RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Cd presentatie Jessica Malfait in Prinsenbeek
25-06-2012 08:28:00

Zaal D'n Henk aan de Spoorstraat 31 te Prinsenbeek staat aanstaande zondag 1 juli in het teken van de singlepresentatie van Jessica Malfait. Begin juni 2012 besluit Jessica in zee te gaan met Jolanda Clement van JC Event – JC Records. Samen besluiten ze vaart te zetten achter de comeback van de 26 jarige zangeres en maken afspraken om zo snel mogelijk de studio weer in te duiken. Na 4 jaar radio stilte lanceert ze haar nieuwe single "Baila Mi Amor" die landelijk zal worden uitgebracht op platenlabel JC Records. Met deze vrolijke en verrassende single geschreven en geproduceerd door Laurens van Wessel hoopt Jessica dat zij daarmee weer een mooie plaats kan veroveren in de playlisten en hitlijsten bij de diverse radiostations. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van oa. Johan Heeren, Rinus Ponsen en Gino.

Debuutsingle van Arijan Vingerhoets
24-06-2012 14:08:00

“Waar Het Zomer Zal Blijven” is de debuutsingle van de 39-jarige Arijan Vingerhoets uit Tilburg. Deze vader van 3 dochters begon al op 10-jarige leeftijd met zingen van liedjes van o.a. Danny de Munk. Na diverse talentenjachten werd Arijan uitgeroepen tot “Talent Van De Maand” bij TROS/Sterren.nl. In een speciale uitzending werd Arijan begeleid door niemand minder dan René Schuurmans. En nu is het dan tijd voor de allereerste single van Arijan Vingerhoets.  “Waar Het Zomers Zal Blijven” heeft een sterk zomers karakter.

Mega Piraten Festijn Marum en Lemelerveld geannuleerd
24-06-2012 13:19:00

Het Mega Piraten Festijn zal dit jaar de edities van Marum en Lemelerveld overslaan.  Dit heeft te maken met de economische omstandigheden op dit moment.  Het risico is groter dan ooit, aldus Eddie Mensink.  Om uit de kosten te komen moet het Mega Piraten Festijn minimaal 7000 bezoekers hebben en dat is in de huidge markt niet zeker! Het Mega Piraten Festijn in Neer op zaterdag 29 september gaat uiteraard WEL door, hiervoor zijn intussen bijna de helft van de kaarten verkocht.  

Anita (van Ed) loopt 50 km voor de Stichting ALS
24-06-2012 12:03:00

Anita van het Zeeuwse duo Anita & Ed gaat op zaterdag 7 juli proberen om 50 kilometer te lopen voor de stichting ALS. Dit heeft ze belooft aan haar inmiddels overleden schoonmoeder. Anita wil proberen om geld binnen te halen voor deze belangrijke stichting. Onderzoek is erg hard nodig voor deze dodelijke ziekte. Vanuit de fanclub kwamen er signalen dat er diverse fans willen sponsoren en vragen hoe je dit kunt  doen. Alle info hierover is HIER te lezen. ALS is nog steeds té onbekend bij de mensen. En deze dodelijk ziekte is gewoon zo verschrikkelijk.

Vinzzent komende donderdag 28 juni in het Oranje Café
23-06-2012 14:50:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal zijn van start gegaan met het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen. Het volgende Oranje Café is op donderdag 28 juni in Café Dommel 18 in Eindhoven. Daarbij kun je genieten van een live optreden van niemand minder dan Vinzzent!

Grad Damen in Fort Boyard 2012
23-06-2012 11:51:00

Volkszanger Grad Damen is gisteren vertrokken vandaag naar Frankrijk voor de opnames van het programma Fort Boyard. De deelnemers van de verschillende teams zijn inmiddels bekend. In het fameuze fort aan de Franse westkust nemen zes teams het tegen elkaar op. De deelnemers zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Grad Damen zit in het team van de artiesten. Fort Boyard, gepresenteerd door Lauren Verster en Gerard Ekdom, is vanaf september te zien op Nederland 3.

Ronnie Ruysdael heeft de 'Oranje Kroon'
23-06-2012 11:45:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 25 juni is dat ‘Komkommerbij’ van Ronnie Ruysdael. Gaat deze nieuwe single nou over de komkommertijd in omroepland, probeert Ronnie de door de EHEC-bacterie geplaagde komkommertelers een duwtje in de rug te geven of wil hij Boer Zoekt Vrouw-komkommerteler Arthur aan de vrouw helpen? Het is allemaal een beetje waar, maar uiteindelijk wil Ronnie iedereen een beetje bij elkaar brengen!

Wederom single van Henry en Monique
23-06-2012 11:41:00

Henry en Monique zijn druk met de promotie van hun zomersingle "Vaya Con Dios". Het duo heeft onlangs de felbegeerde RADIONL trofee in de wacht weten te slepen. Ze zijn ontzettend blij met de trofee mede omdat het de eerste productie is  met hun band ViDo DaViTo. Dat een landelijk radiostation de single heeft opgepakt geeft hen vertrouwen. Darnaast staan ze inmiddels  3 weken op een eerste plek bij Radio Aalburg en 2 weken op 1 bij radio Melinda in België.

Nieuwe album van Jannes op de hoogste positie binnengekomen van de album charts
22-06-2012 13:32:00

Jannes’ nieuwste album ‘Op Volle Kracht’ is vandaag op de hoogste positie binnengekomen van de album charts. Met een voorsprong van ruim 20 procent op de nummer 2 (Justin Bieber – Believe) is Jannes deze week de best verkochte album-artiest. Het is de vijfde keer dat Jannes de Nederlandse Album charts aanvoert met een nieuw album. Afgelopen week presenteerde de uit Drenthe afkomstige zanger zijn album ‘Op Volle Kracht’ vol trots tijdens de Jannes fan-avond in De Bonte Wever in Assen waar meer dan 1.000 fans op af waren gekomen.

Ray en Monica hebben de (zomer) wind in de rug
22-06-2012 13:24:00

Het Friese duo Ray & Monica kent een goed muzikaal 2012. Met de vorige single De Laatste Tango kregen ze veel aandacht op de diverse radiozenders. Bij HollandFM heeft de single een eerste plaatst in de hitlijst gehaald. Nu de zomer is begonnen komen ze met een nieuwe single en wel "Zomerwind".

Gouden Award voor Gabriello
22-06-2012 12:56:00

10.000 verkochte singles in Nederland. Een aantal dat over het algemeen alleen behaald wordt door bekende (inter)nationale artiesten. Voor veel artiesten is dit getal echter iets om van te dromen. Een droom die in een paar maanden tijd toch is uitgekomen voor de uit België afkomstige zanger Gabriello met zijn single Que Sera. Begin dit jaar zocht de zanger contact met Blue Ocean Records van Ray Hardorff en Jakob Hut. Ze hebben de afgelopen drie jaar bewezen dat ze in korte tijd promotioneel gezien een artiest goed op de kaart kunnen zetten. Ook zangeres Angela Groothuizen maakt gebruikt van de diensten van het tweetal en 'The Voice of Holland' finalist Erwin Nyhoff heeft zijn nieuwe single eveneens via Blue Ocean Records uitgebracht.

Jessica Malfait maakt na 4 jaar haar comeback met nieuwe single Baila mi Amor
22-06-2012 07:49:00

Op negenjarige leeftijd had Jessica al een eigen piratenzender genaamd `Jessica`. Op deze zender draaide ze iedere woensdagmiddag Nederlandstalige liedjes. Nadat ze zelf een liedje op haar eigen radiostation had gezongen rolde het balletje erg snel. Leo Mudde, lid van de groep De Vrijbuiters, schreef een lied voor haar en op tienjarige leeftijd kwam de eerste single van Jessica uit getiteld “Wie danst met mij”. Met de opvolger ‘’Ik wil later zingen “ maakte ze haar televisiedebuut in het Veronicaprogramma “De winkel van Sinkel”. Op jonge leeftijd bracht zij al twee albums uit genaamd : “Mijn groot verlangen ,en “Geluk, hoop en liefde”. Daarnaast ook diverse singles  waaronder `Oh wat een kick`, `Vergeet ’ t maar` en `Verloren tijd`. Door haar opvallende stemgeluid werd Jessica daardoor met recht een Echt talent genoemd . Ook Corry Konings was dit niet ontgaan, en benaderde Jessica .

Tanja Jess en Charly Luske openen speciale Dream4Kids hotelkamer
21-06-2012 21:38:00

Tanja Jess en Charly Luske houden op zondag 24 juni aanstaande een Bed-in voor Dream4Kids bij MANNA in Nijmegen. Met hun actie wil het bekende echtpaar aandacht vragen voor stichting Dream4Kids; een stichting die getraumatiseerde kinderen een nieuwe start geeft door een droomdag voor deze kinderen te organiseren. MANNA opent op die dag vier nieuwe suites, waaronder de unieke Dream4Kids hotelkamer, die speciaal voor dit doel is ingericht.

René le Blanc naar Turkije
21-06-2012 11:33:00

Het zijn drukke tijden voor René le Blanc. Onlangs opende hij samen met Frank te Hennepe de nieuwe studio in Winterswijk, en zondag 24 juni vertrekt zanger alweer naar Kemer in Turkije voor de opnames van zijn nieuwe videoclip. Afgelopen week heeft de zanger samen met zijn team gezocht naar een geschikte locatie en is er gekozen voor Turkije. Het nieuwe nummer wat begin juli zal uitkomen heeft een zeer getint zomers karakter. De stranden en de omgeving van Turkije passen daar precies bij, aldus het management van le Blanc.

Nieuwe concertlocatie Ziggo Dome vanaf zondag open
21-06-2012 11:25:00

Nog drie nachten slapen, en dan is het zover: de gloednieuwe concertlocatie in Amsterdam Zuidoost gaat open voor publiek! Met een uitverkocht concert van Marco Borsato viert de nieuwe concertzaal op zondag 24 juni een feestelijke ‘house warming’ met 17.000 bezoekers. “We zijn enorm trots dat een Nederlandse topartiest als Marco Borsato met zijn band ons allereerste concert verzorgt,” vertelt directeur commerciële zaken Danny Damman.

Only Seven Left op zoek naar een danser
21-06-2012 10:49:00

Afgelopen week is ‘Higher’ uitgekomen, de nieuwe single van Only Seven Left . Voor de nieuwe videoclip liet de band zich inspireren door Chatroulette. Drummer Bram de Wijs: “Ik houd erg van videoclips, maar als je ze toch alleen voor internet maakt, ligt een lineaire video waar je passief naar kijkt niet voor de hand.” Daarom heeft de band een geheel nieuw interactief platform ontwikkeld, waarin je met je webcam real-time kunt meedansen met de band. “En oh ja, wij kunnen inderdaad niet dansen. Dus schaam je niet en doe mee!'”

Marco Schouten tekent platencontract bij Stormrecords en Feestartiesten.nl
21-06-2012 09:57:00

De Almelose zanger -entertainer  Marco Schouten heeft afgelopen donderdag  14 juni een platencontract getekend bij Stormrecords en feestartiesten.nl. Na enkele gesprekken is er besloten om een nauwe samenwerking aan te gaan. Voor Marco houdt dit in dat de boekingen via Feestartiesten gaan lopen en dat het album welke deze maand zou uitkomen nog even op zich laat wachten om eerst een single uit laten komen binnen veertien dagen.

Carice van Houten kondigt debuutalbum aan
20-06-2012 22:55:00

Dit najaar verschijnt het debuutalbum van Carice van Houten. Muziek speelde altijd al een belangrijke rol in haar leven. Na haar afstuderen aan de Amsterdamse Kleinkunstacademie verwierf ze grote faam met een internationale filmcarrière. Ze is echter altijd bezig gebleven met muzikale projecten. Mede door haar muzikale vriendenkring is Carice de laatste jaren geïnspireerd geraakt om zelf materiaal op te gaan nemen. “Het maken van dit album is een van de mooiste en meest bevrijdende ervaringen uit mijn leven.

Frans Duijts ambassadeur Buma NL
20-06-2012 13:40:00

Frans Duijts gaat zich extra inzetten voor de Hollandse muziek. De succesvolle zanger is dit jaar de ambassadeur van Buma NL, het jaarlijkse evenement in 's-Hertogenbosch voor en over de Hollandse muziek. De derde editie van Buma NL vindt plaats op donderdag 20 september 2012 en bestaat uit een uitgebreid conferentieprogramma, de uitreiking van de Buma NL Awards en een muziekfestival dat bekend en nieuw talent presenteert aan publiek en muziekprofessionals. Frans Duijts: "Met hart en ziel hou ik van Hollandse muziek.

Ronnie Ruysdael presenteert zomerse feestplaat ‘Komkommerbij’
20-06-2012 10:36:00

De vraag is: Gaat de nieuwe single van Ronnie Ruysdael over de komkommertijd in omroepland, probeert hij de door de EHEC bacterie geplaag de komkommertelers een duwtje in de rug te geven of wil Ronnie de BoerZoektVrouw-komkommerteler Arthur aan de vrouw helpen? Misschien allemaal een beetje waar, maar de ware reden is dat hij wederom in zijn rol van positiviteitsgoeroe kruipt. Ronnie wil eigenlijk niets liever dan de mensen een beetje bij elkaar brengen. ’Kom kom erbij, kom d’r maar lekker bij, er is voor iedereen altijd een plekkie vrij!’

Laatste kaarten Votown Allstars in de verkoop
19-06-2012 19:43:00

Op zaterdag 7 juli zal de derde editie van het Votown Allstars concert georganiseerd worden in het Kras stadion in Volendam. Het jaarlijkse spektakel waarbij Jan Smit, Nick en Simon en 3JS sponsorgeld bijeenspelen voor de plaatselijke FC beloofd ook in 2012 uiteraard weer een niet te missen muzikaal evenement te worden. Laatste kaarten zijn te koop via de Nationale Theater Kassa, telefonisch via 0900-9203 of online via www.ntk.nl www.paylogic.nl of in alle Primera winkels.  Stadion open : 16.00 uur Aanvang concert: 18.00 uur

Luistercijfers 100% NL stijgen fors!
19-06-2012 19:30:00

Opnieuw ziet 100% NL haar luistercijfers fors stijgen. Volgens de vanmorgen door het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) gepubliceerde luistercijfers stijgt het marktaandeel van 100% NL van 4,1% in maart/april naar 4,4% in april/mei 2012.

Vier de start van de zomer met de Remia ‘Altijd een feest!’ actie bij Oosterhout LIVE!!
19-06-2012 19:11:00

21 Juni is de officiële start van de zomer en dat is natuurlijk reden voor een goed feest! Om ons favoriete seizoen spetterend te beginnen pakt Remia, als partner van het Nederlandstalige muziekfeest Oosterhout LIVE, uit met de ‘vriendenverdubbelaar’. Remia trakteert alle bezoekers van Oosterhout LIVE die een veldkaart voor 1 of 2 dagen gekocht hebben op een wel heel leuk cadeau: zij mogen op kosten van Remia een vriend of vriendin gratis meenemen! Want ook op het leukste festival van het jaar geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De actie werkt heel eenvoudig. Bij vertoon van een geldig entreebewijs voor het veld krijgen de bezoekers toegang voor 2 personen. Medeproducent en presentator van Oosterhout LIVE, Nick Nielsen, reageert enthousiast op de actie: “Wij zijn erg blij met deze unieke deal in samenwerking met Remia.

Job Bovelander strikt Miss World Nederland Nathalie den Dekker
19-06-2012 19:04:00

Job Bovelander neemt woensdag zijn videoclip op bij zijn single ‘Sinds die ene nacht’ en heeft een wel heel bijzonder liefje weten te strikken voor zijn clip. Niemand minder dan Nathalie Den Dekker, die vrijdag gekozen werd tot Miss World Nederland wordt zijn tegenspeler. Voor de 22-jarige Nathalie uit Amstelveen, die Nederland gaat vertegenwoordigen op de Miss World Verkiezing in China op 18 augustus, meteen een leuke nieuwe ervaring en uitdaging. Nathalie : “Na mijn overwinning afgelopen vrijdag komen er allemaal leuke dingen op het pad.

Nieuwe single Ronald Reinders verschenen
19-06-2012 18:44:00

Ronald Reinders begon al vroeg met het maken van muziek. In zijn jeugd ging op gitaarles bij de plaatselijk muziekschool. Op 19 jarige leeftijd koos Ronald volledig voor een muziekcarriere en werd toegelaten op het conservatorium. Hij stuurde af op lichte muziek en elektrische gitaar. In die tijd formeerde hij en eigen band. Eigen Wijs was de naam en speelde uitsluitend eigen Nederlandstalige muziek. Het sloeg aan en een platencontract werd aangeboden.Dit platencontract leidde tot het uitbrengen van 2 singles welke bij de hitlijsten hebben gehaald.

Debuutsingle voor Dioni Jurado
18-06-2012 23:05:00

De debuutsingle van Dioni Jurado is uit. Dioni is een veertienjarig multi-talent uit  Amsterdam. Hij zingt, acteert en danst. Dioni speelde al in veel grote musicals, waaronder Kruistocht in Spijkerbroek, The Sound of Music en Dokter Dolittle. Zijn grootste rol is die van Ciske in de musical Ciske de Rat van Joop van den Ende in 2009. Daarnaast spreekt Dioni regelmatig stemmen in van Animatie-films o.a. Gibby uit iCarly en die van Fernando uit de film Rio. Nu maakt Dioni de volgende stap met zijn debuutsingle.

Artiesten BankGiro Loterij Concerten bekend
18-06-2012 20:24:00

Ilse DeLange, Waylon, Janine Jansen en Frank Boeijen in concert tijdens de BankGiro Loterij Concerten BURO2010 Events & Entertainment uit Almere is er in geslaagd om ook voor de 2012-editie een bijzondere artiesten line-up te programmeren voor de BankGiro Loterij Concerten: Ilse DeLange, Waylon, Janine Jansen en Frank Boeijen brengen op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus 2012 pop- en klassieke muziek bij elkaar tijdens de tweede editie van de BankGiro Loterij Concerten in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Nieuwe single van Peter van der Velden geschreven door zoon Marianne Weber
18-06-2012 20:14:00

Peter van der Velden is een echte familieman geworden en dat laat hij horen in zijn allernieuwste single. Het nummer "Twee Kleine Handjes" is geschreven door niemand minder dan de zoon van Marianne Weber; Jeffrey Weber en zingt Peter speciaal voor zijn dochtertje. Hierdoor weet hij met deze prachtige ballade menig vader en moederhart te smelten. Als tweede track op de single staat het zwoele zomerse nummer "Viva La Noche". De productie lag in handen van Laurens van Wessel. 

René Smulders zorgt voor zomerse klanken op nieuwe single
18-06-2012 20:06:00

Zomerse klanken op de radio, daar zorgt René Smulders voor. Vlak voor een zwoele zomer brengt deze Tilburgse zanger een uptempo swingend zomernummer uit met de titel "Spreid je Vleugels". Een echte dansvloer knaller. Het tweede nummer is het bekende "Joana", dat hij speciaal voor zijn grote aanhang in België in een gloednieuw jasje heeft gestoken. René Smulders begon al op 15 jarige leeftijd met muziek als DJ en geluidstechnicus, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon en hij besloot te gaan zingen.

Verkleed je samen met K3!
18-06-2012 19:58:00

K3 neemt je vanaf 20 juni mee naar een wereld vol glitter & glamour met de nieuwe Nindento DS game ‘K3 Fashion Party’! Karen, Kristel en Josje hebben een heel goed plan! Ze gaan een fashion party geven in het filmpark! Ze willen er uitzien als echte filmsterren met veel glittertjes, schitterende juwelen, prachtige make-up en chique jurken.

Zangeres Colinda stapt in het huwelijksbootje
18-06-2012 19:45:00

Colinda trouwt op vrijdag 22 juni! Speciaal voor haar aanstaande echtgenoot en als cadeautje voor haar bruiloftgasten nam zij in de studio van Laurens van Wessel het nummer ‘Wat moet ik toch zonder jou’ op. Colinda die mede bekend werd door de plek die zij van Marianne Weber overnam in ‘Het Holland Duo’, is vanaf vorig jaar weer fulltime actief als zangeres.

Marco de Hollander scoort wederom hit in officiële Nederlandstalige top 30!
18-06-2012 19:39:00

Voor de tweede keer op rij dit jaar is Marco de Hollander de Nederlandstalige top 30 binnengekomen. Met ‘Mijn Vriend’ is hij deze week nieuw binnen op nummer 26. (www.nederlandstaligetop30.nl) Stond De Hollander met zijn vorige single ‘Ik zie altijd liefde in je ogen’ al een aantal weken in de officiële hitlijst van Nederland. ‘Mijn Vriend’ is na twee weken van releases ook wederom de hitlijst ingeschoten. En dan niet te vergeten alle regionale hitlijsten waar de single deze week hoog binnenkomt.

Nieuw team en nieuwe single voor Janneke de Roo
18-06-2012 06:35:00

Janneke de Roo verwierf landelijke bekendheid met "Zusjes de Roo" en hun legendarische hit "Blauwe Korenbloemen" uit 1971, welke speciaal voor de zusjes geschreven werd door hun toenmalige manager Gert Timmerman (Gert & Hermien). Met deze single maakten de Zusjes de Roo zich onsterfelijk en stonden ze wekenlang in de Nederlandse Top 40. Inmiddels timmert Janneke alweer jaren als solo-artieste uiterst succesvol aan de weg. Janneke maakte enkele succesvolle solo albums en scoorde hits met o.a. "Draai Mee Met Die Kermis" en "Vaya Con Dios".

'Laten we dansen’ nieuwe single van Arjan Venemann
17-06-2012 22:11:00

Het is al weer enige tijd geleden dat Arjan zijn vorige single ' Hallo hallo ' heeft uitgebracht. Nu komt Venemann met een liedje perfect voor deze tijd van het jaar. ' Laten we dansen ' is de titel van het zomerse liedje met een hoog dans gehalte.' Het bijzondere is dat Arjan de muziek zelf heeft gemaakt. En de opnames zijn gedaan in de nieuwe studio die hij samen runt met zijn compagnons Jan en Henk. De tekst is geschreven door Jacqueline van der Graaf. Een compleet nieuwe sound dus!

Nederlandstalig album voor Diana More
17-06-2012 13:42:00

"'t Feest kan beginnen" is de titel van het nieuwe album van Diana More. Zij die haar kennen weten dat ze als geen ander een zaal kan opvrolijken en het publiek warm krijgt om samen uit de bol te gaan. Op het album staan 15 liedjes waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten. Van het album werd alvast een single gelanceerd. Het gaat om het leuke nummer “Tsjakkeldiekkie boem boem” waarvoor de zangeres zelf de tekst schreef op muziek van Hille De Vries.

'So schön ist...’ bij TV Oranje
17-06-2012 12:50:00

Bij TV Oranje kun je in juni elke zondag om 20.30 uur kijken naar ‘So schön ist…’, een tv-serie in HD-kwaliteit, opgenomen op locatie in Oostenrijk. Het programma, dat tevens te zien is bij zusterzender SchlagerTV, bevat naast schitterende clips van Duitstalige artiesten ook informatie over de verschillende Oostenrijkse regio's. Zondag 17 juni neemt ‘So schön ist…’ een kijkje in het fraaie gebied rond de Wörthersee in Karinthië.

Speel mee in de nieuwe clip van Jolanda Zoomer
16-06-2012 16:23:00

Heb je altijd al eens een professionele clipopname mee willen maken of zelfs erin mee willen spelen? Pak dan je kans en kom vrijdag 29 juni 2012 naar Feesterij 't Trefpunt aan de Raadhuisstraat in Rucphen. Want daar gaat Jolanda de clip van haar nieuwe single *SPRING* opnemen. En daar kan je bij zijn!! De entree voor deze avond is geheel gratis. En aansluitend aan de clipopname maken we er een geweldig feest van met optredens van diverse artiesten, zoals Tina van Beeck, Johan Heeren, Roger van Meer, Berry Daamen, Rinus Ponsen, Rinus Werrens en Christian. En natuurlijk...... JOLANDA ZOOMER.

Jannes heeft de 'Oranje Kroon'
16-06-2012 16:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 18 juni is dat ‘Ik wil ’n boerenmeid’, de nieuwe single van Jannes. De populaire zanger heeft een vrolijke single met een humoristische inslag uitgebracht. De clip is opgenomen in Amsterdam, waar Jannes flink de aandacht trok toen hij op een tractor door de chique PC Hooftstraat reed. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album 'Op Volle Kracht'. De clip van ‘Ik wil ’n boerenmeid’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.
 

Debuutsingle voor Peter Hermans
16-06-2012 16:00:00

"Laat mij nu maar gaan" is de titel van de allereerste single van de uit Zeist afkomstige Peter Hermans. Het nummer is geschreven door Frank van Etten en uitgebracht onder de platenlabel van Frank van Etten Records. Peter staat bekend als "De zingende casanova van de bloemenstal", heeft een geheel eigen geluid, en oogst vooral waardering van het publiek als hij zingt over de oma, die hij echter nooit heeft gekend. ‘‘Echt, dan komen de tranen bij het publiek’’, vertelt zijn trotse vader.

Nieuwe liefde voor Anja Yelles
16-06-2012 15:46:00

Na bijna 15 jaar samen te zijn met haar toenmalige vriend Koen, maakte Anja Yelles een tijdje geleden een einde aan haar relatie. ‘Als je voelt dat het vuur is uitgedoofd, dan heb ik als passionele vrouw geen zin om te blijven aanmodderen, hoe pijnlijk dit ook is voor beide partijen.’ Nu heeft Anja Yelles nieuw geluk gevonden bij haar grote liefde Bart. ‘Ik voel me net een puber, zo goed voelt dit aan’. ‘We kennen elkaar reeds jarenlang, maar een paar maanden geleden sloeg de vonk plots over’.  En wat voor een vonk ! ‘Lieve sms’jes, ongeduldig wachten op een telefoontje, die vlinders, wat kan het leven toch zalig zijn met twee

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl