RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Johan Heeren & John de Bever sluiten 2012 af met spetterd feest
10-12-2012 12:08:00

December is een feestmaand. Gezellige kerstdagen en het oude en het nieuwe jaar passeren elkaar. Dit jaar sluit Johan Heeren af met nog 2 spetterende feesten. Op 28 december a.s. is er een Afterparty van zijn single "Alles of niets" welke hij op 4 november jl. presenteerde in El Corazon in Roosendaal. Op Camping De Zilverden in Rucphen wordt het feestje nog eens over gedaan met collega's Roger van Meer, Tina van Beeck, Denans en Stefan. Aanvang 19.00 uur, entree is gratis. Op 30 december a.s. is het feest in El Corazon in Roosendaal. Op dit eindejaarsfeest zullen John de Bever en Johan Heeren optreden en zal Drive-in Show Allsound zorgen voor volop gezelligheid.

De Top 1000 komt er weer aan!
10-12-2012 03:40:00

Over iets meer dan twee weken maakt TV Oranje de Top 1000 van 2012 bekend. Vlak voor Kerstmis weten we wie de opvolger is geworden van Fennie en Martin, die in 2011 de eerste plaats wisten te veroveren met 'Leave the moon on'. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht voor de TV Oranje Verzoekparade.

'Maak iets moois van kerst', nieuwe single Dario
09-12-2012 16:06:00

"Maak iets moois van kerst". Dat is de titel van de kerstsingle van volkszanger Dario en zijn gezin. Opgenomen voor een bepaald doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor de 5 jarige Sofie. Sofie heeft een tumor in haar nek en borstholte, met uitzaaiingen in wervels, heupen en beenmerg. Ze valt in de zwaarste categorie, stadium 4. De medische benaming is neuroblastoom. Bij neuroblastomen met uitzaaiingen is de prognose veel minder goed. Ook na intensieve behandeling geneest twee tot vijf van de kinderen.

John West heeft de Oranje Kroon
09-12-2012 15:52:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 10 december is dat ‘Zou dit dan liefde zijn’, de nieuwe single van John West. Het nummer is afkomstig van het album ‘Jouw Blik’ en uitgebracht op het platenlabel Rood Hit Blauw. Nadat de Haagse zanger zich eerder al flink in de kijker speelde als pauzeact tijdens de concerten van de Toppers, zou deze single wel eens uit kunnen groeien tot een flinke hit. ‘Zou dit dan liefde zijn’ werd geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

Verrassing voor 10.000ste klant TV Oranje Shop
09-12-2012 15:44:00

De TV Oranje Shop is al sinds jaar en dag dé webwinkel voor CD’s en DVD’s met muziek van eigen bodem. De echte fans van Hollandse muziek weten deze unieke speciaalzaak op internet inmiddels heel goed te vinden. Zo goed dat onlangs de 10.000ste bestelling mocht worden verwelkomd!

Nieuwe opnames van het muziekprogramma TV Lucky Joe op 22 december
09-12-2012 15:37:00

Op zaterdag 22 december zijn er weer TV opnames van het muziekprogramma TV Lucky Joe. In deze aflevering zijn er optredens van o.a.DuoNL, Johan Heeren, Saskia Damen, Mike Thijssen, Ronald Reinhart, Roy van Lent, Martijn te Kampe, Sander Kwarten, Frank van de Wal, Wim & Miranda, Michelle, Hugo Peeters, Ray Norrutz, Danny Canters, Lammert Grofsmid. Kortom een gezellige sfeervolle avond met een keur aan artiesten uit het hele land. Het publiek speelt ook een belangrijke rol tijdens deze show. "Wij willen graag leuke sfeerbeelden en gezelligheid tussen het publiek en de artiesten laten zien. Dus dansen, meezingen is toegestaan en natuurlijk niet vergeten om een goed humeur mee te nemen", aldus de organisatie.

Een warme kerst met nieuwe single ‘Kerstmis’ van William Smulders
09-12-2012 09:07:00

Kerst 2012 wordt onvergetelijk met de sfeervolle single ‘Kerstmis’ van William Smulders. Dat William een veelzijdig muzikant is, bewijst hij wederom met dit gloednieuwe nummer. William Smulders staat bekend om zijn spetterende optredens, solo of met band. Zo is hij te zien op veel festivals en evenementen en bespeelt hij bekende podia, van het hoofdpodium van de Nijmeegse Zomerfeesten tot Jazz in Duketown in Den Bosch. Zijn repertoire is Nederlands- én Engelstalig. Onlangs verscheen zijn verzamelalbum ‘Recordings 2002-2012’ met 16 vertolkingen van zijn beste nummers. De nieuwe single ‘Kerstmis’ is een prachtige aanvulling op zijn repertoire. De single ‘Kertsmis’ is te beluisteren via www.williamsmulders.nl en te downloaden via i-tunes.

Dutch Swing College Band & Lils Mackintosh 16 december op het SS Rotterdam
08-12-2012 09:15:00

Zondag 16 december om 16.00 uur kan men weer dansen op de swingende muziek van de wereldbekende Dutch Swing College Band op het SS Rotterdam. Het schip werd onlangs verkocht en blijft gelukkig behouden voor Rotterdam. Op deze zondagmiddag brengt de Dutch Swing College Band een sfeervol programma met titels uit het traditionele jazzrepertoire en bekende kerstklassiekers. Songs als ‘Jingle Bells’, ‘Let It Snow’, ‘Winter Wonderland’ en ‘Rudolph The Red Nosed Reindeer’ worden nieuw leven ingeblazen door de DSCBand die met haar swingende jazzinterpretaties de fans snel op de dansvloer krijgt.

Gouden Pepernoot Gala 2012 waar spektakel
07-12-2012 19:29:00

Donderdag 6 december jl. vond in het Gooiland Theater te Hilversum de uitreiking plaats van de Gouden Pepernoot Awards. In tien categorieën werd de leukste serie, piet van het jaar, feest, website etc. beloond met de prijs die in de Sinterklaaswereld al de Televizierring wordt genoemd. De presentatie was in handen van RTL coryfeeën Quinty Trustfull en Jeroen Latijnhouwers. Enkele genomineerden voor de editie van 2012 waren Jochem van Gelder, Jada Borsato, De Club van Sinterklaas, Sint & Diego, Charly Luske en Peter Faber.

Limburgse artiesten slaan handen ineen
07-12-2012 16:46:00

Onze huizen zien er weer helemaal feestelijk uit en we leggen de laatste hand aan de wensenlijstjes bij onze voorbereidingen op het samenzijn tijdens de komende feestdagen met familie en vrienden om herinneringen op te halen en in alle rust tijd met elkaar door te brengen. Wat is er mooier om die rust te delen met de muziek van diverse Limburgse artiesten. Dat kan want deze verscheen de verzamelaar "Bijna Kerst". Ivo Rosbeek, Paul van Loo, Paul Logister, Linda Becker en Janneke Meessen  zijn samen verantwoordelijk.

Groot succes voor De Fantasticos
07-12-2012 15:38:00

In navolging van Koos Alberts die in 1984 (!) drie hits tegelijk in de hitparade had met ‘Gisteren Heeft Zij Me Verlaten’ , ‘Ik Verscheurde Je Foto’ en ‘Waarom Ben Ik Met Kerstmis Zo Alleen’ is er 28 jaar later opnieuw een Nederlandstalige volkse act met 3 hitparadenoteringen n.l. het tot voor kort nog volledig onbekende duo de Fantasticos! Eind september jl. verscheen de debuutsingle ‘Weet Je Wat Jij Voor Me Bent’ in de hitlijsten, begin november gevolgd door de 2e single ‘Zonder Jou Ben Ik Verloren’.

Jan Keizer & Anny Schilder vast op de luchthaven van Boekarest
07-12-2012 13:18:00

Afgelopen dagen hebben Jan & Anny diverse concerten gegeven in Roemenië. Vanmorgen zouden ze terug vliegen naar Nederland om vanavond de première te doen van de nieuwe theater tour “Just the two of us” te Rijswijk. I.v.m. de sneeuwval is de vlucht geannuleerd en komt daardoor het concert te vervallen. 

Hawta Official gaat achter zijn droom aan
07-12-2012 13:12:00

“Ik weet dat ik het kan”, zegt Hawta met overtuiging. Bekijk echter de cijfers van het aantal views van zijn videoclips ‘Like a Boss’ en ‘Lick Your Lips’. Ze overstijgen de 1,5 miljoen en dus hoeft er geen enkele twijfel meer te zijn; “Hawta Official heeft ’t geflikt”! Hawta komt van de Veluwe, van Ermelo om precies te zijn. Hij is entertainer, en muziekmaker , bijzonder enthousiast maar bovenal zeer getalenteerd! Iemand ook die meent dat je altijd je droom moet nastreven!

Janneke de Roo zingt 'Mijn gebed' voor speciale fan
07-12-2012 03:51:00

Het jaar 2012 gaar voor Janneke de Roo de geschiedenis boeken in al een van haar succesvolste jaren. Vele optredens en net 2 nummer in de hitlijsten mag ze niet klagen. De zomerhit Lieve Lieveling is nog regelmatig te horen op de vaderlandse radiozenders en te zien via de diverse clip kanalen. Op dit moment is ze druk met de opname van haar komende album bezig en als alles volgens planning gaat verlopen zal deze in de eerste helft van 2013 gaan verschijnen.

Nieuwe cd-single voor Sue Ann
06-12-2012 20:50:00

Sinds maart 2012 heeft Sue Ann 3 cd-singles uitgegeven. Ze is 'n allround zangeres met eigentijdse songs en covers. Haar nieuwe single "Vaarwel Amore" is net uit als opvolger van het nummer "Mario". Met "Mario" scoorde de zangeres hoge ogen in de showbizz, waar ze meerdere keren op nummer 1 belandde bij diverse radiostations. 

BravaNL is blijvertje in basispakket
06-12-2012 20:36:00

Naar het zich laat aanzien zal cultuurzender BravaNL ook in de periode 2013/2014 in grote delen van Nederland beschikbaar blijven in het (analoge) basispakket. De programmaraden in de regio’s Amsterdam, Alkmaar, Hilversum, Zuidoost Brabant, Gelderland Zuid, GelreWest en Zuidoost Flevoland hebben onlangs besloten BravaNL te prolongeren.

Mick Harren neemt Andre Hazes Kerstlied op in Studio
06-12-2012 20:27:00

Op vrijdag 7 december 2012 zal Mick Harren de Studio van Eemnes bezoeken om het Kerstlied "Vrede met Kerst" op te nemen. Oorspronkelijk schreef Mick het voor André Hazes. Het lied zal niet als download te verkrijgen zijn, maar wordt in een persbericht en op Harren zijn site, twitter en facebook gratis als kerstcadeau aan iedereen weg gegeven. Mick: "Ik hoef er niet mee in de hitlijsten en wil er ook geen geld aan verdienen, omdat de boodschap voor iedereen duidelijk moet zijn, vrede voor iedereen, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld, dat is mijn kerstwens en zou tevens mijn grootste cadeau zijn.

Belinda & Jose op de Griekse toer
06-12-2012 19:10:00

Op 15 december 2012 wordt de nieuwe single "Heimwee naar Griekenland" van het hilarische duo Belinda & Jose  gereleased. Het is  een heerlijk vrolijk nummer met veel Griekse klanken. Met dit nummer hopen ze de winter door te komen en het lied is tevens zeer geschikt voor de carnaval. De eerste keer dat het nummer live te horen is, is tijdens de jaarlijkse kerstbingo op 15 december "Bar Le Petit" in Breda. Vanaf 21.30 uur wordt het een gezellige avond met gekke prijzen met veel muziek en een gastoptreden.

Ferry Goorden scoort nummer 1 hit in België met 'Een Wereldwonder'
06-12-2012 18:58:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “Een Wereldwonder” van Ferry Goorden uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Ferry Goorden met zijn nieuwe single een nummer 1 hit in België. Ferry heeft het nummer een aantal weken geleden uitgebracht en is blij verrast met dit succes. De single scoort aan de lopende band bij veel radiostations in Nederland , maar onze zuiderburen blijken er ook super enthousiast over te zijn.

Kerstsingle voor Henk Wijngaard
06-12-2012 18:14:00

“Truckers kerst” gaat over de eenzame trucker die ook met kerst op pad is waardoor hij kerstmis niet thuis kan vieren. De nieuwe kerstsingle staat als bonustrack op zijn nieuwe album “Als vanouds” die eind oktober 2012 is uitgebracht. Op het album staan 15 nummers waarin de typische sound als van ouds terug te vinden is. Er is geen videoclip beschikbaar. Ruim 20 jaar staat topartiest Henk Wijngaard aangeschreven als de grote gangmaker in zalen, discotheken en feesttenten in Nederland, België en Duitsland.

Monique Smit en Tim Douwsma nemen duettenalbum op
06-12-2012 18:10:00

Monique Smit en Tim Douwsma vertoeven momenteel in de studio voor de opnames van een nieuw album dat in mei volgend jaar uitgebracht zal worden door VOSOUND Records. De albumrelease wordt voorafgegaan door een single die in maart wordt uitgebracht. De muzikale leiding is in handen van Jan Smit en Edwin de Groot. Het is niet voor het eerst dat Monique en Tim samenwerken; het tweetal kent elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS. Een hernieuwde kennismaking bij Sterren Dansen op het IJs leidde tot de opname van het duet, Een Zomeravond Met Jou, dat in 2011 op single is uitgebracht. Het bleek een perfecte match. De eerste samenwerking beviel hen zo goed dat zij nu besloten hebben een compleet album op te nemen.

Nieuwe album van Herberg de Troost
06-12-2012 15:26:00

 ‘Rijstwafels met Pindakaas’ is het nieuwe album van Herberg de Troost. Herberg de Troost is een muziekcollectief waar o.a. Jack Poels en Tren van Enckevort van Rowwen Hèze onderdeel van zijn. In 2009 bracht de band haar eerste cd ‘Langs de Weg’ uit. In de promotionele single bezingt Jack Poels het genot van een ‘Broodje Knak’. De tweede cd van Herberg De Troost, waarop Jack Poels in tegenstelling tot Rowwen Hèze in het Nederlands te horen is, vertelt het verhaal van een zoektocht door de Utrechtse binnenstad.

Kerstclip Zangeres Jolanda online
06-12-2012 15:14:00

De Kerstclip van de Culemborgse zangeres Jolanda staat online. Het is de eerste keer dat ze een Kerstsingle heeft opgenomen en om het nummer een extra warm gevoel te geven gaat de opbrengst van de downloads en cd’s net als haar vorige nummer "Nieuwe kans" naar de KWF Kankerbestrijding. Het idee om aan dit goede doel te doneren heeft alles te maken met een jongen uit haar vriendenkring. Hij onderging enkele maanden geleden een chemobehandeling en vervulde een rol in de videoclip.

Meer dan 100.000 tickets verkocht voor Shrek de Musical
06-12-2012 14:34:00

Het succes voor Shrek de Musical lijkt niet op te houden. Nadat vorige week bekend werd dat de speelperiode van de musical twee en een halve maand wordt verlengd, kan Albert Verlinde Entertainment nu bekendmaken dat er al meer dan 100.000 tickets zijn verkocht voor  deze bejubelde hitmusical. Een blije Jeroen Dona laat weten: “Het is fantastisch om te zien dat de kaartverkoop voor Shrek zo ontzettend goed doorloopt.

Radiozenders zoeken naar de grootste Kersthits
06-12-2012 14:30:00

De grootste kersthits zijn ook dit jaar te horen in de Winterse 50, de hitlijst met de grootste en meest populaire kersthits ooit. Op www.winterse50.nl kan tot en met dinsdag 18 december gestemd worden voor de Winterse 50 2012. Onder alle stemmers wordt een vakantie voor 16 personen in een luxe vakantievilla in Tsjechië verloot. De Winterse 50 wordt rond kerst uitgezonden bij meer dan 150 radiozenders in Nederland en België.

Bouke Christmas & Gospel Concert met de ElvisMatters-liveband
06-12-2012 14:22:00

Wat is er mooier dan in december een show neer te zetten met kerst- en gospelnummers van Elvis? Kersthits als "Silent Night" en "It Won't Seem Like Christmas Without You" volgen elkaar in snel tempo op. Maar ook hits als "Winter Wonderland" en "White Christmas" zullen de revue passeren. Van het zachte "If Every Day Was Just Like Christmas" tot het bluesy "Merry Christmas Baby": niemand vertolkt deze nummers mooier en met meer gevoel dan Bouke Scholten.

Sasja Brouwers lanceert nieuwe kerstsingle 'Dat is kerstmis'
06-12-2012 14:13:00

Sasja Brouwers, die ook al winnares van de Halftime Show bij Toppers in Concert 2012 was, heeft haar nieuwe kerstsingle gelanceerd “Dat is kerstmis”. Het idee voor het nummer is ontstaan tijdens haar promotietour van haar laatste single “Jij hoort bij mij”. Meteen hierna heeft Sasja Brouwers haar producer Edwin van Hoevelaak gevraagd om op zoek te gaan naar een kerstsingle. Het resultaat is een kerstsingle met een vrolijke en aanstekelijke feelgood kerstsound. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Toppers in Concert 2013 'The 1001' Night Edition
06-12-2012 13:25:00

Voor het negende jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten. Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Ook dit jaar, tijdens de ‘Love Boat Edition’, vierden ruim 200.000 uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering. Met de drie shows van de editie 2012 komt het totaal aantal Toppers concerten op 25 uitverkochte stadionconcerten in 8 edities Toppers in Concert.

Kerstduet Paultje Poets & Björna blijkt dubbele A Kant
06-12-2012 13:16:00

De single “ Kleine Jongen” van Paultje Poets die begin november het levenslicht zag en nu al in diverse lijsten goed genoteerd staat en door menig radiostation hoge airplay geniet, bevat ook een tweede track met de titel “Waarom laat je mij met kerst alleen”. Een prachtig kerstduet waarbij Paultje de hulp heeft ingeroepen van Björna de leadzangeres van Showband Total Eclipse. Naarmate de decembermaand naderde kwamen er steeds meer aanvragen uit den landen voor dit duet en daarom is besloten om ook bij dit nummer een videoclip te maken ter ondersteuning voor de landelijke promotie.  Het arrangement en productie waren in handen Jeroen Dirksen (World Vision Studio’s ) en de clip werd gemaakt door de heren Balendonck en Simons van TV Ellef.

Derde single voor Ronald een feit
05-12-2012 22:00:00

De derde single van Ronald is ‘Eerst wil je dit’ getiteld en wordt uitgebracht door Zebra Music! Ronald is afkomstig uit Eindhoven en na het winnen van diverse talentenjachten is hij druk bezig met het opnemen van eigen liedjes en repertoire. ‘Eerst wil je dit’ is opgenomen in de studio van Ad Damen en is een vlotte vrolijke meezinger met een hoog feestgehalte. De videoclip ter promotie van de single is inmiddels te vinden op o.a. Youtube.

Rocky Vosse komt met een verrassende versie van de hit ‘Hemelsblauw’
05-12-2012 21:55:00

De 28 jarige Rocky Vosse komt met een verrassende versie van de hit ‘Hemelsblauw’ en brengt deze vrolijke meezinger uit op het label van Zebra Music. Rocky Vosse begon met zingen op feesten en kermissen in de regio Noord Holland. In het voorjaar van 2008 deed Rocky mee met de wedstrijd ‘De Leeuw die brult weer’ van Sterren.nl. Rocky werd unaniem uitgeroepen tot winnaar, won een platencontract en eind mei 2008 verscheen de gelijknamige single.

Zangeres Colinda komt met 'Tranen heb ik om jou gehuild’
05-12-2012 21:48:00

‘Tranen heb ik om jou gehuild’ is de nieuwe single van Zangeres Colinda. De track is op vele verzoek fysiek op single uitgebracht en is een levenslied, waarin het eigen stemgeluid van de volkse zangeres goed tot zijn recht komt. Het afgelopen jaar is Colinda druk bezig geweest met het opnieuw vestigen van haar naam en het uitbrengen van nieuw repertoire. Op dit moment wordt er in de studio druk gewerkt aan een nieuw uit te brengen album, dat volgend jaar verschijnt.

Clip 'De blauwe stier' van De Gebroeders Ko online
05-12-2012 20:52:00

De clip van de nieuwe single "De Blauwe stier" van de Gebroeders KO staat vanaf heden op YouTube. Het is weer een supergezellige ouderwetse Gebroeders Ko clip geworden met gastrollen voor Factor 12, DJ Willem de Wijs, Feest DJ Bas en Mattie en Wietze van Q-Music die het nummer al een aantal weken als File lied gebruiken in hun ochtendshow. Waarschuwing vooraf : als je het nummer 1 keer hebt gehoord krijg je het niet meer uit je hoofd. n dat is nou precies de bedoeling van de Gebroeders Ko. Op naar de Carnaval.....

Nieuwe single Quido overheerlijke en aanstekelijk meezinger
05-12-2012 17:53:00

In de lente van 2012 presenteerde de 21-jarige zanger Quido zijn debuutalbum getiteld; ‘Zo Alleen’. Eerder dit jaar bracht dit talent uit Den Haag de single ‘Laat ze maar praten’ uit dat veel airplay in het land kreeg en vanzelfsprekend ook op het debuutalbum is terug te vinden. Verder staan er nummers op als ‘Morgen is van mij’, ‘Nu ben jij weer alleen’, ‘Zai zai zai’, ‘Jij bent het leven voor mij’, het fraaie duet met Wesley Ponsen en ook zijn debuutsingle ‘Volare’, welke Quido al op 14-jarige leeftijd op single zette.

Vier uw Kerst dit jaar met Rob van Daal, John de Bever en tal van andere artiesten
05-12-2012 17:46:00

Op beide Kerstdagen organiseert FP2000 bij Partycentrum Den Heuvel in Mierlo en bij de Vresselse Hut in Sint Oedenrode een feestelijke en sfeervolle middag-en avondsessie m.m.v. diverse artiesten. Bij aankomst heeft u allereerst ruim de gelegenheid om gratis uw auto te parkeren op loopafstand van onze locatie. Nadat u hartelijk bent begroet door de Kerstman wordt u door een team van gastvrouwen welkom geheten en ontvangt u een heerlijke Kir-Royal en begeleid naar de door u gereserveerde tafel.

Nieuwe single van Jack Verduyn komt uit
05-12-2012 17:29:00

Naar aanleiding van zijn in januari 2012 verschenen debuutsingle ‘Wat moet ik nu zonder jou beginnen’ kreeg Jack Verduyn meteen volop complimenten. Insiders merkten de zanger uit ’s-Hertogenbosch gelijk aan als een talent die vocaal veel in zijn mars heeft. Daarnaast bezit Jack Verduyn een natuurgetrouwe snik waardoor levensliedjes vaak nog beter overkomen bij het publiek. Deze in 1968 geboren Brabander is al jaren groot fan van de liedjes van André Hazes.

Positieve toekomst voor Lisa van Ras
05-12-2012 17:17:00

Wie is Lisa van Ras zult u zich nu afvragen! Deze prachtige 16 jarige uit het mooie Odiliapeel, heeft zich in maart dit jaar aangemeld voor The Voice of Uden/Veghel. Met haar geweldige stem heeft ze zich door de voorrondes gestreden en stond ze op 14 mei in de finale. Geheel verdient mocht Lisa de 1ste prijs in ontvangst nemen, zowel de jury als het publiek waren het unaniem eens Lisa is The Voice of Uden/Veghel 2012.

Gre Parelmoer verstrekt team Holland FM
05-12-2012 17:06:00

Na jaren de presentatie hebben gedaan bij de LOP ( Lokale Omroep Pieterburen) heeft Gre Parelmoer haar vleugels uitgespreid. Vanaf 4 december jl presenteert ze op de populaire zender Holland FM iedere dinsdag de Gre Parelmoer Show. Een show waar alle facetten van het entertainment aan bod komen. Na de komst van George Akkerman is het het tweede nieuwe gezicht van Holland FM.

Promotiedag Christian Malan in Raamsdonksveer
05-12-2012 07:08:00

Op 30 december is er een promotiedag omtrent de nieuwe single "Alleen door jou'' van Christian Malan. Deze single, wat een samenwerkingsverband is tussen Frank Verkooyen , Jurgen Kuppens en Bianca Folkers  zal begin 2013 Landelijk gaan verschijnen. Dit alles vindt plaatst in de Koloszaal te Raamsdonksveer.

Xander komt met nieuwe single ''Christmas''!
04-12-2012 23:05:00

Ieder jaar weer hoor je al die grijsgedraaide kerstklassiekers dus het is tijd voor iets nieuws! Dat moet Xander de Buisonjé ook gedacht hebben, want afgelopen week heeft hij zijn nieuwe kerstsingle ''Christmas'' gelanceerd. ''Christmas'', geschreven door de Buisonjé zelf, is een aanstekelijk en vrolijk kerstnummer, wat alle kerstklassiekers snel op de achtergrond doet verdwijnen. In tegenstelling tot wat iedereen van Xander gewend is, is dit nummer in het Engels gezongen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: