RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tweede album voor Collin een feit
26-04-2012 15:10:00

"Op weg naar 't geluk' is de titel van het tweede album dat Collin uitbrengt. Zoals deze succesvolle zanger uit het Brabantse Made zelf schrijft in het voorwoord van dit album is eigenlijk waar we allemaal naar op zoek zijn. Een voor Collin en zijn vriendin Danny heel belangrijk moment van geluk was afgelopen januari toen hun zoontje Joep werd geboren. Speciaal voor zijn zoontje heeft hij daarom het liedje ”Mijn kind” geschreven. Een gevoelig liedje van ’n vader over en tegen zijn kind.

Een groot feest tijdens Oranje Festival in Etten-Leur
26-04-2012 14:15:00

Het aftellen is nu echt begonnen! Nog maar een paar dagen en het feest knalt weer in het Oderkerkpark te Etten-Leur!  De laatste dagen van april, dus is het weer tijd voor het Oranje Festival. Dit gezellige en oer-Hollandse festival mag je gewoon niet missen! De artiesten zorgen voor topentertainment van de eerste orde.

Ramses herleeft voor de laatste keer!
26-04-2012 11:43:00

De succesvolle muzikale voorstelling ‘Ramses’, naar het leven van levenskunstenaar Ramses Shaffy, beleeft vanavond haar laatste voorstelling. Voorlopig dan, want in mei komt de nummer 1 voorstelling van 2011 terug met een tweede verlengperiode wegens groot succes. Door de blijvende vraag naar kaarten is de voorstelling van 28 t/m 31 mei en van 3 t/m 6 juni nogmaals te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam. Na deze voorstellingen valt het doek definitief. De voorstelling Ramses, die oorspronkelijk vanavond in theater De Meervaart in Amsterdam zou eindigen, komt nog eenmaal terug met een verlengperiode van maar liefst 8 voorstellingen.

PRIMEUR: Nieuwe start voor Jan van de Beld van Jan en Zwaan (†)
26-04-2012 01:02:00

Jan van de Beld , bekend van het ooit zo populaire piratenduo Jan en Zwaan heeft na het overlijden van zijn vrouw Zwaan toch de draad weer opgepakt in de muziek. Jan, een muzikant in hart en nieren stond meer dan 45 jaar naast Zwaan op diverse podia in heel Nederland en maakte menig elpee en een aantal cd's. Ze werden vooral bekend door het muziekprogramma's  "Op volle toeren" van Chiel Montagne. Jan had besloten om niet achter de geraniums te gaan zitten en had contact met Lucas Hulshof van L & G producties.

Zomerse klanken en pakkende beat kenmerken de nieuwe single van Ruby van Urk
26-04-2012 00:38:00

“Tomorrow, Tomorrow”, zong ze. Voor de spiegel met in haar hand een borstel als microfoon. Ze wilde ‘Annie’ zijn, het roodharige meisje uit de musical. Enkele jaren later beplakte ze haar slaapkamermuren met posters van Madonna, want ook die vond ze cool. Het zat er al vroeg in. We hebben het over Ruby Renee van Urk. Ze wilde maar één ding: zingen en dansen..! Ruby’s eerste publiek ziet haar als danseres. In de jaren tachtig steelt ze de show in ballet en turnen, als majorette en dansmarieke.

Michel Wolsink tekent meerjarig internationaal platencontract
26-04-2012 00:28:00

Michel Wolsink, zanger uit Braamt, heeft afgelopen maandag 23 april 2012 een meerjarig platencontract ondertekend bij Tyrolis Music, een van de grootste platenmaatschappijen van Oostenrijk. De man die Nederland op zijn kop zette met de carnavalskraker ‘Er staat een paal in de kerk’, en met zijn hits ‘Steeds weer als ik jou zie’ en ‘Ik wil niet zonder jou leven’.

Nieuwe single voor Dennis Cornelissen
26-04-2012 00:19:00

Afgelopen zondag 22 april presenteerde Dennis Cornelissen in zijn woonplaats Haulerwijk z'n nieuwe single “Je Veux”. Vele collega artiesten gaven acte de presance en de eerste reacties van de nieuwe single zijn erg positief. Je Veux  is wederom geproduceert door Hans Bedekker en Marcel Schimscheimer en tekst geschreven door Danny Lukassen. Aankomende weken staan in het teken van vele promotionele activiteiten en aankomende dagen  zal de videoclip gemaakt gaan worden welke spoedig op TV Oranje en Youtube te zien zal zijn. oor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.denniscornelissen.nl

Ilse DeLange, Nick & Simon en Kane op HuneFestival Ruinerwold
26-04-2012 00:09:00

Grote namen sieren de affiches van de tweede editie van het HuneFestival, welke gehouden wordt op 12 en 13 oktober in het Drentse Ruinerwold. De Haagse rockband Kane was als afsluiter van de eerste dag al bekend en nu zijn ook Ilse DeLange en Nick & Simon aan het programma van de vrijdagavond toegevoegd. Een heuse sterren line-up dus, maar een logische en noodzakelijk stap volgens organisator André Wienen: “Guus Meeuwis was in 2011 een schot in de roos waarmee het HuneFestival direct op de kaart gezet was.

Videoclip 'Achter Het Raam' Gijs, Pascal & Ringo online
25-04-2012 14:28:00

De videoclip bij de gewaagde single “Achter Het Raam” van het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo staat online en kan je bekijken op YouTube en binnenkort natuurlijk via de clipzenders. De clip is opgenomen door Robert RTV, Jan Vogel en Jeroen Stevens op locatie in Café Bar Huizinga in Amsterdam en Café Bar Jeetje in Bussum. Met daarin een hoofdrol voor Christel. Gijs de Vormer was jaren de frontman van de formatie De Vormers. Hij scoorde de kroegenhit “Dansen op je bruiloft” en maakte daarna als solo-zanger platen.

Mitchell Somers lanceert debuutsingle
25-04-2012 13:17:00

Mitchell Somers heeft zijn eerste nieuwe single opgenomen en wel met de titel "Aan de Costa Brava". Dit nummer is door hemzelf geschreven. Mitchell reist vrijdag 27 april a.s. met de crew van MSLH Entertainment, zager Harry Weiss, Nees Scheffer en zangeres Kimberly naar Spanje (Malgrat de Mar) voor 3 optredens en een videoclip op te nemen van deze single. Mitchell is ook op 4 augustus te bewonderen bij de cd presentatie van Harry Weiss waar hij samen met een keur van artiesten zal optreden o.a. Frank van Etten. 

Nieuwe single Zin An Lente van Martijje!
25-04-2012 12:46:00

"Zin An Lente" is de nieuwste single van zangeres Martijje! en komt vandaag uit. Het is een vrolijk, fris en swingend liedje met latin-invloeden en gaat over het aanbreken van de lente. Het nummer is de eerste single van een nieuw album waar Martijje! samen met onder andere producer Rob Elfrink aan werkt. Dit nieuwe album wordt later dit jaar verwacht en is een vervolg op Martijje’s debuutalbum Drezz (=Drentse Jazz) dat in mei 2009 uitkwam. "Zin An Lente" wordt de komende week zowel digitaal als fysiek verspreid en verstuurd naar pers en radiozenders.

Anita gaat nieuwe single opnemen
25-04-2012 12:34:00

Als alles naar wens verloopt zal Anita eind april de studio in gaan om de nieuwe single in te zingen. Dit zou eerst begin april zijn maar vanwege een fikse verkoudheid zijn de opnames uitgesteld. Ook de clipopname is daardoor naar een later tijdstip verplaatst. Er worden 2 nieuwe nummers opgenomen . Welke de a kant wordt is nog niet bekend. Van één lied heeft ze zelf de tekst en muziek geschreven en van het ander de tekst en de muziek door Laurens van Wessel die ook de orkestbanden maakt. In zijn studio 69 zullen ook de opnames plaats vinden.

Nieuwe single voor Hans van Seggelen
25-04-2012 12:20:00

Hans van Seggelen laat weten dat hij al geruime tijd een nummer op de plank had liggen waarvan hij vindt dat het nu het juiste moment is om deze uit te brengen. Het gaat om het nummer "Ik voel me goed" waarmee de Belgische zanger Johan Verminnen enkele jaren geleden al in diverse hitlijsten stond. Volgens Hans is het een gezellig nummer waarbij je je problemen even kunt vergeten. Samen met Perry van Horssen heeft hij nummer in een geheel nieuw jasje gestoken en het geheel is opgenomen in de HVS Studio te Someren .

TV Oranje van start met ‘Oranje Café’
25-04-2012 08:09:00

De muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal gaan komende zondag 29 april officieel van start met het ‘Oranje Café’. De horecabedrijven die aan deze actie meedoen, zijn elke maand een dag lang ‘Oranje Café’. Op die dag verzorgen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal in het café een live optreden met muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen.

Titelsong RTL-programma wordt tweede single Britt
24-04-2012 23:02:00

Britt Dekker en Ymke Wieringa zijn vanaf 24 april te zien in hun eigen tv-programma ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ Bij een echte Tv-serie hoort natuurlijk ook een titelsong en daarom heeft Britt afgelopen weken in het diepste geheim haar belevenissen opgenomen en verwerkt in de single ‘De Wereld Rond’. In het nummer, voorzien van een zomers refrein en een lekkere dance beat, vertelt Britt over haar ervaringen in landen als Japan, Mexico en Namibië, die zij samen met Ymke onder andere bezocht voor het RTL 5- programma.

De week van de Wannebiezz
24-04-2012 21:23:00

Soms wisselen allerlei mooie zaken elkaar af, dit overkomt de Wannebiezz zelfs in één week. Om te beginnen start deze week de kaartverkoop van hun langverwachte Theaterfeest "Ol de wee twee". Dit bijzondere evenement vindt plaats op vrijdag 26 oktober in de Vlaardingse Stadsgehoorzaal en beloofd, in de theaterbrochure, de vorige editie te zullen overtreffen. Een tweede heugelijk feit is dat Arie, Rocco & Gilles deze week eindelijk op nationale televisie te zien zullen zijn. Hun management besloot ze in te schrijven voor Holland´s Got Talent.

Lex Harding ontvangt ‘Bijbel van de Nederrock’
24-04-2012 21:13:00

Afgelopen maandag werd het nieuwste Soundbook ‘Dijkdoorbraak’ van popjournalist Tjerk Lammers muzikaal gepresenteerd in Amsterdam. Tjerk Lammers overhandigde het eerste exemplaar aan Nederpop kenner bij uitstek, Lex Harding. Lex Harding was in de jaren ’60 & ’70 diskjockey bij zeezender Radio Veronica en richtte later RTL Veronique, TMF en Radio 538 op. Optredens waren er van onder andere The Scene, Adje Vandenberg, Manuela Kemp, e.v.a. 

Zomerknaller voor Joost de Vries
24-04-2012 21:06:00

Met de zomer in de bol komt op Bevrijdingsdag 5 mei Joost de Vries met de opvolger van de successingle "Adieu mijn vriend",  die bij de radiostations nog steeds veel gedraaid wordt. Deze single is wederom een zomerse knaller en heeft als  titel “Het is zo heerlijk om te dromen”. Tekst en muziek nam Marco Meesters voor zijn rekening, Joost kreeg via collega zanger Hannes de muziekproductie en is geproduceerd door Mario Veltman. Accordeon partijen werden ingespeeld door Manfred Jongenelis, en de opname werd gedaan door Maarten Tamminga.

Elles Springs vraagt aandacht voor pesten
24-04-2012 20:57:00

Elke dag dat Glenn Eilbracht naar school ging, was hij bang en voelde hij zich ziek. Toen hij 9 jaar was vertelde hij zijn moeder dat-ie liever dood was. Glenn werd gepest. Vorige week donderdag was het Nationale Dag Tegen Pesten. In het Q-Music radioprogramma van Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt was Peter van der Vorst te horen over zijn programma 'Gepest'. Ook lieten ze het nummer 'Stay Cool' horen. Dat liedje heeft zangeres Elles Springs geschreven om speciale aandacht te vragen.

Wesly Bronkhorst aan boord vliegtuig Corendon getroffen door bliksem
24-04-2012 08:53:00

Zanger Wesly Bronkhorst was één van de passagiers die gistermorgen doodsangsten uitsloeg in het toestel van Corendon dat getroffen werd door de bliksem. Wesly Bronkhors wilde bij tanken van alle drukte rondom zijn Concert en drukke agenda van afgelopen weken in Portugal. Kort na de start sloeg de bliksem in het toestel in en besloot de piloot terug te keren.

Spannende dag voor Stefan Mondial
24-04-2012 07:29:00

De Achterhoek staat vandaag helemaal op zijn kop want dan heeft zanger Stefan Mondial een blind date. Het heeft lang geduurd maar na vele facebook kontakten is er besloten om toch elkaar verder te leren kennen en elkaar te ontmoeten,dat zal morgen gebeuren. De zanger die eind 2009 een grote hit had met " Wij vieren feest" wil voorkomen dat de plek waar de afspraak plaatsvindt bekend wordt gemaakt en ook wie de nieuwe liefde is moet nog even geheim blijven. Het geheel zal worden gefilmd door een cameraploeg.

Samenwerking Maisgirls met Holties Producties
23-04-2012 17:36:00

Voor velen klinkt het nummer ‘De boerenmeiden van het platte land’ nog steeds bekend in de oren, terwijl dit nummer in de jaren negentig een grote hit van de Maisgirls was. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn de meiden opnieuw bij elkaar gekomen. Met de single is een begin gezet door de meiden om de boerenrock weer extra leven in te blazen.

'Ik wil los' is de titel van de nieuwe single van John Stevens
23-04-2012 17:31:00

Met deze single zet John Stevens in zijn 5 jarige zangcarrière zijn 11e single op zijn naam. Deze gloednieuwe song is geproduceerd in de studio's van Martin Sterken in Valthermond. Met Martin Sterken, die verantwoordelijk is voor de tekst, productie en arrangementen, is John sinds vorig jaar een nieuwe samenwerking aangegaan. "Ik wil los!" is dan ook de 2e single afkomstig uit deze studio. Voor de videoclip van het liedje is John afgereisd naar de duinen van Noord Holland. Vrolijk, gezellig, een hoog meezing gehalte en een eigen stijl.

Guus Meeuwis is de Ultieme Nederlander
23-04-2012 17:12:00

Guus Meeuwis is door de lezers van Veronica Magazine, het radiostation 100% NL en het 100% NL Magazine verkozen tot de Ultieme Nederlander. De zanger volgt hiermee Linda de Mol op, die op haar beurt Jan Smit afloste. Op www.ultiemenederlander.nl kon de afgelopen weken gestemd worden op de meest uiteenlopende BN’ers. Bijna 15% van de in totaal 78.000 stemmers was van mening dat Guus Meeuwis deze publieksprijs moest winnen. Jeroen van Koningsbrugge, Meeuwis collega-captain in ‘Ik hou van Holland’, kreeg 8% van de stemmen en werd  daarmee tweede. Hij bleef koningin Beatrix (7%) nipt voor. André van Duin en Simon Keizer eindigden respectievelijk als vierde en vijfde. Linda de Mol wist nog net een plek in de top 10 te veroveren. Guus Meeuwis is de eerste om te onderkennen dat de populariteit van Ik hou van Holland z’n invloed heeft gehad op deze verkiezing.

De Teddyboys komen met voetbalsingle
23-04-2012 13:39:00

Op zaterdag 12 mei opent Graad Hendriks in Emmen een voetbal museum. Graad is de man met het baartje, dikke trom en indianenpak  die bij iedere belangrijke Interland, EK en Wereldkampioenschappen van het Nederlandse voetbal zichtbaar aanwezig is. Graad hoorde de nieuwe voetbal single "Met bussen vol naar Polen" van De Teddyboys en combineerde het direct met de opening van zijn voetbal museum. RTL 7 zal aanwezig zijn om alles op te nemen. De Teddyboys zullen daar de nieuwe voetbal kraker ten gehore brengen.

L&G producties aanwezig bij evenementen
23-04-2012 10:20:00

Lucas en Gea gaan met hun platenlabel L&G Producties gaat vanaf april het land in met een eigen promoteam. Hierbij zijn ze het eerste platenlabel welke actief aanwezig zal zijn op allerlei muzikale evenementen. Hun doelgroep is nieuw en regionaal talent. Het label staat bekend om de gunstige prijs/kwaliteit verhouding en is het snelst groeiend label van Noord-Nederland. Het eerste evenement waar je het promoteam tegenkomt is op maandag 30 april in Den Burg.

Sasja Brouwers reikt single uit aan Jeroen Stevens en Jan Vogel
23-04-2012 09:29:00

De single-release van Jeroen Stevens uit Musselkanaal en Jan Vogel uit Amsterdam was een groot succes. Zij presenteerden op 21 april jl de klassieker "Oh wat een familie" uit 1968 van wijlen Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer. De avond begon om 20.00 uur in cafe Huizinga te Amsterdam. Naast een optreden van Jeroen Stevens en Jan Vogel konden de gasten ook genieten van oa Edwin Geres, Debby Sprenkels, Richard Craane, Barry van Vliet, e.v.a. 

Producenten Brabant Toppers manifesteren zich met nog meer tv programma formats
23-04-2012 02:13:00

Brabant Toppers bereikten ook een akkoord met publieke omroep Salto TV (A’Dam e.o. met 1,4 milj aansluitingen). Vanaf zaterdag 28 april zal Brabant Toppers wekelijks te zien zijn op Salto TV, naast Brabant10, TV Limburg en CTV Zeeland. Ook bestaat er intussen heel veel belangstelling vanuit België voor het format van de Brabantse producenten.

'Nederland'...nieuwe oranjesingle van De Dorini’s
23-04-2012 02:05:00

Ze zijn niet te stoppen deze dames. Na het succes bij Radio Hollandio, waar ze met hun single ‘we gaan een feestje bouwen’ de carnavalsbokaal 2012 hebben gewonnen, gaan ze nu het oranjeseizoen in met hun single ‘Nederland’. Met Koninginnedag, het EK en de olympische spelen voor de deur mag deze knaller van De Dorini’s zeker niet ontbreken. Het nummer is een gezellige meedeiner dat halverwege losbarst in een knalfeest. Onlangs is de oranjeclip opgenomen in het Oude Kerkstraatje te Boxtel. 

Gebroeders Ko door Borussia Dortmunt naar nr 1 positie in Duitsland
22-04-2012 16:47:00

De supporters van Borussia Dortmunt hebben na aanleiding van het kampioenschap van hun ploeg in Duitsland het nummer “ Borussia Schenk uns die Schale “  uitgebracht en iedereen opgeroepen om er voor te zorgen dat het nummer op de nr 1 positie van de Duitse Single Charts beland. De Gebroeders Ko die samen met Mickie Krause al bijna 2 jaar in de hitlijsten..

Nieuwe single van de Toppers gratis te downloaden: ‘Topper van je eigen leven’
22-04-2012 16:35:00

Afgelopen zaterdag was hij al te horen bij PAU!L en vandaag bij Life4You; de nieuwe single van de Toppers getiteld ‘Topper Van Je Eigen Leven’. Een op en top ‘feel good’ nummer waarvan je gelijk in de Toppers feeststemming komt. Net als afgelopen jaar gaan de Toppers met hun nieuwe single niet voor de hitlijsten maar voor een zo groot mogelijk bereik. In samenwerking met mediapartners 100% NL en 5minuten.tv wordt de single GRATIS aangeboden.

Jacky van den Acker lanceert nieuwe single
22-04-2012 11:20:00

Jacky van den Acker is geboren op 1 november 1985 te Oss. Hij is ontdekt door zijn buurman die zelf in een band zit en erg onder de indruk was van zijn stemgeluid. Jacky zong altijd onder de douche. Zijn buurman ging aandachtig zitten luisteren en sprak hem na een paar keer gehoord te hebben aan: ‘Dat je niet gaat zingen’. In het begin deed hij er een beetje lacherig over maar besloot het toch te proberen. Hij kreeg een paar orkestbanden en begon er zijn hobby van te maken.

Vrijdag start in Monster het Oranje weekend
22-04-2012 11:11:00

Koninginnedag valt dit jaar op maandag en diverse plaatsen hebben er dan ook voor gekozen om het weekend te bombarderen tot Oranje weekend. Een van die plaatsen is het Zuid Hollandse Monster waar vanaf komende vrijdag alles in het teken van oranje komt te staan. En hoe kan dat beter met de aanwezigheid van de Oranje Carrousel. Terwijl in het centrum diverse activiteiten plaatsvinden zal er vanaf 16.00 uur het muzikale evenement beginnen. Men kan die dag kijken en luisteren naar Janneke de Roo, Joost de Vries en John Enter.

Yosee in finale Toppers Halftimeshow!
22-04-2012 11:00:00

Afgelopen vrijdag werden er weer 2 finalisten bekend gemaakt voor de finale auditie op vrijdag 8 mei in de Amsterdam Arena. De uit 's-Hertogenbosch afkomstige Yosee mag dinsdag 8 mei dus auditie doen in de Amsterdam Arena voor de toppers!! Ze eindigde deze week opnieuw als eerste in de categorie ''populair''. Vorige week lukte het net niet, maar deze week stond het geluk wel aan haar zijde! Geweldig nieuws natuurlijk!

Artiesten beklimmen de Alpe d’ Huez voor de KWF Kankerbestrijding
21-04-2012 11:45:00

Op vrijdag 29 juni gaat een team bestaande uit een groep van ca 15 fanatieke fietsers de sportieve uitdaging aan om de Alpe d’ Huez te beklimmen. Hun gedeelde passie is spinnen en wielrennen. Hieruit is de “Stichting Fietsen voor Levens” ontstaan. Het doel van de stichting is het inzamelen van geld ter ondersteuning van allerlei goede doelen die te maken hebben met leven en gezondheid. De stichting staat geregistreerd onder KvK 5398932.

Single Leo Nardell slaat in als een BOM
21-04-2012 11:03:00

Leo Nardell nieuwste hit “Ik blijf toch komen” stond al geruime tijd gepland uit te komen. Toen Leo ter ore kwam dat anderen “onder zijn duiven” wilden schieten, doormiddels het ook uit brengen van dezelfde track, werd besloten  het tijdstip van release te versnellen. De track van Leo wordt al bestempeld als kroegenhit van 2012. Het toeval wil dat ook Rinus Ponsen onlangs hetzelfde nummer uitbracht met dezelfde titel. Hij liet op 16 april jl. dit als primeur weten aan TV Oranje.

Nieuwe single voor Franky Falcon
21-04-2012 10:58:00

Van het album "Gewoon Franky" van Franky Falcon is het nummer "Mijn hart dat huilt" op single verschenen. Dat is ondertussen de vierde single in rij voor de Brabantse zanger. De keuze om "Mijn hart dat huilt" uit te brengen vloeide voort uit de vele goede reacties van z'n fans. Net zoals z'n vorige single "Alleen is maar alleen" komt de tekst uit handen van Mario Veltman. Hij is overigens verantwoordelijk voor al z'n teksten. Het idee achter "Mijn hart dat huilt" komt van z'n goede vriend René Verkruijsen.

Reminder: JC Event presenteert artiesten promotiedag
21-04-2012 02:24:00

Op zondag 22 april 2012 presenteert JC Event een artiesten promotiedag bij Café- Zaal "Het Vermaak"aan de Schansstraat 41 te Raamsdonk. Meewerkende artiesten zijn: Christian Malan, Sander Kwarten, Ron De Ridder, Jordan Peeters, Manuela Rokven, Michel Wolsink, Suzie, Roy van Lent, Ferry Goorden, Mike Angelo, Patrick Van Rijsewijk, Petra Van Gennip en DJ Stefan. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree is geheel gratis. de presentatie is in handen van Geert Harding.

Wesly Bronkhorst – concert ‘Live in the Garden’
21-04-2012 02:13:00

Donderdagavond was Wesly Bronkhorst 'Live in the Garden' van Restaurant Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In de grote partytent over de gehele binnenplaats en op een mooi podium zong Wesly Bronkhorst een heel afwisselend repertoire. Hiermee heeft de rasechte Amsterdamse zanger laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Ook zijn laatste kroegenhit 'Kom Allemaal Maar In Mijn Armen' mocht deze avond niet ontbreken. De fans van Welsy zongen en dansten tijdens het uitverkochte concert allemaal mee. Ook waren er een paar gastoptredens; Michael Oomen, Sylvia Bruens, William Jansen en André Vrolijk hebben 'the Garden' flink op zijn kop gezet. Wesly Bronkhorst en zijn fantastische band hebben voor een geweldige avond gezorgd die zeker voor herhaling vatbaar is.

Johan & Vlemmix zingen Het Legioen (toe)
21-04-2012 02:02:00

"Het legioen" is de titel van het duo Johan & Vlemmix. Feest in de tent met 150% feestgehalte dat is wat je krijgt bij het beluisteren van deze Oranje Single. Johan & Vlemmix bestaat uit de 2 Johannen. De ene helft (Johan)  is bekend van de hit "Alles Alles Alles" en meer recent van het nummer "Jij hebt de hemel verdiend" en de andere Johan dat is Johan Vlemmix. Meer dan 100 single's heeft deze zanger/entertainer op zijn naam staan waaronder als meest bekende de meezinger " Een busje vol met Polen".

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl