RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Lucas en Gea zoeken figuranten voor clipopname
19-03-2012 13:59:00

Op donderdag 19 april 2012 zal de videoclip van de nieuwe single van Lucas en Gea worden opgenomen bij Café Dommering op het Marktplein van Winschoten. De single is een oude piratenklassieker die in een geheel nieuw jasje is gestoken. Het duo is op zoek naar figuranten voor een rol in de clip. Dus hou je van een feestje en wil je op tv kom dan 21.30 uur naar Cafe Dommering. De entree is geheel gratis.

Jeroen Stevens en Jan Vogel lanceren ‘Oh Wat een familie’
19-03-2012 12:35:00

maakten in augustus 2011 kennis met elkaar. Jan Vogel had een liedje "Crimineel" en daar moest een clip bij, maar wat is een clip zonder figuranten? Jeroen Stevens werd gevraagd om de rol van "de" criminineel op zich te nemen en dit deed hij met veel plezier. De klik tussen Jan en Jeroen die was er meteen. Na de lancering van "crimineel" werd er al snel besloten om eens iets samen te doen. Jan die kwam met het idee om een oud liedje (1968) in een nieuw jasje te stoppen van Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer.

Watermöllefestival in gesprek met Boi Foi Toch
19-03-2012 12:09:00

De slotact van het Watermöllefestival 2011, The Heinoos beloofde 100% feest en dat werd het ook!  Maar het Watermöllefestival èn de Achterhoekse dialectband Boh Foi Toch bleef voor de organisatie een gedroomde combinatie. Dat zou op zondag 8 juli 2012 kunnen gaan lukken. ‘‘Ik heb weer contact gehad met manager Rita Keuper. Boh Foi Toch kàn en het Watermöllefestival wíl; dan moeten we daar toch uit kunnen komen’, aldus voorzitter Willie Oosterhuis.

Gabriello tekent contract met JB Productions
19-03-2012 11:58:00

De Vlaamse zanger Gabriello die momenteel een hit heeft in Nederland met "Ik had je lief" heeft een exclusief contract getekend met artiestenbureau JB Productions. Gabriello begon zijn carrière als DJ bij diverse radiostations in België, hij kreeg zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records met het wereld uur-record DJ. Later besloot de Vlaming te gaan zingen. Eind 2011 kwam het album "Solo Para Ti" uit.

GigantFM vanaf 19 maart drie weken lang in actie
19-03-2012 11:44:00

Vanaf 19 maart gaat GigantFM samen met Hotel-Restaurant "‘t Wapen van Exloo" een geheel verzorgd lang weekend of midweek weggeven voor 2 volwassen en 2 kinderen. Dit doen ze speciaal voor die mensen die niet de financiële middelen hebbenom op vakantie te gaan. Dit kan om verschillende redenen zijn. Daarom zijn ze op zoek naar mensen die zelf, of vrienden en  kennissen hebben, waarvan zij weten dat ze niet op vakantie kunnen.

Muziekvrienden van Dolf de Vries (†) organiseren bijeenkomst
18-03-2012 12:42:00

De op 27 september overleden gitarist Dolf de Vries was een zeer begaafde gitarist en trad met veel succes in actie op in binnen- en buitenland. Hij zat bij verschillende muziekformaties, waarbij zijn meest bekende formatie ’The Black Dynamites’ was. Naast zijn passie voor muziek beoefende hij ook fanatiek een oeroude, culturele, zelverdedigingsport de ‘Pencak Silat’ uit Indonesië. Hij had zijn Stichting ‘Pak Serak’ opgericht, om deze sport door te kunnen geven aan de jongere generatie opdat de oude Cultuur niet verloren zal gaan.

De Oranje Carrousel start dit jaar in Arnhem
18-03-2012 12:05:00

In navolging tot o.a. de MPF gaat ook de Oranje Carrousel weer toeren door het land. Dit maal is de kick off niet met Pasen maar al een week eerder namelijk op zondag 1 april in Arnhem. In de horecagelegenheid Café Capella, waar vorig jaar het seizoen 2011 werd afgesloten is nu de start. En niet zonder reden want het bestaat 9 jaar en vanaf 2 april zal het in andere handen overgaan. Een uitzwaai feest voor de huidige eigenaar gaat het worden met natuurlijk de artiesten welke ook de afgelopen jaren aanwezig waren tijdens het smartlappenfestival.

Stef Ekkel is 'Hollandse Nieuwe'
17-03-2012 16:24:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 19 maart is dat Stef Ekkel met zijn nieuwe single ‘De zwerver van Amsterdam’. Het nummer is afkomstig van Stefs laatste CD 'Gezelligheid kent geen tijd'. De tekst gaat over een man die weinig geluk heeft gehad in het leven. Met Stef zelf gaat het gelukkig prima. Vorig jaar trad hij in het huwelijk en binnenkort hoopt hij voor de derde keer vader te worden. De clip, die vanzelfsprekend werd opgenomen in Amsterdam, is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Marco de Hollander weet ook Oostenrijk te raken!
17-03-2012 16:07:00

De vrolijkste volkszanger, Marco de Hollander, was van 10.tot 15 maart te vinden tussen de Oostenrijkse bergen. Zijn succesnummers kwamen daar goed op zijn plek. Met “De Sneeuwwals” en “Ik vlieg de berg af…” wist Marco de liefhebbers van het Nederlandse lied te vermaken. Een weeklang reisde vele artiesten naar Westendorf, waar ter afsluiting van het winterseizoen een heus feestweek werd georganiseerd.

Mega Piraten Festijn weer van start
17-03-2012 12:38:00

Ook dit jaar zijn alle topartiesten weer te zien op Nederlands grootste meezingfeest: het Mega Piraten Festijn. Je kunt er genieten van optredens van o.a. Nick & Simon, Jan Smit, Marianne Weber, Sieneke, De Piratentoppers, Jannes, Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands, Vinzzent, Thomas Berge, Peter Beense, Koos Alberts, Gebroeders Ko, Django Wagner e.v.a.

AnnaGrace klaar om de harten opnieuw te veroveren met nieuw werk van eigen hand
17-03-2012 11:02:00

Na het succes van 'Ready To Dare', het vorige album van AnnaGrace (met de internationale hitsingles 'Let The Feelings Go', 'Love Keeps Calling' en 'You Make Me Feel' die telkens de eerste plaats in de USA Dance Airplay Billboard bereikten), is AnnaGrace helemaal klaar om de harten opnieuw te veroveren met nieuw werk van eigen hand. Met het internationale succes ging ook een uitgebreide tour gepaard. Deze tour was een dankbare bron van inspiratie en creativiteit.

‘De Orgelman’ is de nieuwe single van Helemaal Hollands
17-03-2012 10:51:00

Ook deze keer weet hét feestduo van Nederland iedereen te verrassen met een geweldige nieuwe track. De single ‘De Orgelman’ zal komende weken veel te horen en zien zijn in de media. ‘De Orgelman’ is afkomstig van het nieuwe album van Helemaal Hollands dat volgende week zal uitkomen. Het album met de titel ‘Ik hou van Helemaal Hollands’ bevat naast een aantal typische Helemaal Hollands- liedjes ook opvallende medleys. Fantastische feestmedleys met allemaal een eigen thema.

Nieuwe cd-single 3JS incl. bonustracks met Lange Frans en Bløf
16-03-2012 14:03:00

Vandaag ligt de nieuwe single van 3JS “Bij Hoog En Laag” officieel in de winkel en is deze ook te downloaden via iTunes. De track is afkomstig van het album “4 Elementen” dat het trio 27 januari uitbracht. De cd-single bevat twee unieke bonustracks: “Niets Dan Gezeik” en “Old Man”. “Niets Dan Gezeik” is een duet met Lange Frans, dat 3JS samen met hem opnam voor het tv-programma Studio 9. De cover van de Neil Young klassieker “Old Man” is het resultaat van een prachtige studiosessie die de 3JS onlangs samen met Bløf deed.

Nieuwe single voor Mike van Dijk
16-03-2012 09:02:00

"Ga jij maar lekker naar die ander" is de titel van de nieuwe single van de in 1975 Oldenzaal geboren Mike van Dijk. Voor de opname werd de studio van Waylon van der Heijden Goldfinger productions gekozen en dat betekent dat het weer een prachtige opname is geworden van hoge kwaliteit. Een opname waar Mike zijn muzikale capaciteiten voor honderd procent heeft ingelegd en niet alleen de zang voor zijn rekening heeft genomen maar ook de tekst heeft geschreven en samen met Waylon van der Heijden het arrangement van heeft gemaakt.

Simone zingt met Xander de Buisonjé tijdens finale ‘538 voor War Child’
16-03-2012 08:46:00

Simone behaalde vorige week vrijdag met 92 % de halve finale van de talentenjacht ‘538 voor War Child’. Vanavond is de finale en deze wordt live uitgezonden op 16 maart bij SBS6 vanaf 19.00 uur en is daarnaast live te beluisteren via Radio 538. Tijdens deze finale zingt Simone het nummer ‘Afscheid’ samen met niemand minder dan Xander de Buisonjé! De finalist met de meeste stemmen wint een platencontract én airplay op Radio 538!!

Nieuw album voor Franklin & Maxine
15-03-2012 22:24:00

Onlangs tekende Franklin & Maxine een platen contract voor een nieuw album. Samen met Producer Piet Souer, die verantwoordelijk was voor de hit "De eerste keer" zijn Franklin en Maxine de studio ingedoken en is de eerste single klaar. De release van deze single zal in de eerste week van mei zijn. Deze  heerlijke song met een latin feel zal de lente pas echt goed laten beginnen.

Clip nieuwe single Stef Ekkel online
15-03-2012 22:06:00

Stef Ekkel lanccerde begin maart 2012 de opvolger van z'n succesvolle feestsingle "Waarheen, waarvoor". De titel van het nummer is "De zwerver van Amsterdam". Op donderdag 1 maart werd in Amsterdam de bijbehorende videoclip opgenomen die binnenkort op TV Oranje te zien zal zijn. Stef Ekkel heeft al tal van hits op z'n naam staan zoals " Op een terrasje", "Ik schrijf je naam" en natuurlijk zijn mega hit "De Woonboot". Meer info: www.stefekkel.nl

Aanstekelijk nummer van Only Seven Left
15-03-2012 21:55:00

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen in ‘De Wereld Draait Door’, of ken je ze als winnaar van de Buma/Stemra Interactive Artist Award 2012. Vorige week is ‘Love Will Lighten The Dark’ van Only Seven Left gereleased bij 3FM. Een heerlijk aanstekelijk nummer wat je absoluut gehoord moet hebben.  3FM DJ Michiel Veenstra draaide de plaat wel twee keer in zijn show waarin de jongens te gast waren. Download hier de nieuwe single! Het volledige album 'Anywhere From Here' zal vanaf april verkrijgbaar zijn. 

Trijntje Oosterhuis lanceert nieuw album
15-03-2012 21:48:00

Op 13 april is het zo ver! Het nieuwe studio album van Trijntje Oosterhuis zal in de winkel liggen. ‘Wrecks We Adore’ is een album waarop Trijntje zoals ze zelf zegt ‘zingt alsof mijn leven ervan afhangt’. Voor 'Wrecks We Adore' is Trijntje de samenwerking aangegaan met producers Anouk, Tore Johansson en Martin Gjerstad. Het album klinkt minder gepolijst dan Trijntjes eerdere platen. ‘Begrijp me goed: het is geweldig om met onbetwiste muzikale zwaargewichten als Burt Bacharach of John Clayton te werken.

Het leukste weekend vier je met Gerard Joling bij Center Parcs De Eemhof
15-03-2012 17:31:00

Op donderdag 15 maart heeft Gerard Joling samen met zijn showbizz vriendin Patty Brard in het tropische zwemparadijs van De Eemhof het programma van Het Leukste Weekend bekend gemaakt. 3800 personen in 800 huisjes kunnen tijdens het weekend van 28 september t/m 1 oktober in Center Parcs De Eemhof Het Leukste Weekend beleven. Tijdens dit weekend is er op vrijdagavond Karaoke zijn met Patty Brard, Bonnie St. Claire en natuurlijk Gerard Joling.

Nieuwe single Rob Zorn nu verkrijgbaar
15-03-2012 17:17:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Rob Zorn getiteld “Dat weet iedereen” te downloaden bij alle bekende portals. Het liedje is volgens de kenners wederom een echt Rob Zorn liedje…dus met een boodschap! De eerste regel van het lied ‘Wankelende tijden maakt ons sterker’ is krachtig en maakt gelijk de boodschap van Rob duidelijk. Hotel restaurant de Wijkerhaven uit Beverwijk is sponsor van Rob zijn nieuwe single. De promotietour rond de single zal starten op 21 maart, en Rob zal weer veel Radio-& Tv-stations in den lande bezoeken voor interviews.

Marlous uitgeschakeld met lichte hersenschudding
15-03-2012 17:02:00

Zangeres Marlous moet een week rust houden na een onfortuinlijke valpartij. Daarbij kreeg de zangeres een klap tegen haar hoofd. “Ik heb nou nog knallende koppijn, echt niet meer normaal. Verder moet ik een weekje rustig aan doen, dan zou het vanzelf weer over moeten gaan,” aldus Marlous. Marlous is druk bezig in haar nieuwe huis in Duitsland. Tijdens het klussen in huis ging het mis. Er stonden nog enkele opnames voor haar nieuwe album in de planning, een fotosessie en een reis naar Oostenrijk. Marlous heeft besloten om alles af te zeggen. Het management vindt het niet verantwoord om  door te gaan met alle werkzaamheden.

Holland Party in Best
14-03-2012 20:59:00

Op zaterdag 24 maart 2012 staat café/zaal Marktzicht aan het Wilhelminaplein in Best in het teken van de jaarlijks terugkerende Holland Party. Het belooft wederom een gezellige, gemoedelijke avond te worden waarbij iedereen van harte welkom is. Deze Hollandse avond wordt muzikaal ingevuld door de Holland Party Roadshow. Daarnaast is het de bedoeling dat ook nieuw zangtalent, wat volop aanwezig is in de regio, een kans krijgt om op het podium te schitteren.

Tweede weekend van Kruisland Live
14-03-2012 20:32:00

Het eerste weekend van Kruisland Live! was een groot succes, met optredens van De Backstienkboys, Mooi Wark, De Aprés Skihut On Tour, Fons van Velthoven, Manfred Jongenelis & Vinzzent. Komend weekend is het tijd voor het tweede weekend van Kruisland Live! Vrijdagavond 16 maart wordt het tweede weekend van Kruisland Live geopend met spetterende optredens van Neerlands beste tribute bands van U2 en Guns ’n Roses.

Nieuwe single en clip voor Will Tura
14-03-2012 20:24:00

Het is 10 jaar geleden dat Will Tura, de onbetwiste Keizer van het Vlaamse Lied, zijn laatste Nederlandstalige album, met volledig eigen nieuwe nummers, uitbracht. Er waren tal van verzamelaars en conceptalbums, maar op 30 maart 2012 is het eindelijk zover, dan zal het langverwachte nieuwe album van Will Tura in de winkel liggen. De voorbode, en titelsong, van dit album zal de vele trouwe fans nog meer doen watertanden, want “Ik Ben Een Zanger” is Will Tura op zijn best.

Stichting Lucky Joe krijgt een eigen TV programma
14-03-2012 19:02:00

Na het radioprogramma "De Gouden Uren" met Lucky Joe, welke elke zondagavond van 18.00 uur tot 24.00 uur te beluisteren is bij RTV Stadskanaal gaan ze nu een stapje verder. Binnenkort lanceren ze een eigen tv programma waarvan de naam z.s.m. bekend wordt gemaakt. In eerste instantie wordt het programma uitgezonden in Noord-oost Groningen bij RTV Stadskanaal en andere lokale zenders. Er is ook al belangstelling getoond door lokale zenders in Noord en Zuid-Holland. De opnames starten op zondag 1 april 2012.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga toegevoegd aan 'De zomer voorbij'
14-03-2012 18:22:00

Zojuist is in De Coen en Sander Show bekend gemaakt dat BNN-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn toegevoegd aan het reisgezelschap van het TROS-programma : De zomer voorbij". Het Hilversumse radio duo ‘vervangt’ het bekendste Volendamse duo Nick en Simon, dat een jaartje overslaat. De dj’s waren in 2010 en 2011 al te gast in het programma en na twee jaar ‘proefdraaien’ worden ze nu toegevoegd aan de ‘harde kern’. 

Danny de Munk viert 30-jarig jubileum in HMH
14-03-2012 13:48:00

Hoewel pas 42 jaar,viert Danny de Munk dit jaar zijn 30-jarig jubileum. Een unicum waar natuurlijk niet zomaar aan voorbij gegaan mag worden. Op de dag dat ooit zijn eerste speelfilm Ciske de Rat haar koninklijke premire beleefde, kondigde hij vandaag zijn  jubileumconcert aan dat op 17 november in de Heineken Music Hall. plaatsvindt. In 1982 deed Danny de Munk als 12-jarig jongetje in Hotel Kraznapolski auditie voor de speelfilm Ciske de Rat. De gevolgen zijn inmiddels vaderlandse geschiedenis. De Munk groeide uit tot tieneridool met 1 van de grootste fanclubs van Europa, speelde daarna hoofdrollen in vele musicals en ging uiteindelijk terug naar zijn roots als zanger en promotor van het levenslied. Tijdens zijn jubileumconcert op 17 november zullen alle hoogtepunten uit de kleurrijke carrière de revue passeren.

Jan Smit krijgt naar hem vernoemde tulp
14-03-2012 13:39:00

Zanger Jan Smit heeft vandaag aan de vooravond van de opening van Keukenhof (22 maart) in navolging van onder andere Prins Willem-Alexander, Prinses Amalia en Vincent van Gogh een tulp naar zich vernoemd gekregen. De prachtige rood met witte snijbloem werd door hem zelf gedoopt in Hotel Old Dutch te Volendam, te midden van vrienden en familie.

Ray & Monica komen met 'De laatste tango'
13-03-2012 22:00:00

Wie kent ze niet. Ray & Monica uit Friesland. Het afgelopen jaar was er radio succes met de nummers “Vaarwel” en “Zomerliefde”. Deze week gaat er een nieuwe single verschijnen die best het succes van de voorgaande singles zou kunnen evenaren of zelfs overtreffen. "De laatste tango' is de titel en is geschreven door Emile Hartkamp. Het komende weekend staat geheel in het teken van de laatste tango want op vrijdagmiddag is het nummer te horen bij Holland FM terwijl dit weekend ook Mercurius RTV er aandacht aan gaat besteden.

Koninklijke onderscheiding voor Lucie de Lange
13-03-2012 18:24:00

Lucie de Lange ontving op vrijdagavond 9 maart jl. een Koninklijke onderscheiding voor haar stimulerende leiding van het Koopmansvrouwenkoor. Lucie de Lange: “Ik kreeg knikkende knieën toen ze mij deze Koninklijke onderscheiding uitreikte, het kwam totaal onverwacht”. De Lange richtte op 9 maart 1997 in Blokzijl het Koopmansvrouwenkoop op en is sindsdien muzikaal leidster daarvan. De Lange kreeg de onderscheiding tijdens het feest ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van haar koor.

MarieChristien trekt solo de provincie rond met nieuwe show
13-03-2012 17:19:00

De komende maanden staan voor MarieChristien volledig in het teken van de presentatie van haar nieuwe album. Op 6 verschillende locaties in de provincie presenteert zij met haar kenmerkende heldere stem haar nieuwste album ‘Voetsporen’. Mooie belichting en sfeervolle projecties in een strak decor zullen de impact van haar woorden versterken.

Primeur duet Henri van Velzen en Jacques Herb op albumpresentatie in Zwolle
13-03-2012 07:24:00

Op zondag 15 april 2012 presenteert Henri van Velzen z'n splinternieuwe album "Lach naar het leven". Dit alles vindt plaatst bij "De Bierton", Schellerbergweg 27 te Zwolle. Tijdens deze presentatie zullen Henri en Jacques Herb hun onlangs opgenomen duet voor het eerst aan het publiek laten horen. Daarnaast zijn er optredens van: De Dikdakkers, Stef Ekkel, Lytse Hille, Harten 10, Kevin Smit, Karin Welsing, Lenie Gerrits en Wimmie Bouma.

Nieuwe start voor Kevin Heiman
12-03-2012 18:40:00

Eindelijk is het zover, de langverwachte single van de Venlose Zanger Kevin Heiman is uit. Na de “Pak jij je Koffers maar” wilde Kevin het even rustig aan gaan doen. maar dat duurde niet lang. In december 2011 kwam hij in contact met Olaf Simons & Ton Balendonck van TV Ellef / Butterbox. Samen doken ze de studio in om het nummer “Ik laat je nooit meer gaan” op te nemen. Deze romantische ballad geproduceerd door Simons & Balendonck moet zijn nieuwe hit worden.

Luv’ stopt definitief!
12-03-2012 18:17:00

Het populaire trio Luv', bestaande uit Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee, stopt er definitief mee. Luv’ kwam in 2006 weer bij elkaar voor een gastoptreden bij de Toppers en trad daarna nog steeds een aantal keer per maand op in het land. Luv’ genoot in de jaren ‘80 een ongekend succes in binnen- en buitenland met hits als ‘You’re The Greatest Lover’ en ‘Trojan Horse’. Na 35 jaar succes hebben Patty, Marga en José in goed overleg besloten er definitief een punt achter te zetten.

Tim Lauffer in duet met Monique Regtop
12-03-2012 18:09:00

Op de website van Tim Lauffer staat al enkele weken het bericht dat er een nieuwe single aan zit te komen met een zangeres. het blijkt allemaal nu te gaan om Monique Regtop waarmee hij een duet heeft opgenomen met als titel "Samen 1". Tim kennen we van  "7 dagen 7 nachten", "Dans klein zigeunermeisje" en "Nog een keertje met jou". Monique lanceerde de nummers "Een merel", "Leef het leven" en onlangs haar nieuwste single "Baby". De tekst is geschreven door Tim zelf en de single is spoedig te downloaden.

Erna Temming volop in de belangstelling
12-03-2012 17:24:00

De nieuwe single van Erna Temming, "Ik heb je lief", staat al enkele weken in de hoogste regionen van de nationale hitlijsten. Het Nederlandse publiek heeft Erna ontdekt en de plaat wordt dagelijks vele malen aangevraagd bij toonaangevende stations als RADIONL en Radio Hollandio. Erna laat met "Ik heb je lief" zien over een authentieke stem te beschikken, welke tesamen met een accordeon, saxofoon en strakke begeleiding een dynamisch geheel vormt.

Django Wagner strikt voormalig begeleidingsband André Hazes
12-03-2012 17:15:00

Zanger Django Wagner zal op vrijdag 13 april met de (voormalig begeleidingsband van Andre Hazes) Hollywood Boulevard de opening verzorgen van de Crazy Cross te Bergeijk. Deze avond is de unieke primeur van ’t eerste optreden van Django onder begeleiding van Hollywood Boulevard te zien. Na zijn eerste grote landelijke hit “Kali” met zijn gelijknamige album wat inmiddels met Goud is bekroond is Django’s ster reizende ster in het zo populaire volkse genre. Dat de muziek van Django steeds breder gedragen wordt in het land blijkt uit de vele optredens. 

Nieuwe single Wiep Laurenssen
12-03-2012 17:10:00

Wiep Laurenssen heeft een nieuwe single uit. Het glimmende schijfje met een dubbele A-kant heeft de titel “Stranded” meegekregen. Wiep (1990) is een nuchtere zangeres uit een klein Brabants dorpje dat vastbesloten is om iets van haar leven te maken. Met haar hese, warme stemgeluid heeft ze een echte eigenheid waaraan mensen haar ook herkennen. Vanaf kleins af aan is muziek een van haar dagelijkse bezigheden. Haar moeder heeft veel gezongen en opgetreden en Wiep mocht altijd mee gaan kijken. Optreden, dat is wat ze ook wilde doen.

Rockmusical HOME AGAIN groot succes
12-03-2012 17:03:00

Stevige rock gecombineerd met heftige dialogen sloegen donderdag 8 maart 2012 in als een bom bij de première van HOME AGAIN, de nieuwe musicalproductie van lef! theater. Een gemengd publiek, bestaande uit pers, musicalliefhebbers en een grote groep jongeren leefden mee met het verhaal dat actuele thema’s behandelt uit de Nederlandse jeugdzorg. Liefde, haat, drugs maar vooral de zoektocht iets te kunnen maken van het leven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl