RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Toppers vieren jubileumjaar 15 jaar Toppers in Concert groots
06-11-2018 11:05:00

15 jaar Toppers in Concert!!! Een mijlpaal die het aankomende jaar groots gevierd gaat worden. De aftrap van het jubileumjaar was vanavond vanuit het gloednieuwe TOPPERS PARTYCAFE, gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat 47-49 te Amsterdam. Het gezelligste partycafé van Nederland waar de unieke Toppers sfeer iedere donderdag t/m zondag hoogtij viert. VRIJDAG 31 MEI & ZATERDAG 1 JUNI 2019 vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15-jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUMEDITIE.

Het wordt weer een feestelijke nacht met José Sep
06-11-2018 10:55:00

In de nacht ben jij gekomen’ van zangeres Stella inspireerde José Sep om de uit 1986 afkomstige klassieker in een nieuw feestelijk jasje te steken. Het is alweer de 8ste single voor de vrolijke zangeres uit Etten-Leur die ondertussen al ruim 30 jaar in het vak zit. In 2015 verscheen echter pas haar debuutsingle ’Het is een wonder’. Sinds die tijd is het hard gegaan met de carrière van José. Tekst en muziek van deze vrolijke feeststamper zijn afkomstig van Jacques Herb en John Collee. 

Wesly Bronkhorst zet Den Bosch op z’n kop met Fans & Friends concert
05-11-2018 14:08:00

Tweeduizend fans zette afgelopen vrijdag samen met Wesly De Maaspoort in Den Bosch op zijn kop. Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement dat ieder jaar groter en groter wordt kwamen alle grote hits van de zanger voorbij en werden deze door het publiek enthousiast meegezongen. Het geeft maar weer eens aan hoe populair de zanger van de hit “Trots Op Jou is”. Het publiek omarmt zijn muziek en waar hij optreedt is het binnen no time uitverkocht. Wesly had voor de vijfde editie van dit evenement bewust voor Den Bosch als locatie gekozen. 

John West rijdt niet want hij wil drinken.......
05-11-2018 12:00:00

Met zijn nieuwe single brengt zanger John West op ludieke wijze een belangrijke boodschap. Nee Ik Rij Niet (Want Ik Wil Drinken) is een minstens zo aanstekelijke nieuwe variant op de klassieker Glaasje Op, Laat je Rijden van Sjakie Schram, en helemaal van deze tijd. Even vooropgesteld: West wil absoluut niet met het bestraffende vingertje wijzen. De Haagse volkszanger is zelf ook niet vies van een glaasje, maar weet tegelijk dat een avondje drinken en zelf naar huis rijden een slechte combinatie is.

André Hazes gastartiest bij Nick & Simon in Ziggo Dome op 20 en 21 april 2019
05-11-2018 10:05:00

Vol enthousiasme maken Nick & Simon de eerste gastartiest bekend voor de optredens die zij op 20 en 21 april 2019 zullen gaan verzorgen in Ziggo Dome in Amsterdam. Niemand minder dan André Hazes zal tijdens de shows, waarvan slechts voor 20 april nog kaarten beschikbaar zijn, samen met het duo een feestje gaan bouwen. Het spreekt voor zich dat bij de shows alle registers opengaan en er muzikaal veel te beleven zal zijn, zoals voorgaande Nick & Simon evenementen steevast een niet te missen ervaring waren!

Nieuwe single van Wilmo ademt de sfeer uit van de discojaren 70 en 80
05-11-2018 00:00:00

Wilmo (Willem Verwoert), timmert nu alweer een tijdje aan de weg. Sinds 2016 heeft hij zich volledig gestort op het schrijven en opnemen van nieuwe nummers. Na het lanceren van zijn tweede single in 2017 kreeg hij het ambitieuze plan om in drie jaargetijden een nieuw nummer uit te gaan brengen. Voor de komende herfst/winter periode laat Wilmo zijn fans genieten van 'Jij hoort bij mij'. Een regelrechte liefdesverklaring waarmee hij een pittige periode afsluit en de liefde omarmt.

Ga jij, net zoals André de Klein, rollend naar huis
04-11-2018 14:24:00

Als het aan André de Klein ligt gaat iedereen binnenkort 'Rollend naar huis'. Het is een mooie productie die gelijk een glimlach op je gezicht tovert. Een gezellige meezinger waarin alles klopt. De muziek, de tekst, de backing, alles valt als een puzzel in elkaar. “Rollend naar huis” is een cover en in 1950 voor het eerst uitgebracht door Franky Lane als titelsong van de film “Rawhide”. Deze Nederlandstalige tekst is geschreven door André zelf en geproduceerd door Roy Otters.

Johnny Gold steekt Satisfaction van de Rolling Stones in feestelijk jasje
03-11-2018 14:25:00

Inmiddels de tweede titel uit de serie ouderwetse hits in een nieuw “Johnny Gold juin jasje” en niet zomaar eentje want in 1965 stond de originele uitvoering “Satisfaction” van de Rolling Stones maar liefst 30 weken in de Nederlandse top veertig  waarvan een dikke 5 weken op de eerste plaats!! Laten we eerlijk zijn, om een buitenlandse taal te beheersen moet je wel op school hebben gezeten, en daar ist eingelijk bij Johnny al stevig mis gegaan, een leraar Engels zal dan ook gedurende deze gehele “Gold” uitvoering zijn wenkbrauwen regelmatig fronsen.

Gerrit Denekamp prachtig levenslied een tweede kans
03-11-2018 10:55:00

Nadat Gerrit Denekamp in 2014 het Drents Liedjesfestival had gewonnen met het prachtige nummer “Zundagskind”, kreeg zijn carrière een geweldige boost. Jarenlang liep hij met de gedachten rond om dit in het Nederlands uit te brengen. En nu, vier jaar na zijn overwinning, heeft hij samen met Bert Kamping een geweldige productie neergezet. Een tweede leven voor een prachtig levenslied. De combinatie van de mooie, krachtige stem van Gerrit en de mooie muziekpartijen, maken dat dit nummer “Zondagskind” menigeen zal gaan raken.

John de Bever NieuwJaarsParty 2019
02-11-2018 19:10:00

Op dinsdag 1 januari presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van meer dan vijftien Nederlandse topartiesten, onder wie Django Wagner, Stef Ekkel, Ferry de Lits en Johan Heuser. John de Bever zingt natuurlijk ook zijn échte levensliedjes, begeleid door accordeonist Manfred Jongenelis en toetsenist Jheron van der Heijden. 

Theatershow Django Wagner tweede pinksterdag in Scheveningen
02-11-2018 16:11:00

Vanavond start de ticketverkoop voor het concert 'Mijn passie, mijn muziek' van Django Wagner dat hij geeft in één van de mooiste theaters van Nederland: het AFAS circustheater in Scheveningen. 'Ik ga me helemaal geven en zal er samen met mijn orkest een prachtig concert van maken in dit prachtige en sfeervolle theater".Het is 2e pinksterdag, 's middags  om 14.15 uur en iedereen is van harte uitgenodigd', aldus Django. Vooraf en tijdens de pauze speelt de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Django op een concertvleugel.

Trijntje Oosterhuis geeft jubileumconcert op 30 maart 2019 in de Ziggo Dome
02-11-2018 15:56:00

Trijntje Oosterhuis; één van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland, beleeft een bijzonder mooi en druk jaar. Afgelopen periode was Trijntje wekelijks te zien in Beste Zangers bij AVROTROS. In elke aflevering stond er één zanger centraal die voor de andere zangers een lied uitkiest om te zingen. Wekelijks stemden meer dan een miljoen kijkers af op dit populaire programma. Op 9 november komt het nieuwe album Mensen Veel Geluk uit. Op dit album zingt Trijntje de liedjes van haar vader Huub Oosterhuis.

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon
02-11-2018 15:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 november is dat ‘Ja jij bent het einde’, de nieuwe single van Wesley Klein. Na een aantal liedjes met een exotische dance-sound komt de Leidse zanger nu met een nummer dat dankzij de orkestrale productie bijna klinkt als een songfestivalliedje. Of het een definitieve muzikale koerswijziging betreft valt nog te bezien, maar dit feelgood-nummer over een wereldvrouw mag er absoluut zijn. In 2019 staat er weer veel moois op het programma voor Wesley. 

Gerda & Terry West presenteren radiovriendelijke single Zomerliefde
02-11-2018 10:39:00

Gerda & Terry West melden zich terug met een heerlijke nieuwe single ‘Zomerliefde’. Op deze radiovriendelijke single kijkt het duo terug op de prachtige zomer die achter ons ligt. De tekst van ‘Zomerliefde’ werd geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen en de single werd opgenomen in Terry’s eigen studio, die ook de productie voor zijn rekening nam. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen.

Nieuwe single van Johnny Kay heeft een pakkend refrein en een moderne beat
01-11-2018 19:49:00

Nadat Johnny Kay deze zomer uitkwam met het redelijk succesvolle Hasta La Vista, komt hij nu met een Nederlandstalige single. Het lied “Achteraf” heeft als onderwerp een gegeven dat voor veel mensen herkenbaar is. Een relatie wordt beëindigd maar één van de personen in kwestie krijgt spijt en wil terug komen.  Inmiddels heeft de ander een nieuwe relatie waardoor terugkeer op het oude nest onmogelijk is geworden. Het is een heerlijk uptempo nummer waarop goed kan worden gedanst. Een pakkend refrein en een moderne beat.

Jelle B heeft het helemaal verkloot
01-11-2018 13:06:00

Jelle B heeft het helemaal verkloot!  De troubadour heeft een liedje gemaakt waarin hij situaties beschrijft waarbij je het helemaal verkloot hebt… en hoe! Het liedje dat door Jelle zelf geschreven is haalt passages naar voren die voor kunnen komen in het alledaagse leven, tot in het extreme zoals bij Jelle past! Jelle gaat met dit liedje een richting op die anders is dan mensen van hem gewend zijn maar dat wel perfect bij hem past en dat het ongetwijfeld goed zal doen in het land!

Jelmer verrast met verrassend uptempo en aanstekelijk liedje
01-11-2018 12:12:00

Jelmer kan omschreven worden als de gezelligste feestzanger uit het noorden. Met veel passie en liefde voor de muziek, weet hij van elke gelegenheid weer een gezellig feest te maken. Met zijn frisse uitstraling en fris geluid een mooie aanwinst voor de Nederlandstalige muziek. De liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalig lied, waarbij nummers  van o.a. Jan Smit, André Hazes jr.  en Nielson die Jelmer op zijn setlist heeft staan de avond tot een geweldig feest maakt.

Wat doe je nou?....nieuwe single van Lesley Rosbach
01-11-2018 12:04:00

Haarlemmer Lesley Rosbach presenteerde afgelopen voorjaar zijn debuutsingle ‘Wie ben jij dan?’. Nadat hij de opvolger ‘Wat doe je nou?’ had ingezongen, tekende de 21-jarige zanger onlangs een overeenkomst met Rood-Hit-Blauwprodukties van Ronald Visch. Al op jeugdige leeftijd ontdekte Lesley dat werken met z’n handen zijn ding was. Inmiddels is hij gediplomeerd timmerman. Als hij eens de microfoon oppakte, dan kreeg hij steeds vaker het advies meer met het zingen te gaan doen. 

Amanda Jonès waarschuwt door niet met vuur te spelen
01-11-2018 11:59:00

Amanda Jonès is een zangeres uit het Duitse Bad Bentheim die al enige jaren menig podia heeft betreden in Duitsland. Van lead zangeres van een top 40 band maar ook als solo zangeres. Haar muzikale leven begint op 8 jarige leeftijd als Amanda Jonès het podium mag betreden tijdens een familie feest. Dol enthousiast was het publiek en ook Amanda had de smaak te pakken. Ze wist het zeker … de muziek was haar doel.

John Dame verrast met eigentijdse, uptempo versie van ‘Papa’
01-11-2018 11:48:00

De 42-jarige zanger/entertainer John Dame is reeds sinds zijn 16e jaar actief in de muziekwereld. Volgens John is het meer een uit de hand gelopen hobby die zijn oorsprong vond tijdens karaokeshows en talentenjachten. Dit resulteerde in 2014 in zijn eerste single ‘De mannen van van Gaal’, een WK liedje ter ondersteuning van onze oranjehelden. Nu 4 jaar later is het tijd voor een geheel nieuwe eigentijdse single. Tijdens de Naaldwijkse Feestweken werd een verzoek ingediend om ‘Papa’ te zingen.

Martin Dams is super trots op z'n nieuwe single Wat ben je zonder je vrienden
31-10-2018 21:48:00

'Ik zweefde de laatste maanden al op de vleugels van Geluk voor iedereen! Maar nu is er mijn nieuwe single ”Wat ben je zonder je vrienden’’ .... natuurlijk ben ik er super trots op', vertelt Martin Dams openhartig. Wat lekker voelt...is goed! Toch?.... en wat ik lekker vind...is zingen voor iedereen...zo veel en zo vaak als het maar kan en mag. En het allermooiste is dan, dat wanneer ik sta te zingen, dat het publiek de vibe voelt van mijn gevoel....dat het hele cafe...de zaal...of het plein.. dit heerlijke gevoel van samenzijn beleefd!

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma lanceren Standing strong
31-10-2018 16:21:00

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma is een zeer succesvolle band met een volle agenda. Dit “powertrio” heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het elke zaal, podium, festival of tent op z’n kop kan zetten. Dit komt niet alleen door de krachtige stem van Johannes Rypma (ooit tweede geworden tijdens The Voice), maar ook door het solide gitaarspel van Hille de Jong en het strakke drumwerk van Robin Lammers. Hun eerdere singles, het Nederlandstalige “De weg terug” en het Friestalige “Skûtsjesilen”  werden een redelijk succes in den lande. 

Nieuwe single van Simone Eversdijk is volledig autobiografisch
31-10-2018 07:43:00

Na haar uitstekend ontvangen debuutsingle “Ik mis je zo” komt Simone Eversdijk nu met haar nieuwe single #LEEF!. De zangeres uit Zevenbergen laat zich van een andere kant horen met dit prachtige, catchy nummer over tegenslagen en doorzettingsvermogen. Haar boodschap in dit nummer is eigenlijk al duidelijk na het lezen van de titel “wat er ook gebeurd in het leven, al zit het soms even tegen… geniet en #LEEF!! “ Een vlotte, catchy popsong, met een tekst die makkelijk in het gehoor ligt en uitnodigt om direct mee te zingen.

Nieuwe single Jack van Raamsdonk opgenomen bij Kees Tel
30-10-2018 17:13:00

Jack is Back ! Met deze kreet introduceerde Jack van Raamsdonk drie jaar geleden alweer, een nieuw muzikaal concept; “Back To The Roots”! Een avondvullend programma voor elke kroeg en zaal met muziek in uiteenlopende stijlen, van Bolle Jan tot Golden Earring en van alles daartussen. Met deze show toert Jack inmiddels al drie jaar én met veel succes, door zowel binnen- als buitenland. Uiteraard kent een groot publiek Jack,ook van de volkse muziek die hij zowel solo als deel uitmakend van Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s.

Een hemels weerzien met Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti
30-10-2018 17:05:00

In deze voorstelling blikken Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen vanuit de hemel terug op hun aardse bestaan in de Jordaan en de kerstfeesten. Na zijn grote succes in Oh Johnny speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Kerstfeest in de Jordaan is een feest der herkenning met Amsterdamse succesnummers en diverse kerstliederen die de revue passeren. De voorstelling is van woensdag 5 december tot en met donderdag 27 december 2018 te zien door heel Nederland.

Record aantal bezoekers voor Marco de Hollander's SterrenGala
30-10-2018 14:28:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2018’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 27 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sportcentrum Nieuwkoop . Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. Presentator Elmar Bus presenteerde op eigen professionele manier het gala. Marco de Hollander beet het spits af met een geweldig optreden. 

Marlane gaat los vannacht.......
30-10-2018 14:22:00

Nieuwe kansen bewerkstelligen en gezamenlijk verder bouwen aan een rooskleurige muzikale toekomst zijn de beweegredenen van zangeres Marlane en Tom Peters van NRGY Music om een hechte samenwerking aan te gaan. De overeenkomst is voor de sympathieke Marlane een flinke stap vooruit, daar ze nu gebruik kan maken van de expertise en deskundigheid van een sterk platenlabel met een goede reputatie. Het gestage groeiproces van Marlane was voor Tom Peters aanleiding om een aanlokkelijk voorstel te doen.

Speciaal Plaswijcklied ter ere van haar 95 jarige bestaan
29-10-2018 18:51:00

Klimmen, klauteren, ravotten, de beest uithangen of trampolinespringen op bed in het huis van Oma en Opa van der Plas. Dat en nog veel meer kan allemaal in Plaswijckpark! Met verschillende attracties, speeltuinen, een dierentuin en meer dan 2000m2 binnenpret is dit park, gelegen in Rotterdam, een familiepark voor jong en oud om het hele jaar door te bezoeken. Om het 95-jarig bestaan van Plaswijckpark te vieren is o.a., in samenwerking met NLFactor, het Plaswijcklied gemaakt. 

Björn Litjes slaat nieuwe weg in
29-10-2018 00:00:00

Björn Litjes komt met verrassende single en dito sound. De zanger, die we voorheen kennen van de feestnummers, is een nieuwe weg ingeslagen. Door de fijne samenwerking met twee grootheden, te weten Dick Kemper (Vandenberg) en Martin Seysener (Les Cigales) kon Björn, mede door zijn liefde voor de muziek en het laten inspelen van live instrumenten, een nummer maken met een authentieke, pure sound. De nieuwe single ‘Wild geleefd’ gaat namelijk meer in de richting van blues/soul.  

Marescha brengt als voorloper van haar debuutalbum nieuwe single 'Tomorrow' uit
28-10-2018 17:38:00

Als voorloper op de release van haar in het voorjaar 2019 te releasen debuutalbum, komt Marescha nu met de mooiste lovesong van 2018 uit genaamd 'Tomorrow'. Na haar in 2016 succesvol ontvangen single ‘Heart on fire’ is zangeres Marescha de afgelopen twee jaar de studio in gedoken en heeft, samen met haar producer Melchior Rietveldt van het platenlabel NLFactor, keihard gewerkt om een prachtig album op te nemen. Er is, na haar in 2016 succesvol ontvangen single ‘Heart on fire’, gewerkt om 12 songs te schrijven.

Lenie Gerrits komt met verrassende nieuwe single 'Ik kan geen tranen van je zien'
28-10-2018 17:07:00

De kans is groot dat Lenie Gerrits met z'n nieuwe single 'Ik kan geen tranen van je zien' nieuwe deuren gaat openen. Lenie laat zien en horen dat hij meer in z'n mars heeft dan de bekende Rolleman liedjes die hij in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Samen met producer en tekstschrijver Martin Sterken is het nummer dat in de categorie levenslied valt ontstaan. 'Omdat Martin wist welke kant ik op wilde gaan was het voor hem een uitdaging om dit te bewerkstelligen. Samen met m'n vrouw ben ik de studio ingedoken. 

Matthijs Koning tekent exclusieve overeenkomst met de Nationale Artiesten Parade
27-10-2018 20:55:00

Mooie tijden voor Matthijs Koning; Zo trouwde de Brabantse zanger afgelopen augustus met zijn Simone terwijl op muzikaal vlak de ene na de andere single uitgroeit tot een succes. Zo verscheen 17 oktober jl. zijn nieuwste track ‘Zwoele Nacht’ waarvoor de 27 jarige in Oosterhout woonachtige zanger, al vele positieve reacties in ontvangst mocht nemen. 

Peter la Haye met nieuwe clip ‘Over en Uit’ van zijn album ‘Nu of Nooit’
26-10-2018 17:26:00

Peter la Haye zijn nieuwe album ‘Nu of nooit’ kwam dit jaar 2018 uit en bracht hem tijdens de promotieperiode op mooie plekken. Naast dat de single versie 'Wat moet ik doen' op vele radiostations wordt gedraaid, staan er op het album nog veel meer leuke nummers, zo heeft Peter la Haye van het liedje  'Over en uit' een Videoclip gemaakt. ‘Waarom het liedje Over en uit? Omdat dit liedje in het land vaak wordt aangevraagd en meegezongen door jong en oud’ aldus Peter. Veel kijk en luisterplezier! 

Concert Edwin van der Toolen compleet uitverkocht
26-10-2018 13:46:00

Het concert van volkszanger Edwin van der Toolen in Villa Thalia is compleet uitverkocht. Dat maakt de Rotterdammer vandaag bekend op zijn Facebookpagina. De liveshow op zaterdag 3 november wordt een mix van nationale en internationale covers en zijn allernieuwste liedjes. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. Edwin pakt dit jaar uit met een line-up van Sieneke, de Havenzangers en Anita Meyer. Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert.

Wesly Bronkhorst zijn nummer 1 hit ‘Trots Op Jou’ door fans getatoeëerd
26-10-2018 10:55:00

In de aanloop naar het Fans and Friends evenement op 2 november in Den Bosch, heeft Wesly, net als voor zijn videoclip die inmiddels bijna 4 miljoen keer is bekeken, zijn fans gevraagd foto’s in te sturen van hun Trots moment. Aan die oproep is heel veel gehoor gegeven en nog steeds komen er veel mooie foto’s binnen. Tot onze grote verassing zaten er een aantal foto’s tussen waar fans de tekst van ‘Trots Op Jou’ voor eeuwig op hun lichaam hadden laten tatoeëren en daar is Wesly bijzonder Trots op en zeer door vereerd. Er zijn voor het Fans and Friends evenement op 2 november in Den Bosch nog enkele kaarten beschikbaar.

Dochter originele zanger/componist steekt hit You and Me in een nieuw jasje
26-10-2018 10:42:00

You and Me was de eerste single van Spargo, de band rond zanger Ellert Driessen en zangeres Lilian Day Jackson. Het nummer verscheen begin 1980, haalde de eerste plaats in de hitlijsten en werd de bestverkochte single van dat jaar. En daar bleef het niet bij: You and Me werd ook een grote hit in Duitsland, Frankrijk en heel groot in Italie! Naar aanleiding van een documentaire over de ontstaansgeschiedenis van disco werd You and Me in 2013 door VARA TV Magazine uitgeroepen tot beste Nederdiscoklassieker.

Dennie Christian heeft de Oranje Kroon
26-10-2018 10:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 oktober is dat ‘Oogverblindend’, de nieuwe single van Dennie Christian. Het nummer komt voort uit een spontane ontmoeting die plaats had in Delft. Tijdens zijn deelname aan het Varend Corso werd Dennie plots benaderd door een dame in een opvallende jurk met Delfts Blauwe figuurtjes. ‘Mag ik je zoenen?’ was haar vraag, maar op een antwoord werd niet gewacht. ‘Oogverblindend’, zo herinnert de Duitse zanger zich de Delftse schone.

Votown festival keert terug
26-10-2018 10:05:00

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. De basis wordt zoals gebruikelijk gevormd door de bekende Volendammer artiesten, maar voor deze editie zijn een aantal nationale toppers gestrikt om het festival naar een volgend niveau te tillen. 

Sinterklaas doet een oproep aan alle kinderen uit (de omgeving) van Apeldoorn
25-10-2018 14:29:00

Sinterklaas doet een oproep aan alle kinderen uit (de omgeving) van Apeldoorn. Heb jij een bijzonder talent? En heb je altijd al eens als een echte artiest willen optreden? Maak een filmpje van jouw talent en stuur deze vóór woensdag 14 november naar mm.apeldoorn.events@gmail.com. Misschien mag jij op woensdagmiddag 21 november wel live optreden voor Sinterklaas en de pieten. Naast de Sint zullen ook de zes brutale, eigenwijze maar supertalentvolle tieners van de popgroep TeenZ optreden.

Duo D & G maakt rap “Een klein beetje” voor ernstig zieke Eefje
25-10-2018 14:21:00

Het was zaterdag al te zien op Hart van Nederland. Heel Hillegom heeft zich hard gemaakt voor de ernstig zieke Eefje Muller (30) . Er werd bij Café Murphy’s Law een Benefiet en een veiling georganiseerd. Verder vond er bij SportPlaza spinning plaats. Na dit weekend werd zondagavond in Café Murphy’s Law de voorlopige opbrengst bekend gemaakt, maar liefst 17.200,00. Eefje en haar man Jehro kregen de cheque overhandigd van de initiatiefneemster Annemiek Cornelissen en konden hun ontroering nauwelijks de baas. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: