RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Win vrijkaarten voor Jaman
13-04-2012 21:46:00

Op vrijdag 27 april presenteert Jaman zijn eerste studioalbum ‘In M’n Dromen’ in partycentrum ’t Haasje in Kampen. Daarbij zal de Overijsselse zanger de parels van deze CD voor het eerst aan het publiek laten horen. Er zijn gastoptredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Jolanda Zoomer, Elz Bakker en Mulder & Mulder. De zaal gaat open om 20.00 uur, de entree bedraagt € 15,- incl. album. Wil je zeker zijn van kaarten? Bestel ze dan via de website van Jaman. Het TV Oranje Shownieuws mag 5 x 2 vrijkaarten verloten.

Jan Rot op 13 mei in Carré
13-04-2012 17:35:00

Vandaag over een maand, zondag 13 mei, viert Jan Rot z'n jubileum in Carré met 'De grote Jan Rot show'. Het is dan precies dertig jaar geleden dat "Counting Sheep" de hitparade binnenkwam, een fijn excuus voor een feestje, zonder toespraken en zelfbevlekking, maar vooral een mooie gelegenheid om een aantal bevriende collega's in een topentourage lekkere Rotvertalingen te laten brengen, aldus Jan. Zo doet Henk Westbroek Lola, Rob de Nijs Eeuwig Jong (Aznavour) en Angela Groothuizen de Mercedes Benz.

Gebroeders Ko Kleuren oranje
13-04-2012 16:48:00

De Gebroeders Ko komen op 3 mei uit met hun single "Oranje springt" die zij samen Feestorkest Factor 12 hebben opgenomen. Factor 12 staat ook in het pauzeprogramma van de Toppers 2012 dus de Gebroeders Ko zijn blij dat zij tijd hebben gevonden om mee te werken aan hun nieuwe single. "Oranje springt" van Gebroeders Ko ft Factor 12 is geen specifieke EK single maar is voor alle Oranje evenementen inzetbaar , zoals de Olympische spelen , WK Hockey , WK wielrennen maar natuurlijk ook voor het EK voetbal.

Gert Verhulst & Josje Huisman bevestigen geruchten rond relatie
13-04-2012 16:41:00

Aangezien er al enkele dagen hardnekkige geruchten de ronde doen over een relatie tussen Gert Verhulst en K3-zangeres Josje Huisman heeft het paar beslist de geruchtenstroom een halt toe te roepen. Zij bevestigen vandaag hun zeer prille liefde. Net omwille van het prille karakter van deze relatie, vraag het koppel met aandrang om hun privacy en die van hun nabije omgeving te respecteren.

Yosee op auditie bij Toppers
13-04-2012 10:12:00

Yosee doet vandaag mee in twee rondes waarin in iedere ronde 3 mede kandidaten zitten voor een plekje in de Amsterdam Arena tijdens de Toppers 2012. Vanmiddag vindt er via Skype een auditie plaats waarna tussen 12.00 uur en 13.00 uur de winnaar/winnares bekend gemaakt gaat worden. Na het goede nieuws eerder deze week, is dit weer een hoogtepuntje in de zich stormachtig ontwikkelende carrière van Yosee. 

Record aantal deelnemers Eurovision in Concert 2012
13-04-2012 07:46:00

Een record van 24 deelnemende artiesten aan het komende Eurovisie Songfestival zal dit jaar deelnemen aan Eurovision in Concert 2012; Europa’s  grootse Songfestival promo-evenement dat zal plaatsvinden op 21 april in Amsterdam.  De artiesten zullen die dag hun lied presenteren aan pers, fans en concurrenten.

Belangrijke rol voor Edwin van Hoevelaak in AH aktie
12-04-2012 17:55:00

Albert Heijn bestaat 125 jaar! Speciaal voor dit bijzondere jubileum heeft de grootgrutter een lied laten componeren door Edwin van Hoevelaak. Men is echter nog op zoek naar een zanger of zangeres! Speciaal voor personeelsleden van AH is er een ludieke actie bedacht. Als jij denkt dat jij de juiste persoon hiervoor bent, meld je dan aan om het "AH talent" te worden.

Nieuwe single voor Yonkers
12-04-2012 16:02:00

De Haagse seventies rockband YONKERS is in 2002 opgericht door de Haagse zanger/gitarist Michiel  Jonkers. De bandnaam is een samenvoeging van diens achternaam en de naam van de stad Yonkers bij New York. De eerste vijf jaren na oprichting van de band, en van af zijn vroege jeugd al verknocht aan de rockmuziek van de vroege jaren zeventig, zocht Michiel  bewust zijn toevlucht in de donkere krochten van het kroegencircuit alwaar hij zijn geesteskind ‘underground’ kon houden.

Sjansjee komt terug met oranje-single!
12-04-2012 15:47:00

Na de laatste feestsingle "Houdoe" begon een periode van rust voor Sjansjee. Ondertussen is Sjakkelien bevallen van een heel muzikale zoon en Sjenien is herstellende van een knieblessure. Op dit moment zijn Sjenien en Sjakkelien druk bezig met de voorbereidingen voor hun nieuwe feestsingle. De melodie is gekozen, de teksten zijn net als alle andere Sjansjee-singles zelf geschreven. Kortom, er ligt weer wat gezelligheid klaar om opgenomen te worden!

Picobello zoekt duo's voor duodag in Geesteren
12-04-2012 13:03:00

Op zaterdag 11 augustus 2012 organiseert Duo Picobello een Duodag op camping "Het Berkenven" te Geesteren.  Het is de bedoeling dat het vanaf 12.00 uur tot 24.00 uur een groot feest wordt. Er hebben  zich op dit moment al diverse duo's opgegeven uit het gehele land waaronder: Het IJsselduo, Anita en Ed, Duo NL, Tonnie en Sjenien en natuurlijk ook Picobello. Het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Nieuw Nederlands top talent met debuut single
12-04-2012 11:58:00

Kochenka is nieuw! Anders dan anders. Oer Nederlands maar niet zo voorspelbaar. Met de kop boven het maaiveld uit. Kochenka staat voor verandering, internationale klasse. Ingrediënten zijn een professionele opleiding, internationale ervaring, producers met vele (inter)nationale hits op hun naam en een uitstekend management. Jong, getalenteerd, mooi en dynamisch, maar ook zwoel, spannend en zelfbewust. Een meisje met een verhaal. Geboren als Paula Leek trok ze vanuit Persingen, het kleinste dorp van Nederland, al snel de wijde wereld in.

Wes van der Steen presenteert nieuwe single in Boxtel
12-04-2012 11:38:00

Op zaterdag 21 april 2012 staat Wes van der Steen in het middelpunt van een muzikaal evenement welke plaats zal vinden bij de Comsche Hoeve aan de Stationsstraat 46b te Boxtel. Hier zal hij z'n nieuwe single en bijbehorende videoclip lanceren. Het schijnt een waardige opvolger te zijn van zijn eerder uitgebrachte singles ”Jij bent die vrouw”en “Soraya”. Meewerkende artiesten zijn: Arno van der Sloot, Danny Everett, Erik & Hans, Remy, Frank Smeekens, René Ulehake en een special guest.  De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. De entree bedraagt € 5.00. De presentatie is in handen van Johan van der Loo. Bij muziekliefhebbers staat hij bekend als Wes van der Steen uit Liempde. We hebben het over Wesley van der Steen.

Cd presentatie zangeres Rika
12-04-2012 11:19:00
Zangeres Rika uit het Drentse plaatsje Anloo presenteert op zondag 20 mei haar nieuwe cd single, getiteld "Mijn gevoelens". Het is inmiddels haar tweede single welke uitgebracht wordt door L & G Producties uit Oude Pekela. Het liedje is geschreven door Jeroen Dirksen en opgenomen in de World Vision studio te Neuenhaus (Duitsland). De middag begint om 14.00 uur in de grote zaal van camping Anloo aan de Bosweg te Anloo met div. artiesten.
Derde fanclubdag Richard Janse (†) op 21 april 2012
12-04-2012 10:08:00

Op zaterdag 21 april vindt voor de derde keer na het overlijden van Richard Janse (30-07-2009) een fandag plaatst. Nog steeds is er veel belangstelling voor een dergelijke dag laat woordvoerster Paula Witlox ons weten. Het was Richard’s laatste wens om deze fandag ieder jaar door te laten gaan. Zijn ouders zetten zich hier volledig voor in om fans en wie maar wil een gigantische avond te geven.De fandag wordt gehouden van 16.00 uur tot 01.00 uur op een lokatie aan de Sportweg 21 te Tilburg. Meewerkende artiesten zijn: Bertus, Rocky Tayle, Patrick Dano, John de Bever, Hans Roy’s, Sander Kwarten, Rinus Ponsen, Gee, Django Wagner, Rinus Weins, Johan Heeren, Michel Brands, Naomi, Stefan, Henry Huismans, Frank Smeekens, Johan Linssen en Arno.

Ronnie Ruysdael telt af voor z'n eerste Facebook concert
12-04-2012 09:33:00

Aanstaande zondagmiddag 15 april geeft Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van De Sjonnies zijn eerste Facebook concert. Het idee ontstond toen Ronnie twee maanden geleden zijn 3000ste Facebook vriend(in) mocht verwelkomen (en inmiddels zijn dat er 4000). Ronnie:"Tsja, de laatste maanden gaat het zo hard met het aantal Facebook vrienden, dat ik voor de gein voorstelde om eens gezellig met z'n alle af te spreken, haha! Maar de reactie's waren zo overweldigend dat we hebben besloten om dit daadwerkelijk mogelijk te maken!

Yosee neemt album op
11-04-2012 19:17:00

Yosee, de goedlachse,gezellige zangeres uit 's-Hertogenbosch gaat eindelijk de studio in voor het opnemen van haar eerste album. Dit is op zich al goed nieuws,na 5 eigen singels en wat coverwerk, is het nu tijd voor het echte werk! Yosee deelde het podium al met vele grote namen waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Alex,Koos Alberts, Ron Brandsteder, Glennis Grace, Jeroen van den Boom, Marianne Weber, René Schuurmans e.v.a.

'Hey Lekker Ding!' nieuwe single Moeflons
11-04-2012 18:19:00

Feestband Moeflons heeft een nieuwe single uit. De band bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Sietse hebben al veel singles op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen en “Mooi is het leven.” De nieuwe single draagt de titel “Hey lekker Ding!” en is een feestplaat van de bovenste plank. Het nummer is de opvolger van “Vliegen zonder vleugels” die een goede airplay kende bij diverse radiostations . De tekst en de muziek van “Hey Lekker Ding!” komt van de hand van Niels Lingbeek.

Debuutsingle voor Ronald van der Lee
11-04-2012 16:50:00

Het heeft toch 20 jaar geduurd maar dan heb je ook wat, zo zou je het kunnen brengen maar niets is minder waar. Ronald van der Lee is zeker in het live circuit geen onbekende. Hij voelt zich op het podium het best, en dat is dan ook de reden geweest om nooit eerder een eigen single uit te brengen. Maar waarom is 2012 dan zo anders? Ronald kreeg steeds vaker de vraag bij optredens wanneer hij met een eigen single kwam. Samen met zijn management, Mamboe Productions is er in 2011 besloten een eigen single uit te gaan brengen.

Eerste studioalbum voor Jaman een feit
11-04-2012 14:29:00

Het is voorjaar, het zonnetje schijnt, en ’t album ‘In M’n Dromen’ van Jaman komt eraan! Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. 'In M’n Dromen', is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat echter ook een verdere verbreding in Jaman horen. Een lijn die al op het vorige singles 'Gewoon Weer Opnieuw' en 'Dat Ging Snel Voorbij’ werd ingezet. Denk daarbij aan vleugen Nederpop, schlager, wereldmuziek en country die door die uniek album heen sijpelen.

Nieuw album voor Ronnie Tober, Willeke D’estell en Erwin Fillee
11-04-2012 14:06:00

Al 10 jaar zet de Ronnie Tober Foundation zich in voor mensen met een verstandelijke beperking.  Vaak werden activiteiten georganiseerd op centrale plaatsen zoals De Efteling en Duinrell. Om het 10-jarig bestaan te vieren is besloten een groot aantal gratis shows te doen bij de instellingen waar deze mensen wonen. Aan al deze shows wordt meegewerkt door de tegenwoordig in Wageningen wonende Ronnie Tober,  bijgestaan door het Haarlemse duo Willeke D'estell en Erwin Fillee. Ook zal er af en toe een extra gastoptreden zijn.

Britt & Kim stelen de show bij single presentatie Johan Heeren
10-04-2012 22:04:00

Tijdens de single presentatie van Johan Heeren die afgelopen zondag plaatsvond bij El Corazon in Roosendaal stonden twee namen op de artiestenlijst waarvan vrijwel niemand ooit gehoord had. Het bleek te gaan om de tweelingzusjes Britt & Kim uit Wernhout. Zonder podiumvrees zongen ze live het nummer “Tonight's gonna be a good night” van de Black Eyed Peas. Onder het aanwezige publiek  was ook Jolanda Zoomer en wat bleek....het waren haar nichtjes.

Zangduo Ton & Shelly viert 20-jarig jubileum met oranjeknaller
10-04-2012 20:21:00

Al bijna twintig jaar zingen ze samen: vader Ton en dochter Shelly. Om het jubileum te vieren, heeft het duo een echte ‘oranjeknaller’ uitgebracht. Het EK voetbal staat voor de deur, dus brengen Ton en Shelly Nederland alvast in de oranjestemming. Op 3 juni bestaat het vrolijke zangduo twintig jaar. Dat wordt die dag gevierd in de Venlonazaal in Venlo. Ton en Shelly zullen dan ook hun nieuwe single ‘Oranjeknallers’ presenteren. In de videoclip daarvan, die al te zien is op YouTube, bouwen vader en dochter een groot feest op de camping.

Belgische schlagerzangeres Louisia lanceert nieuwe single
10-04-2012 15:45:00

Louisia staat al jaren op het podium waar zij liedjes vertolkt van Charlene, Mieke, Corry Konings, Laura Lynn, Ann Christy en Renate. In 2010 bracht de in Mechelen geboren zangeres al een album op de markt met 12 Nederlandstalige nummers. Onlangs lanceerde ze haar nieuwe single waarop naast "De lange weg naar 't paradijs" ook "Rozen zonder doornen" en "Ik sterf niet nog een keer" staan. Louisia heeft een 6-tal jaar muziekopleiding gevolgd in de muziekacademie te Grimbergen en met optie instrument klarinet. 

Fresku is terug met dijk van een album
10-04-2012 15:06:00

Het tweede album van Fresku wekt nogal hoge verwachtingen bij het publiek. Deze verwachtingen gaan de Eindhovenaar niet in de koude kleren zitten. Fresku: “ Ik vind het nu fucking spannend, tot paniekaanvallen toe.” Twee jaar na zijn briljante debuut 'Fresku' verschijnt op 11 mei dus 'Maskerade', het nieuwe album van de 'Frisse' op Top Notch. 'Maskerade' is de titel van het spoedig te verschijnen album van Fresku. Het is afkomstig van het eerste nummer die de Eindhovenaar schreef na zijn debuut, vertelt hij aan 3VOOR12.

Singlepresentatie Raymon Hermans in St. Willebrord
10-04-2012 14:55:00

De nieuwe single van  Raymon Hermans getiteld 'De Zomer' komt officieel pas uit op 2 mei a.s. , maar op 22 april wordt hij gepresenteerd bij Zaal "De Kwast" Vijverstraat 15 te St.Willebrord. De tekstschrijvers/componisten/arrangeurs zijn Willem Laseroms & Laurens van Wessel. De single is opgenomen in Studio 69 te Zegge. 'De Zomer' is een vrolijke uptempo volkspop song waar lekker op gedanst en meegezongen kan worden. Het is een een waardige opvolger van de huidige single 'Neem me mee'. Het liedje gaat over een zomerliefde (Blijf je vannacht nog een keer slapen bij mij).  Meewerkende arteisten zijn: Yoeri L'Abée, Jeroen Spierenburg, Johan Heeren en Patrick van Abeelen. 

Henk Harders gaat voor 2012
10-04-2012 12:30:00

De in Borger geboren 44 jarige Henk Harders gaat als een trein in 2012. Zijn nieuwe single “Dromen en Geloven” wordt goed ontvangen bij zowel de radiostations  als bij zijn grote fan-base, die Henk Harders achter hem heeft staan. Ook zijn single is opgevallen bij een toonaangevende platenmaatschappij en de eerste gespreken zijn al geweest.

Johnny Gold en Lee Towers maken Oranjeknaller
09-04-2012 14:35:00

Laat de straten wat ons betreft maar oranje kleuren. Johnny Gold is er helemaal klaar voor. Samen met de koning van Ahoy, LeeTowers, heeft Johnny DE Oranjeknaller van 2012 opgenomen. De titel "Ga door" is een feestelijke bewerking van "You'll never walk alone" in een unieke komische samenwerking met de "One and only" Mister Lee Towers. De videoclip zal er weer een zijn zoals Johnny ze alleen maar kan verzinnen.

Unieke accordeons van WC Experience-muzikant René van Rooij gestolen
09-04-2012 13:00:00

Vier zeldzame accordeons van WC Experience-muziekant René van Rooij zijn zondagochtend gestolen uit zijn huis, meldt Omroep Brabant. Hieronder twee unieke, handgemaakte Martinali-accordeons die speciaal voor hem zijn gemaakt. Van Rooij is zeer aangeslagen door het verlies. "Ik ga er alles aan doen om ze terug te krijgen."

Dario maakt belofte waar
09-04-2012 12:24:00

Gisteren op eerste paasdag vierde was mevr. Nel Stegeman haar 100ste verjaardag. Nel is de oudste fan van zanger Dario en de spontane zanger had belooft om op haar 100ste verjaardag te komen optreden. En belofte maakt schuld, dus Dario heeft mevr Stegeman in het zonnetje gezet door voor haar een privé optreden te geven. Mevr Stegeman was de afgelopen jaar regelmatig te gast bij de optredens van Dario en zo was ze ook tijdens het 25 jarige jubileum concert.

Henry & Monique samen met Vido Davito bruisen van energie
08-04-2012 23:52:00

Vido Davito is de naam van de Band waaronder op 5 mei de nieuwe single zal verschijnen van Henry van Wijmeren & Monique. Volharding, Inspanning, Doet, Overwinnen; dat is precies waar VIDO voor staat en Davito zijn de vitamientjes voor het leven. "En dat is precies wat muziek voor ons is", aldus het duo.

Maak kans op vrijkaarten voor albumpresentatie Henri van Velzen
07-04-2012 15:39:00

Op zondag 15 april presenteert Henri van Velzen zijn splinternieuwe album ‘Lach naar het leven’ in De Bierton in Zwolle. Daarbij zal Henri zijn duet met Jacques Herb voor het eerst aan het publiek laten horen. Ook zijn er optredens van De Dikdakkers, Stef Ekkel, Lytse Hille, Harten 10, Kevin Smit, Karin Welsing, Lenie Gerrits en Wimmie Bouma. De zaal gaat open om 13.00 uur, de entree bedraagt € 5,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Het TV Oranje Shownieuws mag een aantal vrijkaarten verloten.

Twee hitparadenoteringen voor Danny van der Kracht
07-04-2012 15:26:00

De Gelderse feestartiest Danny van der Kracht viert dit jaar een heel vrolijk Paasfeest. De vrijdag voor Pasen – goede vrijdag – kwam Danny’s single ‘Dat Benne…’ binnen in de landelijke Top 100 én de Nederlandstalige Top 30. Een dolblije Danny: “Ik beleef dit jaar een wel heel goede vrijdag! Geen carnavalshit of een zomerhit, maar een heuse Paashit! Geweldig toch?” Danny van der Kracht uit het Gelderse Zevenaar (38) brengt al jarenlang feestsingles uit, maar vooral de laatste jaren zit er duidelijk een stijgende lijn in zijn carrière.

Nieuwe single voor Jordan Peeters
07-04-2012 11:57:00

De zang carrière van de goedlachse tegelzetter uit Nijmegen begint ,wanneer hij tijdens het uitgaan met vrienden de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Jordan krijgt leuke reacties , en besluit mede door de steun van zijn omgeving zich verder op zijn muziekcarrière te storten. In 2010 neemt hij zijn allereerste single op getiteld “ De graag geziene gast “.

Nieuwe website voor TV Oranje
07-04-2012 11:47:00

Sinds gisteren heeft TV Oranje een nieuwe website! Stijl, uiterlijk en functionaliteit zijn aanmerkelijk verbeterd. Vanzelfsprekend vind je alle vertrouwde onderdelen terug op de nieuwe site, zoals de Verzoekparade, het Shownieuws, de evenementenagenda, de Supporteracties, het artiestenoverzicht, de aanbiedingen uit de TV Oranje Shop, het Gastenboek, de MP3 downloads en natuurlijk het laatste nieuws over TV Oranje.  

De Helden Van Amstel Live
07-04-2012 11:39:00

Tijdens het unieke muziekspektakel kruipen 3 Nederlandse topartiesten ieder in de huid van hun drie grootste voorbeelden. Vanavond zagen we Di-rect, Jan Smit en VanVelzen op het gigantische podium op de eerste dag van twee uitverkochte avonden. 7.500 muziekliefhebbers genoten onder andere van de nummers van Elvis Presley, U2, The Rolling Stones, Queen, Bryan Adams en The Beatles.

Johnny Contant maakt Zjiwse kuntrie muzik
06-04-2012 19:42:00

Johnny Contant maakt Zjiwse kuntrie muzik geïnspireerd door artiesten als o.a. Kenny Rogers, Johnny Cash en Hank Williams III en is geen onbekende in de Zeeuwse muziekscène. Afkomstig uit het vissersdorp Breskens scoorde hij eind jaren ’90 een bescheiden hitje in de Nederlandstalige hiphopformatie Stormtroepers met  de single ‘Zomer in Zeeland’, daarbij handig gebruikmakend van een sample uit Saskia & Serge’s gelijknamige hit en de stem van weerman Piet Paulusma.

Nieuwe single 'Vrij' van Nick & Simon binnen op nr. 3 in de Itunes lijst
06-04-2012 19:13:00

Vanaf vanochtend is de nieuwe single “Vrij” van Nick & Simon op radio te beluisteren. Diverse radiostations -waaronder landelijke zenders als Radio 2, 3FM en 100% NL, maar ook veel regionale stations- draaien “Vrij” vanaf 9.15 uur. Het nummer is verbonden aan het ambassadeurschap voor de vrijheid van Nick & Simon. Onderdeel daarvan is dat Nick & Simon op 5 mei op een viertal bevrijdingsfestivals te zien en te horen zullen zijn. Zo staan zij met hun band in Utrecht, Haarlem, Den Haag en Vlissingen.

Sasja Brouwers en Robbert Besselaar finalisten eerste ronde Toppers Halftime Show
06-04-2012 18:47:00

Vorige week begonnen de Toppers met de zoektocht naar drie zangers en/of zangeressen voor de TOPPERS HALFTIME SHOW. Een 20 minuten durend, geproduceerd showblok waarin, onder begeleiding van FEESTORKEST FACTOR 12, de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. Afgelopen week werden op www.5minuten.tv al meer dan honderd online-audities gedaan waar fanatiek op gestemd is.

Henk Bernard breekt record met nieuwe single 'Jij voelt aan als goud'
06-04-2012 16:23:00

Henk Bernard scoort een record door binnen 1 week na release hoog in de Megacharts bubbling binnen te komen. De nieuwe single is sinds 30 maart 2012 digitaal en fysiek verkrijgbaar en door de goede verkopen is de single “op eigen kracht” binnengekomen in deze toonaangevende lijst op positie 109. "Mijn nieuwe single slaat geweldig aan in de zaal, ik ben er trots op dat de fans het lied al massaal downloaden of kopen.Voor mij is dit weer een nieuwe mijlpaal, een notering binnen 1 week.

Single en album voor Sammy Baker
06-04-2012 16:12:00

Sammy Baker is een Vlaamse zanger die al op jonge leeftijd succes had in zijn vaderland. Nu, vele jaren later, is de sympathieke zanger helemaal terug. Zijn eerste single van het nieuwe album "Dromen" is het nummer "Ik Bouw Een Paleis". Sammy staart samen met jou naar de hemel en droomt van een paleis in de wolken. Het nummer is een echte Schlagerhit in Duitsland en het was wachten op de juiste zanger om er ook een hit van te maken in Nederland en Vlaanderen. Sammy Baker is de juiste persoon voor die taak.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl