RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Charly Luske begint aan volgende fase van zijn muzikale carrière
30-03-2012 13:06:00

Charly Luske begint na zijn favorietenrol in The Voice of Holland aan de volgende fase van zijn muzikale carrière. Vandaag komt zijn eerste single uit: een unieke bewerking van Anouk’s ‘Nobody’s Wife’. Verrassend en gedurfd. De studio versie van ‘Nobody’s Guy’, zoals de bewerking getiteld is, wijkt sterk af van het originele nummer. Ook is de studio opname geheel anders dan de versie die Charly ten gehore bracht tijdens één van de live shows van The Voice of Holland. Enkel de tekst is op één woord na hetzelfde gebleven.

Golden Earring terug met gloednieuw album
30-03-2012 12:58:00

Golden Earring is terug, van vijftig jaar nooit weggeweest. Op vrijdag 11 mei brengen George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk een geheel nieuw studioalbum uit: ‘Tits 'n Ass’. Met een collectie nieuwe rocksongs en ballads laat het viertal horen waarom ze al decennia lang eenzaam aan de top van de Nederpop staan. De herkenbare stemmen van Barry en George, de Earring-hooks, ’s werelds beste ritmesectie en het songschrijverschap van deze rockers, heeft een uiterst spannend album opgeleverd.

Elske DeWall kondigt nieuw album aan
30-03-2012 12:54:00

De Friese zangeres Elske DeWall brengt op vrijdag 11 mei haar nieuwe album ‘Brave’ uit. Het album werd geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder werkte met Go Back To The Zoo, VanVelzen en Bløf. Afgelopen woensdag speelde de zangeres in de Wisseloordstudio’s in Hilversum voor het eerst nummers van het nieuwe album voor een select groepje fans. De afgelopen periode stond voor DeWall vooral het teken van verdere ontwikkeling: “Ik heb ontzettend veel live gespeeld en daarbij heb ik geprobeerd mijn grenzen te verleggen.

Doet John Medley voor Oranje wat hij voor groen en geel deed?
29-03-2012 18:40:00

De Haagse volkszanger John Medley verwierf vorig jaar landelijke bekendheid met zijn hitsingle Groen Geel Hart, het officieuze lijflied van ADO Den Haag. Goed nieuws voor niet-Hagenezen: voor het komende EK kleurt Medleys hart diep oranje. Met de single Oranje Kampioen hoopt John Medley muzikaal bij te dragen aan het succes van het Nederlands elftal. En de feestvreugde daaromheen natuurlijk… 

Ruth Jacott’s theatershow 'Simply the Best' binnengekomen op nummer 1 in de DVD top 30
29-03-2012 17:58:00

"Simply the Best" is de meest persoonlijke show van theaterdiva Ruth Jacott tot nu toe. Daarin ‘wandelt’ ze langs helden uit de soul en jazz als Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé. Met anekdotes en herinneringen maakt ze hen tastbaar. Schrijver Frank Houtappels (Gooische vrouwen) componeerde het persoonlijke verhaal van de zangeres en musicalregisseur en choreograaf Martin Michel (Hairspray) voert de regie. Verhalen en songs komen tot leven in deze sterke onewomanshow met begeleiding van een achtkoppig orkest. Op 16 maart zijn de DVD en CD van de theatershow Simply the Best uitgebracht. De CD staat inmiddels op de achtste plaats in de album top 100.

Maak kans op de nieuwe single van Johhny Bolk
29-03-2012 17:26:00

Als zoon van transportondernemer Bolk reed Johnny heel Europa rond meezingend op de meestal toepasselijke liedjes van o.a. Henk Wijngaard. Dat muziek voor een trucker de enige afleiding is tijdens zijn lange ritten kris kras door Europa, was dat voor Johnny ook een aanleiding om zich, naast zijn beroep als Trucker en Transport Begeleider, meer te verdiepen in de muziek. Na diverse “ meezing sessies ” in de wagen dacht Johnny, dat moet ik ook eens proberen.

Ria Valk treedt op tegen de verhuftering!
29-03-2012 15:57:00

“Op een avond hoorde ik over de commotie rondom de uitspraak ’Doe 's ff normaal man’ tijdens dat debat van Rutte en Wilders en ik dacht daar moet wat mee te doen zijn.” Aan het woord is Ria Valk, de zangeres die in 1958 tweede werd bij een Elvis Presleywedstrijd en in 1961 haar eerste grote hit ‘Rocking Billy’ scoorde. Ondertussen is ze 55 jaar artiest en heeft ze al eigenlijk alles mogen meemaken, eigen televisieshows bij de KRO, theatershows met André van Duin, een rol in de hitcomedy Zeg ‘ns AAA en nu dan de hit 'Doe 's ff normaal man'. “Nee dit nummer heeft niks met Geert Wilders te maken, maar het is meer een aanklacht tegen de verhuftering in de maatschappij. Ik draai al wat jaartjes mee en ik heb Nederland aardig zien veranderen. Mensen dringen voor bij de kassa, ze snijden je de weg af in het verkeer.....

Schitter jij in de Amsterdam ArenA tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert 2012?
29-03-2012 14:50:00

In 2011 waren de Toppers op zoek naar een 5e Topper en beleefde zangeres Judith Peters en zanger Danny Nicolay het moment van hun leven door drie dagen als 5e en 6e Topper voor een uitverkochte ArenA op te mogen treden. Ook dit jaar bieden de Toppers drie zangers en/of zangeressen een unieke kans op een optreden op het grootste meezingfeest. 

Het is natuurlijk de droom van elke artiest om voor een uitverkochte Amsterdam ArenA op te treden.

Joop Akse lanceert vrolijke nieuwe single
29-03-2012 07:48:00

Het is een droom die voor Joop Akse werkelijkheid is geworden. Een eigen single in de schappen van de muziekwinkel. Met het liedje “Leef je leven” presenteert Joop zijn eerste cd single, een mooi Nederlandstalig nummer. De tekst en muziek door Dick van Altena, opgenomen in Ron’s House of music in Schalbruch, Duitsland. Het liedje “ Leef Je Leven” is een nummer dat gaat over dat je eigenlijk niet zoveel zin hebt om wat te doen. Het zit allemaal wat tegen die dag, maar toch met de tekst van leef je leven brengt de dag weer vrolijkheid.

Albumpresentatie Marc van Ek groot succes
28-03-2012 18:07:00

25 maart 2012 was een belangrijke dag voor Marc van Ek. Op deze dag vierde Marc zijn 5 jarig jubileum met een minialbum presentatie. In een bijna uitverkochte Stal ’t Spieker in Enschede werd dit groots gevierd. Met artiesten als Marco Schouten, Gabry, Jonnie, Sabine, Koos en Marlane waren de reacties uitermate positief. Zijn album, met de titel Onderweg, is de weg die hij 5 jaar geleden is ingeslagen. Er staan op het album zijn 4 eerder uitgebrachte nummers en 2 nieuwe nummers. 

Nieuwe single voor Tim Douwsma
28-03-2012 17:57:00

De nieuwe single ‘Bij Jou’ van zanger en presentator Tim Douwsma was al eerder te horen onder de TV-commercial van Wijko Satésaus. Krabman en Kooreneef (producer en schrijver van o.a Jeroen van de Boom en Marco Borsato) zien Tim muzikaal als een jongere variant van zangers als Xander de Buisonjé en Jeroen van de Boom. Tim zelf is erg blij met deze samenwerking. “Ik vind het te gek dat een groot bedrijf als Wijko mijn liedje heeft gekozen voor hun campagne” aldus Tim Douwsma. 

Nieuwe single van Wesly Bronkhorst ook hit in Oostenrijk
28-03-2012 17:46:00

Afgelopen dagen was het groot feest tijdens de eerste editie van de Feestweek van Gerlos te Oostenrijk. Wesly Bronkhorst trad diverse malen op met collega artiesten en een ieder is het er over eens dit kan wel eens de grote doorbraak worden van de zanger/ entertainer Wesly Bronkhorst. Zijn nieuwe single “Kom allemaal maar in mijn armen” staat op dit moment genoteerd in diverse playlisten. Het jaar 2012 is enorm goed begonnen voor Wesly Bronkhorst met leuke optredens en evenementen.

Win een etentje voor 2 personen bij Rob Zorn thuis
28-03-2012 14:00:00

Rob Zorn komt met een ludieke downloadactie. Download HIER Rob’s nieuwe single “Dat weet iedereen” en maak kans op een etentje voor twee. Omdat vele mensen altijd zo leuk reageren op Rob’s kookkunst gaat hij voor jullie (jou) koken bij hem thuis, of als je dat liever wilt bij jullie (jou) thuis. Rob zal een heerlijk 3 gangen diner bereiden,en een bijpassend drankje serveren. Het enige wat je hoef te doen : Download de single op via bovenstaande link en mail je bewijs voor 25 april naar robzorn@hotmail.com 

Nieuwe single voor Dennis van Dijkhuizen
28-03-2012 13:42:00

Leef vandaag!! Dat is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen uit Enschede. Het is een lekker vrolijk nummer, die goed in het gehoor klinkt. Eindelijk sinds "Onder je balustrade" uit 2008  weer een lekker volks nummer van, van Dijkhuizen. Dennis heeft zelf de tekst en de muziek geschreven van dit nummer. Met in zijn achterhoofd....Lekker Volks!! Het arrangement is wederom gemaakt door zijn producer Peter van Nierop. Het koor is ingezongen door Bianca Folkers en Lucien Martin heeft de accordeon partij ingespeeld.

Zonnige start voor het Studio 100 Zomerfestival
28-03-2012 13:29:00

Met deze temperaturen en het heerlijke zonnetje kijkt iedereen steeds meer uit naar de zomer en vakantie! En hoe kan de leukste vakantie van het jaar beter ingeluid worden dan met een bezoek bij het grootste familiefeest van Nederland; het Studio 100 Zomerfestival! Alle Studio 100 karakters trekken op 23 en 24 juni 2012 weer naar Rotterdam om samen Ahoy alweer voor de elfde keer op zijn kop te zetten! Feesten jullie mee met K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle anderen? Dit jaar gaat Kobe, de bekende goochelaar van de kindergoochelshow AbraKOdabra, het festival presenteren. Maar dat gaat hij niet alleen doen; hij krijgt namelijk hulp van de altijd vrolijke en eigenwijze Bobo!

Nieuwe nummers én nieuwe talenten tijdens het grootste Hollandse meezingfeest
28-03-2012 13:17:00

Het programma van Nacht van Oranje op zondag 29 april is compleet. Naast de mini-concerten van Frans Duijts en Wolter Kroes onder leiding van de Marcel Fisser Band, zullen ook Frans Bauer-ontdekking Susanna en Danny Froger een spetterend optreden geven in het Sportpaleis van Ahoy. Susanna is door niemand anders dan Frans Bauer ontdekt tijdens de opnames van het tv-programma “1000 sterren stralen”. Dankzij haar opvallende eigen geluid en haar frisse verschijning, is Susanna door kenners verkozen tot “Prinses van het Nederlandstalige lied”. Met deze titel heeft Susanna haar eerste platencontract gewonnen.

Jan Vaartjes komt met 2de CD single `Ik ben verliefd!`
28-03-2012 09:56:00

Naar het oververwachte succes van z´n debuutsingle `Als ik in jouw ogen kijk`, komt de uit Beilen (Drenthe) afkomstige Jan Vaartjes (32) alweer met zijn 2de CD single, getiteld: "Ik ben verliefd". Deze single is geschreven en geproduceerd door producer Martin Sterken en wordt uitgebracht op het welbekende CDHal platenlabel. De single is tevens te downloaden via de bekende downloadportals. Op de single staat ook de videoclip behorende bij het nummer en deze is geproduceerd door William ten Kate van Crossmedia.

Duo knalt met 4 nieuwe singles april binnen
28-03-2012 09:00:00

Het zonnetje komt eraan! De korte rokjes zijn er weer net zoals Joop en Rudi. Na het succes van de 1e singel 1,2,3 (Carnavals singel van het jaar bij diverse stations o.a. radio Caramba), zijn ze terug! Elke feestdag een liedje! En April zit er vol mee! Joop en Rudi komen in 1e week met 4 gloeiend hete feest knallers inclusief 4 knotsgekke videoclips. Uniek! Maak je borst maar nat want dit jaar zal Nederland weten dat er geen feest zal zijn zonder Joop en Rudi. Volg ze ook online met hun eigen real life soap en kijk wat ze de komende maand mee gaan maken!

Nieuwe rage in Artiestenland 'Het nieuwe boeken'
28-03-2012 08:27:00

Naast "Het nieuwe rijden" is er in artiestenland het fenomeen "Het nieuwe boeken" de nieuwste rage. In deze dure tijd blijkt dat meer artiesten minder optredens.  Steeds meer bekende artiesten zijn rechtstreeks te boeken door zaaleigenaren en organisatoren van allerlei soorten feesten. Ook zie je steeds meer dat klanten rechtstreeks afrekenen met de artiesten.

Nieuwe single Mulder en Mulder
28-03-2012 08:07:00

De nieuwe single van het duo Mulder en Mulder is klaar. Vrijdag 30 maart zal de single worden gepresenteerd in Slagharen. De titel is "Ben in de hemel". Het duo valt daar a.s. vrijdag live te bewonderen, evenals oa. Stef Ekkel en Django Wagner. U kent natuurlijk Willem Mulder nog als 'het gezicht' van de Havenzangers. Na het uiteenvallen van dit roemruchte gezelschap is Willem Mulder gaan zingen met zijn zoon Wesley. Tijdens live-optredens komen niet alleen hun eigen liedjes langs, ook wordt er volop geput uit het prachtige repertoire van de Havenzangers.

1e Paasdag presenteert Johan Heeren nieuwe zomerse single “Una noche Mexicana” in El Corazon
28-03-2012 07:54:00

De zomer komt eraan en daar hoort een heerlijke zomerse vrolijke single bij! Met deze gedachte dook de Roosendaalse zanger Johan Heeren de studio in van Tom Verkooijen en dit resulteerde in een nieuwe single die gehoord mag worden! Zomerse Mexicaanse klanken, waaronder trompetjes en een accordeon zorgen voor een heerlijk vrolijk ontspannen sfeertje. Bij de eerste klanken is het meteen feest en je krijgt meteen zin in de zomer! Naast deze opzwepende melodie is ook de single-hoes heel opvallend.

Mick Harren in actie voor Kika
27-03-2012 12:27:00

Zanger / entertainer Mick Harren vraagt met zijn nieuwe single en videoclip ‘Moet je horen’ extra aandacht voor Stichting KiKa (kinderen kankervrij). Mick Harren zet zich al jaren in voor Stichting KiKa en met medewerking van voorzitter Rien Schimmel heeft Mick een speciale boodschap gemaakt tijdens het schieten van zijn nieuwe videoclip ‘Moet je horen’, welke HIER te zien. Mick vraagt iedereen de speciale clip te delen via alle sociale media om extra aandacht te vragen aan Stichting KiKa.

Droom komt uit voor Just Baggio
27-03-2012 11:37:00

Advocatenkantoor Dronkers en Dronkers uit Roermond heeft  besloten om een jong talent uit Roermond financieel te ondersteunen. Omdat dit jonge kantoor ook aan de weg timmert met de opening op 1 april a.s. met  een tweede kantoor in Maastricht,  is een gebaar gemaakt naar (ook) een ambitieuze Roermondenaar,  de 14 jarige Just Baggio die het mooie nummer “Moeder”op de markt heeft gebracht. Het nummer is op dit moment hard aan het opklimmen en wordt al regelmatig gedraaid op kleine en ook grote radio stations.

Jan Smit samen met De Romeo's in de Ethias Arena te Hasselt
27-03-2012 11:29:00

Voor Jan Smit aan z’n indrukwekkende reeks ’15 Jaar Hits’ verjaardagsconcerten begint in Ahoy (Rotterdam) zakt hij op zaterdag 6 oktober 2012 af naar de Ethias Arena in Hasselt voor het eerste verjaardagsconcert. Samen met z’n live band brengt Jan Smit z’n grootste hits en unieke duetten.

Optreden Shuman & Angel-Eye op Floriade 2012
27-03-2012 07:47:00

Deze zomer zijn René Shuman & Angel-Eye met hun band te zien op de Floriade in Venlo. Tijdens deze wereldtentoonstelling geeft het duo een even muzikale als magische acte de présence. Op 10 en 11 augustus geven ze met hun swingende showband optredens in het kader van hun Elvis And More Week 2012. Die week is het namelijk alweer 35 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Om precies te zijn op 16 augustus 1977. Om hun idool te herdenken, organiseren Shuman & Angel-Eye ook dit jaar weer speciale evenementen om het leven van The King Of Rock & Roll te vieren. Dit eerbetoon aan Presley trekt ieder jaar duizenden bezoekers, die samen met René en Angel één van de grootste artiesten ooit komen eren.

Jannes op 8 september in Ahoy
27-03-2012 07:41:00

Op 8 september 2012 geeft Jannes voor het eerst een concert in Ahoy’. Een lang gekoesterde droom gaat daarmee in  vervulling. Met in zijn kielzog zijn fans, zal het Rotterdamse sportpaleis worden overvallen door de enorme schare liefhebbers van de Hollandse muziek. Ondanks zijn nuchtere blik op zaken, is de oer-Hollandse zanger trots in de voetsporen te mogen treden van de vele wereldsterren die hem in Ahoy’ voor gingen. Ahoy is een langgekoesterde droom van de sympathieke Drentenaar.

‘Het Is Een Nacht (Levensecht)’ beste Nederlandse nummer 1-hit
27-03-2012 07:28:00

‘Het Is Een Nacht (Levensecht)’ van Guus Meeuwis & Vagant is door de luisteraars van 100% NL gekozen tot beste Nederlandse nummer 1-hit. Vorige week kon gestemd worden op de beste nummer 1-hits in 45 jaar Nederlandse muziekgeschiedenis. De hele week hoor je vele nummer 1-hits van ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ nummer 1 in april 1984 en ‘The Holiday Rap’ (1986) tot Dromen Zijn Bedrog (1994) en Gers Pardoel's ‘Ik Neem Je Mee’.

Quincy ontvangt debuutalbum 'Lopen Naar Het Licht' uit handen van Tatjana
27-03-2012 07:19:00

Maandagavond reikte Tatjana tijdens het allereerste live concert van Quincy in de Escape te Amsterdam zijn debuutalbum “Lopen Naar Het Licht” uit aan de verraste zanger! In de uitverkochte Escape traden Ray Klaassen (The Voice Of Holland) en Marlayne Sahupala op als gastartiesten. Alle artiesten werden begeleid door de band Tilt.

Rob van Daal organiseert fandag
26-03-2012 11:54:00

Rob van Daal organiseert ieder jaar iets voor zijn fans. Zo ook dit jaar weer en wel op zaterdag 5 mei! Zo heeft hij dit jaar gekozen voor uitgaansgelegenheid 't Zonnetje in Meerle,een locatie net over de grens bij onze zuiderburen in België. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 7.50. Daar er ook in België fans van Rob zijn, neemt hij dit jaar de stap om daar zijn fanmiddag te houden.

Allerlaatste verlenging theatervoorstelling Ramses
26-03-2012 10:29:00

Na alleen maar lovende recensies, vele uitverkochte zalen en een trouw publiek wat massaal de voorstelling weet te vinden kan Albert Verlinde Entertainment met trots de allerlaatste succesverlenging van “Ramses” aankondigen. De geplande stop voor deze voorstelling stond op 26 april in De Meervaart in Amsterdam, maar vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten een laatste succesverlening te boeken in het DeLaMar Theater Amsterdam. Dit is tevens de allerlaatste kans om “Ramses” in het theater te zien, want na deze serie voorstellingen valt het doek definitief.

Gabry viert 5 jarig jubileum in Erica
26-03-2012 10:16:00

Op zondag 10 juni 2012 viert Gabry Eckenhauss - Arjaans haar 5 jarig jubileum Bij Café "The Spot" in het Drentse plaatsje Erica. De zaal gaat open om 13.30 uur en de entree is geheel gratis. Het hoogtepunt van middag is een concert van de 22 jarige zangeres die in november 2011 besloot om het roer om te gooien. Ze kwam op het idee om een Engelstalig nummer op single uit te gaan brengen. Met succes werd de single erg goed ontvangen bij diverse radiostations. Op 25 februari verscheen de opvolger "I can love you better", een wat vlotte nummer dan haar vorige single "Am i the only one". 

'Spiel mir einer!' nu ook bij TV Oranje
25-03-2012 11:34:00

TV Oranje is van start gegaan met ‘Spiel mir einer’, een wekelijks programma vol Duitstalige muziek met de nadruk op de Alpenlanden. Het wordt gepresenteerd door Wijbrand van der Sande en is elke zondagavond te zien van 20.00 tot 20.30 uur, gevolgd door nog eens een half uur non-stop schlagerclips. 'Spiel mir einer!' bevat videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten.

Gabriello lanceert website
25-03-2012 11:26:00

De Vlaamse zanger Gabriello die op dit moment een hit heeft in Nederland met "Ik had je lief" heeft zijn website gelanceerd. Op de site zijn alle nieuwtjes te vinden over de zanger, kan je zijn biografie lezen, zijn nieuwe releases en clips bekijken en natuurlijk staat er een online agenda op. Riquard.nl heeft het design van de Wordpress-site verzorgd. Het bedrijf uit Epe beheert tevens het onderhoud. Gabriello is helemaal in zijn nopjes. "Nu ik een hit heb in Nederland kon een website natuurlijk niet uitblijven, ik ben er heel erg blij mee.

Nieuw nummer Gerben Tijssen
25-03-2012 11:16:00

Gerben Tijssen is niet zo maar een zanger, het is een zanger van zeer hoog niveau die tijdens elk optreden de spetters er vanaf laat vliegen, zo blijkt ook maar weer uit zijn nieuwste album “Meisje uit mijn dromen”. Hij is minstens 10 tot 17 keer per maand weg en als u dit nummer hoort dan blijkt ook waarom. Een gouden stem en een goede performance. De videoclip is snel te zien bij TV Oranje en andere zenders. Gerben is een  samenwerking met Profisound uit Apeldoorn aangegaan vanwege het pretttige gesprek met Roy Otters.

Smurfke komt met mini album
24-03-2012 13:50:00

Smurfke, oftewel Johannes Stienstra, is al meer dan 27 jaar bezig met muziek maken. Gitaar spelen en liedjes schrijven is zijn passie. Hij heeft door de jaren heen dan ook in heel wat bands gezeten en heeft van harde punk tot poprock gespeeld. Hij treedt nu vaak op als Smurfke. Hij zingt en speelt dan zijn eigen geschreven friestalige nummers. Mooie feestmuziek die van jong tot oud aanspreekt! En dan is er nu het mini album.  Het is een cd met verzameling van 7 feestklappers en draagt de titel "Neet yne keet - roech yn e kroeg.

Unieke samenwerking tussen Melissa en Frank van Etten & Roy Otters
24-03-2012 12:19:00

Zangeressen zijn soms zeldzaam, toch is er nu een productie ontstaan van Melissa die een samenwerking aanging met Frank van Etten & Roy Otters. Na veel overleg en uiteraard oefenen voor Melissa is ze de studio bij Frank van Etten in gegaan (die ook de tekst en het arrangement heeft geschreven) en heeft haar best gedaan een top prestatie neer te zetten. Daarna is de opname naar Roy Otters (profisound Apeldoorn) gegaan en de muziek opnieuw gemaakt & opgevuld door Roy.

Wesley Klein is 'Hollandse Nieuwe'
24-03-2012 11:35:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 26 maart is dat Wesley Klein met 'Angel'. Sinds Wesley in 2010 landelijk bekend werd door zijn zege in Popstars, scoorde hij een groot aantal hits. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook deze single hoog in de hitlijsten zal eindigen. Hoewel de titel anders doet vermoeden, is 'Angel' gewoon een Nederlandstalig liedje. Een vrolijke plaat, precies zoals we inmiddels van Wesley gewend zijn. De clip is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje!

TV Oranje in recreatiepakket CanalDigitaal
24-03-2012 11:26:00

Goed nieuws voor mensen die de komende maanden op hun vakantiebestemming willen blijven genieten van TV Oranje. De zender met muziek van eigen bodem is namelijk opgenomen in het recreatiepakket van satellietdistributeur CanalDigitaal. Met dit pakket kan in het tweede huisje, caravan of camper een vakantieseizoen lang gebruik worden gemaakt van een compleet zenderpakket van CanalDigitaal, inclusief TV Oranje.

Maak kans op vrijkaarten voor Johan Heeren!
24-03-2012 11:14:00

Op eerste paasdag, zondag 8 april, presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single in 'El Corazon’ in Roosendaal. Daarbij zullen Jolanda Zoomer, Rinus Ponsen, Tina van Beeck, Raymon Hermans, Denans en Dennis Jones een spetterend gastoptreden weggeven. Ook worden er opnamen gemaakt voor de videoclip en zullen de lieftallige danseressen van Jam Showdance een geweldige show weggeven. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Johan en Gitta Heeren stellen 5 x 2 vrijkaarten ter beschikking voor het TV Oranje Shownieuws.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl