RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Feestduo Tsjonge-Jonge in zee met JC-Records
28-12-2017 01:26:00

‘Knallen met die ballen’ is de titel van de nieuwe single van Edwin Smits en Peter Smits, oftwel Feestduo Tsjonge-Jonge. Het nummer is geschreven door Ad van den Hurk en geproduceerd door Manfred Jongenelis en van den Hurk. Zowel Edwin als Peter deelden hun voorliefde voor Hollandse feestmuziek en dus besloten ze samen te gaan repeteren. Dat resulteerde in een aantal singles en diverse optredens, voornamelijk in Brabant. Op advies van Ad onstond er een samenwerking tussen het duo en Jolanda Clement van JC-Records.

De Feestgangers XXL zijn met 'Zet de deur maar op een kier' klaar voor elk feest
27-12-2017 12:18:00

De Feestgangers XXL is een feest-act met een allround feest repertoire en bestaat uit de zangers Danny, Raymond, Hans en Michel. Zij komen uit Beuningen Gld. en Appeltern. In 2015 zijn ze ontstaan vanuit een vriendengroep die een invulling moest geven aan een deel van een feestavond. Ze besloten toen dat het wel leuk zou zijn om een paar feestnummers te zingen op die avond.  Dit werd erg enthousiast ontvangen en vanaf dat moment was dan ook de feest-act Feestgangers XXL geboren.

Nieuwe single van Monica West gaat over verslaving en moederliefde
26-12-2017 22:35:00

Terwijl Monica West met haar voorgaande single 'Een lijntje naar de hemel' nog volop in de belangstelling staat heeft ze de stoute schoene aangetrokken en de opvolger 'Maar het blijft je kind' opgenomen bij MarkMusicProductions te Eelde. Het  is weer een levenslied zoals we van Monica gewend zijn. Deze keer gaat het over verslaving en moederliefde. Op het zilveren schijfje staat vanwege de grote vraag ook het nummer 'Een lijntje naar de hemel'. De clip van dit lied is al ruim vijf maanden lang dagelijks te bewonderen in de TV Oranje Verzoekparade.

Wesley van Doesburg lanceert twee nieuwe singles
26-12-2017 22:19:00

De Almeerse zanger Wesley van Doesburg presenteerde onlangs zijn nieuwe singles bij café Fiësta in Almere.  Wesley begon op jonge leeftijd met zingen en heeft veel geleerd van zijn opa Wiggert. Daardoor is Wesley nu op 27 jarige leeftijd enorm gegroeid met zijn zang. Drie jaar geleden, ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen. Dit jaar ging de droom van beide in vervulling.  De single heet 'Wij zijn soms uren onderweg'. 

Frank Hoek & Marty van Ooijen nemen samen met de Kikvorschen carnavalssingle op
26-12-2017 12:19:00

Volgens Jeanette de Wit van Artiestenpromotie.net is de nieuwe single van Frank Hoek & Marty van Ooijen een onvervalste carnavalssingle. De mannen kregn hulp van de uit Oeteldonk afkomstige Komische Folkloristische Fanfare "De Kikvorschen”. Frank verwierf bekendheid als leadzanger van de Bad Brothers, die vanaf het jaar 2000 diverse singles uitbrachten. In januari 2016 was er ook al een samenwerking gaande tussen Frank en De Kikvorschen. Dat resulteerde in het feestlied ‘Kende Den Dieje’.

Wesley Ponsen keert terug naar platenlabel Rood-Hit-Blauw
25-12-2017 13:08:00

Wesley Ponsen brengt z'n nieuwe single 'Droom met mij' uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. 'Een lied om van te watertanden: zo omschrijft Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw het nieuwe lied die last minute en vlak voor de feestdagen online staat van Wesley Ponsen. Wesley,  die 'You’re my heart. You’re my soul' van Modern Talking voorzien heeft van een uptempo ritme en een door hem zelf geschreven tekst en prachtige opname is nu digitaal te beluisteren en verkrijgbaar. Binnenkort meer info over de terugkeer naar Rood-Hit-Blauw.

 

De kerstdagen bij TV Oranje
24-12-2017 14:48:00

Tijdens de kerstdagen kun je bij TV Oranje in de juiste stemming komen met volop kerstclips van eigen bodem. Deze clips worden afgewisseld met de traditionele Kerstwensen. Bijna honderd artiesten waren onlangs te gast in de studio van TV Oranje om een speciale kerst- en nieuwjaarsgroet op te nemen voor hun fans. De Kerstwensen zijn op 24, 25 en 26 december te zien in een speciaal programma van 19.00 uur tot 19.30 uur. Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een paar hele fijne dagen!

Ronnie Tober reikt eerste exemplaar cd uit aan 'De andere Ramses'
23-12-2017 15:50:00

Afgelopen zaterdag heeft Ronnie Tober zijn nieuwe cd gepresenteerd in Amsterdam aan Maarten Heijmans. Maarten vertolkte de hoofdrol in de tv serie Ramses en ontving hiervoor de felbegeerde Emmy Award in Amerika. Ook vertolkte Maarten deze rol op het grote toneel. Het album van Ronnie “Een Ode aan Ramses Shaffy’ bevat prachtige liedjes die door Ronnie Tober opnieuw onder de aandacht worden gebracht. Het geheel is opgenomen bij Harald Queens in de HQ Studio te Tilburg.

Henk de Jager tekent overeenkomst bij platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-12-2017 11:48:00

Henk de Jager, alias Bobby McKenzie, nam in 2007 redelijk succesvol deel aan het TV programma ‘Popstars’. Hij werd daarbij geroemd om zijn goede vertolking van Tom Jones. Dit leverde hem een welverdiende zevende plek op in de finale. Omdat Henk zijn hart bij het Nederlandstalig lied ligt, werd onlangs samen met tekstschrijver en componist Ron Vreijsen het passende lied 'S.O.S.'geschreven. 'Voor de opnames zijn we speciaal uitgeweken naar een bevriende studio in Belgrado.

Marco Carolus is trots op z'n opzwepende meezinger 'In een hutje op de berg'
22-12-2017 21:55:00

Marco Carolus is inmiddels geen onbekende meer bij de radiostations. Al sinds de jaren 90 is hij werkzaam in de muziekwereld. Muziek werd hem thuis met de paplepel ingegoten, en na vele omwentelingen is hij in 2014 begonnen met een carrière als zanger.  En wat voor carrière: “In een hutje op de berg” is alweer de vijfde single van de altijd goedlachse zanger. Marco vertelt: “In een hutje op de berg is de eerste zelf geschreven single. Samen met mijn producer hebben we een opzwepende meezinger geschreven, waar ik erg trots op ben”. 

Leroy Krielen brengt feestplaat met een groot meezinggehalte
22-12-2017 15:46:00

Leroy Krielen uit Zevenbergen is inmiddels al weer toe aan zijn vierde single. Met 'Zij is te mooi voor mij' en de feestplaten 'Feesten doe ik alleen met jou' en 'Op een terrasje' kreeg hij al veel airplay op o.a. de lokale radiostations in heel Nederland. Met de carnaval 2018 in het vizier komt hij nu met een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Gezellig hier”. Een op en top feestplaat met een groot meezing gehalte en een oergezellige accordeonsound. Het nummer is geschreven en geproduceerd door André Kooiman die ook alle vorige singles van Krielen maakte.

Rene Schuurmans heeft de Oranje Kroon
22-12-2017 15:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 december is dat ‘Proost nog een keertje met mij’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het nummer staat ook op zijn in april van dit jaar verschenen album ‘Goud’, maar is in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarbij kreeg René hulp van de Brabantse band Factor 12, die er hun speciale feestsaus overheen hebben gegoten. Dankzij hun vrolijke blaasinstrumenten is het een compleet ander lied geworden. 

Kobus Engels schrijft zelf de tekst van 'De hele wereld mag het weten'
22-12-2017 13:49:00

'De hele wereld mag het weten' is de titel van de nieuwe single van Kobus Engels. Het is een oud liedje van Eternal in een echt Kobus Engels 'jasje'. Zelf schreef Kobus de tekst voor deze plaat. De videoclip is nog in productie, maar nog tijdens de kerstdagen is de clip te bekijken. Het jaar 2017 was een mooi jaar voor Kobus Engels. Hij bracht maar liefst 3 singles uit, won een Party Award en met meer dan 200 boekingen was zijn agenda goed gevuld. Ook in het nieuwe jaar gaat Kobus Engels er weer flink tegenaan.

Tommy van den Hurk lanceert duet met z'n dochter Romana
22-12-2017 13:43:00

Op de valreep van 2017 brengt Tommy van den Hurk nog een single uit. Dit keer niet alleen, maar samen met zijn jongste dochter Romana.  In de studio van Strictly Music ontstond de gevoelige ballad 'Mijn dochter voor altijd'. Het is volgens Tommy een lied waar veel vaders en dochters zich in zullen herkennen. Van den Hurk was zelf verantwoordelijk voor de tekst, welke geschreven is op een oud liedje van Grad Damen. Peter van Nierop produceerde het geheel. De videoclip volgt later.

Bestel nu kaarten voor de carnavalsopnames van Polonaise ( Hart voor muziek)
22-12-2017 11:41:00

Het is weer zover, Polonaise, de carnavalsopnames van Hart Voor Muziek vinden plaats op donderdag 4 januari 2018 bij Zalencentrum Het Witte Huis, Reekseweg 7 in Zeeland (N. Br). De aanvang is vanaf 20.00 uur, de deur gaat open en de entree bedraagt € 12.50. Minimum leeftijd: 16 jaar. Meewerkende artiesten zijn oa. Snollebollekes, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, Stef Ekkel, Lawineboys, Alex, Feestteam, Roy Donders & Patty Brard, Rene Schuurmans, Zware Jongens, Jeroen van Zelst, Havenzangers, PartyfrieX, Ferry de Lits, Arjon Oostrom, René Karst, Gebroeders Rossig, Huub Hangop, Pater Moeskroen, Marco Kraats, DJ Bompa & De Mens en Peter Loree. 

TV Oranje maakt Top 1000 van 2017 bekend
22-12-2017 11:13:00

Traditiegetrouw heeft muziekzender TV Oranje aan de vooravond van Kerstmis de TV Oranje Top 1000 bekendgemaakt. De eerste plaats in de eindejaarshitlijst is net als in 2016 voor Henk Bernard. De populaire volkszanger uit Sint Michielsgestel ontving het afgelopen jaar met de videoclip ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’ de meeste stemmen in de TV Oranje Verzoekparade, het dagelijkse tv-programma dat de basis vormt voor de Top 1000. Het liedje is afkomstig van Henk Bernards meest recente album 'Dicht Bij Mij'.

De Sunnyboys zetten met ‘Waar is dat feestbeest?’ de tent op de kop
21-12-2017 00:00:00

De Sunnyboys traden een aantal jaren geleden op, puur voor de gezelligheid. In de tussentijd verschenen er ook nog een aantal leuke singles waaronder ‘Hier voel ik me thuis’, ‘Ons Café’ en ‘Ik heb zin in bier’. Na een rustperiode van vijf jaar werden de mannen afgelopen jaar uitgenodigd om op te treden bij een oktoberfeest. Dat beviel Cor Broeke, Wil Vermeulen, Hans Koning en Jan Koning uitstekend met als gevolg dat de neuzen dezelfde kant opstonden om een nieuwe single op te nemen.

Nick & Simon jagen muzikale droom na in Suriname
20-12-2017 16:34:00

Nick & Simon reizen samen met hun beste vriend en gelegenheidsmanager Kees Tol naar Suriname om te kijken of ze daar opnieuw kunnen doorbreken. Tien jaar geleden stond het duo daar op nummer 1, met hun liedje Steeds Weer. Sinds die tijd zijn ze niet meer terug geweest. 

Kevin Village komt wederom met Nederlandstalige single
20-12-2017 12:57:00

Na het Franstalige nummer 'Papillon en het Nederlandse lied 'Hou me vast' heeft Kevin Village wederom een Nederlandstalige lied opgenomen met als titel 'Waarom'.Tineke de Nooij, al sinds de jaren 70 een goede vriendin, bracht hem in contact met Jan-Simon Minkema (acteur, zanger, schrijver en kunstenaar). De meeste mensen zullen hem herinneren van de Familie Knots. Hij schreef voor vele artiesten nummer en heeft nu de tekst geschreven van deze nieuwe single. Kevin is geen onbekende in de muziek. 

Rene Schuurmans maakt samen met Factor 12 2.0 versie van ‘Proost nog een keertje met mij’
19-12-2017 13:38:00

Op het in april jl. gelanceerde album ‘Goud’ van Rene Schuurmans staat de ballad ‘Proost nog een keertje met mij’. Vanwege de vele mogelijkheden om te proosten heeft hij de Brabantse band Factor 12 gevraagd of ze er iets voor voelden om mee te werken aan een 2.0 versie met nog meer drive en gezelligheid. ‘Mensen willen altijd wel ergens op proosten. Er is altijd wel een gelegenheid om het glas te heffen.  Ik heb het nummer destijds geschreven voor m’n album en is dus eigenlijk nog splinternieuw. 

Tournee Vreemde Kostgangers dendert door
19-12-2017 10:45:00

Wegens overweldigend succes toert de Nederlandse supergroep Vreemde Kostgangers met Henny Vrienten (o.a. Doe Maar ), George Kooymans (o.a. Golden Earring ) en Boudewijn de Groot opnieuw langs de Nederlandse en Belgische theaters. Ook werd hun zojuist verschenen album Nachtwerk door de pers lovend ontvangen, waarvan veel werk terug te vinden is in de nieuwe voorstelling. 

FeestBeesten Indoor Festival pakt uit met grote namen
19-12-2017 10:36:00

Op vrijdag 23 maart 2018 vieren de FeestBeesten feest tijdens het Indoor Festival in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens deze speciale editie wordt groots uitgepakt in twee zalen met grote namen waaronder Jannes, Snollebollekes, Django Wagner, Joey Hartkamp, Jeffrey Heesen en als klap op de vuurpijl DJ Paul Elstak, bekend van o.a. dé hits ‘Kind Van De Duivel’ en ‘Rainbow In The Sky’. De Gewaagde Vroege Vogel kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Joey Hartkamp sluit succesvol jaar af met nieuwe single ‘Hé Jij’
18-12-2017 15:02:00

Joey Hartkamp sluit succesvol jaar af met nieuwe single ‘Hé Jij’ 2017 mag met recht een succesjaar voor Joey Hartkamp genoemd worden. Zo won hij een Buma NL Award voor Grootste Talent, zag hij een droom in vervulling gaan met een optreden in het Gelredome tijdens het Mega Piraten Festijn en hij scoorde met zijn single ‘Ik Vind Je Sexy’ een grote hit. Deze stijgende lijn trekt de zanger met zijn nieuwe single ‘Hé Jij’ door. Inmiddels wordt er stevig doorgebouwd aan zijn carrière en treedt hij op door heel het land.

Sandra Swart lanceert 'Ik mis je zo'
18-12-2017 09:39:00

Sandra Swart terug van weggeweest. De zangeres die bekendheid verwierf bij Bloed, Zweet & Tranen vond het de hoogste tijd om een comeback te maken met haar nieuwe single speciaal gemaakt voor haar dierbare moeder. 'Een roerige tijd in mijn leven, levend in een diep dal. Nu is het moment aangebroken om er weer helemaal tegenaan te gaan en wel met het het speciale nummer 'Ik mis je zo'. Na een kort ziektbed is mijn moeder op 65 jarige leeftijd, met een beetje hulp van euthanasie, na 48 uur vredig ingeslapen.

Johnny Valentino komt op de valreep met kerstliedje
17-12-2017 16:58:00

Op de valreep komt Johnny Valentino toch nog met een geweldig mooi kerstliedje ‘Blue Christmas’. Even geen feest maar heerlijk meedeinen en wegdromen op het favoriete Kerstnummer van Johnny in de versie van zijn grote idool Elvis Presley. 'Blue Christmas' is helemaal in de stijl van Elvis gezongen en deze keer in het Engels. Johnny Valentino staat in deze tijd van het jaar regelmatig in de casino's waar hij veel kerstshows doet en elk jaar wordt hem gevraagd om eens een mooie kerstplaat uit te brengen, bij deze dan!

Frank Verkooyen tovert voor Rik Hoogland 'De nacht van mijn leven’ om tot feesthit
17-12-2017 13:59:00

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland is na ruim 30 jaar nog een veel geboekte zanger bij cafés, sportclubs en campings maar ook zingt de ras entertainer veel op bruiloften & verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten. Rik Hoogland heeft een zeer gevarieerd en samengesteld repertoire, van feest hits en de smartlap tot soul, jazz, house en de lekkere disco hits. In de loop der jaren heeft Rik Hoogland ook diverse eigen singles uitgebracht zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’ en een duet met Danny Temming.

Glenn Danen eindigt het jaar met 'Jij'
16-12-2017 00:00:00

Na enige tijd vond Glenn Danen het weer eens tijd voor een nieuwe single op te nemen. De 22 jarige Roosendaalse zanger trekt deze keer precies één jaar na z'n voorganger alles uit de kast en kiest nu voor een compleet eigen nummer. De single bestaat uit 1 track die gebaseerd is op een heerlijke dansbeat met een trance soundje, opgevolgd met wat live gitaar werk. Het nummer is wederom geschreven en geproduceerd door Johnny van Veldhoven van JVV Studio Records waar Glenn al heel wat singels heeft opgenomen de afgelopen jaren.

Vrijkaarten voor Hollands Feest in Rijswijk
15-12-2017 21:34:00

Op zaterdag 17 februari 2018 kun je weer helemaal uit je dak gaan bij het oergezellige Hollands Feest in het Event Plaza in Rijswijk. Na een geheel uitverkochte editie in 2017 is er ook deze keer een geweldige line-up, met optredens van topartiesten als Maan, Wolter Kroes, Tino Martin, Helemaal Hollands, Jeffrey Heesen en vele anderen. Het muziekfestijn duurt van 19.00 tot 01.30 uur. Tickets zijn te koop bij Primera of te bestellen op hollands-feest.nl. Koop je kaarten snel, want Early Bird Tickets kosten op dit moment slechts € 15,- (excl. servicekosten). 

Duo Super Hollands steekt 'Hou me vast' van Rob de Nijs in nieuw jasje
15-12-2017 21:09:00

Ruim dertig jaar nadat Rob de Nijs er een grote hit mee had, steekt het duo Super Hollands één van zijn meezingers in een gloednieuw jasje. ‘Hou me vast’ is de nieuwe single van de Apeldoornse zangers Hansie Carras en Robbie Kee, die met hun brede muziekrepertoire en aanstekelijke enthousiasme het publiek altijd in beweging weten te krijgen. Peter van Nierop van Strictly Music heeft de wensen van de heren op de juiste wijze vorm weten te geven en heeft het nummer in een modern jasje gegoten.   

Tino Martin heeft de Oranje Kroon
15-12-2017 20:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 december is dat ‘Kerstfeest wil ik vieren’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger sluit een uiterst succesvol jaar in stijl af met deze prachtige kerstplaat. Het is een gevoelig nummer met een uiterst krachtig refrein, dat Tino weet neer te zetten als geen ander. Er is inmiddels geen twijfel meer over mogelijk dat hij behoort tot de top van de Nederlandse muziek. De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Manfred Jongenelis werkt uitdaging van Nick Koot perfect uit
15-12-2017 20:09:00

Bij de eerste tonen van het nummer ‘Kijk mij heel even aan’ zou je kunnen denken dat het gaat om een nieuwe single van Rob Zorn. Even fractie later gaan de gedachten uit naar Wesley Klein.  Het blijkt echter om het nieuwe paradepaardje van Nick Koot te gaan. ‘Mijn inbreng daarin was eigenlijk vrij groot. Bij m’n vorige single had ik bij Manfred Jongenelis aangegeven wat ik wilde. Uiteindelijk kwam daar ‘Ik wil maar één ding’ uit. Dat was toch niet helemaal wat ik zocht.

Ellen Jannink druk met promotie m.b.t. haar nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’
14-12-2017 23:20:00

Afgelopen oktober verscheen de single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink. Haar plugster Nynke Tuinstra heeft voor haar een aantal leuke promotie activiteiten gepland waaronder een uitnodiging van Toppers van Oranje op zondag 17 december 2017. Het rondreizende muziekspectakel strijkt dan neer bij de IJsbaan tijdens Winterland Oss op parkeerterrein ‘De Wal’ in het centrum van Oss. De tekst van ‘Jij gelooft in mij’  is geschreven door Edwin van Hoevelaak. ‘Edwin heeft goed naar mij geluisterd'., vertelt de zangeres.

'Baby, Please Come Home (For Christmas)' van Jack Snow & The Flakes wordt goed opgepakt
14-12-2017 21:46:00

Een week of vier geleden lanceerde Jack Snow & The Flakes op het Red Bullet label de single “Baby, Please Come Home (For Christmas)”. Het liedje is geïnspireerd door een treinreis. Songwriter & producer Kris Keijser: stapte vorig jaar tegen de Kerst in de nachttrein naar Amsterdam. 'Tegenover mij zat een jongen met tranen in zijn ogen en een intens verdrietige uitdrukking. Toen ik hem vroeg of het wel ging barstte hij in tranen uit en vertelde hij me dat hij spijt had van zijn gedrag tegenover zijn vriendin en dat hij dit jaar maar 1 ding wilde.

Bart Schuermans komt met nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger
14-12-2017 18:21:00

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde vorig jaar na een aantal jaren afwezig geweest meteen weer een grote carnavalshit met zijn nummer “Een groot feest”. Een tweede plaats bij de carnavalsverkiezing van PuurNL en de eerste plaats tijdens het Kruikenzeikers festival onderschrijven het succes van deze typische carnavalskraker. Halverwege dit jaar dook hij opnieuw de studio in met de allround producer en tekstschrijver André Kooimanom een opvolger te maken van dit succes voor de aankomende carnaval 2018. 

Andy de Witt geeft TV Oranje Supporters een glaasje Cava cadeau
13-12-2017 18:25:00

Op zondag 14 januari 2018 organiseert Andy de Witt samen met zijn vrouw Anita de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel zal Andy enkele nummers van zijn gloednieuwe album ten gehore brengen. Alhoewel Andy een rasechte, in Eindhoven geboren Brabander is, hebben ze er ditmaal voor gekozen om een locatie in zijn woonplaats Arendonk vast te leggen voor dit evenement. Het betreft Zalencomplex 'De Garve', Park Deroissart 9. Arendonk is het eerste dorpje in België als je over de grens van Nederland komt, net achter Tilburg en Eindhoven. Ook dit jaar komen er weer een keur aan artiesten waaronder bekende Vlaamse vedetten en Hollandse zangers. De deuren gaan open om 13.30 uur en de show begint om 15.00 uur. Van 15.00 uur tot 21.00 uur is er een non-stop show van artiesten.

Rocky Pauw tevreden over samenwerking met Frank Verkooyen
13-12-2017 18:01:00

Rocky Pauw zit volgend jaar alweer 15 jaar in het artiestenvak en heeft ondertussen al een groot aantal singles uitgebracht. De uit Lexmond afkomstige zanger kijkt met volle tevredenheid terug op zijn eerste samenwerking met Frank Verkooyen. Dat resulteerde afgelopen april al in de single ‘Zoals je weet’. Als opvolger in nu z'n nieuwe plaat ‘Als je gaat’ opgenomen in The Boom! Music studio in Breda. De originele versie stamt uit 1999 toen Marianne Weber het liedje op single uitbracht. 

'Zo komen dromen uit'....nieuwe single van Danny Diëgo
13-12-2017 17:05:00

Hij is één van de meest gefotografeerde mannen in Nederland, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. 'Muziek maakt mij gelukkig', zegt hij. We hebben het dan over Danny Diëgo die 2018 alvast swingend ingaat met zijn inmiddels zesde single 'Zo komen dromen uit'. De titel zegt al genoeg over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven. De 34 jarige zanger uit Delft was als kind al volop met muziek bezig, zong in een kinderkoor, speelde als tiener in diverse schoolmusicals. 

Ronnie Tober brengt een ode aan Ramses Shaffy
12-12-2017 18:26:00

‘Toen ik in 1965 in Nederland kwam,  maakte ik kennis met platenmaatschappij Philips Phonogram door Willy Alberti. Tijdens mijn eerste nieuwjaarsreceptie van deze platenmaatschappij werd voor De Telegraaf een foto gemaakt van een aantal coryfeeën uit die tijd waaronder Ramses Shaffy, Mieke Telkamp, Johnny Lion en Conny Vandenbos. Als nieuweling in de stal werd ik toegevoegd aan dit rijtje’, weet Ronnie zich nog te herinneren. Na dit fotomoment vroeg Ramses Shaffy aan Mieke Telkamp wie die jonge gozer was. 

Joey Hartkamp viert verjaardag en single release op bijzondere wijze
12-12-2017 18:02:00

Vandaag viert Joey Hartkamp zijn verjaardag op een bijzondere manier. Op deze dag gaat hij namelijk zijn nieuwe single releasen. De week wordt op vrijdag 15 december afgesloten met een verjaardagsfeest en single release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Op deze feestelijke avond zullen er optredens zijn van diverse artiesten waarmee de zanger een goede band heeft of een bijzondere herinnering aan het afgelopen jaar. 2017 mag met recht een succesjaar voor Joey worden genoemd. 

Otto Roona zingt over kanarie van Arie
11-12-2017 15:23:00

Terwijl veel artiesten zich concentreren op de gezellige decembermaand door het uitbrengen van een kerstsingle, is Otto Roona momenteel druk in de weer met een nieuwe carnavalssingle. De zanger uit het Noorden is sinds enige jaren helemaal besmet geraakt met het carnavalsvirus en kan niet wachten tot het zover is. Met de feestvreugde van zijn vorig jaar uitgebrachte single ‘Proosten op het leven’ is Otto weer vol goede moed de studio ingegaan. Na lang brainstormen kwam naar voren dat er dit jaar geen nieuw nummer geschreven ging worden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: