaanbieders te luisteren. De nieuwe single gaat over het arbeidersbestaan van werklui die altijd over ver moeten werken. “Ze zijn de hele week van huis, altijd in de kost. Op vrijdag lekker op tijd naar huis, maar op maandag weer gezeur”, licht Høksons-frontman Gert Huls.

Buddy Vedder presenteert Kids Top 20 vanaf Marktplein in Emmen
24-05-2017 14:33:00

De laatste aflevering van het populaire kindermuziekprogramma de Kids Top 20 van dit seizoen belooft één groot feest te worden. Vanaf een gigantisch podium op het Marktplein in Emmen presenteert Buddy Vedder deze speciale uitzending met live-optredens van Monique Smit, Ferry Doedens, Sarah & Julia ft. Nigel Sean, de gloednieuwe popgroep Stay Tuned en de internationale popsensatie Marcus & Martinus! De opname vindt plaats op zondag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur op het Marktplein in Emmen en is gratis toegankelijk voor iedereen. De seizoensafsluiter van de Kids Top 20 wordt uitgezonden op zaterdag 17 juni om 08.10 uur bij AVROTROS.

Ramon Prins lanceert i.s.m. Feest DJ Barry remix van 'Ben Ik Te Min'
24-05-2017 14:23:00

Met “Ben Ik Te Min” debuteerde onlangs de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat die inmiddels volop in het land te horen is. Nu verschijnt er een feest remix van “Ben Ik Te Min” welke gemaakt is door Feest DJ Barry. 

Kimberly is gek op Viva, Vino & Champagne
24-05-2017 14:15:00

De weersverwachting van de komende week komt als een geschenk uit de hemel voor Kimberly vanwege de lancering van haar nieuwe single ‘Viva, Vino & Champagne’.  Het is volgens haar een gezellig up tempo lied waarin de gezelligheid die ze tijdens haar optredens zo kenmerkt helemaal tot uiting komt. Enkele weken geleden kwam Kimberley in gesprek met producer Ger Oerlemans. Hij had een passend liedje voor haar op de plank liggen uit de pen van Tony Anderson.  ‘Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde, was ik meteen verkocht. 

Mike Daane geeft groen licht aan platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-05-2017 22:12:00

De uit Zandvoort afkomstige Mike Daane staat al jaren bekend als zingende bouwvakker. Actief, Professioneel, Gedreven, Ambitieus zijn kernwoorden die hem typeren. Nadat Mike via de website van Rood-Hit-Blauw onlangs een afspraak maakte met Ronald Visch in Amersfoort werd al snel duidelijk dat beiden veel voor elkaar konden betekenen. Mike en RHB zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat de toekomstige platen via dit label uitgebracht gaan worden. Een tipje van de sluier kunnen we al prijs geven: De eerst volgende single verschijnt 2 juli 2017.

Stormloop op kaarten voor jubileum editie FeestBeesten
23-05-2017 22:00:00

In oktober 2015 begonnen de FeestBeesten met het eerste evenement in Partycentrum Ons Huis in Rheden. De combinatie van een avond vol top entertainment en leuke acties en interacties met het publiek, bleek meteen al een daverend succes te zijn. Na 4 uitverkochte edities organiseren de FeestBeesten op zaterdag 2 september hun jubileum en dit gaan ze groots vieren. Inmiddels is in een mum van tijd al meer dan 1.000 tickets verkocht. Op het Meester B. Van Leeuwenplein in Rheden wordt een groot plein feest gehouden met 1.800 échte FeestBeesten en natuurlijk een keur aan artiesten. Zo zijn er optredens van o.a. Django Wagner, Lange Frans, Snollebollekes, Stef Ekkel, Joey Hartkamp, John de Bever, Emile Hartkamp en vele anderen! Het belooft weer een onvergetelijk groot feest te worden.

Jettie Pallettie brengt samen met de Belgische rasentertainer Sam Gooris duet uit
23-05-2017 17:58:00

Wat gebeurt er wanneer je de flamboyante Nederlandse feestkoningin Jettie Pallettie samen brengt met de Belgische rasentertainer Sam Gooris? Dan ontstaat een ambiance ‘tot de tweede macht’ die alles en iedereen meesleurt in een onvervalst feestgedruis.  ‘Alles voor de fans’ is een onvervalst ambianceduet waarbij Jettie en Sam hun bewondering voor hun fans niet onder stoelen of banken steken. De samenwerking kwam tot stand in de kleedkamer na een optreden en nam al heel snel een vaste vorm aan. 

Hemelsblauwe ogen zijn de lievelingsogen van Jessy
23-05-2017 15:40:00

Na vele jaren komt ze er eindelijk voor uit dat haar voorkeur qua oog kleur uitgaat naar Hemelsblauw. Die liefde staat nu op single en is afgelopen zondag tijdens haar 10 jarig jubileum gepresenteerd in een volle CT Bar te Foxhol. Familie Vrienden en Fans  waren samen gekomen om het feit te vieren dat Jessy tien jaar op de buhne staat en zich de meest geboekte zangeres van Groningen mag noemen.  Meerdere optredens per week vullen haar agenda en die zijn niet alleen in ( Noord) Nederland ook Belgie heeft Jessy ontdekt. 

Jan & Monique steken 'Het Dorpsfeest' in nieuw jasje
23-05-2017 13:08:00

Wie kent niet de klassieker “Het Dorpsfeest” van het legendarische duo Jan & Zwaan uit 1982? Destijds groeide dit liedje uit tot een kraker van jewelste, en “Het Dorpsfeest” mag tegenwoordig gerust ‘een klassieker’ genoemd worden. Het duo was ruim 45 jaar succesvol, maar aan dit succes kwam helaas een einde toen Zwaan overleed. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en sinds 2014 vormt Jan v.d. Beld opnieuw een duo, dit keer met Monique van Beek aan zijn zijde. 

Nederlandse gastrollen K3 Love Cruise bekend
23-05-2017 10:07:00

Hanne, Marthe en Klaasje zijn volop aan het repeteren voor de opnames van hun allereerste bioscoopfilm: K3 Love Cruise. Vandaag mogen zij bekend maken dat niemand minder dan Nicolette van Dam en Tim Douwsma een rol zullen spelen in de nieuwe K3-film, die vanaf 13 december is te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. 

Sidney Bischoff probeert wat meer te lachen….
22-05-2017 23:40:00

De nieuwe single ‘Probeer wat meer te lachen‘ van Sidney Bischoff in een gezellig vrolijk up tempo liedje. Volgens de zanger uit Apeldoorn zeer geschikt voor een quickstep. Het liedje gaat over vertier in het leven. ‘Je moet er zelf toch iets van maken. Het motto is dan ook om wat meer te lachen. Er is al zoveel ellende in de wereld, vandaar de keuze voor dit positieve lied. Het team achter Sidney, bestaande uit tekstschrijver René Portegies,  producer Ger Oerlemans en Bert Schenau weten precies welke stijl het beste bij hem past. 

Danny Lukassen blaast zijn oude Ajax Top 40 Hit nieuw leven in
22-05-2017 20:06:00

1995 was het jaar waarin Ajax alles won wat er te winnen viel. In dat jaar maakte Danny Lukassen de Hit single “Ajax is Kampioen”. Deze single belandde uiteindelijk op de 3de positie van de Top 40 en Nummer 1 van de NL-talige top 40 met een totaal aantal verkochte singles van 33.000. Nu 22 jaar later, staat Ajax weer aan de vooravond of inmiddels de trotse winnaar van een groot Europees succes. Hoog tijd voor de Amsterdammer Danny Lukassen om zijn oude hit uit de kast te trekken en deze opnieuw uit te brengen. 

Nanz klaar voor haar derde single
22-05-2017 19:54:00

Na de singles ‘Zomer’ en ‘Mijn Passie’ is Nanz helemaal terug met een nieuwe single ‘Ik geloof’. Nanz kan je kennen van het toneelstuk ‘Ous Maa en Ich’ dat ze met haar moeder Lisette Geusens brengt.  De vrolijkheid en echtheid in iemand opwekken doet ze graag met een lach, een traan en een boodschap.  Dit doet ze ook in haar muziek. Nanz is afkomstig uit Bocholt gelegen in het Belgische Limburg.  Ze heeft al heel wat watertjes doorzwommen en is nu klaar voor haar derde single ‘Ik geloof’ op jullie los te laten.  

Ferry de Lits presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
22-05-2017 19:22:00

Op zaterdag 27 mei om 13.30 uur presenteert Ferry de Lits zijn nieuwe album ‘Ademloos’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Ferry zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Vader sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart. Daarna is Ferry niet meer van het podium af te slaan. 

Zingende flensmonteur uit Breda komt met verrassende debuutsingle
22-05-2017 11:22:00

Fred Bakker is geboren in Etten-Leur en woont tegenwoordig in Breda. Hij is werkzaam als flensmonteur en muziekdraaien, zingen en muziek luisteren is zijn grote hobby. Vanaf zijn 14e jaar is hij als DJ bezig met de muziek en vanaf 1979 begonnen als piraat op de FM vanuit Etten-Leur en naderhand Breda. Sinds 2009 is hij eigenaar en programmamaker bij internetstation www.atlanticabreda.nl. Naast het feit dat Fred Bakker door diverse kroegen als DJ wordt geboekt, zingt hij tegenwoordig ook regelmatig een liedje op feesten en partijen. Door de vele positieve reacties en zelfs boekingen in België, besluit Fred een single uit te brengen.

Nick Brinkhuis presenteert nieuwe single 'Overal' in z'n woonplaats Nijverdal
21-05-2017 19:22:00

Tijdens 'De Nacht van Nijverdal' op vrijdag 26 mei 2017 presenteert Nick Brinkhuis z'n nieuwe single 'Overal' bij Café De Kachel aan de Rijssensestraat 73 in Nijverdal. Meewerkende artiesten zijn Klazina, Wimmie Bouma en Bertus oet Almelo. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. De 32 jarige zanger hoopt stiekem op een zomerhitje. 'Overal’ is geschreven en gecomponeerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers.  Het geheel is opgenomen bij The Boom! Music in Breda en wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade. 'Er komt ook een videoclip bij. Deze wordt geproduceerd door Wescur. Aanstaande woensdag worden de beelden opgenomen op het strand in Zandvoort. De weersverwachting ziet er in ieder geval heel goed uit...', aldus Nick. Meer info: www.nickbrinkhuis.nl 

Nieuwe single van Denans & Bolle Henk getiteld Sombrero (grote hoed)
20-05-2017 13:54:00

17 jaar na het uitkomen van deze feestknaller leek het Hans van Aalst (Denans) tijd om deze hit in een nieuw modern jasje te steken.  Op feesten en partijen is de Sombrero nog steeds een veel gevraagd liedje waarmee Denans elke keer weer de grootste polonaises aan elkaar zingt.  Ook zijn vriend, café eigenaar "Bolle Henk" Schipper draait  deze hit nog steeds grijs in zijn café in Ossendrecht. Meerdere malen heeft hij de microfoon overgenomen om zelf  "Sombrero grote hoed" door de speakers te laten galmen.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool