RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
‘Amsterdamse Zomerweken’ bij BravaNL
26-07-2012 08:59:00

Cultuurzender BravaNL zet gedurende de zomermaanden traditiegetrouw de schijnwerpers op het Amsterdamse muziekleven. Onder de noemer ‘Amsterdamse Zomerweken’ worden van zaterdag 28 juli tot en met maandag 20 augustus dagelijks uitzendingen gewijd aan concerten, voorstellingen en klassieke musici uit Amsterdam. Daarbij wordt tevens veel aandacht besteed aan het Grachtenfestival, dat dit jaar plaatsvindt van 10 t/m 19 augustus.

Nieuwe single Peter Beense – Jij bent een kanjer
25-07-2012 17:23:00

Eén van de populairste volkszangers van ons land is Peter Beense. Met zijn bariton stem is hij al jaren hét boegbeeld voor een feestje en één van de best geboekte artiesten van ons land. Waar Peter verschijnt gaat het dak eraf, is het altijd feest en zijn de glazen goed gevuld. Voor zijn nieuwe single ‘Jij bent een kanjer’ gooit Peter het tempo een flink stuk omhoog en komen de beats per minute je lachend tegemoet. De track is voor sommige wellicht al een bekend geluid aangezien het een cover is van de populaire Spaanse zanger, David Bisbal.

Nieuw album voor Die Amigos
25-07-2012 16:56:00

Op 3 augustus komt het nieuwe album van Die Amigos uit met de naam Bis ans Ende der Zeit. Dat wordt ook de naam van de tour waarmee ze in 2013 door Duitsland gaan touren. Al meer dan veertig jaar zijn de broers Karl-Heinz en Berng Ulrich bezig met muziek en pas de laatste zes jaar zijn ze echt doorgebroken en nu een gevestigde naam. In 2007 begonnen ze met een eerste solo-tour en de fans stonden in de rij om Die Amigos in concert te zien. Toch hebben Die Amigos zich niet door al dat succes laten veranderen.

Willie Oosterhuis reikt eerste exemplaar uit aan Michel Bodifee
25-07-2012 16:47:00

Eindelijk is het zomer en de temperaturen hoog gestegen, in veel sectoreren is het komkommertijd, maar niet bij Pitch Up Records! Op 3 augustus komt de nieuwe single nameilijk uit van Michel Bodifee met de toepasselijke titel “Zing met me mee! Donderdag 26 juni zal Michel uit handen van Willie Oosterhuis het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Bodifee staat tijdens het TV-spektakel De Deure XXL op de buhne en dan zal ook de single voor het eerst aan het publiek ten gehore brengen.

TV Lucky Joe wordt vervolgd op zondag 5 augustus
25-07-2012 11:33:00

Na de eerste opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 1 april jl. bleek er veel animo te zijn voor het programma bij artiesten en omroepen. Vandaar dat Stichting Lucky Joe besloten heeft om dit jaar nog 3 programma’s op te nemen in Stadskanaal. Het is een muziekprogramma met bekend en onbekend talent uit heel Nederland, maar ook de Duitse schlagerartiesten melden zich al bij Joseph om mee te werken aan het programma. Vanaf aflevering 1 hebben ze de rubriek “Herinnert u zich deze nog” verwerkr in het programma en deze blijkt zeer geliefd te zijn.  De eerstvolgende opname is op zondagmiddag 5 augustus bij zaal Gossen in Stadskanaal.

Nieuwe single voor Jan Koevoet
24-07-2012 15:17:00

Na zeven jaar heeft Jan Koevoet zijn single Bella Bella Amore opnieuw uitgebracht. Dit keer in een compleet nieuwe, verfrissende en moderne versie. De nieuwe single is wederom  gearrangeerd en geproduceerd door Manfred Jongenelis in Etten-leur. De sfeervolle videoclip bij het nieuwe liedje van Jan Koevoet staat online op YouTube en is binnenkort ook te zien bij o.a. TV Oranje.

Zoektocht naar zomerhits Zomerse 50 in stroomversnelling
24-07-2012 14:44:00

De jaarlijkse zoektocht naar de grootste zomerhits in de Zomerse 50 is in een stroomversnelling gekomen door het mooie weer van dit moment. Door het trieste weer van de afgelopen weken bleef het aantal stemmen achter bij de verwachting, maar nu is er een ware inhaalslag gaande.

Mick Harren weg uit Mokum
24-07-2012 09:00:00

Mick Harren geeft nooit op en heeft eindelijk het succes waar hij al 28 jaar aan werkt. Niet alleen met zingen gaat het de sympathieke zanger voor de wind, maar sinds kort heeft de in Amsterdam geboren en getogen artiest een eigen tv programma bij de zender AT5. Mick in Mokum is de werktitel, waarin Harren op zoek gaat naar het verhaal en de oorsprong van het levenslied. Zoals de titel doet vermoeden, gaat Mick op zoek naar nabestaanden van echte Amsterdamse iconen zoals Willy Alberti, Johnny Jordaan, Tante Leen, Manke Nelis en vele andere grootheden. Hij praat met de nabestaanden over hoe het er in die tijd aan toe ging, wat voor een persoon het was als artiest, maar ook als mens.

Vernieuwde site lengproducties.nl
23-07-2012 20:21:00

Lengproducties.nl heeft de website aangepakt met nog meer informatie voor muzikaal Nederland. Het platenlabel startte in 2009 met producties voor derden en maakte sindsdien meer dan 100 single en album producties voor Nederlandstalige artiesten. Ook maakten ze in dezelfde tijd nog ruim 50 producties voor het duo Lucas en Gea.In 3 jaar tijd is dit bijna explosief te noemen, maar door te werken met topproducers als Niels Lingbeek.

Nieuwe single voor Johnny van Veldhoven
23-07-2012 11:10:00

Afgelopen zaterdag lanceerde Johnny van Veldhoven z'n nieuwe single "Alleen jij" Na jaren vol tevredenheid met Manfred studio’s te hebben samengewerkt ging hij dit keer zelf aan de slag. Hij schreef zelf de tekst maar nam ook de muziek - arrangementen en opname op zich. Een single dus geheel door hem zelf in elkaar gezet. Maar dat is nog niet alles…ook zijn website is door hem zelf helemaal vernieuwd en is gelijk met de nieuwe single online gegaan. Kijk voor meer info op www.johnnyvanveldhoven.nl

John de Bever komende donderdag in Oranje Café
22-07-2012 11:04:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal oragiseren maandelijks het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen.

Danny Froger heeft de 'Oranje Kroon'
21-07-2012 00:00:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 23 juli is dat ‘Harder’, de nieuwe single van Danny Froger. Na het grote succes van zijn eerste single ‘Vandaag’ is het nu tijd voor een opvolger. ‘Harder’ is een up-tempo zomerplaat. Een feelgood popsong over het ultieme liefdesgevoel: verliefd zijn. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door een spectaculaire videoclip waarin we Danny zelfs in actie zien op een waterscooter!

Clubtour Elske DeWall
20-07-2012 17:14:00

Dit voorjaar verscheen ‘Brave’, het tweede album van Elske DeWall. Lovende recensies, een track voor de Nederlandse speelfilm ‘Alle Tijd’, de titelsong voor de RTL4-serie ‘Moordvrouw’ en de single ‘Stains on my Heart’ (die breed ondersteund werd door 3FM en Q-Music) zijn de eerste wapenfeiten van ‘Brave’. De zangeres laat op dit album horen dat ze tot de beste vocalisten van Nederland behoort. Dit jaar heeft Elske DeWall veel met haar band getourd langs de Nederlandse theaters en festivals.

Xander de Buisonjé komt met nieuw live album
20-07-2012 14:45:00

Vandaag 20 juli komt Xander de Buisonjé’s nieuwe live album  uit, ‘Xander in Concert’. Dit album is een registratie van de show die Xander op 24 juni gaf in Studio 21 en is daarmee een perfect aandenken voor iedereen die ooit een show van Xander heeft bezocht.  Samen met zijn 13-koppige band wist Xander voor een uitzinnig publiek een indrukwekkende show neer te zetten. Zo stak de zanger tijdens dit sfeervolle concert oude songs in een nieuw jasje en bracht hij covers van muzikale grootheden ten gehore.

Nieuwe single en clip van Django Wagner
20-07-2012 12:36:00

Na de hitsingle met collega Frans Duijts verschijnt Django Wagner nu solo met een nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan". De single is voorloper van het nog te verschijnen album die medio oktober zal verschijnen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top single van te maken. De eerste single van Django Wagner verscheen in maart 2009. Op deze opname werd hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” stond wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. 

Twentse lokale omroepen gaan samenwerken
20-07-2012 12:23:00

Tien lokale omroepen in Twente gaan samenwerken in het Mediacentrum Twente en hebben daartoe maandagavond in de studio’s van Radio Hengelo TV een intentieverklaring ondertekend. De omroepen verzorgen samen een aaneengesloten gebied met meer dan een half miljoen inwoners. Door meer te gaan samenwerken, maar tegelijk ook hun autonomie te behouden willen de omroepen hun lokale kracht vergroten.

Crist Coppens geniet van elke dag
20-07-2012 12:11:00

Wat zou het toch mooi zijn als je een winkel zou binnenstappen en het opgewekte gezang van de winkelier je meteen alle vrolijkheid zou geven. Dat bestaat niet? Toch wel! Crist Coppens is naast keurslager namelijk ook enthousiast zanger. Je moet ervoor naar Noord-Limburg maar dan heb je ook wat. Deze zingende slager uit Horst is te beluisteren in zowel het Duits-, Engels- als in het Nederlandstalig. Wat dat laatste betreft heeft hij al aardig wat wapenfeiten op zijn palmares staan: Zo zong hij op een kampioensfeest van PSV.

Robert Pater & Dora lanceren duet
19-07-2012 15:45:00

Robert Pater bekend van ' Waarom ben jij nooit op zondag vrij' en 'Mooie Madonna'  en Zangeres Dora  bekend van ' Amore Amore' zijn elkaar in januari 2011 tegen het lijf gelopen en sinds die tijd niet meer bij elkaar weg te slaan. De 2 kregen een relatie en nadat ze alle tweel druk bezig waren met hun grote passie ' muziek' besloten ze om samen een keer de studio in te gaan. Ze namen contact op met Henk van Broekhoven oftewel John Spencer en lieten door hem een tekst schrijven op het nummer van The Brotherhood of Man.

Nieuwe single Tim Douwsma – De Hele Nacht
19-07-2012 15:29:00

Zingen, presenteren, acteren, poseren, dit multi-talent kant het allemaal. Tim Douwsma is al jaren één van de meest besproken artiesten van de jonge generatie. Met al aardig wat successen op zak ziet het erna uit dat deze oer-Hollandse knapperd, de komende weken, een hele dik hit gaat scoren. Met de single ‘De hele nacht’ geeft Tim een eigen interpretatie aan het origineel ‘Esclavo De Sus Besos’ van de Spaanse zanger David Bisbal.  Met een ijzersterk arrangement en een catchy refrein zijn alle dames van Nederland en België gewaarschuwd.

Nieuwe single René Schuurmans - 'Als Het Weekend Is'
19-07-2012 10:45:00

'Als het weekend is', is de nieuwe single van René Schuurmans. Een geweldige track die weer helemaal als vanouds klinkt. René Schuurmans in optima forma en zoals fans hem graag zien en horen. Een gezellige, feestelijke track die, zoals de titel al verraad, een ode brengt aan het weekend. René heeft de plaat opgenomen samen met zijn producers John Dirne en een oude bekende Kees Tel, die in het verleden ook al tekende voor veel grote successen van René.

Ronnie Tober in duet met schlagerkoning Christoff
19-07-2012 09:44:00

In de studio van Hans Aalbers in Nederhorst den Berg hebben Christoff en Ronnie Tober een duet opgenomen. De titel hiervan is "Er is niemand zoals jij" en deze zal verschijnen op het nieuwe duettenalbum van Ronnie welke in het najaar van 2012 zal verschijnen. Verder laat Ronnie weten dat hij op dinsdag 3 juli een onvergetelijke dag heeft mogen beleven. Bij Omroep Max werd ter gelegenheid van zijn 50 jarig artiestenjubileum een show opgenomen.  

20ste single van meidengroep Djumbo
18-07-2012 18:00:00

De nieuwe single van Lotte, Samantha en Lindsy “Never Stop” is al weer de 20ste single van meidengroep Djumbo. De meiden hebben in de afgelopen 7 jaar  al heel wat kinderacts zien komen en gaan. Maar de “Djumpies”, zoals ze door de fans genoemd worden, zijn nog lang niet te stoppen.  Vol energie storten ze zich deze zomer weer in een nieuw avontuur.

Martin Vincken wil Zon, Zee en Zomer
18-07-2012 16:45:00

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”.

René le Blanc komt met nieuwe single
18-07-2012 16:35:00

Vandaag komt de nieuwe single van René le Blanc uit met als titel, Laten we dansen. Het nummer met een lekkere zomersesound is geschreven door Edwin van Hoevelaak. De videoclip die bij het nummer hoort zal volgende week te zien zijn. Hiervoor is de zanger afgereisd naar het prachtige Kemer in Turkije. "We moeten nog een paar dingen filmen in Nederland omdat we een leuk verhaal in de clip hebben zitten', aldus le Blanc.  René en Edwin werken op dit moment hard aan het album.

Gebroeders Ko lanceren 2012 single versie van 'Ik Heb Een Toeter Op M'n Waterscooter'
18-07-2012 16:08:00

Deze week lanceren de Gebroeders Ko de 2012 single versie van hun ultieme zomerhit " Ik Heb Een Toeter Op M'n Waterscooter " met bijbehorende spetterende videoclip. 10 jaar na de 1e release dus nu een nieuwe versie van hun meest succesvolle single. "Nog steeds gaat het publiek helemaal los op dit nummer.

‘Zomer Muziek Feesten’ bij Acht van Chaam
18-07-2012 15:54:00

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal verzorgen op woensdag 25 juli vanaf 15.00 uur een live muziekprogramma op De Brouwerij in het centrum van Chaam, in het kader van de festiviteiten rond de wielerronde ‘Acht van Chaam’. Onder de noemer ‘Zomer Muziek Feesten’ kunnen de bezoekers genieten van optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten. Er zijn optredens van Thomas Berge, 3J's, Roxeanne en André jr. Hazes, Sieneke, Vinzzent, Jan Leliveld, Mick Harren, Samantha Steenwijk, Roy Raymonds, Henk Dissel, Tom Haver, Lindsay, Henk Damen, Cooldown Café, Santa Rosa en Dave Dekker. Vanaf 19.30 uur is er een groots live concert van de Band Zonder Banaan.

Clip nieuwe single Leen Zijlmans online
18-07-2012 13:43:00

De clip behorend bij de nieuwe single van Leen Zijlmans "De Rumba" staat online op Youtube en is spoedig te zien bij TV Oranje. Tijdens een artiestenreis in het Turkse Orange County Resort in Kemer zijn de beelden voor de clip geschoten. Het is ondertussen al weer een aantal jaren geleden dat Leen Zijlmans zijn album “Leen ..komt naar je toe” en diverse singles uitbracht. Met de nieuwe single “De Rumba” bewijst Leen opnieuw over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken en zich te onderscheiden van menig zanger. 

Nieuwe Stijl van Marco Kanters valt in goede aarde
18-07-2012 09:40:00

Het gaat geweldig met Marco Kanters. Zijn nieuwe single "Proost Op De Dag" wordt met enthousiasme ontvangen door de Nederlandse radiostations en is dan ook in de eerste week na release uitgeroepen door  Radio Hollandio als "Superschijf". Met deze single slaat Marco een nieuwe muzikale koers in en dit werpt gelukkig zijn vruchten af. “Proost Op De Dag” is een stevig eigen Nederpopachtig nummer welke Marco samen geschreven heeft met producer Sjors van den Eerenbeemt.

14 jarige Cynthia scoort met 'We gaan op vakantie'
17-07-2012 23:56:00

Cynthia van de Vin is de jongste van de twee zingende zusjes uit Weert. Deze 14-jarige meid heeft zin in de zomervakantie en als je haar single "We Gaan Op Vakantie!" hoort dan krijg je zelf ook de vakantiekriebels. Heerlijke, vrolijke muziek van deze jonge zangeres, die in Weert opeens bekend werd door de videoclip van dit nummer op haar eigen school te schieten, welke inmiddels een record aantal views op You Tube heeft en staat op de eerste plaats in de Verzoekparade van TV Oranje!

Menzina verstaat haar vak als zangeres
17-07-2012 23:48:00

Als een zangeres na ieder optreden terug gevraagd wordt om nog eens een optreden te verzorgen dan verstaat zij haar vak. Menzina is een vlotte en spontane zangeres geboren 1 oktober 1991 en getogen in Den Haag . Tijdens een benefiet gala in 2010 te Den Haag werd er door de organisatie gevraagd aan Menzina of zij 4 nummers ten gehore wilde brengen voor het goede doel, dit was voor Menzina de eerste kennismaking op een heus podium met vele honderden toeschouwers.

Melissa van de Vin debuteert met 'Liefde L'amour'
17-07-2012 23:33:00

De Weertse Melissa van de Vin komt uit een muzikale familie. Haar jongere zusje Cynthia bracht onlangs haar debuut single “We Gaan Op Vakantie!” uit terwijl Melissa debuteert met “Liefde L ‘amour”. Het oudste zusje van de Vin houdt zelf van een stevige beat. Dat is terug te horen in haar nog te verschijnen album, waar het nummer "Liefde L'amour" de allereerste single van is. De bijzondere combinatie van een stevige beat met de volkse stem van Melissa zorgt voor een unieke sound.

Ronnie Tober loopt geen Nijmeegse vierdaagse
17-07-2012 23:27:00

Zijn startbewijs heeft hij nog vol goede moed afgelopen maandag opgehaald om dinsdagochtend te starten in Nijmegen. Echter op advies van vrienden, maar bovenal na aandringen van z´n partner Jan, heeft Ronnie alsnog besloten om niet mee te lopen. Wel heeft hij dinsdag gezongen in Valburg en was hij bij de start aanwezig. ´Het is het afgelopen jaar zo hectisch geweest, na Ali-B Op Volle toeren kwam in februari mijn hitsingle uit, Er is niemand zoals jij’, stond ik regelmatig bij de TROS in het tv programma Sterrenparade, promotie door het hele land voor de single. Begin juli heb ik een TV special mogen maken voor Omroep Max ter gelegenheid van mijn 50 jarig artiesten jubileum volgend jaar, geproduceerd door mijn man Jan Tober-Jochems & Erwin Fillee.

Sammy Baker verovert Nederland met nieuwe single 'Kleine witte wolk'
17-07-2012 16:15:00

Afgelopen mei verscheen het allereerste album "Dromen" van de Vlaamse schlagerzanger Sammy Baker.Het nummer "Kleine Witte Wolk" werd door de fans van Sammy vanaf de dag dat de CD verscheen op handen gedragen. Het nummer is in de originele versie een grote hit uit vervlogen tijden van Julio Iglesias. En die emotie kan Sammy Baker als geen ander benaderen.

John Enter maakt fans in België
17-07-2012 07:59:00

Afgelopen zondag was het dan zover. Na maanden van voorbereidingen was er de eerste aflevering van de VBRO Zomertour 2012. En de vele uren van voorbereidingen werden beloond want de zaal was afgeladen vol. Velen waren afgekomen op het affiche dat er een middag vol Nederlandstalige artiesten zouden komen optreden en niet alleen uit België ook een aantal Nederlandse artiesten waren afgereisd naar Jabbeke.

Vierde single voor Henk Kamphuis een feit
17-07-2012 07:49:00

“Wat kan mij het schelen schat” is inmiddels alweer de 4e cd single van deze Utrechtse zanger Henk Kamphuis . Echter dit keer heeft Henk zelf niet de tekst geschreven wat wel bij “Zonder Jou “ – “De Ideale Vrouw” en “Jij bent mijn nummer 1” het geval was. Tekst en muziek van dit zeer vrolijke nummer is in handen van Jeffrey Weber,welke ook tekende voor het recent verschenen album van Sieneke. Voor de productie, het arrangement en de eindmix werd opnieuw gekozen voor Ger Oer-lemans te Alkmaar.

Nieuwe single Helemaal Hollands 'Hallelujah'
16-07-2012 18:01:00

Wederom zijn de vrolijke, tweestemmige broeders van Helemaal Hollands erin geslaagd om een geweldige nieuwe single op te nemen. Dit keer hebben ze zich laten vergezellen door één van de meest toonaangevende feest-djs van Nederland – DJ Jerome. Met een feestelijk arrangement en een goede dosis, frisse, beats zingt Nederland de komende maand – Hallelujah! De oorspronkelijke versie hebben John en Dj Jerome onder handen genomen en het resultaat De cliponame is gemaakt in Montfoort en het resultaat is geweldig.

TV Oranje's webshopbeheerderster Jacqueline ten Veen wint speciale webshopprijs
16-07-2012 17:36:00

Jacqueline ten Veen beheert al enkele jaren met veel succes de webshop van TV Oranje. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de webshop en winkel "Buiten de Lijntjes" uit Wolvega. Samen met eigenaresse Hennie Broersma is de uit Steenwijk afkomstige Jacqueline verkozen tot ‘Meest sociale merk van Friesland’.

Afsluiting 31 ste seizoen voor Geke's Tiental
16-07-2012 12:58:00

Afgelopen zaterdag 14 juli jl. had Geke’s Tiental, o.l.v. Geke van der Sloot de afsluiting van haar alweer 31e zangseizoen in het gebouw "De Morgenster, Rotholm 20 te Urk. Er werd een live optreden verzorgd en er werd teruggeblikt op de gebeurtenissen en concerten van het afgelopen seizoen. Er zijn rapporten en diploma’s uitgedeeld. Alle dertig leerlingen waren aanwezig en een ieder werd persoonlijk door Geke toegesproken.

Edsilia Rombley schrijft vierde Huggybird boek
16-07-2012 12:12:00

In de komende twee maanden werken we hard aan het volgende Huggybird boekje. Welke avonturen zal deze lieve knuffelvogel nu weer beleven? We hebben Edsilia Rombley gevraagd dit boekje te schrijven en daar gaat ze vol enthousiasme mee aan de slag. Zou het deze keer over muziek gaan? Zeker is in ieder geval dat Huggybird in alle boekjes altijd weer een spannend avontuur beleeft. Met behulp van zijn droomkist transformeert hij in elke gewenste gedaante om zo alle problemen op te lossen.

Nieuwe single voor feestzanger Theo Mezz
15-07-2012 19:23:00

Feestzanger Theo Mezz uit Wijk bij Duurstede is een hele nieuwe weg ingeslagen. Na het uitbrengen van tal van verschillende cover feestplaten waaronder:" De zingende kangaroo", "Zondag" en "Oh la la" werd het tijd voor weer wat nieuws. Theo klopte aan bij platenlabel D-River Music die graag met de feestzanger wilde samenwerken. Samen met top producer Ger Oerlemans werd een nieuwe eigen sound voor Theo geproduceerd. Dit resulteerde in de nieuwe single "Weekend".

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 augustus t/m zondag 26 augustus

 Peter Beense - Alles draait om geld

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl