RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Verkleed je samen met K3!
18-06-2012 19:58:00

K3 neemt je vanaf 20 juni mee naar een wereld vol glitter & glamour met de nieuwe Nindento DS game ‘K3 Fashion Party’! Karen, Kristel en Josje hebben een heel goed plan! Ze gaan een fashion party geven in het filmpark! Ze willen er uitzien als echte filmsterren met veel glittertjes, schitterende juwelen, prachtige make-up en chique jurken.

Zangeres Colinda stapt in het huwelijksbootje
18-06-2012 19:45:00

Colinda trouwt op vrijdag 22 juni! Speciaal voor haar aanstaande echtgenoot en als cadeautje voor haar bruiloftgasten nam zij in de studio van Laurens van Wessel het nummer ‘Wat moet ik toch zonder jou’ op. Colinda die mede bekend werd door de plek die zij van Marianne Weber overnam in ‘Het Holland Duo’, is vanaf vorig jaar weer fulltime actief als zangeres.

Marco de Hollander scoort wederom hit in officiële Nederlandstalige top 30!
18-06-2012 19:39:00

Voor de tweede keer op rij dit jaar is Marco de Hollander de Nederlandstalige top 30 binnengekomen. Met ‘Mijn Vriend’ is hij deze week nieuw binnen op nummer 26. (www.nederlandstaligetop30.nl) Stond De Hollander met zijn vorige single ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’ al een aantal weken in de officiële hitlijst van Nederland. ‘Mijn Vriend’ is na twee weken van releases ook wederom de hitlijst ingeschoten. En dan niet te vergeten alle regionale hitlijsten waar de single deze week hoog binnenkomt.

Nieuw team en nieuwe single voor Janneke de Roo
18-06-2012 06:35:00

Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met "Zusjes de Roo" en hun legendarische hit "Blauwe Korenbloemen" uit 1971, welke speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stonden ze wekenlang in de Nederlandse Top 40. Inmiddels timmert Janneke alweer jaren als solo-artieste uiterst succesvol aan de weg. Janneke maakte enkele succesvolle solo albums en scoorde hits met o.a. "Draai Mee Met Die Kermis" en "Vaya Con Dios".

'Laten we dansen’ nieuwe single van Arjan Venemann
17-06-2012 22:11:00

Het is al weer enige tijd geleden dat Arjan zijn vorige single ' Hallo hallo ' heeft uitgebracht. Nu komt Venemann met een liedje perfect voor deze tijd van het jaar. ' Laten we dansen ' is de titel van het zomerse liedje met een hoog dans gehalte.' Het bijzondere is dat Arjan de muziek zelf heeft gemaakt. En de opnames zijn gedaan in de nieuwe studio die hij samen runt met zijn compagnons Jan en Henk. De tekst is geschreven door Jacqueline van der Graaf. Een compleet nieuwe sound dus!

Nederlandstalig album voor Diana More
17-06-2012 13:42:00

"'t Feest kan beginnen" is de titel van het nieuwe album van Diana More. Zij die haar kennen weten dat ze als geen ander een zaal kan opvrolijken en het publiek warm krijgt om samen uit de bol te gaan. Op het album staan 15 liedjes waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten. Van het album werd alvast een single gelanceerd. Het gaat om het leuke nummer “Tsjakkeldiekkie boem boem” waarvoor de zangeres zelf de tekst schreef op muziek van Hille De Vries.

'So schön ist...’ bij TV Oranje
17-06-2012 12:50:00

Bij TV Oranje kun je in juni elke zondag om 20.30 uur kijken naar ‘So schön ist…’, een tv-serie in HD-kwaliteit, opgenomen op locatie in Oostenrijk. Het programma, dat tevens te zien is bij zusterzender SchlagerTV, bevat naast schitterende clips van Duitstalige artiesten ook informatie over de verschillende Oostenrijkse regio's. Zondag 17 juni neemt ‘So schön ist…’ een kijkje in het fraaie gebied rond de Wörthersee in Karinthië.

Speel mee in de nieuwe clip van Jolanda Zoomer
16-06-2012 16:23:00

Heb je altijd al eens een professionele clipopname mee willen maken of zelfs erin mee willen spelen? Pak dan je kans en kom vrijdag 29 juni 2012 naar Feesterij 't Trefpunt aan de Raadhuisstraat in Rucphen. Want daar gaat Jolanda de clip van haar nieuwe single *SPRING* opnemen. En daar kan je bij zijn!! De entree voor deze avond is geheel gratis. En aansluitend aan de clipopname maken we er een geweldig feest van met optredens van diverse artiesten, zoals Tina van Beeck, Johan Heeren, Roger van Meer, Berry Daamen, Rinus Ponsen, Rinus Werrens en Christian. En natuurlijk...... JOLANDA ZOOMER.

Jannes heeft de 'Oranje Kroon'
16-06-2012 16:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 juni is dat ‘Ik wil ’n boerenmeid’, de nieuwe single van Jannes. De populaire zanger heeft een vrolijke single met een humoristische inslag uitgebracht. De clip is opgenomen in Amsterdam, waar Jannes flink de aandacht trok toen hij op een tractor door de chique PC Hooftstraat reed. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album 'Op Volle Kracht'. De clip van ‘Ik wil ’n boerenmeid’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.
 

Debuutsingle voor Peter Hermans
16-06-2012 16:00:00

"Laat mij nu maar gaan" is de titel van de allereerste single van de uit Zeist afkomstige Peter Hermans. Het nummer is geschreven door Frank van Etten en uitgebracht onder de platenlabel van Frank van Etten Records. Peter staat bekend als "De zingende casanova van de bloemenstal", heeft een geheel eigen geluid, en oogst vooral waardering van het publiek als hij zingt over de oma, die hij echter nooit heeft gekend. ‘‘Echt, dan komen de tranen bij het publiek’’, vertelt zijn trotse vader.

Nieuwe liefde voor Anja Yelles
16-06-2012 15:46:00

Na bijna 15 jaar samen te zijn met haar toenmalige vriend Koen, maakte Anja Yelles een tijdje geleden een einde aan haar relatie. ‘Als je voelt dat het vuur is uitgedoofd, dan heb ik als passionele vrouw geen zin om te blijven aanmodderen, hoe pijnlijk dit ook is voor beide partijen.’ Nu heeft Anja Yelles nieuw geluk gevonden bij haar grote liefde Bart. ‘Ik voel me net een puber, zo goed voelt dit aan’. ‘We kennen elkaar reeds jarenlang, maar een paar maanden geleden sloeg de vonk plots over’.  En wat voor een vonk ! ‘Lieve sms’jes, ongeduldig wachten op een telefoontje, die vlinders, wat kan het leven toch zalig zijn met twee

Guus Meeuwis en 34.000 fans trotseerden de regen en vierden het Grootste feest
16-06-2012 10:13:00

Guus Meeuwis en 34.000 fans trotseerden gisteravond de regen en vierden het Grootste feest in het Philips Stadion. “Bij iedere druppel die er viel leek de sfeer beter en het saamhorigheidsgevoel groter. Het was misschien wel de gaafste show die we gedaan hebben!” aldus Guus. Het was de eerste keer dat het regende tijdens een ‘Groots met een zachte G’ concert. Guus Meeuwis heeft de gehele show bij de mensen in de regen gestaan.

Robert den Brok schrijft EK hit voor 'Frank en Ronald de Boer'
15-06-2012 19:05:00

Zanger Robert den Brok, die momenteel scoort in de Top 100 met zijn single “Vind Ik Leuk”, vindt dat er eigenlijk geen enkel liedje is wat aansluit bij de huidige ontwikkelingen rondom het Nederlands Elftal tijdens het EK 2012. Samen met een vriend voorzag hij in een jolige bui de tekst van “Ben Je Ook Voor Nederland” van Wolter Kroes, Yes-R & Ernst Daniël Smid van een nieuwe tekst de volgens hem veel treffender is.

René Shuman en Angel-Eye ambassadeurs
15-06-2012 18:30:00

René Shuman en Angel-Eye gaan namens de Stichting MCH2018 en de Provincie Limburg op pad als ambassadeurs om Limburgse gemeenten nog meer bij de ambitie Maastricht Europese Culturele Hoofdstad 2018 te betrekken. Gestart wordt met een bezoek aan burgemeesters en wethouders van cultuur van meer dan twintig gemeenten in de regio Zuid-Limburg. Om ze er van te overtuigen dat de ambitie Maastricht Culturele Hoofdstad 2018 van, voor en door álle inwoners van de Euregio is.

Titel nieuwe single Nick & Simon bekend
15-06-2012 18:24:00

Vandaag maakten Nick & Simon bekend dat hun nieuwe single “Alles Overwinnen” gaat worden. De nieuwe single zal op 10 augustus in de winkel liggen en is de voorloper van het vijfde Nick & Simon album “Sterker”. Momenteel leggen zij samen met producer Gordon Groothedde de laatste hand aan het nieuwe album. Uit de onlangs opgenomen Wisseloord Sessies deel 2 gebruikt het duo een tweetal audiotracks als bonus op “Alles Overwinnen”. Het gaat om schitterende coverversies van “Ol ’55” naar het origineel van Tom Waits.

Guus Meeuwis verrast miljoenste bezoeker Groots met een zachte G
15-06-2012 18:19:00

Vanmorgen in alle vroegte verraste Guus Meeuwis de miljoenste bezoeker van ‘Groots met een zachte G’ met een Golden Ticket. Dit deed hij samen met Edwin Evers tijdens de live uitzending “Goedemorgen met een zachte G” vanuit het Philips Stadion in Eindhoven. Deze week bestelde Esther van Schaijk haar kaarten voor het Groots met een zachte G concert in 2013 en daar bleek het miljoenste ticket tussen te zitten. Esther werd vanmorgen telefonisch door Guus en Edwin op de hoogte gebracht dat zij daarmee een Golden Ticket heeft gewonnen.

VakantieVeilingen.nl en Dutch Valley starten meerjarige samenwerking
15-06-2012 07:38:00

Dutch Valley Festival en VakantieVeilingen.nl hebben een overeenkomst gesloten waarbij alle toegangskaarten van Dutch Valley Festival de komende 3 jaar verkocht zullen worden door de veilingwebsite. Vanaf vrijdag 15 juni 12.00 uur veilt de website Dutch Valley Festival VIP Tickets, Fast Lane tickets, PlusTickets en Golden Circle tickets. Ze verwachten met deze samenwerking de festivalbezoeker nog beter van dienst te kunnen zijn.

Frank Verkooyen droomt nog een beetje
15-06-2012 07:29:00

De in Breda woonachtige Frank Verkooyen stapte een kwart eeuw geleden voor het eerst op een podium en eerder dit jaar vierde hij dit feestelijk gebeuren met een '25 jaar jubileum dinnershow'. Frank is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en alom wordt hij gewaardeerd om zijn composities, teksten en zijn producties. Met het succes van zijn laatste singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Voorbij' heeft Frank Verkooyen een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden, uit de wolken te vallen en naar dromenland te zweven.

Stanley Hazes giet 'De sneuvelkroeg' in nieuw vaatje
14-06-2012 19:18:00

De uit Helmond afkomstige Stanley Hazes heeft zojuist in de Boom Studio van Frank Verkooyen zijn nieuwe single afgerond. Dit keer is gekozen om een oud nummer van Andre Hazes te coveren te weten: “De sneuvelkroeg”. Het zal voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied bekend klinken, en daardoor hopelijk veel airplay en aandacht krijgen.  De cd-single zal verschijnen op het welbekende Rood-Hit-Blauw label .

Grad Damen lanceert nieuwe single en clip
14-06-2012 19:05:00

Vooruitlopend op zijn nieuwe album komt deze week de eerste single van Grad Damen uit op zijn nieuwe platenlabel Berk Music. De titel van het nummer is: "Lach Nog Heel Even". Een lied met de typische Grad Damen-sound, die eerder was te horen in hits als "Alisha" en "De Straat Is Zijn Woning". De nieuwe single komt deze week binnen in de RADIONL top 30 op nummer 25. Daarnaast heeft Radio Hollandio de plaat deze week uitgeroepen tot "Superschijf".  Het nieuwe album zal worden geproduceerd door Emile Hartkamp & Noris Padidar.

Turbotherapie voor de De Heidedoosjes
14-06-2012 19:01:00

Heleentje Bosma en Sjantina Heuker zijn jeudgvriendinnen. Beide gewoond in de Sabastraat in Groningen en ook beide op een gitaarclub gezeten. Ook beide niet geschikt bevonden om gitaar te spelen. Het spelen van een instrument dat doet alleen nog Sjantina want speelt de fluit en wel de blokfluit. Samen hadden ze wel een idee om ooit nog eens een cd uit te brengen met leuke liedjes. Twee jaar geleden kwam "Ik voel me zo tokkie tokkie' en dat nummer is en wordt nog veel gedraaid bij de radiozenders maar ook in de diverse kroegen.

Eerste Jannes-fans gearriveerd in Ahoy!
14-06-2012 18:30:00

Zaterdag 8 september aanstaande behoort een gedeelte van Rotterdam voor eventjes tot de provincie Drenthe. Dan staat namelijk het spectaculaire concert ‘Jannes live in Ahoy 2012’ gepland, waarvoor naar verwachting een kleine volksverhuizing richting het muziekpaleis zal ontstaan. Inmiddels zijn zelfs troepen vooruit gestuurd, om de boel te verkennen: zojuist werd bekend dat Drentse kinderheld Bartje Bartels zijn plek voor het concert al heeft ingenomen! Dit bleek enkele minuten geleden, bij de presentatie van Jannes’ nieuwe album ‘Op Volle Kracht’.

Nieuw album voor Harten 10
14-06-2012 10:09:00

Harten 10 is een van de meest snel stijgende duo van Nederland. Het duo dat word omarmt door de piraten en gaan als een speer, hun vorige single’s ‘liefde maakt blind’ ‘Wat is mooier’ en vele andere hits zijn zeker geen onbekenden meer. Het nieuwe album wat op 25 juni officieel uit zal komen is getiteld ‘Vrijheid’ En zal op 24 juni worden gepresenteerd en het rode hert in Dalfsen met optredens van o.a. Henk Wijngaard, Kevin Smit e.v.a. Onlangs tekenden Martien en Tineke hun eerste platencontract bij Klaas Prent van de CDHAL in Ruinen.  

Nieuwe single voor René le Blanc
14-06-2012 08:00:00

Afgelopen dinsdag heeft zanger René le Blanc zijn nieuwe single opgenomen in de Rooftop studio in Holten. Onder het oog van de televisieploeg van Omroep Gelderland zong de zanger zijn nieuwe zomers getinte single in. Het nummer is de opvolger van zijn grote hit "Ware Liefde" waarmee hij begin van dit jaar, maar liefst de 2e plaats wist te behalen in de Nederlandse top 30.

Dario kijkt terug op een geslaagd bezoek in Afghanistan
13-06-2012 13:36:00

Vorige week kreeg Dario de mogelijkheid om voor onze militairen in Afghanistan te mogen optreden. "Dit was best wel één van mijn mooiste momenten uit mijn 25 jarige loopbaan als artiest, wat een onthaal en wat een hartelijke mensen", aldus de rasartiest. Zonder een druppel drank op gingen de mannen en vrouwen uit hun dak gaan. De zorgzaamheid die hij daar heeft mogen ontvangen is echt mega.

Wesley Boes komt met een nieuwe zomerse single
13-06-2012 09:41:00

De in Den Haag geboren Wesley Boes is al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby: muziek. Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens in café’s, kantines en bruiloften en partijen. Dit alles leidde in 2011 tot de debuutsingle van Wesley Boes, getiteld “Hé Ga Je Mee”. Deze single werd door veel radiostations opgepakt en hiermee won Wesley de RADIONLCafé trofee. Na het uitbrengen van zijn tweede single "Twee verliefde ogen" werd Wesley benaderd door het platenlabel D-River Music.

Tim Leon geeft als Ambassadeur van stichting “De Luchtballon” optreden en gratis singles weg bij Het Roessingh in Enschede
13-06-2012 07:48:00

Tim Leon, die onlangs nog een top 10 hit in de Mega top 100 hitlijst heeft gescoord en tevens een Gouden, Platina en Dubbel Platina plaat heeft behaald voor zijn debuutsingle “Oranje kampioen”, zal woensdagavond 13 juni 2012 voor alle poliklinische en klinische revalidanten van revalidatiecentrum “Het Roessingh” in Enschede een grandioos optreden verzorgen. Tim Leon is Ambassadeur van stichting “De Luchtballon” en heeft daarom "Het Roessingh" als goede doel verkozen om in zijn feestvreugde rond zijn Oranjehit mee te laten genieten!

Mariusz brengt iedere 3 weken nieuwe single uit
12-06-2012 19:56:00

Als 16 jarige jongen was Mariusz onder de indruk van de Britse band de Buzzcocks. Een band die om de drie weken een nieuwe vinyl single uitbrachten. Nu 35 jaar later doet Mariusz dit kunstje over met zijn band Mariusz & de Muzikanten. Vandaag verschijnt single nummer 7 voor dit jaar. Een aantal van zijn single's hebben de diverse regionale playlijsten gehaald en zelfs een notering in de sterrenparade van RTV Oost. Met "Lit har hjir mar bliuwe" verschijnt single nummer 7.

John Enter gaat dit jaar lekker weg in eigen land naar Bella Boekelo
12-06-2012 12:37:00

De crisis is toegeslagen in Nederland. Velen welke doorgaans hun vakantie doorbrengen in het buitenland ( lees zonnige streken) moeten dit jaar een keuze maken om in eigen land te blijven. Een van de mensen die je dan kan tegen komen is zanger/entertainer John Enter. Na jaren een vakantie te hebben gehad in de buurt van Saint Tropez is het dit jaar iets dichter bij huis. Om zeker te zijn van een plaatsje heeft hij in direct na de carnaval het al gereserveerd. Voor hem zal het dit jaar een bungalow zijn in Bella Boekelo

Jeroen Stevens als figurant in GTST
12-06-2012 12:31:00

De 29-jarige Jeroen Stevens uit Musselkanaal staat sinds maart 2006 op het podium. In de muziek heeft hij al heel veel gedaan en met veel grote namen opgetreden in heel het land. Zo stond hij op het Mega PiratenFestijn in Borger. Dit zijn niet de enige leuke dingen die hij heeft gedaan in de muziek. Het is teveel om op te noemen. Naast het zingen heeft Jeroen nog een bezigheid, namelijk figureren. Zo heeft hij al meegespeeld in de korte films  "Levenslang" en "Letter", de kinderserie "Rox" van Studio 100, en in september kunnen we een glimp opvangen van Jeroen in "The Artists".

Nieuwe single voor Perry Rose
12-06-2012 11:23:00

`Magic Lane` is het tweede, positieve en lekker in het oor liggende fragment uit het nieuwe album `Wonderful` van de meest Ierse singer-songwriter van België: Perry Rose. Waarschijnlijk verschijnt dit album in september 2012. Perry is in België al meer dan twintig jaar een gekend en gewaardeerd artiest. Hij heeft meerdere albums op zijn actief staan. Altijd klinken ze pop, soms folk, soms met Keltische echo’s – maar niet deze keer.

TV Lucky Joe neemt nieuwe aflevering op
12-06-2012 11:20:00

Op zondagmiddag 1 juli wordt het volgend TV programma van stichting Lucky Joe iov RTV Stadskanaal opgenomen. Het is een muziekprogramma voor bekend en onbekend talent en aan de aflevering zullen de volgende artiesten hun medewerking verlenen: Anita & Ed, Gré Parelmoer, Het Ijsselduo, Petra van Gennip, Alwin, Stefan, Ard Eggens, Jan Vogel, Mandy, Party Covver Duo De Pappes, Lilian, Ray & Monica, Wim & Miranda enz. Aanvang van de show is 14.00 uur en dit keer wordt het gehouden in zalencentrum De Dukdalf  in Veendam. De eerste  twee afleveringen  zullen  binnenkort te zien zijn bij RTV Holland midden, RTV Stadskanaal enz.

Ann Arbor lanceert nieuwe single
12-06-2012 10:22:00

Ann Arbor is  een stad tussen Detroit en Chicago, niet ver van Canada, maar ook de naam van een muzikaal duo, gevormd door Véronique Jacquemein, een jonge zangeres met een warme, uit duizenden herkenbare stemkleur (één van de grote troeven van dit project) en Dan Miller op de gitaar en vocals. Beiden zijn tegelijk ook auteur en componist. De verwantschap met de artiesten die het gelijknamige, Amerikaanse stadje voortbracht, gaat trouwens verder dan alleen die naam.

Hart van Nederland schenkt aandacht aan Joey uit de clip van Jolanda Philippi
12-06-2012 08:51:00

Vanavond schenkt Hart van Nederland aandacht aan het verhaal dat schuilt achter Joey die meespeelt in de clip "Nieuwe kans" van Zangeres Jolanda Philippi. Het blijkt dat de tekst van de single een aardige impact heeft bij veel mensen. Niet voor niets kwam de clip op de eerste dag al binnen op nummer 1 in de TV Oranje verzoekparade. De uit Culemborg afkomstige zangeres had samen met Corrinna van Mourik het pakkende nummer geschreven.

Marco de Hollander gooit de trossen los
12-06-2012 08:06:00

Marco de Hollander neemt zondag 1 juli de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, Pierre van Dam uitgenodigd en ook John Enter gaat mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur.  Op 1 juli kunnen deelnemers vanaf 12.00 uur opstappen bij de Loswal aan de Oostkanaalweg in Ter Aar.

Albumpresentatie en fanclubavond Jannes in Assen
11-06-2012 22:23:00

Jannes nodigt alle fans uit op de presentatie/fanclubavond van zijn nieuwe album "Op volle kracht", op vrijdag 15 juni in de Bonte Wever te Assen. Deze presentatie wordt door Jannes georganiseerd voor zijn fans. Uiteraard zal Jannes optreden en is er gelegenheid om samen met hem op de foto te gaan. Het nieuwe album "Op volle kracht" is hier te koop en Jannes zal alle exemplaren persoonlijk voorzien van een handtekening. Bovendien krijg je op deze speciale fan avond een cadeautje van Jannes als je een CD koopt.

Nieuwe kids meidengroep is klaar om Nederland te veroveren
11-06-2012 22:09:00

Nederland is een meidengroep rijker en wel een hele speciale! De 4 zangtalenten van de Junior Star Chix zijn namelijk pas  11 en 12 jaar oud! Zingen is hun grootste passie, maar ook het bouwen van een feestje is de dametjes volledig toevertrouwd. Met hun spontaniteit weten zij ieder publiek voor zich te winnen. Allen hebben zij 1 grote droom: beroemd worden! En met het uitbrengen van hun eerst single “Laat je gaan” zetten zij een flinke stap in de goede richting.

Vrolijke nieuwe single van Anita
11-06-2012 16:15:00

Van de Sprundelse (N.Br.) zangeres Anita Christianen komt  de nieuwe single uit met als titel “Ik ben zo vrolijk” . De muziek is geschreven door Laurens van Wessel ( studio 69 in Zegge, die ook de opnamen heeft gedaan ) en de tekst door Anita zelf. Het tweede nummer “Wat ‘n prachtige dag “is geheel door haarzelf geschreven. Ook bij deze nieuwe single hoort natuurlijk ‘n clip. Gelijktijdig met de release datum zal deze clip dan ook te zien zijn via YouTube en de komende maanden op de diverse TV zenders.

'Must Be Love' nieuwe single Erwin Nyhoff
11-06-2012 13:05:00

Erwin Nyhoff heeft een nieuwe single uit. Erwin werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons, een band die op Pinkpop stond, naar America ging en verschillende hits had in Nederland en Vlaanderen. Met name “You Still Think” werd veelvuldig gedraaid in Nederland en Vlaanderen. In 2001 scoorde Nyhoff zijn eerste solo-hit "About Our Love." Dit in America opgenomen nummer behaalde de 96e positie in de Single top 100.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl