RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jelle B presenteert i.s.m. DJ Maurice ultieme versie van 'Hallo allemaal'
02-02-2018 17:21:00

Het hele land heeft het over het liedje van de luizenmoeder. Er zijn inmiddels diverse versies gemaakt, maar deze middag verscheen de versie die alle andere versies overbodig maakt: Jelle B, in samenwerking met DJ Maurice presenteren de ultieme versie van "Hallo allemaal". Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat hij het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum heeft hij ondertussen al vele harten van mensen uit het hele land veroverd.

Debuutsingle voor Dani Raben
02-02-2018 17:12:00

Dani Raben heeft onlangs z'n debuutsingle 'Als je zegt het is voorbij' gelanceerd. De 20 jarige pupil uit Dinxperlo heeft tijdelijk z'n grote hobby motorcrossen op een laag pitje gezet om zich helemaal te richten op de muziek. Zijn allereerste nummer is een oud nummer in een lekker fris jasje gestoken en gaat over een relatie waarin de liefde nog maar van één kant lijkt te komen. Het is een lekkere meezinger die gelijk blijft hangen en dat zie je terug in de gezellige clip.

Theatertour 10 JAAR 3JS wordt een bijzondere show
02-02-2018 17:02:00

De theatertour 10 JAAR 3JS wordt een bijzondere show.  Natuurlijk een terugblik van de afgelopen 10 jaar met de bekendste liedjes en de leukste anekdotes. Natuurlijk spelen ze ook liedjes van het nieuwe album "NU" die op 9 februari aanstaande uitkomt. Dit wordt de dikste show die ze ooit hebben gegeven. Het kan weinig mensen ontgaan zijn dat de Volendamse band 3JS haar tienjarig bestaan viert. Dat getal valt de laatste tijd nogal eens als het gaat om Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte.

Vrijkaarten voor Frans Bauer in het Circustheater
02-02-2018 16:54:00

Op maandag 12 maart geeft Frans Bauer een feestelijk concert in misschien wel het mooiste theater van Nederland: het Circustheater Scheveningen. De populaire volkszanger zal in het kader van zijn ‘Tour de Frans’ al zijn hits ten gehore brengen, begeleid door toporkest de Holland Showband en de beeldschone dames van The Dance Company. Vooraf en in de pauze zal pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Frans spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker een herinnering mee naar huis.

Quido van de Graaf heeft de Oranje Kroon
02-02-2018 16:42:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 februari is dat ‘Geef me vannacht’, de nieuwe single van Quido van de Graaf. De Haagse zanger begint het jaar goed met deze Nederlandse bewerking van de discohit ‘Give me the night’ van George Benson uit 1980. Het is een heerlijk dansbaar nummer geworden. De tekst werd geschreven door Linda Baarbe. Quido heeft bij het verschijnen van deze single tevens zijn artiestennaam veranderd, als eerbetoon aan zijn opa Aja van de Graaf die ook zong. 

Nico Descendre brengt ode aan zijn overleden vader
02-02-2018 01:02:00

Op 31 januari 2018 zou de vader van Nico Descendre 65 jaar zijn geworden,. In in de vroege ochtend van zaterdag 13 januari heeft hij geheel onverwacht zijn ogen gesloten. Hij was de man die keer op keer weer tegen zijn zoon Nico zei : 'Jonge pak de microfoon en zing. Zo genoot vader van zijn zoon. 'Hij vroeg me vaak om liedjes uit het hoofd te leren, waaronder ook het nummer 'Of ik je terug zal zien'. Nico Descendre heeft het nummer inmiddels zelf opgenomen in de studio van Tirol Sound.

Derde single voor Ray Smith een feit
01-02-2018 11:06:00

Pak me dan’ is alweer de derde single welke Ray Smith uitbrengt op het Rood-Hit-Blauw. De samenwerking met Laurens van Wessel als producer en Frans Bauer als auteur, is dusdanig goed bevallen, dat zij ook onder  ‘Pak me dan’ hun muzikale handtekening hebben gezet. Ray strikte vervolgens Talisa Wolters als zijn tegenspeelster voor de clip als ook danseressen van het Showballet van Dance Center Amersfoort. Daarnaast kregen ook een aantal fans van Ray de gelegenheid te figureren in de videoclip horend bij ‘Pak me dan’. 

 

Candlelight met Jan van Veen bij Radio M Utrecht
31-01-2018 21:34:00

Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 februari presenteert Jan van Veen het beroemde programma Candlelight bij Radio M Utrecht FM 93.1. Met zijn kenmerkende stemgeluid brengt Jan elke dag vanaf 22:00 uur gedichten van luisteraars afgewisseld met de mooiste romantische muziek. Eindredacteur Pieter Vorage: “Al sinds de jaren 60 zorgt Jan van Veen met Candlelight voor de nodige liefdeskriebels op de radio. Het programma is natuurlijk een fenomeen en met de gedichten voorgelezen door Jan zoals alleen hij dat kan, wordt de week van Valentijn bij Radio M Utrecht extra romantisch!” Candlelight met Jan van Veen bestaat inmiddels al 50 jaar. In 1967 is het programma voor het eerst te horen op de Nederlandse radio en in de jaren die volgen blijft het programma ongekend populair. 

Frank Smeekens ft. Fiske te Zat brengen ludieke carnavalsplaat
31-01-2018 20:54:00

Terwijl zijn laatste single ‘Liefste’ momenteel uitstekend meedraait in het land, mag natuurlijk de voor Frank Smeekens traditionele carnavalssingle, niet ontbreken. En dat is de ludieke carnavalsplaat ‘Ze heette vruuger Berrie!’ geworden welke wederom in samenwerking met Fiske te Zat tot stand is gekomen. Vroeger in de klas droeg hij het liefst een jurk en had ie een Barbie in z’n tas. Toen een ietwat vreemde kerel maar nu heet ze Marie en mag ze als dame beslist gezien worden. 

Thomas Luijf lanceert 'Als ik jou aankijk'
31-01-2018 13:15:00

Muziek is een echte uitlaatklep voor de in Hilversum geboren en woonachtige Thomas Luijf, die in het dagelijkse leven als anesthesist werkzaam is in diverse ziekenhuizen. De zanger kreeg landelijke bekendheid door zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen. Met zijn vertolking van ´Aan alle mooie meiden´ wist hij begin 2015 zowel Roxeanne Hazes als Lange Frans te overtuigen op de knop te drukken. Zijn deelname toen leverde hem een karrevracht aan positieve reacties op!

Nieuwe single voor Bökkers en eerste deel nieuwe tour online
31-01-2018 12:48:00

De rockband Bökkers trekt vanaf 2 maart weer het land in voor een uitgebreide tour langs feesttenten, clubs, festivals en schuren. De " Schorem Uut De Schiettente tour" begint 2 maart met een try-out in Beekbergen waarna de band op 3 en 4 maart in Heino officieel de tour aftrapt met het Startschot Weekend. Vandaag kondigt de band de rest van de eerste helft van de tour aan. Binnenkort komt het tweede deel van de tour online. Onlangs bracht de band het nieuwe album " Schorem Uut De Schiettente" uit. Vandaag verschijnt de nieuwe single van de band, " Marmor, Stein und Eisen Bricht" live opgenomen in Paradiso. Voor meer info en kaarten: bokkersband.nl  

Marjan Roosemalen zorgt met ‘Wil jij mijn poesie even zien’ voor verbaasde blikken
30-01-2018 22:29:00

Marjan Roosemalen schreef een aantal jaren geleden het nummer ‘Wil jij mijn poesie even zien’. Vervolgens belandde het op de plank. ‘Op een gegeven moment dacht ik, k heb nog zo’n soort liedje geschreven. Die horen eigenlijk qua muziek  bij elkaar op een cd’tje. Het komt in de buurt van de stijl van Tineke Schouten.  Als ik de nummers in de kennissenkring zong, vonden ze het allemaal prachtig, maar ik vond dat er een bepaalde act bij hoorde en daar was ik nu pas aan toe’, verklaart Marjan.

Rob Ronalds hoeft niet in het geld te zwemmen!
30-01-2018 12:01:00

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Onlangs verscheen zijn nieuwe feestplaat 'Ik hoef niet in het geld te zwemmen'. Het is een heerlijk doe- en zing mee lied. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby”, was hij vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje. Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“.

Rooie Rico heeft z'n Bakkes vol met Bier
30-01-2018 01:28:00

Rooie Rico heeft nog vlak voor carnaval een knaller van een feestplaat uitgebracht met de welluidende titel ‘Bakkes vol met bier’. Waarom nu nog zo laat een single uitbrengen? Omdat hij dat min of meer verplicht was aan zijn fans die hem op de eerste plek van een lijst met populairste carnavalsartiesten wisten te plaatsen. De tegenprestatie zou zijn dat hij alsnog een single ging uitbrengen. Rooie Rico zag dat hij op de eerste plaats terecht kwam en wachtte niet langer af. 

Breng je stem uit voor de ‘11 van Oranje’
29-01-2018 11:27:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2018. Vanaf vandaag mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer van dit jaar. De stemming sluit op vrijdag 9 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2018’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan de bekende feestartiest Snollebollekes met het nummer ‘Hoempapa’.

René Eshuijs erg trots op z’n nieuwe single ‘Zing, Lach, Drink (Geniet van het leven)
29-01-2018 11:20:00

René Eshuijs slaat met z’n nieuwe single ‘Zing, Lach, Drink (Geniet van het leven)’ de spijker op z’n kop. Genieten van het leven, zingen, lachen en drinken staan bij René hoog in het vaandel. Dat inspireerde tekstschrijver René Portegies om pakkende zinnen op papier te zetten. De productie en opname vond plaats in de studio van Ger Oerlemans te Alkmaar. Van het begin tot het eind is René betrokken geweest bij  de productie van deze single. ‘Omdat ik al vele jaren met bovenstaande vakmensen samenwerk weten we wat we aan elkaar hebben.  

Hik lanceert het vrolijke nummer 'Loat ow lekker goan'
29-01-2018 10:25:00

HIK is een rock-feestband die al sinds 1999 bestaat met als thuisbasis Hummelo. Deze 5-mansformatie heeft de afgelopen jaren menig gezellige feestavond in zaal, café, tent of openlucht verzorgd. HIK spreekt jong en oud aan! Van rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek, het wordt allemaal ten gehore gebracht. Hik speelt naast meezingers, (welke een feest van herkenning zijn) ook enkele eigen nummers. De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel. 

'Alles'...nieuwe single van DUONL
29-01-2018 10:03:00

Al ruim 10 jaar verrassen Chris en Williejan van DUONL ons keer op keer met heerlijke muziek in de vorm van diverse succesvolle singles en albums. Inmiddels is de nieuwe single “Alles” een feit. Het betreft dit keer een uiterst vrolijke en radiovriendelijke plaat, welke geschreven is door Olav Hesselmans, en de productie lag in vakkundige handen van Hans Aalbers. “Alles” wordt ondersteund door een opvallende videoclip, welke gerealiseerd is door RedGell Media. Hiermee lijkt DUONL 2018 meer dan uitstekend te beginnen.

Like TV Oranje op Facebook en win een CD
28-01-2018 11:00:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 18.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 18.800 likes bereiken, gaan we opnieuw drie CD's verloten. Je maakt kans op ‘Thuis’ van Marco Borsato, ‘Nachtwerk’ van Vreemde Kostgangers en ‘Polonaise deel 14’.

Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep
28-01-2018 10:56:00

De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is wekelijks te beluisteren en te zien bij meer dan tachtig omroepen, waaronder natuurlijk TV Oranje en RADIONL. De oer-Hollandse hitlijst heeft hiermee een potentieel bereik van maar liefst twee miljoen kijkers en luisteraars! Voor artiesten betekent de Oranje Top 30 dan ook een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden, wat geheel aansluit bij de doelstellingen van TV Oranje.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon
27-01-2018 16:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 januari is dat ‘100 Jaar’, de nieuwe single van Django Wagner. Het afgelopen jaar vierde de populaire volkszanger uit Nuenen successen met zijn muzikale kompanen Frans Duijts en Peter Beense. Onder de naam ‘Echte Vrienden’ gaven ze onder meer een gedenkwaardig concert in AFAS Live. Maar nu is er voor Django weer ruimte om zelf een single uit te brengen, waarbij gekozen is voor een prachtig nummer van zijn album ‘Emoties’ uit 2016. 

John de Bever proost op het leven!
27-01-2018 16:26:00

John de Bever proost op het leven! Op zaterdagavond 27 januari wordt de populaire volkszanger gepersifleerd in het Tv-programma 'De TV Kantine' op RTL4. Carlo Boszhard en Irene Moors duiken weer de verkleedkist in voor een nieuw seizoen! En ze hebben een paar bijzondere persiflages voor ons in petto! In de uitzending van morgen is 'John de Bever' te zien met een nieuwe versie van 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. De hit heeft meer dan twaalf miljoen views op YouTube gescoord! 

Dj Ferry brengt ode aan vriendin
26-01-2018 15:51:00

“Een te gekke parodie op een grote hit uit de Nederlandstalige scene met heel veel humor en natuurlijk met de unieke sound van zijn magic orgel!” Dj Ferry uit Etten Leur heeft het afgelopen jaar al aardig aan de weg getimmerd. Met zijn “Voute Drive-in Show” draait hij regelmatig op de meest foute feestjes de meest uiteenlopende gekke platen. Zijn imposante verschijning en bijzondere manier van presenteren en zingen maken telkens weer grote indruk op zijn publiek. Zijn doorbraak als zanger zit er nu ook aan te komen! 

Itamar is liever vrij
26-01-2018 15:45:00

Voor zanger Itamar uit Apeldoorn was 2017 een heel druk jaar met veel optredens, toch is hij liever vrij. Tenminste dat zingt hij in zijn nieuwe single “Liever Vrij”. Minder optreden zal waarschijnlijk niet gaan lukken als dit fijngevoelige levensliedje binnenkort op de Nederlandstalige radiostations te beluisteren zal zijn. Vijf jaar geleden zette Itamar zijn eerste bescheiden stappen op het podium, maar al snel werd hij ontdekt in het bekende café Bolle Jan te Amsterdam, waarna zijn zangcarrière pas goed van start ging.

Kevin Otten lanceert debuutsingle 'Denk jij nou echt'
26-01-2018 15:37:00

Kevin Otten is geboren op 20 november 1993 in Nijmegen en groeide op in Druten. De passie voor muziek begon al vroeg, en overal waar hij gaat en staat draait het om muziek. Kevin zijn hart ligt bij Nederlandstalige lied. Toen hij 12 jaar was stond hij voor het eerst op het podium bij een bandje op de camping waar hij destijds stond. Vanaf dat moment begon het balletje te rollen! Al gauw kreeg hij zijn eerste geluidsetje van zijn vader waarmee hij kon oefenen. Door de jaren heen is hij zichzelf gaan ontwikelen en zingt nu veeal in de weekenden.

Gouden plaat voor DVD/CD Jannes Live in GelreDome
26-01-2018 15:06:00

Jannes heeft een gouden award ontvangen voor zijn DVD/CD ‘Jannes Live in GelreDome, 15 jaar Fans & Friends’. Tijdens de live uitzending van RADIONL reikte woensdagmorgen DJ Taeke Wouda een gouden award uit aan de succesvolle zanger. Op zaterdag 7 oktober j.l. vierde Jannes zijn 15-jarig jubileum als artiest met een megaconcert in een uitverkocht GelreDome in Arnhem. 

Naomi Gael start stichting 'Maak ons blij'
25-01-2018 21:21:00

Naomi Gael heeft onlangs haar eigen stichting 'Maak ons blij' opgericht. De zangeres was al enkele jaren actief met vele goede doelen voor kinderen en ouderen. Ze start haar nieuwe stichting met een groep van 25 vrijwilligers. Ook veel artiesten steunen haar en zijn ambassadeurs en ambassadrices geworden, waaronder Danny Temming, Michael Nobbe, Sandra Swart, Marlolein Faber, Richardo Vught en Marco Carolus. Namomi wilde als jong meisje al snel veel dingen doen voor andere mensen. Het idee dat veel mensen weinig tot niets hebben om te leven doet haar nog steeds verdriet. Daarom organiseer ik al een aantal jaren heel veel dingen voor mensen om te zorgen dat ze weer een lach op hun gezicht krijgen. Dat doet mij goed', meldt Naomi. 

Hans van Katwijk lanceert nieuwe single ‘Ach we zijn allemaal op zoek….’
25-01-2018 20:31:00

Zanger Hans van Katwijk begint pas met zingen op 20 jarige leeftijd als hij door een bevriende zangeres wordt overgehaald om samen een liedje te zingen. Door de positieve reacties van het publiek besluit hij  mee te doen aan diverse talentenjachten en weet hiermee verschillende grote prijzen te winnen. Hij doet zelfs succesvol mee aan de toenmalige Soundmixshow van Hennie Huisman! Hans ontwikkelt zich al snel als allround zanger en weet met name zijn hart en ziel te leggen in het repertoire van de jaren ‘60 en ’70. 

Erwin Weitering presenteert nieuwe single in Stadskanaal
25-01-2018 20:15:00

Op zondag 28 januari is het zover. Dan presenteert Erwin Weitering de opvolger van zijn debuutsingle ‘Kijk maar voor uit!’ bij Partycentrum ‘Gossen’ aan de Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. De nieuwe single is getiteld ‘Leef het leven’ en is geschreven door Jacqueline Hermes- De Bie.  ‘Leef het leven’ is weer een lekker up-tempo lied geworden met een flinke hoog feestgehalte, echt een stijl waar Erwin voor staat. De aanvang is vanaf 13.30 uur en entree bedraagt € 7,50.  

Van B Soca – The Soca-Boy laat weer van zich horen
25-01-2018 16:30:00

Van B Soca – The Soca-Boy laat weer van zich horen met een vernieuwde versie van de in 1996 uitgebrachte single “Lik maar aan mijn Lollie”, nu met de nieuwe titel “The Lolly Song”. De flamboyante MC, die wereldfaam behaalde met het nummer “Follow the Leader”, bracht destijds het nummer uit als 10-Dance. Toen Nanada Music B.V. werd benaderd door film producent PV Pictures voor gebruik van een stukje van het nummer in de nieuwe film “Taal is zeg maar echt mijn ding”, werd in onderling overleg besloten tot opnames van een nieuwe versie.

Alex zoekt veel meiden voor clipopname van 'Meissie Meissie GoldfingerRemix 2018'
24-01-2018 19:21:00

Alex Wielders neemt aanstaande vrijdag 26 januari 2018 twee videoclips op bij Bar- Grill- Steakhouse Open-Doors, De Grent in Noordwijk. We hebben veel meiden nodig voor de clipopname van  'Meissie Meissie GoldfingerRemix 2018'. Als jij komt met je vriendinnen, maak je kans tevens kans op een PrincessTraveller Koffer. Op de avond worden maar liefst 3 splinternieuwe koffers verloot. Wees erbij.  We maken er een dik feest van!! Na de opnames treed ik ook nog op, dus maken er een dolle boel van', aldus Alex.

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2018’
24-01-2018 16:44:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2018. Vanaf maandag 29 januari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 9 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2018’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Hoempapa’.

'Onze dag' van Zanger Kafke binnen 4 maanden meer dan 150.000 keer gestreamed
23-01-2018 19:16:00

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Tilburg, Den Bosch en alles daar om heen... Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. De nieuwe sensatie uit Drunen laat de kantines, cafés en feestenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlands talige nummers ontploffen. Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit.

Joey Hartkamp meldt zich aan voor de vijfde Topper
23-01-2018 10:05:00

De Toppers gaan op zoek naar een vijfde topper in een nieuw programma op SBS6. Joey Hartkamp is de afgelopen maanden door veel mensen gevraagd of hij hier iets voor voelde.'Ik besloot via Facebook een poll te doen met de vraag of ik mee moet doen aan deze zoektocht en er is massaal JA gestemd. Ik heb mij natuurlijk aangemeld want zingen in de ArenA voor een feestende 65.000 man aan publiek lijkt me geweldig', aldus de zanger die momenteel hoge ogen gooit met zijn nieuwe single 'Hé jij'.

Wesley Ponsen presenteert nieuwe hoofdsponsor Tonny Keijzers auto’s
22-01-2018 21:44:00

Wesley Ponsen begon 2018 al goed. Naast een overeenkomst met platenlabel Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single en een prominente gastrol van playmate Mira Soeteman  in de videoclip van ‘Droom met mij’ mag Wesley vanaf heden rondrijden in een gesponsorde blauwe Mercedes A klasse van Tonny Keijzers Auto’s uit Apeldoorn. De zanger uit Nootdorp mocht al een aantal keren optreden tijdens bedrijfsfeestjes van de autogigant. ‘Ook tijdens zakenuitjes werd ik uitgenodigd om te komen zingen. 

Die Cappuccinos brengen Nederlandstalige single uit
22-01-2018 20:20:00

De succesvolle pop-schlagerband 'Die Cappuccinos' die in dit jaar zijn 10-jarig jubileum viert, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest en een lied om verliefd op te worden. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen. Met vier albums in de Duitse internationale album charts, de hitsingles behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Harm Wolters krabbelt langzaam weer op na hartoperatie
21-01-2018 12:42:00

Harm Wolters schrijft op Facebook dat hij vanochtend rond 6.00 uur iets schrikkerig wakker was geworden. Toch krabbelt hij langzaam weer op na de hartoperatie die hij afgelopen vrijdag moest ondergaan. 'De bloeddruk, zuurstof en temperatuur zijn geweldig, vandaar dat ik vandaag even mijn eigen berichtje tik. Ook wil ik iedereen bedanken voor de geweldige berichtjes en kaarten. Zelfs van zaalvoetbalvereniging 'WRZV de Boog' heb ik een geweldige bos bloemen gekregen. Wat lief allemaal. Helaas mag ik nog maar beperkt bezoek ontvangen, maar als jullie een kaartje willen sturen zou ik dat geweldig vinden', meldt Harm. Het adres is: Isala Kliniek, Postbus 10400, 8000 GK Zwolle, Unit V4.5 kamer 139. 

William ten Kate en Henrie Kooij organiseren een gezellige middag voor ouderen in Nijenstede
20-01-2018 16:52:00

De discjockeys William ten Kate en Henrie Kooij uit Steenwijk gaan speciaal voor ouderen een gezellige middag verzorgen in het verzorgingshuis Nijenstede aan de Johannes Bogermanstraat 1, vlakbij De Meenthe. Dat gebeurt allemaal op zaterdagmiddag 3 februari tussen half drie en vijf uur. Nu eens geen ‘Big Revival’, maar een specifiek op ouderen afgestemd programma, waarbij dansmuziek uit de vorige eeuw zal weerklinken. Onder meer kan de polka en zelfs de valeta worden beluisterd.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op zondag 4 februari 2018
20-01-2018 16:19:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op zondag 4 februari is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

'Zuipen Springen Feesten (met z'n allen)'....Nieuwe Single Gier & Gaar ft. Danny Canters
20-01-2018 16:04:00

Het is precies een jaar geleden dat het duo Gier & Gaar samen met Danny Canters het plan maakte om samen een single uit te brengen. Echter vonden deze serieuze besprekingen plaats in de bergen van Tirol... Om precies te zijn: Aan de bar, onder het genot van een biertje, in één van de gezellige Aprés-ski cafés van Westendorf. Ruim een half jaar later, herinnerde Gaar zich dit ineens. Hij sprong meteen van het toilet af en stapte op de fiets naar Gier. Die was tijdelijk telefonisch niet bereikbaar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop