RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
DuoNL stapt in het huwelijksbootje
06-05-2012 14:57:00

Vrijdagavond werd Williejan verrast met een surprise party die in het diepste geheim georganiseerd was Door Chris. Williejan is namelijk 14 mei jarig en het duo kent elkaar nu 5 jaar. Hij was in de veronderstelling dat ze naar een feest moesten van een goede bekende, maar toen ze bij de zaal aankwamen was het donker. Williejan vertelde Chris zie je nu, we zijn veel te vroeg. Williejan deed de deur open en alle lampen gingen aan terwijl familie, vrienden, vriendinnen en collega artiesten luidkeels “lang zal hij leven” zongen.

Friestalige Rockband NNB scoort met Bjusterbaarlik Hurd
06-05-2012 12:09:00

Een maand na de release van het album is Bjusterbaarlik Hurd van NNB is het album Top 100 terecht gekomen. Na het Drentse geluid van Mooi Wark en het Achterhoeks van Normaal heeft Nederland er een band bij die dialect rock speelt. In dit geval Friestalige rock.  Per toeval bij elkaar gekomen op een benefiet concert in Dronrijp kregen ze de muzikale smaak te pakken om samen verder te gaan en niet zonder resultaat. Een titelsong van een Friestalige film en dan nu met het debuutalbum Bjusterbaarlik Hurd hoog in de Dutchcharts Album Top 100.

Willem Barth heeft de 'Oranje Kroon'
05-05-2012 14:57:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 7 mei is dat ‘Ik wil ’n beetje dit’, de nieuwe single van Willem Barth. Met deze vrolijke uptempo plaat is de volkszanger uit Doetinchem helemaal klaar voor de zomer. Het nummer is de opvolger van ‘Zeg Me’ en werd geproduceerd in samenwerking met het bekende producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Later dit jaar zal een nieuw album verschijnen van Willem. De clip van ‘Ik wil ’n beetje dit’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Top 100 hit voor Jordan Peeters
05-05-2012 13:20:00

De zangcarrière van Jordan Peeters gaat als een speer. Het nummer " Ik geloof in jou" komt binnen in de Single Top 100 op plek 86. Dit aanstekelijke lied, geschreven door Mario Veltman is een echte vlotte foxtrot geworden met heerlijke accordeon & trompetgeluiden. Jordan die in het dagelijks leven tegelzetter is kan z'n geluk niet op en ook voor Jolanda Clement van JC Event is dit een pluim op haar werk als promotor.  

ViDo DaVito stelt zich voor met hun single Vaya Con Dios
05-05-2012 12:57:00

Vandaag is het zover; 5 Mei de lancering van de nieuwe single "Vaya Con Dios". ViDo DaVito is de band van Henry van Wijmeren die een zesde plek wist te behalen binnen de Live shows van het programma "So You Wanna be a Popstar". Sinds een half jaar werkt Henry samen met Monique Pluijmen-Dupuis, die voor hun nieuwe single met live band wilde gaan werken.

Nieuwe single Frank Verkooyen verschijnt in juni
05-05-2012 11:50:00

Frank Verkooyen is al jaren geen onbekende meer in het feestcircuit en iedereen kent hem wel van de kroegstampers 'Kom wie wil er met mij dansen', 'Ineens gaat het leven' en 'Waar was je nou'. Tevens is Frank nog steeds graag aan het produceren en componeren voor andere artiesten. O.a. Rob van Daal, Frans Duijts en René Schuurmans vinden de weg naar zijn studio 'The Boom! Music Breda'. Met het succes van zijn laatste singles 'Dit is mijn kroeg' en  'Voorbij' heeft Frank een nieuwe weg ingeslagen en verwacht hij die koers voorspoedig te volbrengen, kortom het wordt tijd om de horizon te gaan verbreden. De nieuwe single van de Bredase zanger, een zonovergoten sfeernummer, wordt in juni gelanceerd.

Anita & Ed lanceren jubileumsingle
04-05-2012 20:32:00

Vol trots presenteren Anita & Ed hun nieuwe single getiteld "Mijn leven zou niets zijn". Deze komt uit in het kader van hun 30-jarig huwelijk op 27 mei a.s. Dit komt ook in de tekst van het liedje tot uiting. Officieel is 30 jaar getrouwd geen jubileum maar het Zeeuwse duo wil er op deze manier toch even bij stil staan. Het is tegenwoordig toch een prestatie (zegt men), zeker als showbizz huwelijk, om zolang met elkaar getrouwd te zijn. Wat ons betreft gaan we gewoon zo door met elkaar en met muziek maken, onze grote passie", aldus Anita & Ed.

Nieuwe single Henk Wijngaard & Silvia Swart
04-05-2012 14:12:00

Oktober vorig jaar verscheen de duet single van oud-Stadskanaalster (tegenwoordig Emmenaar) Henk Wijngaard, een opmerkelijke samenwerking met de Valthermondse zangeres Silvia Swart. De single : ‘De weg naar geluk’ geschreven door Dick van Altena (bekend van de Major Dundeeband) werd (en word nog steeds) boven verwachting ontzettend goed ontvangen en is één van de meest aangevraagde platen bij o.a. RADIONL.

Debuutalbum Vlaamse crooner Yannick Bovy
04-05-2012 12:49:00

De Vlaamse Michael Buble wordt hij steevast genoemd: Yannick Bovy. Die vergelijking is logisch, want ook Yannick is nog jong en heeft de looks, maar ook de stem. De stem van een onvervalste crooner welteverstaan. Op vrijdag 4 mei verschijnt zijn debuutalbum ‘Better Man’. Yannick ziet de vergelijking met Buble als een groot compliment. “Zoveel jonge crooners zijn er niet. Mijn stemkleur lijkt op die van Michael, maar het is zeker geen bewuste imitatie. Dit genre is helemaal mijn ding.

Nieuwe website voor Artiestenbureau Twenterand
04-05-2012 10:50:00

Begin 2010 ontstond bij Ron Knol het idee om een artiestenbureau op te richten met als doel om voor een betaalbare prijs een feest, Hollandse avond, festivals, buurtfeest of bruiloft  te organiseren. In augustus van dat jaar was Artiestenbureau Twenterand een feit en ondertussen is het aanbod van artiesten enorm uitgebreid. 

Gebroeders Ko kleuren Zomer Oranje
04-05-2012 10:32:00

De nieuwe single "Oranje Springt" van de Gebroeders KO ft Factor 12 is uit en de schitterende clip is door Berk Music online gezet. Het Oranje nummer dat deze hele sportzomer gebruikt kan gaan worden bij o.a. het EK voetbal en de Olympische spelen hebben de Gebroeders Ko gemaakt i.s.m. Feestorkest Factor 12  die ook de pauzeact zijn bij de Toppers concerten.

Kaartverkoop HuneFestival Ruinerwold van start
04-05-2012 10:19:00

Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van het HuneFestival, wat op 12 en 13 oktober plaats zal vinden in Ruinerwold. Op 10 plaatsen in de regio zijn dan de kaarten verkrijgbaar en daarnaast zijn de tickets te koop bij alle Primera winkels in Nederland. Via www.hunefestival.nl zijn de kaartjes online te bestellen. Het tweedaagse Drentse festival trok vorig jaar 4500 bezoekers en heeft dit jaar grote namen geprogrammeerd. Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon komen op vrijdag 12 oktober naar Ruinerwold.

Win nu een DINER voor 2 (incl. glas CAIPIRINHA) bij aankoop nieuwe single Hugo Peeters
03-05-2012 23:12:00

“Geen bloemen voor jou ”en “Echte Vrienden” zijn al nummers welke onlosmakelijk verbonden zijn aan deze zanger uit Gendt. Aan zijn toch al rijkelijk gevulde koffer met repertoire kan hij een nieuw nummer toevoegen namelijk Caipirinha. Met uitsluitend de hoes in de hand weet je dat het hier een onvervalste zomerknaller betreft. De glazen kunnen worden gevuld en de tap kan stromen terwijl uit de luidsprekers Caipirinha klinkt. Het is een nummer waar duidelijk wordt dat Hugo Peeters altijd wel iets vergeet.

Marco de Hollander gaat moeders verrassen met zijn eigen rozen
03-05-2012 19:59:00

Zondag 13 mei vieren de moeders van Nederland ‘Moederdag’. Reden voor Marco de Hollander om op deze dag eens flink uit te pakken. Sinds oktober 2011 is ‘De Vrolijkste Volkszanger’ in bezit van zijn eigen roos. Het zijn Marc en Corinte Sassen van www.Viproses.nl die Marco verrasten met dit unieke geschenk.

'Normaal' Coverband 'Gin Gedonder' aanwezig bij 5 jarig bestaan Kulturhus De Klaampe Westerhaar
03-05-2012 18:35:00

Op 26 mei viert Kulturhus De Klaampe Westerhaar 5 jarig bestaan. Het Kulturhus De Klaampe wil dit niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan. Daarom hebben zij 2 bands weten binnen te halen. De band Gin Gedonder is de coverband van Normaal en daar hoeft niet veel over gezegd te worden gewoon deurdonderen. Dan de band Non Food " Rock uut de buurt" heeft zich ook al lang bewezen aan het publiek de band is vooral veel gevraagd in tentfeesten.

Win een slipcursus met 'Achter Het Raam'
03-05-2012 18:23:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben een nieuwe single uit. Het gelegenheids-trio bestaande uit Gijs de Vormer, Pascal de Vormer en Ringo de Bruin hebben de gewaagde track “Achter het raam” opgenomen. Het nummer is na “Meisjes van de nacht” en “Haar rode lampie” de derde in de drieluik over de meisjes van plezier. Er is ook een hele leuke clip bij opgenomen en daar kan je een slipcursus mee winnen. De slipcursus heeft niets met lingerie te maken maar de heren staan voor veiligheid met alles wat je doet dus het betreft een slipcursus met de auto.

Debuutalbum voor Jeronimo
03-05-2012 18:16:00

One Kiss is het debuutalbum van misschien wel een van de meest getalenteerde entertainers van dit moment Jeronimo. Jeronimo combineert zijn looks met swingende pop. Super populair bij de jongere generatie en een aantal van zijn singles hebben internationaal al veel succes gehad. Op zijn eerste album onder andere de hits I Am No Superman, Somebody Who Loves Me en natuurlijk zijn zomerhit One Kiss. Dit album zal iedereen in een zomerse stemming brengen, One Kiss is een echt "feel good" album.

Het Postcodespel terug op de Nederlandse radio!
03-05-2012 18:11:00

Het legendarische postcodespel keert terug op de Nederlandse radio. De beroemde zin “Muntje of een T-shirt” is vanaf maandag 7 mei te horen op RADIONL. Het spel met de eenarmige bandiet ‘Harry’ werd bij Veronica en later ook bij Radio 538 jarenlang gespeeld door Will Luikinga.

Open air concert Reincarnatus
03-05-2012 11:12:00

Kasteel Hoensbroek organiseert een uniek open air concert van de band Reincarnatus. Reincarnatus heeft de wens te mogen optreden te midden van het jaarlijkse Ridderkampement. De bezoeker wordt meegenomen naar een lang vergeten tijd vol oude ambachten, legendes, jonkvrouwen en ridders. Reincarnatus speelt 2 sets van 45 minuten in de open lucht. Reincarnatus is een band die middeleeuwse muziek combineert met moderne popmuziek.

Leo Nardell geeft orkestband gratis weg
03-05-2012 11:04:00

Leo Nardell nieuwste hit “Ik blijf toch komen” wordt bijzonder goed ontvangen. Dit blijkt uit de vele aanvragen voor Radio & TV. Om namaak voor te zijn is besloten de originele orkestband aan een ieder gratis weg te geven. Iedereen kan vanaf nu dus meehelpen en meezingen met  Leo Nardell “Ik blijf toch komen”. De track van Leo wordt nu al gezien als de kroegenhit van 2012. Download nu zelf deze track en oordeel zelf……”Ik blijf toch komen”, opgenomen in de kwaliteitsstudio van Manfred Jongenelis kan elke concurrentie weerstaan. 

Nieuwe clip Feestzanger Rene online
03-05-2012 10:40:00

Rene Fortgens, beter bekend als feestzanger Rene omschrijft zichzelf als een levensgenieter pur sang, waar muziek een belangrijke rol in speelt. In z'n tienerjaren is hij DJ geweest op verschillende lokatie's in Nederland. Vorig jaar had Rene op de melody van "De vrolijke koster" een tekst geschreven. Het nummer heeft hij "De geinige glazenwasser" genoemd. Dit omdat hij een schoonmaak en onderhoudsbedrijf exploiteert en regelmatig de ramen wast. Zelf liep hij ook met de gedachten rond om er een videoclip van te maken.

Kalinka Hollanda ontsteekt het Oranje vuur
02-05-2012 21:34:00

“Kalinka Hollanda” is de titel van de Oranjesingle van Roosy en Feest-DJ Coco en heeft alles in zich wat het “Oranje vuur” zal aanwakkeren ; spirit, drift, hartstocht en kracht. “Kalinka Hollanda”  is de juiste brandstof  voor een volmaakt  volksfeest en zal zeker gaan concurreren met  nummers als “Viva Hollandia” en “Liberte”. Jong en oud kan meezingen en meedansen op deze Oranje Knaller met Oost-Europese invloeden in een wisselend tempo. “Oranje strijders maak je klaar voor:  Kalinka Hollanda” en laat het Oranjefeest maar losbarsten.

Nieuwe single Plork & De Aannemers
02-05-2012 21:23:00

Plork & De Aannemers hebben een nieuwe single uit. De formatie heeft al veel singles/cd's en dvd's uitgebracht. Waaronder de tracks: "Jij daar in de radio" en "Als jij mij mij wilt, dan wil ik je wel" de cd "Groeten uit Plorkulo" en de DVD's "Live in het Metropool" en "Live op het Zwarte Cross Festival." De nieuwe single van de feest/rockband draagt de titel "Fiesta Mexicana" een cover van Rex Gildo die er begin jaren 70 van de vorige eeuw een grote feesthit mee had. Plork & De Aannemers uit Borculo zag enkele jaren geleden het levenslicht.

Songfestival duo Franklin & Maxine met nieuwe CD
02-05-2012 20:18:00

Franklin en Maxine zijn weer samen als duo! Zoals iedereen misschien nog wel weet, namen Franklin & Maxine in 1996 deel aan het Eurovisie Songfestival en hadden ze een daverend succes met het liedje ‘De Eerste Keer’. Het werd zelfs één van de grootste songfestival hits van de afgelopen dertig jaar. Het was zo’n succes dat ze het liefst samen verder wilden gaan om aan een album te werken, maar dat kwam er helaas niet van. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren en zijn vrienden voor het leven geworden.

Diva’s draaien gewoon door!
02-05-2012 20:12:00

Ondanks het besluit van Tatjana Simic om uit de Diva’s te stappen gaan Patty Brard en Patricia Paay, naast hun reguliere carrières, gewoon door met het concept Diva’s. De Diva's begonnen in de zomer van 2011 toen Patty, Patricia en Tatjana een hulpprogramma voor RTL4 gingen maken. Na het succes op televisie werden er plannen voor een cd, een concert en een nieuw seizoen ‘Diva's draaien door’ gemaakt. "Wij hebben altijd met veel plezier met elkaar gewerkt.

Singlepresentatie 'Achter Het Raam' groot succes
02-05-2012 08:34:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe single “Achter Het Raam” gepresenteerd in Café Bar J'tje in Bussum. De avond was een groot succes. Naast optredens van de drie heren gaven ook Martin Warmerdam en Jan Vogel acte de présence. De laatste heeft de single uitgereikt aan het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo. Tot grote vreugde van de vele bezoekers was ook Christel aanwezig. Zij speelt in de videoclip de rol van prostitué.

Radio Continu neemt twee frequentiesover van Hotradio
01-05-2012 23:48:00

Het regionale commerciële radiostation Radio Continu uit Drenthe zal twee frequenties van het eveneens commerciële radiostation Hotradio uit Hardenberg in gebruik gaan nemen. Het gaat om de frequentie 98.0 in het Overijsselse Hengelo en de frequentie 101.9 in het Achterhoekse Zieuwent. Radio Continu zal hiermee haar uitzendgebied uitbreiden in de provincies Overijssel en Gelderland, hetgeen een aanvulling is op haar bestaand uitzendgebied.

Gebroeders Ko schrijven opnieuw filmmuziek
01-05-2012 23:34:00

Na het succes van hun liedjes voor de film “ Sinterklaas en het Raadsel van 5 December “ waarmee zij met Gebroeders KO ft Joris en Boris een Nederlandstalige NR 1 hit scoorde met “Sinterklaas in een Raket “ zijn de Gebroeders Ko door de makers van de jeugdfilm “Joris & Boris en het Geheim van de Tempel “ gevraagd om ook voor deze film 2 liedjes te schrijven. De liedjes “Het is de Zomer “en “Wie gaat er mee “ zullen gezongen worden door Joris & Boris die met hun film vanaf 18 juli in de bioscoop te zien zullen zijn.

‘Il Divo’ van de lage landen op Watermöllefestival
01-05-2012 08:12:00

De organisatie van het Watermöllefestival is zeer trots om te melden dat ‘Forte’, de nieuwe vocal sensatie van Nederland, zondag 8 juli ook naar Haaksbergen komt.  ‘In de sfeer van Gordon’s LA The Voices, maar dit trio is veel beter”, aldus Willie Oosterhuis, programmeur van het festival. Studio M-Works uit Enschede is de geheime bron en dat is toevallig ook de ‘huis-studio’ van Watermöllefestival-voorzitter Willie Oosterhuis. ‘Ze willen zichzelf er niet mee vergelijken. Ik doe het wel! Forte is Il Divo van de Lage landen”.

Meestermuzikant Ryan Ricks krijgt hemelse klanken uit een trompet
30-04-2012 15:20:00

De Nederlandse meestermuzikant Ryan Ricks slaagt om hemelse klanken uit een trompet te krijgen. Soms ingetogen en haast fluisterend, dan weer zwoel of uitbundig en vol vreugde. Gevarieerd en subliem uitgevoerd. Het wonderkind speelt al trompet met hart en ziel sinds zijn jeugd. Hij sloeg er als tiener in om te worden toegelaten tot het prestigieuze Conservatorium van Den Haag. Oorspronkelijk studeerde hij er klassiek maar na enkele privélessen van Wynton Marsalis veranderde hij naar de richting Pop/Jazz.

Kom naar het Waalkadefeest!
30-04-2012 12:28:00

Sinds 2011 is Tiel een evenement rijker. Toen lanceerde Frans Duijts het Waalkadefeest. Op zaterdag 12 mei zal de tweede editie plaatsvinden, met gastoptredens van Glennis Grace, Thomas Berge, Peter Beense en Django Wagner. Het feest draait natuurlijk om Frans, die al zijn grote hits ten gehore zal brengen waaronder liedjes van zijn nieuwste album.

Nacht van Oranje van begin tot eind één groot meezingspektakel
30-04-2012 12:07:00

29 april 2012 was het alweer de 20e editie van Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Deze avond waren er vele bekende, maar ook 'onbekende' topartiesten om Koninginnedag in te luiden, Nick & Simon, Marianne Weber, Lee Towers, René Schuurmans, Sam Gooris, Albert West, Barry Badpak, Het Feestteam, Jannes, Johan Heuser, Sieneke, Danny Froger, Susanna Veldmeijer, De Jantjes, Frans Duijts en Wolter Kroes werden als enige begeleid door Marcel Fisser Band. 

Nieuwe single voor Vangrail
29-04-2012 20:49:00

"Vrijdag" is de titel van het nieuwe album van Vangrail welke binnenkort zal verschijnen. Als voor loper hiervan is het nummer "Ik Leef Voor Jou" op single verschenen. Dit lied is geschreven door Raynaud (zanger) in samenwerking met componist/producer Tjeerd van Zaanen (bekend van oa Dolly Dots, Kane en Xander de Buisonjé). De eerste reacties uit de media zijn goed, en ook live wordt "Ik Leef Voor Jou" goed ontvangen! Het nummer is te downloaden via: iTunes en via DownloadMusic. Meer info: www.vangrailmusic.nl

Wederom vrolijke feestplaat van Alle 13 Jaanke
29-04-2012 11:42:00

"Alle 13 Jaanke" bestaande uit twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine brengen al jarenlang eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek. Hun nieuwe single "Zwemmen leer je in zee" is wederom een vrolijke feestplaat met een romantisch randje en het seventies gevoel is weer helemaal terug! Guan ta na Mera en Knee de Grote houden het 'shoebie doebie' gehalte in leven, en dit alles in een moderne sound.

Jeroen van der Boom voor vijfde keer in Heineken Music Hall
29-04-2012 09:36:00

Ze lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden: Jeroen van der Boom en de Heineken Music Hall. Op zaterdag 6 oktober zal hij er zijn vijfde concert in vijf jaar tijd geven. Dit keer onder de noemer ‘Kom Maar Op’, tevens de titel van zijn huidige single. Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Jeroen zijn eerste nummer 1 hit scoorde met ‘Jij Bent Zo’. Ondertussen zij we drie albums en tien hitsingles verder, en kan Jeroen niet wachten om weer in zijn geliefde HMH te staan. Het spreekwoordelijke dak moet er dan ook af op 6 oktober.

MarieChristien 'Met ’n knipoog naar Maria' naar diverse theaters
29-04-2012 09:04:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, gaat MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden doet de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen. Een mooi decor en sfeervolle belichting maken dit theaterprogramma tot een unieke voorstelling met een lach en een traan.

Succesvolle lancering 'De Zomer' van Raymon Hermans
28-04-2012 18:06:00

Afgelopen zondag 22 april werd de nieuwe single 'De Zomer' van Raymon Hermans succesvol gelanceerd tijdens de presentatie in St. Willebrord! Het eerste exemplaar werd, tot Raymon's grote verrassing, uitgereikt door Carlo & Leo, oftewel Helemaal Hollands. Op woensdag 2 mei is de officiële landelijke release van 'De Zomer'. Vanaf dan is de single te downloaden en te koop! Raymon zal zijn nieuwe single door het hele land promoten bij de Radio- en TV stations. Meer info in de agenda op www.raymonhermans.nl !

Mulder & Mulder hebben de 'Oranje Kroon'
28-04-2012 17:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 30 april is dat 'Ben In De Hemel', de nieuwe single van Mulder en Mulder. Het is alweer vier jaar geleden dat vader en zoon Mulder besloten een duo te gaan vormen. Hun eerste optreden was destijds tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy. Hun feestmuziek doet het sindsdien erg goed bij het publiek en ook deze nieuwe plaat van Wim en Wesley Mulder zal de polonaise al snel in gang zetten! De clip van 'Ben In De Hemel' is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

'Duizenden Sterren' nieuwe single Henriette
28-04-2012 13:57:00

Henriette Kropman is al jaren een bekende verschijning als zangeres. Bij velen ook bekend van de formatie "Sugar and de Lollipops" die vooral populair in Duitsland waren. Die tijd ligt inmiddels ver achter haar en al enkele jaren zingt de zangeres uit het Gelderse Wychen ze het verstaanbare Nederlandstalige lied. Na o.a. de succesvolle singles “Hartslag”, ”Luister jij”en “Vrij zijn” bezingt ze nu "Duizenden sterren". Een van oorsprong Italiaans lied heeft ze zelf van een geweldige Nederlandse tekst voorzien. 

Jaman kan trots zijn op z'n eerste studioalbum
28-04-2012 11:50:00

Het is voorjaar, het zonnetje gaat hopelijk binnenkort schijnen, en ’t album ‘In M’n Dromen’ van Jaman is er! Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. 'In M’n Dromen', is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat ook een verdere verbreding in Jaman horen. Een lijn die al op de vorige singles 'Gewoon Weer Opnieuw' en 'Dat Ging Snel Voorbij’ werd ingezet. Denk daarbij aan vleugen Nederpop, schlager, wereldmuziek en country.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl