RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nederlandse artiesten maken single voor jubilerend 100% NL
12-09-2011 20:37:00

Vanmorgen werd 100% NL DJ Marjon Keller tijdens haar uitzending overvallen door zangeres Do en nieuw Nederlands talent zanger Pieter van der Zweep. De artiesten kwamen samen het duet ‘Vijf Jaar’ brengen, wat ze speciaal ter ere van het 5-jarig jubileum van 100% NL hebben opgenomen. Het nummer is een idee van tekstschrijvers Robert Dorn en Joost Griffioen. Voor het nummer werd zangeres Do benaderd die meteen enthousiast reageerde. Omdat ze onder de indruk was van nieuwkomer Pieter van der Zweep was een duet snel geboren.

Nieuwe single voor Jurjen Kers
12-09-2011 08:07:00

Na de debuutsingle "Onder de maan en de sterren" komt Jurjen Kers nu met een nieuwe feestknaller die het voor Jurjen echt moet gaan doen dit jaar. De nieuwe single "Geef het een duwtje" is een lekkere feestplaat die in zijn stijl perfect aansluit op de eerste single. Een lekker nazomers liedje met weer een hoog meezinggehalte. "Geef het een duwtje" is gecomponeerd en geschreven door niemand minder dan Frank Verkooyen, die eveneens verantwoordelijk was voor het maken van de muziek van de debuutsingle.

Heerde had primeur nieuwe single Marco de Hollander
11-09-2011 18:27:00

De Oranje Carrousel was afgelopen zaterdag in Heerde tijdens het afsluitfeest voor de zomergasten van de plaatselijke camping. Het werd een geweldig feest in die velen nog lang zullen herinneren. Zo waren er optredens van David, Pascal de Vormer, Marco de Hollander, John Enter, Marco Schouten en Janneke de Roo. Een groot meezingfeest werd het en de campinggasten gingen dan ook huiswaarts na een geweldige avond.

Marjan Zijlstra wint Talentenjacht Overijssel
11-09-2011 15:03:00

Radio Twenterand kan met trots terug kijken naar de Talentenjacht Overijssel.  Op vrijdag 9 september ging de talentenjacht van start met 15 deelnemers die  allemaal live mochten zingen voor een professionale jury, fans en publiek.  Nadat de 15 kandidaten hadden opgetreden heeft de jury in onderling beraad  8 finalisten uitgekozen die door gingen naar de finale op zaterdag 10 sept.  Lisanne Bongers, Marjan Zijlstra, Evelien Mulder, Kimberly Tragter, Naima Oosting, Ilse Bolink, Hugo Peeters en Monique Jans. 

Melany, de prinses van het Nederlandse lied heeft nieuwe single
11-09-2011 13:59:00

De nieuwe single van Melany wordt uitgebracht op 21 september 2011 en heet "Een beetje verliefd". De single is speciaal voor haar geschreven door Henny Thijssen. Melany de Jonge is 17 jaar en woont in Barger-Compascuum. Melany deed als zangeres mee aan meerdere talentenjachten. De grootste was, Prinses van het Nederlandse lied, van RADIONL. De jury vond haar goed en dat was de doorbraak. Daarna kreeg ze al snel haar eerste solo optreden aangeboden. Sindsdien treedt Melany in het hele land op.

Nieuwe single en clip voor Erik van Klinken
11-09-2011 11:58:00

Erik van klinken komt met nieuwe single en clip “Julia” uit. Vorig week is de plug in gang gezet Erik krijgt vele reactie op de single . Er zijn verschillende radiostations die deze nieuwe single inmiddels al op gepakt hebben. De zanger is nu druk in de weer voor interviews afgeven krijgt positieve reacties waar Erik niet op gerekend had. Onverwachts werd hij door RadioNL benaderd voor de RADIONL Café Trofee waar die een kans krijgt dat vind hij geweldig.

Rob Zorn ambassadeur van de NAH stichting
10-09-2011 14:45:00

Rob Zorn hoefde er geen moment over na te denken om ambassadeur van de NAH stichting te worden. Deze stichting heeft tot doel de herkenning en erkenning van de oorzaken en gevolgen van niet aangeboren hersenletsel onder hulpverleners en het grote publiek te vergroten, de onderlinge contacten van mensen met niet aangeboren hersenletsel te bevorderen als ook die van hun directe omstanders en de directe omstanders van de NAH getroffenen te informeren en te ondersteunen.

Nieuwe single voor Bert Zwier
10-09-2011 12:09:00

Onlangs verscheen Bert zijn nieuwe single “Als Marktkramer ben ik geboren ”. (Oude klassieker uit 1969 van Eddy Wally) Deze vrolijke wals heeft zich tijdens live-optredens inmiddels al ontwikkeld tot een hoogtepunt van de show en zal hopelijk weer een hit worden! Als marktkramer is een single die Bert op het lijf geschreven is (autobiografisch) en heeft dan ook een persoonlijke tintje want naast het zingen, verdiend Bert al vele jaren de kost als visboer op de markt zoals jullie weten.

Gers Pardoel scoort met 'Ik neem je mee'
09-09-2011 16:37:00

'Ik Neem Je Mee' is geproduceerd door Reverse en afkomstig van Gers' debuutalbum 'Deze Wereld is van Jou' dat vrijdag 30 september zal verschijnen. De lieflijke videoclip die erbij hoort is gemaakt door Jan, Joris en Marieke. "Ik kreeg af en toe wat foto's te zien en ik werd op de hoogte gehouden van de vorderingen van de clip. Ik vind het echt mooi geworden", vertelt Gers. Het idee kwam van Kees de Koning, die stelde Jan, Joris en Marieke voor. "Toen ik op hun site zag dat ze ook 3D-video's maakten, zei ik dat ik dat het liefst wilde."

Tweede ronde 'The Battle' gewonnen door Keizer en de Munnik
09-09-2011 16:15:00

Vandaag bereikte het gelegenheidsduo Keizer en de Munnik de eerste plek van de Single Top 100 van GFK Dutch Charts met “Kijk Me Na”. Hiermee nemen zij het stokje over van dat andere duo: Nick & Thomas, die de twee weken ervoor de nummer één positie innamen met “Sterker Nu Dan Ooit”. Nick & Thomas staan nu dus op de tweede plek en daarmee neemt  ‘The Battle’’ tussen de duo’s een spannende wending. Toewerkend naar de vier Gelredomeconcerten in het kader van Symphonica In Rosso, die vanaf 8 oktober van start gaan.

Tweede single voor 14 jarige Guimar een feit
09-09-2011 16:06:00

Van de 14 jarige Guimar uit Vlissingen is onlangs z'n tweede single "Hé leuke meid" verschenen. Sinds mei 2007 zingt hij in de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar, Producers van Frans Bauer, Jannes, Jan Keizer en Annie Schilder e.v.a. Inmiddels heeft hij 6 eigen liedjes opgenomen: "Kom zing met mij dit lied", "De grote blauwe luchtballon", "Zie die zonnestralen",  "Suzanne", "Alles duurt maar even" en "Hé leuke Meid". Z'n debuutsingle "Alles duurt maar even" heeft Guimar in april 2010 overhandigd aan Frans Bauer.

Is Dennis van Dijkhuizen verdwenen?
09-09-2011 14:28:00

De geboren en getogen Twentenaar Dennis van Dijkhuizen is volgens intimi verdwenen. De zanger en entertainer Dennis van Dijkhuizen die sinds zijn 3de levensjaar al zingt is verdwenen, aldus zijn intimi. Maar bij navraag bij zijn nieuwe platenfirma Pitch Up Records is daar niets van waar!  Dennis die zijn sporen als zanger ruimschoots heeft verdient, zo heeft hij o.a. in het voorprogramma gestaan van Jannes en scoorde hij hoge ogen bij het programma Idols en Een Ster in 40 Dagen. Is helemaal niet verdwenen!

Maak kans op de nieuwe single van het IJsselduo
09-09-2011 14:21:00

Sinds gisteren is het nieuwe feestnummer "Oh, oh Baby" van het IJsselduo verkrijgbaar als cd-single en te downloaden via de website www.ijsselduo.nl . Afgelopen zondag hebben Arnold en Marianne hem voor het eerst live gespeeld en daar waren de reacties overweldigend. Velen vinden het  een hitsingle, een super meezinger waarbij niemand stil kan blijven zitten. Het nummer is geproduceerd en opgenomen in de studio van Terry West Productions. Het Kampense duo slaat hiermee een nieuwe weg in. In het verleden deden ze alles zelf.

De Oranje Carrousel komt naar de Roldermarkt
09-09-2011 13:49:00

Tot en met dinsdag 13 september is het goed toeven in het Drentse Rolde. Voor de 226 ste keer wordt de Roldermarkt gehouden. En het thema dit jaar is “Een swingende Roldermarkt” . En swingend gaat het worden zeker op de slotdag want dan is vanaf 21.00 op het plein bij Zaal Hofsteenge het Oranje Carrousel. Meezingen en meebrullen met liedjes en artiesten van eigen bodem.

Twee nieuwe edities Muzikantendag on Tour in oktober
09-09-2011 03:55:00

Na de succesvolle edities dit voorjaar, komt de Muzikantendag on Tour dit najaar naar Hedon in Zwolle en Doornroosje in Nijmegen. Met workshops, masterclasses en demopitches worden muzikanten geïnformeerd en geïnspireerd over zowel de artistieke als de zakelijke aspecten van het muzikantschap. Op zaterdag 15 oktober opent Dany Lademacher, destijds gitarist van Herman Brood’s Wild Romance, de Muzikantendag in Hedon. Singer-songwriter Lucky Fonz III opent op zaterdag 29 oktober de Muzikantendag in Doornroosje.

Nieuwe cd René le Blanc komt ook in Duits uit
08-09-2011 19:50:00

Vandaag heeft zanger René le Blanc zijn nieuwe cd "Ik laat je nooit meer gaan", ook het Duits ingezongen. "Ich lass dich nie mehr gehn", zal de cd gaan heten. Op dit moment speelt er veel rondom de zanger. Vanuit Duitsland wordt er veel belangstelling getoond in René.  Samen met producer Edwin van Hoevelaak hebben we dan ook besloten het nummer in het Duits op te nemen. Zondag 18 oktober vertrekt René samen met Edwin en Coen van Hoevelaak naar Mallorca om een bijbehorende Duitse videoclip op te gaan nemen.

Nieuwe single en clip voor Ton & Shelly
08-09-2011 19:38:00

Het is nog niet zo heel lang geleden dat Ton en Shelly de single "Ik hou niet meer van jou" hebben uit gebracht. Het Limburgse duo kon het niet laten om toch weer twee nummers op te nemen en wel in een andere studio. Het nieuwe nummer "Ik wil jou zo graag verwennen" is opgenomen bij Gold Records te Utrecht die ook de plugging verzorgd. Het tweede nummer is in het Limburgs dialect en de titel is "Ik versier dich neet" . Voor Ton is dat als geboren Wijenaar( Overijssel) geen gemakkelijke opgave.

Anita en Ed tellen af
08-09-2011 19:10:00

Begin dit jaar kwamen Peter en Ineke Klos uit Zoetermeer met het idee om een fanclub op te richten voor Anita en Ed. Er werden duidelijke statuten opgesteld om een goede basis te creeëren voor de fanclub. De aanmeldingen stroomden al snel binnen en de club groeit nog iedere week. Zo is er ook een site ontwikkeld www.fanclubanitaened.nl waar je alle info kunt vinden over Anita en Ed. De populariteit van het duo neemt steeds grotere vormen aan.

'Swing-Star Schtilt Veur’ editie 7
08-09-2011 18:19:00

Het is voor de zevende keer dat Marleen’s Swing-Star evenementenorganisatie weer dat spetterende spektakel met louter Limburgse artiesten organiseert: ‘Swing-Star Schtilt Veur’ editie 7. Marleen staat erom bekend het Limburgse lied te promoten en zowel nieuwe, jonge of veelbelovende Limburgse artiesten regelmatig een podium te bieden. En daarom bestaat ook deze editie weer uit een volledig verzorgde avond voor jong en oud.

Volendams Operakoor bestaat 60 jaar
08-09-2011 17:43:00

Het nationaal en internationaal befaamde Volendams Operakoor bestaat dit jaar 60 jaar. Het koor, dat bestaat uit 110 mannen en vrouwen in de oorspronkelijke Volendamse klederdracht, heeft in de loop der jaren honderden concerten verzorgd, met vele hoogtepunten, niet alleen in Nederland, maar  ook tijdens bezoeken aan onder andere Duitsland, Israël, Malta en Rome. Het koor wil deze mijlpaal extra glans geven tijdens een groots jubileumconcert op zondagmiddag 23 oktober 2011 in de Sint Vincentiuskerk te Volendam.

10 jaar Marco de Hollander
08-09-2011 16:49:00

Op 29 oktober presenteert Marco de Hollander zijn jubileumbox ‘10 Jaar’. Dit in de vorm van een CD en DVD in één DIGIPACK. Op de jubileumbox zullen naast zijn successen, ook een groot aantal nieuwe tracks verschijnen. Naast de top 100 hit 'Laat ons proosten', zal ook zijn nieuwe single, die over 3 weken uitkomt, op het album staan. Maar het album bevat ook een uniek duet! 

Songfestivalweekend in Rotterdam
08-09-2011 16:41:00

Op 7 en 8 oktober a.s. staat Rotterdam in het teken van het Eurovisie Songfestival. De website 12points.tv organiseert op vrijdagavond 7 oktober een feest in de Keerweer en OGAE Nederland organiseert op zaterdag 8 oktober een Eurovision Party in Rotterdam. Drie voormalige deelnemers aan het Eurovisie Songfestival zullen tijdens op 8 oktober een optreden verzorgen in Engels in Rotterdam, te weten: Lucía Pérez (Spanje 2011), Nuša Derenda (Slovenië 2001) en de Nederlandse zangeres Justine Pelmelay.

Wolter Kroes en Pearl Jozefzoon lanceren gevoelig lied
08-09-2011 16:31:00

Wolter Kroes, een van Nederlands bekendste zangers, staat vooral bekend om zijn vrolijke muziek. Dat Wolter echter ook een gevoelige kant kent laat hij zien in het bijzondere lied ‘Breken van de lijn’ dat hij samen zingt met Pearl Jozefzoon. Pearl maakte furore door haar deelname aan het eerste seizoen van The Voice of Holland. Week na week maakte ze indruk met haar hoogstaande vocale kwaliteiten.

Ed Nieman in eerste aflevering van nieuw programma bij SBS6
08-09-2011 04:37:00

Onlangs heeft Ed Nieman de opnames afgerond voor een nieuw TV programma met als titel “Het Zullen Je Ouders Maar Zijn” .In deze aflevering is er een hoofdrol weggelegd voor o.a. Ed Nieman. Het zal vooral gaan over het artiesten bestaan van Ed. In deze eerste aflevering is Ed Nieman samen te zien met zijn oudste dochter Denise, zij zal in deze aflevering een grote rol hebben. Dit nieuwe TV programma zal worden uitgezonden bij SBS 6 na Shownieuws en zal worden gepresenteerd door Henk-Jan Smits.

Dubbel-album voor Johnny Blenco
07-09-2011 19:54:00

Johnny Blenco heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als zanger. Afkomstig uit Maastricht zorgde hij in de jaren 60 en 70 voor diverse grote hits voor zichzelf maar ook voor diverse andere artiesten . Denk daarbij aan b.v. Anja “De laatste dans”maar ook aan de Belgische zangeres Anja Yelles met het nummer “De soep is aangebrand”wat hoog in de hitparade stond ! Naast artiest was Johnny Blenco dus ook een succesvol producer, componist en tekstschrijver. Op dit album staan diverse grote en minder grote hits van Blenco van toen en van nu.

Mike Melvin heeft Chiel Montagne heel hoog zitten
07-09-2011 19:36:00

Op 28 augustus jl. publiceerden we een artikel over de comeback van Mike Melvin, welke aangeleverd was door Benny Rees Music Media. Het vervolg kunt u nu lezen. Kleiner dan kleinst leek Belfeld toen ik binnen kwam rijden en eigenlijk maar één lange weg lang dacht ik. In de druipende regen wel te verstaan, storm en iedereen leek spoorloos verdwenen te zijn. Uitgestorven en net een beeldfragment uit een film!

Debuutalbum voor voormalig Voice of Holland-zangeres Shary-An
07-09-2011 19:18:00

Shary-An lanceert op maandag 26 september ’s avonds in Club Panama in Amsterdam haar debuutalbum ‘Love Me For Who I Am’. De 19-jarige, voormalige Voice of Holland-zangeres, zingt deze avond samen met haar band Sven Hammond Soul een greep uit de nummers van haar eerste CD en uiteraard haar hits ‘Six Feet Under’, Mr. Know It All, ‘Ain’t got no’ en de nieuwe single ‘Try My Love Again’. Naast een spetterend optreden zal het eerste exemplaar deze avond uitgereikt worden aan Shary-An.

En daar is het 29ste album van Lenny Kuhr
07-09-2011 18:57:00

Het 29e album van Lenny Kuhr met 14 nieuwe en niet eerder uitgebrachte liedjes en liederen is een feit. De liefde in alle toonaarden bezongen : de vreugde en de euforie maar ook de pijn en het verdriet, het zoet en het bitter. Ze zingt over de liefde voor een geliefde maar ook over de liefde voor haar kleindochtertje en over de liefde van en voor haar ouders als die 65 jaar getrouwd zijn. Bijzonder zijn haar interpretaties van 3 gedichten van Federico Garcia Lorca, vertaald door Bart Vonck.

Duitse Top Producer Ralle Rudnik mengt zich in de strijd om het Songfestival voor Nederland
07-09-2011 12:17:00

Duitslands grootste hitproducent wil met de European Classic RockShow meedoen voor Nederland bij het Songfestival. Ralle Rudnik, de man achter talloze grote hits, van oa Hohner, Klostertaler, Ireen Sheer etc, heeft het idee opgepakt om samen met Willem Vogels, de man achter de European Classic Rockshow, Nederland weer op de kaart te zetten bij het songfestival. Willem en Ralle vormen samen ze de kern van de European ClassicRockshow, “the Greatest Sing-Along Rockshow of Europe”, zoals menigeen al heeft mogen beleven.

Nieuwe single Roy Raymonds
07-09-2011 12:04:00

De nieuwe single "LaLaLaLiedje" van de blote voeten zanger Roy Raymonds is vandaag gelanceerd. Het is dit keer een verrassende single geworden, een liefdesliedje & meezinger in 1. Aankomende vrijdag zal Roy zijn nieuwe single voor het eerst live ten gehore brengen tijdens het Turfveld-feest in Ederveen (  ). Tevens zal komende vrijdag de videoclip van het "LaLaLaLiedje" on-line staan.  Ook gaat Roy Raymonds volgende week de studio in om de single "Sinterklaas & de gouden Pendule" op te nemen.

Puuroranje Muziekspektakel in De Lutte
07-09-2011 10:52:00

Puuroranje organiseert op zondag 18 september 2011 het "Puuroranje Muziekspektakel", inclusief Beeldregistratie, waaronder Live Clip- opnamen, bij Café - Zalencentrum "De Vereeniging" in De Lutte. Dit "Puuroranje Muziekspektakel" is de aftrap van een lange reeks geplande muziekprogramma's, die, verspreid door geheel Nederland, door Puuroranje vanaf heden zullen worden georganiseerd en waarbij telkens vele bekende artiesten, alsmede diverse nieuwe talenten hun opwachting zullen maken. Op 18 september 2011 zullen maar liefst zestien artiesten/acts bij "De Vereeniging" in De Lutte komen optreden. De line up ziet er zeer gevarieerd uit; immers naast het Nederlandstalige lied zal ook de Duitse Schlagermuziek, de Engelstalige muziek, alsmede diverse streektalen deel uit maken van deze programmering.

Unieke oberkrainer-middag in Vasse
07-09-2011 10:45:00

Zondag 18 september a.s. zal er een unieke oberkrainer-middag gehouden worden bij "stimmungs"-cafe restaurant zaal Bolscher te Vasse, het is namelijk gelukt om één van de topkapellen op oberkrainer gebied naar Vasse te halen, het is die Hauskapelle Avsenik. Deze topkapel uit Slovenië is zoals de naam al doet vermoeden de huiskapel van de legendarische Slavko Avsenik. Zij spelen hoofdzakelijk in het gasthaus Avsenik in Begunje in Slovenië, gemiddeld 4 a 5 keer per week in combinatie met die Jungen Oberkrainer.

Nog volop belangstelling voor Zusjes de Roo
07-09-2011 10:33:00

Het is dit jaar exact 40 jaar geleden dat drie meisjes uit Emmen een talentenjacht wonnen. De prijs was het opnemen van een single en de titel van het nummer was Blauwe Korenbloemen. De ZUSJES DE ROO waren geboren en meer dan vijf jaar waren zij in bijna ieder televisie programma te zien. Van Op volle toeren tot aan de Eddy Go Round Show maar ook het podium in den lande beklommen ze regelmatig. Jarenlang waren ze vaste gast in de Gert & Hermien Show.

'Yosee & Friends zingen voor Huntington
07-09-2011 10:21:00

Zaterdag 15 oktober zal onder de naam ''Yosee & Friends zingen voor Huntington'' in de Brabanthallen een ''Total VIP Party'' plaatsvinden. De ziekte van Huntington is een spierziekte die in Ria Bremer een goede ambassadrice kent. De ziekte is niet zo bekend bij de meeste mensen, maar toch hebben veel mensen er mee te maken.Zo ook Wesley Sneijder die , als zijn agenda het toe laat, samen met Yolante op deze avond aanwezig zal zijn.

Wim Roma kijkt terug op geslaagde eerste clipreis i.s.m..Ferio
06-09-2011 22:39:00

Als fervent kijker en echte fan van TV Oranje ontving Wim Roma 10 juni jl. de digitale nieuwsbrief van TV Oranje waarin de aankondiging stond voor een heuse clipreis naar Kreta. De clip zou gegarandeerd worden uitgezonden op TV Oranje. Wim Roma dacht:"Dat lijkt mij ook wel wat, want welke 81-jarige zanger krijgt de kans nog een clip te gaan opnemen op Kreta?". Hij vervolgt: "En hoe mooi zou het zijn als mijn clip op TV Oranje vertoond zou worden!

Kom kijken bij de Talentenjacht Overijssel
06-09-2011 22:17:00

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2011 organiseert Radio Twenterand een speciale 'Talentenjacht Overijssel' in zalencentrum Harwig in Den Ham. Een jury bestaande uit de bekende muziekproducer Edwin van Hoevelaak, tekstschrijver Henny Thijssen, zanger Frank van Etten en zangeres Annet Nikamp zal een groot aantal Overijsselse muzikanten beoordelen.

Alex West komt met 'Dit is liefde'
06-09-2011 19:59:00

Alex West brengt alweer een nieuwe single uit. De titel "Dit is liefde'. Zijn laatste single "Angie" bekend van de Rolling Stones werd in een nieuw jasje gestoken zoals Alex West dat graag zou zien. "DIt is liefde" is een vervolg op deze single. Alex West gaat al een tijdje mee in Nederland muziekland en weet met zijn optredens jong en oud te boeien. Dat blijkt wel uit dat hij werd uitgeroepen tot feestzanger van de Après skihut te Rotterdam en één van de huiszangers is van Stichting de Zonnebloem.

Nieuwe single voor Helemaal Hollands
06-09-2011 18:34:00

Eens in de zoveel jaar schieten er opvallende kreten naar boven die tevens dienen als thema voor een gimmicksingle. Denk hierbij aan “Hey Baby”, “Biertje?”, “Hé Hoo”, “Het feestteam”, “Sex met die kale” en tal van andere voorbeelden uit het verleden. Deze nummers hebben altijd enorm veel impact en staan garant voor een ware hype in het uitgaansleven. Hét feestduo van Nederland - Helemaal Hollands - hebben volgens kenners nu ook zo’n hype in handen en wel met hun nieuwe single “Waar is dat feestje?”.

Ook in 2012 Dutch Valley
06-09-2011 17:38:00

De talrijke glimlachen op de festival-dag zelf spraken boekdelen, zodat met het zeer geslaagde debuut van Dutch Valley festival een stevige basis voor een nog mooier vervolg is gelegd. De tweede editie van Dutch Valley festival zal plaatsvinden op zaterdag 11 augustus 2012 in Velsen Valley Spaarnwoude. De vele positieve reacties op de brede muziekprogrammering - ergens tussen rock, pop, hiphop en smartlappen in -  zijn een stimulans om de volgende keer nog grootser en spectaculairder uit te pakken.

Video-clip en cd voor rapper Frenszy
06-09-2011 07:49:00

De nu 17 jarige Frenszy heeft al heel wat ondervonden in zijn vroege jeugd. Hij is te vaak met kanker geconfronteerd in zijn nabije omgeving bij familie en zijn eigen moeder. Frenszy was het zat kon geen kant op met zijn emoties. Hij had een uitlaatklep nodig en schreef een nummer over kanker. Maar dat was niet genoeg, hij wilde geld inzamelen voor het KWF. Dankzij hun onderzoeken had zijn eigen moeder nog een toekomst en was genezen. Hij wilde zijn nummer verkopen en 100% van de opbrengst aan het KWF schenken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 29 mei t/m zondag 4 juni

                     Rein Mercha - Met hart en ziel

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl