RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Superrr trio brengt nieuwe E.K. single uit!
23-05-2012 16:26:00

Na een fantastische start van dit kalenderjaar met hun deelname aan het SBS6 programma "The Winner Is..." en de geweldige optredens tijdens de carnaval in het Zuiden, duikt het Superrr trio zo het kermisseizoen in! Maar niet zo maar! Het Heerhugowaardse Superrr trio bestaande uit André Boekel, Hans Groenland en Marc Groenland, heeft tussendoor tijd gevonden voor het uitbrengen van weer een nieuwe single. De opvolger van "Zomer", het nummer dat in 2011 werd uitgebracht, is een feit. De nieuwe single staat dit keer volledig in het teken van de komende Europese Kampioenschappen voetbal in Polen / Oekraïne en is getiteld: "Laat de Leeuw maar Schreeuwen E.K. 2012" .

René Becker geeft gouden cd weg bij Albert Heijn in Zuidhorn
23-05-2012 15:17:00

In de maanden april en mei kregen klanten van 60 supermarkten in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel, bij aanschaf van een krat Amstel de nieuwste single van regionale held René Becker als extra erbij. De geboren Stadskanaalster, ook wel bekend als de ‘zingende vertegenwoordiger’ van Amstel, had in totaal 10.000 CD singles van zijn hit ‘Maar Vanavond’ beschikbaar gesteld voor deze speciale actie. Zaterdag 26 mei verwacht hij de 10.000ste CD single te mogen overhandigen aan een klant van Albert Heijn.

Marianne van den Elshout blikt terug op albumpresenatie Collin
23-05-2012 15:05:00

Zondagmiddag 6 mei werd het nieuwe album van de uit made afkomstige zanger Collin met de titel “Op weg naar 't geluk” gepresenteerd in Café-Bar de Amerhal te Made.  Marianne van den Elshout van de fanclub was aanwezig en schreef een leuk verslag die wij graag met de lezers van het TV Oranje Shownieuws willen delen. Na maanden van voorbereidingen is aan de lijst van zeven singles, een maxi single en een compleet album die op naam van Collin staan, een schitterend 2e album toegevoegd.

Nieuwe single voor Dennis Bax
23-05-2012 14:46:00

Dennis Bax bestormt op dit moment de speellijsten van Nederland met zijn nieuwe single “Ja of nee – Lê Lê Lê ”, de plaat is een weloverwogen keuze, en geinspireerd door de Braziliaanse-Portugese hits van oa. Michel Telo en Gustavo Lima die op het moment veelvuldig succesvol overwaaien. Dennis is bekend van zijn spraakmakende aanwezigheid in de gouden kooi en de singles Para Papa en Fiesta Hollanda een duet met Deff Rhymz.  ’Leuk om te zien hoe enthousiast er gereageerd wordt op dit geweldige zomerliedje....

Johan Linssen komt met zomersingle
23-05-2012 14:34:00

De uit Weert afkomstige en 25 jarige Johan Linssen timmert al enige tijd succesvol aan zijn muzikale carriere.De uit 2011 afkomstige single Ciao Ciao amore werd bijzonder goed opgepakt door de Nederlandse radiostations en komt nu nog regelmatig voorbij. Johan Linssen die gezien wordt als een van de toonaangevende artiesten, wat betreft het volkse genre, heeft inmiddels een eigen én eigentijdse muziekstijl gecreëerd. Nu is de tijd aangebroken zijn nieuwe single “Iedere zoen” landelijk te lanceren en te gaan promoten

The Boys of Holland verloten 2 kaarten Nederland–Denemarken tijdens 88 uurs Twitter-actie
22-05-2012 19:31:00

Om het EK Voetbal een grandioze start te bezorgen, verloten The Boys of Holland - de zangers van het lied Laat het EK beginnen - twee kaarten voor de wedstrijd Nederland Denemarken. De eerste wedstrijd van Oranje tijdens het EK te Kharkiv in Oekraïne. De kaarten worden verloot tijdens een 88-urige twitteractie. Voor 88 is gekozen, omdat we het EK kroonjaar willen herhalen. De twitteractie loopt van woensdagochtend 23 mei 08.00 uur tot zaterdagavond 26 mei 23.59 uur. Precies 88 uur dus. The Boys zijn op twitter te volgen via @boysofholland

Italiaanse nachten met Karin Welsing
22-05-2012 19:24:00

De sympatieke levensliedzangeres Karin Welsing heeft met haar vorige singles ("Genoeg is genoeg" en"Vergeet je moeder niet") al diverse hitlijsten in Nederland bestormt. Haar schare fans wordt iedere dag groter en een nieuwe cd-single kon dan ook niet uitblijven. Samen met haar vaste producer/songwriter Martin Sterken heeft zij een nieuw lied getiteld "Italiaanse nachten" gemaakt. Hiermee laat zij een andere en zeer feestelijke kant van zichzelf zien. Aanstekelijk italiaans getinte klanken gecombineerd met een volkse accordeon.

Harten 10 tekent platencontract bij CDHAL
22-05-2012 17:39:00

Duo Harten 10 bekend van de hit single’s 'Liefde maakt blind", "Wat is mooier" en hun succesvolle debuutalbum "Liefde maakt blind' tekende vanmorgen hun eerste platencontract bij Klaas Prent van de CDHAL in Ruinen. Klaas Prent die eerder successen boekte met o.a. Jannes, Mooi Wark, Kevin Smit, e.v.a. is zeer onder de indruk van Harten 10 en vond na de vele aanvragen dan ook tijd dat er een tweede album kwam.

Djambo Djambo kent ORANJE uitvoering
22-05-2012 15:53:00

De afgelopen dagen zijn er vele geluidsdragers verschenen welke iets met het naderende EK te maken hebben. En er komen nog velen. Vorig week verscheen Djambo Djambo van Marian Mayloo & Soca Boy. Een plaat die al op vele stations op de speellijst is gezet en waarvan nu een speciale EK versie is verschenen. "Oranje Djambo" is de titel. Weinig zangeressen die een EK plaat gaan uitbrengen maar Marian Mayloo heeft er bewust voor gekozen omdat ze altijd met enorm veel plezier de voetbalwedstrijden volgt.

Hans Coolen betrokken bij auto ongeluk
22-05-2012 15:37:00

Zanger Hans Coolen werd vandaag achtervolgd door de nodige pech. Hans is druk doende met de promotie van zijn nieuwe single “Morgen Wordt Alles Anders”, welke goed opgepakt wordt door de Nederlandse radio stations. Zo was Hans vandaag uitgenodigd voor een interview bij RTV Oost voor “Goeiemiddag Overijssel” met presentator Marcel Spijkerman. Onderweg werd Hans echter geen voorrang verleend op een rotonde wat resulteerde in een fikse aanrijding. Dit had als gevolg dat de auto van Hans flinke schade had opgelopen.

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal trappen af met oranje bitterbal
22-05-2012 13:49:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal, die zich beiden richten op muziek van eigen bodem, hebben in de aanloop naar het EK Voetbal een opvallend smakelijke actie opgezet. Samen met het bedrijf Oranje Snacks presenteren de muziekzenders het ‘Balletje van Oranje’, een ludieke oranje bitterbal die de perfecte begeleiding vormt bij het gezamenlijk kijken naar de wedstrijden van het Nederlands Elftal. De hartige rundvlees bitterbal dankt zijn kleur aan een gepaneerde oranje coating en is daarmee uniek in zijn soort.

Mieke schenkt nieuwe single aan Alzheimer Liga
22-05-2012 13:19:00

“Ik zal er altijd voor je zijn” heet de nieuwste single van Mieke. Een nummer waarvoor ze zelf de tekst heeft geschreven, twee jaar geleden op vakantie, en die haar allicht nauwer aan het hart ligt dan alle andere teksten uit haar repertoire samen. Geen wonder overigens, want in die tekst beschrijft ze haar gevoelens over haar moeder, die al jaren aan Alzheimer lijdt. Ze heeft het ook over haar vader, die vijf jaar geleden overleed.

Duitse belangstelling voor Anita & Ed
22-05-2012 12:13:00

De Duitse tv zender ZDF heeft belangstelling getoond in het duo Anita en Ed. Onlangs heeft het duo en country lied opgenomen in hun studio in zowel het Engels, Nederlands als Duits. Hun platenlabel Coldhofsound heeft de Duitse versie gestuurd naar de ZDF. Deze heeft positief gereageerd en gevraagd om meer info en het lied op hoogste kwaliteit. Wellicht wordt het duo Anita und Eddy binnenkort uitgenodigd voor en tv optreden met het liedje Wohin gehts du. In eigen land gaat het intussen crescendo met hun jubileum single.

Guus Meeuwis geeft nieuwe single 'Vrienden' kado!
21-05-2012 16:32:00

Vandaag, maandag 21 mei, verschijnt de nieuwe single van Guus Meeuwis. De titel van dit gloednieuwe liedje, ‘Vrienden’, bracht Guus op het idee iets bijzonders met deze release te doen. “Met de komende ‘Groots’ concerten in gedachten, hebben we het nummer ‘Vrienden’ geschreven”, zo licht de zanger toe. “Ik kan niet wachten tot het zover is! Het voelt toch elke keer weer als één grote vriendenclub, zo’n bomvol stadion. We hebben dit gevoel proberen te vangen in het nummer ‘Vrienden’. En omdat ik dit gevoel niet alleen wilde vastleggen, maar ook delen, gaan we de single aan iedereen kado doen.”

Ray Delando brengt nieuwe single op de markt
21-05-2012 16:09:00

Ray Delano is een naam welke in het feestcircuit al lang geen onbekende meer is. De zanger uit Heerenveen is regelmatig te zien en horen op een van de feesten in het land. In het verleden heeft hij het nummer Zaterdagavond uitgebracht en deze wordt nog regelmatig gedraaid door de radio zenders. Ray komt met een nieuwe single en de titel is "We zijn in ons café".  De tekst is door Ray zelf geschreven terwijl Jan Veldberg verantwoordelijk is voor de muziek. Opgenomen in de studio en onder productionele leiding van Edwin Geres.

Open dag Radio Westerkwartier
21-05-2012 13:06:00

Hoe komt een programma tot stand? Hoe presenteer je? Hoe werkt de techniek? Op 2 juni 2012 kan iedere liefhebber van de radio, van jong tot oud terecht bij Radio Westerkwartier om antwoord te krijgen op al deze vragen! Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd. Vanaf 10.00 uur kunt u terecht in de studio voor een kop koffie of thee, waarna u een blik achter de schermen kunt nemen en uitgebreid wordt geïnformeerd.

Gouden plaat voor debuutsingle “Oranje kampioen” van Tim Leon!
21-05-2012 13:00:00

Tim Leon heeft een gouden plaat gescoord voor zijn debuutsingle “Oranje kampioen”. De zanger heeft deze onderscheiding gekregen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van deze single. Het is uniek dat er tegenwoordig een gouden plaat wordt gehaald en helemaal voor een debuutsingle. De afgelopen weken werd door de vele media al heel duidelijk zichtbaar dat de single al heel positief werd ontvangen. Sinds de succesvolle clipopname en single presentatie van Tim Leon eind april 2012 in Eibergen is mede dankzij zijn grote groep fans en de vele in- en out stores de singleverkoop enorm toegenomen.

Nieuwe single 'Feest Supporters' van Sjansjee nu te koop!
21-05-2012 12:50:00

De nieuwe Sjansjee  oranje-single "Feest Supporters" is vanaf nu te downloaden via LegalDownload! "Feest supporters" is gemaakt in de studio van Tom Verkooyen, tekst Sjansjee en uitgebracht op het WAM Music Label. Met het uitbrengen van deze 6e feest-single starten Sjenien en Sjakkelien weer met hun gezellige live optredens! Dus Sjansjee is terug en dat gaan we vieren!  Via deze weg willen ze al onze feestvrienden uitnodigen om op vrijdag 1 juni a.s. naar café "De Burgemeester op de markt" in Etten-Leur te komen.

Harm Rikken lanceert ballad
21-05-2012 12:45:00

Een jaar na een aantal succesvolle  singles zoals o.a. “ Altijd bij mij” brengt Harm Rikken zijn nieuwe CD single “Nachtenlang” uit. Het is een bewerking van het nummer “Liebeslied” van de Zwitserse zanger Florian Ast. Een heerlijke gevoelige ballad waarin Harm zijn muzikale ei volledig kwijt kan. De spontane Tielse zanger heeft zich het afgelopen jaar bezig gehouden met het zoeken naar muziekstukken waarbij hij zich het best thuis voelt. Samen met de succesvolle producer Martin Sterken zijn deze muziekstukken omgezet en aangepast.

Niet morgen maar vandaag! Is de nieuwe single van Vinzzent
21-05-2012 12:28:00

Met een titel die hem op het lijf is geschreven en een lekkere zomerse sound is “Niet morgen maar vandaag” een aangename toevoeging op Vinzz’ muzikale CV. Het nummer heeft zoals we gewend zijn weer die aanstekelijkheid en happy sound waardoor het perfect aansluit bij zijn hits als ‘Dromendans’, ‘Dansé Dansé’, Groen en ‘Alles wat ik hebben wil’. Omdat de kreet ‘Niet morgen maar vandaag’ helemaal Vinzzent is, staan er een aantal leuke en ludieke acties op de planning.

Marco de Hollander dendert door in Roze Limousine
20-05-2012 20:17:00

Donderdag 17 mei waren er clipopnames van de populaire volkszanger Marco de Hollander.  Voor de filmopname bij zijn nieuwe singel ‘Mijn Vriend’, is Marco de Hollander met zijn camerateam Clipstudio.nl een dag in de weer geweest, om de mooiste shots te filmen. “Veel verklappen we nog niet, maar dat de Roze Limousine een belangrijke rol speelt, dat zullen maar wel vertellen. Deze opvallende auto zal van het beeld afspatten. De clip is ondertussen in de montage.

Nieuwe boerenboyband in de steigers
20-05-2012 10:40:00

De nieuwste boerenrocksensatie van Nederland heet Carbid. Na een maandenlange zoektocht, audities, repetities en teambuilding is er een muzikaal trio gevormd. Daarmee is er een basis, nu nog een zanger. Carbid is geboren, een explosief einde van een bijzondere zoektocht naar de Stones van het platteland en tevens het begin van een nieuw boerenrock tijdperk. 

Veelzijdig programma en 2 podia belooft weer een feestelijk levensliedfestival te worden in Tilburg
19-05-2012 19:34:00

Zaterdag 2 juni en zondag 3 juni vindt het Festival van het Levenslied plaats in het centrum van Tilburg. Twee podia, één op het Piusplein en één op de Paleisring, volgeboekt met Nederlandstalige bekende en minder bekende zangers. Het programma, waarvan de fantastische hoofdacts nog even geheim blijven, geeft een feestelijk programma prijs.

Videoclip “Que Sera” van Gabriello online
19-05-2012 13:55:00

De videoclip bij de nieuwe Nederlandstalige single van Gabriello “Que Sera” staan online en is binnenkort te zien bij de diverse clipzenders in Nederland en Vlaanderen. In de clip kijkt Gabriello terug op “zijn” leven. De clip is opgenomen in België door regisseur Siga Van de Velde van  Bandido bvba. Gabriello is heel trots op de videoclip.”Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Ik bedank iedereen die heeft meegewerkt aan de clip. De samenwerking was geweldig” aldus de Vlaamse zanger.

Tim Leon scoort met zijn debuutsingle 'Oranje kampioen' in Mega Top 100
19-05-2012 13:33:00

Tim Leon is in de tweede week dat hij met zijn debuutsingle “Oranje kampioen” in de MEGA TOP 100 hitlijst staat gestegen van plaats 57 naar 39! Dit is een enorme prestatie voor een talent met een debuutsingle. Mede dankzij de vele fans van Tim Leon zijn er de afgelopen week ook weer massaal singles van hem  gekocht. Verder zijn er de afgelopen week ook weer talrijke positieve reacties bij Tim Leon en zijn management binnengekomen over het Oranjelied van Tim Leon. De komende tijd is Tim Leon in Nederland zeer druk bezig met de promotie.

De Wannebiezz nemen het (Cocktail) stokje over
19-05-2012 13:17:00

18 mei 2012 zal lange tijd in het collectieve geheugen van de Wannebiezz gegrift staan. In hun roerige carrière als kermisexploitanten en vervolgens als muzikale entertainers hebben zijn uiteraard voldoende bijzondere situaties meegemaakt, maar wat zij op deze vrijdag meemaakten mag bijgeschreven worden in het rijtje hoogtepunten. Zij traden namelijk op tijdens het 90e verjaardagsfeest van Ad van der Gein, het langstlevende lid van het Cocktail Trio. In 1951 richtte Ad samen met Tony Moore en Carel Alberts het Cocktail Trio op.

Cooldown Café heeft de 'Oranje Kroon'
19-05-2012 13:04:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 mei is dat 'Balada De Cooldown' de nieuwe zomerhit van Cooldown Café. Het gaat om een Nederlandse bewerking van de megahit van Gusttavo Lima. Het nummer is geproduceerd door DJ Galaga, die zijn sporen heeft verdiend in het feestcircuit. De tropische plaat brengt je direct in zomerse sferen en Cooldown Café zou Cooldown Café niet zijn als er geen aanstekelijk dansje bij hoort.

BNN zoekt jonge artiesten voor tv-programma
19-05-2012 12:59:00

Jongerenomroep BNN is voor het tv-programma ‘Je zal het maar zijn’ op zoek naar jonge Nederlandse zangers of zangeressen die het willen gaan maken als artiest. De programmamakers zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe optredens in hun werk gaan, hoe de muziek tot stand komt, wat je allemaal moet doen om als artiest aan de bak te komen en hoe je dat combineert met je andere bezigheden. Je wordt gevolgd door de camera’s van BNN en ondertussen worden je vragen gesteld.

Breng je stem uit voor het 'Oranje Elftal'
19-05-2012 12:49:00

Nu het EK steeds dichterbij komt, komen ook TV Oranje en Radio Oranje Nationaal in de juiste sfeer. De komende weken wordt veel ruimte gemaakt voor voetballiedjes van o.a. Wolter Kroes, Gebroeders Ko, de Dikdakkers en vele anderen. Ook zijn we van start gegaan met een speciale hitlijst met voetballiedjes: het Oranje Elftal.

Zomerhit voor Diana Dekkers
18-05-2012 20:56:00
“Je T’aime” is de titel van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Diana Dekkers. Diana is vertolkster van het levenslied pur sang en mag hiermee geplaatst worden in het rijtje: Zangeres Zonder Naam, Corry Konings en Marianne Weber. Haar liedjes komen recht uit het hart. De nieuwe single "Je T'aime" is een vrolijke onvervalste meezinger en belooft volgens de kenners De zomerhit van 2012 te worden. De single staat voor feest en de polonaise op ieder feestje.
Donna Tieben wint Lucky Joe talentenjacht
18-05-2012 20:49:00

Woensdag 16 mei was de jaarlijkse talentenjacht van Stichting Lucky Joe. Sinds 2010 wordt de talentenjacht gehouden tijdens de Snikkeweek in Musselkanaal.  17 deelnemers hadden zich aangemeld en uiteindelijk kwamer er 13 deelnemers naar zaal "De Gelegenheid" om hun talenten te tonen aan het publiek en de jury. De volgende deelnemers: Mathijs Groen (12 jr) uit Hoogezand, William Plentenga uit Jipsingbourtange ( 23 jr) , Marjolijn Strik (13 jr) uit Valthermond, Rene Jansen ( 33 jr) uit Nieuwleusen, Desiree Marquering ( 28 jr)....

De Costa Blanca Kozakken lanceren EK nummer
18-05-2012 16:08:00

"De Costa Blanca Kozakken, bestaande uit Dave de Ruiter, Emgert Zondervan en Erik van Egmond hebben een lied opgenomen voor het EK2012 ter ondersteuning van de spelers van het Nederlands Elftal en hun supporters. Het lied is getiteld "Onze Voetbalhelden".  Voor dit EK lied werd door Erik van Egmond een oud Oekrains wijsje bewerkt.

Derde single van Jan-Anne gaat over het verliefd worden op een meisje dat al een relatie heeft
18-05-2012 13:25:00

Vrijdag 25 mei komt de derde single van Jan-Anne uit. Het nummer “Linda” gaat over het verliefd worden op een meisje dat al een relatie heeft. Het is een gevoelig autobiografische ballad. Jan-Anne heeft er alleen wel voor gekozen om niet de echte naam van het meisje te gebruiken. “Linda” is dus stiekem iemand anders… Op 29 januari 1992 werd Jan-Anne van der Wel geboren in Groningen. Tijdens zijn negende levensjaar begon Jan-Anne met het bespelen van een instrument, hij nam keyboardles.

Clip 'Oranje springt 'van de Gebroeders Ko ft Factor 12 ondertiteld
18-05-2012 13:16:00

De Oranje Hit “Oranje Springt “ van de Gebroeders Ko ft Factor 12 is nu ook door 1.4 miljoen slechthorenden ondertiteld te volgen. Lucien Rummers uit Zwanenburg heeft de clip voorzien van ondertiteling zodat ook de slechthorenden in Nederland in de Oranje stemming kunnen komen. Het Oranje nummer dat deze hele sportzomer gebruikt kan gaan worden bij o.a. het EK voetbal en de Olympische spelen hebben de Gebroeders Ko gemaakt i.s.m. Feestorkest Factor 12 die ook de pauzeact zijn bij de Toppers concerten. 

Wat heeft Petra van Gennip met mannen.....
18-05-2012 13:07:00

De in Dordrecht geboren Petra van Gennip heeft al verschillende singles gehad, zoals "Jij verliet mij", "Samen met jou" en "Ik ben verliefd".  Nu komt ze met haar eerste single op het label Zebra Music, namelijk "Mannen Mannen Mannen". In november 2011 kwam haar album "Op Zoek Naar Geluk" uit.  Op het album staan naast “Deze nacht heeft geen einde”’ 13 nieuwe nummers van de spontane zangeres. Het is een heel divers album waar iedereen wel iets voor zichzelf uit kan halen, en dat is ook de bedoeling van Petra.

Financiële tegenvaller voor 18e editie van Dauwpop
18-05-2012 12:59:00

De 18e editie van Dauwpop in Hellendoorn is gisteren uitgelopen op een financiële tegenvaller., meldt RTV Oost. Het muziekfestival werd bezocht door 7000 mensen. Daarmee is de 18e editie verliesgevend.

Zomerknaller voor Mooi Wark
18-05-2012 12:47:00

Na het succes van "Oh Yvon" zijn de mannen van Mooi Wark weer terug met een echte zomerhit! "Vaya Con Dios" is de titel van de nieuwste knaller. Het is overigens de voorloper van het speciale 20 jarig jubileum album. Deze wordt eind oktober in Pesse gepresenteerd tijdens "Siepelrock"hét festival van Mooi Wark. de organisatie hiervan is in handen van de Stichting Muziek 2000 uit Pesse. De clip van "Vaya Con Dios" is opgenomen in Ruinen en omstreken en is in enkele uren al 3500 keer bekeken.

Fresku is overal
18-05-2012 12:15:00

Sinds vorige week is Fresku's nieuwe album 'Maskerade' uit en dat mag iedereen weten. De rapper is op het moment dan ook alomtegenwoordig in de Nederlandse media. Zo was Fresku afgelopen donderdag te gast bij Giel op 3FM om zijn nieuwe album te introduceren aan Hilversum. Bekijk en beluister de fragmenten van die uitzending hier. Diezelfde avond was Fresku bij 'De Wereld Draait Door' om zijn verhaal te vertellen over het nummer 'Hedde Druksop', vergezeld door mede-Eindhovenaar Theo Maassen.

Rotterdamse theaterpopformatie Rij12 kleurt festival met liedjes van hun debuutalbum
17-05-2012 12:29:00

Hun single "Zo blauw als de hemel" klinkt deze weken op menig radiozender. Van Nederpopper van de Dag op Free Radio Rotterdam tot een enthousiaste introductie op Radio 2: “Prachtige stemmen!” Rij12 gaat lekker. Komend Pinksterweekend zijn zij een van de bekendere acts op de tweede editie van theaterfestival Delft Fringe. Vier dagen lang theater op onverwachte plekken in hartje Delft. “Fringe is een uniek festival!” “Rij12 staat voor aantrekkelijke muzikaliteit, veelzeggende teksten en een gezonde dosis podiumdrift”, schrijft Hans van der Maas.

Spinvis brengt Heel Goed Nieuws
17-05-2012 11:48:00

Heel Goed Nieuws is de nieuwste single van Spinvis' succesalbum tot ziens, Justine Keller. De video bij het nummer is gemaakt door Hans Kok en sinds kort te zien op YouTube. Spinvis en z'n band zijn nog de hele zomer te zien in Nederland. Zo speelt hij op onder meer Oerol, Lowlands, Into The Great Wide Open, De Parade en het prestigieuze Dranouter Festival in België. Daarnaast staat er voor de maand mei nog een uitgebreide clubtoer op het programma, met onder meer een show in Paradiso te Amsterdam op 25 mei.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl