RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marco de Hollander ontvangt nieuwste album van Ronnie Tober
29-10-2012 13:51:00

Een onvergetelijke dag, zo kan 27 oktober genoemd worden voor Marco de Hollander. Het was de dag, van de presentatie van zijn nieuwste CD ‘Je dromen achterna’. Sporthal de Vlinder in Ter Aar, was de plek voor dit feest, die tweemaal afgeladen vol zat. Zaterdagmiddag begon voor De Hollander het spektakel. Speciaal voor de gehandicapten en mindervalide het ‘Leef, Lach en Geniet’ concert georganiseerd

'Pretjes in je ogen'...nieuwe single van Yosee
29-10-2012 13:15:00

Als voorloper op het nieuwe album van Yosee dat begin 2013 het levenslicht gaat zien lanceert de blonde zangeres nu het nummer "Pretjes in je ogen". Het is een vrolijk up tempo lied geworden met een ''poppy'' inslag en kan dus ook gewoon gedraaid worden op meerdere radio stations aldus het management van Yosee, De afgelopen weken heeft ze tijdens diverse optredens het nummer al gezongen en werd zeer goed ontvangen o.a. tijdens de Buma Award showcase in Den Bosch.

Single Roy Dekkers 'Altijd weekend' uitgereikt door Johan Vlemmix
28-10-2012 21:26:00

Op zaterdag 27 oktober vond de releaseparty van Roy Dekkers plaats in zijn eigen dorp. Tijdens deze avond werd de nieuwe single van de spontane zanger uit dorp Zeeland gelanceerd. De single werd uitgereikt door niemand minder dan Johan Vlemmix, wat een hele eer was voor Roy.

KRO besteedt dinsdagavond 30 oktober aandacht aan muziekkenner Jan Gerrits (†)
28-10-2012 11:08:00

Het programma "Ode aan de doden" van de KRO besteedt dinsdagavond 30 oktober, aandacht aan Jan Gerrits uit Vroomshoop. De uitzending begint om 19.25 uur op Nederland 2. Jan Gerrits was de vleesgeworden passie voor muziek van eigen bodem. Hij overlegde met Harm Agteresch over de muziekkeuze van Harms Farm, hij produceerde jarenlang de artiesten voor de Tour d’Overijssel, in Ziezo Zaterdag gaf hij wekelijks enkele piratentips.

Johan Heeren & Tina van Beeck in Deense hitlijst
27-10-2012 20:01:00

In augustus 2012 verscheen het Engelstalige duet “Send a little bit of love” van Johan Heeren en Tina van Beeck. Bij hun optredens zongen zij geregeld samen de Nederlandse versie van dit lied met rustige klanken en een reggae-achtige sound. Het donkere stemgeluid van Johan en de vrouwelijke klank van Tina gaan harmonieus samen. Dat is ook opgevallen in Denemarken. Afgelopen week kwamen ze in de Chart Base Top 20 lijst binnen op nummer 16.  Naast dit Brabantse gelegenheidsduo komen ook De Fantastico's in de lijst voor.

Nieuwe single voor Ronnie Tober
27-10-2012 13:41:00

Na het grote succes van het lied ‘Er is niemand zoals jij’, bekend van Ali-B Op Volle Toeren, heeft Ronnie niet stil gezeten. Volgend jaar zit hij 50 jaar in de showbizz en de nu 67 jarige ras entertainer gaat nog niet stoppen. Van Jan Slagter van Omroep MAX heeft hij een TV special mogen maken dat volgend voorjaar zal worden uitgezonden ’50 jaar Ronnie Tober’. Uiteraard de optredens in het land en nu weer helemaal terug met een fantastisch nummer zoals kenners al zeggen.

Stralende Sterren Festival op 13 januari 2013 in Den Bosch
27-10-2012 12:50:00

Internetpiraat Stralende Sterren is inmiddels al acht jaar bezig om Nederlandstalige artiesten te promoten op hun website www.stralendesterren.nl . Op 13 januari 2013 presenteren ze het StralendeSterrenFestival met vele artiesten. Aan deze dag werken mee:  Leon Basley, Arno Sloot, Marco Meesters, William, Karin Welsing, Yosee, Ron de Ridder, Javi Escalera, Ron Besseling, Guney, Arnold, René Ulehake, William Burg, Gino Graus,.............

Nederland nieuw duo rijker
26-10-2012 17:54:00

De mensen die het Nederlandstalige lied waarderen kiezen massaal voor de Gipsy sound in de diverse liedjes. Samen met Dellie Pfaff vormde Helmonder Gerrit Vos al eens kortstondig een Duo. Het kon dan ook niet uitblijven, de in Eindhoven geboren volkszanger vormt nu met Koosje, ook afkomstig uit het Brabantse Helmond, het Gipsy Duo. Gerrit Vos is ondertussen geen onbekende meer in het muziekwereldje. heeft zojuist de single ‘Spaanse Señorita’ uitgebracht en heeft inmiddels vier albums op zijn naam staan.

'Meer dan ooit' is de nieuwe single van Wolter Kroes
26-10-2012 17:45:00

"Meer dan ooit is de nieuwe single van Wolter Kroes". Wolter Kroes behoort al jaren tot de Nederlandse top van zangers en scoort keer op keer weer met zijn herkenbare sound. Inmiddels staat deze knuffelbeer uit Noord-Holland al bijna 25 Jaar op de planken en is zijn succes nog steeds ongekend. Ook deze keer zijn de reacties zeer veelbelovend op de single ‘Meer dan ooit’. Deze fantastische nieuwe track zit vol energie en de trompetten en drums knallen je letterlijk vanuit alle kanten om de oren. 

Inhaken en meezingen met de nieuwe single ‘Delilah’ van Helemaal Hollands
26-10-2012 17:26:00

Nog maar net bekomen van de feestexplosie rondom hun partyhit ‘Hallelujah”,  verrast het feest-duo van Nederland ons dit keer met een geweldige bewerking van de wereldwijde klassieker van Tom Jones. Dames en heren – Helemaal Hollands presenteert u vol trots hun nieuwe single ‘Delilah’! Ook deze keer hebben onze twee feestmeesters hun handen ineen geslagen en samen met hun producer en kneiter van een feestplaat opgenomen. Zeker met het naderende ski seizoen zou dit wel eens een hele grote hit kunnen worden.

'Spaanse senorita' nieuwe single Gerrit Vos
26-10-2012 17:20:00

Gerrit Vos is geboren in Eindhoven, groeide op in een woonwagenkamp in een gezin met vijf kinderen maar woont tegenwoordig in Helmond. Het was zijn opa die hem besmette met de muziek immers hij bespeelde veelvuldig de accordeon. ‘Zoals vroeger’ was de titel van het eerste album dat Gerrit uitbracht, toen nog onder de naam Dave Daily maar inmiddels heeft de zanger alweer vier albums op zijn naam staan en vormde hij met Dellie Pfaff kortstondig Het Woonwagen Duo.

Eerste filmsucces voor Jan Smit
26-10-2012 15:09:00

Een ongelooflijk succes en een nieuw record voor Jan Smit. De prachtige single "Sla Je Armen Om Me Heen" is vandaag op 1 binnengekomen in de Single Top 100 van de GFK Dutch Charts. Hiermee brengt Jan tevens zijn 17e nummer 1 hit op zijn naam en zodoende is hij de artiest met de meeste Nederlandstalige nummer 1 hits. Deze splinternieuwe versie van "Sla Je Armen Om Me Heen" is tevens de titelsong van de speelfilm "Het Bombardement" waarin Jan de hoofdrol speelt.

Juan Niks komt met Engelstalig lied
26-10-2012 15:00:00

Almeloer Juan Niks 16 jr, maakt samen met zijn ouders een compleet eigen productie. Pa en ma als geldschieter en als productiebedrijf en Juan is als bedenker en uitvoerend artiest helemaal in zijn element als zanger en tekstschrijver. Na eerst twee Nederlandstalige nummers "Ik kijk omhoog"en "Ik lees 't in je lach, geproduceerd door Niels Lingbeek van Mastersound waar Juan zijn debuut mee maakte bijna 2 jaar geleden, wilde Juan zelf liedjes maken. "So Strong"is het eerste lied uit zijn pen.

Wesley Klein lanceert gevoelige balled
26-10-2012 13:42:00

Het zal niemand ontgaan zijn dat Wesley Klein na z'n Popstars avontuur geen eendagsvlieg bleek te zijn. Zijn eerste Nederlandstalige single ‘Een ongelofelijke droom' wordt op 19 maart 2010 gereleased. Dit vrolijke up-tempo nummer was een voorproefje van het langverwachte debuutalbum ‘Vandaag en morgen', dat in juli 2010 verscheen. Inmiddels heeft de 24-jarige zanger definitief besloten als Nederlandstalige levenslied zanger door te gaan. "Droom van mij" is de derde single van z'n onlangs verschenen tweede album ‘Volg Je Hart’.

Genomineerden Gouden Pepernoot zijn bekend!
25-10-2012 18:15:00

Vol verwachting kloppen er vandaag vele Sinterklaasharten, De Gouden Pepernoot maakt vandaag openbaar wie er genomineerd zijn in de verschillende categorieën van deze prestigieuze prijs voor de Sinterklaaswereld. In 10 verschillende categorieën strijden organisaties om de titel Gouden Pepernoot 2012.

Debuutsingle voor John Benjamin
25-10-2012 15:52:00

Eind oktober is het zo ver...de eerste single van John Benjamin zal dan officieel uitkomen. Het nummer “All Alone” is in samenwerking met de MB Music Group gemaakt en het is een mooi internationaal product geworden. MB Music Group brengt het nummer uit in Nederland maar ook in de rest van Europa, China, Japan en uiteraard Amerika. De videoclip is klaar en is uiteraard al te bekijken op de site van TV Oranje Shownieuws. In augustus 2012 plaatste John zijn handtekening onder een contract bij de MB Music Group.

Geniet thuis van Plop als Kabouterkoning
25-10-2012 14:44:00

Plopperdeplopperdeplop! De welbekende kreet van de bekendste kabouter van de Benelux kwam voorbij toen Kabouter Plop het eerste exemplaar van zijn nieuwe DVD ‘Plop wordt Kabouterkoning’ overhandigd kreeg! Het Plopavontuur, dat dit voorjaar te zien was in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen, is vanaf deze week te koop in de winkels.

Robert den Brok voelt zich super duper
25-10-2012 13:09:00

Het gaat gewéldig met Robert den Brok. Na het succes van de single 'Vind Ik Leuk' komt de Brabantse zanger, DJ en entertainer met een nieuwe single. De nieuwe track heet 'Super Duper' en is wederom een heerlijke, aanstekelijke feestplaat. Het nummer is verschenen via HIT IT! Music. 'Music' van John Miles is toepasselijkerwijs nog steeds één van de favoriete platen van Robert den Brok. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem, onder de rook van Oss, ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek.

Jan Leliveld komt uit met Spiritueel lied!
24-10-2012 21:49:00

Vrijdag 26 oktober komt de nieuwe single ‘Vrij’ uit van Jan Leliveld. Dit is een mooi  spiritueel lied. Het lied beschrijft dat het niet uit maakt of je donker of blank, hetero of homo, kind of volwassenen, dik of dun, oud of jong bent. Daarnaast is iedereen vrij om eigen keuzes in zijn of haar leven te maken. Ook deze single is weer prachtig geproduceerd en is vergelijkbaar met Jan’s debuutsingle ‘Gewoon Muziek’. Je hoort een krachtig orkest, die de warme stem van Jan begeleidt. In de videoclip zie je extreme verschillen van diverse mensen.

Lucas en Gea zetten de teller op 4
24-10-2012 21:33:00

Lucas en Gea komen dit jaar nog met een vierde single. Het was wederom een goed jaar met singles als "Dorp aan de rivier", "Oh baby don,t go" en "Altijd blijven dromen". Ook de verwachtingen voor de laatste single dit jaar zijn hoog gespannen. Het lied is geschreven door producer/componist Niels Lingbeek en heeft als titel "Jij bent mooier dan mooi". Niels Lingbeek schreef in het verleden meerdere titels voor het duo waaronder de hit "Als ik naar jou kijk" en "Zonder jou".

Christiaan Hof lanceert nieuwe single als voorloper van tweede album
24-10-2012 21:25:00

Op vrijdag 26 oktober verschijnt ‘Kom Maar Bij Me’, de nieuwe single van singer-songwriter Christiaan Hof. Het is een voorproefje van zijn tweede album, simpelweg getiteld ‘Christiaan Hof’, dat vanaf 23 november in de winkels ligt. Het album is geproduceerd door Gordon Groothedde, bekend van zijn samenwerking met o.a. Nick & Simon, Xander de Buisonjé en 3JS. Onlangs was Chris nog te zien in het populaire tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Jeroen Stevens als ober in GTST
24-10-2012 17:34:00

De 29 jarige Jeroen Stevens was in juni 2012 al in twee afleveringen te zien in GTST. Hij was een klant in Café "De Koning" en volgende week kunnen we de Musselkanaalster weer even zien. Hij is nu te zien als ober in "De Rozenboom". "Het was een geweldige ervaring en toch zoveel anders dan de eerste keer. Ik heb leuke gesprekken gehad met alles acteurs. Doordat ik een eigen kleedkamer had, was het ook makkelijker om contact te leggen. GTST is niet het enige wat ik de afgelopen periode heb gedaan", aldus Jeroen. Zo heeft hij onder andere meegedaan in de nieuwe film "Valentino" met Najib Amhali, Bobby en de Geestenjagers, een commercial voor Stichting "Stop Hersentumoren. en onlangs figureerde hij in de nieuwe televisieserie "Een huis voor Vincent" samen met Barry Atsma.

Nieuwe duet single Johan Linssen & Karin Welsing
24-10-2012 17:19:00

Op 21 oktober jl. presenteerden Johan Linssen & Karin Welsing met medewerking van meer dan twintig artiesten hun duet. Uit handen van Stella Bos, de Keizerin van het Levenslied, ontvingen de hartsvrienden het eerste exemplaar van hun duetsingle: “Neem mij nog eens in je armen”, dat vanzelf- sprekend op het Rood-Hit-Blauw label wordt uitgebracht. Jacques Herb en later Henk Bernard stonden aan de muzikale wieg van de in Utrecht geboren Karin Welsing.

Jannes brengt 'De Hele Wereld Mag Het Weten' uit op single
24-10-2012 14:46:00

Afgelopen zaterdag, 8 September was het eindelijk zover…  Het optreden van Jannes in uitverkocht Ahoy! Na maanden van voorbereidingen konden de fans eindelijk massaal gaan genieten van hun idool. Het was een waanzinnige avond en de sfeer was fenomenaal. Voor een uitzinnig publiek bracht Jannes samen met zijn 16-koppige band zijn grootste hits live ten gehore. Alles werd luidkeels meegezongen en zowel jong als oud genoten hand in hand van deze unieke beleving.

Gezellige nieuwe single van Diana Dekkers
24-10-2012 04:47:00

‘Ik wil je zeggen lieve schat’ is de titel van de hartstikke gezellige nieuwe single van de uit ‘s-Hertogenbosch afkomstige zangeres, Diana Dekkers. ‘In mijn hartje klein’ en ‘Pappie alles komt weer goed’ waren twee van de zes door Anton v.d. Heijden geschreven liedjes die Diana al in haar jeugdjaren uitbracht. Hierna gelastte ze een pauze in waarin ze alle aandacht schonk aan haar gezin. Het bloed kruipt.. en dus is deze Brabantse nu alweer een aantal jaren actief middels het uitbrengen van diverse singles naast natuurlijk haar optredens.

Henny Huisman & Free Souffriau spelen gastrol in de gloednieuwe Piet Piraatfilm
23-10-2012 19:39:00

De afgelopen weken is de voltallige Piet Piraat-cast gestart aan de nieuwste Studio 100 film: ‘Piet Piraat en het Zeemonster’. En deze Piet Piraat productie wordt grootser aangepakt dan ooit tevoren; het overgrote deel van de opnames vindt namelijk plaats op Malta. De Vlaamse gastacteurs Free Souffriau (o.a. bekend als Mega Mindy), Loes Van den heuvel en Rudy Morren reisden af naar het zonnige eiland om hun steentje aan de film bij te dragen.

Nieuwe single Ronnie van Bemmel slaat aan
23-10-2012 16:48:00

De Utrechtse volkszanger Ronnie van Bemmel bracht vorige week zijn nieuwe single uit. Het is een bewerking van het aloude succesnummer "Delilah" dat in de roaring sixties een wereldhit was voor 'good old' Tom Jones. Er zijn versies van o.a. Connie Francis, Ray Conniff, Jerry Lee Lewis en The Platters. Ook is Delilah het onofficiële volkslied van het nationale rugby-team van Wales. Ronnie nam zijn uitvoering een aantal maanden geleden op. Waarschijnlijk is het idee uitgelekt want er schijnen meerdere versies op de markt te komen.

Binnenkort nieuwe feestplaat van de Dikdakkers
23-10-2012 11:03:00

Binnenkort verschijnt een nieuwe feestplaat van de Dikdakkers. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, het wordt opnieuw een interactief lied. De tekst is geschreven door Bram Koning en het nummer is opgenomen door- en bij Hans Aalbers in Nederhorst den Berg. Binnenkort meer informatie.

Moeflons exclusief bij Roelofs Entertainment
23-10-2012 00:00:00

Moeflons partyband is ontstaan rond 1975 en is, na wat wisselingen, de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben een goede en gevestigde naam in het feest-, evenementen- en bruiloftscircuit. Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op evenement, feesttent, bruiloft, kroeg of waar dan ook.

Jeroen Spierenburg komt met 'Morgen is het weekend'
22-10-2012 22:10:00

Na het succes van “Dalli,Dalli “ nu eindelijk weer ‘n  nieuwe single van Jeroen Spierenburg. “Morgen is het weekend”is weer een topper van de bovenste plank. Jeroen staat garant voor super feestjes bouwen  en met deze single gaat hem dat zeker weer lukken. Live gespeelde Accordeon, blazers, gitaren  enz. zorgen ervoor  dat Jeroen wederom een single heeft opgenomen die je de komende maanden weer in iedere kroeg zal horen. Feesten…dat is waar Jeroen zijn publiek toe wil aanzetten !

Nieuw YouTube kanaal voor 3JS
22-10-2012 20:16:00

Op YouTube is het kanaal van 3JS gelanceerd genaamd DrieJSmusic. Hierop zijn alle clips te vinden van 3JS ingedeeld per album maar ook een rubriek filmpjes waarbij er wekelijks nieuwe filmpjes zullen worden geplaatst. Tevens staan er video’s op van ‘De Zomer Voorbij’, de ‘Beste Zangers Unplugged’ en nog veel meer uniek materiaal. Je kunt je abonneren op het kanaal waardoor je direct een bericht ontvangt als er nieuwe filmpjes op het kanaal staan. Onder de subscribers worden twee kaarten verloot voor het concert ‘Bronnen’ .

Erna Temming presenteert authentiek feestnummer van de bovenste plank
22-10-2012 20:05:00

Na alle grote successen van De Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber is er nu eindelijk een waardige opvolgster. Erna Temming. Na twee decennia heeft Nederland weer een nieuwe zangeres die het volkse lied met verve vertegenwoordigt. Met de snik en de klank in haar stem die al haar voorgangsters zo groot en populair maakte, is Erna geliefd bij vele fans van het populaire Nederlandse Lied. Ondersteund door Emile Hartkamp en Norus Padidar is Erna Temming de eerste artiest op Goldstar Music.

John de Bever maakt mode-uitstapje
22-10-2012 16:43:00

Volkszanger John de Bever heeft een bijzonder mode-uitstapje gemaakt: zondagavond 21 oktober betrad hij, gehuld in een creatie van Sheila de Vries, de catwalk! Het gebeurde tijdens de opening van het wildseizoen in Restaurant De Collse Hoeve te Nuenen, waarbij een verfijnd viergangen diner werd opgeluisterd door een wervelende modeshow van de Nederlandse topontwerpster. Sheila de Vries, die sinds een aantal jaren ook onze vorstin mag kleden, haar najaarscollectie gepresenteerd.

Jan Smit... moe, maar voldaan na tweede concert in Ahoy
22-10-2012 16:33:00

Na afloop van zijn tweede concert in Ahoy stapte Jan Smit gisteren moe, maar voldaan van het podium. "Die blije gezichten van al die duizenden mensen, de geweldige sfeer, het is allemaal overweldigend", aldus Jan kort nadat het stotakkoord had geklonken. Minstens even enthousiast waren zijn 'special guests'.

Frank van Etten lanceert Vader & Zoon
22-10-2012 16:25:00

Frank van Ettens vorige single ‘Kijk naar de Zon’ is nog maar nauwelijk uit de single Top 100 of Frank komt alweer met een nieuwe single ‘Vader & Zoon’. Het ontroerende liedje is een ode aan zijn zoon, die hij een paar jaar geleden bijna verloor tijdens een ongeluk in huis. Al op 12-jarige leeftijd begon de nu 30-jarige Frank met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader  tijdens één van zijn optredens in contact met Henny Thijssen.

Clip nieuwe single 'Niemand als jij' van Leonie Meijer online
22-10-2012 16:19:00

Leonie Meijer werkt hard aan alweer haar tweede album, dat begin 2013 uitkomt. De single ‘Niemand Als Jij’ geeft vast een voorproefje van dit album. Het Nederlandstalige popliedje ging vorige week al in release, maar de bijbehorende clip is sinds deze week beschikbaar. Leonie heeft zich sinds haar deelname aan TVOH in 2010 bewezen als sterke popartiest. Ze heeft niet alleen bijzonder eigen geluid, maar produceert en schrijft zelf ook veel van haar eigen nummers.

Productie TV Oranje nu ook in Zuid-Nederland
22-10-2012 16:10:00

Muziekzender TV Oranje gaat nauw samenwerken met Ivo Franklin Produkties en Clipstudio.nl, de producenten van de muziekprogramma’s Brabant Toppers, Zeeland Toppers en Limburg Toppers. De samenwerkingovereenkomst werd vandaag feestelijk ondertekend bij de stand van TV Oranje op de drukbezochte manifestatie LEGO WORLD in Zwolle.

Druk bezochte cd presentatie Karin Welsing & Johan Linssen
22-10-2012 05:19:00

Karin Welsing & Johan Linssen presenteerden op zondag 21 oktober in het gezellige en druk bezochte Club Rodenburg te Beesd hun duetsingle "Neem mij nog eens in je armen", welke werd uitgereikt door de keizerin van het levenslied Stella Bos. De uit Utrecht afkomstige Karin heeft in tweeënhalf jaar tijd maar liefst zes singles op haar naam staan!  De Limburgse Linssen die zelf al meer dan tien jaar in het vak zit, gaf haar hiervoor een...

Het 'Heeren van Oranje - Nederpop Spektakel' op 17 november in Assen
21-10-2012 20:56:00

Op zaterdagavond 17 november presenteert de TT Hall Assen het Nederpop Spektakel ‘Heeren van Oranje’. Alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 van Nederlandse bodem komen voorbij in een grandioze show. De liedjes worden gezongen door de artiesten van toen: Erik Mesie (Toontje Lager), Peter Groot Kormelink (Splitsing, Jazzpolitie) en Bert Heerink (Vandenberg). Verder zijn er gastoptredens van Syb van der Ploeg met 'Alles uit De Kast', de energieke Nederpopband Asman en Joost Marsman, de zanger van Is Ook Schitterend.

JC Event organiseert i.s.m Hotel Der Brabander 4-daagse apres-ski muziekreis naar Winterberg
21-10-2012 11:27:00

Van 22 tot 25 maart 2013 organiseert JC Event  in samenwerking met Hotel Der Brabander een geheel verzorgde  apres-ski muziekreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). Drie gezellige muziekavonden met: Sander Kwarten, Jessica Malfait, Roy van Lent, Leon Basley, Martien Buijks, Christian Malan, Martijn te Kampe & Boy van der Heijden. Op zaterdagavond zal er nog een Mistery guest aan het programma worden toegevoegd. De prijs voor de complete busreis is € 279.00. Hierin zijn inbegrepen 4 dagen -3 nachten op basis van standaard kamer, half pension incl muziekprogramma. Gaat u met eigen auto dan kost het € 229,00.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: