RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Carrière van Jeffrey Tanis verloopt op rolletjes
24-05-2017 16:43:00

Het vorig jaar uitgebrachte album ‘Verloren Tijd’ van Jeffrey Tanis werd bij verschillende radiostations geselecteerd als album van de week en ook de gelijknamige single ontving prachtige recensies met  flinke bijbehorende airplay en een notering in menige hitlijst. Al met al een resultaat dat aanzette tot nieuwe stappen in de carrière van Jeffrey, die al enige jaren als fulltime zanger langs de weg timmert, zoals in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein en tv optredens in Bloed Zweet en Tranen. 

Uurtje Waterloo zeer positief over 'Druppels van pijn' van Naomi Gael
24-05-2017 16:27:00

Uurtje Waterloo is zeer positief over de nieuwe single 'Druppels van pijn' van Naomi Gael. Voor ons aanleiding om het leuke bericht ook via TV Oranje Shownieuws wereldkundig te maken. 'De 19 jarige Noord-Brabantse Naomi van Beusekom, die in 2018 het tweede lustrum viert als zangeres Naomi Gael uit Utrecht, zoals de zangeres dagelijks door het leven gaat. Naomi krijgt van kind of aan al vlinders in haar buik van de Nederlandse, maar beheerst ook de Duitse en Engelstalige muziek en heeft dan ook een engel zonder vleugels op haar schouders....

Marco Meesters lanceert 'Ik heb het altijd al geweten'
24-05-2017 16:11:00

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger/componist/tekstschrijver Marco Meesters is al jarenlang actief in de muziekwereld en geen onbekende achter de schremen. Hij schreef vele liedjes voor o.a. Yosee, William Burg, Jack Verduyn, Franky Falcon, Charelle en vele anderen. Maar ook zelf wist Marco Meesters als artiest diverse successen te behalen. In 2012 debuteerde hij met “Kijk In De Spiegels Van Het Leven” gevolgd door singles als “Ik Ben Er Voor Jou”, “Kleine Prinses”, “Jij Liegt En Bedriegt” en “Drink Rode Wijn”.

Antonio brengt gevoelig levenslied
24-05-2017 15:58:00

'Boven de wolken' is de titel van de nieuwe en gevoelige single van Antonio. De verwachting is dat dit levenslied, waar zoveel waarheid in zit, iedereen zal raken omdat het leven niet altijd voorspoedig verloopt. We kennen Antonio natuurlijk van de up tempo nummers 'Boem Boem', 'Piri Piri' en 'Maak me gek gooi je haar los'. Maar waar alles mee begon waren de levensliedjes, 'Alle tranen die ik huilde', 'Dit is de laatste nacht' en 'Lieve Heer'. “Boven de Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio.

Høksons presenteert nieuwe single ‘In de kost’ op 2 juni
24-05-2017 15:44:00

Veenkoloniale rockband Høksons presenteert haar nieuwe single In de kost op 2 juni. Deze snelle hardrockplaat in de geest van onder meer AC/DC, Airbourne en Motørhead is die dag vanaf 17.00 uur gratis te downloaden via www.hoksons.nl/indekost. Ook is de single via alle bekende muziekaanbieders te luisteren. De nieuwe single gaat over het arbeidersbestaan van werklui die altijd over ver moeten werken. “Ze zijn de hele week van huis, altijd in de kost. Op vrijdag lekker op tijd naar huis, maar op maandag weer gezeur”, licht Høksons-frontman Gert Huls.

Buddy Vedder presenteert Kids Top 20 vanaf Marktplein in Emmen
24-05-2017 14:33:00

De laatste aflevering van het populaire kindermuziekprogramma de Kids Top 20 van dit seizoen belooft één groot feest te worden. Vanaf een gigantisch podium op het Marktplein in Emmen presenteert Buddy Vedder deze speciale uitzending met live-optredens van Monique Smit, Ferry Doedens, Sarah & Julia ft. Nigel Sean, de gloednieuwe popgroep Stay Tuned en de internationale popsensatie Marcus & Martinus! De opname vindt plaats op zondag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur op het Marktplein in Emmen en is gratis toegankelijk voor iedereen. De seizoensafsluiter van de Kids Top 20 wordt uitgezonden op zaterdag 17 juni om 08.10 uur bij AVROTROS.

Ramon Prins lanceert i.s.m. Feest DJ Barry remix van 'Ben Ik Te Min'
24-05-2017 14:23:00

Met “Ben Ik Te Min” debuteerde onlangs de in Zierikzee geboren en in Vrouwenpolder woonachtige 31-jarige zanger Ramon Prins op overtuigende wijze. Nadat Ramon in contact kwam met het succesvolle producers team Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische Armand klassieker “Ben Ik Te Min” in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat die inmiddels volop in het land te horen is. Nu verschijnt er een feest remix van “Ben Ik Te Min” welke gemaakt is door Feest DJ Barry. 

Kimberly is gek op Viva, Vino & Champagne
24-05-2017 14:15:00

De weersverwachting van de komende week komt als een geschenk uit de hemel voor Kimberly vanwege de lancering van haar nieuwe single ‘Viva, Vino & Champagne’.  Het is volgens haar een gezellig up tempo lied waarin de gezelligheid die ze tijdens haar optredens zo kenmerkt helemaal tot uiting komt. Enkele weken geleden kwam Kimberley in gesprek met producer Ger Oerlemans. Hij had een passend liedje voor haar op de plank liggen uit de pen van Tony Anderson.  ‘Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde, was ik meteen verkocht. 

Mike Daane geeft groen licht aan platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-05-2017 22:12:00

De uit Zandvoort afkomstige Mike Daane staat al jaren bekend als zingende bouwvakker. Actief, Professioneel, Gedreven, Ambitieus zijn kernwoorden die hem typeren. Nadat Mike via de website van Rood-Hit-Blauw onlangs een afspraak maakte met Ronald Visch in Amersfoort werd al snel duidelijk dat beiden veel voor elkaar konden betekenen. Mike en RHB zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat de toekomstige platen via dit label uitgebracht gaan worden. Een tipje van de sluier kunnen we al prijs geven: De eerst volgende single verschijnt 2 juli 2017.

Stormloop op kaarten voor jubileum editie FeestBeesten
23-05-2017 22:00:00

In oktober 2015 begonnen de FeestBeesten met het eerste evenement in Partycentrum Ons Huis in Rheden. De combinatie van een avond vol top entertainment en leuke acties en interacties met het publiek, bleek meteen al een daverend succes te zijn. Na 4 uitverkochte edities organiseren de FeestBeesten op zaterdag 2 september hun jubileum en dit gaan ze groots vieren. Inmiddels is in een mum van tijd al meer dan 1.000 tickets verkocht. Op het Meester B. Van Leeuwenplein in Rheden wordt een groot plein feest gehouden met 1.800 échte FeestBeesten en natuurlijk een keur aan artiesten. Zo zijn er optredens van o.a. Django Wagner, Lange Frans, Snollebollekes, Stef Ekkel, Joey Hartkamp, John de Bever, Emile Hartkamp en vele anderen! Het belooft weer een onvergetelijk groot feest te worden.

Jettie Pallettie brengt samen met de Belgische rasentertainer Sam Gooris duet uit
23-05-2017 17:58:00

Wat gebeurt er wanneer je de flamboyante Nederlandse feestkoningin Jettie Pallettie samen brengt met de Belgische rasentertainer Sam Gooris? Dan ontstaat een ambiance ‘tot de tweede macht’ die alles en iedereen meesleurt in een onvervalst feestgedruis.  ‘Alles voor de fans’ is een onvervalst ambianceduet waarbij Jettie en Sam hun bewondering voor hun fans niet onder stoelen of banken steken. De samenwerking kwam tot stand in de kleedkamer na een optreden en nam al heel snel een vaste vorm aan. 

Hemelsblauwe ogen zijn de lievelingsogen van Jessy
23-05-2017 15:40:00

Na vele jaren komt ze er eindelijk voor uit dat haar voorkeur qua oog kleur uitgaat naar Hemelsblauw. Die liefde staat nu op single en is afgelopen zondag tijdens haar 10 jarig jubileum gepresenteerd in een volle CT Bar te Foxhol. Familie Vrienden en Fans  waren samen gekomen om het feit te vieren dat Jessy tien jaar op de buhne staat en zich de meest geboekte zangeres van Groningen mag noemen.  Meerdere optredens per week vullen haar agenda en die zijn niet alleen in ( Noord) Nederland ook Belgie heeft Jessy ontdekt. 

Jan & Monique steken 'Het Dorpsfeest' in nieuw jasje
23-05-2017 13:08:00

Wie kent niet de klassieker “Het Dorpsfeest” van het legendarische duo Jan & Zwaan uit 1982? Destijds groeide dit liedje uit tot een kraker van jewelste, en “Het Dorpsfeest” mag tegenwoordig gerust ‘een klassieker’ genoemd worden. Het duo was ruim 45 jaar succesvol, maar aan dit succes kwam helaas een einde toen Zwaan overleed. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en sinds 2014 vormt Jan v.d. Beld opnieuw een duo, dit keer met Monique van Beek aan zijn zijde. 

Nederlandse gastrollen K3 Love Cruise bekend
23-05-2017 10:07:00

Hanne, Marthe en Klaasje zijn volop aan het repeteren voor de opnames van hun allereerste bioscoopfilm: K3 Love Cruise. Vandaag mogen zij bekend maken dat niemand minder dan Nicolette van Dam en Tim Douwsma een rol zullen spelen in de nieuwe K3-film, die vanaf 13 december is te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. 

Sidney Bischoff probeert wat meer te lachen….
22-05-2017 23:40:00

De nieuwe single ‘Probeer wat meer te lachen‘ van Sidney Bischoff in een gezellig vrolijk up tempo liedje. Volgens de zanger uit Apeldoorn zeer geschikt voor een quickstep. Het liedje gaat over vertier in het leven. ‘Je moet er zelf toch iets van maken. Het motto is dan ook om wat meer te lachen. Er is al zoveel ellende in de wereld, vandaar de keuze voor dit positieve lied. Het team achter Sidney, bestaande uit tekstschrijver René Portegies,  producer Ger Oerlemans en Bert Schenau weten precies welke stijl het beste bij hem past. 

Danny Lukassen blaast zijn oude Ajax Top 40 Hit nieuw leven in
22-05-2017 20:06:00

1995 was het jaar waarin Ajax alles won wat er te winnen viel. In dat jaar maakte Danny Lukassen de Hit single “Ajax is Kampioen”. Deze single belandde uiteindelijk op de 3de positie van de Top 40 en Nummer 1 van de NL-talige top 40 met een totaal aantal verkochte singles van 33.000. Nu 22 jaar later, staat Ajax weer aan de vooravond of inmiddels de trotse winnaar van een groot Europees succes. Hoog tijd voor de Amsterdammer Danny Lukassen om zijn oude hit uit de kast te trekken en deze opnieuw uit te brengen. 

Nanz klaar voor haar derde single
22-05-2017 19:54:00

Na de singles ‘Zomer’ en ‘Mijn Passie’ is Nanz helemaal terug met een nieuwe single ‘Ik geloof’. Nanz kan je kennen van het toneelstuk ‘Ous Maa en Ich’ dat ze met haar moeder Lisette Geusens brengt.  De vrolijkheid en echtheid in iemand opwekken doet ze graag met een lach, een traan en een boodschap.  Dit doet ze ook in haar muziek. Nanz is afkomstig uit Bocholt gelegen in het Belgische Limburg.  Ze heeft al heel wat watertjes doorzwommen en is nu klaar voor haar derde single ‘Ik geloof’ op jullie los te laten.  

Ferry de Lits presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
22-05-2017 19:22:00

Op zaterdag 27 mei om 13.30 uur presenteert Ferry de Lits zijn nieuwe album ‘Ademloos’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Ferry zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Vader sponsorde in 2004 zijn eerste single Kijk In Mijn Hart. Daarna is Ferry niet meer van het podium af te slaan. 

Zingende flensmonteur uit Breda komt met verrassende debuutsingle
22-05-2017 11:22:00

Fred Bakker is geboren in Etten-Leur en woont tegenwoordig in Breda. Hij is werkzaam als flensmonteur en muziekdraaien, zingen en muziek luisteren is zijn grote hobby. Vanaf zijn 14e jaar is hij als DJ bezig met de muziek en vanaf 1979 begonnen als piraat op de FM vanuit Etten-Leur en naderhand Breda. Sinds 2009 is hij eigenaar en programmamaker bij internetstation www.atlanticabreda.nl. Naast het feit dat Fred Bakker door diverse kroegen als DJ wordt geboekt, zingt hij tegenwoordig ook regelmatig een liedje op feesten en partijen. Door de vele positieve reacties en zelfs boekingen in België, besluit Fred een single uit te brengen.

Nick Brinkhuis presenteert nieuwe single 'Overal' in z'n woonplaats Nijverdal
21-05-2017 19:22:00

Tijdens 'De Nacht van Nijverdal' op vrijdag 26 mei 2017 presenteert Nick Brinkhuis z'n nieuwe single 'Overal' bij Café De Kachel aan de Rijssensestraat 73 in Nijverdal. Meewerkende artiesten zijn Klazina, Wimmie Bouma en Bertus oet Almelo. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. De 32 jarige zanger hoopt stiekem op een zomerhitje. 'Overal’ is geschreven en gecomponeerd door Frank Verkooyen en Femke Reuvers.  Het geheel is opgenomen bij The Boom! Music in Breda en wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade. 'Er komt ook een videoclip bij. Deze wordt geproduceerd door Wescur. Aanstaande woensdag worden de beelden opgenomen op het strand in Zandvoort. De weersverwachting ziet er in ieder geval heel goed uit...', aldus Nick. Meer info: www.nickbrinkhuis.nl 

Nieuwe single van Denans & Bolle Henk getiteld Sombrero (grote hoed)
20-05-2017 13:54:00

17 jaar na het uitkomen van deze feestknaller leek het Hans van Aalst (Denans) tijd om deze hit in een nieuw modern jasje te steken.  Op feesten en partijen is de Sombrero nog steeds een veel gevraagd liedje waarmee Denans elke keer weer de grootste polonaises aan elkaar zingt.  Ook zijn vriend, café eigenaar "Bolle Henk" Schipper draait  deze hit nog steeds grijs in zijn café in Ossendrecht. Meerdere malen heeft hij de microfoon overgenomen om zelf  "Sombrero grote hoed" door de speakers te laten galmen.  

Stormloop op oeuvre box Conny Vandenbos
20-05-2017 13:46:00

De cd-box van Conny Vandenbos met haar hele studio-repertoire is nog geen veertien dagen uit, of de helft van de oplage is al verkocht. “Vooral deze week liep het storm. Als de verkoop gegaan was via een platenmaatschappij had Conny 15 jaar na haar dood weer in de hitparade gestaan!” aldus Marc Bijlsma. Samen met Rop Janze nam hij het initiatief om de cd-box uit te brengen in eigen beheer. “Al jarenlang horen wij van platenmaatschappijen dat er geen markt meer is voor Conny Vandenbos. 

Rita Young brengt 'East to West, Coast to Coast' opnieuw uit
20-05-2017 11:47:00

Rita Young bracht in 1984 de single 'East to West, Coast to Coast'uit. 'Het is geschreven en toen geproduceert door Jack v.d. Lee. Donna Lynton heeft me destijds het eerste exemplaar nog uitgereikt. Nu mijn carriere al 56 jaar voortduurt en ik inmiddels 73 jaar ben, heb ik het nog heel erg druk met optredens voor de ouderen',vertelt Rita. Op 2 juli wordt haar nieuwe album met allemaal door de fans gekozen nummers 12 stuks in haar theatershow Rita Young & Friends overhandigd.

Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn schrijven nieuwe single voor Ramon Beense
19-05-2017 19:26:00

De nieuwe single 'Dat is het leven' van Ramon Beense is een heerlijke zomerplaat waarvan de melodie iedereen bekend in de oren klinkt. Dit nummer komt recht uit zijn hart en geeft precies aan waar de zanger op dit moment in het leven staat. Ramon Beense is klaar voor de volgende stap in zijn leven en in zijn carrière. ‘Dat is het leven’ is de opvolger van zijn laatste single ‘Jij en ik’. De tekst is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Voor de productie tekende Manfred Jongenelis.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Concert
19-05-2017 17:51:00

Op zondag 13 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert weer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van André Hazes, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Danny Froger, Wesley Klein, John de Bever, Snollebollekes, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! 

Tina van Beeck steekt 'Aan de Noordpool' in feestelijk jasje
19-05-2017 17:36:00

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg en niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond Tina door familieomstandigheden en dat heeft haar dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”. Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst. Deze wilde graag weer met Tina werken en heeft een nieuw team om haar heen gebouwd.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
19-05-2017 17:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 mei is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De Brabantse zanger laat zich weer van zijn beste kant zien, met een vrolijke tekst ondersteund door een aanstekelijke melodie. Ook de productie mag uiterst verzorgd worden genoemd, met onder meer een fraaie blazerssectie. Voor de clip toog Jeffrey helemaal naar New York, al moest hij daar wel zijn vliegangst voor overwinnen. Op aandringen van zijn vriendin stapte hij toch maar in het vliegtuig naar The Big Apple....

Johnny Gold covert feestknaller 'Het Dorpscafé' van Jan & Zwaan
18-05-2017 19:53:00

'Als er iemand is die de allergrootste feesthit van het duo Jan & Zwaan zou mogen, nee beter gezegd .. zou moeten coveren dan is het wel Johnny Gold, want laten we eerlijk zijn, hier komt de doorsnee “artiest” niet ongestraft mee weg om aan dit stuk Nederlandstalige hit geschiedenis te komen, maarrrr .. net als met “Samenzijn” gaat Johnny wederom de uitdaging aan', vertelt platenbaas Johan Hense van VNC Music. In 1981 stond deze Hollandse feestkneiter wekenlang tussen wereldsterren als Grace Jones, Phil Collins en Michael Jackson in de top 40. 

Pascal de Vormer schrijft zomers lied voor Robin Alberts
18-05-2017 19:34:00

De studio van Peter van der Veen was de afgelopen weken regelmatig het adres waar Robin te vinden was. Keihard heeft deze uit Hoogezand afkomstige zanger gezocht naar een waardig opvolger van 'Ik voel met beter zonder jou' en die zoektocht is geslaagd. Pascal de Vormer de man die voor meer zanger en zangeressen nummers schrijft heeft zich ook ontfermd over Robin en kwam met het zomerse 'Mañana'.  Een schot in de roos en precies iets wat Robin voor ogen had. Samen met Peter van der Veen heeft hij er druk aan gewerkt.

Henk Stelte presenteert nieuwe single 'In mijn armen' op 10 juni in Utrecht
18-05-2017 19:04:00

Op zaterdag 10 juni 2017 vindt de single releaseparty plaats van de nieuwe single ‘In mijn armen’ van Henk Stelte. Dit alles vindt plaats bij Het Vechthuis, Jagerskade 13 in Utrecht. Meewerkende artiesten zijn: Jill Helena, Frank van Etten, Lorenzo Nieuwenhuysen, Frank Verkooyen, Lex Rietdijk, Ruud Barell, Hansie Veraart, Tinus Hoekstra, Sander Kwarten, Saskia Soul en een mystery guest. De aanvang is vanaf 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 (aan de deur € 17.50). 

Top 50 Woonwagenhits deel 9 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
18-05-2017 17:58:00

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum.

Feest in de Guus Meeuwis Muziekids Studio in Tilburg
18-05-2017 17:34:00

De Guus Meeuwis Muziekids Studio viert op zaterdag 20 mei zijn 3-jarig bestaan in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) te Tilburg. De studio is bedoeld voor de jonge patiëntjes in het ziekenhuis. Maar ook hun broertjes en zusjes en alle andere kinderen die het ziekenhuis bezoeken zijn er welkom. Leerlingen van de nabijgelegen Mytylschool maken al een aantal dagdelen gebruik van dit muzikale aanbod en ook revalidantjes van revalidatiecentrum Leijpark komen regelmatig middels muziek hun ledematen trainen.

Jannes waarschuwt voor malafide aanbieders van jubileumconcertkaarten
18-05-2017 17:28:00

Jannes meldt dat dat hij de laatste dagen advertenties voorbij ziet komen komen van bedrijven die kaarten aanbieden voor zijn jubileumconcert op 7 oktober in het GelreDome. 'Koop je kaarten alsjeblieft niet daar. Ik heb er voor gekozen om de kaartprijs laag te houden zodat het voor velen van jullie mogelijk is om dit feest groots met mij mee te vieren. Bij andere aanbieders betaal je veel te veel. Kaarten voor mijn jubileumconcert kun je op twee manieren kopen: via mijn website of bij een van de Primera winkels in het land. 

Nieuwe single Rudy Wagner is soundtrack voor Sintifestival Latcho Diewes
17-05-2017 17:20:00

Het festival ‘Latcho Diewes’ betekent twee dagen vol muziek, dans, cultuur, entertainment en eten. Sinto Rudy Wagner schrijft het lied ‘Latcho Diewes’ voor het festival. 'Latcho Diewes' betekent in de taal van de Sinti: 'Goedendag'. Deze begroeting vormt de basis voor dit festival, waarvan het doel is om mensen kennis te laten maken met de Sinti-cultuur. Het festival ‘Latcho Diewes’ betekent een middag vol muziek, dans, cultuur, entertainment en eten. Op 16 en 17 september vindt het festival plaats op het evenemententerrein aan de Otterweg in Beek en Donk.

Samantha Steenwijk en Mike Peterson in de halftime show van De Toppers
17-05-2017 16:58:00

De Toppers hebben bekend gemaakt wie er in de halftime show staan op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in de Amsterdam Arena. Samantha Steenwijk en Mike Peterson mogen dit jaar gaan optreden voor 50.000 feestende mensen. Zij hebben dit zelf bekend mogen maken via hun social media. ‘Ik ben als een kind zo blij dat ik mag optreden bij de Toppers In Concert. Zo dankbaar., aldus de vrolijke Samantha in het filmpje op haar social media. Het gaat goed met Samantha, haar nieuwe single ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’ staat in alle Nederlandstalige playlisten.

Nieuwe start voor zanger Michael Bakker
17-05-2017 16:43:00

Eindelijk is er weer een nieuwe single van de Hilversumse media ondernemer Michael Bakker. Hij loopt al heel wat jaren mee in het circuit. Vanwege een drukke agenda is het er de laatste jaren niet meer van gekomen om een nummer op te nemen. Dankzij een bezoek aan een audio studio, voor de opname van een videoclip, kwam Michael in contact met producer Richard Poot van Pro Music Studio in Eemnes. Om te kijken of het er nog ‘zat’ hebben ze het door Michael zelf geschreven nummer ‘You Are My Lady’ opgenomen. 

Henk Robbemond stelt debuutsingle ‘Ik vraag u lieve heer’ voor
17-05-2017 14:46:00

Nationale Artiesten Parade stelt een nieuwe artiest aan het grote publiek voor, iemand die de smaak helemaal te pakken heeft sinds hij onlangs zijn debuutsingle ‘Ik Vraag U Lieve Heer’ opnam in de studio. De 48-jarige Henk Robbemond komt uit Dordrecht. Reeds meer dan 40 jaar is hij actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid. Want dit is de reactie welke Henk dan vaak van de aanwezigen krijgt te horen.

Nieuwe single 'Kus me' voorloper op aanstaand album van Bob Offenberg
17-05-2017 14:19:00

De single ‘Kus Me’ is de voorloper van het album die op 26 mei zal verschijnen. De Nederlandse tekst van deze single is geschreven door Tom Peters van de platenmaatschappij van Bob Offenberg. ‘Mijn Trots’ is de titel van het debuutalbum van Bob Offenberg, de 21 jarige sympathieke zanger uit Schiedam. Op dit album 16 afwisselende liedjes waaronder de eerder verschenen singles ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Net Als In M’n Droom’ en de meezinger ‘Je Bent Te Gek’. De productie van het album was in handen van Laurens van Wessel .

Erik van Klinken verwerkt boodschap van heel veel mannen in nieuwe single ‘Voor Altijd’
17-05-2017 14:06:00

De tekst van de nieuwe single ‘Voor Altijd’ van Erik van Klinken zal bij veel vrouwen voor tranende ogen zorgen. Het is volgens Erik een lied met een boodschap. ‘Het nummer is geschreven door Bram Koning en past precies bij mij en bij veel andere mannen. Wij mannen zeggen veel te weinig ‘Ik hou van jou’ tegen onze vrouwen. Om te laten weten dat ik ontzettend veel van mijn vrouw houd, zing ik ‘Voor altijd’ dan ook recht uit m’n hart. Erik weet als geen ander, dat als je net verkering hebt, je misschien wel 25 keer per dag zegt ‘Ik hou van jou...

Jongensdroom van Wesly Bronkhorst komt uit
17-05-2017 13:52:00

Samen met familie, vrienden, fans en gastzangers vierde Wesly zijn uitverkochte jubileumconcert, dat afgelopen maandag plaatsvond in het Amsterdamse Concertgebouw. “Degene die hier al op het podium hebben mogen staan liegen er zeker niet om. Dat ik hier nu mijn 15 jarig jubileum heb mogen vieren is fantastisch!” aldus Wesly. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop