RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Roermond op 8 september het toneel van 'Het Eiermijnfestijn'
23-08-2012 09:47:00

Djil Events organiseert een groots opgezette Artiestenavond in de feesttent en een keur aan Artiesten met internationale allure geven acte de presence. De allerbekenste onder hen is FABRIZIO (Sjiek is mich dat) die steeds garant staat voor een spetterend optreden. Maar wat verder te denken van b.v. Mandy Richter, Meister Martijn, Sammy Baker, Math van Veldhoven, Marcello, Frank Rebell, Dwayne & the TexMexeXplosion en uiteraard Baggio. Klinkende namen die ervoor zorgen dat deze avond onvergetelijk zal zijn.

Vincent Bijlo blijft ondanks alles de ultieme cultuuroptimist!
23-08-2012 09:42:00

Wegens succes is De Cultuuroptimist van cabaretier Vincent Bijlo verlengd! De Cultuuroptimist is een literaire en  theatrale voorstelling met hilarische betogen, ontroerende verhalen, fijne volzinnen en treffende liedjes. Een ongesubsidieerd goede en slimme show, die antwoorden geeft op prangende vragen van deze tijd. “Ik ben een optimist in hart en nieren, in lever en milt, maar mild ben ik niet geworden. Integendeel, ik stel in De Cultuuroptimist harde grenzen.” Bijlo schetst in De Cultuuroptimist de politiek in een kleine gemeente en maakt daarbij gebruik van treffende vergelijkingen met het huidige politieke klimaat.

Veel Hollandse artiesten naar Buma NL
22-08-2012 21:56:00

Tijdens Buma NL op donderdag 20 september komen ruim 50 Hollandse artiesten naar ’s-Hertogenbosch. ’s Middags ontvangen de mediapartners Radio NL, Radio Oranje Nationaal, TV Oranje en Radio Hollandio in hun uitzendingen vanaf de Parade vanaf 12.00 uur een groot aantal bekende artiesten uit het Hollandse genre. Het Nieuw Hollands Talent-podium biedt tussen 17.00 en 18.15 uur tien nog relatief onbekende namen de kans.

Johan Kettenburg lanceert nieuwe single
22-08-2012 12:41:00

Pas toen de kleine Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend was. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muzikale carrière, uiterst opmerkelijk! Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakte hij al naam met de singles  ‘Jij laat mij zien wat liefde is’ en de kroegenkraker ‘Al jouw woorden zijn teveel’. Dat laatste nummer prijkt overigens als bonustrack op zijn allernieuwste single ‘Als jij maar bij mij bent’.

Rabo Theater De Meenthe presenteert in Blokzijl VIVALDI STILL GOT THE BLUES!
22-08-2012 10:23:00

In 2012 is Blokzijl de Culturele Hoofdstad van Overijssel. Om dit tot uitdrukking te laten komen is er een zomerprogramma onder de titel: 100dagen100gasten. Dit is een cultureel toeristisch programma voor Blokzijl. Het slotoptreden van 100dagen100gasten zal worden ingevuld door meester-violist Adriaan Stoet en pianist Harold Kooij. Op zaterdag 25 augustus spelen zij vanaf 21.00 uur op het einde van de steiger in de havenkolk hun nieuwe programma Vivaldi still got the blues.

Mariusz & de Muzikanten presenteren 9e single in 2012
21-08-2012 19:13:00

Na het uiteenvallen van deze populaire Friese band ging hij solo maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en hij formeerde weer een nieuwe band Mariusz & De Muzikanten. Na een aantal optredens kwam het plan em de studio in te duiken en daar 12 nummers op te nemen welke binnenkort op het album zijn terug te vinden. Van het album zijn de afgelopen 30 weken 9 singles verschenen. Van een nummer van 54 seconden tot een XXL uitvoering van ruim 8 minuten. Altijd spraakmakend.

Nieuwe single Johnny Gold
21-08-2012 16:17:00

Toen de fameuze Belgische smartlappenkoning Eddie Wally bekend maakte te stoppen dacht Johnny terug aan die gedenkwaardige ontmoeting ergens eind jaren negentig waarin Eddie te kennen gaf dat  hij hier in Nederland nog nooit zo n plesante artiest was tegengekomen als Johnny Gold. Na het uitspreken van de wederzijdse complimenten ging het gesprek al  snel over een van de  mooiste  liedjes die hij als gerespecteerd artiest uit België bijna  altijd bracht als hij weer een optreden deed ... “Jou herken ik met gesloten ogen".

Diana Dekkers duikt de studio in
21-08-2012 15:57:00

Aanstaande vrijdag, 24 augustus duikt de Brabantse zangeres Diana Dekkers de studio in om haar nieuwe single op te gaan nemen. Met haar vorige zilveren schijfje "Je t'aime"stond de blonde zangeres in tal van speellijsten bij diverse radiostations. Diana timmert hard aan de weg als zangeres van het Nederlandstalige lied en is al lang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Voor de productie gaat Diana wederom de samenwerking aan met Mario Veldman van studio "Di Mario" en wordt uitgebracht op het Rood-hit-blauw label.. op deze single komen maar liefst twee geheel nieuwe liedjes te staan.

Sprookjesfiguren keren met kerst terug op Kasteel de Haar
21-08-2012 14:05:00

Van dinsdag 25 december 2012 tot en met zondag 6 januari 2013 keren de sprookjesfiguren terug op Kasteel de Haar Utrecht. Vorig jaar bezochten ruim 14.000 bezoekers de speciale sprookjesrondleidingen in de kerstvakantie. Daarom zullen deze bijzondere rondleidingen dit jaar weer georganiseerd worden.

Yank Shippers verrassen Shantypubliek met eigen sound
21-08-2012 13:59:00

Wanneer de eerste klanken van de Poolse Shanty band the Yank Shippers het 10e Shantykorenfestival in Noordwijkerhout op zaterdag 18 augustus openen, kijkt menigeen verrast op. ‘Waar is het koor,’ zie je mensen denken. De populaire band uit Warschau bestaat echter uit vijf muzikanten en heeft geen koor.

Albumpresentatie Wesley Klein op 28 september in Leiden
21-08-2012 12:52:00

"Volg Je Hart’’ is het 2e album van Wesley Klein. Na zijn debuut album Vandaag en Morgen, komt Wesley geheel in eigen stijl terug. De twee succesvolle cd singles ‘Angel’ en de grote hit “Waait, Waait Weg’’ blijken slechts een voorproefje te zijn van het album. Met titels als Lief, Droom Met Mij, Jij Bent Een Zonde Waard zal Wesley een dijk van een album afleveren waar je niet omheen zal kunnen. Vrijdag 28 september presenteert Wesley Klein zijn studioalbum ‘Volg Je Hart’ in danssalon ‘In Casa’ te Leiden.  Daarbij zal Wesley de parels van ’t album voor het eerst aan het publiek laten horen. Ook zijn er gastoptredens van Django Wagner, Stef Ekkel, Grad Damen, Jaman, John de Bever en Sieneke. De zaal gaat open om 20.00 uur, de entree bedraagt € 15,00 incl. album.

Marco de Hollander feest onder de Turkse zon
21-08-2012 11:19:00

Zondag 12 augustus vloog Marco de Hollander naar Turkije. Marco was door Rob Brouwer Artiestenreizen uitgenodigd om op te treden voor de Nederlandse toeristen op het Orange County te Kemer. Samen met Renee de Haan, Tony Anderson en Wilfred, verzorgden ze daar twee Hollandse Feestavonden. Orange County is Amsterdam in Kemer, alles is in die sferen nagebouwd, en voor de Nederlandse toerist direct een gevoel van thuiskomen. Op maandag 13 augustus vond het eerste optreden plaats. In een volle Hollandse kroeg ‘Bulldogs’ vond het optreden plaats. Dat de vakantiegangers zin hadden in een feestje was al snel te merken. Voor Marco de Hollander was ook een lange polonaise hier geen probleem.

Janneke de Roo werkt hard aan opvolger van album ‘Onvergetelijk'
20-08-2012 18:38:00

Voor het laatste album van Janneke de Roo moeten we terug gaan naar 10 oktober 2010. In een overvol Parc Sandur presenteerde deze Drentse zangeres haar album "Onvergetelijk". Nadien zijn er een aantal singles verschenen en de meest recente Lieve Lieveling horen en zien we nog regelmatig via de diverse radiozenders. Op dit moment zit Janneke met regelmaat in de studio van Kees Tel om nummers op te nemen welke zullen komen op het komende album. Een album welke gevuld zal worden met leuke meezingers incl. een aantal luisterliedjes.

Nieuwe videoclip ‘Vrienden’ opgenomen bij Groots met een zachte G concertreeks online
20-08-2012 18:21:00

Tijdens de afgelopen editie van Groots met een zachte G is de videoclip voor ‘Vrienden’ opgenomen. Het lied werd door Guus geschreven met de stadionconcerten in gedachten. ‘De Groots concerten waren dit jaar weer zo waanzinnig! De band, het publiek, dat mega decor dat groter dan ooit was, de gastartiesten, alles klopte. Zelfs de regenbui op de derde concert dag was een hoogtepunt! Het voelt elke keer weer als één grote vriendenclub, zo’n bomvol stadion. We hebben dat gevoel proberen te vangen in het nummer ‘Vrienden’.

Bouke wint harten van fans over heel de wereld
20-08-2012 18:03:00

Het optreden van Bouke op 16 augustus 2012 op de terreinen van Graceland, heeft voor grote opschudding gezorgd. Wie aanwezig was en Bouke (nog) niet kende, had maar één vraag: wie is die jonge zanger die de hele tent op zijn kop krijgt? Wie Bouke wel kende, moet erkennen dat dit het allerbeste optreden van hem ooit was. Het publiek at uit zijn hand en bleef maar vragen om 'more, more, more'. Ze lieten hem niet gaan. Ook het Nederlandse persbureau ANP was present en had een Amerikaanse ploeg ingehuurd.

Shary-An brengt Deluxe-album uit
19-08-2012 23:26:00

Shary-An zal in het najaar een deluxe-album uitbrengen van haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am’. Het is nog geen jaar geleden dat dit album uitkwam, maar inmiddels heeft Shary-An met maar liefst 4 tracks die op dit album staan de hitlijsten gehaald zijnde “Read My Book”, “Six Feet Under” “Try My Love Again” en “Mr Know It All”. Na diverse succesvolle nummers van haar debuutalbum, kwam eind mei dit jaar haar huidige single ‘Never Played the Bass’ uit.

Jennifer Ewbank op Uitmarkt
18-08-2012 07:35:00

Jennifer Ewbank zal op zondag 26 augustus de sterren van de hemel spelen op het jaarlijkse evenement de Uitmarkt in Amsterdam. Naast artiesten als Alain Clark, Lange Frans en Trijntje Oosterhuis zal ook Jennifer de mensen vermaken en ontroeren met haar intieme optreden. De blonde zangeres zal met haar witte vleugel menig mens ontroeren op het podium van het Mercure Hotel.

Sharon Doorson released debuutsingle in september
18-08-2012 07:29:00

Na haar deelname aan The Voice, waarin ze in de halve finale terecht kwam, is het een tijdje stil geweest rondom Sharon. In alle rust is er gewerkt aan haar eerste single ‘Fail In Love’ die half september zal uitkomen.  Bij de dance/pop track zal ook een videoclip komen die op het schitterende eiland Ibiza is opgenomen. In de clip zal Sharon te zien zijn in sexy bikini’s en extravagante jurken van mode-ontwerper Sepehr Maghsoudi.

DJ Nol en DJ Leen ft Roosy komen met 'Doorgaan tot de zon op komt'
18-08-2012 07:20:00

Het is weer zomer, de mussen vallen van het dak, de winterbanden zitten nog op de auto, en dus is het tijd voor echte Après-ski platen! DJ Nol en DJ Leen (bekend van Feestcafe Fellows in Apeldoorn), hebben samen met Roosy (bekend van Toet toet, Niemand zo betoverend als jij, en vele andere hits) en DJ Pimpampeter (tegenwoordig producer) een dikke knaller in mekaar gedraaid. De tekst is al helemaal winter-klaar, dus kan deze knaller mooi nog een paar maanden mee.

100% NL live vanaf uitverkocht Strandfestival Zand
17-08-2012 18:08:00

100% NL zendt zaterdag 18 augustus live uit vanaf een uitverkocht Strandfestival Zand. Van 15:00 uur tot 00:00 kunnen de luisteraars van 100% NL meegenieten van de zomerse en 5e editie van Zand op het strand van Almere.

Jan Smit 3 keer nummer 1 in 2 landen
17-08-2012 18:04:00

Jan Smit kan zijn geluk niet op. Zijn nieuwe, reeds met goud bekroonde album, “Vrienden” komt deze week binnen op nummer 1 in de Top 100 van de GFK Dutch album charts. Het Nederlandse succes is inmiddels overgewaaid naar onze zuiderburen, waar de cd eveneens deze week is binnengekomen op nummer 1 in de Ultratop 200 album charts. De single “Zingen, Lachen, Dansen”, het aanstekelijke nummer dat Jan Smit heeft opgenomen met de populaire Vlaamse groep De Romeo’s, staat deze week bovendien op nummer 1 in de Vlaamse Top 10.

Job Bovelander en Frank op BumaNL Hollandse Showcase Festival
17-08-2012 17:58:00

Job Bovelander en Frank van Etten zullen beiden optreden op het BumaNL Hollandse Showcase Festival dat op donderdag 20 september zal plaatsvinden. Dit festival dat georganiseerd is door BumaNL zal in de kroegen aan de Parade in Den Bosch plaatsvinden. Eind juni bracht Job zijn debuutsingle ‘Sinds Die Ene Nacht’ uit.

Koninklijke single voor Dennis Jones
17-08-2012 07:30:00

“Ik Maak Van Jou Een Koningin” is de de titel van de langverwachte nieuwe single van Dennis Jones. Vanaf eind jaren '80 scoorde hij regelmatig hits zoals “Don't Wanna Give Up”, “Heart Of Gold” en “Ma Belle Amie”. Sinds 2006 behaalde Dennis met Nederlandstalig repertoire diverse hitnoteringen met o.a. “African Baby”, “Mississippi” (samen met Pussycat), “De Zon Die Zal Schijnen” en “Cheerio”. Eerder dit jaar verscheen de single “Doe Een Stapje Naar Voren”, een samenwerking met DJ Menno.

DuoNL verkozen tot winnaar Hart voor muziek reis Turkije
16-08-2012 17:16:00

DuoNL maakt het artiestenteam compleet, welke op 7 oktober 2012 zullen afreizen naar Turkije voor de Hart voor Muziek jubileum reis. Naast de 21 topartiesten die al verzekerd waren van een plek in de lineup, is DuoNL als winnaar uit de bus gekomen van de stemronde op de Facebook pagina van Hart voor Muziek en als 22e artiest toegevoegd.  Muziekliefhebbers uit het hele land, gaven middels stemmen duidelijk aan zeer gecharmeerd te zijn van DuoNL, waardoor zij de meeste stemmen verkregen.

Just Baggio vanaf heden verder als Baggio
16-08-2012 17:11:00

Het jonge talent “Just Baggio” heeft vanaf vandaag zijn naam veranderd in “Baggio”. Op dit moment wordt er door veel artiesten de naam “Just”als voorvoegsel gebruikt en daarom hebben Baggio en zijn management kantoor de “MB Music Group” besloten dat de naam Baggio krachtig genoeg is voor de toekomst. Binnenkort kunnen we een nieuwe single verwachten van Baggio in een totaal andere stijl dan we tot nu toe gewent zijn. Engelstalig met een stevig “rock en country”randje. Totaal anders dan zijn laatste hit “Moeder”.

Wie is deze zanger???
15-08-2012 22:31:00

De redactie van TV Oranje Shownieuws ontving een bericht met een linkje naar een demo van een nieuw nummer van een artiest die een aantal jaren geleden in de top 100 en de top 40 heeft gestaan. Het nummer gaat al een aantal dagen rond en diverse mensen beginnen in de buurt te komen met het raden naar de artiest. De naam van de artiest zal pas op een later tijdstip bekend worden gemaakt. 

Opnieuw Duitse nr.1 hit Gebroeders Ko
15-08-2012 22:24:00

Na een eerdere nummer 1 notering  in de Duitse hitlijsten met " Mickie Krause ft KO & KO  / Schatzi Schenk Mir Ein Foto “ staan de Gebroeders Ko nu opnieuw op de eerste plaats in de Duitse hitlijsten met "Mickie Krause / Nur Noch Schuhe An". Dit is een cover van “Alleen Maar Schoenen Aan” waarmee de heren in 2011 een grote hit scoorden. Het nummer is waanzinnig populair onder de vakantiegangers op Mallorca en youtube staat vol met de meest geweldige filmpjes waarop de rage rondom het nummer goed te zien is.

Clip nieuwe single Johan Heeren & Tina van Beeck online
15-08-2012 21:50:00

Enkele dagen geleden plaatsen we al een artikel over de verrassende single van Johan Heeren en Tina van Beeck. Dat Johan en Tina graag samen zingen is iedereen wel bekend, maar dat de nieuwe zomerse Engelstalige single getiteld “Send a little bit of love” zo aan zou slaan hadden ze nooit verwacht. Bij hun optredens zingen zij geregeld samen de Nederlandse versie van deze single en de reacties op dit duet komen zo spontaan en zijn ongekend. Rustige zomerse klanken en een reggae-achtige sound laten je heerlijk wegdromen.

René Shuman & Angel-Eye herdenken Elvis Presley op 35e sterfdag
15-08-2012 21:42:00

Donderdag 16 augustus herdenken mondiaal miljoenen fans de sterfdag van hun onsterfelijke idool Elvis Presley. Traditiegetrouw brengen René Shuman & Angel-Eye op hun eigen wijze een hommage aan Elvis Presley. Dit jaar organiseren René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock'nRoll een Elvis-week.

DJ Cor en DJ Stayfan maken ware feestplaat
15-08-2012 09:24:00

Met motorboten spreek tot de ware aard van de man; gezicht tussen de borsten, schudden en het geluid van een motorboot maken. Naar aanleiding hiervan hebben DJ Cor en DJ Stayfan de krachten gebundeld en er een ware feestplaat van te maken! DJ Cor is één van de pioniers op het gebied van feesten! Zijn "Hee Hoo" was eigenlijk de eerste echte feestplaat, waarna hij met zijn tracks (oa. "Tik 'm ff Aan, Ouwe!") en draaikunsten niet meer uit het circuit weg te denken is! Al meer dan 25 jaar steevast aan de top!

Longontsteking zanger René le Blanc
15-08-2012 09:19:00

Het gaat niet goed met René le Blanc. Wat eerst op een griepje leek voor René blijkt nu een longontsteking te zijn. Al vanaf vorige week kampt de de zanger met gezondheids problemen. Vorige week zondag stond ik nog in Driel en 2 dagen later kun je gewoon helemaal niks meer. Op dit moment is absolute rust noodzakelijk voor de altijd goedlachse zanger. Ik ben nog vreselijk moe en kan nog bijna niks, dit komt door de hoge koorts die ik heb gehad, aldus René.

Lucas en Gea gehuldigd in Veendam
14-08-2012 21:45:00

Afgelopen maandag was de laatste dag van de 50e vakantiemarkt in Veendam. Dit evenement dat door duizenden bezoekers trouw wordt bezocht is een trekpleister voor de hele regio en ver daar buiten. Dit jaar stonden in alle straten artiesten te zingen en was het grootser aanpakt vanwege het jubileum.

Exclusieve vrijkaarten voor BumaNL
14-08-2012 11:51:00

Donderdag 20 september is Den Bosch het toneel van de derde editie van Buma NL, dé conferentie en hét festival voor Nederlandstalige muziek. Daarbij presenteert zowel bekend als nieuw talent zichzelf met showcase-optredens aan de Parade. Het volledige programma vind je binnenkort op de website van BumaNL. Let op: voor dit festival zijn geen kaarten te koop. Speciaal voor TV Oranje Supporters zijn een beperkt aantal exclusieve vrijkaarten beschikbaar.

No-Lensfestival m.m.v. diverse Nederlandstalige artiesten op 1 september in Breda
14-08-2012 10:17:00

Het Monseigneur Nolensplein in Breda bruist  op zaterdag 1 september vanaf 10.00 uur van de activiteiten. Een braderie tussen 10.00 uur en 18.00 uur met meer dan 120 marktkramen en een ruim assortiment. Mooie koopjes. Lekkere hapjes en drankjes. Een ruim terras op het prachtige groene Mgr. Nolensplein.  Spraakmakende Nederlandstalige artiesten bezorgen de bezoekers vanaf 13.00 uur een onvergetelijke dag.  Django Wagner, Jessica Malfait, Rob van Daal, Janus, Henk Damen, Erwin, Mike Angelo en de Soca Boys.

Felipe Martlé lanceert nieuwe single
14-08-2012 09:59:00

“Kan mijn hartje jou bekoren” is de nieuwste productie van Felipe Martlé die zowel op single als via download zal verschijnen. Het originele nummer werd gecomponeerd door Dieter Bohlen en Norbert De Rycke zorgde voor de Nederlandstalige tekst. Felipe brengt hiermee een zeer aanstekelijke, commerciële song op de markt die het zonder enige twijfel goed zal doen bij de radiostations en de vele fans van Vlaamse muziek. Andy Free leverde als producer opnieuw schitterend werk.

Solo-album voor Edwin Van Hoevelaak
14-08-2012 09:53:00

Producer Edwin van Hoevelaak uit Espelo brengt in oktober zijn eerste solo-album uit. Dat album wordt gemixed door Simon Philips; de drummer van de Amerikaanse rockband Toto, meldt RTV Oost. Van Hoevelaak produceerde al 600 albums voor andere artiesten en scoorde met onder anderen Jeroen van den Boom, Nick & Simon, Gerard Joling en Wolter Kroes een nummer 1 hit in Nederland. Hij werkt nu aan een eigen album, dat in oktober wordt gelanceerd. "Dat ben jij" zal de eerste single zijn die van dat album wordt uitgebracht. 

Veendam in de ban van Janneke de Roo
14-08-2012 06:24:00

Al 50 jaar organiseert Veendam tijdens de bouwvak weken de vakantiemarkten. Drie maandagen op rij een kilometers lange braderie met daarin een ook plaats voor show en entertainment. Een van de hoogtepunten van deze jubileum editie was het optreden van Janneke de Roo. De Drentse zangers is al 7 jaar ‘ vaste’ gast op deze markt en ook dit jaar was ze aanwezig en deed vele harten weer sneller kloppen met haar repertoire.

Duo dag blijkt schot in de roos
13-08-2012 11:39:00

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste Duodag op camping het Berkenven in Geesteren. Ondanks dat het voor veel duo's een lange reis was, waren er toch duo's die hun medewerking hebben toegezegd. Om 14.00 uur ging het geheel van start met Max en Maxime, die al het publiek al snel helemaal enthousiast maakten. Daarna Richard en Wim uit Groningen. Deze twee heren maakten met hun liedjes ook het nodige los bij de mensen. Daarna was het de beurt aan Tim Lauffer en Monique Regtop die eigenlijk een gelegenheidsduo zijn.

Wilheminaplein Hardenberg klaar voor Slobberfeest
13-08-2012 10:25:00

Er wordt druk gebouwt op het Wilheminaplein in Hardenberg, donderdag 16 en vrijdag 17 augustus wordt er het jaarlijkse Slobberfeest gehouden. Maar liefst twee dagen lang is het plein de locatie voor het gezelligste vakantiefestival! Traditiegetrouw is het de afsluiter van de bouwvak en gratis toegankelijk.

Gusttavo Lima scoort de zomerhit van 2012
13-08-2012 10:19:00

De Braziliaanse zanger Gusttavo Lima heeft de zomerhit van het jaar te pakken. Zijn hit Balada komt op nummer 1 binnen in de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met de populairste zomerhits ooit. De zanger verslaat daarmee zijn landgenoot Michel Teló die met Ai si eu te pego! op nummer 5 de hitlijst binnenkomt. De twee Brazilianen streden lange tijd om de titel zomerhit van het jaar, maar uiteindelijk gaat Lima er met de eretitel vandoor. De uitslag van de jaarlijkse verkiezing is maandag gepresenteerd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop