RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Singlepresentatie Martijn te Kampe in Doetinchem
10-05-2012 19:30:00

Op zaterdag 26 mei 2012 presenteert Martijn te Kampe z'n nieuwe single "Ik wil jou terug" bij Café - Zalencentrum "De Veemarkt", Veemarkt 4 te Doetinchem. Het nummer is geschreven door Tonny Magendans en opgenomen in z'n Small studio. Meewerkende artiesten zijn: Tommy Smit, Tonny Magendans, Tinus Hoekstra, Mike van Dijk, Ray van der Heiden, Michel Wolsink, Edwin Roelvink, Martin Sifoy en een mystery guest.

'Blij dat ik jou heb'...nieuwe single van Manuela
10-05-2012 18:09:00

Het begon eigenlijk allemaal in 2010 voor Manuela toen haar tante M.J van Deurssen vroeg om een liedje voor haar te schrijven op de muziek van André Hazes. Haar vader is immers groot fan Andre en zodoende kwam het dat ze voor hem ‘gewoon als aardigheidje voor z’n verjaardag’ het liedje; "Ik blijf je kind" opnam bij Ronald Moonen in studio Difference. Manuela bracht dit liedje live ten gehore tijdens haar vader’s verjaardag feestje en menige traan begon te rollen. Manuela kreeg op haar stem en liedje enorm goeie reacties.

Extra bussen ingezet voor Jannes in Ahoy!
10-05-2012 17:54:00

Dat zanger Jannes Wolters (38) zelf reikhalzend uitkijkt naar zijn komende megaconcert in Ahoy is nog normaal te noemen, dat zijn fans inmiddels ook al volop bezig zijn met de grote dag van 8 september is toch wel heel opmerkelijk. Voornamelijk in het noorden, oosten en midden van ons land blijkt de interesse voor het concert ongekend groot. Inmiddels zijn zelfs al extra touringcars besteld om alle fans die dag naar Ahoy te krijgen. ‘Ik weet dat ik een aantal zeer trouwe fans heb, maar dit is echt ongelooflijk,’ aldus Jannes.

Sjaantje komt niet uit de boom voor Jankobus Seunnenga
10-05-2012 17:49:00

Zijn eerste muzikale wapenfeiten waren die als punker… en niet zomaar één. In de jaren tachtig maakte Jankobus Seunnenga carrière met zijn punkpopband Kobus gaat naar Appelscha, door muziekkrant OOR betiteld als de beste punkband die Nederland ooit heeft gehad. Daarna verhevigt hij zijn activiteiten in het roemruchte ADHD-country & folkduo Pigmeat, waarmee hij speelt op o.a. Lowlands, Noorderslag, Dranouter, Bospop, Paaspop en in vele landen tot in Rusland toe.

Ad van de Gein stopt met Cocktail Trio
10-05-2012 17:42:00

Rasartiest Ad van de Gein is het langstlevende lid van het Cocktail Trio. In 1951 richtte hij samen met Tonny More en Carel Alberts het Cocktail Trio op en verrijkte Nederland en België met klassiekers als Kangoeroe Eiland, De sleutel van de jukebox, Batje 4, Petronella Puinpoeier, Alley Oop, Vlooiencircus en nog heel veel anderen. Ad trad op met, en componeerde voor zeker drie generaties artiesten.

Oceana maakt hét themalied voor het komende EK voetbal
10-05-2012 17:35:00

‘Endless Summer’ van de Duitse zangeres Oceana is hét themalied voor het komende EK voetbal. Mede door het WK in Zuid-Afrika twee jaar geleden werden officiële WK-liedjes ‘Waka Waka (This Time For Africa)’ van Shakira featuring Freshly Ground en het Coca Cola-lied ‘Wavin’ Flag’ van K’Naan flinke hits. Nu is de beurt aan ‘Endless Summer’ van Oceana. De verwachting is dat het officiële EK-nummer rond het event flink de aandacht krijgt. Euro 2012 vindt van 8 juni tot en met 1 juli plaats in Oekraïne en Polen.

Brabant-, Limburg- en Zeeland Toppers mogelijk ook als Radio programma.
09-05-2012 22:41:00

Sinds j.l. maandag worden de uitzendingen van Brabant Toppers ook uitgezonden op TV Limburg en CTV Zeeland., respectievelijk op maandag en donderdag bij TVL en meerdere malen per dag op CTV Zeeland. Vanaf september zullen Ivo Franklin en Tom van der Borst voor TV Limburg “Limburg Toppers” produceren en voor CTV Zeeland “Zeeland Toppers”, zodat beide provincies een eigen muzikale identiteit krijgen. Er komt mogelijk ook een radio versie van alle programma’s, waarvan de onderhandelingen volgende week starten.

Aukje Fijn maakt speciaal lied voor moederdag
09-05-2012 21:52:00

“Wat is geluk”, “De wereldbol”, “Als ik jou zie”, “Doe maar wat je kan”, “Als ik toch eens” en “Ben je verliefd”. Dit zijn allemaal titles van reeds uitgebrachte singles van Aukje Fijn. Aan dit rijtje kan “Mama ik wil je iets zeggen” aan worden toegvoegd. Het nummer is speciaal voor moederdag geschreven door Emile Hartkamp en Noris Padidar en opgenomen in de  Goldstar studio’s.   De inmiddels 13 jarige zangeres uit Wezep is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Tegenwoordig staat ze op ieder Megapiratenfestijn gepland en menig artiest “met naam” ziet in haar een talent schuilen.

Armin van Buuren staat Nederlands elftal bij tijdens Europese Kampioenschappen
09-05-2012 20:36:00

De nieuwe track van Armin van Buuren, ‘We Are Here To Make Some Noise’, is het officiële strijdlied in de EK campagne van Radio 538. De single komt vandaag uit op platenlabel Armada Music en zal in uitingen van Radio 538 worden opgenomen. Het is niet de eerste keer dat de Nederlandse DJ/producer een thema nummer voor de voetbalwereld maakt.

Faillissement Brabant10 aangevraagd. Uitzendingen gaan voorlopig wel door
09-05-2012 17:12:00

Brabant10 heeft bij de rechtbank in Breda faillissement aangevraagd. Waarschijnlijk wordt eind deze week al het faillissement uitgesproken, meldt Omroep Brabant.  Bij de grootste commerciële regionale televisiezender van Nederland was woensdag niemand bereikbaar voor een toelichting, aldus BN de Stem. Eigenaar van Brabant10 is bouwbedrijf Heja dat vorige maand failliet werd verklaard. Curator Thijs Schraven weet dat het faillissement van Brabant10 is aangevraagd maar dat heeft Heja niet gedaan, meldde hij.

Nederlandstalige single voor The Kik
09-05-2012 17:03:00

Springlevend is de titel van het debuutalbum van The Kik, de Nederlandse beatformatie. De plaat is - in tegenstelling tot eerder werk - geheel Nederlandstalig. De eerste single - Simone - is net uit, de video bij het nummer staat sinds gisteren online. Springlevend verschijnt op 25 mei, in een samenwerking tussen Excelsior Recordings en Top Notch. Het is niet geheel voor het eerst dat de twee labels een dergelijk project samen aanpakken. Kees de Koning: “Excelsior en Top Notch hebben jaren geleden een vinyl-single van The Madd en Dio uitgebracht.

Mike M. en DUO DIE 2 bundelen krachten voor Oranje
09-05-2012 16:52:00

De laatste weken zijn Jean Huizing en Patrick Marel druk bezig geweest liedjes te maken met slechts één onderwerp: het EK Voetbal waarin Oranje hopelijk weer een hoofdrol speelt. Wordt Oranje kampioen?? Zijn de jongens van Van Marwijk de Duitsers, de Portugezen en de Spanjaarden te slim af?? We moeten Oranje steunen en Mike M. en Duo Die 2 doen dat met 2 liedjes die onmiskenbaar voor goede sfeer voor en tijdens en na de wedstrijden van Oranje zorgen. 

Niets is Marcel & DJ Elmar te dol
09-05-2012 15:05:00

De Leidse zanger Marcel de Nijs heeft samen met DJ Elmar een echte zomer knaller gemaakt met de titel Niets is te dol. Bij het horen van ‘Niets is te dol’ raak je direct in vakantie stemming en krijg je meteen zin in de zomer. Het nummer is vanaf nu officieel te downloaden via de legale download website’s en gaat zeer binnenkort ook de landelijke promo in. Marcel de Nijs heeft zijn sporen al ruimschoots verdient in de Leidse regio met zijn optredens op grote en kleine feesten en voor hem is dit zijn eerste officiële single.

Hans & Sipke hebben een nieuwe single
09-05-2012 14:54:00

Hans & Sipke hebben een nieuwe single uit. De single draagt de titel “Draai je om” en is de opvolger van “Ik mis je.” welke veel is gedraaid op de Nederlandse radio. Hans Wempe en Sipke van der Hoop hebben elkaar eind jaren '80 leren kennen op de Pabo in Sneek. Ze speelden samen in de Friese versie van de musical Joseph and his amazing technicolor dreamcoat. De musical was in Friesland een groot succes. Daarna zijn Hans & Sipke hun eigen weg gegaan.

Clip nieuwe single Anita & Ed online
09-05-2012 14:22:00

Enkele dagen geleden presenteren Anita & Ed hun nieuwe single getiteld "Mijn leven zou niets zijn". Deze kwam uit in het kader van hun 30-jarig huwelijk op 27 mei a.s. Dit komt ook in de tekst van het liedje tot uiting. Officieel is 30 jaar getrouwd geen jubileum maar het Zeeuwse duo wil er op deze manier toch even bij stil staan. Het is tegenwoordig toch een prestatie (zegt men), zeker als showbizz huwelijk, om zolang met elkaar getrouwd te zijn. "Wat ons betreft gaan we gewoon zo door met elkaar en met muziek maken, onze grote passie", aldus Anita & Ed.

Lindsay ontvangt Gouden Award voor haar album 'De sleutel van mijn hart'
09-05-2012 14:15:00

Een zéér leuke verrassing voor zangeres Lindsay afgelopen dinsdagavond bij de opnames van het muziekprogramma "annes Café" in Café Local te Antwerpen. Haar meest recente album "De Sleutel Van Mijn Hart" ging ondertussen meer dan 10.000 keer over de toonbank en voor die uitstekende prestatie kreeg de sympathieke Oost-Vlaamse een Gouden Award uit handen van Dré Hazes jnr. Samen met Dré bracht ze later die avond ook het nummer "Stap Voor Stap", het leuke duet waarmee ze in Nederland al 20 weken in de Top 20 staan, en dat ook op het gouden album "De Sleutel Van Mijn Hart" terug te vinden is.

Nieuwe single van Lucas & Gea
09-05-2012 05:02:00

Lucas & Gea hebben het alombekende oude piratennummer "Oh, baby don't go" in een gloednieuw jasje gestoken. "Oh baby don't go" welke gelanceerd werd tijdens het Megapiratenfestijn te Borger is inmiddels goed opgepakt bij de radiostations en piratenzenders. De bijbehorende videoclip is inmiddels opgenomen in cafe Dommering te Winschoten en wordt op dit moment afgemonteerd. Binnenkort is deze te zien bij  TV Oranje. Het lied zal ook zeker te horen zijn de komende optredens, waarvan het duo er één uit willen lichten.

The Boys of Holland brengen Nederland in Oranjestemming met EK voetballied 2012
09-05-2012 04:45:00

De Bredanaars Menno Goedhart (28) & Freek Haverman (27) hebben recent in de studio een swingend EK Voetballied ingezongen. Met als titel: Laat het EK beginnen! Het doel is uiteraard: Nederland en onze Oranjehelden in stemming en stelling brengen voor een klinkende eindzege tijdens het EK. Hard nodig, vinden ze, want het Europees Kampioenschap in 1988 is inmiddels alweer 24 jaar geleden.Menno Goedhart is de geestelijk vader van de tekst. Hij schreef het lied al werkende tijdens zijn bijbaan in een koekjesfabriek.

Het meest gezellig feestje van Den Haag is terug op het strand: Glitterclub on the beach!
08-05-2012 18:16:00

Haal je plateauzolen en glitterpruiken maar weer tevoorschijn, want zaterdag 26 mei zal Glitterclub het strand van Scheveningen weer aan doen. Discoballen, Hawaï bloesjes, afro pruiken, gouden kettingen, you name it. Glitterclub heeft het in huis om jou de ultieme disco beleving te geven. Alle 60`s, 70`s en 80`s hits van toen zullen de revue passeren om jou een Saturday Night Fever te bezorgen. De Glitterclub DJ`s zullen alle oude hits voor je draaien deze avond. Speciaal voor deze avond heeft de glitterclub Ron Funkytown, sir Djuke en DJ Waauw weten te strikken. Dus zoals je gewend bent van de Glitterclub: afro pruiken, glitterpakken en zonnebrillen, maar in combinatie met je glitter-opblaaskrokodil en glitterzwembroek! Niets is te gek. Zorg dat je opvalt en laat de wereld zien dat je totally glitter-minded bent!

2012 vol met hoogtepunten voor BLØF!
08-05-2012 17:15:00

Het zijn drukke tijden voor de mannen van BLØF. Dit jaar viert de band haar 20-jarig jubileum en pakt flink uit. Hoogtepunt van het jubileumjaar is het optreden in de Ziggo Dome op 3 november. "Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen.", aldus Paskal Jakobsen. Eind april verscheen 'Hier', de biografie van BLØF. Het boek was binnen enkele weken uitverkocht en men is nu al toe aan de tweede druk! De nieuwste single verkozen tot Radio538 Alarmschijf.

Djumbo gaat EK-strijd aan met Johan Derksen en Wilfred Genee
08-05-2012 17:06:00

Voetbalmannen Johan Derksen en Wilfred Genee, Lee Towers, Danny de Munk, Johan Vlemmix, Wolter Kroes en Gerard Joling krijgen vrouwelijke concurrentie. Met het EK in zicht is de strijd om een EK-hit ook losgebarsten. Voetbal is al lang geen mannensport meer, dus waarom zou het scoren van een voetbalhit een mannenaangelegenheid zijn? De drie meiden van Djumbo gaan dus voor "voetbal-emancipatie" en willen met "Kampioen Ole Olee" een gooi doen naar de EK-hit van 2012. Vrijdag 8 juni barst de strijd om het Europees Kampioenschap voetbal los.

Patrick Bos komt met nieuwe single
07-05-2012 22:50:00

Eindelijk is het zover, de nieuwe single van Patrick Bos is uit! Patrick Bos Die jarenlang bekendheid verwierf als de Venlose Frans Bauer, kreeg in 2002 een eigen gezicht, toen hij kwam met zijn eerste Single "Vrienden". Dit maakte zo’n indruk dat hij was te horen in het Tros programma van Daniel Dekker. Een tijd later volgde het album “Samen”. Met deze gelijknamige titel was Patrick o.a. te zien in het populaire muziekprogramma Sterrenpalet. Nu in 2012 verrast Patrick iedereen met zijn nieuwe single “Hier gaat niemand naar huis”.

Vriendenavond Dj Bompa en de Mens op Hemelvaartsdag in Wintelre
07-05-2012 17:36:00

Op donderdag 17 mei 2012 staat Kampeerboerderij 't Caves, gelegen in het bosrijkek gebied op de rand van de Kempen aan de Veneind in Wintelre de vriendenavond plaats van Dj Bompa en de Mens. Meewerkende artiesten zijn: Duo De Stoopjes, DuoNl, Twan van Brabant, Angela Teunissen, Berry Daamen, Danny Canters, Jan van Est, Mark Elbers,  Marco Rademakers, Johan Linssen, John Hospel, Eric Baghuis, Frank Verkooijen en Feestzanger Alex. De presentatie is in handen van de alom bekende Cindy Aarts. De entree bedraagt in de voorverkoop € 7.50 (via 040-2051805 of 06-13471881) en bij de avondkassa € 7.50. Het geheel begint om 20.15 uur. Dj Bompa (Frank) een ‘ouwe rot’ uit het vak, gaat al heel wat jaartjes mee. Deze muziek ‘goeroe’ is het brein achter veel songs welke hij heeft geschreven.

Moeflons scoren in België met 'Hey Lekker Ding!'
07-05-2012 16:56:00

De nieuwe single van feestband Moeflons doet het goed. Het nummer “Hey Lekker Ding!” wordt veel gedraaid op de Nederlandse radiozenders. De feestsingle doet het niet alleen in Nederland goed. Afgelopen zaterdag is het nummer van de Moeflons door VBRO gebombardeerd tot Trots-plaat en zal de komende week maar liefst 56 keer langskomen op de Vlaamse radio-zender die je kan vergelijken met het Nederlandse RadioNL. De Moeflons zijn heel erg blij met dit succes.“.“Fantastisch dat onze muziek ook over de grens aanslaat” aldus de Moeflons.

Album Jaman hoog in de top 100
07-05-2012 16:48:00

Het album "In M'n Dromen" van Jaman is binnengekomen in de album charts op nr 17!! Onlangs presenteerde Jaman zijn eerste studioalbum, getiteld "In M'n Dromen. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Waylon van der Heijden (o.a. Django Wagner, Frans Duijts, Stef Ekkel). "In M’n Dromen", is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat echter ook een verdere verbreding in Jaman horen.

Auke de Vries lanceert nieuwe single en clip
07-05-2012 16:43:00

Binnenkort wordt de nieuwe cd single “Ik leef mijn leven “ van de Friese zanger Auke de Vries op de markt gebracht.  Momenteel wordt echter nog hard gewerkt  aan de videoclip voor dit nummer. Het decor voor de opnames van de videoclip vormde de Samba dansschool van Juan Carlos te Groningen. De afgelopen week vonden  de opnames plaats.

Het Leger des Heils kan de kleren krijgen van Radio M Utrecht
07-05-2012 16:36:00

De presentator van het Radio M Utrecht FM 93.1 programma U op de radio! Cobus Bosscha start vanaf 14 mei voor de tweede keer de actie Het Leger des Heils kan de kleren krijgen, ook die van u? Cobus roept de inwoners van de provincie op om hun overbodige kleding, beddengoed of handdoeken af te geven bij RTV Utrecht ten bate van het Leger des Heils. De organisatie heeft namelijk nog steeds door de crisis een te kort aan kleding.

Nieuwe single Helemaal Hollands
07-05-2012 16:27:00

"We gaan als een raket" is de titel van de nieuwe single van Helemaal Hollands. Zoals we gewend zijn van Carlo en Leo is ook deze track weer feestelijk en geladen met alle mogelijke party-elementen. Een vrolijk arrangement met een pakkend refrein zijn slechts enkele ingrediënten. Laat de zomer nu maar komen! Kijk ook eens op: www.helemaalhollands.nl

Dinsdag 8 mei wordt een spannende dag voor Yosee
06-05-2012 15:58:00

Dinsdag 8 mei is voor de Brabantse zangeres Yosee een super spannende dag. De blonde zangeres zal dan te horen krijgen of zij samen met 2 andere collega's de Toppers Half Time Show mag gaan verzorgen op 17, 18 en 19 mei in de Amsterdam Arena. Een auditie, is zij nog verwijderd van dit podium. Het is een droom om daar te mogen staan zegt ze. En zeker met deze geweldige artiesten. (René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom).

Zjiwse kuntrie heeft plaats in de album top 100
06-05-2012 15:04:00

‘Man van 12 ambachten 13 ongelukken, zag de wereld op de grote vaart, heeft in elk stadje een schatje, kon zijn zonden overdenken in Torentijd, ging door de diepste dalen en over de hoogste bergen. Verwoordt dit alles in zijn Zeeuwse dialect, met een nostalgisch randje en variërend van tragisch tot humoristisch, overgoten met iets wat het midden houdt tussen country, rock en folk…’ Johnny Contant is geen onbekende in de Zeeuwse muziekscène. Afkomstig uit het vissersdorp Breskens scoorde hij eind jaren ’90 een bescheiden hitje.

DuoNL stapt in het huwelijksbootje
06-05-2012 14:57:00

Vrijdagavond werd Williejan verrast met een surprise party die in het diepste geheim georganiseerd was Door Chris. Williejan is namelijk 14 mei jarig en het duo kent elkaar nu 5 jaar. Hij was in de veronderstelling dat ze naar een feest moesten van een goede bekende, maar toen ze bij de zaal aankwamen was het donker. Williejan vertelde Chris zie je nu, we zijn veel te vroeg. Williejan deed de deur open en alle lampen gingen aan terwijl familie, vrienden, vriendinnen en collega artiesten luidkeels “lang zal hij leven” zongen.

Friestalige Rockband NNB scoort met Bjusterbaarlik Hurd
06-05-2012 12:09:00

Een maand na de release van het album is Bjusterbaarlik Hurd van NNB is het album Top 100 terecht gekomen. Na het Drentse geluid van Mooi Wark en het Achterhoeks van Normaal heeft Nederland er een band bij die dialect rock speelt. In dit geval Friestalige rock.  Per toeval bij elkaar gekomen op een benefiet concert in Dronrijp kregen ze de muzikale smaak te pakken om samen verder te gaan en niet zonder resultaat. Een titelsong van een Friestalige film en dan nu met het debuutalbum Bjusterbaarlik Hurd hoog in de Dutchcharts Album Top 100.

Willem Barth heeft de 'Oranje Kroon'
05-05-2012 14:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 mei is dat ‘Ik wil ’n beetje dit’, de nieuwe single van Willem Barth. Met deze vrolijke uptempo plaat is de volkszanger uit Doetinchem helemaal klaar voor de zomer. Het nummer is de opvolger van ‘Zeg Me’ en werd geproduceerd in samenwerking met het bekende producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Later dit jaar zal een nieuw album verschijnen van Willem. De clip van ‘Ik wil ’n beetje dit’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Top 100 hit voor Jordan Peeters
05-05-2012 13:20:00

De zangcarrière van Jordan Peeters gaat als een speer. Het nummer " Ik geloof in jou" komt binnen in de Single Top 100 op plek 86. Dit aanstekelijke lied, geschreven door Mario Veltman is een echte vlotte foxtrot geworden met heerlijke accordeon & trompetgeluiden. Jordan die in het dagelijks leven tegelzetter is kan z'n geluk niet op en ook voor Jolanda Clement van JC Event is dit een pluim op haar werk als promotor.  

ViDo DaVito stelt zich voor met hun single Vaya Con Dios
05-05-2012 12:57:00

Vandaag is het zover; 5 Mei de lancering van de nieuwe single "Vaya Con Dios". ViDo DaVito is de band van Henry van Wijmeren die een zesde plek wist te behalen binnen de Live shows van het programma "So You Wanna be a Popstar". Sinds een half jaar werkt Henry samen met Monique Pluijmen-Dupuis, die voor hun nieuwe single met live band wilde gaan werken.

Nieuwe single Frank Verkooyen verschijnt in juni
05-05-2012 11:50:00

Frank Verkooyen is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'. Tevens is Frank nog steeds graag aan het produceren en componeren voor andere artiesten. O.a. Rob van Daal, Frans Duijts en René Schuurmans vinden de weg naar zijn studio 'The Boom! Music Breda'. Met het succes van zijn laatste singles 'Dit is mijn kroeg' en  'Voorbij' heeft Frank een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers voorspoedig te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden. De nieuwe single van de Bredase zanger, een zonovergoten sfeernummer, wordt in juni gelanceerd.

Anita & Ed lanceren jubileumsingle
04-05-2012 20:32:00

Vol trots presenteren Anita & Ed hun nieuwe single getiteld "Mijn leven zou niets zijn". Deze komt uit in het kader van hun 30-jarig huwelijk op 27 mei a.s. Dit komt ook in de tekst van het liedje tot uiting. Officieel is 30 jaar getrouwd geen jubileum maar het Zeeuwse duo wil er op deze manier toch even bij stil staan. Het is tegenwoordig toch een prestatie (zegt men), zeker als showbizz huwelijk, om zolang met elkaar getrouwd te zijn. Wat ons betreft gaan we gewoon zo door met elkaar en met muziek maken, onze grote passie", aldus Anita & Ed.

Nieuwe single Henk Wijngaard & Silvia Swart
04-05-2012 14:12:00

Oktober vorig jaar verscheen de duet single van oud-Stadskanaalster (tegenwoordig Emmenaar) Henk Wijngaard, een opmerkelijke samenwerking met de Valthermondse zangeres Silvia Swart. De single : ‘De weg naar geluk’ geschreven door Dick van Altena (bekend van de Major Dundeeband) werd (en word nog steeds) boven verwachting ontzettend goed ontvangen en is één van de meest aangevraagde platen bij o.a. RADIONL.

Debuutalbum Vlaamse crooner Yannick Bovy
04-05-2012 12:49:00

De Vlaamse Michael Buble wordt hij steevast genoemd: Yannick Bovy. Die vergelijking is logisch, want ook Yannick is nog jong en heeft de looks, maar ook de stem. De stem van een onvervalste crooner welteverstaan. Op vrijdag 4 mei verschijnt zijn debuutalbum ‘Better Man’. Yannick ziet de vergelijking met Buble als een groot compliment. “Zoveel jonge crooners zijn er niet. Mijn stemkleur lijkt op die van Michael, maar het is zeker geen bewuste imitatie. Dit genre is helemaal mijn ding.

Nieuwe website voor Artiestenbureau Twenterand
04-05-2012 10:50:00

Begin 2010 ontstond bij Ron Knol het idee om een artiestenbureau op te richten met als doel om voor een betaalbare prijs een feest, Hollandse avond, festivals, buurtfeest of bruiloft  te organiseren. In augustus van dat jaar was Artiestenbureau Twenterand een feit en ondertussen is het aanbod van artiesten enorm uitgebreid. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl