RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Racoon brengt Nederlandstalig nummer uit
06-11-2012 22:43:00

Racoon heeft voor het eerst in de geschiedenis van de band een Nederlandstalig nummer opgenomen. ‘Oceaan’ is speciaal geschreven voor de film ‘Alles Is Familie’, die op donderdag 22 november in de bioscopen gaat draaien met in de hoofdrollen Carice van Houten, Thijs Römer en Benja Bruijning. Racoon liet zich door scenarioschrijfster Kim van Kooten overhalen tot een eenmalige switch naar het Nederlands, zo vertelde zanger Bart van der Weide onlangs in het Algemeen Dagblad.

Grad Damen behoort tot de winnaars van Fort Boyard 2012
06-11-2012 14:13:00

De Artiesten hebben maandagavond Fort Boyard gewonnen. Grad Damen, Chris Hordijk, rapper Keizer, en Jennifer Ewbank verzamelden tijdens de finale de meeste gouden munten. Het Team Artiesten namen het in de slotaflevering op tegen de Acteurs. Rick Engelkes, Birgit Schuurman, Iliass Ojja en Jetty Mathurin zagen hun tegenstanders er met de winst vandoor gaan. Engelkes moest in de finale afhaken nadat hij hard ten val kwam tijdens een spel. Eveneens is Grad Damen uitgekozen tot meest fanatieke deelnemer van Fort Boyard 2012!

Albumpresentatie Michel Wolsink
06-11-2012 11:42:00

Op zondag 11 november presenteert Michel Wolsink z'n eerste Duitstalige Album “Windstärke 10″ bij uitgaansgelegenheid "De blonde Hoeve", Braamweg 2 te Braamt. Als voorloper op dit album lanceerde hij onlangs de single “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit”. De single en album zijn een keerpunt in de carriére van Michel Wolsink. Al hoewel: Zijn eerste 2 singles kwamen ook uit in het Duits. Dit waren “Ik wil niet zonder jou leven” en “Steeds weer als ik jou zie”.

Debuutalbum van Dietwin de Jodelaar
06-11-2012 10:48:00

Het eerste album van de Belg van Dietwin De Jodelaar getiteld "Das Jodelkanon" is een feit. Dertien knallers van formaat laten Dietwin horen in zijn gekende, unieke stijl. Zijn grootste hit ‘Jodeladie Hiep Hiep Hiep Hiep’ prijkt uiteraard op het album in een nieuwe ‘USA-Holiday-Version’, die een paar weken geleden ook reeds als promotiesingle verscheen. Ook zijn recente singles ‘Ga je mee’, ‘In der Stube’ en ‘Der Jodler’ mochten niet ontbreken op het album dat verder aangevuld wordt met unieke bewerkingen van internationaal gekende wereldhits.

Nieuw album LA the Voices ‘Geloof Hoop en Liefde’ verschijnt op 2 februari 2013
06-11-2012 10:28:00

Ruim een jaar later komt LA The Voices weer op de markt met een gloednieuw album. Na de succesvolle drie eerder verschenen albums die garant stonden voor het enorme succes van de nieuw opgerichte band lijkt de tijd nu rijp voor een volwassen opvolger. Met als thema de drie elementen uit het leven zal ‘ geloof hoop en liefde’ bij menigeen weer de juiste snaar weten te raken.

Arnhem gaat zich opmaken voor de leukste muzikale zondag van 2012
06-11-2012 10:22:00

Het is nog maar ruim 2 weken en dan zal de leukste muzikale zondag van 2012 in Arnhem plaats gaan vinden. Het gehele ‘horeca’ centrum zal bol staan van de smartlappen en de meezingers. In een aantal cafe’s zal de Oranje Carrousel aanwezig zijn met artiesten die weten wat sfeer maken is. (bekende) nummers van hun eigen aangevuld met het mooiste wat het Nederlandse lied te bieden heeft. Zo zijn er aanwezig John Enter, Marco Schouten (foto), Super Hollands, Saskia Damen, Marian Mayloo, Marco de Hollander, Janneke de Roo, John Otten en Erwin Koster. Wil jij als zanger of zangeres van het Nederlandse lied dit feest niet missen en wil jij een onvergetelijke indruk achterlaten in en bij de ‘stappers’ van Arnhem en een komen optreden mail dan nu naar arnhem@showbizzinfo.com

Johnny Gold overhandigt nieuwe single aan Bobby Prins
06-11-2012 09:21:00

Johnny Gold oogst momenteel veel succes met zijn actuele single “Jou Herken Ik”, een bewerking van een klassieker welke in het verleden door grootheden als Eddy Wally en Bobby Prins succesvol op de plaat zijn gezet. Voor Johnny is dit een eerbetoon aan deze grote volkszangers. Toen Johnny onlangs tijdens TV opnames van het populaire TV programma Brabant Toppers de legendarische Vlaamse volkszanger Bobby Prins tegen het lijf liep,..

Geslaagde singlepresentatie Johan Heeren
05-11-2012 11:57:00

Gistermiddag presenteerde Johan Heeren z'n nieuwe single "Alles of niets" bij El Corazon in Roosendaal. Binnen was het een drukte van belang. Het was immers buiten herfstachtig weer en dan is de keus om binnen te genieten van Nederlandstalige muziek snel gemaakt. Uit handen van Theo van Cleeff kreeg de Roosendaalse zanger het "eerste exemplaar" uitgereikt. Op de coverhoes is Johan te zien in een Elvis Presley shirt.

ST!L voor de tweede keer naar Hardenberg
05-11-2012 11:28:00

Zaterdag 10 november staat de band ST!L voor de tweede keer in Den Herdenbergher. Na het grote succes van het vorige optreden staan Arjen, Silke en Stephen opnieuw op het podium voor een avond vol verrassingen. Vanaf 22.00 uur is iedereen welkom voor een avond vol ST!L. De band ST!L bestaat uit drie jonge muzikanten die bas, drums, gitaar en piano combineren met driestemmig zang, met nummers  van Marco Borsato tot Toto en Van Morriso. Je kan dezelfde sfeer proeven als met de Pianohouse avonden,  alles kunnen ze spelen,  ook op verzoek.

Nieuwe single voor Jordi Falcon
05-11-2012 11:17:00

De zoon van de Brabantse zanger Franky Falcon heeft de smaak helemaal te pakken. Er komt een vervolg op het nummer "Laat mij aleen mij schat"en dat nummer heeft als titel "Mijn gevoel". Het lied is geschreven door Frank van Etten die tevens het management van de 17 jarige pupil op zich neemt. Zingen deed Jordy z'n hele leven al, maar nadat hij tijdens een vakantie in Gran Canaria voor publiek zong was het ijs gebroken.

Donkere dagen bestaan niet voor De Dikdakkers
04-11-2012 06:39:00

Voor De Dikdakkers belooft het wintersportseizoen weer één groot feest te worden. Na de veel te korte Oranje voetbalzomer richtte het zangtweetal de pijlen direct op het najaar. Met succes, want het ‘Bobsleelied’ rolde uit de creatieve koker en zal de feestvreugde in menige horecagelegenheid of feesttent weer tot grote hoogte stuwen. ‘Met een primeur’, verklapt Hans Voogd namens het in partyland vermaarde duo.

Kerstnummer van Rob Zorn is straks geheel gratis te downloaden voor iedereen
03-11-2012 16:51:00

Dit jaar zal Rob Zorn geen officiële single meer uitbrengen. Alhoewel de Haarlemse zanger diverse nummers kreeg toegestuurd had hij geen klik met de liedjes. Hij wil nu wachten tot volgend jaar omdat hij geen single uit wil brengen omdat het moet. Maar...met de Kerstdagen wil Rob iedereen een cadeautje geven in de vorm van een gratis kerstnummer. Je hoeft daar niets voor te doen. Hij wil gewoon eens een leuk gebaar maken naar de mensen die van zijn muziek houden.

Franky Falcon presenteert nieuwe single in Vlijmen
03-11-2012 15:15:00

Op zaterdag 1 december presenteert Franky Falcon z'n nieuwe single "vrij zijn' bij Partycentrum "De Apollo", Jonkheer de la Courstraat 34 te Vlijmen. Het nummer is wederom geschreven en gecomponeerd door Mario Veltman.  Manfred Jongenelis heeft het nummer weer ingespeeld, dus dat betekent een lied met veel accordeon muziek. Meewerkende artiesten zijn: Ferry de Lits, John West, Rinus Ponsen, Rinus Werrens, Colinda, Frank Smeekens, Patrick Dano, Nico Damen, Jack Kunkels, z'n zoon Jordi Falcon en nog twee artiesten die zorgen dat de tent op z'n kop zal staan. De presentatie is in handen van Ben Franswa. De aanvang is omstreeks 20.45 en de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum "Apollo", telefonisch via: 06-51413797 of www.frankyfalcon.nl

Waanzinnig succes voor Friestalige band Mariusz & de Muzikanten
03-11-2012 14:59:00

De afgelopen maanden waren drukke maanden voor Mariusz & de Muzikanten. In een jaar negen singles uitbrengen was nog niet eerder voorgekomen. Mariusz & de Muzikanten schreef  met de release van de singles en het album muzikale geschiedenis. Veel airplay op de radio zenders in zowel binnen als buitenland en een grote vraag naar het album is het resultaat. De vraag naar het album is zo groot dat het in de vaderlandse album top 100 is binnengekomen. Een compliment waard omdat het totale album Friestalig is.

Sidney Bischoff scoort ook in België
03-11-2012 14:52:00

Met de o.a. hitsuccessen “ Eindelijk”, “Waar ga jij zo laat naar toe” en de recente “Oehlala” is het album van Sidney Bischoff een album met nummers welke allen prettig in het gehoor liggen. Dat hebben velen al ontdekt want de singles van het album worden veelvuldig gedraaid op de vaderlandse radiozenders en het album wordt goed verkocht via de eigen site, download portals en cd speciaal zaken. Ook hebben de radio zenders de afgelopen weken veel aandacht geschonken aan dit album en bij vele stations is het “ album van de week” geworden.

Nieuwe single van Alex verschijnt op 17 november
03-11-2012 14:40:00

Na de ongelukkige val van twee maanden geleden heeft Alex een behoorlijke tijd in de lappenmand gezeten. Door het gebroken been en de ontwrichte schouder die hij bij de val had opgelopen was Alex niet in staat om op te treden en ook niet om promotie-activiteiten te verrichten. Hierdoor werd de reeds geplande release van de nieuwe single uitgesteld. Inmiddels is bekend geworden dat de single op 17 november a.s. uitkomt. Alex heeft gedurende zijn gedwongen rustperiode veel tijd gehad om over alles na te denken.

Robert den Brok heeft de Oranje Kroon
03-11-2012 12:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 november is dat ‘Super Duper’, de nieuwe single van Robert den Brok. Na het succes van 'Vind Ik Leuk' komt de Brabantse zanger, DJ en entertainer wederom met een heerlijke, aanstekelijke feestplaat. De clip van ‘Super Duper’, waarin Robert op een bakfiets met een knappe brunette door de landerijen toert, is een week lang volop te zien bij TV Oranje en te horen bij Radio Oranje Nationaal.

Buma Cultuur brengt muziekonderwijs terug naar scholen
03-11-2012 11:57:00

Gistermorgen werd op het Amsterdamse IJburg College het startsein gegeven voor de Buma Music Academy, een project van Buma Cultuur dat als voornaamste doel heeft om muziek terug te brengen naar school. Door bezuinigingen in het onderwijs is muziekonderwijs vrijwel geheel verdwenen op lagere en middelbare scholen. Terwijl uit veel onderzoeken blijkt dat juist muziekonderwijs een bewezen positief effect heeft op de ontwikkeling van de jeugd. Frank Helmink, directeur Buma Cultuur: "Als Buma vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren om muziek terug te brengen als fundament voor kinderen.

POPKIDZ verovert Vlaamse kinder- én ouderharten
02-11-2012 13:12:00

De zenuwen stonden gisteren strak gespannen bij Elena (12), Taïsha (14) en Mauro (14). Ze maken alle drie deel uit van DanzAteljee’s Dansationteam, het team dat ondermeer dansers levert aan Junior Eurosong en DisneyChannel, dus het podium heeft voor hen eigenlijk geen geheimen meer, maar voor hun nieuwe groep “POPKIDZ” was dit het eerste optreden...

Ook biografie Jan Smit op nummer 1
02-11-2012 12:17:00

Na 17 nummer 1-hits is nu ook het boek van Jan Smit, Het geheim van de Smit, op één binnengekomen. Op 1 november jongstleden verscheen de nieuwe editie van de Bestseller 60, voor uitgevers en boekhandelaren dé officiële hitlijst, gebaseerd op verkoopgegevens van ruim 900 Nederlandse boekwinkels. In het genre non-fictie staat de biografie van Jan Smit op plaats 1, een vertrouwde positie voor de zanger uit Volendam. In de algemene lijst (fictie en non-fictie gezamenlijk) is Het geheim van de Smit binnengekomen op plaats 11.

Bob Offenberg genomineerd door Weekblad Party Storm Awards
02-11-2012 07:49:00

Zanger Bob Offenberg is genomineerd door Weekblad Party Storm Awards. In de categorie "Nieuw Nederlands Talent" zal de 16 jarige zanger uit Schiedam strijden tegen andere talenten. Op vrijdag 4 januari 2013 zal de definitieve winnaar bekend worden gemaakt in het Nationaal Circus Herman Renz. De komende maanden kunnen lezers van Weekblad Party kennis maken met alle genomineerde artiesten en zullen zij worden gevraagd hun stem uit te brengen op hun favoriete artiest.

Zangduo De Dikdakkers wil Dierenpark Emmen uit de brand helpen
01-11-2012 22:16:00

Na de brand bij Dierenpark Emmen heeft partyduo De Dikdakkers het idee opgevat om de helpende hand toe te steken middels de organisatie van een benefietconcert. ‘Dit gaat ons als echte Drenten aan het hart,’meldt Hans Voogd namens het zingende tweetal. ‘Nu is het tijd om de koppen bij elkaar te steken en iets te organiseren om het grootste attractiepark van Drenthe letterlijk en figuurlijk uit de brand te helpen.’

Clip 'Pretjes in je ogen' van Yosee online
01-11-2012 21:03:00

Enkele dagen geleden maakten we melding van de vrolijke nieuwe single "Pretjes in je ogen" van Yosee. Samen met Tom van der Borst van Clipstudio.nl bezocht ze op vrijdag 19 oktober jl. de binnenstad van Den Boch om de videoclip op te nemen. Het aanwezige publiek op de terrasje deed geweldig mee en ze kreeg zelfs een applaus na de opnames. "Het was ook een warme stralende dag en dan is iedereen toch al beter gemutst", aldus de blonde zangeres. Momenteel is ze druk bezig met het afronden van de opnames voor haar nieuwe album.

Zondag 4 november groot feest in Arnhem
01-11-2012 20:36:00

De eerste zondag van de maand is het traditie getrouw groot (muzikaal) feest in Arnhem. Al sinds jaren in dat de datum waarop het Nederlandse lied massaal wordt meegezongen en ook dit jaar is dat het geval. Cafe Colours aan het Jansplein opent dit weekend haar deuren en zorgt direct voor een weekend Nederlandstalige gezelligheid. Als klapstuk van het openingsweekend is de zondag want dan is de Oranje Carrousel met smartlappen 2012 aanwezig en zullen daar optredens zijn van diverse artiesten die regelmatig te zien zijn op TV Oranje.

Eigen lied voor Marian Mayloo
01-11-2012 20:23:00

Marian Mayloo is een zangeres die de laatste maanden als solo zangeres goed aan de weg timmert. Vele radiozenders hebben haar nummers op de speellijst staan en de overtuiging is dat ook deze nieuwe single daarop snel een plaats zal krijgen. In de studio van topproducent Kees Tel heeft Marian Mayloo samen met Kees jet nummer  “24 uur met jou” opgenomen. Geen cover maar een geheel eigen lied. Lekker in het gehoor liggend en met een melodie welke lang in het geheugen blijft zitten.

Uniek optreden Anita en Ed
01-11-2012 20:11:00

Vrijdag 2 november zijn Anita en Ed gevraagd om een optreden te verzorgen bij het Coen und Sander fest in de Heineken Music Hal in Amsterdam. Coen en Sander zijn 2 dj's die elke werkdag van 16.00 tot 19.00 uur een show hebben op 3fm. Nu zijn Anita en Ed al een vijftal jaren regelmatig telefonisch te gast in het programma. Dit heeft nu geresulteerd in een uitnodiging om een optreden te verzorgen in een al lang uitverkochte HMH.

Johan Vlemmix en De Gangmakers brengen 'Ode aan Bram Moszkowicz'
01-11-2012 20:02:00

Eindhovenaar Johan Vlemmix en de Groningse formatie De Gangmakers hebben een CD opgenomen speciaal voor de in opspraak geraakte advocaat Bram Moszkowicz. De opbrengst van deze single gaat in zijn geheel naar dhr. Moszkowicz. Het nummer is gemaakt op de melodie van het bekende kinderlied “Papegaaitje Leef Je Nog” en niet zoals boze tongen beweren “Advocaatje Ging Op Reis” Met de productie van de videoclip wordt nog even gewacht  om dhr. Moszkowicz de gelegenheid te geven om te figureren in de muziekvideo.

Maico zijn nieuwe videoclip nu te zien op TV Oranje
31-10-2012 20:54:00

Door een technisch mankement aan de videoclip was de nieuwe single van Maico”Zij houdt nog steeds van hem” nog niet  te zien op TV Oranje. Gelukkig is deze storing verholpen en kunnen de fans van Maico en kijkers van  TV Oranje de clip nu eindelijk zien, en aanvragen bij de verzoekparade van TV Oranje. Veel Nederlandstalige radiostations hebben Maico zijn nieuwe single “Zij houdt nog steeds van hem” alweer in de playlist opgenomen. De single gaat als een speer!

Muzikale kerstwereldreis met Geke’s Tiental
31-10-2012 20:31:00

Geke’s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot uit Urk geeft op woensdagavond 19 december 2012 een kerstconcert in theater ‘t Voorhuys in Emmeloord. Aanvang 19.30. Aan dit kerstconcert werken mee: Benny Ludemann: musicus, gitaar, mandoline en fluit; Rienk Bakker pianist en organist.

Gabry Eckenhaussen zwanger
31-10-2012 19:14:00

De 23 jarige allroundzangeres Gabry Eckenhaussen en haar man Maarten, zijn in verwachting van hun eerste kindje. Op 22 maart 2011 gaven Gabry en Maarten elkaar het JA-woord en een gezins uitbereiding kon natuurlijk niet uitblijven. Tijdens de zwangerschap zal Gabry gewoon optredens verzorgen. Ook zal Gabry in 2013 met een nieuwe Nederlandstalige single op de markt komen.

CD presentatie de Wannebiezz; één groot feest
31-10-2012 18:48:00

Op vrijdag 26 oktober hebben de Wannebiezz hun nieuwste cd-single "Goeiemorge zonneschijn" officieel gepresenteerd, tijdens hun Theaterfeest Ol De Wee Twee, in een volledig uitverkocht Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Ol De Wee is een bijzonder Wannebiezz-concept waarbij het publiek, samen met de Wannebiezz, een complete feestavond viert. Van een uitgebreid Hollands buffet naar een spetterende afterparty met hapjes en drankjes.

Programma van MPF in Gelredome rond
31-10-2012 18:07:00

Het Mega Piraten Festijn is op zaterdag 15 december voor de vierde keer te gast in het GelreDome in Arnhem. Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af. De voorverkoop is inmiddels begonnen. “De crème de la crème van de Nederlandstalige muziekwereld is weer bij”, stelt organisator Eddy Mensink.  Het programma omvat optredens van: Jan Smit, Jannes, 3JS, Frans Duijts, Thomas Berge, Koos Alberts, Sieneke, Marianne Weber, Gebroeders Ko, Vinzzent, Helemaal Hollands, Monique Smit, Jan Keizer & Anny Schilder, Django Wagner, Peter Beense, Lee Towers, Milan Milano, Winnie, Gino Graus, Anita Meyer, De Piratentoppers en Willem Barth.

Anne Soldaat komt met ontroerende single
31-10-2012 18:01:00

Meestergitarist Anne Soldaat is terug met de ontroerende single If, afkomstig van zijn alom geprezen plaat Anne Soldaat. Zie hier hoe de band het nummer live speelde bij Avro's Toppop. Vanaf vandaag trekt Anne Soldaat met zijn band het land in, om op 30 december te eindigen in de grote zaal van Paradiso, voor een bijzonder optreden. Zie ook hier de mini-docuover het laatste album van Soldaat. Anne Soldaat is misschien wel het meest op zijn gemak met een gitaar in zijn handen. Niet spelen is geen optie.

Nieuwe NS commercial met Nick & Simon vanaf 1 november op tv
31-10-2012 17:57:00

‘Hij zit al in je portemonnee, doe er bij NS ook wat mee’. Die slogan gebruikt NS in de nieuwe communicatiecampagne  waarmee reizigers worden aangemoedigd om voortaan de OV-chipkaart ook bij NS te gebruiken. Nick & Simon zijn in een reclamespotje weer van de partij. De communicatiecampagne begint op 1 november. In de commercial zien we Nick & Simon bij de RET. Ze maken met de OV-chipkaart gemakkelijk gebruik van tram, bus en metro.

Otto Roona presenteert nieuwe single in Lageland
30-10-2012 19:39:00

Otto Roona uit Roden heeft het artiestenvirus helemaal te pakken. Begin dit jaarkwam zijn debuutsingle uit en zaterdag 1 december lanceert hij al zijn vierde single. Otto schreef het lied samen met producer/componist Lucas Hulshof van het duo Lucas en Gea en het liedje kreeg de titel "Die ene nacht". Het arrangement werd gemaakt in Neuenhaus in de World VisionSstudio van Jeroen Dirksen. De presentatie is in Café "De ijzeren klap" te Lageland,  onder de rook van Groningen en begint om 21.00 uur.

Win kaarten voor het kerstconcert van Ronnie van Bemmel
30-10-2012 19:30:00

Spot waar dan ook de zwarte bus zoals afgebeeld, maak er ter plaatse een foto van inclusief een stukje omgeving en plaats deze op je Facebook- of Twitter-pagina met een link naar Ronnie, inclusief een origineel andwoord op de vraag waarom jij vindt dat iedereen deze single moet downloaden en ontvang gratis de nieuwe single in je mailbox.

Frank Galan zingt voor Julio Iglesias na concert in Sportpaleis
30-10-2012 06:35:00

Dat Frank Galan een grote bewonderaar is van Julio Iglesias, is een publiek geheim. Zijn eerste vinyl plaatje was “Un Canto A Galicia” van Julio en Frank begon zijn muzikale carrière in een plaatselijke karaokebar, met het brengen van de nummers van de Spaanse grootmeester. Iglesias is steeds een voorbeeld voor Frank Galan gebleven en loopt als een rode draad doorheen zijn carrière. Hij had in het verleden ook het genoegen om Iglesias 2x te ontmoeten en mocht hem zelfs interviewen...in het Spaans uiteraard.

Maarten Cox heeft de Oranje Kroon
29-10-2012 18:15:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 29 oktober is dat ‘Wat doe je dan’, de nieuwe single van de Vlaamse zanger Maarten Cox. Acht jaar geleden leerde het Belgische publiek hem al kennen tijdens de talentenjacht ‘Idool 2004’, waar hij uiteindelijk een zesde plaats behaalde. Aanvankelijk zong Maarten in het Engels maar het werd al snel duidelijk dat het Nederlandstalige lied hem veel beter lag. De clip van met een hoofdrol voor een mysterieuze vrouw, is een week lang volop te zien.

Olympisch turnster Wyomi Masela in videoclip Only Seven Left
29-10-2012 14:43:00

Afgelopen maandag nam Only Seven Left de videoclip op voor de nieuwe single ‘Turn Your Head Around’. Naast onder meer de band, een uil en een balletdanser schittert ook olympisch turnster Wyomi Masela in de clip. De band kwam met haar in contact via Twitter en Wyomi was direct enthousiast over het idee. Samen met de uil en de balletdanser, die eveneens via social media gevonden werd, beeldt zij het ‘turn around’-concept uit.  In april verscheen het tweede album van Only Seven Left ‘Anywhere From Here’.

Ruth Jacott herstelt voorspoedig van gebroken voet!
29-10-2012 14:13:00

Ongeveer een maand na haar onfortuinlijke val van het toneel in Waalwijk gaat het goed met Ruth Jacott. Haar voetbreuk herstelt voorspoedig en ze is zelfs al weer langzaam begonnen met de voorbereidingen op de doorstart van haar theatershow ‘A Lady on Stage’ in januari. Ruim de helft van de tour moest door het ongeval worden omgeboekt, maar voor alle voorstellingen zijn nieuwe data gevonden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: