RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Volgens Kees Haak zijn alle vrouwen de baas
03-10-2017 12:03:00

In navolging van zijn zomerhit 'Het is weer zomer' heeft Kees een nieuwe knaller gemaakt. Kees Haak heeft het wel een klein beetje aan de stok gekregen met zijn vrouw, na zijn laatste single, vandaar dat Melchior Rietveldt een liedje voor hem heeft geschreven 'Alle vrouwen zijn de baas!'. Kees Haak zegt: ''Ik vind vrouwen helemaal te gek, alleen kunnen ze best wel eens zeuren.'' Zoals bij elk liedje van Kees krijg je toch meteen weer een glimlach op het gezicht. Meer info: www.facebook.com/profile.php?id=100009791406045

Winnaars Buma NL Awards 2017
03-10-2017 00:31:00

Frans Bauer, Boef, Vreemde Kostgangers, Marco Borsato, Henk Dissel en Ronnie Flex waren maandagavond in TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. De uitreiking kende dit jaar een aantal primeurs. Voor het eerst werden ook Nederlandstalige 'urban' en alternatieve muziek met een Buma Award onderscheiden en mochten naast de artiesten, ook de componisten en muziekuitgevers op het podium een beeldje in ontvangst nemen. In totaal werden 38 prijzen uitgereikt in 11 categorieën. Een ontroerde Lenny Kuhr kreeg een Lifetime Achievement Award voor haar gehele oeuvre. 

Johan Heuser lanceert jubileumsingle 'Als is jouw lach zie'
03-10-2017 00:26:00

Johan Heuser viert feest! Al meer dan 20 jaar is de altijd goedlachse volkszanger een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. En dat mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! De zanger die ontdekt is door Corry Konings (en zelfs een duettenalbum met haar heeft uitgebracht) en al sinds jaar en dag hit na hit scoort, trakteert zijn fans op een nieuwe single én videoclip! Manfred Jongenelis die de nieuwe track heeft geschreven én geproduceerd, levert een staaltje maatwerk af. 

Edwin van Hoevelaak ontvangt Hollandse Meesters Award
03-10-2017 00:15:00

Edwin van Hoevelaak heeft op Buma NL de Hollandse Meesters Award ontvangen. De award is een erkenning voor een auteur die over een langere periode met Nederlandstalig repertoire succesvol is geweest en daarmee onmiskenbaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandstalige muziekcultuur. Wim van Limpt, CEO van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra, overhandigde de prijs. De componist, tekstschrijver en producent schreef de afgelopen jaren mee aan meer dan vijfhonderd liedjes.

Jan Smit presenteert Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond
02-10-2017 23:44:00

Na het succes van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 8 december. Met een avond vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits, is Nederland met het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond een nieuw eindejaarsevenement rijker. 

Nieuwe single Henk Harders getiteld 'Ik hou van het leven'
02-10-2017 13:08:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Ik hou van het leven”. Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals als “Zie hoe mooi het leven Is”, “Zie Ii Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef jouw hart aan mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders.

Manfred Jongenelis tekent exclusive publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music
02-10-2017 12:56:00

Manfred Jongenelis heeft een exclusieve publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music getekend.Als producer was hij al verantwoordelijk voor enkele successen van o.a. Marianne Weber, John de Bever, Wesly Bronkhorst, Willem Barth en John West. Naast het produceren en het live begeleiden, op accordeon, van vele Nederlandstalige artiesten is Manfred zich steeds meer gaan toeleggen op het schrijven van liedjes. 

André Hazes wint de Ticketmaster Award
02-10-2017 12:49:00

Maandag 2 oktober is André Hazes verrast met de Ticketmaster Award voor populairste Nederlandstalige artiest van het afgelopen jaar. Hij ontving de award uit handen van oud- winnaar Marco Borsato. Dit gebeurde tijdens het muziekevent Buma NL in TivoliVredenburg in Utrecht. Samen met Marco Borsato verzorgde André Hazes het openingscollege van Buma NL. Hierin werd uitgebreid ingegaan op André’s carrière en zijn passie voor het vak. 

Stoer feestje met Gino Compromesso
01-10-2017 13:48:00

Gino houdt wel van een stoer feestje! Deze Oer-Brabantse knaap heeft met diverse bands en acts vele podia een feestelijke schuurbeurt gegeven! Hij was actief als drummer/zanger/entertainer in o.a. Rock & Loll band ‘WC Experience’ en feestact ‘Alle 13 Jaanke’. Momenteel zingt en drumt deze muzikale levensgenieter in smartlappenformatie ‘Rooie Rico XXXL’ en allrounde pianoshow 'The Pianoman & Friends'. Nu wordt het tijd om met zijn solo-act ‘Gino Compromesso’ het land in te gaan. Zijn eerste single komt er medio november aan! En jawel hoor, je kunt 'Gino Compromesso' ook boeken op jouw feest! Dat wordt meelallen met overbekende feestklassiekers...maar dan wel 'op z'n Ginoos' …. Net FF anders dus!

De 'Als je later GROOT band' lanceert debuutsingle 'Oversteken'
30-09-2017 12:13:00

Met trots presenteert NL Factor de kindernederpopband, de 'Als je later GROOT band'. De band bestaat uit 4 gepassioneerde muzikanten, waaronder een aantal leerkrachten. Door hun liefde voor muziek en kinderen hebben zij in 2016 de krachten gebundeld en weten zij op een swingende en hippe manier theater te maken met een educatieve knipoog. In samenwerking met het cd-label NLFactor wordt vandaag de debuutsingle 'Oversteken' gereleased. 

John de Bever met 'Ga maar terug naar je eigen land' op nummer 1 in de iTunes TOP100
29-09-2017 18:04:00

Platenmaatschappij Berk Music komt met leuk nieuws! John de Bever weet met zijn spraakmakende single 'Ga maar terug naar je eigen land' binnen een aantal uur de nummer 1positie van de prestigieuze iTunes TOP100 te behalen! Na het succes van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' blijkt ook deze nieuwe feestplaat een schot in de muzikale roos! John is na een kortstondige tijd in Spanje en China terug in zijn eigen Nederland! Na een huwelijk met een Spaanse schone én een overvloed aan de Chinese keuken eindigt zijn avontuur. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op 6 oktober
29-09-2017 16:47:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op vrijdag 6 oktober is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst. 

Nieuwe single ‘Dans’ van Marloes van Ham verschijnt op het Telstar label
29-09-2017 16:37:00

Marloes van Ham timmert al een tijdje aan weg om zich te ontplooien als zangeres. Ze treedt al meerdere jaren op als cover zangeres. Omdat ze ook eigen repertoire uit wilde brengen  lanceerde ze in 2015 haar eerste eigen single ’30 dagen zonder jou’.   Dat leverde haar veel positieve reacties op. Onlangs kwam ze in contact met Hans Vrolijks die haar een demo liet horen van ‘Dans’. ‘Ik was gelijk verkocht. In de studio van Hans Vrolijks hebben we vervolgens het nummer opgenomen en was er erg tevreden over. 

Dave Dekker vervangt Ridder van Kooten in Tina de musical
29-09-2017 15:24:00

Terwijl in Amsterdam de repetities in volle gang zijn, maakt producent Homemade Productions vandaag bekend dat Dave Dekker als alternate van Ridder van Kooten te zien zal zijn in Tina de musical. Dave Dekker kreeg landelijke bekendheid met zijn hoofdrol als kleine Ciske in Ciske de Rat de musical, waar hij na afloop van de première toenmalig Koningin Beatrix mocht ontmoeten. Daarna nam hij deel aan The Voice Kids seizoen 1 en kreeg hij zijn eigen real life soap bij SBS: Dave Dekker Dendert Door. Met Danny de Munk nam hij het nummer Laat ons niet alleen uit en trad hij op in o.a. De Wereld Draait Door, All you need is love, RTL Live, Mooi weer De Leeuw en het Musical Awards Gala. Zijn zelfgeschreven single Ik kijk in je ogen is later opnieuw uitgebracht door Gerard Joling en Jandino Asporaat.

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon
29-09-2017 15:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 oktober is dat ‘Zal ik jou ooit nog zien’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het gaat om een liveopname, gemaakt tijdens het concert dat de Amsterdamse zanger gaf in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw. Hij bracht daarbij een prachtige versie ten gehore, dat afkomstig is van zijn album ‘Op Weg’ uit 2015. Begeleid door een orkest met stemmige strijkers laat Wesly horen dat hij tot de top van de Nederlandstalige muziekwereld gerekend mag worden. 

Thuis....nieuwe single van Marco Borsato
29-09-2017 12:12:00

Marco Borsato kondigt vandaag zijn nieuwe single ‘Thuis’ aan. Het is het eerste nieuwe werk afkomstig van het gelijknamige album ‘Thuis’, dat op vrijdag 17 november uitkomt. De zanger maakt eveneens bekend dat hij op donderdag 16 november een exclusief concert in Paradiso geeft.De carrière van de gelauwerde popzanger telt inmiddels ruim 27 lentes waarin hij talloze hoogtepunten beleefde, zoals vele uitverkochte tadionconcerten in Nederland en België en een aaneenschakeling van bekroonde singles en albums. 

Randy Schoonderwaldt ft Nexus coveren 'Subeme la radio' van Enrique Iglesias
29-09-2017 11:55:00

'Zet de radio maar harder', zegt  plugster Joyce Notenboom over de nieuwe single van Randy Schoonderwaldt ft Nexus. Randy komt namelijk met een echte Latin knaller van formaat. ‘Betoverd’ is een Nederlandstalige cover van Enrique Iglesias zijn grote zomerhit “Subeme la radio”. Voor deze cover ging Randy de samenwerking aan met de getalenteerde rapper Nexus uit Breda, wie niet bang is voor een muzikale uitdaging en daarin graag zijn grenzen opzoekt. Deze cover is wederom geproduceerd door Frans van Nispen bij Mickim Music.

Kevin Nuijten komt met nieuwe single
28-09-2017 19:33:00

Vannacht ben jij de mijne’ is de tweede single van Kevin Nuijten. Deze afgestudeerde sportleraar die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een eerste single ‘Vanavond gaan we los’, welke vervolgens goed ontvangen werd door de radio stations en in het land.

Chris Haverman gaat met platenlabel Rood-Hit-Blauw samenwerken
28-09-2017 13:50:00

De uit Raalte afkomstige Chris Haverman laat weten zijn volgende produkties onder de vlag van Rood-Hit-Blauw uit te gaan brengen. 'Chris bezit een prima stemgeluid en met deze volwassen sound verwacht ik voor hem een mooie carrière als zanger. Een mooi steentje wordt bijgedragen door de uitmuntende studio van Manfred Jongenelis, opnames hiervandaan maken mij altijd blij……', aldus Ronald Visch van platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. Binnenkort meer nieuws over Chris Haverman en zijn nieuwe single “Het maakt me niet uit’’ !

Alwin krijgt de kriebels.....
28-09-2017 13:44:00

Na zijn single van vorig jaar “Jij hebt veel meer dan andere vrouwen”, heeft hij samen met zijn vaste producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, een waardige opvolger gemaakt. Het liedje “De Kriebels” is wederom een liedje dat na een paar keer horen, een hele dag blijft meezingen. De vrolijke klanken, de opbouw en het herkenbare stemgeluid van Alwin, zorgt er voor dat het in je geheugen blijft hangen. Om dit plaatje te versterken zijn er op mooie locaties beelden geschoten voor zijn videoclip. 

Extra concerten André Rieu binnen 2 uur uitverkocht
28-09-2017 13:24:00

De drie extra concerten van André Rieu in Maastricht die gisteren in de verkoop gingen waren binnen een 2 uur uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling is besloten een laatste, extra weekend toe te voegen. De drie nieuwe concerten vinden plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juli 2018. 

Dario laat met 'Donder en bliksem ' andere kant muziekstijl horen
27-09-2017 21:39:00

Dario staat bekend om zijn feestmuziek. Een feestje bouwen is zijn beroep, maar met de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat hij zien dat hij een muzikale duizendpoot is. “Ik had het idee om een andere kant van mijn muziekstijl te laten horen”, aldus Dario. De volkszanger blijft bij gezellige, volkse muziek, maar de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat net even een andere kant van Dario zijn stijl horen. “Dat komt omdat dit meer poppie is”, verklaart hij. Het blijft up-tempo, maar het bevat net een andere invalshoek. 

Janneke de Roo hoopt fans blij te maken met nieuwe single 'Jij bent de liefde'
27-09-2017 21:31:00

Janneke de Roo is blij met de nieuwe single ‘Jij bent de liefde’ die ze samen maakte met producer Kees Tel. Ze vond dat er wel weer een gezellig en vrolijk nummer kon komen. “Mijn fans zijn er ook blij mee, dat weet ik zeker, want die willen mij blij zien”, aldus Janneke. Volgens Janneke de Roo is het tijd dat de fans haar weer écht blij zien. Na een aantal jaren van verdriet na het overlijden van haar man Kor, is het daar nu tijd voor. “Er moest wel een nummer komen waar ik zeker van weet dat Kor het mooi had gevonden.

Ricardo steekt Careless Whisper in een Nederlandstalig jasje
27-09-2017 13:53:00

Ricardo van Vugt lanceert een Nederlandstalige versie van de grootste hit van George Michael. Frank van Etten heeft het nummer 'Careless Whisper' onder handen genomen met als resultaat 'Zolang ik maar bij je ben'. Daarnaast heeft van Etten ook nog eens 2 andere nummers gemaakt voor de 37 jarige zanger uit Helmond. De eerste hiervan zal tijdens de donkere dagen verschijnen en de andere in het begin van 2018. Ricardo is tevens van plan om zijn zangcarrière een nieuwe boost te geven. 

'Voor altijd'....nieuwe single van Sister Sister
27-09-2017 13:30:00

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Zuid Oost Drenthe. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf!  Geen repertoire is hun beide vreem. Of het nu gaat om de meezingers, rock, soul, country, Nederlands- of Engelstalig. Allround inzetbaar  en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet.

Frank Verkooyen hoopt met 2017 versie van 'De waarheid' van Lucas & Gea succes te behalen
27-09-2017 00:17:00

Frank Verkooyen tracht met een nieuwe versie van ‘De waarheid’ van Lucas & Gea het nummer nieuw leven in te blazen. Volgens de zanger was het de hoogste tijd om deze klassieker uit 2002 om te buigen tot het betere 'feestwerk'. Als shownieuwredacteur van TV Oranje Shownieuws ben ik, Gert Reehuis, van mening dat de oorspronkelijke versie van Lucas & Gea, met de karakteristieke stem van Lucas Hulshof, niet te overtreffen valt. Ik denk dat de echte piraten uiteindelijk zullen kiezen voor de versie van Lucas & Gea.

Nieuwe single van Evert Baptist gaat over z'n jeugdliefde Aaltje
26-09-2017 23:39:00

Evert Baptist lanceert wederom een single met een hoog feestgehalte en een pakkende, diepgaande tekst. Deze opvolger van oa.'Hoe de Vuk is Gretha' en 'La La La Gehaktbal' is weer van hoogstaand niveau zoals we ook gewent zijn van de Nachtegaal van het Noorden. Deze keer gaat de single over zijn jeugdliefde Aaltje. Alhoewel Evert al jaren getrouwd is met Gretha, kan hij Aaltje niet vergeten. 

K3 gaat samenwerking aan met Jan Smit
26-09-2017 23:22:00

De meiden van K3 zijn superdruk met hun nieuwe film, K3 Love Cruise, en het opnemen van hun gelijknamige nieuwe album die beide later dit jaar uitkomen. Daarnaast stralen ze vanaf mei 2018 in een gloednieuwe K3 Show. Ondanks hun drukke agenda hebben Hanne, Marthe en Klaasje tijd gevonden om in het voorjaar van 2018 samen te werken met niemand minder dan Jan Smit. Dit maakte de Volendamse zanger vanavond bekend in het Vlaamse televisieprogramma ‘Van Gils & gasten’.

Genomineerden Buma NL Grootste Talent zijn bekend!
26-09-2017 23:10:00

Op maandag 2 oktober 2017 worden in Tivoli Utrecht de BUMA NL Awards uitgereikt. Onze vrienden van Sterren NL omarmen de prijs voor het Grootste Talent. Presentator Lucas van Leeuwen zocht de drie genomineerden; Joey Hartkamp, Raymon Hermans en Mart Hoogkamer op, om ze te overvallen met hun nominatie in deze categorie. Wie de Award uiteindelijk gaat winnen weten we op maandag 2 oktober. Vorige week ontvingen 25 Nederlandse bands en artiesten, verdeeld over 11 categorieën, al een nominatie voor de Buma NL Awards.

Ron van Hoof heeft beste medicijn tegen chagrijn
26-09-2017 14:40:00

Het is een onvervalste disco klassieker! De kans is dus enorm groot dat je als luisteraar meteen in een vrolijke mood komt, zodra de nieuwe single van Ron van Hoof via de speakers tot je komt. Voor deze Brabander is het zijn vierde landelijk uitgebrachte solosingle binnen een kort tijdsbestek. Vorig jaar tekende de zanger voor de liedjes; ‘Het leven met jou’ en het prachtige ‘Vrouw van mijn leven’ terwijl de in Putte geboren en getogen Ron, dit jaar ‘Lieve Lieze’ op single zette. 

Succesvolle Kerstshow Vuile Huichelaar ook dit jaar weer in het theater
26-09-2017 14:23:00

Na de succesvolle, strak uitverkochte Kerstshow van voorgaande jaren, komen de dames van Vuile Huichelaar weer naar het theater met deze vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende Kerstliedjes, van 30 november t/m 29 december te zien in verschillende theaters in Nederland. December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, gevolgd door Kerst met zijn eigen verwachtingen en uiteindelijk Oud en Nieuw met mooie voornemens.  Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen.

Extra concerten André Rieu in Maastricht
26-09-2017 14:05:00

De drie concerten van André Rieu in Maastricht die vorige week in de verkoop gingen waren binnen een dag uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling worden 3 nieuwe concerten op 13, 14 en 15 juli 2018 toegevoegd  De officiële kaartverkoop voor de extra concerten start op woensdag 27 september om 10.00 uur via www.andrerieu.com

Kan zangcoach Alice Maywood jou op weg naar de top helpen???
26-09-2017 13:52:00

Alice Maywood, onlosmakelijk verbonden met de successen als ‘Late at night’, ‘Mother how are you today’, ‘Give me back my love’, ‘Mano’, ‘Ik wil alles met je delen’ en het sprankelende ‘Rio’ weet als geen ander dat een zangcoach het maximale uit je stem kan halen. De zangeres die tekende voor de gouden successen ten tijde van Maywood was jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen. In 1979 verscheen als eerste single ’Since I met you’. In de loop der jaren behaalden ze met tal van singles en albums de gouden- en platina status. Niet alleen in ons land maar tot ver over de grenzen. 

Zangeres Sammy-Yo zingt over haar kindermisbruik
26-09-2017 12:11:00

Het is nooit de bedoeling geweest van Sammy-yo een nummer te lanceren dat zo gevoelig en zo persoonlijk is. 'Doordat ik eindelijk instaat was om mijn trauma's te verwerken in de muziek en de song mij vrijheid en acceptatie gegeven heeft, besefte ik dat ik dat niet voor mezelf mocht houden, maar dat het gedeeld moest worden. Mijn wereld veranderde van destructie naar constructie en daar ben ik erg dankbaar voor. Het is een turbulente weg geweest vol met gevoelens van schaamte over de gebeurtenis maar nu ik vrij ben van deze gevoelens hoop ik mensen te inspireren zodat ook zij instaat zullen zijn zichzelf te bevrijden', aldus Sammy-Yo.

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2017'!
26-09-2017 11:52:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het tiende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5. Vorig jaar werden we zelfs tweede! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 160 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van Hollandse muziek? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing.

Kevin Apfel brengt zijn levensmotto, Geniet toch van het leven, op single uit
26-09-2017 11:18:00

Zoals vele zangers, begon ook Kevin Apfel al jong met zijn eerste stapjes in de muziekindustrie. Als DJ deed hij veel ervaring met muziek op, en de overstap naar een zang carrière kon niet uitblijven. Hij was bij menig talentenjacht te zien, en wist daardoor zijn performance en zangtechniek naar een professioneel level te brengen. Begin dit jaar nam Kevin de stap om te gaan zoeken naar een studio waar hij zijn eerste single ging maken. Bij Strictly Music voelde hij zich meteen thuis en samen met Peter van Nierop werd begonnen aan een lekkere meezinger. 

Vrijdag 29 september verschijnt 'Ga maar terug naar je eigen land' van John de Bever
26-09-2017 11:08:00

John de Bever is na een kortstondige tijd in Spanje en China terug in zijn eigen Nederland! Na een huwelijk met een Spaanse schone én een overvloed aan de Chinese keuken eindigt zijn avontuur. Wat overblijft is een koffer vol herinneringen én een duivelse blik! En weet je wat er tegen hem werd gezegd? 'Ga maar terug naar je eigen land'. Daarom presenteert John op 29 september zijn nieuwe single ‘Ga maar terug naar je eigen land’. Het is de voorloper van het album ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ dat 3 november uitkomt.

Lucas en Gea brengen 'Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe' uit op single
26-09-2017 01:20:00

DJ Stefan Leur plaatste op 16 september jl. op Facebook een bericht over Lucas Hulshof. Volgens Stefan bezit Lucas de meest unieke en herkenbaarste stem van zingend Nederland. "Zoals hij een "tekstje" omzet in een gevoel (alsof je er letterlijk bij bent op het moment dat je luistert) is ongeëvenaard in mijn optiek. Je gelooft én voelt wat deze man bezingt..... Ik heb iets met de stem van deze man. En ik heb het gevoel dat hij véél méér in zijn mars heeft dan hij momenteel laat horen.', meent Stefan.

Favoriete patatkraam van Frans Bauer op nummer 2 in de ‘vijf beste frietzaken van Nederland’
26-09-2017 00:40:00

Als Frans Bauer aan Groningen denkt, dan denkt hij aan de Vlaamse Friet van De Belg Waterloo.  Dan denkt hij niet alleen aan die puntzak friet met een vette dot mayonaise, maar ook aan die heerlijke liefdeskruiden die het geheel compleet maakt. Diverse collega artiesten waaronder René Karst, Harry Slinger, Kevin Paré, Henk Wijngaard, Jan Keizer, Johnny Bolk en Stef Ekkel rijden er graag kilometers voor om. 

RADIONL live bij het BUMANL muziekfestival en bij de Bokbierdag in Zutphen
25-09-2017 10:08:00

Ook dit jaar zal RADIONL binnen het Nederlandstalige genre volop vertegenwoordigd zijn op de Mediaparade op 2 oktober 2017 in Utrecht. RADIONL zal tussen 12:00 uur en 15:00 uur live uitzenden vanaf de Mediaparade in TivoliVredenburg te Utrecht.Kijk voor meer informatie op: www.buma.nl. Daarnaast verzorgt RADIONL op 9 oktober 2017 tijdens de Nationale Bokbierdag een wervelende muzikale show op het 's Gravenhof. Op het podium van de RADIONL truck treden tal van toppers van eigen bodem op. De entree voor dit muzikale spektakel is gratis.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop