RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Appie Scheer wenst iedereen een vrolijk kerstfeest met zijn nieuwe single
05-12-2011 16:04:00

Wat is er nu mooier dan elkaar een vrolijk kerstfeest in een lied te wensen! Zo denkt Appie Scheer er ook over en hij is in de studio van hitproducer Martin Sterken gedoken om een heerlijk volks kerstlied op te nemen. Het lied is zeer toepasselijk getiteld: "Vrolijk kerstfeest!" en is direct mee te zingen en barst van de gezelligheid. Een heerlijk lied om de feestdagen mee in te gaan. Het door Martin Sterken geschreven lied is uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label en is verkrijgbaar via alle bekende downloadportals.

Pascal de Vormer nieuwe single 'Laat mij alleen'
05-12-2011 13:53:00

Pascal de Vormer heeft een nieuwe single. De geboren en getogen Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en maakte hits voor o.a. Dario, Rob Ronalds, Stef Ekkel en Rob Zorn. Zelf bracht Pascal diverse nummers uit. De tracks "Denk niet dat ik niet aan je denk" "Jacqueline" en "Drink rode wijn." behaalden de Single top 100. Opmerkelijk is wel dat dit allemaal liedjes zijn die Pascal niet zelf heeft geschreven. Daar komt nu verandering in.

Sinterklaas neemt ontroerd Gouden Pepernoot in ontvangst
05-12-2011 09:48:00

Sinterklaas (Bram van der Vlugt) ontving de eerste Gouden Pepernoot uit handen van juryvoorzitter Bart Bosch voor de waardige wijze waarop hij de afgelopen 25 jaar betrokken was bij de intocht in Nederland. Sinterklaas zal natuurlijk altijd aan blijven komen in Nederland maar de wijze waarop dat gebeurde in de afgelopen 25 jaar waren heel erg bijzonder en zullen moeilijk te evenaren zijn. Duizenden stemmen zijn er vanuit het publiek gekomen om Sinterklaas de allereerste Gouden Pepernoot te overhandigen. De Sint was zichtbaar ontroerd met de uitreiking van de eerste Gouden Pepernoot en sprak zeer lovende woorden richting de organisatie van de Gouden Pepernoot.

KonFetTi Barst Los
05-12-2011 09:23:00

Een vrolijk kinderduo bestaande uit Aaron Dijsselbloem en Kim Jansen, presenteert "KonFetTi Barst Los".  De debuutsingle is gebaseerd op het feit dat er de laatste tijd in de media met name aandacht wordt geschonken aan ellende, ellende van anderen, negativiteit. Er is veel te weinig ruimte voor vrolijkheid, kleur, de mooie en goede dingen in de wereld en het leven. Want die zijn er ook! Aldus Aaron & Kim, die door een auditie bij elkaar gebracht zijn. KonFetTi-kenmerken: vrolijk, feest, slingers, maf maffer mafst, ballonnen, en ... heel veel KonFetTi.

Gratis fansjaal voor de fans Marco de Hollander
04-12-2011 18:10:00

De nieuwste CD-DVD box van Marco de Hollander wordt fantastisch ontvangen in Nederland. En daar vanaf is nu de clip ‘De Liefde van mijn leven’. Geen nieuwe single, maar een cadeau voor de echte Marco de Hollander fan. De vrolijke volkszanger ‘Marco de Hollander’ presenteerde zaterdag 29 oktober zijn jubileumbox 10 jaar. Uit handen van Corry Konings en Koos Alberts, ontving Marco zijn eerste exemplaar. 

Speciaal kerstnummer van Inge van Kemenade
04-12-2011 15:10:00

Inge van Kemenade, de eigenaresse van winkelketen Topshelf gaat haar passie achterna en dat is zingen. ‘Zingen is echt mijn grote hobby. Ik vind het heerlijk’, vertelde ze onlangs aan Quote. Los van het album wat in april 2012 gaat uitkomen wilde Van Kemenade graag een “feel good” kerstnummer uitbrengen waarbij de boodschap, in tegenstelling tot diverse nummers op het album, geen diepere inhoud kent dan heel simpel “Celebrate the Christmas”! Voor Inge is Kerstmis altijd heel belangrijk geweest waarbij het vroeger ging om de heilige mis, cadeau’s onder de boom en de luxe van filet Americain, ijstaart en spelletjes. Tegenwoordig is een cadeau voor iemand bedenken al een probleem en eten we het hele jaar door wat we willen.

Mister Las Vegas steelt show in Ahoy
04-12-2011 13:28:00

In een kolkend AHOY zette Bouke vrijdag 2 en zaterdag 3 december jl. een prachtset neer. "Mister Las Vegas", zoals hij door de organisatie van het eerste grote Las Vegas Caribbean Festival omschreven werd, deed precies wat van hem verwacht werd: met een ijzersterke band achter hem  toverde hij het Ahoy-concertgebouw om in een showroom van Las Vegas.

Immens populaire Frans Duijts ook op Nacht van Oranje 2012
03-12-2011 20:58:00

Met de toevoeging van Frans Duijts, onder begeleiding van de Marcel Fisser Band, presenteert Nacht van Oranje op zondag 29 april 2012 opnieuw een ijzersterk programma vol artiesten van eigen bodem. Eerder werd al bekend gemaakt dat onder andere Nick & Simon, Wolter Kroes en Marianne Weber op de vooravond van Koninginnedag het podium van Ahoy Rotterdam zullen betreden. Frans Duijts is een graag geziene gast bij de Nacht van Oranje.

Johan Heeren kan z'n geluk niet op
03-12-2011 20:44:00

Dat het raar kan lopen in de muziekwereld heeft Johan Heeren de laatste weken aan den lijve ondervonden. Nadat het team van het populaire Suc6FM radioprogramma Slingertijd@breakoutradio een remix van z'n laatste single 'Sheila" lanceerde staat de telefoon van de Roosendaalse zanger niet stil. Bij tal van regionale- en lokale omroepen wordt hij gevraagd voor een interview. De oorspronkelijke versie die zowel in het Nederland, Duits en Engels verscheen bleef vaak op de plank liggen bij veel muziekredacties.

Nieuwe single voor Het Feestteam
03-12-2011 20:21:00

Gers Pardoel scoorde natuurlijk al een grote hit met Ik Neem Je Mee. Nu is er eindelijk van deze top plaat een feest versie natuurlijk verzorgd door Het Feestteam. Op deze single staan 2 A kanten: "Ik Neem Je Mee & Let It Be. Kortom deze single heeft 100% feestgarantie. Ze zijn bekroond met de titel "Beste Feestact van Nederland"! Daar zijn Stan van den Dobbelsteen en Peter Barendregt heel erg blij mee: ‘Het is zo ontzettend leuk om telkens weer feesttenten, cafés en discotheken op z'n kop te mogen zetten".

Platina award voor Nick & Simon
03-12-2011 04:52:00

Gisteravond reikte Marco Borsato in het razendpopulaire televisieprogramma The Voice een platina award uit aan Nick & Simon, voor de verkopen van meer dan 50.000 units van de dubbel-cd/dvd “Symphonica In Rosso”. In slechts een week tijd wist het duo met “Symphonica In Rosso” de platina status te bereiken.

 

Timothy als Freddie Mercury op Mexicaanse televisie
02-12-2011 20:47:00

Zangtalent en Freddie Mercury look-a-like Timothy Drake uit Enschede gaat op uitnodiging van de Mexicaanse versie van het programma “My name is” vanaf zaterdag 3 december 5 dagen naar Mexico om daar op de Mexicaanse televisie op te treden in de Mexicaanse versie van dit programma. Timothy stond vorig seizoen in de finale van dit bekende RTL4 programma en heeft sindsdien in zowel binnen- als buitenland veel lof mogen oogsten met zijn gelijkenis zowel qua zang alsook het look-a-like gehalte. Timothy gaat veel solo op pad en zingt dan met een orkestband als begeleiding, maar ook met zijn eigen 4-koppige live band heeft hij al op diverse festivals zijn talenten mogen laten zien.

Muzikale reünie ‘Mata Hari’ op 30 december in Kampen
02-12-2011 20:21:00

We schrijven: KAMPEN - 11 maart 1988. Orkest ‘Mata Hari’ brengt variatie. Zo staat het in de Kamper Courant te lezen. ‘Het feit dat de leden van ‘Mata Hari’ zulke verschillende muzikale achtergronden hebben, leidt tot een gevarieerd programma, waarin verschillende muziekstijlen aan bod komen.  ‘Ja, het leuke was dat we door onze ervaring gelijk opgenomen werden in het artiestenbestand bij diverse grote theaterbureaus. Een mooi begin’, aldus Jos Koek, de drummer van de toenmalige band. 

DVD Toppers in Concert 2011 binnen op 1 in Charts
02-12-2011 20:17:00

Afgelopen week berichtten wij al over het feit dat er een absolute run was op de DVD met de concertregistratie van Toppers in Concert 2011. Vandaag blijkt dit ook uit de DVD charts in Nederland. De DVD komt namelijk van niets op 1 binnen in de hitlijsten. Al jaren wordt de DVD als ideaal cadeau voor Sinterklaas en Kerst gezien door de consument. De DVD laat de fans ieder jaar het concert herbeleven en het blijkt de ideale aanschaf te zijn voor feestjes in de huiselijke kring. Na het eerder verschenen album Toppers in Concert 2011 is nu ook de DVD van het grootste meezingfestijn van Nederland bekroond met de gouden status. In mei van dit jaar gaven de Toppers drie totaal uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA.

Nieuwe single Wesly Bronkhorst
02-12-2011 18:35:00

Terwijl de laatste single "Jij en ik nog in diverse playlisten genoteerd staat brengt Wesly Bronkhorst  u vanaf vandaag in kerstsfeer  met zijn nieuwe single "Het is weer Kerstfeest 2011." Wesly Bronkhorst schreef de tekst helemaal zelf en de reacties zijn bijzonder positief. Vanaf maandag kunt u tevens genieten van de nieuwe videoclip via de bekende clipkanalen o.a. TV ,Youtube maar ook via facebook en natuurlijk de website www.weslybronkhorst.nl

Cd/Dvd Nick & Simon 'Symphonica In Rosso' op nummer 1
02-12-2011 18:24:00

De uiterst fraaie beeld- en geluidsregistratie van Symphonica In Rosso met Nick & Simon komt deze week met zeer grote overmacht nieuw binnen op nummer één in de GFK Dutch Charts Album Top 100. De afgelopen oktober in het Arnhemse GelreDome opgenomen vier uitverkochte concerten vormden een voorlopig hoogtepunt voor de jonge entertainers. Op de dubbel-cd/dvd staan 29 Rosso liedjes, waaronder ook nummers met gastartiesten.

Platina plaat voor 'Mijn vriend Sinterklaas' van Maikel ten Voorde!
02-12-2011 18:19:00

“Mijn vriend Sinterklaas”, de Sinterklaassingle van Maikel ten Voorde, is binnen een paar dagen ook alweer goed voor een platina plaat! Afgelopen week kreeg Maikel te horen dat zijn single al goud heeft gescoord. Door vele in- & out stores in het land en door het grote succes van de vele winkelacties vanuit de Heerlijk & Heerlijk banketbakkers, zijn er nu zelfs een kleine dertigduizend singles over de toonbank gegaan. Het is uniek dat er tegenwoordig een platina plaat wordt gehaald en helemaal voor een Sinterklaaslied.

Lekker eten en feesten bij Marco de Hollander
02-12-2011 18:13:00

Marco de Hollander is helemaal klaar voor de kerst. Niet alleen omdat zijn single 'Mijn Kerstwens' op de nieuwe dubbel CD 'Kersthits van RADIONL' staat maar ook omdat hij weer zijn jaarlijkse kerstshow organiseert.Deze laatste artiestenshow in 2011 wordt gehouden op zaterdagmiddag 17 december.

Rob de Nijs bundeld krachten met Groningse Dj Arnoud
01-12-2011 19:03:00

De gehele ‘entertainment’ wereld was aanwezig, de Party Awards van 2011, de fel begeerde awards welke een publieksprijs is voor alle mensen die betrokken zijn bij muziekmakend en draaiend/entertainend Nederland. Genomineerden wachten in spanning af op dat ene moment of zij bij de winnaars behoren. Bij de collega’s onderling hangt er dan ook altijd een prettige gezellige sfeer, echter zonder enig competitie gevoel, ditmaal werden de awards gehouden in een stampvol ‘bij  Absoluut’ te Sint Michielsgestel.

Johnny Valentino lanceert feestplaat
01-12-2011 16:55:00

Johnny Valentino heeft een feestplaat gemaakt met als doel heel Nederland plat te walsen. Johnny loopt zijn poten uit zijn lijf om iedereen te laten genieten van de klanken rond Padedejoo. Van Limburg tot Friesland, van Groningen tot Zierikzee, overal waar hij komt staat de boel in “No-Time” op zijn kop. Het refrein van deze topper zing je al meteen mee. Bijna net zo makkelijk en aanstekelijk als “La la la la”. Padadejoo is een JV versie van "500 miles" van de Proclaimers.

Ronnie Ruysdael ontpopt zich als positiviteitsgoeroe!!
01-12-2011 15:42:00

"Dikke Doe Da",zo luidt de titel van de nieuwste single van Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies. Het is weer zo’n typisch Ruysdael-nummertje geworden, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en waarin Ronnie zich lekker kan uitleven. De man die al twintig jaar de Nederlandse podia bestijgt om van ieder publiek een deinend geheel te maken, zet met deze nieuwe single de mensen een spiegel voor wat betreft hun eigen gezeur en gemekker. ‘Bekijk het ook ’s positief, het valt toch altijd mee’, is zijn slotconclusie.

Platina Awards voor uniek kerstalbum ‘Christmas Duets’
01-12-2011 14:36:00

Vrijdagmiddag presenteerde Universal Music in Baarn een nieuw opgenomen Kerst-album: Christmas Duets. Op het album staan dertien echte kerstklassiekers, maar nu gezongen door Nederlandse artiesten in duet met de ‘oude’ originele artiesten zoals o.a. “White Christmas” gezongen door Marco Borsato & The Supremes, “Blue Christmas” door Guus Meeuwis & Elvis.

Ramses Shaffy twee jaar na overlijden op bijzondere wijze geëerd
01-12-2011 11:32:00

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat Nederlands chansonnier en acteur Ramses Shaffy overleed. Hij was voor velen een bijzondere man, maakte prachtige muziek en hield van het leven. De theatervoorstelling ‘Ramses’, geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment, beleeft vandaag haar première. In het bijzijn van bijzondere gasten die Shaffy goed gekend hebben, wordt hij vandaag op bijzondere wijze geëerd. Liesbeth List, die zeer nauw betrokken is geweest bij de voorbereidingen, is blij. “Het is net of Ramses er weer is. Ik kan de radio niet aanzetten of ik hoor hem.

Wederom Theatershow MarieChristien in De Kei, Reusel en De Lievekamp, Oss
01-12-2011 11:03:00

Met het programma 'Voetsporen' laat MarieChristien zien, dat het theater dé plek is, waar haar liedjes het best tot hun recht komen. Als geen ander weet zij haar publiek te raken met bijzondere luisterliedjes, recht uit het hart. Deze theaters  zagen vorig jaar haar theaterconcert in Uden en waren onder de indruk van haar zangkwaliteiten en podiumpresentatie. De weg naar het theater was  voor MarieChristien een droom die uitkwam. Met 'Voetsporen' heeft ze bewezen, dat 'het meisje met de gitaar' zich ontwikkeld heeft tot een volwassen zangeres.

Berk Music hofleverancier Party Awards
01-12-2011 10:13:00

Dit jaar waren weer een heleboel leuke liedjes genomineerd en ook weer vele feest Artiesten en Dj's. De populairste artiest is geworden Django Wagner en liet hiermee de winnaar van vorig jaar Vinzzent achter zich op de tweede plaats. Op de 3e plaats was geeindigd Wolter Kroes.

Mister Nightlife presenteert 'Etten-Leur Live'
01-12-2011 09:57:00

Zaterdag 10 en zondag 11 december presenteert Mister Nightlife "Etten-Leur Live' in een super verwarmde feesttent aan de Haven in Etten-Leur noord.Zaterdag is er een Winter Dance met het Kodex dj-team   DJ Willem vs Twannie . De deuren  gaan open om 19.00 uur.  Zondag is er 100% Hollands met Evert, Peter Beense, Jeroen Spierenburg, Op z'n Brabants, Anita van de Rapsodies, Gert-Jan, Alwin, Tina van Beeck, Leon Basley, Manfred, Mister Nightlife, Youri L’Abee en Theo Mossou. Ook presenteert Mister Nightlife zijn nieuwe single "De Feesttrein".

Genomineerden voor de Gouden Pepernoot 2011 bekend
01-12-2011 07:00:00

Nederland heeft meer dan massaal zijn stem laten horen. De genomineerden voor de Gouden Pepernoot 2011 zijn bekend en vol spanning zullen ze afwachten wie de Gouden Pepernoot 2011 mee naar huis mag nemen. De genomineerden ontvangen op 6 december tijdens het Gouden PepernotenGala de inmiddels felbegeerde, zeer fameuze, gewaardeerde, enige echte Gouden Pepernoot. Tijdens het grote Gala zijn er o.a. optredens van Bart Bosch, Gebroeders Ko, Doenja, Starz, Kevin Hellenbrand en nog veel meer.

Oranje Carrousel binnenkort ook als cd verkrijgbaar
30-11-2011 19:33:00

De afgelopen 5 jaren is zeer succesvol verlopen voor de Oranje Carrousel. Op vele plaatsen en evenementen hebben de artiesten zich kunnen promoten.Delfsail - Sneekweek - Smartlappenfestival en ga zo maar door. Mede door het succes is besloten om in het eerste kwartaal van 2012 een cd te laten verschijnen met daarop het talent van eigen bodem ( en een beetje Belgie). Net als bij de Oranje Carrousel kent ook dit een kans voor iedereen die verder wil in de wereld van de showbizz en entertainment.

Derde editie van 'Artiesten op het plein'
30-11-2011 18:21:00

Op zondagmiddag 11 december is het zover, dan zal de derde editie van "Artiesten op het plein" weer losbarsten in Hardersplaza te Harderwijk. De andere twee edities waren een groot succes en de 3de editie op 11 december zal ook weer een en al gezelligheid gaan worden! Op deze middag zullen er cd presentaties zijn van: Samantha Steenwijk, Marvin, Hans van Rijswijk en Danny van Loon. Daarnaast vinden er ook weer diverse gastoptredens plaats van ondermeer: Johan Kettenburg, Roy Raymonds, Stefan Storm en Danny Nicolay.

Cd presentatie Daarom? in Etten-Leur
30-11-2011 18:02:00

Twee vrienden hebben lang een droom gekoesterd: het maken van een feestplaat. Deze droom komt nu uit! En goed ook! DJ Arjan Hermans ( Twice drive in show ) en John Goos (hét gezicht van Twice Sound Service) hebben onder de naam DAAROM?! dé feestplaat van 2012 gemaakt. Opgenomen bij Frank Verkooyen, uitgebracht bij VNC Producties wordt dit nummer gepresenteerd op 15 januari 2012. Wil je er bij zijn? Noteer deze datum dan in je agenda en zorg dat je vanaf 14.00 uur in de Twee Gebroeders in Etten-Leur bent! Niet alleen DAAROM?! treedt op, ook diverse andere artiesten ( Anita ( Rapsodies), Frank Verkooyen, Johnny Gold, Collin, Sjansjee, Gerrit van Veldhoven, Roger van Meer ) en nog vele meer artiesten gaan er voor zorgen dat het een knalfeest wordt!

Linda Tapken komt met 2 talige single
30-11-2011 15:41:00

In 2006 verscheen haar eerste single 'En ik sta daar verbaasd naar te kijken'. Verbaasd was ze zeker toen bleek dat dit nummer regionaal erg goed aansloeg. Het was voor haar dan ook een bodem om verder mee te werken en dat resulteerde in 2007 in de release van haar debuutalbum “ Ik wil jou”. Hierop stonden uitsluitend eigen geschreven nummers met als muzikale hoogtepunt zeker het nummer “Papa”. Vele radio en televisie programma’s gaven aandacht aan de nummers van Linda. 

Marga Bult versterkt directie VIP events BV
30-11-2011 15:09:00

Marga Bult; zangeres, presentatrice en programmamaakster, zal per 1 december 2011 het team van VIP events BV te Enschede gaan versterken. Met haar indrukwekkende staat van dienst is zij een grote aanwinst voor de organisatie. VIP events BV ontwikkelt en organiseert evenementen voor het bedrijfsleven, de overheid, maar ook voor de private sector. Tevens verzorgt VIP events de boekingen van artiesten voor allerlei vormen van entertainment. Via haar decors bedrijf Vigron was Marga al eerder bij VIP events betrokken. Marga: “Het ontwikkelen en organiseren van evenementen is een prachtig vak. Met mijn bedrijf ben ik veel in contact met organisatoren en ontwikkelaars van grote evenementen.

John de Bever trakteert publiek op DE wintersong van het jaar
30-11-2011 13:32:00

John de Bever lijkt het muzikale roer compleet om te gooien! De volkszanger, die zich kort geleden heeft aangesloten bij het populaire label Zebra Music, trakteert het publiek op een nummer dat dé winterhit van dit jaar belooft te worden. Het nummer ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, dat hij tien jaar geleden opnam, is door producenten en hitmakers Adrie van den Berk en Waylon van der Heijden in een compleet nieuw jasje gestoken. Het resultaat:  een meeslepende, warme wintersong die volgens kenners ongetwijfeld onze hitlijsten zal bestormen.

Nieuwe DVD Jannes 'Door de jaren heen'
30-11-2011 07:50:00

Eerder dit jaar bracht zanger Jannes zijn album "Lach, leef en geniet" uit. Dit album werd vanaf het begin erg goed ontvangen door fans en media en inmiddels is ook de derde single "Alle sterren zwijgen" en groot succes aan het worden. Om het jaar 2011 mooi af te sluiten en tegelijkertijd te zorgen voor een mooi cadeau-item voor de decembermaand trakteert Jannes zijn fans ook nog met een gloednieuwe DVD. De DVD draagt de toepasselijke titel "Door de jaren heen" hetgeen precies weergeeft waar deze DVD voor staat. Een subliem overzicht met de leukste clips van afgelopen jaren. Ze staan er echt allemaal op! Naast deze clips zien we Jannes in een tweetal specials opgenomen tijdens de populaire piratenfestijnen.

Chris de Roo krijgt videoclip cadeau
30-11-2011 07:28:00

Chris de Roo gaat binnenkort een clip opnemen van het nummer "Als ik er morgen niet meer ben". Dit was voor hem de eerste Nederlandstalige single waar hij een aantal jaren geleden landelijke bekendheid mee kreeg. Chris werd gebeld door een tv productiebedrijf die hem vanwege de grote vraag naar dit nummer een clip aanboden. Hij was natuurlijk enorm verrast en vindt het een hele eer dat er nog zoveel vraag maar is. De clip zal binnen afzienbare tijd naar de clipzenders worden gestuurd. 

Wesley Ponsen in HMH tijdens concert Wolter Kroes
29-11-2011 23:47:00

Zojuist is bekend geworden dat Wesley Ponsen op 17 december a.s. zal optreden in de Heineken Music Hal tijdens het concert van Wolter Kroes. Wesley wordt gezien als een groot talent met het stemgeluid dat wordt vergeleken met die van wijlen Willy Alberti. Dat Wolter gecharmeerd is van Wesley heeft hij onlangs laten weten via twitter. Wolter maakte tevens bekend met Wesley die avond een duet te gaan zingen. Wesley Ponsen heeft met zijn laatste single "Laat mij maar gaan" een prachtige 16e positie in de Megatop 100 bereikt.

Heleentje Van Capelle & Jo Benna brengen 'Naar de speeltuin' opnieuw uit
29-11-2011 22:39:00

Naar aanleiding van het Tros TV programma "Vermist" waarin de Vlaamse Jo Benna & Heleentje Van Capelle (kindsterretje uit ‘59) onlangs werden samengebracht en dit na een jarenlange zoektocht, brengen ze het bekende duet "Naar de speeltuin". In 1959 haalde Heleentje er maar liefst de allereerste Nederlandstalige nummer 1 hit mee, daarna was ze spoorloos verdwenen! Jo maakte er zijn terugkeer mee in 2009 als Jo Benna (vroeger Joël) en vond haar terug ... ver hier vandaan.

Gebroeders Ko scoren nummer 1 hit
29-11-2011 18:41:00

De Gebroeders Ko zijn deze week de nieuwe nummer 1 in de RADIONL/ TV Oranje Top 30 met hun Sinterklaassingle “Sinterklaas in een raket “. Het nummer , dat zij zingen met Joris en Boris uit de Sinterklaasfilm “Sinterklaas en het raadsel van 5 december “ is ook op Youtube razend populair en is daar ondertussen al meer dan 115.000 maal bekeken. De film , dus ook de door de Gebroeders Ko geschreven filmmuziek , heeft ondertussen de Gouden status bereikt dus dubbel Sinterklaas feest bij de Gebroeders Ko.

Gerard Joling samen met Django Wagner in Gypsyconcert
29-11-2011 16:18:00

Vorige week kondigde zanger Django Wagner aan, Nederland volgend jaar op een bijzondere manier kennis te laten maken met zijn passie, Gypsy muziek. Met een spectaculair openingsconcert zal er in 2012 een aftrap gegeven worden aan een reeks Gypsy-concerten met nationale en internationale artiesten. Deze week kan Django met trots melden dat collega Gerard Joling hier een rol van betekenis in zal gaan spelen. Django: "De eerste gesprekken hebben reeds een jaar geleden plaatsgevonden en nu is het eindelijk zo ver.

Jan Leliveld lanceert nieuwe single
28-11-2011 17:34:00

Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk is het weer zover. Jan Lelieveld komt met een nieuwe single getiteld ‘Ons eigen café’. Het lied afkomstig van het album ‘Een voor een’ komt officieel op 6 Januari uit. De bijbehorende videoclip is onlangs opgenomen met een gezellige koppel vrienden in een café. Jan hoopt dat dit gezellige nummer zal aanslaan tijdens de carnaval in het zuiden van het land en in de Nederlandstalige cafe’s in de wintersportplaatsen. Diverse radiozenders hebben ook hoge verwachtingen van dit lied.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober

                  Erik van Klinken - Net als toen

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl