RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Palingroken en een Hollands meezingfestijn in Lageland
12-08-2012 13:30:00

Palingroken en een Hollands meezingfestijn met diverse artiesten staat op het programma  in Café " De Ijzeren klap" te Lageland op zondagmiddag 19 augustus vanaf 14.00 uur. Tevens worden er opnames gemaakt voor de videoclip van ons eigen duo Lucas en Gea. Hun nieuwste nummer "Altijd blijven dromen" staat op dit moment al hoog in de hitlijsten. De videoclip zal worden uitgezonden op diverse TV stations en jullie kunnen er bij zijn. De entree is geheel gratis.

HollandseHitsForum.nl viert 1e lustrum met groots feest
12-08-2012 13:19:00

Op 10 september 2007 werd HollandseHitsForum.nl opgericht door initiator Nick Holland,  nu 5 jaar later viert de website en haar medewerkers het eerste lustrum met een groots feest in Helmond. HHF richt zich op de promotie van het Nederlandse lied en is volgens insiders uitgegroeid tot een toonaangevende website binnen de Nederlandse muziek. Hierop zijn o.a. te vinden: Originele recensies van uitgebrachte singles en albums, interviews, het laatste nieuws uit het artiestenwereldje, een onafhankelijke hitlijst, verslagen en foto’s van concerten, artiestenreizen en CD-presentaties. HHF is ook via internetradio te beluisteren. Onlangs is een samenwerking aangegaan met NationaalFM. Vijf jaar HollandseHitsForum.nl wordt op 23 september a.s. gevierd met de HHF-Lustrum-Party in Zaal Adelaars in Helmond.

Piet-Cees van der Wel doneert opbrengt single aan de Nederlandse Hartstichting
11-08-2012 17:00:00

"Heel af en toe gebeuren er dingen die je leven even compleet op de kop zetten. Het kost tijd omdat te verwerken en dat schrijf ik vaak van me af, aldus Piet-Cees van de Wel. Soms in een dagboek, maar soms ook in een liedje. Meestal worden zijn liedjes door anderen gezongen, maar omdat het nummer "Bestemming onbekend" zo persoonlijk is, besloot de 25 jarige inwoner van Hardenberg dit zelf te zingen. In het dagelijks leven is hij druk met z'n eigen audiovisueel bedrijf en maakt met  name bedrijfsfilms en commercials.

Single in “Limited Edition' voor Johan Heeren en Tina van Beeck
10-08-2012 23:53:00

Wat een verrassende single van Johan Heeren en Tina van Beeck, want dat Johan en Tina graag zingen is iedereen wel bekend, maar nu komen zij als duo met een hele zomerse Engelstalige single getiteld “Send a little bit of love”. Bij hun optredens zingen zij geregeld samen de Nederlandse versie van deze single en de reacties op dit duet komen zo spontaan en zijn ongekend. Dit heeft  het duo aangezet om de single nu in de Engelse versie uit te brengen. Rustige zomerse klanken en een reggae-achtige sound laten je heerlijk wegdromen.

'Alles Overwinnen' van Nick & Simon binnengekomen op nr. 1
10-08-2012 23:19:00

"Alles Overwinnen”  van Nick & Simon is binnengekomen op nr. 1 in de singlelijst. De cd-single ligt pas vandaag in de winkels, dus deze nummer 1 is volledig te danken aan digitale downloads. Het is de negende nr. 1 hit voor de mannen (de duetsingles met Acda en de Munnik niet meegerekend) en ook met deze zijn ze superblij. De cd-single van “Alles Overwinnen” is volop verkrijgbaar bij alle Free Record Shops in Nederland en Vlaanderen en bij alle Nederlandse Media Markten. 

Single presentaties voor nieuwe single Jan van Est
10-08-2012 18:38:00

‘Als ik jou zie’ is de titel van de nieuwe single van Jan van Est die vanaf vandaag beschikbaar is via de download portals en verschillende CD winkels. ‘Als ik jou zie’ is een geweldig gezellig, feestelijk liedje dat, zoals de titel al verraad, een ode brengt aan een geliefde. Jan klinkt zoals fans hem graag zien en horen; meezingbaar met een hoog inhaakgehalte. Om de release te vieren heeft jan 2 single presentaties georganiseerd. 11 augustus: Cafe ’t Zwarte Schaap in Zevenbergen. M.m.v: Marco de Hollander, Rinus Ponsen en Ramond Pluimert.

Nieuwe single Jeffrey Heesen
10-08-2012 18:26:00

“Casanova” is de titel van de geweldige nieuwe single van Jeffrey Heesen. Jeffrey heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan het schrijven van nieuwe liedjes waarvan “Casanova” het eerste sublieme resultaat is. Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 in het Brabantse Oss werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.

Xander de Buisonjé heeft de 'Oranje Kroon'
10-08-2012 18:17:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 13 augustus is dat ‘De wereld redden’, de nieuwe single van Xander de Buisonjé. Het gaat om een Nederlandse bewerking van 'Nur Noch Kurz Die Welt Retten', waarmee Tim Bendzko een grote hit scoorde in Duitsland. De single is afkomstig van het nieuwe album 'Xander in Concert'. Daarop staan ook duetten met Glennis Grace, Yes-R en Lieke van Lexmond. De clip van ‘De wereld redden’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Artiesten steunen TV Oranje bij verkiezing ‘Beste digitale themazender van 2012’
10-08-2012 06:43:00

Meer dan 25 bekende en minder bekende artiesten uit het hele land, onder wie 3J’s (Volendam), Grad Damen (Brabant), Roxeanne en André jr. Hazes (regio Amsterdam) en Tim Douwsma (Friesland) roepen hun fans op om dit jaar massaal te stemmen op TV Oranje als ‘Beste digitale themazender van 2012’. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door televisiegids Totaal TV. Nog nooit was de support vanuit de Nederlandse artiestenwereld voor de verkiezing van TV Oranje zo groot als dit jaar.

Goud voor 'Vrienden' van Jan Smit
09-08-2012 19:19:00

Terwijl in London heftig gestreden wordt voor goud, scoort Jan Smit op eigen bodem het felbegeerde edelmetaal met zijn nieuwe album "Vrienden”. Eerder vandaag vond in hometown Volendam, onder grote belangstelling, de presentatie plaats van de nieuwe cd van Jan Smit. Aan niemand minder dan Nick Schilder, collega artiest, dorpsgenoot enbovenal goede vriend van Jan, de eer om het eerste exemplaar van de nieuwe cd te presenteren aan Jan. Maar het bleef daar niet bij.

Willy Sommers viert 60ste verjaardag als nr.1
09-08-2012 18:52:00

Willy Sommers lijkt werkelijk over de eeuwige jeugd te beschikken. Na meer dan 40 jaar carrière zet hij nog steeds dartel als een jong veulen de Vlaamse podia in lichterlaaie en maakt hij achteraf met een welgemeende glimlach ruim de tijd voor zijn fans. Het zal dan ook velen verbazen dat de energieke, levenslustige Willy Sommers vandaag 60 kaarsjes mag uitblazen!  Bovendien heeft Willy nog een extra reden voor een feestje. De nieuwe single van Willy “Dromen Van Verre Stranden”  is de nieuwe nr.1 van de Radio 2 Vlaamse Ultratop 10.

Brabant Toppers TV & media Produkties starten met de opnamen van Limburg Toppers en Zeeland Toppers
09-08-2012 18:42:00

3 en 4 september is het dan eindelijk zover. In navolging van het succesvolle Brabant Toppers starten de makers, Ivo Franklin en Tom van der Borst met de opnamen van Limburg Toppers en Zeeland Toppers. Op maandag 3 sept. a.s. is eerst Zeeland aan bod. De opnamen vinden plaats in het Oude Postkantoor aan de Grote Markt in Goes, dat momenteel wordt verbouwd tot Grandcafé. De dag erna, dinsdag 4 sept. is het de beurt aan Limburg Toppers, dat wordt opgenomen in de Twee Gebroeders in Etten-Leur.

Festival Oude Muziek centraal bij BravaNL
09-08-2012 18:31:00

Eind augustus staat de Utrechtse binnenstad in het teken van het Festival Oude Muziek, met dit jaar als thema ‘Van Sweelinck tot Bach’. Ter gelegenheid hiervan besteedt cultuurzender BravaNL rond het festival extra aandacht aan oude muziek. Om alvast een beetje in de juiste sfeer te komen, starten deze uitzendingen al op maandag 20 augustus. De programma’s met oude muziek lopen door tot en met zondag 2 september, de laatste dag van het festival.

Meisjes van plezier is titel nieuwe single Marco Schouten
09-08-2012 17:25:00

Eerder dit jaar leverde de volkszanger uit Almelo “ Alles wat ik doe” af. Het album is onderweg en zal  dit jaar gaan verschijnen maar nu eerst de zomersingle "Meisjes van plezier" is daarvan de titel en is een vrolijke en volkse meezinger. Een door Martin Sterken geproduceerd nummer ( evenals de rest van zijn album) en uitgebracht op het Stormrecords label dat onderdaad gaat over de meisjes achter het raam. Het lied zal naar onze overtuiging mogen steunen op de airplay die het gaat krijgen bij de diverse radiozenders.

Jan Smit presenteert ochtendshow op 100% NL
09-08-2012 17:11:00

Vanaf maandag 3 september is Jan Smit een week lang te horen als dj op 100% NL. De Volendammer presenteert maandag tot en met vrijdag de ochtendshow ‘100% Jan’ tussen 07.00 en 10.00 uur. Naast zingen, presenteren en acteren kan Jan Smit inmiddels ook het radio maken aan zijn cv toevoegen. Het is alweer het derde jaar dat Jan achter de 100% NL-knoppen plaatsneemt. Jan ontvangt in zijn programma een aantal bijzondere gasten en spreekt een aantal lijsttrekkers over hun Werk Top 3 in de drukke verkiezingstijd.

Nieuwe single Jannes zet koers richting Ahoy
09-08-2012 17:02:00

‘Ik heb teveel van jou gehouden’ is de nieuwe single van Jannes. Een heerlijk nummer met de vertrouwde Jannes-sound. Dit keer heeft de sympathieke Drent zich laten inspireren door Griekenland en is dit overduidelijk hoorbaar in deze nieuwe single. ‘Ik heb teveel van jou gehouden’ is de opvolger van het grappige ‘Ik wil ’n boerenmeid’ die eerder dit jaar uitkwam.  Beide singles zijn afkomstig van het album ‘Op volle kracht’ dat in Juni van dit jaar uitkwam. De titel van dit album is overigens een prima weergave van de tendens.

Coronas weer naar de spelen
09-08-2012 06:00:00

Van 27 juli tot en met 12 augustus a.s. treden de Coronas weer op in het Holland Heineken House, dit jaar in Londen. Al drie keer eerder viel de band deze eer te beurt, in Turijn, Beiing en Vancouver.  De band heeft een aantal nieuwe muzikanten aan boord, waarmee al enkele maanden tot volle tevredenheid wordt gespeeld.

Radio Oranje Nationaal klimt verder omhoog
08-08-2012 23:40:00

De commerciële regionale radio zender Radio Oranje Nationaal klimt verder omhoog in de luistercijfers. In de deze week gepubliceerde luistercijfers van het NLO (Intomart GfK) over de periode mei/juni 2012 ziet de zender met voornamelijk Nederlandstalige muziek hun marktaandeel verder door groeien.

Vierde Duitse successingle Gebroeders Ko
08-08-2012 19:44:00

De Gebroeders Ko hebben na hun succes met Mickie Krause ft KO & KO  Schatzi Schenk Mir Ein Foto , Markus becker ft KO & KO Helikopter,  BB Jurgen met Wo Kenn Ich Dich Her nu hun vierde Duitse succes binnen door op nummer 32 binnen te komen in de Duitse Top 100 met Mickie Krause "Nur Noch Shuhe An" , wat een cover is van hun hit “Alleen Maar Schoenen Aan “  uit 2011. De opnames van de Mickie Krause ft KO & KO versie zijn ook klaar en daarmee gaan de Gebroeders KO ( KO & KO ) weer een aantal hele Grote Duitse TV Shows doen.

Etherpiraat uit Gelderland krijgt boete van € 45.000
08-08-2012 17:20:00

Een etherpiraat uit Gelderland moet een bedrag van 45.000 euro betalen. De boete is opgelegd door het Agentschap Telecom dat de zogenoemde geheime zenders opspoort. Nog nooit is een etherpiraat zo zwaar bestraft. Het agentschap treedt sinds kort strenger op. De piraten hebben geen vergunning voor radio-uitzendingen en ze verstoren het vliegverkeer en de communicatie door hulpdiensten. Een aantal geheime zenders verlegt zijn werkterrein naar het Duitse grensgebied.

De Muzikantendag on Tour 6 oktober naar Sittard
08-08-2012 16:49:00

Na voorjaarsedities in Amsterdam en Leeuwarden komt de Muzikantendag on Tour dit najaar naar Limburg. Het evenement voor beginnende muzikanten, producers en auteurs strijkt zaterdag 6 oktober neer in de oude bisschopsschool ’t Kleesj in Sittard. De editie in Sittard wordt georganiseerd in samenwerking met festival DVERS. De eerste namen zijn inmiddels bevestigd.

Springruiters sluiten feest af met Oranje Carrousel
08-08-2012 16:37:00

De top van de Noordelijke springruiters ontmoet elkaar komende zondag 12 augustus in Zweeloo. Jaarlijks trekken vele duizenden naar dit Drentse dorp om het Masters springen mee te maken. Een waar spektakel wat je gezien moet hebben. Naast het sportieve is er in de feesttent ook tijd voor amusement en ook dit jaar is de Oranje Carrousel aanwezig met toppers van eigen bodem. Artiesten waarvan je de muziek meezingt en brult en welke (bijna) dagelijks   horen zijn op de diverse radiozenders.

Rowwen Hèze lanceert Geal
08-08-2012 16:10:00

De single 'Geal' is de titelsong van het gelijknamige nieuwe studioalbum van Rowwen Hèze wat op 17 augustus verschijnt.  'Geal' is het eerste compleet nieuwe studio album na zes jaar tijd en is daarmee het 17e album van de zeskoppige band. De populaire Limburgse formatie, die in 2010 nog hun 25-jarig jubileum vierde, zette deze zomer al een aantal previews online van het album. Onder de naam ‘Geal Studio TV’ gaf de band de mogelijkheid om een kijkje te nemen tijdens het opnameproces.

Nieuwe single voor Joly & Terry West
08-08-2012 06:03:00

De nieuwe single "Hasta La Vista"van Joly & Terry West is uit en zoals de titel al doet vermoeden is het een lekker zomers nummer. Geheel in de stijl van Joly & Terry West zoals we die al kennen. Het is een mix tussen "Magdalena" en "Als een Engel". Net als voorgaande singles is het nummer weer geschreven en geproduceerd door het duo zelf. Mede hierdoor wordt hun eigen unieke sound behouden. De videoclip is nog niet helemaal klaar, deze zal op korte termijn volgen.

Hollandse Hits Parade op donderdag 9 augustus in Etten-Leur
07-08-2012 18:18:00

Aan alles komt een eind. Zo ook aan het Zomerspektakel in het centrum van Etten-Leur. Twee donderdagavonden achtereen bouwde de horeca van Winkelhart Etten-Leural al feestjes op het Raadhuisplein. Na Jody Bernal tijdens de Caraïbische avond volgde op 2 augustus een Spaanse avond met zangeres Belle Perez. Komende donderdag 9 augustus staat alles in het teken van het Nederlandstalige lied. Meewerkende artiesten zijn Rob van Daal, Peter Beense, Yoeri L’Abée, Mister Nightlife, Sjonnie & Anita, DJ Kevin en de dame uit Suriname. De aanvang is om 19.00 uur en het spektakel duurt tot middernacht.

Maico treedt op tijdens het Straten Festival in Zwolle
07-08-2012 16:08:00

Maico, de succesvolle 17-jarige zanger uit Enschede is toegevoegd aan het artiestenprogramma van het Straten Festival Zwolle op vrijdag 17 augustus 2012. Op het hoofdpodium in het Ter Pelkwijkpark, in het centrum van Zwolle, treden deze middag en avond een groot aantal artiesten op, waaronder de 3J's, Koos Alberts, One Two Trio, Richard Hekkert (zingt nummers van René Froger), RockShowNL e.a.

Nieuw boekingskantoor voor Frank Verkooyen
07-08-2012 15:44:00

Frank Verkooyen weet al 25 jaar met zijn typische eigen sound en repertoire overal in Nederland een feest in gang te zetten. Zo'n drie keer per jaar brengt hij een nieuwe single uit en hij heeft hier inmiddels 10 Top 100 hits op een rij mee gescoord. De nieuwe single van de Bredase zanger, een zonovergoten sfeernummer , zorgt dat u echt de stranden van Rio met alle bijbehorende geneugten voor uw ogen ziet opdoemen.

Haagse Ricardo brengt single uit
07-08-2012 15:35:00

Al op zijn 22e had Ricardo Smit een publiek voor zich toen hij, eigenlijk voor de lol de microfoon pakte in de kantine van voetbalvereniging Cromvliet. Het succes wat hij daarbij oogstte vormde het vertrekpunt van zijn muzikale carrière. Toch duurde het tot 2005 alvorens de Hagenees met ‘Hoe het begon’ debuteerde op de plaat. In de jaren die volgden verscheen steeds nieuw werk van Ricardo waaronder ‘Jij jij jij’, ‘Meisjes van de nacht’, en ‘Maar nu is het echt voorbij’, allen producties van Peter la Haye.

Doenja verbaast met ‘Slaap Zacht’
06-08-2012 21:10:00

Doenja verbaast met ‘Slaap Zacht’ Terwijl op dit moment eigenlijk die lekkere zomersingle ‘Kuli Kuli’ hoog in de lijsten zou moeten staan, heeft Doenja met ‘Slaap Zacht’ een bijzonder fraaie track gelanceerd. Dit als voorloper van een nieuw project én een bijzonder duet dat de zangeres gaat opnemen met een Mexicaanse ster. Al in de vroege lente van 2012 lanceerden Doenja samen met Twenty-4-Seven zanger/rapper Stay-C het verrukkelijke ‘Kuli Kuli’ dat volledig in de stijl van de nineties is gegoten.

3 dagen feest en volop ambiance tijdens de Valencia feesten in Meer
06-08-2012 20:24:00

Op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Vlaamse en Nederlandse Schlagers. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Luc Steeno, Swoop, Dennie Damaro, Johan Heeren, Kurt Krabe e.v.a. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan artiesten. Vanaf 13.00 zullen o.a. Wim Florack, Belinda & Jose, Glenn van Dijk, Evert van Huijgevoort, Sharon Dee e.v.a. het podium betreden. Voor de kinderen zijn er springkastelen, een clown en een boerendartbaan. Voor de iets grotere jeugd is er een Spectaculair optreden van Ian Thomas of wel de Vlaamse Justin Bieber.

Rowwen Hèze heeft schade van half miljoen
06-08-2012 20:04:00

Rowwen Hèze zit met een schadepost van ongeveer een half miljoen euro meldt de Limburgse regionale omroep L1.  De beschadigde apparatuur en instrumenten van de band zijn uit de ingestorte tent van het Dicky Woodstockfestival in Steenwijkerwold gehaald. In de meeste gevallen is er sprake van waterschade.

Nieuw album van Jan Smit
06-08-2012 18:04:00

Jan Smit kan het bijna niet afwachten want nog even en dan is het zover, dan verschijnt z'n nieuwe album “Vrienden”. Vanaf 10 augustus zal deze overal verkrijgbaar zijn. Naast de nummer 1 hit “Echte Vrienden” met Gerard Joling staan er nog veel meer vrolijke up-tempo liedjes op, maar ook mooie ballads zoals “Tot M’n laatste lach” en “Zomaar een Cadeautje” dat is geschreven door 3JS.  Z'n vertrouwde producersduo Tol & Tol zorgen er ook dit keer weer voor dat de liedjes stuk voor stuk perfect klinken.

Fansite van Yoeri L'Abée een feit
06-08-2012 17:49:00

De populariteit van de Brabantse zanger Yoeri L'Abée is de laatste maanden erg gestegen. Sinds zijn laatste hit "Niemand anders" gaat het de 21 jarige zanger behoorlijk voor de wind en dan niet alleen in Etten-Leur en omstreken. Zelfs in het Friese Wirdum is de zanger opgevallen door Annet Faber die sinds kort een heuse fansite heeft ontworpen. Alles over Yoeri zoals de agenda, biografie, foto's en een gastenboek is HIER te bekijken.

Wesley Ponsen aan de dood ontsnapt
06-08-2012 17:19:00

Afgelopen zaterdag is Wesley Ponsen aan de dood ontnapt. Wesley die op de terugweg was van een promotie-interview voor zijn laatste single “Ik kan met jou het leven aan” in Groningen, werd op de A7 ter hoogte van afslag Heerenveen-west plotsklaps afgesneden door een zwarte auto. Wesley moest hierdoor uitwijken naar links. Na deze stuurcorrectie caramboleerde de auto via de rechtervangrail de rijbaan van de A7 op. Daar kwam de auto tot stilstand. Beide inzittenden stapten uit de auto, waarna zij zichzelf in veiligheid brachten.

Poolse Shanty Band opent 10de Shantykorenfestival in Noordwijkerhout
05-08-2012 13:29:00

Op zaterdag 18 augustus as is het dan eindelijk zover, dat het 10de Shantykorenfestival in de dorpskern van Noordwijkerhout van start zal gaan. Aan het 2e lustrum van het festival nemen maar liefst 10 koren deel. Verrassend is dat de hoofdsponsor van het festival, Flexible Human Servises ook haar 10 jarig bestaan viert en als bijzondere attractie  een Poolse Shanty Band heeft uitgenodigd om het openingsoptreden in Noordwijkerhout te komen doen.

Tentdrama in Steenwijkerwold telt 15 gewonden
05-08-2012 13:16:00

De organisator van het Dicky Woodstock Popfestival is "enorm opgelucht" dat er gisteravond niemand zwaar gewond is geraakt, meldt de NOS. Door noodweer stortte gisteravond rond 21.15 uur een grote feestttent in op een terrein in Steenwijkerwold waar het Dicky Woodstock Festival plaatsvond. Vijftien personen zijn gewond geraakt waarvan er elf naar ziekenhuizen in Meppel, Heerenveen en Zwolle werden overgebracht.

Grote tent ingestort tijdens Dicky Woodstock Festival in Steenwijkerwold
04-08-2012 21:28:00

RTV Oost meldt dat een grote tent van het Dicky Woodstock Festival in Steenwijkerwold vanavond is  ingestort tijdens zwaar noodweer. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Officiële berichten zijn er nog niet, maar ooggetuigen melden op Twitter dat er grote paniek is en er veel gewonden zijn. Er is door de hulpdiensten opgeschaald naar GRIP 2, wat betekent dat het om een ernstige situatie gaat, aldus RTV Oost. O.a. Rowwen Hèze zou vanavond een optreden verzorgen.

Claudia Ansel komt met feestnummer
04-08-2012 15:25:00

De Schlager is weer helemaal terug maarrr..........is hij ooit weggeweest? Kijk om je heen als je op een feestje bent en er klinkt plots "Hossa Hossa Hossa" uit de luidsprekers. Zie wat er gebeurd, jong en oud gaan uit hun dak! Claudia Ansel is bij onze Oosterburen een graag gezien artiest en is daar niet meer weg te denken uit de showbizz. Ze wordt daar gezien als “Die Schlagerkanone aus Holland”  En als je die titel krijgt wordt het tijd dat ook Nederland kennis met je gaat maken. Vorig jaar was er al een muzikale kennismaking met deze sympathieke zangeres.

Prijswinnaar Hugo Peeters actie bekend
04-08-2012 14:58:00

In de maand mei werd op deze pagina al meegedeeld dat bij het downloaden ( of kopen) van het Caiparinha van Hugo Peeters de kans aanwezig zou zijn dat je een diner zou kunnen winnen. Nu is het dan zover. In huize Peeters zijn de download bevestigingen en aankoopbewijzen in een hoge hoed gedaan en heeft men een prijswinnaar er uit gehaald. De winnaar van het diner ( incl glas Caiparinha) is gewonnen door Frank Geelen uit Sint Odilienberg. Binnenkort zal hij aan tafel gaan zitten in Restaurant Barrio Habbana in Arnhem en proosten op de succes van het lied.

Zomerhit voor Nils van Zandt ft. Vanessa?????
04-08-2012 14:08:00

In 1982 scoorde Vanessa een grote hit in Nederland met Upside Down (Dizzy Does It Make Me), alleen al in Nederland werd hij meer dan 150.000 keer verkocht. Nu 30 jaar later hebben Nils van Zandt & The Checksums de handen ineen geslagen om deze grote hit nieuw leven in te blazen. In combinatie met de originele vocalen van Vanessa hebben ze volgens insiders een grote hit te pakken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop