RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vierde editie FeestBeesten vindt plaats op 24 maart 2017 in Rheden
06-01-2017 11:41:00

Op vrijdag 24 maart 2017 vind alweer de vierde edite van FeestBeesten plaats.  Na 3 uitverkochte editie lijkt het erop dat het evenement aan populariteit blijft groeien.  In 2017 viert de organisatie zijn 2 jarig bestaan en zal tijdens de 5e jubileum editie worden uitgepakt. Kom op 24 maart genieten van een beregezellig feest en top optredens van Django Wagner, Henk Dissel, John West, Joey Hartkamp, William Bonne, Emile Hartkamp en DJ Sander Galaxy. Volgens een enquête van FeestBeesten blijkt dat Nederlandstalige muziek populairder dan ooit. Onlangs deden meer dan 1.500 mensen mee aan de enquête. Het evenement deed onderzoek naar de behoeften en wensen van het uitgaand publiek. Ruim 85% van alle deelnemers gaf aan het liefst evenementen te bezoeken die Nederlandstalige muziek draaien. 

Nieuwe kansen voor Marco Schouten in 2017
06-01-2017 11:30:00

2017 staat voor Marco Schouten in het teken van nieuwe kansen en die kansen heeft hij direct aangegrepen. Hij is een samenwerking aangegaan met Lucas en Gea en zijn nieuwe single ‘Hotel engel’ is opgenomen bij Niels Lingbeek. In 2017 hoopt Marco Schouten op meer nieuwe kansen. Hij zingt al met al zo’n 11 jaar, maar is altijd op zoek naar wat nieuws. De eerste stap die de zanger heeft gemaakt, is een samenwerking aangaan met Lucas en Gea. Zij gaan hem, waar nodig is, steunen en begeleiden in zijn muzikale carrière en verboeken. 

2 Kleine Kleutertjes Deel 1 APP Release
05-01-2017 16:24:00

Na het overweldigende succes van ‘2 Kleine Kleutertjes Deel 1’ is nu eindelijk de app beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. De app is de interactieve versie van het boek. Niet alleen vind je alle 15 liedjes en bijbehorende teksten in de app, maar kun je nu ook kiezen voor de karaoke versie om uit volle borst mee te zingen. De app is o.a hier te downloaden! Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om samen met Monique een speciaal project op te starten.

Ben van Hoof neemt lied op voor z'n vrouw
05-01-2017 11:29:00

In totaal traden de “Gebroeders Neus” 11 jaar samen op. Het duo, bestaande uit de broers Ron en Ben van Hoof (Artiestennaam BenooZ), mag dan misschien niet meer samen op de podia te vinden zijn, achter de schermen werken zij wel gezamenlijk aan beider solocarrières. Ron heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan en nu treedt Ben in zijn voetsporen. Die laatste heeft een eigen studio met de treffende naam: “Muziekstudio Nose”. Hier worden orkestbanden geproduceerd en covers in een nieuwe uitvoering gestoken.

Peter Polonaise houdt van zuipen
05-01-2017 02:10:00

Met gepaste en ongepaste trots preseert Peter Polonaise z'n nieuwe single 'Ik hou van zuipen'. Hij voelt zich overal thuis, slaapt in hostels, heeft een kipcaravan in Sittard en een tuinhuisje in Terneuzen. Afgelopen jaar hebben we al even met Peter kennis kunnen maken door de doldwaze videoclip van zijn kennismakingsnummertje “We drinken door”. Riekend naar het gele nat, wat Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, heeft hij met een flinke klap van de molen z’n prachtige stem laten gallen voor zijn oer-Hollandse carnavalskraker.

‘Party On A Boat’ op zaterdag 25 maart 2017 in Drimmelen
05-01-2017 01:53:00

Zet zaterdag 25 maart muurvast in jouw agenda! Een geweldig feest op een unieke locatie, boordevol spetterend entertainment: ‘Party on a Boat’, 100% feestgarantie met DJ Willem de Wijs en The Pianoman & Friends. Willem de Wijs behoeft weinig introductie meer. Deze geweldige DJ zet in binnen- en buitenland menig feest volledig op zijn kop! Van de Griekse eilanden tot aan de grootste feestpaleizen en evenementen in ons kikkerlandje: Overal gaan de handjes in de lucht! Alsof deze topper nog niet genoeg is zal een wervelende Pianoshow het feest compleet maken! 

Aad Klaris, oftewel Lodewijck van Avezaath schrijft lied voor Lucas & Gea
05-01-2017 01:44:00

'Ogen zeggen meer dan duizend woorden' is de titel van de nieuwe single van Lucas & Gea. Het nummer is geschreven door de bekende hitschrijver Aad Klaris, oftewel Lodewijck van Avezaath. Hij is verantwoordelijk voor talloze hits van oa. Rika Jansen (Zwarte Riek), Ria Valk, André van Duin, Gerard Cox, Maywood, Renée de Haan, de Zangeres Zonder Naam en Bassie en Adriaan. Zo is hij ook de tekstschrijver van 'Hé ouwe gek' van Anita & Ed, 'Een beetje geld voor een beetje liefde' van  Angelique en ' 't Is moeilijk bescheiden te blijven' van Peter Blanker.

Max Muiderman helemaal terug met Karakteristieke en Meeslepende Smartlap
04-01-2017 11:06:00

Max Muiderman is een onvervalste Amsterdamse volkszanger, zeer geliefd en een artiest die al jaren meedraait in en rond onze hoofdstad. Een uiterst sympathieke zanger die geroemd wordt vanwege zijn bronzen stemgeluid. Typisch zo’n ouwe rot in het vak en bekend van hits als ‘Daar sta je dan’ en ‘Kleine crimineel’. Verder heeft hij de albums 'Kapones en stijl van nature', 'Ik ben zoals ik ben' en 'Max Muiderman' op zijn naam staan als ook de DVD 'Ik ben zoals ik ben'.

 

'Mij krijgen ze niet klein'....nieuwe single van Danny Terp
04-01-2017 10:53:00

Danny Terp uit Aalsmeer is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label. 

4Party komt met spraakmakend carnavalsnummer
04-01-2017 10:39:00

Jo Dinnissen en Ferry Janssen vormen samen feestduo 4Party. Ze komen allebei uit het plaatselijke carnavalsleven gelegen op de grens tussen Gelderland en Brabant. Op enig moment vonden zij het leuk om zelf liedjes op de bühne te brengen en hebben destijds een paar covertjes in een lokale studio opgenomen. ‘Daar is onze hobby mee geboren en in 2013 hebben we meegedaan aan  een lokaal schlagerfestival in Wijchen. Dat hebben we gewonnen’, vertelt Ferry Janssen.

Jettie Pallettie komt met speciale Carnavals Remix van ' ‘Nachts als niemand ’t ziet'
04-01-2017 01:45:00

Na de vele positieve reacties en het enthousiasme over de single ‘Nachts als niemand ’t ziet '  is er nu de speciale Carnavals Remix.  Een extra laagje feest en een weergaloze videoclip maken dit nummer bij uitstek tot een geweldige carnavalsmeezinger. Want is het niet zo dat de tekst van het nummer juist tijdens deze dagen wel eens zeer toepasselijk zou kunnen zijn. Wat is er dan lekkerder dan uit volle borst je uit te leven ?! De typische Jettie Pallettie sound zal dan ook tijdens de carnavalsdagen weer overal te horen zijn.

Pierre van Dam brengt ‘Dat Bruine Café’ opnieuw uit in verfrissend jasje
04-01-2017 01:34:00

Nadat Pierre van Dam in 1990 met een vertolking van ‘Zijn het je ogen’  van zijn neef Koos Alberts aan de soundmixshow meedeed is het balletje echt gaan rollen. In datzelfde jaar kreeg Pierre zijn eerste hit notering met zijn eigen nummer ‘Dat Bruine Café’. In de jaren daarna scoorde hij de ene hit na de andere. Vrijwel iedere liefhebber van het Nederlandstalige lied zingt ze allemaal uit volle borst mee. Op een gegeven moment was het even stil rondom de Amsterdamse volkszanger. In de zomer van 2014 maakten we  ‘hernieuwd’ kennis met Pierre. 

Het tweede album en de eerste tournee van de internationale schlagerband KLUBBB3 een feit
04-01-2017 00:00:00

Het project dat vorig jaar door de drie vrienden Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) is opgezet, heeft zich in het afgelopen jaar tot één van de meest succesvolle schlager-acts van Duitsland ontwikkeld.  Degenen die dachten dat de in 2016 ontstane ‘Schlagerbooom’ een modeverschijnsel zou zijn, worden nu nadrukkelijk gewaarschuwd, want: jetzt gehts’s richtig los! De debuut-cd “Vorsicht unzensiert!“ veroverde in het begin van 2016 direct de internationale    album-charts – in vijf landen tegelijkertijd! 

Ultieme Karen Carpenter- vertolkster Toni Lee brengt legende tot leven
03-01-2017 13:05:00

Karen Carpenter was dé stem van The Carpenters en een grote ster met haar muziek en liefdesliedjes. Nummers als ‘We’ve Only Just Begun’, ‘Yesterday Once More’, ‘Only Yesterday’ en ‘Top of The World’ werden wereldwijd enorme hits. Deze evergreens worden in 2017 voor de eerste keer naar de Nederlandse theaters gebracht als eerbetoon aan deze fantastische vrouw. De ultieme Karen Carpenter-vertolkster Toni Lee is intussen een ware legende geworden waarbij de gelijkenis tussen Karen en haarzelf verbluffend te noemen is! A Tribute to Karen Carpenter is van 17 januari t/m 3 februari 2017 te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Tickets zijn te verkrijgen via www.wereldtheater.com.

Nieuwe single DJ John Ft. Denans getiteld 'Twee bier en een kus'
03-01-2017 10:52:00

Nog met wat stroopwafels vers achter hun kiezen, komen DJ-John (John Boeren) en Denans (Hans van Aalst) alweer met hun nieuw carnavalsnummer ‘2 Bier En Een Kus’. De titel ofwel ‘hoek’ van het nummer was al snel bedacht door Hans en vonden die twee weer hun weg naar studio AKM van André Kooiman. Dit keer met de vraag of die een leuk lied en tekst kon bedenken bij die hoek, mede aan de hand van wat muzikale opzetjes van John. ‘2 Bier en een kus’ is een echt party nummer dat geweldig goed past binnen het carnaval genre.

Frank van Etten laat z'n fans dansen op 'Ik sta in lichterlaaie'
02-01-2017 17:27:00

De reacties op de nieuwe single van Frank van Etten getiteld 'Ik sta in lichterlaaie' zijn overweldigend. Frank laat zijn fans weer dansen. Frank bezingt het liefst de traan maar vliegt evengoed met regelmaat uit de bocht door ijzersterke commerciële en vlotte dansbare singles uit  te brengen en waarom ook niet. Als voorloper van een album, dat aanstonds verwacht wordt, en als opvolger van het met de goed bekroonde duet 'Papa, ik zie de tranen in je ogen' is nu 'ik Sta ik lichterlaaie'. 

't Winterde in mij .....nieuwe single van Marc Didden
02-01-2017 17:14:00

Nadat Marc Didden vorig jaar lied 'Liefhebben' uitbracht start hij het nieuwe jaar met z’n nieuwe single ''t Winterde in mij'. In dit luisterlied is een rol weggelegd voor de seizoenen, maar ook voor de al dan niet aanwezige liefde. "Het is niet een autobiografisch lied, maar ik kijk goed om me heen en dan probeer ik zo'n levensloop in een tekst te verwoorden." vertelt Marc. Als je kijkt naar de door Marc zelfgemaakte clip op you tube word je meegevoerd van de wintermaanden richting de lente naar uiteindelijk de zomer. 

Marion en Arnold van der Horst organiseren benefietconcert voor Dick van der Geld
02-01-2017 12:26:00

André Hazes fans Marion en Arnold van der Horst organiseren op zondag 19 februari  2017 het evenement ‘IJmuiden zingt Hazes’. Het betreft een Benefietconcert voor Dick van der Geld, een vriend van André Hazes. Marion en Arnold leggen uit waarom dit benefietconcert voor Dick van der Geld georganiseerd wordt. Dick van der Geld (Staffilmer van André) heeft een conflict met Rachel Hazes. Het komt erop neer dat hij duizenden euro’s aan Rachel moeten betalen, vanwege 3 kleine snapshots uit eigen gefilmd materiaal, van de trouwdag van André en Rachel. Hij gebruikte de afbeeldingen bij een column die hij schreef voor een regionaal blad; De Oud Amsterdammer, ter nagedachtenis en eerbetoon aan André Hazes die toen (2014) 10 jaar was overleden.

Fluit mee met de nieuwe single 'Liefde bestaat' van Tom Haver
02-01-2017 11:03:00

Iedereen twijfelt wel eens maar Tom weet het zeker, liefde bestaat en hij laat het weten ook. De altijd enthousiaste Noord-Hollandse zanger Tom Haver brengt op de valreep van 2016 weer een verrassend lekkere single uit.  Nu de  donkere dagen voor de deur staan en Oostenrijk zich weer klaar maakt voor een gezellig wintersportseizoen, weet de zanger precies het juiste moment te vinden om zijn vrolijke nieuwe single “Liefde Bestaat” met volle trots te lanceren. Zoals we eigenlijk niet anders gewend zijn van Tom is het weer een uptempo en opzwepend stukje muziek.

Jesse komt met nieuwe meezinger voor carnaval 2017
02-01-2017 10:48:00

De Brabantse zanger Jesse heeft al heel wat goede feestsingles op zijn naam staan en komt nu voor de carnaval met een nieuwe meezinger. Na het succes van zijn singels “Ik doe het nooit meer” en “Bloody Mary” heeft hij opnieuw een grote hit uit het verleden omgetoverd tot een echte feestkraker. “Het gaat al goed met de boekingen voor aankomende carnaval, maar er zijn nog een paar plekken vrij in de agenda, dus laat maar komen” aldus Jesse. Kenners uit het vak verwachten dat de nieuwe single van Jesse zo maar eens een dikke carnavalshit kan worden. 

Gebroeders Ko openen traditioneel de nieuwjaarsduik in Scheveningen
01-01-2017 15:05:00

De Gebroeders Ko hebben vandaag traditiegetrouw de 'Grootse Nieuwjaarsduik' in Scheveningen geopend met een spetterend optreden. 'Met tienduiizenden mensen op de boulevard en tienduizend duikers is dit toch ieder jaar weer een grandioos begin van het jaar', laat een uitgelaten Gerard Koopmans weten. 'Ieder jaar proberen wij onze nieuwe feestsingle hier uit en ook 'Haar naam is Lola' ging er in als koek. Iedereen in de polonaise', lacht Ton Koopmans.

Ontvang gratis* editie 28 van artiestenblad Lucky Joe
31-12-2016 16:00:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Kees Plat is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 28 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Jacques Herb, Mark van Veen, de column van Astrid Wevers en de '45 toeren show' van Frank en Mirella. Daarnaast lees je alles over het succes dat Anita en Ed momenteel hebben met 'Hè ouwe gek', het fantastische jaar van Stef Ekkel en René Karst en een sfeer impressie van 'Het Artiesten festival. Verder items over Carlo & Driekes, Jannes, de actie van Radio Calista, de nieuwe single van John Enter en het 12.5 jarig jubileum van de Stichting Lucky Joe.

Oud & Nieuw bij TV Oranje
30-12-2016 15:41:00

Rond Oud & Nieuw is TV Oranje weer dé zender voor iedereen die een feestje wil bouwen! Tot zaterdag 31 december 19.00 uur kun je non-stop kijken naar de TV Oranje Top 1000 van 2016. Op Oudejaarsavond zie je van 19.00 tot 20.00 uur het Oranje Top 30 Jaaroverzicht, gevolgd door een muzikale terugblik op het afgelopen jaar. Vanaf 23.00 uur telt TV Oranje af naar 2017, gevolgd door een spetterende Nieuwjaarsparty. Op 1 januari zie je om 11.00 uur een herhaling van het Oranje Top 30 Jaaroverzicht. 

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-12-2016 14:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 januari is dat ‘Huilen doe ik wel alleen’, de nieuwe single van Jannes. Geen vrolijk inhaaknummer deze keer, maar een prachtige ballad over de dingen die je raken en waar je niet altijd raad mee weet. Hoogtepunten en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van Jannes. De Drentse zanger trekt zich op dat soort momenten liever terug en houdt zijn echte tranen voor zich alleen. Hij zingt: ‘Dat bracht de wijsheid met de jaren, al ben ik niet van steen, maar huilen doe ik wel alleen’. 

Dj Bompa en de Mens komen wederom met een knaller van een feestplaat
29-12-2016 16:21:00

Dj Bompa en de Mens zijn niet meer weg te denken in het feestcircuit met hun eigen hits als: 'Als Brabander ben ik geboren', 'Feestje hier,feestje daar','Broek uit op je hoofd', 'Het dak eraf', 'Nooit meer naar huis' en ga zo maar even door.Ook aankomende carnaval 2017 zullen ze weer uitkomen met een knaller van een feestplaat,vol humor zoals we dat gewent zijn van dit duo.Wat het gaat worden mogen ze nog even niet verklappen maar dat hoort en ziet heel Nederland in januari via hun platenmaatschappij Berk Music.

Hilarische carnavalskraker van Paul de Laat in aantocht
29-12-2016 11:02:00

Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit met zijn eigen feesthits zoals; “Siliconen bumpers”, “Hé waar gaat dat biertje heen” en “Troela oh troela”. Ook dit jaar komt hij met een nieuwe knotsgekke singel met heel veel humor over een heel actueel onderwerp. “Wat het wordt hoort heel Nederland medio Januari 2017 maar het is spectaculair ” lacht Paul trots. Samen met zijn vaste producer André Kooiman verbouwde hij een wereldhit tot een ware carnavalskraker met een hilarische tekst. 

Jan Terlouw blijkt inspiratiebron voor Freddy Cadel & Friends
28-12-2016 22:33:00

Naar aanleiding van het programma ‘De Wereld Draait Door’, waarin Jan Terlouw te gast was, wist de Pekelder zanger Freddy Cadel het zeker; het pleidooi van Jan Terlouw over de touwtjes die vroeger bij nagenoeg iedere huishouding uit de brievenbus hingen in de tijd dat mensen elkaar nog vertrouwden, was de nieuwe inspiratiebron voor een nieuw nummer. ,,Ik kan me deze tijd zelf ook nog goed herinneren, vroeger hadden wij ook een dergelijk touwtje buiten onze brievenbus hangen’’, aldus Freddy. 

Bart van der Stelt gaat samenwerken met Jolanda Clement
28-12-2016 12:59:00

Op aanraden van diverse collega’s belandde Bart van der Stelt onlangs aan tafel met Jolanda Clement van JC-Records/Event. Dit om te komen tot een vruchtbare samenwerking richting de release van zijn nieuwste single: ‘Verlangen’. Op een swingend, energiek en exotisch ritme, afkomstig uit de Goldfinger Studio van Waylon van der Heijden, heeft Bart deze cover van Clouseau in een uitermate gezellige en feestelijke versie gestoken. Typisch zo’n plaat waar niemand omheen kan de komende periode.

Christien brengt 'Kus me' opnieuw onder de aandacht
28-12-2016 11:38:00

Christien al jaren een veel gevraagde zangeres op feesten en evenementen. Een allround zangeres welke niet in een hokje geplaatst kan worden.  Aan het eind van 2016 laat ze wederom van zich horen met het door haar zelf vertaalde nummer 'Kus me'. Christien gaat in 2017 muzikaal veel van zich laten horen. Zo zijn er plannen voor een compleet album en zeker drietal singles. Natuurlijk zal dat gepaard gaan met veel promotionele activiteiten tussen al de optredens door.

Erwin Fillee & Patrick Cousijn lanceren 'We benne de broers van broer Konijn'
28-12-2016 10:51:00

Erwin Fillee & Patrick Cousijn zijn een carnavals gelegenheidsduo die sinds 2013 gezellige carnavalskrakers maken. Vaak eigen werk, soms covers. Begin dit jaar belde zanger/componist/tekstdichter Tony Anderson Erwin op met de vraag of hij ook dit carnavalsjaar een tekst mocht schrijven. Tony had ook o.a. ‘Wat ben je nou voor Kerel’ geschreven in 2013. Een nummer waar de Erpa’s een inimini hitje mee scoorden. Nu het liedje met als titel ‘We benne de broers van broer Konijn’, u weet wel, bekend van het Amerikaanse stripblad.

'Vuurwerk' van Dennis Jones onder handen genomen door Matt Pop
27-12-2016 18:30:00

De nieuwe single “Vuurwerk” van Dennis Jones is momenteel veelvuldig op de radio stations te horen. Nu verschijnen er exclusieve remixes van “Vuurwerk”, welke gemaakt zijn door de internationaal bekende Matt Pop (bekend van o.a. Erasure, RuPaul, Hazell Dean, Kylie Minogue, Samantha Fox, Sonia, Lonnie Gordon, Nikki French, Cilla Black, Mai Tai, Luv’ e.v.a.) Tevens maakte Matt Pop vele remixen voor het befaamde Engelse Allmighty Records label en is hij bekend vanwege zijn sublieme onofficiële ABBA mixen. 

Laura van den Elzen zingt officiële song Vierschanzentournee
27-12-2016 12:50:00

Opnieuw succes voor Laura van den Elzen. De 19-jarige Gemertse mag tussen 28 december en 6 januari optreden in Duitsland en Oostenrijk tijdens het grootste wintersport evenement van Duitsland en Oostenrijk, het Vierschannzentournee.  Aanstande woensdag zal Laura optreden tijdens de opening van het Vierschanzentournee, live voor 25.000 bezoekers in Oberstdorf. Daarna volgen Garmisch Partenkirchen, Innsbruck en Bischofshofen. Laura is gevraagd voor dit mooie evenement vanwege haar prestaties tijdens Deutschland Sucht Den Superstar met het behalen van de tweede plek. Live vertoning van de videoclip, vele interviews op radio en tv optredens in de stadions....dat zal de komende week centraal staan voor Laura die samen met Mark Hoffmann de officiële song zingen. 

Vlaamse zanger Fadim rouwt vanwege overlijden van z'n vader
26-12-2016 19:39:00

Danny Stas, de vader van de Vlaamse zanger Fadim is afgelopen kerstnacht op 60 jarige leeftijd overleden aan longkanker. Dat werd zojuist bekendgemaakt door muziekproducer Adriaan Van Landschoot. 'Na het recent pijnlijk verlies van Fadim’s broer opnieuw een zware slag voor de familie. De ode van Fadim getiteld 'Mijn Vader' heeft Danny nog met tranen in de ogen beluisterd',vertelt Adriaan. Fadim is inmiddels in Nederland ook geen onbekende zanger meer. Met z'n grote hit 'Op zeven heuvels' kreeg hij oa. bij RADIONL veel airplay. 

Komende dagen ....Oliebollen radio bij RADIONL
26-12-2016 15:52:00

De luisteraars van RADIONL kunnen de komende dagen  getuige zijn van Oliebollen radio. Hessel Wijkstra en Alfred Voogd gaan met de RADIONL reportagewagen op de bonnefooi  op pad. ‘We gaan op zoek naar gezellige mensen en laten ons leiden door de luisteraars via de live radio. We zoeken bijzondere evenementen,  te denken aan carbid schieten of andere spraakmakende Oud- en Nieuw feestjes. We hopen op deze manier het jaar ludiek af te sluiten', Hessel en Alfred.

Ancora kijkt terug op zeer geslaagd jaar
25-12-2016 12:56:00

Ancora laat weten dat 2016 werkelijk voorbij is gevlogen. 'Ons nieuwe album kwam uit. Jan Smit overhandigde het eerste exemplaar van 'Door weer en wind' en als klap op de vuurpijl ontvingen we van hem ook een Gouden plaat voor ons eerste album 'Vrij als de wind'. Een paar weken later ontvingen we in een live TV uitzending van Omroep Max onze 2e gouden plaat voor ons album 'Voorbij de horizon'. In het najaar verzorgden we in Rossum het voorprogramma van The original voices of The Kelly Family....

Toppers in Concert tweede Kerstdag en Oud & Nieuw op tv bij SBS6
24-12-2016 22:41:00

2016 was een druk en succesvol Toppers in Concert jaar! De komende week met kerst en Oud & Nieuw kun je volop genieten op TV van het Meezingfeest van het Jaar. Zowel de ‘Christmas Party of the Year’ als de ‘Royal Night of Disco’ zijn uitgebreid op SBS6 te zien. 'Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017 en hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op 26 of 27 mei bij Toppers in Concert de ‘Wild West, Thuis Best’ editie voor het Meezingfeest van het Jaar!', aldus De Toppers. (Fotocredits: Floris Heuer)

Tamara Tol en Django Wagner....nieuwe releases Berk Music
24-12-2016 18:09:00

Berk Music lanceert vlak voor de Kerstdagen nog even twee singles. Tamara Tol heeft volgens platenbaas Adrie van den Berk een meezinger van de bovenste plank gemaakt met 'We gaan allemaal naar de hemel'. Het is een Nederlandstalige bewerking van 'Dalida' waarmee Gigi l' Amoroso in 1974 een wereldhit in handen had. Daarnaast is het een traditie van Django Wagner om elk jaar met de Kerstdagen een kerstsingle te lanceren. Met 'Zonder jou kan ik niet leven' weet hij de gevoelige snaar weer te raken.

Tijdens de kerstvakantie extra voorstellingen van 'Ciske de Rat...de musical' ingelast
24-12-2016 13:14:00

Ciske de Rat, de musicalklassieker voor jong en oud, ging vorige maand in première. Speciaal voor de kerstvakantie zijn er daarom extra voorstellingen ingelast. Voorkom een kerstdip en bezoek het 'schoffie om van te houwe' met het hele gezin. Van 4 t/m 8 januari is er nog een aantal mooie plaatsen beschikbaar. Ciske is tijdloos, ontroerend en humoristisch. Wie wordt niet geraakt door 'Ik voel me zo verdomd alleen'? In deze oer-Hollandse musical wordt het verhaal van kleine Ciske prachtig verweven met het verhaal van Cis de Man. 

Jannes opnieuw op 1 in RADIONL Top 1500
23-12-2016 15:48:00

In het afsluitende uur van een marathonuitzending vanuit restaurant De Koperen Hoogte in Lichtmis is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2016 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is net als vorig jaar voor Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. De Drentse zanger kreeg opnieuw de meeste stemmen van de luisteraars. Ook de nummer twee van de lijst is dezelfde als vorig jaar: André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’. De derde plek is deze keer voor John de Bever met zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.

Kerst bij TV Oranje
23-12-2016 15:03:00

Tijdens de kerstdagen kun je bij TV Oranje helemaal in de juiste kerststemming komen met volop kerstclips van eigen bodem. Deze clips worden afgewisseld met de traditionele Kerstwensen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 14 augustus t/m zondag 20 augustus

              André Hazes - Wie kan mij vertellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl