RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor Maarten Verhees
04-08-2012 13:59:00

Maarten Verhees is een allround zanger en entertainer. Hij komt uit een muzikale familie die hij al op jonge leeftijd wist in te pakken met zijn zangkunsten. Maarten is na meer dan 20 jaar in bands te hebben gezongen, op solotoer gegaan. En dat is heel goed bevallen. Na meerdere talentenjachten gewonnen te hebben is hij dan ook supertrots dat zijn eerste single "Mia More" een feit is. Samen met Hans van Seggelen is deze single opgenomen in de HVS studio en is geproduceerd door Hans van Seggelen. De tekst is geschreven door Maarten Verhees.

De Lawineboys hebben de 'Oranje Kroon'
04-08-2012 13:39:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 6 augustus zijn dat de Lawineboys met ‘Sex Met Die Kale’. Het nummer verscheen al in 2010 maar er is nog steeds veel vraag naar. De officiële videoclip van 'Sex Met Die Kale' is inmiddels zelfs meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube! De afgelopen twee jaar hebben de Lawineboys elke feesttent op zijn kop gezet en zingt iedereen luidkeels mee op deze klassieker. De clip, die is opgenomen door Mental Theo, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

 

Samenwerking tussen Yosee en Peter Koelewijn
04-08-2012 13:31:00

Afgelopen week was het dan zo ver. Yosee is wederom de studio in gedoken om de eerste nummers voor haar nieuwe album op te nemen. Op de foto zien we Yosee samen met Peter Koelewijn die een aantal nummers voor Yosee heeft geschreven, geproduceerd en gearrangeerd. Yosee is uiteraard apetrots dat ze met een grootheid zoals Peter Koelewijn mag samen werken.

Gloednieuwe single van Nick & Simon 'Alles Overwinnen' vandaag in première
03-08-2012 12:35:00

Vanochtend is de gloednieuwe single van Nick & Simon “Alles Overwinnen” op diverse radiostations in première gegaan en is direct als download te verkrijgen bij onder meer iTunes en Downloadmusic. Deze nieuwe single is de voorloper van het op 21 september te verschijnen vijfde Nick & Simon album “Sterker”. “Alles Overwinnen’’ is dus vanaf nu te downloaden op diverse platforms en zal vanaf 10 augustus ook als cd-single in de winkels liggen. De bijbehorende zomerse videoclip zal in de loop van komende week in première gaan.

Nieuwe single voor Jolanda Zoomer
03-08-2012 12:23:00

In augustus komt haar nieuwe single "Spring" uit. De track ‘Spring’ is opgenomen bij Waylon van der Heijden DJ Goldfinger), vaste producer van oa. Django Wagner en Stef Ekkel. Als B-track zal op de single verschijnen ‘Sterk Genoeg’, afkomstig van ‘t album ‘Verliefd Voor Altijd’. Voor beide titels heeft Jolanda zelf de Nederlandse tekst bewerkingen gemaakt. Voor de fans alvast de songtekst. 

Arena Topper Edwin aan boord van de 'Regenboog feestboot' tijdens de Canal Parade in Amsterdam
03-08-2012 03:59:00

Bar Regenboog maakt op zaterdag 4 augustus met de "Regenboog feestboot" z’n debuut op de Canal Parade in Amsterdam. De Canal Parade is het hoogtepunt van de jaarlijks terugkerende ‘Gay Pride’ in Amsterdam. Een bonte stoet van 80 boten vaart door de grachten van Amsterdam om samen te ‘vieren’ dat we in Nederland mogen zijn, wie we zijn, ongeacht geaardheid.

Ronnie Tober regelmatig in Vlaanderen
02-08-2012 21:54:00

De Nederlandse entertainer Ronnie Tober is zeker drie keer per jaar in Vlaanderen. Is het niet voor werk, dan zeker om samen met z´n partner Jan, waar hij al 44 jaar mee samen is, een heerlijke vakantie of lang weekend te vieren. Ronnie emigreerde als 4 jarig jongetje met z´n ouders naar Albany New York om vervolgens in 1963 als 18 jarige weer terug te komen omdat hij wilden weten waar z´n roots vandaan kwam. Zijn tante stuurde een briefje naar de Nederlandse omroep dat haar zingende neef, ooit gezongen voor Nixon en senator Kennedy, naar Nederland kwam. Hij kwam in de grote TV show van Willem Duys en z´n grote doorbraak in 1964 met zijn song ´Iedere avond, iedere morgen´.

Groot succes voor Michel Bodifee
02-08-2012 20:00:00

De single is nog niet eens uit maar is nu al een groot succes gebleken. 26 juli j.l. tijdens De Deure XXL te Enschede ontving Michel het eerste exemplaar uit handen van Willie Oosterhuis. Bij de duizende bezoekers van dit evenement raakte de zwoele zomerse klanken van Bodifee’s nieuwe single “Zing met me mee!” de juiste snaar! De single “Zing met me mee!”  is vanaf 3 augustus via de bekende downloadportalen te downloaden.

Michella Kox brengt videoclip uit
02-08-2012 19:48:00

Michella Kox heeft de videoclip van haar single ‘Lekker voor je’ uitgebracht. Met het nummer geeft Michella, bekend van ‘Dames in de Dop’ en ‘Echte Meisjes in de Jungle’ antwoord op alle mensen die commentaar op haar hebben. De videoclip is opgenomen in haar thuishaven Arnhem en ze draagt haar veel besproken outfit uit het programma ‘Shopping Queens’

Nieuwe single voor Rob van Daal
02-08-2012 19:44:00

Rob van Daal laat weer van zich horen met een super leuk nummer. Het nummer “Blauw” is, zoals we van Rob kunnen verwachten, een liedje wat je na 1 keer horen al mee kunt zingen. Het nummer wordt alleen digitaal uitgebracht. Voor de mensen die het nummer dus graag in het bezit willen krijgen kunnen het via de website van Rob: www.robvandaal.nl downloaden. De videoclip is volop in de maak. Zodra deze klaar is zal deze op de bekende tvstations te zien zijn. Rob is daarnaast ook helemaal met zijn tijd meegegaan

Gordon niet meer welkom op Dutch Valley
02-08-2012 19:37:00

Op zaterdag 11 augustus vindt in Velsen Valley Spaarnwoude de 2e editie van Dutch Valley plaats. Zojuist maakt organisator Dutch Valley BV bekend dat LA The Voices uit de programmering van het grootste festival van Nederlandse bodem met meer dan 100 Nederlandse topacts zal worden geschrapt.

Mick Harren schildert voor goed doel
01-08-2012 14:51:00

Entertainen en zingen is zijn vak, maar naar nu blijkt schuilt er in zanger Mick Harren ook een kunstenaar. In de serie Waterverf schildert de volkszanger zijn favoriete plek in de regio Waterland, Noord Holland, terwijl hij voluit verteld over zijn carriere en de kunst van het leven. Uiteindelijk zullen er twaalf verhalen en twaalf schilderijen gemaakt worden.

Sibbele overleden op 46 jarige leeftijd
01-08-2012 11:37:00

De van oorsprong uit Friesland afkomstige Volendamse zanger Sibbele is afgelopen zondag plotseling overleden. Z'n echte naam is Wim Westendorp is naast zanger was hij ook stadionspeaker van FC Volendam, Wim Westendorp, is zondag plotseling overleden. Hij is 46 jaar geworden. Zaterdagavond jl. gaf hij met zijn band Alive nog een optreden op de kermis in Middenbeemster. Enkele jaren terug kreeg Sibbele nationale bekendheid door de single "O la la....het zusje van Jan Smit".

Drie jaar heeft Gre Parelmoer er keihard aan gewerkt en het resultaat mag er zijn
01-08-2012 11:23:00

Gre Parelmoer, bij het grote publiek bekend door haar deelname aan de SBS6 programma’s Popstars 2009, De 25 meest hilarische kandidaten in 2010 en recent was ze nog te gast in het programma “Man bijt Hond”. De afgelopen maanden is ze druk geweest met het compleet maken van haar debuutalbum waar ze in totaal zo’n 3 jaar met veel plezier aan heeft gewerkt.

Piratentoppers heffen het glas
01-08-2012 11:06:00

Nieuw op het Rood-Hit-Blauw label zijn de Piratentoppers die zowel individueel als als trio hun sporen in de Nederlandse muziek al dik hebben verdiend. Harm Wolters, Martin Dams en Patrick! vormen nu alweer enkele jaren het piratenalternatief op de Toppers. Elk Mega-Piratenfestijn en ander podium staat volledig op z’n kop als de heren de piratenliedjes van weleer ten gehore brengen. Helaas is hij ondertussen overleden maar het was legende Johnny Hoes die op 8 oktober 2010 het debuutalbum ‘Bargezellig’ aan hen uitreikte. Een historisch en onvergetelijk moment.

Jan van de Beld krijgt single uitgereikt door Lucas en Gea
31-07-2012 13:30:00

Afgelopen zaterdag 28 juli was de presentatie van de eerste solo single van Jan van de Beld. Jan stond met Zwaan ruim 45 jaar op de planken en na het overlijden van Zwaan, vorig jaar, viel hij in een diep gat. Na zelf ook een paar keer in het ziekenhuis te hebben gelegen wil Jan de draad weer oppakken met het nummer 'Die eerste kus' geschreven en geproduceerd door Jeroen Dirksen van World Vision Studios. Jan wist niet dat de single al geperst was en het was dan ook een geweldige verrassing voor hem.

Eerste Nederlandstalige single van Louka een feit
31-07-2012 10:00:00

Van de in Rotterdam geboren Louka Patsoulas  kun je aansprekende mediterrane en popachtige liedjes verwachten. Sinds zijn tienerjaren is hij al actief in de muziek. Zo vormde hij samen met Nikos Lanser het duo Loukaniko. Muziek zit Louka dan ook echt in het bloed want zijn vader had midden vorige eeuw zelfs een muzikale carrière in de Verenigde Staten. Louka zelf verhuisde van Rotterdam naar Griekenland en kwam later via Duitsland weer terug naar West-Europa.

Grad Damen terug met nummer 1 hit
30-07-2012 15:04:00

Na een periode van stilte gebeurt er weer van alles rond Grad Damen. Met zijn nieuwe singel " Lach Nog Heel Even" is Grad Damen weer de oude weg in geslagen van het échte Volkse Nederlandstalige lied, Met "Lach Nog Heel Even" is hij deze week in alle Nationale lijsten op nummer 1 komen staan, en heeft daarmee Jan Smit & Gerard Joling van de eerste plaats verstoten. Samen met platenmaatschappij Berk Music en het vertrouwde duo Emile Hartkamp en Norus Padidar heeft hij begin dit jaar gekozen voor deze weg.

Marco de Hollander komt toch met nieuw album dit jaar!
30-07-2012 13:25:00

Goed nieuws voor de fans van Marco de Hollander. De zanger presenteert toch dit jaar zijn nieuwste album. Door de enorme hoeveelheid optredens, zag het er naar uit dit jaar niet met een vervolg te komen, maar de vraag is zo groot, dat Marco snel de studio in moet. In samenspraak met zijn platenmaatschappij Rood Hit Blauw, is besloten op zeer kort termijn de release aan te kondigen.

Mega Piraten Festijn op 29 september 2012 in Neer
30-07-2012 11:26:00

Ook dit jaar zijn alle topartiesten weer te zien op Nederlands grootste meezingfeest: het Mega Piraten Festijn. Je kunt er genieten van optredens van o.a. 3J's, Jan Smit, Marianne Weber, Sieneke, Piratentoppers, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands, Vinzzent, Peter Koelewijn, Koos Alberts, Gebroeders Ko, Django Wagner, Bonnie st Claire e.v.a..

Live album van Xander de Buisonjé scoort
29-07-2012 12:23:00

Het nieuwe live album van Xander de Buisonjé ‘Xander in Concert’ is  binnen gekomen op nummer 1 in de GFK Dutch album charts. Het is nog niet eerder voorgekomen dat de zanger de hoogste positie in de charts behaalde.  "Ik zit bijna 15 jaar in het vak en heb nog nooit een nummer 1 gehad, ook niet met Volumia! Ik ben er echt zo ongelofelijk blij mee! In mijn carrière heb ik zoveel mooie maar ook hele moeilijke momenten meegemaakt en dit voelt echt als een bekroning.

Golden Earring zoekt hoofdrolspelers en figuranten voor nieuwe video
29-07-2012 11:38:00

Nederlands grootste rockband aller tijden heeft een oproep geplaatst om mee te spelen in hun nieuwe videoclip: “Hier effe een berichtje van ons. Het lijkt ons supergaaf als jij ons jonge evenbeeld wordt in onze nieuwe clip! Voor de single ‘Still Got The Keys To My First Cadillac’ gaan wij een clip filmen. Wij zoeken vier jongens tussen de dertien en zestien jaar oud, die in een Earring-samenstelling kunnen spelen in de nieuwe clip (je kunt dus al bassen, drummen, gitaar spelen en zingen!!).

René Schuurmans heeft de Oranje Kroon
29-07-2012 11:27:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 30 juli is dat ‘Als Het Weekend Is’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het is een gezellig, feestelijk nummer dat klinkt zoals de fans René graag zien en horen. Een track ook die, zoals de titel al verraadt, een ode brengt aan het weekend. René heeft de plaat opgenomen samen met producers John Dirne en oude bekende Kees Tel, die in het verleden ook al tekende voor veel grote successen van René.

Nieuwe single voor Will de Brouwer
29-07-2012 11:18:00

Na zijn succes met de single “Ik wil met jou de hele wereld rond” waarmee hij 7 weken in de top 5 stond in de  TV Oranje verzoekparade,  heeft Will de Brouwer een waardige opvolger gevonden in “Zing en dans met mij”. Samen met OMP Oerlemans muziek producties is Will op weg om zijn eigen herkenbare repertoire op te bouwen. “Zing en dans met mij”is een single met een kleine boodschap, zingen en dansen maakt je blij natuurlijk, aldus Will en vrolijkt de mensen op. Vanaf 30 juli zal de single op de downloadportals gaan verschijnen.

Lenie Gerrits komt met een nieuwe single
29-07-2012 10:53:00

Begin 2010 brak Lenie Gerrits uit Spankeren landelijk door met zijn single "De Rolleman" die hij in eigen beheer uitbracht. Hier moest natuurlijk een vervolg op komen en werden al gauw plannen gemaakt voor een album. Helaas heeft het toch nog een jaar geduurd voordat zijn album klaar was. Lenie werd benaderd door Rob Ebbers van het platenlabel Dee 2 Records. Tekstschrijver en componist Henny Thijssen schreef alle liedjes.

Smartlapfm gaat verder als www.bestehitmix.nl
28-07-2012 20:51:00

Na ruim 10 jaar stopt Smartlapfm. Hiermee willen ze een periode achterlaten die leuke maar ook pijnlijke en gevoelige dingen had. Toch gaan ze verder als www.bestehitmix.nl, met een waanzinnig team die staat voor gezelligheid en muziek die je nergens hoort. Op BesteHitmix gaan ze een aanval gooien op een breed publiek.

Internationaal succes voor Marian Mayloo
28-07-2012 20:18:00

“Was je maar hier” en “Zie mij hier nu staan” zijn de 2 single’s die hebben kunnen rekenen op veel radio steun. Dit jaar kwam daar in een aantal versies Djambo Djambo bij. Het nummer wat ze brengt samen met Socaboy ( bekend van de hit Follow the leader). Djambo Djambo is niet onopgemerkt gebleven want het werd opgemerkt door vooraanstaande ‘dance’ label FFITP . Deze heeft van Djambo Djambo inmiddels een aantal opzwepende remixen laten maken.

Belinda & Jose nemen deel aan theatershow van Danny de Munk en Henk Poort
28-07-2012 14:28:00

N.a.v. de SBS 6 uitzending van de 25 leukste internetartiesten en het zien van de clip "bubbelbad" van Belinda & Jose heeft Danny de Munk hen gevraagd deel te nemen aan zijn theatershow "Jeugdherinneringen2" voor het onderdeel "4 minutes of fame". Het duo mag met toestemming van het management verklappen dat ze zijn verkozen om op de premiere te stralen op het grote podium van schouwburg het Park in Hoorn alwaar ze de hit "Bubbelbad" laten horen. Komend seizoen staan de goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort klaar met een compleet nieuw programma. Als muzikale gastheren nemen zij u mee langs dierbare herinneringen met als ingrediënten humor en veel uiteenlopende  muzikale hoogstandjes.

Bekende figuranten in Clip René le Blanc
28-07-2012 14:08:00

Vandaag is de nieuwe videoclip uitgekomen van René le Blanc met als titel "Laten we dansen". In deze clip figureren o.a. René Eshuijs, Dennis Jones en Dré. Volgens betrouwbare bronnen kan dit nummer wel eens een Zomerhit gaan worden. De single is nog maar net 7 dagen uit en begint zijn weg al te vinden. Bij verschillende zenders staat het nummer al in de playlisten en is hij bij sommige zenders al alarmschijf. Ook in Belgie wordt er zeer positief gereageert op de zomerse klanken van dit nummer.

Shownieuws de komende week i.v.m. vakantie beperkt bijgewerkt
28-07-2012 13:41:00

I.v.m. vakantie wordt de shownieuwspagina wel voorzien van het laatste nieuws, maar slechts 2 keer per dag bijgewerkt.

The Olympic Voices lanceren 'Doe de Anky met zijn allen'
27-07-2012 11:50:00

Na de 'De Oranje Tralala' van 'EK The Voices' komen nu in de nieuwe formatie 'The Olympic Voices' met een nieuwe dans en lied 'Doe de Anky met zijn allen'. Het is een vrolijke ode aan ons Nederlands trots op de OS, Anky van Grunsven. Anky is met recht onze heldin tijdens de Olympische Spelen in Londen!

District bezingt voorliefde over Ameland
27-07-2012 08:07:00

District een band met rasartiesten uit het Oosten des lands is op dit moment druk met de muzikale promotie bezig van een van Neerlands mooiste  waddeneilanden. In het nummer "zomerliefde" bezingen deze heren hun voorliefde over Ameland. En niet zonder resultaat want het nummer is op het vakantie eiland enorm goed ontvangen. Voor de heren van District reden genoeg om ook de vaste wal op te gaan en hun promotionele activiteiten voor Ameland voort te zetten.

‘Ga je met me mee’ nieuwe single Dennis Franke
26-07-2012 21:42:00

De nieuwe single van Dennis Franke ‘Ga je met me mee’ heeft alle ingrediënten die je van een zomerhit mag verwachten. Het nummer is een lekkere meezinger met een aanstekelijke melodie. De zomer van 2012 heeft lang op zich laten wachten. Zou het toeval zijn dat, op de dag dat dit nummer is uitgebracht, ook het zomerse weer in Nederland is begonnen? Dennis Franke doet veel verschillende muzikale projecten. Zo toert hij door het land en treedt met zijn band TOF! op op kermissen, feest en pleinfeesten.

Nieuwe single Michel Teló – Bara Bara
26-07-2012 21:34:00

Na het overweldigende succes van zijn debuutsingle in Nederland – Ai Se Eu Te Pego (Nooossaa!) – die inmiddels is bekroond met een drievoudige -platina status, laat onze vrolijke Braziliaan wederom de zon schijnen met een kneiter van een hit. Ook dit keer swingt het aan alle kanten en komt het Braziliaanse temperament je tegemoet. Met een zeer aanstekelijk refrein ‘Bara Bara (Berê Berê)’ kan het niet uitblijven dat deze nieuwe single binnen de kortste keren ook op alle denkbare playlisten te vinden is.

‘Amsterdamse Zomerweken’ bij BravaNL
26-07-2012 08:59:00

Cultuurzender BravaNL zet gedurende de zomermaanden traditiegetrouw de schijnwerpers op het Amsterdamse muziekleven. Onder de noemer ‘Amsterdamse Zomerweken’ worden van zaterdag 28 juli tot en met maandag 20 augustus dagelijks uitzendingen gewijd aan concerten, voorstellingen en klassieke musici uit Amsterdam. Daarbij wordt tevens veel aandacht besteed aan het Grachtenfestival, dat dit jaar plaatsvindt van 10 t/m 19 augustus.

Nieuwe single Peter Beense – Jij bent een kanjer
25-07-2012 17:23:00

Eén van de populairste volkszangers van ons land is Peter Beense. Met zijn bariton stem is hij al jaren hét boegbeeld voor een feestje en één van de best geboekte artiesten van ons land. Waar Peter verschijnt gaat het dak eraf, is het altijd feest en zijn de glazen goed gevuld. Voor zijn nieuwe single ‘Jij bent een kanjer’ gooit Peter het tempo een flink stuk omhoog en komen de beats per minute je lachend tegemoet. De track is voor sommige wellicht al een bekend geluid aangezien het een cover is van de populaire Spaanse zanger, David Bisbal.

Nieuw album voor Die Amigos
25-07-2012 16:56:00

Op 3 augustus komt het nieuwe album van Die Amigos uit met de naam Bis ans Ende der Zeit. Dat wordt ook de naam van de tour waarmee ze in 2013 door Duitsland gaan touren. Al meer dan veertig jaar zijn de broers Karl-Heinz en Berng Ulrich bezig met muziek en pas de laatste zes jaar zijn ze echt doorgebroken en nu een gevestigde naam. In 2007 begonnen ze met een eerste solo-tour en de fans stonden in de rij om Die Amigos in concert te zien. Toch hebben Die Amigos zich niet door al dat succes laten veranderen.

Willie Oosterhuis reikt eerste exemplaar uit aan Michel Bodifee
25-07-2012 16:47:00

Eindelijk is het zomer en de temperaturen hoog gestegen, in veel sectoreren is het komkommertijd, maar niet bij Pitch Up Records! Op 3 augustus komt de nieuwe single nameilijk uit van Michel Bodifee met de toepasselijke titel “Zing met me mee! Donderdag 26 juni zal Michel uit handen van Willie Oosterhuis het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Bodifee staat tijdens het TV-spektakel De Deure XXL op de buhne en dan zal ook de single voor het eerst aan het publiek ten gehore brengen.

TV Lucky Joe wordt vervolgd op zondag 5 augustus
25-07-2012 11:33:00

Na de eerste opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 1 april jl. bleek er veel animo te zijn voor het programma bij artiesten en omroepen. Vandaar dat Stichting Lucky Joe besloten heeft om dit jaar nog 3 programma’s op te nemen in Stadskanaal. Het is een muziekprogramma met bekend en onbekend talent uit heel Nederland, maar ook de Duitse schlagerartiesten melden zich al bij Joseph om mee te werken aan het programma. Vanaf aflevering 1 hebben ze de rubriek “Herinnert u zich deze nog” verwerkr in het programma en deze blijkt zeer geliefd te zijn.  De eerstvolgende opname is op zondagmiddag 5 augustus bij zaal Gossen in Stadskanaal.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop