RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
2012 begint goed voor zanger René le Blanc
05-01-2012 19:29:00

2012 begint goed voor zanger René le Blanc. Zijn nieuwe single "Ware liefde" staat in de 1e week van het nieuwe jaar, meteen al op nr. 2 in de RADIONL/TV Oranje Top 30. Samen met zijn producer Edwin van Hoevelaak kijkt René terug op een super jaar. Maar liefst 3 keer wist de zanger afgelopen jaar de hitlijsten zeer hoog te bestormen. Dit jaar zal hij dus zijn album gaan uitbrengen met daarop een duet met een bekende zangeres. TV Gelderland gaat de komende tijd René volgen met camera tijdens zijn optredens en andere activiteiten.

Waarom? Nou simpel: DAAROM?!
05-01-2012 19:16:00

Twee vrienden hebben lang een droom gekoesterd. Deze komt nu eindelijk uit: een eigen feestplaat maken! En wat voor één! Opgenomen bij Studio "The Boom Music" te Breda. De produktie was in handen van Frank Verkooyen. Je vraagt je zeker af: Waarom? Nou simpel: DAAROM?! Arjan Hermans en John Goos werken al jaren samen in het land als DJ’s van de “Twice drive in show” en ze verzorgen daarnaast ook nog het van geluid voor diverse artiesten. Nu vonden ze het de hoogste tijd worden om zelf een single uit te brengen.

Nieuwe single voor Santa Rosa
05-01-2012 19:05:00

Santa Rosa heeft in het verleden reeds naam gemaakt met hun single “Viva Hollandia” Wolter Kroes maakte hier handig gebruik van door met dit lied een megahit te scoren. Nu komt Santa Rosa ze met de opvolger getiteld “Holladiee”! Holladiee zal uitkomen onder Rood-Hit-Blauw en is wederom een knaller van een single, met Bas van Rijckevorsel (Idols) als leadzanger zal het dak eraf gaan, zeker nu het carnaval reeds in aantocht is. Holladiee is vanaf 6 januari verkrijgbaar of per direct legaal te downloaden via de bekende portals.

Jettie Pallettie is klaar voor carnaval
05-01-2012 18:55:00

De laatste single van Jettie Pallettie "’n Kus van U meneer" raast  momenteel met een enorme vaart door alle lijsten. Echter na de release van haar album "Koekoek & andere koek" kwamen er zeer vele positieve reacties op het  nummer “ Koekoek “ .De song  dateert uit 1920 en is in vele versies in de afgelopen 90 jaar een dijk van een hit geweest.  Bekend geworden zijn o.a. de  versies van Kenn Griffit, Wouter de Vos, Het Gilde Duo, Draaiorgel de Pelikaan, Henri le Poule, De  Kermisklanten, Albert Hennebel , Schriebl & Hupperts e.v.a.

Marco VandérA presenteert nieuwe single in Volkel
05-01-2012 18:12:00

De nieuwe single van Marco VandérA getiteld “Handjes Omhoog” zal op zondag 22 januari 2012 gepresenteerd worden tijdens de eerste fanclubdag en single presentatie bij Café Zaal Piepers Antoniusstraat 6-8 te Volkel. Marco zal behalve “Handjes Omhoog” ook zijn overige repertoire in zijn geheel “live” ten gehore brengen. Diverse collega artiesten waaronder Roy Dekkers, DUONL, Tommy Smit en Michel Wolsink zullen optreden. 

Woonwagen Duo tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw
05-01-2012 17:57:00

Directeur Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties is erg blij met de komst van het Woonwagen Duo. De stal van de ondernemer uit Hilversum groeit de laatste tijd enorm. “Ik was al geruime tijd op zoek naar een geschikt duo" laat Ronald weten. "Jack en Janske passen uitstekend in dit concept. Ze hebben beiden reeds bewezen het Nederlandstalige lied goed te kunnen vertolken”. Op 20 januari as. verschijnt tevens de nieuwe single. Onder de naam "Het Woonwagenduo” zullen Janske en Jack optredens verzorgen in het hele land.

In één week meer dan 100.000 YouTube views voor zanger Tom Haver!
05-01-2012 17:40:00

De sympathieke zanger Tom Haver heeft de clip van zijn nummer ‘Samen Vanavond’ sinds een week op YouTube staan en hij is inmiddels maar liefst 100.000 keer bekeken! Het is uniek dat een relatief onbekende Nederlandse zanger niet alleen zulke hoge ogen scoort in ons landje, maar ook de Brazilianen dragen hem een buitengewoon warm hart toe. Ook de Braziliaanse pers besteedt de nodige aandacht aan onze Nederlandse Tom.  De Braziliaanse zanger Michel Teló scoort momenteel met de Braziliaanse versie ‘Ai Se Eu Te Pego’

100% NL komt met tv-programma 100% TV op SBS
05-01-2012 17:37:00

100% NL komt met een eigen tv-programma genaamd 100% TV, geproduceerd door Cottaar TV producties. Het tv-programma, dat vanaf zaterdag 14 januari te zien is op SBS, wordt gepresenteerd door Karin Bloemen. Het nieuwe lifestyle programma 100% TV is een samenwerkingsverband tussen het radiostation 100% NL en het 100% NL Magazine.

 

De Alpenzusjes zijn klaar voor carnaval met 'Hutje op de hei'
04-01-2012 16:37:00

Wie kent het nummer "Hutje Op De Hei" nu niet. Het kon wel eens een succesvolle opvolger worden van de carnavalskraker "Naar voren, na Achter" waarmee De Alpenzusjes in 2011 een grote hit in handen hadden. In februari 2011 werden de Alpenzusjes opnieuw geintroduceerd aan feestend Nederland. In juni verscheen de single “Jungle Dans’’ en ook dit werd een hit. Ondertussen hebben de Alpenzusjes nog meer feestknallers opgenomen met titels als "Bestel Maar", "Polonaise Medley" en nog vele andere.

Andre Pronk lanceert samen met De Foute dj's carnavalsnummer
04-01-2012 16:02:00

Andre Pronk heeft samen met De Foute dj’s het welbekende feestnummer "De Bostella" nieuw leven ingeblazen. Johnny Kraaykamp & Rijk De Gooyer en De Sjonnies brachten dit nummer al eerder uit met veel succes.  Zelfs 3FM dj Giel Beelen vond het een goed plaatje en volgens hem zal het zo maar een hit kunnen worden. We gaan de cd single promoten d.m.v. radio interviews en optredens door het gehele land.

Feestelijke CD presentatie 'De Wannebiezz'
04-01-2012 14:22:00

Op vrijdag 11-11-2011 hebben de Wannebiezz hun nieuwe carnavalssingle geïntroduceerd. Vanaf volgende week zal "Het zal me een worst weze" verkrijgbaar zijn en landelijk worden gepromoot. Om dit te vieren geven Rocco, Arie & Gilles op zondag 15 januari een feestelijk optreden op één van de gezelligste locaties van Vlaardingen. Op de Koningin Wilhelminahaven zuidzijde 13 staat een fraai horecapand, die onlangs van eigenaar is gewisseld. Tijdelijk prijkt de naam Flow en zo nog op de gevel.

Leen Zijlmans komt met nieuwe verrassende feest/carnavalssingle
04-01-2012 14:15:00

Op 8 maart 2009 bracht Leen zijn laatste album “Blijf wie je bent” uit. In 2010 verscheen de single “Alleen met jou”.  Momenteel is de Raamsdonksveer afkomstige zanger druk bezig met de voorbereidingen voor een compleet nieuw album welke in het voorjaar van 2012 gepresenteerd zal worden. Een van de liedjes die op het album komt te staan is “Ad de advocaat”. Dit is een gezellig ouderwets carnavalsliedje die vanaf heden al te downloaden is via de welbekende download portals. De bijbehorende videoclip zal binnenkort te zien zijn op o.a:  TV Oranje en andere bekende zenders.

Eerste officiële single van Charlotte ten Brink
04-01-2012 13:56:00

Charlotte ten Brink (23) geeft op 11 januari een HYVES concert waar haar eerste officiële single FOOL ten doop zal worden gehouden. De inmiddels grote schare fans maken kans om kaarten te winnen voor dit unieke exclusieve concert via de gelijknamige site. (er zijn duizenden aanmeldingen!). Ook komt er een videoclip bij de single, geregisseerd door Kees van Nieuwkerk en de hoofdrol zal worden gespeeld door Charlotte en acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen. 

Nieuwe single Willem Barth ...'Zeg Me'
04-01-2012 13:15:00

 “Zeg Me” is de nieuwe single van de populaire volkszanger Willem Barth. Het nummer is een Nederlandstalige bewerking van de huidige Europese nummer 1-hit van Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego (Nooossaa!). Deze track is een muzikaal uitstapje dat toevallig voorbij kwam en Willem niet kon laten schieten. Willem twijfelde géén moment en ging samen met een creatief team aan de slag om een leuke Nederlandstalige tekst te bedenken op het Braziliaanse thema.

Wachten op 12 februari is zeker niet “Alles wat ik doe”
03-01-2012 20:18:00

Het kan Marco Schouten niet snel genoeg gaan. Het jaar 2012 zal voor hem in het teken staan van de release van een album. Een album welke eind van het voorjaar zal gaan verschijnen. Maar voor het zover is krijgt Marco eerst de release van zijn nieuwe single “Alles wat ik doe”. Op zondag 12 februari a.s. zal de opvolger van “Als de zomerzon weer lacht” worden gepresenteerd in het Polmanstadion te Almelo. Onder het genot van een drankje ( en een aantal collega’s) zal het nieuwe nummer welke wederom in de studio van Martin Sterken is opgenomen ten gehore worden gebracht.

‘Daddy Cool’ speelt extra voorstelling voor kinderen uit Amsterdam Zuidoost
03-01-2012 19:28:00

‘Daddy Cool’ speelt al vanaf september 2011 in verschillende theaters in Nederland. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam Zuidoost. Een idee van de heer Komproe (vader van Jazz Komproe, die de rol van de kleine Sunny vertolkt) groeide uit tot een prachtige samenwerking tussen Albert Verlinde Entertainment (producent) en het DeLaMar Theater. Op woensdagmiddag 4 januari speelt ‘Daddy Cool’ geheel gratis.

Kayaman lanceert nieuwe single en clip
03-01-2012 19:12:00

Wat zou je doen als je voor één dag zou leven? In de nieuwe videoclip van kayaman wordt de vraag heel snel beantwoord: “Uit je dak gaan!” Het maakt niet uit wie je bent, waar je bent, je gaat helemaal los! Vandaag verschijnt de nieuwe single van het debuutalbum van Kayaman “Tulpenmanie”. Vol enthousiasme hebben er een aantal NK Top 10 skateboarders aan de clip meegewerkt evenals Raquel Tijsterman (van So You Think You Can Dance). Als producer van o.a. Ali B en Yes-R heeft Kayaman inmiddels zijn sporen verdiend.

Luisteraar van RADIONL vindt gestolen vrachtwagen Jannes terug
03-01-2012 18:03:00

RADIONL heeft vanmiddag samen met een luisteraar de gestolen vrachtwagen van Jannes teruggevonden. Chauffeur Arno Haarkamp belde naar aanleiding van een oproep naar de studio. De details die hij wist te geven over de truck maakte Jannes zeer enthousiast: “Mijn dank is heel groot Arno. Sjonge jonge jonge”. De details die Arno kon geven, waren voor Jannes het bewijs dat het daadwerkelijk om zijn gestolen vrachtwagen ging.  Arno stond op het moment dat hij belde met presentator Hessel Wijkstra bij de gestolen wagen in Almelo.

Maak kans op entreekaarten voor Mick Harren & Friends
03-01-2012 17:25:00

Op zondag 15 januari 2012 vindt bij uitgaansgelegenheid "Little Buddha", Kleine Gartmanplantsoen 17 te Amsterdam het gezellige muziekfeest "Mick Harren & Friends" plaats. Vanaf 16.00 uur zijn er optredens van Mick Harren, Dean Saunders, Henk Dissel, Hans Kap, Irma Derby, Sylvia Bruens, Ronald, De Uitverkorenen en een Mystery Guest.

‘De Zeven Zonden van Jeroen Bosch’ bij BravaNL
03-01-2012 14:24:00

Cultuurzender BravaNL begint het nieuwe jaar met een aantal fraaie producties van Nederlandse bodem. Zo vindt komende zaterdag 7 januari om 20.30 uur de tv-première plaats van ‘De Zeven Zonden van Jeroen Bosch’, een uitvoering van het Utrechtse muziekensemble Camerata Trajectina met bijdragen van schrijver Gerrit Komrij. De bijzondere muziektheatervoorstelling werd in oktober 2009 opgenomen in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Uitgangspunt is het beroemde schilderij De Zeven Hoofdzonden van Jeroen Bosch. De schilder heeft de zonden – Wellust, Woede, Vraatzucht, IJdelheid, Jaloezie, Hebzucht en Luiheid – als concrete personen voorgesteld. In de voorstelling zingen zij elk hun eigen lied, vertolkt door de zangers van Camerata Trajectina.

Optreden Ronnie Tober in Tirol groot succes
02-01-2012 18:55:00

Zanger/entertainer Ronnie Tober was gevraagd om afgelopen kerst op te treden in Oostenrijk. Op kerstavond bracht Ronnie zijn show in het prachtige hotel Hotel Klosterbäu in Seefeld. Ronnie, op de foto met de familie Seyrling, vond het fantastisch evenals de vele gasten in het prachtige hotel. Het Hotel wordt al meer dan 200 jaar gerund door deze familie.

Alle 13 Jaanke 8 januari in Raamsdonksveer!
02-01-2012 16:44:00

Alle 13 Jaanke zal zondag 8 januari een spetterend optreden verzorgen op Het Veerse ijsplein in Raamsdonksveer. Vanaf 16.30 uur zullen hun feesthits over de ijsbaan galmen, waaronder hun nieuwste carnavalskraker ´Orchidee´! In de aanloop naar de carnavalsperiode start Alle 13 Jaanke hun Feest-Toer in het centrum van Raamsdonksveer! Zij lanceren hun nieuwste single en ‘Het Veerse ijsplein’ is daarvoor een unieke gezellige locatie! Een warm hart wordt toegedragen aan de organisatie van dit mooie evenement.

Sjon en Sjeffrie geven deze week dagelijks show in Dolfinarium
02-01-2012 16:37:00

De eerste Sneeuwstorm van 2012 is gesignaleerd in het Dolfinarium. Terwijl in de meeste delen van Europa het kwik deze Kerstvakantie niet verder daalt dan tot het vriespunt, is het Dolfinarium gehuld in winterse sferen. Het komische duo Sjon & Sjeffrie presenteert in de Kerstvakantie zijn nieuwe show in het Dolfinarium: de Sneeuwstorm Show. Gemiddeld vindt de Sneeuwstorm driemaal daags plaats in het Harderwijkse zeezoogdierenpark.

West Friese Kees Stet middag in Ter Aar
02-01-2012 16:28:00

Op 15 januari 2012 van 13.30 uur – 17.00 uur, zal voor het eerst een West-Friese middag (Kees Stet) worden gehouden in Partycentrum Aardam. Marco de Hollander ontvangt dan Hannes Knoin en Piet Zee. Bekend van de zondagochtend RTV Hollands Midden radioshow van Disco Henkie (11.15 uur) Lachend het nieuwe jaar in, voor maar € 10.00 p.p. Tussen de conferences door zal Marco zelf optreden!

Youp van t Hek - sketch uit De 2e Viool, oudejaarsconference 2011 verschijnt op cd
01-01-2012 23:14:00

Nederland is veranderd. Ooit waren we trots op onze tolerantie. Trots op hoe liberaal we waren. Nu zijn we niets van dat al. We zijn überhaupt niet trots meer. We zijn ontevreden. Chagrijnig. En allesbehalve vooruitstrevend. We spelen internationaal de tweede viool. Onze snaren zijn overgevoelig geworden. We staan erg strak gespannen met z'n allen. Werk aan de winkel dus voor Youp. We moeten weer meer om onszelf kunnen lachen. Dat is wel aan hem toevertrouwd.

Enorme drukte in Enter bij lancering
01-01-2012 15:33:00

Het was vannacht druk in het altijd zo rustige Enter.  DE reden daarvan was dat John Enter , de man van” Drie haren op mijn borst”, zijn nieuwe cd ging lanceren. En die lancering ging gepaard met knal en siervuurwerk en natuurlijk het nodige vocht. Om even na 12 uur was het dan eindelijk zover. Nederland in het algemeen en Enter in het bijzonder was getuige van de lancering van "Mijn mooiste Beth".

Videoclip nieuwe carnavalskraker W-dreej online
01-01-2012 00:39:00

Christel van Rijn, Hay Wilders en Quinn Warmerdam, bij het grote publiek bekend als W-Dreej en tweevoudig Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers (L.V.K.) winnaar, hebben hun nieuwe carnavalskraker, Doot ’s Gek, voorzien van een videoclip is op internet te bekijken en zal op korte termijn bij de locale en regionale omroepen, evenals TV Oranje te zien zijn. 

De Jaarwisseling bij TV Oranje
31-12-2011 16:18:00

Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling. Rond Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk weer dé zender voor iedereen die een feestje wil bouwen! Je kunt genieten van een werkelijk enorme hoeveelheid feestclips van Nederlandse artiesten. In de aanloop naar Oudejaarsavond is de marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000 in volle gang.

Nieuwe single van het IJsselduo verschijnt in januari 2012
30-12-2011 15:07:00

Het welbekende uit Kampen afkomstige IJsselduo bracht afgelopen woensdag een bezoek aan de studio van Terry en Joly West om hun nieuwe single in te zingen. Enkele maanden geleden besloten Arnold en Marianne een nieuwe weg in te slaan met hun single "oh oh baby" en zochten destijds contact met Terry West. Deze samenwerking bleek een schot in de roos en de opvolger wordt verwacht in januari 2012.

Jannes scoort opnieuw beste Hollandse nummer ooit
30-12-2011 09:34:00

Jannes staat opnieuw met het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’ op nummer één in de Hollandse 100. Hij wist ‘Zij gelooft in mij’ van André Hazes voor te blijven. De lijst met de honderd beste Nederlandstalige hits aller tijden is samengesteld door de luisteraars van RADIONL. Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Jannes met het nummer ‘Zwevend naar ’t geluk’ uitgeroepen tot de meest populaire single ooit. “Het is een eer dat de fans hun stem uitgebracht hebben op een nummer van mij, het geeft mij kracht.

Shanghai decor voor unieke concerten Petra Berger
30-12-2011 01:01:00

Het jaar 2012 begint voor Petra Berger met internationale allure. Samen met het succesvolle Guido’s Orchestra, reist de blonde zangeres voor een reeks concerten af naar de  Mercedes Benz Arena in Shanghai. Liefst vier shows staan gepland in de 18.000 stoelen tellende mega zaal. Al eerder werkte Petra Berger samen met Guido’s Orchestra. Petra vertelt; ‘ Guido heeft met zijn fantastische orkest al eens meegespeeld op een van mijn albums, live spelen doen we nu echter voor het eerst samen. En dat in zo’n locatie in Shanghai!

NRC Handelsblad publiceert artikel over Tom van der Borst (Clipstudio.nl)
30-12-2011 00:40:00

In de TV Oranje Top 1000 van 2011 staan 52 clips die gemaakt zijn door Tom van de Borst. Hij mag dan ook gezien worden als 1 van de hofleveranciers van TV Oranje. Op z'n website www.clipstudio.nl  staan tientallen namen van artiesten waarmee hij heeft samengewerkt. Tom is ook verantwoordelijk voor de opnames van het populaire muziekprogramma Brabant Toppers. Brabant10 tv en het door Ivo Franklin en Tom van der Borst geproduceerde en bedachte TV programma zijn begin december een meerjarige overeenkomst aangegaan.

The Voice Of Holland in Concert
29-12-2011 13:14:00

De tweede serie van The Voice of Holland is op TV bij RTL4 met elke vrijdagavond gemiddeld drie miljoen kijkers een groot succes. Wekelijks zitten de fans in spanning te wachten wie er door mag naar de volgende ronde. De coaches Marco Borsato, Angela Groothuizen, Nick & Simon en VanVelzen staan soms voor onmogelijke keuzes! Begin 2012 zijn de kwartfinales, maar eind 2011 is eerst nog de Heineken Music Hall! Woensdagavond was de uitverkochte Heineken Music Hall totaal in het bezit van The Voice Of Holland!

Franka 25 jaar VJ bij Radio Mexico
29-12-2011 12:22:00

Ze begon als Lady Elvis bij piratenzender "Radio Mexico Den Bosch" en nu draait ze al 25 jaar. Met vele verzoekjes draaide Lady Elvis er flink op los. Ze bleef Radio Mexico trouw in goede en slechte tijden. Zo werd Radio Mexico vele keren uit de lucht gehaald en moesten ze weer nieuwe spullen aanschaffen,maar dat was nooit een probleem.

Op 1 januari lanceert John Enter zijn nieuwe single
29-12-2011 12:13:00

Wie kent hem niet. John Enter het feestbeest uit Enter zit in 2012 30 jaar in het vak en dat gaan we meemaken. Diverse muzikale activiteiten staan er op het programma waaronder na 30 jaar de release van zijn debuutalbum. Maar voor het zover is zullen er de nodige singles verschijnen en daarvan verschijnt de eerste direct de eerste dag van 2012. Direct na middernacht zal letterlijk de single de lucht in worden geschoten. "Mijn mooiste beth" is de titel en pas exact in het komende carnaval.

André van Duin verlengd en sluit tour af inDeLaMar Theater
29-12-2011 12:00:00

Ja hoor…daar is ie weer!, de nieuwe theatervoorstelling van André van Duin, is een succes en wordt verlengd. De volkskomiek keert in mei, na een tournee langs Antwerpen en de grote steden van ons land, terug naar het DeLaMar Theater voor twaalf extra voorstellingen. De kaartverkoop is reeds gestart. 

Sandra Mooy komt met Nederlandstalige single
29-12-2011 10:38:00

Dit zijn de dagen waarop velen goede voornemens bespreken. Het is algemeen bekend dat voornemens vaak geen lang leven hebben. Daar heeft Sandra Mooy iets op gevonden want zij komt met haar nieuwe single "Vlieg als een meeuw". Een single met een tekst die ons allen op het hart drukt te genieten van het leven en vooral te gaan leven. “Jaren, voorbij gaan de jaren en ze vliegen voorbij, leven durf toch te leven leef en wees vrij…” dat is het begin van deze geweldige nieuwe single van de zangeres welke al 4 albums heeft uitgebracht.

D!kdakkers knallen het nieuwe jaar 2012 in
28-12-2011 12:28:00

De nieuwe single van de D!kdakkers heeft als titel "Oef" en verteld over het opperhoofd der indianen in het land van Winnetou. Een echte feestplaat die meteen ingezet gaat worden voor carnaval 2012. Ook de clip bij dit nummer is zeer speciaal en zeker de moeite van het kijken waard. De release heeft ondertussen plaats gevonden en is een Berk Music productie. De titel van het Album "Oef Oef" is gelinkt aan de single "Oef" die eind dit jaar verschijnt. Op het album staan alle recente tracks van de D!kdakkers plus een aantal bonus tracks.

Jaarmixen DJ Zwaanski en DJ Ger op Radio Caramba
28-12-2011 11:52:00

Op ouderjaarsdag blikt Radio Caramba traditiegetrouw weer terug op het afgelopen jaar. Net als voorgaande jaren doet de feestradio dat met het uitzenden van de Radio Caramba Jaarmix van DJ Zwaanski. Daarnaast is dit jaar ook een jaarmix te horen van DJ Ger. De jaarmix van DJ Ger is dit jaar op meerdere radiostations te horen, maar in 2012 zal DJ Ger zijn jaarmix exclusief voor Radio Caramba produceren. Dit zijn het radiostation en de DJ overeengekomen.

Phil Collins 'Against All Odds' heet nu 'Zie mij hier nu staan'
28-12-2011 11:39:00

Marian Mayloo is haar naam. Geheel onbekend is deze zangeres niet in de vaderlandse showbizz. Ze is al jaren de zangeres van de coverband Load. Zingen is voor haar een passie een uitlaatklep. Met haar debuutsingle “Was je maar hier”/ “Wish you were here” kreeg ze aandacht op diverse radiozenders. . Alle reden op opnieuw de studio in te duiken en een nieuw nummer op te nemen. "Zie mij hier nu staan" is de titel en voor velen geen onbekende melodie want velen zullen de hitsingle "Against all odds" van Phil Collins erin herkennen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 25 september t/m zondag 1 oktober

                  Erik van Klinken - Net als toen

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl