RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Thomas Berge krijgt eerste exemplaar nieuw album uitgereikt
31-08-2011 22:16:00

Vanmiddag vond in Oud-Loosdrecht de presentatie plaats van het nieuwe album "1221" van Thomas Berge. "1221" staat voor het feit dat Thomas' carrière is gestart op zijn twaalfde levensjaar en hij nu de volwassen leeftijd van eenentwintig heeft bereikt. De Twentse zanger kreeg uit handen van NRGY Music manager Tom Peters het eerste exemplaar overhandigd met de lovende woorden dat hij verwacht dat Thomas binnen afzienbare tijd in de top 5 zal staan van Nederlands populairste zangers.

Publieke omroep schrapt vier themakanalen
31-08-2011 21:46:00

Het aantal publieke themakanalen gaat in de loop van volgend jaar terug van 12 naar 8. Dit is de uitkomst van overleg tussen de publieke omroepen en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), meldde een woordvoerder van de koepelorganisatie woensdag.  De themazenders Spirit24, Sterren24, Consumenten24 en Geschiedenis24 gaan verdwijnen. "We willen af van de versnippering van het aantal kanalen, maar we doen het ook onder politieke druk. Want het huidige aantal themakanalen is te veel", aldus de zegsman.

Kanker bij Havenzanger Henk Pleket uitgezaaid
31-08-2011 05:29:00

De 74 jarige Havenzanger Henk Pleket heeft volgens z'n zoon Aernout nog maar enkele weken te leven. Dat liet hij weten aan SBS Shownieuws. Omdat de kanker in z'n darm is uitgezaaid is een operatie noodzakelijk, maar Henk is momenteel te zwak om deze te ondergaan. In 2009 werd bij de Havenzanger voor het eerst kanker geconstateerd. Henk had, naast een tumor in zijn hoofd, ook uitzaaiingen in zijn darmen, longen en lever.

Bassie en Adriaan als personages in 3D-animatie
30-08-2011 19:50:00

Bassie en Adriaan maken binnenkort hun rentree als personages in een 3D-animatie. Dat hebben producenten Sjef Scholte en Daniëlle Raaphorst, die de rechten van het duo beheren, dinsdag bekendgemaakt. In november wordt een speciale game-app gelanceerd met de beroemde clown en acrobaat in de hoofdrollen. In het spel voor onder meer de iPad moeten Bassie en Adriaan allerlei opdrachten vervullen. Het is de bedoeling dat de 3D-animaties van het spel ook de basis gaan vormen voor een tekenfilmserie rond het tweetal.

Zomertoer 3 september naar Twello
30-08-2011 18:34:00

Op zaterdag 3 september is Twello de laatste pleisterplaats van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer. Op het Dorpsplein kun je van 12.00 tot 17.00 uur genieten van optredens van Jannes, Marianne Weber, Koos Alberts, Peter Beense, Thomas Berge, Peter Koelewijn, Piratentoppers, Jordy van Loon, Mooi Wark, Frank en Mirella, Judith Peters, Stefan Storm, Aukje Fijn, Edwin van Hoevelaak, Burdy, Tino Martin, Henk Dissel, Twan Lijten, Hike, Ronnie van Bemmel, Dirk Meeldijk, DuoNL en René Schuurmans.  De RADIONL & TV Oranje Zomertoer is ook dit jaar gratis toegankelijk.

Niels Duinker breekt wereldrecord
30-08-2011 17:27:00

Deze maand is jongleur Niels Duinker officieel "Guiness World Records Record Holder"geworden. Daarnaast is hij nog tot half september te zien aan boord van de cruiseschepen van de Holland Amerika Lijn. Vrijwel de gehele zomer heeft hij mogen optreden in de showlounge "MS Rotterdam". Dit cruiseschip vertrekt vanuit de haven van Rotterdam en elke cruise verzorgt hij tweemaal 45 minuten een eigen comedy- en jongleershow.

John de Bever en de Stichting SOlink slaan handen ineen
30-08-2011 16:09:00

John de Bever en Stichting SOlink gaan samen de strijd aan tegen twee, groeiende, maatschappelijke problemen in de samenleving: woningnood onder jongeren en eenzaamheid onder senioren. De kersverse ambassadeur van SOlink geeft met de release van de single ‘Als een Hemel zonder SterrenLicht’ het startschot voor een langdurende samenwerking! SOlink biedt sinds 2009 een oplossing voor de toenemende woningnood onder jongeren en het stijgende aantal senioren dat vereenzaamt.

Nieuwe single voor Yvonne Care
30-08-2011 16:02:00

De Rotterdamse Yvonne Care is zeer veelzijdig en komt uit een artistieke familie. Ze begon met zingen, eerst karaoke en later zong ze live en trad op in verzorgingstehuizen en in cafe's. Ze nam een plaatje op onder de naam Yvon Care voor familie en bekenden, en een nummer speciaal voor haar vader, een goochelaar en illisionist.

Hind en Hugo Metsers bekennen kleur in Crosspop theatertour
30-08-2011 06:26:00

Zangeres Hind reist de komende periode, van oktober tot en met haar verjaardag op 3 december door Nederland met haar nieuwe theatertour ‘Hind Crosspop’. De eindregie is in handen van Hugo Metsers jr., steeds vaker in beeld als regisseur en acteercoach. De bijna 27-jarige zangeres is niet meer het ' 17-jarige meisje van Idols' of 'de enige Nederlandse Fado zangeres' maar een veelzijdige volwassen muzikant. Hind's show staat letterlijk als een huis met Crosspop als fundament. Een huis op een wereldplek, met een zeer verfijnde architect genaamd Hugo Metsers jr.

Eerste fanmiddag Anita en Ed
30-08-2011 06:13:00

Begin dit jaar kwamen Peter en Ineke Klos uit Zoetermeer met het idee om een fanclub op te richten voor Anita en Ed. Er werden duidelijke statuten opgesteld om een goede basis te creeëren voor de fanclub. De aanmeldingen stroomden al snel binnen en de club groeit nog iedere week. Zo is er ook een site ontwikkeld www.fanclubanitaened.nl waar je alle info kunt vinden over Anita en Ed. De populariteit van het duo neemt steeds grotere vormen aan. Dit na veel landelijke aandacht via youtube, radio en TV.

Rob Zorn heeft ook altijd iets bijzonders
29-08-2011 22:35:00

De Haarlemse zanger Rob Zorn weet toch altijd weer met iets bijzonders het nieuws te halen. Begin augustus gaf hij een politieagent bij een een achtervolging z'n scooter te leen en vandaag heeft hij het leven gered van een schaap. Terwijl Rob samen met z'n vrouw Danilelle onderweg was naar het havenfestival in IJmuiden zag hij in Spaarnwoude een schaap op haar rug liggen. Hij wist dat als een schaap dit overkomt het beest niet meer vanzelf overeind kan komen.

Nieuwe single Jan van Est enorm succes
29-08-2011 21:52:00

De single "De Zon In Mijn Hart" krijgt op dit moment volop airplay. Vorige week was het de "Super Hollandio Schijf" en deze week de Hollandse nieuwe bij RADIONL/ TV Oranje en volgende week "Album van de Week" eveneens bij RADIONL. Overal staat het nummer hoog op de playlist. De single is afkomstig van zijn nieuwe cd-album dat a.s. vrijdag in Tenniscentrum Oostpolder te Papendrecht zal worden gepresenteerd. Deze cd-presentatie is op voorhand al een groot succes: de avond is volledig uitverkocht

Kijkers Brabant Toppers hebben stem in programma
29-08-2011 12:45:00

De kijkers van het TV muziekprogramma Brabant Toppers hebben sinds deze week ook een stem in de samenstelling van het programma. Middels de hyves pagina van Brabant Toppers, kan iedereen zijn of haar stem uit brengen op een aantal aanstormende Brabants talenten, die zij graag een kans zouden geven in één van de eerst volgende opnamen. Het talent met de meest aantal stemmen zie je dan terug in één van de uitzendingen van Brabant Toppers, dat elke zondag vanaf 19:00 uur wordt uitgezonden door Brabant10.

Drukke tijden voor Dana Winner
29-08-2011 10:42:00

Dana Winner zit de komende tijd niet stil. Aanstaande zaterdag 3 september 2011 is ze te gast op het Media Festival te Hilversum voor een optreden van 20 minuten (gepland om 20.00 uur 's avonds). Donderdag 15 september 2011 is ze gast van Omroep Max op de 50+ beurs in de Jaarbeurs te Utrecht en zal daar een optrden verzorgen.  Op vrijdag 16 september 2011 is Dana om 17.35 uur te bewonderen op Nederland 2. Ook op zondag 18 september 2011 is de Vlaamse schone aanwezig op de 50+ beurs in  Utrecht.

Jay Jay Bauer bestormt de hitlijsten
29-08-2011 10:23:00

Het bezoek van Jay Jay Bauer aan het twitterfeest van Fred Siebelink is slechts één van de voorbeelden waaruit blijkt dat de artiest uit Haarlem een mooie start heeft gemaakt met zijn nieuwe single "‘Keuzes"’. De artiest uit Hoofddorp staat ook al in de Dag Top 5 van RADIONL. Die laatstgenoemde hitparade wordt samengesteld door de stemmen van de luisteraars, waardoor die al doordrongen zijn van het nieuwe werk van de zanger. De vorige vier nummers van Bauer waren ook al goed voor succes en noteringen in de verschillende hitparades.

Kidz-aid zet zich in voor hulp aan Afrika
29-08-2011 04:01:00

Een aantal Nederlandse kinderpop-acts zet zich actief in voor de recente hongersnood in de Hoorn van Afrika. Het bekende nummer “We are the World” is voorzien van een nieuwe tekst (“Help het WFP!”) en werd onlangs in de E-Sound Studio in Weesp opgenomen. Het lied roept basisschoolleerlingen op om geld in te zamelen voor het World Food Programme.

Spoedig nieuwe feestknaller voor Het IJsselduo
28-08-2011 17:54:00

Binnen twee weken verschijnt er een nieuwe single van Het IJsselduo. Arnold en Marianne laten weten dat het weer een echt IJsselduo nummer wordt, een echte meezinger in up tempo. De reacties van mensen die hem al gehoord hebben zijn zeer positief. Het nummer is geproduceerd en opgenomen in de studio van Terry West productions. Het Kampense duo slaat hiermee een nieuwe weg in. In het verleden  deden ze alles zelf. Ze hebben in Joly en Terry West een goede partner en studio gevonden.

Opnieuw groot meezingfeest op Corsomaandag in Zundert
28-08-2011 17:22:00

Zoals we in voorgaande jaren al gewend waren zal er op Corsomaandag 5 september a.s. in het hart van Zundert, weer een groot meezingfeest plaatsvinden, lokatie voor Eetcafé “Den Soete inval “ in de Molenstraat. Tussen 14.00 uur en  24.00 uur zal er een aaneenschakeling zijn van optredens door diverse artiesten. Met tussen 15.00 uur en 16.30 uur de optredens van verschillende deelnemers aan de Corsong van dit jaar, met natuurlijk de winnaar Lars van Hassel met het corsolied 2011 “Bigger than in America” !

Mike Melvin met comeback op volle toeren
28-08-2011 17:09:00

Zo af en toe kwam Mike Melvin via de ether nog wel eens langs bij de Nationale radio stations zoals de Tros en RADIONL. Ook TV Oranje is Mike nog zeker niet vergeten. De zeventig en tachtiger jaren waren de hoogtij dagen van zijn carrière en Mike was zelfs te zien in het legendarische muziekprogramma "Op Volle Toeren" van Chiel Montagne. Ook de DJ’s van die tijd zal iedereen nog wel bij naam herkennen, zoals Ad Roland en Will Luikinga. 

Vrijdagavond Gordon-avond op RTL 4
27-08-2011 11:26:00

De eerste aflevering van Gordon's nieuwe TV programma "Hotter than my Daughter" scoorde volgens de Stichting Kijkonderzoek 1.363.000 kijkers. Dit resultaat is goed voor het derde best bekeken programma van de avond. In de metamorfoseshow gaat Gordon op bezoek bij de dochters van de vaak ordinair geklede moeders. Samen met stylist Maik de Boer zorgt hij ervoor dat ze zich weer normaal gaat kleden. Eerder op de avond scoorde "Holland's Got Talent', waarin Gordon jurylid is, 1.859.000 kijkers.

Silvia Swart krijgt VW Kever van fan
27-08-2011 10:55:00

In het jaar 2011 is de populariteit van zangeres Silvia Swart aanzienlijk gestegen. Fans van de Drentse zangeres komen met de gekste, maar erg creatieve dingen op de proppen. Naast het zingen verzamelt Silvia miniatuur VW Kevers en fan Joop Kuiper uit Musselkanaal bedacht zich niet en kocht voor Silvia, als dank voor de mooie muziek die ze maakt een heuse VW Kever. Joop, die werkzaam is als internationaal vrachtwagenchauffeur liet dit jaar al fotostickers van Silvia op zijn vrachtwagen plaatsen.

Nieuwe single Remy Wynands
26-08-2011 19:34:00

De uit Terborg afkomstige zanger Remy Wynands heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel “Wanneer jij naar me lacht”. Dit is de tweede single van de zingende vrachtwagenchauffeur die sinds de release van zijn debuutsingle met de titel “Van A naar B” flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied. Al vanaf zijn jeugd is muziek de grote passie van Remy Wynands. Als kind heeft hij al opgetreden in het bekende kinderprogramma "Ren je rot" en zong hij af en toe op campings.

Nipte voorsprong te zien voor Nick Schilder en Thomas Acda
26-08-2011 15:56:00

Begin deze week ging ‘the battle’ tussen de gelegenheidsduo’s Nick & Thomas en Keizer en de Munnik van start. Vandaag is de eerste tussenstand binnen en daar is een nipte voorsprong te zien voor Nick Schilder en Thomas Acda met hun lied “Sterker Nu Dan Ooit”. In de Single Top 100 van GfK Dutch Charts liggen zij twee procent voor op Simon Keizer en Paul de Munnik, die de tweede positie in de lijst innemen met “Kijk Me Na”. Ook in andere hitlijsten als de iTunes Top 30 en de 3FM Mega Top 50 is dit beeld vandaag te zien.

3JS lanceren nieuwe single
26-08-2011 14:52:00

Op 23 september komt de nieuwe single “Toen Ik Jou Vergat” van de 3JS uit. Deze ballad heeft zich tijdens liveoptredens inmiddels al ontwikkeld tot een hoogtepunt van de show en zal ongetwijfeld weer een grote hit worden! Natuurlijk zorgen de mannen weer voor uniek bonusmateriaal, dat straks terug te vinden is op de cd-single. Ook de clip van “Toen Ik Jou Vergat” zal niet ontbreken.

Jan en Anny krijgen Ster in de Roemeense Walk of Fame
26-08-2011 14:33:00

Afgelopen week waren Jan en Anny in Roemenie. Naast een groots optreden op het Mangalia Romania Music Festival kreeg het populaire duo een Ster in de Roemeense Walk of Fame! Jan Keizer: "Wat we helemaal niet verwacht hadden waren de vele persmensen, camera's en enthousiaste fans die al het mogelijke aan ons vroegen over het stoppen van BZN.

Nieuw Album Thomas Berge
26-08-2011 14:27:00

Aanstaande woensdag presenteert Thomas Berge zijn nieuwe album "1221". Thomas Berge is volwassen en dat is duidelijk hoorbaar op zijn nieuwste album. In totaal bevat het album 12 tracks waaronder de nieuwe single "Niets is onmogelijk" en de vorige hitsingle "Mijn woord". Deze behaalde nummer 1 noteringen in diverse hitlijsten en stond maar liefst 10 weken lang in de GFK Top 100. "1221" staat voor het feit dat Thomas' carrière is gestart op zijn twaalfde levensjaar en hij nu de volwassen leeftijd van eenentwintig heeft bereikt.

'Mama Lorraine' in Nederlands jasje
26-08-2011 11:11:00

Met het nummer "Als ik in je ogen kijk" behaalde Wally McKey een notering in de Nationale Top 30. Het was de eerste keer dat deze ex leadzanger van de legendarische formatie "The Lemming" in deze lijst voor kwam. Nu de zomer voorbij is en niet heeft gebracht wat we er met ons allen van hadden voorgesteld heeft Wally een zomers deuntje die we allen kennen voorzien van Nederlandse tekst. De bekende 70 er jaren hit "Mama Lorraine" is op single verschenen, en is een van de nummers afkomstig van het komende album welke dit najaar nog zal verschijnen.

Krystl, Do en Birgit Schuurman steken popklassiekers in lounge-jas
26-08-2011 11:04:00

Bekende zangeressen onder wie Do, Sabrina Starke, Jennifer Ewbank, Birgit Schuurman en Krystl hebben bekende popklassiekers omgebouwd tot een lounge-song voor het nieuwe album en concept ‘LADY LOUNGE’.  Het album, dat op 26 augustus verschijnt, wordt op 31 augustus van 15:00- 18:00 uur in Bitterzoet in Amsterdam gelanceerd. Een aantal zangeressen zullen daar hun song ten gehore brengen. Ook is deze middag de aftrap voor LADY LOUNGE on tour! Zangeres Do nam een zwoele versie voor haar rekening van het nummer ‘Move Closer’.

100 miljoen views voor videoclip Armin van Buuren
25-08-2011 17:23:00

De officiële videoclip van ‘In & Out of Love’ van Armin van Buuren samen met Sharon den Adel van Within Temptation, is inmiddels al meer dan 100 miljoen keer bekeken. De in augustus 2008 geplaatste video heeft de meeste ‘likes’ op de Nederlandse YouTube ontvangen en is wereldwijd nummer 12 van de meest bekeken entertainment video’s aller tijden. Drie jaar nadat de single is uitgebracht, is deze hit van Armin van Buuren nog steeds razend populair. Binnen 10 uur na het uploaden was de clip al de meeste bediscussieerde video voor die dag.

Nieuwe reeks opnamen voor muziekprogramma 'Brabant Toppers'
25-08-2011 16:31:00

Dinsdag 30 augustus a.s. start een nieuwe reeks opnamen van 16 afleveringen van het intussen zeer populaire muziekprogramma “Brabant Toppers”, dat wekelijks wordt uitgezonden door Brabant10 tv op de zondagavond vanaf 19:00 uur. De laatste uitzending van het 1e seizoen is op zondag 4 september a.s. De daarop volgende 2 zal een compilatie van het eerste seizoen worden uitgezonden en vanaf 25 september elke zondag om 19:00 uur bij Brabant10 zullen de nieuwe opnamen te zien zijn,

Nieuw album Lucas & Arthur Jussen
24-08-2011 20:52:00

Op vrijdag 23 september 2011 verschijnt het tweede album van de jonge, getalenteerde pianobroers uit Hilversum. Vorig jaar tekenden Arthur (14) en Lucas (18) Jussen als eerste Nederlandse artiesten een contract bij Deutsche Grammophon. Arthur was tevens de jongste artiest ooit getekend op het gele label. Hun debuutalbum met Beethoven pianosonates werd al op dag van release goud.

Duitse zangeres Susan Schubert wint populariteit in Nederland
24-08-2011 18:22:00

Susan Schubert is een top zangeres bekend van diverse muziekprogramma´s bij ZDF, NDR en WDR. Ze treedt veel op bij deze omroepen, zo vertelt Karel Hellebrekers die Susan Schubert promoot en haar al 6 jaar persoonlijk kent.  Susan woont dicht bij de Nederlandse grens in de buurt van het Duitse Kleve bij Nijmegen. Deze sympathieke fantastische zangeres heeft veel singles en cd albums op haar naam staan. Vorig jaar kwam haar cd single getiteld " Mit dem Albatros nach Suden" uit,  dat hoge ogen gooide in Duitsland

KO & KO Live op Duitse televisie
24-08-2011 15:19:00

KO & KO (Gebroeders Ko) zullen aanstaande vrijdagavond 26 aug om 20.15 uur Live te zien zijn in het programma "Die Schlager des Sommers" op MDR. Zij zullen daar een compilatie zingen van de Nederlandse en Duitse versie van hun hit “ Schatje mag ik je foto / Schatzi schenk mir ein foto “. Dit keer zullen zij dus niet worden bijgestaan door Mickie Krause , waarmee zij de Duitse versie zingen , maar zullen zij als KO & KO hun hit ten gehore brengen , dit als voorbereiding op hun nieuwe Duitse single die zij waarschijnlijk eind dit jaar lanceren.

Lisa, Amy & Shelley geven ‘Sweet Sixteen’- feestje!
24-08-2011 15:10:00

Lisa, Amy & Shelley, de populairste meidengroep van Nederland, geven op 16 oktober in De Vorstin in Hilversum een heuse ‘Sweet Sixteen’ party. Lisa werd vorig jaar 16 en Amy en Shelley vieren op 18 oktober aanstaande hun zestiende verjaardag, dus genoeg reden voor een gezellig feestje in stijl voor alle fans. Naast een spetterend optreden met de bekende hits, zingt het trio ook nieuwe liedjes van hun tweede album ‘Sweet Sixteen’, dat deze middag ook zal worden gelanceerd.

Optreden Get Back Live in Onder de Hoge Dennen, Witteveen
24-08-2011 15:00:00

Op zaterdag 8 oktober treedt in Onder de Hoge Dennen te Witteveen de bekende zangeres Carola Smit op, samen met haar band Get Back Live. Een avond waarbij de Volendamse zangeres een verrassend veelzijdig repertoire Goud van Oud uit de jaren ’60, ’70 en ’80 brengt. Een gesprek met de sympathieke zangeres, die bekend werd met de hitformatie BZN. Carola Smit is een van de zangeressen van Get Back Live. Samen met een zanger, een zangeres en 4 andere doorgewinterde muzikanten speelt Get Back Live de sterren van de hemel.

Roy Raymonds blijft een druk baasje
24-08-2011 05:20:00

Aankomende periode heeft de populaire blote-voeten-zanger Roy Raymonds het behoorlijk druk. Zijn nieuwe single zal volgende week uit komen en zal dan weer voor zijn optredens en Radio/tv promotie veelvuldig door het land reizen. Op dit moment is hij druk bezig met de laatste shoots voor zijn videoclip voor zijn nieuwe single die 1 september uit komt. Gaan we Roy deze keer anders leren kennen?

Joop van den Ende Theaterproducties presenteert nieuwe producties op Uitmarkt
23-08-2011 18:37:00

De Uitmarkt is de opening van het nieuwe culturele seizoen en vindt dit jaar plaats van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus in de Amsterdamse binnenstad. Zoals elk jaar zal er ook dit keer, speciaal voor alle theaterliefhebbers in Nederland, een informatiestand van Joop van den Ende Theaterproducties te vinden zijn op het terrein van het Museumplein. Deze stand is zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus vanaf 12.00 uur te bezoeken. De Uitmarkt wordt zondag feestelijk afgesloten met de Musical Sing-a-Long om 21.20 uur op het grote podium op het Museumplein.

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender' en win een iPad2
23-08-2011 18:27:00

Al bijna zeventig procent van de Nederlandse huishoudens heeft nu digitale televisie. Voor tv-gids Totaal TV reden om voor het vierde achtereenvolgende jaar de verkiezing 'Beste digitale zender' te organiseren. Vorig jaar eindigde TV Oranje in de top 3. Ook dit jaar maakt TV Oranje deel uit van een lijst met maar liefst 85 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Daarom roepen we alle fans van Nederlandse muziek op om ervoor te zorgen dat TV Oranje opnieuw hoog zal eindigen bij deze verkiezing!

YouTube hit voor Dotan
23-08-2011 17:15:00

De nieuwe single van Dotan is een ware YouTube hit. In twee weken tijd is de videoclip van ‘Where We Belong’ al meer dan 100.000 keer bekeken. Daarmee was hij afgelopen maand de meest bekeken Nederlandse muzikant op YouTube. Niet alleen in Nederland doet de video het goed, van de 100.000 views komt er ook een flink aantal uit oa Canada. Dotan is een samenwerking met Amnesty aangegaan. ‘Where We Belong’ gaat over het uitdragen van je eigen verhaal en op dat verhaal zijn de hoofdpersonen uit de videoclip ook uitgezocht.

Nick & Thomas en Keizer & de Munnik schrijven historie
23-08-2011 16:38:00

Gisteren werd bekendgemaakt dat Nederland twee nieuwe duo’s rijk is: Nick & Thomas en Keizer & de Munnik. Na de bekendmaking in het Radio 2 programma De Gouden Uren stortten de media zich op deze nieuwe tijdelijke combinaties, die voortkomen uit de succesvolle duo’s Acda & de Munnik en Nick & Simon. Trending topic op Twitter, onderdeel van het NOS-radiojournaal, een enorme hoeveelheid reacties op het internet, een nieuwsitem in diverse tv-programma’s en berichten in de meeste ochtend-kranten waren het gevolg.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl