RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jordaan Festival in Amsterdam gaat toch door
17-09-2011 00:44:00

Ondanks eerdere berichtgevingen heeft de organisatie van het jaarlijkse Jordaan Festival in Amsterdam vandaag alsnog overeenstemming bereikt over de doorgang van het muziekfestival in Amsterdam. De aankondiging van de komst van de vier Toppers, Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Gordon,  was voor de gemeente Amsterdam reden om de uitgifte van de evenementenvergunning  voor het  jaarlijkse muziekfestijn in Amsterdam te heroverwegen. De verwachte toeschouwerstroom naar het festival gaf reden tot bezorgdheid.

CCR-Revival naar Westerhaar
16-09-2011 14:05:00

Op zaterdag 29 oktober 2011 zal de Creedance Clearwater Revival Tribute voor een optreden afreizen naar Kulturhus "De Klaampe", Beeklaan 1 te Westerhaar. De aanvang is om 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10.00. (aan de zaal €12.50). De CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen.

Habo-events organiseert Oktoberfeest 2011
16-09-2011 11:30:00

Zaterdag 29 oktober organiseert Habo-events voor de vierde keer het Oktoberfeest. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in de tent aan de Europaweg, tegenover het politiebureau. Tot 1.15 uur maken onder andere Trenkwalder en Heino & Heino er een groot feest van. Het Oktoberfeest betekent gezelligheid, feest, muziek en live optredens. En dit alles in een gezellige en verwarmde feesttent, volledig in de echte Duitse schlager-stijl. Lange tafels, pullen en her en der zelfs een lederhosen…

Stanley Hazes doet z'n eigen ding
16-09-2011 11:15:00

'Vandaag doe ik m'n eigen ding' is de vrolijke nieuwe single van volkszanger Stanley Hazes. Stanley is geboren in den Haag en uiteindelijk in Helmond neergestreken. Stanley is een volle neef van André Hazes. Muziek is dus met de paplepel ingegoten. Na 'Wat ik je zeggen wil' levert Stanley weer een échte 'Hazesplaat' af. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is opgenomen in Scheveningen en daar doet Stanley duidelijk zijn eigen ding!

Dirk-Jan Deelen lanceert nieuw kroeglied
16-09-2011 11:01:00

Wie kent dat niet, de kroeg waar je een gezellige avond heb gehad gaat bijna sluiten. De kroegbaas schenkt de laatste borrel in en draait nog één plaatje! Vanaf vandaag gaat dit de nieuwe plaat van Dirk-Jan Deelen worden : “Ik wil nog niet naar huis”! Het is de titel van zijn nieuwe single die op 16 september officieel te verkrijgen is. Dirk-Jan is de vaste huiszanger van het grootste feestcafé van Nederland : De Après Skihut te Rotterdam. Door de vele positieve reacties die Dirk-Jan kreeg is hij ervan overtuigd dat nu heel horeca Nederland er klaar voor is!

Roosy heeft definitieve muziekrichting gevonden
16-09-2011 10:44:00

Als er één ding is dat we met zijn allen veel te weinig doen, dan is dat wel onze geliefde vertellen hoeveel hij of zij voor ons betekent. En als wij het dan een keertje doen, dan is het vinden van de juiste woorden niet eenvoudig. Roosy biedt hulp: “Zing het gewoon” De woorden uit het nieuwe lied “Niemand zo betoverend als jij” van Roosy komen recht uit het hart van Roosy, die het zingt als een aubade voor zijn eigen geliefde. Het lijkt erop dat hij hiermee ook zijn definitieve muziekrichting gevonden heeft.

Amsterdam weert Toppers-zangers; veiligheid in geding
16-09-2011 10:38:00

René Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom zijn niet welkom op het Jordaan-festival van komend weekend. De burgemeester van Amsterdam denkt dat de toeloop van bezoekers zo groot zal zijn als de vier heren (individueel of gezamenlijk) optreden, dat de veiligheid van de bezoekers niet kan worden gegarandeerd. De afwijzing komt als een klap in het gezicht van Froger.

Singlepresentatie Arjen Boltjes in Stadskanaal
16-09-2011 01:01:00

De nieuwe single van Arjen Boltjes "Het sprookje is voorbij" wordt gepresenteerd op zaterdag 17 september 2011 in Cafe Cin-Cin aan de Korte Hemenweg 4 te Stadskanaal. De entree is helemaal GRATIS!! . De nieuwe single is wederom geproduceerd door Jeroen Dirksen. Het gaat over (zoals de titel al doet vermoeden) een verbroken liefde, maar met de vrolijke en up-tempo sound is het toch een vrolijke plaat.

Stefan van Zoggel zet de tijd stil
16-09-2011 00:46:00

Stefan van Zoggel heeft de tijd stil gezet! Althans in zijn nieuwe single die eind deze week uit komt. “De tijd staat stil” staat voor de vaak korte maar heftige vakantie liefdes, terug in Nederland gekomen wil je niets liever in de tijd terug om heel even de tijd stil te zetten! Een echt na-zomers nummer, dat van het begin tot het eind swingt. “De tijd staat stil” is de voorloper op het album van Stefan,“Kom Dans Met Mij” die binnenkort verschijnt. Bij de productie van dit album hebben Nederlands beste muzikanten hun medewerking verleend.

Volop nieuws omtrent Guus Meeuwis
16-09-2011 00:33:00

Op 4 november geeft Guus een eenmalig concert in poptempel Paradiso! “Na een zomer die in het teken stond van de Groots met een zachte G concerten en een rits festivals, hebben de band en ik zin om weer te spelen in een popzaal. De clubtour van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk. Dat willen we nog een keer doen!” aldus Guus. Morgen start de openbare kaartverkoop maar via onderstaande link kan je nu al kaarten voor dit unieke concert reserveren via deze exclusieve Presale.

'Marianne Weber Live In Concert', een unieke dvd ervaring
16-09-2011 00:23:00

Op 18 april 2011 gaf Marianne Weber een concert in het Circustheater te Scheveningen in het teken van KWF for Life! Het concert stond tevens in het teken van de presentatie van haar album ‘’Jouw Lach’’. Natuurlijk heeft ze haar grootste successen ten gehore gebracht, met onder andere de hits “Ik weet best dat er een ander is” en “De Italiaan”. Natuurlijk mag Sunny Boy niet ontbreken. Dit nummer, speciaal voor haar kleinkind geschreven vertolkt ze samen met hem tijdens het optreden.

Edison Pop Oeuvreprijs 2011 voor Marco Borsato
15-09-2011 23:59:00

De Edison Pop Oeuvreprijs 2011 gaat naar Marco Borsato. Hij verdient deze bijzondere erkenning voor zijn muzikale prestaties vanaf 1990. De prijs wordt officieel aan hem uitgereikt op 2 oktober tijdens Edison Pop 2011. Marco Borsato werd vandaag met dit heuglijke nieuws verrast door Jakhals Thijs tijdens de opnames van de nieuwe editie van The Voice of Holland. Deze uitzending van de Jakhalzen was vanavond te zien in ”De Wereld Draait Door”.

TV Oranje en SchlagerTV van start met ‘Spiel mir einer!’
15-09-2011 13:21:00

Muziekzender TV Oranje en haar zusterzender SchlagerTV gaan begin oktober van start met ‘Spiel mir einer’, een wekelijks programma vol Duitstalige muziek met de nadruk op de Alpenlanden. De serie zal worden gepresenteerd door Wijbrand van der Sande en bevat videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten. De gloednieuwe serie, waarvoor de opnamen inmiddels van start zijn gegaan, is een opvallende samenwerking tussen TV Oranje/SchlagerTV, Graafschap TV/Gelre TV en TV Limburg.

Exclusieve kleding sponsor voor Jolanda Zoomer
15-09-2011 12:40:00

Vol trots kunnen we mededelen dat er een kleding sponsor is gevonden voor Jolanda Zoomer. En niet zo maar een kleding sponsor, fantastische kleding gebaseerd op kwaliteit en smaak. Dit trendy kledingmerk vertegenwoordigt zich onder de naam Shoeby. Naast de juiste uitstraling moet je je als artiest natuurlijk helemaal lekker voelen in je kleding en daar hebben we in dit geval alle vertrouwen in. "Het is absoluut een super collectie" zegt Jolanda, "Het past precies bij mij”. Het is vandaag de dag niet eenvoudig om een passende kledingsponsor te vinden.

Crystal Dream Plays U2 ‘Back to Eden’
15-09-2011 12:32:00

Zaterdag 26 november a.s. is ‘Crystal Dream Plays U2’ te zien in het Eden hotel in Emmen. Voorafgaand aan de U2 show brengt de band o.a. klassiekers uit de jaren ’90 ten gehore. Het belooft een energieke avond te worden die je als muziekliefhebber niet mag missen... Er ligt een rijke historie voor Crystal Dream in het Eden hotel. In 2006 speelt de band er voor het eerst (destijds ‘De Giraf') en laat een onuitwisbare indruk achter. 

Songs From the Movie Sister Act
15-09-2011 11:24:00

Dit voorjaar werden binnen slechts enkele weken ruim 13.000 tickets verkocht voor de shows The Songs from the Movie SISTER ACT, welke het afgelopen voorjaar in het Amsterdamse RAI theater stonden. Mede hierdoor kon een vervolg niet uitblijven. De succesfilm Sister Act over de zingende nonnen, o.l.v. Whoopi Goldberg, was begin jaren negentig een regelrechte hit. Niemand kan stil blijven zitten bij nummers als ‘I Will Follow Him'.

Jan Smit en Leontien van Moorsel onthulden op spectaculaire wijze het grootste maandblad aller tijden
15-09-2011 11:16:00

Vanmiddag maakten Jan Smit en Leontien van Moorsel op spraakmakende wijze hun entree op de Volendammer dijk. In een geldwagen werden zij voorgereden, om vervolgens de cover te onthullen van een speciale editie van 100%NL Magazine.  De oplage van deze speciale editie bedraagt 1 miljoen exemplaren en is gemaakt ter ere van het 170-jarig bestaan van C&A. Voor zover bekend werd er in Nederland nooit eerder een glossy blad in zo’n oplage gedrukt. Vanaf 15 september zal deze speciale editie van het 100%NL Magazine bij iedere aankoop bij C&A gratis worden meegegeven.

Henk Wijngaard en Silvia Swart bundelen krachten samen
15-09-2011 01:09:00

Na maanden zoeken en praten over een duet is er eindelijk een samenwerking en liedje gekomen van Henk Wijngaard en Silvia Swart. Het liedje "De Weg naar Geluk", geschreven door Dick van Altena (bekend van The Major Dundee Band)  is inmiddels opgenomen in de Studio van Terry West Productions. De reacties zijn lovend, de stemmen van Henk en Silvia vullen elkaar uitstekend aan en ze duiken z.s.m. de studio weer in om een tweede duet op te gaan nemen.

Start voorverkoop Dutch Valley op donderdag 15 september 2011
15-09-2011 01:07:00

Op zaterdag 11 augustus 2012 vindt de tweede editie van Dutch Valley festival plaats in Velsen Valley Spaarnwoude. De kaartverkoop van dit zomerse buitenevenement voor jong en oud start op donderdag 15 september 2011. Het glooiende natuurlandschap tussen Amsterdam en Haarlem verandert op 11 augustus 2012 in een feestgebied met talloze muziektenten en meerdere openluchtpodia. Het diverse muziekprogramma telt ook volgend jaar ruim 100 topartiesten van Hollandse bodem.

Bekendmaking eerste nominaties Edison Pop
15-09-2011 00:56:00

Een aantal genomineerden voor Edison Pop, de oudste muziekprijs van Nederland, zijn vandaag live in het 3FM programma GIEL bekend gemaakt. In de categorie beste vrouwelijke artiest zijn Ilse DeLange, Marike Jager en Anouk genomineerd. Go Back To The Zoo, Ben Saunders en Krystl zijn door de vakjury genomineerd in de categorie beste nieuwkomer. Verder zijn ook de genomineerden van de publieksprijs beste album bekend gemaakt.

René le Blanc op 13 als hoogste binnenkomer in de RADIONL-TV Oranje top 30
15-09-2011 00:51:00

Het gaat goed met onze zanger René le Blanc. Zijn nieuwe single “Ik laat je nooit meer gaan”,  die nog maar net uit is gebracht, staat als nieuwkomer al meteen op 13. Een geweldige resultaat voor deze prachtige wals! Naast dit mooie resultaat bij Radio NL wordt de single ook goed opgepakt bij de verschillende regiostations. René nu is druk bezig met zijn promotour die net is begonnen. Binnenkort gaat de single ook uitgebracht worden in Duitsland, waarover later meer.

TV Oranje supporters exclusief naar Buma NL Festival
14-09-2011 11:14:00

Donderdag 29 september is Den Bosch het toneel van de tweede editie van Buma NL, dé conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. Daarbij presenteert bekend en nieuw talent zichzelf met showcase-optredens in een zestal etablissementen aan de Parade. Een kleine greep uit de artiesten: Roy Raymonds, Elz Bakker, Wesley Klein, Henk Damen, Henk Bernard, Jan Leliveld, Dikdakkers, Ronnie Ruysdael, Grad Damen, Helemaal Hollands, Jolanda Zoomer, Django Wagner, Stef Ekkel en de Alpenzusjes.

Geslaagde singlepresentatie Wesly Bronkhorst
14-09-2011 08:10:00

Dinsdagavond 13 september 2011 is in Cocktail Bar Players de zomerse najaars single "Jij en ik" uitgereikt aan Wesly Bronkhorst, door niemand minder dan Judith Osborn! Rachel Hazes zou de single in eerste instantie uitreiken, maar was helaas verhinderd wegens het overlijden van haar oma. Het hoesje van de single is heel bijzonder; het is namelijk een afbeelding van een schilderij, gemaakt door kunstenaar Roel Hofman.

Diana Dekkers gaat als een speer
13-09-2011 20:49:00

Na het succes van de laatste single "He he ho" van Diana dekkers zal er in oktober een nieuwe single van haar gaan verschijnen. Dit keer is er gekozen voor een mooie rustige ballad. Wederom heeft Harold Queens van HQ-Studio het arrangement en de opnamen gemaakt. De single zal net zoals de vorige op het  Rood-Hit-Blauw label worden uitgebracht. De tekst is afkomstig van Diana zelf.

TV Oranje aanwezig bij LEGO® WORLD
13-09-2011 20:36:00

LEGO® WORLD is het grootste LEGO-spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de elfde keer plaatsvinden. Van woensdag 19 t/m woensdag 26 oktober 2011 kun je in de IJsselhallen Zwolle wederom genieten van zes grote hallen met heel veel LEGO plezier met miljoenen LEGO steentjes, levensgrote LEGO bouwwerken, een bioscoop en bekende artiesten!

Ontmoet en groet Corry Konings op 17 september bij Berk Music te Eindhoven
13-09-2011 20:34:00

Op zaterdag 17 september zal Corry Konings een instore geven bij Berk Music te Eindhoven. Het optreden begint om 12.00 uur en na afloop zal Corry signeren. Dat Corry haar sporen reeds lang verdient heeft in de muziek business is natuurlijk bij velen bekend. “Lachend door het leven” is de titel van het nieuwe album van Corry. De eerste single “Het heeft geen zin meer om te huilen’ is een lekkere meezinger met een positieve tekst die momenteel hoog in de hitlijsten staat.

Johan Heeren komt met nieuwe single in 3 talen
13-09-2011 20:22:00

Het gaat goed met de Roosendaalse zanger Johan Heeren. Langzaamaan wint hij steeds meer terrein en is hij al lang niet meer alleen in “het Brabantse” actief. Na het succesvolle feestnummer “Ik heb het helemaal gehad met jou”, wat nog zeer regelmatig op de radiostations en in de café’s te horen is, vond Johan Heeren dat het nu tijd is voor een iets serieuzer nummer. Hij bracht twee professionele muziekstudio’s bij elkaar om zijn idee uit te werken.

Het Friese duo Die Twa presenteert vol trots hun tweede album
13-09-2011 20:04:00

Na het succes van hun eerste album met o.a. de hitsingles ‘Fûgels’,‘Sinnewaarmte’en ‘Asto mar by my bist’ komen ze nu met een volledig nieuw Friestalig album. Alle liedjes zijn opnieuw door Krijn en Jacob zelf geschreven en samen met Bart Erkelens van Edisound recording studio zijn er prachtige arrangementen gemaakt. Jimmy van den Nieuwenhuizen (o.a. drummer van VanVelzen) heeft alle drumpartijen ingespeeld, Sjors van den Eerenbeemt heeft de baspartijen op zich genomen en voor de saxofoonpartijen komt de eer toe aan Bert Jan de Wagenaar.

Jerry van Vianen komt met nieuwe single
13-09-2011 19:59:00

Jerry van Vianen brengt zijn nieuwe single uit met de titel 'De wereld draait door'. Toepasselijker dan op deze datum met deze titel kan het bijna niet na alweer 10 jaar het drama 9-11. Maar, zegt Jerry "Het is inderdaad toeval omdat de song niet gaat over deze zwarte dag uit de geschiedenis maar over een hedendaagse relatie tussen twee mensen die alles hebben en waarvan dan toch één van de twee elders het geluk zoekt". Jerry hoopt dan ook dat niet alleen de song maar ook zeker de clip gewaardeerd zullen worden.

Nick & Simon zetten strijd voort via Hyves
13-09-2011 19:21:00

Nick & Simon strijden al enkele weken tegen elkaar om ondermeer de nummer 1 positie in de hitlijsten met hun nieuwgevormde duo’s Nick & Thomas en Keizer & De Munnik. Op Hyves is een nieuwe battle ontstaan: ‘The HyvesBattle’. In de battle gaat het erom met wie jij het beste duo vormt: Nick of Simon. Aan de hand hiervan sluit je je aan bij het team van Nick of het team van Simon.

Willeke D’estell brengt nieuwe single uit
13-09-2011 10:11:00

Donderdagmiddag 29 september zal tijdens het optreden in het Reinaldahuis in Haarlem aan Willeke het eerste exemplaar worden uitgereikt van haar nieuwste solo single. ‘Hou me Vast’ is een Nederlandstalige discoversie van een bekende engelstalige hit uit de jaren 80 en als tweede track de ballade versie daarvan. De cd zal worden uitgereikt door collega en grote vriend Ronnie Tober. Afgelopen jaar hebben Ronnie en Willeke twee duet singles opgenomen met groot succes. Vele tv-programma’s waaronder Koffie-MAX hoorden daarbij.

Commotie om nieuwe single van Roy Raymonds
12-09-2011 21:56:00

Afgelopen weekend was de officiële CD uitreiking van de nieuwe single “LaLaLa Liedje” van Roy Raymonds, de “blote-voeten-zanger van Nederland”. De uitreiking vond plaats in Ederveen waar meer dan 2500 fans van het Nederlandse lied dit feestje meevierden. Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan de Koning van de Piraten, volkszanger Jannes. Dit ging echter niet zonder slag of stoot; toen Jannes de titel van het liedje zag beschuldigde hij Roy meteen plagend van plagiaat.

TV Oranje nu 24 uur per dag op de satelliet
12-09-2011 20:59:00

TV Oranje is vanaf vandaag 24 uur per dag te ontvangen in het basispakket van satellietdistributeur CanalDigitaal, via de ASTRA 23,5 satellietpositie. Tot dusver was TV Oranje alleen in kanaaldeling te ontvangen via de ASTRA 19,2. Die positie blijft de hele maand september nog in gebruik, naast de nieuwe 23,5 positie. Met de verhuizing naar de ASTRA3-satelliet wordt ook de beeldkwaliteit van TV Oranje verbeterd. TV Oranje was in 2006 het eerste digitale Nederlandse themakanaal dat via de satelliet werd uitgezonden.

Bouke in Ahoy
12-09-2011 20:57:00

Bouke treedt op 2 en 3 december a.s. in Ahoy Rotterdam op als topact in de grootste Caribbean Las Vegas Show van Nederland! Het wordt een show van wereldklasse in prachtige Las Vegas decors.  Bouke wordt met recht ingeschaald bij de beste vocalisten van Nederland. De reacties tijdens zijn optredens in het land, de Elvis concerten en op zijn laatst uitgekomen Engelstalig album ”For the good times” zijn overweldigend. Meer info: www.bouke.nu

Alsnog verbod samenwerking TROS en Privé
12-09-2011 20:49:00

Omroepvereniging TROS mag de logo’s van de TROS en het digitale kanaal Sterren.NL niet beschikbaar stellen aan het weekblad Privé ten behoeve van een column van presentator Kees Tol. Een eerder verleende toestemming daarvoor is vorige week door het Commissariaat voor de Media weer ingetrokken. Dat gebeurde na bezwaren van TV Oranje en radiozender 100% NL.

Lucas en Gea lanceren nieuwe single
12-09-2011 20:46:00

"De mooiste dag" is de titel van de nieuwe single van Lucas & Gea, als voorloper op het nieuwe album welke op 15 en 16 oktober a.s. gepresenteerd gaat worden, in respectievelijk "De Kruisweg" te Marum en Speelparadijs "Dolle Pret" te Almelo. Dit vrolijke nummer typeert de Lucas & Gea stijl, en is vanaf nu te downloaden via hun website onder het kopje downloads. Meer informatie over de albumpresentaties en de ter ere hiervan te organiseren busreis naar Almelo kun je tevens nalezen op www.lucasengea.nl 

Nederlandse artiesten maken single voor jubilerend 100% NL
12-09-2011 20:37:00

Vanmorgen werd 100% NL DJ Marjon Keller tijdens haar uitzending overvallen door zangeres Do en nieuw Nederlands talent zanger Pieter van der Zweep. De artiesten kwamen samen het duet ‘Vijf Jaar’ brengen, wat ze speciaal ter ere van het 5-jarig jubileum van 100% NL hebben opgenomen. Het nummer is een idee van tekstschrijvers Robert Dorn en Joost Griffioen. Voor het nummer werd zangeres Do benaderd die meteen enthousiast reageerde. Omdat ze onder de indruk was van nieuwkomer Pieter van der Zweep was een duet snel geboren.

Nieuwe single voor Jurjen Kers
12-09-2011 08:07:00

Na de debuutsingle "Onder de maan en de sterren" komt Jurjen Kers nu met een nieuwe feestknaller die het voor Jurjen echt moet gaan doen dit jaar. De nieuwe single "Geef het een duwtje" is een lekkere feestplaat die in zijn stijl perfect aansluit op de eerste single. Een lekker nazomers liedje met weer een hoog meezinggehalte. "Geef het een duwtje" is gecomponeerd en geschreven door niemand minder dan Frank Verkooyen, die eveneens verantwoordelijk was voor het maken van de muziek van de debuutsingle.

Heerde had primeur nieuwe single Marco de Hollander
11-09-2011 18:27:00

De Oranje Carrousel was afgelopen zaterdag in Heerde tijdens het afsluitfeest voor de zomergasten van de plaatselijke camping. Het werd een geweldig feest in die velen nog lang zullen herinneren. Zo waren er optredens van David, Pascal de Vormer, Marco de Hollander, John Enter, Marco Schouten en Janneke de Roo. Een groot meezingfeest werd het en de campinggasten gingen dan ook huiswaarts na een geweldige avond.

Marjan Zijlstra wint Talentenjacht Overijssel
11-09-2011 15:03:00

Radio Twenterand kan met trots terug kijken naar de Talentenjacht Overijssel.  Op vrijdag 9 september ging de talentenjacht van start met 15 deelnemers die  allemaal live mochten zingen voor een professionale jury, fans en publiek.  Nadat de 15 kandidaten hadden opgetreden heeft de jury in onderling beraad  8 finalisten uitgekozen die door gingen naar de finale op zaterdag 10 sept.  Lisanne Bongers, Marjan Zijlstra, Evelien Mulder, Kimberly Tragter, Naima Oosting, Ilse Bolink, Hugo Peeters en Monique Jans. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl