RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eerste muzikale samenwerking tussen Ramon Sandbergen en Hans Louws een feit
27-06-2017 18:25:00

Ramon Sandbergen en Hans Louws kenden elkaar jaren lang en wilden al die tijd samen al mooie muziek maken, maar dat kwam er simpelweg niet van. Nu komt de single ‘Vergeet ’t niet’ uit en is hun eerste muzikale samenwerking een feit. “De single ‘Vergeet ’t niet’ was de kans voor ons om eindelijk samen te gaan werken en kijken of het niet alleen persoonlijk klikte maar ook muzikaal”, aldus zanger Ramon Sandbergen. Hans Louws en Ramon kenden elkaar al langer en wilden altijd al samen iets moois maken, maar tot voor kort was de mogelijkheid er nog niet.

O’G3NE viert het hele jaar feest
26-06-2017 23:06:00

O’G3NE zong de sterren van de hemel tijdens het Hillegoms Muziekfeest op zaterdag 24 juni. Ze hadden een drukke dag, want hadden ook nog optredens in Terneuzen en Ermelo. “We hebben er al heel wat kilometertjes opzitten hoor”, aldus de dames na afloop van het optreden in de Hoftuin, waar ze tijd namen voor een interview. Voor O’G3NE is 2017 is heel turbulent jaar. Na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, is het met hun zang carrière bergopwaarts gegaan.

Tweede singlepresentatie van Peter La Haye vindt plaats op 14 juli
26-06-2017 20:48:00

De nieuwe single van Peter La Haye getiteld 'Vol in mijn leven' is volgens de zanger uit Zoetermeer een aaneenschakeling van diverse muziekstijlen waaronder: Moombahton, Gipsy, Latin, Disco en Volks. Peter heeft het tot een geheel weten samen te smelten. Het resultaat is een bruisende, opvallende, catchy song, die een warme, zwoele relaxte, swingende sound heeft meegekregen met een melodieuze beat die lekker in het gehoor ligt. Op vrijdag 14 juli 2017 vindt bij Café ’t Afzakkertje Leidschendam de 2e singlepresentatie plaats. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. Meewerkende artiesten zijn: Denny Braaf, Ricardo Smit, Roma Mirando, Wesley Ponsen, Michael Angelo en Robbie te Pas.

Heerhugowaard verwelkomt de RADIONL Zomertoer op zondag 16 juli
26-06-2017 20:36:00

Het Stadsplein in Heerhugowaard staat op zondag 16 juli in het teken van de RADIONL Zomertoer. Vanaf 12.00 uur zijn er optredens van André Hazes, Monique Smit, George Baker, De Deurzakkers, Peter Beense, Rob Zorn, Wesly Bronkhorst, John West, Joost de Vries, René Eshuijs, Michael Nobbe, Niels Bode, Kimberly, Lesley Williams, Dennis Alberti, Mike Daane. Volgens woordvoerder Joost de Vries zal het muzikale festijn rond 21.30 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch evenement. Een dag ervoor, op zaterdag 15 juli vindt vanaf 20.00 uur het muzikale evenement 'Woldhuis Live' plaats. Naast  dj’s Rene Verkerk (Radio 10), El Vrieso en Dj Jerome zal ook Tino Martin  acte de présence geven. 

Like TV Oranje op Facebook en win een dubbel-CD
25-06-2017 22:32:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we bijna 17.200 likes ontvangen! Help jij mee om dat aantal te bereiken? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op 'Hollandse Nieuwe - deel 26', het meest recente verzamelalbum uit deze populaire reeks. Daarop vind je weer de beste nummers van de afgelopen maanden.

Extra datum Showflitsopnamen bij TV Oranje
24-06-2017 19:26:00

De afgelopen tijd waren weer diverse artiesten te gast in de studio van TV Oranje in Steenwijk om een Showflits in te spreken, waaronder het bekende Zeeuwse duo Anita en Ed (foto). Omdat er nog steeds veel belangstelling is om een Showflits op te nemen, hebben we besloten de zomerstop nog even uit te stellen en een extra opnamedag in te plannen op vrijdag 14 juli. Alle artiesten zijn dan van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een gratis opname te maken. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje.

Ontvang gratis* editie 29 van artiestenblad Lucky Joe
24-06-2017 18:39:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Kees Versluys is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 29 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine worden 4 pagina’s besteedt aan Kees Versluys. Uiteraard ook aandacht aan de column van Astrid Wevers, het jubileumfeest van Burdy, Wendy Woop, nieuws uit de studio van Martin Sterken, het aanstaande 40 jarig jubileum van Anita & Ed en Tina Trucker. Verder items over Harten 10 dat inmiddels al 8 jaar een begrip is, Johan Ensing, Rob van Daal, Kian Derry, Wim en Miranda, Lucas & Gea, Wim Keurentjes, Jannes in het Gelredome, Daantje, en Hessel Wijkstra.

Buma NL promoot álle Nederlandstalige muziek op 2 oktober 2017 in Utrecht
23-06-2017 21:26:00

TivoliVredenburg in Utrecht wordt maandag 2 oktober de nieuwe locatie van Buma NL 2017: dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. Artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekuitgevers, labels en muziekliefhebbers kunnen weer een dag lang netwerken en aanschuiven bij interactieve panels, discussies, masterclasses en showcases. Frank Helmink, directeur van Buma Cultuur, wil behalve de nieuwe, meer centraal gelegen locatie aan het evenement weinig veranderen.

Harten 10 gaat de zomer in met nieuwe single 'Bestemming Bekend'
23-06-2017 21:06:00

Harten 10, het bekende duo bestaande uit Martien en Tineke, is sinds hun debuutalbum uit 2010 niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hun unieke piratensound maakt dit duo al favoriet op o.a. diverse festivals, dorpsfeesten, Mega Piraten Festijnen en het SBS programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Vandaag is de nieuwe single van hun laatste album, “Bestemming Bekend”, verschenen. De gelijknamige single “Bestemming Bekend” is een echte zomerplaat, gecombineerd met de unieke sound van Harten 10! 

Stilzitten bij de nieuwe single 'Een wereld van dromen' van Dave Groenendijk is geen optie
23-06-2017 15:12:00

De sympathieke, goedlachse geboren Amsterdammer Dave Groenendijk, lanceert zijn nieuwe single “Een wereld van dromen”.  Hij komt hiermee met een knaller van een opvolger van “Maar dat is nu voorbij”. Dave die in 2016 tekende bij 7 Hills Music,  laat met deze single zien dat hij er een echt feestje van weet te maken. “Een wereld van dromen” is een feestelijke, vlotte, vrolijke single met een ritme waarop stilzitten gewoon geen optie is. De muziek is afkomstig van Johny Neirinck en Frans van Nispen en de tekst komt uit de pen van Simone Eversdijk.

Een Mooie Dag voor LeRoy en DeWitten
23-06-2017 13:35:00

“Mooie Dag” dat is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten. Het ’s zomerse liefdesliedje is inmiddels alweer de vijfde Nederlandstalige poppy single van het trio. Na het geestige, goed ontvangen nummer “Jongens willen jagen” en hun oprechte lied “Scheiden” is het duidelijk geworden dat LeRoy en DeWitten uit Velp geleidelijk, stapsgewijs een eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld. Liedjes met een verhaal, een kwinkslag en een clue in de tekst, tegelijk met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit.

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon
23-06-2017 13:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 juni is dat ‘Als zij danst’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Met de temperaturen van de laatste tijd is het een uitgelezen moment om een zomerhit te lanceren, en wij denken dat Wolter die in handen heeft. De populaire zanger uit de Zaanstreek komt met een vrolijk uptempo dansnummer met een heerlijk Zuid-Amerikaans salsa-sausje. Dit is Wolter Kroes op zijn best! De bijbehorende clip, die werd opgenomen op het Griekse eiland Kos is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘

Bassistent feat. Henri van Velzen brengen ‘Kleine jongen’ uit op single
23-06-2017 09:21:00

Als frustratie vanwege gehackt te zijn op het voetbalspel Fifa plaatste Bas van Velzen op zijn Youtube kanaal Bassistent een rapliedje om zijn hart te luchten op de uitgever van het spel. Die gaf aan hem niet te kunnen helpen. ‘Ik had niet verwacht dat het protestlied zoveel positieve reacties opleverde. Op verzoek van m’n volgers besloot ik meer clips te uploaden die allemaal ontzettend goed werden bekeken’, vertelt Bas. Inmiddels staat de vijfde clip online. Het betreft een bijzondere bewerking van het alom bekende nummer ‘Kleine Jongen’ van André Hazes.

Raak! presenteert nieuwe album 'Het is weer Raak!' in de Efteling
22-06-2017 22:53:00

Op woensdag 5 juli presenteren Daan, Nouk en Sharon hun nieuwe album 'Het is weer Raak!' met een optreden in de Efteling. De meiden van Raak!, bekend van o.a. RTL Telekids, zijn erg trots op de vele nieuwe, swingende nummers op het album. Het is weer Raak!' bestaat uit stoere, vrolijke en grappige, interactieve liedjes. Omdat er van alle nummers ook een meezingversie op het album staat, kan iedereen de liedjes thuis of samen in de klas lekker meezingen. Voor elke gelegenheid hebben de meiden van Raak! wel een leuk liedje op het album staan.  Naast het speciale Koningsdagnummer dat ze in april uitbrachten met de Telekids Musicalschool, bevat het album leuke fantasierijke songs zoals Sprookjesbal, het grappige Kippenvel en een mooie ballad getiteld; Mama. 

Goed nieuws voor inwoners van Twente.Tukker FM te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en internet
22-06-2017 22:21:00

Goed nieuws! Vanaf nu is Tukker FM in heel Twente te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en via internet www.tukker.fm/ Tukker FM is de radiozender voor Twente met een zeer gevarieerde muziekmix. Piratenklassiekers, dialectmuziek maar ook hits uit de jaren 60, 70 en 80. Daarnaast is er veel aandacht voor nieuws, weer en verkeer. Met name de verkeersinformatie zal een grote rol spelen op Tukker FM gezien het uitgebreide wegennet van Twente. Tukker FM is in heel Twente te beluisteren via 90.0 FM, via internet en op DAB+ in heel Overijssel.

Johnny Gold lanceert 'He ga mee naar het Gaycafé'
22-06-2017 13:04:00

Speciaal voor alle Café’s, Evenementen en Festivals met een Roze tint, heeft Johnny zijn laatst gereleasde feestkneiter omgebouwd tot deze “Roze” versie. Met de Roze Maandag tijdens de kermis in Tilburg in aantocht moest er natuurlijk een special versie van deze grote feesthit komen, ook tijdens de Nijmeegse wandelvierdaagse is er een soort gelijke manefistatie namelijk de Roze Woensdag .. en wat dacht je van de Roze Zaterdag in den Bosch. Deze zomer zal ons kleine landje weer laten zien waar het wereldwijd toch bijzonder trots op mag zijn.

'Aylana' is de nieuwste single van Gerjo Gielen
22-06-2017 12:20:00

“Aylana” is de nieuwste single van Gerjo. Donderdag 25 mei jl. werd de single gepresenteerd in Boekel. Het lied “Aylana” is een zomerhit die erg lekker in het gehoor ligt. Net als bij de andere muziek van Gerjo hoor je ook hier een geheel eigen sound. Gerjo is na 20 jaar weer druk bezig om zijn muziek uit te brengen en de mensen enthousiast te krijgen met zijn eigen muziekstijl. Met o.a. de singles “Dansen Op De Maan”, “Het Geluk W as Zo Dichtbij”, ”Kus Me” en een duet met Sylvia Smit, laat Gerjo horen waar hij mee bezig is. 

Mannes kondigt samenwerking met HVV Records aan
22-06-2017 10:38:00

Mannes is een echte Hollandse volkszanger. Muziek is de geboren en getogen Zwollenaar met de paplepel ingegoten.  Met zijn typisch, uit duizenden herkenbare, warme stemgeluid is hij al jaren een veelgevraagde artiest op diverse feesten. In 2009 gaf Mannes samen met een 8-koppige band een groot concert in de WZRV Hallen te Zwolle. Eén van de hoogtepunten van die avond was het duet dat Mannes zong met Marianne Weber. Z’n plaatsgenoot Henri van Velzen van het platenlabel HVV Records liep al geruime tijd met het idee rond om hem in zijn stal onderdak te bieden 

De nieuwe single van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven
22-06-2017 10:11:00

De nieuwe single 'Zakken naar de grond' van Willem Barth wordt nu al als spraakmakend omschreven. Het zomerse opzwepende nummer is een cover van Iwan Esseboom die met  'Witte Visie' in Suriname er een gigantische hit mee wist te scoren. De verwachting is dan ook dat de versie van Willem menige kroeg en feesttent op zijn kop gaat zetten. Volgens de 'kenners uit het vak' kon deze track wel eens hoog in de vaderlandse hitlijsten terecht kunnen komen. Na eerdere uptempo nummers als 'Zeg Me' en 'Ik geef me over'  is  'Zakken naar de grond' er weer één die in ieder geval opvalt tussen alle andere zomerse liedjes. 

Joey Kramer steekt 'Als het nacht wordt in de stad' van Koos Alberts in nieuw jasje
22-06-2017 08:39:00

Joey Kramer staat inmiddels bekend als een gedreven en zeer ambitieuze artiest. Hij nam onlangs plaats achter de microfoon in The Boom! Music Studio om onder leiding van Frank Verkooyen zijn nieuwe single ‘Als het nacht wordt in de stad’ op te nemen. 'Het is een oud liedje van Koos Alberts uit 1986. Er zit een super goed verhaal in en dat pakte mij. Frank heeft het nummer vervolgens in een hedendaagse stijl gegoten. Ik hoop dat de mensen hier veel plezier van zullen hebben', hoopt de 26 jarige zanger uit Deventer. 

Bassie & Adriaan tentoonstelling vindt plaats van 8 juli tot en met 3 september 2017
21-06-2017 23:16:00

Van zaterdag 8 juli tot en met zondag 3 september 2017 staat Familietheater Flamingo, Kon. Wilhelminahaven ZZ 10 Vlaardingen in het teken van de Bassie & Adriaan tentoonstelling. De openingstijden zijn van woensdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 7.50 pp. 'Tevens hebben wij beiden apart een boek geschreven hoe wij onze 50 jarige loopbaan ervaren hebben. Nadat al twee keer eerder zeer succesvol alle spullen die wij in de loop van de jaren op televisie gebruikt hebben tentoongesteld zijn, is de tentoonstelling nu in onze eigen stad Vlaardingen te bezichtigen. De vele rekwisieten en attributen zijn al die jaren netjes bewaard gebleven. Zo is daar natuurlijk Robin de Robot, maar ook de kroon en de peperkist. 

René Schuurmans in Concert met Tilt XL
21-06-2017 21:24:00

Op zondag 9 juli a.s. geeft René Schuurmans een grandioos concert in Natuurtheater de Kersouwe te Heeswijk-Dinther. René wordt tijdens zijn concert begeleid door Tilt, de repetities zijn inmiddels in volle gang.  Tilt en René Schuurmans zijn al jaren goede vrienden van elkaar; in 2005 en 2009 werd René al eerder door Tilt begeleid tijdens concerten. Belangrijk voor zowel René als Tilt is dat er niet alleen goed muziek wordt gemaakt maar dat er daarbuiten ook goed met elkaar wordt omgegaan!  Om 15.00 opent het openluchttheater op 9 juli haar deuren en kan jong en oud van het concert gaan genieten. Natuurlijk is er ook nog een gezellige afterparty met DJ Fonzz. René en de muzikanten van Tilt zullen daar ook een verdiend afzakkertje pakken!

Deze zomer is voor jou en Niels Span
21-06-2017 19:59:00

Precies op de eerste dag van de zomer met een zomers nummer uitkomen! Dat is wat Niels Span doet. Niels is al lang geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit. In maart 2013 bracht hij zijn eerste single uit, getiteld “Ik zie sterren in je ogen”. Daarna volgden de singles “Je bent te gek”, “Waar heb ik je meer gezien” en de ballad “Alles”. Niels treedt veel op in feesttenten en kroegen en is daarnaast ‘topscoorder’ bij FC Groningen als het gaat om optredens tijdens afterparty’s in het stadion.

Bjorn Klok presenteert twee splinternieuwe liedjes
21-06-2017 19:49:00

Bjorn Klok presenteert op  zaterdag 24 juni 2017 twee splinternieuwe liedjes bij Café ’t Peuleke, Tramweg 2 in Rossum. Op z’n Facebookpagina schrijft de pupil dat er vele weken aan voorbereiding opzitten en de kroon op al het werk eraan komt. De 17 jarige ‘artiest in de dop’ heeft in korte tijd al heel veel podiumervaring opgedaan. Een hoogtepunt was volgens hem wel het carnavalsgala van de Oldenzaalse Spanvöggel.Bjorn houdt de titels van de nummers nog even geheim. ‘Diegene die tijdens de presentatie aanwezig zijn zullen verrast reageren. Daar ben ik van overtuigd’, aldus Bjorn. Meewerkende artiesten zijn: Anno Britting, Wouter Roos, Dennis van Dijkhuizen, Edwin Wagensveld, Michel Hoffmann, Nick Hakkers, Michaël Pigge, Bertus oet Almelo en Renaldo Put. Marcel Veldmantime zal het geheel presenteren. 

MUZIEKKIOSK binnenkort in heel Europa te ontvangen
21-06-2017 16:49:00

MUZIEKKIOSK, het televisiepakket dat in mei 2016 van start ging, is binnen enkele weken in heel Europa via de satelliet te ontvangen. Dit is te danken aan de start van de nieuwe Nederlandse provider Joyne, die alle drie de zenders van MUZIEKKIOSK in haar tv-aanbod gaat opnemen. TV Oranje was al sinds 2006 via de satelliet te bekijken bij CanalDigitaal, maar dankzij Joyne zijn nu ook NashvilleTV en SchlagerTV in heel Europa te ontvangen.

Benno van Vugt maakt zomerse wals “Als het zonnetje lacht”
21-06-2017 16:40:00

De nieuwe single 'Als het zonnetje lacht' van Benno van Vugt is een heerlijke feest wals met veel accordeon en prachtige blazers. Begin dit jaar had Benno van Vugt veel succes met zijn feestplaat “De look alike van Willem Alexander” waarmee hij tot de meest gedraaide carnavalsplaten van 2017 behoord. Met de zomer voor de deur komt hij met een nieuwe single uit met de titel; “Als het zonnetje lacht”. Met deze heerlijke feest wals, met veel accordeon en prachtige blazers, gooit de Tilburgse feestneus het over een andere boeg en laat zo een verrassend nieuw repertoire horen.

Laura lanceert op de officiële eerste zomerdag van 2017 nieuwe single 'Regen in de zomer'
21-06-2017 16:28:00

Vandaag is de officiële eerste zomerdag van 2017, niet alleen omdat dat astronomisch bepaald is, maar ook omdat Laura's nieuwe single genaamd "Regen In De Zomer" het levenslicht ziet. Na regen komt zonneschijn. En zo ook voor Laura.. Nadat zij een succesvol jaar achter de rug heeft, met singles ‘Thuis Dat Ben Jij’, ‘Zoete Witte Wijn’ en ‘Hartenstrijd’ kreeg zij in januari te horen dat ze een stemoperatie moest ondergaan vanwege een poliep.Inmiddels is de singer-songwriter weer helemaal hersteld en klaar om te gaan.

Is Den Haag Hofleverancier van Nederlands talent aan het worden?
20-06-2017 21:19:00

John West, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Menzina, Mike Peterson, zomaar enkele namen van succesvolle Nederlandstalige artiesten uit Den Haag. Hofleverancier van nieuw Nederlands talent label Rood-Hit-Blauw lijkt een neusje te hebben voor nieuwe muziek, Artiesten die hun succesvolle carriere starten bij Rood-Hit-Blauw zijn oa: John de Bever, Henk Bernard, Willem Barth, Jamy & Frank van Etten, Leo Nardell,  Rob Zorn en John West. 'Als mijn gevoel me niet bedriegt heeft RHB er spoedig een nieuwe landelijke *STER* bij', denkt platenbaas Ronald Visch.

The Soca Boy luidt de zomer in met nieuwe single en zomerse videoclip
20-06-2017 21:04:00

The Soca Boy aka Van B King zou je kennen van de wereldhit “Follow the Leader” uit 1998. Vorig jaar bracht hij ter ere van de Olympische Spelen in Rio de single “Rio, here we come” ​uit. Dit jaar luidt The Soca Boy de zomer in met het catchy liedje “I am your Friend aka Take off your shirt” welke hij maakte met DJ Ron Grand. DJ Ron Grand is ook geen onbekende in de Party scene. Hij is beoordeeld als Populairste Party DJ van Nederland en draait al jaren mee in de top 5 van bekende feest dj’s. 

Zomertijd van Alex Krijnen komt eraan
20-06-2017 19:02:00

Op 23 juni 2017 presenteert zanger Alex Krijnen zijn nieuwe single Zomertijd in Café De Snor in Goes. Deze single bevat een speciale ‘beachclub remix’ voor op de dansvloer! Eindelijk is er de opvolger van de debuutsingle van Alex Krijnen ‘Heel dicht bij jou’. Het duurde even om een geschikte opvolger te vinden. En dat is nu gelukt! ‘Zomertijd’ is de titel van de tweede single van Alex Krijnen. De tekst van dit vrolijke zomerlied is geschreven door Alex Krijnen en Jan Floren. Het team van Sonic Solutions uit Roosendaal tekent voor de productie. 

Tinus van der Weide lanceert op het juiste moment z’n zomersingle ‘Dansen in het rond’
20-06-2017 18:58:00

De lancering van de nieuwe single ‘Dansen in het rond’ van Tinus van der Weide komt op een perfect moment. Terwijl Nederland zich opmaakt voor een hittegolf is de uit Coevorden afkomstige zanger druk met de promotie van het zomerse lied met accordeonklanken van Rolus Karssen. Het is de tweede productie die Tinus heeft opgenomen bij Edwin van Hoevelaken in Holten. ‘Edwin belde mij enkele weken geleden op met de mededeling dat hij een zeer vrolijk nummer voor mij had gemaakt. Toen ik het hoorde was ik gelijk verkocht. Vanaf de eerste toon klinkt het al erg zomers. 

Ricardo Rossin (winnaar Hazes zoekt de Voice) laat heupen zwaaien
20-06-2017 18:51:00

Het eerste nieuwe seizoen van de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ heeft een swingende winnaar opgeleverd. Ricardo Rossin brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Ricardo Rossin won afgelopen maart de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ en brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het swingende latinnummer ‘La Vida Loca’ van Ricky Martin. In de bijbehorende zwoele videoclip komt dit zomerse gevoel helemaal tot zijn recht.

Bob van Veen droomt over een vrouw
19-06-2017 19:15:00

Op 21 juni 2017 komt de nieuwe single ‘Ik wil jou’ van Bob van Veen uit. Bob is er van overtuigt dat het nummer in de smaak van de mensen valt. ‘Het is een vrolijk liedje dat over een  vrouw gaat die steeds in m’n dromen weer voorbijkomt. Daar wil ik natuurlijk heel graag bij zijn. …daarom heet het nummer ‘Ik wil jou’. Het script van de clip heb ik samen met de gebroeders  Oerlemans bedacht. Het wordt een regelrechte knaller’, voorspelt de 34 jarige zanger uit Hilversum. De tekst van ‘Ik wil jou’ is geschreven door Emile Hartkamp. De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans.

Wim Drenthen steekt ziel en zaligheid in nieuwe single 'Gezin'
19-06-2017 18:45:00

Wim Drenthen uit De Krim komt met een nieuw nummer. Deze keer heeft Wim zijn ziel en zaligheid in het nummer 'Gezin' gestoken dat gaat over een gezin en misschien wel over zijn eigen gezin. Nadat Wim Drenthen zijn lang verwachte vinyl single had uitgebracht was het weer tijd voor een nieuw nummer van Drenthen. 'Ik denk dan ook dat deze keer de meeste mensen zich wel kunnen herkennen in deze tekst', meent Wim. Wim houdt wel van verrassingen vandaar dat hij deze keer heeft gekozen om hem alleen digitaal te verspreiden.

'I Really don’t want to know'....nieuwe single van Freddy Cadel
19-06-2017 18:38:00

Freddy Cadel startte zijn zangcarrière in oktober 2016. Hij bracht toen een mini album met 4 heel bekende Elvis tracks erop en presenteerde kort daarop ook meteen zijn eerste Nederlandstalige single met de titel ‘Lekkerding’. De zanger reisde door Nederland en België om de promotie van het mini album en de single te ondersteunen. Op de valreep van 2016 kwam hij met de titel ‘Heb geloof in de mensen’ welke hij uitbracht onder de naam ‘Freddy Cadel & Friends’, dit omdat hij dit samen uitbracht met Ronald & Aïsha en Terry West en Gerda. 

Tino Martin presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
19-06-2017 18:15:00

Op zondag 2 juli om 14:30 uur presenteert Tino Martin zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Tino Martin zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. In 2013 tekent Tino Martin een platencontract bij Studio One Records, resulterend in het nummer Doe Wat Je Wil. In 2014 brengt hij drie single's uit: De Gevierde Man, Mijn Vriend en Jij Liet Me Vallen. In oktober 2015 trad hij tweemaal op in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. 

Zomer 2017 van start met “Feest in de keet volume 3”!
19-06-2017 18:07:00

Vanaf nu is er een heerlijke nieuwe verzamelaar verkrijgbaar met 20 gloednieuwe top-zomer hits! Op deze verzamelaar staan de nieuwste nummers van o.a; Mitch Kerstens, die met zijn zomerse versie van Verlangen veel gedraaid wordt op de grote radiozenders. Ook de mega zomerfeesthit “Mooie nieuwe zonnebril” van Benno van Vugt mag niet ontbreken waarmee hij landelijk werd opgepikt door Editie NL. Ook de nieuwe bubbling versie van “Op een terrasje” van Leroy Krielen en de prachtige latin versie van Jesse Jansen’s “Ik heb het altijd al geweten” 

Henk Westbroek lanceert 'Alleen maar zij'
18-06-2017 15:48:00

In 2017 lanceert Henk Westbroek elke maand een nieuwe single welke op zijn nieuwe album zal verschijnen. Dit album wordt eind 2017 / begin 2018 verwacht en bevat alle singles die tot nu toe uitgekomen zijn en nog uitkomen. Daarnaast zal het album ook een bonustrack bevatten. Deze maand staat in het teken van de single 'Alleen maar zij',  De video voor deze single is afkomstig van Ray van Hoorn.

Like TV Oranje op Facebook en win de dubbel-CD Woonwagen Top 50 deel 9
18-06-2017 14:51:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op deel 9 uit de succesvolle serie ‘Woonwagen Top 50’. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken het tot een heerlijk verzamelalbum.

Dave Korteweg werkt samen met gerenommeerde studio en bekend platenlabel
17-06-2017 11:48:00

Dave Korteweg heeft met zijn eerste single gelijk een gerenommeerde studio en een bekende Nederlandstalig platenlabel aan boord. Dave, afkomstig uit Arnhem laat aan het toeval niets over. Na enige rondvraag onder collega artiesten hoe een single goed op te nemen en uit te brengen werd hij al snel verwezen naar de studio van Jeroen Dirksen en het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. De allereerste en nieuwe single van Dave, die naast zanger ook actief is als DJ en Drive-in disco, is inmiddels opgenomen en getiteld 'Ik laat je noot meer gaan'.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: