RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bouke heeft de Oranje Kroon
28-04-2017 11:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 mei is dat ’Julie’, de nieuwe single van Bouke. Het gaat om een bewerking van het gelijknamige nummer van Daniel Popović, die hiermee in 1983 Joegoslavië vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. ‘Julie’ is een bijzonder aanstekelijk liedje, dat door Bouke en producer Martin Sterken in een toepasselijk rock ’n roll jasje is gestoken. Het nummer is te vinden op ‘This is me’, het nieuwe album van de Drentse zanger. ‘Julie’ is daarop een beetje een uitzondering.

Guus Bauer neemt clip van 'Zonder jou kan ik niet leven' op in Amsterdam
28-04-2017 09:43:00

Guus Bauer is een graag geziene artiest en niet alleen door zijn welbekende achternaam, welke hij deelt met zijn beroemde achterneef. Guus heeft inmiddels diverse singles en een album uitgebracht, en nu is het tijd voor zijn nieuwe single “Zonder jou kan ik niet leven”. Hiervoor zijn kosten nog moeite gespaard en zou wel eens de doorbraak van Guus Bauer kunnen betekenen. Niets is dan ook aan het toeval over gelaten. Voor deze nieuwe single dook Guus de studio in van Kees Tel. Het resultaat is een opzwepende dansbare, zomerse en radio vriendelijke single.

14 mei wordt een emotionele dag bij Michael Nobbe Optiek in Zwaagdijk
28-04-2017 09:23:00

Dat een oproep op de Facebookpagina ’Mama ik mis je’, om mee te werken aan een emotionele videclip van zijn nieuwe single ‘Mama’, zoveel reacties had opgeleverd, had Michael Nobbe nooit verwacht. ‘De voorbereiding heeft heel veel tijd in beslag genomen, maar het eindresultaat geeft dan ook het ‘wouw’ gevoel bij me weer. Op zondag 14 mei 2017 wordt de clip gepresenteerd in mijn Optiekzaak in Winkelcentrum Klaverweide te Zwaagdijk’, vertelt Michael Nobbe. De zingende opticien had de tekst van ‘Mama’ een jaar of 20 geleden al geschreven.

Mariska Dijkstra komt met vrolijke zomersingle 'Kon het maar altijd zomer zijn'
27-04-2017 16:28:00

Na haar vorige single 'Vanaf het moment' is  Mariska Dijkstra terug met het vrolijke lied 'Kon het maar altijd zomer zijn', welke opgenomen is in de studio van Gerto Heupink. Hiermee heeft ze een waardige opvolger in handen en zal deze jonge zangeres waarschijnlijk meer terrein winnen. Mariska werd geboren in Zoetermeer, maar woont tegenwoordig in het Brabantse Vught. Ze kreeg landelijke bekendheid toen ze in 2006 de finale won van Kinderen voor Kinderen. Niet veel later won ze tijdens een talentenjacht de titel 'De ster van het Noorden'. 

Nelis Heesbeen denkt met 'Gooi jij je sleutel nu maar weg' kneiter in handen te hebben
27-04-2017 16:15:00

Nelis Heesbeen dook voor z'n nieuwe single 'Gooi jij je sleutel nu maar weg' de studio in Sonic Solution. Volgens de zanger uit Zaltbommel was de druk hoog omdat hij met minstens zo’n sterke plaat wilde komen als z'n vorige single 'Ga jij maar weg, lazer maar op'. 'Ik heb het nieuwe nummer inmiddels een paar keer gezongen tijdens recente optredens, en het dak ging er meteen weer af. Het liedje is geschreven doorJack van Raamsdonk. Ik denk dat we een kneiter in handen hebben', aldus Nelis.

Zondag 7 mei 2017:'Musis op z'n Hollands' in de nieuwe Parkzaal van Musis te Arnhem
27-04-2017 10:43:00

Op zondag 7 mei 2017 vindt het muzikale evenement 'Musis Op Z’n Hollands' plaats in de nieuwe Parkzaal van Musis in Arnhem. Het is het tweede concert in de nieuwe Parkzaal die op zaterdag 6 mei weer in gebruik wordt genomen. Jannes, John de Bever, Django Wagner, Emile Hartkamp, Joey Hartkamp én de FeestBeesten DJ Sander, Galaxy, William Bonne en Lytse Hille gaan er tussen 13.00 uur en 18.00 uur een groot muziekfeest van maken.

Videoclip van Silvia Swart vertolkt haar autobiografische verhaal
26-04-2017 18:26:00

Na een rustperiode van twee jaar verscheen halverwege maart de nieuwe single ‘Dan ben je van mij’ van Silvia Swart. De videoclip vertelt het autografische verhaal in zwart/wit met een kleine kleurmix, waarin Silvia samen met haar man Lammert de hoofdrol speelt. Het verhaal speelt zich, anders dan haar vorige clips, grotendeels af in de slaapkamer van haar ouders. ‘Het script is geschreven en bedacht door Roel Roelofs die samen met Bart Kiers de clip opnam. 

Ron van Hoof lanceert swingende plaat
26-04-2017 17:09:00

Een kleine halve eeuw geleden startte in de carrière van Ron van Hoof. In z'n jeugdjaren legde hij de basis voor een loopbaan in de muziek. Hij was namelijk actief bij diverse bands en orkesten, alvorens hij in de jaren tachtig ook gaat bouwen aan zijn solocarrière. Na het uitbrengen van diverse eigen singles onder de naam Ricardo,  waaronder ‘Leun even tegen m’n schouder’, ‘De wereld van morgen’, en Bella-Maria had hij jarenlang zijn eigen band  Ricardo en de Calypso’s. Maar zoals het gezegde luidt; het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

‘Zoals je weet’...nieuwe single van Rocky Pauw
26-04-2017 16:25:00

‘Zoals je weet’ is de titel van de nieuwe single van Rocky Pauw. Het is een liedje dat Corry Konings in 1990 uitbracht op tekst van Co van Raaijen. De oorspronkelijke tekst is eiegenlijk geschreven voor een vrouwelijke artiest, maar deze is nu door Femke Reuvers zodanig bewerkt, dat Rocky Pauw het kon opnemen. In de studio o.l.v. Frank Verkooyen is het nummer verder opgefrist en gestoken in een lekker ritmisch swing-arrangement. ‘Zoals je weet’ is de eerste single van Rocky Pauw dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade. 

Nieuwe show van de Dikdakkers te boeken bij BME Bookings
25-04-2017 19:15:00

Met de herintroductie van de Ren je Rot Show blazen De Dikdakkers een legendarische spelshow uit de jaren zeventig en tachtig nieuw leven in. Wat is er nu leuker om met familie, vrienden, klasgenoten of collega's te rennen in deze interactieve spelshow met hilarische prijzen? 'RRRRRRRen je RRRRRRRot.' Met die woorden stuurde spelleider Martin Brozius zo'n veertig jaar geleden de kinderen op weg naar drie verschillende antwoorden na een vraag te hebben gesteld. Het leidde veelal tot vermakelijke taferelen.

Emil van 'Duo Toe Maar' draagt stokje over aan zijn kleindochter Joanne
25-04-2017 19:01:00

Na 57 jaar als drummer/zanger op het podium te hebben gestaan voor groot en klein publiek is het voor Emil tijd geworden om het stokje door te geven. De afgelopen 16 jaar heeft hij samen met Patrick  met veel plezier en succes  Duo Toe Maar gevormd. Nu kan Emil met veel trots melden zijn plaats in Duo Toe Maar wordt overgenomen door  kleindochter  (en dochter van Patrick) Joanne. Het ‘nieuwe’ Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest en neemt je mee op een muzikale reis over de wereld.

Etienne Alvares komt met zomerse single 'Ik pluk de dag'
25-04-2017 18:54:00

Met het door Manfred Jongenelis geproduceerde nummer 'Ik pluk de dag' laat Etienne Alvares weer met een vrolijke en zomerse single van zich horen. Etienne staat al jaren voor feest, polonaise en gezelligheid en hij bezit alle bestanddelen die nodig zijn om elke feesttent op zijn grondvesten te laten schudden. Etienne is afkomstig uit Zaandam waar hij in 1963 is geboren en al jarenlang woonachtig in het Brabantse Oss. Hij begon zijn muzikale carrière als DJ maar al snel ontdekte hij dat hij kon zingen. 

Julia van Helvoirt treedt op voor Koning & Koningin
25-04-2017 18:43:00

Op12 april 2017 won Julia de finale van het RTL-programma Idols. Met haar single 'Superhelden' wist ze het Nederlands publiek voor zich te winnen en sleepte ze een platencontract in de wacht. De single ‘Superhelden’ is geschreven door o.a Jaap Reesema en Glenn Faria. Jaap is bij het grotere publiek bekend geworden als winnaar van Xfactor. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren binnen de muziekindustrie naam gemaakt als componist en producer. Zo heeft hij meerdere releases gehad met Hardwell onder de naam Jake Reese.

Jelke Schijlen brengt eerste Nederlandstalige single uit
25-04-2017 05:29:00

Jelke Schijlen is geboren 23 oktober 2002 te Maastricht. Sinds ze kan praten, loopt ze zingend door het huis. Op 5-jarige leeftijd is haar muzikale carrière begonnen in een kerkkoor. Hierna volgde ze de jeugdkoor-opleiding en al snel stapte ze over op wekelijkse privé-zangles. Ze zit in het 3e jaar van de vooropleiding van het conservatorium. 3 jaar lang reisde ze naar Amsterdam om olv oa. Berget Lewis en Shirma Rouse in een gospelkoor te zingen.

Fries Wolma brengt popmuziek in het Groningse dialect
24-04-2017 19:41:00

Als opvolger van ‘Noakend in de regen’ komt Fries Wolma met een nieuwe single getiteld ‘Wie waren jong’. De tekst gaat over twee oudere mensen, die mijmeren over hun liefde voor elkaar. Het vasthouden of loslaten. De een wil de relatie verbreken, terwijl de ander zich vastklampt aan de gedachte dat het vroeger toch zo goed was. ‘Wie waren jong en zo verlegen’. Een situatie die bijna iedereen wel eens meemaakt in zijn leven. De muziek doet denken aan Steely Dan en Santana. Melancholisch en meeslepend met een duidelijk zomerse klank. 

Michelle Okken viert 5-jarig jubileum met nieuwe single
24-04-2017 18:50:00

Dat Michelle Okken op haar jonge leeftijd van 14 jaar al haar 5-jarig jubileum als zangeres mag vieren, is iets waar ze heel trots op mag zijn. In de afgelopen 5 jaar heeft ze 2 covers en 8 eigen singles uitgebracht. Inmiddels is Michelle al lang geen klein meisje meer en wordt het dus ook tijd voor haar om een andere richting op te gaan, samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen, die eerder prachtige nummers uitbrachten met o.a. André Hazes en Gerard Joling, is dit zeker gelukt. Haar 9e single wordt uitgebracht onder het label 'Lala Music'. Op 7 mei a.s. gaat ze dit vanaf 14.00 uur vieren in Zalencentrum 'De Heugte' in Nieuw-Balinge, iedereen is welkom en de entree is gratis. Het belooft een mooi feest te worden, waarbij we gaan terugblikken op de  afgelopen 5 jaar, maar ook een start gaan maken aan een nieuwe toekomst. 

Frènske Hanssen brengt Limburgse versie 'Zeg heb jij iets tegen mij' opnieuw uit
24-04-2017 18:22:00

De Limburgse zanger Frènske Hanssen al ruim 13 jaar actief in de muziekwereld komt met een kneiter van een hit. De uit Landgraaf afkomstige maar nu in Kerkrade wonende Frènske bracht in 2006 zijn eigen bewerkte Limburgse versie uit van het nummer "Zeg heb jij iets tegen mij" met toestemming van wijlen T.Bass. Nu collega Willem Barth de Nederlandse versie wederom opnieuw heeft uitgebracht en daar landellijk grote successen mee boekt was dit natuurlijk een ultieme kans voor Frènske om zijn Limburgse versie opnieuw onder de aandacht te brengen.

Hessel Wijkstra heeft een machtig gevoel en voelt zich stoer…
24-04-2017 11:18:00

Hessel Wijkstra heeft een machtig gevoel en voelt zich stoer…Het is een gedeelte van de tekst van Hessel zijn nieuwe single “Als ik aan het rijden ben”. Een Nederlandse vertaling en dus cover van de wereldhit “On the road again“ van Wille Nelson. De reden voor Hessel om juist dit liedje te coveren komt door het gevoel en de sfeer wat het aanstekelijke up tempo trainbeat-achtige nummer in zich heeft. Normaal brengt Hessel alleen truckersongs uit, maar dit liedje kan gelden voor elke “berijder” in wat voor voertuig dan ook. 

Theo Mezz blij met AD friettest
24-04-2017 11:07:00

Theo Mezz staat naast feestzanger bekend om zijn frietzaak ‘Tiggies Corner’ in Wijk bij Duurstede. In de AD Friettest van 2017 vinden we Tiggies Corner terug op een prachtige 19e plek (van ruim 135 beoordeelden) met het hoge eindciifer: 9.  Conclusie: Tiggies Corner is een vertrouwd adres waar het altijd goed toeven is. Hier weten ze waarmee ze bezig zijn en dat proef je. De panelleden van het AD blijven proeven. Een teken dat het prima in orde is. Horecaman Theo Mezz is als zanger bekend van zijn singles: ‘Lekker in mijn vel’ en, ‘Oh lala, deze nacht gaat het gebeuren’.

Nieuwe stijl en nieuwe single voor Mitch Kerstens
24-04-2017 10:53:00

De talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens timmert nu zo’n 2 jaar als solo zanger aan de weg. Met zijn voorgaande singles oogstte hij al veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations. Wekelijks staat hij op de bühne en is geliefd bij zijn publiek dat jong en oud bestrijkt. De afgelopen tijd heeft hij samen met producer/tekstschrijver André Kooiman in de studio van AKMP gewerkt aan zijn 4e single getiteld; “Verlangen (Ik verlang zo naar die nachten)”. “De muziekstijl is wat aangepast met een moderne beat en met veel live instrumenten!” zegt Mitch Kerstens.

Naomi Gael presenteert haar nieuwe single 'Wanneer druppels van pijn' op 6 mei
23-04-2017 12:09:00

Op zaterdag 6 mei 2017 presenteert Naomi Gael haar nieuwe single ‘Wanneer druppels van pijn’ bij Restaurant De Gildenborch, Raadhuisplein 1 in Nieuwegein. Meewerkende artiesten zijn: Alie Bakker, Jordan Peeters, Danny & Erna Temming, Dirk Vink, Mariska Flowers, Marjolein Faber, Willem Wolda, Marco Carolus,  Johnny River en een mystery guest. Het geheel wordt gepresenteerd door Willem de Bie. De aanvang is vanaf 19.00 uur en de entree bedraagt € 7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. 

Duo 100% Amusement komt als eerbetoon met eerste eigen single
22-04-2017 15:01:00

Muziek en amusement is voor de mannen van 100% Amusement een grote passie. Wat begon als etherpiraten, groeide al snel uit in drive-in shows en tot stand is gebracht naar eigen radio programma’s bij lokale omroepen, zetten deze jongens genaamd als '100% amusement' nog een vinkje op hun doel en droom lijstje. Een compleet eigen single. Het betreft een 2017 versie van het nummer ’Ik wil weer naar huis', bekend van De Toendra’s uit 1984 met leadzanger Rien Lazaroms. Gert-Jan Heijnen en z'n goede vriend/neef Kees Heijnen vinden het geweldig.

Herman van Dooren trots op z’n Bargoense taal
22-04-2017 14:23:00

De Bargoense taal is Herman van Dooren met de paplepel ingegoten. ‘Het is een taal die al sinds de eerste helft van de twintigste eeuw wordt gehanteerd door handelaren, marktkooplieden, reizigers en kermisklanten.  In sommige volksbuurten is deze ‘geheimtaal’ nog steeds springlevend. Wij spreken het thuis ook. Volgens mij is het de eerste keer in Nederland dat iemand een lied uitbrengt’ vertelt  Herman. De tekst en de melodielijn van ‘Op zijn Bargoens’ heeft de uit Apeldoorn afkomstige zanger zelf bedacht.  Het gaat over handel, vrouwen, geld, feest en plezier. 

Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep
22-04-2017 12:08:00

De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is wekelijks te beluisteren en te zien bij meer dan tachtig omroepen, waaronder natuurlijk TV Oranje en RADIONL. De oer-Hollandse hitlijst heeft hiermee een potentieel bereik van maar liefst twee miljoen kijkers en luisteraars! Voor artiesten betekent de Oranje Top 30 dan ook een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden, wat geheel aansluit bij de doelstellingen van TV Oranje.

John Eeltink brengt 'Door jou ga ik leven' van Dries Roelvink opnieuw uit
22-04-2017 11:56:00

De tekst van John Eeltink zijn nieuwe single ‘Door jou ga ik leven’ trok de zanger aan. Hij heeft al diverse nummers laten schrijven, maar dat was nu niet nodig. ‘De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed’, aldus de zanger over het bestaande nummer. “Voorheen heb ik liedjes zelf laten schrijven, dan moet de tekst ook maar goed wezen. De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed”, aldus John. Logischerwijs is de feestzanger daarom ook voor het bestaande nummer ‘Door jou ga ik leven’ gegaan. Het is een cover van Dries Roelvink, een nummer uit de jaren ’90. 

Danny Vera en Lucie Silvas & Band op hoofdpodium Western Experience in Deurne
22-04-2017 11:44:00

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat het evenement Western Experience in Deurne een outdoor vervolg krijgt met het Summer Festival op 22 en 23 juli, zijn nu de eerste grote namen van het programma bekend geworden. Op zaterdagavond verzorgt Danny Vera een optreden, terwijl ook de Britse zangeres Lucie Silvas acte de présence zal geven. Daarnaast is zowel zaterdag als zondag op alle vier de podia een rijk scala aan country & western-bands te zien. Lucie Silvas is in Nederland geen onbekende; ze verkocht al meermaals HMH uit, o.a. met het Metropole Orkest. Haar eerste album verkocht Platina en haar tweede album was op de eerste dag dat het uitkwam reeds Goud! Een duet met Marco Borsato en optredens tijdens Symphonica in Rosso volgden.

Nieuwe K3 clip van Aliyee met backstage beelden online
22-04-2017 11:33:00

De nieuwe K3-clip Aliyee staat online. De echte K3-fans kennen het nummer uiteraard al van de cd Ushuaia. Deze bijzondere clip neemt je mee voor een blik achter de schermen bij de K3-show. Daarnaast blijkt de DVD Avonturen van K3 vol 2 ook een schot in de roos. In de serie gaan Hanne, Klaasje en Marthe op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte hilarische avonturen beleven. Eén ding is zeker: met een gezonde dosis enthousiasme en natuurlijk een goed liedje, komt K3 overal. 

Ferry de Lits & Jill Helena hebben de Oranje Kroon
21-04-2017 12:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 april is dat ’Vraag niet meer waarom’, het nieuwe duet van Ferry de Lits en Jill Helena. Deze fraaie ballad werd geschreven door Hans Louws en stijlvol geproduceerd door Frank Verkooyen. We kennen Ferry de Lits als presentator van Hart voor Muziek en ook Jill Helena speelde zich op de televisie in de kijker, onder meer bij The Voice of Holland. Beiden komen uit Eindhoven, en dat heeft wellicht een rol gespeeld bij deze verrassende muzikale samenwerking. 

Bekende Nederlandse hitserie 'In de Vlaamsche Pot' komt naar het theater
21-04-2017 11:55:00

Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot maakt producent Theater van de Klucht komend seizoen een theaterversie van deze Nederlandse hitserie. “Met In de Vlaamsche Pot hebben we een waardig opvolger gevonden voor Boeing Boeing,” aldus trotse producent Arijan van Bavel. Van Bavel zal deze voorstelling niet alleen produceren maar ook de rol van Frits voor zijn rekening nemen, in de serie gespeeld door Frans van Deursen. Eerder werd bekend dat Bas Muijs, afgelopen seizoen te zien in Boeing Boeing ook deze keer van de partij is. Theater van de Klucht maakt bekend dat Bettina Holwerda, Onno Innemee en Sabine Beens het recept voor deze hilarische voorstelling compleet maken. In de Vlaamsche Pot is vanaf februari 2018 te zien in de Nederlandse theaters. (Fotocredits: Studio Karel en Linda)

‘Daar Sta Je Dan’...levenslied pur sang van Jean Knipping Jr. en z'n broer Joey
21-04-2017 10:22:00

Dat Jean Knipping Jr. uit een wel heel muzikale familie komt mag duidelijk zijn! Na solo diverse feestknallers op single te hebben uitgebracht is het tijd voor een duet, opnieuw met broer Joey! Na ‘Juanita’, is het tijd voor ‘Daar Sta Je Dan’. Een levenslied pur sang! Net als de voorgaande singles wordt ook dit duet uitgebracht bij platenmaatschappij Zebra Music. Het kersverse gelegenheidsduo besloot om deze klassieker in een feestuitvoering te presenteren aan het Nederlandse publiek. De single is geproduceerd door Waylon van der Heijden. 

Franky Hayse en Yvette Nesselaar bundelen krachten en steken Saxobeat in nieuw jasje
20-04-2017 14:41:00

In de studio van TVEllef, waar Franky Hayse een optreden verzorgde, liep hij Yvette Nesselaar tegen het charmante lijf. Al snel kwam het gesprek over muziek en werd gevraagd aan producenten Olaf Simons en Ton Balendonck of het mogelijk was om samen een nummer te maken. In een zoektocht naar een geschikt liedje kwam het nummer 'Saxobeat' ter sprake. In plaats van een nieuw nummer te schrijven werd besloten om juist dit nummer in een nieuw jasje te steken, omdat het al heel bekend in de oren klinkt. 

Robin van Damme lanceert vrolijke zomersingle 'Kijk ik in je ogen'
20-04-2017 12:17:00

In 2012 openbaarde zich een nieuw talent uit de creatieve stad Breda: Robin van Damme. Met zijn debuutsingle 'Smoorverliefd' liet deze jongen gelijk stevig van zich horen. Hierna volgde nog 'Ik leef mijn eigen leven'waarna het qua nieuwe singles, bijzonder stil werd. Robin kreeg het zo druk met optredens, dat een nieuwe single even op zich liet wachten. Tot nu toe dan... op 15 april 2017 presenteerde Robin, o.a. in aanwezigheid van collega's Jessica Malfait, Kevin Nuijten en Erwin Akkermans, zijn nieuwe klapper 'Kijk ik in je ogen'.

Leo Blokhuis reikt eerste exemplaar oeuvre box Conny Vandenbos uit aan Willeke Alberti
20-04-2017 11:47:00

Op zondagmiddag 7 mei 2017 neemt Willeke Alberti het eerste exemplaar in ontvangst van de oeuvre cd-box van Conny Vandenbos. Deze wordt haar overhandigd door Leo Blokhuis tijdens een feestelijke presentatie in FAME Megastore te Amsterdam. Conny Vandenbos is de allereerste Nederlandse artiest waarvan haar complete studiorepertoire in één cd-box wordt uitgebracht. Vijftien jaar na haar overlijden verschijnt deze oeuvre box met alle 306 liedjes die zij opnam tussen 1961 en 2001. 94 nummers waren nog niet op cd verkrijgbaar.

Bouke presenteert nieuw album 'This is me' bij MediaMarkt Apeldoorn
20-04-2017 11:37:00

Op zaterdag 22 april om 13.00 uur presenteert Bouke zijn nieuwe album ‘This Is Me’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Bouke zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Samen met producer Martin Sterken heeft Bouke een jaar lang gewerkt aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe, waarvan 11 door Bouke zelf geschreven, songs. Eén van de nummers op het album is een bewerking van een door Pierre Kartner geschreven Songfestival inzending.

Meidengroep Frisz helemaal terug
20-04-2017 02:15:00

De Nederlandse meidengroep Frisz heeft een cover opgenomen van niemand minder dan Paul Elstak. In een leuk jasje gieten de dames de oude sound van Djumbo en een nieuwe sound en dit gemixt met de invloeden van High in the Sky zijn de dames hartstikke bliij en willen hiermee laten zien dat ze absoluut nog niet klaar zijn met de groep. Na het stoppen van Djumbo wilden eigenlijk Lindsy en Samantha verder maar hoe nu verder, op zoek naar een nieuwe derde zangeres. Na een uitgebreide auditieronde kwam Danique als de ideale zangeres/dansers uit de finale.

A3aan Drost laat met 'Alleen met jou' een nieuw geluid horen
19-04-2017 13:26:00

Met de gloednieuwe single 'Alleen met jou' laat de uit Friesland afkomstige zanger A3aan Drost een heel nieuw geluid horen. Met deze poppy single levert hij een mooie productie af. Hiermee weet A3aan vriend en vijand te verrassen. Nadat A3aan in 2007 debuteerde met 'Hallo Sneeuwwitje' scoorde hij succesvolle singles, zoals 'Anita ’t is over' en 'Ik blijf  je vader'. Tevens bracht hij tot nu toe twee albums uit. Voor “Alleen met jou” is een zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn. 

Armand Fuchs kiest voor z'n zangcarrière en presenteert nieuwe single in Amstelveen
19-04-2017 13:03:00

Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft Armand Fuchs gekozen voor een fulltime zangcarrière. Armand bracht eerder 'Al The Thieme','Leven lukt me niet met jou',' Zomertijd'  en 'Lekker Ding' uit. Nu 15 jaar verder en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single getiteld 'Ondeugend' welke tot stand is gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas van Tilburg. Het nummer is geschreven door René Portegies en opgenomen bij Ger Oerlemans Producties in Alkmaar. 

Ray Smith presenteert z'n eerste Nederlandstalige single 'Zonnestralen'
19-04-2017 11:12:00

Afgelopen januari kondigde Ronald Visch van Platenmaatschappij Rood Hit Blauw al aan dat hij met Ray Smith een meerjarig contract had getekend. De zanger met Fries- en Indonesisch bloed heeft al een behoorlijke muzikale carrière achter zich. Hij speelde bij diverse bands en bracht in de zomer van 2005 een dance-clubmix van ‘Crazy way about you’ uit welke gemaakt was door de welbekende DJ Ozzie. Hierna volgt een uitgebreide Disco/Motown tour langs vele discotheken door het hele land.

Danny Diëgo lanceert 'Ze steelt de show'
19-04-2017 10:54:00

Danny Diëgo heeft een goede keuze gemaakt om het horecaleven uit te zwaaien en z'n passie, een zangcarrière en de modellenbuisiness, alle aandacht te geven. De (ex) Utopia inwoner is een samenwerking aangegaan met producer Niels Lingbeek en hebben samen met de nieuwe single 'Ze steelt de show' een mooi eindproduct afgeleverd. Het resultaat is een vrolijke, vlotte, zomerse, zwoele, popsong met een hoog feelgoodgehalte aangevuld met een ritmische swingende beat en een vleugje reggae. 

Zanger/entertainer Erwin Fillee ziet Abraham en brengt nieuw album uit
19-04-2017 10:20:00

De Hoornse zanger/entertainer Erwin Fillee wordt op 26 april 50 jaar en dat is een reden om een nieuw album uit te brengen. Daarop staat een selectie van 20 nummers die de zanger de afgelopen 36 jaar heeft opgenomen. De nummers zijn allemaal opnieuw opgenomen in de Reel Sound Studio in Nibbixwoud van Harry op den Kelder. Fillee maakte samen met Op den kelder in de jaren 90 de cd’s Taai Gras met lokale en regionale artiesten en bands. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 11 december t/m zondag 17 december

   John de Bever - Kerkklokken luiden in de toren

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl