RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
TV Oranje 'Zender van de Maand' bij DELTA
30-06-2017 20:04:00

Goed nieuws voor de abonnees van de Zeeuwse kabelexploitant DELTA, want in juli is TV Oranje daar 'Zender van de Maand'. De hele maand kun je op kanaal 30 onbeperkt kijken naar de zender met muziek van eigen bodem. Om dit kracht bij te zetten, hebben DELTA en TV Oranje een prijsvraag opgezet waarbij DELTA-abonnees kans maken op een geldbedrag van maar liefst 500 euro cash! Daarnaast zijn er vijf mooie troostprijzen te winnen: het nieuwe verzamelalbum 'RADIONL - Vol. 23', met de grootste Nederlandstalige hits van de laatste tijd.

Debuutsingle voor Delano Bisschops
30-06-2017 17:03:00

Delano Bisschops stond als kind zijnde al graag in het middelpunt van de belangstelling. Een eigenschap waarmee de Brabantse zanger het ver zal schoppen én zijn dromen zal laten uitkomen. Op een leeftijd van 16 jaar pakte hij spontaan de microfoon, Delano stond er al om bekend dat hij altijd alles mee zong. En voor hij het zelf wist deed heel de kantine met hem mee, de eerste stap in zijn carrière was gezet. Toen moest Delano een nummer gaan instuderen want hij wilde graag gaan zingen op feesten en partijen. 

Maak kans op een verrassingsreis bij RADIONL
30-06-2017 16:52:00

Wil jij er even heerlijk tussenuit? Dat kan! Want aankomende week vanaf 3 juli maak je bij RADIONL kans op een 4-daagse verrassingsreis van "Send me Anywhere" voor 2 personen naar een Europese bestemming! Deze reis is inclusief vlucht en 3 overnachtingen met ontbijt. Hoor jij de oproep van de luchthaven? Meld je dan bij de incheckbalie van RADIONL. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Send me Anywhere.  Send Me Anywhere is een onderdeel van de Zonvaart Reisgroep.

Goldie Kedde..., een nieuwe naam en een nieuw geluid, lanceert single 'Mezelf zijn'
30-06-2017 16:47:00

Een nieuwe naam een en nieuw geluid, met de single “Mezelf zijn” zet de 21 jarige zangeres zich zelf op de kaart. Geboren in Haarlem maar opgegroeid in Zandvoort zullen we de komende tijd veel gaan horen van dit talent. Goldie Kedde heeft de afgelopen jaren al regelmatig van zich laten horen in het land door het winnen van diverse talentenjachten zoals “The Voice of Haarlemmermeer” en de Talentenjacht van de plashoeve Vinkeveen maar ook stond Goldie in de finale bij Jantjes Verjaardag.

Ancora heeft de Oranje Kroon
30-06-2017 16:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 juli is dat ‘Door storm en woeste regen’, de nieuwe single van Ancora. Het populaire shantypoptrio komt deze keer met een fraaie bewerking van de meezingklassieker ‘You’re the voice’ van John Farnham uit 1986. De Nederlandse tekst voor het nummer werd geleverd door Jan en Louis Keizer. Vader en zoon werken al langere tijd succesvol samen met Ancora. De bijbehorende clip, die deels op een Griekse berg werd opgenomen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Marcel Dool gaat deze zomer op zoek naar de zon in zijn leven
30-06-2017 13:09:00

Zanger entertainer Marcel Dool is geboren en getogen in Amsterdam, pakt de microfoon op zijn 12e en laat deze niet meer los. Vanaf dat moment is hij verslaafd aan zingen en in de daaropvolgende jaren actief als zanger in alle cafés op en om het Rembrandtplein in Amsterdam. Ook wint hij de ene na de andere talentenjacht met zijn zangkunst en gevoel voor entertainment. Inmiddels bezig met optredens door het land waar hij van elke gelegenheid een waar feest maakt. 

Joey Martens steekt 'Obladi Oblada' in zomers jasje
30-06-2017 12:48:00

De melodie van 'Obladi Oblada' zullen de meeste mensen wel herkennen. De single is namelijk een uptempo cover van de gelijknamige single van The Beatles. De Nederlandse tekst werd geschreven door Ricky Berkers (Geen Stempel), producer Peter van Nierop en Joey zelf. De zomerse uptempo track gaat over feesten in de zomer, het strand en de liefde. Het refrein, de zomerse klanken en het tempo zorgen ervoor dat de track blijft hangen. 'Obladi Oblada' zal op 30 juni verschijnen via ABC Entertainment.

Allereerste single van Echte Vrienden een feit
30-06-2017 12:44:00

Muziek Is Ons Leven’, de eerste single van Echte Vrienden: het gezamenlijke project van Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner is een feit. Het nummer is het muzikale startschot van een prachtig project: dit najaar zal het allereerste album van Echte Vrienden verschijnen. Een heel album met liedjes van de drie heren. Ook volgt op 27 oktober 2017 een speciaal concert in AFAS Live in Amsterdam. Uiteraard wordt de single Muziek Is Ons Leven dan live gezongen. 

Maikel ten Voorde schrijft zelf de tekst van z'n nieuwe single 'Jij bent als de zomer’
30-06-2017 12:29:00

De nieuwe single ‘Jij bent als de zomer’ van Maikel ten Voorde is ontstaan in Mexico. Het nummer gaat over een zomerliefde, maar het veroveren van zo’n liefde is geen koud kunstje. Zeker niet voor Maikel, “Ik was ook niet iemand die vroeger in de kroeg naar een meisje stapte”, zo biecht de 27 jarige zanger op. Het fundament van de nieuwe single ‘Jij bent als de zomer’ is ontstaan in Mexico. De melodie en de zomerse sferen die terugkomen in de single, heeft Maikel daar opgedaan. Daarnaast zijn de  Mexicaanse vrouwen niet onopgemerkt voorbij gegaan. 

Bjorn Klok kijkt terug op geslaagde single presentatie
29-06-2017 20:50:00

Na 8 maanden voorbereiding was het 24 juni 2017 eindelijk zover. Bjorn Klok presenteerde bij Café 't Peuleke in Rossum z'n nieuwe liedjes 'Hoezo je bent het kwijt' en 'De plaats naast mij is leeg'. Met ruim 200 gasten die aanwezig waren heb ik een fantastische avond gehad. Daarnaast kreeg ik medewerking van Anno Britting, Wouter Roos, Michel Hoffmann, Edwin Wagensveld, Michael Pigge, Nick Hakkers, Bertus oet Almelo, Dennis van Dijkhuizen en Renaldo Put. Het geluid werd verzorgd door Marcel Veldman. 

Kees Haak brengt met 'Het is zomer' iedereen meteen in zomerstemming
29-06-2017 19:48:00

Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, treedt in de voetsporen van zijn vader. Het jaar 2017 is voor de goedlachse 41 jarige zanger al goed begonnen, vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen. Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk  “Foxy Foxtrot”.

Daniel Zuidema komt met vrolijke zomerplaat
29-06-2017 16:47:00

Daniel Zuidema heeft met zijn nieuwe single 'Als jij niet kiezen kan' een lekkere zomerplaat in handen, meent z'n plugger Casper Janssen. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Marco Luesink en verschijnt via Hit It! Music. De uit Zwolle afkomstige zanger is inmiddels zo'n anderhalf jaar actief als zanger van het Nederlandse lied en treedt inmiddels veelvuldig op. Een grote wens van hem is om ooit een heel album op de markt te mogen brengen. Met de nieuwe single 'Als jij niet kiezen kan' hoopt Daniel een volgende stap te zetten in zijn carrière.

Nieuwe single van Nighel Fischer kent hoog feestgehalte
29-06-2017 16:01:00

Marianne Weber stond uiteindelijk aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Nighel Fischer. Zijn ontmoeting met de koningin van het levenslied op Gran Canaria was de directe inleiding voor de release van zijn in 2013 verschenen debuutsingle ‘Dat melodietje uit die Spaanse gitaar’. Sindsdien heeft de in Houten woonachtige zanger net als zijn eerste single, binnen 4 jaar alleen maar door Jeffrey Weber geschreven en gecomponeerde nummers uitgebracht. De teller voor de vrolijke volkszanger staat ondertussen al op negen singles.

Ricardo Rossin laat z'n heupen zwaaien
29-06-2017 15:53:00

Het eerste nieuwe seizoen van de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ heeft een swingende winnaar opgeleverd. Ricardo Rossin brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Ricardo Rossin won afgelopen maart de zangcompetitie ‘Hazes zoekt de Voice’ en brengt nu zijn eerste single ‘Wie wordt mijn prooi’ uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het swingende latinnummer ‘La Vida Loca’ van Ricky Martin. In de bijbehorende zwoele videoclip komt dit zomerse gevoel helemaal tot zijn recht.

Lorenzo Nieuwenhuysen zet met 'Jij zit in mijn hart' nieuwe stap in zijn carrière
29-06-2017 15:42:00

De jonge Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuysen komt met 'Jij zit in mijn hart' met een bijzonder mooie cover van 'Here in my heart', aangekleed met gitaarwerk van Marcel Fisser. Het geheel is voorzien van een nieuwe Nederlandstalige tekst, geschreven door Simone Eversdijk. Het nummer is opgenomen en geproduceerd bij de Mickim Music Studio te Zevenbergschen Hoek. Het is zijn tweede single sinds hij eind 2016 bij 7 Hills Music tekende en hij hoopt met 'Jij zit in mijn hart' een nieuwe stap in zijn carrière te zetten. 

Joey Hartkamp lanceert videoclip ‘Ik Vind Je Sexy’
29-06-2017 15:36:00

Vandaag is de officiële videoclip van Joey Hartkamp’s nieuwe single ‘Ik Vind Je Sexy’ verschenen. De zanger lanceerde zijn nieuwe single op 16 juni en de plaat wordt meteen erg veel gedraaid op de radio. Ook de reacties van het publiek doen Joey goed! ‘Vooraf hoop je altijd dat je single goed wordt ontvangen. Maar ik heb nu wel erg veel positieve reacties ontvangen op het liedje’. Het lijkt erop dat met deze opvallende unieke sound Joey zijn weg in ieder geval heeft gevonden.

Kevin Smit houdt van Zomernachten
29-06-2017 15:32:00

De nieuwe single van zanger / radiopresentator is de zomerse track 'Een zomernacht'. De single stond al voor begin dit jaar in de planning, maar collega artiest Roy Donders kwam toen met hetzelfde deuntje. Nu de zon meer en meer gaat schijnen en de zomer er aan komt is de tijd aangebroken om de single toch te releasen. De single zal verschijnen op vrijdag 30 juni a.s. via Dutch Star Music Productions.Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit is deze single een logische opvolger van zijn vorige single 'Die altijd lacht': 

'Kom Bij Mij’ ....nieuwe single van Hannes Jr.
28-06-2017 19:23:00

Als Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen krijgt, blijkt deze bijzondere krachten te bezitten. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn, een blonde schone die hem uiteindelijk meelokt naar een bed dat midden in een weiland is geposteerd. Is het nu allemaal bedrog of tóch werkelijkheid?? Dat laat de verrassende videoclip (opgenomen door Patchanka Oosterhuis) allemaal zien horend bij de nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ van de 17-jarige in Hilversum woonachtige HannesJR.

Ronald Heijmans komt met Nederlandstalige bewerking van 'The way to your heart'
28-06-2017 18:55:00

Ronald Heijmans probeert met z'n nieuwe single 'Ik blijf van je dromen' een volgende stap in zijn carrière te zetten. Het betreft een Nederlandstalige bewerking van het nummer 'The way to your heart' van Soulsister. Peter van Nierop van Strictly Music.tekende voor de productie en de single verschijnt via D.E.A. Records. Ronald luisterde als kind vaak naar de muziek van Koos Alberts en Frans Bauer en hij zong dan ook graag met hun liedjes mee. In 2007 maakt Ronald zijn debuut op het grote podium tijdens het Eindhovens Muziek Festival. 

Dennie van Grootheest brengt nieuwe single uit bij Rood-Hit-Blauw
28-06-2017 18:30:00

De nieuwe single van Dennie van Grootheest getteld 'Alles in mijn leven' welke medio augustis 2017 verschijnt wordt uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. Het nummer is geschreven door Patrick de Jong en gecomponeerd door Jurgen Hinten. Platenbaas Ronald Visch die bekend staat als Hofleverancier van nieuw Nederlands talent is erg blij met de keuze die Dennie gemaakt heeft. 'Ik ben al sinds de cassettebandjes actief bezig op de Nederlandstalige markt. Nu zo’n 35 jaar later sluit een volgende artiest zich aan op dit nog steeds groeiende label'. 

Leo Nardell lanceert ondanks in de lappenmand te zitten 'De hele wereld mag het weten'
27-06-2017 19:49:00

'De hele wereld mag het weten' is de titel van de nieuwe single van Leo Nardell. De Amsterdamse zanger die herstellende is van een zwaar ongeluk afgelopen week, had zich deze presentatie van zijn nieuwe single wel iets anders voorgesteld. Tijdens het maaien van het gras langs de waterkant  is hij met een tractor waar hij op zat over de kop geslagen en kwam er onder te liggen. Met de motor nog aan en de messen draaiend is hij er wonder boven wonder levend onderuit gekropen. Een ziekenhuisopname was het gevolg. Naar omstandigheden maakt de zanger het nu redelijk. 

Complete cast K3 Love Cruise gepresenteerd op Rotterdamse filmset
27-06-2017 19:30:00

Vorige maand werd aangekondigd dat niemand minder dan Nicolette van Dam (cruisedirecteur Visschers) en Tim Douwsma (Alex, vroegere buurjongen van Hanne) een rol zullen spelen in de nieuwe K3-film K3 Love Cruise. Vanmiddag werd in Rotterdam de complete cast van de eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje gepresenteerd. De drie kersverse filmactrices staan al enkele weken op de set samen met Hallo K3!-acteurs Jacques Vermeire en Winston Post, die net als in de tv-serie de rol van Marcel en Bas vertolken. Andere gastrollen zijn weggelegd voor de Vlaamse acteurs Sven De Ridder, die de rol van parel-elf Elvin op zich neemt, en Maartje Van Neygen, die de rol van elfje Ayla invult. De Vlaamse Ashley Ntangu kruipt in K3 Love Cruise in de rol van Jasmijn, een oude schoolvriendin van Klaasje. 

'Vandaag'...nieuwe single van Temming & Temming
27-06-2017 18:52:00

De keuze die Erna en Danny Temming op de kop af één jaar geleden namen om verder te gaan als duo Temming & Temming leverde broer en zus veel positieve reacties op. Het tweede jaar luiden ze in met hun nieuwe vlotte en gezellige nummer 'Vandaag'. Het nummer is geschreven door Frank Verkooyen en Koen Koning en werd net zoals hun drie voorgaande singles opgenomen in The Boom Music! in Breda en verschijnt op het label van de Nationale Artiesten Parade.

Eerste muzikale samenwerking tussen Ramon Sandbergen en Hans Louws een feit
27-06-2017 18:25:00

Ramon Sandbergen en Hans Louws kenden elkaar jaren lang en wilden al die tijd samen al mooie muziek maken, maar dat kwam er simpelweg niet van. Nu komt de single ‘Vergeet ’t niet’ uit en is hun eerste muzikale samenwerking een feit. “De single ‘Vergeet ’t niet’ was de kans voor ons om eindelijk samen te gaan werken en kijken of het niet alleen persoonlijk klikte maar ook muzikaal”, aldus zanger Ramon Sandbergen. Hans Louws en Ramon kenden elkaar al langer en wilden altijd al samen iets moois maken, maar tot voor kort was de mogelijkheid er nog niet.

O’G3NE viert het hele jaar feest
26-06-2017 23:06:00

O’G3NE zong de sterren van de hemel tijdens het Hillegoms Muziekfeest op zaterdag 24 juni. Ze hadden een drukke dag, want hadden ook nog optredens in Terneuzen en Ermelo. “We hebben er al heel wat kilometertjes opzitten hoor”, aldus de dames na afloop van het optreden in de Hoftuin, waar ze tijd namen voor een interview. Voor O’G3NE is 2017 is heel turbulent jaar. Na hun deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, is het met hun zang carrière bergopwaarts gegaan.

Tweede singlepresentatie van Peter La Haye vindt plaats op 14 juli
26-06-2017 20:48:00

De nieuwe single van Peter La Haye getiteld 'Vol in mijn leven' is volgens de zanger uit Zoetermeer een aaneenschakeling van diverse muziekstijlen waaronder: Moombahton, Gipsy, Latin, Disco en Volks. Peter heeft het tot een geheel weten samen te smelten. Het resultaat is een bruisende, opvallende, catchy song, die een warme, zwoele relaxte, swingende sound heeft meegekregen met een melodieuze beat die lekker in het gehoor ligt. Op vrijdag 14 juli 2017 vindt bij Café ’t Afzakkertje Leidschendam de 2e singlepresentatie plaats. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. Meewerkende artiesten zijn: Denny Braaf, Ricardo Smit, Roma Mirando, Wesley Ponsen, Michael Angelo en Robbie te Pas.

Heerhugowaard verwelkomt de RADIONL Zomertoer op zondag 16 juli
26-06-2017 20:36:00

Het Stadsplein in Heerhugowaard staat op zondag 16 juli in het teken van de RADIONL Zomertoer. Vanaf 12.00 uur zijn er optredens van André Hazes, Monique Smit, George Baker, De Deurzakkers, Peter Beense, Rob Zorn, Wesly Bronkhorst, John West, Joost de Vries, René Eshuijs, Michael Nobbe, Niels Bode, Kimberly, Lesley Williams, Dennis Alberti, Mike Daane. Volgens woordvoerder Joost de Vries zal het muzikale festijn rond 21.30 uur ten einde lopen en hopelijk wordt er dan net als andere jaren weer terug gekeken op een fantastisch evenement. Een dag ervoor, op zaterdag 15 juli vindt vanaf 20.00 uur het muzikale evenement 'Woldhuis Live' plaats. Naast  dj’s Rene Verkerk (Radio 10), El Vrieso en Dj Jerome zal ook Tino Martin  acte de présence geven. 

Like TV Oranje op Facebook en win een dubbel-CD
25-06-2017 22:32:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we bijna 17.200 likes ontvangen! Help jij mee om dat aantal te bereiken? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op 'Hollandse Nieuwe - deel 26', het meest recente verzamelalbum uit deze populaire reeks. Daarop vind je weer de beste nummers van de afgelopen maanden.

Extra datum Showflitsopnamen bij TV Oranje
24-06-2017 19:26:00

De afgelopen tijd waren weer diverse artiesten te gast in de studio van TV Oranje in Steenwijk om een Showflits in te spreken, waaronder het bekende Zeeuwse duo Anita en Ed (foto). Omdat er nog steeds veel belangstelling is om een Showflits op te nemen, hebben we besloten de zomerstop nog even uit te stellen en een extra opnamedag in te plannen op vrijdag 14 juli. Alle artiesten zijn dan van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een gratis opname te maken. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje.

Ontvang gratis* editie 29 van artiestenblad Lucky Joe
24-06-2017 18:39:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Kees Versluys is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 29 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine worden 4 pagina’s besteedt aan Kees Versluys. Uiteraard ook aandacht aan de column van Astrid Wevers, het jubileumfeest van Burdy, Wendy Woop, nieuws uit de studio van Martin Sterken, het aanstaande 40 jarig jubileum van Anita & Ed en Tina Trucker. Verder items over Harten 10 dat inmiddels al 8 jaar een begrip is, Johan Ensing, Rob van Daal, Kian Derry, Wim en Miranda, Lucas & Gea, Wim Keurentjes, Jannes in het Gelredome, Daantje, en Hessel Wijkstra.

Buma NL promoot álle Nederlandstalige muziek op 2 oktober 2017 in Utrecht
23-06-2017 21:26:00

TivoliVredenburg in Utrecht wordt maandag 2 oktober de nieuwe locatie van Buma NL 2017: dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. Artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekuitgevers, labels en muziekliefhebbers kunnen weer een dag lang netwerken en aanschuiven bij interactieve panels, discussies, masterclasses en showcases. Frank Helmink, directeur van Buma Cultuur, wil behalve de nieuwe, meer centraal gelegen locatie aan het evenement weinig veranderen.

Harten 10 gaat de zomer in met nieuwe single 'Bestemming Bekend'
23-06-2017 21:06:00

Harten 10, het bekende duo bestaande uit Martien en Tineke, is sinds hun debuutalbum uit 2010 niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Hun unieke piratensound maakt dit duo al favoriet op o.a. diverse festivals, dorpsfeesten, Mega Piraten Festijnen en het SBS programma “Bloed, Zweet en Tranen”. Vandaag is de nieuwe single van hun laatste album, “Bestemming Bekend”, verschenen. De gelijknamige single “Bestemming Bekend” is een echte zomerplaat, gecombineerd met de unieke sound van Harten 10! 

Stilzitten bij de nieuwe single 'Een wereld van dromen' van Dave Groenendijk is geen optie
23-06-2017 15:12:00

De sympathieke, goedlachse geboren Amsterdammer Dave Groenendijk, lanceert zijn nieuwe single “Een wereld van dromen”.  Hij komt hiermee met een knaller van een opvolger van “Maar dat is nu voorbij”. Dave die in 2016 tekende bij 7 Hills Music,  laat met deze single zien dat hij er een echt feestje van weet te maken. “Een wereld van dromen” is een feestelijke, vlotte, vrolijke single met een ritme waarop stilzitten gewoon geen optie is. De muziek is afkomstig van Johny Neirinck en Frans van Nispen en de tekst komt uit de pen van Simone Eversdijk.

Een Mooie Dag voor LeRoy en DeWitten
23-06-2017 13:35:00

“Mooie Dag” dat is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten. Het ’s zomerse liefdesliedje is inmiddels alweer de vijfde Nederlandstalige poppy single van het trio. Na het geestige, goed ontvangen nummer “Jongens willen jagen” en hun oprechte lied “Scheiden” is het duidelijk geworden dat LeRoy en DeWitten uit Velp geleidelijk, stapsgewijs een eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld. Liedjes met een verhaal, een kwinkslag en een clue in de tekst, tegelijk met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit.

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon
23-06-2017 13:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 juni is dat ‘Als zij danst’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Met de temperaturen van de laatste tijd is het een uitgelezen moment om een zomerhit te lanceren, en wij denken dat Wolter die in handen heeft. De populaire zanger uit de Zaanstreek komt met een vrolijk uptempo dansnummer met een heerlijk Zuid-Amerikaans salsa-sausje. Dit is Wolter Kroes op zijn best! De bijbehorende clip, die werd opgenomen op het Griekse eiland Kos is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘

Bassistent feat. Henri van Velzen brengen ‘Kleine jongen’ uit op single
23-06-2017 09:21:00

Als frustratie vanwege gehackt te zijn op het voetbalspel Fifa plaatste Bas van Velzen op zijn Youtube kanaal Bassistent een rapliedje om zijn hart te luchten op de uitgever van het spel. Die gaf aan hem niet te kunnen helpen. ‘Ik had niet verwacht dat het protestlied zoveel positieve reacties opleverde. Op verzoek van m’n volgers besloot ik meer clips te uploaden die allemaal ontzettend goed werden bekeken’, vertelt Bas. Inmiddels staat de vijfde clip online. Het betreft een bijzondere bewerking van het alom bekende nummer ‘Kleine Jongen’ van André Hazes.

Raak! presenteert nieuwe album 'Het is weer Raak!' in de Efteling
22-06-2017 22:53:00

Op woensdag 5 juli presenteren Daan, Nouk en Sharon hun nieuwe album 'Het is weer Raak!' met een optreden in de Efteling. De meiden van Raak!, bekend van o.a. RTL Telekids, zijn erg trots op de vele nieuwe, swingende nummers op het album. Het is weer Raak!' bestaat uit stoere, vrolijke en grappige, interactieve liedjes. Omdat er van alle nummers ook een meezingversie op het album staat, kan iedereen de liedjes thuis of samen in de klas lekker meezingen. Voor elke gelegenheid hebben de meiden van Raak! wel een leuk liedje op het album staan.  Naast het speciale Koningsdagnummer dat ze in april uitbrachten met de Telekids Musicalschool, bevat het album leuke fantasierijke songs zoals Sprookjesbal, het grappige Kippenvel en een mooie ballad getiteld; Mama. 

Goed nieuws voor inwoners van Twente.Tukker FM te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en internet
22-06-2017 22:21:00

Goed nieuws! Vanaf nu is Tukker FM in heel Twente te ontvangen via 90.0 FM, DAB+ en via internet www.tukker.fm/ Tukker FM is de radiozender voor Twente met een zeer gevarieerde muziekmix. Piratenklassiekers, dialectmuziek maar ook hits uit de jaren 60, 70 en 80. Daarnaast is er veel aandacht voor nieuws, weer en verkeer. Met name de verkeersinformatie zal een grote rol spelen op Tukker FM gezien het uitgebreide wegennet van Twente. Tukker FM is in heel Twente te beluisteren via 90.0 FM, via internet en op DAB+ in heel Overijssel.

Johnny Gold lanceert 'He ga mee naar het Gaycafé'
22-06-2017 13:04:00

Speciaal voor alle Café’s, Evenementen en Festivals met een Roze tint, heeft Johnny zijn laatst gereleasde feestkneiter omgebouwd tot deze “Roze” versie. Met de Roze Maandag tijdens de kermis in Tilburg in aantocht moest er natuurlijk een special versie van deze grote feesthit komen, ook tijdens de Nijmeegse wandelvierdaagse is er een soort gelijke manefistatie namelijk de Roze Woensdag .. en wat dacht je van de Roze Zaterdag in den Bosch. Deze zomer zal ons kleine landje weer laten zien waar het wereldwijd toch bijzonder trots op mag zijn.

'Aylana' is de nieuwste single van Gerjo Gielen
22-06-2017 12:20:00

“Aylana” is de nieuwste single van Gerjo. Donderdag 25 mei jl. werd de single gepresenteerd in Boekel. Het lied “Aylana” is een zomerhit die erg lekker in het gehoor ligt. Net als bij de andere muziek van Gerjo hoor je ook hier een geheel eigen sound. Gerjo is na 20 jaar weer druk bezig om zijn muziek uit te brengen en de mensen enthousiast te krijgen met zijn eigen muziekstijl. Met o.a. de singles “Dansen Op De Maan”, “Het Geluk W as Zo Dichtbij”, ”Kus Me” en een duet met Sylvia Smit, laat Gerjo horen waar hij mee bezig is. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop