RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arno Kolenbrander brengt nieuwe single uit bij Storm Records
06-04-2018 16:21:00

Brandende kaarsen staan centraal in de videoclip die Arno Kolenbrander heeft opgenomen bij z’n nieuwe single ‘Bang voor het donker’. Het betreft een cover van de Zuid Afrikaanse zanger Albert de Wet die Arno zelf van een Nederlandstalige tekst heeft voorzien. Omdat de vorige opname die Arno opnam bij Sonic Solutions perfect klonk, heeft hij de samenwerking verlengd. Wel nieuw is de hereniging met platenbaas Bert Schenau van Storm Records. ‘Vroeger hebben Bert en ik heel veel samengewerkt. 

Frans Bauer met album ‘Levenslied’ op nummer 1 in Vlaanderen
06-04-2018 16:03:00

Frans Bauer is erin geslaagd om met zijn nieuwe album ‘Levenslied’ de nummer één positie te pakken in de Ultratop album charts, zowel nationaal als in Vlaanderen. Bijzonder opmerkelijk, want dat betekent dat hij in Vlaanderen de koppositie neemt, maar ook in de lijst over heel België, waarin ook de verkopen uit het Franstalige Wallonië worden meegeteld. Frans Bauer, die momenteel zowel in Nederland als Vlaanderen op tournee is met zijn theatershow ‘Tour de Frans’, is tot tranen toe geroerd als hij het nieuws hoort. 

'Zender Obama, Zwarte Pannenkoekenparade volume 1' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-04-2018 05:55:00

Vanaf vandaag is de 'Zender Obama, Zwarte Pannenkoekenparade volume 1' verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. Nederland kan simpelweg niet meer om de meest populaire zend-amateur van Nederland en zijn vrienden heen! Al meer dan een jaar neemt de Zender Obama elke vrijdagmorgen op RADIONL, het Hollandse Hart van de regio, de frequentie even over! Werklui leggen het werk neer, autoradio's gaan een tandje harder, op kantoren wordt even geen telefoon opgenomen. 

Patrick Moreno bezingt de zomer met 'Hey hey, mensen, het is zomer'
05-04-2018 19:33:00

Eind 2016 vierde Patrick Moreno zijn 50ste verjaardag met het verwezenlijken van een oude droom: een full-cd uitbrengen. 25 jaar daarvoor had hij zijn muzikale droom (terwijl hij eigenlijk goed op weg was) geparkeerd voor zijn toen pas opgestarte traiteur-zaak. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan…Altijd wel geweten werd verzameling van 5 Nederlandstalige en 5 Engelstalige crooners, aangevuld met twee originele nummers die heel wat positieve reacties uitlokten in de pers, op diverse radio-zenders én zelfs het Nederlandse TV Oranje haalden. 

Artiesten blij met nieuw podium van Oranje Party
05-04-2018 18:14:00

Op zondag 18 maart jl. vonden de eerste opnames plaats van het nieuwe muziekprogramma ‘Oranje Party’. ‘Er traden die middag meer dan 40 artiesten op in de goed gevulde zaal van ‘’Het hart van Elden’. De artiesten waren erg onder de indruk van het decor en vonden het geweldig om op dit podium te staan. Bovendien genoot  het publiek genoot met volle teugen’, aldus de organisatie. De  volgende opnames  zijn  op zondag 29 april in Lanaken (B), net over de grens bij Maastricht. Partycentrum ‘San Lanaco’ ontvangt deze middag een 40-tal artiesten.

Dennis van Veen laat met ‘Zet de klokken maar gelijk’ niets aan het toeval over
05-04-2018 16:58:00

Dennis van Veen laat, als we de tekst van zijn nieuwe single ‘Zet de klokken maar gelijk’ moeten geloven, niets aan het toeval over en maakt een duidelijke afspraak met zijn vrienden voor een weekend vol feest. De feestplaat is de zanger op het lijf geschreven. Zowel de tekst als de muziek is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Dennis is geboren op 12 oktober 1978 in Hilversum. Dennis komt uit een muzikale familie en heeft van kleins af aan op bijna ieder familie feestje een optreden verzorgd. 

'Helemaal Niks'...nieuwe single Dirk-Wim in ’t Hof
05-04-2018 16:32:00

Dirk-Wim in ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours zoals Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die er toe doen! In ’t Hof brak door met de Nijmeegse band Het Kaf. De debuutsingle “Het Paleis” werd opgepikt door o.a. Frits Spits en was veelvuldig te horen op op Radio 1 en 2. 

Vester Weert hoopt met nieuwe single ‘Jij’ een stapje verder te komen
04-04-2018 21:08:00

Met z’n nieuwe single ‘Jij’ hoopt Vester Weert een stapje hoger op de ladder te komen. De zanger uit Den Helder zong ik het verleden hoofdzakelijk Engelstalig repertoire. In 2016 werd hij uitgenodigd om mee te doen aan een Hazesavond. Vervolgens heeft Vester diverse Hazes liedjes geoefend, waarvan hij er een aantal vertolkte op het podium. Omdat hem dit veel positieve reacties opleverde, besloot hij het roer om te gooien en zich te richten op Nederlandstalige muziek.

Michael Duijts komt met gezellige meezinger 'Duizend mooie vrouwen'
04-04-2018 21:01:00

Michael is een muzikaal getalenteerde zanger van de welbekende familie Duijts uit de Betuwe. On stage als artiest maar ook zeker voor en achter de schermen weet hij zijn fans met zijn glimlach en vrolijkheid altijd te entertainen. Zijn debuutsingle is opgedragen aan zijn twee grote voorbeelden,zijn vader en zijn inmiddels overleden opa Duijts. De passie voor deze mannen is terug te vinden in de intensiteit van een heerlijke maar vooral gezellige meezinger 'Duizend mooie vrouwen'.

Henny Thijssen schrijft autobiografisch nummer voor Jan Warringa
04-04-2018 18:46:00

De in Drenthe geboren en getogen zanger Jan Warringa komt met een gloednieuwe single “Helderop gaat nooit verloren”. In december 2017 zat Jan Warringa samen met Henny Thijssen en Terry West om de tafel te praten over een nummer voor Jan. Na wat brainstormen begon Henny Thijssen te schrijven en dat resulteerde in dit autobiografische nummer. Het lied gaat over twee oudere mensen die wat van het leven willen gaan maken nu het nog kan. Leef je leven en geniet''  is hun motto en daar kan Jan Warringa zich zeker in vinden.

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single met de pakkende titel ‘Buiten Zinnen’
04-04-2018 18:17:00

Peter Kent scoorde in 1980 een megahit met ‘It's A Real Good Feeling’. Dat inspireerde Ghijs de Bruijn om er een Nederlandse tekst op te schrijven. De zanger uit de Achterhoek bedacht de titel ‘Buiten Zinnen’. Het is niet de eerste keer dat Ghijs aparte titels gebruikt voor z’n nummers. Volgens Ghijs ook de titel van een aantal eerder uitgebrachte singles waaronder ‘Het winnende lot’ en ‘Doe maar normaal’ pakkend en nodigen uit om te luisteren of aan te klikken op YouTube. Het geheel is geproduceerd door Manfred Jongenelis.

‘De deur staat altijd open’….debuutsingle van Hessel & Ineke
03-04-2018 19:19:00

Het splinternieuwe zangduo Hessel & Ineke hoopt met hun debuutsingle ‘De deur staat altijd open’ aan het begin te staan van een sprankelende muzikale toekomst. Hessel Wijkstra heeft in het verleden al een aantal truckersliedjes uitgebracht en slaat nu samen met z’n vriendin Ineke Velting  een andere weg in die waarschijnlijk volle dansvloeren oplevert. Ze willen sfeer maken en het publiek vermaken met gezellige dansbare muziek. Voor Ineke is het avontuur helemaal nieuw. 

Lang gekoesterde wens van Lucas & Gea komt uit op zondag 27 mei 2018
03-04-2018 18:47:00

Op zondag 27 mei 2018 organiseren Lucas & Gea het tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’. Dit alles vindt plaats achter hun huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela. ‘Na een lange voorbereiding zoals het halen van de benodigde papieren en de juiste vergunnngen komt een lang gekoesterde wens voor ons uit. Veel hebben we te danken aan onze nieuwe burgemeester. Hij is met een aantal ambtenaren bij ons geweest en alles was in orde. Hij ziet dit evenement dan ook als opsteker voor Oude Pekela. Jaarlijks is er wel een blues festival, maar op Nederlandstalig gebied wordt er niets georganiseerd’, vertelt Lucas. De generale repetitie had het duo twee jaar geleden tijdens hun 25 jarige jubileum. Daarbij waren een groot aantal fans aanwezig. 

De állereerste social media song is een feit
03-04-2018 17:37:00

Op 30 maart 2018 bracht het duo Raffaëla Paton en Kevin Brouwer hun single “Je Liked Wat Je Ziet” uit. Het nummer gaat over de populariteit van social media en het feit dat iedereen vlogger kan zijn of worden. Kevin, die al jaren te zien is bij RTL4, daagde Raffaëla uit om met hem het programma ‘De Beste van Nederland’ te presenteren. Voor Raffaëla onbekend terrein, maar ze ging de uitdaging aan. De chemie tussen de twee spatte direct van het scherm af. Live in één van de uitzendingen daagde Raffaëla op haar beurt Kevin uit om een single op te nemen. 

John West ontvangt nieuw album uit handen van René Froger
03-04-2018 12:37:00

Afgelopen vrijdag ontving John West uit handen van René Froger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij bent zo’n mooie vrouw. John keerde voor deze gelegenheid terug naar 013 in Tilburg waar hij zijn nieuwste release vierde samen met gasten als Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny en René Froger en natuurlijk Lange Frans en ruim 2500 fans. Op 'Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw' hebben naast John ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven. 

Quincy en Remco zoeken een draagmoeder
03-04-2018 11:49:00

Een bijzondere wens en zoektocht verpakt in een lied. Quincy van Munster en zijn man Remco hebben samen een grote kinderwens. Samen zijn ze op zoek naar een draagmoeder voor hun kind, die overigens nadrukkelijk wordt betrokken bij de opvoeding van het kind. Door middel van deze single willen ze aandacht vragen voor hun zoektocht. De tekst is geschreven door Henny Thijssen en “Ons wondertje” is opgenomen in de Rooftop Studios. De zoektocht naar een draagmoeder is ook onderwerp van een documentaire die later in het jaar wordt uitgezonden

Kovvernacht op 14 april in Raamsdonksveer
03-04-2018 10:36:00

Maarl iefst vijf ‘kovverbands’ zullen zaterdag 14 april 2018 het podium bestijgen in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. De 16e editie is in aantocht! Initiatiefnemer Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke, Rooie Rico XXXL, The Pianoman & Friends) organiseert samen met Andy Broeders (The Young Stage Band) de 16e editie van de Kovvernacht in Raamsdonksveer. ‘We proberen telkens weer een zo divers mogelijk programma neer te zetten’ aldus Gino en Andy. 

Jordy van Eijndhoven brengt nieuw album gratis uit
03-04-2018 10:24:00

Op 31 maart bracht Jordy van Eijndhoven, neef van Henk Damen en bekend van zijn optredens in respectievelijk Bananasplit en Carlo's TV Café, zijn allereerste album uit voor het grote publiek. Het album, getiteld 'Het Zit Niet Altijd Mee (Demo's 2017)' bevat liedjes die hij normaliter nooit voor het grote publiek had willen laten horen. "Men verwacht na het zien van mijn optredens toch vooral feestnummers van me, maar dit is juist een heel persoonlijk album geworden met vele persoonlijke favorieten."

Zeeg van Seben tovert oud songfestivallied van Johnny Logan om tot zomerplaat
02-04-2018 19:04:00

De oude songfestival hit “Hold me now” van Johnny Logan is deze keer door Zeeg van Seben omgetoverd tot een zomerplaat die de titel 'Hou me vast' mee heeft gekregen. Volgens Zeeg spelen de gitaren en de frisse accordeon sound een hoofdrol. Zeeg is geen onbekende in het Nederlandstalige circuit. De sympathieke zanger uit Dordrecht heeft al heel wat podium ervaring en staat bijna wekelijks op de bühne met een gevarieerd repertoire. Alweer twee jaar geleden bracht hij zijn laatste single uit met de titel “Waarom”.

Wilmo brengt 'Ich bin wie du' in Nederlandstalig jasje op single uit
01-04-2018 13:55:00

Willem Verwoert beter bekend als zanger Wilmo kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent. Wilmo wil heel graag zijn diversiteit laten horenen besloot om 'Ich bin wie Du' van Marianne Rosenberg uit 1975 in een Nederlandstalig jasje te steken met de titel “Ik ben als jij”. Van dit nummer heeft hij eerst,  om te kijken of het zou aanslaan,  een clip gemaakt welke lange tijd mee heeft gedraaid bij TV Oranje. Hij kreeg vele verzoeken om dit nummer op cd te zetten.

'Als twee honden vechten om een been'.....nieuwe single van Village & Wessel
31-03-2018 17:17:00

Als twee honden vechten om een been” is de titel van de nieuwe single van Village & Wessel. Twee mannen kijken terug op een jeugdliefde van lang geleden en wat doe je als je op hetzelfde meisje verliefd bent? De single wordt ondersteund door een clip waarin een aantal fotomodellen een rol spelen en die je mee terug nemen naar de jeugdgedachten van beide heren. Op dit vrolijke en uiterst dansbare liedje worden beide zangers begeleid door trompettist Rinus Zuidweg en saxofonist Franklin Schieman. 

Willy Blanco is terug met de meezinger 'Zij is van mij'
31-03-2018 16:36:00

Willy Blanco is trots op zijn nieuwe single 'Zij is van mij'  waaraan hij hard gewerkt heeft en die hij maar al te graag aan het grote publiek wil laten horen. En zien...want de single wordt vergezeld door een videoclip. Willy is geboren in Tilburg en sinds begin jaren negentig actief in de muziek business. Zijn muzikale carrière bouwde Willy zorgvuldig op door stapje voor stapje verder te gaan in het vak en door te laten zien dat hij een echte doorzetter is. De passie voor muziek begon al vroeg en overal waar hij gaat of staat draait het om muziek. 

Nieuwe single van de Suskes is wederom een onnavolgbare feesthit
30-03-2018 21:39:00

Vlak voor pasen 2018 lanceren de Suskes hun nieuwe single 'Fokje het Konijn!'. Een ideaal nummer voor tijdens maar vooral ook na de paasdagen. In ieder geval is het nummer ideaal voor elke feest! De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
30-03-2018 21:27:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op zondag 15 april is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans.

Driekes Hoekstra covert samen met met rapper Piet JR 'Dura' van Daddy Yankee
30-03-2018 21:21:00

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde bij de eerste noot, toen Driekes Hoekstra het nummer “Dura” van Daddy Yankee voor de eerste keer hoorde en wist direct dat hij hier een eigen versie van wilde uitbrengen. Hij vervolgt met “Doe dan” dan ook de weg die hij reeds was ingeslagen met zijn eerdere singles "Ineens verliefd" en "Die ene zoen”, swingende, vrolijke nummers voor een breed publiek. Geheel passend bij de eigentijdse stijl van dit nummer, ging Driekes de samenwerking aan met rapper Piet JR. bekend van o.a. Gipsy Maffia. 

Sieneke heeft de Oranje Kroon
30-03-2018 13:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 april is dat ‘Denk je altijd nog aan haar’, de nieuwe single van Sieneke. De charmante levensliedzangeres uit Nijmegen is onlangs moeder geworden van haar tweede kind en nam vanzelfsprekend even een paar maanden de tijd voor haar gezin. Maar nu is ze weer helemaal terug met een verrassende nieuwe track. De sound is geïnspireerd op de gipsymuziek, met dank aan de bijdrage van gitarist Zonzo Basily.

Erik Adams laat met 'Dat ben jij' een nieuw geluid van zichzelf horen
30-03-2018 12:31:00

Een lekkere vette sound met mooie blazers en accordeon partijen, in combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams levert samen een dijk van een plaat op. Zanger Erik Adams uit Druten (1968) is de muziek met de paplepel in gegeven. Hij speelt piano en zingt, en naast zijn muzikale opleiding die hij deed in Utrecht heeft hij jarenlang in diverse bandjes gespeeld. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte Allround zanger. Hij schreef en maakte zelf al verschillende nummers en die hij uitbracht.

Schlager König Otto Lagerfett presenteert zijn eerste Duitstalige album
29-03-2018 20:50:00

Op zondag 16 september presenteert de Duitse schlager König Otto Lagerfett zijn eerste Duitstalige album samen met een aantal zeer goede muzikale vrienden. Otto Lagerfett heeft de afgelopen twee jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de vele Nederlandse podia. Otto zingt dan alle grote bekende Duitse Schlager hits, maar ook zijn eigen nummers. 'Das kann doch nur die liebe sein' en 'es kommt der Tag' zijn de hits die ervoor gezorgd hebben dat Otto met de snelheid van een Duitse sportwagen Nederland heeft veroverd. Atiesten die aan deze gezellige middag meewerken zijn: Django Wagner, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Ancorra, Belinda Kinear, Lytse Hille, Joey Hartkamp en Johnny Romein. De middag wordt vakkundig aan elkaar gepraat door de presentator van het Mega Piraten festijn Willy Oosterhuis. 

Marco de Hollander gastheer Philala Muziekfeesten
29-03-2018 10:41:00

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking en wil dat de cliënten mede dankzij hun werk gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat zij het belang van muziek in de zorg extra willen benadrukken startten zij Philala. Om het muziektalent binnen Philadelphia een podium te geven organiseert Philala een echte talentenjacht met de naam “Muziektalent van het Jaar”. In april en mei vinden hiervoor de regionale voorrondes plaats in Amsterdam, Dordrecht, Zuid-Scharwoude, Nunspeet, Bunnik, Meppel en Rijssen. Marco de Hollander ‘dé vrolijkste volkszanger van Nederland’  is tijdens deze gezellige regionale Muziekfeesten de gastheer. 

John West presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
29-03-2018 09:41:00

Op zaterdag 7 april om 16.00 uur presenteert John West zijn nieuwe album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. John zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. John West onderscheidt zich als zanger doordat het repertoire dat hij brengt in het volks- en feestsegment altijd een zekere stijl en klasse heeft, wat maakt dat zijn liedjes nooit plat worden. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn fanschare blijft groeien.

Hollandio’s promoten single 'De sleutel van mijn hart'
29-03-2018 09:29:00

Een betere titel dan ‘Uit ons hart’ is bijna niet denkbaar als het gaat om het album dat in 2016 uitkwam van De Hollandio’s. Oer-Hollands volks, het pure levenslied en gebracht door een duo dat alleen al los van elkaar, een schat aan ervaring meebrengt. Zangeres Janske scoorde namelijk in het verleden solo al diverse successen en daarnaast flankeerde ze een kleine 10 jaar Jan Verhoeven bij het alom gewaardeerde Holland Duo. Jack van Raamsdonk is naast zanger ook producent, componist en tekstschrijver en maakte deel uit van Exit.

DJ Jes & François Pieters brengen ‘Die ene nacht’
28-03-2018 21:49:00

Die ene nacht’ is de titel van de inmiddels negende single van François Pieters. Deze keer is François echter een samenwerking aangegaan met DJ Jes. François, die in november 2018 z’n 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bij Zalencentrum Opera in Den Haag, kreeg van DJ Yes een verrassende bewerking  van de wereldhit ‘September ‘ van Earth Wind and Fire aangereikt. ‘DJ Yes en François kwamen elkaar tijdens optredens wel eens tegen. ‘Op een gegeven moment raakte ik met hem in gesprek en daar is een goede vriendschap uit ontstaan. 

Bert Zwier presenteert gezellige voorjaarssingle
28-03-2018 19:59:00

‘Steeds maar weer’ is de titel van de nieuwe single van Bert Zwier. Een heerlijke gezellige voorjaarssingle die je de zomer kriebels al bezorgt en die je zelfs het najaar zal verblijden. Bij sommige liedjes kun je spreken van een muzikale oorwurm, een of twee keer horen en je krijgt hem niet meer uit je hoofd. Irritant, aanstekelijk en inderdaad ‘Steeds maar weer’ laat je niet meer los. Meer dan 10 jaar is Bert Zwier al een graag geziene artiest, die op geheel eigen wijze zijn publiek weet te vermaken, met inmiddels al een groot eigen repertoire. 

Het Artiesten Festival maakt TV opnames bij vakantiepark Landal Coldenhove
28-03-2018 18:43:00

“Het Artiesten Festival” is een programma met bekend en onbekend talent dat wekelijks te zien is op RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën. Op zondag 29 april 2018 worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen op vakantiepark Landal Coldenhove (Boshoffweg 6 Eerbeek). In de line-up staan de volgende artiesten gepland: Ronnie Tober, Colinda & Daisy, Wimmie Bouma, Marlous, Hessel & Ineke, Danny Diëgo, Die Cappuccinos, The Moonlights, John Enter, Yara Beeks, Zangeres Hermien, Robert Pater en Marcel Bruggeman. De presentatie ligt wederom in handen van de altijd vrolijke, enthousiaste en sprankelende gentleman-entertainer Franky Stardust. 

Doenja plukt de dag
28-03-2018 17:42:00

Na de wijze raad van Doenja met “Kijk jij eens naar je eigen’, komt zij met de boodschap “Leef je Droom’. Wees niet bang voor morgen en blijf niet hangen in de zorgen van gisteren. Geniet van vandaag, van het moment, van het hier en nu. Geniet van de momenten die je NU beleeft, want het NU is het enige wat er is dus: “Pluk de dag’! Het liedje  is door Gilbert Themen geschreven. Edwin van Hoevelaak heeft het energieke nummer geproduceerd. Deze krachtige opzwepende track neemt je direct mee in een positieve vibe en is een heerlijke start van de dag.

Belgische zangeres Louisia presenteert gloednieuw album 'Op weg naar het geluk'
28-03-2018 16:54:00

De Belgische zangeres Louisia heeft een opvallend stemgeluid met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met producer/tekstschrijver André Kooiman bracht ze reeds 3 singles uit waarmee ze al veel airplay kreeg in België en Nederland. Dit jaar wordt ze 60 jaar en viert dit met een groot feest met veel collega artiesten. Tevens presenteert ze dan haar gloednieuwe album “Op weg naar het geluk”. Maar liefst 13 prachtige nieuwe producties gemaakt door producer André Kooiman zijn gebundeld op deze fraai vormgegeven cd. 

Sieneke is sterker dan ooit
28-03-2018 14:55:00

Sieneke heeft nieuws! De jonge zangeres die al jaren met trots de titel ‘Prinses van het Levenslied’ draagt is onlangs moeder geworden van haar tweede kind, zoon Dani! En… presenteert een compleet nieuwe single getiteld ‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’. De altijd stralende Sieneke pakt de muzikale draad van haar leven weer op. Met een koffer vol hits én een drukke agenda op zak lacht het geluk de 25 jarige zangeres toe. Na een korte break, waarin ze met volle teugen heeft genoten van haar gezin is de tijd rijp! 

Jubileumconcert Marianne Weber & John de Bever + CD kado!
28-03-2018 14:44:00

Marianne Weber & John de Bever in het AFAS Circustheater in ScheveningenOp maandag 23 april viert Marianne Weber haar 25-jarig artiestenjubileum in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Samen met John de Bever en de bekende Marcel Fisser Band zingt de Koningin van het levenslied alle grote hits die ze de afgelopen 25 jaar had. Vanzelfsprekend doen John en Marianne ook een aantal duetten. De avond is extra bijzonder omdat dit het enige concert is dat Marianne Weber dit jaar geeft! Vooraf, in de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Marianne en John spelen op een concertvleugel. Na afloop is er een swingende afterparty. Verder krijgt iedere bezoeker een herinnering mee naar huis. 

Elz Bakker & Rinus Ponsen lanceren wederom een duet
28-03-2018 14:24:00

Na de vele positieve reacties op hun eerste duet “Toch blijf ik altijd dromen”  brengen Elz Bakker en Rinus Ponsen wederom een duetsingle uit. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten en het succes van hun vorige duet besloten ze samen het duet “Libertà”. van Al Bano & Romina Power nieuw leven in te blazen en maakten er een eigentijdse versie van met de titel “Lieveling”. De Nederlandse tekst is van Emile Hartkamp en Norus Padidar , die ook de opname en productie hebben gedaan.

Guus Meeuwis staat voor het 13e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion
27-03-2018 21:21:00

Deze zomer staat Guus voor alweer het 13e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G concerten! Waar luchtvaartmaatschappijen, wolkenkrabbers en bijgelovigen het getal 13 het liefst overslaan, gaat Guus deze 13e editie juist extra in het zonnetje zetten: “Uit alles is iets positiefs te halen! Dus vieren wij deze 13e editie. Om het tegendeel te bewijzen of gewoon omdat het kan! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: