RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Jessica Malfait
27-09-2012 12:26:00

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan de opvolger van de zomersingle “Baila mi Amor” van Jessica Malfait. Op 1 juli 2012 verscheen na 4 jaar radio stilte weer een nieuwe single van de knappe 26 jarige zangeres. De reacties hierop waren vanaf het eerste moment al overdonderend. Het liedje scoorde wekenlang in menige playlist en hitlijst in Nederland en België. Na de vele positieve reacties op haar comeback en haar nieuwe single wist Jessica het zeker. Er moest zo spoedig mogelijk een waardige opvolger komen.

Kees Neerings lanceert 'T’is weer voorbij die mooie zomer'
27-09-2012 07:56:00

De nieuwe single van Kees Neerings heeft alle potentie om een hit te worden. Nu de herfst is begonnen en de temperatuur daalt, is een eigentijdse versie van de Gerard Cox Klassieker een liedje dat mensen aanspreekt en vanzelfsprekend meegezongen kan worden. Deze nieuwe versie zal ook bij de luisteraars van radiostations een feest der herkenning zijn. Kees is geboren op 29 mei 1971 in Utrecht. Pas op zijn 33ste is hij wat begonnen met zingen nadat hij op een feestje voor de grap de ingehuurde zanger uit de brand hielp.

Marco Schouten genomineerd voor de Award nieuw Nederlands talent
26-09-2012 16:21:00

Al sedert enkele jaren is de Almelose zanger Marco Schouten niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz. Eerst in een band daarna als duo is Marco nu alweer een 2 tal jaren op de solotoer. En met succes. De afgelopen 2 jaar heeft hij meerdere singles uitgebracht waarbij velen de hitlijsten hebben gehaald. Ook zijn meest recente single "Meisjes van plezier" is wederom een schot in de roos. Radiozenders die het nummer opnemen in hun playlijst en daardoor wordt het ook veel als verzoekplaat aangevraagd op de diverse zenders.

'Nooit meer alleen' nieuwe single André Groote
26-09-2012 14:03:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Joop van Tellingen in het Familieportret op RTV Utrecht
26-09-2012 12:18:00

Aanstaande donderdag 27 september zendt RTV Utrecht ter nagedachtenis van Joop van Tellingen een speciale aflevering uit van Het Familieportret . Deze uitzending staat compleet in het teken van de op 13 september jongstleden overleden paparazzifotograaf. Het programma is opgenomen eind 2011 toen het goed leek te gaan met Joop. Hij praat heel open en eerlijk over moeilijke momenten en angstige tijden.

100% NL dj Colin Banks achter de tralies
26-09-2012 12:14:00

100% NL dj Colin Banks schrijft op donderdag 4 oktober radiogeschiedenis door zijn programma te presenteren vanuit een hondenkennel in Dierenopvangcentrum Amsterdam.  Colin laat zich op dierendag 12 uur lang opsluiten in de kennel in het kader van de actie van het Amsterdamse asiel, ‘Help! Ik heb een hondenleven. Zo kan hij aan den lijve ondervinden hoe het leven van een asielhond eruit ziet en geld inzamelen voor het asiel. Colin zal in in zijn programma van 07.00 uur tot 10.00 uur een aantal gasten ontvangen in zijn kennel en hij zal ook helpen om andere gasten op te sluiten, waaronder Fabiënne de Vries en Belinda Meuldijk.

RADIO 2 schenkt ruimschoots aandacht aan het nieuwe album van Django Wagner
26-09-2012 03:01:00

Tijdens de “Gouden Uren” uitzendingen zal er iedere dag door presentator Daniel Dekker ruimschoots aandacht worden geschonken aan de komende release. Het album ligt donderdag 5 oktober in de winkel. Django heeft in alle rust de tijd genomen om tot een prachtig resultaat te komen en alle inspanningen lijken te worden beloond. Bij Django gaat het om de muziek en zijn stem raakt je direct vanaf het eerste moment. Voor menig muziekliefhebber een absolute aanwinst.

Arnold Hofmans geeft wederom zijn nieuwste single GRATIS weg
25-09-2012 20:11:00

Als voorloper op zijn album “Zo en niet anders” gaf Arnold Hofmans de single “Waarom fluister ik je naam nog”als gratis download weg. Omdat hier zo positief op werd gereageerd door liefhebbers van het Nederlandstalige lied alsmede de radio stations is besloten om ook de single “Geloof je echt dat ik nog terug kom” als GRATIS download weg te geven ism. Rood-Hit-Blauw Produkties. De tekst  is door Arnold Hofmans zelf geschreven en geproduceerd in samenwerking met Kees Tel. Het is een echt levenslied geworden.

Danny & Erna Temming ontvangen eerste exemplaar Utrechtse editie van de Telegraaf
25-09-2012 20:06:00

Vrijdag 28 september a.s. zullen Danny en Erna Temming op feestelijke wijze het eerste exemplaar van de Utrecht editie van de Telegraaf in ontvangst nemen.Zij zijn vereerd hiervoor gevraagd te zijn door de redactie van de Telegraaf. De presentatie vind plaats bij Brasserie Domplein, Domplein 20, 3512JD te Utrecht. Aanvang 15.30 uur.

Dana Winner Zingt…
25-09-2012 18:17:00

Dana Winner, de zangeres met de gouden stem, brengt een gloednieuwe adembenemende theater show. Dana Winner, heeft zich ontwikkeld tot een van de meest inspirerende, trendsettende zangeressen in de Nederlandse theaterwereld. Een prachtige dame met een fantastische stem brengt weergaloze luisterliedjes, met een boodschap die iedereen in het leven aanspreekt. Na drie succesvolle tournees, meer dan twee miljoen verkochte cd’s in binnen en buitenland komt Dana Winner terug op de theater planken.

Ronald Reinders doet er een kusje op
25-09-2012 13:01:00

Het debuutalbum van Ronald Reinders & band ligt al weer enkele weken in de cd speciaalzaak. Het album heet ‘Liedjes‘. Een verzameling liedjes die bij je binnen komen en je voorlopig niet meer loslaten. Er zijn 13 nummers die stuk voor stuk een verhaal vertellen en waar iedereen een hoop dingen in kan herkennen. Over verdriet en geluk. Over de grote, maar ook de alledaagse kleine dingen. Van stevig tot breekbaar en van grappig tot een brok in de keel. Van het (debuut) album is nu de single "Kusje d'r op" verschenen.

'Must Be Love' nieuwe single Erwin Nyhoff
25-09-2012 12:41:00

Erwin Nyhoff heeft een nieuwe single uit. Erwin werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons, een band die op Pinkpop stond, naar America ging en verschillende hits had in Nederland en Vlaanderen. Met name “You Still Think” werd veelvuldig gedraaid in Nederland en Vlaanderen. In 2001 scoorde Nyhoff zijn eerste solo-hit "About Our Love." Dit in America opgenomen nummer behaalde de 96e positie in de Single top 100.

Sjonnie & Anita laten ons blozen
25-09-2012 12:32:00

Met het verschijnen van de single "Je laat me blozen" kan er een nieuw muzikaal hoofdstuk worden toegevoegd aan de muzikale carrière van het populaire Brabantse duo Sjonnie & Anita. Hun carrière begint als duo in 2004 ontmoet en  de muzikale vonk overschiet. Hun debuut single "Duizend en een strerren", geschreven en geproduceerd door Kees Tel, was een schot in de roos. De plaat behaalde in diverse hitlijsten een plaats in de hoogste regionen. Diverse radio en t.v. optredens volgden en vanaf dat moment is het duo niet meer weg te denken uit de vaderlandse showbizz.

Ter Apel in de ban van Boeskool
24-09-2012 20:39:00

Zaterdag 29 september is het jaarlijkse Boeskoolfeest in Ter Apel. In het gehele dorp zal het bruisen van de activiteiten. Naast een aantal doe activiteiten is er ook van alles te zien en alles wordt gecombineerd met een kilometers lange braderie en muziek op vele plaatsen. Een van de plaatsen waarop volop muzikale activiteiten zijn is aan het begin van de  braderie aan de Hoofdstraat in Ter Apel.

12-jarige Gino Graus wint het Buma NL Demopanel
24-09-2012 18:53:00

Afgelopen donderdag zijn tijdens de Buma-Awardshow 2012 diverse prijzen uitgereikt aan de vertolkers van het Nederlandstalige lied. De pas 12-jarige Gino Graus deed mee aan het demopanel waarbij een vakkundige jury (Daniel Dekker/ Vinzzent/ Robby Langendorf/ Rene Dekker) een oordeel velde over de diverse muziek-inzendingen. Gino werd door hen unaniem gekozen als winnaar met het lied  “Toch zit jij altijd in mijn hart”.

Kaartverkoop Hollandse Sterren Gala in Ter Aar gaat als een speer
24-09-2012 11:40:00

Al meer dan de helft van de kaarten voor het komende Hollandse Sterren Gala in Ter Aar is verkocht. Op zaterdag 27 oktober zal voor de vijfde keer dit evenement in het dorp plaatsvinden. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en het meezing gehalte is hoog. Marco de Hollander presenteert het feest, zingt zijn grootste hits, en krijgt deze avond zijn nieuwste album uitgereikt.

Laatste kaarten beschikbaar voor de albumpresentatie Wesley Klein op 28 september in Leiden
24-09-2012 11:28:00

“Volg Je Hart’’ is het 2e album van Wesley Klein. Na zijn debuut album Vandaag en Morgen, komt Wesley geheel in eigen stijl terug. De twee succesvolle cd singles ‘Angel’ en de grote hit “Waait, Waait Weg’’ blijken slechts een voorproefje te zijn van het album. Met titels als Lief, Droom Met Mij, Jij Bent Een Zonde Waard zal Wesley een dijk van een album afleveren waar je niet omheen zal kunnen. Vrijdag 28 september presenteert Wesley Klein zijn studioalbum ‘Volg Je Hart’ in danssalon ‘In Casa’ te Leiden.

Drukke tijden voor Anita van de Rapsodies
23-09-2012 18:24:00

De komende dagen is Anita op kantoor bij Johan Hense van VNC Music in Zundert druk bezig met het samenstellen van het jubileumalbum dat begin november zal verschijnen. Daarop komen een aantal liedjes te dtaan die ze de afgelopen jaren zowel solo als met The Rapsodies heb uitgebracht. Omdat er in de afgelopen jaren veel is uitgebracht is de keuze moeilijk. Ook zal er een dvd bij zitten met een aantal clips. Uiteraard zullen er ook de laatst verschenen nummers op staan.

Diana Dekkers presenteert nieuwe single in 's-Hertogenbosch
23-09-2012 17:55:00

Eind augustus dook Diana Dekkers de studio van Mario Veldman in om de opvolger van "Je t'aime" op te nemen. Op zondagmiddag 4 november 2012 zal ze deze presenteren bij Café-Zaal Schutterswelvaren, Ketsheuvel 7 te 's-Hertogenbosch. Meewerkende artiesten zijn: Franky Falcon, Colinda, Marco Meesters, Kapalone, Jack Verduyn, Jordy Falcon, Arno Verduyn, Marty Krete en natuurlijk Diana zelf. De presentatie is in handen van Ben Franswa.

TV Oranje Supporters gratis naar LEGO® WORLD!
23-09-2012 13:28:00

LEGO WORLD is het grootste LEGO-spektakel ter wereld en zal dit jaar voor de twaalfde keer plaatsvinden. Van woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober 2012 kun je in de IJsselhallen Zwolle wederom genieten van zes grote hallen met heel veel LEGO plezier.

Ronnie Tober ontvangt Michiel de Ruyter prijs
23-09-2012 02:51:00

In het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam werd zanger/entertainer Ronnie Tober tot de eerste winnaar van de Michiel de Ruyter Prijs uitgeroepen. De zanger laat volgens de jury met zijn Ronnie Tober Foundation zien hoe je met creativiteit de maatschappij kunt veranderen.De Ronnie Tober Foundation heeft als doel om mensen met een verstandelijke beperking uit hun isolement te halen.

René Becker & Silvia Swart te gast bij TV Lucky Joe op zondag 30 september
22-09-2012 16:47:00

Na de eerste opname van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 1 april jl. bleek er veel animo te zijn voor het programma bij artiesten en omroepen. Vandaar dat Stichting Lucky Joe besloten heeft om dit jaar nog 2 programma’s op te nemen in Stadskanaal. Het is een muziekprogramma met bekend en onbekend talent uit heel Nederland maar ook de Duitse schlagerartiesten melden zich al bij Joseph om mee te werken aan het programma.  Vanaf aflevering 1 hebben wij de rubriek “Herinnert u zich deze nog”  en deze rubriek is zeer geliefd bij het aanwezige publiek.  De eerstvolgende opname is op zondagmiddag 30 september  bij zaal Gossen in Stadskanaal.

Mulder en Mulder hebben de 'Oranje Kroon'
22-09-2012 15:14:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 24 september is dat ‘Butterfly’, de nieuwe single van Mulder en Mulder. Na ‘Ben in de Hemel’ & 'Bam Bam' komen Willem en Wesley nu met een sfeervolle nieuwe versie van dit liedje van de Franse zanger Danyel Gérard uit 1971. De heren Mulder hebben het in een Hollands jasje gestoken en dat zal in Nederland zeker goed voor een hit! De clip van ‘Butterfly’, waarop vader en zoon paardrijdend te zien zijn, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Maak kans op kaarten van Lesley Williams brengt ‘Ode aan André Hazes’
22-09-2012 14:27:00

Op zaterdag 13 oktober verzorgt Lesley Williams het unieke tribute-concert ‘Ode aan André Hazes’ in De Meijert te Mijdrecht. De beste Hazes-vertolker van Nederland brengt samen met zijn fantastische tribute-band Total Eclipse de bezoekers anderhalf uur lang terug naar een onvergetelijke periode uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Alle hits van de grootste volkszanger die Nederland ooit rijk was, en dat waren er heel veel, trekken in één lange muzikale rij voorbij. Een voorprogramma met o.a. DJ Cor en zangeres Samantha Steenwijk, een afterparty met DJ René en een gastoptreden van Bart Brandjes.

Jennifer Ewbank nieuwe ambassadeur van WSPA Nederland
21-09-2012 20:33:00

Vandaag maakt WSPA Nederland haar nieuwe ambassadeur bekend: zangeres en pianiste Jennifer Ewbank (1987). De ster van The Voice of Holland komt al haar hele leven op voor dieren en nam zelf het initiatief om actief te worden voor WSPA. Jennifer zal zich als ambassadeur inzetten tegen dierenleed en roept haar fans op om hetzelfde te doen. “Mijn vriend en manager worden soms gek van me.” vertelt Jennifer aan WSPA, “Als we onderweg zijn en ik zie een dier in nood, dan moeten we stoppen om te helpen.”

Zoektocht naar Annie maakt kans op Gouden Stuiver 2012
21-09-2012 20:20:00

De zoektocht naar de beste musicalkids van Nederland (RTL Telekids en RTL Koffietijd) is geselecteerd voor de Gouden Stuiver, de publieksprijs voor beste jeugdprogramma. Dit betekent dat het programma kans maakt genomineerd te worden voor deze prestigieuze prijs. Afgelopen lente hebben 1.200 meiden auditie gedaan voor de felbegeerde titelrol in de musical Annie of één van de rollen van weesmeisje. De audities vonden in heel het land plaats en hebben wederom bewezen dat het in Nederland barst van het jonge musicaltalent.

Ilse DeLange’s album ‘Eye Of The Hurricane’ binnen op nummer 1
21-09-2012 16:16:00

Vorige week werd de release van Ilse DeLange’s nieuwe album ‘Eye Of The Hurricane’ groots gevierd met een releaseparty in het GelreDome. Het album maakt ook meteen een grootse binnenkomst in de albumlijst, want vandaag is ‘Eye Of The Hurricane’ vanuit het niets op nummer 1 binnengekomen. Afgelopen maandagavond bleek al dat het album een succes zou worden, want toen kreeg Ilse meteen al een Gouden Award uitgereikt bij ‘De Wereld Draait Door’.

Gers Pardoel zingt soundtrack ‘Alles Is Familie’
21-09-2012 16:14:00

Gers Pardoel heeft de titeltrack van de nieuwe Nederlandse film ‘Alles Is Familie’ gemaakt. De single is een bewerking van het bekende Doe Maar-nummer, dat de populaire rapper opnam voor de EP ‘Versies / Limmen Tapes’ die deze week verschijnt. De productie van ‘Liever Dan Lief’ deed Gers samen met Postman. ‘Alles Is Familie’ is het vervolg op de bekende film ‘Alles Is Liefde’ en zal eind november in première gaan.

Talloze reacties voor Bouke na RTL programma
21-09-2012 11:02:00

De aanwezigheid van Bouke in het RTL4 programma Gypsy Girls is niet onopgemerkt gebleven. Bouke was in de uitzending te zien als zanger tijdens een groots communie feest van woonwagenbewoners in Drenthe. Na de uitzending van donderdagavond kreeg Bouke talloze e-mails van fans en belangstellende,  opvallend veel meisjes en vrouwen reageerden. “Geweldig om te merken dat ik zoveel mensen gelukkig kan maken met mijn muziek” aldus de sympathieke zanger Bouke. 

Sylvia Corpiér & haar RODE DRAAD…..
21-09-2012 10:58:00

Zangeres Sylvia Corpiér uit Groningen, viert op zondagmiddag 30 september a.s, haar 25 jarig jubileumfeest en tevens haar albumpresentatie. Locatie: Noordehoogebrug ( Dorpshuis) in Groningen. De  zaal is open vanaf 13.30  uur en de aanvang is om 14.00 uur. Tegen 18.00 uur is het volgens planning afgelopen. In principe is kaartverkoop nu gesloten. Met hoge uitzondering kunnen er misschien nog een paar kaarten worden verkocht aan fans van het Nederlandstalig lied. Bel dan naar 06- 3000 6163.

Glennis Grace en Jan Smit beste zanger en zangeres
21-09-2012 10:47:00

Gisteravond zijn de Buma Award uitgereikt aan Glennis Grace en Jan Smit. Zij gaan naar huis met de Award voor respectievelijk Beste Zangeres en Beste Zanger. De Buma NL Award is dé prijs voor Nederlandse musici en auteurs. Voor Jan Smit zijn tweede prijs van de avond. Eerder werd al bekend dat hij de TrosKompas Oeuvre Award heeft gewonnen.

Gebroeders Ko verkozen tot Beste Schrijvers van Nederland
21-09-2012 10:39:00

De Gebroeders Ko hebben donderdag avond in een stampvol Theater de Parade in ’s-Hertogenbosch de Buma NL Award voor Beste Auteurs van Nederland ontvangen. De jury roemde de gedrevenheid waarmee de Gebroeders Ko niet alleen hun eigen nummers componeren en schrijven maar ook voor andere artiesten Hits produceren en natuurlijk hun succes buiten de Landsgrenzen.

Nick en Simon ontvangen GOUD van Johan Cruijff
20-09-2012 06:49:00

Gisteravond ontvingen Nick & Simon een gouden award voor hun nieuwe album “Sterker”. Dit gebeurde in een uitverkocht Carré en werd tegelijkertijd meebeleefd door duizenden enthousiaste fans, die verspreid over 55 bioscopen, live het concert “Sterker In Carré” hadden gezien. Johan Cruijff  reikte het eerste exemplaar uit en vervolgens reikte Madeleine van der Zwaan, goud uit omdat in de voorverkoop al meer dan 25.000 exemplaren zijn verkocht. 

Opvolger voor Dennis Cornelissen
19-09-2012 20:13:00

Al enkele jaren reppen insiders van de Nederlandse muziek over de mogelijkheden van zanger Dennis Cornelissen die als een talent wordt aangemerkt. Als jochie was Dennis al in de ban van de muziek en vanaf zijn veertiende ontstaat zijn passie voor zingen waarvoor hij al snel allerlei complimenten krijgt. De zanger werd op 30 oktober 1992 geboren en is afkomstig uit Haulerwijk, gelegen tussen Drachten en Assen. Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd heeft Dennis al een album ‘In Vuur En Vlam’ en zeven singles op zijn naam staan.

Voorverkoop cd presentatie Saskia Damen van start gegaan
19-09-2012 19:43:00

Het lijkt allemaal zo ver weg maar toch is afgelopen weekend de voorverkoop begonnen van de komende cd presentatie van Saskia Damen. De afgelopen maanden stond haar muzikale leventje geheel in het teken van "Rio"en zij heeft met dit nummer vele speel- en hitlijsten gehaald. Maar het succes moet een vervolg krijgen en is ze druk zoekende geweest naar een opvolger.

Henk Ruwette lanceert 'Amore per sempre'
19-09-2012 19:35:00

"Ajax, geef ze van katoen" was de allereerste (vinyl) single die verscheen van de in 1955 in Amsterdam geboren volkszanger Henk Ruwette. Inmiddels heeft Henk meerdere singles en de albums ‘Al regent het voor jou’ en ‘Aan de andere kant van de brug’ op zijn conto staan.  Henk begon zoals zo velen onder de douche met het zingen; Het zal vast niet verbazen dat liedjes van plaatsgenoten André Hazes en Koos Alberts, artiesten die Henk ook bewondert, vaak passeerden tijdens het badderen.

Nieuwe single Danny & Angélique echte smartlap
19-09-2012 18:00:00

Danny en Angélique groeiden beiden op in de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. Zij waren al langer onafhankelijk van elkaar actief in de muziek voordat zij in 1999 met ‘Ik heb de hele dag aan jou gedacht’ hun eerste duettensingle op de markt brachten. Twee jaar eerder zong Danny in de band Peanuts en trof hij tijdens repetities Angélique aan. Vervolgens zong het tweetal ’De regenboog’ van Marianne Weber & Frans Bauer en dat klonk zo goed dat dat het vertrekpunt werd van het duo Danny & Angélique.

CliniClowns en Gebroeders Ko organiseren benefietconcerten
19-09-2012 14:30:00

De Gebroeders Ko organiseren ter gelegenheid van hun 15-jarig bestaan samen met Stichting CliniClowns, die dit jaar 20 jaar bestaan, op zondag 11 november twee spetterende benefietconcerten waarvan de opbrengst van de kaartverkoop geheel ten goede komt aan Stichting CliniClowns.

Clip van DJ Dompa en De Mens online
19-09-2012 14:23:00

De clip van "Feestje hier, feestje daar van DJ Bompa & De Mens staat inmiddels op YouTube en is al te bewonderen op TV Oranje. Begin september kwam het feestnummer digitaal uit bij Berkmusic op het Zebralabel en in tal van playlisten bij landelijke radiostations is het lied al opgenomen. Het is de voorloper op de maxifeestsingle die begin 2013 fysiek zal uitkomen. De beelden van de clip zijn geschoten tijdens de opnamedag van Hart voor Muziek in Eindhoven toen het 35 graden was.

De Fantasticos stellen zich voor
19-09-2012 13:48:00

De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied! Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak. Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop