RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arijan Vingerhoets lanceert eerste videoclip
27-06-2012 09:43:00

Het gaat geweldig met de zanger Arijan Vingerhoets  De radiozenders reageren uitermate enthousiast  op zijn debuutsingle “Waar Het Zomer Zal Blijven”. Nu kan Arijan ook vol trots zijn eerste videoclip presenteren welke is geproduceerd door Top Action, welke deze week is afgerond. Deze single heeft een zomers karakter en met deze videoclip heeft “Waar Het Zomer Zal Blijven” alles in zich om een flinke zomerhit te worden. Op 29 juni a.s. zal Arijan Vingerhoets zijn eerste single presenteren in Café Alt Wiel in zijn woonplaats Tilburg.

Clip 'Ware dromen'van Henk Wijngaard online
26-06-2012 23:35:00

De videoclip van de nieuwe single "Ware dromen" van Henk Wijngaard staat sinds vandaag online. Het script voor de videclip werd geschreven door Roel Roelofs naar het idee van Henk Wijngaard. Aan de videoclip werkten naast Henk Wijngaard "zwerfster" Tineke Willems, autobestuurder Gerard Morsink en serveerster Silvia Swart mee. Na het geweldige duet "De weg naar het geluk" van Silvia Swart en Henk Wijngaard, besloot Henk om zelf een nieuwe cd-single uit te brengen.

'Echte vrienden' met platina bekroond
26-06-2012 21:16:00

De single “Echte Vrienden”, het duet van Jan Smit en Gerard Joling, staat reeds voor de derde week genoteerd op de eerste plaats van de vaderlandse hitlijst, met een verkoopaantal op de teller van ruim 20.000 stuks. Gisteravond, tijdens de uitzending van het tv-programma ‘VI Oranje’ op RTL-4, was zanger, en tevens voetbalfanaat, Jan Smit als gast aan tafel. Ook Gerard Joling was uitgenodigd in de  ‘VI Oranje’ studio.

Nieuwe single voor Sandra Mooy
26-06-2012 21:09:00

Sandra Mooy stond begin 2012 in de diverse hitlijsten ( waaronder Sterrenparade van RTV Oost) met "Vlieg als een meeuw". Vanaf vandaag is er een muzikaal hoofdstuk aan toe te voegen want de nieuwe single "voor altijd dichtbij" is vanaf vandaag volop verkrijgbaar. Zowel fysiek als via de diverse download portals. Het lied gekozen als single omdat de vraag vanuit het publiek steeds luider werd om dit nummer op single uit te brengen en aan die vraag is dus nu voldaan.

Gerard Joling gaat opzoek naar Mr. en Mrs. Pyjama 2012
26-06-2012 20:55:00

Dat Gerard Joling van een feestje houdt, is bekend. Dat Gerard ook hele goede feestjes kan organiseren, gaat Nederland ervaren tijdens “Het Leukste Weekend” van 28 september tot en met 1 oktober 2012.  4 dagen en 3 nachten lang feest. Gastheer Gerard Joling nodigt vele showbizz vrienden uit voor spetterende optredens, activiteiten, entertainment en beleving.

Yosee speelt Marina in nieuwe clip van Stef Ekkel
26-06-2012 20:28:00

De mooie, spontane en goedlachse Brabantse zangeres Yosee is gevraagd door Stef Ekkel om in zijn nieuwe clip Marina te figureren. "Stef Ekkel en ik kennen elkaar al heel erg lang en waarderen elkaar ook erg, aldus Yosee. "Toen Stef me vroeg of ik het leuk zou vinden om in zijn nieuwe clip "Marina" wilde zijn hoefde ik geen moment na te denken. Ik vind het super leuk om met Stef en zijn team van Berk Music samen te werken.

Bereik BravaNL groeit tot 3 miljoen
26-06-2012 20:19:00

De abonnees van UPC in onder meer Eindhoven, Arnhem en Nijmegen hebben er een nieuwe cultuurzender bij. Met ingang van woensdag 27 juni 2012 maakt de klassieke muziekzender BravaNL deel uit van het analoge basispakket in de regio’s Zuidoost-Brabant, Gelderland Zuid en Gelre West.

Eerste eigen single van Debby
26-06-2012 09:45:00

Na twee cover hits ‘Je zegt het wel maar je doet het niet’ en ‘Zoals een vlinder in de regen’, brengt Debby nu haar eerste eigen single uit met de tekst ‘De Zon kan wachten’ . Het was een beetje puzzelen wat Debby graag wilde uitbrengen omdat ze graag feest nummers zingt. Haar broer en manager William Wever had een tekst geschreven en door Geres productie er een arrangement onder laten zetten was ze verkocht. Deze wilde ze laten uitbrengen. Met Dorrete Duurkoop als backingvocaal is het een erg mooie single geworden.

Gert Verhulst & Josje Huisman niet langer een paar
25-06-2012 21:55:00

Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman vormen niet langer een paar, maar zijn in de best mogelijke verstandhouding uit elkaar gegaan. Gert & Josje vragen met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren,  zodat zij de breuk in alle rust kunnen verwerken.  Aangezien het om een strikte privé-aangelegenheid gaat, verkiezen beiden om hierover geen verder commentaar te geven.

Dana Winner zingt......
25-06-2012 21:43:00

Met "Parels uit de Noordzee", de benaming van het gelijknamige album, toerde Dana in het voorjaar van 2012 doorheen de theaters. Een succesvolle tour, gezien de vele positieve reacties die we kregen tijdens de concerten of via e-mail achteraf. Vele bezoekers zagen meer dan 1 keer de show en knikten dat het goed was. De vraag naar meer bleef niet uit. Niet alleen van bezoekers, maar ook van de theaters. De agenda voor het voorjaar 2013 is bijna compleet en we mogen weer een fantastisch en goedgevuld voorjaar verwachten. Meer dan 20 concerten doorheen Nederland staan reeds genoteerd in de agenda voor de nieuwe theatertour "Dana Winner zingt...." Een muzikale avond zal het zeker worden. Nieuwe songs zullen zeker aan bod komen, maar ook songs die ieder mens wel in het diepst van hun hart zullen treffen.

Michelle Okken lanceert tweede single
25-06-2012 13:02:00

De negenjarige Michelle Okken uit Spier brengt haar tweede single. We hebben haar leren kennen door haar versie "Een kind zonder moeder" van Mieke. Ze heeft zoveel leuke en positieve reacties gehad, dat ze niet wist wat haar allemaal overkwam. Michelle dook, al snel na het lanceren van haar eerste single, de studio weer in bij Edwin Geres om haar tweede single op te nemen. Dit in samenwerking met Joeke Lourens. Deze keer werd er gekozen voor het liedje "Als je verliefd op een jongen bent" dat in 1969 uitgebracht werd door Wilma. Dit lag al in de planning, maar dit werd niet hard op uitgesproken. Luisterend Nederland moest meteen denken aan Wilma, toen Michelle met haar eerste single kwam.

Meezinghit voor Tommy Lips
25-06-2012 12:53:00

Tommy Lips, geboren op 4 Juli 1988 , woont in Princenhage (Breda), studeerde Wetenschap Techniek aan de Avans hogeschool in Breda. Naast zijn studie en werk was er de passie voor muziek. Na een aantal jaren als feestzanger in verschillende kroegen, is hij de studio Ingegaan voor zijn éérste single. Door zijn collega Marco Kanters kwam hij terecht in de studio van Waylon van der Heijden in Best. Hier nam hij het  nummer “Rotzooi…”  , bekend van André Hazes, in een wel heel ongekende feestelijke uitvoering op.

Forse groei luistercijfers RADIONL
25-06-2012 09:19:00

Het succesvolle radiostation RADIONL ziet haar luistercijfers opnieuw fors stijgen. De luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode april – mei 2012 zijn deze week bekend gemaakt.

Cd presentatie Jessica Malfait in Prinsenbeek
25-06-2012 08:28:00

Zaal D'n Henk aan de Spoorstraat 31 te Prinsenbeek staat aanstaande zondag 1 juli in het teken van de singlepresentatie van Jessica Malfait. Begin juni 2012 besluit Jessica in zee te gaan met Jolanda Clement van JC Event – JC Records. Samen besluiten ze vaart te zetten achter de comeback van de 26 jarige zangeres en maken afspraken om zo snel mogelijk de studio weer in te duiken. Na 4 jaar radio stilte lanceert ze haar nieuwe single "Baila Mi Amor" die landelijk zal worden uitgebracht op platenlabel JC Records. Met deze vrolijke en verrassende single geschreven en geproduceerd door Laurens van Wessel hoopt Jessica dat zij daarmee weer een mooie plaats kan veroveren in de playlisten en hitlijsten bij de diverse radiostations. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van oa. Johan Heeren, Rinus Ponsen en Gino.

Debuutsingle van Arijan Vingerhoets
24-06-2012 14:08:00

“Waar Het Zomer Zal Blijven” is de debuutsingle van de 39-jarige Arijan Vingerhoets uit Tilburg. Deze vader van 3 dochters begon al op 10-jarige leeftijd met zingen van liedjes van o.a. Danny de Munk. Na diverse talentenjachten werd Arijan uitgeroepen tot “Talent Van De Maand” bij TROS/Sterren.nl. In een speciale uitzending werd Arijan begeleid door niemand minder dan René Schuurmans. En nu is het dan tijd voor de allereerste single van Arijan Vingerhoets.  “Waar Het Zomers Zal Blijven” heeft een sterk zomers karakter.

Mega Piraten Festijn Marum en Lemelerveld geannuleerd
24-06-2012 13:19:00

Het Mega Piraten Festijn zal dit jaar de edities van Marum en Lemelerveld overslaan.  Dit heeft te maken met de economische omstandigheden op dit moment.  Het risico is groter dan ooit, aldus Eddie Mensink.  Om uit de kosten te komen moet het Mega Piraten Festijn minimaal 7000 bezoekers hebben en dat is in de huidge markt niet zeker! Het Mega Piraten Festijn in Neer op zaterdag 29 september gaat uiteraard WEL door, hiervoor zijn intussen bijna de helft van de kaarten verkocht.  

Anita (van Ed) loopt 50 km voor de Stichting ALS
24-06-2012 12:03:00

Anita van het Zeeuwse duo Anita & Ed gaat op zaterdag 7 juli proberen om 50 kilometer te lopen voor de stichting ALS. Dit heeft ze belooft aan haar inmiddels overleden schoonmoeder. Anita wil proberen om geld binnen te halen voor deze belangrijke stichting. Onderzoek is erg hard nodig voor deze dodelijke ziekte. Vanuit de fanclub kwamen er signalen dat er diverse fans willen sponsoren en vragen hoe je dit kunt  doen. Alle info hierover is HIER te lezen. ALS is nog steeds té onbekend bij de mensen. En deze dodelijk ziekte is gewoon zo verschrikkelijk.

Vinzzent komende donderdag 28 juni in het Oranje Café
23-06-2012 14:50:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal zijn van start gegaan met het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen. Het volgende Oranje Café is op donderdag 28 juni in Café Dommel 18 in Eindhoven. Daarbij kun je genieten van een live optreden van niemand minder dan Vinzzent!

Grad Damen in Fort Boyard 2012
23-06-2012 11:51:00

Volkszanger Grad Damen is gisteren vertrokken vandaag naar Frankrijk voor de opnames van het programma Fort Boyard. De deelnemers van de verschillende teams zijn inmiddels bekend. In het fameuze fort aan de Franse westkust nemen zes teams het tegen elkaar op. De deelnemers zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Grad Damen zit in het team van de artiesten. Fort Boyard, gepresenteerd door Lauren Verster en Gerard Ekdom, is vanaf september te zien op Nederland 3.

Ronnie Ruysdael heeft de 'Oranje Kroon'
23-06-2012 11:45:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 juni is dat ‘Komkommerbij’ van Ronnie Ruysdael. Gaat deze nieuwe single nou over de komkommertijd in omroepland, probeert Ronnie de door de EHEC-bacterie geplaagde komkommertelers een duwtje in de rug te geven of wil hij Boer Zoekt Vrouw-komkommerteler Arthur aan de vrouw helpen? Het is allemaal een beetje waar, maar uiteindelijk wil Ronnie iedereen een beetje bij elkaar brengen!

Wederom single van Henry en Monique
23-06-2012 11:41:00

Henry en Monique zijn druk met de promotie van hun zomersingle "Vaya Con Dios". Het duo heeft onlangs de felbegeerde RADIONL trofee in de wacht weten te slepen. Ze zijn ontzettend blij met de trofee mede omdat het de eerste productie is  met hun band ViDo DaViTo. Dat een landelijk radiostation de single heeft opgepakt geeft hen vertrouwen. Darnaast staan ze inmiddels  3 weken op een eerste plek bij Radio Aalburg en 2 weken op 1 bij radio Melinda in België.

Nieuwe album van Jannes op de hoogste positie binnengekomen van de album charts
22-06-2012 13:32:00

Jannes’ nieuwste album ‘Op Volle Kracht’ is vandaag op de hoogste positie binnengekomen van de album charts. Met een voorsprong van ruim 20 procent op de nummer 2 (Justin Bieber – Believe) is Jannes deze week de best verkochte album-artiest. Het is de vijfde keer dat Jannes de Nederlandse Album charts aanvoert met een nieuw album. Afgelopen week presenteerde de uit Drenthe afkomstige zanger zijn album ‘Op Volle Kracht’ vol trots tijdens de Jannes fan-avond in De Bonte Wever in Assen waar meer dan 1.000 fans op af waren gekomen.

Ray en Monica hebben de (zomer) wind in de rug
22-06-2012 13:24:00

Het Friese duo Ray & Monica kent een goed muzikaal 2012. Met de vorige single De Laatste Tango kregen ze veel aandacht op de diverse radiozenders. Bij HollandFM heeft de single een eerste plaatst in de hitlijst gehaald. Nu de zomer is begonnen komen ze met een nieuwe single en wel "Zomerwind".

Gouden Award voor Gabriello
22-06-2012 12:56:00

10.000 verkochte singles in Nederland. Een aantal dat over het algemeen alleen behaald wordt door bekende (inter)nationale artiesten. Voor veel artiesten is dit getal echter iets om van te dromen. Een droom die in een paar maanden tijd toch is uitgekomen voor de uit België afkomstige zanger Gabriello met zijn single Que Sera. Begin dit jaar zocht de zanger contact met Blue Ocean Records van Ray Hardorff en Jakob Hut. Ze hebben de afgelopen drie jaar bewezen dat ze in korte tijd promotioneel gezien een artiest goed op de kaart kunnen zetten. Ook zangeres Angela Groothuizen maakt gebruikt van de diensten van het tweetal en 'The Voice of Holland' finalist Erwin Nyhoff heeft zijn nieuwe single eveneens via Blue Ocean Records uitgebracht.

Jessica Malfait maakt na 4 jaar haar comeback met nieuwe single Baila mi Amor
22-06-2012 07:49:00

Op negenjarige leeftijd had Jessica al een eigen piratenzender genaamd `Jessica`. Op deze zender draaide ze iedere woensdagmiddag Nederlandstalige liedjes. Nadat ze zelf een liedje op haar eigen radiostation had gezongen rolde het balletje erg snel. Leo Mudde, lid van de groep De Vrijbuiters, schreef een lied voor haar en op tienjarige leeftijd kwam de eerste single van Jessica uit getiteld “Wie danst met mij”. Met de opvolger ‘’Ik wil later zingen “ maakte ze haar televisiedebuut in het Veronicaprogramma “De winkel van Sinkel”. Op jonge leeftijd bracht zij al twee albums uit genaamd : “Mijn groot verlangen ,en “Geluk, hoop en liefde”. Daarnaast ook diverse singles  waaronder `Oh wat een kick`, `Vergeet ’ t maar` en `Verloren tijd`. Door haar opvallende stemgeluid werd Jessica daardoor met recht een Echt talent genoemd . Ook Corry Konings was dit niet ontgaan, en benaderde Jessica .

Tanja Jess en Charly Luske openen speciale Dream4Kids hotelkamer
21-06-2012 21:38:00

Tanja Jess en Charly Luske houden op zondag 24 juni aanstaande een Bed-in voor Dream4Kids bij MANNA in Nijmegen. Met hun actie wil het bekende echtpaar aandacht vragen voor stichting Dream4Kids; een stichting die getraumatiseerde kinderen een nieuwe start geeft door een droomdag voor deze kinderen te organiseren. MANNA opent op die dag vier nieuwe suites, waaronder de unieke Dream4Kids hotelkamer, die speciaal voor dit doel is ingericht.

René le Blanc naar Turkije
21-06-2012 11:33:00

Het zijn drukke tijden voor René le Blanc. Onlangs opende hij samen met Frank te Hennepe de nieuwe studio in Winterswijk, en zondag 24 juni vertrekt zanger alweer naar Kemer in Turkije voor de opnames van zijn nieuwe videoclip. Afgelopen week heeft de zanger samen met zijn team gezocht naar een geschikte locatie en is er gekozen voor Turkije. Het nieuwe nummer wat begin juli zal uitkomen heeft een zeer getint zomers karakter. De stranden en de omgeving van Turkije passen daar precies bij, aldus het management van le Blanc.

Nieuwe concertlocatie Ziggo Dome vanaf zondag open
21-06-2012 11:25:00

Nog drie nachten slapen, en dan is het zover: de gloednieuwe concertlocatie in Amsterdam Zuidoost gaat open voor publiek! Met een uitverkocht concert van Marco Borsato viert de nieuwe concertzaal op zondag 24 juni een feestelijke ‘house warming’ met 17.000 bezoekers. “We zijn enorm trots dat een Nederlandse topartiest als Marco Borsato met zijn band ons allereerste concert verzorgt,” vertelt directeur commerciële zaken Danny Damman.

Only Seven Left op zoek naar een danser
21-06-2012 10:49:00

Afgelopen week is ‘Higher’ uitgekomen, de nieuwe single van Only Seven Left . Voor de nieuwe videoclip liet de band zich inspireren door Chatroulette. Drummer Bram de Wijs: “Ik houd erg van videoclips, maar als je ze toch alleen voor internet maakt, ligt een lineaire video waar je passief naar kijkt niet voor de hand.” Daarom heeft de band een geheel nieuw interactief platform ontwikkeld, waarin je met je webcam real-time kunt meedansen met de band. “En oh ja, wij kunnen inderdaad niet dansen. Dus schaam je niet en doe mee!'”

Marco Schouten tekent platencontract bij Stormrecords en Feestartiesten.nl
21-06-2012 09:57:00

De Almelose zanger -entertainer  Marco Schouten heeft afgelopen donderdag  14 juni een platencontract getekend bij Stormrecords en feestartiesten.nl. Na enkele gesprekken is er besloten om een nauwe samenwerking aan te gaan. Voor Marco houdt dit in dat de boekingen via Feestartiesten gaan lopen en dat het album welke deze maand zou uitkomen nog even op zich laat wachten om eerst een single uit laten komen binnen veertien dagen.

Carice van Houten kondigt debuutalbum aan
20-06-2012 22:55:00

Dit najaar verschijnt het debuutalbum van Carice van Houten. Muziek speelde altijd al een belangrijke rol in haar leven. Na haar afstuderen aan de Amsterdamse Kleinkunstacademie verwierf ze grote faam met een internationale filmcarrière. Ze is echter altijd bezig gebleven met muzikale projecten. Mede door haar muzikale vriendenkring is Carice de laatste jaren geïnspireerd geraakt om zelf materiaal op te gaan nemen. “Het maken van dit album is een van de mooiste en meest bevrijdende ervaringen uit mijn leven.

Frans Duijts ambassadeur Buma NL
20-06-2012 13:40:00

Frans Duijts gaat zich extra inzetten voor de Hollandse muziek. De succesvolle zanger is dit jaar de ambassadeur van Buma NL, het jaarlijkse evenement in 's-Hertogenbosch voor en over de Hollandse muziek. De derde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 20 september 2012 en bestaat uit een uitgebreid conferentieprogramma, de uitreiking van de Buma NL Awards en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en muziekprofessionals. Frans Duijts: "Met hart en ziel hou ik van Hollandse muziek.

Ronnie Ruysdael presenteert zomerse feestplaat ‘Komkommerbij’
20-06-2012 10:36:00

De vraag is: Gaat de nieuwe single van Ronnie Ruysdael over de komkommertijd in omroepland, probeert hij de door de EHEC bacterie geplaag de komkommertelers een duwtje in de rug te geven of wil Ronnie de BoerZoektVrouw-komkommerteler Arthur aan de vrouw helpen? Misschien allemaal een beetje waar, maar de ware reden is dat hij wederom in zijn rol van positiviteitsgoeroe kruipt. Ronnie wil eigenlijk niets liever dan de mensen een beetje bij elkaar brengen. ’Kom kom erbij, kom d’r maar lekker bij, er is voor iedereen altijd een plekkie vrij!’

Laatste kaarten Votown Allstars in de verkoop
19-06-2012 19:43:00

Op zaterdag 7 juli zal de derde editie van het Votown Allstars concert georganiseerd worden in het Kras stadion in Volendam. Het jaarlijkse spektakel waarbij Jan Smit, Nick en Simon en 3JS sponsorgeld bijeenspelen voor de plaatselijke FC beloofd ook in 2012 uiteraard weer een niet te missen muzikaal evenement te worden. Laatste kaarten zijn te koop via de Nationale Theater Kassa, telefonisch via 0900-9203 of online via www.ntk.nl www.paylogic.nl of in alle Primera winkels.  Stadion open : 16.00 uur Aanvang concert: 18.00 uur

Luistercijfers 100% NL stijgen fors!
19-06-2012 19:30:00

Opnieuw ziet 100% NL haar luistercijfers fors stijgen. Volgens de vanmorgen door het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) gepubliceerde luistercijfers stijgt het marktaandeel van 100% NL van 4,1% in maart/april naar 4,4% in april/mei 2012.

Vier de start van de zomer met de Remia ‘Altijd een feest!’ actie bij Oosterhout LIVE!!
19-06-2012 19:11:00

21 Juni is de officiële start van de zomer en dat is natuurlijk reden voor een goed feest! Om ons favoriete seizoen spetterend te beginnen pakt Remia, als partner van het Nederlandstalige muziekfeest Oosterhout LIVE, uit met de ‘vriendenverdubbelaar’. Remia trakteert alle bezoekers van Oosterhout LIVE die een veldkaart voor 1 of 2 dagen gekocht hebben op een wel heel leuk cadeau: zij mogen op kosten van Remia een vriend of vriendin gratis meenemen! Want ook op het leukste festival van het jaar geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De actie werkt heel eenvoudig. Bij vertoon van een geldig entreebewijs voor het veld krijgen de bezoekers toegang voor 2 personen. Medeproducent en presentator van Oosterhout LIVE, Nick Nielsen, reageert enthousiast op de actie: “Wij zijn erg blij met deze unieke deal in samenwerking met Remia.

Job Bovelander strikt Miss World Nederland Nathalie den Dekker
19-06-2012 19:04:00

Job Bovelander neemt woensdag zijn videoclip op bij zijn single ‘Sinds die ene nacht’ en heeft een wel heel bijzonder liefje weten te strikken voor zijn clip. Niemand minder dan Nathalie Den Dekker, die vrijdag gekozen werd tot Miss World Nederland wordt zijn tegenspeler. Voor de 22-jarige Nathalie uit Amstelveen, die Nederland gaat vertegenwoordigen op de Miss World Verkiezing in China op 18 augustus, meteen een leuke nieuwe ervaring en uitdaging. Nathalie : “Na mijn overwinning afgelopen vrijdag komen er allemaal leuke dingen op het pad.

Nieuwe single Ronald Reinders verschenen
19-06-2012 18:44:00

Ronald Reinders begon al vroeg met het maken van muziek. In zijn jeugd ging op gitaarles bij de plaatselijk muziekschool. Op 19 jarige leeftijd koos Ronald volledig voor een muziekcarriere en werd toegelaten op het conservatorium. Hij stuurde af op lichte muziek en elektrische gitaar. In die tijd formeerde hij en eigen band. Eigen Wijs was de naam en speelde uitsluitend eigen Nederlandstalige muziek. Het sloeg aan en een platencontract werd aangeboden.Dit platencontract leidde tot het uitbrengen van 2 singles welke bij de hitlijsten hebben gehaald.

Debuutsingle voor Dioni Jurado
18-06-2012 23:05:00

De debuutsingle van Dioni Jurado is uit. Dioni is een veertienjarig multi-talent uit  Amsterdam. Hij zingt, acteert en danst. Dioni speelde al in veel grote musicals, waaronder Kruistocht in Spijkerbroek, The Sound of Music en Dokter Dolittle. Zijn grootste rol is die van Ciske in de musical Ciske de Rat van Joop van den Ende in 2009. Daarnaast spreekt Dioni regelmatig stemmen in van Animatie-films o.a. Gibby uit iCarly en die van Fernando uit de film Rio. Nu maakt Dioni de volgende stap met zijn debuutsingle.

Artiesten BankGiro Loterij Concerten bekend
18-06-2012 20:24:00

Ilse DeLange, Waylon, Janine Jansen en Frank Boeijen in concert tijdens de BankGiro Loterij Concerten BURO2010 Events & Entertainment uit Almere is er in geslaagd om ook voor de 2012-editie een bijzondere artiesten line-up te programmeren voor de BankGiro Loterij Concerten: Ilse DeLange, Waylon, Janine Jansen en Frank Boeijen brengen op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2012 pop- en klassieke muziek bij elkaar tijdens de tweede editie van de BankGiro Loterij Concerten in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl