RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ronnie Tober kijkt terug op geslaagd benefietgaladiner
19-11-2012 14:43:00

Afgelopen zaterdag vond de tiende editie plaats van het benefietgaladiner van de Ronnie Tober Foundation. Het geheel werd gehouden in de Eusebiuskerk te Arnhem en de opzet van dit jaar was nog spectaculairder dan alle voorgaande jaren. De kerk zag er fantastisch uit met als thema "Festival vol liefde". "Mooie bloemstukken, prachtige verlichting en voortreffelijk eten", laat Ronnie ons trots weten.

Ron Besselink presenteert nieuwe single in 's Hertogenbosch
19-11-2012 14:29:00

Op zondag 20 januari 2013 presenteert Ron Besselink bij Café "De Sjang", Graafseweg 141 te 's Hertogenbosch. Na "Vandaag is mijn dag" en "Als ik in jouw ogen kijk" lanceert hij nu "Ik kan niet leven zonder liefde". Meewerkende artiesten zijn: John de Bever, Danny en Angelique, Karin Welsing, Johan Linssen, DuoNL, William Burg, Javi Escalera, Rinie v/d Kerkhof, Frank v/d Velden, Charelle, William, Martin Stone, Jack Kunkels, Bianca en De Floppers.

'Waterkant' nieuwe single Gabriello
19-11-2012 12:25:00

De Vlaamse zanger Gabriello heeft een nieuwe single uit. De single is de opvolger van de track “Que Sera” welke de 35e positie van de Single Top 100 behaalde. Ook de single “Ik had je lief.” stond hoog genoteerd in de Nederlandse charts. Het nieuwe nummer van Gabriello draagt de titel “Waterkant” en is een Nederlandstalige cover van “Solid Ground” van Johnny Logan. Net als de vorige singles is ook dit nummer opgenomen in Dublin Ierland. Ditmaal in de Cauldron Studios waar grootheden als Westlife hun songs hebben opgenomen.

Ralf Mackenbach te gast bij Eurovisie Songfestival Junior
19-11-2012 11:49:00

Tijdens de internationale finale van Junior Eurovision Song Contest 2012 op 1 december, verzorgt Ralf Mackenbach een verbluffend showblok. Ralf zal onder meer optreden met zijn nieuwe hit ‘This is our Party’, maar ook met ‘Click Clack’ – het nummer waarmee hij in 2009 in Oekraïne de internationale finale van het liedjesfestijn won. Nu hij volwassen is geworden is het nummer ‘Click Clack’ voor Ralf niet meer van toepassing, waardoor hij vrijwel niet meer met het nummer op-treedt. Om het liedje toch ten gehore te brengen voor de Europese Junior Songfestival-fans dook Ralf samen met liedjesproducer Eric van Tijn de studio in.

Nieuwe CD Hanska Duo ligt 1000% op schema
19-11-2012 11:20:00

“Positief nieuws vanuit de coöperatie Hanska Duo uit het Gelderse plaatsje Baak. ‘Het uitbrengen van de nieuwe cd ligt volledig op schema’ aldus het management. Eerder is aangekondigd dat in november een update zou worden gegeven over de status van het uitbrengen van de nieuwe cd van Hanska Duo. Hilarius Brummen is druk aan het werk om de lay-out tip top in orde te maken. Het wordt echt een 1000% meesterwerkje. We zitten inmiddels op Twitter status code 6. Op onze internetsite is te zien wat dit betekent: “BUMA en accodering voor persing en toekenning uniek nummer.  Dat we nu met het uitbrengen van de nieuwe cd voor Twitter met unieke code’s hebben gekozen is een strategisch zet. ‘Sinterklaas is afgelopen weekend aangekomen in Nederland.

Nieuwe single Patrick van Rijsewijk
19-11-2012 11:10:00

Ruim twee jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk alweer zijn derde single.  Zowel zijn debuutsingle en haar opvolger “ Mijn Parel”  kregen on de media en op de radiozenders zoveel aandacht dat het niet kon uitblijven dat Patrick op zoek ging naar een opvolger. En die is gevonden In de studio en onder leiding van Mario Veltman is opgenomen het vrolijke "Jij bent de mooiste".  Patrick maakt met de release van deze single een nieuwe stap in zijn muzikale carrière.

Hoooman lanceert anti Sinterklaaslied
18-11-2012 12:50:00

Te veel kinderen hebben simpelweg de pech dat hun ouders geen geld (genoeg) hebben om Sinterklaas-kadootjes te kunnen aanschaffen...dat aantal schijnt inmiddels behoorlijk op te lopen en reeds boven de 200.000 beland te zijn! Het werd dus ook wel eens tijd dat Hoooman met een (ludiek) anti Sinterklaas lied kwam.... Dat zet wellicht mensen aan het denken!? Mensen zonder een beetje humor zullen hier die humor ook niet van inzien, aldus de zanger.

Tjille Piet komt met eerste single
18-11-2012 11:51:00

Na de vele muzikale Pieten die Nederland al rijk is, maakt u dit jaar kennis met Tjille Piet. Ook hij stort zich op een carrière in de muziek.  Eind oktober vloog hij over naar Nederland om zijn eerste Sinterklaashit op te nemen. Samen met producer Fred Coenders maakte hij op een wel heel bekende melodie de single 'Voor ieder kind'. Deze single zal veel te horen zijn in de theatershow "Sinterklaas en de lachende Professor" georganiseerd door ONAIR-Events, waar Tjille Piet ook te boeken is.

Jack Kunkels heeft de Oranje Kroon
17-11-2012 16:09:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 19 november is dat 'Veronica', de nieuwe single van Jack Kunkels. Net als zijn vorige single 'De mooiste tijd van het jaar' is het een feestelijk, tijdloos en oer-Nederlands nummer. En dat is dan ook precies de bedoeling van Jack en producer Kees Tel. De clip gaat terug naar middeleeuwse tijden. We zien hoe Jack tot ridder wordt geslagen en een schone jonkvrouw meeneemt naar het heden. ‘

Word de 10.000ste klant in de TV Oranje Shop en win een muziekpakket ter waarde van € 250,-!
17-11-2012 15:22:00

De TV Oranje Shop is al sinds jaar en dag dé online winkel waar je terecht kan voor muziek van eigen bodem. De fans van Nederlandse muziek weten de TV Oranje Shop zo goed te vinden dat we binnenkort de 10.000ste besteller mogen verwelkomen! TV Oranje wil dat niet ongemerkt voorbij laten gaan en biedt de 10.000ste klant een pakket met muziek van eigen bodem aan ter waarde van € 250,-!

Meld je aan voor Bloed, Zweet en Tranen!
17-11-2012 15:15:00

In het nieuwe familieprogramma Bloed, Zweet en Tranen van SBS6 gaan André jr. en Roxeanne Hazes vanaf voorjaar 2013 op zoek naar de nieuwe volkszanger of -zangeres van Nederland. Is zingen je grote passie en zit het Nederlandse lied in jouw bloed? Meld je dan meteen aan!

Diewertje Blok krijgt Gouden Pepernoot Oeuvre Award 2012
17-11-2012 12:00:00

Stichting de Gouden Pepernoot reikt dit jaar voor de 2e keer een Gouden Pepernoot Oeuvre Award uit. Deze prijs is een verdienste voor een persoon die zich al jaren inzet voor de geloofwaardigheid van het Sinterklaasfeest en daar een bijzondere bijdrage aan levert. Het bestuur, de nominatiecommissie en de vakjury bestaande uit Tony Neef, Rik Hoogendoorn, Nance Coolen en Fred Butter besloten dit jaar de Gouden Pepernoot Oeuvre Award toe te kennen aan Diewertje Blok.

Oranje Top 30 beschikbaar voor lokale omroepen
16-11-2012 20:02:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal gaan de wekelijkse hitlijst Oranje Top 30 gratis aanbieden aan de Nederlandse lokale omroepen. Het gaat om zowel de televisie- als radio-uitzendingen. Lokale omroepen die belangstelling hebben, worden verzocht om voor 14 december te reageren via muziek@oranjetop30.nl.

Platina voor Sterker van Nick & Simon
16-11-2012 19:48:00

Het album ‘Sterker’ van Nick & Simon heeft vandaag de Platina Status bereikt. ‘Sterker’ ging 21 september in release en binnen twee maanden tijd zijn er ruim 50.000 exemplaren verkocht. Nick & Simon werden vanavond verrast met het nieuws toen zij te gast waren bij RTL Boulevard. Ze ontvingen de Platina Plaat uit handen van Albert Verlinde. Vandaag ging bovendien de derde single ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ van het album in release. De single release ging gepaard met een onthulling beelden bij Madame Tussauds.

Sammy Baker komt met maxi single 'Ik heb goud'
16-11-2012 18:01:00

Na het succes van het debuutalbum van Sammy Baker (‘Dromen’) komt deze sympathieke Belgische zanger aan het einde van 2012 met een maxi single “Ik Heb Goud”. Drie fantastische schlagerplaten werden door Sammy Baker opgenomen. Behalve de single “Ik Heb Goud” staan er nog twee juweeltjes van nummers op deze maxi single. “Het Is Waar” is een nummer dat uitermate geschikt is voor de donkere dagen tegen het einde van het jaar. “Ik Wil Nog Meer Van Jou” is weer een echte popschlager met stevige gitaren.

DJ Henry maakt single samen met topzangeres Judith Peters
16-11-2012 17:56:00

DJ Henry is bekend van de superhit “Goeiemoggel” en startte eerder dit jaar het project Henry’s Feesjuh waarin hij de samenwerking aangaat met jonge DJ’s en bekende en minder bekende zangers en zangeressen. Voor de nieuwe single “Ik Ben Onderweg” van Henry’s Feesjuh wordt hij bijgestaan door niemand minder dan topzangeres Judith Peters. Judith Peters maakte al veel indruk door als eerste “vrouwelijke Topper” het podium in de Amsterdam ArenA te betreden tijdens de concerten van de Toppers in 2011.

Jack Kunkels heeft met 'Veronica' waarschijnlijk flinke hit te pakken
16-11-2012 17:42:00

Na de succesvolle single “De Mooiste Tijd Van Het Jaar” verrast de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Jack Kunkels ons nu met een geweldige nieuwe single “Veronica”, welke geschreven is door Hans Bouwens (alias George Baker). De track werd wederom geproduceerd door Kees Tel, en het resultaat is een enorme hitgevoelige single. Voor “Veronica” werd een spectaculaire videoclip geschoten waarin teruggegaan wordt naar de tijd van ridders en kastelen, afgewisseld met het hier en nu.

Django Wagner lanceert Deluxe editie van Kali
16-11-2012 17:01:00

"Kali" het debuutalbum van Django Wagner is inmiddels met goud bekroond, en heeft meer dan een jaar in de Album Top 100 gestaan. Dit maakt het tot een van de beste debuutalbums in het Nederlandse segment van de afgelopen jaren. Het album ‘’Kali’’ bevat onder andere de hits: "Mooie Blauwe Ogen", "Maar Toch Blijf Jij Je Me Trouw", "Mijn Naam Dat Is Marina" en natuurlijk de gelijknamige hit "Kali". Met als bonus de kerst single "Ik Kom Naar Huis (Met Kerstmis)". 

Nieuwe single Danny de Munk heet ‘Na al die tijd’
16-11-2012 16:39:00

"Na al die tijd' heet de nieuwe single van Danny de Munk die vanaf morgen te downloaden is. Het nummer verschijnt aan de vooravond van zijn 30-jarig jubileum en heeft daar ook alles mee te maken. In het nummer blikt De Munk terug op de jaren die geweest zijn en alle mooie momenten die hij heeft beleefd. Dit weekend voegt hij daar een dierbare herinnering aan toe als hij zijn jubileum viert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Hoewel pas 42 jaar, viert Danny de Munk dit jaar al zijn 30-jarig jubileum.

Leonie Meijer op gouden album ‘Kinderen voor Kinderen’
16-11-2012 16:29:00

De cd ‘Hallo Wereld van Kinderen Voor Kinderen’ is meer dan 25.000 keer over de toonbank gegaan. Het kinderkoor ontvangt hiervoor dan ook een Gouden Plaat. Het is 14 jaar geleden dat een album van Kinderen Voor Kinderen de gouden status wist te bereiken. De Gouden Plaat werd gistermiddag uitgereikt aan het Kinderen voor Kinderen-koor.

Jump! met eigen stripverhaal in paardenblad 'Stella'
16-11-2012 16:08:00

De meiden van de populaire kinderpopgroep Jump! hebben vanaf vandaag hun eigen, maandelijkse, stripverhaal in het blad Stella 100% paardenplezier. Jump! brengt leuke foto-reportages als de Razende Stella Reporters en kinderen kunnen hun uitnodigen om langs te komen voor een bezoek. Sinds het eerste nummer van begin dit jaar, is Stella explosief aan het groeien. De uitgave is dan ook verhoogd en verschijnt vanaf nu maandelijks. Jump! maakt iedere maand een leuke reportage waarbij zij een kijkje achter de schermen geven van hun eigen bezigheden en leuke wetenswaardigheden over paarden en pony’s. In deze eerste reportage het verhaal rondom hun videoclip ‘Het paard van Sinterklaas is zoek’.

Tim Knol covert John de Bever in populaire radioshow GIEL op 3FM!
16-11-2012 15:54:00

Vanmorgen heeft de Nederlandse singer-songwriter Tim Knol de hit ‘Waarom, waarom, waarom’ van John de Bever gecoverd ('Tell me Why') in de populaire radioshow van Giel Beelen op 3FM! Tim knol: 'Ik wilde eigenlijk altijd al een Smartlap coveren en dat is 'Waarom, waarom, waarom' geworden! Lekker hoor!! Ben benieuwd wat John er zelf van vindt'. John de Bever: 'Helemaal te gek! Mijn smartlap als inspiratiebron voor Tim en te horen bij GIEL.

Nieuwe single voor Leroy
16-11-2012 15:48:00

De getalenteerde Leroy uit Emmen heeft onlangs de nieuwe single “Laat me” uitgebracht. Zijn uitzonderlijke vocale kwaliteiten blijven niet onopgemerkt in dit prachtige nummer. “Laat me” is opgenomen bij producer Edwin van Hoevelaak in Rooftop Studio’s in Holten. Voor de single is een vlot uptempo nummer gekozen, die lekker in het gehoor ligt. Met deze nieuwe single hoopt de 19 jarige zanger dat veel radiostations de plaat veelvuldig zal blijven draaien, want na enkele weken dat de single nu uit is, wordt hij nu al veelvuldig opgepakt.

Ellen ten Damme op nieuwe trein Arriva
16-11-2012 15:30:00

Met ingang van 9 december zal Ellen ten Damme dagelijks zichtbaar zijn op het spoor. Gisteravond, 15 november maakte de jury, onder leiding van Algemeen Directeur Anne Hettinga, bekend welke personen de komende 15 jaar een trein naar zich vernoemd zien. Ellen ten Damme onthulde  het bijzijn van de andere prijswinnaars  de 'Ellen ten Damme trein’. Vervolgens werden de overige namen bekendgemaakt door de jury.

Niels Duinker boekt het ene succes na het andere
16-11-2012 14:53:00

Terwijl Jongleur Niels Duinker met zijn show momenteel werkt bij de 6-sterren cruisemaatschappij "Regent Cruises" en verblijft op de Rode Zee in het Midden-Oosten laat hij ons weten dat hij onlangs een uitnodiging kreeg om op te treden en deel te nemen aan het Guinness World Records evenement in Amsterdam. werk deze week met mijn show namelijk bij de 6-sterren cruisemaatschappij Regent Cruises. Eerder die maand verscheen zijn naam ook al in het "Guinness Book of World Records 2013". Niels is enorm blij om te kunnen vertellen dat hij vorige week nog 2 wereldrecords op z'n naam heb weten te schrijven! Namelijk een record in contactjongleren en een record in achter z'n rug langs jongleren.

Michel Wolsink gaat voor Duitstalig
15-11-2012 21:01:00

Op 11 november presenteerde Michel Wolsink z'n geheel Duitstalige album “Windstärke 10”. Hierop staan 13 tracks die stuk voor stuk de moeite waard zijn om te beluisteren. Het album werd uitgereikt door Wijbrand van der Sande en zal internationaal worden uitgebracht onder het platenlabel van Tyrolis Music. Eind oktober verscheen als voorloper op het album “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” op single.

Feestlift brengt de ska terug naar Nederland
15-11-2012 20:52:00

Met de release van de nieuwe single “T'is een feessie” brengt Feestlift de ska terug naar Nederland. Samen met producer Edwin van Hoevelaak hebben ze een geweldige bewerking gemaakt op het nummer Baggy Trousers van Madness. In de tekst van dit nummer ze we weer helemaal terug in de sfeer van de jaren '80. T’is een feessie is een gezellig nummer en maakt alvast een knipoog naar het komende carnavalsseizoen. Binnenkort zal de videoclip beschikbaar zijn, dit zal door het management bekend worden gemaakt.

Cabaretier Jeffrey Spalburg brengt single uit
15-11-2012 19:50:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg brengt een cd single uit van het nummer "Hengelo-o-o'.  De muziek komt uit zijn derde cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij momenteel door het land toert. De afgelopen jaren verscheen hij in diverse hoedanigheden. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling "Brommers Kiek’n", als acteur op het podium bij Made In Da Shade, als comedian bij het Comedycafe of als schrijver van TV programma’s. 

Kevin Madero presenteert debuutsingle in Eindhoven
15-11-2012 16:06:00

Op zondagmiddag 2 december presenteert Kevin Madero zijn debuutsingle bij Eetcafé/Zaal De Vlierhof aan de Strijpsestraat in Eindhoven. De aanvang is vanaf 14.00 uur en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7.50 (aan de deur € 10.00). Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Vlierhof en bij Berk Music aan de Woenselsemarkt in Eindhoven. Als kleine jongen heeft de in Eindhoven geboren en getogen zanger zijn hart al verloren aan het zingen.

Woonwagen Duo geeft kerstsingle gratis weg
15-11-2012 15:48:00

Met ‘Geluk Is Niet Te Koop’, het opvallende ‘Schoentjes Uit’ en hun meest recente single ‘Mooie Spaanse Catelaanse’ bliezen Janske en Jack van Raamsdonk nieuw leven in Het Woonwagen Duo. Met het gevoel van weleer maar met een door toparrangeur Manfred Jongenelis en producer Jack van Raamsdonk opgefriste sound van nu, heeft menig radiostation en muziekliefhebber het afgelopen jaar kennisgemaakt met de 2J’s uit Brabant. Het Woonwagen Duo is al jaren solo actief geweest binnen de Nederlandse muziek.

'Try-out' Dana Winner zingt...in Mol
14-11-2012 21:48:00

Op 5 januari 2013 organiseert de fanclub van Dana Winner, net zoals vorig jaar, een nieuwjaarsreceptie met diner. Na de vele positieve reacties van begin dit jaar, was het de organisatie snel duidelijk om dit ook in 2013 te doen. Gezellig aperitieven, lekker eten en luisteren naar de nieuwe liedjes die gebracht zullen worden tijdens de nieuwe theatertour "Dana Winner Zingt...". Op 5 januari zal Dana ook voldoende tijd nemen om iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Die avond kun je ook al kennis kunnen maken met de nieuwe muzikanten die Dana zullen begeleiden tijdens deze tour.  Twee van deze muzikanten kon je al bewonderen in de clip van "Niemand kan". Het geheel vindt plaats bij Gasthof & Feestzaal "De Kaasboerin". Eerselseweg 99 te Mol in België.

Het loopt storm bij de aanmelding voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje
14-11-2012 21:27:00

Het loopt storm bij de aanmelding voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje! Begin december zijn artiesten van harte welkom in de studio van TV Oranje in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is op dit moment alleen nog plek op zaterdag 1 december (12.00 - 18.00 uur) en zondag 2 december (14.00 - 20.00 uur), de maandag is al vol.

Tim Knol zingt titelsong film Koning van Katoren
14-11-2012 17:33:00

Tim Knol heeft de titelsong voor de familiefilm Koning van Katoren gemaakt. De jonge muzikant schreef het nummer May Take Long speciaal voor de film die begin december in première gaat in de Nederlandse bioscopen. Het nummer was vanmorgen voor het eerst te horen in de radioshow van Giel Beelen en de bijbehorende video is hier te zien. In de film zitten verder onder meer nummers van Anne Soldaat, Triggerfinger, Moss, Happy Camper en The Upsessions.

Nieuwe single Rene Becker 'Wat ben je mooi'
14-11-2012 17:03:00

De spontane Stadskanaalster zanger René Becker, heeft wederom een geweldige hit in handen. Na zijn gouden single ‘Maar Vanavond’ komt René vanaf 14 november met zijn nieuwe single ‘Wat Ben Je Mooi’ verfrissend uit de hoek. Hitproducer Kees Tel heeft hiermee een geweldige toon gezet in de carrière van René Becker. ‘Kees heeft mijn zelfgeschreven nummer precies weten te maken, zoals ik het in mijn hoofd had. Een up-tempo Nederlandstalig lied in een jasje van deze tijd’, aldus de goedlachse René.

Nieuwe single en aankomend album doorbraak John West
14-11-2012 16:58:00

Ondanks zijn nog jeugdige leeftijd draait John West al een aantal jaartjes goed mee binnen de Nederlandstalige muziek. “Zijn ster is rijzende”, zoals men dat zo mooi zegt! Deze in 1988 in Den Haag geboren jongeman stond in 2007 al in de lijsten met zijn single ‘Weet Wat Je Begint’. Dit jaar bracht een vernieuwde versie van dit nummer uit welke opnieuw met veel enthousiasme is ontvangen. John West wordt door insiders al enkele jaren op de voet gevolgd als één van de aanstormende talenten.

Dennie Christian te gast in het muziekprogramma van TV Lucky Joe
14-11-2012 16:47:00

Zondagmiddag 25 november wordt er weer een aflevering opgenomen van het muziekprogramma TV Lucky Joe  met bekend en onbekend talent. Er worden zowel reguliere opname gemaakt als een paar opname in kerstsfeer. Het  ligt aan de artiesten zelf wat voor liedjes ze gaan zingen ze kunne ok kiezen voor een ballade i.v.m. kerst en 1 reguliere nummer uit hun repertoire. In deze show zullen  o.a. de volgende artiesten te gast zijn:  Dennie Christian, Silvia Swart, John Enter,  Astrid Wevers, Rodney Elzer, Joly & Terry West , Marco Schouten, Het schlager duo Nicefield, Leticia, Leroy,  Rene Wanders, Jeroen Stevens, Hermien, Mathijs Laverman en Jan & Marga.

Nick & Simon in was vereeuwigd
14-11-2012 16:16:00

Vandaag hebben Nick & Simon, Nederlands populairste zangduo, onder grote persbelangstelling, hun wassen evenbeelden onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Tevens hebben zij hun nieuwe single en bijbehorende spectaculaire videoclip ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ gelanceerd.

Jubileum album Frank Verkooyen kent 13 unieke tracks
13-11-2012 20:23:00

Frank Verkooyen zit dit jaar 25 jaar in het vak, leverde in 2012 al de singles 'Dit is mijn kroeg' en 'Ik droom nog een beetje' af en ondertussen wordt hij alom gewaardeerd om zijn teksten, composities, producties en om zijn muziek. Vooral de laatste jaren is hij onderweg naar meer landelijke bekendheid. In het voorjaar van 2013 verschijnt er een gloednieuw album.

Knotsgek komt met 'Hedde gij misschien ADHD'
13-11-2012 20:18:00

In 2010 steken de solo zangers Fabian Somers & Gerbrand de koppen bij elkaar en brengen datzelfde jaar een carnavals liedje uit met als titel “Feest, feest, feest”. Door de vele positieve reacties besloten de heren in 2011 om een opvolger te maken, wat resulteerde in de geweldige knaller “We zeggen bijna en…!!’’. Ook deden ze dat jaar mee aan “Radio Hollandio Carnavalskraker 2011” en behaalde daar een tweede plaats. Na deze twee succesvolle liedjes werd er besloten om samen gezellig door te gaan onder de naam “Knotsgek”.

Audrey Smits laat ons kennismaken met 'Winterstar'
13-11-2012 17:28:00

Vele podia in binnen- en buitenland heeft ze betreden. In de wereld van de country muziek is ze geen onbekende. In het verleden vele cd’s opgenomen en uitgebracht. Haar naam Audrey Smits. De muziek is tijdloos en daarom is er besloten om van haar album Vivid het nummer “Winterstar'” als (promo) single te laten verschijnen. Een nummer welke prima past bij de tijd van het jaar en gezien de eerste reacties van de kenners best eens een plaat kan worden welke veelvuldig gedraaid zal gaan worden op de vaderlandse radiozenders.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: