RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jannes heeft de Oranje Kroon
09-06-2017 17:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 juni is dat ‘Laat me’, de nieuwe single van Jannes. Dit vrolijke uptempo nummer is afkomstig van het album ‘Gevoel van samen zijn’, waarmee de sympathieke zanger uit Drenthe zijn jubileumjaar inluidt. Op zaterdag 7 oktober wordt zijn 15-jarige carrière bekroond met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. De clip van ‘Laat me’, waarin Jannes lekker zijn eigen gang gaat op een Grieks terras, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuw album en single voor Nick & Simon
09-06-2017 12:58:00

Nick & Simon zijn terug! Op 22 september komt het nieuwe album ‘Aangenaam’ uit. Het album verschijnt als standaard versie (10 tracks), deluxe versie (10 tracks + bonus tracks) en LP (10 tracks). De eerste single ‘Welkom’ verschijnt vandaag. In deze nieuwe single bezingen Nick & Simon het gevoel hoe het is om vader te worden. Het is daarom extra bijzonder dat Spotify Nick & Simon heeft gevraagd een eigen playlist samen te stellen. Volgende week zondag 18 juni is het Vaderdag en stelt het duo vanaf komende zondag 11 juni een week lang de muziek voor.

Gesjoemel bij Holland Got Talent bij het stemmen van de wildcard gegadigden??
09-06-2017 11:47:00

Gesjoemel bij het stemmen van de wildcard gegadigden?? Men kon tot en met gisteravond 24.00 uur stemmen om een deelnemer te kiezen, die buiten de boot viel tijdens de halve finale van Hiolland Got Talent. Tot gisteravond (sluiting) stond de mannengroep Stad en Land op 72 % en Kaskem op 19%, dus duidelijke winst voor Stad en Land. Totdat vandaag er een compleet andere uitslag op de website staat. Kaskem 70 % en Stad en Land 10 %. 

Marlane zet met nieuwe single ‘De Allerliefste’ enorme stap in haar muzikale carrière
09-06-2017 10:08:00

De verbluffende reacties die Marlane kreeg op haar nieuwe single ‘De Allerliefste’ kunnen wel eens een voorbode zijn van een enorme stap in haar muzikale carrière. Het is zoals ze zelf zegt: ‘Een heerlijk liedje wat een beetje doet denken aan vervlogen tijden van de charleston muziek, lekker catchy met strakke blazers en een vleugje accordeon’. De 22 jarige zangeres werd een tijdje geleden door producer Laurens van Wessel gebeld met de mededeling dat hij een liedje voor haar op het schap had liggen. ‘Ik dacht, nou dat is leuk, laat maar eens horen...

Romy Monteiro presenteert Junior Songfestival
08-06-2017 22:25:00

Romy Monteiro presenteert dit jaar de 15de editie van het Junior Songfestival. Romy neemt de presentatie over van haar voorganger Jan Smit. Tijdens de twee halve finales en de grote finale op 16 september kiest de jury wie dit jaar naar het Junior Eurovisie Songfestival gaat in Georgië. 'Ik vind het een eer dat ik dit liedjesfestijn mag gaan presenteren. Het is een jubileumjaar want het Junior Songfestival bestaat 15 jaar en komt na een jaar afwezigheid weer terug op televisie'.

William Schniedewind geïnspireerd door het Poolse nummer Piekniejza
08-06-2017 22:12:00

De Hillegomse zanger William Schniedewind heeft een nieuwe single gemaakt met als titel “Alles dat draait”. William werd bij dit nummer geïnspireerd door het Poolse nummer Piekniejza van de band K.A.S.A. In het Pools is Piekniejza een liefdesnummer. William heeft de tekst herschreven in het Nederlands en er een levensverhaal van gemaakt. De muziek werd gemaakt door Roy Otters, evenals de clip, die is opgenomen in de Hillegomse Molenstraat, een oud straatje, waar de Hillegomse zanger vaak vertoeft.

Danilo bouwt langzamerhand aan een eigen repertoire
08-06-2017 21:40:00

Danilo is in korte tijd erg populair geworden in Amsterdam en omstreken. Hij zingt diverse liedjes van onder andere Tino Martin, Marco Borsato en Frans Bauer. Met zijn nieuwe single ‘Laat mij in jouw leven’ en de komende eigen nummers, bouwt hij langzamerhand aan een eigen repertoire. Danilo werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al zijn hele leven. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd.

NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer
08-06-2017 15:50:00

Naar aanleiding van het overlijden van Sandra Reemer (1950-2017) op 6 juni jl. brengt het themakanaal NPO Best aanstaande zaterdag, 10 juni, een eerbetoon aan de zangeres en tv-presentatrice. De avond begint om 20.00 uur met een niet eerder uitgezonden special over haar muzikale carrière. Daarna volgt een terugblik op Reemers grote tv-hit Showmasters met Lills Macintosch en Jan Rietman. Hierna volgt een samenvatting van haar onlangs gemaakte reis naar Indonesië in het programma Gouden Jaren.   

Marco Schouten presenteert nieuwe single ‘Viva la Fiësta’ op 10 juni in Oldenzaal
08-06-2017 12:51:00

Viva la Fiësta oftewel Marco Schouten heeft zin in feest. De nieuwe single ‘Viva la Fiësta’ van Marco Schouten is een heerlijk, zomers nummer met Spaanse/Mexicaanse invloeden qua muziek, maar ook in de tekst. Nederlandstalige muziek zijn we van Marco Schouten gewend. ‘Viva la Fiësta’ bevat echter ook Spaanse woorden. Señorita, Amigo en Chiquita zijn van die voorbeelden. Naast de Spaanse woorden zorgt de muziek ook voor het zomerse gevoel bij het horen van deze single. Het is al met al een origineel feestnummer geworden, zoals de titel al zegt: ‘Viva la Fiësta’!

RADIONL breidt programmering uit
08-06-2017 12:39:00

De populaire en grootste Nederlandstalige radiozender RADIONL start vanaf maandag 12 juni met een nieuwe programmering. Het aantal ‘gepresenteerde’ uren wordt flink uitgebreid. “Uit onderzoek blijkt dat onze luisteraars gepresenteerde programma’s als gezellig ervaren. Met deze uitbreiding van de programmering gaan we in de behoefte van veel luisteraars voorzien, aldus directeur Nico Silvius. “ De nieuwe programmering vanaf maandag 12 juni: 06.00-10.00 uur “Morgenstond” met Marcel de Vries. 20.00-12.00 uur “Werk In Uitvoering”...

Marco de Hollander en Tom Peters (NRGY) verlengen samenwerking
08-06-2017 01:24:00

Sinds 2015 wordt de muziek van Marco de Hollander uitgebracht door platenlabel NRGY Music BV uit Baarn. Vandaag hebben Marco en Tom Peters (NRGY) deze samenwerking verlengt. “Met NRGY Music, Nel van Olm voor de promotie en Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl heb ik een heel sterk team om mezelf heen. Dit resulteert in een bomvolle agenda” aldus de trotse Marco.De uit Ter Aar afkomstige zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.

Zestigste single zeker niet de laatste van Mister Nightlife
08-06-2017 01:18:00

Op zondag 11 juni 2017 presenteert Mister Nightlife zijn nieuwe single  'Ik zal nooit mijn leven door jou laten leiden'. Het is alweer het zestigste liedje van Mister Nightlife en hij zegt zeker niet z’n laatste. Vanaf zondag 11 juni zal hij dan ook op vele radiostations in Nederland en België te beluisteren zijn. Het nummer el is geproduceerd bij z’n grote vriend Manfred Jongenelis van Manfred Recordings uit Etten-Leur. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor het arrangement. Marcel Fisser speelt de gitaarpartijen.

Dick van Altena terug bij oude liefde
07-06-2017 15:42:00

De fans en liefhebbers weten het, Dick van Altena heeft ‘zijn’ country muziek nooit vaarwel gezegd ondanks uitstapjes met Nederlandstalige en dialectalbums. Ook toert Dick al sinds jaar en dag langs de grootste schouwburgen met het (country)muziektheaterprogramma  ‘Back to the country’. Nu is hij, ook voor de ‘buitenwereld’, weer terug bij zijn oude liefde: Country! De nieuwe single ‘Rust on my strings’ zal menig Major Dundee Band fan de oren doen spitsen, het nummer ademt namelijk helemaal de sfeer van deze legendarische band.

Joost de Vries komt met onvervalste zomerknaller
07-06-2017 15:25:00

‘Passie’ zo heet het album van Joost de Vries waarmee de Noord-Hollander zijn 20-jarige artiestenjubileum komende september kracht bij zet. Samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft de zanger een koers voor de komende periode uitgezet. De release van enkele singles en dus ook het jubileumalbum ‘Passie’, zullen het resultaat zijn van deze samenwerking. Naast artiest is Joost actief met zijn eigen event bedrijf SYMUSIC en presenteert hij het radioprogramma Hollandse Hits Alife. 

Niels Bode gaat met zijn ‘Allerliefste’ samenwonen
07-06-2017 15:20:00

De Amsterdamse zanger Niels Bode heeft, als we de tekst van zijn nieuwe single moeten geloven, zijn ‘Allerliefste’ gevonden en gaat binnenkort met haar samenwonen. ‘Allerliefste’ is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Deze single is de opvolger van het nummer ‘Wie’ welke Niels in 2016 uitbracht. ‘Allerliefste’ is een heerlijke zomerplaat die het de komende maanden heel goed zal doen in de kroegen en op de terrassen van ons land.  Zijn muzikaliteit zat er al op jonge leeftijd in toen hij met zijn opa altijd Amsterdamse liedjes zong.

Ladies of Soul viert 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome in de lente van 2018
07-06-2017 15:05:00

Op zaterdag 24 maart 2018 staan de Ladies of Soul voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Het jubileumconcert valt samen met het eerste lenteweekend van 2018 en zal een bijzondere editie worden. Vandaag start de kaartverkoop voor het concert via eventim.nl.Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn in 2018 de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Trijntje Oosterhuis zal deze jubileumeditie niet geheel deelnemen als een van de ladies, echter zal ze wel schitteren als very special guest. 

Wesley Meurs kiest voor Nederlandse Enrique Iglesias-stijl
07-06-2017 15:01:00

Wesley Meurs heeft met zijn team een plan bedacht om het avontuur aan te gaan. Een avontuur om zichzelf te onderscheiden en wel door een soort van Nederlandse Enrique Iglesias-stijl te kiezen. ‘Niemand danst als zij’ is inmiddels de tweede single van Wesley Meurs en dit nummer past in die stijl. Het team van de zanger Wesley Meurs bestaat uit drie personen. Ron van Beveren, songwriter Bram Koning en de zanger zelf. Met z’n drieën zijn ze om tafel gaan zitten en hebben ze een plan uitgestippeld. 

Nieuwe single Marco Schuitmaker uitgereikt door John de Bever
07-06-2017 14:54:00

Marco Schuitmaker die in maart een goede indruk achterliet met zijn eerste single ‘Niemand kust als jij’ komt met een opvolger. De zanger zocht wederom de samenwerking met Christiaan Hulsebos (bekend van Christiaan & Diana en De Gangmakers).  Het nieuwe lied met als titel ‘Een nieuwe liefde’ is een bekende meezinger van jewelste en stil blijven staan of niet meezingen is bijna onmogelijk. Marco die onlangs in zijn nog prille zangcarrière hoge ogen wist te gooien met zijn eerste single hoopt met deze nieuwe titel de lat nog weer iets hoger te leggen. 

André kondigt nieuwjaarsconcert 2018 in Ziggo Dome aan
07-06-2017 14:47:00

Na het grote succes van het nieuwjaarsconcert afgelopen januari voor meer dan 10.000 mensen in de Ziggo Dome kan André Rieu nu de datum voor 2018 aan te kondigen. Het concert zal plaatsvinden op Zaterdag 6 Januari 2018 om 20:00u. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 juni, 10:00u via www.andrerieu.com

Menzina pakt zangcarrière weer op
07-06-2017 14:40:00

Sientje is de wolk van een baby van trotse moeder en zangeres Menzina en vader Roberto. Nu ruim een half jaar na de geboorte van hun dochter pakt Menzina haar zangcarrière weer volledig op. 'Ik ben samen met Roberto echt supertrots op dit kleine wondertje. Ruim een halfjaar geleden is zij geboren, en we hebben deze tijd onafgebroken met haar doorgebracht. Ik heb m’n zangcarriere kortstondig op een laag pitje gezet, maar doordat ik nog steeds met grote regelmaat aanvragen krijg voor optredens ga ik er nu weer vol voor', aldus Menzina.

Bökkers organiseert voor vierde maal Koele Koele
07-06-2017 14:33:00

Op zaterdag 16 september vindt voor de vierde maal KOELE KOELE plaats. Het is een initiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival uit met 3500 bezoekers. Het festival opent dit jaar ’s middags al haar deuren en er worden een aantal toffe aanpassingen aan het festivalterrein gedaan. 

Zingende schoorsteenveger John Anders komt met vrolijke single
07-06-2017 14:30:00

John Anders is een aantal jaren geleden ontdekt door een platenmaatschappij terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van zijn grote held Willy Alberti. Hij is bekend van het programma X factor waarvan hij van de 14.000 deelnemers eindigde bij de laatste 36. Ook heeft hij meegedaan met het programma ‘Bloed, zweet en tranen’ met zijn vertolking van het liedje ‘Droomland’. Momenteel wordt de videoclip van z'n nieuwe single 'Zomerzon' volop uitgezonden op diverse clipzenders.

Jay Jay Bauer na rustpauze terug met 'Een doodgewone jongen'
06-06-2017 14:39:00

Het nummer ‘Een doodgewone jongen’ van Jay Jay Bauer blijkt al twee jaar in het schap te hebben gelegen bij tekstschrijver Tony Anderson. Na het een aantal keer beluisterd te hebben heeft Ger Oerlemans er uiteindelijk een heel mooi arrangement bij gemaakt. We trokken samen snel de conclusie dat het toch wel een heel lekker nummer geworden. De keuze om het als single uit te brengen was niet moeilijk’. De clip is geproduceerd door de Gebroeders Oerlemans’ aldus Jay Jay.

Nog meer Groots concerten in 2018
06-06-2017 14:12:00

Wegens de grote vraag naar kaarten komt er nog een extra Groots met een zachte G concert in 2018! Niet alleen op vrijdag 8 en zaterdag 9 maar nu ook op zondag 10 juni 2018 zal Guus het Philips Stadion weer op zijn grondvesten laten schudden.“De Groots met een zachte G concerten zijn voor mij elke keer weer het hoogtepunt van het jaar. Er is niets mooier dan het begin van de zomer te vieren met duizenden blije gezichten. We dragen de geuzenaam ‘Zomercarnaval’ met veel trots!....

Danny Zuijderwijk brengt ode aan z’n vader
06-06-2017 14:02:00

Danny Zuijderwijk presenteerde op 31 maart jl. zijn album ‘30’, de leeftijd die hij op deze dag bereikte. Naast het feit dat hij zowel het album presenteerde en zijn verjaardag vierde, vroeg hij ook nog eens zijn vriendin Kimberley ten huwelijk en maakte zij bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Al met al dus een hele bijzondere dag voor de zanger uit Leiden. ‘Het is een zeer gevarieerd album geworden, met lekkere feestplaten, maar ook met mooie ballads die uit het leven gegrepen zijn. En daar is 'Hey Pa' er een van. 

LP Normaal – Oerend Hard (Deluxe 40 jaar editie + single Two Moths)
06-06-2017 10:42:00

Normaal is als uitvinder van de dialectrock in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan een band. Normaal is een fenomeen, en voor veel verstokte fans zelfs een manier van leven. De basis daarvan wordt gelegd door vier decennia vol hits en een hondstrouw legioen volgers. Drie generaties die besmet raakten met het høkvirus. Zelfs nu het doek is gevallen, blijft Normaal een van de bands met de grootste fanclubs van ons land. Dit jaar is het exact veertig jaar geleden dat de single en elpee Oerend Hard het levenslicht zagen. 

Peter La Haye presenteert nieuwe single 'Vol in mijn leven' in Den Haag
05-06-2017 13:32:00

De nieuwe single van Peter La Haye getiteld 'Vol in mijn leven' is volgens de zanger uit Zoetermeer een aaneenschakeling van diverse muziekstijlen waaronder: Moombahton, Gipsy, Latin, Disco en Volks. Peter heeft het tot een geheel weten samen te smelten. Het resultaat is een bruisende, opvallende, catchy song, die een warme, zwoele relaxte, swingende sound heeft meegekregen met een melodieuze beat die lekker in het gehoor ligt. Op vrijdag 16 juni 2017 vindt bij Café Rustenburg, Voorthuizenstraat 21 in Den Haag de singlepresentatie plaats. 

Tommy Lips brengt feestknaller 'Want als je lacht' uit
04-06-2017 13:02:00

'Want als je lacht' is de titel van de nieuwe single van Tommy Lips. Samen met Harald Queens van de HQ studio in Tilburg hebben ze er samen weer een top feest/meezingnummer van gemaakt. Vanaf de éérste tonen knalt het liedje de speakers uit, wat ook meteen aanzet tot meezingen en feesten. 'Want als je lacht' zal de komende tijd  dan ook zeker vaak voorbij komen bij de Radio en TV zenders, maar ook in kroegen en feesttenten. De agenda van Tommy staat de komende tijd i.v.m. de promotie van de nieuwe single behoorlijk vol. Meer info: www.tommylips.nl 

Like TV Oranje op Facebook en win een dubbel-cd
04-06-2017 12:07:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op 'Hollandse Nieuwe - deel 26', het meest recente verzamelalbum uit deze populaire reeks. 

Zangeres José Sep maakt grote stappen
04-06-2017 11:19:00

Zangeres José Sep scoorde erg goed met haar feestsingle "Adios Amore". De nieuwe single van José komt in augustus uit. Deze hit in spé wordt uiteraard opgenomen in de studio van vakman Manfred Jongenelis. Vanaf juni 2017 is José Sep de samenwerking aangegaan met Willem Harlaar van A-Hits Music (platenmaatschappij & promotie) en Sebastiaan de Boorder van Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl voor de boekingen. 

Paniek in huize Zorn
03-06-2017 14:37:00

Er is altijd wel iets te beleven in Huize. Op deze mooie zaterdagmiddag zit de volkzanger op de bank. 'Ik hoor ineens Danielle schreeuwen, Bully ligt in het water. Opzich is dat geen probleem, maar hij was tussen de woonark en de steiger gevallen. Bully is net een aapje, klautert overal overheen, maar goed, wij kunnen daar niet bij en hij er niet uit, dus ik ren helemaal naar voren, spring gelijk in het water en ga onder de steiger waar ik hem hoorde. Ineens doodstil. Ik raak lichterlijk in paniek en denk, nee arme Bully....

Tweede single voor Jeremy Derksen een feit
03-06-2017 13:44:00

Voor Jeremy Derksen uit Didam begon zijn carrière als zingende ober op de kermis en bij een partycentrum zo’n 2½ jaar geleden als een grapje. Hij kwam met het prachtige nummer “Als Didammer ben ik geboren” en dat werd een regelrechte hit in de regio van Didam. Dit grapje heeft hij uiteindelijk doorgezet en resulteert nu in een tweede cd met de titel “Zeg me waar ben jij ?” en hiermee hoopt Jeremy Derksen de grote doorbraak landelijk te krijgen. Jeremy is druk bezig om een eigen sound te ontwikkelen en wil dit uitwerken tot een eigen repertoire.

Sani van Mullem laat z'n passie voor muziek horen in 'Vlieg met mij'
03-06-2017 13:32:00

Sani van Mullem groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje ’s avonds mee naar bed en op zijn 12e begon hij al professioneel muziek te maken. Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begonnen zij met de snel naar de top stormende formatie The Gipsy Kids, waarmee ze over de hele wereld toerden. Zowel in Nederland als in België werden ze uitgenodigd bij landelijke radio en tv stations om hun onmiskenbare talenten ten gehore te brengen. 

Nieuwe single van Hans Solo getiteld 'Jij bent een huichelaar'
03-06-2017 09:57:00

Na zijn vorige single 'Kiezen Of Delen' komt Hans Solo met een opvolger die de titel 'Jij bent een huichelaar' heeft gekregen. Het is een echte gezellige radio plaat, maar ook een fantastische kroegen hit. Met zijn bekende polka sound ligt deze plaat lekker in het gehoor. Het nummer is geschreven door Johnny van Veldhoven en opgenomen in de JVV Studio Records. Deze single bestaat uit een compleet eigen nummer in een gezellig feest beat. Met deze nieuwe single probeert hans toch weer eens een hitje te gaan scoren. 

Dario Kreuger haalt alles uit de kast voor z'n nieuwe single 'Sexbom'
02-06-2017 16:10:00

Dario Kreuger heeft samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen de beoogde opvolger van ‘Alles moet los’ geproduceerd. Na lang filosoferen zijn de heren tot de conclusie gekomen dat het wederom een cover moest worden die minimaal het niveau van het origineel moest benaderen of nog moest overtreffen. Met ‘Sexbom' is dit zeker gelukt, door het verbeterde arrangement geproduceerd door Jeroen Dirksen en een tekst die is gemaakt door Bram Koning is er wederom een potentiële hit ontstaan.

'Pijn in mijn kop (oe ah)!...nieuwe single van Feestduo Kaaigezellig
02-06-2017 15:47:00

Feestduo Kaaigezellig, bestaande uit  Ardin van Veen en Martin van Hemert maakten begin dit jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot”. De vette apresski sound van het duo viel meteen op bij feestminnend Nederland. Dat hun muziekstijl heel goed in de smaak valt bij het publiek getuigen de vele streams en views op hun debuutnummer. Ook bestegen ze de hitlijst bij de prestigieuze verkiezing van de website ‘Carnaval Hits’ om daar als tweede te eindigen. Als klap op de vuurpijl werd ‘Kaaikapot’ met overmacht verkozen tot Kroegenkraker 2017 bij Oké FM.

‘Kleine Jongen’ van Bassistent ft. Henri van Velzen grote hit op internet en TV Oranje
02-06-2017 15:32:00

De afgelopen dagen wordt er veel gesproken over de rapversie van ‘Kleine jongen’ van  Henri van Velzen en z’n zoon Bas. De mannen doken  onlangs de studio van Martin Sterken om een hedendaagse versie van ‘Kleine Jongen’ op te nemen.  De oorspronkelijke versie van André Hazes werd in een10 minuten verbouwd tot een verfrissend lied dat wel eens hoge ogen kon gaan gooien. Bas van Velzen legt uit hoe het idee ontstaan is om ‘Kleine jongen’ een nieuw leven in te blazen. ‘Ik heb twee youtube kanalen, een voetbalkanaal en een gamevideo kanaal. 

Dennis Jones lanceert nieuwe single op zijn verjaardag
02-06-2017 15:19:00

Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. 

'Ariana Grande & Friends: One Love Manchester’ live te volgen op NPO 3 en 3FM
02-06-2017 15:03:00

Zondagavond 4 juni is er een groots benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Je ziet het vanaf 20.00 uur op NPO 3 en hoort het verslag ervan op NPO 3FM. Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Arjon Oostrom heeft de Oranje Kroon
02-06-2017 14:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 juni is dat ‘Zo heb ik jou nog nooit gezien’, de nieuwe single van Arjon Oostrom. De 37-jarige zanger uit het Brabantse plaatsje Made komt met een vrolijk zomers nummer, dat werd geschreven door Gerard Koopmans van de Gebroeders Ko. Arjon was jarenlang vaste zanger in de Aprés Skihut in Rotterdam, en scoorde feesthits als ‘Pure verleiding’ en ‘Zij is de mooiste van de dansvloer’. Ook dit nieuwe nummer kan volgens ons hoge ogen gaan gooien! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: