RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Succesvolle avond 'De Vliegende Schijven'
04-09-2012 07:55:00

Zaterdag 1 september werd er een groot feest gehouden ter ere van het 10 jarig bestaan van "De Vliegende Schijven" (Radio Parkstad). Mensen konden genieten van Lucas en Gea, Evert Baptist, Jacob en Ada, Johan en Henk, Rüdiger Schima, Twinrose, Rika, Arjan Venemann, Robert Schuuring, Jan Vaartjes, Bert Zwier, Jeroen Stevens, Lammert Grofsmid, Jan Doddema. Paul Posthuma en Jan v/d Beld (Jan en Zwaan).

Jannes live in Ahoy - UITVERKOCHT
04-09-2012 00:40:00

Zaterdag 8 september maakt Jannes zijn droom waar in een uitverkocht Ahoy. Dan staat hij namelijk voor de eerste keer in zijn leven met een spectaculaire show ‘Jannes live in Ahoy 2012’ in de Rotterdamse poptempel. Onder begeleiding van een zestienkoppige liveband zal hij zijn grootste hits ten gehore brengen, maar natuurlijk ook enkele prachtige nummers van zijn nieuwe album ‘Op Volle Kracht.’ Het concert van Jannes vindt plaats in een compleet uitverkocht Ahoy, wat in deze tijden toch als redelijk uniek gezien mag worden.

Derde Groots met een zachte G concert op zondagmiddag 9 juni 2013
04-09-2012 00:33:00

Nog maar een paar weken geleden stond Guus Meeuwis het zweet van z'n voorhoofd te vegen na het laatste Groots met een zachte G concert van 2012. Nu mag de Brabander vol trots aankondigen dat er een derde concert bij komt in 2013! En wel op zondagmiddag 9 juni. In 2013 reizen ze met het hele circus alweer voor het achtste jaar op rij naar het Philips Stadion. Groots met een zachte G is zowaar een traditie geworden en daar zijn we ontzettend trots op, aldus Guus.

Internationaal Accordeon Festival in Hoogezand-Sappemeer
03-09-2012 12:43:00

Adri Kruijer presenteert op zondag 14 oktober de 19e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog. Grote publiekstrekker is de uit Frankrijk afkomstige Julie Blocher met haar 17 jaar. Zij is de jongste deelneemster ooit tijdens dit Internationaal Accordeon Festival en is winnares van de Grand-Prix International. Op haar tiende maakte zij al haar TV debuut en heeft inmiddels 2 CD`s op haar naam staan. Dieter Holmersma uit het Groningse Zevenhuizen zal voor u Oberkrainer en Oostenrijkse volksmuziek spelen van o.a. Slavko Avsenik e.v.a. Gerrit Jansen uit Dordrecht zal de stemming erin brengen met herkenbare meezingrepertoire van toen en nu en speelt lekkere swing- en foxtrotjes, kortom u blijft niet stil zitten op uw stoel en hij zal u zeker vermaken deze middag!

Gre Parelmoer met nieuw album in de Album Top 100
03-09-2012 08:41:00

Het gaat Gre Parelmoer erg voor de wind. Haar single "De Bardans" krijgt enorm veel airplay op de diverse radiozenders en staat al enkele weken genoteerd in de Feesttop 20. Deze week zelfs doorgestegen naar een 2e plaats. Maar ook haar album "Liefs van" krijgt veel aandacht. Vele radiozenders hebben aangegeven meerdere tracks in hun speellijsten op te nemen en bij RTV Hollands Midden was het vorige week album van de week. Ook deze week heeft ze iets te vieren want het album is op nummer 45 binnengekomen in de Dutchcharts Album Top 100.

14 jarige Country star Laura van den Elzen op groots DCMA Awards gala
03-09-2012 08:26:00

Met 12 jaar stond Laura van den Elzen al in de finale van RTL4 programma MyNameIs als Tina Turner en Miley Cyrus. Wekelijks trok dit programma miljoenen kijkers in Nederland en België. In deze finale noemde Albert Verlinde haar de onbetwiste nr. 1. Na verschillende grote optredens in het land, diverse nummers op iTunes, meer dan 1.000.000 views op haar Youtube kanaal, benoemd als Ambassadeur van wereldorganisatie WorldVision en een geweldige nieuwe single" Girls Just Wanna Have Fun" zorgt ze voor grote belangstelling.

Berry Daamen presenteert nieuwe single in Terheijden
02-09-2012 19:42:00

Nadat Berry Daamen in 2010 z'n debuutsingle "Jij bent m'n superster" lanceerde kreeg hij de smaak te pakken en er volgden in rap tempo nog eens twee singles. Op zaterdag 6 oktober 2012 presenteert de 18 jarige zanger uit Terheijden bij Partycentrum "De Gouden Leeuw", Raadhuisstraat 13 in z'n eigen woonplaats z'n nieuwe single. Vanaf 20.00 uur zijn er gastoptredens van Mulder & Mulder, Jolanda Zoomer, Jan van Est, Joeri Plazier, Mike Angelo, Johan Linssen, Sharon Dee, Guney en Bart van der Stelt. De entree bedraagt inclusief single € 5.00. Berry laat verder weten dat de clip enkele weken geleden op het strand al op is genomen met heel veel mooie dames. Nou.....wij laten ons verrassen. Meer info: www.berrydaamen.nl

Mike & Colin hebben de 'Oranje Kroon'
01-09-2012 15:48:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 september is dat 'Mooi in het kwadraat', de nieuwe single van Mike & Colin. Vorig jaar won dit duo een Buma NL-Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer' en inmiddels horen ze bij de vaste gasten van Nederlandse muziekfestivals en radio- en tv-programma’s. Dit nieuwe nummer is opnieuw zo'n catchy, feelgood meezingliedje waarmee ze zo’n succes boeken. De clip van 'Mooi in het kwadraat' is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Prijsvraag 'Jannes Live in Ahoy' Win 2 vrijkaarten voor de 1e ring!
01-09-2012 12:41:00

Eindelijk! Op veler verzoek is het zover. Jannes, koning der piraten, verzet zijn bakens en zet koers richting Ahoy Rotterdam! Zaterdag 8 september 2012 zal het sportpaleis spontaan worden overvallen door een enorme schare liefhebbers van de Hollandse muziek. Jannes gaat er samen met zijn fans een geweldige avond van maken. Ondanks zijn nuchtere kijk op zaken, is hij trots in de voetsporen te mogen treden van wereldsterren als Paul McCartney, Neil Diamond en John Denver. Meer informatie vind je op de website van Jannes.

Groot meezingfeest op Corsomaandag ( 3 september) in Zundert
01-09-2012 12:03:00

Zoals we in voorgaande jaren al gewend waren zal er op Corsomaandag 3 september a.s. in het centrum van Zundert wederom een groot meezingfeest plaatsvinden. Het geheel vindt plaats voor Eetcafé “Den Soete inval “ in de Molenstraat. Tussen 14.00 uur en 24.00 uur zal er een aaneenschakeling zijn van optredens door diverse artiesten. De artiesten die er voor zullen zorgen dat het één groot meezingfeest gaat worden zijn; Jeroen Spierenburg, Anita, Johnny Gold, Yoeri L’Abée, Roger van Meer, Bob Offenberg, Marco Kanters, Collin, Marco de Hollander, Randy, Tommy Lips, Daarom?!, de Winnaars Corsong 2012, Double D Drive in Show e.v.a. Corsomaandag staat, naast het bekijken van de schitterende praalwagens, ook bekend om zijn gigantische straatfeest in de Molenstraat.

Edsilia Rombley druk met haar boek 'Huggybird en de magische toverballen'
01-09-2012 11:48:00

In de afgelopen weken is Edsilia Rombley druk in de weer geweest met het nieuwste Huggybird boek. Het bedenken van het onderwerp, de synopsis, het schrijven van de teksten en het meebepalen en aansturen van alle tekeningen.  Voor Edsilia was het snel duidelijk dat in het boek kleuren, snoep en toverballen een rol zouden spelen. Speels en dichtbij de belevingswereld van kinderen.

Feestknaller van de bovenste plank voor Het IJsselduo
01-09-2012 11:37:00

"De zon die gaat weer schijnen, de rokjes gaan weer aan". Dat is de eerste zin van de nieuwe single "Als je auto rijdt" van Het IJsselduo. Het is wederom zoals we van Arnold en Marianne gewend zijn een feestknaller echter deze keer met een boodschap voor alle verkeersdeelnemers. Nog steeds gebeuren er teveel ongelukken door onoplettendheid. In dit geval gaat om mooie vrouwen die de aandacht van mannen "vragen" door het dragen van sexy kleding. De productie lag in handen van Terry & Joly West.

Nieuwe single 'Altijd daar' van Jan Smit verschijnt vandaag
31-08-2012 13:00:00

Vandaag, vrijdag 31 augustus, verschijnt de nieuwe single van Jan Smit “ Altijd Daar”. De muziek van het vrolijke, up-tempo nummer is geschreven door Cees & Thomas Tol en de tekst is van de hand van Jan. De videoclip voor de opvolger van zijn nummer 1 hit “Echte Vrienden” (zijn duet met Geard Joling) straalt één en al vrolijkheid uit. Logisch, want de clip is afgelopen week opgenomen in het zonnige Zuid Frankrijk, waar Jan met zijn vrienden van de 3JS, Kees Tol en DJ's Coen en Sander verbleven.

Toestand Justine Pelmelay stabiel
30-08-2012 23:05:00

Na twee ingrijpende operaties is de toestand van Justine Pelmelay (53) stabiel. De zangeres werd  zondagmiddag 26 augustus per ambulance opgenomen in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel. Ze kampte toen al ruim een etmaal met hevige buikpijn. Toen de pijn  ondraaglijk werd besloot Justine’s partner via het alarmnummer 112 een arts te waarschuwen, die de zangeres na een kort onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis liet brengen.

'Mooie Spaanse Catalaanse' nieuwe single Woonwagen Duo
30-08-2012 23:00:00

De 2JS uit Brabant, Janske en Jack kennen elkaar al meer dan dertig jaar! Echter sinds eind vorig jaar vormen zij Het Woonwagen Duo ! Dus is de sound van weleer weer helemaal terug maar dan natuurlijk wel in een opgefrist hedendaags jasje. Iets waar vele muziekliefhebbers maar wat blij mee zijn. Beiden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziek. Janske zit al meer dan dertig jaar in het vak en maakte in haar carrière zelfs deel uit van het welbekende Holland Duo.

John West tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw
30-08-2012 11:19:00

John West is al enige tijd succesvol bezig als zanger en wordt gezien als een groot talent. Zijn laatste single’s “Jouw blik” en “Weet wat je begint” worden ontzettend goed ontvangen door de radiostations en staan op alle bekende draailijsten.  Daarnaast werd onlangs, na in contact te zijn gekomen met platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw, na een onderhoudend gesprek een platencontract getekend. John "Na een goed gesprek met Rood-Hit-Blauw Produktie’s zullen mijn cd's voortaan worden uitgebracht onder dit label. Te beginnen met het aankomende album wat nog dit jaar zal verschijnen.

Oranje Carrousel naar Rolde
30-08-2012 10:38:00

Op dinsdag 11 september a.s. is het feest in het Drentse Rolde. Vertier voor jong en oud in het gehele dorp van ’s morgens vroeg tot laat in de avond. Op vele plaatsen zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Vanaf klokslag 18.00 uur zal op het terrein naast Zaal Hofsteenge de Oranje Carrousel losbarsten met een 6 uur durend muziekprogramma.

Lesley Lynch komende donderdag in Oranje Café
29-08-2012 13:46:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal organisren samen het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen. Het volgende Oranje Café is komende donderdag 30 augustus in Café Dommel 18 in Eindhoven.

Ook in 2013 Feestweek in Brixental
29-08-2012 11:24:00

Snow and Fun Events reist voor het tiende jaar af naar het prachtige Brixental in Tirol. Deze jubileum artiestenreis tussen vindt plaats tussen 9 en 16 maart 2013 in de Oostenrijkse Kitzbüheler Alpen. I.s.m. het Tourismusbüro Kitzbüheler Alpen organiseert Snow and fun events dit jaarlijkse grote muziekfestijn. Door deze samenwerking is iedereen verzekerd van een goede en centraal gelegen accommodatie die standaard zijn ingedeeld op logies en ontbijt. Tijdens de RADIONL wintertoer op zondag 10 maart zijn er optredens van: Side Kick, Danny van Loon, Hans Steiger,  Marcel Dool, Richard Hollands,  Rene Eshuijs, Jim Termeulen, Francois Pieters, Richard Hollands, Marco Schouten, Patrick van de Worp, De Gooische zanger, Roel van Haren, Bernard Karsten, Erik van Klinken, Jordan Peeters, Joost de Vries, Antonio en Bob Offenber.

Zangeres Astrid Nijgh componeert Limburgstalig lied
28-08-2012 22:43:00

Astrid Nijgh schreef natuurlijk haar eigen grote hit “Ik doe wat ik doe”, maar ze schreef ook musicals met Lennaert Nijgh  en voor artiesten als  Rob de Nijs, André Hazes, Conny Vandenbos en Adèle Bloemendaal.  Ook in deze nieuwe eeuw treedt ze nog regelmatig op met haar theaterprogramma “Ten voeten uit”.

De kans voor elke beginnende Hollandse artiest met ambitie! Stuur je demo in voor Buma NL
28-08-2012 22:38:00

Tijdens Buma NL op donderdag 20 september in ’s-Hertogenbosch komen alle professionals uit het Hollandse genre bij elkaar in Theater aan de Parade. In het laatste panel van die dag buigen plugger Rudo de Raaff, manager René Dekker (ABC Entertainment), zanger Vinzzent, CNR-platenbaas Robby Langendorff en Radio 2-presentator Daniël Dekker zich over de ingestuurde demo’s.

Ook Joost de Vries naar Storm Records
28-08-2012 10:17:00

De Noord-Hollandse ras entertainer Joost de Vries en Storm Records het label van Feestartiesten.nl zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Joost heeft kort geleden zijn alweer 7e singel uitgebracht die het uitstekend doet bij de diverse radio en tv stations in Nederland. Feestartiesten.nl is blij dat Joost de Vries het label komt versterken en heeft er alle vertrouwen in dat we binnenkort meer gaan horen en zien van Joost de Vries.

Zanger Anthony trotse vader van een zoon
28-08-2012 01:18:00

Op zondag 26 augustus om 22.37 uur is de uit Breda afkomstige Zanger Anthony vader geworden van een prachtige zoon die de naam Toine meekreeg. Zowel moeder als zoon maken het uitstekend. Anthony laat weten dat het jongetje is vernoemd naar de vader van Anthony. Op z'n website liet hij onlangs weten dat het kindje pas in september verwacht werd, maar is beretrots dat hij Toine nu al in z'n armen kan slaan.

Karin Bloemen, Simone Kleinsma en Pia Douwes presenteren intieme concertreeks ‘Three Times a Lady’
27-08-2012 18:48:00

Onder de noemer ‘Three Times a Lady’ zullen in het najaar drie concerten te zien zijn, waarin Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen samen met de jonge getalenteerde pianist Bernd van den Bos een eenmalig en intiem concertprogramma presenteren. De vrouwen stellen het repertoire van de concerten zelf samen en zullen tijdens het programma met anekdotes en persoonlijke verhalen onder andere terugkijken op hun carrière. Een vleugel, kaarslicht, één van de beste pianisten uit de muziekindustrie en Nederlands’ bekendste vrouwelijke artiesten vormen samen de ingrediënten voor deze unieke concerten.

Nieuwe video Jeronimo 'Gi-Ga-Gantisch' online
27-08-2012 17:48:00

Na zijn doorbraak in de zomer van 2011 met de single ‘! Am No Superman' en de lancering van zijn debuutalbum ‘One Kiss', in de zomer van 2012, lanceert Jeronimo een nieuwe single. Jeronimo verzorgt namelijk de titelsong ‘Gi-ga-gantisch' voor de musical ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur', die vanaf 19 september exclusief te zien is in het Efteling Theater. De 22-jarige Jeronimo heeft het nummer samen met de cast van de musical opgenomen en dit voor het eerst op zaterdagavond 4 augustus live ten gehore gebracht.

Nieuwe single voor Elibert Maathuis
27-08-2012 15:57:00

Elibert Maathuis heeft een nieuwe single uitgebracht via the Land of Avalon Records: Annelies uit Sas van Gent. Het is een klassieker  over verloren dromen van een jong meisje dat vol hoop en verwachting haar droom tracht te verwezenlijken , maar de realiteit draait anders uit. Dit nummer mag dan wel al enkele malen gecoverd zijn,  het blijft leuk klinken. De versie van Elibert Maathuis is ook mooi verzorgd  en afgewerkt met  keurige arrangementjes,  waardoor het aangenaam luisteren  is. Geen wonder dat Elibert zo veel zorg besteed aan zijn werk.

Finalisten The Voice of Holland brengen eerbetoon aan ’s werelds grootste artiesten
27-08-2012 15:03:00

Pearl Jozefzoon, Sharon Doorson en Shary-An, bekend als finalisten van het succesprogramma The Voice of Holland, zijn dit najaar te zien in een uniek concert. Het tributeconcert, 'One Moment in Time', brengt een hommage aan grote artiesten als Whitney Houston, Michael Jackson, Donna Summer, James Brown en vele anderen. Maar niet alleen het repertoire van overleden artiesten komt aan bod.

Jordan Peeters kiest voor Feestartiesten.nl en het platenlabel Storm Records
27-08-2012 11:47:00

Jordan Peeters ging onlangs een samenwerking aan met Feestartiesten.nl en het platenlabel Storm Records. Door deze samenwerking zal Jordan binnenkort op diverse podia en evenementen te zien zijn. O.a. zal hij tussen 9-16 maart 2013 met meer dan 50 collega artiesten optreden tijdens de bekende Feestweek in het Oostenrijkse Brixental waarbij ook TV Oranje weer aanwezig zal zijn ter ondersteuning van het Nederlandselied.

Langdurige internationale samenwerking tussen John Benjamin en de MB Music Group
27-08-2012 11:37:00

Afgelopen weekend heeft John Benjamin zijn handtekening gezet onder een contract bij de MB Music Group. Ze gaan voor een langdurige internationale samenwerking en zijn al druk bezig met de debuutsingle “All Alone”. John is in hart en nieren een muzikant…en wat voor een muzikaal talent hij heeft merk je al snel als je hem ontmoet. John Benjamin zoekt zijn basis in de blues, hij is namelijk ook lead zanger van de bekende blues band Honeytrap. Al jaren treed hij samen met die band op en verbaast het publiek altijd weer.

Singlepresentatie Angela Teunissen in Wijchen
27-08-2012 01:11:00

Op zaterdag 22 september 2012 presenteert Angela Teunissen haar inmiddels tweede single "Zonder jou" bij zaal St. Frans, Heumenseweg 192 te Wijchen. Het nummer is geschreven door Frank van Etten en het geheel is opgenomen is de studio van diezelfde Frank van Etten. De 17 jarige Angela is op jonge leeftijd al begonnen met zingen en heeft sinds een jaar of 4 zangles. In 2011 verscheen haar debuutsingle en de optredens beginnen nu langzaam aan te komen en regelmatig staat ze samen met Wes van der Steen op het podium.

Clip 'Alleen jij' van Johnny van Veldhoven online
26-08-2012 12:37:00

Onlangs bracht Johnny van Veldhoven zijn nieuwe single " lleen jij" uit. Hiervan is nu ook zijn clip klaar en is o.a. te zien op TV Oranje. Johnny heeft naast in zijn eigen regio Roosendaal/ Breda al heel wat landelijke aandacht gekregen met zijn eerder uitgebrachte singles. "Alleen jij" is een onvervalste vrolijkmaker met volkse inslag en een hoog meezinggehalte. Johnny is daarom niet voor niets een van de jeugdige artiesten die in de gaten wordt gehouden door de radiomakers van ons landje.

Nieuwe single en clip voor Richard en Wim
26-08-2012 12:21:00

Na het uiterst succesvolle nummer "Een goede vriend" , welke wekenlang in de verzoekparade van TV Oranje te zien is geweest, is het duo Richard en Wim uit Groningen opnieuw verrassend uit de hoek gekomen. De nieuwe single heet "Iedereen"  en is gefabriceerd van eigen hand. Momenteel staat dit nummer ook in de verzoekparade van TV Oranje en is het in den lande erg positief ontvangen. Onlans traden ze bijvoorbeeld nog op op de duo-dag in Geesteren. Eind dit jaar hopen Richard en Wim een complete DVD van 12 nummers uit te brengen.

Frank van Etten heeft de 'Oranje Kroon'
25-08-2012 13:51:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Deze week is dat Frank van Etten met ‘Kijk naar de zon’. De nieuwe single van de zanger uit Apeldoorn is geschreven door niemand minder dan de ervaren songschrijvers Eric van Tijn, Jochem Fluitsma en Gordon Groothedde en klinkt als een echte nazomerhit. Naar verwachting zal later dit jaar tevens het zesde studioalbum van Frank van Etten verschijnen.  De clip van ‘Kijk naar de zon’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje en te horen bij Radio Oranje Nationaal.

Nick & Simon maken tracks bekend van hun vijfde album
25-08-2012 10:46:00

Nick & Simon hebben de tracks bekend gemaakt die op hun inmiddels vijfde album “Sterker” komen te staan! Op de “normale’ versie van “Sterker” komen twaalf liedjes te staan, te weten: "Alles Overwinnen", "Ze Lijkt Net Niet Op Jou", "Geluksmoment", "Een Nieuw Begin", "Vrij", "Onweerstaanbaar", "Wat Het Leven Je Brengt", "Pas Als De Zon", "Julia", "Sterker Dan De Wind", "Niemand Aan M’n Zij" en "Stem In De Verte". Zoals we van de heren gewend zijn komt er ook weer een heel uitgebreide Limited Edition versie.

Dutch Swing College Band lanceert nieuwe single
25-08-2012 10:13:00

De Dutch Swing College Band heeft nieuwe swingende single uitgebracht met als titel "Frankie". Het lied is geschreven door componist Bam Commijs met tekst van Clara Bakker. Zij was één van de winnaars van de compositiewedstrijd die de Dutch Swing College Band onlangs in samenwerking met de Nederlandse Toonkunstenaars Bond NTB en BUMA Cultuur heeft georganiseerd. Margriet Sjoerdsma zingt dit nummer in de klassieke jazztraditie en tilt het met haar luchtige, swingende interpretatie naar het 2012 van vandaag de dag.

Nieuwe feestsingle voor DJ Bompa en de Mens
25-08-2012 00:14:00

"Feestje hier, feestje daar" zo luidt de titel van de nieuwe feestsingle van DJ Bompa en de Mens die eind augustus digitaal zal uikomen! Een zeer aanstekelijk feestnummer wat na de eerste keer horen meteen kan worden meegezongen en waarvan de voetjes niet stil kunnen blijven staan. Een zeer toepasselijke titel omdat deze 2 heren overal te vinden zijn waar het feest is. Begin dit jaar eindigden ze nog in de finale van de  krakerverkiezingen bij Radio Hollandio

Danny Canters presenteert nieuwe single in Eindhoven
24-08-2012 13:56:00

Eind augustus wordt de nieuwe single en videoclip van Danny Canters verwacht. Op 22 september 2012 zal de release van deze nieuwe single groots gevierd worden in Eindhoven. Danny presenteert dan zijn single met de titel: Jij Bent De Zon Aan De Hemel (Oh, la la la). De nieuwe single is in samenwerking met DJ Bompa & Waylon van der Heijden (Goldfinger Studio) tot stand gekomen. Het is een lekkere feestplaat met een hoog meezinggehalte.

'Jouw lieve woorden' titel nieuwe single Rob Valón
23-08-2012 20:45:00

Ruim een jaar na het opnieuw uitbrengen van het nummer ‘’Vrijheid is een volgetankte Mercedes’’, welke het in de diverse lijsten uitstekend heeft gedaan en vele lovende kritieken heeft ontvangen heeft zanger Rob Valón een opvolger. De titel van het nummer is "Jouw lieve woorden' en het is wederom een lied waar Rob met z'n hele gevoel de vrije loop geeft. Als producer is Terry West verantwoordelijk en de tekt komt uit de pen van Harmen Houtman. Het nummer heeft de potentie om het succes van “ Vrijheid” te overtreffen.

100% NL reikt Komkommertijd Award uit
23-08-2012 20:34:00

100% NL heeft de Komkommertijd Award 2012 uitgereikt aan een friet- en ijsboer uit Eindhoven. Hij is het ‘lijdend voorwerp’ van het bericht dat door de luisteraars van 100% NL is verkozen tot het leukste komkommertijdnieuws. 100% NL dj Colin Banks ging deze zomer in de ochtendshow op zoek naar de vreemdste, leukste en meest opvallende komkommertijdberichten.

Hugo Peeters zet prijswinnaar in het zonnetje
23-08-2012 10:45:00

Afgelopen weekend was het zover. Eindelijk kon de prijswinnaar van  de downloadactie rond Caiparinha van Hugo Peeters zijn prijs in ontvangst nemen. Een reservering voor een diner voor 2 in Restaurant Barrio Habbana te Arnhem. Een geweldig diner volgde en onder het genot van een glas caiparinha werd nog even nagepraat met de prijswinnaar Frank Geelen en natuurlijk kreeg hij als extra primeur te horen dat de nieuwe single van Hugo niet lang meer op zich zal laten wachten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop