RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jan Smit bij het Oranje Festival 2012 in Etten-Leur
24-01-2012 16:52:00

Ook dit jaar weer zal op 29 april het Oderkerkpark in Etten-Leur totaal op zijn kop gezet worden tijdens het altijd gezellige Oranje Festival! Vanaf einde middag tot middernacht maken verschillende welbekende Nederlandstalige artiesten hun opwachting. Om alvast een voorproefje te geven van de line-up: niemand minder dan Jan Smit....

Michel Wolsink zoekt figuranten voor clipopname
24-01-2012 16:41:00

Op zondag 29 januari 2012 vindt de videoclipopname plaats van de carnavalssingle van Michel Wolsink. De titel is “Er staat een paal in de kerk “ en de opnames worden gemaakt bij Café Hattrick ,Grutstraat 21 in Doetinchem. Voor de opname van de clip zoeken ze nog figuranten, meezingers, en andere carnavalisten die hun medewerking willen verlenen aan de clip.  Deelname is geheel vrijwillig en op eigen risico, maar het spreekt voor zich dat genoten consumpties voor eigen rekening zijn.

Carnavalshit voor Robert den Brok
24-01-2012 15:28:00

“Kom Nou Eens Allemaal Mee” is de geweldige nieuwe single van zanger en DJ Robert den Brok en de eerste release op het nieuwe label HIT IT! Music. Robert den Brok, geboren en getogen in het Brabantse Berghem, onder de rook (worstlucht) van Oss, was eerder succesvol met singles als “Als Ik In Je Ogen Kijk, Melanie” en “Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd”. De nieuwe single is geproduceerd door niemand minder dan Kees Tel (bekend van o.a. René Schuurmans, Jody Bernal, Gerard Joling, Helemaal Hollandsen Alex)

Roy Dekkers gaat Alpe d'Huez beklimmen voor het goede doel
24-01-2012 08:23:00

De uit Zeeland (NB-R) afkomstige zanger Roy Dekkers gaat in juni minimaal twee keer de Alpe d'Huez beklimmen met bekende Nederlanders zoals Johan Vlemmix en Dirk Meeldijk. Alpe d'Huez is een wintersportoord in de Franse Alpen. Het ligt op 1860 meter hoogte, en is bekend geworden als aankomst in de Ronde van Frankrijk.

Nieuwe Nederlandstalige single van Albert West
24-01-2012 07:57:00

Zanger/entertainer Albert West bracht onlangs zijn nieuwste single 'Zo Lang' uit. Oorspronkelijk nam hij het nummer op in het Engels in de vorm van 'So Much', maar later werd besloten toch een Nederlandse versie uit te brengen. Anderhalf jaar geleden bracht Albert voor het eerst in 14 jaar een Nederlandstalige single uit. 'Vol Met Vragen' werd destijds opgenomen naar aanleiding van zijn deelname aan De Beste Zangers Van Nederland. Met succes: het nummer bereikte de 20e positie in de Single Top 100.

Hielemaol Limburgs maakt eerste Carnavalskraker
23-01-2012 22:51:00

Wat begon als een grap. Werd een echte Carnavalskraker. Niels vd Brand en Marc Stevens (beide Nederlandstalige Feestartiesten). hebben voor de Carnaval 2012 de handen ineengeslagen. Vaker werden ze gevraagd bij Optredens om een duet te doen. en dit resulteerde dan ook in hun single “Limburg. de eerste single is een echte Carnavalskraker en zal dan ook heel Nederland verassen. Niels die eerder bekend werd met de single “Esmeralda” bracht deze single wederom uit op ’t Platenlabel van Heiman Music.

Simone FM presenteert de allereerste Voice of Holland show
23-01-2012 22:39:00

Kom de sterren van The Voice of Holland in het echt bekijken tijdens een spetterende liveshow in het Eden Hotel te Emmen. Met natuurlijk live op het podium: Iris Kroes, de winnaar van The Voice of Holland 2012, en sowieso nog 2 andere TVOH toppers, waaronder Charly Luske!

Danny de Munk geveld door griep
23-01-2012 22:30:00

Danny de Munk is geveld door zware griep. Hierdoor ziet hij zich helaas genoodzaakt een viertal voorstellingen van de theatershow ‘Jeugdherinneringen’ te cancelen. Danny zou deze week samen met Henk Poort te zien zijn in Utrecht, Amsterdam, Zaandam en Ijsselstein. Deze voorstellingen worden verplaatst naar begin februari. Goede vrienden Danny de Munk en Henk Poort zijn al vanaf september samen te zien in de theaters.  In ‘Jeugdherinneringen’ laten ze het publiek op muzikale wijze delen in hun vriendschap.

Tom Haver scoort met beste cover wereldwijd
23-01-2012 21:35:00

Door vele artiesten is inmiddels een cover gemaakt van de wereldhit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló. En iedereen heeft natuurlijk een voorkeur. Zowel op landelijk niveau als wereldwijd. Zo presenteert het Braziliaanse TViG de Top 5 beste covers wereldwijd en wie vindt je daar met stip op 1? Jawel, onze eigen Tom Haver! De Brazilianen zijn dol op Tom Haver, dat moge duidelijk zijn! Tom Haver heeft gezongen in de Skihut in Rotterdam, Café Bolle Jan in Amsterdam en de ski-resorts in Oostenrijk.

TV Oranje ongewild oorzaak ruzie kabelbedrijf CAI Harderwijk
23-01-2012 10:46:00

Ongewild is de Nederlandse muziekzender TV Oranje één van de hoofdoorzaken geworden van een interne ruzie bij een Nederlands kabelbedrijf. De ruzie gaat tussen de programmaraad en de directie van het kabelbedrijf. De voltallige programmaraad van het kleine kabelbedrijf CAI Harderwijk heeft volgens dagblad De Stentor haar functie neergelegd. Aanleiding was TV Oranje uit het zenderaanbod te schrappen.

TV Oranje Supporters gratis naar Semino Rossi
23-01-2012 08:03:00

Zanger Semino Rossi heeft de harten van vele muziekliefhebbers gestolen en ook Nederland is voor hem gevallen. Op donderdag 1 maart 2012 kunt u oog in oog staan met deze ster want dan doet hij Nederland aan voor een groot concert in de IJsselhallen Zwolle. Semino is één van de meest succesvolle Duitstalige artiesten.

Ali B zingt samen met talenten Kovvernacht Auditie Party
22-01-2012 15:10:00

Dinsdag 17 januari jl. zijn Bernice van Klooster(17 jaar), Femke Huisman (13 jaar) en Kiki Berm (13 jaar) op een speciale ‘Kovvernacht-Auditie Meet & Greet’ bij rapper Ali B. geweest. Ali trad op met zijn programma ‘Ali B geeft antwoord’ in theater de Leest te Waalwijk. Jan Vis artiesten en evenementen had kaarten plus een ontmoeting geregeld voor de dames. De dames vemaakten zich uitstekend bij de interactieve show van Ali.

Vriendengroep uit Breda komt met carnavalssingle
22-01-2012 14:56:00

Carnaval 2012 staat weer voor de deur en een vriendengroep uit Breda heeft de stoute schoenen aangetrokken en een nummer geschreven. Wat begon als een grap in de kroeg" De Heilige Antonius" te Breda, groeide uit tot het schrijven van een nummer, het opnemen in de studio en het filmen van de videoclip. Het nummer is geprocuceerd door DJ Cor Fijneman, een bekende naam in de dancewereld waar hij al een aantal jaren mee draait. Maar het Brabantse bloed kruipt ook bij hem waar het niet gaan kan.

Singlepresentatie Henk Damen is Tilburg
22-01-2012 14:38:00

Op vrijdag 27 januari 2012 prsenteert zanger Henk Damen zijn nieuwe single "Maria,maria" bij Partycentrum Bet Kolen aan de broekhovenseweg 111 in Tilburg. Meewerkende artiesten zijn: Wesley Klein, Mike & Collin, Ferry De Lits, Patrick Dano, Frank Smeekens, Stefan en Stanley Hazes. De entree bedraagt €10.00 en kaarten zijn uitsluitend te koop "aan de deur". De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. 

Roy van Lent lanceert feestsingle
22-01-2012 14:24:00

De Brabantse zanger Roy Van Lent die sinds 2007 flink aan de weg timmert als zanger van het Nederlandse lied, presenteert komende week alweer zijn 6e nieuwe single aan het grote publiek. Na het succes van zijn in 2007 uitgebrachte debuut single “ Reken op jou “ kwam zijn carrière in een stroomversnelling en bracht hij in snel tempo daarna diverse single’s op de markt waaronder "Hé Michelle", "Sluit maar achteraan", "Lekker in m’n vel" en zijn laatst verschenen hitsingle “Remmen los en gas erop". 

Judith Jobse terug aan het muzikale front met Déva Dynee
22-01-2012 12:30:00

Déva Dyne is een nieuwe Nederlandse popformatie rondom zangeres/songwriter Judith Jobse en producer/componist Rick Snel. Jobse scoorde in 2001 een hit met de single 'You', wat haar o.a. een gouden plaat en een TMF-award opleverde. Ruim tien jaar later brengt ze onder de noemer Déva Dyne een nieuwe single uit, getiteld 'Someday'. Het is een voorbode van het op 9 maart te verschijnen album Inner Life, een mix van rock, pop en klassiek. In 2000 won Jobse Your Big Break, een van de voorlopers van talentenshows op tv.

Alpenzusjes zorgen voor feest op de radio
21-01-2012 17:26:00

In de studio van RTV Hollands Midden hing zaterdag 21 januari een Tirolersfeertje. Marco de Hollander had de Alpenzusjes, Chantal en Apolonia, uitgenodigd. De dames presenteerde hun nieuwste CD 'Hier zijn we weer'. De luisteraars van het populaire ochtendprogramma 'Sterrenshow' kregen de primeur van de nieuwste nummers van het Tiroler Duo.

Paul Posthuma lanceert 25 januari een nieuwe single!
21-01-2012 15:53:00

“Passie van de nacht” is de titel van de nieuwe single. De tekst is geschreven door Chris de Roo en opgenomen is bij Terry West productions in Nieuwe Pekela. Waarvan het resultaat er zeker mag zijn! Enorm trots is Paul op zijn nieuwe single met ook een bijbehorende full HD videoclip. De clip is opgenomen in Discotheek Bermuda in Ter Apel, en opgenomen door RTV productions. Verder gaat Paul ook een promotietour doen in Nederland en ook in Belgie. Dat geheel georganiseerd en gepland wordt door het fantastische en  professionele team die hij om zich heen heeft.

Frans Duijts is 'Hollandse Nieuwe'
21-01-2012 15:44:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 23 januari is dat Frans Duijts met ‘Laat me nooit alleen’. Deze single is een voorloper van het nieuwe album van Frans, dat begin maart zal verschijnen. De tekst gaat over z’n grote liefde die weg dreigt te lopen, maar gelukkig gaat het hier niet over zijn huwelijk met Marloes. Voor de opnames van de clip heeft Frans de natuur opgezocht.

Iris Kroes is The Voice Of Holland 2012
21-01-2012 11:54:00

Vrijdag 20 januari was de zinderende finale met Iris Kroes, Paul Turner, Chris Hordijk en Erwin Nyhoff. Tijdens de verrassende liveshow in Studio 22 te Hilversum is de 19-jarige Iris Kroes The Voice Of Holland geworden! Zij is de tweede Nederlandse The Voice Of Holland, want vorig jaar was deze titel voor Ben Saunders. Het was bijzonder spannend! Tijdens de eerste afvalronde was het Paul Turner die afscheid mocht nemen. Erwin Nyhoff volgde hem na de tweede afvalronde. Chris Hordijk die in diverse polls als winnaar naar voren kwam, moest op het podium ruimte maken voor Iris Kroes.

Richard Craane brengt een ode aan zijn vader
20-01-2012 15:54:00

De 32 jarige zanger Richard Craane uit Beverwijk brengt een ode aan zijn vader. Richard lanceerde eerder het nummer "Laat ze maar praten" waarmee hij op plek 627 stond in de TV Oranje Top1000. Nu komt hij met het liedje "Als sterren aan de hemel staan" van Frans Bauer. Dit liedje heeft een speciale betekenis voor hem. Richard had het liedje ooit een keer thuis opgenomen en dat is gedraaid tijdens de uitvaart van zijn vader die in december.

Marco de Hollander nog steeds trots op Lekker Ding
20-01-2012 14:46:00

Marco de Hollander vierde vorige jaar zijn 10 jarige jubileum. Dat ging samen met het uitbrengen van zijn jubileumbox. Een CD en DVD vol grote hits. Zoals De Sneeuwwals, Speel nog een liedje Orgelman, Laat ons Proosten en zijn recente singel Lekker Ding. De singel kreeg op zowel landelijke, regionale als lokale omroepen enorme airplay. Ook diverse TV optreden mocht Marco doen met zijn singel. Lekker Ding is inmiddels ook verschenen op de nieuwste carnavals CD Polonaise van Berk Music. 

Concerten Semino Rossi en Hansi Hinterseer verplaatst naar Zwolle
20-01-2012 14:05:00

Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Semino Rossi en Hansi Hinterseer. Ondanks het faillissement van de Arnhemse Rijnhal, zulen de concerten van beide artiesten sowieso doorgaan. De organisatoren zien zich wel genoodzaakt uit te wijken naar een nieuwe locatie. De concerten zullen nu doorgaan in de IJsselhallen in Zwolle. De afgelopen weken kwamen er alarmerende berichten vanuit Arnhem over het faillissement van de Rijnhal. Velen stelden zich de vraag of de geplande concerten wel zouden plaatsvinden.

Solo carrière voor Erna Temming
20-01-2012 13:52:00

Met het Holland Duo heeft Erna Temming alle podia in Nederland mogen betreden. 2012 begint goed voor haar. Vandaag komt de single “Ik heb je lief” uit. Deze single is de voorloper van haar nieuwe album “Zo klinkt het leven”, dat eveneens in 2012 zal verschijnen. Erna is familie van Goede Doel zanger Henk Temming en kwam als klein meisje dagelijks in contact kwam met de showbizz. Haar vader en moeder speelden samen in een dansorkest en moesten thuis regelmatig repeteren. 

Alle hits van De Lawineboys op verzamelaar
20-01-2012 13:32:00

Wat vliegt de tijd. De Lawineboys bestaan alweer 10 jaar.In die 10 jaar zijn er maar liefst 15 singles en een album uitgebracht. Onlangs verscheen van het duo de feestsingle "Joost", waarmee ze de carnavalsdagen wel doorkomen. De Lawineboys vonden hun roots achter de draaitafels. Als Deejays reisden ze het hele land door om cafés, discotheken en feesttenten op z’n kop te zetten. Daarbij werd steeds vaker de microfoon genomen om te zingen en al snel werd het tijd voor eigen repertoire. Het is nu dus tijd voor een overzicht.

Danny Lukassen geeft live concert ter ere van zijn 20 jarig jubileum
20-01-2012 07:46:00

28 januari a.s. zal zanger Danny Lukassen een live concert geven ter ere van zijn 20 jarig jubileum als zanger. In Partycentrum Roekz te Vinkeveen zal Danny live met orkest onderleiding van Hans Jansen en backingvocals De Frogets zijn nieuwe Album NU presenteren en neemt hij u mee langs een muzikale reis van 20 jaar Danny Lukassen. Er zullen diverse collega artiesten acte de presence geven en deze avond zal het eerste exemplaar van Danny zijn album worden uitgereikt.

Dean Saunders reikt eerste single uit aan Country Wilma
19-01-2012 21:00:00

Maandag 16 januari mocht Country Wilma tijdens het Geels Nieuwjaarsgala haar nieuwe single Country Queen in ontvangst nemen. Op het moment dat Wilma het grote podium opkwam werd de videoclip op alle schermen in Bob’s Party Palace getoond. Na een daverend applaus kwam niemand minder dan Dean Saunders op.

Karin Bloemen te horen als Juffrouw Doddel in de nieuwe Bommelmusical
19-01-2012 20:54:00

Karin Bloemen is te horen als Anna Marie Doddel, oftewel Juffrouw Doddel, in de nieuwe Bommelmusical De Nieuwe IJstijd. Deze nieuwe voorstelling van theaterproducent Opus One gaat zaterdag 21 januari 2012 in bijzijn van Koningin Beatrix in première in het oude Luxor Theater te Rotterdam. Het bijzondere aan dit muzikaal stripverhaal is dat de acteurs op het toneel ook ‘spelen’ met de karakters uit het stripverhaal van Bommel, die op grote schermen worden geprojecteerd. Tal van bekende Nederlanders hebben hun stem geleend aan deze karakters. Naast Karin Bloemen zijn ook Paul van Vliet, Ivo Opstelten, Annemarie Jorritsma, Jacques d’Ancona, Peter Faber en Peter Tuinman te horen in de voorstelling.

Allerleukste après ski-act beloont met optreden in Ahoy
19-01-2012 20:29:00

Een optreden op het hoofdpodium in een bomvol Ahoy Rotterdam, da’s slechts voor een handjevol grote artiesten weggelegd. Was weggelegd, moeten we zeggen. Want wie meedoet aan de Artiestencontest in De Après Skihut Rotterdam en deze competitie wint, mag voor zo’n 15.000 bezoekers een show weggeven op Go Après Ski.

Uniek eenmalig concert voor Alzheimer Nederland
19-01-2012 15:19:00

Een Levenslied voor Alzheimer. Onder die naam brachten 13 Nederlandstalige artiesten, waaronder Corry Konings, Frank Verkooyen, Roy Raymonds, Anita & Ed, Danny Nicolay en Sandy Kandau, eind vorig jaar een speciaal geschreven nummer uit ten bate van Alzheimer Nederland. In zalencomplex Number Four in het Galgewaard Stadion in Utrecht komen deze artiesten op zondagmiddag 29 januari in een volgepakte zaal bijeen voor een eenmalig concert. De kaarten voor dit bijzondere concert zijn inmiddels gratis verdeeld onder de diverse fans van de artiesten.

Vrolijke nieuwe single Lucas en Gea
19-01-2012 13:20:00

Lucas en Gea komen eind januari met een super gezellige nieuwe single. Het duo, dat we kennen van diverse meezingers, hoopt met het nummer "Dorp aan de rivier" weer ouderwets te gaan scoren. Ze hebben dit keer hulp gehad van de Knoalster Zillertaler, zeker geen onbekenden in het noorden des lands. Deze rasmuzikanten vullen Lucas en Gea prima aan en met hun bariton stemmen zorgen ze voor een unieke sound. Het lied is geschreven door Dick van Altena. Ook de videoclip is zeer binnenkort te zien op TV Oranje.

Jubileumfeest Burdy
19-01-2012 13:18:00

Burdy scoort momenteel goed met de single "Ik zou alles voor je doen". Burdy, bekend als het feestbeest uit het Noorden, viert op zaterdag 11 februari 2012 zijn 20 jarig artiesten bestaan in De Bonte Wever in Assen. Tijdens dit concert zal Burdy diverse optredens verzorgen met al zijn grote hits. Hij laat zich live begeleiden door de Partyband TOF. Gastartiesten: Henk Wijngaard, Bouke, Tjeerd, Ben Hendriks, Martin Sterken, Duo Nationaal, Frank van Etten, Rodney Elzer en Chris de Roo.

Zangeres Simone presenteert met trots haar nieuwe single
19-01-2012 11:31:00

De Brabantse zangeres Simone heeft op 16 januari haar nieuwe single ' If I could fly' uitgebracht. Met deze single heeft Simone getracht tot de finale van het Nationaal Songfestival door te dringen. 'If I could fly' werd niet gekozen uit de 491 inzendingen maar wordt door Songfestivalcritici wel uitgelicht en bestempeld als een kanshebber, daarbij vergeleken met de IJslandse Yohanna die tweede werd tijdens het Eurovisie Songfestival in 2009. Het lied is geschreven door schrijversduo Marcel Gertner en Jørg Wiengarn/

Al roddelend in de polonaise met Danny van der Kracht
19-01-2012 11:14:00

Feestartiest Danny van der Kracht heeft in 2012 een bijzondere mijlpaal bereikt. Dit jaar brengt Danny namelijk zijn elfde feestkraker uit, getiteld ‘Dat Benne…’. Danny over zijn jubileumkraker: “Na koeien, schoorsteenvegers, honden, zandzakken en vakantieliefdes gaat mijn nieuwste single over… roddelen!” Wat meer dan een decennia geleden begon met voor de gein een carnavalsplaat uitbrengen, is inmiddels een heuse traditie geworden. Danny van der Kracht (38) uit het Gelderse Zevenaar bracht onlangs zijn elfde feestsingle uit.

Allereerste fanavond voor Berry Daamen
18-01-2012 23:45:00

Berry Daamen die op dit moment erg populair aan het worden is in Brabant maar ook ver daar buiten heeft sinds mei 2011 een officiële fanclub. De fanclub telt nu in totaal 134 leden en groeit met de dag. Voor alle leden van de fanclub is er een fanavond op vrijdag 27 januari 2012. Met optredens van Boy van der Heijden, Yoeri L’abée, Jessica Malfait, Jordan Peeters en Sharon Dee. Tussendoor draait een super gezellig DJ de boel aan elkaar. De avond is voor iedereen toegankelijk. Voor leden van de fanclub is de entree gratis en voor niet-leden bedraagt de entree 7,50 euro.

Alex en Patty organiseren Wereldrecord Polonaise
18-01-2012 23:16:00

Alex, bekend van de carnavalshits ‘De Liefde’ en ‘Zigge Zagge’ en de hit ‘Een Bossie Rooie Rozen’ en Patty Brard, bekend van de feestkrakers Patty’s Party Volume 1 en de carnavalshit ‘Het Leven Is een Feest’ zijn samen de studio in gedoken om dé carnavalskraker van 2012 op te nemen. Alex en Patty hebben elkaar ontmoet bij producer en tekstschrijver Emile Hartkamp. Emile is de bekendste songwriter van Nederland.

Hansieee komt met heuse skihut versie 'Tok Tok Tok
18-01-2012 23:11:00

Vorig jaar was hij er ineens!  Hansieee, die zomaar uit het niets artiestenland binnen kwam met het nummer “Tok Tok Tok”. Het nummer was één grote grap. Hans is in het dagelijks leven namelijk gewoon in- en verkoper van groenten en fruit en kan, zoals hij zelf zegt, helemaal niet zingen! Maar hij had de wens om tóch eens een plaat op te nemen. Producer Piet-Cees van der Wel maakte zijn droom waar in samenwerking met niemand minder dan Bert Koops, die de gitaren voor zijn rekening nam op de debuutsingle van Hansieee.

Amsterdam maakt zich klaar voor Amsterdam-Live
18-01-2012 22:59:00

Amsterdam maakt zich klaar voor de volgende editie van AMSTERDAM LIVE! Vrijdag 3 februari zal een breed scala aan Nederlandstalige artiesten de revue wederom passeren in The Sand. Het meest gezellige en spraakmakende Amsterdamse feest dat de stad rijk is stelt 250 extra kaarten beschikbaar voor laatkomers. Frans Duijts, Django Wagner, Wolter Kroes, Harry Slinger en een bijzonder bekende mystery guest die nog niet eerder genoemd was zullen het begrip 'Feest' een nieuwe definitie geven! Over de festivaleditie, die in de zomer van 2011 plaatsvond, wordt nog altijd vol lof over doorgepraat. De uitstap naar het NDSM-Werf werd zeer gewaardeerd door zowel bezoekers als artiesten. Vrijdag 3 februari keert het evenement terug naar het vertrouwde ‘The Sand’ voor een knallende indoor editie.

Online wereldprimeur voor De Toppers
18-01-2012 12:40:00

Het online veilingkanaal VakantieVeilingen.nl heeft alle nog beschikbare tickets op de 2e RING voor Toppers in Concert 2012 opgekocht. Het succesvolle bedrijf zal de tickets inzetten om haar activiteiten onder de aandacht te brengen en een online wereldprimeur te lanceren. Maandenlang is door VakantieVeilingen.nl en door Facebook aanbevolen developers achter de schermen gewerkt om een echte verkoopmodule via een veiling in Facebook te integreren. Binnen de Facebookpagina (facebook.com/vakantieveilingen) kan iedereen meebieden.

DuoNL neemt singel op van Pierre Kartner
18-01-2012 12:30:00

Al geruime tijd wilden Chris en Williejan (DuoNL) een van de mooiste nummers van Pierre Kartner (Vader Abraham), ‘Ga nooit meer van huis’, opnemen en uitbrengen. Kartner werd om toestemming gevraagd en nadat de opnames bij Kartner terecht waren gekomen belde hij het duo persoonlijk op om hun te complimenteren met deze unieke opname. Zo heeft de Bredase componist het lied bedoeld! Intens, gevoelig zuiver en pakkend! Hij vindt de stemmen perfect met elkaar blenden en gevoelig gezongen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 11 december t/m zondag 17 december

   John de Bever - Kerkklokken luiden in de toren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl