RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Yosee lanceert nieuwe single en clip
19-10-2011 18:33:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Yosee haar nieuwe single "Het voelt zo goed aan"  tijdens het BenefietGala voor de ziekte van Huntington. Dit alles vond plaats in Brabanthallen te 's Hertogenbosch. Het was een uitverkochte zaal waar alleen VIP tafels verkocht werden. Ook was er een veiling met tal van unieke en originele items veelal gerelateerd aan het voetbal. In totaal is er voor de stichting Huntington een bedrag van € 15.000 opgehaald. De cheque werd dan ook in dank aangenomen door de mensen van Huntington die uiteraard ook op deze schitterende avond aanwezig waren. Tijdens de gala is ook de nieuwe clip opgenomen.

Maak kans op entreekaarten voor Papa's Feessie
19-10-2011 13:07:00

Op zaterdag 12 november 2011 organiseert de immens populaire band Papa di Grazzi voor de 8ste keer "Papa's feesie". Papa di Grazzi is een van de meest gevraagde tentfeestenband van Nederland die op jaarbasis toch zeker enkele honderdenduizenden mensen door het hele land weet te vermaken. Ook dit jaar is gekozen voor Sportcentrum Atlantis  te Oude Pekela de thuishaven van Papa. Deze sporthal zal omgetoverd worden tot een waar feestpaleis. Papa di Grazzi zal ook nu weer het publiek uit hun dak laten gaan met een overweldigend, spectaculair optreden, daar waar Papa di Grazzi zo bekend om staat. Alle ingredienten en soorten muziek  die een avond tot een geslaagd evenement maken zullen voorbij komen. Pekela zal op de grondvesten staan schudden van al dat feestgedruis.

René le Blanc zingt mee in grote finale van Circus Renz Berlin
19-10-2011 12:47:00

Afgelopen weekend was René le Blanc met zijn dochtertje gezellig een dagje uit naar Circus Renz. Hij werd per toeval uit het publiek gehaald door clown Sammy die 4 mensen nodig had voor zijn act. Levende stambeelden moesten ze uitvoeren. René moest het nummer "Heb je even voor mij'zingen. De stalspreker en directeur van circus Renz herkende de zanger en vroeg of hij mee wilde doen aan de grote finale van het circus.

Op zoek naar de 111 mooiste elfen van Nederland!
19-10-2011 12:27:00

Op 11 november is het Elfendag. Een speciale dag, die maar eens in de honderd jaar voorkomt. Op de elfde dag van de elfde maand van het elfde jaar vieren alle elfen feest en brengen elfenkoning Oberon en zijn vrouw Titania vanuit het elfenrijk een speciaal bezoek aan de Efteling. Daar ontmoeten  zij de 111 mooiste, bijzonderste en leukste elfen van Nederland. Deze 111 mooiste, bijzonderste en leukste elfen worden gekozen door middel van een speciale onlineverkiezing.

Voorverkoop MPF in Gelredome van start
19-10-2011 12:19:00

De voorverkoop voor de derde editie van het Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem is inmiddels van start gegaan. Op zaterdag 10 december mag Arnhem zich weer opmaken voor een invasie van Nederlandstalige artiesten en hun fans. Op het programma staan optredens van onder andere Gerard Joling, Nick & Simon, Jan Smit, Jannes, Frans Duijts en Lee Towers. De eerste twee edities van het MPF in het Gelredome waren enorme successen.

TV Oranje ....‘Beste digitale zender van 2011’
19-10-2011 11:56:00

TV Oranje is door de lezers van tv-gids Totaal TV uitgeroepen tot ‘Beste digitale zender van 2011’. Dat is vandaag bekendgemaakt. Nadat in 2010 Sterren.nl nog werd verkozen tot ‘Beste digitale zender’, is nu TV Oranje deze eer te beurt gevallen. De zender met muziek van eigen bodem bleef met 12.1 % van de stemmen onder meer National Geographic HD en BravaNL voor. Ook in 2008 was TV Oranje winnaar van de verkiezing.

Debuutsingle voor Marloezzz
18-10-2011 20:16:00

De naam van deze jonge zangeres is Marloezzz en is woonachtig in het Brabantse St. Oedenrode. Al op jeugdige leeftijd kreeg zij de muzikale kriebels en was steeds aan het meezingen en dansen op de muziek die ze hoorde. De passie voor het zingen had een plaats in haar hart gekregen. Na haar schooltijd zocht ze werk in de dierenwereld,  noem dit maar haar tweede passie. Ieder mens heeft iets nodig om creativiteit de vrije loop te geven en te ontspannen. In haar vrije tijd is ze constant bezig met zingen.

Yves Segers zoekt het hogerop
18-10-2011 16:38:00

Na de aprèsski-hit "Boven op de berg" gaat Yves Segers het nog hogerop zoeken. Hij wil iedereen doen ontstressen door met hem te gaan "Dansen op de maan". Deze party-meezinger is hem dan ook weer volledig op het lijf geschreven. Yves schreef trouwens zelf de tekst van dit nummer. De productie werd verzorgd door Andy Free voor Second Beat Productions. Met een beetje geluk vinden we het nummer binnenkort terug in de Vlaamse en misschien ook wel Nederlandse hitparades.

Ziesjoem! lanceert 'Vin iech leuk'
18-10-2011 16:18:00

Na 6 concerten van André Rieu en het Grummelevlaoj-Festival stond Ziesjoem! dit jaar een derde uitdaging te wachten. In het kader van het 25-jarig jubileum van deze popuaire Maastrichtse groep vond op zaterdag 15 oktober in de Bonbonnière in Maastricht een spectaculaire feestavond plaats. Het geheel gebeurde in de sfeer van een circus, dus spanning, sensatie en show. Tevens werd onder grote belangstelling gedurende dit Circus Ziesjoem! de jubileum-CD “Vin iech leuk” gepresenteerd, een compilatie van de grootste Ziesjoem!-hits.

Corry Konings en Koos Alberts klaar voor onvergetelijk duet
18-10-2011 16:08:00

Zaterdagochtend 15 oktober was het gezellig in de studio van RTV Hollands Midden. Corry Konings was namelijk naar Ter Aar afgereisd. Een uur lang had Marco de Hollander de eer, te praten met de zangeres, die haar nieuwste album ‘Lachend door het leven’ uitbracht. Uiteraard blikte Marco de Hollander vooruit op zijn 10 jarige jubileumshow.

Nieuwe single Maikel ten Voorde is een Sinterklaaslied
18-10-2011 13:01:00

Op zondag 16 oktober 2011 is de nieuwe single van Maikel ten Voorde gepresenteerd. De nieuwe single van Maikel ten Voorde “Mijn vriend Sinterklaas”, is een vrolijk Sinterklaaslied voor jong en oud. Het nummer is geschreven en geproduceerd in Rooftop Studios te Holten door Edwin van Hoevelaak. Voor fans van de 22-jarige Maikel uit Enschede is de keuze van een Sinterklaaslied niet geheel onverwachts. Al jaren is hij betrokken als Zwarte Piet bij diverse Sinterklaasintochten. Volgende week is de officiële release .

Ontmoet en groet Die Twa op 22 oktober bij Media Markt Leeuwarden
18-10-2011 12:55:00

Op zaterdag 22 oktober zal Die Twa een instore geven bij Media Markt te Leeuwarden. Het optreden begint om 16.30 uur en na afloop zal Die Twa signeren. Jacob Dijkstra  en Krijn Dijkstra (geen familie) hebben een  hectisch jaar achter de rug. Na het verschijnen van hun goed ontvangen en veel verkochte debuut-cd ‘Die Twa’, in het voorjaar van 2010, lag Friesland en omstreken aan hun beider voeten. Ze schrijven en componeren alle nummers zelf in hun eigen Friese taal.

De nieuwste single van Elibert Maathuis is uit
18-10-2011 06:54:00

De nieuwste single van Elibert Maathuis is uit: ' Zing je lied voor mij'. Tekst en muziek zijn door hemzelf gemaakt. Xander Nichting werd gevraagd een arrangement te maken en de opname komt uit de ProMusicstudio in Eemnes. Op de cd staan nog twee nummers. Het eerste is 'Annelies uit Sas van Gent' een nummer dat bekend werd door de uitvoering van Louis Neefs, met een tekst van Gerrit den Braber. Het tweede nummer is 'In Den Haag is een laan' geschreven door Herman Pieter de Boer.

Henk Wijngaard vindt liedje Johnny Hoes in oude doos
17-10-2011 15:09:00

Henk Wijngaard is op dit moment druk bezig in de studio om een liedje op te nemen dat Johnny Hoes 20 jaar geleden speciaal voor hem geschreven heeft. Tijdens opruim werkzaamheden kwam Henk Wijngaard een cassettebandje tegen met daarop het liedje. Na het weer opnieuw beluisterd te hebben, vond Henk het zo mooi dat hij het nu op single uit gaat brengen.

Clip van duet Henk Wijngaard en Silvia Swart online
17-10-2011 14:53:00

Enkele weken geleden maakten Henk Wijngaard en Silvia Swart werledkundig dat ze een duet hadden opgenomen. Het liedje "De Weg naar Geluk", geschreven door Dick van Altena (bekend van The Major Dundee Band)  is opgenomen in de Studio van Terry West Productions. De talloze reacties zijn lovend en iedereen is het over eens dat de stemmen van Henk en Silvia elkaar uitstekend aanvullen.

Anita Hulshof back in de muzikale business
17-10-2011 10:39:00

Anita Hulshof is al van jongs af aan bezig met muziek. Het muziekvirus kwam van huis uit want haar vader ( Bennie Hulshof) was jaren de man achter het legendarische Mood & Fun. Het kon dan ook niet uitblijven dat Anita de stoute schoenen aan trok om de muziek in te gaan. Eerst in de hobby sfeer maar nu helemaal beroepsmatig. Met deze single "Mijn dochter" zal ze menigeen muzikaal raken. Een geweldig nummer dat menig radiozender de komende periode ‘grijs’ zal draaien. Het is even stil geweest rond deze Groningse zangeres maar ze is back in business en dat zal iedereen weten.

Bier, schnaps en bratwurst bij Tirolerfest in Grand Café de Troubadour in Hardenberg
17-10-2011 09:42:00

Het weekend van 20, 21 en 22 oktober staat Grand Café de Troubadour in het teken van bier, schnaps en bratwurst. Drie avonden lang zal de Troubadour Duitse sferen ademen met de beste feestmuziek en leuke give-aways. In Grand Café de Troubadour staat gezellig uitgaan centraal. De beste dj’s maken er elke vrijdag en zaterdag een groot feest van. En deze week opent de Troubadour ook op de donderdag haar deuren in verband met de herfstvakantie! Met een ruime dansvloer, een gezellig terras en de beste muziek is er voor elk wat wils. Bier, schnaps en bratwurst, dit weekend is er alles wat een tirolerfeest compleet maakt. Maar ook de bezoekers kunnen hier een steentje aan bijdragen. “Wanneer onze gasten als Heidi of Heino verkleed komen ligt er een leuke attentie voor ze klaar.

John Enter laat met 'Rosanna' een andere John Enter horen
17-10-2011 08:14:00

Wie John Enter zegt denkt gelijk aan polonaise en feest muziek. Hij staat erom bekend. Wie kent niet de klassieker "Heb drie haren op m'n borst" en bijzonder veel gedraaid is ook zijn laatste meezinger "Ik blijf vrijgezel". Maar bij het horen van dit nummer ontdek je een heel andere John Enter. Dit maal geen feest maar een nummer die een heel andere John Enter laat zien. Hij bezingt het verhaal van het kleine meisje Rosanna dat  is achtergelaten door vrienden en familie en geen dak meer boven haar hoofd heeft.

Monique Smit reikt nieuwe single uit aan HIKE
16-10-2011 13:35:00

Na het succes van "Lekker Lekker In De Zon", dat maar geen eind lijkt te krijgen, gaat HIKE i.s.m.met Rood-Hit-Blauw op 21 oktober de nieuwe single lanceren: 'Zullen we Zoenen?!'. HIKE heeft de smaak te pakken. Ook is er wederom een videoclip gemaakt, in een rijdende Syntus trein met volledige cameracrew en maar liefst 35 figuranten. De videoclip zal ook vanaf 21 oktober te zien zijn op internet en landelijke clipstations. De nieuwe single zal zowel fysiek als ook als download verkrijgbaar zijn (o.a. iTunes)

Anita en Ed leggen laatste hand aan Kerstalbum
16-10-2011 13:17:00

Anita en Ed hebben al drie jaar plannen om een kerstalbum uit te brengen. De kerstsingle van 2009 "Kon het maar altijd kerstmis zijn' (Hollandse Nieuwe 2009 RADIONL) was de eerste aanzet tot een compleet album. Dit jaar gaat het er dan echt van komen. Het allereerste kerstalbum van het duo. Het duo bestaat al sinds 1978, eerst in het orkestje Anita en de Edger Boys. In 1980 besloten Anita en Ed om als duo singles uit te brengen.

Ray Klaassen is er klaar voor
16-10-2011 11:01:00

De nieuwe single van Ray Klaassen 'Tussen Nu En Nooit' gaat volgende week in promotie. Na een lang maar geweldig productieproces is het dan nu eindelijk zover! En, de eerste reacties zijn te gek! De komende tijd staat alles in het teken van promotie. Je zult Ray dan ook regelmatig gaan tegenkomen. "Het is Nu of Nooit" De single is verkrijgbaar via I-Tunes vanaf 28 oktober 2011. Ray Klaassen bekend van ‘The Voice Of Holland’.

Artiesten brengen een speciale wens in vervulling!!
15-10-2011 12:03:00

Stichting Dream 4 You is een organisatie die voor mensen met een levensbedreigende ziekte een laatste wens in vervulling laten gaan, zo ook voor Jolanda Broekhuizen die 6 weken geleden hoorde dat ze kanker heeft. Nu mocht het zo zijn dat ze altijd de buurvrouw van LMD Music is geweest en die twijfelde er ook niet aan om mee te werken . Eigenaar Marc Daverveld werd gevraagd om aan deze wens met te werken.

Peter la Haye & Martha in duet
15-10-2011 09:57:00

Terwijl het de bedoeling was om de duetsingle "Cry to me" van Peter la Haye & Martha pas op 22 oktober te lanceren is besloten om deze eerder uit te brengen. Het resultaat is een geweldig R&B, Pop, Soul song. Een ''cover'' plaat van Solomon Burke uit de film Dirty Dancing. Deze track is spontaan ontstaan nadat Peter de spontane zangeres Martha bij hem in de studio hoorde zingen.  Hij wist zeker dat een duet met haar geweldig zou klinken en arrangeerde i.s.m. Jeroen Rosbeek meteen een nieuw arrangement op ''Cry to me".

Leonie Meijer werkt met Martin Buitenhuis, Han Kooreneef en Daniel Gibson op debuutalbum ‘Los’
15-10-2011 01:03:00

Op haar debuutalbum ‘Los’ heeft Leonie Meijer gewerkt met een aantal grootheden uit de Nederlandse popindustrie. Zo werd het album van de 26-jarige zangeres, die bekend werd dankzij The Voice of Holland, geproduceerd door niemand minder dan Daniel Gibson. Gibson is ook verantwoordelijk voor de producties van o.a. de laatste 2 albums van Within Temptation. Met hem had Leonie onmiddellijk de juiste klik. ”Vanaf het moment dat ik met Daniel de studio indook, voelde ik me thuis.

Gouden Plaat voor De Jeugd Van Tegenwoordig
15-10-2011 00:47:00

"De Jeugd van Tegenwoordig" heeft op 13 oktober een Gouden Plaat in ontvangst heeft genomen voor het album "De Lachende Derde". De Gouden Award werd door Giel Beelen live op 3FM overhandigd. Postmen bezorgde Top Notch in 1999 de vorige gouden award. De Lachende Derde heeft 26 weken in de Album Top 100 gestaan, met als hoogste positie nummer 6. "De Lachende Derde" werd lovend ontvangen. Sterrenstof is al meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Guus Meeuwis genomineerd Televizier-Ring Talent Award
15-10-2011 00:33:00

Guus Meeuwis is dit jaar genomineerd voor de Televizier Talent Award. Dat hij ooit in aanmerking zou komen voor deze award had hij niet verwacht: “Ik weet niet waardoor ik het meest verrast ben; de nominatie op zich of het feit dat ik op mijn negenendertigste nog in aanmerking kom voor een talentprijs. Tot de vraag kwam of ik Ik Hou Van Holland wilde doen, dacht ik überhaupt weinig na over een carrière op televisie.

Marco Borsato krijgt eigen tijdschrift: #1MB
15-10-2011 00:28:00

Op vrijdag 25 november, tegelijkertijd met het nieuwe album #1, verschijnt het eenmalige magazine #1MB, vernoemd naar de gelijknamige twitterhashtag. Borsato, die zelf als hoofdredacteur optreedt, is al verschillende keren gevraagd om een eigen magazine uit te brengen, maar steeds hield Nederlands succesvolste zanger de boot af. Nu acht hij de tijd wél rijp voor een eigen tijdschrift: “Mijn nieuwe album #1 is een oeuvre-overzicht, met daarop niet alleen mijn grootste hits, maar ook de meest geliefde tracks van het publiek.

Stadsschouwburg Utrecht maakt zich op voor 50.000e kaart ‘Daddy Cool’
14-10-2011 12:28:00

Zojuist kondigde Kim-Lian van der Meij in het RTL 4 programma ‘Koffietijd’ aan dat de musical ‘Daddy Cool’ binnenkort haar 50.000e kaart gaat verkopen. De dolenthousiaste hoofdrolspeelster, die hier ook nog niet lang van op de hoogte was, vertelde bij ‘Koffietijd’ trots te zijn. Nooit eerder werkte zij en haar collega’s zo hard om een productie de vorm te geven die het nu heeft.

Marco de Hollander telt af naar jubileumshow
14-10-2011 08:31:00

Het tienjarig artiestenjubileum van Marco de Hollander wordt op 29 oktober uitbundig gevierd. Er verschijnt een jubileumbox ‘10 Jaar’ en er is een Hollandse Sterren Gala in Sporthal de Vlinder. In de grote sporthal krijgen de gasten luxe zitplaatsen aangeboden en er zijn optredens van Henk Wijngaard, Duo Nationaal, Corry Konings, Ad van Opstal, Koos Alberts en uiteraard Marco de Hollander.

Hoofdrol Willeke Alberti in musical DE JANTJES
14-10-2011 08:02:00

Willeke Alberti gaat de rol van Na Druppel spelen in de musical DE JANTJES. De Graaf & Cornelissen Producties brengt deze onverwoestbare klassieker in theaterseizoen 2012- 2013 terug op de planken. Artistiek producent Hans Cornelissen: “Willeke Alberti was de eerste aan wie ik dacht meteen nadat we de rechten voor De Jantjes hadden verworven. Naast haar ontelbare successen als zangeres verdiende ze als actrice niet alleen haar sporen in de televisieserie De Kleine Waarheid en de film Rooie Sien, maar ook in toneelproducties als Slippers met o.a. Mary Dresselhuys en Jeroen Krabbe.

Bezoek de muziektheatershow 'De Zangeres zonder naam - Alle grote hits van Mary Servaes' met korting bij De Tamboer in Hoogeveen
13-10-2011 20:54:00

Dertien jaar na haar dood krijgt de Zangeres Zonder Naam haar eigen eerbetoon. Een muziektheatershow tussen kunst en kitsch, met een lach en een traan, over de vrouw die zich omhoog vocht en de onbetwiste Koningin van het levenslied werd. Musicalster Ellen Pieters vertolkt de Zangeres op haar reis door een bewogen leven, omringd door haar man Sjo, Johnny Hoes, haar vele fans en een schare profiteurs. Theater De Tamboer uit Hoogeveen mag u de voorstelling van donderdag 10 november 2011 aanbieden voor een speciale prijs.

Mooi Wark komt met nieuwe single en clip
13-10-2011 15:11:00

Mooi Wark komt met deze nieuwe single als voorloper van het nieuwe album dat aan het eind van de maand uitkomt. “Oh Yvon” is een ode aan Yvon Jaspers die met haar programma “Boer zoekt vrouw” vele miljoenen mensen aan de buis gekluisterd hield. En ook zoals Matthijs van Nieuwkerk terecht opmerkte tijdens een uitzending van “De wereld draait door”; “Is het niet zo dat iedere boer stiekem een beetje verliefd is op jou?’, heeft Yvon vele boerenharten gestolen. Mooi Wark is met dit gegeven de studio in gegaan en heeft een vrolijk liedje opgenomen.

Jacques Herb presenteert z'n nieuwe album tijdens de Manuela Party
13-10-2011 13:16:00

Jacques Herb is nu op zoek naar 40 Manuela's. Voor de zanger is het 40 jaar geleden dat hij met de nummer 1-hit Manuela zijn doorbraak beleefde. In drie weken tijd werden meer dan 250.000 singles verkocht en in het jaar 1971 kregen 325 meisjes de naam Manuela een ruime verdubbeling van het voorgaande jaar. De Mezz in Breda is op vrijdag 21 oktober het decor voor een heuse Manuela Party en Herb hoopt zijn klassieker samen met 40 Manuela's op het podium ten gehore te brengen.

Lisa, Amy & Shelley geven ‘Sweet Sixteen’- Feestje!
13-10-2011 13:00:00

Lisa, Amy & Shelley, de populairste meidengroep van Nederland, geven op 16 oktober in De Vorstin in Hilversum een heuse ‘Sweet Sixteen’ party. Lisa werd vorig jaar 16 en Amy en Shelley vieren op 18 oktober aanstaande hun zestiende verjaardag, dus genoeg reden voor een gezellig feestje in stijl voor alle fans. Naast een spetterend optreden met de bekende hits, zingt het trio ook nieuwe liedjes van hun tweede album ‘Sweet Sixteen’, dat deze middag ook zal worden gelanceerd.

Humberto Tan verrast cast ‘Daddy Cool’
13-10-2011 12:53:00

Gisteravond werd in een uitverkocht Theater de Vest in Alkmaar de cast van ‘Daddy Cool’ blij verrast met het allereerste exemplaar van het cast album van hun eigen musical danssensatie ‘Daddy Cool’. Niemand minder dan de Surinaamse Humberto Tan had de bijzondere eer het eerste exemplaar te overhandigen aan hoofdrolspelers Kim-Lian van der Meij en Ruben Heerenveen.

Platendeal voor Shary-An in Polen
13-10-2011 11:57:00

Shary-An, die vorige week haar debuutalbum ‘Love me for who I am’ uitbracht, heeft een platendeal te pakken in Polen. Het label My Music Group ontdekte de 19-jarige zangeres via You Tube en zocht contact met haar label Cloud 9 Music in Nederland. Inmiddels zijn de contracten getekend en verschijnt eind oktober ‘Mr Know it All’ in Polen op single. Shary-An is onwijs enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen en voelt zich vereerd en ook dankbaar over alles wat er momenteel rondom haar persoontje gebeurd.” Ik vind het helemaal te gek!

Waar is dat feestje?......een ware hype
13-10-2011 11:48:00

Eens in de zoveel jaar schieten er opvallende kreten naar boven die tevens dienen als thema voor een gimmicksingle. Denk hierbij aan “Hey Baby”, “Biertje?”, “Hé Hoo”, “Het feestteam”, “Sex met die kale” en tal van andere voorbeelden uit het verleden. Deze nummers hebben altijd enorm veel impact en staan garant voor een ware hype. Hét feestduo van Nederland - Helemaal Hollands - hebben volgens kenners nu ook zo’n hype in handen en wel met hun nieuwe single “Waar is dat feestje?”.

Eerste namen Nacht van Oranje 2012 zijn bekend
13-10-2011 11:35:00

Op zondag 29 april 2012 belooft de 20e editie van Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam wederom één groot muziekspektakel te worden. Nick & Simon, Marianne Weber, Wolter Kroes, Lee Towers, René Schuurmans en de Vlaamse entertainer Sam Gooris zijn de eerste namen die bevestigd zijn voor het grootste Hollandse meezingfeest in het Sportpaleis van Ahoy. De kaartverkoop voor Nacht van Oranje 2012 is gestart via de bekende voorverkoopadressen.

 

Diverse muzikale zijwegen op nieuw album van Marleen
13-10-2011 11:25:00

Als 13 jarige was Marleen al winnares van menig talentenjacht en stond dus regelmatig in de belangstelling. Marleen groeide als zangeres en werd in 1997 door Ron Kok van de Peanuts gevraagd om samen te werken. Het duo Ron en Marleen was hiermee geboren. Marlstone zette twee liedjes van het duo op een verzamel-CD. “Durpscafé” en “Tequila” werden een groot succes en lieten hun muzikale stempel in Limburgs zeker achter. In 2002 bracht Marleen haar eerste solo-album uit “Geweun geluk”, al gauw in 2003 gevolgd door “Kom mit”.

Ronald & Carien lanceren album met Limburgse liedjes
13-10-2011 11:17:00

Het Weerter echtpaar Ronald en Carien, dat dit jaar 22 jaar in het vak zit, heeft na hun Limburgse hit in 2010 “Limburg laeftj met de Vastelaovundj” niet stil gezeten. Het tweetal heeft in de loop der jaren een uitstekende bühnereputatie opgebouwd als ‘Duo Difference’ en streeft naar kwaliteit, klasse, gezelligheid met muziek die lekker in het gehoor ligt. Al vele jaren zijn ze ‘stiekem’ bezig geweest bijzondere Limburgse liedjes te verzamelen en uit te werken en selecties te maken uit de vele nummers die vaak spontaan worden aangeboden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 26 juni t/m zondag 2 juli

                        Wolter Kroes - Als zij danst

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

  

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl