RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Clip nieuwe single 'Niemand als jij' van Leonie Meijer online
22-10-2012 16:19:00

Leonie Meijer werkt hard aan alweer haar tweede album, dat begin 2013 uitkomt. De single ‘Niemand Als Jij’ geeft vast een voorproefje van dit album. Het Nederlandstalige popliedje ging vorige week al in release, maar de bijbehorende clip is sinds deze week beschikbaar. Leonie heeft zich sinds haar deelname aan TVOH in 2010 bewezen als sterke popartiest. Ze heeft niet alleen bijzonder eigen geluid, maar produceert en schrijft zelf ook veel van haar eigen nummers.

Productie TV Oranje nu ook in Zuid-Nederland
22-10-2012 16:10:00

Muziekzender TV Oranje gaat nauw samenwerken met Ivo Franklin Produkties en Clipstudio.nl, de producenten van de muziekprogramma’s Brabant Toppers, Zeeland Toppers en Limburg Toppers. De samenwerkingovereenkomst werd vandaag feestelijk ondertekend bij de stand van TV Oranje op de drukbezochte manifestatie LEGO WORLD in Zwolle.

Druk bezochte cd presentatie Karin Welsing & Johan Linssen
22-10-2012 05:19:00

Karin Welsing & Johan Linssen presenteerden op zondag 21 oktober in het gezellige en druk bezochte Club Rodenburg te Beesd hun duetsingle "Neem mij nog eens in je armen", welke werd uitgereikt door de keizerin van het levenslied Stella Bos. De uit Utrecht afkomstige Karin heeft in tweeënhalf jaar tijd maar liefst zes singles op haar naam staan!  De Limburgse Linssen die zelf al meer dan tien jaar in het vak zit, gaf haar hiervoor een...

Het 'Heeren van Oranje - Nederpop Spektakel' op 17 november in Assen
21-10-2012 20:56:00

Op zaterdagavond 17 november presenteert de TT Hall Assen het Nederpop Spektakel ‘Heeren van Oranje’. Alle grote hits uit de jaren ’80 en ’90 van Nederlandse bodem komen voorbij in een grandioze show. De liedjes worden gezongen door de artiesten van toen: Erik Mesie (Toontje Lager), Peter Groot Kormelink (Splitsing, Jazzpolitie) en Bert Heerink (Vandenberg). Verder zijn er gastoptredens van Syb van der Ploeg met 'Alles uit De Kast', de energieke Nederpopband Asman en Joost Marsman, de zanger van Is Ook Schitterend.

JC Event organiseert i.s.m Hotel Der Brabander 4-daagse apres-ski muziekreis naar Winterberg
21-10-2012 11:27:00

Van 22 tot 25 maart 2013 organiseert JC Event  in samenwerking met Hotel Der Brabander een geheel verzorgde  apres-ski muziekreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). Drie gezellige muziekavonden met: Sander Kwarten, Jessica Malfait, Roy van Lent, Leon Basley, Martien Buijks, Christian Malan, Martijn te Kampe & Boy van der Heijden. Op zaterdagavond zal er nog een Mistery guest aan het programma worden toegevoegd. De prijs voor de complete busreis is € 279.00. Hierin zijn inbegrepen 4 dagen -3 nachten op basis van standaard kamer, half pension incl muziekprogramma. Gaat u met eigen auto dan kost het € 229,00.

Eydie brengt solo single uit
21-10-2012 10:42:00

Wat hebben Eydie, Wessel Weerdenburg, Xander Nichting, Marieke van der Heyden, Raphael Hermans, Frank Stukker, Gaby Kaihatu en Richard Poot met elkaar gemeen.? Ze hebben allemaal meegewerkt aan “You’re about to see” geschreven door Wessel Weerdenburg en zangeres Eydie vertolkt dit nummer op voortreffelijke wijze. Eydie heeft als zangeres al de nodige nationale en internationale podia verovert. Podia in vele Europese landen heeft ze  betreden als lead zangeres van een van de bands waarin zij heeft gezeten.

Nieuwe Engelstalige single voor Mariska Dijkstra
21-10-2012 00:16:00

Haar laatste single “Mijn vader” dateert uit 2009 en hiermee is Mariska Dijkstra  nog regelmatig te zien bij TV Oranje.. Mariska kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor .Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel “De ster van het Noorden”. Na zes Nederlandstalige singles gaat ze over op het Engels  en hoopt hiermee een nog breder publiek aan zich te kunnen binden. In de studio van Gerto Heupink is het up tempo nummer “I’m Young and Free” ontstaan.

Bart van der Stelt heeft de Oranje Kroon
20-10-2012 09:54:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 22 oktober is dat ‘Ik droom alleen van jou’, de nieuwe single van Bart van der Stelt. Het gaat om een Nederlandstalige bewerking van Dreamin', een hit van Cliff Richard uit 1979. Ondanks het feit dat de tekst gaat over een verloren liefde is het een bijzonder aanstekelijk feestnummer geworden, met een hoofdrol voor de accordeon. De clip van ‘Ik droom alleen van jou’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Top 50 Woonwagenhits deel 3 nu verkrijgbaar in de TV Oranje shop
19-10-2012 18:40:00

Liefhebbers hebben er lang naar uitgekeken maar hij is er ! Top50 Woonwagenhits deel 3 Ook op de derde editie van deze succesreeks staan de beste artiesten die ons land rijk is: Frans Bauer, Marianne Weber, John West, Henk Bernard, Willem Barth, Jannes, Stef Ekkel, John de Bever & Charlène, Helemaal Hollands, Jolanda Zoomer,Jaman, Henk Damen, Frank van Etten,in totaal maar liefst 50 acts zijn te vinden op dit schitterende dubbelalbum. Vanaf 19 oktober ligt deze box vol met pure, typische en volkse levensliedjes in de winkels.

Mini album voor Matt Jaxxon
19-10-2012 18:35:00

Zanger Matt Jaxxon, o.m. bekend van zijn nummer "Lady Love" en van radio en TV in o.m. Colombia, Venezuela, Ecuador, Paraguay, New Zealand, Suriname, Aruba, etc. brengt een nieuwe CD/Mini-Album uit met daarop zijn nieuw geschreven Nederlandstalige Nummer: "Dansen in November" welke is gebaseerd op een oude disco-hit. De release vind plaats op zondag 28 oktober a.s. vanaf 15.00 uur in Grand-Café Scheiwijck, Arendsweg 64 te Beverwijk. De daarwerkelijke overhandiging zal zijn omstreeks 17.00 uur.

Ralf Mackenbach stukje verder op de trap naar volwassenheid
19-10-2012 18:29:00

Het is snel gegaan met de carrière van 17-jarige Ralf. De zanger is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is ook te horen op zijn Engelstalige album "Seventeen" Aan dit nieuwe project werkt Ralf niet alleen met vaste producers als de Future Presidents, Eric van Tijn en Joos van Leeuwen, maar ook met nieuwe toonaangevende DJS is de 17-jarige zanger zelf aan het schrijven en componeren geslagen. De eerst single ‘This is our party’ verscheen op 12 oktober. Ralf staat nog altijd flink in de belangstelling!

Clown Jopie & Tante Angelique zijn er klaar voor
19-10-2012 18:20:00

Clown Jopie & Tante Angelique zijn helemaal klaar voor hun 15e fanclubdag. “Vakantie Pret” belooft een show vol komische momenten te worden. Op zaterdag 27 oktober is de Clown Jopie & Tante Angelique fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Alcazar Events is makkelijk te bereiken. Parkeren is hier geen enkel probleem en bovendien gratis.  Alcazar Events kijkt uit naar de komst van bekende Clown en zijn vrolijke tante. Het vrolijke en muzikaalste kinderduo van Nederland beleeft een erg spannend avontuur. Tante Angelique komt op verzoek van Clown Jopie naar het vliegveld. Maar waar is Clown Jopie……..?

Mieke lanceert volwassen album
19-10-2012 17:41:00

Op 11 oktober 2012 verschijnt het studio album “Ik zal er altijd voor je zijn’, van Mieke ( Gijs) Aan de hand van Pierre Kartner wandelde Mieke op 14 jarige leeftijd de wereld van de showbusiness in. Tussen haar debuutsingle ‘Wat een prachtige dag’, en het nu te verschijnen album ‘Ík zal er altijd voor je zijn’, liggen bijna veertig jaren. Zong Mieke als kind en later als jonge vrouw veelal de teksten van Pierre Kartner, Hans Bouwens( George Baker) of Dries Holten, vandaag de dag schrijft ze toch vooral haar eigen liedjes.

Nieuw album Frank Galan
19-10-2012 17:32:00

Begin dit jaar bracht Frank Galan, na meer dan 10 jaar, opnieuw een Nederlandstalig album uit in Vlaanderen. Op “Mooier Dan Woorden” toverde hij de mooiste Italiaanse klassiekers om tot prachtige Nederlandstalige versies en dat werd door het Vlaamse publiek enorm gesmaakt! Wekenlang stond Frank Galan in de Top 10 van bestverkochte CD’s in de Ultratop albumlijst, hij piekte zelfs op nr.5 en stond meer dan 20 weken in de Top 50. Een meer dan geslaagde ‘comeback’ van een rasartiest die eigenlijk nooit echt was weggeweest.

Biografie en nieuwe single van Jan Smit
18-10-2012 19:08:00

Donderdag 18 oktober, aan de vooravond van zijn concertreeks in het Rotterdamse Ahoy, kreeg Jan Smit het eerste exemplaar van het boek “Het geheim van de Smit” overhandigd door Peter van der Vorst. Het vijftienjarig jubileum van de Volendamse zanger is de aanleiding voor deze biografie, waarin niet alleen Jan zijn eigen verhaal vertelt, maar ook familieleden, zijn managers en diverse BNers aan het woord komen. Het boek is vanaf maandag 22 oktober verkrijgbaar.

Nieuwe single Santa Rosa getiteld 'Een echte vriend'
18-10-2012 14:49:00

De vorige single van Santa Rosa; ‘Leven en laten leven’ leverde de band veel airplay op en de single kreeg zelfs een notering in de TOP100. De band met Bas van Rijckevorsel als leadzanger, bekend van zijn deelname aan Idols, wint meer en meer aan populariteit! En dus zijn de verwachtingen hooggespannen als de nieuwe single ‘Een echte vriend’ wordt gelanceerd, natuurlijk op het vertrouwde Rood-Hit-Blauw label. Santa Rosa presenteert zichzelf als “De Leukste Feestband van Nederland”.

Reina geeft nieuwe impuls aan haar carrière
18-10-2012 14:40:00

De Friese zangeres Reina zit al vele jaren in het artiestenvak en heeft een behoorlijk aantal singles gemaakt. Toch had ze nog behoefte om haar carrière een nieuwe impuls te geven. Nog meer kwaliteit en lekker volks, zo zou de nieuwe single  moeten worden. Lucas Hulshof en Jeroen Dirksen gingen voor haar aan de slag en kwamen met een aantal perfecte demo's. Reina koos voor het liedje 'Als ik jou vergeten ben' en 20 oktober is de officiële presentatie. De single wordt uitgebracht onder het label van L&G Producties.

Prosit The Voices op de Duitse toer
18-10-2012 14:20:00

Na het succes van het Olympische lied en ode aan Anky van Grunsven, ‘Doe de Anky’ van The Olympic Voices. komen de Apeldoornse artiesten met een nieuw huzarenstukje! ‘Eins, Zwei, Drei’ heet de nieuwe single van ‘Prosit the Voices’. Het lied is uitgebracht in gezellig en hoog steenkolen Duits, gepaard met een flink portie mee- zing- en drinkgehalte gehalte.

'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder
17-10-2012 19:27:00

Het Nederlandstalige feestcafé 'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder en tovert de Heineken Music Hall om tot Jantjes Verjaardag XXL!  Op 11 maart 2013 zullen verschillende topartiesten gaan optreden.

Michel Wolsink lanceert voorloper op Duitstalig album
17-10-2012 19:21:00

Eind  oktober is de release “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” als voorloper van het eerste Duitstalige Album “Windstärke 10″ van Michel Wolsink, die half November zal verschijnen onder het label van Tyrolis Music.   Binnenkort verschijnt zijn nieuwe website: www.michelwolsink.com , waar je nu alvast een fragmentje van “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” kunt beluisteren. De single en album zijn een keerpunt in de carriére van Michel Wolsink. Al hoewel: Zijn eerste 2 singles kwamen ook uit in het Duits.

Singlepresentatie Hero Mik
17-10-2012 19:10:00

Zondag 21 oktober presenteert Hero Mik zijn eerste single voor eigen publiek. Hero had al een grote schare fans in de regio en hij zingt al jaren maar nog nooit kwam hij ver over de provinciegrenzen. Als producer koos hij Lucas Hulshof van het platenlabel Leng producties. "Er zitten wel 40 collega artiesten uit het Noorden bij dit label en ik heb nog nooit een verkeerde plaat gehoord. Dat gaf mij een boel vertrouwen en ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat", aldus Hero.

Nick & Simon in nieuwe film video van Sint
17-10-2012 14:30:00

Het succesvolle Volendamse duo Nick & Simon speelt dit jaar een rol in de nieuwe film van Video van Sint. Video van Sint is een korte Sinterklaasfilm gecombineerd met een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld.

Tweede singlepresentatie Berry Daamen in St. Oedenrode
17-10-2012 14:02:00

De ster van de 18-jarige Berry Daamen is rijzende. Zijn populariteit wordt steeds groter en hij groeit uit tot een heus vrouwenidool. Met singles zoals "Jij Bent Mijn Superster", "Ik Weet Het Zeker", "Vanavond" en "Hé M'n Schat" wist de zanger uit het Brabantse Terheijden al de nodige successen te boeken en zijn agenda is goed gevuld met optredens. Nu verrast Berry iedereen met de nieuwe single "Vandaag Is Van Jou!" waarmee hij duidelijk laat horen hoe hij zich ontwikkelt als artiest.

Nieuwe single Anita en Ed komt eraan
17-10-2012 09:03:00

Na de single omtrent het 30-jarig huwelijk van Anita en Ed getiteld  "Mijn leven zou niets zijn" van april dit jaar, komt er volgende week een nieuwe single uit met de titel: Sausalito.  Een videoclip is ook al opgenomen afgelopen week in zonnige oorden. Tijdens deze opname waren er spontane lovende reacties van de aanwezige mensen. Verde laat het uit Tholen afkomstige duo weten dat ze op vrijdag 2 november gevraagd zijn een optreden te verzorgen bij het Coen und Sander Fest in een uitverkochte HMH.

Internetstemming voor LA the Voices gestart!
17-10-2012 00:39:00

Het zoeken naar de Zwitserse afgevaardigde voor het komende Eurovisiesongfestival is begonnen. Een van de deelnemers in de selectie is LA the Voices de succesvolle mannenzanggroep opgericht door Gordon. Via www.songfestivalplattform.sf.tv/videos kan men op 2 liedjes van de heren stemmen en hen daarmee een kans geven om op 15 december as mee te doen in de grote landelijke finale van Zwitserland.

Eerste namen Noorderslag bekendgemaakt
16-10-2012 13:17:00

Eurosonic Noorderslag heeft de eerste namen bekendgemaakt voor Noorderslag, dat op zaterdag 12 januari 2013 in de Groningse Oosterpoort plaatsvindt. De namen van de eerste acht bevestigde acts zijn: Electric Tears, Fresku, Jacco Gardner, Kensington, Mozes and the Firstborn, Palio SuperSpeed Donkey, Traumahelikopter, Skip&Die. Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt plaats in Groningen.

Maico geeft feestje in Enschede
16-10-2012 11:54:00

Maico wil samen met gezellige mensen een feestje bouwen rondom zijn vierde single. "Zij houdt nog steeds van hem" is vorige week gelanceerd en wordt inmiddels op heel veel stations in Nederland en België gedraaid. De promotietour is onlangs gestart en er worden veel kilometers gereden voor interviews en optredens. Op zaterdag 3 november 2012 wil Maico graag vrienden, familie en kennissen in zijn thuisbasis Enschede uitnodigen om de nieuwe single te presenteren.

Yoeri L’Abée lanceert z'n inmiddels zesde single
16-10-2012 11:24:00

Yoeri L’Abée is ondertussen geen onbekende zanger meer in Nederland en België. Naast verschillende optredens, in tv programma’s zoals TROS Sterrenparade, Hart voor Muziek, Brabant toppers, TV Oranje en de vele landelijke en regionale radio interviews die hij heeft gedaan, staat Yoeri ook wekelijks ergens in het land op de bühne ! Zijn fans komen vanuit diverse plaatsen in Nederland maar ook uit België naar zijn optredens. Met zijn vorige single “Niemand anders” heeft hij maanden op de diverse landelijke playlisten gestaan.

Laatste kaarten 'Marco de Hollander laat Hollandse Sterren stralen...' in de verkoop
16-10-2012 11:17:00

Op zaterdag 27 oktober zal voor de vijfde keer dit evenement in Ter Aar plaatsvinden. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en het meezing gehalte is hoog. Marco de Hollander presenteert het feest zingt zijn grootste hits en krijgt deze avond zijn nieuwste album 'Je dromen achterna' uitgereikt. Het resultaat is dat de sfeer van het podium afspat. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer.

The Pianohouse in Den Herdenbergher te Hardenberg
15-10-2012 23:13:00

Zaterdag 20 oktober organiseert muziekcafé Den Herdenbergher weer een swingende editie van The Pianohouse! Vanaf 22.00 uur wordt de beste muziek gepeeld door de artiesten van The Pianohouse. Een deel van het grand café wordt daarbij omgetoverd tot dansvloer. The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de artiesten spelen in op de omgeving.

Jessica Malfait presenteert nieuwe single op 28 oktober in Prinsenbeek
15-10-2012 16:46:00

Op zondag 28 oktober 2012 presenteert Jessica Malfait haar nieuwe single "Ik kan echt zonder jou" bij Feestcafe d’n Henk, Spoorstraat 31 in Prinsenbeek. Na de vele positieve reacties op haar comeback met "Baila mi Amor" was het voor Jessica geen moeilijke keus om door te gaan met haar zangcarrière. Er werd contact gelegd met tekstschrijver en componist Jeffrey Weber met de vraag om een speciaal liedje voor Jessica te schrijven. Inmiddels is de single opgenomen in de studio van Laurens van Wessel.

Radio Hollandio per 1 november 2012 verder als PuurNL
15-10-2012 11:55:00

Om 11.15 uur maakte Pascal Verlinden in z'n populaire radioprogramma "Koffie met Hollandio" bekend dat de naam Radio Hollandio gaat verdwijnen en plaats maakt voor PuurNL. Radio Hollandio zend sinds 1 oktober 2008 uit in de provincie Noord-Brabant.

Nederland nieuwe band rijker
15-10-2012 11:38:00

Het verhaal van Ape not Mice, die afgelopen vrijdag een contract hebben getekend bij Redline Music, onderdeel van CNR Entertainment, lijkt te beginnen als een modern sprookje. Zangeres zet filmpjes online, drummer ziet ze en zoekt direct contact. Samen gaan ze op zoek naar muzikanten en zo krijgt Nederland er een band bij. Maar niet zomaar één, want slim, sexy, muzikaal en vrolijk! De zangeres heet Diede Claesen, de drummer Mark Vrolings en de band Ape not Mice.

Celtic Rhythms brengt de magie, mystiek en melancholie van Ierland naar Nederland
15-10-2012 11:31:00

Peter Corry is terug met een werkelijk geweldige nieuwe Ierse show! In Celtic Rhythms brengen Ierse topartiesten de magie van Ierland tot leven. In deze nieuwe Ierse show wordt u meegenomen op een reis door Ierland, waar de zang, muziek en dans het hart zullen raken. Een entertainende show boordevol afwisseling. Heerlijke muziek, dansers, vele verschillende kostuums, mooi licht en fantastische stemmen zullen u een onvergetelijke avond bezorgen.

Dutch Swing College Band & Deborah J. Carter
15-10-2012 11:10:00

Zondagmiddag 21 oktober is de Amerikaanse jazz-zangeres Deborah J. Carter te gast bij de Dutch Swing College Band op het stoomschip Rotterdam. Zij was in 1990 al met de Dutch Swing College Band op tournee door de Nederlandse theaters. Dit optreden belooft een spectaculair weerzien! Als dochter van een pianolerares zong Deborah gospel in de kerk, en begon op jonge leeftijd als houtblazer. In haar tienerjaren studeerde zij theorie, arrangeren en compositie in Japan. Zij zette haar studies voort aan het befaamde Berklee School of Music in Boston.

Nieuwe single Sander Kwarten in aantocht
14-10-2012 13:44:00

Nog even en dan ziet de nieuwe single van Sander Kwarten het levenslicht. Sander Kwarten schreef ditmaal zelf de tekst voor zijn nieuwe up tempo single die naar verwachting  nog eind dit jaar zal gaan uitkomen.  Evenals zijn eerder uitgebrachte single’s "Dromen", "Hart van Steen"en "Blijf bij mij" zal Waylon van der Heijden wederom garant staan voor de muziek.

Debuutsingle Harm Jan de Ruiter
14-10-2012 12:48:00

Harm Jan de Ruiter uit Roden heeft in zijn leven al veel dingen gedaan. Zo had hij zijn eigen bouwbedrijf en staat hij met een luxe snackwagen op vele braderien en markten. Overal hoor je hem zingen want dat is zijn passie. Ook heeft hij jarenlang gezongen in een bekend koor in Noord Nederland. Nadat hij toch regelmatig hoorde dat hij met zijn stem meer moest doen werd contact gezocht met het platenlabel L& G Producties. Dit resulteerde in een prachtige debuutsingle met als titel "Je laatste poen".

Quinty Trustfull maakt presentatieduo Gouden PepernootGala 2012 compleet
13-10-2012 15:00:00

Na eerder te hebben bekendgemaakt dat Jeroen Latijnhouwers een van de presentatoren zal zijn op het Gouden PepernootGala 2012 heeft de organisatie laten weten dat Quinty Trustfull het presentatieduo compleet maakt. De presentatrice, die onlangs haar contract bij RTL met drie jaar heeft verlengt, is zeer verheugd met dit gala omdat het Sinterklaasfeest toch een mooie traditie is waar ze graag haar steentje aan bijdraagt. De Gouden Pepernoot is in 2011 voor de eerste maal uitgereikt en is een award voor mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten om de Sinterklaastraditie in ere te houden.

Henk Dissel heeft de 'Oranje Kroon'
13-10-2012 10:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 15 oktober is dat ‘Een Bom’, de nieuwe single van Henk Dissel. Het gaat om een van origine Zuid-Amerikaans liedje dat door tekstschrijver Willem Gunneman en producer Bas vd Heuvel werd omgevormd tot een single die Henk wederom op het lijf is geschreven: dansbaar, herkenbaar en muzikaal. De single wordt al enige tijd live gebracht tijdens optredens en wordt erg positief ontvangen. De clip van ‘Een Bom’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Benefietconcerten: CliniClowns & Co
12-10-2012 19:09:00

Stichting CliniClowns organiseert ter ere van haar 20-jarig jubileum twee spetterende benefietconcerten. Op zondag 11 november treden bevriende artiesten belangeloos op in de Koloszaal te Raamsdonksveer. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan CliniClowns. Hierdoor kunnen wij nog meer kinderen afleiding en plezier bieden! Het idee is in samenwerking met Gebroeders Ko ontstaan. Zij vieren in november óók een jubileum, namelijk hun 15-jarig bestaan.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop