RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bert Zwier brengt regelrechte kroegenknaller als voorloper van z'n nieuwe album
24-08-2017 16:28:00

2017 is het jaar dat Bert Zwier zijn 10 jarig artiestenjubileum muzikaal gaat vier met collega’s maar vooral fans, veel fans. Op zaterdag 21 oktober wordt het grote spektakel gehouden in Martni Plaza te Groningen. In de aanloop daarnaartoe is Bert op dit moment hard bezig met de opnames van een totaal nieuw geschreven Album, met daarop alle sferen van liedjes van zoals wij Bert kennen, maar daarnaast ook muzikale pareltjes die laten horen wat deze kleine grote man allemaal in zijn mars heeft.

Erik van Klinken presenteert z’n nieuwe album ‘Lekker doodgewoon’ in Emmen
24-08-2017 14:33:00

Een droom van Erik van Klinken komt uit op zondag 1 oktober 2017. Koos Alberts reikt dan namelijk in het Hampshire Hotel, van Schaikweg 55 te Emmen aan Erik z’n debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ uit. Meewerkende artiesten zijn Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer en Boer Geert. Taeke Wouda en Alfred Voogd zullen deze gratis toegankelijke middag presenteren. De aanvang is omstreeks 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.30 uur. Er zijn tevens  VIP kaarten ( All Inn)voor € 75.00 verkrijgbaar via www.erikvanklinken.nl . Na 7 jaar hard werken is het album ‘Lekker doodgewoon’ een feit. ‘Ik ben er ontzettend trots op. Een album wat ik niet had kunnen maken zonder mijn gezin, vrienden en m’n fans. Mijn vrouw en m’n gezin wil ik daarom bedanken voor de ruimte die ze mij geven om dit mooie vak te beoefenen’, aldus Erik. 

Tweede editie van het meezingspektakel Levenslied Eindhoven vindt plaats op 25 augustus
23-08-2017 16:40:00

Vrijdag 25 augustus staat de tweede editie van het gezellige meezingspektakel Levenslied Eindhoven op het programma. Op het Stadhuisplein in het hartje van Eindhoven staan tussen 17.00 uur en 01.00 uur de beste Nederlandstalige artiesten van dit moment op de bühne. Levenslied Eindhoven is gratis toegankelijk voor iedere liefhebber van het Nederlandse lied. Op het programma staan toppers als: Django Wagner, Frans Duijts, Henk Bernard en Peter Beense. Naast dit viertal zijn ook John West, Stef Ekkel en Eindhovenaar Ferry de Lits van de partij. Levenslied Eindhoven belooft een heerlijke zomerse avond te worden met de beste Levensliederen van eigen bodem! Levenslied Eindhoven heeft ook dit jaar weer zijn best gedaan om de top van het Nederlandse levenslied bij elkaar te krijgen. 

Déon Leon lanceert eerste solo single
23-08-2017 10:52:00

Voormalig Popstars winnaar Déon Leon (27) lanceert vandaag zijn eerste solo single ‘Geef je over’. Nadat hij in 2008, samen met twee andere kandidaten, Popstars won, belandde hij in de popgroep RED. Met ‘Step into the Light’ scoorden zij een nummer één hit. Het grote succes bleef echter uit en de groep ging uit elkaar. Sinds 2012 is Déon de leadzanger van één van de beste en populairste coverbands van Nederland ‘Beethoven’. Hierdoor ontwikkelde hij zich enorm als zanger.

'Alles in mijn leven'....nieuwe single van Dennie Grootheest
23-08-2017 10:38:00

Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt deze week de nieuwe single 'Alles in mijn leven' van Dennie Grootheest. Patrick de Jong is verantwoordelijk voor de tekst en Jurgen Hinten heeft het geheel gecomponeerd. Het is volgens platenbaas Ronald Visch vrolijkheid troef op dit moderne vlotte levenslied met gezellige accordeonsolo. Typisch zo’n nummer waarin menigeen zich gaat herkennen ook. Middels deze dansbare en radiovriendelijke meezinger kan Dennie Grootheest mooie stappen zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.  

Nieuwe vormgeving Oranje Top 30
22-08-2017 17:53:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, heeft een nieuw jasje. Op zowel radio, tv als internet is sinds deze week de nieuwe vormgeving te zien en te horen. De oude vormgeving van de Oranje Top 30 kwam uit 2012 en was na 5 jaar toe aan vernieuwing. Onder leiding van Frank Verkooyen van "The Boom! Music" uit Breda is de audio vormgeving gemaakt.

Een hit komt niet uit lucht vallen. John de Bever wel!
22-08-2017 15:13:00

Een gijzeling én een vrije val: John de Bever heeft een nu al memorabele ochtend achter de rug! De ‘Oranje volksheld’ schitterde gisterenavond nog op het 'Voetballer van het jaar Gala 2017' en is zojuist vanaf grote hoogte (vier kilometer), op spectaculaire wijze én door grote snelheid (200 KM per uur) met beide benen op de grond gezet! Uit handen van Marianne Weber en zijn 80-jarige vader Daan, heeft hij voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views voor 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' een bijzondere award ontvangen. Een in Nederland, voor dit genre muziek een unieke en zeldzame prestatie! 

Jeroen Visser laat met 'Ik had toch beter moeten weten' horen wat hij in z'n mars heeft
22-08-2017 10:37:00

Iets later dan gepland is hier de tweede single van Jeroen Visser. In onderling overleg is er even gewacht met de release van deze single, omdat zijn eerste single “Toen ik geld had, had ik vrienden” steeds meer aandacht kreeg en gedraaid werd bij vele radiostations.Een ontdekkingstocht van alle radiomakers, die in een keer Jeroen maar ook deze heerlijke eerste single omarmden. Tsja, …..dat maakt een ieder nieuwsgierig naar zijn nieuwe single 'Ik had toch beter moeten weten' natuurlijk.

Eerste editie ‘Vinzzent Op Het Strand’ groot succes!
22-08-2017 10:23:00

Vinzzent en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagde 1e editie van zijn festival; ‘Vinzzent Op Het Strand’ Een line-up met kanjers van artiesten zorgde voor één groot feest; Rob de Nijs, Django Wagner, Thomas Berge, Corry Konings,  John de Bever, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Matthijs Koning, Marc Canto, Patricia Schipper, Niels Houtepen, DJ’s; Willem de Wijs, Rubin en Maria Love. Met foodtrucks, een mini camping met retro campers en caravans aan het strandje bij Beachclub Puur en een enorme opkomst zorgde alles voor een geweldige sfeer. 

Jan Smit gaat met nieuwe single ‘De Wereld Rond’
21-08-2017 15:39:00

Vandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit verschenen. De release van de kersverse single getiteld 'De Wereld Rond' werd afgelopen week door Jan aangekondigd op zijn social media. Het lied  is geschreven door Jan zelf en geproduceerd door Thomas Tol. Jan schakelde bij de productie hulp in uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Carel Kraayenhof werd gevraagd mee te spelen op de plaat. "Met 'De Wereld Rond' wilde ik graag een positieve boodschap overbrengen', aldus Jan.

'Das Konzert aus dem Kesselhaus' van Helene Fischer verschijnt op 8 september
21-08-2017 15:28:00

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Henk Westbroek zingt over de diepste wens van vrijwel iedereen
20-08-2017 19:24:00

‘De tijd komt, de tijd komt zeker dat het lot mij iemand voor het leven geeft.’ Aan het woord is Henk Westbroek. Deze shakespeareaanse volzin is te horen op zijn nieuwe single ‘De Tijd Komt’, waarin de voormalige frontman van Het Goede Doel de liefde op een onconventionele manier bezingt. Het lied gaat over de diepste wens van vrijwel iedereen: het vinden van de enig échte partner voor het leven -  overigens naast alle seksuele fantasieën - terwijl iedereen verdomd goed weet dat hij of zij de perfecte man of vrouw nooit tegen het lijf zal lopen.

René Shuman & Angel-Eye brengen ode aan Elvis en TV Oranje geeft vrijkaarten weg
19-08-2017 17:45:00

Deze maand is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Daarom verzorgen René Shuman & Angel-Eye op zaterdag 26 augustus een groots Memorial Concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Samen met violen, blazers, dansers en een gospelkoor laten Mr. & Mrs. Rock-'n-Roll je de muziek van Elvis Presley en zijn tijdgenoten beleven als nooit te voren! Vanwege grote belangstelling is er een extra voorstelling om 14.30 uur. De dresscode is 'wit' en er worden tv-opnamen gemaakt.

Chris Cohen schrijft volkse meezinger voor Riny Valentijn & Ray Sanders
19-08-2017 10:46:00

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten. Ook hebben ze beiden al verschillende nummers en albums  uitgebracht. Ze zijn afzonderlijk op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zij van hun optredens een feest maken. Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen. Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen, wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven.

Bert Veldkamp brengt Nederlandstalige single uit
19-08-2017 10:36:00

'Verdrinken in je ogen' is de titel van de eerste Nederlandstalige single voor Bert Veldkamp. Deze 32 jarige in Emmen woonachtigte artiest in de dop is van kleins af aan al bezig met muziek. Dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn vader die als Ramblin' Eddy actief is in de countrymuziek. Sinds vorig jaar is Bert Veldkamp zelf meer serieus aan de slag gegaan met muziek en heeft hij een drietal Engelstalige singles opgenomen en uitgebracht. Z'n nieuwe Nederlandstalige single is geheel onverwachts en spontaan ontstaan. 

Gino Meijs lanceert zomers nummer 'We dansen samen'
18-08-2017 21:13:00

‘We Dansen Samen’ is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals ‘In De Zomerzon’ en ‘Blijf Tot Morgen’.  Voor de nieuwe single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.). Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van ‘We Dansen Samen’. 

Debuutsingle van Mark & Janina een feit
18-08-2017 20:55:00

Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde. Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen Janina een duo te vormen. 

Nelis Leeman heeft de Oranje Kroon
18-08-2017 20:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 augustus is dat ‘Dans met mij’, de nieuwe single van Nelis Leeman. De 28-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Made was aanvankelijk actief als diskjockey maar scoorde vorig jaar zelf een grote hit met ‘Wie denk je wel wie ik ben’. Ook deze opvolger belooft weer hoge ogen te gooien. Het is een aanstekelijk uptempo liedje, voorzien van een gypsy-sound vol passie en vuur. Het bijbehorende rappe en trefzekere gitaarspel maakt dit een heerlijke nazomerplaat waarbij je niet stil kunt blijven staan! 

TV Oranje herhaalt special Jan Leliveld
18-08-2017 20:44:00

Naar aanleiding van het overlijden van Jan Leliveld herhaalt TV Oranje aanstaande zondag 20 augustus om 20.00 uur de special waarin hij centraal staat. Donderdag werd bekend dat de Nieuwveense zanger op 61-jarige leeftijd is overleden. Jan Leliveld liet vorige week via zijn Facebookpagina weten dat hij ongeneeslijk ziek was. De grote doorbraak van Jan was in 2010 met het nummer ’Marianne’. In de tv-special, die eerder werd uitgezonden in januari 2015, vertelt hij over zijn vroegere werk in de bloemenhandel.

'Jij hoort in mijn leven'.......nieuwe single van Marvin de Geest
17-08-2017 18:40:00

Ruim 10 jaar geleden alweer greep de in 1989 in Arnhem geboren Marvin de Geest voor het eerst naar de microfoon. En niet zonder resultaat, het aanwezige publiek was meteen enthousiast en dat geldt evenzo voor Marvin zelf bij wie de smaak van optreden en entertainen direct zeer beviel. Enkele jaren nadien komt een droom uit als zijn eerste single ‘Liefdesverlangen’ verschijnt. Hij weet zich vanaf dat moment meteen in de belangstelling van vele radio- en televisiezenders te zetten

Algo brengt met nieuwe single het ‘Soulshow gevoel’ weer terug
17-08-2017 18:34:00

De in Den Haag geboren en getogen zangeres Algo is al jaren bezig met zingen en heeft al heel wat gedaan, in de meer dan twintig jaar dat ze nu bezig is. In 1997 deed Algo mee aan de Henny Huisman Soundmixshow als Toni Braxton, haar grootste idool, met het nummer “Unbreak my Heart”. Ze won deze show en kwam zo in de grote finale terecht. Helaas is ze niet de winnares geworden, maar met de bekendheid van de Soundmixshow gingen er wel vele deuren open.

Jan Lelieveld (61) overleden
17-08-2017 18:11:00

Vorige week maakte Jan Lelieveld via z'n Facebookpagina bekend dat hij op meerdere plekken uitzaaiingen van kanker had en inmiddels was uitbehandeld. 'De uitzaaiingen waren gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding', meldde Jan een week geleden.

Evert Wolters werkt zelf mee aan nieuwe single
16-08-2017 20:29:00

Even een kant en klaar liedje inzingen, zit er voor Evert Wolters niet meer in. Aan zijn nieuwe single ‘Hoe ver kan ik gaan’ heeft hij meegeschreven en daarna moest hij er in de studio zelf een liedje van maken. Evert Wolters wordt nu enige tijd begeleid door Willie Oosterhuis en Musicfarm. Zij vinden dat muziek echt persoonlijk is. Daarom heeft de zanger in eerste instantie al meegeschreven aan zijn nieuwe single ‘Hoe ver kan ik gaan’. “Iets wat ik voorheen nooit van mezelf gedacht had”, aldus Wolters. 

Bella Beer en Ron Brandsteder worden herenigd
16-08-2017 20:19:00

De Oase Bar 2017 brengt legendarisch tv-duo Bella Beer en Ron Brandstedeweer samen Bella Beer verblijft inmiddels al jaren in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.Maar voor De Oase Bar wordt zij even vrijgelaten. Op woensdag 16 augustus heeft de directeur van Beeld & Geluid, met grote uitzondering, Bella Beer aan Ron Brandsteder overgedragen. Zodat zij samen met Gerard Cox, Joke Bruijs, Ron Brandsteder en vele andere artiesten vanaf 8 september te zien zal zijn in De Doelen te Rotterdam.

Johnny Valentino komt met het aanstekelijke zomers liedje ‘De Waka Waka’
16-08-2017 20:09:00

Daar is tie weer… Johnny Valentino komt met een heerlijk, aanstekelijk, zomers liedje ‘De Waka Waka’. Een heerlijke, dansbare, swingende, zomerse, positieve meezinger zoals we gewend zijn van Johnny, die prima aansluit bij zijn vorige singles. Na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’ en het zeer gevarieerde album ‘Het beste van…’ gaat Johnny verder door in de lijn van zomerse klanken. Johnny geniet van deze zomer en gaat er met zijn positieve vibe weer keihard tegenaan. ‘

TV Oranje Shownieuws tijdelijk vanuit Egypte
16-08-2017 19:55:00

Beste bezoekers van de TV Oranje Shownieuwspagina. Van woensdag 16 augustus 2017 t/m woensdag 30 augustus 2017 wordt zoals gewoonlijk dagelijks de shownieuwspagina ververst met het laatste artiestennieuws, echter niet vanuit Nederland, maar vanuit het zonovergoten El Gouna in Egypte. Tijdens deze twee weken wordt eenmaal per dag de site bijgewerkt. Nieuwtjes m.b.t. Nederlands artiestennieuws kan ook gewoon via shownieuws@tvoranje.nl worden aangeleverd.

Demy de Groot verrast fans met aanstekelijk dansbaar nummer ‘Hé ja jij’
15-08-2017 21:33:00

Voor zijn nieuwe single ‘Hé ja jij’ heeft Demy de Groot alles uit de kast getrokken om er een dansbaar lied van te maken. Het bevat zomerse klanken die volgens de zanger zeker voor volle dansvloeren gaat zorgen.  Naast een hele leuke tekst, geschreven door zijn tekstschrijver Chris Cohen, is ook deze keer weer gekozen om tijdens de opname gebruik te maken van veel live instrumenten. Dat Demy graag over het vrouwelijk schoon zingt is allang geen verrassing meer. Zijn vorige singles zijn daar getuige van.

The Good Life Federation lanceert nieuwe single
15-08-2017 19:47:00

De mannen van The Good Life Federation lanceren een nieuwe single met bijbehorende videoclip. Dit keer in een andere stijl als de vorige twee singles. De kersverse single van dj/producer Brad Grobler, zanger Stevie Maxx en MC Juice gaat dit keer over twee personen die elkaar leuk vinden terwijl er maar geen actie komt tussen beiden. De vraag in dit nummer is dan ook waar het wachten op is. De Engelstalige titel is ‘’What Are You Waiting For ?’’. Het drietal is al veel uitgenodigd voor interviews bij diverse stations in binnen en buitenland.

TV Oranje krijgt de primeur van Dave Giacomini m.b.t. nieuwe clip 'Waanzinnig'
14-08-2017 17:43:00

De Noord Hollandse Dave Giacomini is al meer dan 10 jaar actief als zanger van het levenslied. Hij is geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Haarlem. Na zijn single ”Als je naar me lacht” komt Dave nu met zijn nieuwe single “Waanzinnig”. Dit nummer is geschreven door Gilbert Themen en bewerkt door Jeroen Dirksen / Music Experience. PlanBeeBV geeft het nummer uit en heeft de bijbehorende videoclip geproduceerd. Het uitbrengen van dit nieuwe nummer is een droom van Dave die nu werkelijkheid wordt. 

Erwin Fillee brengt 'Zeg me nu de waarheid vriend' opnieuw uit
14-08-2017 16:44:00

Na het verschijnen van zijn soloalbum ‘Goud’ in maart 2017 kreeg Erwin Fillee van vele kanten het verzoek om zijn oude succes ‘Zeg me nu de waarheid vriend’ opnieuw uit te brengen. 25 jaar geleden is dit nummer met live-band opgenomen, en in 2017 opnieuw door Erwin ingezongen. Net als toen is het nummer door Erwin zelf geproduceerd, ook al deed hij het toen met de veel te vroeg overleden zanger/producer Michel Kristen. Na lang aarzelen is er een videoclip van dit nummer op genomen.

Maico zingt en signeert bij Media Markt Enschede
14-08-2017 16:33:00

Op zaterdag 19 augustus 2017 geeft Maico een optreden en signeersessie bij de Media Markt (De Klanderij)  in Enschede. Hij bracht enkele weken geleden zijn nieuwe single 'Lach, leef en geniet' uit. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn die dag van 14.00 uur tot 15:00 uur van harte welkom. De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger  stond al vanaf  begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie.

RADIONL Zomertoer komende vrijdag naar Zwolle
12-08-2017 13:40:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer, met optredens van bekende artiesten en een live uitzending vanaf locatie. Vrijdag 18 augustus strijkt de RADIONL Zomertoer vanaf 19.00 uur neer op het Meerminplein in Zwolle in het kader van het Stratenfestival. Er zijn optredens van Ancora, Tino Martin, Jan Keizer & Anny Schilder, Gebroeders Ko, René Karst, Django Wagner, Jacques Herb, Sieneke, Wimmie Bouma, Marco de Hollander, Stef Ekkel, Jeffrey Kuipers, Kevin Koning, New Timeless, Yosee, Dennis Jones, Ronnie van Bemmel, Danilo, Harten 10, Henri van Velzen, Bassistent en Wesley Wolters. 

 

Nieuwe single 'Sterker dan ooit ' van Stefan van Loon is op z'n huid geschreven
12-08-2017 11:15:00

De in Den Helder geboren en getogen zanger Stefan van Loon is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld. Stefan was voorheen beveiliger, maar is sinds enkele jaren huisvader. Muziek was altijd al zijn hobby, maar sinds die tijd staat hij ook echt achter de microfoon en dat is naast de zorg voor zijn kinderen, zijn tweede passie geworden. Bij optredens wordt hij altijd vergezeld door zijn vriendin die alles voor hem regelt en tevens het geluid voor hem verzorgt, samen staan zij enorm sterk.

Johan Heeren neemt liedje op voor z'n vriendin
12-08-2017 10:43:00

Omdat Johan Heeren al jaren geniet van het nummer 'Pledging my love' vroeg hij aan Henk van Broekhoven, beter bekend als John Spencer, om er een Nederlandstalige bewerking van te maken. De originele versie dateert uit 1955 en werd gezongen door Johnny Ace. Johan kende het nummer voornamelijk van Elvis Presley die het lied in 1976 op de plaat zette. Het resultaat is 'Voor altijd mijn liefste', een eigentijdse versie,  gestoken in en volks jasje. Daardoor is het toch weer een echte Johan Heeren plaat geworden die hij eigenlijk opnam voor z'n vriendin.

Ray Co brengt ode aan Eddy Wally met “Dans met mij de laatste tango”
12-08-2017 10:28:00

De Rotterdamse zanger Ray Co (red. Rene Koenegras) is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single. Met zijn nummers; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Weer als een kind” laat de eigenaar van zijn eigen theaterbedrijf zijn grote veelzijdigheid in muziek zien. Voor zijn nieuwe singel vroeg hij aan producer/componist André Kooiman om een remake te maken van het nummer; “Dans met mij de laatste tango” in de versie van de Vlaamse zanger Eddy Wally. Het resultaat is een nieuwe versie van de origineel Duitstalige tango.

Marco de Hollander op vakantie met zijn fans
11-08-2017 15:22:00

Marco de Hollander gaat met zijn fans weer op reis. Na het succes van dit jaar, een drie daagse fanreis naar Volendam, heeft de populaire zanger besloten om een vervolg te geven aan zijn FanWeekend. De datum is bekend. De zanger gaat van 26 t/m 28 januari op reis. De locatie dit keer wordt Zeeland. Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten.

André Hazes heeft de Oranje Kroon
11-08-2017 15:17:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 augustus is dat ‘Wie kan mij vertellen’, de nieuwe single van André Hazes. Het is een uiterst vrolijk liedje geworden, over  twee vrienden die behoorlijk zijn wezen stappen en niet meer weten wat ze de vorige avond hebben gedaan. Hun avonturen zijn te zien in de spraakmakende clip die bij het nummer is gemaakt. Met Johnny de Mol in de rol van stapmaatje zien we de heren de meest vreemde capriolen uithalen, inclusief bezoek aan een tattoo-studio.

De zomer in je huiskamer met Tekjero van Rooie Rico XXXL
11-08-2017 15:13:00

Een slechte zomer? Niet langer met deze zomerse single. Rooie Rico XXXL brengt het zonnetje in je huis met het nieuwe feestlied ‘Tekjero’. ‘Tekjero’ is een geweldig zomerse plaat met Spaanse invloeden en uiteraard een hoop plezier zoals we van Rooie Rico XXXL kunnen verwachten. Rooie Rico vertelt in het lied dat hij net terug is van de vakantie aan de Costa in de sol en dat hij daar elk jaar op zoek is naar een Spaanse schoonheid die ‘Te quiero Rooie Rico ’ in zijn oor fluisterde.

Nieuwe single van Tina Trucker en Hessel Wijkstra herbergt swingend karakter
11-08-2017 15:07:00

In 2016 scoren Tina Trucker en Hessel Wijkstra met het in drie talen uitgebrachte liedje “Truckdrivers”. Het werd volop gewaardeerd in het land en was een ongekend succes. Dit succes was voor vele fans aanleiding te vragen naar een vervolg hierop. Tina en Hessel  hebben  niet alleen als collega’s maar ook privé, een goede band met elkaar en ook op het podium gaat het heel goed samen. Beiden hebben ze natuurlijk dezelfde passie, het truckerslied en een tic voor vrachtwagens!  

Piet Schilder overleden aan de gevolgen van kanker
10-08-2017 21:06:00

Op donderdag 10 augustus 2017 is Piet Schilder op 62 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden aan de gevolgen van kanker.  De muziek van de The Cats liep als een rode draad door het leven van Piet. Op  jonge leeftijd was hij al fan van The Cats. Met zijn band Next One scoorde hij in 1982 de hit ’Cats Forever’. Na deze muziekcarrière richtte Schilder zich op zijn juwelierszaak. Tot hij in 2001 werd gevraagd om als zanger eenmalig een ode te brengen aan The Cats. De Tribute To The Cats Band was een feit. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop