RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frans Bauer reikt album uit aan Bob Offenberg
01-04-2017 00:22:00

Op zondag 28 mei 2017 is het dan zover, dan zal Bob Offenberg zijn lang verwachte album gaan presenteren waar maar liefst 15 nummers op komen te staan. Dit wilt hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zal er een waar feest van gemaakt worden. Bob zal deze middag veel vrienden van hem uit nodigen om met zijn allen dit album spectaculair te lanceren. Onder andere: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander en niemand minder dan zijn grote idool Frans Bauer zal dit album uit gaan reiken en zelf ook de zaal op zijn kop gaan zetten. Voor deze avond zijn zowel VIP-kaarten á €125 (alleen te verkrijgen via: management@boboffenberg.nl) als reguliere zaalkaarten beschikbaar. De zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00.  

Harten 10 lanceert aanstekelijke single 'Twee witte paarden'
31-03-2017 19:40:00

Harten 10 dendert maar door en langzaam wordt het landelijk aanzien steeds groter en zijn ze niet meer weg te denken op diverse grote evenementen.  Nu komt het duo met voor hen, een nieuwe single. Het is een Duitse cover, heet  'Twee witte paarden’’  en is een productie van Martin Sterken voor CD Hal Ruinen.  Het aanstekelijke nummer staat op het nieuwe album 'Bestemming Bekend'  dat vrijdag 7 april zal uit komen. Hier aan vast zit hun eigen Theater optreden  wat wordt gehouden in Kampen. Kortom;  'Harten 10 staat niet stil en we zullen blijven gaan' , aldus Martien en Tineke.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-03-2017 19:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 april is dat ’24 Billen’, de nieuwe single van Lytse Hille. Het gaat om een humoristisch liedje over een groep vrienden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terechtkomt. Ze zien daar twaalf meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk, maar kost ze wel een klein kapitaal. De tekst is geschreven door Emile Hartkamp, het nummer zal later dit jaar verschijnen op het nieuwe album van Lytse Hille. 

Wendy Rivers kan vergeven niet vergeten
31-03-2017 11:10:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange ervaring in de muziek. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Ze heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uit gebracht. Nu presenteert ze weer een nieuwe Nederlandstalige Single “Ik kan vergeven niet vergeten”  Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Harten 10 e.v.a.. 

UnityNL organiseert op 27 april 'Het familiefeest van Leiderdorp'
31-03-2017 10:12:00

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017 organiseert UnityNL 'Het familiefeest van Leiderdorp' op het plein bij winkelcentrum 'Winkelhof'. Van 13.00 uur tot 19.30 uur zijn er doorlopend optredens van Daantje, Matthijs Koning, Kees Versluys, Colinda, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Danny Vermeer, Donny van der Roest, Bob Offenberg, Rick Melissen, Henk Stelte, Danny Terp, Roy van Hemert, Marco van Konts, Anno Britting, Marcel de Nijs, Randy Blommaert, Francois Pieters, Naomi, Robert van Hemert, Danny Zuiderwijk en Arthur van Steijn. Diverse presentatoren van het populaire radiostation verzorgen die dag eveneens live radio vanuit het winkelcentrum. De entree is geheel gratis. Meer info: www.unitynl.nl 

'Toch blijf ik altijd dromen'.... Duetsingle Elz Bakker & Rinus Ponsen
30-03-2017 13:05:00

De gerenommeerde artiesten Elz Bakker en Rinus Ponsen hebben samen de duetsingle 'Toch blijf ik altijd dromen' opgenomen. Elz en Rinus zijn allang geen onbekenden  in de artiestenwereld en hebben ieder al menig succesvolle single op hun naam staan. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten besloten ze samen het duet van Vicky Leandros en Tony Christie in een nieuw, Nederlandstalig jasje te steken. Het resultaat mag zeer geslaagd genoemd worden, dankzij de voortreffelijke productie van Tom Peters en Hans Aalbers.

Debuutsingle voor Corné van Meer
30-03-2017 10:21:00

Corné van Meer afkomstig uit het Brabantse Heerle is geboren in 1964 en heeft de muzikale weg naar producer Mario Veltman gevonden! De altijd goedlachse Corné heeft de afgelopen jaren al vele feesten en partijen opgevrolijkt met zijn altijd gezellige optredens. Tijdens deze optredens brengt hij dé hits van het moment. En nu kan hij daar zijn debuutsingle ‘Waarom ben jij nog niet van mij’ aan toevoegen. Deze single die eveneens is geschreven door Mario Veltman ligt goed in het gehoor en zal menig dansvloer gaan vullen. 

Olav Hesselmans schrijft 'Ga maar weg' voor Henk Kamphuis
30-03-2017 10:04:00

Henk Kamphuis is geboren in Utrecht en tegenwoordig woonachtig in Maarssenbroek. Henk zit al heel wat jaren in het artiestenvak en heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uitgebracht  Afgelopen vrijdag presenteerde hij z'n nieuwe single 'Ga maar weg'. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Duo Harten 10 e.v.a. De muziek is geproduceerd door Bryan Stelten van Artists Choice en de single is opgenomen in zijn studio te Hoensbroek.

Muzikale duizendpoot Fred van Gerven lanceert 'Wat een nacht'
30-03-2017 09:45:00

Fred van Gerven zet een belangrijke stap in zijn muzikale carrière: zijn nieuwe single ‘Wat Een Nacht’ brengt hij uit bij platenmaatschappij Zebra Music! Fred van Gerven is geboren in Schiedam en is sinds twaalf jaar actief in de muziekbusiness. Onder andere als geluidsman van bekende Nederlandse artiesten en later als feest DJ. In 2014 komt de debuutsingle ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’ uit en niet onverdienstelijk! Regionale en lokale radiozenders draaien de single veelvuldig en ook het aantal optredens in het land groeit. 

Danny Zuijderwijk steekt 'Liefde' van Willy Alberti in nieuw jasje
30-03-2017 09:41:00

Danny Zuijderwijk uit Leiden wordt 31 maart 30 jaar, een mooie leeftijd om terug te blikken, maar vooral om met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Danny meldt dat hij na een voor hem persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten, toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin hij al z'n gevoelens en ideeën heeft verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde. Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens om te zetten in muziek.

Officiële fanshop Bökkers geopend
30-03-2017 09:30:00

Vandaag is de officiële fanshop van de rockband Bökkers geopend in Heino. De Smulbaai in Heino is de plek waar fans terecht kunnen voor o.a. merchandise en exclusieve items van de band. In Heino en omstreken is De Smulbaai een bekend adres voor de verkoop van o.a. festivaltickets. Sinds vandaag is daar dus een fysieke Bökkers fanshop bijgekomen.

Franky Falkon presenteert single met realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam
30-03-2017 09:26:00

Franky Falcon ziet 2017 rooskleurig tegemoet! Na het vieren van zijn 25-jarig artiestenjubileum en het succesvolle duet ‘Verboden Liefde’ (300.000 views op Youtube) met de eveneens uit Den Bosch afkomstige Charelle, is het tijd voor een compleet nieuwe solo single! Een single geschreven door Jheron van der Heijden en geproduceerd door Mario Veltman. ‘Wat Kan Het Me Schelen’ is een bijzondere single. Een single met een realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam.

Nieuwe single van Frits Broer heeft een tikkeltje meer pit dan z'n debuutsingle
29-03-2017 21:56:00

‘We draaien om de waarheid heen’ is volgens Frits Broer een single met meer ballen. De opvolger van ‘Nu of ooit’ is stoerder geworden, maar bevat wel een lieflijke tekst.  De nieuwe single ‘We draaien om de waarheid heen’ heeft volgens Frits Broer, in vergelijking met de vorige single, meer ballen gekregen. “Muziek, arrangement en stijl is net wat stoerder.”, aldus de zanger. De single ‘Nu of ooit’ was voor Frits een goede debuutsingle, maar de opvolger moest een tikkeltje meer pit hebben.

BLØF lanceert samen met Typhoon ‘Wereld van verschil’
29-03-2017 21:44:00

Na een lange tijd niets uitgebracht te hebben, is BLØF samen met Typhoon terug met de nieuwe single ‘Wereld van verschil’. De door soul en hiphop geïnspireerde track kunnen we zien als een oproep tot verdraagzaamheid. Het is de allereerste single van hun volgende album ‘AAN’ welke in drie etappes uitkomt en is geproduceerd door Dries Bijlsma, producer van oa Typhoon. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het album.

Martijn Stam druk met promotietour i.v.m. nieuwe single 'Regenboog'
29-03-2017 21:37:00

Ter promotie van zijn nieuwste single 'Regenboog', die onlangs werd gelanceerd was de Hillegomse zanger Martijn Stam op dinsdag 28 maart te gast in de studio van RADIONL in Sneek. Hessel Wijkstra ontving de Hillegomse zanger samen met zijn maatje Freek Meijer, die een van zijn sponsors is en zelf ook zingt. Hij zong tijdens de singlepresentatie van Martijn Stam en de presentatie van deze muzikale happening was in handen van Hessel Wijkstra. Martijn Stam timmert alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg. 

Wesly Bronkhorst slaat met ‘Steeds als jij me aankijkt' nieuwe weg in
29-03-2017 21:30:00

Wesly Bronkhorst laat met z'n nieuwe single ‘Steeds als jij me aankijkt' maar weer eens horen dat hij meer is dan alleen de feestzanger die met zijn optredens iedere kroeg feesttent op z’n kop weet te zetten.Toch slaat hij met deze nieuwe single een andere weg in en laat hij horen dat hij met zijn unieke stemgeluid ook een ballade fantastisch kan overbrengen. Een prachtige productie die ons alvast meeneemt naar het Concertgebouw van Amsterdam waar hij op 15 mei zijn 15 jarig artiesten jubileum groots gaat vieren met een eenmalig groots concert. 

'Kijk'......nieuwe single van Michael Oomen
29-03-2017 09:40:00

Michael Oomen zich met zijn nieuwste single 'Kijk' van een geheel andere kant muzikale kant zien. Het nummer lonkt nadrukkelijk naar de discotijd van de jaren tachtig. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst en de opname vond plaats in The Boom! Music studio te Breda. Werkelijk alles is live ingespeeld op deze moderne en dus dansbare meezingplaat, uitgebracht door Double You Music in samenwerking met Nationale Artiesten Parade.

Nieuwe single van Dana Winner is getiteld 'Duizend jaar'
28-03-2017 23:48:00

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van het Vlaamse muziekprogramma  'Liefde voor Muziek' wordt de nieuwe single 'Duizend jaar' van Dana Winner gelanceerd. De Nederlandstalige tekst voor dit nummer, oorspronkelijk van de Amerikaanse Christina Perri, werd geschreven door Saskia Vanderheyden. Ook voor de fans in Zuid-Afrika is er goed nieuws: er is van het nummer ook een Zuid-Afrikaanse versie opgenomen. Die versie komt op het album 'Pure', dat daar normaal gezien in juli verschijnt.

De Wannebiezz presenteren de Rest van de Best
28-03-2017 12:56:00

Ruim drie jaar na het verschijnen van hun eerste verzamelalbum “DE BEST OF (tot nu dan)” hebben de Wannebiezz gemeend een meer dan waardige opvolger uit te moeten brengen. Zoals we van dit Rotterdamse trio mogen verwachten is ook deze cd weer met zorg, liefde en vakmanschap geproduceerd. Op de geluidsdrager treffen we, naast de zes singles die de afgelopen drie jaar zijn verschenen, ook vier gloednieuwe liedjes! Eén daarvan is een spitsvondige en humoristische bewerking van de grootste hit van The Shorts: ‘Comment Ça Va’.

Peter Beense weet nu wat liefde is
28-03-2017 11:25:00

Peter Beense werd onlangs tijdens “Holland Zingt Hazes” op de bühne geflankeerd door.. rockzangeres Anouk!!  Deze uiterst verrassende combinatie dook eind vorig jaar op verzoek van de zangeres een Amsterdamse kroeg in. Tot groot enthousiasme van het aanwezige volk, brachten Anouk en Peter daar de Hazes-klassieker ‘Een Beetje Verliefd’. Dit in aanloop naar hun succesvolle optredens bij “Holland Zingt Hazes”, kort geleden in het Ziggo Dome.  Al meer dan 30 jaar is Peter Beense dé vertolker van het Hollandse feest- en levensliedgenre.

Mark & Janina....nieuw Nederlands zangduo
28-03-2017 11:02:00

Nederland is een nieuw zangduo rijker en wel Mark & Janina! Deze twee artiesten draaien alweer jaren op volle toeren in de muziekwereld en hebben hun sporen inmiddels dik verdiend. Zo toert Mark wekelijks door het land met zowel zijn solo-optredens als met zijn muziekmaatje Kees Plat (Tribute to The Cats Band). Ook Janina timmert flink aan de muzikale weg en brengt binnenkort haar debuutsingle uit. 

Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert Bella Italia
28-03-2017 10:46:00

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten ‘Vive la France’ is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.(Fotocredits: Robin Kamphuis)

Patrick Dano voert 'Te Quiero' op met Duitse en Griekse invloeden
28-03-2017 10:39:00

De meeste recente singles van Parick Dano zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De uit Tilburg afkomstige zanger is van mening dat je 'het ijzer moet smeden smeden als het heet is'. en brengt daarom het verfrissende versie van nummer 'Te Quiero' op single uit. Het van oorsprong Duitse liedje dat in 2002 door het trio Jan Smit, Piet Veerman en George Baker werd gezongen is nu iets opgevoerd en verder zijn Duitse en Griekse invloeden naast de Hollandse palingsound te horen op deze door Harald Queens geproduceerde single.

DJ Rob van Dijck (Ft. Quido van de Graaf) brengt debuutsingle uit
28-03-2017 10:19:00

Rob van Dijck is al jaren actief als DJ. Hij draait overal, voor de grootste feesten en in elk genre. Een echte All-Round DJ dus. Hij begon al toen hij 16 jaar was en had zelfs een eigen radiostation, daarna werd hij DJ bij een bekende piratenzender. Hij maakt mixtapes, remixes en nog veel meer. Nu werd het hoog tijd voor zijn eigen productie. En daarvoor heeft hij de hulp gevraagd van zanger Quido van de Graaf, die we kennen van diverse singles. Quido heeft Rob geholpen met de vocalen op de plaat te zetten. 

Braboturk neemt duet op met Braboturk JR
28-03-2017 09:16:00

Braboturk dook onlangs met z'n zoon de studio van Anro Productions in Apeldoorn in om de toepasselijke single 'Samen zingen' op te nemen. 'Iemand naast je hebben op het podium is toch wel het mooiste wat er is, vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is', meent de zanger uit Helmond.  Ook Braboturk Jr vindt het een eer om naast zijn grote vriend te staan. De verwachting is dan ook dat het niet bij deze single zal blijven. Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft de gehele plugging uit handen gegeven aan de mensen van het Zwart Wit Label.

Helemaal Hollands pimpt de uit 1963 afkomstige hit 'O wat een meid' op
27-03-2017 23:02:00

Afgelopen januari lanceerden Carlo en Leo het album  ‘Meezingmedleys Vol.1’ met daarop 10 meezingers in zowel het Nederlands, Engels als in het Duits  Met dit album is tevens de toon gezet voor hun nieuwe single 'O wat een meid' welke werd opgenomen bij The Boom! Music in Breda o.l.v. producer Frank Verkooyen. Praktisch iedere muziekliefhebber kent het origineel uit 1963. Deze knijter van een hit is nu in een eigentijds maar volks en uitstekend dansbaar jasje gestoken.

Jeroen van der Boom steekt 'Ik meen ‘t' in een nieuw jasje
27-03-2017 12:07:00

Dit jaar was het vijfde jaar van Holland Zingt Hazes! Jeroen van der Boom is al vanaf het eerste moment betrokken bij de concertreeks en kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere jubileumeditie. Samen met Eric van Tijn is hij al vanaf dag 1 Creative Music Director bij Holland Zingt Hazes. Speciaal voor deze editie heeft Jeroen het nummer 'Ik meen ‘t' van André Hazes in een nieuw jasje gestoken en er een andere twist aan gegeven. Deze versie van 'Ik meen ‘t' is vanaf nu via verschillende kanalen te downloaden!

Geweldige sfeer tijdens Marco de Hollander's fanmiddag
27-03-2017 11:37:00

Met een pracht lente zonnetje werd zondag  26 maart de fanmiddag van Marco de Hollandergeorganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse meezingers naar voren, waar het publiek van genoot. De Alphense Roel Britting  kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. 

Podium van 25e editie van de Nacht van Oranje verhuist naar midden in de zaal
27-03-2017 11:17:00

Voor de 25e editie van de Nacht van Oranje in Rotterdam Ahoy wilde de organisatie uitpakken met iets nieuws. Iets dat tegelijkertijd een startschot zou geven aan nog eens vijfentwintig jaar feest voorafgaand aan Koningsdag: een nieuw rond podium dat de optredende vaderlandse topartiesten nog meer tot middelpunt zou maken. Letterlijk. Daarom verhuist het podium naar het midden van de zaal. Op 26 april zal daar, vanuit een open muziekpaviljoen midden in de Ahoy Arena, presentator Niels Houtepen om 19.45 uur het jubileumfeest van de Nacht van Oranje openen.

'Ik leef mijn droom met jou' ...herkenbare plaat voor Kobus Engels
27-03-2017 10:04:00

Ik leef mijn droom met jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Het is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen. Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music.

RADIONL vanaf 29 maart in Zuid Holland te ontvangen
27-03-2017 09:55:00

Vanaf woensdag 29 maart gaat RADIONL in de loop van de dag haar uitzendgebied uitbreiden. In o.a. Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Gouda zal RADIONL te ontvangen zijn via 97.6 FM. In Utrecht en omgeving via de frequenties 97.3 FM en 98.5 FM. Daarnaast kunnen luisteraars ook via DAB+ of de RADIONL APP luisteren. Het radiostation uit Sneek meldt verder dat er inmiddels meer dan 1 miljoen RADIONL stickers in omloop zijn. RADIONL heeft al verschillende afhaalpunten gerealiseerd de afgelopen periode, toch zijn ze nog op zoek naar nieuwe punten.

Guus Meeuwis passeert in juni 2017 de magische grens van 50 stadionconcerten
27-03-2017 09:45:00

Tijdens de 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G concerten in juni dit jaar, passeert Guus de magische grens van 50 stadionconcerten! Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. “

Platina en Goud voor KLUBB3
27-03-2017 09:36:00

Zaterdagavond mocht Jan Smit samen met zijn KLUBBB3 collega's Florian Silbereisen en Christoff weer een nieuwe mijlpaal aan zijn glansrijke carrière toevoegen. Het nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' werd na 2 maanden al met goud bekroond voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren! Daarnaast heeft 'Vorsicht Unzensiert' de platina status verworven.

Ramon Prins blaast 'Ben ik te min' van Armand nieuw leven in
26-03-2017 15:37:00

'Ben ik te min' van Armand is door Ramon Prins nieuw leven ingeblazen. Nadat de 31 jarige zanger uit Vrouwenpolder in contact kwam met het producers team van Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische klassieker in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’.

Nieuwe single 'Moeder'van Wim Drenthen verschijnt op vinyl
26-03-2017 15:18:00

De langverwachte vinyl single van Wim Drenthen is nu eindelijk een feit. Wim, die al van kinds af aan in de muziek zit, had altijd een lang verwachte droom om zelf een vinyl single uit te brengen. Na enig overleg met Ferrie van Muziekhoekje is hij dan eindelijk in productie gegaan en is vanaf 25 maart beschikbaar. Op de 'B' kant stat het nummer 'De wereld is leeg zonder jou'. Wim heeft met 'Moeder'de oude Piraten sound weer gevonden en hoopt ook dat de piraten hem gaan omarmen. Ook deze keer heeft Wim zelf weer de muziek gemaakt van deze twee nummers.

Marco Tomassen lanceert vrolijke zomersingle
26-03-2017 14:54:00

Na 'Samen door het leven', 'Quiere Quapa, Quiero', 'Vaderstrots' en 'Het is hier geweldig' lanceert Marco Tomassen deze week het nieuwe uptempo nummer 'Je hart is weer op jacht'. Het lied is geschreven door Colin Heikens en geproduceerd door Sonic Solutions. Marco heeft met dit team een echte Nederlandstalige zomerknaller uitgebracht onder het label van Zing-Entertainment.nl. De opname van de clip zal plaatsvinden op 2 april. Meer informatie kun je vinden op de site van Zing-Entertainment.nl.

Gaatze Bosma brengt eerbetoon aan Chuck Berry uit
25-03-2017 12:30:00

Gaatze Bosma heeft, na het overlijden van Chuck Berry, zaterdag 18 maart jl. besloten om een nummer van hem op te nemen. Gaatze, wiens hart bij de rock-'n-roll ligt, doet dat volledig op zijn eigen wijze: een versie in het Nederlands en een versie in het Fries. Het nummer "Come on" werd vertaald en opnieuw ingespeeld. De titel in zowel Nederlands als Fries is "Kom op". Gaatze Bosma is een muzikale alleskunner. In eerste instantie maakte het Nederlandse publiek kennis met Gaatze in het SBS6-programma "Bloed, zweet en tranen". 

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-03-2017 12:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 maart is dat ‘Leef vandaag’, de nieuwe single van René Froger. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album ‘Dit is hoe het voelt' en klinkt als een typisch Froger-nummer: uptempo, bombastisch en positief. René heeft al heel wat bereikt in de showbusiness maar is nog lang niet klaar. “Ik blijf het een leuke uitdaging vinden om nieuwe liedjes op te nemen. Het is belangrijk dat je als artiest meegaat met je tijd en dat je je fans blijft boeien en aanspreken”, zegt hij enthousiast. 

Danny Staneke presenteert 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet' op 2 april in Breda
24-03-2017 09:48:00

Danny Staneke houdt wel van een feestje, dat laat hij dan ook horen in zijn nieuwe catchy single 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet'. Een gezellige Hollandse meezinger geschreven en geproduceerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.De  Het geheel is opgenomen bij de 7 Hills Music studio te Zevenbergschen Hoek. Op zondag 2 april vindt de feestelijke presentatie plaats bij café-zalencentrum 'Het Witte Schaap' in Breda. Meewerkende artiesten zijn oa. Tony van Boxtel, Driekes Hoekstra, Henk Damen, Frank van Etten en Lorenzo Nieuwenhuysen.

Aanmeldingen voor de Anita & Ed zeehonden tocht lopen voorspoedig
24-03-2017 08:39:00

Anita & Ed organiseren op zaterdag 20 mei 2017 een 3 uur durende tocht met Partyboot 'De Frisia' met als doel zeehonden en eventueel dolfijnen te spotten op de Oosterschelde.Het Zeeuwse zangduo weet zeker dat de gasten zeehonden zulen zien. 'De kans dat we dolfijntjes zien is zeker aanwezig.Tijdens de tocht gaan we natuurlijk ook zorgen voor een spetterend optreden', vertelt Anita trots. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit de haven in Sint-Annaland en naar verwachting rond 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 17.50 pp. Via Jan van Dijk tours wordt er ook vanuit Amersfoort een aanvullende busreis ( retour) aangeboden voor slechts € 15.00 pp. Deze bus stopt ook in Bergen op Zoom. Gasten die in Bergen op Zoom instappen betalen € 5.00 voor een retourtje. Aanmelden kan via info@anitaened.nl 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl