RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tineke Willems van Harten 10 met solo single
16-11-2018 16:57:00

Tineke Willems, de blonde dame van het duo Harten 10, heeft even haar stoute schoenen aangetrokken en komt solo met een prachtig nummer. "Wat is liefde" is een prachtig up-tempo nummer dat is geschreven door André Ekkelenkamp en geproduceerd door Terry West. Bijna 10 jaar vormt Tineke met haar vriend Martien het duo Harten 10. Het tweetal dat veel bekendheid heft in Noord- en Oost Nederland denderde ook de laatste jaren steeds door en heeft een grote schare fans. Het unieke is wel dat ze hun eigen gang gaan.

Beat Piet brengt “Pietenbaas”, een echte Pieten single met de beats van nu
16-11-2018 16:49:00

Omdat Sinterklaas nog onderweg is uit Spanje, en Beat Piet op de boot bij Sinterklaas is, hebben wij het voorrecht om de release van Beat Piet even voor Beat Piet Records uit handen te nemen. Want ja, laten we eerlijk zijn: Iedereen wil Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk van dienst zijn, toch? Hij loopt al heel wat jaartjes met Sinterklaas mee. En Sinterklaas vertrouwt hem elk jaar weer de muzikale omlijsting toe. Dat is Beat Piet. De goedlachse zwarte piet, die kinderen en hun ouders in een 60 minuten durende muzikale reis meeneemt op pad. 

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
16-11-2018 16:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 november is dat ‘Zelfs ik heb iets teveel gedronken’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het sluit goed aan op de Oranje Kroon van deze week, waarin John West zingt dat hij niet achter het stuur gaat zitten omdat hij wil drinken. Meezingen is bijna verplicht met dit aanstekelijke nummer, in de stijl die we van de Brabantse feestzanger inmiddels gewend zijn. Het liedje is bovendien uitstekend geschikt voor carnaval, hoewel dat natuurlijk nog eventjes duurt. 

Pascal van der Schagt presenteert debuutsingle 'Jij bent de vrouw'
15-11-2018 15:45:00

Pascal van der Schagt uit Putten is sinds 2017 professioneel bezig in de muziekwereld. In 2018 heeft Pascal de halve finale gehaald bij de landelijke talentenjacht ‘Winterstar.’ Naast dat dit een mooie leerschool is geweest heeft Pascal hier veel complimenten gehad en dit was een motivatie om een eigen single uit te brengen. In 2018 heeft Pascal een cover opgenomen van het nummer “Mooi is het leven” van Wesley. Hier kreeg hij dusdanig veel positieve reacties op, dat hij alles op alles wilde zetten om door te breken in de muziekwereld.

Bertjan & Michel komen met nieuwe single 'Doe het dan nog één keer met mij'
14-11-2018 22:37:00

Bertjan uit Utrecht en Michel uit Nieuwegein vormen sinds 2012 het in Utrecht e.o. populaire duo Bertjan & Michel.  Het duo treedt veel avondvullend op met een zeer breed repertoire bestaande uit ballades, uptempo en feest hits. In de loop der jaren hebben ze ook diverse eigen singles uitgebracht zoals in 2013 “Ik laat je nooit never gaan”, 2015 “Warme nacht” en “Bonna Notte” en begin 2018 de single “Jij en ik”. Met de nieuwe single “Doe het dan nog één keer met mij hoopt het duo meer landelijke bekendheid te krijgen.  

Après-ski 3.0 sensatie Rodel Rob lanceert het ‘BobFahrerLied’
14-11-2018 16:14:00

Rodel Rob heeft met zijn nummer het ‘BobFahrerLied’ een echte après-ski hit te pakken. Het aanstekelijke lied is een cover en is onlosmakelijk verbonden met een aantal toepasselijke dansmoves. Het nummer is onderdeel van zijn super spitze schnelle Schlager Show. (Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. 

'Als ik een zonnestraal kon vangen'.....nieuwe single van Het IJsselduo
14-11-2018 14:22:00

'Als ik een zonnestraal kon vangen' is de titel van de nieuwe gezellige frisse meezinger van Het IJsselduo. Arnold en Marianne laten weten dat ze ontzettend trots op dit nummer zijn temeer omdat de muziekband gemaakt is door hun pleegzoon. 'Hij vond het een eer om voor ons deze muziek in te spelen wat ons inziens erg goed gelukt is. Ook zijn wij trots op het nummer zeker vanwege het volkse karakter. Het lied is geheel door ons zelf geproduceerd', meldt het populaire duo uit Kampen.

Hij heeft en oogje op Ons Linda en dat mag iedereen weten
14-11-2018 14:07:00

In de zomer van 2018 staken Jeroen van den Bosch – Gino Schipperen en Hans Willem van Kakerken de (kale) koppen bij elkaar. Al snel werden ze het eens over de muziek die ze ten gehore wilden gaan brengen. “Muziek met haar op de tanden”. Muziek voor ieder wat wils  Nederpop – Disco – Smartlappen – Soul – Pop dat is wat ze wilden maar vooral feest en dat feest hebben ze vandaag uitgebracht want het verhaal over Linda ging al lang van mond tot mond en is nu vastgelegd op zilveren schijf. 

Kevin Smit brengt Engelen opnieuw uit met clip
14-11-2018 13:48:00

De single 'Engelen' bracht Kevin Smit al eerder uit in 2015, zonder videoclip. Door jaren heen bleven fans tijdens shows en via internet vragen of er een echte videoclip bij gemaakt zou kunnen worden. Met het oog op de komende donkere maanden leek het Kevin een goed idee om een videoclip op te nemen en de track dan opnieuw uit te brengen. 'Engelen' volgt de succesvolle single 'Ben Onderweg' op, die september j.l. verscheen. Met de single 'Engelen' laat Kevin zich van een totaal andere kant zien.

Otto Lagerfett gaat weer knallen met 'Zugabe mit den Hande Hoch'
13-11-2018 18:43:00

Als er een artiest is geweest, die zich het afgelopen jaar volledig op de Muzikale Entertainment kaart van Nederland heeft gezet, dan is dat zeker Otto Lagerfett. Alle grote podia in Nederland, heeft ondertussen kennis gemaakt met deze altijd vrolijke en goedgemutste Super Schlagerstar Overal waar hij zijn optredens verzorgt, maakt hij het grootste feest en omarmt het publiek deze artiest. Hande Hoch, is zijn nieuwste single en is afkomstig van het onlangs gereleasde album, dat onlangs werd gepresenteerd tijdens een bomvolle Release Party. 

'Zeg Me Dan Wanneer'......nieuwe single van Henk Stelte
13-11-2018 18:31:00

Henk Stelte maakt de uitspraak van Frank Verkooyen “Een Talent om in de gaten te houden” meer dan waar! Nu enkele singles verder komt Henk Stelte met zijn nieuwe nummer uit “Zeg Me Dan Wanneer”. Dit nummer is Henk Stelte op het lijf geschreven en past helemaal in de stijl van muziek die ook te horen was op zijn laatste singles. Het nummer is opgenomen in The Boom Studio’s en gemaakt door Frank Verkooyen De tekst is geschreven door Harry Gerritsen en voor de clip tekende The Clip Academy Nl onder supervisie van Wescur. Dit nieuwe nummer wordt uitgebracht door het label Double You Music NL, die sinds november 2018 een samenwerking zijn aangegaan met Henk Stelte.

Ray Benjamin covert 'Celebration' van Kool and the Gang
13-11-2018 14:53:00

Op vierjarige leeftijd staat Ray Benjamin (20) al in de studio bij Mike Peterson om een duet op te nemen met zijn vader. De passie voor het zingen is hem met de bekende paplepel ingegeven door zijn vader Raymond Leest, die op dat moment een druk en bezet artiest was. In de loop der jaren opent zijn vader een aantal cafés en zet Ray Benjamin zijn eerste stappen om als zanger te gaan optreden. Hij ging meedoen aan diverse talentenjachten en ging zo’n 6 keer naar huis met de eerste prijs.

Terry en Gerda West produceren nieuwe single voor Duo Picobello
13-11-2018 14:11:00

Op 4 november jl. was het zover. Samen met hun fans, vrienden,familie en veel collega artiesten vierde Duo Picobello hun nieuwe single 'Zolang er sterren aan de hemel staan'.  De productie was in handen van Terry en Gerda West die ook verantwoordelijk waren voor de clipopname. De Nederlandstalige bewerking van de tekst heeft Betsy de jong zelf geschreven. Naast de presentatie van hun nieuwe single stonden Betsy en Gert ook stil bij het feit dat ze samen 40 jaar in het vak zaten.

Frank Smeekens laat niets aan toeval over met nieuwe single 'De allerleukste meid'
13-11-2018 13:17:00

Sinds 1969 al domineert het origineel van het nieuwe Frank Smeekens-liedje ‘Allerleukste Meid’, de muziekwereld. Het nummer haalde zelfs wereldwijd de hitlijsten en groeide uit tot één van de meest succesvolle singles welke ons land ooit heeft voortgebracht, en dat allemaal dankzij.. een tasje! De Tilburgse volkszanger die een kleine 20 jaar geleden alweer z’n eerste eigen liedje aan het publiek voorstelde, heeft een onvervalste klapper opgenomen; ‘Allerleukste meid’ is namelijk gebaseerd op ‘Little Green Bag’ van de George Baker Selection uit 1969.

Peter Hermans heeft de juiste drive om te slagen als zanger
13-11-2018 13:08:00

“Net in de studio geweest, wat een supermooi product en wat een meezinger”, zo liet de in Renswoude woonachtige zanger Peter Hermans enige tijd geleden weten. Nog meer goed nieuws, want 26 oktober jl. trouwde de zanger en samen met zijn kersverse echtgenote kijkt hij nu uit naar de geboorte van hun eerste kindje. “Hoe trots kan je zijn”, aldus Peter die na de totstandkoming van de demo van zijn nieuwe liedje ‘Nee, het maakt met niets meer uit’, contact opnam met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties.

In 'De zomer van 85' vond William Vandijck zijn eerste liefde
13-11-2018 05:25:00

Met “De zomer van 85” gaan we samen met William Vandijck terig in de tijd. Een nummer die herinneringen zal oproepen bij velen. Een herinnering aan de eerste verkering. William Vandijck geboren in het Brabantse Helmond is lang geen onbekende meer in de vaderlandse showbizz. Begin jaren 90 name hij zijn eerste single op en in 1992 lag zijn eerste album in de winkel. Na een korte pauze heeft William de draad weer opgepakt en staat regelmatig op de podia in Nederland en België zijn successen te vertolken. 

Glenda Peters neemt Kerstlied 'Let me be home' op
12-11-2018 20:07:00

In haar tienerjaren nam Glenda vaak deel aan talentenjachten, die zij regelmatig wist te winnen. In 1985 besloot zij deel te nemen aan de voorrondes van de Soundmixshow van Henny Huisman. Een tv programma die het stil maakte op de straten. Vele miljoenen keken er na. Zij won in 1985 de eerste Soundmixshowfinale met het nummer One Day I'll Fly Away van Randy Crawford. Enkele weken na haar winst in de Soundmixshow scoorde ze haat eerste hit “Since You Came Into My Life” gevolgd door haar LP “Never Leave You Again”. Er verschenen nog enkele singles en Glenda deed mee met de Surinam All Stars die een single opnamen t.b.v. de vliegramp in 1989. Daarna toerde ze nog met o.a. 2 Brothers on the 4th Floor en Capella door Europa.  

Kevin Nuijten lanceert feestplaat pure sang
12-11-2018 18:21:00

Kevin Nuijten is een rasechte Brabander die, hoe kan het ook bijna anders, houdt van gezelligheid! Hardlopen en darten zijn de favoriete bezigheden van Kevin. De pas vader geworden en reeds afgestudeerde sportleraar, heeft echter nog één grote passie en dat is zingen! Al begint dat voor deze in Breda geboren en nog altijd woonachtige zanger uit een geintje in de kroeg, inmiddels heeft hij nu wel al 4 eigen singles op zijn naam staan. In juni 2016 presenteerde hij ‘Vanavond Gaan We Los’.

Sjeik in den Olie maakt heerlijke Polonaise Medley
12-11-2018 12:22:00

Begin dit jaar was hij daar opeens: Sjeik in den Olie – De nieuwe feest sensatie van Nederland wordt hij genoemd! Met zijn feesthit; “Ali Baba” scoorde hij meteen een dikke kroegenhit in het feest circuit. Ook op Youtube heeft Sjeik in den Olie al veel bekijks gehad met zijn debuutclip. Veel interesse is er meteen gekomen vanuit de kroegen voor deze sensationele bühne act, die de sfeer er meteen goed in heeft met heerlijke meezingers in een nieuw jasje! Met de feestperiode in aantocht lanceert de Sjeik opnieuw een top-single. 

Johan Vlemmix viert carnaval als Prins Televisiekus
12-11-2018 12:09:00

Onze Nederlandse ambassadeur van het feest doet zijn naam eer aan en komt met een nieuwe carnavalskraker in zijn rol als Prins Carnaval van Rommelgat. De carnaval komt eraan en dat betekent een drukke periode voor feestbeest Johan Vlemmix. Maar dit jaar drukker dan andere jaren. Op 11-11 is Johan Vlemmix  geïnstalleerd als ZDH Grote Prins van Rommelgat Televisiekus. Natuurlijk hoeft hij deze klus niet alleen te klaren en wordt bij gestaan door Adjudanten: Rob Govers en Angelo Jansen, Hofdames: Nicole Theuns en Yentl van Bakel.

Flügel en Henk Dissel gaan op zoek naar de leukste Carnavalsvereniging van 2019
12-11-2018 11:51:00

Flügel gaat in samenwerking met Henk Dissel op zoek naar de leukste Carnavalsvereniging van 2019. Al 25 jaar is Flügel onlosmakelijk verbonden met een van de grootste feesten in Nederland en België. Carnaval! Nu Henk Dissel met een Carnavalskraker komt wordt het tijd om de krachten te bundelen en samen op zoek te gaan naar Dé Leukste Carnavalsvereniging van 2019. Gisteren 11 November 2018 (elfde van de elfde) was de officiële start van onze zoektocht naar De Leukste Carnavalsvereniging van 2019. Op www.deleukstecarnavalsvereniging.nl kunnen Carnavalsverenigingen hun meest ludieke foto insturen. 

Antoon Wolters komt met 'Vechten voor elkaar' op voor de woonwagenbewoners
11-11-2018 10:52:00

Antoon Wolters komt op voor de belangen van de woonwagenbewoners met zijn nieuwe single “Vechten voor Elkaar”. Het gaat over de actie die er gevoerd wordt door de kampbewoners die vechten voor hun standplaats. Antoon is zelf woonachtig op het kamp en weet als geen ander hoe belangrijk het is voor deze cultuur om met elkaar samen te leven. Ons kent ons en alles delen met elkaar in voor- en tegenspoed. Aangezien er behoefte is aan nieuwe standplaatsen en het uitsterfbeleid door de gemeenten niet meer is toegestaan gloorde er weer hoop.

Dorien gaast solo verder als De Dorini’s
10-11-2018 15:48:00

Het carnavalsseizoen gaat weer beginnen! Sommigen van jullie zullen het misschien gemist hebben maar De Dorini’s uit Boxtel gaan dit seizoen niet verder als duo maar solo. Helaas was het voor Marlou niet meer te combineren met haar opvoeding van haar zoontje en werk. Dorien kan er nog geen genoeg van krijgen en gaat dus solo verder. Nog steeds onder de naam De Dorini’s. De nieuwe carnavalsplaat van De Dorini’s heet heel toepasselijk “Solonaise”. Weer een zeer aanstekelijk feestnummer.

Ricardo Smit giet 'Als ik je laat gaan' in een nieuw vaatje
10-11-2018 15:43:00

Na een druk weekend ploft Ricardo Smit op de bank om een aflevering van de “Beste zangers”, terug te kijken en begint Glen Faria het nummer “Als ik je laat gaan “ van Trijntje Oosterhuis te zingen. Ricardo wist meteen; Dit wil ik gaan zingen! En ik ga hem zingen voor mijn dochter Quinty. Die volgende dag heeft hij gelijk contact opgenomen met Peter van Kesteren met het verzoek om dit nummer te maken zonder de intentie hier om hier een singel van te maken. Na regelmatig contact met Peter kwamen beide tot de conclusie dat het een heerlijke productie is.

Bertus Sipma brengt kroegenknaller Een moet er de laatste zijn
10-11-2018 11:20:00

'Een moet er de laatste zijn' is  heerlijke feestelijke kroegenknaller van Bertus Sipma, die zeker iets te vieren heeft. Hij viert zijn 10 jarig Artiesten Jubileum met een fantastisch groot feest en daar hoort natuurlijk ook zijn nieuwe single bij, die tijdens dit feest gepresenteerd gaat worden. Na het mooie en wat rustige ‘Ik pluk de Sterren uit de Lucht”, gaat Bertus met zijn single weer ouderwets knallen, dat men al jaren van hem gewend is. Er zijn van die artiesten, die groot zijn lokaal en regionaal en daar op alle podia ieder feest muzikaal tot een top evenement maken. 

Dana Winner viert 30 jarig jubileum met groots concert in de Lotto Arena te Antwerpen
10-11-2018 11:04:00

In 2019 staat Dana Winner 30 jaar op de planken en dat zal uitvoerig worden gevierd op 9 november 2019 in de Lotto Arena in Antwerpen. Dana heeft ondertussen meer dan 3,5 miljoen albums wereldwijd en bracht al meer dan 250 eigen nummers uit. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van bij. Met haar versie van het Carpenters-liedje 'Op Het Dak Van De Wereld' heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. 'De Oude Man En De Zee', 'Woordenloos', 'Westenwind' en, 'Zeven Regenbogen' belanden allemaal bovenaan de hitparade. 

A3aan Drost steekt oude klassieker van Jan ten Hoopen in nieuw jasje
10-11-2018 10:47:00

A3aan Drost heeft met zijn nieuwe single ‘Je Bent Alles’ een geweldige vertolking opgenomen van een oude klassieker van Jan ten Hoopen. Dankzij de vrolijke herkenbaarheid nodigt deze single meteen uit tot meezingen. Producer Kees Tel stak het geheel in een modern arrangement zonder afbreuk te doen aan het origineel, waardoor de single meteen “vertrouwd” aanvoelt. Momenteel is A3aan druk in de weer met de opnames voor zijn nieuwe album welke in het voorjaar van 2019 zal verschijnen.

John West heeft de Oranje Kroon
09-11-2018 11:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 november is dat ‘Nee ik rij niet (want ik wil drinken)’, de nieuwe single van John West.  Het is een vrolijk nummer, maar wel met een boodschap. “Tijdens mijn optredens zie ik natuurlijk veel mensen die een gezellige avond hebben met een drankje erbij”, aldus de Haagse zanger. “Helaas neemt niet iedereen aan het eind van de avond zijn verantwoordelijkheid, met als gevolg dat er nog te veel verkeersdoden vallen door beschonken bestuurders.” 

Dubbel Feest, Dikke Mik en Die 2 slaan handen ineen voor Mega carnavalshit
09-11-2018 09:12:00

De Brabantse feestduo’s; Dubbel Feest, Dikke Mik en Die 2 zijn echte party duo’s die rondom de carnavalsperiode altijd heel actief zijn. Afzonderlijk van elkaar hebben ze de afgelopen jaren al verschillende succesvolle singles uitgebracht. Samen kwamen ze op het idee om hun krachten te gaan bundelen om een “Mega carnavalshit” te maken! Samen met producer André Kooiman, die al eerder met de 3 duo’s afzonderlijk samenwerkte, hebben de feestneuzen een ludieke cabaret plaat van vorig jaar omgetoverd tot een dampende feestknaller.

Sanne Hans schrijft 'Liever Dan M’n Eigen Leven’ voor Jan Smit
09-11-2018 09:06:00

Vandaag is de nieuwe single van Jan Smit uitgekomen. De track getiteld ‘Liever Dan M’n Eigen Leven’ is de tweede single van het nieuwe album Met Andere Woorden dat op 1 binnenkwam in de album top 100. Het liedje is geschreven door zangeres & componist Sanne Hans. Liever Dan M’n Eigen leven is geschreven door Sanne Hans, met als achterliggende gedachte dat het tijd was om iets te schrijven voor Jan zijn vrouw Liza. Als geen ander weet Sanne hoe het is om vaak van huis te zijn.

Robert Leroy covert ‘Abràzame’ van Julio Iglesias
08-11-2018 17:24:00

Robert Leroy kreeg landelijke bekendheid door hits als ‘Geef de nacht maar de schuld’, ‘Laat mij maar gaan’ en ‘Ik droom alleen nog maar van jou’. Inmiddels behoort Robert tot de artiesten die niet mag ontbreken op de grote evenementen. Zijn eerste CD album “ Praat met mij “, dat uitkwam in 2006, resulteerde niet alleen in optredens bij diverse TV programma’s zoals ‘Mooi weer De Leeuw’ en diverse andere muziekprogramma’s maar beleefde ook vele hoogtepunten in een aantal uitverkochte concerten zoals in het toenmalige Pepsi Stage.

'Geef mij een beetje dit'.....nieuwe single van Stefan Mondial
08-11-2018 16:58:00

Stefan Mondial is natuurlijk geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij loopt inmiddels al zo’n 20 jaar mee en is al die tijd trouw gebleven aan het Hollandse Lied. Altijd dansbaar en mee te zingen, zo verrast Stefan zijn trouwe fans keer op keer. De nieuwe single “Geef mij een beetje dit” is een bewerking van “Een engel op aarde” een nummer geschreven door Emile Hartkamp & Norus Padidar. De tekstbewerking is gedaan door Manfred Jongenelis en Stefan Mondial zelf.

Proef de sfeer van de muziek uit Groesbeek
08-11-2018 11:17:00

Na bijna 30 jaar is er een derde verzameling van muziek uit het muzikale dorp Groesbeek verschenen. De eerste LP getiteld “De Muzikale groeten uit Groesbeek” verscheen in 1984. De tweede LP/CD “Groesbeek dorp vol muziek” werd 5 jaar later in 1989 uitgebracht en kreeg veel landelijke aandacht op radio en tv. Het geheel  is een initiatief van Huub Arents. Anders dan de voorgaande uitgaves is er nu gekozen voor een 20 tal Groesbeekse artiesten en groepen. 

René Wanders lanceert Kunnen we elkaar niet vergeven
08-11-2018 10:59:00

René Wanders is geboren op 1 september 1966 en komt uit het Drentse Emmen. Twaalf  jaar geleden is René begonnen met zijn muzikale carrière en zeker niet onverdienstelijk. Zingen is na Grasbaanraces / Motorcross zijn grootste hobby, en dat hij dit allemaal kan en mag doen komt zeker door de steun van zijn vrouw en kinderen,. Ook is René een trotse opa. Tijdens de cd presentatie mocht hij van zijn kleinkinderen een prachtig cadeau ontvangen.Wat is het toch mooi om opa te zijn vertelde René. 

Erwin Fillee blaast oude Top 40 hit nieuw leven in
07-11-2018 15:26:00

Zanger/entertainer Erwin Fillee komt weer met een nieuwe single. Na het geringe succes afgelopen zomer van ‘Pootje Baaien’ blaast hij ‘Waar blijft die ouderwetse winter’ nieuw leven in. Een heerlijke remake van de door Marc Winter gezongen Top 40 hit uit 1975. ‘Ik heb dit altijd een leuk liedje gevonden en vond het tijd om het gewoon weer eens onder de aandacht te brengen. Het koude, gure winterweer komt er weer aan, maar als het een mooie heldere koude dag is, gaan de schaatsen er al weer onder en hopen we op een ‘echte’ winter.

Mike Daane brengt ‘Als ik jou vergeef’ van wijlen Andre Hazes uit in Kroegen-Feestversie!
07-11-2018 15:10:00

Sinds de release van ‘Dromen’, de debuutsingle waarmee Mike Daane zichzelf in 2013 landelijk voorstelde aan de liefhebbers van Nederlandstalige muziek, zit de carrière van de Haarlemmer stevig in de lift. ‘Zomerzon’, ‘Kom weer bij mij’, ‘Geluk’, ‘Ik weet alweer hoe laat het is’ en zijn afgelopen februari uitgebrachte single ‘Jij en ik’, vonden prima hun weg naar zowel de radiozenders als het publiek. Een decennia terug nog maar is deze bouwvakker ontdekt, en nu is hij een graag geziene zanger/entertainer in kroegen en op tal van evenementen.

Hotter Than My Daughter met Patty Brard op zoek naar nieuwe kandidaten
07-11-2018 14:56:00

Voor het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter met Patty Brard zijn we op zoek naar nieuwe moeders die wel een make-over kunnen gebruiken. Is jouw moeder de liefste van de wereld maar schaam je je een beetje voor haar uiterlijk? Durf je soms niet met haar over straat omdat ze zich wat ordinair kleedt of vind je haar juist een stoffige look hebben? Geef je nu op voor a.s. maandag 12-november! Samen gaan we jouw moeder weer laten stralen! Meld je zo spoedig mogelijk aan op rtl.nl/hotterthanmydaughter

Lieveke brengt nieuwe single uit
07-11-2018 12:18:00

Met  “Hey Schatje Hey” wist de uit België afkomstige Lieveke direct stevig te scoren bij de diverse radiostations. Niet dat het haar debuutsingle was want die dateert uit 1980. 15 jaar lang scoorde ze vele successen en was te zien op vele podia in Vlaanderen. In 1995 stopte de carrière van Lieveke of zoals ze zelf zegt “ Ik zocht een nieuwe uitdaging en kon hem even niet vinden” . Maar een bekend spreekwoord zegt dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dat geldt zeker ook voor deze charmante zangeres want in 2018 was ze er gelukkig weer.

Romana staat op het punt door te breken met ‘Adio, Adio, Adio’
07-11-2018 11:36:00

De agenda van zangeres Romana uit Leeuwarden is al degelijk gevuld met optredens in de noordelijke contreien van ons land en ook het recente optreden bij de jaarlijkse BumaNL dag in Tivoli, Utrecht maakte veel indruk. Haar videoclips en singles, die geregeld te zien en te beluisteren zijn op de muziekstations, zorgen ervoor dat gaandeweg ook andere regio’s haar muziek beginnen te ontdekken. Stilaan komen er steeds meer bewonderaars en enthousiastelingen die haar liedjes streamen en aanvragen.

De Proppies: wereldberoemd in Volendam....nu de rest van Nederland..
06-11-2018 14:37:00

Volendam is wereldberoemd! Niet alleen vanwege de paling en de klederdracht, maar ook door de Palingsound. De zilte zang van de Zuiderzee: The Cats, BZN, de Mon Amour Band, Jan Smit, Nick en Simon en talloze anderen. En.. binnenkort ook vanwege de Proppies! De familie Molenaar (alias familie Prop – in Volendam heeft iedereen een bijnaam, omdat anders niet uit elkaar te houden is wie, wie is..) is een bekende familie op Volendam. Bappie (opa) en Oma Prop hebben 14 kinderen (9 dochters en 5 zonen) en maar liefst 42 kleinkinderen!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: