RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Feestduo Tsjonge-jonge steekt oude klassieker in een nieuw jasje
22-11-2018 18:29:00

Feestduo Tsjonge-jonge, bestaande uit Edwin Smits en Peter Smits brengen wederom een nieuw feestnummer uit. Het gezellige duo heeft in het recente verleden samen al meerdere singles uitgebracht o.a.: Knallen met die ballen, Ik heb nog zoveel niet gedaan, Ons Brabant, Olliedegalliedunallieunok & Olifantenpolonaise. Ditmaal hebben de heren echter gekozen om geen eigen nummer te laten schrijven maar een gouwe ouwe te coveren. Afgelopen jaar waren er al plannen om een oud feestnummer in een nieuw jasje te steken.

Sieneke kruipt in de huid van ‘Tessa’!
22-11-2018 13:37:00

Vanaf zaterdag 5 januari is Sieneke te zien in ‘Koos’. De nieuwe dramaserie die wordt uitgezonden op regionale televisiezender Omroep Gelderland! De goedlachse volkszangeres, die zichtbaar genoot van de  opnamedagen kan haar geluk niet op. ‘Tessa’ de persoon die Sieneke in de serie speelt, is de vriendin van ex-profvoetballer Danny. Het stel beleeft in korte periode, gezellige en spannende avonturen. 

Ruud Versteeg pakt muzikale draad met ‘Niemand is zo bijzonder’ weer op
21-11-2018 21:31:00

Ruud Versteeg ziet de toekomst weer met een positieve blik tegemoet. De uit Amsterdam afkomstige zanger heeft een groot aantal rumoerige jaren achter de rug en is nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. In het verleden bracht hij al een tweetal singles uit, te weten in 2010 ‘Pluk de dag’ en in 2012 ‘Zonder jou’. Zijn doelstelling is om z’n zangcarrière vanaf nu professioneel aan te pakken. ‘Ik heb m’n zaken nu op orde en heb m’n zinnen gezet op een glansrijke carrière in de muziek. Ik hoop dat er een leuke toekomst uit voortvloeit’, onthult Ruud 

Sidney Bischoff tovert met ‘Een avond in de kroeg’ een lach op vele gezichten
21-11-2018 21:20:00

Het kan niemand ontgaan zijn dat Sidney Bischoff de afgelopen zomer een enorme hit had met ‘Mooi is het leven’. Mede door het fantastische weer kreeg de single veel aandacht bij de nationale radiostations met als gevolg dat het nummer veelvuldig gedraaid werd. Onlangs dook de zingende oliebollenbakker wederom de studio van Ger Oerlemans in om de opvolger ‘Een avond in de kroeg’ op te nemen. De titel verklapt al dat het een echt café nummer is. Volgens de zanger is het een Rock-'n-roll lied waarbij je absoluut niet bij stil kunt blijven staan. 

Zanger Jaman en Michael Smit richten platenmaatschappij JM Music op
21-11-2018 14:25:00

Na meer dan 15 jaar samen te hebben gewerkt in de muziek met vallen en opstaan, veel ervaring en contacten te hebben opgedaan hebben Michael Smit en Jaman besloten om samen hun eigen platenmaatschappij JM Music te starten. Zij stellen als doel zowel beginnende- als gevestigde artiesten te begeleiden in het gehele proces. Van A tot Z. Vandaar dat naast JM Music ook JM Publishing, JM Bookings en JM Management onderdeel uitmaken van de onderneming. ‘Wij doen dit vanuit ons hart met onze passie voor muziek’, aldus de mannen.

Henk Bernard als Ancora presenteren hun nieuwe albums bij de MediaMarkt in Apeldoorn
21-11-2018 13:29:00

Zowel Henk Bernard als Ancora komen op vrijdag 23 november met een nieuw album. In de avond zal Henk Bernard vanaf 19:00uur zijn nieuwe album ‘Elke Dag Met Jou’ als allereerst bij de MediaMarkt in Apeldoorn presenteren. Aansluitend om 19:30 uur zullen de zeemannen van Ancora de bühne betre-den om ook hun nieuwe album ‘Wind In De Zeilen’ te presenteren. Zowel Henk en Ancora zullen enkele nieuwe nummers ten gehore gaan brengen. Na het optreden kan het album worden gekocht en kun je deze laten signeren.

K3 start nieuwe stripreeks
21-11-2018 10:14:00

Het huidige K3 bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje, publiceert vandaag haar eerste stripalbum. Het album is vernoemd naar de cd die vorige week werd gelanceerd en is gebaseerd op de K3-televisieserie ‘Roller Disco’. Met de aanhoudende populariteit van de meiden, werd het hoog tijd voor een eigen strip. K3 is al 20 jaar geliefd onder jong Nederland en Vlaanderen. Ook het nieuwe trio - het resultaat van de veel bekeken talentenjacht ‘K3 zoekt K3’ – ervaart aanhoudende populariteit. Hanne, Marthe en Klaasje bestierden de Nederlandse top-20-hitlijst al drie keer sinds ze begonnen in 2015 en met de hit ‘10.000 luchtballonnen’ haalden ze vijf keer platina. Ook maakte het nieuwe K3 een eigen musical en is het trio op de Vlaamse televisie dagelijks te zien met de serie ‘K3 Roller Disco’. 

OG3NE met Sheila Ferguson op podium tijdens Toppers in Concert 2019
21-11-2018 09:16:00

Voormalig The Three Degrees-zangeres Sheila Ferguson is helemaal weg van de zangkunsten van het Nederlandse zangtrio OG3NE. De 70-jarige Amerikaanse singer/songwriter noemde hun versie van Dirty ol' Man 'briljant' en vindt het geweldig hoe de meiden het nummer eigen wisten te maken. Ferguson liet Lisa, Amy en Shelley Vol in augustus j.l. via Twitter weten dat ze compleet werd weggeblazen toen ze Dirty ol' man - een hit uit 1973 - in OG3NE-stijl hoorde. "Ik houd van de manier waarop ze onze zinnen niet kopiëren, maar eigen maken en dat vanuit Nederland, het land dat ons de eerste gouden plaat voor Dirty ol' Man bezorgde.'', schreef ze. Voor OG3NE betekent het veel als een originele artiest hun muziek waardeert, zo lieten ze in een reactie weten. 

Nick Brinkhuis slaat nieuwe weg in met ‘Jij laat me leven’
21-11-2018 09:01:00

Met z’n nieuwe single ‘Jij laat me leven’ laat Nick Brinkhuis horen dat hij het onderste uit de kan heeft gehaald. Omdat de uit Nijverdal afkomstige zanger een keer iets anders wilde proberen ging hij in zee met Manfred Jongenelis. Vanaf het begin van z’n muzikale carrière ging hij voor de opnames van z’n singles naar producer Frank Verkooyen, maar omdat Nick vond dat z’n nieuwe sound beter tot z’n recht kwam bij Manfred besloot hij over te stappen. ‘Jij laat me leven’ is geschreven en geproduceerd door Manfred.

Frerik de Swetser brengt rocknummer met opzwepend gitaarwerk
20-11-2018 19:07:00

Frerik de Swetser is een Fries fenomeen. Hij doet solo-optredens met gitaar en is tegenwoordig ook vaak op het podium te vinden met het duo The Spectacles. (samen met Emiel Stoffers van de Hûnekop). Frerik is een veelzijdig artiest en op het podium een echte ‘personality’. Na het grote succes van zijn single “Iderien Wurdt Bekend Behalve ik” en “Bier Falle Litte” komt Frerik nu uit met “Ik Wie Blyn”. Door het nummer “Iderien wurdt bekend” belandde Frerik twee jaar geleden in de top 10 van de Fryske Top 100 en sindsdien is hij een bekende Fries! 

Henk Klos & Alicia Klos lanceren 'Eens in de 100 jaar'
20-11-2018 18:54:00

Henk Klos wilde altijd al graag samen zingen met zijn dochter en nu is het dan zover. Henk en Alicia zijn woonachtig en Zoetermeer. Henk is geen onbekende in het muziekwereldje. Hij wordt ook wel de Zoetermeerse koning van het levenslied genoemd. Ook heeft Henk al een aantal solo singels op zijn naam staan. Na een jarenlange samenwerking met Mieke Werger is hij weer terug waar het allemaal begon; bij zijn producer Mark van den Heuvel. Henk is in het dagelijks leven eigenaar van Sweetlakeprint en dochter Alicia is 3E jaars student logopedie.

Margretha released nieuwe single en staat op de vakantiebeurs
20-11-2018 18:40:00

Zangeres en presentatrice Margretha zal na het grote succes van vorig jaar ook in 2019 weer aanwezig zijn op deze mooie beurs om een aantal liedjes ten gehore te brengen waaronder "Thuis in Brabant" en ook zal haar nieuwe single "Het feestje van het jaar" uiteraard te horen zijn. Margretha van de Laar is ooit gestart als latin choreograaf en heeft hiermee een aantal grote successen behaald. Naarmate de jaren vorderden kreeg Margretha steeds meer plezier in het voor de camera staan.

Wendy & Collin presenteren duetsingle ‘Kom toch terug bij mij’
20-11-2018 18:20:00

Wendy Woop en Collin van Mook waren onlangs geboekt bij hetzelfde evenement. Ze kwamen met elkaar in gesprek en hebben lang staan praten over de muziek. Vanwege de klik die uit het gesprek is ontstaan stelde Collin voor om de handen ineen te slaan en een duet op te gaan nemen. Daarover zijn de uit Brabant afkomstige artiesten verder gaan brainstormen. Inmiddels is ‘Kom toch terug bij mij’ een feit. Tijdens de gesprekken die Wendy & Collin voerden bleek dat ze allebei een nieuwe uitdaging wel zagen zitten. 

De Radio JND Speelgoedactie; 72 uur live radio voor het goede doel!
19-11-2018 21:05:00

In Brabant wonen ruim 10.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven bijvoorbeeld is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om tijdens de feestdagen extra in het zonnetje gezet te worden. Daarom zet Radio JND zich onder leiding van Marcel Aarts dit jaar voor de derde keer in om samen met Stichting Speelcadeau zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen. 

Otto Lagerfett presenteert én signeert z'n nieuwe album bij de MediaMarkt in Apeldoorn
19-11-2018 20:54:00

Op vrijdag 30 november vanaf 19:00uur presenteert Otto Lagerfett zijn nieuwe gelijknamige album bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Otto zal enkele van zijn nieuwe nummers ten gehore gaan brengen. Na het optreden kan het album worden gekocht en kun je deze laten signeren en met Otto Lagerfett op de foto. Otto Lagerfett werd al van kleins af aan klaargestoomd voor een leven als beroemde Schlager zanger. Hij onderscheidde zich al op zeer jonge leeftijd van andere Duitse collega zangers door zijn herkenbare stem.

Rob Grijsbach zet nieuwe stap in carrière
19-11-2018 20:38:00

Dat Brabant veel Nederlandstalig zangtalent herbergt is reeds bekend. Het was Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die aanwezig was bij de albumpresentatie van Thom Craane, Thom attendeerde Ronald hier op Rob Grijsbach uit Kaatsheuvel, en Ronald zag zijn goede performance. Rob is al lange tijd actief als artiest en na een goed gesprek en de juiste afspraken werd gekozen voor een samenwerking. Ronald RHB: De single van Rob is getiteld “Sleutel van je hart”.

Extra concerten André Rieu op 4 en 11 juli
19-11-2018 20:28:00

Vanwege de grote internationale belangstelling voegt André Rieu opnieuw twee nieuwe concerten toe op 4 en 11 juli 2019. Het totaal aantal concerten op het Vrijthof komt daarmee op 11. Kaarten voor de extra concerten zijn vanaf nu verkrijgbaar via https://www.andrerieu.com/  In 2019 geeft André Rieu voor het vijftiende jaar op rij zijn traditionele zomeravondconcerten in Maastricht. Voor de 2019 editie zijn inmiddels al meer dan 65.000 tickets verkocht. 

De Dijk eerste naam voor aankomend seizoen Live At Amsterdamse Bos
19-11-2018 20:22:00

De Dijk treedt komende zomer twee keer op bij de zevende editie van de succesvolle concertreeks Live At Amsterdamse Bos. De bekende Nederpopband gaf vorig jaar al een uitverkocht optreden in de concertreeks. Afgelopen edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Alt-J, Walk Off The Earth, Graham Nash, Typhoon en The Common Linnets in de intieme setting van het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop start vrijdag 23 november om 10:00 uur.

Gelegenheidsduo Hans & Priscilla presenteert ‘Kerst hoeft voor niemand koud te zijn’
19-11-2018 20:17:00

Kerst hoeft voor niemand koud te zijn’ is de titel van de eerste Kerstsingle in zijn toch al indrukwekkende ruim 30-jarige loopbaan als ‘hobby artiest’. Hans wilde altijd al eens een kerstsingle opnemen en uitbrengen, maar wilde (met alle respect) niet verzanden in een cover, want dat doen er al zoveel. Hij is daarom gaan praten met muziek- en tekstschrijver Pascal de Vormer, die ook zijn vorige 2 singles heeft geschreven. Dit resulteerde in het prachtige, sfeervolle ‘Kerst hoeft voor niemand koud te zijn’.

Maria Louise laat de mensen meedeinen
18-11-2018 14:49:00

Zangeres Maria Louise heeft het levenslied lief en brengt een echte gezellige nieuwe plaat uit, waar de mensen zeker op kunnen meedeinen. Het is een opvolger van de plaat “van mij geen tranen meer” die de zangeres vorig jaar in April heeft uitgebracht, waar zij super leuke reacties op kreeg. Maria Louise bekend van Duo Nationaal waar ze liedjes als “Speel je accordeon” mee uitbracht, heeft solo weer een muzikale weg ingeslagen met nummers zoals ze graag brengt voor haar publiek.

Paul de Laat voegt 'Bladje bier' toe aan z'n party hitlijst
18-11-2018 10:51:00

De Brabantse feest artiest Paul de Laat heeft stiekem al heel wat feesthits op zijn naam staan. Met catchy singles als; In de growshop, Siliconen bumpers en Troela oh troela heeft hij al heel wat party hits gemaakt die veel mensen kennen! Dit jaar voegt hij er weer eentje aan toe met de alleszeggende titel; “Bladje bier”! Deze keer heeft hij de bekende Italiaanse hit Bella Ciao omgetoverd tot een opzwepende bier-feesthit met vlammende accordeon solo’s en een hoog mee-lal gehalte rondom deze kreet! 

Tina Rosita lanceert 'Ze zeggen geen rozen’
17-11-2018 12:28:00

Op haar nieuwe single ‘Ze zeggen geen rozen’ horen we Tina Rosita opnieuw in haar vertrouwde, unieke stijl van sfeervolle levensliedjes. Het ‘hart’ en de ‘ziel’ waarmee Tina dit genre brengt mag gerust uniek worden genoemd. Dagelijks treedt zij op in Nederland, Vlaanderen, Spanje, Italië, Australië en Duitsland,  waarbij  ze dag na dag met veel succes het beste van zichzelf geeft als artiest. In de 44 jaar dat zij optreedt was zij al 51 keer te zien op TV en stond zij reeds 21 keer genoteerd in de hitlijsten.

Hans Snoek laat weer van zich horen
17-11-2018 12:01:00

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek laat weer van zich horen met zijn nieuwe single ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’. De single is wederom geproduceerd door Kees Tel. “Dit is inmiddels alweer mijn vierde single die ik met Kees Tel opgenomen heb, en ik merk heel goed dat sinds ik met Kees werk, dat mijn liedjes veel beter ontvangen en gedraaid worden. Daarom hou ik deze lijn vast, en ik denk dat ik met ‘Meisje (Blijf Vannacht Bij Mij)’ een topliedje in handen heb.” aldus een enthousiaste Hans Snoek.

K3 komt met nieuw album Roller Disco en veel meer nieuws
16-11-2018 17:42:00

Vrijdag 16 november komt het album Roller Disco uit inclusief bonus DVD van de K3 Vlindershow. Op deze cd staan 12 aanstekelijke nummers waarop je niet stil kunt blijven staan. De nummers ‘Luka Luna, ‘Roller Disco’ en Whoppa!’ zijn al eerder als single verschenen, maar ook op dit album terug te vinden. Naast het nieuwe album is er nog meer groot nieuws voor de dames: ze kregen een heel bijzondere award, voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise & Roller Disco.

Arno Kolenbrander viert het leven
16-11-2018 17:38:00

De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander (45) werd in 1995 in een klap een bekende Nederlander na zijn overwinning in de Soundmixshow en scoorde vervolgens een dikke top 10 hit met het nummer ‘Why God Why’ uit de musical Miss Saigon’’ . Enkele jaren later stapte Arno over naar het Nederlandstalige repertoire en hij deed mee aan het Nationaal Songfestival 2000 en 2004. ‘Vier Het Leven’ is zijn nieuwste wapenfeit, en hiermee laat Arno wederom zien dat hij vocaal heel wat in huis heeft en tot één van de beste zangers van Nederland behoort. 

Dennis Jones gaat nu leven.......
16-11-2018 17:17:00

Nu Ga Ik Leven’ is het nieuwste wapenfeit van Dennis Jones. Het is de opvolger van de zomerhit ‘Nooit Geef Ik Het Op’ en Dennis heeft samen met producer Kees Tel een uiterst dansbare en catchy track afgeleverd, die meteen uitnodigt tot meezingen. “Dit zijn van die liedjes waar ik me op verheug om straks op de bühne te zingen, omdat dit het publiek hier lekker op kan dansen en meedoen. Ik krijg al ontzettende positieve reacties op dit liedje.”, aldus Dennis.

José Sep en LeRoy en DeWitten komen langs bij RADIONL
16-11-2018 17:11:00

In de nacht ben jij gekomen’ van zangeres Stella inspireerde José Sep om de uit 1986 afkomstige klassieker in een nieuw feestelijk jasje te steken. Het is alweer de 8ste single voor de vrolijke zangeres uit Etten-Leur die ondertussen al ruim 30 jaar in het vak zit. In 2015 verscheen echter pas haar debuutsingle ’Het is een wonder’. Sinds die tijd is het hard gegaan met de carrière van José. José Sep zal maandag 19 november een studiobezoek brengen aan RADIONL!  

Tineke Willems van Harten 10 met solo single
16-11-2018 16:57:00

Tineke Willems, de blonde dame van het duo Harten 10, heeft even haar stoute schoenen aangetrokken en komt solo met een prachtig nummer. "Wat is liefde" is een prachtig up-tempo nummer dat is geschreven door André Ekkelenkamp en geproduceerd door Terry West. Bijna 10 jaar vormt Tineke met haar vriend Martien het duo Harten 10. Het tweetal dat veel bekendheid heft in Noord- en Oost Nederland denderde ook de laatste jaren steeds door en heeft een grote schare fans. Het unieke is wel dat ze hun eigen gang gaan.

Beat Piet brengt “Pietenbaas”, een echte Pieten single met de beats van nu
16-11-2018 16:49:00

Omdat Sinterklaas nog onderweg is uit Spanje, en Beat Piet op de boot bij Sinterklaas is, hebben wij het voorrecht om de release van Beat Piet even voor Beat Piet Records uit handen te nemen. Want ja, laten we eerlijk zijn: Iedereen wil Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk van dienst zijn, toch? Hij loopt al heel wat jaartjes met Sinterklaas mee. En Sinterklaas vertrouwt hem elk jaar weer de muzikale omlijsting toe. Dat is Beat Piet. De goedlachse zwarte piet, die kinderen en hun ouders in een 60 minuten durende muzikale reis meeneemt op pad. 

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
16-11-2018 16:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 november is dat ‘Zelfs ik heb iets teveel gedronken’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het sluit goed aan op de Oranje Kroon van deze week, waarin John West zingt dat hij niet achter het stuur gaat zitten omdat hij wil drinken. Meezingen is bijna verplicht met dit aanstekelijke nummer, in de stijl die we van de Brabantse feestzanger inmiddels gewend zijn. Het liedje is bovendien uitstekend geschikt voor carnaval, hoewel dat natuurlijk nog eventjes duurt. 

Pascal van der Schagt presenteert debuutsingle 'Jij bent de vrouw'
15-11-2018 15:45:00

Pascal van der Schagt uit Putten is sinds 2017 professioneel bezig in de muziekwereld. In 2018 heeft Pascal de halve finale gehaald bij de landelijke talentenjacht ‘Winterstar.’ Naast dat dit een mooie leerschool is geweest heeft Pascal hier veel complimenten gehad en dit was een motivatie om een eigen single uit te brengen. In 2018 heeft Pascal een cover opgenomen van het nummer “Mooi is het leven” van Wesley. Hier kreeg hij dusdanig veel positieve reacties op, dat hij alles op alles wilde zetten om door te breken in de muziekwereld.

Bertjan & Michel komen met nieuwe single 'Doe het dan nog één keer met mij'
14-11-2018 22:37:00

Bertjan uit Utrecht en Michel uit Nieuwegein vormen sinds 2012 het in Utrecht e.o. populaire duo Bertjan & Michel.  Het duo treedt veel avondvullend op met een zeer breed repertoire bestaande uit ballades, uptempo en feest hits. In de loop der jaren hebben ze ook diverse eigen singles uitgebracht zoals in 2013 “Ik laat je nooit never gaan”, 2015 “Warme nacht” en “Bonna Notte” en begin 2018 de single “Jij en ik”. Met de nieuwe single “Doe het dan nog één keer met mij hoopt het duo meer landelijke bekendheid te krijgen.  

Après-ski 3.0 sensatie Rodel Rob lanceert het ‘BobFahrerLied’
14-11-2018 16:14:00

Rodel Rob heeft met zijn nummer het ‘BobFahrerLied’ een echte après-ski hit te pakken. Het aanstekelijke lied is een cover en is onlosmakelijk verbonden met een aantal toepasselijke dansmoves. Het nummer is onderdeel van zijn super spitze schnelle Schlager Show. (Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. 

'Als ik een zonnestraal kon vangen'.....nieuwe single van Het IJsselduo
14-11-2018 14:22:00

'Als ik een zonnestraal kon vangen' is de titel van de nieuwe gezellige frisse meezinger van Het IJsselduo. Arnold en Marianne laten weten dat ze ontzettend trots op dit nummer zijn temeer omdat de muziekband gemaakt is door hun pleegzoon. 'Hij vond het een eer om voor ons deze muziek in te spelen wat ons inziens erg goed gelukt is. Ook zijn wij trots op het nummer zeker vanwege het volkse karakter. Het lied is geheel door ons zelf geproduceerd', meldt het populaire duo uit Kampen.

Hij heeft en oogje op Ons Linda en dat mag iedereen weten
14-11-2018 14:07:00

In de zomer van 2018 staken Jeroen van den Bosch – Gino Schipperen en Hans Willem van Kakerken de (kale) koppen bij elkaar. Al snel werden ze het eens over de muziek die ze ten gehore wilden gaan brengen. “Muziek met haar op de tanden”. Muziek voor ieder wat wils  Nederpop – Disco – Smartlappen – Soul – Pop dat is wat ze wilden maar vooral feest en dat feest hebben ze vandaag uitgebracht want het verhaal over Linda ging al lang van mond tot mond en is nu vastgelegd op zilveren schijf. 

Kevin Smit brengt Engelen opnieuw uit met clip
14-11-2018 13:48:00

De single 'Engelen' bracht Kevin Smit al eerder uit in 2015, zonder videoclip. Door jaren heen bleven fans tijdens shows en via internet vragen of er een echte videoclip bij gemaakt zou kunnen worden. Met het oog op de komende donkere maanden leek het Kevin een goed idee om een videoclip op te nemen en de track dan opnieuw uit te brengen. 'Engelen' volgt de succesvolle single 'Ben Onderweg' op, die september j.l. verscheen. Met de single 'Engelen' laat Kevin zich van een totaal andere kant zien.

Otto Lagerfett gaat weer knallen met 'Zugabe mit den Hande Hoch'
13-11-2018 18:43:00

Als er een artiest is geweest, die zich het afgelopen jaar volledig op de Muzikale Entertainment kaart van Nederland heeft gezet, dan is dat zeker Otto Lagerfett. Alle grote podia in Nederland, heeft ondertussen kennis gemaakt met deze altijd vrolijke en goedgemutste Super Schlagerstar Overal waar hij zijn optredens verzorgt, maakt hij het grootste feest en omarmt het publiek deze artiest. Hande Hoch, is zijn nieuwste single en is afkomstig van het onlangs gereleasde album, dat onlangs werd gepresenteerd tijdens een bomvolle Release Party. 

'Zeg Me Dan Wanneer'......nieuwe single van Henk Stelte
13-11-2018 18:31:00

Henk Stelte maakt de uitspraak van Frank Verkooyen “Een Talent om in de gaten te houden” meer dan waar! Nu enkele singles verder komt Henk Stelte met zijn nieuwe nummer uit “Zeg Me Dan Wanneer”. Dit nummer is Henk Stelte op het lijf geschreven en past helemaal in de stijl van muziek die ook te horen was op zijn laatste singles. Het nummer is opgenomen in The Boom Studio’s en gemaakt door Frank Verkooyen De tekst is geschreven door Harry Gerritsen en voor de clip tekende The Clip Academy Nl onder supervisie van Wescur. Dit nieuwe nummer wordt uitgebracht door het label Double You Music NL, die sinds november 2018 een samenwerking zijn aangegaan met Henk Stelte.

Ray Benjamin covert 'Celebration' van Kool and the Gang
13-11-2018 14:53:00

Op vierjarige leeftijd staat Ray Benjamin (20) al in de studio bij Mike Peterson om een duet op te nemen met zijn vader. De passie voor het zingen is hem met de bekende paplepel ingegeven door zijn vader Raymond Leest, die op dat moment een druk en bezet artiest was. In de loop der jaren opent zijn vader een aantal cafés en zet Ray Benjamin zijn eerste stappen om als zanger te gaan optreden. Hij ging meedoen aan diverse talentenjachten en ging zo’n 6 keer naar huis met de eerste prijs.

Terry en Gerda West produceren nieuwe single voor Duo Picobello
13-11-2018 14:11:00

Op 4 november jl. was het zover. Samen met hun fans, vrienden,familie en veel collega artiesten vierde Duo Picobello hun nieuwe single 'Zolang er sterren aan de hemel staan'.  De productie was in handen van Terry en Gerda West die ook verantwoordelijk waren voor de clipopname. De Nederlandstalige bewerking van de tekst heeft Betsy de jong zelf geschreven. Naast de presentatie van hun nieuwe single stonden Betsy en Gert ook stil bij het feit dat ze samen 40 jaar in het vak zaten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool