RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Voormalig zangpartner van Alice Maywood start solocarrière
05-07-2012 20:19:00

De nieuwe single van de voormalige Maywood zangeres Inge Peters is uit. Het nummer is wereldwijd uitgebracht. Een social media campagne een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde digitale radiopromotie ondersteunen de release. “RIO” is het eerste soloproject van Inge, die vanaf nu met de artiestennaam “INCH” door het leven zal gaan. Het lied "RIO” is bekend geworden door de formatie Maywood, die er in de jaren 80 een wereldhit mee heeft gescoord.

De zon schijnt nog steeds voor Tamara
05-07-2012 20:06:00

Ondanks dat het met het weer in ons land niet wil vlotten, schijnt de zon volop voor Tamara. Sinds de release van haar nieuwe single ‘Als De Zon Weer Schijnt’ heeft het Tamara aan aandacht niet ontbroken. “Klasse track”. Wat een goed liedje”. ”Top!”. “Voltreffer”. Dat waren enkele van de vele  complimenten die Tamara van de diverse radiostations kreeg. Een flink aantal uitnodigingen volgde en Tamara, zo professioneel als ze is, gaf aan elke uitnodiging met veel plezier gehoor. Gewapend met een grote schaal haring maakte ze haar opwachting bij de verschillende zenders. Zelfs Rob Stenders van 3FM moest er aan geloven.

Toekomst Hollandse lied centraal op Buma NL 2012
05-07-2012 16:50:00

Streaming, hitlijsten, marktcijfers, succesvolle festivalconcepten en meer: de panels op de derde editie van Buma NL op donderdag 20 september gaan in op voor het Hollandse lied belangwekkende onderwerpen. Het evenement focust daarmee op de veelbelovende maar spannende toekomst van dit succesvolle genre. De aftrap van de conferentie wordt genomen door platenbaas Tony Berk die vader en zoon René en Danny Froger interviewt.

Nieuwe single voor Wally Mckey
04-07-2012 20:16:00

Wally Mckey stuurt met zijn nieuwe single zomerse klanken de wereld i. Net als iedereen denkt dat Wally alle mogelijke muzikale paden heeft bewandeld, komt hij opnieuw  met iets nieuws. Zoals we van hem gewend zijn is hij weer op en top verrassend. Ditmaal verwent hij ons met Nederlandstalige reggea.  Het verleidelijke "Waarom  heb jij  ……………" is een  fris melodietje met een hoog meezing gehalte. Dit nummer is mede geproduceerd door Leslie Laverman bekend van o.a. Song For the Children van Oscar Harris. Meer info: www.wallymckey.com

Zomersingle voor K3
04-07-2012 14:40:00

Een swingend begin van de vakantie met de nieuwe zomersingle van K3 'Waar zijn die Engeltjes' Gooi je armen in de lucht, draai je heupen los en begin de vakantie dansend en swingend met de nieuwe zomersingle van K3! 'Waar zijn die Engeltjes' is de aanstekelijke titelsong van de film 'K3 Bengeltjes' die op 12/12/12 uitkomt in de bioscoop. Vanaf vandaag is de single verkrijgbaar in de winkel en kun je in de videoclip ook al de eerste beelden zien van het nieuwe filmavontuur van Karen, Kristel en Josje! K3 heeft het aanstekelijke nummer al voor de eerste keer live gezongen voor een zaal enthousiaste kinderen.

Saskia Damen lanceert Nederlandse versie van 'Rio'
04-07-2012 08:51:00

Voor Saskia Damen is een grote droom uitgekomen. Mede door de steun van haar zangcoach Alice May is het uit 1981 afkomstige lied “Rio” nieuw leven in geblazen. Destijds stond deze single 11 weken in de Nederlandse Top 40  met als hoogste notering plek 3. Ook in diverse andere landen bleek dit nummer en schot in de roos. Omdat “Rio” een lied is met een hoge moeilijkheidsgraad heeft Saskia veel aan de tips gehad van Alice. Volgens de ex-Maywood zangeres is Saskia erg gegroeid. 

Kayaman is dankbaar
04-07-2012 08:26:00

Dankbaar. Algemene wijsheid die iedereen bezit of vaak genoeg als advies heeft gekregen. Veel dingen nemen we voor lief, en af en toe word je meegesleurd door wat minder leuke gedachtes en omstandigheden. Op die momenten is het goed om even gas terug te nemen en te beseffen hoe dankbaar je eigenlijk moet zijn. Deze nieuwe single van Kayaman met Tjerk geeft talloze redenen om dankbaar te zijn. Kayaman heeft samen met Tjerk al eerder gezorgd voor een leuke hit met de single "Tot de laatste dag".

Nieuwe muziekstroming Nedercountry pop uit Limburg klikt
04-07-2012 08:17:00

"Fluisteren van de wind" is de opvolger van de single " Vaya con Dios" van Henry van Wijmeren en Monique samen met hun band Vido Davito . Het nummer "Vaya con Dios" heeft een aantal weken een nummer 1 positie te pakken gehad in België en staat nog steeds op nr. 1 in Aalburg. De herkenbare sound, mooie teksten, en een meerstemmige zang zijn de kenmerken van deze band met vooral een fantastisch banjo geluid. Henry kreeg zijn bekendheid door het programma SYWAP SBS-6 waar hij een zesde plek wist te behalen in de live shows.

Helaas géén auditie in Amerika voor Mick Harren
03-07-2012 22:27:00

Mick Harren was ontdekt via Youtube tijdens een zoektocht naar een meertalige versie van het klassieke lied My Way door filmmaker Quinten Tarantino, voor zijn film Django Unchained, die eerste Kerstdag van dit jaar uitkomt. Harren staat op youtube met een live versie van My Way met een big band tijdens de stadsspelen op De Dam te Amsterdam, maar het was echter de gelijkenis met acteur Michael Madsen, met wie Tarantino al vaker in zijn films gewerkt heeft, die de druppel van de emmer deed overlopen om het management in te laten schakelen met de vraag of Harren eventueel de titelsong voor de film zou willen inzingen. Helaas voor Mick is er toch gekozen voor iemand die dichtbij de film en de filmmaker zelf staat.

Stemproblemen voor Yoeri L'Abée
03-07-2012 12:57:00

Het zit Yoeri L'Abée even niet mee. Sinds vorige week heeft hij last van z'n stembanden en moet daarom op advies van de arts het even rustig aan doen. Volgens Yoeri is de oorzaak de troep die vorige week in de lucht hing. Hij had net z'n auto gewassen en even later zat z'n bolide vol met Saharazand. Waarschijnlijk is er iets op z'n stembanden terecht gekomen met alle gevolgen van dien.

Sneekweek 'hit' 2012 van Lui Út Sneek
03-07-2012 11:55:00

Lui Út Sneek (L.U.S.), ook wel het L.U.S.-koor genoemd, lanceert aanstaande donderdag 5 juli, de Sneekweek’hit’ van 2012, met als titel: ” Al Mut ik Krúpe”. Zoals de titel al doet vermoeden is de tekst van het liedje helemaal in het Snekers. De eerste CD- single zal worden uitgereikt aan een zeer bekende Sneker, die het Sneker Dialect heel hoog in het vaandel heeft. Het nummer, opgenomen in de Sneker RDS- studio, is geproduceerd door De Zware Jongens: Sneker Fokko Dam en Arie Kuipers uit Makkum.

Anita bijna op de helft van haar streefbedrag voor de Stichting ALS
03-07-2012 08:13:00

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan gaat Anita van het Zeeuwse duo Anita & Ed  proberen om 50 kilometer te lopen voor de Stichting ALS. Anita is bezig om geld binnen te halen voor deze belangrijke stichting die helpt om onderzoek te doen voor deze dodelijke zenuw-/spierziekte. Ze heeft als doel gesteld om duizend euro middels een sponsoractie binnen te halen. Mede door de aandacht op Omroep Zeeland en hulp van diverse radiostations is ze nu bijna op de helft. Momenteel staat de teller op € 492.00.

Concert at SEA uitverkocht
02-07-2012 13:21:00

Concert at SEA is wederom uitverkocht. De laatste dagkaarten voor de zaterdag zijn aan de dagkassa verkocht. Het festival trok 70.000 mensen verdeeld over twee dagen. De zevende editie is tot nu toe zonder problemen verlopen en met uitstekend weer. Op de Brouwersdam waren optredens te zien van onder andere Golden Earring, De Dijk, Ilse DeLange en Van Velzen Organisator BLØF sluit het festival vanavond zelf af. 

'Nooit meer alleen' nieuwe single André Groote
02-07-2012 12:46:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Morgenvroeg nieuwe single Gerrie Bischoff
02-07-2012 12:32:00

"Dansen is plezier voor twee" - "Play Blanca" en " Je kunt niet eens fatsoenlijk liegen" drie kanjers van nummers welke om een vervolg vroegen. Die zoektocht heeft even geduurd maar "Morgenvroeg" zal de nieuwe single van Gerrie Bischoff dan verschijnen. Het dubbele in dit bericht is dat ook de titel van haar nieuwe single "Morgenvroeg"is .Een geweldig nummer dat prima past bij het stemgeluid van deze Apeldoornse zangeres. Ook voor deze nieuwe schijf heeft ze weer de steun van het productie team van FH Produkties.

Janneke de Roo presenteert zomerse videoclip
02-07-2012 12:11:00

Janneke de Roo heeft een hit te pakken met haar nieuwe single “Lieve Lieveling”. De single wordt veel gedraaid in het land en staat dik op vrijwel alle playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radio stations. “Lieve Lieveling” zal vanaf nu ook veelvuldig op TV te zien zijn, want deze week presenteert Janneke de Roo de videoclip van “Lieve Lieveling”. Voor deze videoclip ging Janneke de samenwerking aan met Jeanmedia. Met “Lieve Lieveling” kan voor Janneke de Roo de zomer niet meer stuk.

Volle bak bij singlepresentatie Jessica Malfait
02-07-2012 11:33:00

Zaal D'n Henk aan de Spoorstraat 31 te Prinsenbeek stond op zondag 1 juli in het teken van de singlepresentatie van Jessica Malfait. Na 4 jaar radiostilte lanceerde ze haar nieuwe single en clip van  "Baila Mi Amor" die landelijk zal worden uitgebracht op platenlabel JC Records. Met deze vrolijke en verrassende single geschreven en geproduceerd door Laurens van Wessel hoopt Jessica dat zij daarmee weer een mooie plaats kan veroveren in de playlisten en hitlijsten bij de diverse radiostations.

Uitverkochte bootshow voor Marco de Hollander
02-07-2012 11:12:00

Zondag 1 juli was er voor de eerste keer dit jaar de Bootshow van volkszanger Marco de Hollander. Na het succes van vorig jaar is dit jaar opnieuw voor twee shows gekozen. Op het prachtige schip Princess Triton konden ook dit keer weer ruim 140 fans mee. Al weken voor aanvang was de boottrip uitverkocht en stonden al vroeg de eerste fans aan de loswal van Ter Aar te wachten.

TV Oranje via satelliet en internet
01-07-2012 09:35:00

Ga je binnenkort met vakantie? Dan hoef je TV Oranje niet te missen! De zender met muziek van eigen bodem is namelijk opgenomen in het Recreatiepakket van satellietdistributeur CanalDigitaal. Met dit pakket kan in het tweede huisje, caravan of camper een vakantieseizoen lang gebruik worden gemaakt van een compleet zenderpakket.

Arijan Vingerhoets doet huwelijksaanzoek tijdens CD presentatie
01-07-2012 00:56:00

Op vrijdagavond 29 juni vierde de 39-jarige Tilburgse zanger Arijan Vingerhoets de officiële CD presentatie van zijn debuutsingle “Waar Het Zomer Zal Blijven” in een bomvol Café Alt Wien in Tilburg. Deze avond werd uiteindelijk een avond voor Arijan en zijn vriendin Kim om nooit te vergeten. Tijdens zijn optreden verraste Arijan zijn Kim namelijk met een officieel huwelijksaanzoek. Natuurlijk ging Arijan, zoals het hoort, op zijn knieën.

René Smulders verovert Nederland
30-06-2012 11:25:00

Het gaat geweldig met de Tilburgse zanger René Smulders. Zijn nieuwe single “Spreid Je Vleugels” werd afgelopen week uitgeroepen tot “Superschijf” bij Radio Hollandio en staat op de playlisten van diverse zenders waaronder RadioNL, Omroep Brabant en RTV Oost. René zal de komende weken een uitgebreide promotie tournee doen langs diverse Nederlandse radiostations. De single blijkt het ook ontzettend goed te doen in de Nederlandse horeca gelegenheden.

Arjon heeft de 'Oranje Kroon'
30-06-2012 11:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 juli is dat 'Schudden', de nieuwe zomerse single van Arjon. De 32-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Made heeft een nummer gemaakt met een tropische sound en een hoog meezinggehalte. ‘Schudden’ is een samenwerking met DJ Nelis en wordt uitgebracht door Berk Music. Vorig jaar scoorde Arjon al een grote hit in de feestcafés met 'Zakka Zakka'. Met dat nummer won hij tevens een Party Award.

Nieuwe single voor Lucas en Gea
30-06-2012 10:59:00

Begin juli gaan Lucas en Gea de studio in voor het opnemen van de opvolger van "Oh baby don't go". Het lied is geschreven door Niels Lingbeek die ook verantwoordelijk was voor oa. " Als ik naar jou kijk" en "Zonder jou". Het nieuwe nummer heeft als titel "Altijd blijven dromen" en producer Niels Lingbeek heeft op uitstekende wijze de sound van Lucas en Gea weten te behouden in de Mastersound studio te Eelde. De release datum zal eind juli zijn en de radio promotie wordt gedaan door lengproducties.nl.

'Superdag' van Ghijs de Bruijn nu officieel gereleased
30-06-2012 10:25:00

“Superdag” is de nieuwste single van Ghijs de Bruijn, een vrolijk uptempo nummer wat oorspronkelijk een albumtrack is van zijn tweede album  “Op eigen kracht”, die reeds in 2008 is verschenen. De fans van Ghijs zijn al bekend met dit nummer en nog steeds vragen zij dit nummer regelmatig aan bij de radiostations. Genoeg reden om "Superdag" nu officieel op single uit te brengen en het aan de rest van Nederland te laten horen! ’Je moet nooit van je hobby je beroep maken want dan gaat de lol er snel af.’

Dirk Meeldijk beklimt Alpe d'Huez
29-06-2012 23:08:00

Volkszanger Dirk Meeldijk heeft vandaag als wielrenner de top van de Alpe d'Huez bedwongen. Hij deed dit ten behoeve van het KWF (Koningin Wilhelmina Fonds). Een topprestatie die maar voor weinigen is weggelegd! De beklimming deed hij samen met o.a. ex prof wielrenner Johan vd Velde. Dirk was al het hele jaar in training om de juiste conditie te verkrijgen. Dirk heeft de tocht voltooid op een speciaal voor hem gebouwde fiets met daarop het opschrift "Ik hou van het leven".

Niemand krijgt de lach van Winnie’s gezicht
29-06-2012 13:23:00

Winnie Adriaansz is allang geen onbekende meer in het muziekwereldje. Onlangs nog was hij te zien bij de Sterrenparade en zowel in 2011 als in dit jaar is Winnie te zien en horen op de Mega-Piratenfestijnen. Deze 34-jarige zanger geboren in de Utrechtse  Sterrenwijk debuteerde in het theaterstuk “Hellend Vlak” waarna Winnie besloot meer met zijn stem te gaan doen. Zijn debuutalbum ‘Gewoon Winnie’ kreeg volop media-aandacht  Inmiddels heeft hij tal van singles op zijn naam staan zoals.

Nieuwe single 30EUROLIVE is nu uit!
29-06-2012 12:10:00

“Waiting for a sign” is de opvolger van 30EUROLIVE's vorige single "Loving you". Het nummer gaat over liefde, tijd en het leven. Het wachten op een teken van een verloren liefde. In dit verhaal zullen velen zich herkennen. De single is opgenomen bij ex-Vandenberg producer Dick Kemper in S&K Studio te Doetinchem.  Drie razend enthousiaste muzikanten die een compleet team om zich heen hebben gevormd met maar 1 doel: "het publiek vermaken van de eerste tot de allerlaatste minuut!”

Michiel de Ruijter brengt met ’Kom in mijn armen’ eigen single uit
29-06-2012 11:32:00

Van Jan Smit tot Tom Jones, van Django Wagner tot André Hazes en van Wolter Kroes tot Robbie Williams.. Michiel de Ruijter zingt ze allemaal tijdens zijn optredens. De 30-jarige zanger is afkomstig uit Harmelen die al op jonge leeftijd zijn liefde voor de muziek ontdekte. Op verjaardagen, feestjes of tijdens de wintersport vakanties in Oostenrijk Michiel zorgde voor muzikaal vermaak. Inmiddels is Michiel een bekende in het schnabbelcircuit en wordt jaarlijks uitgenodigd voor optredens in het Oostenrijkse Gerlos.

Stanley Hazes blaast 'De Sneuvelkroeg' nieuw leven in
29-06-2012 10:57:00

Stanley Hazes is een zanger/entertainer met vele optredens door heel ons land heen.  Stanley is ook de neef van legende André Hazes met wie hij vroeger heel wat discotheken, cafés en evenementen heeft bezocht. Logisch natuurlijk dat Stanley aanvankelijk optrad met de nummers van André. Later kwam daar steeds meer eigen repertoire bij zoals: ‘Probeer weer te lachen’, ‘Het leven is een feest’, ‘Wat ik je zeggen wil’, ‘Ode aan…’ (met Pierre van Dam), ‘Vandaag doe ik mijn eigen ding’ en ’n Doos met oude foto’s’.

Shary-An en Sharon Doorson brengen eerbetoon aan Whitney, Donna en Michael!
29-06-2012 10:45:00

Sharon Doorson, Shary-An en Pearl Jozefzoon, alle drie bekend als finalisten van het succesvolle TV-programma The Voice of Holland, zijn in september te zien in een uniek tributeconcert ‘One moment in time’! Tijdens het concert brengen de dames een hommage aan grote internationale overladen artiesten als Whitney Houston, Michael Jackson, Donna Summer en  James Brown.

25 jaar Wim Rijken
29-06-2012 02:15:00

Deze zomer zit Wim Rijken 25 jaar in het artiestenvak. Ter gelegenheid daarvan verschijnt het album Als De Dag Lacht, met daarop een overzicht van zijn mooiste en meest succesvolle liedjes. Van zijn eerste hit  met Conny Vandenbos, het legendarische Wie Weet Wat Liefde Is, tot en met zijn nieuwe single  Als De Dag Lacht, de titelsong van het album. Vanaf 18 juli is Wim ook te zien in de bioscoop in de nieuwe film  Joris En Boris En Het Geheim Van De Tempel. Hij speelt de rol van notaris Randlijn en is tevens de voice-over in de film.

Zomersingle voor Bob Offenberg
28-06-2012 12:21:00

Alhoewel Bob Offenberg pas 16 jaar is heeft hij al een behoorlijke staat van dienst. Vanaf z’n vijfde jaar is de Schiedammer al bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten.  Bij één van die optredens kwam Bob zanger en tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje. De kennismaking resulteerde in het duet "Op een terrasje" dat John van Leeuwen samen met Bob zong. Daarna ging het in een sneltreinvaart!

Aanstormende talenten uit de provincie Limburg stellen zich voor
28-06-2012 11:05:00

Twee artiesten uit de gemeente Echt-Susteren staan binnenkort volop in de belangstelling. Meister Martijn komt deze maand met een heerlijk zomerse single "Zegk Nae". Laat de lente naar binnen met deze sfeervolle Zuid Amerikaanse melodie. En realiseer je net als Meister Martijn dat je soms ook wel eens nee moet zeggen om problemen te voorkomen. "Zegk Nae" werd officieel gelanceerd tijdens de instore in het Retail Park te Roermond op 21 april, maar mag natuurlijk nu al gedraaid worden! 

Nieuwe Feyenoord single ‘Give It Up For Feyenoord’ vanaf nu verkrijgbaar
28-06-2012 10:56:00

Na het fantastische afgelopen seizoen met als hoogtepunt het bereiken van de 2e plaats zal op 27 juni, na 4 jaar, weer een nieuwe Feyenoord single ‘Give It Up For Feyenoord’ van The Champ Feat. MC F het licht zien. De heren zijn ook verantwoordelijk voor de kraker ‘Super Feyenoord’die al jaren voor elke aftrap van de thuiswedstrijd wordt gedraaid. Feyenoord Forever en Lee Towers behaalden in 2008 voor het laatst de hitlijsten met een lied over de Rotterdamse voetbalclub.

Nieuwe single Otto Roona
28-06-2012 10:47:00

Otto Roona uit het Drentse Roden weet niet wat hem overkomt. Sinds hij in contact is gekomen met  L & G producties is zijn carierre in een stroomversnelling geraakt en hij lanceert begin juli zijn tweede single met als titel  "Mijn zonnestraal". Het is een modern zomers liedje geproduceerd door Terry West en Lucas Hulshof. Door het succes van de eerste single "Engelen bestaan niet" wist hij een grote sponsor binnen te halen. Mede hierdoor was het mogelijk dat hij afgelopen week weer een prachtig lied opnam.

Johan Heuser krijgt compliment van zoon van Tante Leen
28-06-2012 10:39:00

Johan Heuser is helemaal in nopjes met de reacties op zijn single; ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. De bijbehorende videoclip is nu al meer dan 25.000 keer bekeken en de sfeerrijke en gezellige meezinger met nostalgische inslag, wordt volop gedraaid en aangevraagd bij de diverse radiostations. De zanger krijgt erg veel positieve reacties op het nummer dat in 1955 door Tante Leen was uitgebracht. Eentje daarvan is wel héél bijzonder; Fred Jansen, de zoon van Tante Leen, liet weten dat hij de versie van Johan Heuser bijzonder geslaagd vindt!

Oranje Carrousel start zomertour in komende zondag in Tilburg
28-06-2012 10:29:00

Er komen drukke tijden aan voor de Oranje Carrousel. De vakantie is begonnen en dat betekent traditie getrouw dat de Oranje Carrousel weer de gebruikelijke  zomertour gaat maken langs evenementen – campings en andere recreatie terreinen. De start van deze muzikale zomer tour ter promotie van het Nederlandse lied is komende zondag in Tilburg ( Reeshof) in het winkelcentrum Heyhoef. Vanaf 13.00 uur zullen daar een keur van artiesten komen optreden welke allen regelmatig te zien op TV Oranje en te horen op de diverse radiozenders. Voor de komende zondag staan op het programma  Janneke de Roo ( op dit moment hoog scorend met Lieve Lieveling in de diverse hitlijsten), Erwin Brands, Marco Korebrits, Snazz,  Marcel Ankone, Charelle (foto), Rinie van de Kerkhoff en Brian van Hinthum.

Joost en Theresa willen deze zomer gaan knallen met hun nieuwe single
27-06-2012 11:26:00

De Heerhugowaardse artiesten Joost de Vries en zangeres Theresa komen deze zomer met een swingende zomerse single. De melodie lijn zal  voor  velen bekend klinken daar het een cover is van de toenmalige nummer 1 hit van de formatie Los Bravos  “Black is black”. Nu dus in een nederlands jasje gestoken waarvan de titel  “Wat een geluk” zal dragen. Theresa heeft de tekst geschreven en heeft haar ideeen geuit naar Producer Wendy Molee hoe de single zou moeten klinken, zomers, swingend en spaanse elementen. 

Arijan Vingerhoets lanceert eerste videoclip
27-06-2012 09:43:00

Het gaat geweldig met de zanger Arijan Vingerhoets  De radiozenders reageren uitermate enthousiast  op zijn debuutsingle “Waar Het Zomer Zal Blijven”. Nu kan Arijan ook vol trots zijn eerste videoclip presenteren welke is geproduceerd door Top Action, welke deze week is afgerond. Deze single heeft een zomers karakter en met deze videoclip heeft “Waar Het Zomer Zal Blijven” alles in zich om een flinke zomerhit te worden. Op 29 juni a.s. zal Arijan Vingerhoets zijn eerste single presenteren in Café Alt Wiel in zijn woonplaats Tilburg.

Clip 'Ware dromen'van Henk Wijngaard online
26-06-2012 23:35:00

De videoclip van de nieuwe single "Ware dromen" van Henk Wijngaard staat sinds vandaag online. Het script voor de videclip werd geschreven door Roel Roelofs naar het idee van Henk Wijngaard. Aan de videoclip werkten naast Henk Wijngaard "zwerfster" Tineke Willems, autobestuurder Gerard Morsink en serveerster Silvia Swart mee. Na het geweldige duet "De weg naar het geluk" van Silvia Swart en Henk Wijngaard, besloot Henk om zelf een nieuwe cd-single uit te brengen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl