RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gouden Plaat voor Leo Blokhuis tijdens lancering nieuw Soundbook
22-11-2011 19:07:00

Afgelopen maandag is het nieuwe Soundbook van Leo Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gelanceerd. Tegelijk is de voorganger 'The Sound Of The Westcoast' bekroond met een Gouden Plaat. Afgelopen maandag werd het nieuwste Soundbook van Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gepresenteerd. Optredens waren er onder andere van Huub Stapel, Tim Knol, Ricky Koole, The Souldiers, Beans & Fatback, J.W. Roy en de Britse zangeres Laura Vane.

A3aan Drost lanceert zijn nieuwe single
22-11-2011 18:36:00

“Voor altijd”, is de titel van A3aan Drost zijn nieuwe single. Met deze ballad wil A3aan ook een andere kant van zich laten horen. Met “Voor altijd” zet hij zijn 3de single in van dit jaar, eerder dit jaar scoorde A3aan al met “Huis op de wolken” en “Rozenrood” in verschillende hitlijsten tot zelfs in de top100. De productie is wederom in handen van Terry West en de clip is gemaakt door Henri van Dijk van Van Dijk Media Producties. In februari 2012 zal A3aan zijn album verschijnen met al zijn werken maar ook met nieuwe stukken.

Rob Ronalds in aktie voor Alzheimer
22-11-2011 18:19:00

De nieuwe single van Rob Ronalds is inmiddels opgenomen en komt zeer binnenkort uit. In afwachting van de release doet Rob Ronalds mee aan een aktie voor de stichting Alzheimer. Op 24 november tussen 9.00 en 11.00 uur gaat Rob auto's wassen op het Media Park in Hilversum. De kosten per auto zijn 10 euro. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Alzheimer Nederland. Als je tijd en zin hebt om Rob's Aktie te steunen, kom hem dan helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Alzheimer Stichting.

Acda en de Munnik geven krat bier bij nieuwe nummers weg
22-11-2011 17:59:00

Acda en de Munnik hebben een ludieke actie bedacht om nieuwe nummers aan de man te brengen. Bij aanschaf van een mini album met drie nieuwe nummers en drie live tracks ontvangt de koper een krat Amstel bier. Het album is bij uitlevering direct vijf maal platina, er worden meer dan 250.000 exemplaren van het album uitgeleverd. De nieuwe nummers en de live tracks opgenomen op De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 liggen vanaf morgen in de supermarkt.

Judith is weer helemaal terug met nieuwe single
22-11-2011 17:55:00

 “Jouw ogen” is een fijn pop/rock nummer geheel in de stijl van Judith en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in Rooftop Studios te Holten. Judith is geen onbekende in muziekland. Zo was zij de winnares van de talentenjacht Tros Sterren.nl Academy, zat zij in het voorprogramma van Gerard Joling, deed ze samen met lange Frans de soundtrack van de film "Mijn vader is een detective, maakte ze een videoclip met Thomas berge en was ze te zien in diverse tv programma's waaronder de Kids top20.

'Als ik ga' van Janneke de Roo nu ook als clip
22-11-2011 16:51:00

Op zondag 11 december is het zover. Dan presenteert Janneke de Roo haar nieuwste cd. En het is een speciale cd want eigenlijk te klein om het een album te noemen en te groot om het een single te noemen. Het is een cd geworden met maar liefst alles wat ze heeft opgenomen in 2011 en dat zijn  in totaal 7 nummers. Daarbij zal een bonustrack worden toegevoegd zodat er een cd zal verschijnen met 8 prachtige Janneke de Roo nummers.  Echter Janneke de Roo biedt die dag nog meer want er zal ook een DVD verschijnen met alles van 2011.

Marco Borsato lanceert mobiele applicatie
22-11-2011 16:39:00

Het is voor het eerst dat een Nederlandse artiest een applicatie lanceert voor zowel iPhone als Android toestellen met functionaliteiten zoals deze. De mobiele applicatie is een verlengde van Borsato’s website (www.borsato.nl) en biedt de mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen account, waardoor de inbreng van de gebruiker direct herkenbaar is. Fans kunnen berichten achterlaten in het gastenboek en stemmen op stellingen.,

Leonie Meijer: Kleine trip to Memory Lane tijdens eerste concert!
22-11-2011 16:36:00

Leonie Meijer geeft op 1 december in De Vorstin in Hilversum haar eerste concert met haar 8-koppige live band. Naast de nummers van haar debuutalbum ‘Los’, heeft ze nog wat kleine verrassingen in petto voor haar fans. ”Een kleine trip to Memory Lane, maar dat hou ik nog even geheim”, aldus Leonie. Voor de 26-jarige Leonie is haar eerste concert een droom die uitkomt na het harde werken het afgelopen jaar. ”Ik ben ontzettend blij dat ik nu lekker mijn eigen nummers kan spelen en een hele show mag neerzetten.

Paula's Pianos met een speciale kerstshow voor het goede doel van 3FM/Serious Request
22-11-2011 07:09:00

Paula Leek, één van de talenten uit The Voice of Holland, heeft sinds 2009 haar eigen pianoshow! Dat jaar trad ze, in opdracht van sponsor Coca Cola, tien dagen achter elkaar op in de bekende 'Coca Cola Kersttruck'. Met als doel: geld ophalen voor Serious Request, de bekende en jaarlijks terugkerende actie van 3FM. Het was een groot succes! Ook dit jaar zal Paula en haar mannen zich weer inzetten voor het goede doel van 3FM/Serious Request. En u kunt daar aan meehelpen door haar te boeken!

Tina van Beeck weet waar de liedjes van weleer zijn gebleven
21-11-2011 20:22:00

Waar zijn ze gebleven, die liedjes van weleer….  Tina van Beeck haalt ze weer terug. Onlangs nam zij haar nieuwe single en bijbehorende videoclip op. Deze nieuwe single omvat 7 bekende liedjes van de "Zangeres zonder Naam". De spontane zangeres uit Prinsenbeek nam deze op in een moderne versie in de stijl die we nu gewend zijn van Tina. Zij koos deze nummers als eerbetoon aan de "Zangeres zonder Naam", de koningin van het levenslied maar ook om op deze manier de liedjes  onder de aandacht te brengen.

Piet Baum pakt artiestenleven weer op
21-11-2011 20:11:00

Piet Baum maakte in het verleden reeds naam met diverse hits waaronder “Een trein naar niemandsland” .Het is enige tijd stil geweest rondom Piet,maar met de nieuwe single van Piet, die het predicaat “prachtige smartlap” mee zal krijgen,zal er weer de nodige aandacht ontstaan voor deze goede zanger. De nieuwe single getiteld “Jongen, ben jij je moeder vergeten” is een opgenomen in de studio van Frank Faas,beter bekend als Frank Ferrari. De single is verkrijgbaar in de betere platenzaak.

Nieuw album voor Mesjieu Maurice
21-11-2011 20:05:00

Velen kennen hem als Mesjieu Maurice of Mesjieu Wally. De twee gedaanten waarmee Maurice Grooten op exact de 11e van de 11e al 11 jaar aan een stuk de zalen mee plat krijgt. “Tied veur ‘n fieske”, meent de olijke entertainer, die zijn zangtalenten als een ware kameleon openbaart. Vrijdag 18 november verscheen zijn nieuwe CD met de toepasselijke titel “D’r hingk ‘n fieske in de loch”. Hij herinnert zich de eerste playback-optredens in het café van zijn ouders in Simpelveld.

‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’ op cd
21-11-2011 20:00:00

In navolging van de film, verscheen eind vorige week ook het album van ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’. Eerder zei Ralf Mackenbach dat hij het titelnummer zou zingen, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Waar de ‘Junior Songfestival’-winnaar van 2009 op het album staat met ‘Hoe zal het gaan op 5 december’, is het titelnummer toch in de vertrouwde handen van Coole Piet Diego. De afgelopen jaren verzorgde de populairste Piet uit ‘De Club van Sinterklaas’ ook al het titelnummer van de films van Martijn van Nellestijn.

Kim & Martijn debuut- en afscheidssingle 'Daar ga je dan'
21-11-2011 19:49:00

Radio 538-dj's Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs komen met een single. De programmamakers hebben gekozen voor een wel heel speciaal genre. Het duo komt niet met een pop of dance track maar gaat de concurrentie aan met Frans Bauer, Marianne Weber en Jan Smit. Het nummer draagt de titel “Daar ga je dan” een levenslied pur sang geschreven door Peter de Wijn en Ray Hardorff. Het betekent echter geen carrièreswitch voor de radio-dj's .

Gebroeders Ko Scoren DE Sinterklaashit 2011
21-11-2011 19:37:00

De Gebroeders Ko zijn deze week hoogste nieuwe binnenkomer op nr 15 in de Single Top 100 met hun Sinterklaassingle “Sinterklaas in een raket “ en zij scoren daarmee hun 33e top 100 notering op rij. Het nummer , dat zij zingen met Joris en Boris uit de Sinterklaasfilm “Sinterklaas en het raadsel van 5 december “ is ook op Youtube razend populair en is daar ondertussen al meer dan 100.000 maal bekeken. In de RADIONL/ TV Oranje top 30 staat het nummer op nr 9 en in de Sterren.nl Top 20 komen zij binnen op nr 19.  

K3 - Een platina album en live concerten in Ahoy!
21-11-2011 19:32:00

K3 beleefde afgelopen zondag een topdag in Ahoy Rotterdam; naast het miniconcert dat de dames verzorgden voor een kleine groep fans werd ook het album 'Eyo!' voor het eerst aan het Nederlandse publiek gepresenteerd. Dat K3 populairder is dan ooit blijkt met deze nieuwe CD, want ze mochten gisteren, uit handen van Miguel Wiels en Alain Vande Putte, een platina plaat voor 'Eyo!' ontvangen. Al in de voorverkoop zijn er meer dan 50.000 exemplaren in Nederland verkocht en dat mag gevierd worden!

Nieuwste Hollandse theatershow krijgt première in Veghels theater
20-11-2011 16:31:00

Nederlands nieuwste theatershow “Sterren stralen voor U” beleeft op zondagmiddag 22 januari 2012 zijn try out en première in theater de Blauwe Kei in Veghel. Een droom gaat uitkomen voor Veghellaar Martien van de Beeten die ruim dertig jaar furore maakte als zanger en disjockey Maickel. Ruim twee jaar is hij achter de schermen bezig geweest om zijn droom waar te maken. Een mooie gevarieerde theatershow die betaalbaar moest zijn voor alle publiek. 

Debuutsingle voor Joop Akse
20-11-2011 11:51:00

Joop Akse die in het dagelijks leven glazenwasser is zingt al jaren tijdens z'n werkzaamheden en kreeg vaak te horen dat hij daar iets mee moest gaan doen. De 43 jarige inwoner van Hollandscheveld kwam via Radio Terranova in contact met tekstschrijver Dick van Altena en heeft hem gevraagd of hij een passend liedje met muziek voor hem wilde schrijven. Het resultaat is het nummer "Leef je leven”, welke opgenomen is bij Ron's House of Sound in Schalburch te Duitsland. 

Jerry van Vianen raakt publiek met gevoelige snaar.
19-11-2011 16:49:00

Jerry van Vianen, een bekende artiest in het Nederlandstalige segment. Hij is vanaf begin 2004 in het muziekwereldje gerold als fulltime zanger. Hij is o.a. bekend van nummers als ‘’blijf vannacht bij mij’’ en ‘’neem me mee’’. Zijn nieuwste lancering heet ‘’De wereld draait door’’. Ook deze keer weer een nummer, die bij menig publiek een gevoelige snaar zal raken.

6 december Thomas Berge exclusief live concert Enschede
19-11-2011 16:22:00

Op dinsdag 6 december a.s. geeft Thomas Berge een eenmalig, exclusief live concert in het Wilminktheater/Muziekcentrum in Enschede. Het plan voor een concert lag al klaar toen Thomas in contact kwam met de Stichting Trib4Bibi *. De 7-jarige Bibi heeft een zeer ernstige vorm van kinderkanker en haar overlevingskansen kunnen alleen worden vergroot door een behandeling in Amerika. Door de enorme betrokkenheid van vele Twentenaren kwam dit verhaal ook bij Thomas terecht

Sinterklaas crisisbestendig met Sjon & Sjeffrie
19-11-2011 16:10:00

Sinterklaas lijkt in combinatie met Sjon & Sjeffrie sterke ingrediënten tegen de dreigende crisis te zijn.  De kaartverkoop voor de aanstaande Sinterklaas-shows in het Dolfinarium te Harderwijk, loopt sneller dan ooit. “Sinterklaas, Coole Piet Diego en wijzelf in een enorm grappig en feestelijk spektakel met ook nog eens heel veel dolfijnen! Wie wil dat nou niet zien?

René Shuman & Angel-Eye een half jaar lang in Duitsland op TV!
19-11-2011 16:02:00

Another Dream comes true! The Dream, de internationale naam van René Shuman & Angel-Eye, zal vanaf zondag a.s. 20 november een half jaar lang in Duitsland te zien zijn op de Regio TV in Berlijn. Deze zender is onderdeel van de Duitse wereldomroep (Deutsche Welle). Iedere zondag tussen 21:30 en 22:00 uur zullen er uitzendingen zijn. Tevens is men voornemens een groot te concert te organiseren in deze Duitse hoofdstad in de zomer van 2012.

Gers Pardoel hoopt op een Zachte G
19-11-2011 09:20:00

Rapper Gers Pardoel hoopt volgend jaar zomer met Guus Meeuwis op te treden tijdens de ‘Groots met een Zachte G’-reeks van Guus Meeuwis. Dit zei de rapper dinsdagmiddag in de radio-uitzending van Maarten Kortlever bij Omroep Brabant. Gers bracht deze maand samen met Guus de single 'Nergens Zonder Jou' uit. Daarnaast gaat de rapper in maart en april 2012 ook op clubtour met de zanger uit Tilburg. Voor hem zou een optreden in het stadion een mooie toevoeging zijn aan de samenwerking.

Geheimzinnig nieuwe formatie Corry en de **** brengt cd uit
19-11-2011 09:12:00

In het grootste geheim is de afgelopen week een cd opgenomen van Corry en de ****. Dat het geheim is gebleven is op zich geweldig want de geruchten in het Brabantse uitgaanscircuit gingen al een tijdje dat er een persiflage aan zat te komen over New Kids. De formatie heeft gekozen voor de makkelijk in de mond liggende titel "Was aan de Costa de Sol". Maar wie het zijn geworden is tot aan nu een raadsel.

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in Assen
18-11-2011 20:57:00

Lucas en Gea presenteerden onlangs hun elfde album. De reacties van fans en radiostations zijn zeer positief. Vooral het nummer "Loop me niet voorbij" blijft niet onopgemerkt en je hoort hem op diverse zenders voorbijkomen. Het is daarom ook niet gek dat Lucas en Gea dit nummer hebben gekozen als volgende single. Het wordt gepresenteerd op 3 december in Feestcafé "Tante Trui" te Assen waarbij de eerste 50 bezoekers de single gratis krijgen.

Jeroen van der Boom scoort nummer 1 hit met Niemand Anders
18-11-2011 20:10:00

Het jaar 2011 kan niet kapot voor Jeroen van der Boom: na het succesvolle album Grote Liefde, twee top 10-hits, uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en zijn nieuwe avontuur als presentator van Lotto Weekend Miljonairs en Wedden Dat Ik Het Kan!, staat Jeroen deze week op de eerste plaats van de single top 100 met de nieuwe single Niemand Anders. Het gaat hier niet om zomaar een nummer 1 hit. Het nummer, oorspronkelijk een album-track van Jeroen’s eerste cd, is namelijk opnieuw opgenomen.

Voorspoedige kaartverkoop MegaPiratenFestijn Arnhem
18-11-2011 19:55:00

Het gaat heel erg snel met de kaartverkoop voor het MEGAPIRATENFESTIJN voor Gelredome in Arnhem op zaterdag 10 december. Morgen gaan de laatste 1e en 2e rangs kaarten in de verkoop (3e rang is al geheel uitverkocht!!!), ook gaan morgen de laatste 1000 veldkaarten in de verkoop.

Geslaagde actie Coen en Sander Show
18-11-2011 19:49:00

Vorige week meldden Coen en Sander een carrière te lanceren en van Vinzzent een ster te maken. De populaire Dj’s vinden zijn Dromendans een gigantische hit en daarom stuurden zij Vinzzent het land in.  De luisteraars konden zich via de Coen en Sander Show website aanmelden en een optreden winnen. Iedere dag werd er een nieuwe locatie bezocht waarvan live verslag werd gedaan in de Coen en Sander Show. Vinzzent bracht Dromendans in 2010 al uit direct na zijn deelname aan het nationaal songfestival.

René Eshuijs scoort
18-11-2011 19:43:00

De prachtige nieuwe single van René Eshuijs "Ik Luister Alleen Nog Naar Mijn Hart" komt deze week nieuwe binnen op 70 in de Dutch Charts/GfK Single Top 100, de officiële singlechart van Nederland. Hiermee behaalt René zijn eerste succes in de officiële Nederlandse hitlijst. De videoclip is inmiddels ruimschoots op TV te zien en steeds meer radiostations ontdekken deze plaat en voegen hem toe aan hun playlist. De single is de voorloper van het album dat in 2012 zal verschijnen.

Eerste single Metropole Orkest & Friends een feit
18-11-2011 19:38:00

Het Metropole Orkest heeft samen met een aantal Nederlandse topartiesten het nummer ‘Wereldwijd Orkest’ uitgebracht. Het nummer is geschreven door John Ewbank en Han Kooreneef en gezongen door Gordon & Los Angeles The Voices, Edsilia Rombley, Leonie Meijer, 3JS, Jennifer Ewbank, Ruth Jacott, Paul de Munnik, Giovanca, Glennis Grace, Karin Bloemen, Lee Towers, Hind en Trijntje Oosterhuis. De muziek is uiteraard van het Metropole Orkest. Cloud 9 Music brengt de single i.s.m. Het Metropole Orkest uit!

Nieuwe single Tino Novelli met ‘Heel mijn hart aan jou’
18-11-2011 19:20:00

Met ‘Heel mijn hart aan jou’ laat Tino zich van zijn meest vrolijke kant tot nu toe horen. De lekkere vrolijke en muzikale track werd door Ray Klaassen (bekend van The Voice) en Henk Dissel (die op dit moment een hit heeft met ‘Denk je nog wel aan mij’) geschreven en gecomponeerd, Roel Bloks (o.a. Judith Peters en Roel Thomas) tekende bovendien voor de productie. De single en videoclip zijn al te horen en zien bij o.a. RTV Oost, Omroep Brabant, Sterren.nl, TV Oranje, VBRO (Belgie), Loco Fm, Optimaal FM en Radio Oranje Nationaal.

Duet van Laura Lynn en Matthias Lens hoogste binnenkomer in Vlaanderen
18-11-2011 19:18:00

Schlagerkoningin Laura Lynn vond een tijdje geleden het liefdesgeluk  bij voormalig lid van accordeonduo “The Sunsets”, Matthias Lens. Dit privégeluk resulteert nu ook in een professionele samenwerking, want Laura nam samen met Matthias de hit “Kusjesdans” van Paul Severs onder handen, en het resultaat wordt duidelijk meer dan gesmaakt. Meteen op nr.1 in Vlaanderen. 1 week na de release van de fysieke single komt "De Kusjesdans" al meteen binnen als nr.1 van de Vlaamse Radio 2 Ultratop 10.

Danny de Munk en Henk Poort geven zichzelf bloot in Jeugdherinneringen
18-11-2011 08:35:00

In Schouwburg Almere was het donderdagavond één groot meezingfestijn tijdens de voorstelling Jeugdherinneringen van Danny de Munk en Henk Poort! Twee top-entertainers die liedjes uit de oude doos afwisselen met een flinke dosis humor. Samen kregen ze met deze unieke show de hele schouwburg mee! Alle liedjes; Nederlandstalig, Engelstalig, Italiaans, musical en ware opera kwamen voorbij. Er is deze avond dan ook flink gezongen en gelachen! Ook deed het plaatselijke Shantykoor een nummer mee!

Nieuwe single voor Marianne Weber
17-11-2011 21:27:00

"Vraag me niet waarom” is de titel van de nieuwe single van Marianne Weber. Het is de derde single van het album “Jouw Lach” van de Koningin van het levenslied dat momenteel overal verkrijgbaar is. Het nummer heeft een typische Marianne Weber sound en die zal bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen. Aanstaande zondag 20 november is Marianne te gast bij Life4You van Carlo en Irene. Het programma wordt uitgezonden om 17.25 uur op RTL4.

Rasecht levenslied voor Karin Welsing
17-11-2011 11:20:00

Karin Welsing maakt snel furore als echte levensliedzangeres,in een korte tijd bracht ze  al vier singles uit op het welbekende Rood-Hit-Blauw label , ook de vijfde single is wederom een echt levenslied ! Een lied dat recht uit het hart is gegrepen!...zo zou je de nieuwe single mogen omschrijven. Het lied getiteld:"Vergeet je moeder niet" is speciaal voor haar gescrheven door producer en songwriter Martin Sterken. De rasechte in Utrecht geboren zangeres en momenteel woonachtig in Rumpt Gelderland is ontzettend trots op haar cd.

Ton & Shelly komen met Eurolied
17-11-2011 07:52:00

Ton & Shelly hebben een lied gemaakt over de euro. Ton kwam met het idee en Guus Smeets heeft de tekst van "Krijg nu maar de pleuro weg met de euro" geschreven. Een sponsor liet hen een clip maken die in twee dagen al meer dan 500 keer bekeken was en nu is het duo druk met de promotie. Het duo bestaande uit vader dochter staan 4 december 2011 al 20 jaar op de bühne.

Opnieuw positieve adviezen voor BravaNL
17-11-2011 07:18:00

Cultuurzender BravaNL is twee jaar na de start nog steeds erg populair bij de Nederlandse programmaraden, met name die van UPC. Deze week werd bekend dat de programmaraden in Alkmaar en Mediastad Hilversum in hun voorlopige tv-advies voor 2012/2013 BravaNL opnieuw hebben geadviseerd in het analoge basispakket.

Party Awards voegen extra categorie toe aan opkomende Dj
17-11-2011 07:09:00

De Party Awards zijn al in in volle gang. Artiesten en Dj's strijden om deze fel begeerde populariteits prijs. Bij de categorie opkomende Dj wordt dit jaar iets toegevoegd. Naast de te winnen Award geeft RDJ Music een een complete muziekproductie kado.

Volgens geruchten komt een bekend zangduo aanstaande maandag met een afscheidssingle
17-11-2011 00:58:00

Op Twitter en op diverse websites gonst het gerucht dat een bekend zangduo afscheid neemt. Het duo zou aanstaande maandag 21 november 2011 met hun afscheidssingle komen. Acteur en presentator Quintis Ristie van o.a. Echte meisjes in de Jungle plaatste op 14 november jl. op twitter dat hem per ongeluk ter ore is gekomen dat een bekend zangduo zou stoppen en uit respect wil hij dit nog niet bekend maken over wie het gaat. Het gerucht schijnt al langer de ronde te doen op twitter.

'Alle sterren zwijgen' is de nieuwe single van Jannes
16-11-2011 12:22:00

 ‘Alle sterren zwijgen’ is de nieuwe single van Jannes.  Deze single is afkomstig van het album ‘Lach, leef en geniet’ dat eerder dit jaar uitkwam. De single is eerder deze week overal in promotie gegaan en de reactie zijn zeer overweldigend.  Zeker met het oog op het najaar en de naderende Decembermaand valt deze single erg goed in de smaak. Ook deze single werd net als alle andere stukken op het album van Jannes geproduceerd door het duo Norus & Padidar en Emile Hartkamp.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus

              André Hazes - Wie kan mij vertellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl