RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jan Smit en Liza Plat in het huwelijk getreden
11-11-2011 23:00:00

Vanmiddag, bij zonsondergang, 11 november 2011 zijn Jan Smit en Liza Plat in het huwelijk getreden. De huwelijksceremonie vond plaats op het eiland Sint-Maarten en werd in zeer intieme kring voltrokken. Op 17 november zal de bruiloft in Volendam op feestelijke wijze gevierd gaan worden. Foto: Rogier Jaarsma

111 elfjes in de Efteling voor Elfendag
11-11-2011 17:04:00

Vandaag op 11-11-11 vierden de 111 mooiste elfen van Nederland elfendag in Theater de Efteling. Elfenkoningin Titania en elfenkoning Oberon uit de musical Droomvlucht brachten speciaal voor deze dag die maar eens in de honderd jaar voorkomt, een bezoek aan de mensenwereld. Zangeres Do, ooit zelf te zien als elfenkoningin in de attractie Droomvlucht, koos uit alle aanwezigen de mooiste verklede elf uit.

Volkszanger Bobby Prins is terug
11-11-2011 06:50:00

De legendarische Vlaamse zanger en Bobby Prins is terug van nooit weggeweest met zijn gloednieuwe single “Zo Helder Blauw”. Hiermee lijkt de inmiddels 64-jarige overgrootvader bijna 40 jaar na zijn doorbraak wederom een hit te scoren. Bobby brak in 1972 door met de hit “Sancta Maria” en was succesvol met liedjes als "Ik Zit In 'n Cafeetje", "Donna Maria", "Ik Bewonder Jou" en "Toe Kom In Mijn Armen". Zijn liedjes worden nog regelmatig door andere artiesten worden gecovered en gezongen op feestjes.

Albumpresentatie Sjansjee op 11-12-11!
10-11-2011 20:19:00

Het gaat gebeuren! De zussen Sjenien en Sjakkelien nodigen al hun feestvrienden uit op de Sjansjee albumpresentatie! In samenwerking met Jeroen Spierenburg, Collin, Yoeri L'Abée, Raymon Hermans en Dj Marco, zullen zij zorgen voor een knallend feest in Feesterij "De Sprankeling" in Etten-Leur! Nog nooit stond Sjansjee op cd, maar daar komt nu verandering in! "Houdoe", de nieuwe carnavalskraker 2012 staat samen met alle Sjansjee feestknallers op één cd!

‘Kabalis’ is de nieuwe single van JURK!
10-11-2011 20:06:00

‘Kabalis’ is de nieuwe single van JURK!. Het is de eerste single van het in 2012 te verschijnen album ‘Glitterjurk’. De afgelopen maanden zijn Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven samen met hun band de studio in gedoken om te werken aan nieuw materiaal. Een aantal van deze nieuwe nummers zullen ten gehore gebracht worden tijdens de Kerstjurk Clubtour in december. Vorig jaar kwam de debuutsingle ‘Zou Zo Graag’ na een Twitter oproep vanu t het niets binnen op de eerste plaats in de GFK Single Top 100.

Renee de Haan zoekt figuranten voor clipopname nieuwe single
10-11-2011 19:47:00

Renee de Haan komt binnenkort met opvolger van "Vuile huichelaar". De titel wordt “Ga maar weg, lazer maar op”. De bijbehorende clip wordt op donderdag 17 november 2011 opgenomen bij uitzendorganisatie Covebo en Cafe Old Niekark Plein 4 in Nijkerk. De aanvang is rond 18.00 uur en figuranten zijn welkom. De rasechte Amsterdamse zangeres van het Amsterdamse levenslied zit al meer dan 30 jaar in het artiesten vak en weet nog steeds de tent op de kop te zetten. Meer info: www.reneedehaan.nl

Speciale remix van 'Sheila'
10-11-2011 19:19:00
In september verscheen de laatste nieuwe single van Johan Heeren. Deze single getiteld "Sheila" verscheen in 3 talen. Onlangs werd Johan aangenaam verrast, want het team van het populaire Suc6FM radioprogramma Slingertijd@breakoutradio maakte een geweldige remix deze nieuwe single "Sheila". De reacties op deze remix zijn zo positief dat diverse radiostations in het land deze versie nu in hun playlist zetten. De single is niet fysiek uitgebracht, maar deze versie is nu in elke (legale) downloadshop te downloaden.
Niels v/d Brand brengt eerste officiële single uit
10-11-2011 15:45:00

"Esmeralda" is de titel van de eerste officiële single van Niels v/d Brand. Het is een romantisch lied dat gaat over zijn grote liefde. De zanger afkomstig uit Venlo zingt sinds enkele jaren live voor publiek en heeft al samengewerkt met  Django Wagner, Vinzzent en Jannes. Naast het zingen van covers werkt hij ook aan een repertoire met veel eigen nummers. De single is uitgebracht door ’t Heiman Music Platenlabel en is ook als download verkrijgbaar.

Denans presenteert culinair muziekprogramma bij Brabant10 en TV Krant Rucphen en Halderberge
10-11-2011 15:16:00

Afgelopen dinsdag was bij Brabant10 de eerste aflevering te zien van "In de keuken met",een nieuw culinair muziekprogramma. Samen met kok Remco van den Heuvel presenteert Hans van Aalst (Denans) dit nieuwe concept. Het idee om een dergelijk programma te lanceren is afkomstig van Hans van Aalst. Hij nam contact op met tv producent Jean-Michel Wagtmans.

Patricia Paay reikt single uit aan Sasja Brouwers
10-11-2011 14:52:00

Sasja Brouwers kon woensdagavond haar geluk niet op! Niemand minder dan Patricia Paay reikte haar nieuwe single 'Van Hier Naar Oneindig' uit in een uitverkocht Bar-Dancing Blitzz te Aalsmeer. Sasja Brouwers heeft zelf de tekst geschreven in samenwerking met Jeroen Englebert. Haar fans werden deze avond getrakteerd met optredens van Deon Leon, Blinde Ed, Quincy en natuurlijk Sasja Brouwers. Sasja Brouwers is eerder dit jaar doof geweest aan haar rechteroor, door een vuurwerkbom die naast haar afging.

Maikel ten Voorde zingt hit bij officiële Sinterklaasintocht in Dordrecht
10-11-2011 04:22:00

Aanstaande zaterdag 12 november is het zover, Sinterklaas zet voet aan wal op Nederlandse bodem tijdens de officiële intocht in Dordrecht! Hij wordt door een grote menigte kinderen ontvangen en het evenement is live op de televisie te volgen. De 22-jarige Maikel ten Voorde is ook hierbij aanwezig. Hij zal vanaf 10.15 uur zijn Sinterklaashit “Mijn vriend Sinterklaas” zingen middels een live-optreden op het hoofdpodium aan het Scheffersplein. Na afloop van dit optreden zal hij 100 singles weggeven.

'Ware liefde' nieuwe cd René le Blanc
09-11-2011 21:45:00

Vandaag, 9 november is de nieuwe cd van René le Blanc uitgekomen. 'Ware liefde", dit is de titel van de vierde Nederlandstalige cd die de zanger dit jaar uitbrengt. Het gaat goed met de carrierre van de symphatieke zanger. René stond dit jaar met zijn nummer "Alle sterren keken toe" in de top 100 en behaalde in de charts nr 72. Zijn laatse single "Ik laat je nooit meer gaan" behaalde eveneens de charts en kwam maar liefst tot nummer 26. Hoewel deze track nog steeds in de top 100 staat komt René alweer met een nieuw nummer.

Singlepresentatie Ron de Ridder in Gilze
09-11-2011 20:29:00

Op vrijdag 11 november 2011 presenteert Ron de Ridder z'n nieuwe single "Wondermooie dag" bij uitgaansgelegenheid "The Lodge", Alphensebaan 14 te Gilze. Meewerkende artiesten zijn: Johan Heeren, Leon Basley, Karin van 8, Diana Honig, Petra van Gennip, Jordan Peeters, Gerrie Honig, Roy van Lent, André Pronk en Manuela Rokven. De presentatie is in handen van Geert Harding. Het programma begint omstreeks 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 en aan de zaal € 7.00.

Stand-up Comedian Roel C. Verburg maakt liedjes cd
09-11-2011 16:59:00

Stand-up Comedian Roel C. Verburg (bekend van de Comedy Explosion), maakt een unieke combinatie van stand-up comedy met muziek en lanceert op 10, 11 en 12 November zijn debuut CD in het Comedytheater in de Nes, Amsterdam met zijn zevenkoppige band. Deze CD 'Liedjes Voor De Kater' gaat van pop naar jazz naar blues naar hiphop en bevat niet alleen grappige teksten, maar luistert ook muzikaal bijzonder prettig weg. De live-versies van de liedjes 'Opa Van Mezelf' en 'Slechtste Rapper Van De Straat' zijn op You Tube al veel bekeken.

Denans presenteert nieuwe single in Wagenberg
09-11-2011 13:00:00

Naar aanleiding van de woordenwisseling tussen premier Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders tijdens de algemene beschouwingen in de Tweede Kamer van 22 september jl. heeft Denans besloten om daar een single over te maken die de toepasselijke titel: "Doe toch eens normaal man" meekreeg.  De presentatie hiervan vindt plaats op zondag 27 november bij Zaal Nicortiny, Dorpsstraat 26 te Wagenberg.

Jan & Annie terug op de planken
09-11-2011 12:09:00

‘De authentieke stemmen achter de grote hits keren terug in het theater’, glundert Jan Keizer. De charismatische zanger en brein achter het grote succes van BZN staat vanaf november drie maanden lang samen met zijn ‘jeugdliefde’ Annie Schilder weer op de planken. “Laten we beginnen te zeggen dat we nooit hadden gedacht dat het zover zou komen’, begint Annie Schilder. “Ik bedoel, we zijn begonnen met optreden en links en rechts hoorden we geluiden van mensen die het zo jammer vonden dat we niet in het theater te zien waren. Maar dat het nu daadwerkelijk gaat gebeuren, dat is toch een beetje onwerkelijk.” Jan Keizer: “Ik had het ook niet gedacht om het feit dat ik het al dertig jaar gedaan heb. Ik dacht ‘dit hebben we afgesloten’, maar soms moet je je mening bij stellen en dat moet ook kunnen.

Jettie Pallettie en de Kus XXX
09-11-2011 11:54:00

Dit keer is Jettie Pallettie geïnspireerd door een liedje uit 1976 en wel door de feestplaat “Ach geef me ‘ns ’n keer ’n kus van U meneer “, gezongen door Gonnie Baars en opnieuw opgenomen in 1986 door Trea Dobbs, onder de titel “ ‘n Kus van U meneer “ . Van oorsprong kwam het nummer uit Duitsland van de hand van Kurt Hertha en Ralf Siegel . Het nummer is de afgelopen 30 jaar een eigen leven gaan leiden en een mega meezinger geworden in de “ Gayscene “, wat niet zo verwonderlijk is met zo’n titel !

Frans Mokum opent eigen café
08-11-2011 18:22:00

Frans Mokum die we o.a. kennen van TV-Oranje, RadioNL, HollandFM en vele regionale radiostations met nummers zoals de Oude Muzikant en Het Paradijs opent vanaf 15 december 2011 zijn eigen café onder de naam café Klein Mokum aan de Groningerstraat in Surhuisterveen. Na een periode van ruim anderhalf jaar zoeken naar een geschikt pand, o.a. in Balk, Sneek, Leeuwarden en Suameer, is het uiteindelijk Surhuisterveen geworden. Café Klein Mokum zal een bruin café zijn met Nederlandstalige muziek.

Sasja lanceert nieuwe single
08-11-2011 18:11:00

Haar vorige single  ‘Jij Bent De Liefde Van Mijn Leven’ geschreven door Kees Tel en geproduceerd door Jeroen Englebert heeft 6 weken in de top 100 gestaan. Vele radiostations hebben deze single opgepakt en nog steeds hoor je het nummer regelmatig voorbij komen. Een half jaar later komt Sasja met de nieuwe single  ‘Van Hier Naar Oneindig’ waar zij zelf de tekst van heeft geschreven en welke Jeroen Englebert wederom geproduceerd heeft. Bijgestaan door fantastische muzikanten als Marcel Serierse, Bert Meulendijk, Marcel Schimscheimer en Ingrid Simons voor de backingvocals.

Langverwachte concertregistratie van Toppers in Concert 2011 verschijnt 25 november
08-11-2011 17:25:00

De langverwachte concertregistratie van Toppers in Concert 2011 ligt op 25 november a.s. in de winkel. Dit laat platenmaatschappij EMI bij monde van Managing Director Erwin Goegebeur weten. In mei van dit jaar gaven de Toppers drie totaal uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA. Ruim 200.000 bezoekers, volledig gekleed in het thema ‘The Royal Party for Kings & Queens’, vierden samen het grootste meezingfeest van het jaar. Ook dit jaar waren er weer fantastische gasten zoals K3, Leonie Meijer, Los Angeles The Voices, de beste zangeres van Nederland Glennis Grace en Jan Smit. De saamhorigheid van het publiek was van het begin tot het einde voelbaar en de uitzinnige reacties na afloop zorgde ervoor dat editie 2011 toch weer voelt als de beste editie ooit.

Droom van Theo van Ampting komt uit
08-11-2011 16:44:00

Theo van Ampting speelde nog niet zolang geleden in een in een band als 2de stem en basgitaar. Vanwege een ongeval met een vrachtwagen waarbij hij een vinger zwaar beschadigde kon hij geen basgitaar meer spelen. Hij besloot te stoppen met de band en zich te richten op een solocarrière als zanger. Theo had al heel wat jaren dingen op papier gezet over zijn droom. Hij schreef een nummer voor z'n vrouw.

Zangeres Suzie aan vooravond van Landelijke doorbraak
08-11-2011 14:18:00

Zangeres Suzie heeft in Brabant al een behoorlijke reputatie en staat bekend als vertolkster van het Nederlandse levenslied. Kenners uit het vak, waaronder Leen Zijlmans, waren onder de indruk van haar zangkwaliteiten. Leen is inmiddels haar zangcoach en heeft er alle vertrouwen in dat ze het ver kan gaan schoppen. De Brabantse zanger zag in 2008 ook al een glansrijke toekomst voor Sieneke in het verschiet. Suzie liet al doorschemeren dat als ze een single zou uitbrengen deze een eigen stijl en sound moest hebben.

Nieuwe single JelleB
07-11-2011 21:56:00

"De Pionier" is de opvolger van JelleB's eerste single "Vriendinnen". "De pionier" is een vertaling/bewerking van "39" van Queen. De tekst van het nummer behoeft enige uitleg. Brian May van Queen baseerde zijn tekst op het boek "Terug naar de sterren" van Science Fiction schrijver Robert Heinlein. In dat boek wordt een reis naar de sterren beschreven. De reiziger in het ruimteschip reist met de snelheid van het licht. Albert Einstein beredeneert in zijn relativiteitstheorie dat voor iemand die met de snelheid van het licht reist.

Concert Rob van Daal en Dirk Meeldijk groot succes
07-11-2011 21:50:00

Gisteren, zondag 6 november, traden in een stampvol Veerhuis te Oud Gastel de volkszangers Rob van Daal en Dirk Meeldijk op. Alle aanwezigen genoten volop van de sfeervolle ambiance met lekker eten en volop drinken! Dirk Meeldijk had te kampen met een keelontsteking. Het aanwezige publiek sleurde Dirk er door heen.

Nominaties 50e Buma Harpen Gala bekend
07-11-2011 19:54:00

Ferry Corsten, Marianne Weber, Van Dik Hout, Ernst Jansz, Racoon, Claudia de Breij en De Jeugd van Tegenwoordig zijn genomineerd voor een Buma Gouden Harp. De Buma Gouden Harpen zullen volgend jaar mei worden uitgereikt tijdens de live tv-uitzending van het Buma Harpen Gala dat daarmee haar 50-jarig jubileum viert. Hiermee is het één van de oudste muziekevenementen van Nederland.

Bert Somer krijgt single uitgereikt door Lucas en Gea
07-11-2011 19:35:00

Afgelopen zaterdag presenteertde feestzanger Bert Somer z'n nieuwe single "Het Jodelbeest" bij café "De Kajuiter in Zevenhuizen. Het is ondertussen de derde single voor zanger uit het noorden. Het nummer werd direct na de presentatie al luidkeels meegezongen en dat bewijst dat het liedje wel erg goed in het gehoor ligt.

Nieuwe single voor Feestlift
07-11-2011 17:02:00

Enkele dagen lanceerde Feestlift de opvolger van "Vannacht doen wij hier het licht wel uit". De single heet "Feestpiraten" en is een lekker pakkend nummer. Ook dit keer werd de productie weer verzorgd door Edwin van Hoevelaak en vond de opname plaats in de Rooftop Studio. Behalve dit nummer bevat de single nog een primeur!! Er staat namelijk ook een "Oranje" versie van "Feestpiraten" op de single. Feestlift is dus ook al helemaal klaar voor de fantastische sportevenementen in 2012 (EK voetbal, Olympische Spelen).

Zoektocht Only Seven Left beloond met nieuwe zanger en optreden in DWDD
07-11-2011 16:44:00

Afgelopen zaterdag werd Bjørgen van Essen in De Vorstin te Hilversum gekozen als winnaar van ZangerGezocht.nl i.s.m. 5minuten.tv en hiermee is hij dus de nieuwe zanger van Only Seven Left. In de finale traden Bjørgen en Lucas Hamming samen met de band op. De band vond het lastig om een keuze te maken, maar koos uiteindelijk toch voor Bjørgen.

Uitreiking Party Awards op 30 november 2011 in Sint Michielsgestel
07-11-2011 16:36:00

Op woensdag 30 november 2011 worden vanaf 19.30 uur de Party Awards uitgereikt bij "Absoluut" te Sint Michielsgestel. Tijdens dit festijn zullen diverse artiesten een optreden verzorgen. Op www.partyawards.nl staat welke artiesten, dj's en acts kans maken.

Frans Duijts breekt twee tenen
07-11-2011 16:03:00

Afgelopen weekend heeft Frans Duijts twee tenen gebroken nadat hij in volle vaart tegen een keukenkast liep. Vanmorgen was de volkszanger in de uitzending van Edwin Evers op Radio 538 en zei het volgende: "Het eerste uurtje is het een soort verdoving, maar uiteindelijk werd de pijn zo erg dat ik dacht: toch maar even naar de EHBO", vertelde Duijts maandagochtend aan Edwin Evers op Radio 538. Zijn 'kleine teen en die daarnaast' zitten nu 'gezellig ingetaped'.

Drummer van Limburgse band Universe wint Europese titel!
07-11-2011 15:44:00

De 25-jarige drummer Mick Gravéé uit Geleen nam afgelopen zondag, 6 november, deel aan de Europese finale van de Roland V-Drums Contest in Antwerpen. Hij nam het hier op tegen professionele drummers uit heel Europa, waaronder 3 andere Nederlanders. Tijdens deze finale speelden de drumtalenten op een elektronisch drumstel van het wereldmerk Roland en werd er gelet op techniek en uitstraling. Met het winnen van deze Europese finale, mag Gravéé in januari 2012 naar Amerika om Europa te vertegenwoordigen in de strijd om de wereldtitel!

Karin Welsing ontvangt eerste exemplaar van haar nieuwe single van Martin Sterken
06-11-2011 21:51:00

In een druk, warm en gezellig Kerkzicht te Nuland heeft Karin Welsing vandaag het eerste exemplaar van de CD-single "Vergeet Je Moeder Niet" mogen ontvangen uit handen van Martin Sterken, die ook de tekst heeft geschreven. Vele artiesten waaronder, Anita & Ed, Marco de Hollander, Michel Brand, John de Bever, Henk Bernard, Johan Linssen, Leon Basley, Lenie Gerrits, Peter vd Velden, Mark Rijs, Arie Heesbeen, Tony Jordan, Arno Verduyn, Antonie van Lierop en Renee de Haan  verleenden hun medewerking aan de presentatie van het gevoelige levenslied dat iedereen zal raken, door de tekst, maar zeker haar stem, welke bijzonder dicht in buurt komt van Marianne Weber, qua bereik en gevoel..

Carnaval valt vroeg dit jaar
06-11-2011 17:05:00

Met het oog op de aftrap van een wel heel speciale carnavalseditie, namelijk de 11e van de 11e brengt een tot nu toe nog onbekende artiest genaamd Frits Towerbrits een nieuwe carnavalshit uit. Samen met Bertje Brug, Tommie Toren, Bernard Bridge en Tony Tower hebben ze een geweldig nummer geschreven dat aan dubbelzinnigheid niet te wensen overlaat.

Nederlandstalige artiesten zingen Levenslied voor Alzheimer
06-11-2011 12:23:00

Een Levenslied voor Alzheimer. Onder die naam hebben 11 Nederlandstalige artiesten, waaronder Corry Konings en Sandy Kandau, hun stemmen verbonden aan een bijzonder project. Samen zingen ze een speciaal gecomponeerd levenslied ‘Sterren voor Alzheimer’. Bij hun eigen fans gaan ze daarmee aandacht vragen voor de ziekte van Alzheimer én geld inzamelen voor onderzoek om sneller een oplossing te vinden om Alzheimer te kunnen voorkomen of genezen. 1 op de 5 Nederlanders wordt getroffen door deze ziekte.

Geweldige Engelstalige single voor Stefan
06-11-2011 11:27:00

De 38-jarige Stefan (van den Hout) uit Tilburg is al sinds 1994 actief in de muziek. In dat jaar ook won hij een talentenjacht op het welbekende ‘Festival van het Levenslied’ in Tilburg waarna optredens volgden en hij ook singles uitbracht. Na een periode waarin Stefan voornamelijk werkte als geluidsman bij Meli-sound trad hij in 2008 als leadzanger toe tot de amusementsband That’s It van Manfred Jongenelis. That’s It, dat zowel Nederlands- als Engelstalig covers speelde, scoorde in 2008 een hit met de single ‘Dos Ojos’.

Druk bezochte signeersessie Wolter Kroes
05-11-2011 23:01:00

Vandaag was het extra druk bij de Media Markt in Amsterdam Noord en Amsterdam ArenA! Wolter Kroes signeerde hier zijn nieuwe album "Tussen Jou En Mij". Ook zong hij vele nummers voor de aanwezige fans en bezoekers, waaronder zijn hitsingle "Breken Van De Lijn" het duet met Pearl Jozefzoon. Natuurlijk werden er meer nummers gezongen van zijn nieuwe CD.

Eindelijk een feesthit voor Michel Bodifee?
05-11-2011 20:49:00

De spanning was te voelen bij Michel Bodifee als tijdens de single presentatie. Zijn vriend en collega René Karst rijkte het eerste exemplaar aan Michel uit van zijn nieuwe single “Zij had ‘t naar d’r zin!” .René heeft de single vooraf beluisterd en gaf het predicaat “De Aprés Ski Hit van 2011/2012”, het eerste compliment is binnen. Michel Bodifee is de liefste feestzanger van Nederland en heeft dan ook wel getwijfeld of dit het juiste liedje voor hem was.  Maar nu na de vele positieve reacties weet Michel het zeker.

Het succes van de vierkoppige nederpop-ska band HIKE groeit
05-11-2011 17:30:00

De op het Rood-Hit-Blauw verschenen single ‘Lekker Lekker In De Zon’ beklom de hitlijsten afgelopen zomer en nu is de opvolger uit. ‘Zullen we Zoenen’ is afgelopen week de hoogste nieuwe binnenkomer in de Nederlandstalige Top 30. Op het Megapiratenfestijn in Nieuwleusen gaf HIKE een spetterend optreden weg en kreeg de band de nieuwe single officieel uitgereikt door niemand minder dan Monique Smit. “’Lekker Lekker In De Zon’ is mijn favoriete zomernummer en HIKE mijn favoriete Nederpopband”.

Rabotheater de Meenthe presenteert 28 januari eerste All-Inclusive Piratenfestival
05-11-2011 17:04:00

Het Super Piraten festijn wordt verplaatst van vrijdag 27 januari naar zaterdag 28 januari en krijgt een nieuwe unieke invulling. Na gesprekken met diverse piratenzenders en mensen uit de branche is er gekozen voor een All-Inclusive formule. Uniek voor Nederland en nooit eerder op deze schaal ingezet. Een fantastisch avondvullend programma met de namen uit de piratenwereld die het op de diverse illegale en legale zenders goed doen voor een super scherpe prijs inclusief alle drankjes en kleine snacks (drankjes: bier/fris/wijn/sappen).

William van Dijk brengt 'Mi Amigo,Mi Amor' opnieuw uit
05-11-2011 16:53:00

William van Dijk komt oorspronkelijk uit Helmond is al sinds de jaren 90 actief als artiest. Momenteel is hij woonachtig in Belgie,en pendelt veelvuldig op en neer voor optredens in  Nederland en Belgie. Toen Ronald Visch ter ore kwam dat de voormalig piratenhit van William“Mi Amigo Mi Amore,door de piratenstations opnieuw veelvuldig wordt gedraaid,werd er contact opgenomen met William. Na een prettig gesprek bleek dat er een klik was en is de piratenhit vervolgens door  Studio Difference te Weert in een nieuw jasje gestoken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

   Van maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

                             Jeffrey Heesen - Jij

 

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl