RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Crist Coppens neemt clip op van 'Jij denkt'
05-07-2017 08:35:00

Acht jaar geleden verscheen de allerereerste single  ‘Als de zon weer gaat schijnen’, van de inmiddels bekende zingende slager Crist Coppens. Veel woorden heeft deze keurslager uit Horst niet nodig als het gaat om de titels van de twee albums die hij inmiddels op zijn naam heeft gezet. In 2013 verscheen het 11 tracks tellende album ‘Liefde’ en afgelopen november was het vervolg daar met de cd ‘Stralend’ dat 10 liedjes bevat. Een goed gevulde agenda met optredens door het gehele land was het gevolg.

Marco de Hollander voelt zich gelukkig
04-07-2017 21:13:00

Marco’s jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda en een prachtige nieuwe single met de toepasselijke titel “Ik Voel Me Gelukkig”. Na de hitsingle “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” is dit de 2de single die de volkszanger dit jaar uitbrengt. Ook deze single is weer een vrolijke meezinger die goed past bij de tijd van het jaar. “Ik Voel Me Gelukkig” is wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. 

Retrofestival Yesterdayland in Bobbejaanland
04-07-2017 21:09:00

Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Tussen 10.00 en 22.00 uur staat het park volledig in het thema ‘Going Back In Time’.

Frank Smeekens & Patrick Dano komen met vrolijk duet
04-07-2017 21:01:00

Met de zomer net in de lucht komen Frank Smeekens & Patrick Dano met een zeer aanstekelijke, vrolijke en dansbare duetsingle. Deze mannen hebben hun krachten en stemmen gebundeld om eens een keer iets geheel anders te laten horen dan hun solowerk. Met als basis 'Wild world' van Cat Stevens en gebaseerd op de cover van de Britse Zanger Maxi Priest, hebben Frank  & Patrick deze oude hit in een nieuw zomers jasje gestoken en omgedoopt tot ´Je bent de mijne´. 

Ook de Leeuwinnen gaan voor goud bij De Dikdakkers
04-07-2017 20:50:00

Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt in Nederland het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. Voor De Dikdakkers een mooie aanleiding om ook deze zomer met een speciale Oranjekraker te komen. Met ‘Wij gaan voor goud’ steekt het partyduo de Leeuwinnen een hart onder de riem. Iedere Oranjesupporter heeft ze weleens gezien. Voor, tijdens of na een wedstrijd van het Nederlands elftal. In een kroeg, op een plein of in een tent. De Dikdakkers en het Nederlands elftal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nieuwe single van Arjo & Shiela kent hoog feestgehalte
04-07-2017 19:33:00

Feestvieren, lol maken en polonaise zijn drie woorden die Arjo & Shiela proberen te vertolken in hun nieuwe single ‘Lekker Feesten’. Het is volgens Shiela & Arjo een gezellig nummer dat goed past in het verlengde van de Crazy Roadshow waar beiden ook deel vanuit maken. Lekker feesten is een heerlijke meezinger waarvoor Cliphuis.nl een fraaie passende videoclip heeft geschoten. De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio) De tekst is afkomstig van Wim de Vries.

Clown Bassie schrijft autobiografische verhalenbundel
04-07-2017 07:27:00

‘Allememaggies!’ is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de ‘vriendjes en vriendinnetjes’ zullen Bas ook kennen van de acrobatenact ‘The Crocksons’, waarmee hij samen met zijn broer Aad over de hele wereld optrad in alle grote theaters en nachtclubs. In dit boek ontpopt Bas van Toor zich als een rasverteller. Hilarische anekdotes over het artiestenleven worden moeiteloos afgewisseld met ontroerende verhalen over bezoekjes aan doodzieke kindjes. Op het ene moment lopen de tranen over je wangen van het lachen, terwijl je even later een traantje van ontroering wegpinkt.

Mannes lanceert als voorloper van z’n aanstaande album het gezellige nummer ‘Dat is leven’
03-07-2017 12:37:00

Na een paar keer de nieuwe single ‘Dat is leven’ van Mannes te hebben gehoord is de kans groot dat je het refrein niet uit je hoofd krijgt. In de kroeg zullen de volgende zinnen dan ook luidkeels worden meegezongen. ‘Dat is leven, precies zoals ik dat wil. Wat een ander ook zegt, is het goed,  is het slecht. Denk ik dat ik daar zwaar aan til. Gewoon gezelligheid en niet veel zorgen, daar schiet je niets mee op. Het leven is te kort, dus wij gaan voor de top’. Producer Martin Sterken is verantwoordelijk voor zowel de tekst als het arrangement.

Ria Valk verrast met gouden plaat 'Oma wil een ToyBoy'
03-07-2017 08:13:00

Ria Valk trad zaterdag 1 juli op tijdens Huub Op Volle Toeren in Maastricht. Ze zong op een volle markt haar bekende hits 'Leo' en 'Oma wil een ToyBoy' totdat presentator Huub Adriaens het optreden onderbrak. Ria kreeg namelijk uit zijn handen een gouden plaat voor het enorme succes van de single 'Oma wil een Toyboy'. 

Stevan Bloema wil de liefde liever samen delen
02-07-2017 18:36:00

Laten we proosten op het leven en laten we feesten om de kleinste reden. Dat is de boodschap die Stevan Bloema meegeeft in z’n nieuwe single ‘Laten we proosten’. Het liefst ziet hij alle zorgen verdwijnen. Om de liefde beter de delen stelt hij voor om samen de nacht door te brengen. ‘Proosten op het leven, zolang het nog kan, is daarom ook erg belangrijk’, vindt Stevan. De zanger uit Roodeschool laat weten dat de tekst van deze single al enige tijd op de plank lag bij tekstschrijver Robert Dorn. 

Vrijkaarten voor Breda in Concert 2017
02-07-2017 14:59:00

Op zaterdag 29 juli kun je van 14.00 tot 23.00 uur weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Tijdens deze vierde editie wordt op het Chasséveld in het centrum van Breda opgetreden door Gerard Joling, John de Bever, Gebroeders Ko, Tino Martin, René Schuurmans, Sieneke, John West, Roy Donders, Stef Ekkel, Snollebollekes, Wesley Klein, Arjon Oostrom, Ferry de Lits, Jaman, Jan van Est, Jeffrey Heesen, Jelle B, Jeroen  van Zelst, Nelis Leeman, Raymon Hermans en Sander Kwarten. 

Geke's Tiental sluit bijzonder seizoen af
02-07-2017 14:48:00

Het afgelopen 37e zangseizoen wordt afgesloten in zorgcentrum  Hof van Smeden in Emmeloord op zaterdag 8 juli aanstaande om 15.00 uur. De jaarlijkse rapporten en diploma`s worden uitgereikt. Geke van der Sloot kijkt terug op een bijzonder zangseizoen waarin werd gezongen 29 juni j.l.  voor het Koninklijk paar tijdens het streekbezoek aan de Noordoostpolder. In het nieuwe seizoen hoopt Geke van der sloot haar 15e CD uit te brengen
met liederen ter troost en bemoediging in samenwerking met het Leger des Heils.  

Optreden van André Hazes JR. in Willemsoord eindigt binnen 15 seconden
02-07-2017 13:14:00

Gisteravond was André Hazes JR. aanwezig voor een optreden tijdens het Koloniefeest in Willemsoord. 'Als ze met bier gooien ben ik weg', had hij van tevoren medegedeeld aan de organisatie. En inderdaad, na 10 seconden zingen kwam het eerste biertje richting het podium. Vijf seconden later was de zanger van het podium en dertig seconden daarna zat André in de auto en verdween. Dit zou wel eens een nieuw record kunnen zijn. 

“Het Artiesten Festival” nu ook te zien bij RTV1 en OmroepN
02-07-2017 12:02:00

Het Artiesten Festival is een programma boordevol bekend en onbekend muzikaal talent. Het is te zien op kanaal 41 van Ziggo, kanaal 1458 van KPN en via SKV te zien op kanaal 25. Het Artiesten Festival, vroeger bekend als Lucky Joe TV, is een platform waar onbekend talent kan schitteren naast de gevestigde muzikale orde. De show wordt gepresenteerd door Franky Stardust. Tussen de optredens door leren de kijkers de artiesten beter kennen door middel van de backstage interviews welke gedaan worden door Joseph Plat.

Clip 'Schoonheid zit van binnen' van BenooZ online
01-07-2017 22:53:00

‘Prachtige vrouw’, de eerste single van BenooZ welke begin 2017 verscheen, was een ode aan zijn vrouw. “De reacties waren allemaal positief en bij elk interview werd gevraagd of er een vervolg op zou komen”, aldus de 53-jarige zanger Ben van Hoof.Dus werd er een tweede liedje geschreven wederom door Ben zelf.Alle gitaar en keyboardpartijen werden door Ben  ingespeeld in zijn eigen “Muziekstudio Nose”.Het tweede nummer van BenooZ kreeg als titel; ‘Schoonheid zit van binnen’. “Gekozen is voor een iets hoger ritme...

Hans Snoek komt met lied dat over echte vriendschap gaat
01-07-2017 09:39:00

Afkomstig van zijn album "Jaren Komen, Jaren Gaan" van de uit Den Bosch afkomstige zanger Hans Snoek verschijnt hierbij de sfeervolle single en videoclip van "Amigo's Para Siempre", een prachtig lied over échte vriendschap. De opnames van de videoclip hiervan werden gemaakt tijdens de succesvolle albumpresentatie in de Orangerie in 's Hertogenbosch, waarin Hans werd omringd door zijn trouwste vrienden. De tekst van "Amigo's Para Siempre" werd geschreven door Mariska Snoek, de dochter van Hans, op de compositie van Hans Leijten.

Frank van Etten keert met 'Huisje op wielen' terug naar zijn roots
30-06-2017 20:20:00

Met de gloednieuwe single “Huisje Op Wielen” keert de populaire volkszanger Frank van Etten terug naar zijn roots. 15 Jaar geleden kwam de carrière van Frank van Etten in een stroomversnelling dankzij de hit “Leef Als Een Zigeuner”, welke uitgroeide tot een ware klassieker. Vele succesvolle singles volgden, zoals “Ik Ben Een Vagabundo”, “Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen” en “Ik Sta In Lichterlaaie”. Onlangs verscheen Franks 7e album “Mijn Zigeunerhart”, welke zeer succesvol bleek.

TV Oranje 'Zender van de Maand' bij DELTA
30-06-2017 20:04:00

Goed nieuws voor de abonnees van de Zeeuwse kabelexploitant DELTA, want in juli is TV Oranje daar 'Zender van de Maand'. De hele maand kun je op kanaal 30 onbeperkt kijken naar de zender met muziek van eigen bodem. Om dit kracht bij te zetten, hebben DELTA en TV Oranje een prijsvraag opgezet waarbij DELTA-abonnees kans maken op een geldbedrag van maar liefst 500 euro cash! Daarnaast zijn er vijf mooie troostprijzen te winnen: het nieuwe verzamelalbum 'RADIONL - Vol. 23', met de grootste Nederlandstalige hits van de laatste tijd.

Debuutsingle voor Delano Bisschops
30-06-2017 17:03:00

Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet. Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. 

Maak kans op een verrassingsreis bij RADIONL
30-06-2017 16:52:00

Wil jij er even heerlijk tussenuit? Dat kan! Want aankomende week vanaf 3 juli maak je bij RADIONL kans op een 4-daagse verrassingsreis van "Send me Anywhere" voor 2 personen naar een Europese bestemming! Deze reis is inclusief vlucht en 3 overnachtingen met ontbijt. Hoor jij de oproep van de luchthaven? Meld je dan bij de incheckbalie van RADIONL. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Send me Anywhere.  Send Me Anywhere is een onderdeel van de Zonvaart Reisgroep.

Goldie Kedde..., een nieuwe naam en een nieuw geluid, lanceert single 'Mezelf zijn'
30-06-2017 16:47:00

Een nieuwe naam een en nieuw geluid, met de single “Mezelf zijn” zet de 21 jarige zangeres zich zelf op de kaart. Geboren in Haarlem maar opgegroeid in Zandvoort zullen we de komende tijd veel gaan horen van dit talent. Goldie Kedde heeft de afgelopen jaren al regelmatig van zich laten horen in het land door het winnen van diverse talentenjachten zoals “The Voice of Haarlemmermeer” en de Talentenjacht van de plashoeve Vinkeveen maar ook stond Goldie in de finale bij Jantjes Verjaardag.

Ancora heeft de Oranje Kroon
30-06-2017 16:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 juli is dat ‘Door storm en woeste regen’, de nieuwe single van Ancora. Het populaire shantypoptrio komt deze keer met een fraaie bewerking van de meezingklassieker ‘You’re the voice’ van John Farnham uit 1986. De Nederlandse tekst voor het nummer werd geleverd door Jan en Louis Keizer. Vader en zoon werken al langere tijd succesvol samen met Ancora. De bijbehorende clip, die deels op een Griekse berg werd opgenomen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Marcel Dool gaat deze zomer op zoek naar de zon in zijn leven
30-06-2017 13:09:00

Zanger entertainer Marcel Dool is geboren en getogen in Amsterdam, pakt de microfoon op zijn 12e en laat deze niet meer los. Vanaf dat moment is hij verslaafd aan zingen en in de daaropvolgende jaren actief als zanger in alle cafés op en om het Rembrandtplein in Amsterdam. Ook wint hij de ene na de andere talentenjacht met zijn zangkunst en gevoel voor entertainment. Inmiddels bezig met optredens door het land waar hij van elke gelegenheid een waar feest maakt. 

Joey Martens steekt 'Obladi Oblada' in zomers jasje
30-06-2017 12:48:00

De melodie van 'Obladi Oblada' zullen de meeste mensen wel herkennen. De single is namelijk een uptempo cover van de gelijknamige single van The Beatles. De Nederlandse tekst werd geschreven door Ricky Berkers (Geen Stempel), producer Peter van Nierop en Joey zelf. De zomerse uptempo track gaat over feesten in de zomer, het strand en de liefde. Het refrein, de zomerse klanken en het tempo zorgen ervoor dat de track blijft hangen. 'Obladi Oblada' zal op 30 juni verschijnen via ABC Entertainment.

Allereerste single van Echte Vrienden een feit
30-06-2017 12:44:00

Muziek Is Ons Leven’, de eerste single van Echte Vrienden: het gezamenlijke project van Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner is een feit. Het nummer is het muzikale startschot van een prachtig project: dit najaar zal het allereerste album van Echte Vrienden verschijnen. Een heel album met liedjes van de drie heren. Ook volgt op 27 oktober 2017 een speciaal concert in AFAS Live in Amsterdam. Uiteraard wordt de single Muziek Is Ons Leven dan live gezongen. 

Maikel ten Voorde schrijft zelf de tekst van z'n nieuwe single 'Jij bent als de zomer’
30-06-2017 12:29:00

De nieuwe single ‘Jij bent als de zomer’ van Maikel ten Voorde is ontstaan in Mexico. Het nummer gaat over een zomerliefde, maar het veroveren van zo’n liefde is geen koud kunstje. Zeker niet voor Maikel, “Ik was ook niet iemand die vroeger in de kroeg naar een meisje stapte”, zo biecht de 27 jarige zanger op. Het fundament van de nieuwe single ‘Jij bent als de zomer’ is ontstaan in Mexico. De melodie en de zomerse sferen die terugkomen in de single, heeft Maikel daar opgedaan. Daarnaast zijn de  Mexicaanse vrouwen niet onopgemerkt voorbij gegaan. 

Bjorn Klok kijkt terug op geslaagde single presentatie
29-06-2017 20:50:00

Na 8 maanden voorbereiding was het 24 juni 2017 eindelijk zover. Bjorn Klok presenteerde bij Café 't Peuleke in Rossum z'n nieuwe liedjes 'Hoezo je bent het kwijt' en 'De plaats naast mij is leeg'. Met ruim 200 gasten die aanwezig waren heb ik een fantastische avond gehad. Daarnaast kreeg ik medewerking van Anno Britting, Wouter Roos, Michel Hoffmann, Edwin Wagensveld, Michael Pigge, Nick Hakkers, Bertus oet Almelo, Dennis van Dijkhuizen en Renaldo Put. Het geluid werd verzorgd door Marcel Veldman. 

Kees Haak brengt met 'Het is zomer' iedereen meteen in zomerstemming
29-06-2017 19:48:00

Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader. Het jaar 2017 is voor de goedlachse 41 jarige zanger al goed begonnen, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen. Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk  “Foxy Foxtrot”.

Daniel Zuidema komt met vrolijke zomerplaat
29-06-2017 16:47:00

Daniel Zuidema heeft met zijn nieuwe single 'Als jij niet kiezen kan' een lekkere zomerplaat in handen, meent z'n plugger Casper Janssen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Marco Luesink en verschijnt via Hit It! Music. De uit Zwolle afkomstige zanger is inmiddels zo'n anderhalf jaar actief als zanger van het Nederlandse lied en treedt inmiddels veelvuldig op. Een grote wens van hem is om ooit een heel album op de markt te mogen brengen. Met de nieuwe single 'Als jij niet kiezen kan' hoopt Daniel een volgende stap te zetten in zijn carrière.

Nieuwe single van Nighel Fischer kent hoog feestgehalte
29-06-2017 16:01:00

Marianne Weber stond uiteindelijk aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Nighel Fischer. Zijn ontmoeting met de koningin van het levenslied op Gran Canaria was de directe inleiding voor de release van zijn in 2013 verschenen debuutsingle ‘Dat melodietje uit die Spaanse gitaar’. Sindsdien heeft de in Houten woonachtige zanger net als zijn eerste single, binnen 4 jaar alleen maar door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde nummers uitgebracht. De teller voor de vrolijke volkszanger staat ondertussen al op negen singles.

Ricardo Rossin laat z'n heupen zwaaien
29-06-2017 15:53:00

Het eerste nieuwe seizoen van de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ heeft een swingende winnaar opgeleverd. Ricardo Rossin brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Ricardo Rossin won afgelopen maart de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ en brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het swingende latinnummer ‘La Vida Loca’ van Ricky Martin. In de bijbehorende zwoele videoclip komt dit zomerse gevoel helemaal tot zijn recht.

Lorenzo Nieuwenhuysen zet met 'Jij zit in mijn hart' nieuwe stap in zijn carrière
29-06-2017 15:42:00

De jonge Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuysen komt met 'Jij zit in mijn hart' met een bijzonder mooie cover van 'Here in my heart', aangekleed met gitaarwerk van Marcel Fisser. Het geheel is voorzien van een nieuwe Nederlandstalige tekst, geschreven door Simone Eversdijk. Het nummer is opgenomen en geproduceerd bij de Mickim Music Studio te Zevenbergschen Hoek. Het is zijn tweede single sinds hij eind 2016 bij 7 Hills Music tekende en hij hoopt met 'Jij zit in mijn hart' een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. 

Joey Hartkamp lanceert videoclip ‘Ik Vind Je Sexy’
29-06-2017 15:36:00

Vandaag is de officiële videoclip van Joey Hartkamp’s nieuwe single ‘Ik Vind Je Sexy’ verschenen. De zanger lanceerde zijn nieuwe single op 16 juni en de plaat wordt meteen erg veel gedraaid op de radio. Ook de reacties van het publiek doen Joey goed! ‘Vooraf hoop je altijd dat je single goed wordt ontvangen. Maar ik heb nu wel erg veel positieve reacties ontvangen op het liedje’. Het lijkt erop dat met deze opvallende unieke sound Joey zijn weg in ieder geval heeft gevonden.

Kevin Smit houdt van Zomernachten
29-06-2017 15:32:00

De nieuwe single van zanger / radiopresentator is de zomerse track 'Een zomernacht'. De single stond al voor begin dit jaar in de planning, maar collega artiest Roy Donders kwam toen met hetzelfde deuntje. Nu de zon meer en meer gaat schijnen en de zomer er aan komt is de tijd aangebroken om de single toch te releasen. De single zal verschijnen op vrijdag 30 juni a.s. via Dutch Star Music Productions.Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit is deze single een logische opvolger van zijn vorige single 'Die altijd lacht': 

'Kom Bij Mij’ ....nieuwe single van Hannes Jr.
28-06-2017 19:23:00

Als Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen krijgt, blijkt deze bijzondere krachten te bezitten. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn, een blonde schone die hem uiteindelijk meelokt naar een bed dat midden in een weiland is geposteerd. Is het nu allemaal bedrog of tóch werkelijkheid?? Dat laat de verrassende videoclip (opgenomen door Patchanka Oosterhuis) allemaal zien horend bij de nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ van de 17-jarige in Hilversum woonachtige HannesJR.

Ronald Heijmans komt met Nederlandstalige bewerking van 'The way to your heart'
28-06-2017 18:55:00

Ronald Heijmans probeert met z'n nieuwe single 'Ik blijf van je dromen' een volgende stap in zijn carrière te zetten. Het betreft een Nederlandstalige bewerking van het nummer 'The way to your heart' van Soulsister. Peter van Nierop van Strictly Music.tekende voor de productie en de single verschijnt via D.E.A. Records. Ronald luisterde als kind vaak naar de muziek van Koos Alberts en Frans Bauer en hij zong dan ook graag met hun liedjes mee. In 2007 maakt Ronald zijn debuut op het grote podium tijdens het Eindhovens Muziek Festival. 

Dennie van Grootheest brengt nieuwe single uit bij Rood-Hit-Blauw
28-06-2017 18:30:00

De nieuwe single van Dennie van Grootheest getteld 'Alles in mijn leven' welke medio augustis 2017 verschijnt wordt uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. Het nummer is geschreven door Patrick de Jong en gecomponeerd door Jurgen Hinten. Platenbaas Ronald Visch die bekend staat als Hofleverancier van nieuw Nederlands talent is erg blij met de keuze die Dennie gemaakt heeft. 'Ik ben al sinds de cassettebandjes actief bezig op de Nederlandstalige markt. Nu zo’n 35 jaar later sluit een volgende artiest zich aan op dit nog steeds groeiende label'. 

Leo Nardell lanceert ondanks in de lappenmand te zitten 'De hele wereld mag het weten'
27-06-2017 19:49:00

'De hele wereld mag het weten' is de titel van de nieuwe single van Leo Nardell. De Amsterdamse zanger die herstellende is van een zwaar ongeluk afgelopen week, had zich deze presentatie van zijn nieuwe single wel iets anders voorgesteld. Tijdens het maaien van het gras langs de waterkant  is hij met een tractor waar hij op zat over de kop geslagen en kwam er onder te liggen. Met de motor nog aan en de messen draaiend is hij er wonder boven wonder levend onderuit gekropen. Een ziekenhuisopname was het gevolg. Naar omstandigheden maakt de zanger het nu redelijk. 

Complete cast K3 Love Cruise gepresenteerd op Rotterdamse filmset
27-06-2017 19:30:00

Vorige maand werd aangekondigd dat niemand minder dan Nicolette van Dam (cruisedirecteur Visschers) en Tim Douwsma (Alex, vroegere buurjongen van Hanne) een rol zullen spelen in de nieuwe K3-film K3 Love Cruise. Vanmiddag werd in Rotterdam de complete cast van de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje gepresenteerd. De drie kersverse filmactrices staan al enkele weken op de set samen met Hallo K3!-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de Vlaamse acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. De Vlaamse Ashley Ntangu kruipt in K3 Love Cruise in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. 

'Vandaag'...nieuwe single van Temming & Temming
27-06-2017 18:52:00

De keuze die Erna en Danny Temming op de kop af één jaar geleden namen om verder te gaan als duo Temming & Temming leverde broer en zus veel positieve reacties op. Het tweede jaar luiden ze in met hun nieuwe vlotte en gezellige nummer 'Vandaag'. Het nummer is geschreven door Frank Verkooyen en Koen Koning en werd net zoals hun drie voorgaande singles opgenomen in The Boom Music! in Breda en verschijnt op het label van de Nationale Artiesten Parade.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: