RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zoon voor Sjakkelien
06-04-2012 07:46:00

Het is al weer een paar weken rustig rondom Sjenien en Sjakkelien, de feest zusjes Sjansjee. Sjakkelien is op 31 maart bevallen van een gezonde zoon! En Sjenien zal eind april onder het mes moeten voor haar knie. Maar geen paniek, de dames komen zeker terug en hoe! Een nieuwe feestsingle die helemaal in het teken zal staan van ons mooie oranje! Laat het EK voetbal en de olympische spelen maar komen, Sjansjee is er dan helemaal klaar voor!

RTL Wentink organiseert Club Foyer@Studio21 concert met Leonie Meijer
05-04-2012 19:09:00

Leonie Meijer geeft op op 20 mei een concert in Studio21 in Hilversum! Het wordt een concert in het kader van de Club Foyer @ Studio21 concert reeks. Het idee is van RTL Wentink Events en is ontstaan n.a.v. het concert  vorig jaar van Gare du Nord in het verlengde van de georganiseerde Sunday Sessions, welke RTL Licensing & Entertainment eerder bracht met o.a. Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis. Leonie geeft samen met haar 7-koppige band een concert in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21.

René Karst geeft nieuwe single “Morgen wél...” uit
05-04-2012 19:00:00

De nieuwe single van René Karst heet “Morgen wél...” en zal vandaag worden gepresenteerd. Het is een aanstelijk liedje waarbij Karst inmiddels patent heeft op de glimlach die hij met zijn teksten bij mensen op het gezicht tovert. Het nummer is de eerste single in aanloop naar een nieuw album waarvoor hij samen met andere schrijvers op dit moment de nummers aan het schrijven is. Dit nieuwe album is de opvolger van Hellup wat begin 2011 verscheen en zal zijn derde solo-album worden.

Henk Wijngaard en Silvia Swart zetten verstandelijk gehandicapte medewerkers van Omroep Schijndel in het zonnetje
05-04-2012 18:54:00

Donderdagmiddag 5 April 2012 kwamen 3 medewerkers, Monique, Daniëlle en Maartje van het programma ‘Specialradio’, Omroep Schijndel met hun begeleider Ad naar Emmen om Henk Wijngaard en Silvia Swart te interviewen. ‘Specialradio’ wordt normalerwijze gepresenteerd door Stijn, Jeroen, Daniëlle, Monique, Hendrik, Frank en Maartje.

Win kaartjes voor de Theatervoorstelling van Trane Met Tuite
05-04-2012 18:36:00

Op vrijdag 13 april speelt de smartlappenfeestband Trane Met Tuite de voorstelling ‘Twedehants Smartlappesjow’ in theater Den Durpsherd in Berlicum. Je kunt nu kaarten winnen voor deze feestelijke muziekshow. Met veel humor zullen de vier topmuzikanten van Trane Met Tuite het theater omtoveren in de meest uiteenlopende Hollandse ansichtkaarten, waarbij zij niet schromen hun hele privéleven bloot te geven.

Tweede feestknaller binnen één week van 'Henry's Feesjuh'
05-04-2012 14:54:00

Na Henry's Feesjuh ft. DJ Martin volgt nu het tweede project binnen één week van "Henry's Feesjuh"! Gas erop dus! Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept "Henry’s Feesjuh". Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem en topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit "Goeiemoggel" en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard en SBS Shownieuws.

Kindersterretje Gino Graus ontdekt door Rood-Hit-Blauw
05-04-2012 14:49:00

Ronald Visch van Platenlabel Rood-Hit-Blauw woonde onlangs een optreden bij van Henk Bernard in Brabant en overkwam iets unieks. Vooraf aan dit optreden van Henk, kwam de 12 jarige! Gino Graus de Buhne op. Gino Graus vertolkte een Heintje medley, en de hele zaal was muisstil vanwege zijn geweldige zangkwaliteiten en aandoenlijke performance. Aan het eind kreeg Gino een staande ovatie van het onder de indruk zijnde publiek ! (Er werd in de wandelgangen gesproken dat Gino weleens dezelfde successtory als Jantje Smit kan gaan).

Goed nieuws voor Berry Daamen
04-04-2012 23:54:00

De lente breekt aan en dat betekent voor vele artiesten nieuwe single’s. Ook voor Berry Daamen zit die er weer aan te komen. Berry gaat binnen 2 weken de videoclip schieten van zijn single ‘’ hé m’n schat’’ dit nummer stond al als b-kant op zijn laatst uitgekomen single ‘’ Vanavond ‘’ . Maar toch om met de zomer mee te draaien met ‘n leuke nieuwe single brengt Berry de B-kant toch uit. Ook was Hé m’n schat al een cover van ‘n nummer  van de bekende Michel Télo. ‘’ Van te voren wisten we niet dat Michel Télo door zou breken in Nederland,  toch brengen we ‘’ Hé m’n schat’’ nu toch uit als een digitale release en een promo cd.

Never Nooit meer voor 'Blote Voeten Zanger' Roy Raymonds
04-04-2012 06:56:00

Na een lang winterseizoen met optredens in het prachtig besneeuwde Westendorf verruilt de sympathieke Blote-voeten-zanger Roy Raymonds de sneeuw nu weer voor de zon want aankomende zondag zal Roy voor Corendon afreizen naar het zonnige Kemer in Turkije. Corendon start samen met Roy Raymonds het nieuwe zomerseizoen in het prachtige Ultra All Inclusive hotel Orange County. 

Ronnie Tober bijna 50 jaar in het artiestenvak
03-04-2012 20:19:00

Al 49 jaar is Ronnie Tober een bekend en succesvol zanger/entertainer. Drie jaar na Ronnie's geboorte (21 April 1945 te Bussum) emigreerde hij samen met zijn ouders, twee broers en zus naar Amerika. Hier was het waar zijn muzikale talenten werden ontdekt. Hij zong op familiefeestjes, begeleid door zijn moeder op de piano. Van zijn 8e tot zijn 14e zong Ronnie bij een in Albany (New York) bekend kerkkoor (St. Peters Episcopal Boys Choir) en werd daar solo-zanger. 

Nieuw single voor Ingo uit Enschede
03-04-2012 20:08:00

De uit Enschede afkomstige Ingo Krikke, presenteerde op 25 maart j.l. zijn nieuwe single "Als een liefdeslied". Het nummers is geschreven op een nummer van Bata Illic. Zijn eerste single welke is uitgebracht in 2010 heeft de titel "Laat je nooit meer gaan" en is geschreven door Henny Thijssen. Ingo is een man waar je op bouwen kan. Kerst 2010 heeft Ingo zich nog muzikaal ingezet voor het kerstfeest voor 300 clienten van de voedselbank. Binnenkort iets te vieren?

Hansie trapt af voor EK met Oranje in Europa kampioen
03-04-2012 19:11:00

Na het succes met "De Koning van de jungle (WK Afrika) heeft Hansie (Hans Carras) in samenwerking met Wim de Vries een nieuwe E.K. hit geschreven. Hans de tekst en Wim is verantwoordelijk voor de muziek. Op vrijdag 6 april zal de presentatie van deze nieuwe single "Oranje in Europa kampioen"op feestelijk wijze worden gevierd in Tapperij In den Olifant te Apeldoorn. En de single heeft de ingredienten in zich die een EK plaat moet hebben namelijk Feest en makkelijk mee te zingen. En dat is zeker gelukt.

Mon Amour album presentatie en show 19 april
03-04-2012 18:56:00

Op donderdag 19 april presenteert Mon Amour het nieuwe studio-album 'Sing Me a Song' in het Volendamse hotel-restaurant Old Dutch. 's Avonds zal de band speciaal voor hun fans een concert geven in de Sint Jozefvereniging, ook in Volendam. Ex-BZN zangeres Carola Smit zal de band op beide locaties het nieuwe album uitreiken. Een dag later, op vrijdag 20 april, komt het derde Mon Amour album officieel uit. Het nieuwe werk bestaat uit twaalf muzikale pareltjes die ook te horen zijn, samen met bekende BZN klassiekers, tijdens de huidige theatertournee waarmee Mon Amour nog tot eind mei door het hele land te zien is.

Brabant Toppers bereiken akkoord met TV Limburg, CTV Zeeland en Salto TV Amsterdam.
03-04-2012 18:52:00

Het populaire tv programma Brabant Toppers, één van de meest bekeken tv programma’s van de Brabantse Televisie en elke zondag te zien bij Brabant10, gaat over de grenzen. Vanaf medio april a.s. zal Brabant Toppers tot de zomer ook te zien zijn bij TV Limburg en CTV Zeeland, vanaf september starten de opnamen van Limburg Toppers en Zeeland Toppers.

DJ Henry, grondlegger van het nieuwe concept 'Henry’s Feesjuh'
03-04-2012 18:26:00

Zanger/entertainer/DJ Henry Gerritsen, beter bekend als DJ Henry, is de grondlegger van het nieuwe concept “Henry’s Feesjuh”. Hiermee wil DJ Henry jonge en talentvolle DJ’s de kans geven om samen met hem, topproducer Kees Tel en Berk Music Productions een single te maken. DJ Henry is bekend van o.a. de superhit “Goeiemoggel” en was in diverse TV programma’s te bewonderen zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Life & Cooking en TROS Muziekfeest Op Het Plein. Het eerste project van Henry’s Feesjuh is nu een feit.

Geweldige nieuwe single voor Marlous
03-04-2012 18:18:00

De nieuwe single van Marlous "De Dag Is Voorbij" verschijnt op het moment dat de winterse kou eindelijk verdwenen is en plaatsmaakt voor volle terrasjes. De zomerse klanken van de bouzouki in het intro van deze zwoele zomerplaat van Marlous laten iedereen naar de zomer verlangen. Marlous zingt over het heerlijke gevoel dat je voelt na een mooie zonsondergang op een warme zomeravond. De dag is voorbij, maar terwijl de sterren verschijnen blijft Marlous... 'dicht bij jou'.

Dikdakkers pakken uit met nieuwe Oranjehit
03-04-2012 14:06:00

Peter Koelewijn herschrijft "Klap maar in je handen" voor feestduo De Dikdakkers. Voor De Dikdakkers wordt de zomer van 2012 weer oranje ingekleurd. Het vooral in feestkringen bekende duo scoort met "Klap maar in je handen" de zesde Oranjehit op rij en kreeg met Peter Koelewijn de juiste man om zijn reeds jarenlang vermaarde meezinger voor deze speciale gelegenheid te herschrijven. 

Boh Foi Toch komt definitief naar Watermöllefestival
02-04-2012 19:07:00

De Achterhoekse dialectgroep Boh Foi Toch zal op zondag 8 juli ‘ouderwets’ het 11de Watermöllefestival afsluiten! De Stichting is bijzonder trots, dat hen dit gelukt is! ‘Boh Foi Toch was ooit de initiatiefnemer van dit festival en door hun komst toe te zeggen, geven zij aan, dat ze blij zijn met het nieuwe Watermöllefestival’.

Het dak ging eraf bij eerste Oranje Carrousel 2012
02-04-2012 18:50:00

Ieder jaar is het weer spannend zo'n kick off maar zondag 1 april waren alle ingredienten aanwezig om er een spettereend feest van te maken. Een feest met een lach en een traan want de Oranje Carrousel was aanwezig bij het 9 jarig bestaan van Cafe Capella in Arnhem. De traan die er was werd gelaten omdat na 19 jaar horeca de zaak met ingang van vandaag in andere handen is overgegaan. De laatste avond was er dan ook voor een een onuitwisbare indruk achter te laten. En dat is zeker gebeurd want de zaak moest op een moment de deuren sluiten om de veiligheid te kunnen garanderen.

Volkszanger Jeff van Vliet zingt nieuwe McDonald’s commercial
02-04-2012 18:42:00

McDonald’s  heeft besloten de commercial voor haar terugkerend product ‘Big Tasty’ te laten inzingen door de Amsterdamse volkszanger Jeff van Vliet. Zijn herkenbare stemgeluid, zijn Amsterdamse tongval en zijn veelbesproken ‘snik’ in zijn stem zijn voor McDonald’s doorslaggevende redenen geweest om na Gers Pardoel de populaire zanger Jeff van Vliet te vragen. De melodielijn van de reclamespot is een onvervalste smartlap, die heel herkenbaar is en lekker in het gehoor ligt.

Single Trijntje Oosterhuis 3FM megahit
02-04-2012 18:35:00

Afgelopen vrijdag ging op vrijwel alle radiostations in Nederland de nieuwe Trijntje single ‘Happiness’ in première. Radio 2 en Q-Music hadden de single een dag eerder al toegevoegd aan hun playlist. Trijntje was te gast bij Radio 538 (Evers Staat Op), Radio 6 (Eerst Jaap), 3FM (Giel), Radio 2 (Gouden Uren), 100%NL (Marion Keller) en Q Music (Jeroen van Inkel). Later die dag bombardeerde 3FM ‘Happiness’ tot Megahit. ‘Happiness’ is de eerste single van het album Wrecks We Adore dat 13 april verschijnt.

Volledig nieuw Nederlandstalig album voor Will Tura
02-04-2012 18:27:00

Will Tura, de absolute Keizer van het Vlaamse Lied, heeft er zijn vele fans meer dan 10 jaar op doen wachten, maar nu is het eindelijk zover, het volledig nieuwe Nederlandstalige album van Will Tura - "Ik Ben Een Zanger" - ligt in de winkel! 13 gloednieuwe pareltjes van de hand van de meester, waarmee hij bewijst nog steeds de onbetwiste referentie te zijn voor alles en iedereen die de Nederlandstalige muziek een warm hart toedraagt. De titelsong van het album is momenteel niet weg te branden van de Vlaamse radio's.

‘Holland Opera’ bij BravaNL
02-04-2012 18:23:00

Bij cultuurzender BravaNL zijn van woensdag 11 tot en met zondag 15 april een vijftal bijzondere producties te zien van Holland Opera. Dit veelzijdige gezelschap maakt nieuwe opera– en muziektheatervoorstellingen voor jong en oud. Elk voorjaar verlaat Holland Opera tijdelijk de theaters om producties te realiseren op spectaculaire locaties. Zo verzorgden ze een uitvoering van The Tempest op het imposante Fort Rijnauwen bij Bunnik.

Dario geeft prive optreden voor 100 jarige fan
02-04-2012 18:17:00

Aanstaande zaterdag zal Nel Stegeman (bekend van de worsten familie) 100 jaar worden. Mevr. Stegeman is de oudste fan van zanger Dario en hij heeft belooft om op haar verjaardag te komen optreden. En belofte maakt schuld, dus zal Dario Nel in het zonnetje zetten door voor haar een prive optreden te geven. Mevr. Stegeman is de afgelopen jaar regelmatig te gast geweest bij de optredens van Dario en zo was ze er ook tijdens het 25 jarige jubileumconcert. Daar deed Dario de belofte en vindt het dan ook een eer om voor haar te mogen zingen

Cd presentatie Diana Dekkers in Kerkdriel
01-04-2012 10:23:00

Op maandag 28 mei 2012 (tweede Pinksterdag) presenteert Diana Dekkers haar nieuwe cd bij Sophie's Choice, Maasbandijk 1a te Kerkdriel. I.s.m. A & R muziekbureau zijn er tal van gastartiesten uitgenodigd. er zijn optredens van Frank van Etten, Arno Verduyn, Franky Falcon, Charelle, Dellie Pfaff, Patrick Dano, Marco Meesters, Arno Hofmans en Rienie v/d Kerkhof. De presentatie is in handen van Ben Franswa.

Win vrijkaarten voor het Rebirth Festival!
01-04-2012 09:58:00

Het Rebirth Festival in Haaren (Noord-Brabant) heeft voor haar ‘Dutch Day’ weer een aantal vaderlandse toppers weten te strikken. Op zondag 8 april (eerste paasdag) zetten Jannes, George Baker en Henk Wijngaard de feesttent van 14.00 tot 22.00 uur op zijn kop. Tel daar de toppers Django Wagner en Vinzzent bij op en je weet dat het weer een supergezellig feest zal worden. Bij de Dutch Day mogen kinderen onder de 12 gratis naar binnen (onder begeleiding van een volwassene).  Kaarten kosten € 16,- (excl. fee) en zijn te bestellen via de website.

Vriendenfanclub dag van Henk Wijngaard en Silvia Swart in Barger Compascuum
01-04-2012 09:36:00

Op zondag 20 mei 2012 vindt bij Veenpark Zaal de Turfsteker, Berkenrode 4 te Barger Compascuum de vriendenfanclubdag plaats van Henk Wijngaard en Silvia Swart. Tussen 14.00 en 19.00 uur zullen Henk en Silvia veel van hun reportoire ten gehore brengen, inclusief hun gezamelijke duetten : 'De weg naar geluk' en 'Samen in 'n truck'. In de pauze is er een Meet en Greet en er zullen stands staan met cd's en fanspullen ... en de vinylkraam van de Platenkoning JB Swart. De presentatie is in handen van Notaris Mulder, bekend van RADIONL.

Gemeente Amsterdam kleurt binnenstad groen i.v.m. komst ‘Shrek de Musical’
01-04-2012 09:25:00

In verband met de komst van de mega-musical ‘Shrek’ naar Amsterdam, heeft de Gemeente Amsterdam besloten markante Amsterdamse plekken/gebouwen groen te kleuren. Zo zal het Paleis op de Dam groen worden uitgelicht, het Centraal Station, maar ook het fameuze Red Light District. Voor een periode van een week wordt het Red Light District omgedoopt in het Green Light District.  Binnenkort worden meerdere locaties bekendgemaakt. Amsterdam zal vanaf eind oktober 2012 een week lang de meeste groene stad ter wereld zijn.

Otto Roona in zee met Lucas en Gea
31-03-2012 11:37:00

De uit Roden afkomstige zanger Otto Roona koos onlangs voor een nieuw platenlabel. Zijn inmiddels tweede single wordt begin april opgenomen bij Jeroen Dirksen in Duitsland op het label van L & G producties. Het liedje getiteld "Engelen bestaan niet" is een vlotte schlager en is Otto op het lijf geschreven. Otto koos voor Lucas en Gea omdat hij de betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft. "Ze maken prachtige producties, hebben een eigen dvd en cd serie en via hun evenementenburo helpen ze mij gelijk aan boekingen", aldus Otto.

Kim-Lian van der Meij wordt prinses Fiona in musical Shrek
31-03-2012 10:57:00

Vanaf oktober zal actrice Kim-Lian van der Meij in het Amsterdamse RAI Theater te zien zijn als prinses Fiona in de megamusical ‘Shrek.’ Dit maakt Albert Verlinde Entertainment, dat dit jaar de exclusieve rechten voor het spektakel in handen wist te krijgen, bekend. Vooralsnog is niet zeker wie van der Meij’s tegenspeler wordt in het internationaal veelgeprezen stuk. Daarover zal maandag 2 april duidelijkheid komen als de naam van de vertolker van Shrek in RTL Boulevard wordt onthuld. Kim-Lian van der Meij en Albert Verlinde Entertainment kennen een rijke en succesvolle geschiedenis. Van der Meij vervulde eerder al glansrollen in producties als Doe Maar, Legally Blonde en het meest recent in Daddy Cool.

Santa Rosa tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw
31-03-2012 10:46:00

De uit Brabant en Gelderland afkomstige feestpopband Santa Rosa heeft zojuist een contract getekend met Rood-Hit-Blauw. De feestband is bekend van o.a. de hit-singles "Viva Hollandia", " Leven in de Brouwerij" en hun laatste hit "Holladiee". Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw ziet in het feestrepertoire aangevuld met Nederlandstalige popsongs een welkome aanvulling van zijn "artiestenstal".  "Leven en laten leven" wordt de nieuwe single, die 18 april zijn landelijke release zal krijgen. Deze zomer zal vervolgens het debuutalbum op de markt komen.

Nieuwe single voor Joly & Terry West
31-03-2012 09:42:00

Hebben Joly & Terry West in het verleden veel op de achtergrond in de muziek gewerkt, met cd produkties en videoClips voor andere artiesten zoals Lucas & Gea, Silvia Swart, A3aan Drost enz. Momenteel brengen ze de ene na de andere single uit en niet zonder succes. Denk aan "Magdalena" (een tuin met rode rozen), "Als een Engel", "Een vrouw uit Miljoenen", "De tijd is bijna op" en hun voorlaatste single "Twee eenzame mensen". En dan nu "De Ware!". Wat opvalt bij dit duo, is dat soms Joly, soms Terry de leadzang van een nummer voor rekening neemt.

'Morgen wordt alles anders'...nieuwe single van Hans Coolen
30-03-2012 19:41:00

Het is de laatste jaren snel gegaan met de carrière van de Brabander Hans Coolen. Toen hij op 17 jarige leeftijd door een ongeval in een rolstoel belandde had hij al een jarenlange muziek ervaring achter de rug. Na een paar jaar afstand te hebben genomen van de muziek kon hij het toch niet laten om weer te beginnen, ditmaal met een eigen drive-in show als DJ/zanger en later als solozanger van Engelstalige muziek. Enkele jaren geleden heeft de zanger de overstap gemaakt naar een puur Nederlandstalig repertoire.

Sharon Dee presenteert nieuwe single in Roosendaal
30-03-2012 16:53:00

Op zondag 1 april 2012 presenteert Sharon Dee haar nieuwe single "Hier ben ik dan" bij uitgaansgelegenheid "Erato", Kade 45 te Roosendaal. Voor het pas 14 jarige zangeresje uit Roosendaal begon 2012 geweldig.  Ze tekende een platencontract bij platenmaatschappij Berk Music en mocht de single opnemen in de befaamde studio van Laurens van Wessel. Om 13.30 uur gaat de zaal open en omstreeks 14.15 uur zijn er optredens van L-Yo and friends, Berry Daamen, Jan Koevoet, Javi Escalera, Johan Heeren, Karin Welsing, Yoeri L'Abée, Leon Basley, Jessica Malfait, Rachid, Boy van der Heijden en Jordan Peeters.

Django Wagner in Concert
30-03-2012 13:14:00

Django Wagner zal op vrijdag 13 april met de (voormalig begeleidingsband van Andre Hazes) Hollywood Boulevard de opening verzorgen van de Crazy Cross te Bergeijk. Deze avond is de unieke primeur van Django's eerste live optreden met deze band. Na zijn eerste grote landelijke hit “Kali” met zijn gelijknamige album wat inmiddels met Goud is bekroond is Django’s ster reizende in het zo populaire volkse genre. Dat de muziek van Django steeds breder gedragen wordt in het land blijkt uit de vele optredens en de media aandacht.

Charly Luske begint aan volgende fase van zijn muzikale carrière
30-03-2012 13:06:00

Charly Luske begint na zijn favorietenrol in The Voice of Holland aan de volgende fase van zijn muzikale carrière. Vandaag komt zijn eerste single uit: een unieke bewerking van Anouk’s ‘Nobody’s Wife’. Verrassend en gedurfd. De studio versie van ‘Nobody’s Guy’, zoals de bewerking getiteld is, wijkt sterk af van het originele nummer. Ook is de studio opname geheel anders dan de versie die Charly ten gehore bracht tijdens één van de live shows van The Voice of Holland. Enkel de tekst is op één woord na hetzelfde gebleven.

Golden Earring terug met gloednieuw album
30-03-2012 12:58:00

Golden Earring is terug, van vijftig jaar nooit weggeweest. Op vrijdag 11 mei brengen George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk een geheel nieuw studioalbum uit: ‘Tits 'n Ass’. Met een collectie nieuwe rocksongs en ballads laat het viertal horen waarom ze al decennia lang eenzaam aan de top van de Nederpop staan. De herkenbare stemmen van Barry en George, de Earring-hooks, ’s werelds beste ritmesectie en het songschrijverschap van deze rockers, heeft een uiterst spannend album opgeleverd.

Elske DeWall kondigt nieuw album aan
30-03-2012 12:54:00

De Friese zangeres Elske DeWall brengt op vrijdag 11 mei haar nieuwe album ‘Brave’ uit. Het album werd geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder werkte met Go Back To The Zoo, VanVelzen en Bløf. Afgelopen woensdag speelde de zangeres in de Wisseloordstudio’s in Hilversum voor het eerst nummers van het nieuwe album voor een select groepje fans. De afgelopen periode stond voor DeWall vooral het teken van verdere ontwikkeling: “Ik heb ontzettend veel live gespeeld en daarbij heb ik geprobeerd mijn grenzen te verleggen.

Doet John Medley voor Oranje wat hij voor groen en geel deed?
29-03-2012 18:40:00

De Haagse volkszanger John Medley verwierf vorig jaar landelijke bekendheid met zijn hitsingle Groen Geel Hart, het officieuze lijflied van ADO Den Haag. Goed nieuws voor niet-Hagenezen: voor het komende EK kleurt Medleys hart diep oranje. Met de single Oranje Kampioen hoopt John Medley muzikaal bij te dragen aan het succes van het Nederlands elftal. En de feestvreugde daaromheen natuurlijk… 

Ruth Jacott’s theatershow 'Simply the Best' binnengekomen op nummer 1 in de DVD top 30
29-03-2012 17:58:00

"Simply the Best" is de meest persoonlijke show van theaterdiva Ruth Jacott tot nu toe. Daarin ‘wandelt’ ze langs helden uit de soul en jazz als Tina Turner, Billie Holiday, Diana Ross en Beyoncé. Met anekdotes en herinneringen maakt ze hen tastbaar. Schrijver Frank Houtappels (Gooische vrouwen) componeerde het persoonlijke verhaal van de zangeres en musicalregisseur en choreograaf Martin Michel (Hairspray) voert de regie. Verhalen en songs komen tot leven in deze sterke onewomanshow met begeleiding van een achtkoppig orkest. Op 16 maart zijn de DVD en CD van de theatershow Simply the Best uitgebracht. De CD staat inmiddels op de achtste plaats in de album top 100.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl