RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuw album voor Harten 10
14-06-2012 10:09:00

Harten 10 is een van de meest snel stijgende duo van Nederland. Het duo dat word omarmt door de piraten en gaan als een speer, hun vorige single’s ‘liefde maakt blind’ ‘Wat is mooier’ en vele andere hits zijn zeker geen onbekenden meer. Het nieuwe album wat op 25 juni officieel uit zal komen is getiteld ‘Vrijheid’ En zal op 24 juni worden gepresenteerd en het rode hert in Dalfsen met optredens van o.a. Henk Wijngaard, Kevin Smit e.v.a. Onlangs tekenden Martien en Tineke hun eerste platencontract bij Klaas Prent van de CDHAL in Ruinen.  

Nieuwe single voor René le Blanc
14-06-2012 08:00:00

Afgelopen dinsdag heeft zanger René le Blanc zijn nieuwe single opgenomen in de Rooftop studio in Holten. Onder het oog van de televisieploeg van Omroep Gelderland zong de zanger zijn nieuwe zomers getinte single in. Het nummer is de opvolger van zijn grote hit "Ware Liefde" waarmee hij begin van dit jaar, maar liefst de 2e plaats wist te behalen in de Nederlandse top 30.

Dario kijkt terug op een geslaagd bezoek in Afghanistan
13-06-2012 13:36:00

Vorige week kreeg Dario de mogelijkheid om voor onze militairen in Afghanistan te mogen optreden. "Dit was best wel één van mijn mooiste momenten uit mijn 25 jarige loopbaan als artiest, wat een onthaal en wat een hartelijke mensen", aldus de rasartiest. Zonder een druppel drank op gingen de mannen en vrouwen uit hun dak gaan. De zorgzaamheid die hij daar heeft mogen ontvangen is echt mega.

Wesley Boes komt met een nieuwe zomerse single
13-06-2012 09:41:00

De in Den Haag geboren Wesley Boes is al van jongs af aan bezeten van zijn grootste hobby: muziek. Met name Nederlandstalige muziek geniet zijn voorkeur. In 2010 werd de hobby serieuzer en kwamen er steeds meer aanvragen voor optredens in café’s, kantines en bruiloften en partijen. Dit alles leidde in 2011 tot de debuutsingle van Wesley Boes, getiteld “Hé Ga Je Mee”. Deze single werd door veel radiostations opgepakt en hiermee won Wesley de RADIONLCafé trofee. Na het uitbrengen van zijn tweede single "Twee verliefde ogen" werd Wesley benaderd door het platenlabel D-River Music.

Tim Leon geeft als Ambassadeur van stichting “De Luchtballon” optreden en gratis singles weg bij Het Roessingh in Enschede
13-06-2012 07:48:00

Tim Leon, die onlangs nog een top 10 hit in de Mega top 100 hitlijst heeft gescoord en tevens een Gouden, Platina en Dubbel Platina plaat heeft behaald voor zijn debuutsingle “Oranje kampioen”, zal woensdagavond 13 juni 2012 voor alle poliklinische en klinische revalidanten van revalidatiecentrum “Het Roessingh” in Enschede een grandioos optreden verzorgen. Tim Leon is Ambassadeur van stichting “De Luchtballon” en heeft daarom "Het Roessingh" als goede doel verkozen om in zijn feestvreugde rond zijn Oranjehit mee te laten genieten!

Mariusz brengt iedere 3 weken nieuwe single uit
12-06-2012 19:56:00

Als 16 jarige jongen was Mariusz onder de indruk van de Britse band de Buzzcocks. Een band die om de drie weken een nieuwe vinyl single uitbrachten. Nu 35 jaar later doet Mariusz dit kunstje over met zijn band Mariusz & de Muzikanten. Vandaag verschijnt single nummer 7 voor dit jaar. Een aantal van zijn single's hebben de diverse regionale playlijsten gehaald en zelfs een notering in de sterrenparade van RTV Oost. Met "Lit har hjir mar bliuwe" verschijnt single nummer 7.

John Enter gaat dit jaar lekker weg in eigen land naar Bella Boekelo
12-06-2012 12:37:00

De crisis is toegeslagen in Nederland. Velen welke doorgaans hun vakantie doorbrengen in het buitenland ( lees zonnige streken) moeten dit jaar een keuze maken om in eigen land te blijven. Een van de mensen die je dan kan tegen komen is zanger/entertainer John Enter. Na jaren een vakantie te hebben gehad in de buurt van Saint Tropez is het dit jaar iets dichter bij huis. Om zeker te zijn van een plaatsje heeft hij in direct na de carnaval het al gereserveerd. Voor hem zal het dit jaar een bungalow zijn in Bella Boekelo

Jeroen Stevens als figurant in GTST
12-06-2012 12:31:00

De 29-jarige Jeroen Stevens uit Musselkanaal staat sinds maart 2006 op het podium. In de muziek heeft hij al heel veel gedaan en met veel grote namen opgetreden in heel het land. Zo stond hij op het Mega PiratenFestijn in Borger. Dit zijn niet de enige leuke dingen die hij heeft gedaan in de muziek. Het is teveel om op te noemen. Naast het zingen heeft Jeroen nog een bezigheid, namelijk figureren. Zo heeft hij al meegespeeld in de korte films  "Levenslang" en "Letter", de kinderserie "Rox" van Studio 100, en in september kunnen we een glimp opvangen van Jeroen in "The Artists".

Nieuwe single voor Perry Rose
12-06-2012 11:23:00

`Magic Lane` is het tweede, positieve en lekker in het oor liggende fragment uit het nieuwe album `Wonderful` van de meest Ierse singer-songwriter van België: Perry Rose. Waarschijnlijk verschijnt dit album in september 2012. Perry is in België al meer dan twintig jaar een gekend en gewaardeerd artiest. Hij heeft meerdere albums op zijn actief staan. Altijd klinken ze pop, soms folk, soms met Keltische echo’s – maar niet deze keer.

TV Lucky Joe neemt nieuwe aflevering op
12-06-2012 11:20:00

Op zondagmiddag 1 juli wordt het volgend TV programma van stichting Lucky Joe iov RTV Stadskanaal opgenomen. Het is een muziekprogramma voor bekend en onbekend talent en aan de aflevering zullen de volgende artiesten hun medewerking verlenen: Anita & Ed, Gré Parelmoer, Het Ijsselduo, Petra van Gennip, Alwin, Stefan, Ard Eggens, Jan Vogel, Mandy, Party Covver Duo De Pappes, Lilian, Ray & Monica, Wim & Miranda enz. Aanvang van de show is 14.00 uur en dit keer wordt het gehouden in zalencentrum De Dukdalf  in Veendam. De eerste  twee afleveringen  zullen  binnenkort te zien zijn bij RTV Holland midden, RTV Stadskanaal enz.

Ann Arbor lanceert nieuwe single
12-06-2012 10:22:00

Ann Arbor is  een stad tussen Detroit en Chicago, niet ver van Canada, maar ook de naam van een muzikaal duo, gevormd door Véronique Jacquemein, een jonge zangeres met een warme, uit duizenden herkenbare stemkleur (één van de grote troeven van dit project) en Dan Miller op de gitaar en vocals. Beiden zijn tegelijk ook auteur en componist. De verwantschap met de artiesten die het gelijknamige, Amerikaanse stadje voortbracht, gaat trouwens verder dan alleen die naam.

Hart van Nederland schenkt aandacht aan Joey uit de clip van Jolanda Philippi
12-06-2012 08:51:00

Vanavond schenkt Hart van Nederland aandacht aan het verhaal dat schuilt achter Joey die meespeelt in de clip "Nieuwe kans" van Zangeres Jolanda Philippi. Het blijkt dat de tekst van de single een aardige impact heeft bij veel mensen. Niet voor niets kwam de clip op de eerste dag al binnen op nummer 1 in de TV Oranje verzoekparade. De uit Culemborg afkomstige zangeres had samen met Corrinna van Mourik het pakkende nummer geschreven.

Marco de Hollander gooit de trossen los
12-06-2012 08:06:00

Marco de Hollander neemt zondag 1 juli de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, Pierre van Dam uitgenodigd en ook John Enter gaat mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur.  Op 1 juli kunnen deelnemers vanaf 12.00 uur opstappen bij de Loswal aan de Oostkanaalweg in Ter Aar.

Albumpresentatie en fanclubavond Jannes in Assen
11-06-2012 22:23:00

Jannes nodigt alle fans uit op de presentatie/fanclubavond van zijn nieuwe album "Op volle kracht", op vrijdag 15 juni in de Bonte Wever te Assen. Deze presentatie wordt door Jannes georganiseerd voor zijn fans. Uiteraard zal Jannes optreden en is er gelegenheid om samen met hem op de foto te gaan. Het nieuwe album "Op volle kracht" is hier te koop en Jannes zal alle exemplaren persoonlijk voorzien van een handtekening. Bovendien krijg je op deze speciale fan avond een cadeautje van Jannes als je een CD koopt.

Nieuwe kids meidengroep is klaar om Nederland te veroveren
11-06-2012 22:09:00

Nederland is een meidengroep rijker en wel een hele speciale! De 4 zangtalenten van de Junior Star Chix zijn namelijk pas  11 en 12 jaar oud! Zingen is hun grootste passie, maar ook het bouwen van een feestje is de dametjes volledig toevertrouwd. Met hun spontaniteit weten zij ieder publiek voor zich te winnen. Allen hebben zij 1 grote droom: beroemd worden! En met het uitbrengen van hun eerst single “Laat je gaan” zetten zij een flinke stap in de goede richting.

Vrolijke nieuwe single van Anita
11-06-2012 16:15:00

Van de Sprundelse (N.Br.) zangeres Anita Christianen komt  de nieuwe single uit met als titel “Ik ben zo vrolijk” . De muziek is geschreven door Laurens van Wessel ( studio 69 in Zegge, die ook de opnamen heeft gedaan ) en de tekst door Anita zelf. Het tweede nummer “Wat ‘n prachtige dag “is geheel door haarzelf geschreven. Ook bij deze nieuwe single hoort natuurlijk ‘n clip. Gelijktijdig met de release datum zal deze clip dan ook te zien zijn via YouTube en de komende maanden op de diverse TV zenders.

'Must Be Love' nieuwe single Erwin Nyhoff
11-06-2012 13:05:00

Erwin Nyhoff heeft een nieuwe single uit. Erwin werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons, een band die op Pinkpop stond, naar America ging en verschillende hits had in Nederland en Vlaanderen. Met name “You Still Think” werd veelvuldig gedraaid in Nederland en Vlaanderen. In 2001 scoorde Nyhoff zijn eerste solo-hit "About Our Love." Dit in America opgenomen nummer behaalde de 96e positie in de Single top 100.

Alexander Curly in besloten kring begraven
11-06-2012 12:46:00

Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly is vorige week maandag op 65 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van prostaatkanker en dit weekend in besloten kring begraven. In 1975 scoorde hij z'n tweede nummer 1 hit ""Guus kom naar huus want de koeien staan op springen, de varkens mutt'n vrett'n en 't hooi moet van 't land", waarmee hij landelijke bekendheid kreeg. Enkele jaren eerder behaalde Guus met "'I'll never drink again" ook al een eerste plek in de hitlijsten.

Wim Rijken lanceert album 'Als De Dag Lacht'
11-06-2012 11:17:00

De veelzijdige Wim Rijken heeft een imposante carrière en Inmiddels zit hij 25 jaar in het artiestenvak. Hij presenteerde op televisie onder andere De Winkel Van Sinkel en De Droogkap en radioprogramma’s op Radio Noordzee (o.a. Nachtvlinders), Radio 1 en Radio 192. Als casting-director ontdekte hij menig nieuw talent en als manager/songwriter was hij een belangrijke man achter het succes van de popact Wickit. De groep stond in vele landen genoteerd in de charts.

Laat je clip opnemen in Benidorm door tvoranjeclips.nl
10-06-2012 11:23:00

In de maand juni 2012 biedt TV Oranjeclips de mogelijkheid om zonder extra kosten een clip op te nemen in Spanje (Benidorm). Cameraman William ten Kate van Williamcrossmedia stond aan de wieg van TV Oranje en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de muziekzender in Steenwijk. Ze zijn de huisleverancier van TV Oranje en produceren o.a. showflitsen, promo's en natuurlijk ieder jaar op het grote winterspektakel in Westendorf.

Tim Leon scoort top 10 hit de Mega top 100!
10-06-2012 11:07:00

Tim Leon (22) heeft zijn eerste hitsingle te pakken. De EK-single ‘Oranje kampioen’ van Tim Leon klimt van 14 naar 8 in de Mega top 100 en daarbij heeft de zanger uit Enter nu zijn eerste top-10 hit gescoord! De afgelopen weken heeft Tim Leon al een Gouden plaat en een Platina plaat in ontvangst mogen nemen voor de verkoop van meer dan 20.000 singles van zijn EK-single “Oranje kampioen”. Het is nu de vijfde week dat deze single een notering heeft in de Mega top 100.

Gabriello knalt door hitlijsten met 'Que Sera'
10-06-2012 11:01:00

Terwijl heel Nederland in de ban is van het EK Voetbal en de Single Top 100 oranje kleurt met  voetbalplaten, verovert de Vlaamse zanger Gabriello Nederland. Vorige week steeg de single “Que Sera” al van nummer 62 naar positie 49, nu knalt de single door van 49 naar 35. Een ongekend succes voor de Vlaming. “Wow helemaal te gek die hoge positie in de landelijke hitlijst. Daarnaast ben ik ook de hoogste binnenkomer in de Nederlandstalige hitlijst van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal.

Wanda Jackson met de William Smulders band op tournee!
09-06-2012 11:01:00

De “First Lady of Rockabilly” en “America’s First Female Rock and Roll singer” komt naar Nederland voor twee optredens en zal worden bijgestaan door William Smulders en zijn band. Wanda Jackson staat in de geschiedenisboeken als de eerste vrouw die een rock ’n roll single opnam (“Let’s Have A Party” in ’58) en deelde in de jaren ’50 regelmatig het podium met Elvis.

E.K. single The Boys Of Holland gratis te downloaden
09-06-2012 10:22:00

Enkele dagen geleden maakten TV Oranje en Radio Oranje Nationaal bekend dat de afgelopen weken duizenden kijkers en luisteraars van de muziekzenders via de website www.tvoranje.nl hun stem uitgebracht hadden op hun favoriete Nederlandse voetballiedje. Als grote winnaar kwamen The Boys Of Holland met hun single ‘Laat het EK beginnen’ uit de bus. Het duo heeft besloten om de single gratis ter beschikking te stellen en is te downloaden via hun website www.laathetekbeginnen.nl

Frans Bauer aanwezig bij groots voetbalfeest verstandelijk beperkten in Rotterdam
08-06-2012 19:41:00

Zaterdag 9 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken op het programma. Verstandelijk beperkt Nederland steunt Oranje massaal. Gezamenlijk kijken zij in het Topsportcentrum te Rotterdam naar het duel tijdens het eerste ‘High Five voor Oranje’ feest. Tijdens dit groots opgezette feest treden bekende Nederlandse artiesten op zoals Frans Bauer en Alex. Ook zij kijken vanuit de zaal mee op het scherm in de hoop dat Oranje wint.

Debuutsingle voor Bad News
08-06-2012 19:26:00

Zet vier rasmuzikanten bij elkaar die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend, alle vier met verschillende muzikale achtergronden en uit diverse uithoeken van de wereld en een nieuwe rock-band is een feit. De muziek van Bad News kan worden gekenmerkt als Brit-pop met invloeden van de klassieke bands uit de 70′s. Gewoon oerdegelijke rock waar heel veel muziekliefhebbers van zullen genieten. De eerste single “Hiding Away” is klaar, het album ligt binnenkort in de winkels en de mannen zijn klaar om de planken op te gaan.

Nieuw muziek genre in Nederland staat momenteel op 1 in Belgische Top 20
08-06-2012 18:55:00

De band Vido Davito o.l.v. Henry en Monique is compleet en klaar om het land in te gaan. Na het verschijnen van hun eerste single 'Vaya con Dios' is het duidelijk. Vido Davito wil zich op de markt gaan zetten met een geheel nieuwe stijl en een nieuw Genre in Nederland namelijk de Neder- country- pop. Nederlandstalige popmuziek met country invloeden..

Johan en Henk brengen oud nummer opnieuw uit
08-06-2012 18:10:00

Het liedje "Een gele ballon" is een oud nummer van Johan en Henk welke in 1980 op een LP is gezet. Destijds werd het uitegbracht bij Telstar waar het duo toen onder contract stond en is geschreven door B. Lunsche. Onlangs besloten de heren om het nummer in een nieuw jasje te steken. Het tweede nummer op de single getiteld "Zendpiraten zoals vroeger' is een nieuw lied en is geschreven door Martin Sterken. In de studio van Martin is geheel opgenomen en uitgegeven.

Zangeres Martha ondekt door Rood-Hit-Blauw in de studio van Peter van Kesteren
08-06-2012 17:18:00

Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) ging voor een aantal afspraken naar de studio van Peter van Kesteren die daarbij opnames lied horen van de produkties waar hij zoal mee bezig is. Na het beluisteren van de track van de uit Den Haag afkomstige Martha ‘Wil je mij’ was Ronald Visch direct zo onder de indruk dat hij Peter vroeg om meteen maar Martha te bellen.

Zazí lanceert debuutsingle 'Turn Me On'
08-06-2012 17:12:00

Zazí bestaat uit de multi getalenteerde Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar. Zij bespelen onder meer instrumenten als de accordeon, ukelele, cello, en de piano, wat zich uit in een fusion van Franse chansons, jazz, acoustic en pop. Zazí zingt niet alleen meerstemming, maar ook meertalig, wat bijdraagt aan het internationale maar intieme karakter van de groep. Zazí's eerste single 'Turn Me On' benadrukt het karakteristieke geluid van de groep.

Nieuwe single van Picobello samen met Mirella
08-06-2012 11:23:00

Op de eerste fanclubdag van Anita & Ed hebben Mirella (Frank en Mirella) en Picobello elkaar voor het eerst ontmoet, en het was een heel gezellige middag. Er werden telefoonnummers uitgewisseld en ze hebben daarna ook contact gehouden. Na een tijdje tijdens een gezellige avond ook eens samen wat gezongen. En het bleek dat naast dat het privé klikte , het ook muzikaal klikte. De stemmen pasten erg goed bij elkaar. Op deze avond werden er veel oude liedjes gezongen, en één liedje sprong eruit, Het oude liedje van Jan en Kjeld "Banjo boy".

15e Nummer 1 Hit van Jan Smit is Goud!
08-06-2012 11:16:00

Van “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit, een duet met Gerard Joling, zijn binnen 2 weken sinds release meer dan 10.000 stuks verkocht. Daarmee is de ‘Goud’ status van de 15e nummer 1 hit van Jan Smit een feit. Jan en Gerard waren vanochtend vroeg te gast bij Radio 538, waar Edwin Evers tijdens de uitzending van zijn programma “Evers Staat Op”, aan de mannen de gouden award uitreikte.

René Schuurmans 'Oranje de kleur van ons hart' wint Radio 538 E.K. Hit verkiezing
08-06-2012 11:10:00

Vanmorgen is bij ‘Evers Staat Op’, op Radio 538, de E.K. single 2012 verkozen. Alle temmen zijn geteld. Zowel die van de luisteraars via sms als van de vakjury, bestaande uit: ndré Ooijer, Willem van Hanegem en Evert ten Napel (voorzitter). De single die maandag ij de genomineerden zat en er vrijdag in alle vroegte via een wildcard namens het Evers taat Op-team bij kwam, behaalde veruit de meeste stemmen. Luisteraars en vakjury leken verrassend op één lijn te liggen en verkozen Rene Schuurmans met ‘Oranje, de kleur an ons hart’ tot de EK Hit!

'Eén van de sterren' Hit potentie met een boodschap!!!
08-06-2012 11:00:00

Lyon en Billy hebben deze keer zich zelf overtroffen, het nummer “Eén van de sterren” is een nummer met een duidelijke boodschap. Stop het schelden met kanker, kanker is geen scheldwoord maar een verschrikkelijke ziekte. De tekst raakt een ieder in het hart, de saxofoon scheurt door je ziel en het refrein blijft de hersenen prikkelen. Kortom alle ingrediënten voor een topnotering!! In samenwerking met de Stichting Rilax (www.kankerverziektjetaal.nl) is een pareltje ontstaan.

Vinzzent heeft de 'Oranje Kroon'
07-06-2012 21:16:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 juni is dat 'Niet morgen maar vandaag', de nieuwe single van Vinzzent. Het is een bijzonder happy nummer geworden. Aan de videoclip werkten maar liefst vijftig studenten mee, die samen met Vinzzent een feestje vieren terwijl ze door de Amsterdamse grachten varen. Verder was er de mogelijkheid voor fans om filmpjes in te zenden waarvan er een aantal zijn geselecteerd.

Vroegboekkorting tot 1 juli a.s. op HuneFestival met o.a. Ilse DeLange en Kane
07-06-2012 21:08:00

Niet alleen vakantiegangers profiteren van de welbekende vroegboekkortingen, ook liefhebbers van een gezellig muziekevenement in de regio, kunnen rekenen op een behoorlijke korting. En met optredens van onder andere Ilse DeLange, Kane en Nick & Simon is dat zeker de moeite waard.  Uiteraard alleen voor de vroege beslissers! Ruinerwold is op 12 en 13 oktober het decor van de tweede editie van het Drentse HuneFestival, een tweedaags muziekevenement voor jong en oud. De vuurdoop van het festival in 2011 was een enorm succes, met 4500 bezoekers en onder andere Guus Meeuwis in de line-up. Voor het vervolg in 2012 worden dus de grootste Nederlandse artiesten naar het Drentse dorp gehaald voor spectaculaire optredens in een gigantische festivaltent.

RADIONL kleurt vanaf zaterdag Oranje!
07-06-2012 20:57:00

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Denemarken past RADIONL zijn muziekprogrammering aan. Als enige radiostation draait Nederlands Nr. 1 vanaf 16.00 uur ’s middags uitsluitend Nederlandse voetbalhits. 

Meindert Talma eert eenmalige voetbalinternationals op Eenmaal Oranje
07-06-2012 20:47:00

De Randstedelijke voetbalschrijvers Remko den Boef en Karel Smouter bezoeken zanger en schrijver Meindert Talma in Groningen met de vraag of hij een soundtrack zou willen schrijven bij Eenmaal Oranje (Uitgeverij Atlas-Contact), hun boek met verhalen over eenmalige internationals zoals Bert van Marwijk en Oekie Hoekema dat voorafgaand aan het EK voetbal 2012 zal verschijnen. Talma, groot voetballiefhebber, duikt meteen z'n studio in en komt enkele weken later terug met elf songs die ook voor voetbalhaters genietbaar zullen zijn.

Johnny Gold & Lee Towers scoren EK-KANJER op HollandseHitsForum.NL
07-06-2012 20:07:00

Eén dag voor aanvang van het EK-voetbal 2012 in Oekraïne en Polen eindigde op HollandseHitsForum.nl de verkiezing voor de HHF-EK2012-Kanjer. Op 26 mei werden 22 liedjes voor deze verkiezing genomineerd. Na de eerste ronde gingen uiteindelijk 10 liedjes door naar de finale. Vele duizenden stemmen zijn uitgebracht en het werd een nek-aan-nek race de laatste dagen maar.. met 18,8% van stemmen is ‘Ga Door’ van Johnny Gold ft. Lee Towers door het volk gekozen tot de beste, leukste en meest gezellige EK-hit van 2012. De ‘Koning van het Feest’; Johnny Gold en de ‘Koning van Ahoy’; Lee Towers bewerkten de voetbalklassieker ‘You’ll Never Alone’ tot een volkse meezinger getiteld ‘Ga Door’.

Trigger EK-Hit 'Wij gaan scoren'
07-06-2012 19:00:00

Soms loopt een grap uit de hand. Zo ook die tussen Erik en Charles van de band Trigger in de bandbus op weg naar een optreden. "Als jij een EK tekst bedenkt heb ik maandag de muziek af, nemen we hem 's avonds op en staat hij dinsdag met een simpel clipje op Youtube".

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl