RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Only Seven Left sluit 2012 af met clubtour
12-09-2012 18:23:00

Op vrijdag 14 september start de nieuwe clubtour van de Hilversumse band Only Seven Left in Burgerweeshuis te Deventer. Het afgelopen jaar is een bijzonder en druk jaar geweest voor de band. In 2011 startten zij een zoektocht naar een nieuwe zanger, welke gevonden werd in Bjørgen van Essen.

10 jaar ‘Alle 13 Jaanke’ !
12-09-2012 18:13:00

Alle 13 Jaanke bestaat alweer 10 jaar in 2013. Om dit te vieren is het trio speciaal een samenwerking aangegaan met een 5-koppige liveband, wat resulteert in een spetterende formatie, genaamd ‘Alle 13 en de Jaankers’. In het voorjaar van 2013 volgt een megafeest waarover U later alle details zult horen! De nieuwe samenstelling ‘Alle 13 en de Jaankers’ zal aankomende zaterdag al te zien zijn tijdens het jaarlijkse evenement in Raamsdonksveer.

Djano Weiss lanceert nieuwe single
12-09-2012 16:47:00

Djano Weiss uit Spijkenisse is een nieuwe talentvolle artiest wiens single binnenkort zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw label. De nieuwe single zal begin oktober uitkomen met als titel “Jij laat me lachen, laat me leven”. Het nummer is opgenomen in de studio van Peter La Haye m.m.v. Manfred Jongenelis op de accordeon. Al met al een produktie die bij de radiostations en de luisteraars goed ontvangen zal worden. Binnenkort meer nieuws over deze artiest en zijn single. Informatie en website Djano: www.djano-weiss.nl

Nieuwe single Willem Barth
12-09-2012 15:19:00

‘Als ik ’t doe’ is de geweldige nieuwe single van Willem Barth. Hij is vrolijk, ondeugend en je zingt het zonder moeite zo mee. Kortom, een typisch Willem Barth - liedje met een eigen geluid. Ook deze keer is het Willem gelukt om samen met zijn producers een opvallende nieuwe track op te nemen. Willem heeft hierin een perfecte samenwerking gevonden met het producers-duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Deze beide heren hebben hun sporen ruimschoots verdiend en staan bekend om hun specifieke geluid en hele grote hits.

RTV Oost moet fors reorganiseren
11-09-2012 21:50:00

Minder personeel, minder programma’s en een andere structuur van de organisatie. RTV Oost gaat vanaf 1 januari flink op de kop. Op dit moment worden de plannen nader uitgewerkt. Die moeten leiden tot een besparing van ongeveer zeven ton op het totale budget van circa 11 miljoen euro. De bezuiniging is nodig door een combinatie van factoren. Om te beginnen draait de provincie Overijssel de subsidiekraan een heel eind dicht. Volgend jaar komt er tenminste vijf ton minder uit Zwolle.

Nieuwe cd-single voor A3aan Drost
11-09-2012 17:20:00

De sympathieke zanger A3aan Drost die in het recente verleden al mooie hits om zijn naam mocht schrijven (Hallo Sneeuwwitje, Susan, Huis op de wolken, Gevangen door geluk) komt met een nieuwe single getiteld: "Dit is wat ik wil"! Een feestelijke knaller van een lied dat nu al opgepakt wordt door radiostations en een echte hit belooft te worden! Adriaan besloot een nieuwe stap te maken in zijn carrière na het uitbrengen van zijn debuutalbum "Voor altijd" en vanaf heden wordt hij dan ook bijgestaan door hit producer Martin Sterken.

Spannende week voor Theresa Stam
11-09-2012 16:59:00

Het is een spannende week bij Theresa Stam. Deze zangeres staat met het duet "Wat een geluk" welke ze samen met Joost de Vries zingt al weken in de Dag top 5 van een nationaal radiostation. Ook in andere lijsten ontbreken ze niet dus kan er worden gesproken over een groot succes. En dat succes smaakt natuurlijk naar meer. Het duo Theresa en Joost de Vries is een gelegenheidsduo en beide entertainers gaan weer hun eigen weg. Voor Theresa betekent het dat ze de studio is ingegaan om te werken aan een opvolger.

Saskia Damen werkt aan opvolger van 'Rio'
11-09-2012 16:47:00

Het is nu 2 jaar geleden dat ze haar eerste single"Parijs" uitbracht en sinds die tijd is er veel gebeurd in het muzikale leven van Saskia Damen. Inmiddels staat de teller op 6 en druk is ze alweer met de voorbereidingen van haar volgende single. Dat gaat de opvolger worden van de zomersong "Rio". Het nummer wat in vele hitlijsten heeft gestaan en nog steeds staat en volop wordt gedraaid door de diverse radiozenders. Het is een uitdaging om dat succes te gaan overtreffen.

TV Oranje opnieuw in Top 3 'Beste digitale zender'
11-09-2012 16:25:00

Televisiegids Totaal TV organiseerde voor het vijfde achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste digitale zender'. Er kon deze keer gekozen worden uit een lijst met meer dan 140 digitale televisiekanalen. Vorig jaar was TV Oranje nog de grote winnaar, dit jaar valt die eer te beurt aan de nieuwe zender 24Kitchen. Klassieke muziekzender BravaNL staat op de tweede plaats en TV Oranje behaalt ditmaal een zeer eervolle derde plaats. De redactie wil iedereen die op TV Oranje heeft gestemd hartelijk bedanken!

Sneeker Dweildag op zaterdag 6 oktober
10-09-2012 20:08:00

In de sfeervolle binnenstad van Sneek vindt zaterdag 6 oktober 2012 de eerste Sneeker Dweildag plaats. Een unieke muziekhappening waaraan 14 dweilkapellen uit heel Nederland aan mee doen. Er wordt gestreden om de ‘Gouden Sneeker Dweil’, beschikbaar gesteld door een schoonmaakbedrijf uit Sneek. Tussen 12:30 en 16:30 uur spelen de kapellen op vijf verschillende locaties in de binnenstad. 

Nu al extra voorstellingen ‘De Jantjes’
10-09-2012 19:29:00

Vandaag maken producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf met trots bekend dat nog voor de première van ‘De Jantjes’ extra voorstellingen bij worden geboekt vanwege het grote succes in de voorverkoop. Hans Cornelissen; “Het is geweldig dat we nog voor de première van ‘De Jantjes’, over twee weken in het DeLaMar Theater in Amsterdam, nu al extra voorstellingen bij kunnen boeken. Het lijkt erop dat het publiek ‘De Jantjes’ omarmt en zin heeft in onze opgefriste versie met veel ijzersterke liedjes en natuurlijk de onmisbare lach en traan.” De eerste extra voorstelling die is geboekt vindt plaats op zondag 30 september om 19.00 uur in het DeLaMar Theater Amsterdam.

Marco de Hollander lanceert nieuwe single
10-09-2012 18:22:00

"Het leven is te mooi" is de nieuwe single van Marco de Hollander. Met de release van deze potentiële hit doet hij de titel ‘vrolijkste volkszanger van Nederland’ opnieuw eer aan! Recent stonden zijn singles ´Ik zie altijd liefde in je ogen´ en "Mijn vriend" genoteerd in de Nederlandstalige top 30. En stonden deze platen ook in vele regionale hitlijsten. Met zes albums, drie dvd’s en talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meestgevraagde feestartiesten van Nederland.

Belgisch succes voor Dennis Jones
10-09-2012 18:11:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “Ik Maak Van Jou Een Koningin” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones met zijn nieuwe nieuwe single een nummer 1 hit in België. Dennis heeft het nummer een aantal weken geleden uitgebracht en is blij verrast met dit succes. Veel radiostations in Nederland hebben het nummer hoog op de playlist staan, maar ook onze zuiderburen zijn blijkbaar erg enthousiast.

Debuutsingle voor Randy Watzeels
10-09-2012 18:06:00

"Die heerlijke zoen" is de titel van de debuutsingle van Randy Watzeels. Het nummer is geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio ’69, te Zegge. Waarschijnlijk is hier de basis gelegd voor een prachtige zang carrière voor deze 15 jarige "nieuweling" in het vak. Hij weet zich op de bühne uitstekend staande te houden tussen de meer ervaren en grotere artiesten. Met deze éérste single waarop als tweede track "Het meisje van mijn dromen" staat hoopt Randy dat hij bij veel radiostations veelvuldig gedraaid zal worden.

Wim & Miranda presenteren nieuw album 'Dromen'
09-09-2012 19:28:00

Wim & Miranda – ‘het gezelligste duo uit Onstwedde’ – presenteren op zaterdagavond 13 oktober hun nieuwe album Dromen. Tijdens de cd-presentatie zijn er optredens van diverse artiesten: De Wuko, Ard Eggens, Jeroen Stevens, Liza Santanera, Bowe, Duo Johan & Henk en Duo Wim & Miranda zelf. Wim & Miranda zijn trots op hun nieuwe, tweede plaat en willen deze graag op feestelijke wijze presenteren voor een groot publiek.

Download gratis het duet 'Al jou woorden zijn te veel' van Gerrie Bischoff en Frank te Hennepe
09-09-2012 17:49:00

Afgelopen week was het dan zo ver. Gerrie Bischoff is samen met haar producer en vriend Frank te Hennepe de studio ingedoken van FH-Produkties in Winterswijk. Daar is het idee ontstaan om een duet op te nemen en het resultaat is een gezellig duet met de titel "Al jou woorden zijn te veel'. Het nummer is gratis te downloaden bij legaldownload. Het is de bedoeling dat dit najaar nog een single uit gaat komen van Gerrie. Of dit weer een duet wordt is nog een verrassing. Meer info: www.gerriebischoff.nl

Vrijdag 14 september uitgeroepen tot Doe Maar-dag
09-09-2012 17:36:00

“Als we nu jong waren geweest, hadden we onze muziek bij Top Notch uitgebracht”, zegt Hennie Vrienten. De Doe Maar-zanger heeft het natuurlijk over de recente samenwerking tussen een van de populairste Nederlandse bands ooit en het label van Kees de Koning. Vrijdag 14 september wordt alvast uitgeroepen tot Doe Maar-dag, want dan verschijnt de dubbel-EP met daarop zeven opnieuw opgenomen Doe Maar-nummers. Op diezelfde dag komt de zeer complete ‘Doos Van Doe Maar’ uit.

Nieuwe single voor Kevin Heiman
09-09-2012 16:27:00

Sinds afgelopen vrijdag is de nieuwe single "De zee zingt zijn lied" van Kevin Heiman verkrijgbaar op fysieke cd en als download. De uit Venlo afkomstige zanger is al lang geen onbekende meer in het volkszang circuit. Hij probeert telkens eigen eigen sound te creëren en dat lukt hem aardig. Kevin is blij dat hij eindelijk mag doen waarvan hij altijd gedroomd heeft. In 2005 werd hij ontdekt door Corry Geerlings. "Zijn muziek was uniek en origineel waardoor hij een eigen sound creeërde", aldus Kevin.

Antje Monteiro heeft de 'Oranje Kroon'
08-09-2012 15:38:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 september is dat ‘Wat een ander ook zegt’, de nieuwe single van Antje Monteiro. Het is de titelsong van de tv-serie Gypsy Girls, waarmee Antje debuteert als televisiemaker. Met de serie, die momenteel te zien is bij RTL4, wil ze iedereen laten kennismaken met de wereld van woonwagenbewoners. Het is de wereld waarin Antje zelf opgroeide en die nog steeds haar thuis is. De titelsong heeft ze geschreven samen met Tony Neef.

De laatsten der Mohikanen van de Indo Rock treden op in Hellevoetsluis
08-09-2012 05:24:00

Tijdens de koopzondag van 9 september vindt er een ‘nostalgische’ themamarkt plaats in het winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis, het grootste winkelcentrum op Voorne en Putten. Nu eens niet een gewone braderie maar meer een “Americana event” met o.a. Amerikaanse Classics, live muziek "the 50’s, 60’s en 70’s".  Riem de Wolff (Blue Diamonds) en Woody Brunings(van de fameuze The Crazy Rockers) hadden in het verleden nog maar één keer samen opgetreden.

Nieuwe single en videoclip van Trisha
07-09-2012 21:57:00

Trisha valt in de smaak bij de vele fans van Vlaamse artiesten. Haar drukke agenda enerzijds is daar het sprekend bewijs van, maar anderzijds de sterke aangroei van haar fanclub en de succesvolle verkoop van haar album die terug te vinden is bij Fnac, Media Markt en de Billboard-winkels, iTunes, maar die ook tijdens haar optredens te koop is. Haar prachtige stem, de leuke feestnummers die ze zingt en de tijd die ze vrijmaakt na elk optreden voor de fans, brengen haar steeds een stapje dichter bij de top.

Alweer een nummer 1 hit voor Jan Smit
07-09-2012 21:35:00

De nieuwe single van Jan Smit, getiteld “Altijd Daar”, komt vandaag direct op nummer 1 binnen in de single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Daarmee komt voor de Volendammer de teller op maar liefst 16 nummer 1 hits in Nederland te staan! De tweede track op de single is het splinternieuwe liedje “Als Ik Wakker Lig”, dat nog niet eerder is uitgebracht. “Altijd Daar” is de opvolger van het duet met Gerard Joling, getiteld “Echte Vrienden”, dat afgelopen zomer eveneens op nummer 1 binnenkwam in de single Top 100.

Big, Black & Beautiful brengen gloednieuwe show
07-09-2012 21:10:00

Nederlands bekendste en populairste Diva’s Of Soul! Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David brengen een gloednieuwe show waarbij stilzitten onmogelijk is. Big, Black & Beautiful heeft zich ontwikkeld tot een van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van de Nederlandse theaterwereld.

Clip 'als je auto rijdt' van Het IJsselduo online
07-09-2012 21:04:00

Sinds vandaag staat de clip van de nieuwe single "Als je auto rijdt" van Het IJsselduo online. Het is wederom zoals we van Arnold en Marianne gewend zijn een feestknaller echter deze keer met een boodschap voor alle verkeersdeelnemers. Nog steeds gebeuren er teveel ongelukken door onoplettendheid. In dit geval gaat om mooie vrouwen die de aandacht van mannen "vragen" door het dragen van sexy kleding. De productie lag in handen van Terry & Joly West en het nummer is uiteraard weer voorzien van de bekende IJsseduo sound.

Monique Smit populairste vrouwelijke presentator
07-09-2012 19:27:00

Tijdens de tweede editie van de Kindermediaweek maakten de presentatoren van de kinderprogramma’s kans op de Mediasmarties Award 2012. Kinderen stemden op hun favoriete mannelijke en vrouwelijke presentator. De absolute winnaar is Monique Smit o.a. bekend van de Kids Top 20. Volgende week wordt de mannelijke presentator bekend gemaakt. Vanmorgen werd Monique verrast op haar werk met de uitreiking van de Mediasmarties Award. 

Rij12 lanceert 'Leef je tijd'
07-09-2012 07:48:00

Rij12 komt met een nieuwe single. De formatie bestaande uit Richard van der Keur, Pim Moltzer, Benjamin Murck en Michel Zondag staat regelmatig in de Nederlandse theaters en op festivals. Op 2 april 2011 beleefde de theatershow `Leeftijd` van Rij12 de première in theater Musica in Rotterdam. Dit jaar presenteerde Rij12 hun debuutalbum ‘Kleurenzee’. Een cd met 14 prachtige songs. Op dit album volgt hun splinternieuwe theatershow ‘Kleurenzee’ waarmee Rij12 vanaf begin 2013 door het land trekt.

'Oehlala' hij is er de nieuwe single van Sidney Bischoff
06-09-2012 15:48:00

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is de tijd dat Sidney het van de toren kan schreeuwen. Zijn nieuwe single"Oehlala" is verschenen. Een single waar de vrolijkheid vanaf spat en evenals de voorganger Eindelijk afkomstig van het schrijvers duo Heupink/Thijssen. Ook dit nummer is wederom opgenomen in de Soundwizard studio. Het typische Sidney sound komt geweldig naar voren en de liefhebber van deze Apeldoornse volkszanger kan dan ook gaan genieten.

Singlepresentatie Johan Heeren op 4 november in Roosendaal
06-09-2012 12:53:00

Johan Heeren presenteert op zondag 4 november 2012 bij El Corazon, Markt 36 te Roossendaal z'n nieuwe single "Alles of niets". Tijdens de singlepresentatie zijn er gastoptredens van Jessica Malfait, Tina van Beeck, Denans, Rinus Ponsen, het Woonwageduo, Marco Kanters, Sander Kwarten, Rinus Werrens, Belinda & José, Patrick Dano, Christian, Disco Swingtime en Theo van Cleeff die tevens de single uit zal reiken. De presentatie is in handen van Ton Jooren. De aanvang is om 14.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt inclusief single € 7.50. De 44 jarige zanger uit Roosendaal heeft wel iets met het woord "Alles" in de titel  van een lied. In 2008 behaalde hij met z'n single "Alles" landelijke bekendheid.

Charly Luske komt deze week met nieuwe single
06-09-2012 04:19:00

‘Meant To Be’ is de nieuwe single van Charly Luske die op 7 september verschijnt. De muziek is geschreven door niemand minder dan Guy Chambers die verantwoordelijk is voor grote hits van o.a. Robbie Williams, Kylie Minogue, Katie Melua en Marlon Roudette. Patrick Monahan, die bekendstaat als de frontman van de populaire band Train, heeft de tekst van de single geschreven. Charly heeft de single opgenomen in de studio van producer Oscar Holleman, die eerder heeft gewerkt met bands als Within Temptation en Krezip.

Website aanstormend talent Manouk Pheifer online
06-09-2012 00:04:01

Sinds zaterdag 1 september is het world wide web een website rijker, namelijk die van musical, zang & acteertalent Manouk Pheifer. Manouk (9 jaar) is een echte spring-in-’t-veld. Acteren, dansen en zingen, ze vindt het allemaal superleuk om te doen! In één jaar tijd heeft zij op verschillende vlakken ervaring mogen opdoen. Zo was ze te zien als Keesie in de musical Kruimeltje, stond ze op het podium bij oa. de Efteling, Hitz voor Kidz & Alles Kids in Drenthe en figureerde voor de familiefilm Bobby en de Geestenjagers.

Grote run op tickets HuneFestival Ruinerwold
05-09-2012 21:52:00

Met de komst van Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon heeft het HuneFestival in Ruinerwold een meer dan volwaardig programma samengesteld. Daar komt nog eens bij dat al deze artiesten vlak voor het festival met nieuw materiaal op de proppen komen. Is het toeval of heeft het zo moeten zijn? De organisatie koos voor de komende editie van het HuneFestival, wat plaats vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober, bewust voor een bredere programmering met bekende namen, zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Dennie Christian opgenomen in kliniek
05-09-2012 17:35:00

Dennie Christian is opgenomen in een kliniek in Duitsland. Dat laat z’n manager Pierre Bertels weten aan TV Oranje Shownieuws. Afgelopen maandag zou hij om 12.30 uur aanwezig zijn bij Studio 21 in Hilversum voor de repetitie van het “Gala voetballer van het jaar”. Hij heeft zich telefonisch afgemeld en dat terwijl Dennie er ontzettend veel zin in had. Afgelopen weekend had hij diverse optredens staan in België en Nederland. Na het laatste optreden in het Belgische Koekelare heeft Dennie nog contact gehad met z’n manager en vertelde nog dat alles perfect was verlopen, maar dat hij erg moe was en ging slapen. Daarna kregen zowel Pieree als z’n vrouw Roswitha geen contact meer met hem.

Django Wagner presenteert nieuw album in Nuenen
05-09-2012 17:00:00

Op donderdag 4 oktober presenteert Django z'n nieuwe album “Als De Nacht” bij "Collse Hoeve Collse Hoefdijk 24 te Nuenen. Natuurlijk zal hij daarbij liedjes van zijn nieuwe album laten horen. Ook zijn er gastoptredens van onder meer Stef Ekkel, Jaman, Wesley Klein, Vinzzent, en Sieneke. De zaal gaat open om 19.00 uur"en de entree bedraagt € 17.50 inclusief het album het nieuwe album. Django is ontzettend trots op dit album: "Als zanger wil ik mezelf blijven ontwikkelen, met dit album laat ik zien waar ik sta in het leven.

Henkie's surprise party krijgt vervolg op 15 september
05-09-2012 07:59:00

Op zaterdag 15 september organiseert zanger Henk Kamphuis met zijn team voor de tweede keer een fantastische avond onder de naam Henkie's surprise party. Na de succesvolle eerste editie in partycentrum en congrescentrum Het Zand is er nu gekozen voor partycentrum Het Vechthuis in Utrecht. Welke artiesten er komen optreden blijft tot op de avond zelf een verrassing en een speciale surprise act zal tot een ieders verbazing doen staan.

Nieuwe single Otto Roona
04-09-2012 20:16:00

De uit Roden afkomstige zanger Otto Roona zal op 5 september zijn nieuwe single presenteren. Het is inmiddels de derde single van Otto in zijn debuut jaar, uitgebracht onder het label van L & G producties en heeft de titel  "Voor jou". De presentatie zal plaatsvinden in cafe de Buurvrouw in Leek aan de Tolberterstraat. Aanvang: 21.30 uur. De single zal worden uitgereikt door Lucas en Gea, die ook verantwoordelijk zijn voor de productie en samen met Otto de tekst schreven. Binnenkort zal ook de bijbehorende videoclip te zien zijn.

Marco de Hollander zet Sporthal de Vlinder in Ter Aar op z’n kop op 27 oktober
04-09-2012 19:48:00

Op zaterdag 27 oktober 2012 zet Marco de Hollander zet Sporthal "De Vlinder" op z’n kop en haalt het beste van Nederlandstalige bodem naar Ter Aar tijdens het Het Hollandse Sterren Gala. De ingrediënten voor deze avond zijn:  zijn: Sieneke, Dennie Christian, Mieke, Ronnie Tober en Helemaal Hollands en uiteraard een mooi concert van Marco de Hollander.

Nieuwe single voor Jack Vermeulen
04-09-2012 19:16:00

Al zijn levenlang treedt de gezellige Jack Vermeulen onder het motto " Voor ieder publiek  de juiste muziek" op bij feesten en partijen. Hij liep al een hele tijd rond met het idee van dit liedje waar hij zelf zo enthousiast  over was om een samenwerking aan te gaan  met topproducer Manfred Jongenelis. Het is dan ook een super productie geworden waar je happy van wordt aldus Jack. De titel van het nummer is 'If you're happy clap your hands".

Derde operatie voor Justine Palmelay
04-09-2012 18:09:00

Justine Pelmelay heeft gisteren in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel een spoedoperatie ondergaan. Voor de 53-jarige zangeres was dit de derde operatie binnen een week. Justine werd op zondag 26 augustus, een dag nadat ze deelnam aan het SBS-programma ‘Sterren Springen op Zaterdag’ van Gerard Joling, met hevige buikpijn in het ziekenhuis opgenomen.

Country Wytske voorziet de mooiste klassiekers van pakkende Friestalige teksten
04-09-2012 16:13:00

Country Wytske  staat garant voor een daverende Fryske Feestavond……swingend, melodieus, energiek en gezellig!! De mooiste countryklassiekers heeft zij voorzien van een pakkende Friestalige tekst die makkelijk door het publiek kan worden meegezongen. Met de release van het album "lit my mar gewurde" verschijnt het derde album van Country Wytske. Hiermee is ze een van de meest productieve Friestalige zangeressen. Evenals de vorige 2 album staat ook dit album wederom bol van de country klassiekers in een Friestalig jasje.

Nieuwe single en album voor Normaal
04-09-2012 08:13:00

De track ‘Mien missie’ is afkomstig van het nieuwe album Halve Soul Helemoal Høken van de grondleggers van de boerenrock, Normaal. Het album komt op 7 september uit.  Het is het 35e album van de band. Frontman Bennie Jolink en zijn band laten zich op dit album van hun scherpste kant horen. Zo worden o.a. de rol van de media, platenmaatschappijen én de politiek flink aangepakt. Ook politicus Geert Wilders moet het ontgelden, hij krijgt in het nummer ‘Heb I-J Dat Ok’ flinke kritiek.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop