RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eigen televisiekanaal voor het Rowwen Hèze Slotconcert
02-11-2011 07:20:00

Tijdens het komende Slotconcertweekend beschikt de organisatie over een eigen televisiekanaal: SlotTV. Vanaf donderdag 3 november zijn er dagelijkse uitzendingen die een blik bieden op de gang van zaken op en rond het feestterrein. De opbouw, de crew, de vrijwilligers, backstage, het feest, de fans, en natuurlijk de band, alle facetten van het jaarlijkse feest komen aan bod. Opnieuw een innovatief project van de band die ooit als eerste muzikaal collectief een website begon (1996).

Re-release Vinzzent’s Dromendans
01-11-2011 22:19:00

“Kom op en dans met me mee..” Dat is een veel gehoorde kreet bij de jeugd die los gaat op Vinzzent’s Dromendans. Vinzzent kwam met de single direct na zijn songfestival avontuur in 2010. De hype begon bij 2500 studenten in Tilburg die massaal de ‘Dromendans’ dansten tijdens hun introductiefeest in Popcentrum 013. De energie en het feelgood virus van ‘Dromendans’ verspreidde zich langzaam als een vlek over het land en is nu niet meer weg te denken op studentenfeesten, in discotheken en kroegen.

Zingendnederland.nl presenteert nieuw talent Tony van Beijnen
01-11-2011 22:15:00

Zondag 6 november a.s. presenteert ZingendNederland.nl de debuut single van Tony van Beijnen, een nieuwe talentvolle zanger uit Breda. Tony won begin dit jaar de eerste ZingendNederland Talentenjacht, en won daarmee een compleet verzorgde CD productie met videoclip en landelijke radio en tv promotie. In de afgelopen maanden zijn we opzoek gegaan naar passend repertoire voor Tony en hopelijk hebben we dat gevonden in de single “Verboden Liefde”. De tekst van deze Nederlandstalige pop song is geschreven door Karl Kaspers en de muziek gecomponeerd door Ger Oerlemans.

Belgisch succes voor Marlous
01-11-2011 22:07:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer 'Laat mij nu nooit meer alleen' van Marlous uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Marlous met haar nieuwe single een nummer 1 hit in Belgie. Marlous heeft het nummer een aantal weken geleden uitgebracht en is blij verrast met dit succes. Veel radiostations in Nederland hebben het nummer hoog op de playlist staan, maar dat ook onze zuiderburen zo enthousiast zouden zijn had ook zij niet verwacht:  "In België ben ik nog niet heel bekend, dus ik had niet gedacht dat ik zo vaak gedraaid zou gaan worden.

Lee Towers ontvangt Radio 5 Nostalgia Oeuvre Prijs
01-11-2011 21:58:00

In een uitverkocht Ahoy Rotterdam ontving zanger Lee Towers zojuist uit handen van Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven de Radio 5 Nostalgia Oeuvre Prijs. Eveneens ontving de zanger een cheque ter waarde van € 5.000,-- , die door hem meteen werd gedoneerd aan het kankercentrum Erasmus MC – Daniel den Hoed in Rotterdam. Hoewel de uitreiking van de prijs voor de zanger geen verrassing was, bleef de komst van Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven naar Ahoy tot aan het laatste moment voor de zanger een groot geheim.

Sinterklaas is van slag
01-11-2011 20:19:00

Sinterklaas is weer in Nederland en trekt zijn kasteel weer in. Omdat de vaste tuinman met pensioen is moet Sinterklaas een nieuwe tuinman vinden om zijn kasteeltuin bij te houden. Hiervoor houd hij een open sollicitatie. Op de sollicitatie komen ontzettend veel mannen af, maar de opvallendste is Meneer Tyseur. Hij is een echte Sinterklaashater en Hypnotiseur. Meneer Tyseur is als allerlaatste aan de beurt en hypnotiseert de twee pieten die de sollicitatie doen. Hierdoor word Meneer Tyseur aangenomen en kan zijn plannetje beginnen.

Radio Atlantis te horen op TV73
01-11-2011 19:43:00

De Brabantse radiozender Atlantis heeft vandaag een contract gesloten met TV73. De meer dan dertig jaar oude omroep heeft een roemrucht verleden en zet nu een nieuwe stap naar de toekomst. Buiten de televisie uitzendingen van TV 73, zal de populaire zender de muzikale achtergrond verzorgen van onder andere de kabelkrant.

Justine Pelmelay terug met ijzersterke single
01-11-2011 19:03:00

"Ik laat je nooit meer gaan" is de titel van de nieuwe single van Justine Pelmelay. Het jaar 2011 staat in het teken van haar grote comeback. De zangeres is bekend van het Songfestival van 1989, de Pasadena Dream Band, de Swinging Soul Machine en de  The Jody Singers. Met successen zoals "Blijf zoals je bent", "De regen voorbij" en "Wereld zonder jou" neemt Justine een belangrijke plek in de Nederlandse entertainment wereld. "Ik laat je nooit meer gaan"is geschreven door topschrijvers  Edwin Schimscheimer en Bert Meulendijk. In het voorjaar van 2012 zal Justine in het theater te zien zijn met haar eigen project.

Verrasssend nummer van René Eshuijs
01-11-2011 18:52:00

Deze week verschijnt de nieuwe single van René Eshuijs, getiteld "Ik Luister Alleen Nog Naar Mijn Hart" bij LMD Music. Het is een heel verrassend nummer geworden, helemaal René Eshuijs. De bijbehorende videoclip is geschoten in het Noord Hollandse Enkhuizen. De single is de voorloper van het album dat in 2012 zal verschijnen. Voor het album is ruim de tijd genomen en een samenwerking aangegaan met de beste mensen uit het vak en ingespeeld door geweldige muzikanten!

De Brabant Boy's komen met carnavalssingle
01-11-2011 17:59:00

Het nieuwe zangduo bestaande uit zanger Christ Blenzo en zijn zwager Co Jeroense vormen samen "De Brabant Boy's". De Brabant Boy's hebben op 29 oktober 2011 hun clip opgenomen op een mooie lokatie in Oudgastel. Hun nieuwe carnavalssingle "Vergeet je condoom niet" wordt uitgebracht door Rood Hit Blauw. De Brabant Boy's wilden iets doen met Vrij veilig Nederland en al snel kwamen ze zo op het idee om de vaste tekstschrijver van zanger Christ Blenzo een nummer te laten schrijven.

Nieuwe single voor Nick & Simon
01-11-2011 17:21:00

4 November verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon met de titel “Bij Je Zijn”. Het betreft hier een liveopname van het duo, met hun eigen band en ondersteuning van Guido’s Orchestra, opgenomen tijdens één van de vier uitverkochte Symphonica In Rosso concerten in het Arnhemse GelreDome. Daar werden medio oktober beeld en geluidsopnamen gemaakt die uiteindelijk resulteren in de release van de dubbel-cd/dvd “Symphonica In Rosso”.

Björna Swertz lanceert nieuwe single
31-10-2011 20:00:00

Björna Swertz begon net zoals velen haar zangcarrière met het meedoen aan talentenjachten. Als elfjarig meisje reisde ze samen met haar vader en moeder heel Nederland door om overal haar stem te laten horen. Het bleef niet alleen bij talentenjachten, ze deed mee aan het programma "Los Vast" met Jan Rietman en in 1985 schitterde ze in de soundmixshow van Henny Huisman. Ze vertolke destijds het nummer "Ein bisschen frieden" van Nicole. Op zestienjarige leeftijd kwam ze in België terecht bij de "Black Hills Country Band".

Nieuwe single van Henny Thijssen
31-10-2011 17:48:00

Na een periode van anderhalf jaar is er een nieuwe single van Henny Thijssen, getiteld “Wie deelt mijn leven”, als voorbode van het album “Bloeiend Hart”, dat begin 2012 bij DEE 2 Records zal gaan uitkomen. De tekst en muziek zijn door Henny zelf geschreven en gecomponeerd en het nummer is samen met Gerto Heupink geproduceerd in de studio The Sound Wizard te Enschede. “Wie deelt mijn leven” heeft een tekst, waarin vele verhalen schuilen. De melodie heeft iets Mexicaans en de arrangementen komen uit de Flamenco hoek.

20-jarig jubileum Gordon op 100%NL
31-10-2011 16:04:00

Aanstaande woensdag is het exact twintig jaar geleden dat Gordon door brak met het nummer ‘Kon ik maar even bij je zijn’. Om dit te vieren zal hij woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur te gast zijn in de studio van 100% NL. Sinds Gordon met zijn nummer is doorgebroken is hij niet meer weg te denken uit de mediawereld. Tijdens de uitzending wordt er teruggeblikt op de carrière van Gordon en uiteraard vooruitgekeken naar Los Angeles, The Voices. Eerder deze week zei Gordon nog in niet meer alleen te willen optreden.

Eerste concert voor Shary-An en haar eigen band!
31-10-2011 15:06:00

Shary-An geeft op 10 november in De Vorstin in Hilversum haar eerste echte live-concert met haar eigen band. De 19-jarige zangeres is al weken druk aan het oefenen om de nummers van haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am´ compleet onder de knie te krijgen. Shary-An: “Echt zo tof om nu te gaan spelen met mijn eigen band. Mijn gitarist bijvoorbeeld ken ik van school en zijn broer is drummer en ook de bassist zit bij mij op school. De pianist heb ik via Sven (Figee).

Sinterklaassingle Gebroeders Ko
31-10-2011 15:00:00

De Gebroeders Ko hebben dit jaar 4 van de 5 sinterklaasliedjes van de film "Sinterklaas en het raadsel van 5 December“ geschreven en zingen zelf samen met de boeven Joris en Boris het nummer "Sinterklaas in een Raket". Gebroeders Ko ft Joris en Boris en "Sinterklaas in een Raket” is vorige week uitgekomen en de clip is al een grote hot op YouTube.  het vrolijke nummer is ook genomineerd voor de gouden pepernoot  www.goudenpepernoot.nl

Zanger Gewoon Klaas presenteert nieuwe single
31-10-2011 14:41:00

Op zondag 20 november 2011 presenteert Gewoon Klaas zijn nieuwe single in het Kropshuus te Kropswolde met ondersteuning van een aantal collega artiesten o.a Jouke Klein, Rika, Remco,Kris Jager,Richard v/d Weide, Richard Anthonie enz. Het liedje is getiteld "Liefste mama" en is geschreven door P v/d Veen. Het is geproduceerd in de Terry West studio in Nieuwe Pekela en het wordt uitgebracht op het bekende L & G label. Het duo Lucas en Gea namen het koorwerk op zich.

Peter Beense ontvangt RADIONL MPF Award!
31-10-2011 14:24:00

Peter Beense heeft vrijdagavond tijdens het Mega Piraten Festijn in Nieuwleusen uit handen van Willie Oosterhuis de RADIONL MPF Award ontvangen. De Amsterdamse volkszanger wordt hiermee beloond voor zijn positieve bijdrage aan de Nederlandstalige muziek. Peter Beense zit al meer dan 25 jaar in het artiestenvak en zijn populariteit groeit nog steeds. De zanger staat bekend om zijn feestnummers, maar zijn muziek kent ook de nodige diepgang. Het 25-jarig jubileum werd in december vorig jaar groots gevierd in een uitverkocht koninklijk theater Carré in Amsterdam. Peter is een vaste gast op het Mega Piraten Festijn en ook bij RADIONL wordt zijn muziek veelvuldig aangevraagd. 

Krystl gast bij Marco Borsato Dichtbij On Tour
30-10-2011 16:54:00

Marco Borsato heeft bekend gemaakt dat Krystl tijdens Dichtbij On Tour zijn gast zal zijn. Marco Borsato: "Tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome maakte Krystl al een verpletterende indruk en nu komt ze overal in het land laten zien wat ze nog meer in haar mars heeft. Haar album 'Rolling' staat boordevol heerlijke songs en ook op het podium staat Krystl haar mannetje. Daarnaast is Krystl een schat en een plezier om mee te werken. Ik verheug me op haar bijdrage aan Dichtbij On Tour!"

Anita’s Polderparty op 20 november 2011 in Sprundel
30-10-2011 16:25:00

Op 19 en 20 november 2011 organiseert de Sprundelse zangeres Anita weer haar inmiddels vierde Polderparty. Anita,  die vroeger de zangeres was van The Rapsodies stopte in 1987 met de band vanwege de geboorte van haar eerste kind. In 2003 werd op verzoek van de fans de eerste reünie van "The Rapsodies" gehouden die nog vier keer een vervolg kreeg. In 2008 vond Anita dat het tijd werd voor iets anders en zette een grote feesttent met diverse artiesten.

Ontvang gratis* editie 9 van Lucky Joe
30-10-2011 11:28:00

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 9 wederom een keur van artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een uitgebreid artikel waarin Thomas Berge terugblikt op z'n ervaringen, een gesprek met Rodney Visser en Burdy ging de redactie op de koffie bij Marian Jansen. Zij is een grote fan van Jacques Herb en tijdens haar 25 jarig huwelijksfeest kwam haar idool langs om speciaal voor haar te zingen.  In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteed aan het geslaagde concert van John de Bever & Friends.

Marco de Hollander ontvangt eigen roos
30-10-2011 10:56:00

Zaterdag 29 oktober was het groot feest in Sporthal De Vlinder te Ter Aar. Marco de Hollander vierde hier zijn 10 jarig jubileum d.m.v. van een Hollandse Sterren Gala. Zowel de middag, speciaal voor gehandicapten als de avond was één groot feest! De sfeer was vanaf het begin tot het eind bijzonder goed. Sporthal De Vlinder kan een nieuwe vloer bestellen, zoveel polonaises zijn er deze dag gelopen.

Documentaire De Dijk te zien bij de NTR
29-10-2011 10:33:00

Filmmaker Suzanne Raes volgde een jaar lang een van Nederlands populairste popbands: De Dijk. In de documentaire ‘Hou Me Vast’ blikken de bandleden aan de vooravond van hun dertigjarig jubileum terug op een succesvolle carrière, die begin oktober nog werd bekroond met een nummer 1-notering voor het onlangs uitgebrachte album ‘Scherp De Zeis’. Ook vertellen ze met openhartige nuchterheid over de manier waarop hun songs tot stand komen. Het jaar dat Raes de bandleden filmde, blijkt een veelbewogen jaar.

Jennifer Ewbank ontvangt haar eerste album 'London Tree' van Nick & Simon
29-10-2011 09:22:00

Onder enorme belangstelling van de Nederlandse pers heeft Jennifer Ewbank gistermiddag in het theater van Beeld & Geluid in Hilversum het eerste exemplaar ontvangen van haar debuut-album ‘London Tree’. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door haar coaches uit The Voice of Holland Nick & Simon. De albumpresentatie werd opgeluisterd met een mini-concert van Jennifer Ewbank waarbij ze tevens haar duet ‘There’s Us’ met broer John Ewbank achter de piano ten gehore bracht. Het door Nando Eweg geproduceerde album bevat 11 songs waaronder ook het duet met haar broer John. “Ik was ontzettend blij toen ik John zover kreeg een duet met mij op te nemen”, vertelt Jennifer enthousiast. ”

Frans Bauer Live in Ahoy 2011 “Een avond vol verrassingen!”
28-10-2011 23:00:00

Dat de Brabantse volkszanger zijn fans graag mag trakteren op een spectaculaire avond vol verrassingen is inmiddels geen nieuws meer. Frans Bauer werd gedurende zijn 50ste uitverkochte concert dan ook bovenal zelf verrast. Voor het deze week verschenen album “Gloednieuw” kreeg hij, uit handen van René Froger, een gouden award uitgereikt. René Froger reikte in 1994 ook zijn allereerste gouden plaat uit.

Drukke tijden voor Roy Raymonds
28-10-2011 17:31:00

Het gaat goed met de sympathieke blote voeten zanger van Nederland Roy Raymonds. Zijn LaLaLa-Liedje blijft maar stijgen in de hitlijsten . Deze week In de Nederlandstalige top 30 van 19 naar 14 & in de top 100 stijgt hij van 78 door naar de 60ste plaats. Hij is genomineerd voor "de Gouden Pepernoot" voor zijn rol in de TV-serie "Sinterklaas & de gouden pendule" waarin hij de slechterik "Hendrik Tyseur" speelt. Zaterdag 5 november zal de feestelijk premiere van deze TV serie zijn waar vele BN-ers te gast zullen zijn.

Jan Vaartjes komt met knallend debuut
28-10-2011 13:04:00

Nederland is een echte feestzanger rijker met de debuutsingle van de uit Beilen (Drenthe) afkomstige Jan Vaartjes. Met z'n feestelijke optredens weet de 32 jarige zanger vaart te brengen op menig podia en het kon dan ook niet uitblijven om met eigen repertoire heel Nederland kennis te laten maken met dit gezelligheidskanon. De cd-single is getiteld: "Als ik in je ogen kijk!" en is heel snel op te pakken en blijft direct in je hoofd hangen. De single is geschreven en geproduceerd door hitproducer Martin Sterken.

Eltjo door ‘De wereld draait door’ helemaal top
27-10-2011 20:24:00

De verbazing was groot toen Eltjo in het programma “De wereld draait door” afgelopen maart aandacht kreeg van Matthijs van Nieuwkerk. In de uitzending werd in het item “De TV draait door” aandacht besteedt aan een showflitsopname van TV Oranje waarin Eltjo lmeermaals lied weten dat hij het helemaal top vond. Nu is naar aanleiding van deze uitzending een hype ontstaan en is de kreet “Helemaal Top” met name in het noorden een eigen leven gaan leiden. De keus voor de nieuwe single was dan ook geen moeilijke reden te meer om uit te brengen.

Team FM Awards
27-10-2011 18:49:00

Op zaterdag 31 december 2011 vinden in Studio Ter Apel bij Jan Mooibroek de Team FM Awards 2011 plaats!Met heel veel plezier nodigen we genomineerde artiesten uit voor de Team FM Awards op zaterdag 31 december (Speenkruid 6) in Ter Apel. De deuren gaan vanaf 12.00 uur tot met 18.00 uur open. De drankjes en hapjes staan klaar. Het programma word landelijk uitgezonden.

Nieuwe single voor Joeri Plaizier
27-10-2011 18:43:00

Dat Joeri Plaizier niet bang is voor veranderingen en openstaat voor nieuwe creatieve processen is na de release van zijn vorige single "Oy Oy Oy" (Danza Kuduro) meer dan duidelijk geworden. Ook de fans hebben de, door Joeri gekozen nieuwe muzikale oriëntering, volledig ondersteund. De videoclip van "Oy Oy Oy", de opvolger van twee succesvolle singles van zijn debuutalbum “ Vandaag is Vandaag”, is op youtube nu al meer dan 230.000 keer bekeken. Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk resultaat te noemen.

Jan Smit in de hoofdrol bij 15-jarig jubileum
27-10-2011 17:45:00

Tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe cd/dvd “15 Jaar Hits“ vandaag in Volendam aan boord van de Marken Express, die geheel toepasselijk ook de Jan Smit heet, was er voor Jan Smit letterlijk en figuurlijk een hoofdrol. Om te beginnen ontving Jan uit handen van de burgemeester van Edam-Volendam, Willem van Beek, het eerste exemplaar van zijn nieuwe jubileumalbum. Vervolgens verraste de burgervader hem met het ereburgerschap van Jans geboorte- en woonplaats.

Sueann pakt de draad weer op en lanceert nieuwe single
27-10-2011 16:24:00

Na  ongeveer 15 jaren geleden als zangeres bij diverse top-40 orkesten en als solo zangeres te hebben gewerkt is Sueann voor jaren gestopt door omstandigheden. Nu heeft zij de draad weer opgepakt en is weer begonnen als solo -zangeres. Als echte vakvrouw is zij in staat razendsnel de sfeer in de zaal te taxeren en daar perfect op in te spelen. De veelzijdigheid van haar repertoire en het bijzondere timbre van haar stem zijn hierbij onmisbare instrumenten. Of het nu country, rock and roll, reggea, disco of een gevoelige balade is.

Luistercijfers 100% NL blijven stijgen
27-10-2011 16:12:00

Uit de vanmorgen bekend gemaakte luistercijfers blijkt dat de opmars van het radiostation 100% NL zich doorzet. Volgens onderzoeksbureau Intomart GfK stijgt het marktaandeel van 100% NL van 4,2% in juli-augustus naar 4,4% in augustus-september 2011. Algemeen Directeur Carlo de Boer: ‘Dit is een mooie zonnige afsluiter van de zomer.

Sinterklaas En Het Raadsel Van 5 December
27-10-2011 16:01:00

In navolging van de film, verscheen eind vorige week ook het album van ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’. Eerder zei Ralf Mackenbach dat hij het titelnummer zou zingen, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Waar de ‘Junior Songfestival’-winnaar van 2009 op het album staat met het nummer ‘Hoe zal het gaan op 5 december’, is het titelnummer toch in de vertrouwde handen van Coole Piet Diego. De afgelopen jaren verzorgde de populairste Piet uit ‘De Club van Sinterklaas’ ook al het titelnummer van de films.

Voor sommige fans is niets te gek
26-10-2011 21:15:00

De afgelopen week adopteerde Wilfred Van Heusden een baby zeehondje voor zijn idool Gerry Holland. De zeer verbouwereerde Gerry ontving het adoptiecertificaat gisteren via de post. " Ik wist niet wat ik zag, heb er in 1 keer zomaar een vierde telg bij! Mijn kids zeuren mij de oren van het hoofd, die willen zo snel mogelijk hun kersverse broertje Jan ontmoeten, aldus Gerry. Toen Gerry een jaar of dertien was, deed hij mee aan een grote talentenjacht. Hij kreeg direct de smaak te pakken om voor publiek te zingen. De talentenjachten volgden elkaar in snel tempo op en na twee jaar kreeg hij bij Corduroy Productions (Cor Aaftink en Roy Beltman) zijn eerste platencontract. Zijn eerste single "Als jij maar van mij houdt" werd met grote regelmaat gedraaid door de dj’s van die tijd.

Zing en jodel mee met Bert Somer, het feestbeest van het noorden
26-10-2011 20:08:00

Al geruime tijd is het zangtalent van Bert niet meer weg te denken uit het circuit van de Nederlandstalige muziek. Met succes is hij in 2008 begonnen met het coveren van diverse Nederlandstalige- en Engelstalige nummers. Het zingen en feesten zit in zijn bloed en de stap was al snel gemaakt om een aantal eigen nummers op te nemen. Zijn 1e single “Feesten doe maar lekker mee” werd in 2009 uitgebracht en de 2e single “Ik voel me heerlijk” volgde al snel in 2010.

Grand Café Troubadour viert tienjarig bestaan met veel muziek
26-10-2011 20:00:00

Grand Café de Troubadour in Hardenberg bestaat 31 oktober 2011 tien jaar. En dat wordt gevierd! Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november staat de Troubadour in het teken van deze mijlpaal. Bijzondere feesten waarin vroeger en nu terugkomen. Grand Café de Troubadour: al tien jaar lang dé uitgaansgelegenheid voor zowel jong als oud.

De Alpenzusjes zijn klaar om Nederland opnieuw te veroveren
26-10-2011 19:08:00

De Alpenzusjes zijn terug…. En hoe!!! In februari 2011 werden de Alpenzusjes opnieuw geintroduceerd aan feestend Nederland. De single “Naar Voren, Naar Achter“ werd binnen no time een knaller van een feesthit en is nog lang niet uitgeraasd! In juni verscheen de single “Jungle Dans’’ en ook dit werd een hit. Ondertussen hebben de Alpenzusjes nog meer feestknallers opgenomen met titels als "Hutje op de hei", "Bestel Maar", "Polonaise Medley" en nog vele andere kan de dag niet meer stuk en het feest beginnen.

Maya Eksteen terug op de radio
26-10-2011 18:33:00

Maya Eksteen keert terug op Radio M Utrecht FM 93.1. Vanaf dinsdag 1 november 2011 zal zij op werkdagen van 06.00 tot 09.00 uur weer het programma Utrecht is wakker presenteren. Bij Eksteen is in maart van dit jaar borstkanker geconstateerd. Na een operatie en een serie chemokuren voelt ze zich inmiddels voldoende hersteld om de presentatie van het ochtendprogramma weer over te nemen van haar collega's.

Emile Hartkamp & Norus Padidar starten i.s.m. Talpa Music eigen platenlabel
26-10-2011 17:51:00

Goldstar Music is de naam van het nieuwe platenlabel van Emile Hartkamp & Norus Padidar en zal in eerste instantie een platform bieden aan artiesten van eigen bodem. Om hun label te presenteren wordt er gestart met een ‘nieuwkomer’ en een fantastische nieuwe Nederlandstalige zangeres die het levenslied en de smartlap nieuw leven gaat inblazen. Emile Hartkamp en Norus Padidar, de gewezen jarenlange vaste producers en liedjesschrijvers ...

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus

              André Hazes - Wie kan mij vertellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl