RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
René Froger verwezenlijkt droom van Jeffrey Heessen
23-10-2017 14:04:00

Afgelopen vrijdag organiseerde de Osse zanger Jeffrey Heesen zijn eerste VIP Friday Party in Noorderlicht in Schaijk. De avond bleek een overweldigend succes en was reeds weken vooraf volledig uitverkocht. Jeffrey trakteerde zijn gasten op optredens van een keur aan topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld; Mike Peterson, Sieneke, Jeffrey Kuipers, Django Wagner en Jeffrey’s vader zetten, net als Jeffrey een wervelend optreden neer. Hoogtepunt was echter het optreden van Jeffrey’s grote idool René Froger die speciaal naar Schaijk was gekomen. 

Gino Graus lanceert op z'n 18e verjaardag z'n nieuwe vrolijke single 'Ik wil je kussen'
23-10-2017 13:13:00

25 oktober 2017 is het dubbel feest voor Gino Graus. Op die dag viert hij niet alleen zijn 18e verjaardag maar ook zijn nieuwe single “Ik wil je kussen” zal op die dag uitkomen. Na het succesvolle “Vogelvrij” en het eerder dit jaar verschenen “Ga je mee” heeft Gino nu gekozen voor het vrolijke “Ik wil je kussen” waarvan hij zelf de tekst schreef. De productie was weer in handen van Mario Veltman. “Ik wil je kussen” is een heerlijk aanstekelijk nummer waarbij je niet stil kunt blijven staan. 

Randy Voet terug van weggeweest
22-10-2017 20:28:00

Na een wat stillere periode keert de in Oss geboren en getogen zanger Randy Voet terug aan het Nederlandse front met een single, getiteld ‘Wat Jij Wil’. Randy ging hiervoor de samenwerking aan met het succesvolle productieteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Charelle & Franky Falcon) en gezamenlijk schreven ze deze nieuwe single. “Nadat ik in het verleden verschillende stijlen, van feestliedjes tot Nederpop tot levenslied gezongen heb, heb ik nu het idee dat ik mijn eigen stijl gevonden heb. 

Reggae voert de boventoon in nieuwe single van Dennis Jones
22-10-2017 06:44:00

Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones single waarin de reggae de boventoon voert, en is de opvolger van het disco-achtige ‘Wat Ik Ook Doe’ waarmee Dennis de afgelopen zomer veelvuldig te horen was. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggae achtige liedjes zoals de Engelstalige ‘Don’t Wanna Give Up’  (1988) en ‘Heart Of Gold’ (1991), maar ook in de Nederlandse taal met o.a. ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). 

Robert Pater voorziet oud André Hazes liedje van een geheel nieuw geluid
22-10-2017 06:33:00

Na de succesvolle singles “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” en “Als Een Meeuw In De Wind” brengt Robert Pater in de vorm van “Doe Met Me Wat Je Wilt” een nieuwe knaller op de markt. Hiermee heeft Robert een oud André Hazes liedje voorzien van een geheel nieuw geluid. De productie lag natuurlijk in handen van Harald Queens en hiermee hoopt Robert wederom hoog te scoren. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

Ontvang gratis* editie 30 van artiestenblad Lucky Joe
21-10-2017 17:05:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover The Classiss is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 30 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine worden 2 pagina’s besteedt aan The Classics. Uiteraard ook aandacht aan de column van Astrid Wevers, het 10 jarig jubileumfeest van onze zingende visboer Bert Zwier, Marco de Hollander, Kees Versluys, Jan en Marga en Ronnie Tober.Verder items over Erik van Klinken,  Otto Lagerfett, nieuws uit de studio van Martin Sterken,  Chris de Roo, Joost de Vries en Benno van Vugt.  Kortom een magazine voor elk wat wils. 

Henk Robbemond toe aan z'n tweede single
21-10-2017 13:31:00

Henk Robbemond is al meer dan 40 jaar actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid. Henk koestert al vele jaren twee grote muzikale wensen: “Ja, na 15 jaar is er eentje vanuit gekomen. Zn debuutsingle  “ik vraag U lieve Heer”  Deze  release van mijn eerste eigen single en eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven is”, zo verklaarde de zanger uit Dordrecht. Nu met z’n tweede single  “Waarom, waarom, waarom”  moet er een vervolg aan gegeven worden.

Hessel Wijkstra presenteert het Holland Festijn op 4 november in Wapenveld
21-10-2017 10:01:00

Op zaterdag 4 november 2017 presenteert Hessel Wijkstra in de verwarmde feesttent in het Gelderse Wapenveld (onder de rook van Zwolle) het Holland Festijn  i.s.m. Oranjevereniging Maxima. Zwolse artiesten mogen vanzelfsprekend niet ontbreken op deze avond. Deze keer is gekozen voor Wimmie Bouma en Mannes. Daarnaast zullen ook  Dries Roelvink , Jeffrey Heesen, De Dikdakkers,  Lytse Hille, Evert Baptis en het IJsselduo acte de présence geven. De aanvang is om 20.00 uur, de tent gelegen aan de Ir.r.r. van der Zeelaan 1 gaat open omstreeks 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00. Aan de 'deur' betaalt u € 18.00. 
Voorverkoop: www.maxima-wapenveld.nl

Johan Heeren steekt Jack Jersey’s ‘’Puerto de Llansa’’ in feestelijk jasje
21-10-2017 08:38:00

Puerto de Llansa (Oh Lady Rose) is een single van Jack Jersey uit 1982. Op de B-kant staat het nummer I won't cry. Beide nummers schreef hij samen met zijn vrouw (Elly) Milly Trap, en zijn terug te vinden op het album Dreamer dat hij hetzelfde jaar uitbracht. In het lied zingt hij over zijn geliefde Rose, over de sterren en de nacht, de wijn, en het goede gevoel dat hij heeft overgehouden aan Puerto de Llansa. Hij verwijst hier naar de Catalaanse havenstad Llançà aan de voet van de Pyreneeën. 

Daantje schrijft autobiografisch nummer ‘Het is een kwestie van tijd’
21-10-2017 06:21:00

Op het wereldberoemde nummer ‘Solis’ van Marco Antonio heeft Daantje een autobiografische Nederlandstalige tekst geschreven. De titel ‘Het is een kwestie van tijd’ is gebaseerd op de stukgelopen relatie met Ruud. Hij was jarenlang letterlijk en figuurlijk de liefde van haar leven. Ze was er zeker van dat Ruud terug zou komen en daarom klom ze in de pen om een lied te schrijven. Volgens Daantje was het een kwestie van tijd dat Ruud weer bij haar voor de deur stond. ‘Hij was terug voordat ik er erg in had. 

Jordy van Vilsteren lanceert nieuwe single 'Met mijn gevoelens moet jij niet spelen'
20-10-2017 17:37:00

Jordy van Vilsteren heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht. Alle liedjes vond hij mooi, maar ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ is stiekem toch zijn favoriet. Daarom moest de nieuwe single in diezelfde stijl zijn. ‘Met mijn gevoelens moet jij niet spelen’ is geïnspireerd door zijn single ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ welke eind 2015 is uitgekomen. “Ik vind deze stijl toch iets meer bij mij passen dan bij het vorige liedje. Die vond ik ook wel mooi hoor, maar deze stijl past het best bij mij tot nu toe.”, aldus Jordy van Vilsteren. 

Sieneke heeft de Oranje Kroon
20-10-2017 17:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 oktober is dat ‘Wat mij is overkomen’, de nieuwe single van Sieneke. De Nijmeegse zangeres maakte in samenwerking met producer Manfred Jongenelis een wat ons betreft zeer geslaagde remake van een oude hit van schlagerzangeres Lena Valaitis. Met mediterrane klanken en een vrolijke uptempo sound is dit een fraaie aanvulling op het overige repertoire van Sieneke. Marianne Weber tekende voor de tekst, die op een zeker moment een verrassende wending kent. 

Jacqueline Govaert met nieuw album naar Paradiso
20-10-2017 17:25:00

Jacqueline Govaert komt met haar vandaag verschenen nieuwe album Lighthearted Years naar Paradiso. De zangeres staat 13 april 2018 op de planken van de Amsterdamse poptempel als afsluiter van haar reeds uitverkochte clubtour. Dit maakte zij vanmorgen bekend bij Domien op 3FM. Lighthearted Years is geschreven en opgenomen met de vermaarde Amerikaanse producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met artiesten als Crowded House, Paul McCartney en Elvis Costello.

Roy Hoffman zingt over die eerste kus....
20-10-2017 17:14:00

'Die eerste kus' is de titel van de inmiddels vijfde single van de symphatieke en altijd vrolijke en goedlachse artiest Roy Hoffman. Zo langzamerhand weet hij zijn plaatsje te veroveren in het Nederlandstalige Muziek landschap en heeft daarnaast een behoorlijke fanbase opgebouwd. Het vrouwelijke geslacht omarmt hem met gepaste liefde. Daarom een prima titel voor zijn nieuwe single 'Die eerste kus' want die willen ze zeker van hem ontvangen. Tijdens een uitverkochte Releaseparty van zijn single werd het een groot feest.

'Lazer op, Ik wil je nooit meer zien'....nieuwe single van Zangeres Angel
20-10-2017 15:59:00

Zangeres Angel presenteerde op15 oktober jl. tijdens haar singlepresentatie haar nieuwe single 'Lazer op, ik wil je nooit meer zien'. Een groot aantal fans en collega artiesten waren hiervan getuige. Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland in de studio, maar omdat Angel nog al een drukke dame is die weinig tijd over heeft voor haar zelf, moest zij toch echt rond de tafel met Ton Spronk voor haar nieuwe nummer. Zijj had nog maar twee weken voor haar cd presentatie. 

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het 10 jarig jubileumfeest van Bert Zwier in Groningen
20-10-2017 05:24:00

“Ik ben ongelofelijk trots en blij met deze mijlpaal en het is mij een enorme eer dat ik dit mag vieren met zo’n groot feest in de Martiniplaza!” Dat zijn de woorden van Bert Zwier, ook wel de Zingende Visboer genoemd. Tien jaar geleden is het allemaal begonnen. Op de Vismarkt in Groningen, waar de viskraam van Bert al sinds jaar en dag staat, kon je hem al met regelmaat horen zingen. En ook op menig feestje liet hij zich horen. Gestart als hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een serieuze zangcarrière. Zijn agenda stroomde vol en er werden diverse singles en albums uitgebracht. Hij verzamelde de beste mensen om zich heen, want voor Bert is alleen het beste goed genoeg. Na een aantal succesvolle jaren met Jeroen Dirksen te hebben gewerkt maakte hij de overstap naar Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Perry Zuidam krijgt album ‘Over leven & Liefde’ uitgereikt door Oscar Harris
19-10-2017 20:19:00

Aanstaande zondag 22 oktober 2017, krijgt Perry Zuidam het ‘eerste exemplaar’ van z’n debuutalbum ‘Over leven & Liefde’ uitgereikt door Oscar Harris. Dit alles vindt plaats in het inmiddels uitverkochte  Theater Musica te Rotterdam.  Perry laat weten dat zoals de titel al doet verraden de liedjes gaan over de liefde en het leven. ‘Het is een gezellig album geworden waarin alle facetten van de liefde en het leven verwerkt zijn met de bekende Parry Zuidam sound. Naast gezellige meezingers staan er ook mooie ballads op.

Nieuw album voor Marco de Hollander
19-10-2017 19:40:00

Het jaar 2017 kan na een15 jarige jubileumreis én een compleet uitverkocht theaterconcert voor Marco de Hollander niet meer stuk. Zoals de fans gewend zijn brengt Marco naast zijn singles ook jaarlijks een album uit. Zo ook dit jaar, het derde album onder het label van NRGY Music. Zijn twee meest recente hits “Ik voel me gelukkig” en “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” zullen hier beslist niet op ontbreken.De zanger is in Nederland en België een graag geziene artiest en staat bekend om zijn volkse gezelligheid.

Freddy Cadel dendert door met Rocket 88
19-10-2017 19:10:00

Nadat Freddy eerst maar niet uitgezongen raakt over Aleta, dient nu in rap tempo de opvolger zich al weer aan. Met de titel Aleta wist de zanger veel airplay te krijgen. Freddy, die overigens nog maar een jaar bezig is met zijn zangcarrière, weet in dat jaar flink indruk te maken door het uitbrengen van 4 singles en een minialbum. Met een flink gevulde agenda is Freddy Cadel een veel gevraagd artiest geworden. Ondertussen wordt er gewoon doorgeschreven en gecomponeerd en is inmiddels de vijfde single op rij met de titel ‘Rocket 88’ uitgekomen.

Singlepresentatie van Ellen Jannink in zaal Eetcafé Boskamp
19-10-2017 17:22:00

Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul presenteert op zaterdag 28 oktober haar nieuwe single èn videoclip met tegenspeler Remco Bastiaansen (bekend van o.a. “Dancing with the stars” en vijf keer Nederlands Kampioen Professional Exhibition Dancing) in zaal Eetcafé Boskamp. Natuurlijk treedt Ellen zelf op, maar daarnaast zijn er ook gastoptredens van Maikel ten Voorde, Spinrock met Sabine Uitslag en Marco ten Kate. DJ Bert van Losser (RTV Oost) zal met zijn DJ drive-in show de grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 en de hedendaagse tophits draaien.

André Boekel gaat solo verder en stapt over op Nederlandse popmuziek
19-10-2017 17:02:00

Na 11 jaar in een trio te hebben opgetreden, gaat André Boekel verder als solozanger. Met zijn nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ stapt hij over van de feest- en après-ski muziek naar de Nederlandse popmuziek. André Boekel vindt dat het tijd is om als solozanger zijn horizon te verbreden. Na jarenlang de Nederlandse smartlap te hebben gezongen in een trio, is het nu tijd voor zijn passie: Nederlandse Popmuziek. De nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ is hierin de eerste stap. 

Frans Ashwin brengt single uit ter ere van zijn overleden vader
19-10-2017 16:45:00

Precies 20 jaar geleden, vlak na het overlijden van zijn vader, heeft Frans Ashwin speciaal voor hem de single ‘Ik voel me zo alleen’ ingezongen. Al die tijd lag deze prachtige emotionele ballad op de plank omdat het voor Frans te pijnlijk was om deze live te zingen. Nu 20 jaar later heeft Frans de kracht gevonden om het gevoelige ‘Ik voel me zo alleen’ op single uit te brengen. Voor de release en promotie is Frans Ashwin een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Nieuwe album van Bökkers verschijnt op 3 november
19-10-2017 16:29:00

Op 3 november verschijnt via Goomah Music het nieuwe album van Bökkers: Schorem Uut De Schiettente. Het album zal zestien nieuwe nummers bevatten. Dit album wordt uitgebracht in de aanloop naar de laatste paar shows van dit jaar met als grote afsluiter de enige clubshow van de tour in Paradiso Amsterdam op 29 december!  Bökkers is onvervalste rock ’n roll: AC/DC meets ZZ Top meets The Rolling Stones. Met nummers over drank, vrouwen en ander gespuis. En dat alles gezongen in hun moerstaal: het Sallandse dialect.

Grutte Geart verrast fans met nieuwe single
19-10-2017 00:00:00

Met zijn nieuwe titel ‘Een heel klein vuur’ laat Grutte Geart wederom van zich horen, en hoe! De zanger die vorig jaar zijn tien jarig jubileum vierde met een album, pakt nu uit met een gezellige meezinger. In tien jaar tijd is zijn naam door heel Nederland en België bekend geworden. Ieder weekend is hij wel weer ergens op een feest te vinden om met zijn warme stem het publiek te vermaken. Met zijn nieuwe single hoopt Grutte Geart zichzelf nog verder op kaart te kunnen zetten. Het nummer kent een hoog meezinggehalte omringd door een warme schlagersound. 

John de Bever en Jan Smit op bezoek bij de MediaMarkt in Apeldoorn
18-10-2017 22:00:00

Één dag voor de landelijke release komt John de Bever op donderdag 2 november 2017 om 19.00 uur naar Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' te presenteren. John zal enkele van zijn nieuwe nummers zingen en daarna is er de mogelijkheid om het album te kopen, te laten signeren én met John op de foto te gaan. Op zaterdag 4 november 2017 om 17.00 uur komt Jan Smit naar de MediaMarkt om zijn nieuwe verzamelalbum '20 jaar hits' te signeren. Uiteraard kunnen fans ook met Jan op de foto.

Nieuwe single van Rowwen Hèze gaat over DNA van Limburg
18-10-2017 15:37:00

Deze week verschijnt DNAVL, de nieuwe single van Rowwen Hèze. Jack Poels schreef het lied op verzoek van het Limburgs Museum in Venlo. Het vormt de soundtrack bij de doe-tentoonstelling DNA van Limburg, die gaat over Limburgse identiteit en tolerantie. ‘Wij zijn net zo Limburgs als de Paashaas,’ zingt Jack Poels. Het tekent zijn dubbele houding tegenover de Limburgse identiteit. Veel Limburgers zien Rowwen Hèze als boegbeeld van die identiteit, maar de band zelf heeft daar nooit om gevraagd.

Gio Swikker volgt advies van Antonio Holsken op en lanceert nieuwe single ‘Canta Canta’
18-10-2017 13:14:00

Gio Swikker heeft al vele jaren een goede band met Antonio Holsken. ‘Eigenlijk ken ik hem m’n hele leven al. Toen ik 14 maanden oud was stonden we op een camping in Ede waar Antonio optrad. Dat beeld is me altijd bijgebleven en ben eigenlijk  vanaf die tijd al een fan van hem. Hij heeft ook de teksten geschreven van m’n voorgaande twee singles en is erg betrokken met mij’, erkent de 13 jarige Gio. Onlangs ging Gio met z’n  familie speciaal voor Antonio naar Spanje. Tijdens zijn optreden mocht Gio ook een liedje zingen. Hij was zo trots als een pauw. 

Jan Koevoet lanceert het vrolijke nummer 'De hele wereld mag het weten'
18-10-2017 10:29:00

Als voorloper op het album ‘Jan Koevoet Top 50’ komt de uit Roosendaal afkomstige zanger nu met het vrolijke nummer ‘De hele wereld mag het weten’. Jan heeft het lied zelf geschreven en dat is te merken aan de tekst. ´ De hele wereld mag het weten, ik ben totaal van jou bezeten. Onder de sterren wil ik je zeggen dat ik zoveel van je hou. Is het je lach, zijn het je ogen waar ik steeds van lig te dromen. Op die ene zoen van jou, waarom ik nu zo van je hou’. Over dat onderwerp zingt hij graag en z’n fans genieten daarvan met volle teugen. 

Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine
17-10-2017 17:32:00

Op dinsdag 17 oktober, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. Deze eerste kennismaking met de pers was tegelijkertijd de officiële lancering van Wij zijn Lief!. Als primeur werden ook de allereerste single en bijbehorende videoclip met de gelijknamige titel ‘Wij zijn Lief!’ van de nieuwe meidengroep getoond. 

8 jarige Pietje Tomassen wil artiest worden
17-10-2017 13:31:00

Pietje Tomassen is pas 8 jaar…Maar deze jongen weet als een ervaren hartendief de show te stelen. Pietje is er van overtuigd dat hij ‘later’ een groot artiest zal worden. Ronald van Rood-Hit-Blauw en Pietje gaan samen bekijken hoe ze daar vorm aan kunnen geven. Er staan met Pietje al proefopnames gepland om het door Diane Theunissen lied op te gaan nemen in de studio van Manfred Jongenelis. Veel artiesten gingen Pietje bij Rood-Hit-Blauw succesvol voor…We zijn er van overtuigt dat ook Pietje snel zal doorbreken als artiest. Wil je Pietje en zijn stappen in de muziekbizz ook volgen? https://www.facebook.com/piet.tomassen 

Alex vindt op het strand van Noordwijk z’n bossie rode rozen terug…
17-10-2017 09:49:00

Jaren geleden scoorde Alex een grote hit met het nummer ‘ Bossie rooie rozen’.  Nu laat hij iedereen  middels z’n nieuwe single ‘Het begon ooit met een bossie rooie rozen’ weten hoe het afgelopen is. Het idee is ontstaan in de studio van Waylon van der Heijden. De Gebroeders Ko en Waylon hebben vervolgens de opvolger geschreven. Alex vertelt dat hij al een tijdje aan het zoeken was naar nieuwe single. ‘Heel toevallig werd in de studio geroepen dat er gewerkt moest worden aan nummer in de trant van ‘Bossie rooie rozen’ .

Jan Smit maakt de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekend
16-10-2017 20:48:00

Zojuist heeft Jan Smit bij RTL Boulevard de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekendgemaakt: Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

Demy de Groot geveld door de ziekte van Pfeiffer
16-10-2017 09:56:00

Demy de Groot baalt als een stekker. Hij zit noodgedwongen thuis vanwege de ziekte van Pfeiffer. ‘Dat komt nu wel op een heel vervelend moment. Ik sta met m’n nieuwe single ‘Hé ja jij’ inmiddels drie weken in de Oranje Top 30 en dan krijg je dit. In eerste instantie dacht ik dat ik keelontsteking had, maar bloedonderzoek wees uit dat het de ziekte van Pfeiffer betrof. De afgelopen twee weken heb ik alle optredens al gecanceld en ook de komende twee weken blijf ik thuis’, aldus Demy. De zanger uit Capelle aan den IJssel probeert echter wel bij de opname van Toppers van Oranje die plaatsvindt op zondag 22 oktober in Nijkerk aanwezig te zijn. 

Erik Adams lanceert nieuwe single 'Laat me zien'
15-10-2017 10:12:00

Laat me zien” is de titel van de nieuwe single van zanger Erik Adams. Hij is geboren en getogen in het land van Maas en Waal schreef dit nummer zelf. Erik is niet geheel onbekend in de regio en ook buiten de grenzen van Maas en Waal. Naast de  Hollands-talige nummers die hij heeft geschreven zoals “Blijf toch bij mij “ en ” Al mijn liefde’ ….schrijft  deze Allround zanger/ liedjesschrijver  ook Engelstalige nummers. Zijn Engelstalig nummer “Made for love”  die hij uitbracht in 2011 en in de studio van René Groenevelt in Zeewolde en geproduceerd werd ,is voor de zanger betreft verschillende  muziekgenres tempo’s en muziekstijlen niet vreemd.

Vlaamse zangeres Nadine brengt nieuwe single recht uit haar hart
14-10-2017 16:28:00

Nadine is volgens diverse media dé coming lady in de Vlaamse Showbizz wereld. Ze is wekelijks terug te vinden op menig podia en nu pakt ze dus uit met haar nieuwe single 'Twijfels'. Nadine haar vader had een singletje, een nog 45 toeren schijfje, meer dan 30 jaar op de plank liggen, met het idee dat daar ooit nog iets mee moest gebeuren. En ja hoor, het is ook zo gegaan, want nu al die jaren later, heeft zijn eigen dochter Nadine deze single bewerkt en opgenomen.

Eerste editie André Hazes live in Ahoy groot succes
14-10-2017 09:55:00

Vrijdagavond was de eerste André Hazes live in Ahoy. Wat een feest! Voor de fans en André is dit een avond om nooit te vergeten. André zijn eerste concert in Rotterdam Ahoy. Zijn eigen hits, maar ook die van zijn vader werden gezongen door André, maar ook door zijn fans.Het was een avond met een lach en met een traan. André Hazes jr. staat allang niet meer in de schaduw van André Hazes sr., maar er gewoon naast. Wat een artiest! Wat is hij gegroeid! Zaterdagavond staat zijn 2e concert gepland en volgend jaar 27 oktober 2018 voor de 3e keer. 

Het Leids Festival van het Levenslied is terug: Doe mee en schrijf je nu in
13-10-2017 19:55:00

Het levenslied kent een rijke geschiedenis met grote namen als Mary Bey, de Zangeres zonder Naam, die in 1919 in Leiden geboren werd. In 2019 zal haar honderdste geboortejaar gevierd worden in Leiden en nu is er alvast een opmaat voor dat jubileumjaar. Na 9 jaar afwezigheid is het Leids Festival van het Levenslied terug.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
13-10-2017 15:11:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 oktober is dat ‘Liefde voor altijd’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De 27-jarige zanger uit Oss heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld in de Nederlandse muziekwereld. Zijn album ‘Intens’ uit 2016 werd uitstekend ontvangen, en momenteel werkt hij toe naar een vervolgalbum dat volgend jaar moet verschijnen. Dit nieuwe nummer belooft alvast veel goeds. Het is een vrolijk en swingend liedje, waarin je kunt horen dat Jeffrey een geheel eigen stijl heeft gevonden

Nieuwe single voor Ernest van Hartingsveldt
13-10-2017 10:15:00

Ernest van Hartingsveldt heeft een nieuwe single uitgebracht “Vrijgezel (het beste wat je deed)”. Het nummer is door de zanger zelf geschreven en is het tweede liedje in aanloop naar het concert dat op  20 oktober wordt gehouden in Zaandam. Tevens is het ene nummer dat een plek zal krijgen op het Album dat eind oktober zal verschijnen. “Vrijgezel (het beste wat je deed) is een vrolijk uptempo liedje. Zijn complete band (10 personen) hebben wederom deze track compleet live ingespeeld. 

Eerste concertreeks André Hazes Live in Ahoy krijgt vervolg in 2018
13-10-2017 10:01:00

André Hazes volgend jaar opnieuw in Ahoy Eerste concertreeks André Hazes Live in Ahoy krijgt vervolg in 2018 Vandaag en morgen staat André Hazes tweemaal in een stampvol Ahoy met zijn gloednieuwe concert André Hazes Live in Ahoy. Het nieuwe avontuur van deze Nederlandse volksheld krijgt in 2018 een vervolg. Producent LiveLane maakt vandaag bekend dat André op zaterdag 27 oktober 2018 terug zal keren in de Rotterdamse Ahoy met een gloednieuw concert. Dat Nederland André omarmt blijkt wel uit de run op kaarten voor de eerste editie van André Hazes Live in Ahoy.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop