RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eltjo door ‘De wereld draait door’ helemaal top
27-10-2011 20:24:00

De verbazing was groot toen Eltjo in het programma “De wereld draait door” afgelopen maart aandacht kreeg van Matthijs van Nieuwkerk. In de uitzending werd in het item “De TV draait door” aandacht besteedt aan een showflitsopname van TV Oranje waarin Eltjo lmeermaals lied weten dat hij het helemaal top vond. Nu is naar aanleiding van deze uitzending een hype ontstaan en is de kreet “Helemaal Top” met name in het noorden een eigen leven gaan leiden. De keus voor de nieuwe single was dan ook geen moeilijke reden te meer om uit te brengen.

Team FM Awards
27-10-2011 18:49:00

Op zaterdag 31 december 2011 vinden in Studio Ter Apel bij Jan Mooibroek de Team FM Awards 2011 plaats!Met heel veel plezier nodigen we genomineerde artiesten uit voor de Team FM Awards op zaterdag 31 december (Speenkruid 6) in Ter Apel. De deuren gaan vanaf 12.00 uur tot met 18.00 uur open. De drankjes en hapjes staan klaar. Het programma word landelijk uitgezonden.

Nieuwe single voor Joeri Plaizier
27-10-2011 18:43:00

Dat Joeri Plaizier niet bang is voor veranderingen en openstaat voor nieuwe creatieve processen is na de release van zijn vorige single "Oy Oy Oy" (Danza Kuduro) meer dan duidelijk geworden. Ook de fans hebben de, door Joeri gekozen nieuwe muzikale oriëntering, volledig ondersteund. De videoclip van "Oy Oy Oy", de opvolger van twee succesvolle singles van zijn debuutalbum “ Vandaag is Vandaag”, is op youtube nu al meer dan 230.000 keer bekeken. Dit is zelfs voor Nederlandse begrippen een uitzonderlijk resultaat te noemen.

Jan Smit in de hoofdrol bij 15-jarig jubileum
27-10-2011 17:45:00

Tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe cd/dvd “15 Jaar Hits“ vandaag in Volendam aan boord van de Marken Express, die geheel toepasselijk ook de Jan Smit heet, was er voor Jan Smit letterlijk en figuurlijk een hoofdrol. Om te beginnen ontving Jan uit handen van de burgemeester van Edam-Volendam, Willem van Beek, het eerste exemplaar van zijn nieuwe jubileumalbum. Vervolgens verraste de burgervader hem met het ereburgerschap van Jans geboorte- en woonplaats.

Sueann pakt de draad weer op en lanceert nieuwe single
27-10-2011 16:24:00

Na  ongeveer 15 jaren geleden als zangeres bij diverse top-40 orkesten en als solo zangeres te hebben gewerkt is Sueann voor jaren gestopt door omstandigheden. Nu heeft zij de draad weer opgepakt en is weer begonnen als solo -zangeres. Als echte vakvrouw is zij in staat razendsnel de sfeer in de zaal te taxeren en daar perfect op in te spelen. De veelzijdigheid van haar repertoire en het bijzondere timbre van haar stem zijn hierbij onmisbare instrumenten. Of het nu country, rock and roll, reggea, disco of een gevoelige balade is.

Luistercijfers 100% NL blijven stijgen
27-10-2011 16:12:00

Uit de vanmorgen bekend gemaakte luistercijfers blijkt dat de opmars van het radiostation 100% NL zich doorzet. Volgens onderzoeksbureau Intomart GfK stijgt het marktaandeel van 100% NL van 4,2% in juli-augustus naar 4,4% in augustus-september 2011. Algemeen Directeur Carlo de Boer: ‘Dit is een mooie zonnige afsluiter van de zomer.

Sinterklaas En Het Raadsel Van 5 December
27-10-2011 16:01:00

In navolging van de film, verscheen eind vorige week ook het album van ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’. Eerder zei Ralf Mackenbach dat hij het titelnummer zou zingen, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Waar de ‘Junior Songfestival’-winnaar van 2009 op het album staat met het nummer ‘Hoe zal het gaan op 5 december’, is het titelnummer toch in de vertrouwde handen van Coole Piet Diego. De afgelopen jaren verzorgde de populairste Piet uit ‘De Club van Sinterklaas’ ook al het titelnummer van de films.

Voor sommige fans is niets te gek
26-10-2011 21:15:00

De afgelopen week adopteerde Wilfred Van Heusden een baby zeehondje voor zijn idool Gerry Holland. De zeer verbouwereerde Gerry ontving het adoptiecertificaat gisteren via de post. " Ik wist niet wat ik zag, heb er in 1 keer zomaar een vierde telg bij! Mijn kids zeuren mij de oren van het hoofd, die willen zo snel mogelijk hun kersverse broertje Jan ontmoeten, aldus Gerry. Toen Gerry een jaar of dertien was, deed hij mee aan een grote talentenjacht. Hij kreeg direct de smaak te pakken om voor publiek te zingen. De talentenjachten volgden elkaar in snel tempo op en na twee jaar kreeg hij bij Corduroy Productions (Cor Aaftink en Roy Beltman) zijn eerste platencontract. Zijn eerste single "Als jij maar van mij houdt" werd met grote regelmaat gedraaid door de dj’s van die tijd.

Zing en jodel mee met Bert Somer, het feestbeest van het noorden
26-10-2011 20:08:00

Al geruime tijd is het zangtalent van Bert niet meer weg te denken uit het circuit van de Nederlandstalige muziek. Met succes is hij in 2008 begonnen met het coveren van diverse Nederlandstalige- en Engelstalige nummers. Het zingen en feesten zit in zijn bloed en de stap was al snel gemaakt om een aantal eigen nummers op te nemen. Zijn 1e single “Feesten doe maar lekker mee” werd in 2009 uitgebracht en de 2e single “Ik voel me heerlijk” volgde al snel in 2010.

Grand Café Troubadour viert tienjarig bestaan met veel muziek
26-10-2011 20:00:00

Grand Café de Troubadour in Hardenberg bestaat 31 oktober 2011 tien jaar. En dat wordt gevierd! Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november staat de Troubadour in het teken van deze mijlpaal. Bijzondere feesten waarin vroeger en nu terugkomen. Grand Café de Troubadour: al tien jaar lang dé uitgaansgelegenheid voor zowel jong als oud.

De Alpenzusjes zijn klaar om Nederland opnieuw te veroveren
26-10-2011 19:08:00

De Alpenzusjes zijn terug…. En hoe!!! In februari 2011 werden de Alpenzusjes opnieuw geintroduceerd aan feestend Nederland. De single “Naar Voren, Naar Achter“ werd binnen no time een knaller van een feesthit en is nog lang niet uitgeraasd! In juni verscheen de single “Jungle Dans’’ en ook dit werd een hit. Ondertussen hebben de Alpenzusjes nog meer feestknallers opgenomen met titels als "Hutje op de hei", "Bestel Maar", "Polonaise Medley" en nog vele andere kan de dag niet meer stuk en het feest beginnen.

Maya Eksteen terug op de radio
26-10-2011 18:33:00

Maya Eksteen keert terug op Radio M Utrecht FM 93.1. Vanaf dinsdag 1 november 2011 zal zij op werkdagen van 06.00 tot 09.00 uur weer het programma Utrecht is wakker presenteren. Bij Eksteen is in maart van dit jaar borstkanker geconstateerd. Na een operatie en een serie chemokuren voelt ze zich inmiddels voldoende hersteld om de presentatie van het ochtendprogramma weer over te nemen van haar collega's.

Emile Hartkamp & Norus Padidar starten i.s.m. Talpa Music eigen platenlabel
26-10-2011 17:51:00

Goldstar Music is de naam van het nieuwe platenlabel van Emile Hartkamp & Norus Padidar en zal in eerste instantie een platform bieden aan artiesten van eigen bodem. Om hun label te presenteren wordt er gestart met een ‘nieuwkomer’ en een fantastische nieuwe Nederlandstalige zangeres die het levenslied en de smartlap nieuw leven gaat inblazen. Emile Hartkamp en Norus Padidar, de gewezen jarenlange vaste producers en liedjesschrijvers ...

SaVaNNa Komt Met 'I Want My Radio'
26-10-2011 17:41:00

Op 16 september bracht Savanna haar allernieuwste single "I Want My Radio" uit op de markt! Een single met een Engelse titel, maar weliswaar in het Nederlands gezongen! Met “I Want My Radio” slaat Savanna definitief de weg in als kiddypopact, die overigens goed aanslaat bij haar doelgroep, kids! Hiermee slaat Savanna zodanig de spijker op de kop, dat haar populariteit enorm aan het stijgen is! Inmiddels staat Savanna met haar single "I Want My Radio" in de stemlijst van de Kids Top 20.

Eric Dikeb blaast noodgedwongen zijn theatertour af
26-10-2011 17:30:00

Wat voor ruim een half jaar geleden begon als een geweldig initiatief, eindigt nu in een fiasco. oodgedwongen heeft Eric Dikeb zijn theatershow moeten afblazen. ‘Uren werk zitten in deze show en dan heb ik het niet alleen over mijn eigen uren maar zeker ook de uren van de mensen die dit avontuur samen met mij zijn aangegaan. Het is dus vreselijk moeilijk te accepteren dat deze uren, de investering, voor niets zijn geweest…’ aldus een emotionele Dikeb.

Cd presentatie Theo Verwoerd in Halsteren
25-10-2011 19:19:00

Op zaterdag 26 november 2011 presenteert Theo Verwoert bij Café/zaal "De Roos" in Halsteren. De titel van het nummer is: "Ik ben een schouder waar je op kunt huilen". Meewerkende artiesten zijn Frank van Etten, Leon Basley, Rowena, Zeeg van Seben, Leen Zijlmans en Rudy de Wit. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt € 5.00 incusief single. Kaarten zijn vanaf 1 november verkrijgbaar bij De Roos. Binnen afzienbare tijd zal er ook een clip worden opgenomen die uiteraard te zien zal zijn bij TV Oranje.

Albumrelease Ghijs de Bruijn een gezellig en geslaagd succes
25-10-2011 17:12:00

Afgelopen zondag 23 oktober heeft Ghijs de Bruijn zijn nieuwe album “Vrij” gepresenteerd aan zijn fans en sponsoren. In een compleet vernieuwde Olde Beth kwamen zo’n 450 relaties en fans bijeen om naar de nieuwe nummers van Ghijs de Bruijn te luisteren. Evenals op eerder verschenen albums schreef Ghijs ook nu teksten voor verschillende nummers. Ook Ine van Dam, Ghijs’ moeder, werkte mee als componist. De tracks zijn live ingespeeld, waarbij de drummer van Marco Borsato en diverse bandleden van Jan Smit een bijdrage leverden.

Dean Saunders pronkt met andermans veren! (De Lawineboys)
25-10-2011 06:41:00

Zondagavond 23 oktober was Dean Saunders te gast in het programma "Spuiten en Slikken". In het programma komt het nummer "Your Sex Is On Fire" van de Kings of Leon ter sprake. Dean doet voorkomen alsof hij bedacht heeft om in het refrein de woorden "Sex met die kale" te gaan zingen. Hij vergeet hierbij gemakshalve dat "Sex Met Die Kale" bedacht, gezongen, opgenomen en uitgevoerd is door de Lawineboys. Het nummer was DE carnavalsplaat van het jaar! Op plaatsen waar Dean optrad met zong het publiek de tekst van de Lawineboys

Jubileumconcert Wia Buze uitverkocht
25-10-2011 06:33:00

Het jubileumconcert van Wia Buze, op zaterdag 12 november as. in Martiniplaza in Groningen is uitverkocht. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Wia treedt tijdens haar jubileumconcert op met Lianne Abeln, Alje van Bolhuis, Klaas Spekken en de Stroatklinkers. Het concert begint om 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 29,50. De laatste kaart voor dit concert werd afgelopen weekend verkocht. Daarmee is de theaterzaal van Martiniplaza op 12 november tot de laatste plaats bezet.

MP3's lanceren nieuwe nummers
24-10-2011 12:24:00

Na vorig jaar de P-factor te hebben gewonnen mochten de MP3's voor het eerst met Sinterklaas mee naar Nederland. Daarvoor waren ze nog nooit mee naar Nederland geweest, omdat het hun nog niet gelukt was het bekende Pietendiploma te halen. Ook dit jaar mogen de MP3's weer mee naar Nederland en zullen dan weer optreden voor alle kinderen in Nederland. Echte boybands komen constant met nieuwe nummers, zodat ze hun fans steeds kunnen blijven verrassen.

Debuutalbum voor André Pronk
24-10-2011 09:50:00

Het gaat goed met de zangcarrière van André Pronk. Terwijl hij enkele jaren geleden nog gewoon over straat kon lopen is dat nu wel anders. De altijd lachende entertainer presenteert op zaterdag 5 november 2011 z'n debuutalbum bij Partycentrum Kolibri, 3e Industriestraat 12 te Vlaardingen. Meewerkende artiesten zijn: Rob Zorn, Tina van Beeck, Henri van Velzen, Zanger Jack, Harm Wolters, Christ Blenzo, Perry Zuidam en Brian van Hinthum.

Nieuwe single van Sylvia Corpiér……….weer een tikkeltje stout
24-10-2011 01:13:00

De roodharige zangeres Sylvia Corpiér heeft een nieuwe single met een spannende titel "Stoute gedachten". Een verrassend, leuk up - tempo nummer, met een groot feestgehalte, een totaal andere sound dan de voorgaande singles. Ze schreef zelf de subtekst in samenwerking met Henny Thijssen. De productie is handen van Gerto Heupink en Henny Thijssen te Enschede. Aanstaande woensdag 26 oktober is de releasedatum en tevens heeft Willie Oosterhuis die dag de primeur. Ze treedt live op voor TV Enschede in het programma "De Deure".

Henk Pleket (74) overleden
23-10-2011 15:25:00

In het bijzijn van z'n vrouw Trees en zoon Aernout is Henk Pleket op 74 jarige leeftijd overleden. In 2009 werd bij de Havenzanger voor het eerst kanker geconstateerd. Henk had, naast een tumor in zijn hoofd, ook uitzaaiingen in zijn darmen, longen en lever. Twee tumoren zijn toen uit zijn hoofd gehaald, voor de uitzaaiingen werd hij behandeld met chemo. In augustus 2011 werd bekend dat de kanker in z'n darm was uitgezaaid en een operatie noodzakelijk was.

Cd presentatie Patrick ter Haar in Almelo
23-10-2011 12:36:00

Op zaterdag 29 oktober 2011 presenteert Patrick ter Haar z'n nieuwe single "Voel me zo anders" bij uitgaansgelegenheid Dolle Pret, Noordbroek 2 in Almelo. De aanvang is om 19.00 uur en de zaal gaat open om 18.30 uur. Meewerkende artiesten zijn: Stewy, August, Michel Exel, Melany de Jonge, Bouke, Rob Zorn, Henny Thijssen & Kobus, Geert, De Patsers, Tim Lauffer, Alie Bakker, Henk Bernard en Edwin van Hoevelaak die tevens het geheel zal presenteren. Het nummer is geschreven door Henny Thijssen en opgenomen bij Manfred Jongenelis. Begin november zal de bijbehordende clip worden opgenomen.

Puuroranje organiseert op 7 januari 2012 het POP100 evenement
23-10-2011 10:43:00

Puuroranje organiseert op zaterdag 7 januari 2012 het POP100 evenement in De Traverse te Helmond, voormalig Brabant House. Een geschikte locatie, als het gaat om een muziekevenement als deze. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en om 20.30 uur starten we met een spectaculaire dans-act van UC Dance. Dit ter introductie van het nieuwe concept van Puuroranje.

Aangepast Smartlappenfestival in Arnhem op zondag 6 november
23-10-2011 10:26:00

Enkele weken geleden kwam het nieuws dat het Smartlappenfestival 2011 in Arnhem niet doorging. Vandaag kunnen  we u zeggen dat het festival WEL doorgaat. In een kleinere uitvoering maar zowel op de Korenmarkt als de Nieuwstraat zal het Nederlandse lied op zondag 6 november door de luidsprekers klinken. Al jaren is de eerste zondag van november de dag van het Nederlandse lied en dat mag niet verloren gaan als dus ( in ieder geval) 2 horeca ondernemers.

Berry Daamen presenteert vierde single
22-10-2011 10:30:00

Op zaterdag 29 oktober 2011 presenteert Berry Daamen z'n inmiddels vierde single bij Partycentrum "De Gouden Leeuw, Raadhuisstraat 13 in Terheijden. De aanvang is om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De entree bedraagt € 5.00 inclusief nieuwe single. Alle meewerkende artiesten hebben een hoog TV Oranje gehalte. Zo zijn er optredens van Yoeri L'abée, Rinus Werrens, Manuela Raaijmakers , Karin Welsing, Ferry Goorden, Bart van der Stelt, DUO NL, Jordan Peeters, Arnold, Mellisa Beij, Bianca Frieling, Mark van Overveld, Edwin Mensen, Patrick van der Corput en Berry Daamen zelf. De uit Terheijden afkomstige zanger is officieel pas 1 jaar bezig in de muziek en is hard op weg om de top te bereiken.  

Maarten Bervoets Feat. Zandman 'Zeg niet nooit'
22-10-2011 10:04:00

Maarten's composities raken vaak de dingen in het leven die veel mensen bezighouden. Zijn liedjes zijn dan ook vaak een hart onder de riem van iedereen die twijfelt, of op een keerpunt in zijn of haar leven staat. Dit najaar verschijnt de single" Zeg niet nooit" waarin Maarten uitgaat van de kracht die ieder in zich heeft om te worden en te doen wat ie wil en kan.

Nieuwe single en clip voor De Stoopjes
21-10-2011 23:24:00

Nadat de Stoopjes uit buur-gemeente Geldrop 4 jaar geleden een gimic maakten over de storing aan de phyton ,en door dmhmusic werd uitgebracht gebeurde er vrij weinig met het liedje. Maar in de zomer van dit jaar herplaatste dmh music de videoclip op you tube en wat gebeurde er ??? binnen 3 maanden ruim 200.000 bezoekers en landelijk ongeveer een half miljoen hits.!!!  Diverse radio en tv stations bezochten de stoopjes en maakten er reportages. Het succes van de Stoopjes bleef natuurlijk niet onopgemerkt.

Het aanstekelijke ‘Eyo!’ wordt nieuwe single van K3
21-10-2011 23:13:00

De K3 fans hebben even moeten wachten op een opvolger van het immens populaire album MaMaSé! maar eindelijk is het zover; K3 komt op 28 oktober 2011 met een nieuwe single! En niet zo maar één, want K3 knalt met Eyo! de woonkamer binnen en laat je de rest van de dag meezingen. Warm jullie stemmen maar vast op want het aanstekelijke Eyo! wordt ongetwijfeld dé hit van dit najaar! De single is de eerste van het gloednieuwe en gelijknamige album Eyo! dat verwacht wordt op 21 november 2011.

Duo Sunday presenteert nieuwe single tijdens fanavond
21-10-2011 11:17:00

Op zaterdag 29 oktober 2011 zal Duo Sunday tijdens de fandag hun nieuwe single "De waarheid". Dit alles vindt plaats bij Zaal "De Linde" Cranenburgsestraat 33 te Groesbeek. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt € 7.00. U bent voor dit bedrag tevens weer voor een jaar lid van de club, dus eigenlijk kost het feest helemaal niets. In 1980 besloten Hennie en Pierre samen muziek te gaan maken. Het Duo Sunday was geboren. De Groesbekers die in 2010 30 jaar samen waren, behoeven eigenlijk geen introductie meer.

Armin van Buuren al 8 jaar in Top 3 van toonaangevende DJ Mag Top 100
21-10-2011 09:26:00

Armin van Buuren is dit jaar tot de nummer 2 van de meest populaire DJ’s ter wereld gekozen. Vorig jaar werd de Nederlandse DJ en producer voor het eerst in de geschiedenis voor het vierde jaar op rij tot nummer één DJ gekozen. Dit jaar staat hij voor de 8ste keer in de Top 3, en neemt in 2011 en 2012 de felbegeerde hoogste plek van de trance DJ’s in. De uitslag van de toonaangevende Britse DJ Magazine Top 100 werd gisteravond in de Amsterdamse Passenger Terminal bekend gemaakt,  waar ook de awards voor de Top 3 en hoogste nieuwe binnenkomers werden uitgereikt.

Trisha straalt als nooit tevoren
21-10-2011 08:13:00

De Vlaamse zangeres Trisha- ondertussen reeds 5 maand zwanger - straalt als nooit tevoren. Niet alleen haar zwangerschap maakt haar gelukkig, want haar buikgevoel gaat verder. Haar muzikale carrière zit in de lift en ze blikt dan ook tevreden terug op een superdrukke zomer met heel veel optredens in  Vlaanderen. Trisha streeft kwaliteit na bij haar muzikale realisaties en dit zal eind november resulteren in haar debuutalbum met 7 nieuwe Nederlandstalige nummers, naast haar 5 reeds eerder uitgebrachteliedjes.

Jennifer Ewbank in duet met Nick Schilder en John Ewbank op debuutalbum ‘London Tree’
20-10-2011 22:43:00

Jennifer Ewbank heeft op haar debuutalbum ‘London Tree’ duetten opgenomen met Nick Schilder en met haar broer John Ewbank. Het duet ‘Ghost In This House’ zong Jennifer al eerder met ‘coach’ Nick tijdens The Voice of Holland. ”Ik vond het een groot plezier om het weer te mogen doen”, aldus Nick. ”Ik heb aan het optreden met Jennifer een mooie herinnering overgehouden en ik ben blij dat het nu is vastgelegd op haar album.” Het door Nando Eweg geproduceerde album bevat 11 songs waaronder ook het duet met haar broer John.

Nieuwe knaller voor Dirk Meeldijk
20-10-2011 22:19:00

Na het succes van “Jij bekijkt het maar” is Dirk Meeldijk de studio weer ingegaan om een nieuwe knaller op te nemen. Met “Het hoeft niet meer van mij” bewijst Dirk dat hij nog steeds bij de grootste volkszangers van Nederland hoort. Op 6 november 2011geven Dirk Meeldijk en Rob ven Daal een concert. Het wordt een zondag middag om nooit te vergeten. Twee giganten die u van 15.00 uur tot 20.00 uur zullen vermaken. Een middag vol entertaiment dit mag u niet missen.

Jan Smit week lang DJ op 100% NL
20-10-2011 22:00:00

Volgende week is Jan Smit één week te horen als DJ op 100% NL. De populaire zanger en presentator presenteert maandag tot en met vrijdag de ochtendshow tussen 07.00 en 10.00 uur en wordt daarin bijgestaan door de vaste 100% NL DJ Colin Banks. De samenwerking is tot stand gekomen vanwege het 15-jarig jubileum van de volendamse zanger. Jan Smit: ‘Vorig jaar heb ik ook al een week lang de ochtendshow gepresenteerd op 100% NL en dat beviel me erg goed. Ik heb er weer veel zin in en het wordt absoluut leuke radio.

Hart van Drenthe van Janneke de Roo nu ook als clip te zien
20-10-2011 09:04:00

Vorig jaar oktober verscheen van Janneke de Roo het album "Onvergetelijk". Op het album staan vele nummers welke vandaag nog regelmatig te horen zijn via de diverse radiozenders waaronder Zeeman en Kom dans de hele nacht met mij. Als bonustracks staan er ook 2 nummers op welke in het dialect zijn gezongen en regelmatig werd Janneke de vraag gesteld of het nummer Hart van Drenthe ook als single of clip  ging verschijnen. Als single zal het nummer niet verschijnen maar vanaf heden is het nummer wel als clip te zien.

Nieuwe single voor Robert Brown
19-10-2011 20:42:00
Robert Brown is ondanks alle verdriet dat hij moest meemaken door het verlies van z'n zoontje Keano toch weer de studio ingedoken om een nieuwe single op te nemen. Keano werd geboren met een ongeneeselijke hartafwijking op 11 oktober 2010 en overleed op 1 november 2010. Na het overlijden schreef hij ter nagedachtenis het nummer "Keano", waarvan de clip regelmatig te zien is bij TV Oranje. Binnenkort verschijnt de opvolger hiervan en dat is een oud nummer van Ben Cramer, te weten "O luister toch".
Laura van den Elzen gaat het helemaal maken
19-10-2011 19:42:00

Amper 14 jaar oud mag Laura van den Elzen zich een  “ster in de dop” noemen. Ze behaalde een geweldige finale in  2010 tijdens de RTL4 Talentenjacht "My Name Is". Het programma werd door miljoenen kijkers in Nederland en België bekeken. Niemand minder dan Albert Verlinde noemde haar de onbetwiste nummer 1 met door haar gezongen nummers van Tina Turner (the Best) en Miley Cyrus (the Climb en Party in the USA). Haar repertoirelijst is inmiddels gevuld met de grootste hits van Miley Cyrus(Hannah Montana), Tina Turner, Ilse Delange, Rihanna, Chi Coltrane, Dolly Parton, Shania Twain en zelfs Coldplay. 

Suzy Dexter brengt album op de markt
19-10-2011 19:31:00

Suzy Dexter groeide op in Brabant als dochter van een veehandelaar in een gezin van acht kinderen. Haar eerste liedjes schreef zij op haar achtste jaar. Na de middelbare school ging Suzy naar het conservatorium te Hilversum. Hier kwam zij in aanraking met grootheden uit de jazz als Sarah Vaughn en Ella Fitzgerald. Blueszangeres Bonnie Raitt en folkzangeres Joni Mitchell werden belangrijke voorbeelden. Tijdens en na haar studie schreef zij gestaag verder aan haar repertoire dat varieert van ballads en stevige folkpopsongs tot zwoele jazz. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 26 juni t/m zondag 2 juli

                        Wolter Kroes - Als zij danst

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

  

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl