RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Sani van Mullem laat z'n passie voor muziek horen in 'Vlieg met mij'
03-06-2017 13:32:00

Sani van Mullem groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje ’s avonds mee naar bed en op zijn 12e begon hij al professioneel muziek te maken. Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begonnen zij met de snel naar de top stormende formatie The Gipsy Kids, waarmee ze over de hele wereld toerden. Zowel in Nederland als in België werden ze uitgenodigd bij landelijke radio en tv stations om hun onmiskenbare talenten ten gehore te brengen. 

Nieuwe single van Hans Solo getiteld 'Jij bent een huichelaar'
03-06-2017 09:57:00

Na zijn vorige single 'Kiezen Of Delen' komt Hans Solo met een opvolger die de titel 'Jij bent een huichelaar' heeft gekregen. Het is een echte gezellige radio plaat, maar ook een fantastische kroegen hit. Met zijn bekende polka sound ligt deze plaat lekker in het gehoor. Het nummer is geschreven door Johnny van Veldhoven en opgenomen in de JVV Studio Records. Deze single bestaat uit een compleet eigen nummer in een gezellig feest beat. Met deze nieuwe single probeert hans toch weer eens een hitje te gaan scoren. 

Dario Kreuger haalt alles uit de kast voor z'n nieuwe single 'Sexbom'
02-06-2017 16:10:00

Dario Kreuger heeft samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen de beoogde opvolger van ‘Alles moet los’ geproduceerd. Na lang filosoferen zijn de heren tot de conclusie gekomen dat het wederom een cover moest worden die minimaal het niveau van het origineel moest benaderen of nog moest overtreffen. Met ‘Sexbom' is dit zeker gelukt, door het verbeterde arrangement geproduceerd door Jeroen Dirksen en een tekst die is gemaakt door Bram Koning is er wederom een potentiële hit ontstaan.

'Pijn in mijn kop (oe ah)!...nieuwe single van Feestduo Kaaigezellig
02-06-2017 15:47:00

Feestduo Kaaigezellig, bestaande uit  Ardin van Veen en Martin van Hemert maakten begin dit jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot”. De vette apresski sound van het duo viel meteen op bij feestminnend Nederland. Dat hun muziekstijl heel goed in de smaak valt bij het publiek getuigen de vele streams en views op hun debuutnummer. Ook bestegen ze de hitlijst bij de prestigieuze verkiezing van de website ‘Carnaval Hits’ om daar als tweede te eindigen. Als klap op de vuurpijl werd ‘Kaaikapot’ met overmacht verkozen tot Kroegenkraker 2017 bij Oké FM.

‘Kleine Jongen’ van Bassistent ft. Henri van Velzen grote hit op internet en TV Oranje
02-06-2017 15:32:00

De afgelopen dagen wordt er veel gesproken over de rapversie van ‘Kleine jongen’ van  Henri van Velzen en z’n zoon Bas. De mannen doken  onlangs de studio van Martin Sterken om een hedendaagse versie van ‘Kleine Jongen’ op te nemen.  De oorspronkelijke versie van André Hazes werd in een10 minuten verbouwd tot een verfrissend lied dat wel eens hoge ogen kon gaan gooien. Bas van Velzen legt uit hoe het idee ontstaan is om ‘Kleine jongen’ een nieuw leven in te blazen. ‘Ik heb twee youtube kanalen, een voetbalkanaal en een gamevideo kanaal. 

Dennis Jones lanceert nieuwe single op zijn verjaardag
02-06-2017 15:19:00

Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. 

'Ariana Grande & Friends: One Love Manchester’ live te volgen op NPO 3 en 3FM
02-06-2017 15:03:00

Zondagavond 4 juni is er een groots benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Je ziet het vanaf 20.00 uur op NPO 3 en hoort het verslag ervan op NPO 3FM. Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Arjon Oostrom heeft de Oranje Kroon
02-06-2017 14:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 juni is dat ‘Zo heb ik jou nog nooit gezien’, de nieuwe single van Arjon Oostrom. De 37-jarige zanger uit het Brabantse plaatsje Made komt met een vrolijk zomers nummer, dat werd geschreven door Gerard Koopmans van de Gebroeders Ko. Arjon was jarenlang vaste zanger in de Aprés Skihut in Rotterdam, en scoorde feesthits als ‘Pure verleiding’ en ‘Zij is de mooiste van de dansvloer’. Ook dit nieuwe nummer kan volgens ons hoge ogen gaan gooien! 

‘Vinzzent Op Het Strand’....eerste eigen feest van Vinzzent
02-06-2017 14:47:00

‘Vinzzent Op Het Strand’ is het festival van de zanger dat op zondag 20 augustus gaat plaatsvinden op het festivalterrein van Beachclub Puur in Drimmelen. Het is het eerste grote feest in zijn carrière in een sfeer die helemaal bij hem past.Hartje zomer met je vrienden een drankje doen en genieten van muziek op een mooie zomerse locatie is de beleving van het festival. De zanger heeft een aantal collega’s weten te strikken w.o. Rob de Nijs en Django Wagner.

Nieuwe album van Jannes is nu uit!
02-06-2017 08:00:00

Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af. Vanaf vrijdag 2 juni 2017 is het nieuwe album van Jannes uit. ’Gevoel Van Samen Zijn’ is het perfecte kado voor Vaderdag en is natuurlijk inclusief de gloednieuwe single ‘Laat Me’. Vanaf nu overal verkrijgbaar!   De titel van het album  ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is bewust gekozen. Jannes verwijst naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals Jannes het zelf verwoord: ‘Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. 

MAAN weet met 'Jij bent de liefde' nummer 1 positie te behalen in de ITunes top 100
01-06-2017 21:14:00

Het populaire TV-programma Beste Zangers, uitgezonden op NPO1 levert in het 10e seizoen alweer een nummer 1 hit af. Na eerdere behaalde successen door Thomas Berge, DO, Glennis Grace, André Hazes jr. en OG3NE is het nu de beurt aan MAAN. Zij mocht afgelopen zaterdag het nummer, "Jij bent de liefde” ( origineel van Kenny B ) zingen, en kennelijk maakte dat zoveel indruk bij de kijkers dat het nummer razendsnel de nummer 1 positie wist te behalen in de ITunes top 100. Op maandag 2e pinksterdag zal MAAN een optreden verzorgen bij RTL Late Night.

Jacco Ricardo hoopt stiekem op een zomerhit met 'Sun of Jamaica'
01-06-2017 20:54:00

Jacco Ricardo wordt regelmatig door de pers omschreven als een vakman met lef. Zijn laatste single 'Jagen & Vliegen'  stond wekenlang in de playlijst bij de omroepen in zowel Nederland als Vlaanderen.  Tevens kreeg het een notering in de Zeeuwse Top 40 van 2017. Nu op de eerste dag van de meteorologische zomer komt Jacco Ricardo met een cover uit de jaren 70. Een met een hoog meezing gehalte. Nu al wordt er gesproken over een aanstaande zomerhit.  'Sun of Jamaica' is een lied dat je de hele dag blijft zingen. 

Michel Wolsink brengt ‘Leef Je Leven’ uit als voorloper van zijn nieuwe album
01-06-2017 17:32:00

Aanstaande vrijdag 2 juni brengt Michel de eerste track uit van zijn nieuwe Album ’Dit ben ik !‘. Het nieuwe album dat op vrijdag 9 juni officieel gelanceerd zal worden tijdens een feestelijke album release party met optredens van diverse collega artiesten in de grote Kermistent van zijn geboorte plaats Braamt. De nieuwe single ‘Leef je Leven’ is een heerlijke meezinger met een positieve boodschap voor iedereen. Geniet van je leven en doe dat elke dag. Collega en maatje Rob Mullink jr. tekende voor de tekst en muziek van het nieuwe liedje ''Leef je leven''. 

Zomers nummer voor Driekes Hoekstra heeft aanstekelijke melodie
01-06-2017 17:09:00

Met 'Die ene zoen'  komt Driekes Hoekstra met een frisse, moderne zomerse plaat met popinvloeden en een aanstekelijke melodie, welke ongetwijfeld in je hoofd blijft hangen. De pas 17-jarige Bredase Driekes is ondanks zijn jonge leeftijd allang geen onbekende meer in de muziekwereld. De winst op 15-jarige leeftijd van het SBS6 programma “Bloed, Zweet en Tranen”, zorgde voor een droomstart van zijn carrière. In 2016 tekende hij bij 7 Hills Music, waar hij eerder 'Ineens Verliefd', welke goed werd ontvangen door het publiek. 

Leroy Krielen komt met zomerse remix 'Op een terrasje'
01-06-2017 16:42:00

Leroy Krielen komt met de zomerse remix 'Op een terrasje' Het is supervet nummer dat ongetwijfeld voor veel ambiance zal gaan zorgen. Het gaat lekker met de zang carrière van Leroy Krielen. Afgelopen jaar scoorde hij een bescheiden feesthitje met zijn nummer 'Feesten doe ik alleen met jou' en deze lijn trekt hij door. Deze keer heeft hij een lekkere nieuwe remix gemaakt van de mega hit 'Op een terrasje'. Het nummer is flink onder handen genomen door producer André Kooiman waardoor het een frisse zomerse en moderne uitstraling heeft gekregen. 

Susanna Veldmeijer ontzettend blij met haar nieuwe single ‘Ciao Ciao Amore’
01-06-2017 16:00:00

Susanna Veldmeijer ging enkele maanden geleden in navolging van een aantal CNR collega-artiesten, waaronder Willem Barth en John West,  op bezoek bij producer Manfred Jongenelis in Etten-Leur. ‘Laat ik ook eens naar die studio gaan en kijken hoe het daar gaat. Ik ben aangekomen met een liedje dat ik op youtube voorbij zag komen en wilde dit graag in een nieuw jasje opnemen. Manfred was gelijk enthousiast en stelde voor om door Bram Koning een mooie tekst te laten schrijven’, vertelt Susanna.

Nigel Fischer in zee met Rood-Hit-Blauw
31-05-2017 19:17:00

Dat de Utrechtse zanger Nigel Fischer aardig aan de weg aan het timmeren is, is voor insiders van de muziek business geen geheim. Om dit succes nog verder uit te gaan bouwen en stappen in “Het wereldje” te zetten is Nigel zojuist in zee gegaan met het gespecialiseerde platenlabel Rood-Hit-Blauw.  Het resultaat is dan ook dat zijn nieuwe plaat,geschreven door Jeff Weber en opgenomen bij Laurens van Wessel, onder dit label uitgebracht gaan worden. Nigel’s nieuwe single verschijnt 28 juni en is getiteld ‘Ik laat het allemaal gebeuren’.

Lochare kondigt instrumentale clip ‘Amazing’ aan
31-05-2017 16:44:00

In de clip van het instrumentale nummer ‘Amazing’ speelt een onherkenbare man met een grote sombrero op z’n hoofd een vrolijke melodie op z’n gitaar. Hij noemt zichzelf Lochare en wil voorlopig niet met z’n gezicht in beeld. Hij is van plan om binnen afzienbare tijd nog een aantal instrumentale clips door William ten Kate van TV Oranje Clips te laten produceren om te kijken hoe er op gereageerd wordt. Z’n ware identiteit wordt in een later stadium bekend gemaakt. ‘Lochare’ heeft in het verleden heel veel muziek geschreven met als beloning een aantal Gouden en Platina platen in het buitenland. 

Theo Boomaars covert 'Ik zal die avond nooit meer vergeten' van Bobby Prins
30-05-2017 21:55:00

Eind april 2017 is de nieuwe single van Theo Boomaars in Tilburg alvast feestelijk gepresenteerd. Collega artiesten als Patrick Dano, Frank Smeekens, Colinda, Rudy de Wit, Rinus Werrens en vele anderen luisterden het spektakel in Tilburg op. Theo reageerde dan ook enthousiast na afloop: “Ik zal die avond nooit meer vergeten”. En laat dat nou precies de titel zijn van deze nieuwe, via Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte plaat. Theo staat in Tilburg en omstreken al jaren bekend als een zeer sympathieke zanger met een heel breed repertoire.

Thom Craane brengt z'n toekomstige singles uit bij Rood-Hit-Blauw
30-05-2017 20:53:00

Feestzanger Thom Craane uit Kaatsheuvel is al enige jaren succesvol in het Hollandse circuit. Hij geniet met volle teugen van zijn succes en dit werkt aanstekelijk op zijn publiek en gasten. Dit bleef ook niet onopgemerkt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.  Het resultaat is dat we verheugd zijn te kunnen melden dat de toekomstige platen onder dit label uitgebracht gaan worden. Thom’s nieuwe single verschijnt op 14 juni en is getiteld ‘Zeg mij’', aldus Ronald Visch. Binnenkort volgt meer nieuws over Thom en zijn nieuwe single. 

Rox van Driel van het begin tot het einde betrokken bij de productie van haar nieuwe single
30-05-2017 20:23:00

Rox van Driel timmert inmiddels alweer een paar jaar succesvol aan de weg. Haar singles "Ticket naar de zon", "Het zijn de kleine dingen in het leven. En: "Ik kan niet zonder jou " werden allen zeer goed opgepakt door de Nederlandstalige radiostations. Bij Strictly Music in Waalre was Rox voor het eerst van het begin tot het einde zelf betrokken bij de productie van haar nieuwe single 'Die ene echte vriend ben jij'. Ze koos voor de echte gipsy gitaarsound van Paulus Schäfer en de zwoele accordeonpartijen van Rolus Karssen. 

Afrojack viert bijzonder jubileum groots in Rotterdam Ahoy
30-05-2017 19:53:00

Dj Afrojack organiseert op 9 september 2017 in Rotterdam Ahoy een spectaculaire show ter ere van zijn 30e verjaardag en 10-jarig jubileum. De wereldberoemde dj, winnaar van onder andere MTV Europe Music Awards, Buma Award, Billboard Music Award en Grammy Award, wil deze bijzondere jubilea met zijn fans groots vieren in zijn ‘hometown’ Rotterdam met de show 'No place like home'. Afrojack zorgt in Ahoy Rotterdam met de show ‘No place like home’ voor één avond dat zijn fans vanaf 22:00 uur maar liefst zeven uur lang van Afrojack en special support acts genieten.

Stef Horn gaat de zomer in met het vrolijke lied ‘Het gaat om de liefde’
29-05-2017 18:57:00

Tot een paar maanden geleden waren er nog niet veel mensen die van Stef Horn hadden gehoord. Z’n in november 2016 gelanceerde nummer ‘De bom is gebarsten’ bracht daar ineens verandering in. Dezanger uit Alkmaar bezocht ter promotie van deze single tal van radiostations in zowel Nederland als België. Het gevolg was dat zijn nummer bij veel stations op de playlist werd geplaatst en z’n naam bekender werd. Stef eerder al aan dat hij graag liedjes zingt met een betekenis.

Jannes presenteert z'n nieuwe album op vrijdag 9 juni bij MediaMarkt Apeldoorn
29-05-2017 18:21:00

Op vrijdag 9 juni om 19.00 presenteert Jannes zijn nieuwe album ‘Gevoel van Samen Zijn’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Jannes zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. 2017 wordt een heel bijzonder jaar. In 2017 zit Jannes namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album Onderweg Naar Jou. 

Geke's Tiental maakt CD met het Leger des Heils
29-05-2017 11:01:00

Zangeres en dirigent Geke van der Sloot gaat samen met Zangschool Geke`s Tiental een opname maken met het korps van het Leger des Heils in Leeuwarden. Aanstaande maandag 29 mei neemt De Boer Audio het korps op bij het Leger des heils gebouw in Leeuwarden. Geke: “We maken een CD met liederen ter troost en bemoediging. Liederen die  veel worden gezongen bij bijvoorbeeld begrafenissen”. Naast het korps werken verder mee; Rienk Bakker op vleugel en Benny Ludemann op gitaar en Hans van Hemert schreef het lied : “Tot ons groot verdriet”.

Martijn De Clerck komt opnieuw met vrolijk nummer
29-05-2017 08:38:00

1 jaar na zijn debuutsingle ‘De ware liefde’ en 1 jaar voor zijn albumrelease komt Martijn De Clerck onverwachts met een nieuwe single. De 23-jarige soloartiest heeft gewerkt aan een nieuwe plaat die ongetwijfeld bij vele liefhebbers van het Nederlandstalige lied goed ontvangen zal worden. Met dit stukje eigen geschreven materiaal hoopt deze flamboyante artiest menig feesttent omver te kunnen blazen. Martijn is intussen geen onbekende meer in de muziekwereld. Na een deelname aan het talentenjachtprogramma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en de Koos Alberts Awards.....

Eerste solo single Kimberly Fransens bij Armada Music
29-05-2017 08:16:00

Op 9 juni 2017 verschijnt de eerste solo single Kimberly Fransens op het Armada Music label Het is haar eerste single na het behalen van de tweede plaats in de finale van Idols. “Na de finale van Idols begon het voor mij allemaal pas. Inmiddels heb ik de juiste mensen om mij heen verzameld en trots dat Armada Music ook zo in mij en deze single gelooft. Ik kan niet wachten om de single op 9 juni aan iedereen te kunnen laten horen”, aldus Kimberly. Bron: Wessels Management.

'Dat ben jij'......nieuwe single van Maurice Fermont
28-05-2017 11:06:00

2017, nu al een veelbewogen jaar voor Maurice Fermont. Na twee succesvolle singles heeft hij inmiddels een goed gevulde agenda met boekingen. Met zoveel positieve ontwikkelingen heeft een derde single natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Zijn nieuwe single “Dat ben jij” is een duidelijk voorbeeld van de extreme veelzijdigheid van Maurice Fermont. Het heeft pop invloeden, een heerlijke frisse zomerse sound, en verrassende details. Bovendien is een videoclip geproduceerd waarvan gezegd mag worden dat deze in Nederland uniek is.

Helma lanceert haar tweede single 'Hier ben ik!'
27-05-2017 14:21:00

Op zondag 21 mei verscheen de nieuwe single “Hier ben ik!” van Helma. Het is de tweede single van de uit Noordwolde afkomstige zangeres. Haar eerste single “Ondeugend!!!” kwam in oktober 2014 uit. Dit nummer bereikte in 2015 plaatst 572 in de RADIONL Top 1500. Hierna is het een tijdje stil geweest rondom de 27 jarige zangeres. In oktober 2016 pakte Helma de draad weer op en zocht contact met producer en tekstschrijver Martin Sterken. Hij schreef speciaal voor haar het nummer “Hier ben ik!”

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op vrijdag 2 juni
27-05-2017 14:10:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 2 juni van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

‘Meid van de straat’.... nieuwe single van Wesly Bronkhorst
27-05-2017 13:59:00

Het gaat geweldig met zanger Wesly Bronkhorst. Een week geleden maakte hij er in een uitverkocht concertgebouw nog een groot feest van tijdens het concert ter ere van zijn vijftien jarig jubileum. Nu komt hij met een heerlijke nieuwe single met de titel ‘Meid van de straat’. Een plaat zoals we van Wesly gewend zijn, een plaat die we deze zomer heel vaak zullen horen daar waar het feest is. De vorige single ‘Steeds als jij me aankijkt’ doet het heel goed en is een veel aangevraagde plaat in het land.

Jack van Raamsdonk lanceert 'Maar toch hou ik van het leven'
26-05-2017 13:55:00

Zowel als drummer en als zanger, maar ook achter de schermen als producer, tekstschrijver en componist, mag Jack van Raamsdonk worden aangemerkt als iemand die het Nederlandse lied mede kleur gaf en nog steeds geeft. Als solozanger tekende hij voor zo’n 20 albums, met de formatie Exit vierde hij grote successen en als producer werkte hij samen met vele artiesten waaronder Jack Jersey en René Froger. De laatste jaren is hij veelvuldig met Janske op de podia te vinden; eerst via Het Woonwagen Duo, later veranderden zij hun naam in de Hollandio’s.

Chris de Roo werkt aan herstel na hartinfarct
26-05-2017 13:39:00

Het management van Chris de Roo meldt dat ze zanger afgelopen vrijdag is getroffen door een hartinfarct en acuut gedotterd is. Z'n toestand  is inmiddels stabiel. Enorm geëmotioneerd is Chris na alle gebeurtenissen en moet nu langzaam de draad weer proberen op te gaan pakken. De mensen om Chris heen en ook de fans zijn enorm geschrokken.'Nu is het een kwestie van opbouwen en revalideren. Ik heb geluk gehad en ik leef gelukkig nog.Ik moet er toch niet aan denken hoe het anders had af kunnen lopen. Ik krijg verdorie eind dit jaar een baby', vertelt Chris.

Rein Mercha heeft de Oranje Kroon
26-05-2017 12:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 mei is dat ‘Met hart en ziel’, de nieuwe single van Rein Mercha. Het was even een jaartje wachten op nieuw materiaal, maar Rein is weer helemaal terug. En hoe! Het nummer ‘Met hart en ziel’ is hem op het lijf geschreven en bovendien de voorloper van een veelbelovend nieuw album. De Haagse zanger met Sinti-roots weet met zijn stem te emotioneren als geen ander en is dan ook bijzonder populair bij de liefhebbers van het echte levenslied. 

Nieuwe single van de Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Geef me al je liefde'
26-05-2017 11:18:00

De Belgische zangeres Louisia wordt steeds populairder in de grensstreek. Sinds ze met de Nederlandse producer en tekstschrijver André Kooiman werkt heeft ze al 2 singels uitgebracht die wekenlang in de Vlaamse top 15 stonden. Haar nieuwe single “Geef me al je liefde” is deze keer geen kroegenstamper maar een prachtige schlager balade. Mooi ingespeelde live instrumenten zoals gitaren en accordeon geven de bewerking van de oude singel van Audrey Landers een prachtige volle sound! 

Monique Smit brengt na 7 jaar nieuwe single Dans! uit
26-05-2017 11:10:00

Eindelijk is het zover, vandaag komt de nieuwe Monique Smit single ‘Dans!’ uit. Na hits als ‘Blijf je vanavond’, ‘Vrouwenalfabet’ en ‘Een zomeravond met jou’ (met Tim Douwsma), werd het tijd voor weer een echte zomerhit. Monique heeft de afgelopen 7 jaar zeker niet stil gezeten. Na de megasuccessen van het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, waar ze samen met broer Jan Smit onder andere 2 albums voor opnam, een dvd en zelfs met een eigen theatertour door het land trok bracht ze daarnaast eind vorig jaar haar succesvolle sinterklaas album uit.

Jannes brengt ‘Laat Me’ uit als voorloper op nieuwe album
26-05-2017 09:38:00

Vandaag brengt Jannes de eerste track uit van zijn nieuwe album die precies over 1 week uitkomt. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een vrolijk uptempo nummer en is geschreven door zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Met dit nieuwe lied luidt Jannes zijn jubileumjaar in. De zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak. De nieuwe single ‘Laat Me’ is een van de 12 gloednieuwe liedjes van zijn splinternieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. Daarnaast zijn daar nog 3 oude nummers aan toegevoegd, die in een verrassend nieuw jasje zijn gestoken. 

Feest bij Jovink in de oefenschuur
25-05-2017 11:14:00

Aan repeteren hebben de Jovinks altijd een broertje dood gehad. 'Aangezien het allerlaatste optreden voor de deur staat leekt het ons niet onverstandig om de set toch nog eens goed door te nemen. Het idee van een laatste repetitie is na 25 jaar toch best een bijzonder moment, daarom hebben we besloten om van deze laatste repetitie een waar feest te maken! We gaan keihard knappen, jammen, sprekken en zoepen en we nodigen daarbij een select aantal echte liefhebbers uit in onze eigen repetitieschuur. 

Sander Sestig weet het zeker….hij duikt de muziekwereld in…..
24-05-2017 23:30:00

Afgelopen week verscheen de single ‘Als jij eens wist (hoeveel ik van je hou)' van Sander Sestig. De 28 jarige inwoner is een nieuwe speler ‘op de markt’. Hij is gelijk in zee gegaan met een aantal vooraanstaande mensen uit de muziekwereld waaronder producer Manfred Jongenelis, tekstschrijver Carlo Verkooyen, gitarist Marcel Fisser en trompettist Martijn de Laat. Ruim 11 jaar geleden bracht hij in eigen beheer al eens een single uit. ‘Daar is nooit is mee gebeurd. We hebben het destijds stil gehouden en geen aandacht aan besteedt.

Djaimy Veugelink (17) lanceert debuutsingle 'Vissen zijn precies als jij'
24-05-2017 23:17:00

Vroeger droomde zij er al van om zangeres te worden, maar pas jaren later kan zij haar droom waarmaken en stapt met de release van haar debuut single ‘’Vissen zijn precies als jij’’ officieel in de wereld van de muziek. De carrière van de 17 jarige uit Doetinchem afkomstige Djaimy Veugelink begint wanneer zij tijdens haar 9e verjaardag een karaoke set krijgt en zo verknocht raakt aan het zingen en dansen dat het daarna niet meer weg te denken is uit haar dagelijkse leven. Naarmate de jaren vorderden bouwde ze verder aan haar repertoire.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop