RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jessy toe aan nieuwe uitdaging
17-04-2018 20:03:00

Jessy besloot onlangs om afscheid te nemen van haar vertrouwde omgeving waar ze bijna alle voorgaande singles heeft gemaakt. De 28 jarige zangeres uit het noorden des lands gaf aan dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. 'Natuurlijk is dit enorm spannend, maar tegelijkertijd ook een super mooie ervaring. Samen met Niels Lingbeek van de Matersound studio heb ik dan ook m'n nieuwe single 'De Droom' geproduceerd welke verschijnt op label van CD Hamster Music', aldus Jessy.

Mike Kanders krijgt van Jannes toestemming om Desperado een nieuw leven te geven
17-04-2018 17:56:00

De schoonouders van Mike Kanders waren op een feest waar als verrassing door de kastelein voor de daar optredende Jannes zijn eigen song Desperado werd gezongen. Niet zo vreemd, want Desperado wordt altijd als laatste nummer in deze kroeg gedraaid. Uiteraard met meezingende gasten. Dat bracht Mike op het idee dit nummer opnieuw op te nemen. Het werd voorgelegd aan producer Edwin van Hoevelaak die daarop Jannes belde of hij er bezwaar tegen had dat Mike dit nummer zou opnemen.

Vinkeveen Ahoy ....Speciale editie Gerrys Inn Splash party op zondag 20 mei
17-04-2018 13:19:00

Op zondag 20 mei ( Eerste Pinksterdag) organiseert Feestartiesten.nl het muzikale evenement 'Speciale editie Gerrys Inn Splash party'. Vinkeveen Ahoy is een geweldige boottocht met live optredens van onder andere Dj Rene Casse Dj Bee Dj Rene Tulipano Stefan Storm en mistery guest . Bij de vaart is een BBQ met salade buffet inbegrepen. De partyboot vertrekt om 14.00 uur. U kunt vanaf 13.30 uur aan boord. De boot arriveert omstreeks 18.00 uur weer retour aan de kade. De prijs bedraagt € 28.60 p.p. incl BBQ en salade buffet.

Maico werkt aan z'n negende single
17-04-2018 13:01:00

Voor Maico is 2018 al een druk jaar met vele optredens door het land. Zo staat hij elk weekend ergens in een cafe, bruiloft, festival, op het podium het publiek te vermaken en de mensen zijn altijd zeer enthousiast als Maico op een feestje de boel op zijn kop zet. De populariteit van de 22 jarige uit Enschede afkomstige zanger groeit gestaag. Ook heeft zijn laatste single ‘Lach, Leef En Geniet’ het super goed gedaan en is nog steeds te horen op de diverse Nederlandstalige muziek zenders. 

Nick & Simon in 2019 naar de Ziggo Dome!
17-04-2018 12:36:00

Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam. Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle grote zalen en hallen in ons land deden zij al aan. Ook bijzondere plekken als marine fregatten, kerken of strandpodia hebben als locatie in de loop der jaren de revue gepasseerd! Maar liefst vijf maal verkochten zij het Gelredome in Arnhem uit en de teller van Nick & Simon concerten in Rotterdam Ahoy staat inmiddels op dertien volle huizen.

Tweede editie Tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’ vindt plaats op zondag 24 juni
16-04-2018 18:07:00

Nadat Lucas & Gea hun eerste tuinfeest op zondag 27 mei 2018 aankondigden stroomden de aanvragen binnen.  ‘Omdat we per evenement maximaal 100 gasten kunnen ontvangen achter ons huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela moesten we een groot aantal belangstellenden teleurstellen. We hebben daarom besloten om op zondag 24 juni 2018 een tweede tuinfeest te organiseren’, vertellen Lucas & Gea. Zelf zullen ze drie keer een half uur zingen. Daarnaast geven Bert Zwier en Maria Louise acte de présence. 

John Eeltink voegt 'Hou nou toch' op aan z'n repertoire
16-04-2018 16:53:00

Feestzanger John Eeltink was opzoek naar een opvolger voor ‘Door jou ga ik leven’. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in Benidorm Max Muiderman tegen die daar zijn nummer ‘Hou nou toch op’ ten gehore bracht. Toen wist John het zeker: zijn nieuwe single wordt ‘Hou nou toch op’. “Ik was al een tijdje fan van Max Muiderman en dan kom ik hem ook nog tegen”, vertelt John Eeltink. De ‘Hou nou toch op’-versie van Muiderman kende hij al zo’n jaar of tien, maar toen de zanger hem twee jaar geleden tegenkwam in Benidorm, wist hij zeker dat hij het nummer zou toevoegen.

'Ga met me mee Barbara'....nieuwe single van John Heesakkers
16-04-2018 09:50:00

Het is alweer acht maanden geleden dat John Heesakkes z'n voorgaande swingende single ''Layla' lanceerde. Deze keer heeft John zijn oog laten vallen op het Duitse nummer 'Wann liegen wie uns wieder in der armen Barbara' van Chris Robert. Hij heeft het geheel in een nieuw jasje weten te steken welke de titel 'Ga met me mee Barbara' meekreeg. Hiermee hoopt hij weer een steentje bij te dragen aan het Nederlandse volkslied.. 
De tekst is John zelf geschreven. 

Nieuwe KonFetTi-single is getiteld 'Zomer'
15-04-2018 20:33:00

“Een nieuw jaar en een nieuwe KonFetTi-single is in aantocht”, zo riepen Aaron en Leonie in koor nadat zij het vuurwerk en de oliebollen bij de aftrap van 2018 achter zich lieten. Het begon allemaal in 2011 met de release van hun vrolijke debuutsingle ‘KonFetTi Barst Los!’ De agenda van KonFetTi liep weldra vol met optredens in heel het land. Leonie Wintjes is naast haar job als zangdocente, veel in haar eigen musicalschool te vinden evenals in het gezelligste familiepretpark van Kaatsheuvel.

Wende wint Annie M.G. Schmidtprijs
15-04-2018 20:24:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Buma Cultuur, is toegekend aan het lied Voor alles, gecomponeerd en uitgevoerd door Wende Snijders en de tekst is geschreven door Joost Zwagerman. De Annie M.G. Schmidtprijs bekroont het beste Nederlandstalige oorspronkelijke theaterlied uit het voorgaande seizoen. De 26e editie van de uitreiking vond plaats in Theater Bellevue, als onderdeel van de uitgebreide feestelijke festivaleditie AKF Deluxe. 

Laat je meeslepen in 'Dit Ritme' van Dave Groenendijk
14-04-2018 18:58:00

Dave Groenendijk komt na zijn single "Een wereld van dromen" wederom met een nieuwe vrolijke single met een zomers tintje genaamd "Dit Ritme". Laat je meeslepen in deze heerlijke Nederlandstalige cover van het nummer Bailar van Deorro feat. Elvis Crespo. De Nederlandse tekst voor dit nummer schreef Dave zelf en in combinatie met zijn vaste producer, Frans van Nispen, met wie Dave een goede band heeft, is dit nummer een heerlijke zomerse single geworden.

Martin Herberigs schrijft klein liedje voor zijn kleinkind
14-04-2018 16:58:00

Of je nu liefhebber bent van het Limburgse dialect of niet; het liedje 'Veur Lyndsey' is een pareltje. De Limburgse zanger Martin Herberigs maakte het liedje na de geboorte van zijn eerste kleinkind Lyndsey. Het prachtige slaapliedje zou niet alleen in de Limburgse slaapkamers moeten klinken klonk op het internet, daarom brengt ABC Entertainment de single uit. 

Gertjan Wels spreidt z’n vleugels uit
14-04-2018 16:47:00

Terwijl Gertjan Wels in bed lag kreeg hij een deuntje niet meer uit z’n hoofd. Hij heeft vervolgens een pen gepakt en schreef supersnel een tekst met als onderwerp liefde. Volgens de zanger geeft iemand die dichtbij je is je vleugels zodat je alles aankunt. Met de demo van die zomerse ritmische nummer ging hij naar Willem Laseroms en Laurens van Wessel die er een vrolijke muzikale invulling aan hebben gegeven. Gertjan denkt nog na of hij er een videoclip bij op zal nemen. Daar is hij nog niet helemaal over uit.

Sientje Koopmans lanceert 'De weg naar het paradijs'
14-04-2018 16:37:00

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Sientje Koopmans. Het kan ook niet anders want ze komt uit een muzikaal nest. wie herinnert zich niet Jantje Koopmans, haar bloed eigen oom die met 'Rode Rozen' nog altijd een van de bekende levensliederen op zijn naam heeft staan. Sientje houdt van het levenslied want het heeft haar door moeilijke tijden heen geholpen. Haar grote voorbeeld is Zangeres Zonder Naam en al  haar mooie nummers. 

Hermien is haar eerste liefde 'Valentino' nog niet vergeten
13-04-2018 15:15:00

Als er een band populair was in de jaren 70 en 80 dan is het toch wel George Baker Selection. Miljoenen verkochte platen all over the world. En het kan bijna niet anders dat we allemaal we een favoriet nummer hebben. Ook Hermien (Timmermans) is fan van George Baker en heeft altijd de wens gehad om haar favoriete Baker nummer, Manolito,  te (laten) voorzien van een Nederlandse tekst. Het werd een zoektocht maar ze werd gevonden de tekstschrijfster. Dina Plat, bekend van het Artiesten Festival en Stichting Lucky Joe, wist Hermien te voorzien van een Nederlandse tekst.

Randy Schoonderwaldt slaat met 'De wereld is van ons' nieuwe weg in
13-04-2018 15:07:00

Randy Schoonderwaldt brengt vandaag 13 april 2018 zijn nieuwe single “De wereld is van ons” uit. Hij slaat hiermee een nieuwe weg in, de jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd en heeft in samenwerking met producer Jelle Vinck en de tekstschrijfsters Tiffany Veys en Katrien Melis en de samenwerking met SR3 Music er een heerlijk frisse draai aan weten te geven. Bij de zoektocht naar een opvolger voor “Betoverd” reikte Tiffany Veys hem “De wereld is van ons” aan. 

Debuutsingle ’Naturel’ van SUITZ vertelt over de liefde van een jongen voor zijn vriendin
13-04-2018 14:49:00

Traditiegetrouw is vrijdag de 13e een dag om snel overheen te stappen. Pechdag. Niet voor SUITZ, want deze dag sluit namelijk perfect aan bij hun nieuwe single. Daarin jagen ze de dames de stuipen op het lijf, want ze haten make up en in de clip is te zien hoe ze daar hardhandig vorm aan geven. Het is hun debuutsingle, maar klinkt alsof ze al jaren actief zijn in de muziek. Lekkere swing en een pakkende tekst met her en der een knipoog. Diverse mensen schieten in de lach wanneer ze horen dat 'haar hoofd vol met foundation is gesmeerd’. De single ’Naturel’ vertelt over de liefde van een jongen voor zijn vriendin. Hij laat haar huilen, zodat haar make-up er van afgaat. Want hij houdt van naturel. Een mooi gegeven verpakt in een zomers klinkend feel good nummer. 

De Wannebiezz pakken door
13-04-2018 14:39:00

Het Rotterdamse trio de Wannebiezz rijgt momenteel succes aan succes. Afgelopen weekend pakten zij groots uit met hun concert “Vrienden van de Wannebiezz”. Tijdens dit uitverkochte en door Dave van der Wal gepresenteerde muziekfeest ontvingen ze de Friese zanger Lytse Hille, ‘The Voice Of Holland’ finaliste Samantha Steenwijk, muzikaal zwaargewicht Django Wagner én als kers op de taart, de ongekroonde koningin van Vlaanderen, Belle Perez. Samen met Samantha Steenwijk zongen de Wannebiezz de prachtige klassieker “You’ve got a friend”. 

Wiellie Kraus blijkt geen eendagsvlieg
13-04-2018 14:19:00

Met ‘Altijd Kom Ik Weer Terug Bij Jou’ brengt de 19-jarige uit Best afkomstige zanger Wiellie Kraus zijn tweede single uit. Het is de opvolger van ‘In Vuur En Vlam’ welke goed opgepikt is door de radio stations. Dit wordt ook verwacht van ‘Ik Kom Altijd Weer Terug Bij Jou’, een gezellige foxtrot, welke geschreven en geproduceerd is door Mario Veltman. Wiellie treedt inmiddels veelvuldig op en zijn naamsbekendheid wordt steeds groter. De nieuwe single zal hier zeker toe bijdragen. De videoclip draait inmiddels op de clipkanalen. 

Edrie laat met 'Laat mij je voelen' horen dat hij van alle markten thuis is
13-04-2018 14:05:00

Edrie Antonissen geboren in het Brabantse Schijf is geen onbekende in het Nederlandstalige feestcircuit. De populaire zanger heeft al heel wat podium ervaring en scoorde al diverse kroegen hits met nummers als; de Vetspuit, Ursula, Bér aan mun klompen, e.v.a. Met de zomer in aantocht gooit hij het over een heel andere boeg dan men tot nu toe van hem gewend is. Geen rock of feest muziek, maar deze keer kiest hij voor een een totaal nieuwe zomer sound! Samen met de bekende producer André Kooiman dook hij de studio in Raamsdonksveer in.

Jeremy Derksen haalt Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland
13-04-2018 13:16:00

Jeremy Derksen vindt de Oostenrijkse sound lekker in het gehoor liggen. Daarom heeft hij dit verwerkt in zijn nieuwe single: Jij hoort erbij. Zo haalt hij de Oostenrijkse gezelligheid naar Nederland. ”Ik probeer de Oostenrijkse gezelligheid en warmte van over de grens naar Nederland te halen en dat in een vernieuwend hedendaags jasje.”, aldus Jeremy Derksen. De zanger vindt dat zijn nieuwe single ‘Jij hoort erbij’ door de Oostenrijkste touch lekker in het gehoor ligt, blijft hangen en een hoog dansgehalte heeft. 

Danilo Wattez zet punt achter z'n wielerloopbaan en stort zich op z'n passie....zingen
13-04-2018 13:06:00

Het lijken twee uitersten: volop leven voor de wielersport of zingen in volle kroegen. Racefiets of microfoon. Voor de 19 jarige wielrenner en zanger Danilo Wattez werd de keus tussen die twee echter realiteit en de winnaar is : . . . . . de microfoon! Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen hakte Danilo Wattez uit het Drentse Elim de knoop door. Hij zette een punt  achter zijn wielerloopbaan om zich volledig te kunnen storten op zijn andere passie zingen. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon
13-04-2018 12:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 april is dat ‘Trots op jou’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. De Amsterdamse volkszanger schreef het nummer samen met zijn manager Raymond de Bruijn, en het resultaat mag er zijn! Deze gevoelige ballade is Wesly echt op het lijf geschreven. In de tekst neemt hij je mee naar die ene persoon of dat ene moment waar je trots op bent. Dit komt mooi tot uitdrukking in de videoclip, want fans mochten daarvoor foto’s insturen van hun meest trotse moment. 

Nieuwe single van Franky Falcon heeft een zomerse feestelijke sfeer
12-04-2018 17:48:00

Onlangs verscheen het nieuwe album van Franky Falcon ‘Zingt Met Een Lach En Een Traan’. Van dit album wordt nu ‘Schudden Met Die Billen’ als single uitgebracht, en hiermee heeft Franky een ijzersterke opvolger in handen van de single ‘Als Ze Echt Van Me Hield’. ‘Schudden Met Die Billen’ heeft een zomerse feestelijke sfeer, waarmee Franky Falcon in de komende periode veelvuldig in de belangstelling zal staan. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman.

René Froger terug in het theater met ‘Favourites in Concert’
12-04-2018 13:54:00

In het seizoen 2018/2019 keert René Froger na 3 jaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters. Een theatershow van René Froger staat altijd borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van deze ras-entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in zijn bijzondere nieuwe theatershow ‘Favourites in Concert’ de revue. Het ultieme feest der herkenning! 

Joey Hartkamp pakt door met ‘Nederziel’ sound
12-04-2018 13:46:00

Vijf jaar geleden begon Joey Hartkamp zijn carrière als artiest en inmiddels is de zanger niet meer weg te denken van de bühne. In een zoektocht naar zijn eigen sound lijkt hij sinds de hit ‘Ik Vind Je Sexy’ en opvolger ‘Hé Jij’ zijn eigen koers definitief te hebben gevonden.  En de erkenning volgde in 2017 met een Buma NL Award als grootste talent van Nederland. Hij laat zich niet graag in een hokje plaatsen maar op de vraag hoe zijn muziek het best bestempelt kan worden beantwoord de zanger volmondig ‘Nederziel!’. 'Dat is Soul, disco en funk in een Nederlandstalig jasje'. 30 juni lanceert de zanger zijn nieuwe single en ook dit keer gaat hij dit vieren met een releaseparty in Zalencentrum Wieleman waar er gastoptredens zijn van verschillende collega’s en vrienden waaronder Henk Dissel, John West en Vinzzent.

Arjo & Shiela brengen nieuwe muziek én sound uit
11-04-2018 21:38:00

Arjo & Shiela hebben voor hun nieuwe single gekozen om een liedje op te nemen met een compleet nieuwe sound. Ditmaal is gekozen voor een vrolijk en aanstekelijk rocknummer wat de titel meekreeg  “Wat een gedoe met de liefde”. Het nieuwe liedje is een cover van het nummer “Vir Liefde” van het Afrikaanse duo Jay en Lianie. Alice Maywood schreef de Nederlandse tekst die gaat over verliefd zijn, jaloezie en hoe graag je bij dat speciale persoon wilt zijn. Bijna iedereen heeft dit al wel eens mee gemaakt.

Jettie Pallettie komt met update van single waar het allemaal mee begon
11-04-2018 19:20:00

Jettie Pallettie brak met haar “ Ik zit in een cafeetje “ door bij het grote publiek.  Het is inmiddels een klassieker en haar lijflied geworden. Het liedje waar het voor haar allemaal mee begon was echter na 10 jaar toe aan een update. Muzikaal klinkt dit Cafeetje 3.0 voller, steviger en eigentijds. Cafeetje 3.0 is een voorloper van haar nieuwe album “ Pinten & Patatten “ dat op 28 april wordt gepresenteerd. Deze presentatie zal worden gehouden voorafgaand aan haar Jubileumconcert dat zal worden gehouden in de Cloë Hal in Ninove te België.

Jacqueline Govaert staat met strijkkwartet op 31 januari 2019 in het Koninklijk Theater
11-04-2018 17:02:00

Jacqueline Govaert geeft op 31 januari 2019 een bijzonder optreden in Koninklijk Theater Carré. Na de release van haar album Lighthearted Years in het najaar van 2017 en een uitverkochte clubtour waaronder een uitverkochte Paradiso dit voorjaar kan een debuut in Carré niet uitblijven. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 14 april om 10:00 uur. Na haar successen als frontvrouw van de band Krezip koos Jacqueline Govaert voor een solo-carrière. In 2010 kwam haar debuutalbum Good Life  uit, vier jaar later volgde het album Songs To Soothe.

Henri van Velzen laat droom van Henk Credoe uitkomen
10-04-2018 20:03:00

Op verzoek van Jeroen en Jenny Slager van Camping ’t Reestdal werd Henri van Velzen geboekt om op het 20 jarig jubileumfeest van deze camping te zingen. Het moesten een paar nummers van André Hazes sr. worden omdat het thema van dit jubileum was: “van Bach tot Hazes”. Tevens kwam het verzoek van Jeroen en Jenny om ook samen een nummer met Henk Credoe te doen. Henk hielp op de camping om daar de boel allemaal netjes te houden.

Eigen muziek van Tommie Christiaan speelt de hoofdrol in z'n eerste eigen theatershow
10-04-2018 12:45:00

Tommie Christiaan gaat het theater in. Dat is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht. Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro.

LeRoy en DeWitten lanceren wederom apart nummer
10-04-2018 12:37:00

'Mijn Meisje Lacht' is de titel van de nieuwste single van LeRoy en DeWitten. Het aparte nummer is intussen alweer de achtste productie van de formatie die Nederlandstalige muziek maakt in het popgenre. Zoals alle eigen composities is het weer een liedje met een aanstekelijke melodie, geschreven door gitarist Jan de Wit. De bijzondere vertolking van zanger LeRoy Aarts en multi-instrumentalist Dirkjan de Wit maken het geheel zeer aantrekkelijk om te beluisteren en zal ongetwijfeld de nodige aandacht krijgen op de zenders.

Manfred Jongenelis ziet talent in Sam Vanvelthoven
09-04-2018 00:00:00

Sam Vanvelthoven staat, als het aan zangcoach Margot Roeken en Manfred Jongenelis ligt, aan de vooravond van een doorbraak over de gemeentegronden van Roosendaal. Het 10 jarige talent werd door zijn vader Francois besmet het het smartlappenvirus. Van jongs af aan zong hij een groot aantal liedjes al mee.De familie Vanvelthoven was ook regelmatig aanwezig was bij cd presentaties van regionale artiesten bij uitgaansgelegenheid El Corazon in Roosendaal. Kleine Sam mocht vaak op het podium een liedje meezingen met z’n idolen. 

Tweede single voor Jordy Carrero een feit
08-04-2018 20:35:00

Jordy Carrero bracht in 2017 zijn eerste single 'Hier vandaan' uit. Dit nummer was een succes en bracht hem in niet alleen in Nederland bekendheid, maar ook in Spanje, België en Duitsland. Op de opvolger 'Amor da Minha vida' is de 22 jarige zanger erg trots. Het nummer is geproduceerd door Frank van Nispen die ook de muziek gemaakt heeft. De tekst komt van Simone Eversdijk en de opnamen vonden plaats bij Mickim Music. Jordy heeft inmiddels al een groot aantal fans die hem steumen in alles wat hij doet. 

Kan Harjan het wel of niet alleen???
07-04-2018 19:52:00

Hoewel de titel van Harjan Toutenhoofd anders doet vermoeden “Ik kan het niet alleen” gaat hij het toch solo proberen. Harjan begon al vroeg in de muziekwereld en komt nu met een hele verrassende cd. Het betreft een cover van de Dijk, maar dan wel in een volledig nieuw jasje gestoken door producer Martin Sterken. Velen kennen hem van het Duo Dubbel-Fris waarmee hij in 2013 samen met Siebrand Pagters veel optredens door heel het land heeft mogen verzorgen. Daarna brachten ze in 2014 hun eerste liedje 'Lachen is leven'.

Chris Haverman legt het tempo iets hoger
07-04-2018 11:26:00

Chris Haverman is zeer te spreken over de teksten uit de pen van Jeffrey Weber. ‘Je moest eens weten’ is derde tekst die hij voor mij heeft geschreven en gecomponeerd. Jeffrey wist dat ik op zoek was naar een gewaagd liedje met een feestelijk tintje. Het nummer gaat over de liefde, maar dan toch iets anders. Qua stijl vergelijkbaar met m’n vorige single ‘Waar is die meid’, maar het tempo is iets vlotter’, vertelt Chris. Ook met z’n vaste producer Manfred Jongenelis heeft de uit Raalte afkomstige zanger een goede band. 

Joy Woelders presenteert nieuwe single 'Bedankt dat jij er bent'
07-04-2018 11:17:00

'Bedankt dat jij er bent' is de titel van de deels autobiografische single van Joy Woelders. De videoclip, opgemomen bij vakantiepark 'Het Stoetenslagh' In Rheezerveen vertelt het verhaal over de liefde, maar ook over bijzondere vriendschappen en zijn geliefde familie. Eigenlijk gaat het over je dankbaarheid tonen.Dankbaar is de 32 jarige zanger sowieso voor de steun die hij krijgt van zijn vriendin en zijn mooie vriendschappen. 'Zonder echte vrienden ben je nergens', meent Joy.

Freddy Cadel brengt vrolijk levenslied
06-04-2018 20:52:00

Freddy Cadel heeft na een aantal Engelstalige nummers uitgebracht te hebben, gekozen voor een nieuw Nederlandstalig nummer. Op de melodie van het nummer ‘Oh Lonesome me’ van Johnny Cash wist de zanger een tekst te schrijven wat uit het leven gegrepen is. Het geheel is uitgebracht op het label van Longstream Media. Top producer Niels Lingbeek tekende voor de productie van de track. Het lied gaat over Leo waarvan zijn vrouw hem verlaten heeft. Hij zit daardoor diep in de put en raakt aan de drank.

Jan Smit gaat na 4 jaar weer de theaters in
06-04-2018 16:55:00

Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatertour ‘Met Andere Woorden’ gaat van start op 26 september in Zaandam. De afgelopen jaren stonden voor Jan Smit in het teken van zijn 20-jarig jubileum wat hij uitgebreid vierde in zowel Nederland met de ‘Elfstedentour’, als in België met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Zijn Duitse avontuur met KluBBB3 bracht hem in concertzalen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Vanaf september 2018 is Jan terug op eigen bodem voor een intieme show in alle grote theaters van Nederland.De theatertour vangt aan op 26 september en loopt tot 20 december. Informatie over kaarten voor één van de 35 shows en een volledig overzicht van alle speeldata kun je vinden op www.jansmit.com of ga naar www.ntk.nl.

Danny Froger heeft de Oranje Kroon
06-04-2018 16:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 april is dat ‘M’n alles’, de nieuwe single van Danny Froger. Het gaat om een uiterst vrolijk liefdesliedje, waarmee de nu 30-jarige zanger zich opnieuw flink in de kijker speelt. De afgelopen jaren heeft Danny zowel solo als met het trio GENTS laten horen dat hij tot de top van de Nederlandse muziek behoort. De tekst van deze nieuwe single is hem momenteel op het lijf geschreven, want hij is naar eigen zeggen helemaal gelukkig met zijn nieuwe vriendin Ann Dominique Wilten. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: