RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Waarom heb jij geen nee gezegd'.....nieuwe single van Dennie Christian
18-04-2017 14:01:00

Waarom heb jij geen nee gezegd....Dat vraagt Dennie Christian zich af in zijn nieuwste single. Dit uit het Duits vertaalde nummer is de opvolger van “Ik leef niet meer voor jou”, de soundtrack uit de Ron Goossens film waarin Dennie een prominente rol had. Tijd voor een nieuwe uptempo single voor de sympathieke zanger die, in tegenstelling tot het origineel, het alleen zingt en niet als duet. De single is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak die samen met Dennie verantwoordelijk is voor de Nederlandse tekst.

Vinzzent schrijft samen met Hans van Vondelen lied voor de eerste verjaardag van Vince
18-04-2017 11:27:00

Voor zijn zoontje Vince die binnenkort 1 jaar wordt schreef de zanger samen met Hans van Vondelen het nummer ‘Kleine Voetjes’. Een uptempo reggaenummer, dat gaat over de fase waarin het leven voor een baby niet snel genoeg kan gaan en de hele dag bezig is de wereld te verkennen. Het bijzondere is dat je Vince af en toe kunt horen in het liedje. Vinzzent: “Het eerste jaar is voorbij gevlogen” Niet normaal hoe snel de ontwikkeling van een baby het eerste jaar gaat” ”Maar wat is het toch een wonder om vader te zijn!”

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album 'This is me' van Bouke
17-04-2017 14:08:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 17.000 likes bereiken, gaan we weer twee CD's verloten! Je maakt kans op het verzamelalbum ‘Made In Holland’, met 19 tracks van Nederlandstalige artiesten als Kees Haak, Arjan Venemann, Duo Remix, Debby Deborah, Gio Swikker, Mariska Flowers, Super Hollands, A3aan Drost en Antonio.

Bart Anneessens Cops & De Pitaboys brengen samen feestknaller uit
16-04-2017 15:09:00

De Vlaamse student Bart Anneessens Cops heeft politieke ambities en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het organiseren van evenementen in het feest- en schlagercircuit. Het afgelopen jaar heeft hij zich ook op eigen singles gestort. Nu laat hij weer van zich horen en deze keer heeft hij gekozen voor het enige knotsgekke feestduo dat we kennen in Vlaanderen, De Pitaboys. Diego van De Pitaboys schreef het lied 'Zwaaien met die handen' samen met zijn muzikale sidekick Johny Neirinck. Het is een up-tempo meezinger, maar vooral meedanser geworden.

Tweede single voor Meidengroep 3OFAKIND een feit
16-04-2017 07:34:00

Gelijk na release van het album “Alles moet real zijn' van de eerste Nederlandse Urban Meidengroep 3OFAKIND is nu hun tweede single 'Vestifal' uit. Dit is precies twee maanden na de release van de eerste single 'Oprah Money', welke op Valentijnsdag verscheen. De meiden waren onlangs te gast in het Fun X Start programma, met een luistersessie van hun album. Fernando Halman, radio DJ, gaf de meiden tijdens de uitzending de kans om de nieuwe single 'Vestifal' aan te kondigen.

31ste editie van Country Weekend Oirschot vindt plaats op 5 en 6 augustus 2017
15-04-2017 15:22:00

Op zaterdag 5 augustus en zondag 6 augustus 2017 vindt de 31ste editie van Country Weekend Oirschot plaats. Het festival is inmiddels het oudste en tevens gratis country festival in Nederland. In 1986 is de Stichting Country Oirschot opgericht en zijn we meteen begonnen met het 2-daags evenement en dit is altijd het eerste volle weekend van augustus. Dit heeft de Stichting Country Oirschot 25 jaar georganiseerd. 

Danny Zuijderwijk verwerkt z'n gevoelens en ideeën in z'n nieuwe album '30'
15-04-2017 12:54:00

Danny Zuijderwijk, die onlangs de leeftijd van 30 jaar bereikte vond dit hét moment om even terug te blikken, maar vooral ook met een frisse blik naar de toekomst te kijken. 'Na een voor mij persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten heb ik toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin ik al mijn gevoelens en ideeën heb verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde. Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens en om te zetten in muziek...

Dennis Smits laat met 'Ik ben nu eenmaal zo' dat hij meer in z'n mars heeft
14-04-2017 16:56:00

Dennis Smits uit het Brabantse Reusel zingt pas een paar jaar, maar heeft toch al een succesje op zijn naam staan. Hij scoorde namelijk met het feestduo D en D een grote feesthit met het nummer; In het stamcafeetje aan de oliekade! Hij gaat nu solo en komt met een nummer in een heel andere stijl. Zijn nieuwe single “Ik ben nu eenmaal zo” is een heerlijk commercieel pop nummer en is met heel veel muzikaliteit gemaakt. Hierin laat de sympathieke Brabander horen veel meer in zijn mars te hebben dan wat hij tot nu toe liet horen! 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
14-04-2017 16:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 april is dat ’Bella Italia’, de nieuwe single van Frans Bauer. Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Geluk, Hoop en Liefde’, waarop de populaire zanger uit Fijnaart terugkeert naar het echte levenslied. Dat geldt zeker voor Bella Italia, een nummer dat door zijn fans inmiddels luidkeels wordt meegezongen bij optredens. Het Italiaanse geluid heeft sinds Willy Alberti al een plekje in het Nederlandstalige repertoire, maar Frans Bauer geeft er zijn geheel eigen draai aan. 

Lucas & Gea lanceren vernieuwde en eigentijdse versie van 'Elke steen'
14-04-2017 11:14:00

Paaszondag 16 april wordt de nieuwe single 'Elke Steen' van Lucas & Gea gepresenteerd bij Dancing Champino te Drachten. Het is de tweede single dit jaar en het is een nummer dat ook 12,5 jaar geleden al eens een keer is uitgebracht op een album. 'Elke Steen' is geschreven door Hennie Thijssen.'Het nummer wordt nog steeds aangevraagd op de radio en vooral ook bij onze optredens. Om aan de wensen van de fans te voldoen is er nu een vernieuwde en eigentijdse versie van opgenomen', aldus Lucas.

Duet van Gerard Joling & Tino Martin schot in de roos
14-04-2017 00:00:00

Gerard Joling gaat het duet aan met Tino Martin. Beiden kennen elkaar al lange tijd en hier is een mooie vriendschap uit ontstaan. Over de vraag om samen een duet op te nemen, hoefden zij dan ook niet lang na te denken. De twee zijn samen de  studio ingedoken en het prachtige 'Laat Me Leven' is het eindresultaat. Een bijbehorende clip werd geschoten op een mooi landgoed. De mannen zijn erg tevreden met het eindresultaat; 'Het heeft wel heel bijzonder uitgepakt. Onze stemmen kleuren prachtig. Het lijkt wel of het zo moet zijn.

Enige Nederlandse deelnemer Ivanildo Kembel gooit hoge ogen bij talentenshow DSDS
13-04-2017 19:42:00

Aanstaande zaterdag vindt in Duitsland de tweede liveshow plaats van de populaire talentenjacht DSDS (Deutschland sucht den Superstar)  Als enige Nederlandse deelnemer zal Ivanildo Kembel het podium betreden om te strijden de Duitse Superstar 2017 te worden. Eerder gooide Kembel hoge ogen in het TV-programma met zijn auditie en tijdens de eerste liveshow. ‘’Ik ben zeer trots om Nederland te mogen vertegenwoordigen in Duitsland bij één van de best bekeken TV-programma’s van de Duitse televisie. Ik kan niet wachten om zaterdag het podium te betreden en Duitsland te overtuigen dat ik de volgende Superstar ben,’’ aldus Kembel. De wil om te performen zat er al van kleins af aan. Als 10-jarig jongetje begon hij met optreden en dat is nooit gestopt.

Wesley Ponsen schrijft zelf tekst voor z'n nieuwe single 'Vertel me nu maar eens je naam'
13-04-2017 19:31:00

Wesley Ponsen is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld.....vooral door zijn unieke stemgeluid. Met veel succes treedt hij al zo’n 7 jaar ieder weekend op. Zoals het er naar uitziet heeft hij nu een nieuwe klapper te pakken die zijn grote doorbraak kan betekenen bij het grote publiek. Het gaat om de bewerking van het nummer 'Calling out your name'. De Nederlandstalige tekst van 'Vertel me nu maar eens je naam' is door Wesley zelf geschreven. 

Anita maakt fans blij met 'De zon die kan niet altijd schijnen' en 'Doe 't maar in een emmertje'
13-04-2017 19:08:00

De fans van Anita worden op hun wenken bediend. Tijdens haar optredens bleek dat de liedjes 'De zon die kan niet altijd schijnen' en 'Doe 't maar in een emmertje' door het publiek als favoriet werden bestempeld. Omdat beide nummers nooit eerder op een geluidsdrager zijn verschenen is met haar platenbaas Johan Hense van VNC Music besloten om daar verandering in te brengen. Laurens van Wessel van Studio ‘69 uit Zegge tekende voor zowel het arrangement als de productie. Vanaf nu fysiek verkrijgbaar in de winkels. 

'Horizon'.....nieuwe single van Margretha van de Laar
13-04-2017 17:09:00

'Horizon' is de titel van de nieuwe single van Margretha van de Laar. Het positieve nummer symboliseert de nieuwe horizon die Margretha zag na haar overwonnen problemen, nu het geluk haar weer toelacht. Twee jaarna haar vorige single 'Het kleine geluk' wordt er momenteel gewerkt aan haar eerste album met liedjes die haar persoonlijk raken over doorzetten, genieten van het leven en gaan voor wat je belangrijk vindt. Margretha, geboren in Drachten, was altijd al bezig met zingen en dansen, deed de dansacademie met als specialisatie choreografie.

Nieuwe single voor de Jan van Brusselband
13-04-2017 16:52:00

Onlangs is de nieuwe single van de Jan van Brusselband verschenen. Vrijdag 8 april jl. werd de single in Loon op Zand gepresenteerd. De titel van het vrolijke, aanstekelijke liedje is "Schenk maar in". Het nummer is opgenomen in de oude vertrouwde folkstijl waar deze band om vermaard is. De Jan van Brusselband is een groep vrienden die al twintig jaar hun passie voor muziek deelt. De band brengt aanstekelijke folkmuziek en heeft door de jaren heen een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat hoor je. 

KLUBBB3! Wordt KLUBBB4!
13-04-2017 16:33:00

Eindelijk is het zover, vandaag komt de nieuwe KLUBBB3 single ‘Märchenprinzen’! uit. Al ver van tevoren heeft de titel voor veel aandacht in de Duitse media gezorgd: Bild krantenkoppen, en artikelen in de Duitse dagelijkse kranten van ‘Exclusiv’ tot ‘Brisant’ De reden: KLUBBB3! Wordt voor het eerst KLUBBB4! Jan Smit, Christoff en Florian Silberheisen hebben Duitslands meest bekende Vorstin, Vorstin Gloria von Thurn und Taxis als “sprookjesprinses’ weten te overtuigen. Ze zingt samen met het trio een bijzondere versie van Märchenprinzen.

De Wannebiezz presenteren met trots hun nieuwe single 'De één na laatste'
13-04-2017 04:26:00

Op het nieuwe Wannebiezz-album ‘De Rest van de Best’ staan een aantal nieuwe stukken die allemaal singlewaardig zijn. Omdat Arie, Rocco en Gilles zelf geen keuze konden maken, vroegen zij hun fans om te stemmen op het liedje van voorkeur. Dat hebben ze geweten! Het aantal reacties was overweldigend. Er werd heel gevarieerd gestemd, maar één liedje kreeg de overduidelijke voorkeur van de fans, en daar konden de heren zich op hun beurt prima in vinden. Met gepaste trots presenteren de Wannebiezz daarom ‘De één na laatste’. 

Nieuwe single van Samantha Steenwijk verschijnt op het NRGY label
12-04-2017 18:05:00

Een nieuwe fase is ingetreden in de carrière van Samantha Steenwijk. Tom Peters van platenlabel NRGY is erg verheugd dat het hem gelukt is een nauwe samenwerking met Number8Music tot stand te brengen om gezamenlijk de talentvolle zangeres Samantha Steenwijk van nieuw hit-repertoire te gaan voorzien. NRGY Music heeft vanaf de start van de carrière van de sympathieke zangeres haar gevolgd en het label voorspelt een grote toekomst voor de begaafde zangeres. De verwachtingen zijn veelbelovend voor de eerste single op het NRGY label.

Kaarten voor nieuwe theatertour Nick & Simon vanaf heden verkrijgbaar
12-04-2017 10:39:00

Vanaf nu zijn de kaarten te koop  voor de nieuwe theatertour “Aangenaam” van Nick & Simon die op 11 oktober van start zal gaan. Het gaat om een dikke 55 theaters en schouwburgen door het gehele land, van Beverwijk tot aan Doetinchem, en lopend tot in mei 2018. Voorafgaand aan de tour verschijnt er begin oktober een gloednieuw studioalbum van het duo, waarvan de nummers, uiteraard afgewisseld met hun bekende songs, tijdens de avond langs zullen komen. (Fotocredits: Mark Uyl).

Romana pakt de draad weer op en lanceert 'Als jij je geld kon verdienen met liegen'
12-04-2017 10:28:00

Romana van der Linden vond het tijd, om na een aantal jaartjes het rustig aan te hebben gedaan, de draad weer helemaal op te pakken. Ze is niet meer dat kleine kindsterretje, maar een volwassen vrouw en daar hoort nieuw, passend repertoire bij. Manfred Jongenelis ging vervolgens op zoek naar een passende sound en produceerde het door Jef Weber geschreven nummer ' Als jij je geld kon verdienen met liegen'. Hiermee laat Romana met haar unieke stemgeluid horen hoe zij 'gegroeid' is.

Nieuwe single van New Timeless is getiteld 'Ik draai er niet omheen'
12-04-2017 10:11:00

Erik Jacott en Marcel Bogarde, oftewel New Timeless, zitten al bijna 30 jaar in het vak. Deze top entertainers met hun motown en earth, wind and fire repertoire scoorden met 'Where is the love' een top 10 notering in Nederland, Duitsland en Belgie. Maar uiteraard stroomt er ook Surinaams bloed en houden de mannen van hun Surinaamse roots en het Zuid-Amerikaanse en Antiliaanse sfeertje. Met 'Ik draai er niet omheen' maken ze een uitstapje van hun motown repertoire. Het is een vrolijk, uptempo nummer in de sfeer van 'zullen we maar weer'.

Michelle Tel brengt eerste eigen productie in twee talen uit
12-04-2017 10:04:00

Michelle Tel brengt met 'Blijf hier bij mij' haar droom tot werkelijkheid. Vanaf jongs af aan is ze al bezig met zingen, maar heeft nooit de stap durven zetten tot het opnemen van een eigen productie. Via haar kennis Peter Hermans kwam ze in contact met Roy Otters (Anro productions V.o.f.). Haar hart ligt voornamelijk bij Engelstalig repertoire, maar ook Nederlandstalige nummers zingt ze graag. Roy ging voor haar aan het werk en stelde voor om een tweetalig lied te maken. Als eerste verschijnt dus nu de Nederlandstalige versie en over twee weken het Engelstalige nummer. 

Chris de Roo wordt voor de eerste keer vader
12-04-2017 01:36:00

Zanger Chris de Roo wordt voor het eerst vader. Het nieuws kwam voor iedereen als een totale verrassing. Chris en zijn Braziliaanse Kelia maakten het grote nieuws bekend op Facebook. Afgelopen zaterdagavond had Chris een optreden. Tijdens de vertolking van het nummer ‘Mag ik dan bij jou pakte Chris nog een keer zijn moment en vertelde hij aan het publiek dat hij en zijn vrouw Kelia eind november een kindje verwachten. Het is het eerste kindje samen voor het stel. Kelia heeft nog een dochter van 13.

Gerry Holland steekt 'Kleine Jodeljongen' in nieuw jasje
11-04-2017 23:58:00

Op 11 april 1987 is de single ‘Kleine Jodeljongen’ door Manke Nelis uitgebracht. Nu, precies 30 jaar later, brengt de Amsterdamse zanger Gerry Holland de single opnieuw uit. ‘Ik wil hiermee Manke Nelis weer meer op de kaart zetten.’, aldus de vrolijke zanger.  Het is vandaag precies 30 jaar geleden dat Manke Nelis zijn Top-40 hit ‘Kleine Jodeljongen’ uitbracht. De single klinkt nog altijd op allerhande radiostations en in de kroegen. Natuurlijk ook in ‘The shorts of London’, het cafeetje waarin Manke Nelis tot aan zijn dood heeft gezongen. 

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma brengen debuutsingle '’De weg terug'
11-04-2017 14:57:00

Afgelopen maand heeft de band The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma haar debuutsingle 'De weg terug'’. Het stevige rocknummer is geproduceerd door Nico Outhuijse (drummer van de Kast) en opgenomen in studio The Grien Room te Leeuwarden. De mannen van The Bounty Hunters zijn druk bezig met de opnames van een eigen album. De formatie The Bounty Hunters is één van de beste Nederlandse rock bands te worden. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. 

Debuutsingle voor Dave Govers
11-04-2017 13:44:00

De bijna 23-jarige, uit het Brabantse Dorst afkomstige Dave Govers, is allang geen onbekende meer in het regionale artiestenwereldje. In 2015 begon hij samen met duo-partner Stephan Janssen feestact ‘’Dubbelfeest’’. Daar deze feestact succes boekte in het feestcircuit en Dave zijn enthousiasme groeide, overwoog Dave ook een solo-carrière als feestartiest te beginnen. Hiervoor ging Dave naar de RWM Studio van Randy Watzeels, te Rijsbergen. Samen met Randy Watzeels schreef Dave zelf de tekst van het nummer.

Jeroen Stevens brengt nieuwe versie van 'Leef' uit
11-04-2017 13:30:00

Leef met jezelf en elkaar. Zomaar een aantal woorden die herhaaldelijk voorbij komen in het liedje "Leef". Bijna 18 jaar geleden werd het gezongen door Han van Eijk voor het programma Big Brother. Hiermee kreeg Han zijn nationale bekendheid. Vandaag de dag moet deze boodschap nog steeds doorgegeven worden, want het accepteren van de medemens is nog steeds ver te zoeken. Alle incidenten hoeven niet benoemd te worden, want de media heeft ons alles al laten zien. Jeroen Stevens vindt dat het nu het uitgekozen moment is om nieuwe versie van “Leef” uit te brengen. 

'Het is voorbij'....nieuwe single van Sheréna
11-04-2017 09:43:00

Sheréna groeide op in een hecht gezin samen met haar zusje in Valkenswaard. Ze zong al voordat ze kon praten. In de box zong ze mee met het liedje “Voor jou” van Corry Konings. Haar ouders vroegen zich af wie haar het liedje “Poesje mauw” had geleerd. Toen ze wat ouder werd zong ze liedjes van Frans Bauer en stond op een stoel met een closetrolletje Frans te imiteren. Marianne Weber was ook toen al haar grote voorbeeld. In groep 8 deed ze mee met de schoolmusical. Op scholengemeenschap Were Di te Valkenswaard, deed ze mee aan de Were Di muscial.

The Original Voices of The Kelly Family toegevoegd aan line up Mega Piraten Festijn
10-04-2017 20:34:00

Mega Piraten Festijn organisator Eddy Mensink meldt dat het gelukt is om “The Original Voices of The Kelly Family' toe te voegen aan de line up van het Mega Piraten Festijn. De onderhandelingen hebben ruim 1 jaar geduurd. The Original voices of The Kelly Family, Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. De groep is o.a. bekend van de nummers: David's Song en Fell In Love With An Alien'.

Henk Voskuil lanceert echte piratensingle 'Van hart tot hart'
10-04-2017 20:21:00

Henk Voskuil is bekend geworden met zijn band De Tornado's, waar hij de leadzanger van was. De 71 jarige zanger uit Emmen heeft een aantal jaar geleden besloten om als solozanger verder te gaan. Aangezien hij dit jaar maar liefst 53 jaar in het vak zit, vond hij het uitgekozen moment om weer eens nieuw nummer uit te brengen. Het nummer “Van Hart tot Hart” is een prachtig lied geworden en is een typisch geluid van de Tornado’s van vroeger en zal daarom heel bekend klinken bij jong en oud die het Nederlandse lied een warm hart toe dragen.

Harten 10 presenteert album 'Bestemming Bekend' tijdens theaterconcert
10-04-2017 20:00:00

Afgelopen vrijdag presenteerde Harten 10 tijdens hun theaterconcert  het splinternieuwe album 'Bestemming Bekend', bestaande uit 2 cd's en een DVD met diverse clips. Nieuwe nummers, singles die nooit eerder zijn verschenen op een album, solo nummers en diverse bonustracks staan op deze zilveren schijfjes. Het eerste exemplaar kregen Martien en Tineke uit handen van René Karst, die een gastoptreden verzorgde tijdens het avondvullende programma in de Stadsgehoorzaal te Kampen 

Niels van The Voice Kids brengt eerste single uit
10-04-2017 19:41:00

Afgelopen vrijdag eindigende voor de 12-jarige Niels Sievers uit Sittard zijn avontuur bij The Voice Kids. Nadat de coaches in de blind auditions voor hem op de knieën gingen, mocht hij afgelopen vrijdag deelnemen aan de Battles. Hoewel Ali B en Marco Borsato anders adviseerden, koos coach Ilse helaas voor een ander talent. “Wat was het gaaf! Jammer genoeg niet door, maar een super vet avontuur dat ik nooit zal vergeten,” aldus Niels. Dat Niels niet lang bij de pakken neer gaat zitten is duidelijk, want vandaag presenteert hij al zijn eerste single!

Extra voorstellingen De musical ‘Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie’
10-04-2017 19:03:00

De musical ‘Adèle, Conny, Jasperina - De Grote Drie’ is zo succesvol dat producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft besloten om extra voorstellingen in te lassen. Niet alleen komen er meer shows in Zutphen en Lelystad, ook zal de musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong op 16, 17 en 18 mei in Koninklijk Theater Carré te zien zijn. “Het overtreft onze verwachtingen,” zegt creatief producent Hans Cornelissen.

Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner organiseren gloednieuw evenement
10-04-2017 10:35:00

Nadat volkszangers Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner al eerder samen verschenen in het TV-programma ‘3Man Sterk’, is vandaag bekend geworden dat de zangers opnieuw hun krachten bundelen en een gloednieuw evenement lanceren: ‘Echte Vrienden’. Tijdens het concert op 27 oktober 2017 zullen de 3 mannen van formaat hun meest bekende repertoire brengen, maar ook verrassende elementen aan de show toevoegen.

Marcel Broekman start crowdfunding campagne
09-04-2017 08:59:00

Na zijn eerdere singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ is singer/songwriter Marcel Broekman een crowdfunding campagne gestart voor zijn nieuwe project: een volledig album in zijn warme, uitnodigende stijl. In de aanloop naar het project presenteert hij de zomerse single ‘Dansen van Geluk’, die op zijn beurt een speciale Koren tour inluidt. Drenthenaar Marcel Broekman is als sessiemuzikant al jaren actief maar presenteerde zich met de singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ als solo artiest. 

Henk Dissel straalt tijdens z'n 10-jarig-jubileum
09-04-2017 08:38:00

Zaterdag 8 april stond Henk Dissel in een uitverkocht AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) Hij gaf dit concert ter ere van het feit dat hij al 10 jaar in het vak zit. In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide.

André Kooiman schrijft vlot nummer voor Johan Moreno
07-04-2017 17:02:00

De Gelderse zanger Johan Moreno is precies 1 jaar actief als zanger. Na een aantal covers die regelmatig te bewonderen waren in de TV Oranje Verzoekparade, heeft hij het nu over een andere boeg gegooid met zijn nieuwe single. Hij benaderde producer/tekstschrijver André Kooiman om voor hem een nieuwe vlotte single te schrijven en produceren. Het resultaat is een heerlijk swingend latin aanvoelend nummer dat heerlijk in het gehoor ligt! “Het is een super nummer geworden met heerlijke accordeon solo’s en een commerciële beat.

NPO scherpt werkwijze aan voor weggeven kaartjes popconcerten
07-04-2017 16:50:00

De NPO heeft de wijze van organiseren van zenderbrede radio-acties waarbij aan luisteraars kaarten voor concerten van diverse popartiesten worden weggeven aangescherpt. De NPO wil met deze aanscherping er hoe dan ook voor zorgen dat er geen enkele schijn ontstaat ‘van dienstbaar zijn aan commerciële belangen van derden’ en heeft daarom begin dit jaar deze verandering doorgevoerd. Het CvdM heeft aan de NPO een last onder dwangsom opgelegd omdat het zogeheten dienstbaarheidsverbod bij enkele acties in het verleden zou zijn overtreden.

Nieuwe Europese tournee van The Kelly Family in Ahoy Rotterdam
07-04-2017 16:41:00

Eind november 2016 verraste Angelo Kelly zowat iedereen, toen hij in een tv-show aankondigde dat The Kelly Family weer enorm veel zin had om samen muziek te maken. Voor de fans was dit al voldoende om hun vurige steun aan de band opnieuw te laten oplaaien. “Volgend jaar zijn we bijna 20 jaar later, want het laatste concert dat we gaven dateert van 1999. We starten opnieuw, maar we gaan het kalmpjes aan doen met één concert, op 19 mei in de Westfalenhalle van Dortmund”...

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop