RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marco de Hollander maakt met ruim 25 artiesten Marathon Uitzending voor Serious Request
11-12-2011 09:01:00

Over 7 dagen start de jaarlijkse themaweek ‘Serious Request’ van 3FM. In deze periode worden er verschillende acties gestart om geld op te halen voor het goede doel, waaronder door Marco de Hollander. De zanger, die tien jaar in het vak zit, gaat een marathonuitzending presenteren op RTV Hollands Midden. Vanaf 16 december om 00:00 uur is Marco de Hollander 24 uur te horen met aangevraagde verzoek...platen en de favoriete top drie van bedrijven die het programma voor een uur willen sponsoren.

Mick Harren stevig in de charts met 'Beter moeten weten'
10-12-2011 22:21:00

Mick Harren’s nieuwe single ‘Beter moeten weten’ doet het goed in de charts; in zeer korte tijd weet de single hoge posities te behalen in o.a. de Vaderlandse Hitlijsten en de RADIONL/TV Oranje Top 30. Ook op youtube is de single een regelrechte hit met meer dan 39.000 views in amper 4 weken tijd. ‘Beter moeten weten’ krijgt enorm veel airplay op de raio- en TV zender. De single was afgelopen week ‘Hollandse Nieuwe’ bij RadioNL en is aankomende week verkozen tot ‘De Oranje Kroon’ bij Radio Oranje nationaal.

Kerstclip Dellie Pfaff online
10-12-2011 16:39:00

Dellie Pfaff is dit jaar ook te zien in haar nieuwste kerstclip ''De zwerver''. Het liedje gaat over een zwerver die alleen in armoede leeft. De tekst is geschreven door Dellie zelf en de muziek is gemaakt door John van de Ven. "Het liedje is gebaseerd op wat ik zelf heb gezien en het verhaal is daarom op waarheid gebaseerd", aldus Dellie. Volgens de zangeres is overal armoede en vele arme mensen leven dus op straat. Zelf kent ze veel zwervers, waaronder een hele aardige man die is overleden.

'Boer Met Swagger' grote hit op internet
10-12-2011 16:16:00

Nooit hadden ze durven dromen dat hun video inmiddels bijna 250.000 keer zou worden bekeken. Maar Bas van Velzen (16), Ruben Stavorinus (17), Niels Rigter (17) en Laurens Vermeulen (17) uit Zwolle hebben een heuse internethit in handen met het nummer 'Boer met swagger', een parodie op de top 40-hit 'Move like Jagger', waar ze een heuse videoclip bij maakten. Sinds dinsdagochtend prijkt het op Dumpert, een video-vergaarbak van GeenStijl.

Kerstsingle voor Wendy Molee
10-12-2011 14:37:00

Wendy Molee is tekstschrijfster en componiste van het Nederlandstalige lied. Zij schrijft niet alleen voor haar zelf, maar ook voor diverse andere artiesten. De Haarlemse zangeres zingt alweer een aantal jaren, waaronder ook haar eigen repertoire. Het begon met: "Cowboy", "Ben jij misschien nog vrij", "Ik zing olé" en "Heerlijk in de zon". Deze laatste single was dit jaar nog genomineerd als zomerhit bij de Tros, en behaalde een mooie derde plaats. De clips waren regelmatig te zien bij TV Oranje. Haar nieuwe kerstsingle "Kerst" is ook geschreven en gecomponeerd door Wendy zelf.

Extra tweede show 'Toppers in Concert'
10-12-2011 14:29:00

Vandaag en morgen is er speciaal voor de aangesloten Toppers-fans de speciale fanverkoop voor Toppers in Concert 2012 op zaterdag 19 mei. Dat dit ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ al 7 jaar lang het meest succesvolle muziekconcept van ons land is, bleek ook vandaag weer uit de extreme belangstelling! De run op kaarten is zo groot dat we, voordat a.s. maandag 12 december de officiële kaartverkoop begint, besloten hebben een extra tweede concert toe te voegen om iedereen een kans te geven kaarten te bemachtigen.

Nieuwe single van Anja Yelles bezorgt danskriebels
10-12-2011 14:17:00

De single van Anja Yelles is haar méér dan 100% op het lijf geschreven. "‘Iedereen doet mee'  is een poppy sfeernummer die je beslist overvloedige danskriebels bezorgt.  Van dit liedje werd eveneens een toffe remix in elkaar gestoken:''Iedereen doet mee-mix'. De tekst is terug van de hand van Anja zelf. Bovendien werd weer een amusante clip in elkaar ‘gebokst’,  zodat "Iedereen doet mee" niet alleen erg leuk is om naar te luisteren, maar ook super in beeld is gebracht. Het derde nummer op de cd is een gezellige wals die iedereen doet zwieren en zwaaien of in het rond doet draaien. 

Feestlift heeft hit met 'Feestpiraten'
10-12-2011 11:03:00

De 1e top 100 notering is een feit voor het duo Feestlift. Met de knaller 'Feestpiraten' lijken de heren uit Wijhe een regelrechte hit te pakken te hebben. Het nummer is regelrecht binnengekomen op nummer 78 in de megatop 100. Deze van oorsprong Duitse nummer 1 hit, werd vertaald in het Nederlands en zoals het er nu naar uit ziet wordt het de kroeg- en feesttent hit van 2012. Ook dit keer werd de productie verzorgd door Edwin van Hoevelaak en vond de opname plaats in de Rooftop Studio.

Muzikale sponsormiddag t.b.v. KWF Kankerbestrijding in Oud Gastel
10-12-2011 08:23:00

William, de zoon van Carbon zanger Rien Lazaroms is van plan om op 15 september 2012 de Mont Ventoux in Frankrijk 3 keer te beklimmen. Dit evenement "ColSenstion Mont Ventoux 2012" is een samenwerking tussen de Brabantse Kaaimannen en team Doelbewust waarbij ze elk jaar een andere 'col' zullen gaan bedwingen om op deze manier geld in te zamelen voor kankergerelateerd onderzoek.

Nieuwe single Jan Smit in aantocht
09-12-2011 22:00:00

Op 6 januari zal Jan Smit zijn nieuwe single “Dromen” uitbrengen. “Dromen’ is afkomstig van het inmiddels gouden dubbelabum “15 Jaar Hits”. Op de cd-single van “Dromen” staan voor de fans natuurlijk weer een aantal fijne hebbedingetjes, zoals een unieke feestmix van DJ Maurice die een aantal Jan Smit hits in één spetterende mix vat. Ook staan er op de single een compleet nieuwe nummer, dat “Bij Jou Voel Ik Mij Thuis” gaat heten, plus de videoclip van “Dromen” als bonus cd-rom track.  Foto: Jim Plasman

Voorstellingen André van Duin in DeLaMar Theater geannuleerd
09-12-2011 12:25:00

De shows van André van Duin in het DeLaMar Theater in Amsterdam worden geannuleerd. Na de voorstelling van donderdag 8 december is gebleken dat de stem van André van Duin nog niet hersteld is. Op doktersadvies moet André zijn stem de komende dagen absolute rust geven. Alle zeven voorstellingen in het DeLaMar Theater waren reeds uitverkocht.

Maak kans op kaarten voor de ‘John de Bever NieuwjaarsParty 2012′
09-12-2011 11:55:00

Op 1 januari 2012 wordt in Hotel-Restaurant ‘De Collse Hoeve’ de ‘John de Bever NieuwjaarsParty 2012′ georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerend evenement ter promotie van het Nederlandse lied vindt dit jaar voor het eerst plaats in Nuenen.  Tijdens dit festijn presenteert John tevens z’n nieuwe single ‘Wanneer, wanneer, wanneer’. Dit nummer dat hij tien jaar geleden opnam, is door producenten en hitmakers Adrie van den Berk en Waylon van der Heijden in een compleet nieuw jasje gestoken.

Win een Metropole Orkest huiskamerconcert
09-12-2011 11:50:00

Het Metropole Orkest geeft eenmalig een huiskamerconcert weg. Een unieke gebeurtenis voor een orkest van deze kwaliteit en met een dergelijke omvang (55 man). Onderdeel van het huiskamerconcert zal het nummer ‘wereldwijd orkest’ zijn, waarmee het Metropole Orkest nu al twee weken in de top van de hitlijsten staat. Ter promotie van het Metropole Orkest huiskamerconcert heeft het orkest een grappige commercial opgenomen waarin zij alvast een voorproefje geeft van een huiskamerconcert.

BLØF verplaatst optredens
09-12-2011 11:44:00

BLØF moet de optredens tijdens aanstaand weekend in Zwolle en Brussel verplaatsen naar een latere datum. Zanger Paskal Jakobsen kampt met een virus waardoor hij niet kan zingen en moet op advies van de dokter rust houden. Zanger Paskal Jakobsen “Het komt zelden voor dat we een show moeten afzeggen, dus ik baal hier dan ook enorm van. We hadden er juist enorm veel zin in om voor 4000 man in Zwolle te spelen en naar Brussel te gaan.’’ Volgens Jakobsen heeft hij niets ernstigs onder de leden en zijn andere optredens niet in gevaar.

Suzie telt af voor aanstaande zondag
09-12-2011 11:37:00

Aanstaande zondag 11 december presenteert Suzie haar debuutsingle "Leef Je Eigen Leven" bij "El Corazon", Markt 36 te Roosendaal. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt € 5.00 inclusief cd single. Meewerkende artiesten zijn Johan Heeren, Leen Zijlmans, Ron de Ridder, Hans Roys, Martien, Danny Canters, Dj Bompa & De Mens en Christian Malan. De 22 jarige zangeres staat bekend als vertolkster van het Nederlandse levenslied.

Dubbele CD presentatie Friese bands
09-12-2011 07:38:00

Op zaterdag 17 december vindt een dubbele CD presentatie plaats van de Friestalige bands “dEROELS” en “Ljoubjr DE band” in de “Herbergh het wapen van Friesland” te Easterlittens. Aanvang 21:21 uur en de entree is gratis. “Ljoubjr DE band” is een speciale samenwerking van het semi-akoestisch duo “Ljoubjr”  met een nieuwe samengestelde band.

Alle feestnummers van Sjansjee op cd
08-12-2011 18:25:00

Nog nooit stond Sjansjee op cd, maar daar komt nu verandering in! "Houdoe", de nieuwe carnavalskraker 2012 staat samen met alle Sjansjee feestknallers op één cd! Dit mini album heeft als veelzeggende titel “Holadiejee”meegekregen en is zeker een cd die niet in je feestcollectie mag ontbreken! Vier jaar geleden zijn de dames samen met manager Marcel Wamsteker begonnen met de feestact Sjansjee. Met de singles "De sirtaki in m'n nakie", "Mooie zomer" en "Majoretteles" hebben de dames al vele podia en radiostations onveilig gemaakt!

Nieuwe single 3Js als voorbode nieuw album
08-12-2011 18:21:00

Het jaar 2012 zal voor de liefhebbers van de muziek van 3JS spectaculair van start gaan. Door gelijk in het nieuwe jaar een gloednieuwe single, die “De Weg” zal gaan heten, uit te brengen trappen de mannen onmiddellijk sterk af! Het is een nummer in de beste 3JS traditie, vol bezieling en vuur, uiteraard zeer bevlogen gezongen door zanger Jan Dulles. “De Weg” is vanaf 31 december te downloaden en ligt 6 januari als cd-single in de winkels. Deze eerste single is de voorbode van zowel een nieuwe theatertour als een nieuw album.

Dutch Valley maakt eerste gedeelte line-up bekend!
08-12-2011 18:07:00

Frans Bauer, Nick & Simon, Di-rect, Rowwen Hèze en De Jeugd van Tegenwoordig, het zijn enkele van de grote namen die zaterdag 11 augustus 2012 te zien zullen zijn op de tweede editie van het festival Dutch Valley op Velsen Valley in Spaarnwoude. Het glooiende landschap tussen Amsterdam en Haarlem verandert die dag in een feestgebied met talloze muziektenten en meerdere openluchtpodia. Dutch Valley verenigt het beste dat Nederland op muzikaal gebied te bieden heeft. Van pop tot rock, van hiphop tot smartlap.

André Pronk zoekt figuranten voor clipopname
08-12-2011 08:38:00

Op zaterdag 10 december 2011 zal in Zoetermeer en bij Café Oude Gemaal, Loevesteinlaan 490-492 in Den Haag de nieuwe clip van André Pronk worden opgenomen. Het is deze keer i.s.m. de foute Dj's en het belooft weer een hilarische boel te worden.  Voor deze dag zijn ze op zoek naar leuke en spontane figuranten die hieraan mee willen werken. De opnames beginnen om 16.00 uur in Zoetermeer en van 20.00 uur tot 22.00 uur in bovengenoemd café. De titel van het nieuwe liedje is "La bostella", een oud nummer in een nieuw jasje. Aanmelden als figurant kan via a.j.j.pronk@online.nl

Marco de Hollander in actie voor Serious Request
08-12-2011 08:16:00

Marco de Hollander maakt vrijdag 16 december een 24 uurs radio-marathon op RTV Hollands Midden. Dat doet hij voor de landelijke actie Serious Request . Marco begint de 16e meteen ’s nachts  om 00.00 uur en zal 24 uur lang luisteraars de gelegenheid geven hun favoriete plaat aan te vragen. Luisteraars of sympathisanten mogen ook naar de studio aan de Oostkanaalweg als ze het goede doel maar helpen ondersteunen.

Frans Hermans komt met Engelstalig kerstlied
08-12-2011 08:13:00

Componist en tekstdichter Frans Hermans heeft iets met Kerstmis. Elk jaar rond deze tijd komt hij met een fraai Engelstalig lied om zijn kerstgevoelens onder de aandacht te brengen. Bij de Limburgse muziekkenners is Hermans vooral bekend als componist / auteur van Limburgstalige liedjes voor Roger Villevoye, Thei en marij, Beppie Kraft, Marleen Mols e.v.a. Maar zijn muzikale roots liggen bij de engelstalige popmuziek uit de jaren 80 wat bij het beluisteren van dit mooi kerstnummer duidelijk naar voren komt.

Pater Moeskroen beste remedie tegen winterdepressie
07-12-2011 22:20:00

Er zijn heel wat mogelijkheden om een neerslachtige bui in vrolijkheid te laten omslaan. Maar ze vallen allemaal in het niet bij een avondje Pater Moeskroen, aldus de Volkskrant over een theatershow van het vrolijkste muziekgezelschap dat ons land rijk is. Afgelopen jaar vierde Pater Moeskroen haar 25-jarig jubileum met een tournee en album.

5000 streektaalartiesten
07-12-2011 22:15:00

Zingen in de taal van de streek waar je bent opgegroeid, is populair. Het aantal streektaalartiesten in Nederland stijgt de laatste jaren met ongeveer één artiest per dag. Vooral in Limburg en Friesland zingen steeds meer artiesten in hun eigen taal. Bijna tweederde van alle zangers en groepen komt daar vandaan. Maar ook in andere provincies is deze vorm van muziek populair. Niet alleen ouderen zingen in dialect. Op de website ‘Streektaalmuziek in Nederland’ is vandaag de 5000-ste artiest geregistreerd.

Nieuw album en theatershow Angela Groothuizen
07-12-2011 22:03:00

Angela Groothuizen heeft een nieuw album. De cd draagt de titel "Ik Verdedig" en is de derde in de drieluik van Nederlandstalige cd's van Angela. In 1996 stond de zangers in de album charts met de cd "Groothuizen" en in 2008 met het schijfje "Melk en Honing." Het nieuwe album "Ik Verdedig" is een aantal dagen na de release al binnengekomen op nummer 65 van de Album Top 100. Het album bevat elf prachtige tracks. De nummers hebben elk hun eigen charme. Op de cd staan natuurlijk de successen "Ik Verdedig" "Ik Hou Van Dit Land" en "Niets Blijft."

Thomas Berge concert Bibi zeer succesvol
07-12-2011 20:53:00

Zanger Thomas Berge gaf dinsdagavond een benefietconcert voor het ernstig zieke 7-jarige meisje Bibi uit Enschede. Bibi heeft een zeldzame vorm van kanker. Om haar overlevingskansen te vergroten moet ze voor een behandeling naar Amerika. Met allerlei acties wordt daarvoor geld ingezameld. Het concert in het Muziekkwartier het Wilminktheater trok dinsdagavond een volle zaal.

Debuutalbum van Marlous genomineerd tot 'Beste Album Van Het Jaar 2011'
07-12-2011 20:50:00

Het debuutalbum van Marlous "Ik Voel Me Goed" is genomineerd tot "Beste Album Van Het Jaar 2011" op www.hollandsehitsforum.nl, een van de meest toonaangevende sites aangaande Nederlandstalige muziek. Dit succesvolle album bracht diverse hits voort zoals "Je Zeurt Teveel", "Vannacht Van Jou Gedroomd", "De Waarheid" en "Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit" en stond 5 weken in de Album Top 100 met nummer 42 als hoogste positie. Onlangs verscheen de nieuwe single "Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen".

ALLES is de titel van de nieuwe cd van Janneke de Roo
07-12-2011 20:42:00

Zondag a.s. 11 december is het dan zover dan presenteert Janneke de Roo haar nieuwe cd. Eigenlijk is het een heel aparte uitgave er staan maar liefst 8 tracks op incl bonustrack. ALLES is de titel en heeft ook betrekking op ALLES wat Janneke de Roo in het jaar 2011 heeft opgenomen. Natuurlijk zijn daar de bekende hitsingle Vaya Con Dios en 40-50-60 ook bij. Maar het kent ook nummers welke nog niet eerder op zilveren schijf zijn uitgebracht zoals ALLES. Het nieuwe nummer is geschreven door Pascal de Vormer.

Radio Hollandio presentatoren Pascal Verlinden en Rudy Evers lanceren kerstsingle met clip
07-12-2011 08:20:00

Elk jaar komen er veel kerstsingles uit en zijn het de radiostations die deze draaien voor het grote publiek. Radio Hollandio draait dit jaar de zaken om. Presentatoren Pascal Verlinden en Rudy Evers hebben onder de artiestennaam 'De Hollandio's' een eigen kerstsingle opgenomen bij de studio van Kees Tel Pro in Helmond.

Zowel Nederlands als Duitstalige Kerstnieuwtjes bij Radio Maico
07-12-2011 08:00:00

Voor de liefhebbers hebben ze bij Radio Maico Internetradio uit Enschede het voor zowel de Nederlandse als de Duitse luisteraars/bezoekers wel heel erg makkelijk gemaakt. Zoals elk jaar staat ook nu het "KerstSterrenNieuws" online, alles over wat de Nederlandstalige artiesten met deze dagen doen. Maar ook voor de Duitse luisteraars/bezoekers, die steeds meer worden, hebben ze een rubriek "WeihnachtsNews" online gezet.

Hoge boetes voor etherpiraten
07-12-2011 07:03:00

Dagblad TC Tubantia meldt dat Etherpiraten en hun sympathisanten binnenkort dieper in de buidel moeten tasten als ze worden betrapt op een illegale uitzending. Volgens de krant gaat het Agentschap Telecom de boetes fors verhogen van € 2500.00 naar € 4500.00 euro. 

Gouden Pepernoot voor De Gebroeders Ko
06-12-2011 23:18:00

De Gebroeders Ko hebben dinsdagavond in een bomvolle Koloszaal in Raamsdonksveer tijdens het 1e Gouden Pepernoot Gala een Gouden Pepernoot ontvangen voor het beste Sinterklaaslied 2011 . “ Sinterklaas in een Raket ” het nummer dat zij samen zingen met Joris en Boris uit de Sinterklaasfilm “ Sinterklaas en het raadsel van 5 december “ is door het Sinterklaas publiek verkozen tot beste Sinterklaas Lied 2011.

Meerjarige overeenkomst voor Brabant Toppers
06-12-2011 22:45:00

Brabant10 tv en het door Ivo Franklin en Tom v/d Borst geproduceerde en bedachte TV programma “Brabant Toppers, zijn vandaag een meerjarige overeenkomst aangegaan, voor in ieders geval 64 afleveringen met een optie van nog eens 4 seizoenen. Daarnaast is ook overeenstemming bereikt over 100% zendtijd uitbreiding, waarmee het programma, naast toppers van toen en nu, ook een volwaardig platform vormt voor nieuw en professioneel talent, die veelal in andere tv programma’s geen kans krijgen.

Jan Smit tekent nieuw 3 jarig contract bij de Tros
06-12-2011 18:48:00

Jan Smit heeft vanmiddag een contract bij de TROS getekend dat hem tot 2015 verbindt aan de Grootste Familie van Nederland. Ook maakte de TROS bekend dat Jan de presentatie van het Nationaal Songfestival 2012 voor zijn rekening neemt, dat op 26 februari 2012 wordt uitgezonden. TROS-directeur Peter Kuipers: “ Naast een fantastische zanger is Jan Smit ook een hele goede presentator.

Nieuwe single René le Blanc 'Ware Liefde'
06-12-2011 18:43:00

Afgelopen week is de nieuwe single van zanger René le Blanc uitgekomen met als titel "Wareliefde". Het nummer is geschreven door Edwin van Hoevelaak, van de Rooftop studio's in Holten. Ware liefde betreedt meteen de hitlijsten en staat deze week op nr 8 in de nederlandste top 30. De videoclip van dit nummer zal aankomende week bij o.a. Tv oranje te zien zijn. Het is een verrassende clip waarin René een dubbelrol speelt.

Sandra Mooy brengt Kerstmedley op de markt
06-12-2011 18:26:00

Veel mensen zullen haar kennen als 1 van de beste countryzangeressen van de Benelux. Maar naast deze muziekstijl weet ze ook een breed publiek te bereiken met een allround en zeer aansprekend repertoire. Een repertoire dat varieert van rock ’n roll, swingende dansmuziek, prachtige ballads - in het Engels, Nederlands, Spaans en Indonesisch - tot Nederlandstalig. We hebben het over de Noord-Hollandse Sandra Mooy, die in de loop der jaren een aardige schare fans heeft weten te verzamelen.

Jean-Marie Pfaff over John de Bever: 'De landelijke doorbraak komt eraan!'.
06-12-2011 13:56:00

Tijdens een feestelijke lunch in Restaurant Panama Amsterdam heeft 'De beste doelman van de Wereld' (1987) Jean-Marie Pfaff het eerste exemplaar van de single 'Wanneer, wanneer, wanneer' uitgereikt aan de 'Beste zaalvoetballer van de Wereld' (1997) John de Bever. Met de release van 'Wanneer, wanneer, wanneer' brengt Jean-Marie Pfaff de carrière van John de Bever tot een nieuw hoogtepunt! Jean-Marie Pfaff.

Dit jaar toch White Edition Kerstshow met Ronnie
06-12-2011 13:48:00

Hij deed het meerdere malen met de Sjonnies in de Broerenkerk. En ook zonder hen weet volkszanger en feestbeest Ronnie Ruysdael er een geweldige avond van te maken. Samen met DJ Nitefox verzorgt hij op Tweede Kerstdag de altijd gezellige White Edition Kerstshow in Eetcafé de Casteleyn. Omdat de Broerenkerk helaas niet meer beschikbaar is, is de organisatie op zoek naar een andere grote, goede locatie.

Nieuwe single en nieuw album Burdy
06-12-2011 13:40:00

Burdy heeft een nieuwe single "Ik zou alles voor je doen" en een gloed nieuw CD album "Magisch mooi". Op 30 oktober verscheen de nieuwe single van de Groninger zanger Burdy: "Ik zou alles voor je doen", waarna ook het splinternieuwe album is uitgebracht in november 2011. De single werd officieel gepresenteerd aan boord van de Frisian Queen op de Friese meren. In november kwam zijn 11e cd album getiteld "Magisch mooi" uit. Een album met 12 gloednieuwe nummers geschreven en gearrangeerd door producer Niels Lingbeek en Burdy.

Radiozenders op zoek naar de grootste Kersthits
06-12-2011 13:26:00

Luisteraars van 150 omroepen in Nederland en België kunnen deze weken hun favoriete kersthits doorgeven voor de Winterse 50. Stemmen kan tot en met zondag 18 december op www.winterse50.nl. In de Winterse 50 staan elk jaar de grootste kerst- en winterhits allertijden. In de afgelopen tien jaar stond Wham! maar liefst negen keer op de nummer 1 met ‘Last Christmas’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 oktober t/m zondag 22 oktober

              Jeffrey Heesen - Liefde voor altijd

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl