RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe album Frans Duijts binnen een week goud
11-03-2012 18:36:00

Het nieuwe album van Frans Duijts heeft de gouden status bereikt. Binnen een week gingen meer dan 25.000 exemplaren van het album ‘Alles Met Je Delen’ over de toonbank. Ben en Dean Saunders verrasten de zanger vanmiddag met de onderscheiding tijdens zijn fandag in Tiel. Vrijdag kwam het album al vanuit het niets op de tweede plaats binnen in de GFK album top 100. De zanger reageert verrast: “Het is onvoorstelbaar dat ik een week na release al met een gouden plaat in mijn handen sta.

Kovvernacht viert 10-jarig jubileum!
11-03-2012 13:39:00

In de jaren 90 vonden met regelmaat ‘Music Meetings’ plaats in de Esta Loca, georganiseerd door Gino Schipperen en Wilbert Montens. Muzikanten kwamen in een ongedwongen sfeer muziek met elkaar maken en het publiek vond het prachtig. Zo prachtig dat de Esta Loca op een gegeven moment te klein was geworden.

Gabriello verovert plek in de Single Top 100
11-03-2012 13:32:00

Gabriello is binnengekomen in de Single top 100. Dit met het nummer “Ik had je lief.” De Vlaamse zanger staat in zijn eerste week notering op nummer 88. Daarmee scoort de zanger uit België in Nederland zijn eerste hit. De single "Ik had je lief" is een cover van "You raise me up" van Josh Groban. Wesley Klein de winnaar van Popstars scoorde er in 2010 een nummer één hit mee. Alain Verresen heeft de single van Gabriello die in Dublin is opgenomen geproduceerd en Bart Herman schreef de Nederlandse tekst. Gabriello is heel erg blij met zijn notering.

Erik Mesie succesvol met nieuwe theatershow 'Een Toontje Lager'
11-03-2012 12:29:00

De première van de splinternieuwe theatershow "Een toontje lager" in de Arnhemse Schouwburg met in de hoofdrol Erik Mesie haalde gisteren oude herinneren op uit de jaren tachtig. Voor het eerst is Erik live in het theater te beluisteren in een intieme setting met een persoonlijke keuze uit het omvangrijke repertoire van Toontje Lager. Er was ruimte voor "Lente in Twente", "Ben jij ook zo bang", "Het doet pijn' het gevoelige "Vroeg of laat", aangevuld met solo werk zoals 'Zonder jou", "Makkelijke meisjes" en natuurlijk "Stiekem gedanst".

Versteende Vlinders nu ook als clip te zien
10-03-2012 11:19:00

De Friese troubadour Jankobus Seunnenga flikt het met zijn 2e  solo-cd. En dan te bedenken dat zijn muzikale loopbaan wortelt in drieste punkpop en vermetele folk . Misschien ligt juist hier de basis van zijn vermogen om emoties direct in de kern te treffen. Gestript van wollig intellectualisme en stroperig sentiment, verklankt hij lyrisch lekker bekkende Nederlandstalige poëzie. We kunnen gerust zeggen dat dit het moment is waarop Jantje lacht want hij is met zijn album “Jantje huilt Jantje lacht” op 72 nieuw binnengekomen in de album top 100.

Just Baggio lanceert debuutsingle
10-03-2012 10:36:00

Muziek stroomt door zijn aderen en dat zullen we weten ook. “Just Baggio”is een jong talent van 14 jaar. Zijn eerste nummer heet “Moeder” en is te verkrijgen via o.a. Itunes, CDbaby en Amazone. Hij speelt gitaar, keyboards en zingt, kortom een muzikaal natuurtalent. Het nummer “Moeder” was oorspronkelijk voor geschreven voor zijn eigen moeder maar later is besloten het uit te brengen voor alle moeders van Nederland. Eindelijk de eerste echte moederdagsong.

Patrick van Rijsewijk presenteert nieuwe single 'Mijn Parel'
10-03-2012 10:22:00

Patrick van Rijsewijk staat bekend om het Nederlandstalig repertoire wat hij altijd zingt in cafés , discotheken en zalen. Hij mocht ook al diverse keren het podium delen met o.a. Koos Alberts, Johan Heuser, Frans Duijts en Marianne Weber. Zijn grote voorbeelden zijn: Wolter Kroes, Grad Damen en Frans Duijts. In oktober 2010 bracht Patrick zijn debuutsingle uit genaamd “Jij bent een wereldmeid” Deze tekst is door Patrick zelf geschreven en werd door vele lokale en regionale radiostations goed opgepakt. In 2011 slaat Patrick  een nieuwe weg in en neemt contact op met de studio van de bekende tekstschrijver Marc Daniëls (Bekend van het nummer Deveny). Deze schrijft voor hem de tekst voor zijn nieuwe single die hij wil gaan uitbrengen als opvolger van “Jij bent een wereldmeid”.

Monique Smit is 'Hollandse Nieuwe'
10-03-2012 10:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 12 maart is dat Monique Smit met haar nieuwste single ‘100.000 Stralende Sterren’. Het liedje is geproduceerd door Edwin de Groot en is een cover van '100.000 Leuchtende Sterne', waarmee Anna-Maria Zimmermann een grote hit scoorde in Duitsland. De versie van Monique is een geheel nieuwe single en niet te vinden op een album van de Volendamse zangeres. De clip van ‘100.000 Stralende Sterren’ is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Johnny Gold zoekt 'ORANJE' figuranten voor clipopname
10-03-2012 09:58:00

Op zondagmiddag 8 april 2012 zal Johnny Gold zijn nieuwe videoclip gaan opnemen bij het OVO Gebouw, Oudendijk 62 Woudrichem. De opnames starten omstreeks 15.00 uur en iedereen is van harte welkom om als figurant deel te nemen.  Omdat het om een EK lied gaat is het wel de bedoeling om in het ORANJE te verschijnen. De single is inmiddels klaar en zal begin mei 2012 uitkomen. 

Vijfde en laatste show voor Het Schlagerfestival in Hasselt
10-03-2012 09:40:00

Op algemeen verzoek en wegens de grote vraag komt er nog een vijfde en laatste voorstelling van "Het Schlagerfestival 2012" in de Ethias Arena in Hasselt. De fans van het levenslied zullen niet alleen op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart en op zondag 1 en zaterdag 7 april, maar nu ook op vrijdag 6 april helemaal uit de bol kunnen gaan samen de crème de la crème van de Vlaamse showbizz. Er zijn optredens van oa. Dana Winner, Christoff, Jo Vally, Frans Bauer, Willy Somers, Samantha en Frans Duijts.

Brabant Toppers naar Oostenrijk voor tv opnamen
09-03-2012 17:06:00

Het meest bekeken tv programma van de Brabantse televisie, zit de komende week in het Oostenrijkse Kirchberg en Westendorf voor de tv opnamen van Brabant Toppers in de Sneeuw. Dat het succes van Brabant Toppers niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit de belangstelling van de Hilversumse producenten, die momenteel de deur plat lopen.

Muzikale chemie tussen Leonie Meijer en Joost Marsman
09-03-2012 16:28:00

Leonie Meijer (finalist The Voice of Holland) en Joost Marsman (ex-zanger van IsOokSchitterend) hebben elkaar op het muzikale vlak helemaal gevonden. Zo schrijven ze samen liedjes, is er een duet in de maak en staan ze binnenkort voor het eerst samen op het podium tijdens NL-XL, het nieuwe muziekfeest van Nederland! Op zaterdag 31 maart in Mijdrecht en op 11 mei in De Kring in Roosendaal vinden de eerste shows plaats van NL-XL met Leonie Meijer, Joost Marsman en de band Voluit!

Programma Pinkpop bekend
09-03-2012 16:25:00

Vorige week werd het programma van Pinkpop van dit jaar bekend gemaakt. Op de jaarlijkse persconferentie in Paradiso onthulde organisator Jan Smeets welke artiesten op zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei optreden in Landgraaf. Naast The Cure, Bruce Spingsteen, Anouk en Linkin Park zullen onder anderen Keane, Ben Howard, Soundgarden, Bombay Bicycle Club, Chase & Status, Will & The People en James Morrison de drie podia van het festival betreden. De voorverkoop voor Pinkpop is afgelopen zaterdag van start gegaan.

Nieuwe videoclip Lange Frans
09-03-2012 16:20:00

Deze week verscheen Nergens Goed Voor, de nieuwe videoclip van Lange Frans met DJ Mass en JAH6 online. Na zijn meest recente videos voor 'Bloedgabbers', 'Nieuwe Dag' en 'Waar Ben Je Dan?' is het nu tijd voor een ontmoeting tussen reggae en rap. 'Nergens Goed Voor', een cover van de hit van De Dijk, is geproduceerd door DJ Mass en een van de twee frontmannen van JAH6, Pieter Both, neemt de zangpartijen voor zijn rekening. In de videoclip zijn ook Horace Cohen en Ruben van der Meer te zien.

Engelstalige single voor Xander de Buisonjé
09-03-2012 16:15:00

Zanger, presentator, entertainer, songwriter... Xander de Buisonjé is het allemaal. Zo presenteerde hij in januari de Vrienden van Amstel Live concertreeks in Ahoy en ook de rest van het komende jaar zullen al deze kwaliteiten van Xander de Buisonjé nadrukkelijk te volgen zijn. Terwijl hij druk bezig is met de opnamen van TV programma's De Vrienden Van Amstel Zingen De Kroonjuwelen (SBS) en Studio 9 (TROS), werkt de zanger op dit moment in Stockholm aan zijn nieuwe album.

Meer dan 3.300 musicalliefhebbers betrokken bij de samenstelling van Musical Classics in Ahoy
09-03-2012 16:05:00

Defying Gravity (uit Wicked) veruit de grootste favoriet bij zinderende finale van online campagne Voor het nieuwe musicalgala ‘Musical Classics’, dat op 30 en 31 maart a.s. voor de eerste maal in Ahoy Rotterdam wordt georganiseerd, ontwikkelde Live@ een opmerkelijke social media campagne.

Paul de Leeuw en Guus Meeuwis werken samen op PAUL
09-03-2012 15:58:00

Volgende week verschijnt het nieuwe album van Paul de Leeuw, getiteld PAUL. Het is het meest persoonlijke album van Paul tot nu toe, de songteksten vertellen vaak over speciale gebeurtenissen in zijn leven. Bijzonder aan PAUL is dat het geproduceerd is door Guus Meeuwis en zijn bandlid en toetsenman Jan Willem Rozenboom. Naast de productie tekenen Guus en Jan Willem deels voor de muzikale invulling van PAUL. Het is een prachtige samenwerking geworden, aldus Paul.

Yoeri l'Abée legt fans in de watten
09-03-2012 12:55:00

Radio Suc6fm organiseerde afgelopen week een speciale "Meet en Greet" prijsvraag omtrent Yoeri L'Abée. Op zaterdag 10 maart komt de uit Etten-Leur afkomstige zanger naar de studio van de radiozender om zijn nieuwe single te promoten. De 5 gelukkige prijswinnaars die in de watten worden gelegd zijn: Bianca Hoefnagels uit Haren, Rowena Schuijers uit Oss, Kelly Bouley uit Dongen, Denise Franken uit Prinsenbeek en Lisanne van Rossum uit Den Bosch. De uitzending wordt live uitgezonden van 10.30 uur tot 12.00 uur op RadioSuc6FM.

Het grootste en leukste Après Ski feest staat weer voor de deur
09-03-2012 12:38:00

Over iets meer dan drie weken zal het feest weer losbarsten in Ahoy Rotterdam. Gerard Joling, zanger Rinus en vele anderen toveren Ahoy Rotterdam om tot het grootste après ski feest ter wereld. Op zaterdag 31 maart wordt Ahoy een bruisend après ski café met alles wat je hierbij kan verwachten. Compleet nieuwe decors bij de mainstage, groot assortiment aan feestgadgets, blokhutten, kleine après ski barretjes, personeel uitgedost in ski-wear....

Mariusz komt met single van ruim 8 minuten
09-03-2012 12:33:00

De  single "Farwol" van Mariusz deed het bijzonder goed in verschillende playlisten. Van Omrop Fryslan tot RTV Oost  heeft het nummer de hogere rotatie gehaald.  Ook is het nummer door een zender in Ost Fryslan (Duitsland) opgepikt. De opvolgers “Blaas der op” en ‘Ik sjong foar dy’  werden eveneens goed ontvangen en kreeg diverse noteringen waaronder airplay op RADIO 2.  Gesteund door dit succes is nu  de vierde single verschenen. ‘It is net oan my’ .

Jan Smit kondigt jubileumconcerten in Ahoy aan
09-03-2012 12:24:00

Dat rasentertainer Jan Smit 15 jaar in het vak zit is inmiddels wijd en zijd bekend. Naast de zeer succesvolle dubbel-cd/dvd “15 Jaar Hits” die eind 2011 verscheen maakt de inmiddels 26-jarige zanger zich nu op voor een volgend hoogtepunt; 15 jaar hits Live in Ahoy. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober zal Jan Smit een wervelende jubileumshow in Ahoy Rotterdam gaan neerzetten.

Indiana Joan ontvangt concurrentie in Amsterdam
08-03-2012 18:14:00

De Nederlandse zangeres Joan Franka, die Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Bakoe, zal zaterdag 21 april een aanzienlijk deel van haar concurrenten ontmoeten tijdens de 4e editie van Eurovision in Concert. Het evenement Eurovision in Concert vindt dit jaar alweer voor de vierde keer plaats. Een groot aantal deelnemers aan het komende Europese liedjesfestijn komt ook dit jaar weer naar Nederland.

Nieuwe single voor Nick & Simon
08-03-2012 17:34:00

Vrijdag 13 april verschijnt de fonkelnieuwe single “Vrij” van Nick & Simon. De single is de voorloper van het in september te verschijnen nieuwe studioalbum van het duo, dat momenteel in de opnames voor de nieuwe cd zit met producer Gordon Groothedde. De single “Vrij” is tevens gekoppeld aan het ambassadeurschap van Nick & Simon voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

Nieuwe single voor Johan Heeren in aantocht
08-03-2012 07:04:00

De opvolger van de laatste succesvolle single “Sheila” van Johan Heeren staat in de steigers. Het nummer wordt opgenomen bij Tom Verkooijen en de tekst komt uit de pen van Henk Broekhoven ( John Spencer). Het resultaat is te horen tijdens de singlepresentatie op eerste Paasdag ( zondag 8 april)  bij El Corazon, Markt 36 te Roosendaal. Meewerkende artiesten zijn; Jolanda Zoomer, Rinus Ponsen, Tina van Beeck, Raymon Hermans, Denans en Dennis Jones. Daarnaast worden er ook nog shots voor de videoclip gemaakt door Clipstudio.nl.

Kim-Lian van der Meij ontvangt Lifetime Wellness Award
07-03-2012 22:16:00

Terwijl Kim-Lian van der Meij rustig een hapje aan het eten was in het restaurant van Schouwburg Orpheus in Apeldoorn, schoof ineens Los Angeles The Voices bij haar aan tafel. Kim-Lian was in Apeldoorn voor het concert van Los Angeles The Voices, maar de mannen verrasten haar met de Lifetime Wellness Award. De Lifetime Wellness Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoonlijkheid met een positieve en actieve benadering van het begrip ‘gezond van lijf en geest’.

Met dé Muziekvrienden naar Turkije!!!
07-03-2012 18:47:00

De winter ligt al weer achter ons, dus kunnen we ons nu opmaken voor een heerlijk voorjaar. Even geen warme kleding en regen. Gewoon lekker even weg en genieten van zon, zee, strand, muziek én artiesten! Op 29 mei 2012 gaan de Muziekvrienden naar Turkije.  Heb jij ook zin in een heerlijk ontspannen vakantie in het luxe 5-sterren hotel “Orange County” (all-inclusive) in Kemer? Dit hotel is uniek, helemaal in Amsterdamse en Volendamse stijl gebouwd. En hier gaan de Muziekvrienden los.. hier ga   je gezellige muziekavonden beleven met Leen Zijlmans, Johan Heeren, Tina van Beeck, Roger van Meer, Theo van Cleeff, Franky Hayse en Christian. En dat is niet alles… wat dacht je van een openlucht muziekfeest op een drijvend vlot op de “Amsterdamse grachten”

Danny van der Kracht scoort in België met (Dat Benne...)
07-03-2012 17:29:00

Al ligt carnaval 2012 alweer enkele weken achter ons en verdwijnen de meeste carnavalsplaten in rap tempo uit de hitlijsten, de feestplaat van Danny van der Kracht staat steeds meer in de belangstelling. De aandacht voor Danny's nieuwste kraker 'Dat Benne...' komt overigens niet alleen uit Nederland, want ook onze zuiderburen kunnen Danny's lied zeer waarderen. Sterker nog,  Danny's lied was de meest gedraaide feestplaat tijdens afgelopen carnaval op de Belgische radio!

Johnny Gold tekent vijfjarig platencontract bij VNC
07-03-2012 17:16:00

Johnny Gold heeft afgelopen week een vijfjarig platencontract afgesloten met Johan Hense van Vincent Producties uit Zundert. Johnny heeft ondertussen al tal van singles uitgebracht waaronder "We Gaan roeien", Heja Hajo"en "Samen zijn". Er zullen minimaal twee singles per jaar uitgebracht worden, waarvan de eerste begin mei zal verschijnen. Ook zal er een full album, begin volgend jaar worden opgenomen. Na zeven jaar op het Berk label te hebben gezeten heeft de rasentertainer doelbewust gekozen voor een kleinere maatschappij waar de aandacht voor de artiest en zijn creatieve producten hoog in het vaandel heeft staan. Enkele maanden geleden tekende Jacques Herb bij Vincent Producties een contract voor het leven.

Debuutsingle voor Matthias Woerdman
06-03-2012 18:14:00

Zanger Matthias Woerdman heeft zijn eerste single opgenomen i.s.m. Roy Otters van Profisound Apeldoorn. Het is zeker dat het onderwerp veel mensen zal aanspreken en uiteraard word hier een geweldige clip bij opgenomen die bij TV Oranje te zien zal zijn. Matthias is over zijn nieuwe nummer : "Alles wat ik doe vandaag" dol enthousiast !. "Het is een lekker vlot nummer wat lekker in het gehoor ligt en menig een mee zal zingen !", aldus Matthias.

Hyves helpt Jump! aan veel deelnemers voor hun nieuwste videoclip
06-03-2012 13:14:00

Middels een videoboodschap, die hyves vanochtend heeft geplaatst, worden vele kinderen opgeroepen om mee te spelen in de nieuwste videoclip van Jump! Wellicht omdat veel kinderen ivm de staking vrij van school zijn stroomt de hyves van de kidspopgroep Jump! al vol met verzoekjes. De meiden van Jump! gaan de clip op 2e paasdag opnemen en hebben daarvoor de hulp ingeroepen van vele fans.

Maisgirls na 15 jaar terug met nieuwe single
06-03-2012 12:51:00

De uit Overijssel afkomstige meidengroep de Maisgirls zijn terug met een nieuwe single.  De als Twentse tegenhanger van de Spice Girls waren in 1997 beroemd met de hit ‘Wie bint de boer’nmeid’n van het platteland’.

Musicalsterren in Concert
06-03-2012 12:38:00

Bekende artiesten als René van Kooten, Antje Monteiro, Noortje Herlaar, Brigitte Heitzer, Laura Vlasblom, John Vooijs, Celine Purcell, Casey Francisco, Martin van der Starre, Renée van Wegberg en enkele anderen nemen u mee op reis langs de meest bekende musicalhits van toen en nu. Bij eerdere events werkten ook Charly Luske, Jamai, Kim-Lian en Freek Bartels mee aan ‘Musicalsterren in Concert’.

Strandfestival ZAND pakt groots uit op vijfde jubileum editie
06-03-2012 10:07:00

Het vijf jarig bestaan van Strandfestival ZAND wordt dit jaar gevierd met een extra lange festival dag. Op zaterdag 18 augustus zullen Ilse DeLange, Nick & Simon, Gers Pardoel, JURK! en VanVelzen te zien zijn op het strand van Almere. Guus Meeuwis sluit het festival feestelijk af met een volledig concert.  De presentatie is in handen van het nieuwe duo Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.

Clip ' Ik zie altijd liefde in je ogen' van Marco de Hollander online
06-03-2012 09:34:00

De clip van de nieuwe single 'Ik zie altijd liefde in je ogen van volkszanger Marco de Hollander is vanaf vandaag al te bewonderen op YouTube en binnenkort ook op TV Oranje. De clip opgenomen door Tom van der Borst van Clipstudio.nl bevat een zeer romantische sfeertje, waarbij de liefde van het beeld afspat. Als locatie is gekozen voor het befaamde Restaurant "Sassenoord" te Nieuwveen. De single is vanaf nu digitaal verkrijgbaar via de bekende downloadplatforms.

Maak kennis met Quincy
05-03-2012 17:49:00

Nederland is een nieuw, fris talent rijker. Op 26 maart aanstaande komt Quincy’s debuutalbum “Lopen Naar Het Licht” officieel uit. De nieuwe single ‘Hoe Ver Moet Ik Gaan’ geldt als officiële aftrap van een omvangrijke PR campagne. Ook heeft Quincy in februari zijn nieuwe videoclip van ‘Hoe Ver Moet Ik Gaan’ opgenomen die te zien is op Youtube. Het debuutalbum van Quincy dat 26 maart verschijnt, op dezelfde avond als zijn eerste concert, bevat naast de uitgebrachte singles ook nieuwe, frisse Nederlandstalige popliedjes.

Dinner-show van Frank Verkooyen groot succes
05-03-2012 17:33:00

Zondag 4 maart was het zover, het 25 jarig jubileum van Frank Verkooyen werd groots gevierd in 'The Happening' te Rijsbergen met een dinnershow. Vele mensen hebben genoten het diner en nog meer van de diverse optredens van o.a. John de Bever, Wim Dalmee en natuurlijk Frank Verkooyen. Feest begint wel degelijk met een F!

Glennis Grace ontvangt platina plaat!
05-03-2012 17:26:00

Uit handen van Carlo Boszhard en Irene Moors ontving zangeres Glennis Grace een platina plaat voor haar album “One Night Only” tijdens de uitzending van “Life4You.” Er zijn ondertussen meer dan 50.000 exemplaren verkocht wat goed is voor de platina status. Glennis werd totaal verrast door de award en reageerde emotioneel: ‘Wauw, ik weet niet wat mij allemaal overkomt het afgelopen jaar.

Frans Duijts op het Schlagerfestival in Hasselt
05-03-2012 17:15:00

Frans Duijts zal dit jaar op het podium staan van het bekende Schlagerfestival in het Vlaamse Hasselt. Dat de Brabantse zanger erg populair is in Nederland en België is de organisatie van dit festijn niet ontgaan. Vandaar de uitnodiging om zijn ding te komen doen voor de meer dan 60.000 Schlagerliefhebbers. In Nederland én Vlaanderen is nu het nieuwe album van Frans Duijts – “Alles Met Je Delen” sinds vorige week verkrijgbaar. Het album in Vlaanderen heeft een aangepaste tracklist.

Sharon Doorson tekent platencontract bij Cloud 9 Music!
05-03-2012 17:06:00

Sharon Doorson, halve finaliste van The Voice of Holland 2, heeft een overeenkomst gesloten met platenlabel Cloud 9 Music. Sharon werd na haar deelname aan de succesvolle talentenshow door verschillende labels benaderd, maar koos voor het label die ook Leonie Meijer, Shary-An en Jr. Songfestival winnares Rachel Traets onder hun hoede hebben. Sharon duikt binnenkort de studio in om haar debuutsingle op te nemen. 

Arnold Hofmans geeft nieuwste single gratis weg
05-03-2012 17:00:00

Om alvast een voorproefje te geven van het nieuw in mei uitkomende album van Arnold Hofmans heeft de zanger i.s.m. Rood-Hit-Blauw Produkties besloten de nieuwste track “Waarom fluister ik je naam nog” gratis weg te geven. De single is verkrijgbaar via www.legaldownload.net. De track zal een ieder bekend in de oren klinken, maar door de samenwerking tussen Kees Tel en Arnold Hofmans is er een geheel nieuwe versie ontstaan. Door klanken van moderne Rock ’n Roll is de plaat een lekker dansnummer geworden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl