RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vrienden van Michel van Rijswijk figureren tijden clipopname van Echte vriendschap
28-07-2017 09:56:00

De Hillegomse zanger Michel van Rijswijk heeft de clip van zijn nieuwe single “Echte vriendschap” opgenomen. In de clip figureren een aantal van zijn echte vrienden en dat maakt het allemaal nog leuker. De clip is opgenomen op verschillende locaties, waaronder bij de trein Hoorn Medemblik en in de studio. “De clip zit nu in de eindmontage, maar de fans moeten nog even geduld hebben. Dit wachten zal worden beloond met een mooie nieuwe clip. Het was fijn om deze clip op te nemen met echte vrienden. 

Mieke in duet met Bandit
27-07-2017 15:21:00

Als ik eenzaam ben’ is de titel van het duet van Mieke en Bandit. Het is tevens de voorloper van het in september te verschijnen album ‘Parels’. Toen Mieke en Bandit in een kleedkamer, ergens in België , verzeild raakten in een geanimeerd gesprek over deze bijzondere muzieksoort was het een kwestie van één en één, dat twee maakt. Beiden zijn het er over eens dat het leuk zou zijn in een pure jamsessie, de liefde voor de country muziek samen met een aantal bevriende musici,  handen en voeten te geven. 

Gerrie Postma brengt Hey, I got a smile for you op single uit
27-07-2017 13:35:00

Gerrie Postma is begonnen met zingen op 21 jarige leeftijd. Hij heeft mee gedaan met een talentenjacht in 1986 die hij heeft gewonnen. De prijs van de talentenjacht was een optreden in Zwolle op een groot podium. De jaren er na heeft Gerrie veel ervaring op gedaan. Gerrie heeft een tijdje niks meer gedaan met zingen vanwege privé omstandigheden. In 2010 heeft hij de draad weer opgepakt en is weer begonnen met zingen. Zijn allereerste single wat hij opnam genaamd 'Hey ga je mee' werd in 2010 een grote hit en daarmee was zijn comeback daar.

Samenwerking tussen Frans van Adrichem en Rood-Hit-Blauw een feit
27-07-2017 10:46:00

Zingen is iets waarvan Frans van Adrichem van kinds af aan al van geniet. Het gevolg daarvan was dat hij overal de microfoon pakte en het publiek vermaakte. In het grijze verleden heeft hij ooit een demo opgenomen in een studio, maar daar bleef het destijds bij. Ondertussen heeft hij een berg ervaring opgedaan en heeft nu het punt bereikt om zijn muzikale carrière professioneel aan te pakken. De 46 jarige inwoner van Eindhoven heeft inmiddels z’n eerste single ‘Het maakt niet uit’ opgenomen in de  Strictly Music Studio van Peter van Nierop.

‘Alles, ik wil alles’…. nieuwe single van Chris Haverman
27-07-2017 07:52:00

Chris Haverman omschrijft z’n nieuwe single ‘Alles, ik wil alles’ als een lekker zomers dansbaar liedje. De zanger uit Raalte laat al geruime tijd z’n teksten schrijven door Jeffrey Weber. ‘Ik gaf deze keer aan dat ik op zoek was naar een zomers liedje met als onderwerp dat ik alles wil en tot het uiterste ga. Dat heeft Jeffrey op voortreffelijke wijze weten te verwoorden. Samen met producer Manfred Jongenelis is alles uit de kast getrokken om er weer een mooi product van te maken met alle toeters en bellen erom heen’, vertelt Chris.

Edwin Bos komt met op en top countrynummer
26-07-2017 19:46:00

De totstandkoming van Edwin Bos zijn vorige single: Je eigen held, bij studio Martin Sterken, was zo goed bevallen, dat een nieuwe samenwerking zeker niet uit bleef. Een waardige opvolger, was het streven, en dat is de 48-jarige zanger zeker gelukt. Een op en top countrynummer, zoals we dat inmiddels gewend zijn van de zanger uit Schoonebeek. De nieuwe single heeft de titel: 'De ware voor mij'. Het gaat over een verloren liefde. Een vriendschap wat had moeten uitgroeien tot liefde, maar toch net even anders liep.

Tinus Hoekstra lanceert het zomerse lied ‘Ik Kom Je Halen’
26-07-2017 16:36:00

Wat gaat het toch goed met Tinus Hoekstra ! Deze 29-jarige volkszanger uit Doetinchem krijgt steeds meer optredens en tegelijk ziet hij zijn naamsbekendheid in het circuit sterk toenemen. De geboren Achterhoeker nam zes jaar geleden voor het eerst plaats in The Boom! Studio in Breda om daar onder begeleiding van Frank Verkooyen zijn eerste landelijk uitgebrachte single ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op te nemen. Sindsdien gaat het crescendo met Tinus die in de loop der jaren naast vele singles ook het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op de markt bracht.

FeestBeesten viert jubileum editie met groot Zomer Plein Festijn in Rheden
26-07-2017 16:24:00

Twee jaar geleden bedachten de broers Michael en Joey Hartkamp het thema evenement FeestBeesten. Het bleek meteen een schot in de roos want inmiddels zijn er vier succesvol en uitverkochte edities geweest. 'FeestBeesten staat voor gezelligheid, saamhorigheid en puur feest! Even je gedachtes helemaal leeg maken en alleen maar bezig zijn met feesten' aldus de gebroeders Hartkamp. Op zaterdag 2 september vieren de FeestBeesten de vijfde editie van het evenement met een groot feest op de Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. En dit keer pakken ze extra uit met een festival voor bijna 2.000 bezoekers. Het publiek zal naast lekker eten en drinken ook worden vermaakt met top entertainment. Zo zijn er optredens van onder andere Django Wagner, Lange FransJoey Hartkamp, Stef Ekkel, John de Bever e.v.a. 

Lucas & Gea geven met nieuwe single ‘Neem de tijd voor het leven’ duidelijke boodschap mee
25-07-2017 23:43:00

Het is Lucas & Gea wederom gelukt om een lied met een boodschap op te nemen.  Deze keer staat het leven in de schijnwerpers. Volgens Lucas heeft de wereld  altijd maar haast en dendert maar door als een trein. ‘Ondanks dat de wereld groot en gedreven is, zit geluk in iets kleins. Daarom is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Ook de liefde is een belangrijk aspect in het leven en dat komt ook ter sprake in de tekst die door Niels Lingbeek is geschreven’, vertelt Lucas.

André van Duin brengt ultieme zomerhit opnieuw uit
25-07-2017 21:40:00

Vorige week ontstond er een spontaan idee en bijna onmogelijk plan van Koen Hansen in ‘De Middagshow met Koen’. Nadat ‘Als De Zon Schijnt’ door de 100% NL luisteraars werd verkozen tot meest ultieme Nederlandstalige zomerhit, trok Koen de stoute schoenen aan. Hij belde André van Duin om te vragen of hij na 34 jaar een nieuwe versie van het nummer zou willen maken. “Ik ben niet ontevreden over de versie zoals hij nu is, maar misschien is het geen gek idee om er een frisse wind achteraan te gooien. Why not”, aldus André.

Nieuwe single Ray Vennem getiteld 'Hoort mij aan pessimisten'
25-07-2017 12:53:00

Ray Vennem zingt al vanaf zijn 17e  en dit doet hij ook al 30 jaar. In de loop der jaren heeft Ray veel ervaring op mogen doen. Zo heeft hij het genoegen gehad om samen te mogen werken met Lee Towers, Arne Jansen, Anneke Gronloh en vele andere. Zijn nieuwe single is een oud nummer van Ben Cramer wat in 1972 is uitgekomen. Ray vond het een geweldig nummer en wou het nummer graag in een nieuw jasje steken. De zomerse klanken en de opbouwende disco beat maken het nummer af. 

Bert Zwier viert 10 jarig jubileum met groot meezingfeest in Groningen
25-07-2017 10:20:00

Bert Zwier, beter bekend als de 'Zingende Visboer', zit 10 jaar als zanger in het vak. Hij organiseert daarom op 21 oktober het 'Meezingfeest Groningen' in MartiniPlaza.  Een groots opgezet jubileumconcert met albumpresentatie en optredens van vele bekende artiesten. Zo zijn er optredens van Jannes, Rene Karst, Lucas en Gea, Dennie Christian, Lytse Hille, Imca Marina, Django Wagner, Willem Barth, Emile Hartkamp, Sieneke, Ancora, Burdy, Marco de Hollander, Aukje Fijn,  John de Bever, Hessel Wijkstra, Erik van Klinken en Evert Baptist! 

Antonio wil graag leren dansen.......
24-07-2017 15:47:00

Antonio wil zo graag leren dansen, maar het wil maar niet lukken, tenminste daar zingt hij over in zijn nieuwe single 'Jij bent alles wat ik wil'. Antonio leert dansen van zijn Tante Marie en gaat daarom op zoek naar de juiste dans partner. Het nummer is geschreven door Trea Dobbs die ook zijn allereerste single “Dit is de laatste nacht” voor Antonio heeft geschreven. 'Jij bent alles wat ik wil' wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters).Tevens wordt er hard gewerkt aan een album later dit jaar van Antonio.

Enrico Moes zet met ‘Ik denk na’ nieuwe stap in z’n zangcarrière
24-07-2017 14:59:00

Enrico Moes heeft een platencontract getekend met Ronald Visch van platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw uit Amersfoort. De 21 jarige zanger uit Apeldoorn zingt inmiddels bijna vier jaar en heeft ook al drie singles uitgebracht. Twee ervan zijn opgenomen bij Martin Sterken en één bij Gerto Heupink. Met het platencontract op zak hoopt Enrico een volgende stap te zetten in z’n jonge zangcarrière. Op 7 augustus verschijnt z’n nieuwe single ‘Ik denk na’. Het is een cover van de zomerhit Summerlove van David Tavare. 

Toppers van Oranje op zondag 30 juli te gast in het Groningse Kropswolde
24-07-2017 14:02:00

Zondag 30 juli is Toppers van Oranje te gast op de Rietzoom in het Groningse Kropswolde, samen met 40 Nederlandstalige Top Artiesten, waaronder Monique Smit, Frank van Etten, Henk Wijngaard, Stad en Land, Leo Nardell, Henk Damen, Lucas & Gea, Bert Zwier, Frank Verkooyen, Colinda & Daisy, Rudy de Wit, Chris de Roo, Tina Trucker en Danny Terp,  genieten van 4 uur non-stop live muziek. De aanvang is vanaf 14.00 uur en tickets zijn  voordelig online bestellen via www.toppersvanoranje.tv

Derde single van Mike Noye een feit
23-07-2017 23:07:00

In 1979 bestormden de Bellamy Brothers met 'If I Said You Had A Beautiful Body’ wereldwijd de hitlijsten. Reden voor Mike Noye om deze klassieker in een Nederlandstalig jasje te steken. Mike schreef samen met producer Mario Veltman de Nederlandse tekst van zijn nieuwe single 'Als ik jou beloof'. Volgens z'n plugger Casper Janssen is het een vrolijke en uiterst radio vriendelijke productie, met een zomerse en dansbare inslag. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. 

Carlo Verkooijen schrijft tekst nieuwe single 'Ondanks alles' voor Wesley van Gorp
23-07-2017 11:32:00

De 29-jarige Wesley van Gorp uit Tilburg, kende veel tegenslag in zijn leven. Maar ondanks alles is hij trots op wie hij nu is en waar hij nu staat. “Ondanks alles”  is dan ook op zijn leven geschreven door Carlo Verkooijen. Het geheel is opgenomen bij en geproduceerd door Manfred Jongenelis te Etten-Leur om er een topproductie van te maken. Voor het uitbrengen van zijn single nam hij contact op met 7 Hills Music, wat er in resulteerde dat Wesley onlangs een platencontract ondertekende bij 7 Hills Music. 

Tony van den Dungen gaat samenwerking aan met Manfred Jongenelis
22-07-2017 10:52:00

Zijn leeftijd is 19 jaar, komt uit Sint Willebrord en gaat het,  als het aan platenbaas en talentwatcher Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw nog ver schoppen in de muziekwereld. We hebben het over Tony van den Dungen. Volgens Ronald Visch is van den Dungen charmant, talentvol en zeer gedreven want hij doet er alles aan om meteen bij de start van zijn muzikale loopbaan, alles zo professioneel mogelijk aan te pakken. Dit resulteerde uiteindelijk begin april in de release van het swingende en pakkende nummer ‘Ik voel me top’.

Mark Elbers brengt met Mooi Brabant eerbetoon aan de provincie Brabant
22-07-2017 10:04:00

De uit Nuenen afkomstige Mark Elbers treedt al jaren succesvol op en wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met nummers van toen.

Stuur ons je vakantiefoto's!
22-07-2017 09:50:00

De vakantietijd is aangebroken en veel kijkers van TV Oranje vertoeven inmiddels al op de camping, in het buitenland of gewoon lekker in de eigen achtertuin. Ben jij op dit moment op vakantie, ben je net geweest of vertrek je binnenkort? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje. Iedereen die een leuk vakantiekiekje plaatst, maakt kans op een van de drie CD’s die we na de zomer gaan verloten! Je kunt je foto's via Facebook insturen tot vrijdag 15 september. Zet er wel even bij waar de foto is genomen. 

‘Lach, Leef En Geniet’....nieuwe zomerse single van Maico
22-07-2017 09:42:00

Maico heeft met zijn nieuwe single ‘Lach, Leef En Geniet’ een vrolijk klinkend nummer in handen. De productie lag wederom in handen van producer Harald Queens. De 22 jarige zanger uit Enschede timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit. Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single ‘Lach, Leef En Geniet’ hoopt Maico een volgende stap te kunnen zetten in zijn carrière.  

Gewoon Wil lanceert 'Ik wil meer van jou'
22-07-2017 08:20:00

Gewoon Wil werd geboren op 7 juli 1963 in Apeldoorn en op jonge leeftijd werd muziek al een passie van hem. Sindsdien heeft zijn hele leven al in het teken gestaan van sport, techniek en natuurlijk muziek. De piraterij was Wil zijn lust en leven en dit gebruikte hij als een manier om luisteraars bekend te maken met de diversiteit van muziek. In 2009 deed Wil mee aan een showblok voor zijn werkgever met een André Hazes compilatie. Na het horen van deze compilatie was iedereen enthousiast en vertelden hem er wat mee te doen. 

 

Party DJ Basje & Feest DJ Prestah ft. Tom Haver lanceren 'Kom naar mij toe'
21-07-2017 12:30:00

Een mooie zaterdagavond stond Sylvester van der Rest oftewel Feest DJ Prestah te draaien in een kroeg in het Zeeuwse Goes. Zijn collega Bas Coppoolse, ook wel Party DJ Basje genaamd,  kwam nog even langs, voordat ook hij moest gaan draaien. Al snel ging het er over om samen een plaat te maken. Bas kwam met het idee om een cover van DE zomerhit van het moment te maken, namelijk “Despacito”.  Na de eerste tekst vertaald te hebben, kwam Sylvester met het idee om dit in te laten zingen door Tom Haver, al jaren bekend in het “feest circuit”. 

Spraakmakende clip 'Wie kan mij vertellen' van André Hazes online
21-07-2017 11:40:00

Eventjes de kroeg in, eventjes op stap. Zouden niet te gek doen, heel even naar de stad. Van het een kwam het ander en het liep weer uit de hand. Ik ben een stukkie film kwijt. Hoe ben ik thuis beland? M’n vrienden opgebeld want ik wil het toch wel weten Maar niemand die vertelt wat ik heb uitgevreten, vannacht. Dat is de rode draad die de clip van de nieuwe single 'Wie kan mij vertellen' herbergt. Het nummer is afkomstig van z'n nummer 1 album 'Wijzer. Platenmaatschappij Dino laat weten dat het een ultieme feestplaat betreft.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon
21-07-2017 10:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 juli is dat ‘Huisje op wielen’, de nieuwe single van Frank van Etten. De populaire volkszanger keert met dit nummer in zeker zin terug naar zijn roots. Niet zijn muzikale wortels, maar die van zijn jeugd op het woonwagenkamp. Frank heeft het liedje zelf geschreven en opgenomen in zijn thuisstudio in Sint Anthonis. Het is dan ook een echt Frank van Etten-nummer geworden, inclusief aanstekelijke accordeon, en deze single zal ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. 

Zorgt 'De klink van de deur' voor de doorbraak van Sientje Koopmans?
21-07-2017 10:21:00

Sientje Koopmans nam in de studio van TVEllef het levensliedje 'De klink van de deur' op. De Brabantse zangeres hoopt hiermee in de voetsporen te stappen van haar oom Jantje Koopmans die met 'Rode Rozen' landelijke bekendheid kreeg. Muziek loopt als een rode draad door het leven van Sientje.. Haar grote voorbeeld is de Zangeres Zonder Naam met al haar mooie nummers. Regelmatig staat Sientje op het podium en zingt naast eigen werk ook die van haar grote voorbeeld. 

“Ik klop drie keer op jouw deur” de nieuwe single van DuoNL
20-07-2017 18:36:00

Onlangs vierden Chris & Williejan hun 10 jarig jublieum als duo. Hiermee werd wederom een mijlpaal bereikt van dit zingende duo. In de afgelopen 10 jaar bracht DuoNL talloze hitsingles en diverse album uit. Deze koers wordt voortgezet met de splinternieuwe single 'Ik klop drie keer op jouw deur', wederom geproduceerd door Hans Aalbers, die samen met Williejan tekende voor de compositie. Het resultaat is een meeslepende meezinger, verpakt in een commercieel schlagersausje waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Volgens Hank Adams gaan we allemaal naar de klote...
20-07-2017 18:28:00

Hank Adams is geboren in de Jordaan en is een rasechte, sympathieke Amsterdammer. Henk kreeg landelijke bekendheid door hits zoals 'You are my prima Donna' en 'Jij bent van mij' waarmee hij een hoge notering in de landelijke top 40 kreeg. Dat resulteerde in een aantal cd singles en een album door Gaby Dime, Co van Raaijen en Edwin van Hoevenlaak. Hank heeft een klassieke opleiding gevolgd, dat bleef niet onopgemerkt. Daar kwam een samenwerking uit met o.a. Marco Bakker en Johnny Logan.

Download gratis ‘Turkse Zomerdromen’ van Martin Dams en win een reis naar Turkije
20-07-2017 18:17:00

Turkse Zomerdromen’ is de titel van de nieuwe zomersingle van Martin Dams. Het past volgens de zanger uit Westerhaar precies in de lijn die hij samen met Frank Swenne en producer Martin Sterken heeft uitgestippeld. ‘Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het de bedoeling was om ‘Turkse Zomerdromen’ al ruim voor de lancering van z’n vorige single "Alandra" uit te brengen. Martin ging in overleg met z’n achterban en samen waren ze het er over eens om de single, geschreven door Frank Swenne nu uit te brengen. 

Dirk Meeldijk opent op 12 augustus de alom bekende Kaasmarkt in Edam
20-07-2017 09:05:00

De Hillegomse Volkszanger Dirk Meeldijk is uitgenodigd om op zaterdag 12 augustus de Kaasmarkt in Edam te openen. Dit gaat waarschijnlijk gebeuren met de Burgemeester van Edam-Volendam mevrouw Leike Sievers of een van de wethouders. Het betreft de opening van de oud Hollandse Streekmarkt en Avondkaasmarkt, inmiddels een begrip geworden in de wijde omtrek. Het is in de loop der jaren een traditie geworden dat dit evenement geopend wordt door een bekende Nederlander.

Ricardo Lips debuteert met ‘Mijn stad’
19-07-2017 18:09:00

Ricardo Lips kwam een tijdje geleden bij toeval in contact met producer Ger Oerlemans en tekstschrijver Tony Anderson. Hij vertelde de mannen dat hij als kind al tijdens vakanties in de kantine van een plaatselijke camping bezig was om de gasten muzikaal te vermaken. Dat leverde veelal positieve reacties op. Het gevolg was dan ook dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. Ondertussen heeft de 23 jarige ‘pupil’ uit het Zuid-Hollandse Brielle al behoorlijk wat podiumervaring opgedaan.

Rotterdamse Oase Bar krijgt wegens groot succes vervolg
19-07-2017 16:19:00

Het grote succes van De Oase Bar in 2016 vraagt om een vervolg. Uitverkochte zalen genoten vorig jaar avonden lang van de Rotterdamse humor, sfeer, saamhorigheid en uiteraard de live muziek. Redenen genoeg voor Joke Bruijs en Gerard Cox om de Rotterdamse feestavond terug te laten komen met de naam: De Oase Bar geeft een feestje! Het gouden koppel krijgt deze keer gezelschap van Ron Brandsteder en vele spetterende gastoptredens van Mini & Maxi, Loes Luca en vele anderen. Net als vorig jaar zullen ook andere bekende Nederlandse artiesten elk concert, als look-a -like van zichzelf, de liveshow komen verrijken. De Oase Bar geeft een feestje gaat op 9 september in première in De Doelen en zal daarna tot en met december 2017 tweemaal per maand te zien zijn.

Nicht-Geklaut brengt 'Verliefdheid' uit op single
19-07-2017 16:04:00

Mary-Jo richte 10 jaar geleden in Duitsland de Band ''Mary-Jo und Band'' op. Na het 10 jarige bestaan in augustus 2016 besloten Mary-Jo en haar bandleden de naam van de band in 'Nicht-Geklaut' te veranderen. De vier bandleden hebben hun wens vervuld om na het 10 jarige jubileum ook hun eigen muziek te gaan componeren en hebben in Duitsland al veel succes met deze liedjes. Nu was het tijd om een nieuw nummer uit te brengen. In de tijd dat beiden nog in Nederland woonden schreven zij mooie liedjes waaronder 'Verliefdheid'.

Nieuwe single van John Heesakkers klinkt erg zomers
19-07-2017 15:57:00

Het is inmiddels 14 maanden geleden dat John Heesakkers zijn laatste single uitbracht. Met zijn nieuwe titel ‘Layla’ brengt John dan ook een lekker zomers nummer. Het origineel ‘Lailola’ wist hij dan ook om te toveren tot een echte zomer hit! Met deze nieuwe single hoopt John Heesakkers zijn steentje bij te dragen aan een zwoele en muzikale zomer. Het nummer is aangevuld met een frisse accordeon sound waardoor het meteen goed in het gehoor ligt. Daarnaast was John zelf verantwoordelijk voor de tekst.

Zomertoer Heerhugowaard....wederom groot feest
18-07-2017 19:26:00

Afgelopen weekend vond de zesde editie plaats van de RADIONL Zomertoer gehouden in Heerhugowaard. Hiermee is Noord-Holland en Heerhugowaard in het bijzonder in 1 keer muzikaal op de kaart gezet! Het mede door de gemeente, Woldhuis expert, stichting Nut en vele sponsoren gesponseerde evenement klopte helemaal, de organisatie en de opkomst was zeer goed te noemen ondanks de late regenval bleven de mensen staan. De sfeer zat er goed in door een mooie line-up met o.a. Andre Hazes, Tino Martin, Peter Beense e.v.a. artiesten!

Dave Korteweg lanceert z'n debuutsingle
18-07-2017 18:25:00

Dave Korteweg heeft een intensieve periode achter de rug. Zo vond hij onderdak bij platenlabel Rood-Hit-Blauw, nam hij zijn debuutsingle op onder leiding van Jeroen Dirksen in studio Music Experience Recordings in Zaandam, kijkt hij terug op een geslaagde cd presentatie op 30 juni, en als klap op de vuurpijl won hij 2 juli jl. de zangwedstrijd “Talent Zingt” in Tiel. De 29-jarige Arnhemmer die naast zanger ook als DJ- én met een Drive-In disco is te boeken, presenteerde bij zijn voetbalclub MASV in Arnhem zijn allereerste single.

Gerard Doorgeest viert de zomer met nieuwe single
18-07-2017 18:08:00

Het is een tijdje stil geweest rondom de uit Zaanstad afkomstige zanger Gerard Doorgeest. Aan optredens geen gebrek maar bij het uitbrengen van een opvolger van zijn succesvolle single ‘Ik wil die handjes zien’ bleef het angstvallig stil. De altijd gezellige volkszanger reisde voor een radio-interview af naar Marum (Radio Westerkwartier) waar hij Otto Roona leerde kennen. De twee hadden meteen een klik en zodoende ontstond er al snel het idee een samenwerking aan te gaan voor een nieuw nummer.

Ronald & Aïsha coveren 'Eenzaamheid maakt alle mensen gelijk' van Koos Alberts
17-07-2017 17:24:00

Zangduo Ronald & Aïsha deed in 2016 mee aan de ‘Koos Alberts Awards’, waar ze voor de provincie Groningen de strijd met de overige kandidaten aangingen. Ze wisten hoge ogen te scoren en zelfs tijdens de uitreikingen op de slotdag in de A9 Studio’s te Uitgeest werd er nog een gastoptreden verzorgd. Toch bleven de twee de aandacht van Koos Alberts houden. Vorig jaar ontstond het idee een cover te brengen van een nummer van Koos Alberts. Het nummer draagt de titel ‘Eenzaamheid’ en is opgenomen in de studio van Roy Otters.

'Laat me leven'....nieuwe single van Ramon Prins
17-07-2017 08:46:00

Ramon Prins brengt met 'Laat me leven' een passende opvolger van 'Ben ik te min'. Dit keer komt Ramon met een geheel eigen nummer waarvan de muziek geschreven is door het productieteam van Sonic Solutions en Ramon schreef samen met z'n plugger Casper Janssen een tekst die op zijn lijf geschreven is. Het resultaat is een zomerse knaller. De verwachting is dat 'Laat me leven' dan ook veelvuldig te horen zijn in de komende zomer. Een passende videoclip werd geschoten door Cannonball Media.

Tim Schalkx en DJ Carlo bundelen krachten
17-07-2017 08:39:00

De uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx heeft zijn krachten gebundeld met DJ Carlo met het zomerse lied  “Met Me Dansen” als resultaat. De track werd opgenomen en geproduceerd door Harald Queens en heeft alles in zich om uit te groeien tot een hit. Eerder wist Tim Schalkx al successen te behalen met liedjes als “Bubbelbad”, “Leve De Après Ski” en “Laila”. DJ Carlo is al meer dan 10 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ wereld en weet elk feest naar hogere sferen te krijgen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: