RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
DJJozz komt het komende carnaval met de 'Trommelsong'
15-12-2011 13:30:00

Afgelopen week zijn de opnamen afgerond voor de nieuwe feest Cd van de Etten-Leurse DJJozz (Jos Leijs). Zijn nieuwe plaat heeft de titel meegekregen; "De Trommelsong" en is vanaf januari te koop in de diversen Cd winkels en te downloaden op de diversen forums. Voor het komende carnaval seizoen heeft DJJozz er voor gekozen om eens een plaat te maken voor het record thema van de MAMI. Deze record poging wordt jaarlijks op carnavals maandag georganiseerd door de stichting Mami. Dit jaar is de record poging Trommelen. DJJozz vond het idee zo leuk dat hij meteen contact heeft gezocht met de stichting Mami die ook enthousiast reageerde op zijn idee.

KPN Interactieve TV kiest voor BravaNL
15-12-2011 13:22:00

BravaNL zal op 15 januari 2012 worden toegevoegd aan het Pluspakket van KPN Interactieve TV. De nog jonge cultuurzender, die zich richt op klassieke muziek, opera en ballet, maakte de afgelopen twee jaar een gestage opmars in de digitale en analoge pakketten van de Nederlandse kabelexploitanten.

Jamai vanaf half januari in de musical Droomvlucht
15-12-2011 13:18:00

Vanaf half januari is Jamai Loman voor vier weken te zien als Krakeel in de familiemusical Droomvlucht. De musical, gebaseerd op de populaire attractie uit het Efteling park, is exclusief te zien in theater de Efteling. Binnenkort start Jamai met repeteren voor de rol van Krakeel; een trol die wordt gepest omdat hij een elf wil zijn. Jamai zal tijdelijk de rol van acteur Steve Beirnaert overnemen. 

100%NL Magazine snelst groeiende tijdschrift van 2011
15-12-2011 13:12:00

Uit de onlangs verschenen Mediafacts’ Top 100 Publieksbladen 2011, is gebleken dat 100%NL Magazine het snelst groeiende publiekstijdschrift van Nederland is. Mediafacts kijkt bij de beoordeling van de bladen naar de oplage- en advertentie ontwikkeling. Hieruit bleek dat het 100%NL Magazine in 2011 met maar liefst 57% is gegroeid en daarmee met afstand het snelst groeiende tijdschrift van Nederland is. 100%NL Magazine oprichtster Lisette Sier is verheugd over de cijfers. “We gaan er iedere dag voor de volle 100%  tegenaan om onze lezers en adverteerders een mooi product te bieden. Deze cijfers zien wij dan ook als de kroon op een fantastisch jaar.” 

Henk Bernard brengt nieuwe single uit
15-12-2011 13:03:00

Henk Bernard kijkt met trots terug op een succesvol 2011 waarin het volgende werd bereikt: Nominatie  Buma - Award als Beste Nieuwkomer, Album “Gewoon echt”  10 weken in megacharts top 100, hoogste positie op 12, single “Tranen zijn niet alleen om te huilen” notering in singlecharts, Henk te boeken bij artiestenburo Jan Vis te Den Bosch, Concert en de albumpresentatie die  in korte tijd geheel uitverkocht was. Nu lanceert hij z'n nieuwe single "Een ster zal schijnen over jou" die vanaf heden fysiek en als download verkrijgbaar. 

Kerstconcert van Dana Winner bij Omroep Max
15-12-2011 07:43:00

Volgende week donderdag 22 december 2011 is bij Omroep Max om 16.10 uur een Kerstconcert van Dana Winner te zien op Nederland 2. Voor het  kerstconcert van aanstaande zondag in de Eusebiuskerk te Arnhem zijn nog voldoende kaarten verkrijgbaar en zal er tevens een kassa-verkoop zijn. De kerk gaat open om 14.15 uur en het concert begint om 15.00 uur. Organisator André Leijten laat verder weten dat en nog een beperkt  aantal kaarten beschikbaar zijn voor de Martinikerk te Sneek, a.s. vrijdag 16 december aanvang 20.00 uur  (kerk open 19.15 uur).

Publiek en pers omarmen ‘Ramses’
14-12-2011 12:20:00

Ramses’ in première. Het eerbetoon aan deze levensgenieter blijkt twee weken later een groot succes te zijn. De kaartverkoopcijfers voor ‘Ramses’ staan bij bijna ieder theater op 1 in de week top 3. En dat betekent volle zalen. ‘Ramses’ is slechts vier maanden, tot en met 1 april 2012, te zien in verschillende theaters in Nederland. De verkoopstanden zijn een mooi resultaat na maanden van hard werken. Publiek en pers zijn niets anders dan lovend over de voorstelling. ‘Ramses’ is dan ook hard op weg de decemberhit van dit theaterseizoen te worden.

Junior Songfestival-winnares Rachel tekent eerste platencontract!
14-12-2011 11:20:00

De 13-jarige Rachel Traets, die vorige week een tweede plek behaalde met haar liedje ‘Ik Ben Een Teenager’ op het Junior Eurovisie Songfestival in Armenië, tekende deze week haar eerste platencontract bij Cloud 9 Music. In januari verschijnt de opvolger van haar huidige hit en in mei moet haar debuutalbum uitkomen. De Junior Songfestival-winnares, die in Armenië op slechts 5 punten na bijna ook het Junior Eurovisie Songfestival had gewonnen....

Hans Kazàn duikt de koffer in
14-12-2011 10:44:00

Hans Kazàn duikt de koffer in met zijn nieuwe one-man cabaretshow ‘Het Koffertje’. Waar de laatste jaren vooral grote shows vol indrukwekkende effecten en opvallende attributen te zien zijn geweest, gaat Hans compleet terug naar de basis. De illusionist heeft tijdens deze intieme theatershows niets meer nodig dan een koffertje met inhoud om te laten zien waar magie om draait. Hij zal eenieder verbazen met zijn verbluffende goochelkunst, waargebeurde verhalen en vooral veel humor. Kortom, entertainment in zijn puurste vorm. Hans Kazàn is met de voorstelling ‘Het Koffertje’ vanaf 13 januari slechts drie maanden te zien in de Nederlandse theaters.

Roosy en DJ Ger hebben mailing aan boetes voor toeteren
14-12-2011 07:22:00

Roosy en DJ Ger duiken de studio in voor een nieuwe single. Juist nu er in 2012 een boete komt voor onnodig toeteren, komen de twee met een single die de toeteraars een hart onder de riem steekt.  De twee gaan luid toeterend het nieuwe jaar in met een feestnummer wat zowel tijdens de carnaval gedraaid kan worden maar ook niet misstaat op een après-ski party. Roosy en DJ Ger zijn geen onbekenden van elkaar.

Meidengroep Djumbo brengt nieuwe TV serie
13-12-2011 22:18:00

De TROS en de populaire meidengroep Djumbo hebben de samenwerking verlengd. In de afgelopen periode zijn de opnamen van een gloednieuw format afgerond. In ‘Help! Ik moet optreden!’ realiseren de drie Djumbo-meiden de dromen van kinderen die echt willen optreden.

Singlepresentatie Eric Baghuis in Best
13-12-2011 13:01:00

Na veel voorbereidingen kan Eric Baghuis dan eindelijk zeggen dat zijn cd-single, met daarop 2 nummers, klaar is. Medio half december zal tevens zijn clip te zien zijn bij o.a. TV Oranje. De cd-presentatie vindt plaatst op zondag 15 januari 2012 bij  Cafe-Zaal Marktzicht, Wilhelminaplein 4 te Best. De aanvang is om 13.00 uur en de zaal gaat open om 12.30. De entree (inclusief single) bedraagt in de voorverkoop € 5.00 en aan de zaal € 6.00. Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang, maar krijgen geen single. Artiesten die deze middag hun medewerking verlenen zijn: Bianca van Herpen, Rob van Bijsterveld, Yosee, Gijs van Dam, Dennis Jones, Carlos Donkers, 2-Force, Danny Smoorenburg, Gino Graus, Mark Elbers, Aad en Maat en natuurlijk Eric Baghuis zelf.

Hollandse Kerststerren komen naar Ter Aar
13-12-2011 12:15:00

Marco de Hollander is helemaal klaar voor zijn jaarlijkse kerstshow organiseert. Deze laatste artiestenshow in 2011 wordt gehouden op zaterdagmiddag 17 december. Marco de Hollander houdt dan nog eenmaal een artiestenparade, die in het teken zal staan van de kerst. De Ter Aarse volkszanger zal de aanwezige gasten verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft een groot aantal Nederlandse toppers gestrikt voor een optreden.

Los Angeles, The Voices vanaf januari in het theater
13-12-2011 11:47:00

Vanaf januari is het succesvolle Los Angeles, the Voices – opgericht door Gordon – te zien in verschillende theaters in Nederland. De mannengroep heeft met het nieuwe album Because We Believe weer een enorm succes te pakken. De nummer 1 positie in de hitlijsten werd al snel bereikt en daarmee overtreft het nu al het succes van het debuutalbum van afgelopen jaar. 

Roel van Haren komt met Kerstsingle
13-12-2011 11:39:00

Roel van Haren komt met een nieuwe Kerstsingle "Met Kerst ben ik bij jou!" De kerstdagen zijn in zicht en na de single "Hey Schatje" van afgelopen zomer komt de singer/songwriter deze kerst met het door hem zelf geschreven "Met Kerst ben ik bij jou!". Het nummer straalt de warmte maar ook gezelligheid uit die thuis hoort bij deze periode van het jaar en menig automobilist zal de tekst luidkeels meezingen onderweg naar huis. Roel is begonnen als zanger/gitarist en volgde een zangopleiding aan het Muzieklyceum in Hilversum.

Dries Roelvink maakt excuses aan Hartenfestival
12-12-2011 16:22:00

Na alle commotie die is ontstaan heeft zanger Dries Roelvink zijn excuses aangeboden voor het mislopen van een optreden in de Bonte Wever in Assen. Hij zou afgelopen zaterdag optreden op het jaarlijkse Hartenfestival van de Stichting Recht uit het Hart, maar had de afspraak verkeerd in zijn agenda gezet. Ruim duizend bezoekers van de feestavond voor mindervalide bejaarden en geestelijk gehandicapten werden hierdoor teleurgesteld.

Liesbeth List viert 70e verjaardag in het theater
12-12-2011 16:14:00

Vandaag wordt Liesbeth List 70 jaar oud. De Grande Dame had maar een wens: “Dit moet gevierd worden met mijn publiek”. Vanaf 6 januari 2012 is Liesbeth met haar theaterconcert 70 jaar Liesbeth te zien in verschillende theaters in Nederland. Op 14 januari 2012 gaat deze in première. De theaterconcerten zijn slechts drie maanden te zien. Liesbeth heeft altijd gezongen over het leven, de liefde en de dood. Nu, op deze heugelijke leeftijd, kijkt zij met haar publiek terug op haar rijke carrière.

Half miljoen geluidsdragers voor Jannes
12-12-2011 14:05:00

Piratenkoning Jannes ontving afgelopen zaterdag een award voor de verkoop van meer dan een half miljoen geluidsdragers voor zijn gehele oeuvre. Jannes ontving de award uit handen van Willie Oosterhuis tijdens zijn optreden bij het jaarlijkse Mega Piraten Festijn slotfeest in de Arnhemse Gelredome.

Jubilerende René Shuman naar Commissaris van de Koningin
12-12-2011 13:51:00

Op woensdagmorgen 14 december a.s. wordt René Shuman, die 25 jaar in het artiestenvak zit, ontvangen door de Commissaris van de Koningin in het Provinciehuis te Maastricht. Commissaris van de Koningin Theo Bovens, zal in een toespraak stilstaan bij de prestaties van René die als 17-jarige aan de soundmixshow meedeed en sindsdien als rasechte Limburger tot ver buiten de landsgrenzen successen heeft geboekt.

'Learning To Love' nieuwe single Someday
12-12-2011 13:00:00

Someday heeft een nieuwe single uit. De band bestaat sinds 2008, eerst als duo Karim Ter Veer en Woodrow Wegkamp en in 2011 zijn daar Maarten Kooymans, Jeffrey Van Rossum en Nard Koeman bijgekomen. Ze krijgen de kans om nummers te schrijven en op te nemen in de Shamrock Studios van Holger Schwedt, die o.a. artiesten produceerde als Van Velzen, Bløf en Anouk. Maar ook werken ze samen met de Amerikaanse singer-songwriter Nate Campany, die verantwoordelijk was voor bijvoorbeeld de hit So Incredible van Ilse DeLange.

'Little drummerboy' nieuwe single van Marika Flowers
12-12-2011 12:36:00

Ieder jaar komt hij voorbij bij de diverse radio-uitzendingen rond de feestdagen. Het is een klassieker die in vele uitvoeringen al is opgenomen en uitgebracht. Er is er in 2011 een versie bijgekomen en wel van de zangeres Mariska Flowers uit Belgie. In de korte periode dat ze nu op het podium staat heeft ze bewezen dat ze zeker niet zal behoren tot de eendagsvliegen. Met haar stem weet ze mensen te raken en ontroeren ook met haar uitvoering van Little drummerboy. De eerste maanden van haar zangcarrière heeft ze vooral aandacht gehad in Belgie.

Jan Smit ontvangt RADIONL MPF Award!
12-12-2011 12:27:00

Zaterdagavond heeft Jan Smit tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem uit handen van presentator Willy Oosterhuis de RADIONL MPF Award ontvangen. Ruim 30.000 bezoekers waren getuige van het feit dat de Volendamse zanger werd beloond voor zijn positieve bijdrage aan de Nederlandstalige muziek. Jan Smit begon zijn zangcarrière toen hij als 10-jarig jongetje werd gevraagd om een duet op te nemen met BZN. Kort daarop volgde zijn eerste single ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’.

Vinzzent lanceert Merry Christmas song
12-12-2011 12:12:00

Speciaal voor de kerstopname van het nieuwe programma van TROS Sterren.nl ‘Sterrenparade’ dook Vinzzent afgelopen woensdag de studio in om zijn kerstnummer voor het TV programma op te nemen. Het resultaat was zo verrassend waarop spontaan besloten werd de single digitaal te releasen en een kerstclip op te nemen. “Merry Christmas Song” is een uptempo en vrolijk kerstnummer wat je meteen in kerstsfeer brengt. Vinzzent ziet de spontane release als mooie afsluiting van een voor hem succesvol jaar.

Suzie krijgt single uitgereikt door Leen Zijlmans
12-12-2011 11:46:00

Wat was Suzie zenuwachtig….De 22 jarige zangeres liep een uur voor aanvang van haar eerste singlepresentie al door de binnenstad van Roosendaal om flyers uit te delen aan het winkelend publiek. Om 15.00 uur was “El Corazon” al goed gevuld en kon het feest losbarsten. Er waren gastoptredens van Leen Zijlmans, Ron de Ridder, Hans Roys, Martien, Danny Canters, Dj Bompa & De Mens,  Christian Malan, Johan Heeren en als grote verrassing kwam ook Carbon spontaan optreden.

Christmas ook voor Suzy Dexter
12-12-2011 10:46:00

Haar single’s “My belly’s on fire” “Lost track of time” worden nog regelmatig gedraaid op de diverse radiozenders. Voor haar album “Lost track op time”liep Austerlitz uit toen de presentatie daarvan was op 24 november jl en diverse (landelijke – regionale en lokale) radiozenders hebben de muziek van deze van oorsprong Brabantse zangeres in de armen gesloten. Zo was ze al te horen in het programma van Mart Smeets en is ze binnenkort te gast in het radioprogramma van Wilfred Genee.

Presentatie CD Janneke de Roo groot succes
12-12-2011 10:17:00

Het huis van Janneke de Roo is een grote bloemenzee. Vele honderden fans uit geheel Nederland kwamen gisteren ( zondag 11 december) naar Parc Sandur te Emmen om de presentatie bij te wonen  van de nieuwe cd van Janneke de Roo. De cd met als titel "ALLES" kent maar liefst 8 nummers. Op deze presentatie waren gast optredens van Jeroen Stevens, John Enter, Marco de Hollander, Fennie & Martin en Donna Lynton.De uitreiking van de nieuwe cd werd gedaan door Donna Lynton. Voor de nieuwe cd was enorme animo. Vele aanwezigen gingen naar huis met dit nieuwe mini album natuurlijk voorzien van een handtekening.

Bijna dertigduizend mensen maken uitbundig feest van Mega Piraten Slotfestijn
11-12-2011 22:05:00

Hoorngeschal klinkt door het Gelredome. “De jacht op de piraten is weer geopend”, meldt Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piraten Festijn, met enig gevoel voor drama. “Zonder de piraten geen Nederlandstalig lied, zonder de piraten geen Mega Piraten Festijn” Of we het maar even willen beseffen. MPF-organisator Eddy Mensink kan erover meepraten. In zijn jeugd maakte hij jarenlang deel uit van een piratenteam.

Marco de Hollander maakt met ruim 25 artiesten Marathon Uitzending voor Serious Request
11-12-2011 09:01:00

Over 7 dagen start de jaarlijkse themaweek ‘Serious Request’ van 3FM. In deze periode worden er verschillende acties gestart om geld op te halen voor het goede doel, waaronder door Marco de Hollander. De zanger, die tien jaar in het vak zit, gaat een marathonuitzending presenteren op RTV Hollands Midden. Vanaf 16 december om 00:00 uur is Marco de Hollander 24 uur te horen met aangevraagde verzoek...platen en de favoriete top drie van bedrijven die het programma voor een uur willen sponsoren.

Mick Harren stevig in de charts met 'Beter moeten weten'
10-12-2011 22:21:00

Mick Harren’s nieuwe single ‘Beter moeten weten’ doet het goed in de charts; in zeer korte tijd weet de single hoge posities te behalen in o.a. de Vaderlandse Hitlijsten en de RADIONL/TV Oranje Top 30. Ook op youtube is de single een regelrechte hit met meer dan 39.000 views in amper 4 weken tijd. ‘Beter moeten weten’ krijgt enorm veel airplay op de raio- en TV zender. De single was afgelopen week ‘Hollandse Nieuwe’ bij RadioNL en is aankomende week verkozen tot ‘De Oranje Kroon’ bij Radio Oranje nationaal.

Kerstclip Dellie Pfaff online
10-12-2011 16:39:00

Dellie Pfaff is dit jaar ook te zien in haar nieuwste kerstclip ''De zwerver''. Het liedje gaat over een zwerver die alleen in armoede leeft. De tekst is geschreven door Dellie zelf en de muziek is gemaakt door John van de Ven. "Het liedje is gebaseerd op wat ik zelf heb gezien en het verhaal is daarom op waarheid gebaseerd", aldus Dellie. Volgens de zangeres is overal armoede en vele arme mensen leven dus op straat. Zelf kent ze veel zwervers, waaronder een hele aardige man die is overleden.

'Boer Met Swagger' grote hit op internet
10-12-2011 16:16:00

Nooit hadden ze durven dromen dat hun video inmiddels bijna 250.000 keer zou worden bekeken. Maar Bas van Velzen (16), Ruben Stavorinus (17), Niels Rigter (17) en Laurens Vermeulen (17) uit Zwolle hebben een heuse internethit in handen met het nummer 'Boer met swagger', een parodie op de top 40-hit 'Move like Jagger', waar ze een heuse videoclip bij maakten. Sinds dinsdagochtend prijkt het op Dumpert, een video-vergaarbak van GeenStijl.

Kerstsingle voor Wendy Molee
10-12-2011 14:37:00

Wendy Molee is tekstschrijfster en componiste van het Nederlandstalige lied. Zij schrijft niet alleen voor haar zelf, maar ook voor diverse andere artiesten. De Haarlemse zangeres zingt alweer een aantal jaren, waaronder ook haar eigen repertoire. Het begon met: "Cowboy", "Ben jij misschien nog vrij", "Ik zing olé" en "Heerlijk in de zon". Deze laatste single was dit jaar nog genomineerd als zomerhit bij de Tros, en behaalde een mooie derde plaats. De clips waren regelmatig te zien bij TV Oranje. Haar nieuwe kerstsingle "Kerst" is ook geschreven en gecomponeerd door Wendy zelf.

Extra tweede show 'Toppers in Concert'
10-12-2011 14:29:00

Vandaag en morgen is er speciaal voor de aangesloten Toppers-fans de speciale fanverkoop voor Toppers in Concert 2012 op zaterdag 19 mei. Dat dit ‘Grootste & Gezelligste Meezingfeest van Nederland’ al 7 jaar lang het meest succesvolle muziekconcept van ons land is, bleek ook vandaag weer uit de extreme belangstelling! De run op kaarten is zo groot dat we, voordat a.s. maandag 12 december de officiële kaartverkoop begint, besloten hebben een extra tweede concert toe te voegen om iedereen een kans te geven kaarten te bemachtigen.

Nieuwe single van Anja Yelles bezorgt danskriebels
10-12-2011 14:17:00

De single van Anja Yelles is haar méér dan 100% op het lijf geschreven. "‘Iedereen doet mee'  is een poppy sfeernummer die je beslist overvloedige danskriebels bezorgt.  Van dit liedje werd eveneens een toffe remix in elkaar gestoken:''Iedereen doet mee-mix'. De tekst is terug van de hand van Anja zelf. Bovendien werd weer een amusante clip in elkaar ‘gebokst’,  zodat "Iedereen doet mee" niet alleen erg leuk is om naar te luisteren, maar ook super in beeld is gebracht. Het derde nummer op de cd is een gezellige wals die iedereen doet zwieren en zwaaien of in het rond doet draaien. 

Feestlift heeft hit met 'Feestpiraten'
10-12-2011 11:03:00

De 1e top 100 notering is een feit voor het duo Feestlift. Met de knaller 'Feestpiraten' lijken de heren uit Wijhe een regelrechte hit te pakken te hebben. Het nummer is regelrecht binnengekomen op nummer 78 in de megatop 100. Deze van oorsprong Duitse nummer 1 hit, werd vertaald in het Nederlands en zoals het er nu naar uit ziet wordt het de kroeg- en feesttent hit van 2012. Ook dit keer werd de productie verzorgd door Edwin van Hoevelaak en vond de opname plaats in de Rooftop Studio.

Muzikale sponsormiddag t.b.v. KWF Kankerbestrijding in Oud Gastel
10-12-2011 08:23:00

William, de zoon van Carbon zanger Rien Lazaroms is van plan om op 15 september 2012 de Mont Ventoux in Frankrijk 3 keer te beklimmen. Dit evenement "ColSenstion Mont Ventoux 2012" is een samenwerking tussen de Brabantse Kaaimannen en team Doelbewust waarbij ze elk jaar een andere 'col' zullen gaan bedwingen om op deze manier geld in te zamelen voor kankergerelateerd onderzoek.

Nieuwe single Jan Smit in aantocht
09-12-2011 22:00:00

Op 6 januari zal Jan Smit zijn nieuwe single “Dromen” uitbrengen. “Dromen’ is afkomstig van het inmiddels gouden dubbelabum “15 Jaar Hits”. Op de cd-single van “Dromen” staan voor de fans natuurlijk weer een aantal fijne hebbedingetjes, zoals een unieke feestmix van DJ Maurice die een aantal Jan Smit hits in één spetterende mix vat. Ook staan er op de single een compleet nieuwe nummer, dat “Bij Jou Voel Ik Mij Thuis” gaat heten, plus de videoclip van “Dromen” als bonus cd-rom track.  Foto: Jim Plasman

Voorstellingen André van Duin in DeLaMar Theater geannuleerd
09-12-2011 12:25:00

De shows van André van Duin in het DeLaMar Theater in Amsterdam worden geannuleerd. Na de voorstelling van donderdag 8 december is gebleken dat de stem van André van Duin nog niet hersteld is. Op doktersadvies moet André zijn stem de komende dagen absolute rust geven. Alle zeven voorstellingen in het DeLaMar Theater waren reeds uitverkocht.

Maak kans op kaarten voor de ‘John de Bever NieuwjaarsParty 2012′
09-12-2011 11:55:00

Op 1 januari 2012 wordt in Hotel-Restaurant ‘De Collse Hoeve’ de ‘John de Bever NieuwjaarsParty 2012′ georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerend evenement ter promotie van het Nederlandse lied vindt dit jaar voor het eerst plaats in Nuenen.  Tijdens dit festijn presenteert John tevens z’n nieuwe single ‘Wanneer, wanneer, wanneer’. Dit nummer dat hij tien jaar geleden opnam, is door producenten en hitmakers Adrie van den Berk en Waylon van der Heijden in een compleet nieuw jasje gestoken.

Win een Metropole Orkest huiskamerconcert
09-12-2011 11:50:00

Het Metropole Orkest geeft eenmalig een huiskamerconcert weg. Een unieke gebeurtenis voor een orkest van deze kwaliteit en met een dergelijke omvang (55 man). Onderdeel van het huiskamerconcert zal het nummer ‘wereldwijd orkest’ zijn, waarmee het Metropole Orkest nu al twee weken in de top van de hitlijsten staat. Ter promotie van het Metropole Orkest huiskamerconcert heeft het orkest een grappige commercial opgenomen waarin zij alvast een voorproefje geeft van een huiskamerconcert.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 17 juli t/m zondag 23 juli

                   Joey Hartkamp- Ik vind je sexy

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl