RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ontmoet en groet Stef Ekkel op zaterdag 1 oktober bij NS Music te Oudenbosch!
28-09-2011 07:34:00

Op zaterdag 1 oktober zal Stef Ekkel een instore geven bij NS Music te Oudenbosch. Het optreden begint om 15.00 uur en na afloop zal Stef signeren. Het nieuwe album van Stef Ekkel is op 23 september uitgekomen. Het album heet ‘Gezelligheid kent geen tijd’ en is voorzien van de hitsingle ‘Waarheen Waarvoor’. Ruim 10 jaar geleden hoorden we van Stef ‘Op ’n Terrasje’ en dit werd gelijk een grote hit. Na meerdere nummers (o.a. Griekse Melodie) komt Stef in 2006 met ‘De Woonboot’ dat nog steeds een veel gedraaid nummer is in cafés en op feesten.

Prijsvraag: win 2 vrijkaarten voor Festyland!
28-09-2011 07:21:00

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober kun je op een groot festivalterrein tussen Volkel en Uden helemaal uit je dak gaan tijdens het inmiddels befaamde FestyLand. De editie van 2011 belooft nog meer spektakel te worden dan voorgaande jaren! Er zijn volop bands, DJ’s en andere acts; maar liefst zes podia, zeven tenten en in totaal meer dan tachtig (!) acts. Alle informatie over deze knallende afsluiting van het festivalseizoen vind je op www.festyland.nl. Daar lees je ook hoe je kaarten kunt bestellen. Je kunt kiezen voor combi-tickets of kaarten per dag. Het TV Oranje Shownieuws mag maar liefst 10 x 2 vrijkaarten weggeven voor de vrijdag van Festyland, als je op de Jupiler Stage kunt genieten van onder anderen Jah-6 en Guus Meeuwis en zijn band.

Grant & Forsyth viert 25-jarig jubileum met reprise tournee
27-09-2011 22:44:00

Vanaf vrijdag 11 november 2011 is het bekende duo Grant & Forsyth weer te zien in de Nederlandse theaters. Het in Engeland woonachtige koppel, dat eerder deel uitmaakte van de succesvolle popformatie Guys & Dolls, is niet weg te denken van de Europese podia en is nog altijd een van Europa’s populairste country duo’s. In 2010 zijn Grant & Forsyth een nieuwe weg ingeslagen in de country music.

Geweldige nieuwe single en videoclip Johan Heeren
27-09-2011 22:26:00

Op zondag 25 september jl. presenteerde Johan Heeren zijn nieuwe single "Sheila" in het drukbezochte El Corazon in Roosendaal. En de eerste reacties op de nieuwe single zijn nu al heel positief en verrassend. Het nieuwe nummer is serieus en heeft een frisse sound en is weer iets heel anders dan de vorige single "Ik heb het helemaal gehad met jou".  De single is in 3 talen opgenomen (Nederlands, Engels, Duits) omdat Johan Heeren ook regelmatig in Duitsland zijn optredens heeft en hiermee dus een heel groot publiek kan bereiken.

Wolter Kroes en 100% NL Magazine trakteren lezers op gratis mini album
27-09-2011 21:52:00

In een unieke samenwerking brengen 100%NL Magazine, Free Record Shop en Tribe Music het nieuwe album "Tussen Jou & Mij" van Wolter Kroes onder de aandacht. Bij het oktobernummer van het 100%NL Magazine ontvangen de lezers een gratis mini album van Wolter Kroes met vijf nummers, waarvan enkele unieke uitvoeringen van liedjes die op zijn nieuwe album staan. Het magazine, dat uiteraard uitvoerig aandacht besteedt aan het nieuwe album van de succesvolle zanger, bevat een persoonlijke brief van Wolter.

Maikel ten Voorde presenteert nieuwe single in De Lutte
27-09-2011 00:01:20

Op zondagmiddag 16 oktober 2011 staat uitgaansgelegenheid "De Vereeniging", Dorpstraat 7 in het Twentse plaatsje De Lutte in het teken van "Het Grote Gezinsfeest". Tijdens dit festijn presenteert Maikel ten Voorde z'n nieuwe single die geproduceerd is door Edwin van Hoevelaak. Naast de 22 jarige zanger uit Glanerbrug zijn er optredens van Edwin van Hoevelaak, Coverband New York Minute, de kinderact Ludosanimatie en Lucas en Gea. Die van Hoevelaak is er maar druk mee....

Mike M. lanceert nieuwe clip
27-09-2011 00:01:00

De nog jonge zanger Mike M. heeft al heel wat singles en sinds kort maar liefst twee albums op zijn naam staan. Zijn tweede album "Alle sterren aan de hemel" is zelfs uitgebracht in België en heeft hem de nodige bekendheid bezorgd. Van één van de liedjes zal op korte termijn een videoclip worden gemaakt waarop hij zijn liedje "Zomaar opeens" in beeld brengt. Het lied werd voor hem geschreven door Terry Jonkers en John Collee en uitgebracht bij Magma Music, Capelle aan den IJssel.  Frans Vollink produceerde Mikes tweede album. De opname zal in de omgeving van Emmen worden gerealiseerd op verschillende locaties.

HIKE maakt titel nieuwe single bekend
26-09-2011 12:14:00

“Zullen we zoenen?” wordt de titel van de nieuwe single van de Achterhoekse band HIKE. De opnames zijn bijna afgerond en dit zal de opvolger worden van de vorige single “Lekker lekker in de zon” deze hit bracht HIKE de nodige landelijke bekendheid en airplay. Op zondag 2 oktober 2011 wordt de bijpassende videoclip opgenomen in een coupe van een rijdende trein waar diverse figuranten zullen meewerken aan de opname op deze bijzondere lokatie.

André van Duin terug in het theater met 'Ja hoor...Daar is ie weer'
26-09-2011 12:04:00

Gisteren vond de premiere van Ja hoor…daar is ie weer!  plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarmee is André van Duin weer terug in het theater. Samen met vaste aangever Ron Brandsteder en nieuwe leading lady Anne-Marie Jung, is de gloednieuwe show van André van Duin tot half december in het DeLaMar Theater te zien om vervolgens tot half maart langs de grootste theaters van Nederland te reizen. In Ja hoor…daar is ie weer! komen tal van nieuwe types voorbij en krijgen TV programma’s als Wie van de Drie en Man Bijt Hond een hele andere wending als André ermee aan de haal gaat.

Welkom in het 'Blonde Krullen' museum van Veldhuis & Kemper
26-09-2011 11:56:00

Toen Veldhuis & Kemper voor de cd ''Dan maar niet gelukkig" het liedje "Blonde Krullen" schreven hadden ze geen idee dat het zoveel los zou maken. Spontaan werd het duo na voorstellingen in het theater verrast door mensen die foto's van hun kinderen met blonde krullen lieten zien. Dat bracht Remco en Richard op het idee om hun mailbox open te zetten voor iedereen die foto's van kinderen met blonde krullen wilden insturen. Er werd getwitterd,  het artikel werd geplaatst op de website en 100% NL kondigde het aan op de radio.

Het Bonanzateam en Radio Expansie organiseren benefietconcert voor De Clini Clowns
26-09-2011 11:38:00

Het Bonanzateam en Radio Expansie draaien hun hitzz voor een glimlach op het gezicht van zieke kidzzz. Beide teams slaan de handen ineen en organiseren op zaterdag 17 december 2011 een benefietconcert met medewerking van verschillende artiesten ten bate voor de Clini Clowns. Het festijn wordt gehouden in het Kronkelhonk te Slagharen. De aanleiding voor deze actie was een tv fragment die men zag over het werk van de talloze vrijwilligers die zich inzetten voor zieke kinderen. 

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender'
26-09-2011 11:21:00

Al bijna zeventig procent van de Nederlandse huishoudens heeft nu digitale televisie. Voor tv-gids Totaal TV reden om voor het vierde achtereenvolgende jaar de verkiezing 'Beste digitale zender' te organiseren. Vorig jaar eindigde TV Oranje in de top 3. Ook dit jaar maakt TV Oranje deel uit van een lijst met maar liefst 85 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Daarom roepen we alle fans van Nederlandse muziek op om ervoor te zorgen dat TV Oranje opnieuw hoog zal eindigen bij deze verkiezing!

Bagger United lanceert nieuwe clip
26-09-2011 01:35:00

Op 25 september is de nieuwe videoclip ‘De schrik van Limburg’ van de folkrockformatie Bagger United gelanceerd. Het Limburgstalige ‘De schrik van Limburg’ gaat over een jongensdroom die door alle bandleden, maar eigenlijk door eenieder gekoesterd wordt, namelijk piraat worden. Zanger Ruud Heines en zijn kompanen bezingen hoe zij graag, getooid met baard en houten been, de zeven zeeën onveilig zouden willen maken.

Nieuwe video-clip voor zangeres Thilly uit Volendam
25-09-2011 13:06:00

De Volendamse zangeres Thilly zong al op jonge leeftijd, en ging bij een band waar ze veel ervaring opdeed. Daarna besloot ze solo te gaan zingen. Ze heeft een allround repertoire van gezellige Nederlandtalige meezingers tot Engelstalige popmuziek e.d. Sinds 2009 heeft de zangeres meerdere keren studio WEM bezocht om eigentijdse Nederlandstalige songs op te nemen, en in 2010 kwam haar cd single uit met de titel: "Rode Cabrio".

Paul de Leeuw speelt met het Metropole Orkest
25-09-2011 12:57:00

Op donderdag 6 oktober 2011 staat Paul de Leeuw in de Heineken Music Hall in Amsterdam voor een concert met het Metropole Orkest. Dit unieke en intieme optreden met het Metropole Orkest is één van de nieuwe uitdagingen die Paul de Leeuw aangaat. Het is echter niet de eerste keer dat het populairste multi-talent van Nederland met een groot orkest optreedt. In 2007 was hij namelijk de hoofdartiest van Symphonica in Rosso.

Albumpresentatie Meister Martijn in Echt
25-09-2011 12:45:00

Zanger Meister Martijn houdt op 15 oktober 2011 in Café Bravoure, Plats 5, te Echt de presentatie van zijn tweede CD Album “Ein en Ein is Twee”. Na het ongekende succes van zijn eerste album “Meister Martijn – Geine Waeg Is Te Wied” heeft Meister Martijn samen met het producentenduo Olaf Simons en Ton Balendonck besloten om iets meer dan een jaar na de release van het eerste album een vervolg op de markt te brengen. Inmiddels is de zingende Meister geen onbekende meer in de wereld van de Limburgse muziek.

Nieuwe clip van Marco de Hollander gefilmd
25-09-2011 12:36:00

Dat Marco de Hollander alweer bijna 10 jaar aan de muzikale weg timmert, zal u vast niet onopgemerkt zijn gebleven. In deze 10 jaar wist hij ruim 30 clips al op te nemen. Toch moet er bij elke singel weer, een nieuw idee geboren worden. Voor zijn nieuwe singel ‘Lekker Ding’, reisde Marco en zijn camerateam Clipstudio.nl naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Dit keer gekozen om de clip een oer Hollands tintje te geven.

Ron de Ridder tekent contract bij JC Records & Promotions
25-09-2011 00:34:00

Op advies en aanraden van wederzijdse vriend Jordan Peeters bracht Ron afgelopen maand een bezoek aan Jolanda Clement van JC Records om te praten over het uitbrengen van zijn nieuwe single en een eventuele samenwerking. Na de eerste afspraak wist Ron het zeker, JC Records zou de nieuwe platenmaatschappij worden waar hij zijn nieuwe single wilde gaan uitbrengen. 

Nieuw album voor DI-RECT
25-09-2011 00:23:00

DI-RECT brengt 28 oktober een nieuw album uit: Time Will Heal Our Senses. Het wordt de opvolger van het uiterst succesvolle This Is Who We Are dat vorig jaar verscheen. De eerste single ‘The Chase’ werd vorige week tot zowel 3FM Megahit als Alarmschijf op Radio 538 gebombardeerd, een prestatie die dit jaar alleen voor bands als Coldplay en Snow Patrol was weggelegd. Time Will Heal Our Senses is afgelopen zomer opgenomen en is net als het voorgaande album geproduceerd door DI-RECT met behulp van James Lewis.

Gastoptreden Miss Montreal bij concert 3JS
24-09-2011 12:26:00

Voor hun Hoger Harder Verder concert op 29 oktober a.s. heeft 3JS een nieuwe gast bekend gemaakt: Miss Montreal! Daarmee is de totale line-up voor de Hoger Harder Verder avond nu bekend. Eerder werden Ellen ten Damme, Bertolf en Eurovisie Songfestival finalist Raphael Gualazzi al aangekondigd als gasten bij dit bijzondere muzikale spektakel. Vandaag verschijnt de nieuwe 3JS single “Toen Ik Jou Vergat” als fysieke single, met een voor fans wel heel interessant spectrum aan bonustracks.

Claudia Ansel opent de deur naar de goeie oude Schlager Parade
24-09-2011 11:29:00

De Schlager is weer helemaal terug maarrr..........is hij ooit weggeweest? Kijk om je heen als je op een feestje bent en er klinkt plots "Hossa Hossa Hossa" uit de luidsprekers. Zie wat er gebeurd, jong en oud gaan uit hun dak! Dit ervaart ook Claudia tijdens haar optredens als de intro van één van haar Schlagers gestart wordt. Laat ook uw feest een echt feest worden en doe dit met de Schlager-parade van Claudia Ansel Claudia is ontdekt door het uit Duitsland afkomstige Componist/tekstschrijver duo André Wolff en Robert Vosdellen.

TV Oranje cameraman William ten Kate stapt in huwelijksbootje
24-09-2011 11:03:00

Na een "latrelatie" van 19 jaar besloten cameraman William ten Kate en Irene van der Veer op vrijdag 23 september 2011 te gaan trouwen. William heeft in de loop der jaren tal van clips opgenomen met bekende artiesten, maar ook artiesten in de dop wisten hem te vinden. Daarnaast is William meestal aanwezig bij de opnamen voor de welbekende showflitsen die regelmatig te zien zijn op TV Oranje. 

Showflitsopnamen tijdens Buma NL Festival
24-09-2011 10:28:00

Donderdag 29 september is Den Bosch het toneel van de tweede editie van Buma NL, dé conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. TV Oranje zal op de tot mediaplein omgetoverde Parade nadrukkelijk aanwezig zijn met een eigen tv- en presentatietruck. Artiesten kunnen daarin van 10.00 tot 17.00 uur een gratis Showflitsopname maken die bij TV Oranje te zien zal zijn. Het maakt daarbij niet uit of je optreedt tijdens Buma NL of niet.

Al 10.000 stemmen voor #1 van Marco Borsato
23-09-2011 18:53:00

Sinds de actie “stem op jouw favoriete Marco Borsato-song en kom met je naam in het boekje” op zaterdag 17 september online is gegaan, hebben al 10.000 mensen gestemd. Op vrijdag 25 november komt #1 uit, het album met alle 16 nummer 1-hits van Marco Borsato. De tweede CD wordt samengesteld door de fans, die hun top 5 tot vrijdag 14 oktober op www.borsato.nl kunnen samenstellen. Iedereen die meedoet, komt met zijn of haar naam in het CD-boekje van #1. De officiële twitter hashtag is #1MB.

Patricia Paay organiseert glamourfeest
23-09-2011 18:32:00

Patricia Paay heeft als echte glamourvouw inmiddels haar sporen zeker verdiend. Patricia zat  onlangs in de jury van het succesvolle Holland’s Got Talent waarvan de finaleshow werd bekeken door meer dan 2,5 miljoen kijkers. Ook het programma De Diva’s Draaien Door is een goed bekeken programma bij RTL4. Hierin heeft zij laten zien dat ze bereid is om voor het juiste doel de handen flink uit de mouwen te steken.

Edwin Geres lanceert nieuwe single
23-09-2011 11:50:00

Drie jaar geleden kreeg Edwin Geres landelijke bekendheid met een tweetal singles te weten "'T is een mooie meid" en "Nu heeft het leven weer zin". Onlangs kreeg de 41 jarige zanger de kriebels om iets nieuws uit te brengen. In z'n eigen opnamestudio 'Geres audio produkties' is hij samen met arrangeur Joeke Lourens de studio ingegaan om een nieuwe plaat op te nemen. "Want wat is er mooier om zelf weer eens een mooie plaat uit te brengen met een tekst die vele mensen wel eens zou kunnen aanspreken", aldus Edwin. Meer info: www.edwingeres.nl

Tygo Nendels steekt hit van Bobby Prins in nieuw jasje
23-09-2011 08:57:00

“Dromen doe ik alleen van jou” is titel van de derde single van Tygo Nendels. Hij debuteerde met de single "Samen" en in mei 2010 lanceerde de Brabantse zanger het nummer "Omdat ik van je hou", een bewerking van het nummer van Arne Jansen. In oktober 2010 verscheen “Geen wonder dat ik ween”  en deze keer is een hit van Bobby Prins “De kleine prins” in een nieuw jasje gestoken. Waarschijnlijk ga je de clip direct al meerdere keren bekijken omdat het gewoon een lekker in het gehoor liggend nummer is.

Showtime Entertainment zet zich in voor onbekende artiesten
23-09-2011 08:46:00

Het is niet voor niets dat artiesten onderdak zoeken bij Showtime Entertainment. Een artiest vindt bij ons namelijk een uitgebreid totaalpakket aan managementactiviteiten, waardoor de dagelijkse beslommeringen en zakelijke besognes overgenomen worden – wat varieert van agendabeheer tot het uitonderhandelen van contracten, van het plannen van promotionele activiteiten tot het op poten zetten van complete tournees. Daardoor kan de artiest zich onbekommerd toeleggen op hetgeen hij of zij het liefste doet: performen.

Zesde album voor Stef Ekkel
23-09-2011 08:18:00

“Gezelligeid kent geen tijd” is het 6de album van Stef Ekkel. Na “Op ’n terrasje”, “Een koffer vol dromen”, “Samen Uit Samen Thuis, “Lekker gezellig” en het succesvolle dubbel verzamelalbum “Dit Ben Ik…” is Stef sterker dan ooit terug met zijn gloednieuwe album. “Gezelligheid kent geen tijd” begint meteen goed met als 1e track de Top 10 hit “Waarheen waarvoor”. Dit blijkt slechts een voorproefje van het album te zijn. Met titels als “Zullen we dansen”, “Al moet ik kruipen”, “Ik ben zo verliefd” en de cover van “Marina” heeft Stef een dijk van een album afgeleverd.

Puuroranje lanceert de nieuwe POP100
23-09-2011 08:03:00

De POP100 is voortgekomen uit de playlist van PuurOranje. De naam POP staat voor Puur Oranje Populair, waar verschillende muziekgenres in terug te vinden zijn. Deze lijsten die samengesteld worden van nummers die door de gebruikers als meest ‘populair’ gevonden worden. Net als YouTube, bepaald het aantal views de klimmers en de dalers. Wekelijks wordt aan de hand daarvan duidelijk welke nummers stijgen of dalen.

Nieuwe single en dubbel-cd voor Jan Smit
22-09-2011 15:06:00

Vanochtend is de nieuwe single van Jan Smit getiteld "Hou je dan nog steeds van mij" in première gegaan bij de Gouden Uren op Radio 2. Vanaf 30 september ligt de single, die uitgebracht wordt in twee delen, in de winkels. Elk deel bevat unieke bonustracks die opgenomen zijn tijdens De Zomer Voorbij  In de aanloop naar Jans jubileumjaar komt er 28 oktober een dubbel-cd uit met zijn grootste hits. “15 Jaar Hits” is de naam van het album en het bevat naast 30 hits ook twee nieuwe nummers.

Debby lanceert haar tweede single
22-09-2011 14:53:00

De tweede single van zangeres Debby is een feit. Na haar Popstar avontuur in 2010 waren de reacties zo positief dat ze besloot om het oude nummer "Zoals een vlinder in de regen" van The Moonlights nieuw leven in te blazen. Goede vriend Tim Lauffer gaf als tip om bij een eventuele volgende single een clip op te nemen. De opvolger voor de 32 jarige zangeres uit Emmeloord is een cover van "Je zegt het wel, maar je doet het niet"' van Siska and the Nightbirds. Het blijkt dat oude piratennummers het nog uitstekend doen.

Wesley Sneijder bezorgt zanger Wesly Bronkhorst airplay bij radio 538
22-09-2011 13:16:00

Op 7 september was Wesley Sneijder te gast bij radio 538 dj Ruud de Wild. Als afsluiting van het interview vroeg de Wild aan Sneijder wie toch die zanger was, waar hij de laatste steeds maar van hoorde. Wesley bevestigde dat de zanger Wesly Bronkhorst op zijn bruiloft had gezongen en spoorde de Wild aan om zijn nieuwe nummer te draaien. Wesly Bronkhorst heeft één grote passie: en dat is zingen.

Buma NL Media Award voor Daniël Dekker
22-09-2011 12:57:00

Radio 2-presentator Daniël Dekker krijgt donderdag 29 september tijdens Buma NL de Buma NL Media Award uitgereikt. Hij krijgt de onderscheiding voor zijn jarenlange grote betekenis voor het Nederlandstalige repertoire. In zijn programma’s Gouden Uren en TROS Muziekcafé vervult hij een voortrekkersrol voor het Nederlandse genre op de publieke radio. Nieuw talent krijgt bij hem een enthousiast podium.

Pascal de Vormer tekent contract bij JB Productions
22-09-2011 12:47:00

Pascal de Vormer heeft zijn handtekening gezet onder een contract met entertainment-specialist JB Productions. Het artiestenbureau zal exclusief de boekingen gaan verzorgen voor de zanger. De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay. Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.” De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.”

Nieuwe single voor Gerard Berndsen een feit
21-09-2011 15:06:00

Eindelijk is het zover, de nieuwe single van Zanger Gerard Berndsen is een feit. Hij is getiteld "Anita"en het is een regelrechte feestplaat die het volgens kenners uit het vak goed zal gaan doen in de Nederlandse & Belgische Kroegen. Gerard, die bekend werd door de singles "Skién Aan De Costa' en "Feest Bier Vrouwen en Geld" maakte wederom deze productie met Kees Tel die al vele hits op zijn naam heeft staan. Net zoals de vorige 2 singles wordt ook deze uitgebracht op het Heiman Music platenlabel welke werd opgericht door Kevin Timmermans.

Zanger Rinus lanceert nieuwe clip over 2toDrive
21-09-2011 09:43:00

Zanger Rinus heeft een nieuw nummer gelanceerd. Het nummer met de titel ‘Jij mag eerder rijden’ gaat over het experiment 2toDrive, dat vanaf november dit jaar van start gaat. Jongeren die meedoen aan 2toDrive kunnen vanaf 17 jaar hun rijexamen afleggen. Voor zanger Rinus aanleiding om een lied hierover te zingen. Rinus, bekend van ‘toeter toeter toeter met romana op de scooter’ hoopt door dit lied meer bekendheid te geven aan 2toDrive.

Jacques Herb op zoek naar 40 Manuela's
21-09-2011 00:49:00

De AVRO was op zoek naar Zorro, Mary Poppins en Evita. Jacques Herb is nu op zoek naar 40 Manuela's. Voor de zanger is het 40 jaar geleden dat hij met de nummer 1-hit Manuela zijn doorbraak beleefde. In drie weken tijd werden meer dan 250.000 singles verkocht en in het jaar 1971 kregen 325 meisjes de naam Manuela een ruime verdubbeling van het voorgaande jaar. De Mezz in Breda is op vrijdag 21 oktober het decor voor een heuse Manuela Party en Herb hoopt zijn klassieker samen met 40 Manuela's op het podium ten gehore te brengen.

Chris de Roo komt met nieuwe single
20-09-2011 13:20:00

Chris de Roo lanceert op 28 september 2011 z'n nieuwe single "Als we dansen gaan". Het is een geweldige uptempo plaat die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Chris heeft een goed gevoel over de single en zal de komende weken het resultaat overal ter promotie aanbieden. Score Promotion zorgt weer voor de plugging en de promotie tour zal vanaf 28 september dan ook van start gaan. Ook zal de bijbehorende videoclip op diverse tv zenders te zien zijn.

Fandag Anita en Ed grandioos succes
20-09-2011 13:01:00

Begin 2011 is er een fanclub opgericht voor het bekende zangduo Anita en Ed door initiatiefnemers Peter en Tineke Klos uit Zoetermeer. De aanmeldingen stroomden direct binnen en in no-time was Nederland een gezellige fanclub rijker. Natuurlijk moet er dan ook een fandag komen. Afgelopen zondag was dan de allereerste fanmiddag van Anita en Ed te Bergen op Zoom.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 26 juni t/m zondag 2 juli

                        Wolter Kroes - Als zij danst

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

  

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl