RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Cooldown Café heeft de 'Oranje Kroon'
19-05-2012 13:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 mei is dat 'Balada De Cooldown' de nieuwe zomerhit van Cooldown Café. Het gaat om een Nederlandse bewerking van de megahit van Gusttavo Lima. Het nummer is geproduceerd door DJ Galaga, die zijn sporen heeft verdiend in het feestcircuit. De tropische plaat brengt je direct in zomerse sferen en Cooldown Café zou Cooldown Café niet zijn als er geen aanstekelijk dansje bij hoort.

BNN zoekt jonge artiesten voor tv-programma
19-05-2012 12:59:00

Jongerenomroep BNN is voor het tv-programma ‘Je zal het maar zijn’ op zoek naar jonge Nederlandse zangers of zangeressen die het willen gaan maken als artiest. De programmamakers zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe optredens in hun werk gaan, hoe de muziek tot stand komt, wat je allemaal moet doen om als artiest aan de bak te komen en hoe je dat combineert met je andere bezigheden. Je wordt gevolgd door de camera’s van BNN en ondertussen worden je vragen gesteld.

Breng je stem uit voor het 'Oranje Elftal'
19-05-2012 12:49:00

Nu het EK steeds dichterbij komt, komen ook TV Oranje en Radio Oranje Nationaal in de juiste sfeer. De komende weken wordt veel ruimte gemaakt voor voetballiedjes van o.a. Wolter Kroes, Gebroeders Ko, de Dikdakkers en vele anderen. Ook zijn we van start gegaan met een speciale hitlijst met voetballiedjes: het Oranje Elftal.

Zomerhit voor Diana Dekkers
18-05-2012 20:56:00
“Je T’aime” is de titel van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Diana Dekkers. Diana is vertolkster van het levenslied pur sang en mag hiermee geplaatst worden in het rijtje: Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber. Haar liedjes komen recht uit het hart. De nieuwe single "Je T'aime" is een vrolijke onvervalste meezinger en belooft volgens de kenners De zomerhit van 2012 te worden. De single staat voor feest en de polonaise op ieder feestje.
Donna Tieben wint Lucky Joe talentenjacht
18-05-2012 20:49:00

Woensdag 16 mei was de jaarlijkse talentenjacht van Stichting Lucky Joe. Sinds 2010 wordt de talentenjacht gehouden tijdens de Snikkeweek in Musselkanaal.  17 deelnemers hadden zich aangemeld en uiteindelijk kwamer er 13 deelnemers naar zaal "De Gelegenheid" om hun talenten te tonen aan het publiek en de jury. De volgende deelnemers: Mathijs Groen (12 jr) uit Hoogezand, William Plentenga uit Jipsingbourtange ( 23 jr) , Marjolijn Strik (13 jr) uit Valthermond, Rene Jansen ( 33 jr) uit Nieuwleusen, Desiree Marquering ( 28 jr)....

De Costa Blanca Kozakken lanceren EK nummer
18-05-2012 16:08:00

"De Costa Blanca Kozakken, bestaande uit Dave de Ruiter, Emgert Zondervan en Erik van Egmond hebben een lied opgenomen voor het EK2012 ter ondersteuning van de spelers van het Nederlands Elftal en hun supporters. Het lied is getiteld "Onze Voetbalhelden".  Voor dit EK lied werd door Erik van Egmond een oud Oekrains wijsje bewerkt.

Derde single van Jan-Anne gaat over het verliefd worden op een meisje dat al een relatie heeft
18-05-2012 13:25:00

Vrijdag 25 mei komt de derde single van Jan-Anne uit. Het nummer “Linda” gaat over het verliefd worden op een meisje dat al een relatie heeft. Het is een gevoelig autobiografische ballad. Jan-Anne heeft er alleen wel voor gekozen om niet de echte naam van het meisje te gebruiken. “Linda” is dus stiekem iemand anders… Op 29 januari 1992 werd Jan-Anne van der Wel geboren in Groningen. Tijdens zijn negende levensjaar begon Jan-Anne met het bespelen van een instrument, hij nam keyboardles.

Clip 'Oranje springt 'van de Gebroeders Ko ft Factor 12 ondertiteld
18-05-2012 13:16:00

De Oranje Hit “Oranje Springt “ van de Gebroeders Ko ft Factor 12 is nu ook door 1.4 miljoen slechthorenden ondertiteld te volgen. Lucien Rummers uit Zwanenburg heeft de clip voorzien van ondertiteling zodat ook de slechthorenden in Nederland in de Oranje stemming kunnen komen. Het Oranje nummer dat deze hele sportzomer gebruikt kan gaan worden bij o.a. het EK voetbal en de Olympische spelen hebben de Gebroeders Ko gemaakt i.s.m. Feestorkest Factor 12 die ook de pauzeact zijn bij de Toppers concerten. 

Wat heeft Petra van Gennip met mannen.....
18-05-2012 13:07:00

De in Dordrecht geboren Petra van Gennip heeft al verschillende singles gehad, zoals "Jij verliet mij", "Samen met jou" en "Ik ben verliefd".  Nu komt ze met haar eerste single op het label Zebra Music, namelijk "Mannen Mannen Mannen". In november 2011 kwam haar album "Op Zoek Naar Geluk" uit.  Op het album staan naast “Deze nacht heeft geen einde”’ 13 nieuwe nummers van de spontane zangeres. Het is een heel divers album waar iedereen wel iets voor zichzelf uit kan halen, en dat is ook de bedoeling van Petra.

Financiële tegenvaller voor 18e editie van Dauwpop
18-05-2012 12:59:00

De 18e editie van Dauwpop in Hellendoorn is gisteren uitgelopen op een financiële tegenvaller., meldt RTV Oost. Het muziekfestival werd bezocht door 7000 mensen. Daarmee is de 18e editie verliesgevend.

Zomerknaller voor Mooi Wark
18-05-2012 12:47:00

Na het succes van "Oh Yvon" zijn de mannen van Mooi Wark weer terug met een echte zomerhit! "Vaya Con Dios" is de titel van de nieuwste knaller. Het is overigens de voorloper van het speciale 20 jarig jubileum album. Deze wordt eind oktober in Pesse gepresenteerd tijdens "Siepelrock"hét festival van Mooi Wark. de organisatie hiervan is in handen van de Stichting Muziek 2000 uit Pesse. De clip van "Vaya Con Dios" is opgenomen in Ruinen en omstreken en is in enkele uren al 3500 keer bekeken.

Fresku is overal
18-05-2012 12:15:00

Sinds vorige week is Fresku's nieuwe album 'Maskerade' uit en dat mag iedereen weten. De rapper is op het moment dan ook alomtegenwoordig in de Nederlandse media. Zo was Fresku afgelopen donderdag te gast bij Giel op 3FM om zijn nieuwe album te introduceren aan Hilversum. Bekijk en beluister de fragmenten van die uitzending hier. Diezelfde avond was Fresku bij 'De Wereld Draait Door' om zijn verhaal te vertellen over het nummer 'Hedde Druksop', vergezeld door mede-Eindhovenaar Theo Maassen.

Rotterdamse theaterpopformatie Rij12 kleurt festival met liedjes van hun debuutalbum
17-05-2012 12:29:00

Hun single "Zo blauw als de hemel" klinkt deze weken op menig radiozender. Van Nederpopper van de Dag op Free Radio Rotterdam tot een enthousiaste introductie op Radio 2: “Prachtige stemmen!” Rij12 gaat lekker. Komend Pinksterweekend zijn zij een van de bekendere acts op de tweede editie van theaterfestival Delft Fringe. Vier dagen lang theater op onverwachte plekken in hartje Delft. “Fringe is een uniek festival!” “Rij12 staat voor aantrekkelijke muzikaliteit, veelzeggende teksten en een gezonde dosis podiumdrift”, schrijft Hans van der Maas.

Spinvis brengt Heel Goed Nieuws
17-05-2012 11:48:00

Heel Goed Nieuws is de nieuwste single van Spinvis' succesalbum tot ziens, Justine Keller. De video bij het nummer is gemaakt door Hans Kok en sinds kort te zien op YouTube. Spinvis en z'n band zijn nog de hele zomer te zien in Nederland. Zo speelt hij op onder meer Oerol, Lowlands, Into The Great Wide Open, De Parade en het prestigieuze Dranouter Festival in België. Daarnaast staat er voor de maand mei nog een uitgebreide clubtoer op het programma, met onder meer een show in Paradiso te Amsterdam op 25 mei.

Ruth Jacott special guest tijdens concert Leonie Meijer
17-05-2012 11:05:00

Niemand minder dan Ruth Jacott zal zondag 20 mei de special guest zijn van Leonie Meijer tijdens haar concert@studio21 in Hilversum. Leonie is ontzettend trots en blij dat Ruth haar gast is.”Ruth's stem is er één die je herkent uit duizenden, dat vind ik prachtig. Ik vind het geweldig om met zo'n vakvrouw op het podium te staan en heb altijd al gedacht dat onze stemmen goed bij elkaar zouden passen. En buiten dat vind ik haar een ontzettend lieve vrouw. Bij de repetitie kreeg ik al meteen enorm veel energie.” Tijdens het concert, dat Leonie geeft samen met haar 7-koppige band in de intieme nachtclub sfeer van Club Foyer@Studio 21, zingt ze haar haar hits ‘Schaduw’, ‘Hey’ en ‘Los van de grond’.

Album voor Gert-Jan
16-05-2012 23:06:00

In de zomer van 1970 werd Gert-Jan geboren, als jongste van vier kinderen, aan de oever van de Vliet onder de rook van Oud Gastel in Noord Brabant. Toen hij 7 jaar later verhuisde, vestigden zijn ouders zich langs de A58 net buiten Roosendaal. Als kleine jongen op vaders loonbedrijf kwamen de bulkwagens kalk lossen, en andere brachten drijfmest vanuit het oosten van Brabant, terwijl op de snelweg alle denkbare vrachtwagens voorbij reden. Met muzikaliteit in de familie was de muziekles bij de plaatselijke harmonie een logische stap voor Gert-Jan.

Ramses keert terug in het Sarphatihuis!
16-05-2012 22:19:00

De cast van de succesvolle muzikale voorstelling ‘Ramses’, naar het leven van Ramses Shaffy, geeft een ere-concert voor de huidige bewoners van het Sarphatihuis in Amsterdam. In dit tehuis heeft de levenskunstenaar Ramses zijn laatste jaren doorgebracht en het heeft daarmee een belangrijk rol in zijn leven gespeeld. Juist daarom wil de cast deze periode op een bijzondere manier eren. De huidige bewoners van het Sarphatihuis worden verrast met een exclusief privé concert. Op dinsdag 22 mei komt de cast van de succesvolle voorstelling ‘Ramses’ naar het Sarphatihuis te Amsterdam.

Tweede album voor Collin een feit
16-05-2012 21:47:00

“Op weg naar 't geluk” is het tweede album dat Collin uitbrengt. Zoals hij zelf schrijft in het voorwoord van dit album:  “Op weg naar ’t geluk” is eigenlijk waar we allemaal naar op zoek zijn. Een voor Collin en zijn vriendin Danny heel belangrijk moment van geluk was afgelopen januari toen hun zoontje Joep werd geboren. Speciaal voor zijn zoontje heeft hij daarom het liedje ”Mijn kind” geschreven, een gevoelig liedje van ’n vader over en tegen zijn kind. Naast dit gevoelig nummer staat het album vol met vlotte feestnummers.

Beleef opnieuw K3 in Concert - Live in Ahoy nu op DVD!
16-05-2012 21:38:00

Zeven keer Ahoy in vier dagen; dat lukt alleen K3! Afgelopen maart zijn duizenden kinderen dansend en zingend los gegaan op de muziek van oude, vertrouwde hits en op de vrolijke nieuwe deuntjes van de nieuwe CD 'Eyo!'. Studio 100 heeft zelden groter uitgepakt dan bij dit spektakel; een grote live-band, een koor, dansers en danseressen en als klap op de vuurpijl een prachtig luchtschip dat door de zaal vloog en daarmee alle kinderen de mogelijkheid gaf hun helden van dichtbij te zien. Om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van deze waanzinnige optredens brengt Studio 100 op 16 mei de DVD 'K3 in concert - Live in Ahoy' uit op DVD! Dus haal de dansschoenen maar weer uit de kast. Drie kleine meisjes liggen heerlijk in hun bedjes op het podium; een roodharige, een brunette en een blonde.

Dauwpop verwacht topeditie
16-05-2012 21:10:00

Het festival Dauwpop op Hemelvaartsdag in Hellendoorn belooft weer een goede editie te beleven. De weersverwachtingen zijn gunstig en ook de voorverkoop loopt op rolletjes. Ondanks de buien van de afgelopen dagen, ligt het terrein er goed bij.

Nieuwe single voor Roel van Haren
16-05-2012 09:45:00

De nieuwe single van Roel van Haren heet "De tijd gaat veel te snel". Een heerlijk en vooral gezellig lente nummer dat zeker ook de hele zomer gedraaid kan worden. Roel heeft de tekst en muziek zelf geschreven en de productie is gedaan door Jeroen Dirksen die hits verzorgde voor o.a. Thomas Berge, Frans Bauer en Andre Hazes. Het is de hoogste tijd dat heel Nederland kennis gaat maken met Roel van Haren.

Bezorgt 'Mary Jane' de landelijkle doorbraak voor Henk Harders?
16-05-2012 08:59:00

De in Stadskanaal woonachtige zanger Henk Harders is al enkele jaren actief en zijn populariteit groeit met de dag, met name in het Noorden van het land. Zijn agenda is goed gevuld, hij beschikt over een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest. Henk is dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige zenders. Ook was hij te bewonderen op het Mega Piraten Festijn. Zijn nieuwe single “Mary Jane” is een geweldig liedje en zou zomaar de landelijke doorbraak kunnen betekenen voor Henk Harders.

Studio 100 Zomerfestival breidt line up uit met nieuwe hitserie ROX!
15-05-2012 22:37:00

Nog ruim een maand en dan is het zover; het Studio 100 Zomerfestival! Alle bekende Studio 100 karakters zullen dan samen met de aanwezige kids en hun ouders Ahoy Rotterdam op zijn grondvesten doen schudden met hun grootste hits, bekendste dansjes en natuurlijk een super leuk verhaal! En dit jaar staan voor de allereerste keer Rick, Olivia en Xavier op het podium; de helden van de nieuwe Studio 100 serie ROX! Met de uitbreiding van de line up met de superhelden van ROX, is de groep artiesten van het Studio 100 Zomerfestival compleet! De karakters in ROX bezitten elk een heel bijzondere gave. Maar hun meest kostbare bezit is de uitzonderlijke auto ROX, die hen helpt om misdaden op te lossen...

Gloednieuwe EK nummers van Ralf, Djumbo en Rachel Traets
15-05-2012 22:25:00

De populairste kids-acts onder wie Ralf Mackenbach, Junior Songfestival winnares 2011 Rachel Traets, Djumbo, Ernst & Bobbie en Lisa, Amy & Shelley hebben splinternieuwe Oranje hits opgenomen voor het Oranje Hits For Kids album. Bij tracks als ‘Oh Oh Oranje’(Rachel), ‘Oranje Staat Aan Top’(Ralf), ‘Kampioen Ole Olee’(Djumbo) horen uiteraard ook passende clipjes. Via een oproep aan alle fans via de bekende social media van de artiesten werden onlangs in De Efteling drie clips opgenomen waarin de fans te zien waren in de clip van hun eigen idool.

Dubbel feest voor Party zanger Johnny Valentino
15-05-2012 22:13:00

Woensdag 16 mei treedt de zanger in het huwelijksbootje in zijn geliefde geboorteplaats Vlaardingen met zijn grote liefde Stephany, de blonde Indische schone waarvoor hij speciaal Las Vegas achter zich liet en terugkeerde naar Nederland. Ook komt op dezelfde dag zijn nieuwe single uit genaamd "Ik Zeg Hey" een onvervalste zomerkraker van de bovenste plank. Ook gaat Johnny voor het eerst in zijn platencarrière rappen op deze zeer dansbare zomerplaat. Zoals altijd heeft de single 2 bonustracks die ook zeer lekker klinken.

Gre Parelmoer knalt bal in het net
15-05-2012 22:00:00

De trouwe kijkers van de soapserie rond de Koningin van Pieterburen op de zender LOP weten dat de hulp Gre Parelmoer wekelijks haar mannetje staat op het voetbalveld van de plaatselijke FC. Ze is topscorer van het vrouwenteam met 11 doelpunten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de deze voetbal fanaat zich gaat mengen in de competitie van de voetbal liedjes. In de studio van Niels Lingbeek is er een niet uit het hoofd te krijgen melodie van een voetbal tekst voorzien en deze is vamnaf vandaag te downloaden via de diverse downloadportals.

Uitstel single Jan van de Beld
15-05-2012 21:37:00

Jan van de Beld, beter bekend als de mannelijke helft van het in het verleden zeer populaire duo Jan en Zwaan heeft even een tegenslag. Nog voor hij de eindmix kon horen van zijn eerste solo single, moest Jan  plotseling naar het ziekenhuis vanwege een ontsteking in zijn been. Jan , die komend weekend het ziekenhuis weer mag verlaten verheugd zich op de release en wacht in spanning af hoe de stations zullen reageren en uiteraard de oude fans van Jan en Zwaan Met dit duo was Jan meer als tweede stem te horen.

‘I Feel Free’ single van Charlotte Ten Brink onder Jillz reclame
15-05-2012 20:19:00

Charlotte ten Brink (24) is benaderd door het drankmerk Jillz met de vraag of zij het liedje onder de nieuwe reclame wil zingen. Het is het nummer ‘I Feel Free’ van het Engelse supertrio Cream (met oa Eric Clapton), dat Charlotte zelf opnieuw gearrangeerd heeft. In 2009 werd Charlotte gevraagd om mee te doen als ‘mystery popstar’ aan het televisieprogramma Popstars. Dit was een goede kans op zichzelf aan heel Nederland te laten zien. Het was een ontzettend leuke en leerzame tijd, en ze bereikte de kwartfinale!

Dinnershow met Hans Vermeulen & The Rest in Best Western City Hotel
15-05-2012 18:05:00

Hans Vermeulen is tijdelijk terug in ons land. Vermeulen en vrienden zijn te gast tijdens een wervelende dinnershow in de 4 Reasons aan de Lange Mare in Leiden. Vermeulen begon in 1961 met de band Sandy Coast, waarmee hij bekende hits als ‘I see your face again’, ‘True love that's a wonder’, ‘Just a friend’ en ‘Summertrain’ scoorde. In de jaren '70 ging de band uit elkaar en richtte Vermeulen Rainbow Train op.

Ad Visser opnieuw mister Toppop tijdens jubileumconcert Danny de Munk
15-05-2012 08:09:00

Danny de Munk laat het fameuze muziekprogramma Toppop herleven tijdens zijn 30-jarig jubileumconcert dat op 17 november plaatsvindt in de Heineken Music Hall. Samen met Mister Toppop himself Ad Visser gaat hij terug naar de jaren ’80 en zullen niet alleen zijn eigen hits van toen, maar ook andere toppers uit die tijd de revue passeren. Een hoogtepunt daarbij zal zonder meer Danny’s nummer ‘Mijn Meissie’ zijn waarop niemand minder dan zijn dochter Bo de Munk (13) zal dansen. De carrière van Danny de Munk startte in de vroege 80’er jaren.

Geslaagde albumpresentatie A3aan Drost
14-05-2012 21:53:00

Op zondagmiddag 13 2012 stond Partycentrum Drost in het teken van de albumpresentatie van A3aan Drost. Op het album "Voor altijd" staan al z'n eerder uitgebrachte singles, maar ook nieuw werk. Na zo'n 25 jaar in de muziek werkzaam te zijn is een compleet album toch weer iets speciaals, aldus A3aan. Het album is geproduceerd door Joly en Terry West. Laastgenoemde overhandigde dan ook het eerste exemplaar aan de zanger uit Steggerda.

Wendy Rivers blaast oude disco hit nieuw leven in
14-05-2012 21:32:00

Wendy Rivers behaalde in de jaren 90 de 2e plaats in de Soundmix Show. Nederland en Belgie maakte kennis met het meisje dat op voortreffelijke wijze Bonnie Tyler neerzette. Na de soundmixshow kwam de band Pacific op haar pas en met die band besteeg ze menog podia in binnen en buitenland. Ruim acht jaren was ze het gezicht van deze populaire band toen ze besloot solo verder te gaan en vanaf die tijd zijn er menig cd's verschenen met haar nummers. Een aantal op het Starlet label van Telstar.

Edsilia Rombley scoort hit met 'Zeg me dat het niet zo is'
14-05-2012 20:37:00

Edsilia Rombley heeft afgelopen vrijdagavond met het lied Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (van de Frank Boeijen Groep) de spannende finale gewonnen van het populaire SBS6 programma 'De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen'. In de show werd het nummer werkelijk schitterend vertolkt door de veelzijdige zangeres Edsilia Rombley. Daarmee werd het door het publiek(!) ook gekozen tot het ultieme kroonjuweel uit 40 jaar Nederlandse popgeschiedenis! Edsilia heeft het nummer op veler verzoek uitgebracht als single download via iTunes.

Zomersingle voor Robert den Brok
14-05-2012 17:57:00

Iedereen zit tegenwoordig op het sociale netwerk Facebook, en wie kent niet de “Vind Ik Leuk” button? Zanger/DJ Robert den Brok speelt hierop in met zijn nieuwe single “Vind Ik Leuk”. Het is een vrolijk, zomers nummer geworden met Zuid Amerikaanse invloeden, dat na één keer beluisteren in je hoofd blijft hangen. De productie lag in handen van Kees Tel, die ook bij Robert’s vorige single “Kom Nou Eens Allemaal Mee” achter de knoppen zat. Uiteraard wordt deze single ondersteund met een zeer toepasselijke videoclip.

Reina viert 35 jarig jubileum met nieuwe single
14-05-2012 17:51:00

Op zondag 20 mei viert Reina haar 35 jarig jubileum als zangeres. Na enkele jaren frontlady geweest te zijn in een all round band in Limburg is ze vooral de laatste jaren bekend als solo zangeres. De ' oude etherpiraten' draaien nog steeds veelvuldig een van haar platen. De afgelopen jaren heeft ze er velen uitgebracht en aan die lijst mag ze er met ingang van zondag een bijplaatsen want dan verschijnt de nieuwe single van deze populaire Friese zangeres. Zondag wordt er "eerst een cappuccino" gedronken.

Auto-ongeluk Zanger Rinus
14-05-2012 16:57:00

Afgelopen nacht is de populaire Zanger Rinus na een eenzijdig ongeval in het ziekenhuis beland. Tijdens de terugreis van een optreden in Sint-Oedenrode raakte de auto van de weg en belandde in de sloot. Ter hoogte van de afslag Beilen (Dr.) wordt momenteel aan de weg gewerkt waardoor de chauffeur de situatie mogelijk verkeerd heeft ingeschat. Gelukkig konden alle inzittenden op eigen kracht uit het voertuig komen. De auto is total loss afgevoerd.

Marco de Hollander verrast 10 moeders met Moederdag
13-05-2012 21:51:00

Wat een oproep kan doen. Wie vindt dat zijn moeder, op Moederdag, een prachtige bos Marco de Hollander Rozen verdiend? Meer dan 300 reacties kwamen er binnen. “Het was super moeilijk om de een keuze te maken, maar samen met mijn eigen moeder, hebben we de keuzes gemaakt” aldus een trotse De Hollander. De vrolijke volkszanger had namelijk voor Moederdag een ludieke actie, om moeders te gaan verrassen met een persoonlijk bezoek.

'Que Sera' nieuwe Nederlandstalige single Gabriello
13-05-2012 20:16:00

Na de hit “Ik had je lief” die vier weken genoteerd stond in de Single Top 100 in Nederland en die als hoogste positie nummer 51 kende, is de nieuwe single van de Vlaamse zanger Gabriello een feit. Gabriello heeft de nieuwe track opgenomen in de Westland Studio in Dublin Ierland  waar grootheden als U2, UB 40, Kate Bush en Bryan Adams stonden. De vocals en de mix zijn gedaan in de Xonix Studio in Essen Vlaanderen. De nieuwe single van Gabriello draagt de titel “Que Sera” en is een Nederlandstalige cover van de hit van José Feliciano.

Orkestbanden van Lucas & Gea gestolen
13-05-2012 18:10:00

Na een erg leuk optreden op het Megapiratenfestijn in Joure op zaterdagavond 12 mei, moesten Lucas en Gea nog een optreden verzorgen in Almen op 13 mei om 01.00 uur. De M.D. met orkestbanden wordt dan zoals gebruikelijk afgegeven aan de geluidsman. Na amper 1 minuut kwam het bericht van de geluidsman dat de M.D. was verdwenen. Iemand heeft deze meegenomen. De orkestbanden mogen niet door andere artiesten of mensen worden gebruikt of verkocht. De zaak is ligt nu bij de politie.

Gebroeders Ko overhandigen eerste CD aan Gino Graus
13-05-2012 09:46:00

Zaterdag 12 mei was de grote dag in het nog jonge leven van de 12 jarige Gino Graus, het talent uit Den Bosch. Zette Gino 2 weken geleden al de MegaPiratenFestijn tent in Zelhem op zijn kop, vandaag deed hij dat nog eens over in Feestzaal "De Kroon" in Kerkdriel. Het was Gino zijn avond, samen met zijn familie en vooral niet te vergeten zijn oma presenteerde hij zijn eerste full CD.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl