RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jacques Herb op zoek naar 40 Manuela's
21-09-2011 00:49:00

De AVRO was op zoek naar Zorro, Mary Poppins en Evita. Jacques Herb is nu op zoek naar 40 Manuela's. Voor de zanger is het 40 jaar geleden dat hij met de nummer 1-hit Manuela zijn doorbraak beleefde. In drie weken tijd werden meer dan 250.000 singles verkocht en in het jaar 1971 kregen 325 meisjes de naam Manuela een ruime verdubbeling van het voorgaande jaar. De Mezz in Breda is op vrijdag 21 oktober het decor voor een heuse Manuela Party en Herb hoopt zijn klassieker samen met 40 Manuela's op het podium ten gehore te brengen.

Chris de Roo komt met nieuwe single
20-09-2011 13:20:00

Chris de Roo lanceert op 28 september 2011 z'n nieuwe single "Als we dansen gaan". Het is een geweldige uptempo plaat die lekker in het gehoor ligt bij iedereen. Chris heeft een goed gevoel over de single en zal de komende weken het resultaat overal ter promotie aanbieden. Score Promotion zorgt weer voor de plugging en de promotie tour zal vanaf 28 september dan ook van start gaan. Ook zal de bijbehorende videoclip op diverse tv zenders te zien zijn.

Fandag Anita en Ed grandioos succes
20-09-2011 13:01:00

Begin 2011 is er een fanclub opgericht voor het bekende zangduo Anita en Ed door initiatiefnemers Peter en Tineke Klos uit Zoetermeer. De aanmeldingen stroomden direct binnen en in no-time was Nederland een gezellige fanclub rijker. Natuurlijk moet er dan ook een fandag komen. Afgelopen zondag was dan de allereerste fanmiddag van Anita en Ed te Bergen op Zoom.

Wesley druk met nieuw project
20-09-2011 12:51:00

De laatste tijd is Wesley niet alleen druk met de voorbereiding van z'n nieuwe single, maar heeft thuis ook veel werk verzet om een kinderkamer te maken. "De afgelopen tijd heb ik flink geklust en trots kunnen we melden dat de babykamer al helemaal klaar is om onze dochter te verwelkomen. Ja..... Een meisje.... Ik kan het niet langer voor me houden", aldus een trotse Wesley. Hij vervolgt: "Met Jes gaat het hartstikke goed en ze groeit als kool!

Duo Nationaal gaat de winter tegemoet met een fantastische nieuwe single
20-09-2011 12:03:00

‘Ora sei rimasta Sola’ is de titel van de nieuwe single van Duo Nationaal. Het lied is afkomstig van de dvd ‘Duo Nationaal in Tirol’.  Het nummer werd eerder vertolkt door de italiaan; Adriano Celentano, Willy en Willeke en het Holland Duo maar nu is het aan Duo Nationaal om de harten te veroveren met deze prachtige ballade. Duo Nationaal bekend van het debuut album ‘Speel je accordeon’ gaan als een speer. Want na het debuut album ‘Speel je accordeon’ de dvd ‘Duo Nationaal in Tirol’ zal in het voorjaar van 2012 het nieuwe album gaan verschijnen.

Semino Rossi belt met Jannes
20-09-2011 02:11:00

Semino Rossi is voor vele artiesten een voorbeeld, zijn nummers worden regelmatig door Nederlandse artiesten vertaald naar het Nederlands. De Oostenrijkse schlagerzanger bracht dit jaar het album "Rode rozen voor jou" uit met een aantal Nederlandstalige nummers. Dinsdagmiddag was Semino Rossi te gast bij RADIONL. Tijdens het interview bracht RADIONL Semino telefonisch in contact met Jannes die nu in Oostenrijk bezig is met opnames voor zijn nieuwe DVD. Jannes maakt er geen publiek geheim van dat hij groot fan is van Semino.

Wolter Kroes presenteert nieuwe album onderwater
20-09-2011 02:02:00

Wolter Kroes heeft al jaren een grote passie voor de duiksport en dolfijnen. “Tijdens het duiken is het mij een paar keer overkomen dat ik dolfijnen tegen kwam en dat gevoel is onbeschrijflijk. Een droom van mij komt uit als ik mijn nieuwe album onder water in het bijzijn van dolfijnen mag presenteren". RADIONL laat die droom aanstaande donderdag uitkomen in de Dolfijnendelta van het Dolfinarium in Harderwijk. De passie voor het duiken deelt Wolter overigens met zijn vader, die duikinstructeur is. Bij hem haalde hij dan ook de benodigde papieren, en niet zomaar.

Nieuwe single voor Jolanda Zoomer
20-09-2011 01:55:00

Jolanda Zoomer heeft op voortreffelijke wijze het bekende nummer "“Ik ben gelukkig zonder jou” nieuw leven ingeblazen. Het origineel stamt uit 1966 en was destijds een grote hit voor Conny VandenBos.  Op de single van de Brabantse schone staan 2 verschillende versie’s van het lied. Er is een speciale versie gemaakt voor radio en tv en de tweede uitvoering staat op het laatst verschenen album “Verliefd voor altijd”. Daarnaast staat ook het nummer  “Jij en ik samen één” op het zilveren schijfje.

IJsselduo zet 3D clip van 'Oh oh Baby' op Youtube
20-09-2011 01:40:00

In navolging van de normale clip die Het IJsselduo van het nieuwe feestnummer "Oh, oh Baby" op YouTube plaatste is er nu een speciale 3D versie online gezet. Arnold en Marianne zijn van mening dat dit de toekomst zal zijn en daarom zullen ook alle volgende clips in 3D worden opgenomen. "Als je het resultaat in full HD bekijkt gaat er een wereld voor je open", aldus het duo. Ze krijgen overigens ontzettend veel positieve reacties op de nieuwe single. Bij veel radiostations zijn ze promotieschijf en tijdens optredens gaat "het dak eraf".

Bekendmaking alle nominaties Edison Pop
19-09-2011 12:34:00

Alle genomineerden voor Edison Pop, de oudste muziekprijs van Nederland, zijn bekend! Vandaag zijn live in het TROS Radio2 programma De Gouden Uren van Daniël Dekker de resterende categorieën bekend gemaakt. In de categorie beste mannelijke artiest zijn Armin van Buuren, Rob de Nijs en Guus Meeuwis genomineerd. Bij de groepen strijden De Staat, Nick & Simon en Racoon om de eer.

Guus Meeuwis op eerste dag HuneFestival Ruinerwold
19-09-2011 10:27:00

Hij is één van de populairste Nederlandse zangers van dit moment, zit al ruim 15 jaar in het artiestenvak en bezocht dit jaar het Philips Stadion in Eindhoven voor alweer de 6e editie van zijn inmiddels beroemde jaarlijkse concertreeks Groots met een zachte G. We hebben het uiteraard over Guus Meeuwis. Op vrijdag 30 september komt hij naar het HuneFestival Ruinerwold voor een anderhalf uur durend live optreden met band. Naast Guus Meeuwis zullen er op de vrijdagavond nog drie andere bands spelen.

Rode loper voor Matt Jaxxon
19-09-2011 10:17:00

Matt Jaxxon geeft op zaterdag 15 oktober een première Jazz & Soul Galaconcert in het theater van De Wildeman in Santpoort. Opvallend is dat de zanger uit IJmuiden dit keer voor het thuispubliek optreedt. Hij trad immers meer buiten de landsgrenzen op, dan erbinnen. Diverse bekende Nederlanders, vrienden, relaties en bekenden van Matt uit de wereld van de showbizz en platenindustrie hebben aangegeven op dit galaconcert aanwezig te zijn.

Jubileumschijf van Janneke de Roo doet het super
19-09-2011 10:07:00

Dit jaar exact 40 jaar geleden dat de Zusjes de Roo het podium betraden en het nummer "Blauwe korenbloemen" brachten. Een klassieker is het nummer geworden en Janneke de Roo werd besmet met het virus wat zingen is en is dat nooit meer kwijt geraakt. Wekelijks staat ze meerdere malen ergens in het land ( of daarbuiten) op het podium om te mogen zingen. “” Het is een voorrecht om dit al zo lang te mogen doen. Ik vind het iedere dag een feest om de mensen te vermaken met mijn liedjes” aldus de Drentse zangeres.

Brabant Toppers “on tour”
18-09-2011 19:52:00

De populariteit van het Brabantse muziekprogramma “Brabant Toppers” wordt met de dag groter. Met bijna 1 miljoen website hits en de alsmaar stijgende kijkcijfers, zullen er naast de tv uitzendingen en opnamen ook live shows in de provincie plaats gaan vinden onder de naam “Vrienden van Brabant Toppers”. Op 25 november a.s. komen de “Vrienden van Brabant Toppers” naar de Feesttent in Noordhoek.

Nieuw album voor Jan Koevoet
18-09-2011 18:02:00

Half september 2011 is het nieuwe album ‘Stapelgek Op Jou’ van Jan Koevoet uitgekomen. Op dit album staan 12 tracks, waaronder de nieuw single ‘En ineens dan heb je ’t weer’, die momenteel in heel veel hitlijsten is terug te vinden. Naast de singles ‘Stapelgek Op Jou’ en ’Die Zomernacht’, uitgebracht in 2010, staan op het nieuwe album zeven nieuwe liedjes,  bijna allemaal geschreven door de zanger zelf. Op zondagmiddag 9 oktober 2011 is de presentatie van het album in Eetcafé de Raatskelder in Roosendaal.

Nieuwe show MarieChristien in Hapert, Etten-Leur, Berghem en Oss
18-09-2011 17:53:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, gaat MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden doet de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen.

Heerlijk nazomeren met Jurgen Krijnen
18-09-2011 17:10:00

De radiostations draaien zijn single al met grote regelmaat. Het heeft er dus alle schijn van dat Jurgen Krijnen met zijn nummer ‘Zigeuner schone’ een droom verwezenlijkt: een nationale doorbraak als zanger. De bard uit het West-Brabantse Oosterhout raakt met zijn productie duidelijk een gevoelige snaar, waardoor zijn mysterieuze lied met al even sensuele videoclip die voor een belangrijk deel rond een kampvuur werd opgenomen duidelijk aanslaat bij het publiek. De ongebruikelijke insteek maakt van ‘Zigeuner schone’ een intense belevenis.

Koos Alberts en Corry Konings in duet bij 10 jaar Marco de Hollander
18-09-2011 01:17:00

Marco de Hollander presenteert op 29 oktober zijn jubileumbox ‘10 Jaar’. CD en DVD in één Digipack met oude successen en ook een groot aantal nieuwe tracks. Naast de top 100 hit 'Laat ons proosten', zal ook zijn nieuwe single 'Lekker Ding', op het album staan. Maar het album bevat ook een uniek duet. Dit alles wordt gevierd tijdens het Hollandse Sterren Gala in Sporthal de Vlinder in Ter Aar. Met optredens van, Henk Wijngaard, Duo Nationaal, Corry Konings, Ad van Opstal, Koos Alberts en uiteraard Marco de Hollander wordt dat een echt gala.

Nieuwe Engelstalige single voor Bouke
17-09-2011 13:54:00

De nieuwe single van Bouke is getiteld "I cry" en wordt uitgebracht op vrijdag 23 september a.s. "I cry" is een track van het Engelstalig album "For the good times", welke dit voorjaar verscheen. Sinds een aantal jaren geeft Bouke in januari een grandioos live concert in het Eden Hotel in Emmen. Vorig jaar is daar nog een extra avond bijgekomen. De vrijdagavond was speciaal voor zittend publiek. Vanwege het grote succes geeft Bouke in 2012 ook weer 2 grote live concerten en wel op vrijdagavond 27 januari 2012 en zaterdagavond 28 januari 2012.

Nieuw album en cd-single voor zanger, entertainer, presentator Wally Mckey
17-09-2011 10:49:00

De Rotterdammer Wally Mckey is een zanger die het publiek weet te vermaken met zijn prachtige Nederlandstalige songs, zo vertelt Karel Hellebrekers. Met zijn debuutsingle "Eens dan komt de dag''' heeft hij hoog gescoord in de Belgische hitparade en in Nederland wordt het nummer nog steeds gedraaid op de radio. Sinds kort heeft Wally weer 'n nieuwe single getiteld; "Mama Lorraine''' geschreven door L. Laverman en G.G. Anderson.

Jordaan Festival in Amsterdam gaat toch door
17-09-2011 00:44:00

Ondanks eerdere berichtgevingen heeft de organisatie van het jaarlijkse Jordaan Festival in Amsterdam vandaag alsnog overeenstemming bereikt over de doorgang van het muziekfestival in Amsterdam. De aankondiging van de komst van de vier Toppers, Rene Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Gordon,  was voor de gemeente Amsterdam reden om de uitgifte van de evenementenvergunning  voor het  jaarlijkse muziekfestijn in Amsterdam te heroverwegen. De verwachte toeschouwerstroom naar het festival gaf reden tot bezorgdheid.

CCR-Revival naar Westerhaar
16-09-2011 14:05:00

Op zaterdag 29 oktober 2011 zal de Creedance Clearwater Revival Tribute voor een optreden afreizen naar Kulturhus "De Klaampe", Beeklaan 1 te Westerhaar. De aanvang is om 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10.00. (aan de zaal €12.50). De CCR-Revival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen.

Habo-events organiseert Oktoberfeest 2011
16-09-2011 11:30:00

Zaterdag 29 oktober organiseert Habo-events voor de vierde keer het Oktoberfeest. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in de tent aan de Europaweg, tegenover het politiebureau. Tot 1.15 uur maken onder andere Trenkwalder en Heino & Heino er een groot feest van. Het Oktoberfeest betekent gezelligheid, feest, muziek en live optredens. En dit alles in een gezellige en verwarmde feesttent, volledig in de echte Duitse schlager-stijl. Lange tafels, pullen en her en der zelfs een lederhosen…

Stanley Hazes doet z'n eigen ding
16-09-2011 11:15:00

'Vandaag doe ik m'n eigen ding' is de vrolijke nieuwe single van volkszanger Stanley Hazes. Stanley is geboren in den Haag en uiteindelijk in Helmond neergestreken. Stanley is een volle neef van André Hazes. Muziek is dus met de paplepel ingegoten. Na 'Wat ik je zeggen wil' levert Stanley weer een échte 'Hazesplaat' af. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is opgenomen in Scheveningen en daar doet Stanley duidelijk zijn eigen ding!

Dirk-Jan Deelen lanceert nieuw kroeglied
16-09-2011 11:01:00

Wie kent dat niet, de kroeg waar je een gezellige avond heb gehad gaat bijna sluiten. De kroegbaas schenkt de laatste borrel in en draait nog één plaatje! Vanaf vandaag gaat dit de nieuwe plaat van Dirk-Jan Deelen worden : “Ik wil nog niet naar huis”! Het is de titel van zijn nieuwe single die op 16 september officieel te verkrijgen is. Dirk-Jan is de vaste huiszanger van het grootste feestcafé van Nederland : De Après Skihut te Rotterdam. Door de vele positieve reacties die Dirk-Jan kreeg is hij ervan overtuigd dat nu heel horeca Nederland er klaar voor is!

Roosy heeft definitieve muziekrichting gevonden
16-09-2011 10:44:00

Als er één ding is dat we met zijn allen veel te weinig doen, dan is dat wel onze geliefde vertellen hoeveel hij of zij voor ons betekent. En als wij het dan een keertje doen, dan is het vinden van de juiste woorden niet eenvoudig. Roosy biedt hulp: “Zing het gewoon” De woorden uit het nieuwe lied “Niemand zo betoverend als jij” van Roosy komen recht uit het hart van Roosy, die het zingt als een aubade voor zijn eigen geliefde. Het lijkt erop dat hij hiermee ook zijn definitieve muziekrichting gevonden heeft.

Amsterdam weert Toppers-zangers; veiligheid in geding
16-09-2011 10:38:00

René Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom zijn niet welkom op het Jordaan-festival van komend weekend. De burgemeester van Amsterdam denkt dat de toeloop van bezoekers zo groot zal zijn als de vier heren (individueel of gezamenlijk) optreden, dat de veiligheid van de bezoekers niet kan worden gegarandeerd. De afwijzing komt als een klap in het gezicht van Froger.

Singlepresentatie Arjen Boltjes in Stadskanaal
16-09-2011 01:01:00

De nieuwe single van Arjen Boltjes "Het sprookje is voorbij" wordt gepresenteerd op zaterdag 17 september 2011 in Cafe Cin-Cin aan de Korte Hemenweg 4 te Stadskanaal. De entree is helemaal GRATIS!! . De nieuwe single is wederom geproduceerd door Jeroen Dirksen. Het gaat over (zoals de titel al doet vermoeden) een verbroken liefde, maar met de vrolijke en up-tempo sound is het toch een vrolijke plaat.

Stefan van Zoggel zet de tijd stil
16-09-2011 00:46:00

Stefan van Zoggel heeft de tijd stil gezet! Althans in zijn nieuwe single die eind deze week uit komt. “De tijd staat stil” staat voor de vaak korte maar heftige vakantie liefdes, terug in Nederland gekomen wil je niets liever in de tijd terug om heel even de tijd stil te zetten! Een echt na-zomers nummer, dat van het begin tot het eind swingt. “De tijd staat stil” is de voorloper op het album van Stefan,“Kom Dans Met Mij” die binnenkort verschijnt. Bij de productie van dit album hebben Nederlands beste muzikanten hun medewerking verleend.

Volop nieuws omtrent Guus Meeuwis
16-09-2011 00:33:00

Op 4 november geeft Guus een eenmalig concert in poptempel Paradiso! “Na een zomer die in het teken stond van de Groots met een zachte G concerten en een rits festivals, hebben de band en ik zin om weer te spelen in een popzaal. De clubtour van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk. Dat willen we nog een keer doen!” aldus Guus. Morgen start de openbare kaartverkoop maar via onderstaande link kan je nu al kaarten voor dit unieke concert reserveren via deze exclusieve Presale.

'Marianne Weber Live In Concert', een unieke dvd ervaring
16-09-2011 00:23:00

Op 18 april 2011 gaf Marianne Weber een concert in het Circustheater te Scheveningen in het teken van KWF for Life! Het concert stond tevens in het teken van de presentatie van haar album ‘’Jouw Lach’’. Natuurlijk heeft ze haar grootste successen ten gehore gebracht, met onder andere de hits “Ik weet best dat er een ander is” en “De Italiaan”. Natuurlijk mag Sunny Boy niet ontbreken. Dit nummer, speciaal voor haar kleinkind geschreven vertolkt ze samen met hem tijdens het optreden.

Edison Pop Oeuvreprijs 2011 voor Marco Borsato
15-09-2011 23:59:00

De Edison Pop Oeuvreprijs 2011 gaat naar Marco Borsato. Hij verdient deze bijzondere erkenning voor zijn muzikale prestaties vanaf 1990. De prijs wordt officieel aan hem uitgereikt op 2 oktober tijdens Edison Pop 2011. Marco Borsato werd vandaag met dit heuglijke nieuws verrast door Jakhals Thijs tijdens de opnames van de nieuwe editie van The Voice of Holland. Deze uitzending van de Jakhalzen was vanavond te zien in ”De Wereld Draait Door”.

TV Oranje en SchlagerTV van start met ‘Spiel mir einer!’
15-09-2011 13:21:00

Muziekzender TV Oranje en haar zusterzender SchlagerTV gaan begin oktober van start met ‘Spiel mir einer’, een wekelijks programma vol Duitstalige muziek met de nadruk op de Alpenlanden. De serie zal worden gepresenteerd door Wijbrand van der Sande en bevat videoclips van Volkstümliche muziekgroepen en andere Duitstalige artiesten. De gloednieuwe serie, waarvoor de opnamen inmiddels van start zijn gegaan, is een opvallende samenwerking tussen TV Oranje/SchlagerTV, Graafschap TV/Gelre TV en TV Limburg.

Exclusieve kleding sponsor voor Jolanda Zoomer
15-09-2011 12:40:00

Vol trots kunnen we mededelen dat er een kleding sponsor is gevonden voor Jolanda Zoomer. En niet zo maar een kleding sponsor, fantastische kleding gebaseerd op kwaliteit en smaak. Dit trendy kledingmerk vertegenwoordigt zich onder de naam Shoeby. Naast de juiste uitstraling moet je je als artiest natuurlijk helemaal lekker voelen in je kleding en daar hebben we in dit geval alle vertrouwen in. "Het is absoluut een super collectie" zegt Jolanda, "Het past precies bij mij”. Het is vandaag de dag niet eenvoudig om een passende kledingsponsor te vinden.

Crystal Dream Plays U2 ‘Back to Eden’
15-09-2011 12:32:00

Zaterdag 26 november a.s. is ‘Crystal Dream Plays U2’ te zien in het Eden hotel in Emmen. Voorafgaand aan de U2 show brengt de band o.a. klassiekers uit de jaren ’90 ten gehore. Het belooft een energieke avond te worden die je als muziekliefhebber niet mag missen... Er ligt een rijke historie voor Crystal Dream in het Eden hotel. In 2006 speelt de band er voor het eerst (destijds ‘De Giraf') en laat een onuitwisbare indruk achter. 

Songs From the Movie Sister Act
15-09-2011 11:24:00

Dit voorjaar werden binnen slechts enkele weken ruim 13.000 tickets verkocht voor de shows The Songs from the Movie SISTER ACT, welke het afgelopen voorjaar in het Amsterdamse RAI theater stonden. Mede hierdoor kon een vervolg niet uitblijven. De succesfilm Sister Act over de zingende nonnen, o.l.v. Whoopi Goldberg, was begin jaren negentig een regelrechte hit. Niemand kan stil blijven zitten bij nummers als ‘I Will Follow Him'.

Jan Smit en Leontien van Moorsel onthulden op spectaculaire wijze het grootste maandblad aller tijden
15-09-2011 11:16:00

Vanmiddag maakten Jan Smit en Leontien van Moorsel op spraakmakende wijze hun entree op de Volendammer dijk. In een geldwagen werden zij voorgereden, om vervolgens de cover te onthullen van een speciale editie van 100%NL Magazine.  De oplage van deze speciale editie bedraagt 1 miljoen exemplaren en is gemaakt ter ere van het 170-jarig bestaan van C&A. Voor zover bekend werd er in Nederland nooit eerder een glossy blad in zo’n oplage gedrukt. Vanaf 15 september zal deze speciale editie van het 100%NL Magazine bij iedere aankoop bij C&A gratis worden meegegeven.

Henk Wijngaard en Silvia Swart bundelen krachten samen
15-09-2011 01:09:00

Na maanden zoeken en praten over een duet is er eindelijk een samenwerking en liedje gekomen van Henk Wijngaard en Silvia Swart. Het liedje "De Weg naar Geluk", geschreven door Dick van Altena (bekend van The Major Dundee Band)  is inmiddels opgenomen in de Studio van Terry West Productions. De reacties zijn lovend, de stemmen van Henk en Silvia vullen elkaar uitstekend aan en ze duiken z.s.m. de studio weer in om een tweede duet op te gaan nemen.

Start voorverkoop Dutch Valley op donderdag 15 september 2011
15-09-2011 01:07:00

Op zaterdag 11 augustus 2012 vindt de tweede editie van Dutch Valley festival plaats in Velsen Valley Spaarnwoude. De kaartverkoop van dit zomerse buitenevenement voor jong en oud start op donderdag 15 september 2011. Het glooiende natuurlandschap tussen Amsterdam en Haarlem verandert op 11 augustus 2012 in een feestgebied met talloze muziektenten en meerdere openluchtpodia. Het diverse muziekprogramma telt ook volgend jaar ruim 100 topartiesten van Hollandse bodem.

Bekendmaking eerste nominaties Edison Pop
15-09-2011 00:56:00

Een aantal genomineerden voor Edison Pop, de oudste muziekprijs van Nederland, zijn vandaag live in het 3FM programma GIEL bekend gemaakt. In de categorie beste vrouwelijke artiest zijn Ilse DeLange, Marike Jager en Anouk genomineerd. Go Back To The Zoo, Ben Saunders en Krystl zijn door de vakjury genomineerd in de categorie beste nieuwkomer. Verder zijn ook de genomineerden van de publieksprijs beste album bekend gemaakt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl