RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vijf jaar TV Oranje Shownieuws
03-03-2012 00:25:00

Het TV Oranje Shownieuws viert deze week haar eerste lustrum. De rubriek werd op 1 maart 2007 gelanceerd op de site van TV Oranje. Shownieuwsredacteur Gert Reehuis (foto) plaatst dagelijks het laatste nieuws over Nederlandse artiesten. Net als bij TV Oranje krijgt ook de artiest ‘in de dop’ daarbij alle ruimte om nieuwtjes bekend te maken.

Edwin van Hoevelaak maakt feestknaller voor de Westendorf feestweek
03-03-2012 00:19:00

Jaarlijks reizen Nederlandse topartiesten en honderden liefhebbers van het Nederlandse lied af naar de feestweek in Westendorf. Ook Edwin van Hoevelaak reist ieder jaar af naar de feestweek. Reden genoeg om hiervoor het nummer “Westendorf” te schrijven! In Westendorf is inmiddels ook laaiend enthousiast gereageerd!  De feestknaller zal vanaf heden regelmatig op de radio voorbij komen. Het grootse muziekspektakel vindt van 10-17 maart 2012 plaats in het Oostenrijkse Brixental, waarbij RADIONL ook aanwezig is. 

Janneke de Roo ook komende maand niet op het podium
02-03-2012 07:25:00

Nadat vorige maand door de doktoren haar absolute rust is voorgeschreven gaat het de goede kant echter is ze nog niet de ' oude' Janneke de Roo. Dat zal nog enige tijd in beslag nemen en daarom is er besloten dat ook de gehele maand maart er geen optredens zullen zijn van Janneke de Roo. "Bijzonder spijtig want er stonden zulke leuke optredens op het programma" aldus Janneke..Ze had gehoopt om het podium weer op te gaan maar begrijpt dat ze haar tijd moet nemen. "

Theatertour Koper Rowwen Hèze loopt richting einde
02-03-2012 07:17:00

De Theatertour Koper van Rowwen Hèze loopt richting het einde. Veel theaters zijn aangedaan en er staan er nog een aantal op de agenda (Venray, Uden, Amsterdam en Weert). Op donderdag 8 maart speelt de band in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze voorstelling worden er opnames gemaakt.

Opvolger voor Jacco Haker
01-03-2012 12:08:00

Als kleine jongen was Jacco Haker al bezeten van muziek en speelde hij"bandje" met m'n broer. Geïnspireerd door het gitaarspel van zijn oom is z'n liefde voor de gitaar gestart. Van z'n eerst verdiende geld kocht hij een elektrische gitaar. Vanuit de gitaarlessen die Jacco toen volgde werden er bandjes geformeerd. In de puberteit trad hij al regelmatig op en rond z'n 20e was hij met z'n toenmalige band bekend in de omgeving van Heemskerk. Sinds die tijd heeft hij gespeeld in meerdere bands met diverse artiesten en samenstellingen.

Wesly Bronkhorst presenteert nieuwe single
01-03-2012 10:53:00

Met gepaste trots presenteert Wesly Bronkhorst zijn nieuwe single “Kom allemaal maar in mijn armen” feest van de bovenste plank. Het jaar 2012 is enorm goed begonnen voor Wesly Bronkhorst met leuke optredens en prachtige evenementen en overal was het feest.  Deze week zullen de opnames van de videoclip afgerond worden en zullen er diverse promotionele activiteiten rondom de nieuwe single gepland staan.  Vanaf 1 maart  a.s. is de nieuwe single van Wesly Bronkhorst verkrijgbaar via alle bekende download portals.

Hoofdrol voor Winston Post in musicalklassieker De Jantjes
01-03-2012 10:30:00

Winston Post, speelt komend seizoen de rol van Mooie Leendert in de nieuwe versie van de Nederlandse musicalklassieker De Jantjes van producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen. Naast Winston zijn onder andere Willeke Alberti  in de rol van Na Druppel, Rosalie de Jong (Mary Poppins, Droomvlucht) en Lucie de Lange (Bessen) te zien. Deze nieuwe versie van De Jantjes gaat zondag 23 september 2012 in de Wim Sonneveld Zaal van het DeLaMar Theater in première en is tot en met 15 maart 2013 te zien in de Nederlandse theaters. Artistiek producent Hans Cornelissen; “Mooie Leendert is een lastig te casten personage.

Zeven jaar na debuut cd komt Zangeres Grace met nieuwe single
01-03-2012 10:15:00

We hopen niet dat Grace de titel van haar nieuwste single "Now it's enough" letterlijk gaat nemen want voor velen buiten de provincie Zuid Holland is dit de eerste kennismaking met een zangeres die inmiddels meer dan 25 jaar actief is als zangeres. De eerste 16 daarvan weliswaar als leadzangeres van een top 100 band maar de laatste 9 jaar als solo zangeres. In het jaar waarin ze haar 10 jarig solo jubileum zal gaan vieren zal ook de rest van Nederland kennis gaan maken met deze zangeres die echt van 'alle' markten thuis is. Natuurlijk door haar muzikaleachtergrond bij de top 100 band is ze in staat om zowel country, Nederlandstalig, Engelstalig disco, rock en roll, ballads ten gehore te brengen.

Kaartverkoop Dance Valley 2012 van start
29-02-2012 13:54:00

De kaartverkoop van de achttiende editie van Dance Valley is begonnen. Het festival wordt dit jaar progressiever dan de voorgaande edities en brengt een aantal nieuwe areas en nieuwe muziekstijlen. UDC heeft twee bijzondere primeurs voor de kaartverkoop: gespreide betaling en een speciaal jongerenticket. Vanaf 2012 duikt Dance Valley niet meer koste wat kost in de internationale strijd om de beste dj-namen, maar selecteren de bookers vooral op progressiviteit.

CD presentatie Asman in Assen
29-02-2012 13:32:00

Afgelopen zaterdag presenteerde de band Asman het nieuwe album 'Bijna Voor Elkaar' aan pers en genodigden in het RTV Drenthe gebouw in Assen. Arwin Warners, een van de zangers van Asman, overhandigde alhier het eerste exemplaar van het album aan Burgemeester Sicko Heldoorn, geboren en getogen in Friesland, die aangaf extra blij te zijn met de nieuwe plaat, omdat de plaat opgenomen en geproduceerd is in Leeuwarden door twee rasechte Friezen. De cd is namelijk opgenomen onder leiding van Sytse Broersma en Nico Outhuijse.

Nieuwe single voor Jack Kunkels
29-02-2012 13:23:00

Eindelijk zijn ze er samen uit……. Topproducer Kees Tel en zanger Jack Kunkels vinden dat Nederlandstalige muziek tijdloos en oer-Nederlands moet klinken! Restricties van radiozenders bewegen artiesten vaak om nummers met een moderne & internationale pop sound uit te brengen, teneinde opgenomen te worden in de playlists. Jack en Kees zijn van mening dat dit ten koste gaat van de authenticiteit van de Hollandse gezelligheid die zo kenmerkend is voor de Nederlandse stemmings- en volksmuziekcultuur waarop zij erg trots zijn.

Frans Bauer nieuwe radiopresentator bij Omroep Brabant
29-02-2012 12:00:00

Frans Bauer is de nieuwste aanwinst in het radioteam van Omroep Brabant. Althans, voor een nacht. De zanger uit Fijnaart neemt aanstaande vrijdag met presentator Jordy Graat plaats achter de microfoon voor Brabantse Nachten Zijn Lang. Tussen 00.00 en 02.00 uur draait Frans zijn eigen muziekkeus en is er ruimte voor luisteraars.

John de Bever & Charlène zetten zich in voor de Voedselbank!
29-02-2012 09:20:00

Op vrijdagmiddag 2 maart, tijdens een exclusief privé-optreden, presenteren John de Bever & Charlène hun eerste duet-single ‘Als je alles hebt (dan kun je veel verliezen)’ aan de cliënten van de Voedselbank uit Den Bosch en omstreken. Deze dag draait volledig om deze organisatie, die wekelijks ruim 50.000 mensen (landelijk) voorziet van voedselpakketten. De tekst van de single, geschreven door Emile Hartkamp, heeft het duo overtuigd de Voedselbank te supporten: de cliënten uit regio Den Bosch worden speciaal ‘gevoed’ .

Sander Kwarten gaat weer voor plek in de single Top 100
29-02-2012 09:15:00

Sander Kwarten stond al jong op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed hij ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot, onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.  In 2010 maakte Sander de overstap naar DJ Goldfinger ( Waylon van der Heijden, Met hem nam hij de single ‘Dromen’ op, een heerlijk uptempo nummer met een hoog accordeongehalte.

Wesley van der Steen komt met vrolijke nieuwe single
29-02-2012 09:04:00

Bij muziekliefhebbers staat hij bekend als Wes van der Steen uit Liempde. We hebben het over Wesley van der Steen. Wes zingt het Nederlandstalig repertoire vanaf eind 2008 in cafés, discotheken en zalen ,en mocht al diverse malen op grote muziekpleinen staan met o.a. Jan Smit, Frans Duijts, Peter Beense ,Patty Brard ,Koos Alberts Danny de Munck, e.v.a. Zijn grote voorbeelden zijn :van Jeroen v. d. Boom, Thomas Berge en René Schuurmans. In septembert 2009 bracht Wes zijn debuutsingle uit genaamd “Jij bent die vrouw ”. De tekst van zijn debuutsingle single werd geschreven door zijn Opa “Wim van Gulick “.

Manuela Rokven presenteert nieuwe single in Goirle
29-02-2012 08:51:00

De Brabantse Manuela Rokven die vanaf 15 jarige leeftijd aan de weg timmert als zangeres van het levenslied, presenteert op 24 maart 2012 haar nieuwe single met  “7 Dagen , 7 Nachten” / “Wat een mooie ogen”. Op 15 jarige leeftijd mocht Manuela van haar ouders kiezen tussen een single opnemen of een brommer voor haar 16de verjaardag, Omdat zingen altijd al een grote wens was werd de keus voor het opnemen van een single al heel snel gemaakt. Haar ouders namen contact op met tekstschrijvers en zo kwam in mei 1988 Manuela’s 1ste single.

Inbraak in auto Albert van Benthem
28-02-2012 22:50:00

Zanger Albert Casanova (van Benthem) is in de nacht van maandag op dinsdag 27 op 28 februari jl. slachtoffer geworden van een auto inbraak! Albert is hevig geschrokken toen hij naar zijn auto liep en een ingeslagen achterraam opmerkte! Nog niet bewust van de ernst liep Albert naar de voorzijde alwaar alle deuren ontgrendeld waren! Toen bleek dat op de plek waar de auto radio hoort te zitten een groot gat zat! Het frontje dat verstopt lag was ook gevonden evenals naar later bleek ook de tom tom en een kledinghoes met diverse optreedtjasjes!  Albert die bekend staat als optimist is hierdoor toch behoorlijk uit het veld geslagen!

Drie vermeldingen voor de Gebroeders Ko in de Duitse i-tunes Top 10
28-02-2012 22:45:00

Er komt maar geen einde aan het succes van het nummer “Schatzi Schenk Mir Ein Foto” wat de Gebroeders Ko ( Ko & KO ) in Duitsland hebben uitgebracht. Hun versie met Mickie Krause ft Ko & Ko domineert al ruim anderhalf jaar de Schlagerlijsten in Duitsland en staat deze week zelfs drie keer genoteerd in de “ itunes schlager single charts “ en dat is in de geschiedenis van de charts nog nooit voorgekomen. Ongekend succes dus voor Ko & Ko die ook nog steeds met Markus Becker ft Ko & Ko / Helikopter genoteerd staan in de lijsten.

Ralf Mackenbach signeert DVD en Blu-ray in Utrecht
28-02-2012 10:55:00

Op 7 maart verschijnt Footloose exclusief bij Blokker op DVD en Blu-ray/DVD combo. Deze eigentijdse re-make van de jaren ‘80 klassieker bevat opzwepende dansscènes, swingende liedjes en een inspirerend verhaal. Ter gelegenheid van deze release signeert Ralf Mackenbach de DVD en Blu-ray/DVD combo van Footloose en zingt hij drie nummers van zijn laatste album "Moving On". Muziek- en dansliefhebbers zijn van harte welkom om samen met Ralf en zijn dansers een feestje te bouwen bij de Blokker in Utrecht Hoog Catharijne (Adres: Achter Clarenburg 46, 3511 JJ Utrecht) vanaf 15.30 uur om de release van Footloose te vieren.

Nieuw album Jankobus Seunnega
28-02-2012 10:50:00

Zijn eerste muzikale wapenfeiten waren die als punker… en niet zomaar één. In de jaren tachtig maakte Jankobus Seunnenga carrière met zijn punkpopband Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad. Daarna verhevigt hij zijn activiteiten in het roemruchte ADHD-country & folkduo Pigmeat, waarmee hij speelt op o.a. Lowlands, Noorderslag, Dranouter, Bospop, Paaspop en in vele landen tot in Rusland toe. Jankobus stond dit jaar voor de 4e keer in zijn carrière op het Noorderslag-festival.

Pearl Jozefzoon scoort hit met 'We Can Overcome'
28-02-2012 00:43:00

Pearl Jozefzoon werd vorig jaar in één klap bekend bij het grote publiek door haar deelname aan ‘The Voice of Holland’ . Na haar deelname aan TVOH heeft Pearl niet stilgezeten. Zo won Pearl afgelopen jaar het tv-programma ‘Van Popster tot Operaster’ en deed ze een gastoptreden met Nick Schilder bij Symphonica in Rosso. Met haar single ‘We Can Overcome’ zong Pearl zich afgelopen zondag moeiteloos naar de finale van het Nationale Songfestival. In deze finale moest Pearl het opnemen tegen Ivan Peroti en Joan Franka.

Tim Douwsma met 'Undercover Lover' hoog in de Itunes lijst
28-02-2012 00:23:00

Afgelopen zondag zat Nederland ouderwets aan de buis gekluisterd voor het Nationale songfestival.  Maar liefst 2,3 miljoen kijkers zagen Tim Douwsma het spits afbijten met zijn pakkende song 'Undercover Lover'. Tim moest het in de voorronde opnemen tegen Pearl Jozefzoon, maar moest helaas het veld ruimen. Op Itunes stevent Tim op de top 10 af, en bij CNR Entertainment zijn ze ervan overtuigd dat deze song een mooi vervolg is op Tim's muzikale carriere.

Clipopnames voor Marco de Hollander geslaagd
27-02-2012 13:38:00

Zondag 26 februari waren er clipopnames van de populaire volkszanger Marco de Hollander.  Voor de filmopname bij zijn nieuwe singel ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl naar 'Restaurant Sassenoord te Nieuwveen’ gereisd. Deze locatie was het perfecte decor. Een clip met zeer romantische sfeertje, waarbij de liefde van het beeld zal afspatten. De clip is ondertussen in de montage.

Gaat Tommy Smit nu echt doorbreken?
27-02-2012 10:17:00

De in Doetinchem geboren en getogen Tommy Smit staat op het punt om definitief z'n naam op de "artiesten" kaart te zetten. Op 8 januari jl. lanceerde hij z'n eerste album met teksten van Henny Thijssen en Gertho Heupink. Eén van de singles “Mijn lieve schat” is Tommy nu volop aan het promoten in het hele land en zelfs in België! Momenteel bezoekt hij 5 radiostations per week en de afspraken stromen binnen. Al op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met de horeca zowel voor en achter de bar zoekend naar gezelligheid.

'Puur Hollands' in de Brabanthallen
27-02-2012 09:27:00

Vrijdag 6 april zullen de Brabanthallen in Den Bosch trillen op hun grondvesten tijdens Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Je kunt er genieten van optredens van topartiesten als René Froger, Danny de Munk, Wolter Kroes, Glennis Grace, René Schuurmans, One Two Trio, Jordy van den Boer, Rogier & Co en DJ Coenio. 

“Doe iets” nieuwe single K-liber4life
27-02-2012 09:17:00

K-liber4life heeft een nieuwe single uit. De formatie afkomstig uit Curaçao had in de beginjaren veel optredens onder de Antilliaanse bevolking en had hier een grote schare fans. Hits als “Lage Bai”, “Magnifico” en “Chicklets” sloegen in als een bom. Toen hun single “Dansen” uitkwam stond de groep ook in Nederland duidelijk op de kaart. Deze singles werden verzameld op meerdere albums en een ‘Best Of’. De nieuwe single draagt de titel "Doe iets." Aan de track hebben ook DJ MBA, RassKulz en Nino meegewerkt.

Joan Franka gaat Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival
26-02-2012 23:13:00

Joan Franka gaat Nederland met het nummer "You and me"vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. De zangeres kreeg veel kritiek op haar indianentooi van diverse juryleden en ook via Twitter was het een hot item. Ondanks dat de vakjury Ivan en Pearl meer punten gaven besloten de kijkers toch dat Joan Nederland moet gaan vertegenwoordigen. Aan Shownieuws liet Joan het volgende weten "Ik ga niet mijn tooi afzetten....

Laat je clip opnemen in Benidorm door tvoranjeclips.nl
26-02-2012 16:17:00

In de maand juni 2012 biedt TV Oranjeclips de mogelijkheid om zonder extra kosten een clip op te nemen in Spanje (Benidorm). Cameraman William ten Kate van Williamcrossmedia stond aan de wieg van TV Oranje en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de muziekzender in Steenwijk. Ze zijn de huisleverancier van TV Oranje en produceren o.a. showflitsen, promo's, registraties en zijn aanwezig bij de TV Oranje/RADIONL zomertoer.

DVD serie 'Hollandse artiesten parade' nog steeds populair
26-02-2012 14:28:00

Met grote regelmaat verschijnt op TV Oranje tussen de clips door een promo van de succesvolle dvd serie “Hollandse artiesten parade” uitgebracht door VNC music. Tot nu toe zijn er 15 delen verschenen waarvan deel 1 t/m 3 met buitenopnamen en deel 4 t/m 15 vanuit de spiegeltent in Zundert. Op al deze dvd's staan verschillende artiesten van eigen bodem met mooie clips die zijn opgenomen in de beroemde spiegeltent. "Door de reclame op TV Oranje komt er weer steeds meer vraag naar de serie. Dus wie weet komt er ’n moment dat er weer nieuwe opnames gemaakt worden", aldus Johan Hense. Het camerawerk werd gedaan door de mensen van Dutch View, het vroegere NOS uit Hilversum. De montage lag in handen van de mensen die vroeger betrokken waren bij “Op volle toeren” en Veronica “Nederland Muziekland”.

Lindsay is 'Hollandse Nieuwe'
25-02-2012 09:31:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 27 februari is dat Lindsay met ‘Als jij me kust (dan is het zomer)’. Het nummer is afkomstig van haar derde album 'De Sleutel van Mijn Hart'. Lindsay is al enige tijd een van de meest populaire Vlaamse artiesten. Met haar twee vorige albums kroop ze definitief uit de schaduw van haar broer Christoff. Ze verkocht al meer dan 24.000 platen en de fans krijgen maar geen genoeg van haar.

Singlesucces voor Elske DeWall
25-02-2012 09:24:00

Het gaat de Friese Elske DeWall voor de wind; de Friese zangeres zong afgelopen jaar de titelsong voor de Nederlandse film ‘Alle Tijd’, had een succesvol optreden met Jonathan Jeremiah op North Sea Jazz en scoort op dit moment een hit met ‘This Game’, dat tevens de leader van de nieuwe RTL-serie ‘Moordvrouw’ (met Wendy van Dijk) is. In mei komt het tweede album van Elske uit, de opvolger van haar debuut ‘Balloon Over Paris’ uit 2010. Het album wordt nu afgerond door producer Holger Schwedt, die eerder werkte met VanVelzen en Bløf.

Thuis jury koos massaal voor Dewi
25-02-2012 09:07:00

Afgelopen donderdagavond werd Dewi Pechler uitgeschakeld in de strijd om een miljoen in de SBS6 TV show The Winner Is... Haar opponent Des’ray kreeg meer stemmen van de aanwezige vakjury en ging dus door naar de volgende ronde. Terwijl het publiek in de zaal op stond om een staande ovatie te geven voor Dewi’s prestatie en uiteindelijk de thuis jury met maar liefst 81% voor Dewi had gekozen werd de zangeres toch naar huis gestuurd. Onterecht?  ”Iedereen zijn eigen mening “ zegt Desiree Vermeeren van het managementteam.

Artiestenreis 2012 Bodrum Turkije
25-02-2012 09:00:00

Van 22 t/m 29 september 2012 vindt er weer een fantastische artiestenreis plaats met als bestemming het Turkse Bodrum. Het verblijf voor de gasten is het 5 sterren complex "Yelken" op basis van Ultra All inclusive. Aan deze reis werken mee William Burg, Yosee, William van Engelen, Rodney Visser, Charelle en Bianca.

465.000 kijkers voor The Winner Is
24-02-2012 11:22:00

Het SBS 6 programma "The Winner is… " waarin uitzonderlijke zangtalenten de unieke kans krijgen om rijk te worden met hun talent blijft kijkers verliezen. De eerste uitzending trok 1.1 miljoen kijkers en na de teleurstellende 520.000 kijkers van vorige week blijken er afgelopen donderdag maar 465.000 kijkers naar de talentenjacht te hebben gekeken. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Presentator Beau van Erven Dorens kan z'n belofte niet waarmaken dat naarmate de afleveringen vorderden.

Bijzondere samenwerking op nieuwe album Paul de Leeuw
24-02-2012 07:51:00

‘PAUL’ is het nieuwe studioalbum van Paul de Leeuw, en zijn meest persoonlijke tot nu toe. “Dit ben ik”, zegt Paul over zijn nieuwe album, vandaar de keuze voor de titel ‘PAUL’. Het is het laatste puzzelstukje voor Paul de Leeuw in een belangrijk jaar. Een jaar waarin een van Nederlands meest vooraanstaande televisie- en theatermakers 50 wordt, terugkijkt op zijn leven, en vooruitblikt naar de toekomst. Bijzonder aan het album is dat het tot stand gekomen is in samenwerking met – én geproduceerd door – Guus Meeuwis.

Paultje Poets steekt Tirol-gangers hart onder de riem
24-02-2012 01:09:00

Honderden skiënde Nederlanders brengen hun vakantie noodgedwongen door op het toilet in plaats van op de lange latten. Door een uitbraak van een tot nu toe onbekend maag- en darmvirus draaien plaatselijke huisartsenposten overuren. Paultje Poets steekt de onfortuinlijke sneeuwaanbidders nu een hart onder de riem en “verbouwde” samen met producer Frank Verkooyen, Paultje’s hit uit 2009:  “Als we straks naar Tirol  toe gaan". Met een knipoog kreeg deze song de titel: “Als we straks van de pot af zijn”.

Benny Ensell brengt 'Mrs Applebee' in Nederlandstalig jasje
23-02-2012 13:26:00

Wat is een avond zonder de markante Benny Ensell. Dat is iets wat al jaren in Hoogvliet - Rotterdam en omgeving wordt geroepen. Benny Ensell weet van iedere avond net iets anders te maken en de mensen naar huis te laten gaan met een gevoel van " dit was een super avond' . Hij brengt al jaren gezellige muziek tijdens de feesten en partijen waar hij van de partij is. Het kon dus ook niet uitblijven dat hij eens de studio in ging om iets op te nemen.

Brabant Toppers meest bekeken tv programma van de Brabantse Televisie!
23-02-2012 12:42:00

Mede als gevolg van Nationale aandacht bij o.m. SBS6 en weekbladen als Party en Privé, is Brabant Toppers uitgegroeid tot één van de meest bekeken tv programma’s van de Brabantse Televisie. Tijdens de carnaval is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen (3) uitgezonden op Brabant10, die enorm veel kijkers heeft getrokken met de “Brabant Toppers Carnavals Parade.

‘Mijn allergrootste fan’ populairste lied van André van Duin
23-02-2012 10:12:00

Bekende Nederlanders als Jan Smit, Ron Brandsteder, Jan Rietman en fans hebben 'Mijn allergrootste fan' verkozen tot het populairste André van Duin-lied ooit. Ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Van Duin staat RADIONL deze week in het teken van de komiek en zanger. Bekende Nederlanders waaronder Jan Smit, Ron Brandsteder en Jan Rietman kozen twintig liedjes, waarbij het gevoelige 'Mijn allergrootste fan' verkozen werd tot het populairste nummer, gevolgd door 'Zeilen op de wind van vandaag', dat ook thuishoort in de categorie gevoelige chansons. Opmerkelijk, aangezien het grootste deel van zijn oeuvre bestaat uit carnavalsnummers en persiflages.

Jordan Peeters tekent contract voor tweede single bij JC Records
23-02-2012 08:44:00

Afgelopen week tekende Jordan Peeters een contract voor het uitbrengen van zijn tweede single bij het snelgroeiende platenlabel JC Records. Jolanda Clement, die ook de eerdere plugging van zijn debuutsingle "Ik bel je " heeft verzorgd zal wederom de plug op zich nemen van de nieuwe single.''Ik geloof in jou". Jordan en Jolanda hopen dat ook deze keer de radiostations zijn nieuwe single weer met veel airplay willen steunen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl