RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe kids meidengroep is klaar om Nederland te veroveren
11-06-2012 22:09:00

Nederland is een meidengroep rijker en wel een hele speciale! De 4 zangtalenten van de Junior Star Chix zijn namelijk pas  11 en 12 jaar oud! Zingen is hun grootste passie, maar ook het bouwen van een feestje is de dametjes volledig toevertrouwd. Met hun spontaniteit weten zij ieder publiek voor zich te winnen. Allen hebben zij 1 grote droom: beroemd worden! En met het uitbrengen van hun eerst single “Laat je gaan” zetten zij een flinke stap in de goede richting.

Vrolijke nieuwe single van Anita
11-06-2012 16:15:00

Van de Sprundelse (N.Br.) zangeres Anita Christianen komt  de nieuwe single uit met als titel “Ik ben zo vrolijk” . De muziek is geschreven door Laurens van Wessel ( studio 69 in Zegge, die ook de opnamen heeft gedaan ) en de tekst door Anita zelf. Het tweede nummer “Wat ‘n prachtige dag “is geheel door haarzelf geschreven. Ook bij deze nieuwe single hoort natuurlijk ‘n clip. Gelijktijdig met de release datum zal deze clip dan ook te zien zijn via YouTube en de komende maanden op de diverse TV zenders.

'Must Be Love' nieuwe single Erwin Nyhoff
11-06-2012 13:05:00

Erwin Nyhoff heeft een nieuwe single uit. Erwin werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons, een band die op Pinkpop stond, naar America ging en verschillende hits had in Nederland en Vlaanderen. Met name “You Still Think” werd veelvuldig gedraaid in Nederland en Vlaanderen. In 2001 scoorde Nyhoff zijn eerste solo-hit "About Our Love." Dit in America opgenomen nummer behaalde de 96e positie in de Single top 100.

Alexander Curly in besloten kring begraven
11-06-2012 12:46:00

Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly is vorige week maandag op 65 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van prostaatkanker en dit weekend in besloten kring begraven. In 1975 scoorde hij z'n tweede nummer 1 hit ""Guus kom naar huus want de koeien staan op springen, de varkens mutt'n vrett'n en 't hooi moet van 't land", waarmee hij landelijke bekendheid kreeg. Enkele jaren eerder behaalde Guus met "'I'll never drink again" ook al een eerste plek in de hitlijsten.

Wim Rijken lanceert album 'Als De Dag Lacht'
11-06-2012 11:17:00

De veelzijdige Wim Rijken heeft een imposante carrière en Inmiddels zit hij 25 jaar in het artiestenvak. Hij presenteerde op televisie onder andere De Winkel Van Sinkel en De Droogkap en radioprogramma’s op Radio Noordzee (o.a. Nachtvlinders), Radio 1 en Radio 192. Als casting-director ontdekte hij menig nieuw talent en als manager/songwriter was hij een belangrijke man achter het succes van de popact Wickit. De groep stond in vele landen genoteerd in de charts.

Laat je clip opnemen in Benidorm door tvoranjeclips.nl
10-06-2012 11:23:00

In de maand juni 2012 biedt TV Oranjeclips de mogelijkheid om zonder extra kosten een clip op te nemen in Spanje (Benidorm). Cameraman William ten Kate van Williamcrossmedia stond aan de wieg van TV Oranje en is gevestigd in hetzelfde gebouw als de muziekzender in Steenwijk. Ze zijn de huisleverancier van TV Oranje en produceren o.a. showflitsen, promo's en natuurlijk ieder jaar op het grote winterspektakel in Westendorf.

Tim Leon scoort top 10 hit de Mega top 100!
10-06-2012 11:07:00

Tim Leon (22) heeft zijn eerste hitsingle te pakken. De EK-single ‘Oranje kampioen’ van Tim Leon klimt van 14 naar 8 in de Mega top 100 en daarbij heeft de zanger uit Enter nu zijn eerste top-10 hit gescoord! De afgelopen weken heeft Tim Leon al een Gouden plaat en een Platina plaat in ontvangst mogen nemen voor de verkoop van meer dan 20.000 singles van zijn EK-single “Oranje kampioen”. Het is nu de vijfde week dat deze single een notering heeft in de Mega top 100.

Gabriello knalt door hitlijsten met 'Que Sera'
10-06-2012 11:01:00

Terwijl heel Nederland in de ban is van het EK Voetbal en de Single Top 100 oranje kleurt met  voetbalplaten, verovert de Vlaamse zanger Gabriello Nederland. Vorige week steeg de single “Que Sera” al van nummer 62 naar positie 49, nu knalt de single door van 49 naar 35. Een ongekend succes voor de Vlaming. “Wow helemaal te gek die hoge positie in de landelijke hitlijst. Daarnaast ben ik ook de hoogste binnenkomer in de Nederlandstalige hitlijst van TV Oranje en Radio Oranje Nationaal.

Wanda Jackson met de William Smulders band op tournee!
09-06-2012 11:01:00

De “First Lady of Rockabilly” en “America’s First Female Rock and Roll singer” komt naar Nederland voor twee optredens en zal worden bijgestaan door William Smulders en zijn band. Wanda Jackson staat in de geschiedenisboeken als de eerste vrouw die een rock ’n roll single opnam (“Let’s Have A Party” in ’58) en deelde in de jaren ’50 regelmatig het podium met Elvis.

E.K. single The Boys Of Holland gratis te downloaden
09-06-2012 10:22:00

Enkele dagen geleden maakten TV Oranje en Radio Oranje Nationaal bekend dat de afgelopen weken duizenden kijkers en luisteraars van de muziekzenders via de website www.tvoranje.nl hun stem uitgebracht hadden op hun favoriete Nederlandse voetballiedje. Als grote winnaar kwamen The Boys Of Holland met hun single ‘Laat het EK beginnen’ uit de bus. Het duo heeft besloten om de single gratis ter beschikking te stellen en is te downloaden via hun website www.laathetekbeginnen.nl

Frans Bauer aanwezig bij groots voetbalfeest verstandelijk beperkten in Rotterdam
08-06-2012 19:41:00

Zaterdag 9 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken op het programma. Verstandelijk beperkt Nederland steunt Oranje massaal. Gezamenlijk kijken zij in het Topsportcentrum te Rotterdam naar het duel tijdens het eerste ‘High Five voor Oranje’ feest. Tijdens dit groots opgezette feest treden bekende Nederlandse artiesten op zoals Frans Bauer en Alex. Ook zij kijken vanuit de zaal mee op het scherm in de hoop dat Oranje wint.

Debuutsingle voor Bad News
08-06-2012 19:26:00

Zet vier rasmuzikanten bij elkaar die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend, alle vier met verschillende muzikale achtergronden en uit diverse uithoeken van de wereld en een nieuwe rock-band is een feit. De muziek van Bad News kan worden gekenmerkt als Brit-pop met invloeden van de klassieke bands uit de 70′s. Gewoon oerdegelijke rock waar heel veel muziekliefhebbers van zullen genieten. De eerste single “Hiding Away” is klaar, het album ligt binnenkort in de winkels en de mannen zijn klaar om de planken op te gaan.

Nieuw muziek genre in Nederland staat momenteel op 1 in Belgische Top 20
08-06-2012 18:55:00

De band Vido Davito o.l.v. Henry en Monique is compleet en klaar om het land in te gaan. Na het verschijnen van hun eerste single 'Vaya con Dios' is het duidelijk. Vido Davito wil zich op de markt gaan zetten met een geheel nieuwe stijl en een nieuw Genre in Nederland namelijk de Neder- country- pop. Nederlandstalige popmuziek met country invloeden..

Johan en Henk brengen oud nummer opnieuw uit
08-06-2012 18:10:00

Het liedje "Een gele ballon" is een oud nummer van Johan en Henk welke in 1980 op een LP is gezet. Destijds werd het uitegbracht bij Telstar waar het duo toen onder contract stond en is geschreven door B. Lunsche. Onlangs besloten de heren om het nummer in een nieuw jasje te steken. Het tweede nummer op de single getiteld "Zendpiraten zoals vroeger' is een nieuw lied en is geschreven door Martin Sterken. In de studio van Martin is geheel opgenomen en uitgegeven.

Zangeres Martha ondekt door Rood-Hit-Blauw in de studio van Peter van Kesteren
08-06-2012 17:18:00

Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) ging voor een aantal afspraken naar de studio van Peter van Kesteren die daarbij opnames lied horen van de produkties waar hij zoal mee bezig is. Na het beluisteren van de track van de uit Den Haag afkomstige Martha ‘Wil je mij’ was Ronald Visch direct zo onder de indruk dat hij Peter vroeg om meteen maar Martha te bellen.

Zazí lanceert debuutsingle 'Turn Me On'
08-06-2012 17:12:00

Zazí bestaat uit de multi getalenteerde Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar. Zij bespelen onder meer instrumenten als de accordeon, ukelele, cello, en de piano, wat zich uit in een fusion van Franse chansons, jazz, acoustic en pop. Zazí zingt niet alleen meerstemming, maar ook meertalig, wat bijdraagt aan het internationale maar intieme karakter van de groep. Zazí's eerste single 'Turn Me On' benadrukt het karakteristieke geluid van de groep.

Nieuwe single van Picobello samen met Mirella
08-06-2012 11:23:00

Op de eerste fanclubdag van Anita & Ed hebben Mirella (Frank en Mirella) en Picobello elkaar voor het eerst ontmoet, en het was een heel gezellige middag. Er werden telefoonnummers uitgewisseld en ze hebben daarna ook contact gehouden. Na een tijdje tijdens een gezellige avond ook eens samen wat gezongen. En het bleek dat naast dat het privé klikte , het ook muzikaal klikte. De stemmen pasten erg goed bij elkaar. Op deze avond werden er veel oude liedjes gezongen, en één liedje sprong eruit, Het oude liedje van Jan en Kjeld "Banjo boy".

15e Nummer 1 Hit van Jan Smit is Goud!
08-06-2012 11:16:00

Van “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit, een duet met Gerard Joling, zijn binnen 2 weken sinds release meer dan 10.000 stuks verkocht. Daarmee is de ‘Goud’ status van de 15e nummer 1 hit van Jan Smit een feit. Jan en Gerard waren vanochtend vroeg te gast bij Radio 538, waar Edwin Evers tijdens de uitzending van zijn programma “Evers Staat Op”, aan de mannen de gouden award uitreikte.

René Schuurmans 'Oranje de kleur van ons hart' wint Radio 538 E.K. Hit verkiezing
08-06-2012 11:10:00

Vanmorgen is bij ‘Evers Staat Op’, op Radio 538, de E.K. single 2012 verkozen. Alle temmen zijn geteld. Zowel die van de luisteraars via sms als van de vakjury, bestaande uit: ndré Ooijer, Willem van Hanegem en Evert ten Napel (voorzitter). De single die maandag ij de genomineerden zat en er vrijdag in alle vroegte via een wildcard namens het Evers taat Op-team bij kwam, behaalde veruit de meeste stemmen. Luisteraars en vakjury leken verrassend op één lijn te liggen en verkozen Rene Schuurmans met ‘Oranje, de kleur an ons hart’ tot de EK Hit!

'Eén van de sterren' Hit potentie met een boodschap!!!
08-06-2012 11:00:00

Lyon en Billy hebben deze keer zich zelf overtroffen, het nummer “Eén van de sterren” is een nummer met een duidelijke boodschap. Stop het schelden met kanker, kanker is geen scheldwoord maar een verschrikkelijke ziekte. De tekst raakt een ieder in het hart, de saxofoon scheurt door je ziel en het refrein blijft de hersenen prikkelen. Kortom alle ingrediënten voor een topnotering!! In samenwerking met de Stichting Rilax (www.kankerverziektjetaal.nl) is een pareltje ontstaan.

Vinzzent heeft de 'Oranje Kroon'
07-06-2012 21:16:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 juni is dat 'Niet morgen maar vandaag', de nieuwe single van Vinzzent. Het is een bijzonder happy nummer geworden. Aan de videoclip werkten maar liefst vijftig studenten mee, die samen met Vinzzent een feestje vieren terwijl ze door de Amsterdamse grachten varen. Verder was er de mogelijkheid voor fans om filmpjes in te zenden waarvan er een aantal zijn geselecteerd.

Vroegboekkorting tot 1 juli a.s. op HuneFestival met o.a. Ilse DeLange en Kane
07-06-2012 21:08:00

Niet alleen vakantiegangers profiteren van de welbekende vroegboekkortingen, ook liefhebbers van een gezellig muziekevenement in de regio, kunnen rekenen op een behoorlijke korting. En met optredens van onder andere Ilse DeLange, Kane en Nick & Simon is dat zeker de moeite waard.  Uiteraard alleen voor de vroege beslissers! Ruinerwold is op 12 en 13 oktober het decor van de tweede editie van het Drentse HuneFestival, een tweedaags muziekevenement voor jong en oud. De vuurdoop van het festival in 2011 was een enorm succes, met 4500 bezoekers en onder andere Guus Meeuwis in de line-up. Voor het vervolg in 2012 worden dus de grootste Nederlandse artiesten naar het Drentse dorp gehaald voor spectaculaire optredens in een gigantische festivaltent.

RADIONL kleurt vanaf zaterdag Oranje!
07-06-2012 20:57:00

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Denemarken past RADIONL zijn muziekprogrammering aan. Als enige radiostation draait Nederlands Nr. 1 vanaf 16.00 uur ’s middags uitsluitend Nederlandse voetbalhits. 

Meindert Talma eert eenmalige voetbalinternationals op Eenmaal Oranje
07-06-2012 20:47:00

De Randstedelijke voetbalschrijvers Remko den Boef en Karel Smouter bezoeken zanger en schrijver Meindert Talma in Groningen met de vraag of hij een soundtrack zou willen schrijven bij Eenmaal Oranje (Uitgeverij Atlas-Contact), hun boek met verhalen over eenmalige internationals zoals Bert van Marwijk en Oekie Hoekema dat voorafgaand aan het EK voetbal 2012 zal verschijnen. Talma, groot voetballiefhebber, duikt meteen z'n studio in en komt enkele weken later terug met elf songs die ook voor voetbalhaters genietbaar zullen zijn.

Johnny Gold & Lee Towers scoren EK-KANJER op HollandseHitsForum.NL
07-06-2012 20:07:00

Eén dag voor aanvang van het EK-voetbal 2012 in Oekraïne en Polen eindigde op HollandseHitsForum.nl de verkiezing voor de HHF-EK2012-Kanjer. Op 26 mei werden 22 liedjes voor deze verkiezing genomineerd. Na de eerste ronde gingen uiteindelijk 10 liedjes door naar de finale. Vele duizenden stemmen zijn uitgebracht en het werd een nek-aan-nek race de laatste dagen maar.. met 18,8% van stemmen is ‘Ga Door’ van Johnny Gold ft. Lee Towers door het volk gekozen tot de beste, leukste en meest gezellige EK-hit van 2012. De ‘Koning van het Feest’; Johnny Gold en de ‘Koning van Ahoy’; Lee Towers bewerkten de voetbalklassieker ‘You’ll Never Alone’ tot een volkse meezinger getiteld ‘Ga Door’.

Trigger EK-Hit 'Wij gaan scoren'
07-06-2012 19:00:00

Soms loopt een grap uit de hand. Zo ook die tussen Erik en Charles van de band Trigger in de bandbus op weg naar een optreden. "Als jij een EK tekst bedenkt heb ik maandag de muziek af, nemen we hem 's avonds op en staat hij dinsdag met een simpel clipje op Youtube".

Geslaagde muziekreis voor De Muziekvrienden in Kemer Turkije
06-06-2012 22:18:00

Op 29 mei jl. vertrokken De Muziekvrienden: Leen Zijlmans, Theo van Cleeff, Johan Heeren, Tina van Beeck, Roger van Meer, Franky Hayse en Christian samen met vele fans naar het Orange County Resort in Kemer (Turkije).  Deze unieke locatie zorgde voor een echte gezellige Hollandse sfeer, want waar vind je in Turkije nu grachten, panden met mooie gevels en een molen?

Marco Korebrits lanceert nieuwe single
06-06-2012 20:07:00

Marco Korebrits, geboren in 1973 in Breda, kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Al op 5-jarige leeftijd speelde hij orgel en kreeg hij les van zijn opa die zelf de accordeon bespeelde. Later komt Marco samen met zijn vader in een band te spelen totdat hij tien jaar geleden besluit solo te gaan. Nu, opnieuw tien jaar later is zijn debuutsingle ‘Blijf je vanavond bij mij’ uit. Een droom is uitgekomen voor Marco! Onlangs bij de lancering van deze onvervalste meezinger in een café, stonden de mensen tot buiten.

Nieuwe single talentvolle Gino 'Blijf tot morgen' verkrijgbaar
06-06-2012 20:03:00

Gino van der Meijs is geboren in 1988 te Tilburg waar hij inmiddels te boek staat als ‘talent’. Hij groeide op met muziek met Willem Barth als zijn grote voorbeeld. Nadat Gino op feestjes begon met zingen verscheen in 2010 zijn debuutsingle ‘In de Zomerzon’. Dit betrof een Nederlandse bewerking van de klassieker ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970 dat bijzonder goed ontvangen werd. Deze zomerse track staat nu als B-track op Gino’s nieuwe, door Waylon v.d. Heijden (Goldfinger) geproduceerde single getiteld; ‘Blijf tot morgen’.

Wilbert brengt nieuwe single 'Waarom ben jij weg' landelijk uit !
06-06-2012 20:00:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Wilbert heeft al een aantal singles uitgebracht waaronder ‘Als ik jou heb’, ‘Ik voel me zo alleen’ en ‘Dans met mij de hele nacht’. Deze jonge twintiger uit de Brabantse hoofdstad verzorgt het licht bij een geluidsbedrijf en kwam dus al met diverse artiesten in aanraking.Op een gegeven moment trok hij de stoute schoenen, greep naar de microfoon en begon met zingen. Dit resulteerde dus in een paar singles die veel airplay hebben kregen bij de radiostations.  

CD Presentatie Johan Linssen “Iedere Zoen” enorm succes
06-06-2012 19:54:00

De 25 jarige trotse volkszanger, gaf afgelopen vrijdag 1 juni zijn 2e cd-presentatie in de lichtstad, Eindhoven. Vele Nederlandse muziek fans kwamen op deze happening af. Voor Johan kwamen 17 collega artiesten van uit heel Nederland het feestje opluisteren. Uit handen van Karin Welsing ontving Johan het eerste exemplaar van  “Iedere Zoen”.

Frank Smeekens laat de zon op je schijnen
06-06-2012 19:51:00

De in Tilburg woonachtige Frank Smeekens bracht al in 2000 zijn eerste single uit nadat hij in de kantine van zijn voetbalclub te Goirle begon met zingen. Inmiddels heeft hij al meerdere albums, een DVD’s en een 10-tal singles op zijn naam staan. Bijv.(kleine dingen(2000),je bent alles(2005),dans een keertje met mij(2010), blijf vannacht bij mij(2011),ik wil jou(2012). Met ‘Laat de zon op je schijnen’ heeft Frank Smeekens nu de opvolger gelanceerd van zijn zomersingle van 2011; ‘Blijf vannacht bij mij’.

Santa Rosa’s nieuwe single….voetbalhit ??
06-06-2012 19:46:00

Santa Rosa scoort momenteel in diverse lijsten van ons land met hun op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single ‘Leven en laten leven’. Natuurlijk konden de heren met het EK-voetbal op punt van aftrappen, niet achterblijven een vervolg te gaan geven aan hun voetbalhit uit 2008: ‘Viva Hollandia’. Deze feestpopband bekend van singles als ‘Leven in de Brouwerij’ (met Hanny), ‘Viva Hollandia’, ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’ en de huidige single ‘Leven en laten leven’ weet het zeker: “Er is nix meer aan te doen.. Oranje wordt kampioen”!

The Boys Of Holland winnen EK-liedjesverkiezing
06-06-2012 19:39:00

Aan de vooravond van het EK Voetbal hebben TV Oranje en Radio Oranje Nationaal vandaag het ‘Oranje Elftal’ van meest populaire voetballiedjes van 2012 bekendgemaakt. De afgelopen weken hebben duizenden kijkers en luisteraars van de muziekzenders via de website www.tvoranje.nl hun stem uitgebracht op hun favoriete Nederlandse voetballiedje. Als grote winnaar kwamen vandaag The Boys Of Holland uit de bus, met hun single ‘Laat het EK beginnen’.

Nieuwe single Wesley Ponsen weergaloos
06-06-2012 18:41:00

Wesley Ponsen won de talentenjacht van Oosterhout-live in 2010 en scoorde direct daarna met twee hitsingles ‘Leven zonder jou’ en vorig jaar met ‘Laat mij maar gaan’. Eind vorig jaar stond Wesley ook nog in een bomvol HMH op de bühne naast Wolter Kroes. Als voorloper van zijn debuutalbum dat later dit jaar wordt verwacht is de single ‘Ik kan met jou het leven aan’ gelanceerd. De door Manfred Jongenelis geproduceerde track kreeg bij de lancering meteen al veel positieve reacties.

Peter Beense zingt 'Wij worden kampioen'
06-06-2012 16:57:00

We Are Soccer en vele anderen zijn van mening dat Peter dit nummer tot de nieuwste EK HIT 2012 gaat maken met zijn grandioze stemgeluid. Peter kreeg het liedje op zijn vakantie adres in Spanje te horen en wist niet hoe snel hij naar Nederland moest komen om dit in te zingen. ."Ik hoorde het nummer en het kippenvel stond van kruin tot voetzolen op mijn lichaam.

Maak kans op entreekaarten voor Mick Harren and Friends
06-06-2012 16:01:00

Op vrijdag 8 juni 2012 vindt bij Sporthal Landsmeer ICL,Marktplein 11 in Landsmeer het Mick Harren and Friends evenement plaats. Meewerkende artiesten zijn: Dean Saunders, Irma Derby, Henk Dissel, Sylvia Bruens, DJ Rieg en Sasja Brouwers. De entree bedraagt € 12.50 en kaarten zijn verkrijgbaar bij Sportcafé Remise, Marktplein 11 in Landsmeer en Eetcafé "Jordaan", Elandsgracht 45 in Amsterdam. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Kika.  Het is inmiddels de derde keer dat Mick een dergelijk evenement op poten zet. De aanleiding om iets te doen voor Kika heeft indirect te maken met het overlijden van zijn neef Daan op 5 juni 2009. Hij overleed op 17 jarige leeftijd aan een acute hartstilstand.

Feestlift komt met feeststamper
06-06-2012 15:48:00

Het feestduo van Nederland heeft een nieuwe single uitgebracht “Wij gaan door”. Dit is alweer de derde single van Feestlift. Ook dit nummer hebben zij weer laten schrijven en produceren door Edwin van Hoevelaak. Feestlift is bestaat uit de zangers Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars uit Wijhe en ze weten dan ook precies waar het publiek op getrakteerd wil worden. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook de Duitse schlagers komen langs. Het contact met het publiek is daarbij uiteraard het belangrijkste.

Zomerse single voor Leidse zangeres Naomi
06-06-2012 15:42:00

"Siempre Mañana', zo heet de nieuwe single van de Leidse zangeres Naomi Knol. Dit keer heeft Naomi gekozen voor een Engelstalig nummer met Spaanse accenten. Deze single is 26 mei j.l. uitgebracht en vandaag is de release van de gloednieuwe videoclip in zomerse sferen. Naomi is zelf erg trots op het eindresultaat! De single is HIER te downloaden. Ook is er een fysieke single te bestellen voor €4,00 via info@naomimusic.nl. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Stop Hersentumoren.

Vijfde Nick & Simon album 'Sterker' verschijnt in twee versies
06-06-2012 15:31:00

“Sterker”, het vijfde Nick & Simon album dat op 21 september zal verschijnen, zal in twee verschillende uitvoeringen op de markt komen. Naast een normale versie met 12 nieuwe tracks, waaronder de hitsingle “Vrij”, zal er een luxe digipak in de handel komen. Deze in een gelimiteerde oplage te fabriceren cd/dvd bevat in totaal 14 songs, met op de dvd een nieuwe editie Wisseloord Sessies dat het duo met een select groepje topmuzikanten opnam. Daar maken de mannen een selectie uit hun favoriete liedjes van singer/songwriters.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 april t/m zondag 22 april

  Wesly Bronkhorst - Trots op jou

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl