RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Waylon maakt album titel en artwork bekend
07-10-2011 20:34:00

Waylon maakte gisteren in De Wereld Draait Door de titel van zijn nieuwe album en het artwork bekend. De opvolger van het met Platina bekroonde ‘Wicked Ways’ heet ‘After All’ en komt uit op vrijdag 4 november. Het vergde twee jaar, vijf studio’s en drie landen, maar Waylon’s tweede album is eindelijk een feit. De eerste single ‘The Escapist’ zet de toon voor ‘After All’: elf tracks, stuk voor stuk een ode aan de liefde. Verwacht geen met kaarslicht beschenen liedjes, want ‘Liefde zet alle emoties op scherp, de goede én de slechte’, aldus Waylon.

Arnhem's Smartlappen Festival 2011 gaat niet door
07-10-2011 08:21:00

Na 7 geslaagde edities heeft de organisatie van het Smartlappen Festival Arnhem, Horecavereniging Het Gulle Zwijn en Buro Waanzin, besloten in ieder geval dit jaar geen 8e editie te organiseren. Verminderende sponsorinkomsten en de neiging van enkele cafés om wel smartlappen te (willen) programmeren maar niet mee te (willen) doen hebben de organisatoren doen besluiten om in ieder geval dit jaar over te slaan.

Regelrechte hit voor Jan Warringa
06-10-2011 19:13:00

"Een condor vliegt uit" is de titel van de nieuwe single van Jan Warringa. Het geheel is opgenomen in de befaamde Landscape studio van Gert Heupink en Henny Thijssen was verantwoordelijk voor de tekst. Deze single komt t.z.t. op een album te staan waar momenteel al 6 nummers van klaar zijn en de bedoeling is dat hij in maart 2012 zal verschijnen. De bijbehorende videoclip is geschoten op de Drentse hei, waar helaas  geen condor te zien was, maar wel de uitgestrekte velden, grapt Jan.

Nieuwe EP van BLØF verschijnt in november
06-10-2011 18:47:00

Op 4 november verschijnt Radio Berlijn, de nieuwe EP van BLØF. Op Radio Berlijn staan vijf nieuwe nummers van de band en twee nummers die al eerder zijn uitgebracht. De Nederlandse producer Chew Fu, die een grote carrière opgebouwd heeft in de VS en daar nummers mixt voor artiesten als Lady Gaga en Rihanna maakte een remix van het nummer Was je Maar Hier. 

Sita speelt rol in nieuwe clip van JUMP!
06-10-2011 18:28:00

De nieuwe kidspopgroep JUMP! draaft maar door... Hun nieuwste single 'Het paard van Sinterklaas is zoek' is nu uit en daar hoort een hele leuke videoclip bij. In de clip krijgen de meiden van Jump! hulp van niemand minder dan Sita en de kersverse nieuwe Europees kampioen dressuur Adelinde Cornelissen. het kleine half jaar dat Jump! nu bestaat hebben zij al veel bereikt:

De Sjonnies komen met knallende nieuwe single
06-10-2011 18:20:00

“Waar komen jullie toch vandaan….” zo begint de knallende nieuwe single van de Sjonnies. Iedereen weet dan natuurlijk meteen dat het over de Smurfen gaat. De Sjonnies hebben een spetterende nieuwe versie opgenomen met een waanzinnige clip daarbij die je niet mag missen. De Sjonnies zijn helemaal klaar om de hitlijsten te bestormen met deze topplaat, nu al getipt als dé apres ski hit van het komende ski seizoen. Ook ex-Sjonnies zanger Ronnie Ruysdael komt binnenkort met een nieuwe single.

Tim Knol vertelt hoe snel zijn dagen voorbij vliegen in derde single Days
06-10-2011 09:20:00

Tim Knol heeft sinds de release van zijn tweede album “Days” weer een hoop hoogtepunten meegemaakt. Spelen op het hoofdpodium van Pinkpop, een Megahit op 3FM (vorige single Shallow Water), spelen op bijna alle grote Nederlandse zomerfestivals, Duitse “Tim Knol ist Fett” t-shirts, een soul-nummer schrijven voor Villa Achterwerk en nog veel meer. Titelnummer Days vat alle hoogtepunten samen en is de nieuwste single. De titeltrack van het laatste album is de afgelopen week al op diverse radiozenders te horen geweest.

Dotan ondersteunt de nieuwe Amnesty International campagne
05-10-2011 22:42:00

Dotan ondersteunt de nieuwe Amnesty International campagne People Live Here. Het doel van de campagne is om een eind te maken aan gedwongen huisuitzettingen in Port Harcourt, Nigeria en een begin te maken aan de ontwikkeling van een leefbare stad. Dotan vliegt 15 oktober naar Nigeria om verschillende sloppenwijken te bezoeken en een concert te geven. Afgelopen maandag, op Wereld Habitat, kwamen in Port Harcourt meer dan 2.000 mensen samen om de campagne People Live Here af te trappen.

Bastiaan Ragas lanceert cd met liedjes uit ' Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt '
05-10-2011 22:21:00

"Dansen in de regen" is de titel van de nieuwe CD van Bastiaan Ragas. Zanger, schrijver en acteur Bastiaan Ragas is samen met actrice Dorien Haan vanaf 30 september te zien in de theatervoorstelling "Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt", naar de bestseller van Kluun. Ragas, die de voorstelling ook produceert, schreef met Veldhuis en Kemper acht nieuwe Nederlandstalige popsongs voor de voorstelling. Deze songs, en andere prachtige nummers verschijnen medio oktober op de CD Dansen in de Regen. Ragas: “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt wordt een directe, herkenbare en hilarische voorstelling. Geen musical, maar muziektheater, met acht geweldige Nederlandstalige popsongs.  Ben heel blij dat deze nummers ook op mijn nieuwe CD verschijnen.” 

Ben & Carmen Steneker krijgen album uitgereikt door George Baker
05-10-2011 22:11:00

Ben & Carmen Steneker stonden versteld dat afgelopen zaterdag de nieuwe Cd en Dvd getiteld “Never ending love” in een volle zaal in Theater “De Kappen”  te Haaksbergen uitgereikt werd door niemand minder dan  George Baker. Net als bij de voorgaande cd's en dvd’s werd opnieuw de bekende singer-songwriter Dick van Altena betrokken bij de opnames en keuze voor de liedjes. Zowel de cd als de dvd bevat 13 prachtige countrytracks waarbij wederom gekozen werd voor een aantal originele nummers en een aantal covers. . De hand van Dick Altena is onmiskenbaar aanwezig en waarborgt de kwaliteit van deze prachtige cd en dvd getiteld “Never ending love”.

Christoff ontvangt 'Der Goldene Antenne' award
05-10-2011 11:12:00

Christoff heeft afgelopen zondag in Eupen tijdens het BRF-gala “Der Goldenen Antennen”- de Award ontvangen in de categorie “schlager”. Tweejaarlijks overhandigt onze Duitstalige omroep BRF deze awards aan de door hun kijkers/luisteraars gekozen winnaars in diverse entertainment categorieën. Christoff stond in 2010 met 4 nummers in hun airplay Top 10 en scoorde daarmee het hoogst in de categorie ‘schlager’. Na de Radio 2-Zomerhittrofee voor beste performance van afgelopen zomer en de "Star des Jahres”-Award van Das Neue Blatt, is dit voor Christoff alweer een mooie bekroning voor zijn 20-jarige carrière.

Zes jaar TV Oranje
05-10-2011 10:58:00

Vandaag, dinsdag 5 oktober, is het precies zes jaar geleden dat TV Oranje officieel van start ging. De zender met muziek van eigen bodem was destijds de eerste reclamevrije zender van Nederland. TV Oranje ging op 5 oktober 2005 van start met een bereik van 65.000 (digitale) kabelhuishoudens.

Maastrichtse zanger Jérôme Gelissen gaat internationaal op vrijdag 7 oktober 2011
05-10-2011 08:09:00

Op vrijdag 7 oktober 2011 presenteert Jérôme Gelissen z'n nieuwe cd-presentatie "Altied weer e feeske" bij Feestzaal New Chevaljee, Koning Albertlaan 47 in Lanaken (B). Omdat zijn liedjes en de cd’s het ook goed doen in België, heeft de Maastrichtse zanger besloten om op deze lokatie z'n cd’s te presenteren. Er komt dus een presentatie van de cd’s Feeste mèt Jérôme en Zinge is mien leve + een verrassing. "Altied weer e feeske" wordt gepresenteerd door de Maastrichtse zangeres Katja Henz en de Belgische zanger Dorrie Goubet.

BravaNL van start met ‘GitaarSalon’
05-10-2011 07:56:00

De Nederlandse televisiezender BravaNL, die zich richt op klassieke muziek, opera en ballet, is vandaag op feestelijke wijze van start gegaan met het nieuwe programma ‘GitaarSalon’. De aftrap vond plaats tijdens een speciale avond in De GitaarSalon in Enkhuizen. Na de ondertekening van de officiële samenwerkingovereenkomst door programmadirecteur Rob Overman van BravaNL en Pieter Nanne Groot van Stichting De GitaarSalon volgde een concert.

Dana Winner sluit concerttour 'Parels uit de Noordzee' af in Oostende
04-10-2011 21:09:00

Na het grote succes van de concerttour "Parels uit de Noordzee" in Nederland gaat komende zaterdag 8 oktober het allerlaatste concert van deze tournee door in het Kursaal van Oostende. Tijdens de vele kilometers die Dana in de wagen afgelegd heeft, hoorde ze op de radio en bij de stops in de vele tankstations heel wat melodieën die tot de verbeelding spraken. Dit zette Dana aan het denken en ze bracht samen met haar muzikanten de mooiste liederen samen.

'Laat mij nu nooit meer alleen' nieuwe single Marlous
04-10-2011 20:59:00

Zangeres Marlous (Oosting) presenteert haar gloednieuwe single ‘Laat mij nu nooit meer alleen’ op het moment dat haar carriere in de lift zit. Na het onverwacht grote succes van haar debuutalbum ‘Ik voel me goed’ staat de zangeres weer volop in de belangstelling. Marlous is nog steeds een graag geziene gast in landelijke TV programma’s. Zo was ze onlangs nog te zien in het RTL programma Diva’s draaien door. En als men Marlous niet kent van TV, dan is het wel van haar Youtube hits.

Hans en Sipke hebben elkaar weer gevonden
04-10-2011 20:51:00

Hans Wempe en Sipke van der Hoop hebben elkaar eind jaren '80 leren kennen op de Pabo in Sneek. Ze speelden samen in de Friese versie van de musical Joseph and his amazing technicolor dreamcoat. De musical was in Friesland een groot succes. Daarna zijn Hans & Sipke hun eigen weg gegaan. Hans heeft 20 jaar in een band gespeeld, heeft een eigen muziekstudio aan huis en heeft veel kinderliedjes geschreven voor o.a. Omroep Friesland. Sipke heeft voor de Avro een tv-musical opgenomen en in Broadway Boulevard gezongen.

De Stoopjes nemen nieuwe single op
04-10-2011 20:37:00

De Stoopjes zijn momenteel bezig met het opnemen van hun nieuwe single "Samen spelen". Het nummer kwam tot stand in samenwerking met Nederlands grootste online spelletjes website Spelpunt. De single en bijbehorende videoclip zullen half oktober worden uitgebracht. “We hebben enorm veel zin in het opnemen van de nieuwe videoclip”,  aldus Harold en Annelies Stoop. “We kunnen er nog niet te veel over zeggen maar het wordt een gezellige boel. We hopen natuurlijk dat samen spelen een nog grotere hit wordt dan de achtbaan.”

Danny Fabry 40 jaar in het vak
04-10-2011 20:22:00

Danny Fabry zit 40 jaar in het vak en niet zonder succes. Afgelopen maanden stond hij maar liefst 13 weken in de Vlaamse Ultra Top 10 met zijn single “De allermooiste” en ook scoorde hij met ”Zomaar verliefd”. Danny heeft de afgelopen 40 jaar ontelbare hits gescoord en mag daarom ook een van de succesvolste artiesten van België worden genoemd die bovendien ook veel fans heeft in Nederland. Kortom een reden om een totaal overzicht van toen en nu op een dubbel album uit te brengen.

Jakko Haker lanceert het Slaapliedje
04-10-2011 20:14:00

Multitalent Jakko Haker heeft de smaak helemaal te pakken. Naast zanger en gitarist is hij ook liedjes schrijver en is trots op z'n slaapliedje. De 44 jarige zanger is geboren op Texel maar groeide op in de omgeving van Heemskerk/Beverwijk. Daar speelde hij voor het eerst in serieuze bands die in de omgeving wat te vertellen hadden.  Ondertussen bezocht Jakko het conservatorium, maar omdat hij z'n eigen muzikaliteit niet kwijt kon werd er een punt achter gezet.

Geke's Tiental presenteert dvd voor hongerend Afrika
04-10-2011 08:36:00

Zaterdagmiddag 1 oktober jl. werd in de Koningshof te Urk de nieuwste DVD van Geke’s Tiental, o.l.v. Geke van der Sloot gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens de landelijke werkgroepen dag van de Stichting Ethiopië-Eritrea in het middag programma. Dit is de elfde produktie van Geke`s Tiental. De opbrengst van deze DVD komt volledig ten goede aan hongerend Afrika . Deze DVD productie is tot stand gekomen in samenwerking met de Urker Stichting Ethiopië – Eritrea en giro 555. De schijf heeft tien titels rondom het thema naastenliefde en wisselt beelden af van Afrika en Geke’’s Tiental in de Lavendeltuinen, klein Afrika en Brennels-buiten. Om 14.30 overhandigde Geke van der Sloot de EERSTE DVD aan de heer Gerrit Bos, voorzitter van deze Stichting Ethiopië-Eritrea.

Brabant Toppers populairder met de week
03-10-2011 22:59:00

De website van Brabant Toppers is intussen de 1 miljoen hits ruim gepasseerd, groeit de schare fans met de dag en worden de kijkcijfers records wekelijks gebroken. Dat er bij de Brabantse bevolking grote behoefte bestond aan een eigen muziekprogramma, met eigen Brabantse artiesten, is de makers van Brabant Toppers meer dan duidelijk en zijn ze aardig op weg één van de meest bekeken programma’s in Brabant te worden. Ook om het programma in andere provincies te maken, komt steeds dichterbij.

Marco de Hollander lanceert hitsingle' Lekker Ding'
03-10-2011 22:48:00

Volkszanger Marco de Hollander presenteert zijn nieuwste single op het Rood-Hit-Blauw label. De Hollander die al eerder singles uitbracht zoals ‘Kaarslicht en Rode wijn’, ‘De Sneeuwwals’ , ‘Speel nog een liedje, Orgelman’ en ‘Zet de boel maar op z’n kop’. Met vijf albums al op zijn naam en twee dvd’s, is zijn naam ondertussen gevestigd in de Nederlandse showbizz.  Marco wordt ook wel de vrolijkste volkszanger van Nederland genoemd. Niet voor niets staat hij dan ook elk week op de bühne om zijn Hollandse gezelligheid over te brengen op het publiek.

Magic Unlimited scoort in China
03-10-2011 19:16:00

Inmiddels heeft Magic Unlimited de eerste shows in China erop zitten en het is een geweldig succes. Iedere dag zitten er zo´n 1000 enthousiaste Chinezen in de zaal in ShenZhen, die na afloop ook nog eens allemaal een handtekening willen. Oscar, Renzo, Lara en Steven zijn ontzettend blij dat hun show zo wordt ewaardeerd. Het is prachtig geworden met spectaculaire illusies en intieme acts die via grote videowalls voor het hele publiek te volgen zijn.

Jubileumconcert Wia Buze nagenoeg uitverkocht
03-10-2011 18:51:00

Het jubileumconcert van Wia Buze, op zaterdag 12 november as. in Martiniplaza in Groningen, is nagenoeg uitverkocht. Er zijn nog ongeveer 100 kaarten beschikbaar. Wia treedt tijdens haar jubileumconcert op met Lianne Abeln, Alje van Bolhuis, Klaas Spekken en de Stroatklinkers. Het concert begint om 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 29,50. Wia viert met dit concert haar 25-jarig jubileum als zangeres. Tijdens het concert ontvangt ze als muzikale gasten Lianne Abeln, Alje van Bolhuis, Klaas Spekken en de formatie ‘de Stroatklinkers.

Nieuw boekingskantoor voor Willem Barth
03-10-2011 15:02:00

Willem Barth met ingang van vandaag exclusief te boeken is bij Lukassen Producties. Voorheen was de populaire zanger onder contract bij BME Bookings. Willem staat bekend om zijn charmante verschijning en prachtige stemgeluid. Zijn muziek wordt geproduceerd door een team van top producers zoals Waylon van der Heijden, Manfred Jongenelis en Edwin van Hoevelaak, wat elke keer weer resulteert in een fantastische eigen soun.

Tim Exterkate wint zijn single 'Elke dag' de RADIONL Café Trofee!
03-10-2011 14:44:00

Het was een spannende, maar vooral ook leuke week vorige week voor Tim Exterkate. Hij was in de race om de RADIONL café trofee te winnen! Dit ging niet zonder succes! Sterker nog, de trofee is binnen! Afgelopen vrijdag avond heeft Tim een optreden verzorgd in het RadioNL café. De single "Elke dag" is een lekker vrolijk deuntje, met hoog meezinggehalte. Het lied is geschreven door Theo Otten, en geproduceerd door Pim Schipperheijn. Er zijn 3 versies op het lied gemaakt. Een radio versie, een Apres ski versie voor de feestcafe's etc. En laatst but not least, de deejay edit.

Videoclip Pascal de Vormer online
03-10-2011 14:32:00

De videoclip bij de nieuwe single van Pascal de Vormer is uit. De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay. Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.” De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.” Het nummer is een cover van “Ohne Dich” van de Duitse formatie Münchener Freiheit, In 1986 scoorde Erik Mesie met de Nederlandstalige versie een top 10 hit.

Singlepresentatie Diana Dekkers in Kerkdriel
03-10-2011 10:08:00

Op zondag 20 november 2011 presenteer Diana Dekkers haar nieuwe single bij uitgaansgelegenheid Spohie's Choice aan de Maasbandijk 1a te Kerkdriel. De aanvang is om 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.00 uur. Meewerkende artiesten zijn: Leen Zijlmans, William, Arno Verduyn, Marty Kreté, Kapalone, Franky Falkon, Danny & Angelique, Jack Verduyn, Arnold Hofmans, Karin Welsing en Danny Ray.

Winnaars Edisons bekend
03-10-2011 08:31:00

Rob de Nijs en Anouk hebben de Edison Pop 2011 gewonnen in de categorieën beste mannelijke en vrouwelijke artiest. Racoon wint de prijs in de categorie beste groep. Beste nieuwkomer is Krystl. Daniel Lohues wint in de categorie kleinkunst/theater. Een nieuw geïntroduceerde speciale juryprijs gaat naar het project Happy Camper.

Marjan Vebakel naast modekoningin ook zangeres
02-10-2011 12:43:00

Marian Verbakel.Geheel onbekend is ze niet met het podium. Regelmatig betreedt ze deze samen met haar coverband om de wereldhits te spelen. Ook als tekstschrijfster is ze regelmatig in het nieuws want het is Marian welke verantwoordelijk is voor de velbesproken " Sproeipoep" van Johan Vlemmincx. Muziek is een uitlaatklep voor deze Brabantse zangeres want in het dagelijks leven heeft ze haar handen vol aan haar eigen modelijn, Mayloo, welke ze een aantal jaren geleden heft opgezet en met veel succes.

René le Blanc gaat als een speer in de single Top 100
02-10-2011 12:33:00

Het gaat goed met de nieuwe single van René le Blanc. In de 3e week staat het nummer "Ik laat je nooit meer gaan al op nr 27 in de Top 100. Ook in de Nederlandse Top 30 staat René genoteerd op nr 8. Woensdag 5 oktober gaat René samen met Edwin van Hoevelaak Naar Oostenrijk om daar een optreden te verzorgen voor The Arctic Challenge. Veronica televisie zal opnames maken van dit spektakel. Volgende week zal de single ook in het Duits gaan uitkomen.

Corry Konings op Hollandse Sterren Gala Ter Aar
02-10-2011 12:22:00

Op 29 oktober presenteert Marco de Hollander zijn jubileumbox ‘10 Jaar’. Dit wordt gevierd tijdens het Hollandse Sterren Gala in Sporthal de Vlinder in Ter Aar, waar luxe zitplaatsen worden geboden! Met optredens van, Henk Wijngaard, Duo Nationaal, Corry Konings, Ad van Opstal, Koos Alberts en uiteraard Marco de Hollander!

Racoon, VanVelzen en Jan Smit in voorprogramma clubtour Jurk
01-10-2011 12:44:00

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hebben gisteren bekend gemaakt dat Racoon, VanVelzen, Jan Smit, Waylon en de 3JS dit najaar het voorprogramma voor hun rekening nemen bij de clubtour van JURK!. Onder de noemer “Kerstjurk” bezoekt JURK! samen met de band vlak voor kerst vijf zalen. Alle gastartiesten zullen elk eenmaal een voorprogramma verzorgen. Wie waar te gast zal zijn blijft een verrassing tot de avond zelf.

Mobiele Jan Smit app gelanceerd
30-09-2011 20:09:00

Vanaf vandaag ligt de nieuwe single van Jan Smit "Hou Je Dan Nog Steeds Van Mij" in twee versies in de winkels. Het nummer, met een tekst van Smit zelf en muziek van zijn producersduo Tol & Tol, is de start van zijn 15-jarige jubileum. Beide versies van de cd-single bevatten een keur aan extra liedjes die Jan speciaal hiervoor opnam. Hij koos zijn favoriete covers van onder meer Frank Boeijen, Henk Westbroek en André Hazes maar bijvoorbeeld ook van John Denver en Michael Buble en verdeelde die over de twee singles.

Edsilia Rombley en Ruth Jacott hebben samen een single opgenomen
30-09-2011 20:07:00

‘Uit het oog, niet uit mijn hart’ komt uit op 3 oktober. Het duet kwam tot stand op initiatief van Edsilia. Ze werkte aan haar nieuwe album en koesterde de wens om een duet op te nemen voor de nieuwe plaat. De keuze voor Ruth als duet partner was snel gemaakt. Edsilia: “Ik ken Ruth al jaren en we klikken heel goed. Ik bewonder ook haar werk, met name haar theatershows zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Ruth heeft mij altijd enorm geïnspireerd” Toen Edsilia Ruth voor dit duet vroeg antwoordde zij onmiddellijk met een volmondig “’ja”.

Django Wagner erg blij met Buma Award
30-09-2011 20:00:00

Gisteravond tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards werd Django Wagner's "Mijn Gevoel" uitgeroepen door het Nederlands publiek tot het Beste Album van Nederland! De prijzen worden sinds vorig jaar uitgereikt in samenwerking met de TROS en Buma Cultuur om de Nederlandstalige muziekcultuur te supporten. Django is erg blij en vereerd met de prijs en laat weten: "Mede doordat deze Buma NL Award een publieksprijs is, is mijn waardering nog groter!

Speciale Membersite en nieuw album voor Ralf
30-09-2011 19:53:00

7 oktober komt het nieuwe album van Ralf ‘Moving On’ uit. Het album bevat zowel Nederlandstalige als Engelse liedjes en is geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis, Fluitsma & van Tijn en Future President. Moving On kun je nu alvast reserveren bij Bol.com. Zijn nieuwe single ‘Vandaag Is Het Feest’ is te downloaden via iTunes. Op de website van Ralf vind je nu een speciaal member gedeelte. Deze omgeving is speciaal ontwikkeld voor de fans en bevat allerlei exclusieve content en updates.

Album De Dijk komt binnen op nummer 1 in de Album Top 100
30-09-2011 19:47:00

'Scherp De Zeis', het nieuwe album van De Dijk dat vrijdag 23 september jl verscheen, is vandaag binnengekomen op nummer 1 in de GfK Dutch Album Top 100. 'Scherp De Zeis' markeert het 30-jarig jubileum van de band dat zaterdag 1 oktober a.s. wordt gevierd met een reeds lang van tevoren uitverkocht optreden in Paradiso. Eerder deze week ging 'Hou Me Vast', de documentaire over De Dijk van regisseur Suzanne Raes, in première op het Nederlands Film Festival. Hierin worden de mannen van De Dijk op de voet gevolgd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 17 juli t/m zondag 23 juli

                   Joey Hartkamp- Ik vind je sexy

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl