RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Droom van Theo van Ampting komt uit
08-11-2011 16:44:00

Theo van Ampting speelde nog niet zolang geleden in een in een band als 2de stem en basgitaar. Vanwege een ongeval met een vrachtwagen waarbij hij een vinger zwaar beschadigde kon hij geen basgitaar meer spelen. Hij besloot te stoppen met de band en zich te richten op een solocarrière als zanger. Theo had al heel wat jaren dingen op papier gezet over zijn droom. Hij schreef een nummer voor z'n vrouw.

Zangeres Suzie aan vooravond van Landelijke doorbraak
08-11-2011 14:18:00

Zangeres Suzie heeft in Brabant al een behoorlijke reputatie en staat bekend als vertolkster van het Nederlandse levenslied. Kenners uit het vak, waaronder Leen Zijlmans, waren onder de indruk van haar zangkwaliteiten. Leen is inmiddels haar zangcoach en heeft er alle vertrouwen in dat ze het ver kan gaan schoppen. De Brabantse zanger zag in 2008 ook al een glansrijke toekomst voor Sieneke in het verschiet. Suzie liet al doorschemeren dat als ze een single zou uitbrengen deze een eigen stijl en sound moest hebben.

Nieuwe single JelleB
07-11-2011 21:56:00

"De Pionier" is de opvolger van JelleB's eerste single "Vriendinnen". "De pionier" is een vertaling/bewerking van "39" van Queen. De tekst van het nummer behoeft enige uitleg. Brian May van Queen baseerde zijn tekst op het boek "Terug naar de sterren" van Science Fiction schrijver Robert Heinlein. In dat boek wordt een reis naar de sterren beschreven. De reiziger in het ruimteschip reist met de snelheid van het licht. Albert Einstein beredeneert in zijn relativiteitstheorie dat voor iemand die met de snelheid van het licht reist.

Concert Rob van Daal en Dirk Meeldijk groot succes
07-11-2011 21:50:00

Gisteren, zondag 6 november, traden in een stampvol Veerhuis te Oud Gastel de volkszangers Rob van Daal en Dirk Meeldijk op. Alle aanwezigen genoten volop van de sfeervolle ambiance met lekker eten en volop drinken! Dirk Meeldijk had te kampen met een keelontsteking. Het aanwezige publiek sleurde Dirk er door heen.

Nominaties 50e Buma Harpen Gala bekend
07-11-2011 19:54:00

Ferry Corsten, Marianne Weber, Van Dik Hout, Ernst Jansz, Racoon, Claudia de Breij en De Jeugd van Tegenwoordig zijn genomineerd voor een Buma Gouden Harp. De Buma Gouden Harpen zullen volgend jaar mei worden uitgereikt tijdens de live tv-uitzending van het Buma Harpen Gala dat daarmee haar 50-jarig jubileum viert. Hiermee is het één van de oudste muziekevenementen van Nederland.

Bert Somer krijgt single uitgereikt door Lucas en Gea
07-11-2011 19:35:00

Afgelopen zaterdag presenteertde feestzanger Bert Somer z'n nieuwe single "Het Jodelbeest" bij café "De Kajuiter in Zevenhuizen. Het is ondertussen de derde single voor zanger uit het noorden. Het nummer werd direct na de presentatie al luidkeels meegezongen en dat bewijst dat het liedje wel erg goed in het gehoor ligt.

Nieuwe single voor Feestlift
07-11-2011 17:02:00

Enkele dagen lanceerde Feestlift de opvolger van "Vannacht doen wij hier het licht wel uit". De single heet "Feestpiraten" en is een lekker pakkend nummer. Ook dit keer werd de productie weer verzorgd door Edwin van Hoevelaak en vond de opname plaats in de Rooftop Studio. Behalve dit nummer bevat de single nog een primeur!! Er staat namelijk ook een "Oranje" versie van "Feestpiraten" op de single. Feestlift is dus ook al helemaal klaar voor de fantastische sportevenementen in 2012 (EK voetbal, Olympische Spelen).

Zoektocht Only Seven Left beloond met nieuwe zanger en optreden in DWDD
07-11-2011 16:44:00

Afgelopen zaterdag werd Bjørgen van Essen in De Vorstin te Hilversum gekozen als winnaar van ZangerGezocht.nl i.s.m. 5minuten.tv en hiermee is hij dus de nieuwe zanger van Only Seven Left. In de finale traden Bjørgen en Lucas Hamming samen met de band op. De band vond het lastig om een keuze te maken, maar koos uiteindelijk toch voor Bjørgen.

Uitreiking Party Awards op 30 november 2011 in Sint Michielsgestel
07-11-2011 16:36:00

Op woensdag 30 november 2011 worden vanaf 19.30 uur de Party Awards uitgereikt bij "Absoluut" te Sint Michielsgestel. Tijdens dit festijn zullen diverse artiesten een optreden verzorgen. Op www.partyawards.nl staat welke artiesten, dj's en acts kans maken.

Frans Duijts breekt twee tenen
07-11-2011 16:03:00

Afgelopen weekend heeft Frans Duijts twee tenen gebroken nadat hij in volle vaart tegen een keukenkast liep. Vanmorgen was de volkszanger in de uitzending van Edwin Evers op Radio 538 en zei het volgende: "Het eerste uurtje is het een soort verdoving, maar uiteindelijk werd de pijn zo erg dat ik dacht: toch maar even naar de EHBO", vertelde Duijts maandagochtend aan Edwin Evers op Radio 538. Zijn 'kleine teen en die daarnaast' zitten nu 'gezellig ingetaped'.

Drummer van Limburgse band Universe wint Europese titel!
07-11-2011 15:44:00

De 25-jarige drummer Mick Gravéé uit Geleen nam afgelopen zondag, 6 november, deel aan de Europese finale van de Roland V-Drums Contest in Antwerpen. Hij nam het hier op tegen professionele drummers uit heel Europa, waaronder 3 andere Nederlanders. Tijdens deze finale speelden de drumtalenten op een elektronisch drumstel van het wereldmerk Roland en werd er gelet op techniek en uitstraling. Met het winnen van deze Europese finale, mag Gravéé in januari 2012 naar Amerika om Europa te vertegenwoordigen in de strijd om de wereldtitel!

Karin Welsing ontvangt eerste exemplaar van haar nieuwe single van Martin Sterken
06-11-2011 21:51:00

In een druk, warm en gezellig Kerkzicht te Nuland heeft Karin Welsing vandaag het eerste exemplaar van de CD-single "Vergeet Je Moeder Niet" mogen ontvangen uit handen van Martin Sterken, die ook de tekst heeft geschreven. Vele artiesten waaronder, Anita & Ed, Marco de Hollander, Michel Brand, John de Bever, Henk Bernard, Johan Linssen, Leon Basley, Lenie Gerrits, Peter vd Velden, Mark Rijs, Arie Heesbeen, Tony Jordan, Arno Verduyn, Antonie van Lierop en Renee de Haan  verleenden hun medewerking aan de presentatie van het gevoelige levenslied dat iedereen zal raken, door de tekst, maar zeker haar stem, welke bijzonder dicht in buurt komt van Marianne Weber, qua bereik en gevoel..

Carnaval valt vroeg dit jaar
06-11-2011 17:05:00

Met het oog op de aftrap van een wel heel speciale carnavalseditie, namelijk de 11e van de 11e brengt een tot nu toe nog onbekende artiest genaamd Frits Towerbrits een nieuwe carnavalshit uit. Samen met Bertje Brug, Tommie Toren, Bernard Bridge en Tony Tower hebben ze een geweldig nummer geschreven dat aan dubbelzinnigheid niet te wensen overlaat.

Nederlandstalige artiesten zingen Levenslied voor Alzheimer
06-11-2011 12:23:00

Een Levenslied voor Alzheimer. Onder die naam hebben 11 Nederlandstalige artiesten, waaronder Corry Konings en Sandy Kandau, hun stemmen verbonden aan een bijzonder project. Samen zingen ze een speciaal gecomponeerd levenslied ‘Sterren voor Alzheimer’. Bij hun eigen fans gaan ze daarmee aandacht vragen voor de ziekte van Alzheimer én geld inzamelen voor onderzoek om sneller een oplossing te vinden om Alzheimer te kunnen voorkomen of genezen. 1 op de 5 Nederlanders wordt getroffen door deze ziekte.

Geweldige Engelstalige single voor Stefan
06-11-2011 11:27:00

De 38-jarige Stefan (van den Hout) uit Tilburg is al sinds 1994 actief in de muziek. In dat jaar ook won hij een talentenjacht op het welbekende ‘Festival van het Levenslied’ in Tilburg waarna optredens volgden en hij ook singles uitbracht. Na een periode waarin Stefan voornamelijk werkte als geluidsman bij Meli-sound trad hij in 2008 als leadzanger toe tot de amusementsband That’s It van Manfred Jongenelis. That’s It, dat zowel Nederlands- als Engelstalig covers speelde, scoorde in 2008 een hit met de single ‘Dos Ojos’.

Druk bezochte signeersessie Wolter Kroes
05-11-2011 23:01:00

Vandaag was het extra druk bij de Media Markt in Amsterdam Noord en Amsterdam ArenA! Wolter Kroes signeerde hier zijn nieuwe album "Tussen Jou En Mij". Ook zong hij vele nummers voor de aanwezige fans en bezoekers, waaronder zijn hitsingle "Breken Van De Lijn" het duet met Pearl Jozefzoon. Natuurlijk werden er meer nummers gezongen van zijn nieuwe CD.

Eindelijk een feesthit voor Michel Bodifee?
05-11-2011 20:49:00

De spanning was te voelen bij Michel Bodifee als tijdens de single presentatie. Zijn vriend en collega René Karst rijkte het eerste exemplaar aan Michel uit van zijn nieuwe single “Zij had ‘t naar d’r zin!” .René heeft de single vooraf beluisterd en gaf het predicaat “De Aprés Ski Hit van 2011/2012”, het eerste compliment is binnen. Michel Bodifee is de liefste feestzanger van Nederland en heeft dan ook wel getwijfeld of dit het juiste liedje voor hem was.  Maar nu na de vele positieve reacties weet Michel het zeker.

Het succes van de vierkoppige nederpop-ska band HIKE groeit
05-11-2011 17:30:00

De op het Rood-Hit-Blauw verschenen single ‘Lekker Lekker In De Zon’ beklom de hitlijsten afgelopen zomer en nu is de opvolger uit. ‘Zullen we Zoenen’ is afgelopen week de hoogste nieuwe binnenkomer in de Nederlandstalige Top 30. Op het Megapiratenfestijn in Nieuwleusen gaf HIKE een spetterend optreden weg en kreeg de band de nieuwe single officieel uitgereikt door niemand minder dan Monique Smit. “’Lekker Lekker In De Zon’ is mijn favoriete zomernummer en HIKE mijn favoriete Nederpopband”.

Rabotheater de Meenthe presenteert 28 januari eerste All-Inclusive Piratenfestival
05-11-2011 17:04:00

Het Super Piraten festijn wordt verplaatst van vrijdag 27 januari naar zaterdag 28 januari en krijgt een nieuwe unieke invulling. Na gesprekken met diverse piratenzenders en mensen uit de branche is er gekozen voor een All-Inclusive formule. Uniek voor Nederland en nooit eerder op deze schaal ingezet. Een fantastisch avondvullend programma met de namen uit de piratenwereld die het op de diverse illegale en legale zenders goed doen voor een super scherpe prijs inclusief alle drankjes en kleine snacks (drankjes: bier/fris/wijn/sappen).

William van Dijk brengt 'Mi Amigo,Mi Amor' opnieuw uit
05-11-2011 16:53:00

William van Dijk komt oorspronkelijk uit Helmond is al sinds de jaren 90 actief als artiest. Momenteel is hij woonachtig in Belgie,en pendelt veelvuldig op en neer voor optredens in  Nederland en Belgie. Toen Ronald Visch ter ore kwam dat de voormalig piratenhit van William“Mi Amigo Mi Amore,door de piratenstations opnieuw veelvuldig wordt gedraaid,werd er contact opgenomen met William. Na een prettig gesprek bleek dat er een klik was en is de piratenhit vervolgens door  Studio Difference te Weert in een nieuw jasje gestoken.

Debuutalbum voor Petra van Gennip
05-11-2011 05:14:00

In september 1977 werd in huize van Gennip een dochter geboren met de naam Petra. Wat niemand toen wist is dat dezelfde Petra later als zangeres door het leven zou gaan.  Zoals te doen gebruikelijk begon de zangcarriere van Petra tussen de schuifdeuren voor familie en kennissen. Iedereen sprak vol lof over haar en dat was het begin van een vele talentenjachten in de regio. Haar 1e talentenjacht was in PonyPark Slagharen en won daar meteen de 1e prijs met het liedje samen zijn van Willeke Albertie.

Nieuwe single voor Mark Rijs
04-11-2011 20:31:00

Dat de  25 jarige Mark Rijs uit Leiden succesvol actief is in de muziek is reeds bekend. Diverse singles en ook een Cd-album kwamen op het Rood-Hit-Blauw label uit als logisch vervolg. De nieuwe single “Oh Mon Amour”  is een vlot,vrolijk en volks liedje met een hoog meezinggehalte. Opgenomen in de studio Van Manfred Jongenelis,waarbij de accordeon en gitaarpartij in combinatie met het prettige stemgeluid van Mark zorgt voor een single met hitpotentie. Mark zal de release  van zijn single ondersteunen door een uitgebreide promotiecampagne

New Kids en Corry Konings maken samen titelsong voor speelfilm New Kids Nitro
04-11-2011 19:35:00

New Kids hebben samen een nummer gemaakt met niemand minder dan Corry Konings.  Het nummer ‘Hoeren Neuken Nooit Meer Werken’ is de titelsong van de nieuwe Eyeworks speelfilm New Kids Nitro, geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil, die vanaf 8 december te zien is in de Nederlandse bioscopen.  Corry zingt het nummer samen met volkszanger Ronnie, een karakter uit de film. New Kids-regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil vinden het classic om met Corry samen te werken. "Dit is het beste New Kids nummer ooit geworden!"

Triomfmars Frans Bauer niet te stuiten
04-11-2011 18:25:00

Na de zinderende concerten in het Rotterdamse Ahoy en de ontvangst van een gouden plaat voor zijn gloednieuwe album "Gloednieuw" vervolgt Bauer zijn vergulde pad. Vandaag is bekend geworden dat hij van niets op 1 terecht is gekomen in de album Top 100. Hij geeft hiermee het nakijken aan geduchte concurrenten als Coldplay en Jan Smit. "Het is ongelooflijk dat ik na zoveel jaren nog altijd wordt beloond met dit soort prestaties.

Wim Rijken lanceert nieuwe single
04-11-2011 18:00:00

Wim Rijken brengt met zijn nieuwe single Zij Is De Liefste een eerbetoon aan onze echtgenotes, moeders, dochters, zussen, oma's en vriendinnen. Kortom, een ode aan de vrouw. Wim schreef zelf de tekst van deze intieme ballade, de muziek is van Hans Rusche en samen tekenen zij voor de productie. Als zanger scoorde Wim Rijken in 1988 met zijn eerste single "Wie Weet Wat Liefde Is" een duet met Conny Vandenbos meteen een hit. Later volgden o.a. " Voor Mij Is Er Maar Een", "Zeldzaamheid", "Jij Bent Mijn Zomer" en meest recentelijk "Dans Met Mij".

Rob Zorn met spoed naar ziekenhuis
04-11-2011 06:24:00

Rob Zorn werd gisteren met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een extreem hoge hartslag. Hij werd direct aan een monitor gekoppelt en op een gegeven moment kreeg hij hartkloppingen en z'n hartslag steeg naar 176 per minuut. Na het bekende spraytje onder de tong kreeg vloog z'n hartslag op hol en dacht Rob dat het met hem gebeurd was. Een tijdje later zakte z'n hartslag naar 122 per minuut.

Edison Jazzism Publieksprijs voor Ruth Jacott
03-11-2011 18:40:00

Op maandag 31 oktober heeft Edsilia Rombley, tijdens een reportage van RTL Boulevard, Ruth Jacott verrast met het feit dat zij winnaar is van de Edison Jazzism Publieksprijs 2011. Haar album A Tribute to Billie Holiday heeft van het publiek de meeste stemmen gekregen. Zij heeft dit opgenomen met het Metropole Orkest onder leiding van Michael Abene en in samenwerking met toparrangeurs. Op 16 november aanstaande zal Ruth Jacott haar Edison in Eindhoven in ontvangst nemen.

Golden Earring naar Zwolle
03-11-2011 18:32:00

Vrijdag 2 december kunnen de Golden Earring fans hun hart weer ophalen met een heerlijk stevig rock avondje in de IJsselhallen Zwolle. Er gaat niets boven een live optreden van de band die met optredens begon in 1963!! Onvoorstelbaar dat de band, die slechts weinig personele wisselingen heeft gekend, het al zo lang volhoud op het podium.

John Enter laat zich van een andere kant zien
03-11-2011 18:06:00

Wekelijks staat hij op vele podia in het land. Overal waar hij komt is het of wordt het feest. De polonaise is een vast onderdeel in het programma van John Enter uit het gelijknamige Overijsselse dorp. Al jaren is hij niet meer weg te denken bij de feesten. Maar heel af en toe komt ook een andere John Enter om de hoek kijken. Hadden we in 1010 het mooie "Weet je nog" komt hij dit jaar met "Rosanna". Een nummer die totaal iets anders is. Een nummer met een tekst die je doet nadenken en dat is in deze tijd van het jaar iets wat we vaker doen.

Jeroen van der Boom staat met single 'Niemand Anders' op tegen kanker
03-11-2011 17:50:00

Jeroen van der Boom staat op tegen kanker en brengt aanstaande vrijdag, speciaal voor KWF Kankerbestrijding, zijn nieuwe single Niemand Anders uit. De single, oorspronkelijk een album-track van Jeroen's eerste album, is dan ook een remake, speciaal voor de campagne Sta Op Tegen Kanker. Aanstaande vrijdag, 4 november, beleeft de single zijn premiere bij Evers Staat Op op radio 538, waarna Jeroen op 16 november de grote televisie-show Sta Op Tegen Kanker met Niemand Anders zal afsluiten. De opbrengsten van de single komen geheel ten goede aan onderzoeksprojecten van KWF Kankerbestrijding.

Nieuwe single voor Berry Daamen
03-11-2011 17:40:00

Afgelopen week presenteerde de 17-jarige Berry Daamen zijn inmiddels vierde single, getiteld "Vanavond". De productie lag in handen van Laurens van Wessel, die onder andere bekend is van producties voor John Spencer, Rob van Daal, Jeroen Spierenburg en tevens als producer van het nieuwe Frans Bauer album. “Vanavond” is een gezellig feestnummer De uit Terheijden afkomstige zanger is officieel nog geen twee jaar actief in de muziek maar is hard op weg om de top te bereiken.

Scholen mogen naar HET KLOOSTER VAN SINTERKLAAS
03-11-2011 07:30:00

Van 19 november tot en met 3 december zullen Sinterklaas met zijn pieten weer "wonen" in Hoogeveen. In deze periode kunnen alle kinderen van 0 tot 100 jaar 's middags tussen 13.00 en 17.00 uur op bezoek komen bij de goedheiligman. Elke maandag, dinsdag en donderdag geven we basisscholen de kans om een tijd te reserveren tussen 13.00 en 15.00 uur.

Michel Wolsink presenteert een verrassende nieuwe Nederlandstalige single
02-11-2011 19:08:00

Michel Wolsink is een artiest die al meer dan 20 jaar in het vak zit. Twee jaar geleden lanceerde hij de singles "Steeds weer als ik jou zie" en "Ik wil niet zonder jou leven". Op 26 oktober verscheen z'n nieuwe verrassende Nederlandstalige single "De wereld in jouw dromen" en werd uitgebracht met als doel, alle opbrengsten van deze single te doneren aan de Moeder Teresa Stichting. Een stichting die met man en macht werkt om (zonder dat er een cent aan de strijkstok blijft hangen) de allerarmsten in Roemenië het uiterst noodzakelijke te geven.

Jeroen Spierenburg op punt van landelijke doorbraak
02-11-2011 17:59:00

Jeroen Spierenburg draait al een aantal jaren mee als zanger van het vrolijke Nederlandstalige lied. Hij doet dat zeker niet onverdienstelijk, want nummers als “In dit café”, “Zomerliefde”, “Dans de hele nacht met mij “, “Want als de zon” en vele andere, behaalde afgelopen jaren allemaal noteringen in zowel de landelijke hitlijsten als de regionale hitlijsten. Ook staat Jeroen er om bekend dat zijn optredens pas geslaagd zijn ,wanneer hij heel de “tent”op z’n kop heeft gezet.

Janneke brengt nieuw dialect nummer 'Help mij deur de tied'
02-11-2011 17:08:00

Dat Mien Drenthe een vervolg zou krijgen stond als een paal boven water. En dat het wederom een lied zou gaan worden over Drenthe was ook wel zeker maar dat Janneke de Roo met in een maand met 2 dialects clips ging komen dat is een volkomen verrassing. Ruim drie weken geleden was de clip online van "Hart van Drenthe" maar dat was slechts het begin want Janneke heeft sinds deze week weer een nieuwe clip. Ditmaal is gekozen voor een evergreen want zo mag je help me trough the night wel noemen.

Ruud Hesp en DJ Tony Star ontvangen eerste exemplaar van het nieuwe album van Mooi Wark
02-11-2011 08:06:00

Ruud Hesp en DJ Tony Star (Oh Oh Cherso's "Sterretje") hebben tijdens Siepelrock de eerste cd "Wrieven, Pappen en Nat Hollen  ontvangen. Wrieven, Pappen en Nat Hollen is het nieuwe album  van de Drentse rock en roll band Mooi Wark. Afgelopen weekend vond de 3e editie plaats van Siepelrock! Tijdens dit geweldige evenement met maar liefst 2500 siepelrockers, presenteerden de jongens van Mooi Wark hun nieuwe album exclusief aan de bezoekers. Aankomende donderdag zal 't album ludiek worden gepresenteerd door RADIONL in de Klomp.

Eigen televisiekanaal voor het Rowwen Hèze Slotconcert
02-11-2011 07:20:00

Tijdens het komende Slotconcertweekend beschikt de organisatie over een eigen televisiekanaal: SlotTV. Vanaf donderdag 3 november zijn er dagelijkse uitzendingen die een blik bieden op de gang van zaken op en rond het feestterrein. De opbouw, de crew, de vrijwilligers, backstage, het feest, de fans, en natuurlijk de band, alle facetten van het jaarlijkse feest komen aan bod. Opnieuw een innovatief project van de band die ooit als eerste muzikaal collectief een website begon (1996).

Re-release Vinzzent’s Dromendans
01-11-2011 22:19:00

“Kom op en dans met me mee..” Dat is een veel gehoorde kreet bij de jeugd die los gaat op Vinzzent’s Dromendans. Vinzzent kwam met de single direct na zijn songfestival avontuur in 2010. De hype begon bij 2500 studenten in Tilburg die massaal de ‘Dromendans’ dansten tijdens hun introductiefeest in Popcentrum 013. De energie en het feelgood virus van ‘Dromendans’ verspreidde zich langzaam als een vlek over het land en is nu niet meer weg te denken op studentenfeesten, in discotheken en kroegen.

Zingendnederland.nl presenteert nieuw talent Tony van Beijnen
01-11-2011 22:15:00

Zondag 6 november a.s. presenteert ZingendNederland.nl de debuut single van Tony van Beijnen, een nieuwe talentvolle zanger uit Breda. Tony won begin dit jaar de eerste ZingendNederland Talentenjacht, en won daarmee een compleet verzorgde CD productie met videoclip en landelijke radio en tv promotie. In de afgelopen maanden zijn we opzoek gegaan naar passend repertoire voor Tony en hopelijk hebben we dat gevonden in de single “Verboden Liefde”. De tekst van deze Nederlandstalige pop song is geschreven door Karl Kaspers en de muziek gecomponeerd door Ger Oerlemans.

Belgisch succes voor Marlous
01-11-2011 22:07:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer 'Laat mij nu nooit meer alleen' van Marlous uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Marlous met haar nieuwe single een nummer 1 hit in Belgie. Marlous heeft het nummer een aantal weken geleden uitgebracht en is blij verrast met dit succes. Veel radiostations in Nederland hebben het nummer hoog op de playlist staan, maar dat ook onze zuiderburen zo enthousiast zouden zijn had ook zij niet verwacht:  "In België ben ik nog niet heel bekend, dus ik had niet gedacht dat ik zo vaak gedraaid zou gaan worden.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl