RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Smurfke komt met mini album
24-03-2012 13:50:00

Smurfke, oftewel Johannes Stienstra, is al meer dan 27 jaar bezig met muziek maken. Gitaar spelen en liedjes schrijven is zijn passie. Hij heeft door de jaren heen dan ook in heel wat bands gezeten en heeft van harde punk tot poprock gespeeld. Hij treedt nu vaak op als Smurfke. Hij zingt en speelt dan zijn eigen geschreven friestalige nummers. Mooie feestmuziek die van jong tot oud aanspreekt! En dan is er nu het mini album.  Het is een cd met verzameling van 7 feestklappers en draagt de titel "Neet yne keet - roech yn e kroeg.

Unieke samenwerking tussen Melissa en Frank van Etten & Roy Otters
24-03-2012 12:19:00

Zangeressen zijn soms zeldzaam, toch is er nu een productie ontstaan van Melissa die een samenwerking aanging met Frank van Etten & Roy Otters. Na veel overleg en uiteraard oefenen voor Melissa is ze de studio bij Frank van Etten in gegaan (die ook de tekst en het arrangement heeft geschreven) en heeft haar best gedaan een top prestatie neer te zetten. Daarna is de opname naar Roy Otters (profisound Apeldoorn) gegaan en de muziek opnieuw gemaakt & opgevuld door Roy.

Wesley Klein is 'Hollandse Nieuwe'
24-03-2012 11:35:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 26 maart is dat Wesley Klein met 'Angel'. Sinds Wesley in 2010 landelijk bekend werd door zijn zege in Popstars, scoorde hij een groot aantal hits. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook deze single hoog in de hitlijsten zal eindigen. Hoewel de titel anders doet vermoeden, is 'Angel' gewoon een Nederlandstalig liedje. Een vrolijke plaat, precies zoals we inmiddels van Wesley gewend zijn. De clip is als 'Hollandse Nieuwe' een week lang volop te zien bij TV Oranje!

TV Oranje in recreatiepakket CanalDigitaal
24-03-2012 11:26:00

Goed nieuws voor mensen die de komende maanden op hun vakantiebestemming willen blijven genieten van TV Oranje. De zender met muziek van eigen bodem is namelijk opgenomen in het recreatiepakket van satellietdistributeur CanalDigitaal. Met dit pakket kan in het tweede huisje, caravan of camper een vakantieseizoen lang gebruik worden gemaakt van een compleet zenderpakket van CanalDigitaal, inclusief TV Oranje.

Maak kans op vrijkaarten voor Johan Heeren!
24-03-2012 11:14:00

Op eerste paasdag, zondag 8 april, presenteert Johan Heeren zijn nieuwe single in 'El Corazon’ in Roosendaal. Daarbij zullen Jolanda Zoomer, Rinus Ponsen, Tina van Beeck, Raymon Hermans, Denans en Dennis Jones een spetterend gastoptreden weggeven. Ook worden er opnamen gemaakt voor de videoclip en zullen de lieftallige danseressen van Jam Showdance een geweldige show weggeven. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Johan en Gitta Heeren stellen 5 x 2 vrijkaarten ter beschikking voor het TV Oranje Shownieuws.

Griet Wiersma brengt 2 talig nummer uit
23-03-2012 16:06:00

De Friese zangeres Griet Wiersma is in ' haar' provincie bekend geworden door het nummer Frysk hynder. Een nummer die ze zelf van tekst heeft voorzien en het nummer regelmatig live ten gehore bracht in de Lawei in Drachten. De reacties waren zo positief dat er een mini cd aankwam en later een heus vol album. Vanaf dat moment is Griet Wiersma niet meer weg te denken als het gaat om Friestalige muziek. Nu enige jaren later vindt ze het tijd worden voor een volgende stap in haar muzikale leven en gaat naast Friestalig ook de Nederlandstalige markt op. Het opa en omalied is vandaag verschenen in 2 uitvoeringen.

Hollandse Sterren Avond in Ter Aar
23-03-2012 15:20:00

Op zaterdagavond 31 maart organiseert Marco de Hollander voor zijn fans en Hollandse muziekliefhebbers weer een Hollandse Sterren Avond. In Partycentrum Aardam zal Marco vele Hollandse toppers op het podium presenteren. Dit keer komen als gasten langs: The Moonlights, Johan Heuser, Duo NL (Chris en Williejan) , en Karin Welsing. Uiteraard staat Marco zelf ook... op het podium om een aantal nummers ten gehore te brengen.

3 JS hebben tiende top 10 singlehit te pakken
23-03-2012 15:15:00

Met de binnenkomst op nummer zeven met “Bij Hoog En Laag” in de GFK Dutch Charts Top 100 heeft 3JS hun tiende top 10 singlehit te pakken. De tweede single van het album “4 Elementen” verscheen op 16 maart jl. en mag zich verheugen in een brede airplay-ondersteuning op zowel landelijke als regionale radiostations. Het up-tempo liedje “Bij Hoog En Laag” heeft een tweetal bonustracks op de cd-single, beide samenwerkingen met bevriende artiesten.

TV Oranje komt met nieuwe hitlijst
23-03-2012 12:25:00

Op 1 april 2012 komt er een einde aan de samenwerking van TV Oranje en RADIONL bij de Nederlandstalige Top 30. TV Oranje heeft inmiddels een stevige nieuwe radiopartner gevonden in Radio Oranje Nationaal.

Helemaal Hollands reikt eerste exemplaar nieuwe album uit aan 'Stichting Hans den Ouden Marathon'
23-03-2012 10:58:00

Gisteren overhandigden de heren van Helemaal Hollands het allereerste exemplaar van hun nieuwe album "Ik hou van Helemaal Hollands" uit aan Hans den Ouden van de ‘Stichting Hans den Ouden Marathon’.  Normaliter krijgt de artiest zelf het album uitgereikt bij release maar Carlo en Leo hebben de rollen voor deze keer omgedraaid. Zij reikten het eerste exemplaar van hun nieuwe album namelijk zelf uit aan de Stichting Hans den Ouden Marathon.

Chico & The Gipsy Kings gast bij Toppers in Concert 2012
23-03-2012 08:02:00

Het jaarlijkse Toppers circus draait weer op volle toeren! Vandaag  was de pers in de gelegenheid om even met de heren bij te praten in het zonovergoten Loosdrecht. Geheel in stijl van het thema van dit jaar ‘THE LOVE BOAT EDITION’ op en bij het water. De voorbereidingen voor Toppers in Concert 2012 zijn in volle gang en het belooft weer een ‘over de top’ spektakel te worden.

Mais Girls na 15 jaar weer terug
22-03-2012 15:37:00

Het begon in 1998 als een uit de hand gelopen grap. Willie Oosterhuis, toen nog programmamaker bij RTV Oost, die op een feestje de vier boerenmeiden voor het eerst zag.  Op onnavolgbare wijze werden ze een tijd later door de kale presentator uit Haaksbergen overvallen :  “Kun ie plat proaten”, “Kun ie zing’n”, “Wil ie dan in ‘n boerenmeidengroep?”. 

Jan Leliveld komt met nieuwe single
22-03-2012 15:26:00

'Ons eigen cafe' wordt nog volop gedraaid op de radio en in de kroegen, maar Jan heeft toch besloten om met een nieuwe single uit te komen 'Zij hoort bij mij'. De single komt officieel op 7 april uit en komt van het album 'Een voor een'. De fans van Jan kennen het nummer natuurlijk van het album, maar ook RADIONL heeft de single vorige week vanuit het Brixental in Oostenrijk gedraaid op de radio. Niet alleen RADIONL, maar ook vele artiesten reisden afgelopen week af naar Oostenrijk om op te treden.

100% NL brengt radioversie ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’ met Xander de Buisonjé
22-03-2012 13:26:00

100% NL maakt een radioversie van het nieuwe tv-programma ‘De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen’. Zanger en presentator Xander de Buisonjé zal het radioprogramma zes weken lang op donderdagavond presenteren. De Buisonjé is ook de presentator van het tv-programma, dat op vrijdag 30 maart voor het eerst te zien is bij SBS 6.

Nieuwe single Manuela Rokven
22-03-2012 08:46:00

De Brabantse Manuela Rokven die vanaf haar 15 jarige leeftijd aan de weg timmert als zangeres van het levenslied, presenteert op 24 maart 2012 haar nieuwe single met  “7 Dagen, 7 Nachten” / “Wat een mooie ogen”. Op jeugdige leeftijd mocht Manuela van haar ouders kiezen tussen een single opnemen of een brommer voor haar 16de verjaardag, Omdat zingen altijd al een grote wens was werd de keus voor het opnemen van een single al heel snel gemaakt. Haar ouders namen contact op met tekstschrijvers en zo kwam in mei 1988 Manuela’s 1ste single “Kom hier en dans met mij & Verliefd zijn uit”.

Martien Buijks tekent contract met JC Records
22-03-2012 07:57:00

Martien Buijks tekende afgelopen week op 13 maart een contract met Platenlabel JC Records. Dankzij een tip van goede vriend collega en zangcoach Leen Zijlmans werd Martien een paar weken geleden in contact gebracht met Jolanda Clement,van Platenmaatschappij JC Records. Na een goed gesprek met Leen- Marianne Zijlmans en Martien, gaf Martien te kennen aan plugger/ promotor Jolanda Clement dat hij graag zijn single op haar label wilde gaan uitbrengen.

Op 30 maart 2012 gratis naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en RADIONL betaald
22-03-2012 07:30:00

De Nederlandstalige radiozender RADIONL is een nieuw initiatief gestart; de RADIONL vriendenclub. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vraag van trouwe luisteraars die zich graag nauwer verbonden willen voelen met hun favoriete radiozender. Op 30 maart viert RADIONL dit heugelijke feit met een groots feest in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.  Vrijdagochtend om 10.00 uur opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen gratis....

Aanhoudende vraag zorgt voor extra voorstellingen afscheidstournee Liesbeth List
22-03-2012 07:25:00

De aanhoudende vraag naar kaarten voor de afscheidstournee ‘70 jaar Liesbeth’, heeft Albert Verlinde ertoe doen besluiten een allerlaatste serie extra voorstellingen aan te kondigen. Tijdens de première van de voorstelling afgelopen januari kondigde Liesbeth List aan dat de reeks theaterconcerten tevens haar afscheidstournee door Nederland zou zijn. Het nieuws kwam hard aan bij haar publiek.

Unieke live Tribute aan Long Tall Ernie
22-03-2012 07:03:00

Dit jaar zou hij 65 zijn geworden. Arnie Treffers. Rock ’n Roller in hart en nieren en vooral bekend onder de naam ‘Long Tall Ernie’. De boomlange Arnhemmer was in de jaren ’70 en ’80, frontman van de legendarische Nederlandse Rock ’n Roll Band ‘Long Tall Ernie and The shakers’. Voor het eerst in ruim 30 jaar zullen de Shakers aanstaande 31 maart in originele bezetting het podium weer betreden om een ode te brengen.

Nieuwe single van Maico “Jij” nu al een succes
21-03-2012 09:17:00

De nieuwe single van Maico “Jij” is nog maar net uit en krijgt alweer de nodige airplay van veel radiostations in het land. De single scoort momenteel ook erg goed in de NL hitlijsten van diverse regionale/lokale radiostations, waar Maico “Jij” zelfs al bij enkele radiostations op de nummer één positie staat. En wie weet wat er nog gaat komen nu ook de videoclip te zien is bij TV Oranje en andere clipzenders en op het Internet bij You Tube. Maico is op dit moment druk bezig met het bezoeken van radiostations voor interview(s) ter promotie van zijn nieuwe single.

Dutch Valley op 11 augustus grootste zomerfestival van Nederlandse bodem
20-03-2012 19:09:00

Meer dan 100 Nederlandse topartiesten, 11 podia, tientallen concerten en mystery guests. Nieuw: gespreid betalen en kinderkorting. Dutch Valley Festival pakt deze zomer in Spaarnwoude groots uit. Dutch Valley Festival, het grootste genre overschrijdende muziekspektakel met alleen de allerbeste artiesten van Nederlandse bodem, beleeft op zaterdag 11 augustus haar tweede editie. Volgens woordvoerder Aloys Buijs is de festivalopzet waarbij op 11 podia  alle Hollandse muziekstijlen vertegenwoordigt zijn een regelrechte hit.

Nieuwe single Bouke in aantocht / Bouke in KoffieMAX
20-03-2012 19:01:00

In de tweede week van april komt de nieuwe single van Bouke uit. Het is een track van zijn album "For the good times". Bouke is donderdag 22 maart a.s. te gast in het TV programma KoffieMAX op Nederland 1 tussen 11.00 en 12.00 uur. Bouke wordt met recht ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. In een spetterende finale op vrijdag 28 augustus 2009 van het RTL 4 programma "Waar is Elvis?!", heeft Bouke heel Nederland laten zien dat Elvis nog leeft. Bouke won met deze finale een reis naar Las Vegas en een optreden in Carré.

Janneke de Roo vanaf april weer op het podium
20-03-2012 18:53:00

Na een periode van bijna 3 maanden kunnen wij vandaag melden dat met ingang van 1 april a.s. Janneke de Roo het podium weer gaat betreden. " Een zware en vooral zwarte periode laat ik achter me. Ik ben niet de persoon om de optredens af te zeggen maar het was helaas niet anders. Ik heb er weer zin in en natuurlijk hoop ik mijn fans ook. De afgelopen maanden heb ik vele optredens moeten afzeggen maar in de meeste gevallen is in onderling overleg een andere data gevonden.

Savanna wacht …at the end of the “Rainbow”!
20-03-2012 14:24:00

Nog maar nauwelijks sloot Savanna onlangs haar promotour van haar vorige single “I Want My Radio” niet alleen in Nederland, maar ook in België met zeer groot succes af, of op 16 Maart verscheen alweer haar allernieuwste single “Rainbow”.  Met “Rainbow” presenteert Savanna zich als een Katy Perry-achtig teenage girl, die staat voor veel kleur en vrolijkheid! Ook staat zij voor No Nonsens en Stoerheid, wat zich uit in haar 2 talige teksten in één song! Het No Nonsens staat voor het Nederlandstalige en Stoerheid voor het Engelstalige!

Artist & Company blijft aanspreekpunt voor Nick & Simon en 3JS
20-03-2012 13:24:00

Na de mededeling dat Jan Smit en zijn zus Monique Smit hun nieuwe repertoire onder zullen brengen bij Votown Records laat Artist & Company weten dat de exploitatie van de backcatalogus van beide artiesten de komende jaren gewoon via A&C zal blijven lopen. Dat betekent dus ook dat Jans meest recente album “15 Jaar Hits” en de onlangs verschenen Monique Smit single “100.000 Stralende Sterren” onder de vertrouwde A&C-vlag blijven vallen.

'Grote' artiesten aanwezig bij cd presentatie Harten 10
20-03-2012 13:08:00

Na een tijd van wachten is het bijna zover, Harten 10 komt met een nieuwe single en wel de single die voorloper zal zijn op het nieuwe album van aankomend zomer. Het nummer '' Vrijheid '' is een nummer die geheel bij het duo past, aldus de muziekkenners. Zou wachten en goed rond kijken naar nieuwe nummers dan weer zijn vruchten gaan werpen. Na de vele optredens die het tweetal verzorgde, maar ook een aantal privezaken wisten ze zich weer puur te richten op wat nieuws en is de trein weer in volle vaart gezet.

Amstel supermarkttour 2012 René Becker staat in de startblokken
20-03-2012 12:51:00

Voor de 4e keer zal René in samenwerking met Amstel bier in de Noordelijke supermarkten een unieke actie opzetten. Bij aankoop van een krat Amstel bier ontvangt de consument, in nog nader te bepalen supermarkten in Noord Nederland, de nieuwe single "Want Vanavond" erbij. Deze actie zal vanaf 10 april a.s. gaan starten. Zeker is dat 10.000 singles in deze supermarktactie de kassa's zullen passeren. Normaal gesproken zou dit goed zijn voor een "Gouden" plaat en dus een nummer 1 notering in de Top100!

Mick Harren laat van zich horen met nieuwe single
20-03-2012 12:42:00

Met de single ‘Moet je horen’ laat Mick Harren weer van zich horen met zijn eigen sound. De single die vorige week verscheen is het vervolg op de succesvolle single ‘Beter moeten weten’. Volgens kenners  heeft Mick zijn eigen geluid in de muziekindustrie weten te veroveren. Mick over zijn single ‘Moet je horen’; “Het was uiteindelijk heel erg simpel, want de conclusie is, dat ik eigenlijk met deze tweede single weer heel dicht bij mezelf ben gebleven en mijn levenservaringen weer in een lied heb weten te verwerken.

Derde album voor VanVelzen een feit
20-03-2012 12:15:00

In april 2012 verschijnt ‘The Rush Of Life’, het derde album van multi-talent VanVelzen. Het is zijn meest autobiografische album tot nu toe. ‘Mijn liedjes zijn mijn leven en mijn leven zijn mijn liedjes; ‘The Rush Of Life’ vertelt mijn verhaal!’, aldus VanVelzen over het nieuwe album. De populaire zanger blikt op het album terug op zijn ervaringen, zijn relatie, dromen en twijfels. Meer dan ooit laten de liedjes zich lezen als verhalen. Van het ontstaan van zijn liefde voor muziek tot een persoonlijke boodschap aan zijn pasgeboren zoon.

Muziekkenner Jan Gerrits overleden
20-03-2012 11:46:00

Gisteravond is op 60 jarige leeftijd DE muziekkenner van het Nederlandstalige lied, Jan Gerrits is zijn woonplaats Vroomshoop totaal onverwacht overleden. Hij werd bekend als voorvechter van het Nederlandse lied, was talentscout, producer en programmamaker. Voor Radio Oost was Jan jarenlang de rechterhand van Harm Oet Riessen bij het programma Harms Farms. De afgelopen jaren had hij een vaste rubriek in het programma ZiezoZaterdag, dat hij ook regisseerde, meldt RTV Oost.

Het Megapiratenfestijn op zaterdag 19 mei gaat definitief niet door
19-03-2012 18:57:00

Op Twitter laat de organisatie van het Mega Piraten Festijn hetvolgende weten. "Onze organisatie kan met de gemeente Sint Anthonis er niet uitkomen, wij als organisatie van het MPF willen er altijd alles aan doen om de bezoekers van het Megapiratenfestijn naar de zin te maken, maar zeker ook om de gemeente tevreden te stellen. De Burgemeester zou tot twee maal toe met een besluit komen, maar vraagt nu voor de derde maal om meer tijd.  E.e.a. heeft met name te maken met inzet van politie en brandweer."

Dennie Damaro komt met het 'Het Schlagerlied'
19-03-2012 18:10:00

Dennie Damaro schuimt al meer dan 20 jaar met succes het Vlaamse land af om met zijn ambiancenummers menig feestje, evenement of Schlagergebeuren in lichterlaaie te zetten. In die lange periode heeft deze geboren entertainer de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij kunnen gadeslaan en dat heeft hem geïnspireerd tot het maken van wat we gerust de 'hymne van de Vlaamse Schlager' kunnen noemen. Dennie verzamelde voor zijn nieuwe single "Het Schlagerlied" een karrenvracht aan titels.

Joop van den Ende reikt 20ste Annie M.G. Schmidtprijs uit
19-03-2012 17:28:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2011 wordt op maandag 16 april 2012 uitgereikt door theatercoryfee Joop van den Ende. Het is de twintigste keer dat de prijs voor de tekstdichter, componist en uitvoerend artiest van het beste theaterlied wordt uitgereikt. Vanwege het 25-jarig bestaan van het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt dit gedaan tijdens een groots georganiseerd Amsterdams Kleinkunst Gala in het DeLaMar theater.

Helemaal Hollands doneert deel opbrengst nieuwe album aan KWF Kankerbestrijding
19-03-2012 17:15:00

Helemaal Hollands, hét feest duo van Nederland, brengt op 23 maart het nieuwe album Ik hou van Helemaal Hollands uit. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het nieuwe album zal gedoneerd worden aan KWF Kankerbestrijding. Ik hou van Helemaal Hollands is het vierde album van Carlo en Leo. De heren hebben de afgelopen jaren bewezen de gangmakers te zijn op menig podium en in menige feesttent. Met Ik hou van Helemaal Hollands brengt het duo een plaat die weer bol staat van de meezingers.

Tweede seizoen 'In de keuken met'....
19-03-2012 15:43:00

In november 2011 was de eerste aflevering van het culinaire muziekprogramma “In de keuken met...” te zien bij Brabant10 tv en TV Krant Rucphen en Halderberge. Het idee van dit programma is afkomstig van Hans van Aalst (Denans) en nam contact op met tv producent Jean-Michel Wagtmans (TV Krant) die er een uitdaging in zag en het concept verder heeft uitgewerkt tot het huidige programma “In de keuken met...”.   

Musicalster Ellen Evers brengt soloprogramma
19-03-2012 14:24:00

Musicalster Ellen Evers zingt vrijdag 23 en zaterdag 24 maart om 20.30 uur Nederlandstalige jazz-stukken en andere pareltjes uit de kleinkunst. Dat doet ze in haar soloprogramma in het Apollofirst Theater aan de Apollolaan 123 in Amsterdam (schuin tegenover het Hilton Hotel). Ze wordt daarbij begeleid door Ed Boekee op toetsen, Jeroen Molenaar op drums en Xander Buvelot op bas.

Lucas en Gea zoeken figuranten voor clipopname
19-03-2012 13:59:00

Op donderdag 19 april 2012 zal de videoclip van de nieuwe single van Lucas en Gea worden opgenomen bij Café Dommering op het Marktplein van Winschoten. De single is een oude piratenklassieker die in een geheel nieuw jasje is gestoken. Het duo is op zoek naar figuranten voor een rol in de clip. Dus hou je van een feestje en wil je op tv kom dan 21.30 uur naar Cafe Dommering. De entree is geheel gratis.

Jeroen Stevens en Jan Vogel lanceren ‘Oh Wat een familie’
19-03-2012 12:35:00

maakten in augustus 2011 kennis met elkaar. Jan Vogel had een liedje "Crimineel" en daar moest een clip bij, maar wat is een clip zonder figuranten? Jeroen Stevens werd gevraagd om de rol van "de" criminineel op zich te nemen en dit deed hij met veel plezier. De klik tussen Jan en Jeroen die was er meteen. Na de lancering van "crimineel" werd er al snel besloten om eens iets samen te doen. Jan die kwam met het idee om een oud liedje (1968) in een nieuw jasje te stoppen van Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer.

Watermöllefestival in gesprek met Boi Foi Toch
19-03-2012 12:09:00

De slotact van het Watermöllefestival 2011, The Heinoos beloofde 100% feest en dat werd het ook!  Maar het Watermöllefestival èn de Achterhoekse dialectband Boh Foi Toch bleef voor de organisatie een gedroomde combinatie. Dat zou op zondag 8 juli 2012 kunnen gaan lukken. ‘‘Ik heb weer contact gehad met manager Rita Keuper. Boh Foi Toch kàn en het Watermöllefestival wíl; dan moeten we daar toch uit kunnen komen’, aldus voorzitter Willie Oosterhuis.

Gabriello tekent contract met JB Productions
19-03-2012 11:58:00

De Vlaamse zanger Gabriello die momenteel een hit heeft in Nederland met "Ik had je lief" heeft een exclusief contract getekend met artiestenbureau JB Productions. Gabriello begon zijn carrière als DJ bij diverse radiostations in België, hij kreeg zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records met het wereld uur-record DJ. Later besloot de Vlaming te gaan zingen. Eind 2011 kwam het album "Solo Para Ti" uit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl