RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor 25-jarige Young Stage Band!
04-12-2012 19:58:00

Na 25 jaar als band binnen en buitenlandse podia onveilig te hebben gemaakt, 2 albums en een live-dvd, is er dan nu de eerste cd-single van ‘The Young Stage Band’. Speciaal voor deze single is er ook professionele videoclip opgenomen. "Dedication to my ex (miss that") zal zaterdag 15 december 2012 gepresenteerd worden in Partycentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. Tevens wordt dan ook het 25-jarig bestaan groots gevierd. De zaal gaat open om 19.30uur, de entree is geheel gratis. The Young Stage Band zal samen met een groot aantal muzikale vrienden een avondvullend programma verzorgen.

Kippenvel bij nieuwe single Tina van Beeck
04-12-2012 19:17:00

Tina heeft al een reeks aan singles op de markt gebracht. Nu het eind van het jaar nadert is het tijd voor een mooie luisterplaat. “Ik wil nog één keer” is een prachtig nummer dat menig radiostation veelvuldig zal gaan draaien. De videoclip is afgelopen zomer al opgenomen in het zonovergoten Turkije. De clip is gemaakt door camerateam.nl. Ondertussen kennen we vele muzikale kanten van Tina. 2013 zal volledig in het teken staan van nieuwe producties.  Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan een nieuw album.

Ronnie Ruysdael zet zich in voor Serieus Request
04-12-2012 18:16:00

Op donderdag 6 december komt radio3 DJ Giel Beelen naar Nijmegen om geld in te zamelen voor Serieus Request. Dit jaar wordt het ingezamelde geld ingezet om de kindersterfte in de wereld terug te dringen. Ronnie Ruysdael gaat zichzelf én zijn A-teambus inzetten, en wel als Champagne-Taxi-Rondtour-Bus. Hij rijdt vanaf 12 uur rondjes om het centrum. Telkens kunnen maximaal 3 personen instappen die een rondleiding krijgen door Nijmegen met Ronnie Ruysdael als reisleider! Opstappunt is op het Valkhof bij het Peemankeetje, vandaar rijdt de bus langs het Casino, Waalkade, Nieuwmarkt, Schouwburg, Keizer Karelplein, Trajanusplein en weer terug naar het Valkhof.

Jeannot Heeren neemt TV Krant St. Willebrord over
04-12-2012 15:35:00

Jeannot Heeren uit Sprundel neemt per 1 januari 2013 de regionale kabelkrant TV Krant in St. Willebrord over. Jeannot (24) is momenteel al eigenaar van Jeanmedia, een veelzijdig mediabedrijf dat zich richt op alle diensten die raakvlak hebben met multimedia en bookings. Ook het produceren van muziekclips laat een stijgende lijn zien.Veel artiesten weten de weg al te vinden naar dit jonge dynamische bedrijf.

Angela Groothuizen lanceert single Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G
04-12-2012 15:24:00

Angela Groothuizen heeft op haar eigen platenlabel AGP Records de nieuwe single van Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G gelanceerd. De single is de titelsong van de nieuwe familiefilm "De groeten van Mike" welke vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. De song draagt de titel "Zal er voor je zijn" en is een combinatie van rap, zang en up-tempo. De track is geproduceerd door de vier producers van Project Hyplified in samenwerking met Nico Brandsen en Angela Groothuizen.

Waardige opvolger voor Chris Blenzo
04-12-2012 13:08:00

Met als grote voorbeeld Andre Hazes is Christ Blenzo op 16 jarige leeftijd begonnen met zingen. Zoals vaak begint het tussen de schuifdeuren en iets later op talentenjachten. Deze weg heeft ook deze Brabantse zanger bewandeld. In zijn huis prijken inmiddels vele prijzen die hij heeft gewonnen. Eerste – Tweede en Derde plaatsen vielen regelmatig hem ten deel. Het kon dus ook niet uitblijven dat  er een cd werd opgenomen en dat werd het nummer Laat mij nog een keer dansen. Succesvol bij de diverse radiozenders en het smaakte naar meer.

Nieuwe single Gino Fey
04-12-2012 12:57:00

De nieuwe single "Je Bent Een Ster" van de Limburgse Gino Fey is gisteren officieel gereleased door Zebra Music. Gino, die bekendheid genoot door zijn deelname aan de formatie ‘Nachraove’ en daarmee de grote landelijke hit "Sjeng Aon De Geng" scoorde, is in de muziekwereld al lang geen onbekende meer! Met Andre Hazes als groot voorbeeld is geprobeerd om door het uitbrengen van dit gevoelige levenslied, een eigen identiteit te creëren. Deze single is via de legale download portals te verkrijgen.

Laura Jansen en Tom Chaplin (Keane) zingen ‘Same Heart’ voor 3FM Serious Request
04-12-2012 12:43:00

Het officiële themanummer van 3FM Serious Request 2012 heet ‘Same Heart’. Laura Jansen schreef de song en zingt het duet samen met Tom Chaplin (Keane). Alle opbrengsten van de downloads en streams van ‘Same Heart’ worden gedoneerd aan het doel dat met 3FM Serious Request centraal staat: de bestrijding van babysterfte. ‘Same Heart’ is vanaf 4 december 2012 overal te downloaden en te streamen. Laura Jansen schreef ‘Same Heart’ na een verzoek van 3FM. Laura Jansen: “Ik wilde niet iets maken dat klein en verdrietig was.

Piet Piraats 'Expeditie Noordpool' gaat door Nederland!
04-12-2012 12:34:00

Dit wordt de koudste expeditie ooit! Piet Piraat vaart met zijn Scheve Schuit naar de Noordpool en heeft de route van deze zware tocht via Nederland uitgezet! Studio 100 presenteert de nieuwe Piet Piraat show 'Expeditie Noordpool', waarin Piet Piraat en zijn trouwe maatjes Berend Brokkepap en Stien Struis op zoek gaan naar de schat in het IJspaleis van Kapitein IJsbaard. Wanneer zij bij Kapitein IJsbaard zijn aangekomen, blijkt al gauw dat het bemachtigen van de schat een hele zware klus is! Help jij Piet Piraat en zijn vrienden mee in deze zware opdracht? Pak dan je sjaal, je muts en je handschoenen en kom kijken in een theater bij jou in de buurt!

Erwin & Erwin lanceren 'Christmas is the best time of the year'
04-12-2012 11:45:00

Erwin Griemink is ooit begonnen als zanger van het “easy listening” repertoire eind jaren ’80. Hij begon zijn muzikale leven pas écht goed met de rockband “Orchid”. Deze band, ooit ontstaan uit een combo van de muziekschool in Emmen, wist in een kleine periode een redelijke reputatie op te bouwen als zogenaamde “feestrock band”, onder de inmiddels veranderde naam “heartattack”. Het repertoire bestond vooral uit nummers van bands als Queen, Bon Jovi en andere jaren ’80 toppers.

Albumpresentatie Lucas en Gea
03-12-2012 12:50:00

De populaire verzamel serie Lucas en Gea presenteren wordt uitgebreid met inmiddels deel 7. Dit unieke concept vertegenwoordigt regionale toppers van eigen bodem. De verzamelaar bevat maar liefst 20 nummers en is weer verkrijgbaar in de betere platenzaak. 15 december wordt het album gepresenteerd op camping Anloo, Bosweg 1  te Anloo en maar liefst 10 artiesten zullen deze avond een optreden verzorgen o.a. Adriaan Drost, Reina, Joly en Terry West, Otto Roona en Rika.

Herbeleef het hippiegevoel uit de flowerpower tijd in ‘Woodstock The Story’
03-12-2012 12:44:00

Een boer in Bethel stelt in 1969 zijn weiland beschikbaar voor het meest legendarische festival ooit georganiseerd: ‘Woodstock’. Impact Entertainment presenteert: ‘Woodstock The Story’ in een avondvullend theaterprogramma met legendarische songs en de beste muziek van de artiesten en bands uit de sixties, zoals: ‘The Who’, ‘Santana’, ‘Melanie’, ‘Joe Cocker’, ‘Jimi Hendrix’, ‘Janis Joplin’, ‘Sly& The Family Stone’, ‘Jefferson Airplane’, ‘Crosby Stills & Nash en Creedence Clearwater Revival’.

Marco de Hollander viert kerstfeest met zijn vrienden
03-12-2012 10:21:00

‘Vier kerstfeest met je vrienden’ is de nieuwe single van de 'vrolijkste volkszanger van Nederland’ Marco de Hollander. Terwijl op dit moment zijn nieuwste album ‘Je dromen achterna’ als zoete broodjes over de toonbank gaan, lanceert de Ter Aarder speciaal voor zijn fans een nieuwe kerstsingle. In de bijzondere clip, die voor deze single gemaakt is, is speciale ruimte voor de fans van Marco. Met zeven albums, drie dvd’s en talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

Kersttour Dana Winner grotendeels uitverkocht
03-12-2012 10:08:00

Op 14 december start de nieuwe kersttour van Dana Winner in Beveren, België. Samen met 50 mandolinemuzikanten zal Dana in een sfeervol decor het beste van zichzelf geven in Nederland en België. Voor enkele van deze concerten ben je al te laat omdat het theater of de kerk reeds uitverkocht zijn. Dit is het geval in Beveren, Borger en Vorst-Laakdal. Voor deze concerten zijn geen tickets meer beschikbaar. Er zijn wel nog enkele tickets beschikbaar voor Hengelo en Steenbergen (NL) en Damme (BE).

George Akkerman vanaf heden elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij HollandFM
03-12-2012 09:53:00

George Akkerman heeft na vele jaren bij RADIONL te hebben gewerkt de overstap gemaakt naar HollandFM. Elke door de weekse werkdag presenteert hij van 9.00 uur tot 12.00 uur het radioprogramma "Op de koffie bij George Akkerman". HollandFM is in de ether te ontvangen via 104.7 in Leeuwarden, 97.9 in Friesland en op 97.7 in Terschelling. Daarnaast kun je overal ter wereld via de steam op de computer meeluisteren.

Vlaamse zanger Gabriello over hitsucces in Nederland
02-12-2012 13:20:00

Uit Nederland afkomstige en vooral 'serieuzere' Nederlandstalige artiesten worden in Vlaanderen altijd al op handen gedragen. Dat gold jaren geleden al voor zangers als Rob de Nijs en Benny Neyman en zo zijn er in de loop der jaren velen bij gekomen. Echter een Vlaamse zanger die in eigen land nog geen algemene bekendheid geniet en toch in Nederland al volop succes heeft, dat mag je een bijzonderheid noemen.

Geslaagde Kerstreis Frank van Etten & Friends
01-12-2012 12:55:00

Alhoewel Frank van Etten afgelopen dinsdag tijdens de reis van Apeldoorn naar Winterberg met autopech strandde kan de zanger die momenteel hoge ogen gooit met het lied "Vader en zoon" terugkijken op een zeer geslaagd evenement georganiseerd door Frank Peters van FP2000. Vanuit Brabant vertrokken dinsdag twee touringcars met fans van het Nederlandstalige lied.  Daarnaast kwamen ook nog een 50 personen met eigen vervoer naar vakantiehotel "Der Brabander" in Winterberg.

21ste Nacht van Oranje op 29 april 2013 in Ahoy
01-12-2012 12:10:00

De 21e editie van de Nacht van Oranje belooft een muziekspektakel als nooit tevoren te worden. Een aaneenschakeling van de grootste Nederlandstalige feestartiesten en de allergrootste hits, dat is het recept voor de Nacht van Oranje op 29 april 2013 in het Sportpaleis van Ahoy. Het feest der herkenning waar uit volle borst kan worden meegezongen. De kaartverkoop start vandaag. “Na uitstapjes met mini-concerten en live-bands binnen de Nacht van Oranje zijn we weer terug bij de basis” zegt Jan van Vliet.

TV Oranje mag drie hele speciale K3 Bengeltjes-pakketten weggeven
01-12-2012 12:03:00

Vanaf woensdag 12 december a.s. kun je in de Vlaamse en Nederlandse filmtheaters kijken naar de nieuwe K3-productie Bengeltjes. Het is de eerste bioscoopfilm in de nieuwe K3 formatie, dus met de Nederlandse Josje. De film gaat over Karen, Kristel en Josje die door het dolle heen zijn, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren.

Theo & Theo laten oude tijden herleven
01-12-2012 11:56:00

Theo & Theo, twee 'oude rotten' in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven. Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten. Het idee ontstond in de kroeg onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal." Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug", aldus het duo. Tja, en zodra er iets in de kroeg wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje. De eerste boekingen zijn al binnen. Binnenkort lanceren Theo & Theo hun nieuwe single Ons Café.

Kapalone presenteert nieuwe single in Gemonde
01-12-2012 11:44:00

Op zondag 13 januari 2013 presenteert Kapalone z'n nieuwe single "Jij bent helemaal goed" bij Zaal Kloosterzicht te Gemonde. Het is inmiddels de 11e keer dat hij een dergelijk feestje organiseert bij dit uitgaansgelegenheid. Kees Tel is verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. Het is dan ook wederom een echt "Kapalone" nummer. Meewerkende artiesten zijn: Silviah, Jack .v.Raamsdonk, Henk Bernard, Arnold, Frank v d Wal, Tim Schalkx, Yosee, Rienie v d Kerkhof, Arnold Hofmans, Diana Dekkers, Arno , William, Carlos Donkers en natuurlijk Kapalone zelf. De Dj Crew zorgt voor de muzikale opvulling van de middag en de presentatie is in handen van van Lex Hardink.

Christoff & Vrienden 'Live In Concert' nu op cd en dvd
01-12-2012 11:21:00

Op 19 november 2011 stond Christoff met zijn muzikale vrienden op het podium van de Ethias Arena, voor het schitterende live-concert “Christoff & Vrienden”. Al zijn grootste hits en heerlijke duetten met Jo Vally, Luc Steeno, Willeke Alberti, Dana Winner, Kathleen, Florian Silbereisen, Sepp, Andrei Lugovski, The Sunsets, Lindsay én special guest Will Tura passeerden de revue, en zorgden mee voor een magische en onvergetelijke avond. Dit unieke concert kan u nu herbeleven of ontdekken dankzij de nieuwe live CD + DVD.

Anita en Ed hebben een wens voor Kerstmis.
30-11-2012 22:28:00

Anita en Ed hebben een wens voor Kerstmis..... want dit is de titel van de Kerstsingle van het duo. Het liedje is afkomstig van het  Kerstalbum "Ons Kerstgevoel" van vorig jaar. Het is een country Kerstliedje geschreven door Anita en Ed. In de tekst zijn de vier achterneefjes van Anita verwerkt. Tim, Lars, Tijmen en Jelle vinden het helemaal geweldig en zingen het liedje al voluit mee. U kunt ook mee gaan zingen want het liedje is gratis te downloaden via Legaldownload.net. Dit als Kerstcadeautje voor alle fans.

Alex heeft de Oranje Kroon
30-11-2012 22:12:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 december is dat ‘Nooit meer naar huis', de nieuwe single van Alex. Na een ernstig ongeluk en een gedwongen rustperiode is de sympathieke feestzanger weer helemaal terug met een ouderwetse knaller. Een oude hit van The Beach Boys is voorzien van een lekkere beat en vrolijke blazers.

Nieuwe single René Schuurmans: 'We leven onze droom'
30-11-2012 21:49:00

De dagen worden korter en het wordt flink kouder. Koning Winter is in het land en de feestdagen zijn in aantocht. December, traditioneel de maand waarin de muziek allemaal wat sfeervoller wordt en de gedachten rondom liedjes allemaal wat meer betekenis krijgen. Voor René Schuurmans het uitgelezen moment om zijn prachtige nieuwe single "We Leven Onze Droom" uit te brengen. Deze track is zowel tekstueel als muzikaal zwaar beladen en volgens de fans één van de mooiste liedjes van zijn nieuwste album "Lach & Geniet".

Bekend school TV programma ‘Koekeloere’ naar het theater!
30-11-2012 19:21:00

Al 20 jaar is het bekende kinderprogramma ‘Koekeloere’ op de Nederlandse tv te zien en wordt het programma door ruim 90% van alle basisscholen bekeken. Het wordt dus de hoogste tijd dat Moffel, Piertje en Arie naar het theater komen! De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en is van 5 januari tot en met 26 mei 2013 te zien door heel Nederland en in Vlaanderen. ‘Koekeloere’ beleeft haar première op zondag 13 januari 2013 in theater De Meervaart te Amsterdam. Moffel, Piertje en hun vriend Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur in het theater. Zoals altijd zijn ze nieuwsgierig naar de wereld om zich heen, maar die nieuwsgierigheid brengt Arie deze keer in moeilijkheden… Deze voorstelling gaat over in de steek gelaten worden, gevangenschap en over gevaar.

Nieuwe album K3 nummer 1 in GfK Dutch Album Top 100
30-11-2012 19:12:00

'Engeltjes', het nieuwe album van K3, is vandaag na een spectaculaire stijging op de eerste positie in de GfK Dutch Album Top 100 terecht gekomen. Karen, Kristel en Josje hebben afgelopen jaar hard gewerkt aan 'Engeltjes', dat op 26 november 2012 officieel uitkwam. De dames zijn door dolle heen met dit resultaat. Extra bijzonder is dat het alweer de tiende keer is dat een album van de meidengroep op deze nummer 1 positie terecht komt. Bij elkaar bezette K3 precies een half jaar de nummer 1 positie van de Nederlandse albumlijst.

Gouden film voor Club van Sinterklaas
30-11-2012 19:06:00

De film van De Club van Sinterklaas heeft vandaag de Gouden Film status behaald. Sinds de release van de film op 3 oktober gingen 100.000 bezoekers naar de vrolijke familiefilm. De Club van Sinterklaas is een verfilming van de gelijknamige TV-serie. In de film verdwijnt Sinterklaas korte tijd voor 5 december. Als hij terugkomt, lijkt hij te zijn veranderd. Cloud9Music heeft het album De Club van Sinterklaas uitgebracht. Dit album staat al 2 weken in de Top 3 van de iTunes Kids top 10.

Hernieuwde belangstelling voor single Kim-Lian door Sta op tegen Kanker
30-11-2012 19:02:00

De single ‘Dit pakt niemand ons meer af’ van Kim-Lian staat weer vollop in de aandacht, dankzij het succesvolle ‘Sta op tegen Kanker’ tv-programma van afgelopen woensdagavond . De single, die …bijna 1,5 miljoen keer werd bekeken op YouTube en de titelsongs is van de met goud bekroonde speelfilm ‘Achste groepers huilen niet’,  werd na de uitzending weer flink gedownload op iTunes. De single staat al bijna een jaar onafgebroken in de Top 200  van iTunes. De opbrengst van de single komt ten goede aan Stichting Kika.

Nieuwe single Burdy
29-11-2012 14:16:00

In november 2012 is de nieuwe single Er is geen vrouw op de wereld verschenen met als 2e track Mijn zoon, uitgebracht door Burdy's platenmaatschappij RM Music uit Emmen. Bekijk hieronder de videoclip. Ook heeft hij het Gronings volkslied uitgebracht als download Grunnens Laid. Burdy wordt binnenkort 50 en hij kijkt er al naar uit.

Arriva vernoemd trein naar Jannes
29-11-2012 13:53:00

Vanaf 9 december gaan er in het Vechtdalgebied (traject Zwolle – Emmen) dertien nieuwe treinen van Arriva rijden. Ter gelegenheid hiervan is er een namenwedstrijd uitgeschreven. Uit 600 inschrijvingen is Jannes samen met nog 12 anderen als winnaar uit de bus, in dit geval op de trein gekomen. De naam blijft in ieder geval 14 jaar op de trein staan.

George Akkerman binnenkort weer op de radio
28-11-2012 21:29:00

Afgelopen zaterdag twitterde George Akkerman het volgende bericht: "Lieve vrienden ik heb een beslissing genomen om weg te gaan bij RADIONL.............Geen gezellige zaterdag.... Vandaag liet hij via Facebook weten dat we nog even geduld moeten hebben, maar dat het binnenkort dan toch weer gaat gebeuren. Dan is hij alle dagen weer terug op de RADIO (niet bij RADIONL en ook niet bij Radio Continu) maar bij ..............................???

Rogier & Co komen met meedeiner
28-11-2012 19:19:00

De afgelopen 9 jaar kwamen Rogier & Co al met aanstekelijke feestnummers uit als: “Ik ben wel gek, maar niet op jou”, “Schatje, mag ik je foto?”, “Waar is de WC?”, “Bier met een rietje” en “Steek een Falafel in je waffel”. Maar ook dit 10e bestaansjaar dingt Rogier & Co mee naar dé carnavalskraker van het jaar met “Hoe wil je ‘em hebben?”. Wéér zo’n meedeiner die maar niet uit je hoofd wil en lekker makkelijk meezingt! De single is vanaf 28 november te downloaden via alle officiële download sites.

Leo Nardell komt met nieuwe single
28-11-2012 18:06:00

Mooie woorden van Ben Cramer kreeg Leo Nardell vorig jaar tijdens de lancering van zijn in gipsystijl gegoten cover ‘Zai Zai Zai’. Deze klassieker, door Leo opnieuw opgenomen met Zonzo Basily van de Basily Boys op gitaar, haalde de TOP100 en kreeg volop airplay in het land. Leendert Cornelis Wijkhuise is zijn echte naam maar de in 1961 geboren Amsterdammer debuteert als Lion O’Neill in het artiestenwereldje. In 2001 noteerde Leo zijn eerste grote succes.

Marco Borsato en Guus Meeuwis voorspellen FULCO gouden toekomst
27-11-2012 20:50:00

De Purmerendse zanger heeft met ‘Familie’ de officieuze titeltrack van filmhit ‘Alles is Familie’ te pakken Fulco’s langverwachte doorbraak is eindelijk nabij. Kenners, onder wie Marco Borsato en Guus Meeuwis, voorspellen hem een gouden toekomst. Directe aanleiding is zijn nieuwe single ‘Familie’ die op woensdag 28 november in première gaat in het ochtendprogramma van Giel op 3FM. Fulco: “Familie is een energiek nummer vol passie. Het is slechts 1:24 lang maar het raakt de kern.

Eerste echte eigen nummer van Kimberly
27-11-2012 20:37:00

Al op zeer jonge leeftijd wist deze dame al één ding zeker: later zou ze zangeres worden. Rond haar 18e levensjaar begon ze met karaoke wedstrijden mee te doen om zo een beetje van haar podiumangst af te komen. Heel Noord Holland ging ze door om maar zo veel mogelijk te kunnen zingen. Dit ging niet onopgemerkt voorbij, want menig karaoke wedstijd won ze. Toen kwam de tijd voor het echte werk en is ze gaan zingen in bandjes op diverse bruiloften en partijen. Al snel merkte ze dat dit het niet was.

Tina Rosita lanceert twee klassiekers
27-11-2012 20:22:00

Tina Rosita staat al meer dan 38 jaar in de muziek. Na altijd gewoond te hebben in haar Brabantse geboorte dorp Nederokkerzeel is ze sinds april van dit jaar woonachtig in Houthalen Limburg. Nog steeds staat ze met grote regelmaat op het podium met veel succes. Op haar nieuwe single staat naast "Rozen uit het zuiden" ook het nummer "terug naar jou".

Kerstsingle voor Zangers Jolanda
27-11-2012 20:03:00

Zangeres Jolanda lanveert binnenkort haar eerste kerstsingle "Met kerstmis ben jij bij mij". Om het nummer een extra warm gevoel te geven gaat de opbrengst van de downloads en cd’s net als haar vorige nummer "Nieuwe kans" naar de KWF Kankerbestrijding. Het idee om aan dit goede doel te doneren heeft alles te maken met een jongen uit haar vriendenkring. Hij onderging enkele maanden geleden een chemobehandeling.

Linda Kools heeft de smaak te pakken
27-11-2012 19:31:00

Linda Kools heeft de smaak helemaal te pakken en lanceerde onlangs haar CD single "'k Heb me eventjes flink laten gaan". Naast dit nummer staan er nog twee tracks op het zilveren schijfje te weten "Toen kwam de liefde" en "Als je ooit". De eerste twee nummers zijn geschreven door Jeff Weber en opgenomen in de befaamde studio van Laurens van Wessel. Het derde lied is door Gerard van Maasakkers uitgebracht, geschreven door JW Roy en opgenomen en geproduceerd door Roel Jongenelen.

Feest duo Aad & Maat hebben eindelijk een hit
27-11-2012 18:43:00

Het feest en DJ duo Aad & Maat hebben eindelijk een hit in handen. Het Brabantse Duo brengt jaarlijks voor de carnaval en de Apres ski periode een nieuwe single uit. Maar voor 2013 hebben ze eindelijk de hit in handen! Met hun nieuwe single Vol Gas knallen de heren naar alle waarschijnlijkheid de lijsten binnen. De single is via de officiële download site vanaf nu te downloaden. In de horeca waar het DJ duo Aad & Maat wekelijks hun kunnen laten horen blijkt iedereen vol enthousiasme te reageren op Vol Gas.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: