RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ronnie van Bemmel komt met nieuwe single
12-10-2017 12:38:00

Ronnie van Bemmel is volgens z'n plugger Dennis van der Kraan een gedreven en zeer ambitieuze artiest. Hij nam onlangs plaats achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda om onder leiding van Frank Verkooyen zijn nieuwe plaat 'Denk ook aan mij’ op te nemen. Het resultaat is een onvervalste uptempo plaat. Zijn carrière heeft tot dusver zeker een aantal mooie hoogtepunten gekend en Ronnie heeft inmiddels al aardig wat leuke titels op zijn naam staan. 

Samantha Steenwijk neemt samen met live orkest hartstochtelijk gezongen ballad op
12-10-2017 10:03:00

Afgelopen jaren waren heel succesrijk voor Samantha Steenwijk. Haar aanstekelijke, uptempo ‘feel good’ nummers sloegen heel goed aan in de lijsten en het gaat maar door. Met haar nieuwste single toont Samantha aan dat ze nog veel meer in haar mars heeft, heel veelzijdig en allround is. Met een live orkest nam ze een hartstochtelijk gezongen ballad op 'Ga maar door . Een gepassioneerd nummer dat zeker in de smaak zal vallen bij haar steeds groter wordende enthousiaste publiek.

Coen & Sander aanwezig bij de winter editie van Groots met een zachte G
12-10-2017 09:39:00

De voorbereidingen voor De Wintereditie van Groots zijn alweer in volle gang! De foute kersttrui is ontworpen, de setlijst is af, de gasten zijn gevraagd en het enige dat nog mist, is een voorprogramma…Daarvoor belde Guus met de mannen van de Coen & Sander Show op Radio538 of zij nog een goed idee hadden of een tip voor nieuw talent. En dat hadden ze; Der Coen und Der Sander! Jawel, de populaire radio dj’s trekken hun lederhosen uit de kast en gaan straks samen met jullie de Ziggo Dome warmdraaien voordat Guus begint. 

Allan Hoekman kijkt terug op super periode bij Stad en Land
12-10-2017 09:17:00

Allan, Dennis & Anno maakten gisteren wereldkundig dat ze helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land. Wij vroegen Allan Hoekman om meer informatie, maar daarover wil hij niets kwijt. 'Ik ga echt niet op details in. Ik kijk terug op een super periode', verklaart het bandlid. Via Facebook bedanken ze iedereen voor alle mooie momenten die ze met hun fans mochten delen. 'We zullen alle drie onze solocarriëres weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land', aldus de mannen.

Johnny Romein gooit met ‘Zuip is ff door’ het roer helemaal om
11-10-2017 22:44:00

De nieuwe single van Johnny Romein, getiteld ‘Zuip is ff door’ is een feestnummer die z’n weerga niet kent. ‘Ik schrok zelf van het enorme feestgehalte. Ik ben er erg blij mee en hoop dat iedereen die op wintersport gaat en de Oktoberfeesten nog meemaakt gaat genieten van dit lied waarin de accordeon zorgt voor een Tirolersfeertje, meldt Johnny. De zanger uit Venray afkomstige zanger  laat weten hij samen met Bert Schenau van Feestartiesten.nl de koers voor de komende tijd heeft uitgestippeld. 

Nieuwe single van Rika getiteld 'Vuur van verlangen' klinkt fantastisch
11-10-2017 18:09:00

Iemand die denkt dat Rika de laatste tijd stil heeft gezeten heeft het flink mis. De zangeres is druk bezig geweest met haar nieuwe album dat op 29 oktober 2017 zal worden gepresenteerd in Café de Grutter te Annen. In mei bracht de zangeres haar- succesvolle titel ‘Als hij wist’. Een hoop airplay en een reeks interviews verder dient de titelsong ‘Vuur van verlangen’ zich aan, als voorloper op het aanstaande album.  In een sfeervol levenslied met sprankelende trompet klanken laat Rika zich van haar gevoelige kant horen. 

Bob Offenberg brengt albumtrack ‘Jij was mijn zomerliefde’ uit op single
11-10-2017 16:25:00

Vaak zie dat artiesten keihard werken om de deadline te halen voor de lancering van een nieuwe single. Bob Offenberg heeft  voor de opvolger van ‘Kus me’, getiteld ‘Jij was mijn zomerliefde’ helemaal geen stress. Sterker nog, Bob zit ten tijde van de releasedatum ( 11 oktober) te genieten van de Turkse zon. Hij maakt deel uit van de Corendon ‘Miracle Resort artiestenreis’ die van 7 t/m 13 oktober plaatsvindt in Antalya. De zanger uit Schiedam besloot daarom de week voorafgaand aan dit evenement zelf ook maar een weekje vakantie te nemen.

Tina van Beeck aan de slag met nieuw team
11-10-2017 16:16:00

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg, en we mogen zeggen niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond de sympathieke  Brabantse zangeres door familieomstandigheden en dat heeft ze dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”.  Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst.

Zanger/entertainer Ricardo Smit brengt eerste album uit
11-10-2017 16:05:00

Na diverse succesvolle jaren in de muziek en een aantal singles verder, vond de Haagse Ricardo Smit het tijd om zijn eerste album te gaan maken. Samen met componist/producer Peter La Haye waar Ricardo al sinds 2004 komt, is hij aan de slag gegaan met als resultaat het prachtige gevarieerde Nederlandstalige album genaamd ‘Flink zijn’. Het resultaat mag er wezen, want niet alleen staat het album vol met prachtige producties, alles is ook nog eens compleet live ingespeeld! 

Armand Fuchs neemt plaats in de stal van Feestartiesten.nl
10-10-2017 21:58:00

Armand Fuchs hoopt met z’n nieuwe single ‘Neem me mee’ een groot publiek te bereiken. Het vrolijke lied heeft volgens diverse vooraanstaande vakmensen waaronder Bram Koning en Edwin van Hoevelaak de potentie om de hitlijsten te bestormen. Voor de uit Zwanenburg afkomstige zanger is dit z’n tweede Nederlandstalige single. In april lanceerde hij het nummer ‘Ondeugend’ waarmee hij een nieuwe uitdaging aanging.Het lied werd ontzettend goed opgepakt bij tal van radiostations. 

Koop nu voordelig kaarten voor de Party Awards
10-10-2017 18:22:00

Op woensdag 29 november 2017 vindt de 13e editie van de Party Awards plaats bij Studio 76, Trivium 170, in Etten-Leur. Verzeker je extra voordelig van een plekje bij de Party Awards 2017. De Early Bird Tickets zijn slechts 1 week beschikbaar en zijn t/m15 oktober in beperkte oplage verkrijgbaar voor € 10.00 via www.partyawards.nl. Vanaf 16 oktober 2017 betaalt u voor de reguliere tickets € 12.50. 

Mike Versteeg debuteert met ‘Het is voorbij’
10-10-2017 16:02:00

Mike Versteeg droomt z’n hele leven al van een muzikale carrière. De eerste stappen heeft de 17 jarige artiest ‘in de dop’ nu gezet met de lancering van z’n debuutsingle ‘Het is voorbij’.

 

Mike kwam onlangs in contact met Ton Spronk van de TS Sound Studio. Hij heeft speciaal voor Mike een lied geschreven dat bij zijn leeftijd past. Het gaat over twee mensen die uit elkaar gaan. Even later gaat een andere jongen met het meisje er van tussen. De kok in opleiding heeft de verhaallijn uiteraard in de clip verwerkt.

Aanstormend talent Melissa Smilda kan het wel eens heel ver gaan schoppen
09-10-2017 20:38:00

Melissa Smilda is een naam waarvan  waarschijnlijk nog  weinig mensen van hebben gehoord. Zo vreemd is dat niet omdat het 19 jarige talent uit Drentse dorpje Peize nog nooit iets op single heeft uitgebracht. Met ‘De allermooiste ogen’ komt daar een einde aan. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en in de studio van Arjan Venemann te Noordscheschut. Kenners uit het vak spreken al over een aanstormend talent. Melissa begon vijf jaar geleden als soloartiest.

Wesly Bronkhorst slaapt een nacht in de gevangenis
09-10-2017 20:07:00

Wesly Bronkhorst zal vannacht in een cel achter de tralies doorbrengen. Nee, geen straf voor een feestje thuis of rijden met een te hoge snelheid maar juist een cadeautje van het management voor de hoge snelheid waarmee de nieuwe single ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’ de hitlijsten bestormt. In een deel van de reeds gesloten beruchte Amsterdamse gevangenis “De Bijlmer Bajes” is op dit moment het tijdelijke The Movement Hotel gevestigd. Dit Hotel wordt gerund door asielzoekers. Hier kunnen zij ervaring opdoen, om de kans op re-integratie te vergroten. De nieuwe single ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’ is een voorloper op de DVD ’15 jaar Wesly Bronkhorst live in het Amsterdams Concertgebouw’ welke dit jaar nog uitkomt. 

Duo Picobello steekt 'Liefde is meer' in een nieuw jasje
09-10-2017 17:15:00

Dat Picobello nog steeds succesvol is bleek in het weekend van 7 oktober maar weer. In een bomvolle zaal van uitgaanscentrum ‘De Spikke’ te Heerde, wisten Betsy en Gert (duo Picobello) menigeen te verrassen met hun nieuwe single. De avond werd muzikaal omlijst met gastoptredens van o.a. Gerda en Terry West, Albert van Benthem, het IJsseldo, Silvia Swart en Colinda. Voor de vele fans een avond om nooit te vergeten want ze werden compleet verrast vanwege het nummer dat deze avond gepresenteerd werd met de titel ‘Liefde is meer’. 

Jason Bouman viert zijn verjaardag met Heerlijk Hollands Meezingfeest
09-10-2017 10:58:00

Jason Bouman, die in 2013 overtuigend het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen won, zal op zaterdag 25 november 2017 bij Muziekpodium Azotod de Meern zijn verjaardag weer groots en meeslepend gaan vieren.Ieder jaar nodigt Jason bekende Nederlandstalige zangers en zangeressen uit en de line-up voor dit jaar is inmiddels bekend! Peter Beense, Daantje, Marco Mark, Mario Veltman én Michael Oomen en de live band Jay Bees. Jason zal samen met de danseressen van Interstate Dans Studio en zijn live band ook optreden. 

Lenie Gerrits luistert naar z’n fans en komt wederom met een echt Rolleman nummer
08-10-2017 13:31:00

Lenie Gerrits staat in de ogen van z’n fans bekend als ‘De Rolleman’. Dat predicaat draagt hij al sinds het uitbrengen van z’n grote hit ‘De Rolleman’. Inmiddels heeft ‘de reiziger’ al een groot aantal singles op z’n naam staan. Van de mensen ‘uit de zaal’ kreeg  Lenie het verzoek om weer eens een echt Rolleman uit te brengen. Daar gaf hij gehoor aan en komt nu met  ‘Mensen van de reis’. Het nummer had Lenie al een tijdje in de la liggen. ‘Het publiek verwacht van mij dat ik af en toe met een single kom die in het teken staat van de woonwagen. 

Dick van Altena geridderd in de orde van Oranje Nassau
08-10-2017 12:47:00

7 oktober 2017 een dag om nooit meer te vergeten voor Dick van Altena. Normaal heeft Dick alles onder controle, van het eerste tot het laatste nummer regisseert hij de show, tot gisteravond. Ineens was daar de toneelmeester die een katheder neerzette en Burgermeester Toon van Asseldonk van Dick zijn woonplaats Oosterhout aankondigde. Zoals het een goed burgervader betreft had deze mooie en lovende woorden voor Dick maar de magische woorden “Het heeft zijne majesteit de Koning behaagt” die kwamen echt binnen bij Dick en de 250 aanwezige fans. Daar stond Ridder Dick, de man van de mooie liedjes met vochtige oogjes. Country, Nederlandstalig of Dialect Dick is van alle markten thuis zoals intussen heel veel Nederlands weten. Credits: Jan Verweij

RADIONL maakt ‘Jannes Top 15’ bekend
08-10-2017 01:10:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem heeft RADIONL gisteravond tussen 18.30 en 20.00 uur de ‘Jannes Top 15’ bekendgemaakt. De luisteraars konden de afgelopen week stemmen op een lijst met eer mdan tweehonderd liedjes van de Drentse zanger. De beste vijftien nummers werden bij RADIONL gedraaid, voorafgaand aan het megaconcert dat Jannes geeft ter gelegenheid van zijn 15-jarig artiestenjubileum. Duizenden luisteraars van RADIONL brachten een stem uit voor de ‘Jannes Top 15’. 

Nieuwe single van Nathaly Masclé nu al tot grote hoogte gestegen
07-10-2017 11:13:00

“Weg terug naar jou” de nieuwe single van Nathaly Masclé moet volgende week nog gaan uitkomen maar is nu al een groot succes. Afkomstig van haar laatste album waarop twaalf nieuwe songs staan, geïnspireerd door haar favoriete artiest Sting en ook flink gepromoot door een van de grootste internationale fansites van Sting, heeft ook KLM besloten deze Nederlandse zangeres tot grotere hoogte te tillen door haar album Driven By The Wind mee te laten draaien in het entertainment programma on-board. 

Jacqueline Govaert brengt nieuwe single Old Records uit
06-10-2017 22:10:00

Vandaag is 'Old Records', de nieuwe single van Jacqueline Govaert uitgekomen. Deze single wordt begeleid door een bijzondere videoclip die bestaat uit unieke beelden van Jacqueline en haar vroegere band Krezip. Gisteravond is de video bij RTL Boulevard in premiere gegaan. In het nummer blikt Jacqueline terug op deze bijzondere periode uit haar leven. Old Records is de opvolger van Back Of My Hand. Beide singles staan op Lighthearted Years, het langverwachte nieuwe album dat op 20 oktober wordt uitgebracht door Universal Music.

Nieuwe single Gebroeders Ko getiteld 'Mijn stamcafé'
06-10-2017 22:03:00

'Mijn stamcafé' is de titel van de nieuwe single van de Gebroeders Ko die in aanloop van hun 20 jarig bestaan op 11-11-17 vandaag gelanceerd wordt. Het is weer een zelf geschreven en gecomponeerd nummer zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn. Deze keer hebben ze gekozen voor een lekkere wals waarbij wederom niemand stil kan blijven staan. Het nummer gaat over een uitstervend fenomeen 'Mijn stamcafé', zoals vroeger bijna iedereen wel één had. Daar kon je lief en leed met elkaar kon delen en iedereen gelijk was. 

'Liefde is overal' titelsong van nieuwe K3 film
06-10-2017 21:52:00

Hanne, Marthe en Klaasje presenteerden vandaag de titelsong van hun eerste film K3 Love Cruise. De meiden van K3 varen in deze film mee op een cruiseschip om tijdens het slotfeest een spetterend optreden te geven. Ondanks Elvin de parelelf, die roet in het eten probeert te gooien, leren de meiden dat liefde uiteindelijk alles overwint. In het nummer Liefde is overal staat de kracht van liefde dan ook centraal. In de bijbehorende clip neemt K3 je helemaal mee in de sfeer van K3 Love Cruise. 

Piraten Pret met Clown Jopie & Tante Angelique
06-10-2017 21:45:00

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 20e fanclubdag vieren met de show “Piraten Pret”.  Op zaterdag 04 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. De show “Piraten Pret” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is aangespoeld op een pirateneiland, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. Tante Angelique maakt zich iets meer zorgen.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon
06-10-2017 21:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 oktober is dat ‘Ik lach me de ballen uit mijn broek’, de nieuwe single van Lytse Hille. De Friese zanger verrast ons opnieuw met een opmerkelijke titel, nadat hij eerder dit jaar al een bescheiden hit scoorde met ’24 Billen’. Feestmuziek met een wat ‘prikkelende’ tekst past wat ons betreft heel goed bij de vrolijke en ongedwongen uitstraling die Lytse Hille van nature heeft. De clip, die grotendeels werd opgenomen in Amsterdam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Rob de Nijs lanceert z'n nieuwe album 'Niet voor het laatst'
06-10-2017 21:25:00

'Niet Voor Het Laatst' is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. Het bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Erik de Jong alias Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. 

TV Oranje nieuwsbrief: editie 6 oktober 2017
06-10-2017 21:10:00

Vrijdag 6 oktober in de nieuwsbrief van TV Oranje: Vrijkaarten voor de Nacht van Holland en 'Heel Holland op z'n Kop', nieuwe TV Oranje Supporters drie maanden gratis lid, Lytse Hille heeft de Oranje Kroon, de inhoud van de komende aflevering van Toppers van Oranje, win een CD van Mieke en de aanbiedingen in de TV Oranje Shop. Ben je nog geen abonnee? Meld je dan nu aan op http://www.tvoranje.nl/ of bekijk de nieuwsbrief van deze week online via deze link.

Matthijs Koning houdt van het leven
06-10-2017 21:01:00

Een aantal jaar geleden zong Matthijs Koning tijdens een optreden met live band de originele versie van z’n nieuwe single ‘Hou van je leven’. Op dat moment vond hij een aangepaste versie nog niet bij hem passen. Inmiddels denkt hij daar anders over en liet door Frank Verkooyen het oorspronkelijke country nummer ombouwen. ‘Frank heeft er vervolgens een up-tempo slinger aangegeven en Koen Koning schreef de Nederlandstalige tekst’, aldus Matthijs. De 26 jarige zanger uit Oosterhout nam de clip op voor een green screen. 

Debuutalbum 'M'n Favoriet' van Ramon Hermans een feit
06-10-2017 08:34:00

Alle tracks op het debuutalbum 'M'n Favoriet' zijn in zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden waaronder, 'M’n Favoriet' en 'Nu of Nooit', hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album. 'Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd wel op één lijn', aldus Hermans.

Belinda Kinnaer kiest uit ‘Duizend mannen’
05-10-2017 22:28:00

Het was Jannes die Belinda Kinnaer afgelopen mei tijdens de Lukassen Producties muziekreis in Griekenland tipte over een lied waarvan hij dacht dat dat echt bij haar zou passen. ‘Het is heel iets anders dan wat je van mij gewend bent maar ik vond het meteen een geweldig nummer. Ik besprak het met m’n vaste producer Edwin van Hoevelaak die de song van een country sausje en schitterende arrangementen heeft voorzien. Jan en Louis keizer hebben de tekst geschreven en ‘Duizend mannen’ is het resultaat’, vertelt Belinda. 

De Parel van de Jordaan presenteert nieuwe single
05-10-2017 13:48:00

De liefde voor het zingen begon voor Soraya op haar tiende. Het was het bekende vertrouwde terrein en in huiselijke sfeer. Het duurde nog even tot ze werd ontdekt en dat was in Café Looyen door Maurice Nantille. Maurice voorspelde een grootse toekomst voor deze 'Parel van de Jordaan'. Vele talentenjachten volgden en bij een groot aantal ging ze er met de hoofdprijs vandoor. Het heeft er zelfs toe bijgedragen dat ze “De stem van de “ Douwe Egberts” commercials werd. 

'Ik heb je lief.....nieuwe single Mike Moria
05-10-2017 11:58:00

Mike Moria, geboren in Zaandam begon in het jaar 2000 met zingen. Hij gaf zich op bij veel talentenjachten en bij een aantal heeft hij ook in de finale gestaan. In 2004 is Mike begonnen met het schrijven van nummers voor diverse artiesten waaronder Wesley van Doesburg en Soraya. Mike wilde graag weer een eigen nummer en schreef het lied 'Ik heb je lief' voor zich zelf. Na een lange zoektocht kwam hij door Willeke Schoonewille in aanraking met producer Roy Otters (Anro Producties) uit Apeldoorn. 

Rogier Voormolen is Mister X
04-10-2017 16:35:00

Rogier Voormolen kwam op het idee om te kijken of het nummer 'Zijn het je ogen' van Koos Alberts in een gipsy versie een kans zou krijgen en wilde dat doen als Mister X. Diverse collega-artiesten en een aantal radiozenders gingen er op los. Dee mooiste namen kwamen naar voren. Mede door het feit dat men niet wist wie de zanger was werd dit nummer door de zenders opgepakt. Rogier is benieuwd wat het lied gaat doen, nu er een naam en gezicht bij is gekomen. Rogier Voormolen is echt geen onbekende meer in het vak.

Popgroep STORM3 brengt tweede Nederlandstalige single uit
04-10-2017 14:40:00

De heren van STORM3 kijken terug op een uitstekend en succesvol 2017 met vele optredens tijdens o.a. de Rainbow Ice Skate in Gouda de closing party van de Gay Pride in Amsterdam , Panndora, GayPride-Amersfoort en vele andere leuke optredens. Daarnaast is hun Engelstalige single ‘Lost another chance’ worlwide uitgebracht! Deze boyband is klaar voor een nieuw avontuur! De popgroep bestaande uit Patrick, Devon en Koen brengen op 4 oktober 2017 dus de opvolger van 'Voor Eeuwig" uit met de pakkende titel "Ga Ga Ga'. 

Berget Lewis blaast jury X Factor UK omver
04-10-2017 14:23:00

Zangeres Berget Lewis heeft tijdens haar auditie bij de Britse variant van X Factor de jury omvergeblazen. Tijdens haar optreden zong Berget Purple Rain van Prince en dat maakte diepe indruk op de juryleden. Berget kreeg behalve de complimenten voor haar optreden ook een ticket voor de "Bootcamp" ronde. Afgelopen zondag was het zover en bracht zij het schitterende nummer 'A Song For You' met volle overtuiging! Daarmee is Berget door naar de "6 Chair Challenge". 

Hein & Ken maken zich bekend
03-10-2017 19:44:00

Twee weken geleden kwam er plotsklaps een single op de markt van een geheel nieuw en tot dan toe onbekend duo, namelijk ‘Hein & Ken’. Veel wilden ze nog niet van zichzelf prijsgeven. Alleen hun debuutsingle kwam uit. Inmiddels draait de single op veel grote (landelijke) radiozenders en laten beide heren eindelijk los wie ze zijn. Hendrik en Dirk de Gooier, beiden afkomstig uit Emmen maken als duo een flitsende start door met hun debuutsingle.

Loek Duinmeyer pakt uit met boek en lied ’Musical van Water en Land’
03-10-2017 19:09:00

Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard pakt muzikaal uit met een nieuw lied en het boek ‘Musical van Water en Land’ met dezelfde titel, geschreven voor het derde album van Loeksband ’Land van Leeghwater’. In het boek neemt Loek u mee met het koor 'De Nieuwe Tijd' uit Alkmaar, naar de opvoering van hun musical over leven en overleven in Alkmaar en het Land van Leeghwater. Waarin een zoektocht naar de munt van Justerland de geschiedenis weergeeft van Noord-Holland en de strijd tegen het telkens weer oprukkende water. 

Voor mij ben jij de mooiste…nieuwe single van Willem Jansen
03-10-2017 18:55:00

'Voor mij ben jij de mooiste' is de titel van de nieuwe single van Willem Jansen. Het nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Marco Luesink (Studio-Evolution). 'Wat goed is moet je niet veranderen. Er is een hele goeie klik en Marco Luesink weet precies wat ik graag zing', aldus Willem. Het is ook het genre die Marco graag produceert. Daar kan hij alles in kwijt. Met dit lied hopen Willem Jansen en Marco Luesink net dat ene stapje meer te kunnen zetten. Het nummer is met veel liefde passie en plezier geproduceerd.

Fanclubavond van Adrian Mey vindt plaats op zaterdag 28 oktober
03-10-2017 16:56:00

Zaterdag 28 oktober 2017 zal de jaarlijkse Fanclubavond van de uit Aduard afkomstige zanger Adrian Mey weer worden gehouden. Dit jaar vindt het feest plaats in Grand Café Brugzicht te Aduard vanaf 20:30 uur. (zaal open vanaf 20:00 uur). Aan deze avond zal worden meegewerkt door niemand minder dan Peter Schaap (o.a. bekend van de hit “Adem mijn adem”, zangeres Liza, zanger Stevan Bloema en “Dorus”. Vanzelfsprekend zal Adrian Mey zelf ook een aantal keren optreden met zowel evergreens als ook nieuw repertoire en zal hij een aantal verrassingsduetten brengen! De presentatie van deze avond is in handen van Radio Westerkwartier presentator Roelf Pijpker uit Aduard. Ook zal er deze avond een verloting worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

Joey Hartkamp wint Buma NL Award voor Grootste Talent
03-10-2017 16:24:00

Gisterenavond heeft de Arnhemse zanger Joey Hartkamp de Buma NL Award gewonnen in de categorie ‘Grootste Talent’. Daarmee liet hij de twee andere genomineerden, Mart Hoogkamer en Raymon Hermans, achter zich. Na momenten van spanning mocht de zanger zijn nummer live zingen voor het publiek tijdens de Award show. Het nummer viel erg in de smaak en meteen werd duidelijk waarom Hartkamp is uitgeroepen tot grootste talent.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop